Možná někdo z vás nad životem takto neuvažuje já také ne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Možná někdo z vás nad životem takto neuvažuje já také ne"

Transkript

1 Úvod: Dobrý den a děkuji vám, že jste si našli čas dozvědět se další informace o tom jak si lze zvednout kvalitu svého života. Stránka 2.: Mé jméno je Jiří Šedek a byli jste sem dnes pozváni proto, abyste se dozvěděli více informací o tom jak získat více volného času, zlepšit si své zdraví, získat vysoce kvalitní produkty za zlomek ceny přímo od výrobce a zvednout své příjmy aniž byste cokoliv riskovali. Než se pustíme do profilu společnosti a celého konceptu tak bych se rád úvod pozastavil na jednou věcí, kterou máme všichni společnou. Stránka 3.: Každý z nás má určitou kvalitu života. Možná to zní dost obecně ale já osobně to považuji za poměr těchto 5 faktorů. Je to zdraví, dostatek peněz, psychická pohoda a pocit naplnění, rodina a vztahy a samozřejmě dostatek volného času. Zdraví je dle mého nejdůležitější věc, protože pokud ho nemáme tak to velmi rapidně ovlivňuje vše ostatní. V různých fázích života se ten poměr mění někdo z vás má třeba pevné zdraví, dostatek peněz ale nemá žádný volný čas, který by trávil s rodinou a blízkými. Člověk co sedí vedle vás vpravo má dostatek času ale zase málo peněz a nemá rád svou práci. Možná někdo z vás nad životem takto neuvažuje já také ne Každý z nás má jiný motivační faktor proč tu dnes sedí. Možná vám některé věci, které budu zmiňovat nebudou teď dávat smysl nebo řeknete, že tohle pro vás není. Je to v pohodě. Já před 4mi lety tvrdil, že nebudu nikomu nic prodávat a určitě nebudu nikde mluvit na lidi, protože nemám rád veřejné projevy. Takže to dnes berte jako švédský stůl, co se vám hodí si vezměte k srdci, co ne nechte tak, to je taky v pohodě. Stránka 4.: Během následující 20ti minut vám představím společnost se kterou náš tým spolupracuje, řeknu vám co taková spolupráce obnáší, co vám to přinese a také vám ukáži systém jakým pracujeme. Stránka 5.: Společnost LR health & beauty byla založena v roce 1985 v německém městě Ahlen a jejím předmětem podnikání je výroba a distribuce spotřebních produktů z oblasti zdraví a krásy. Již téměř 33 let jde její obrat rakově nahoru za čímž stojí 2 faktory vysoce účinné produkty kvality Made in germany a příležitost, kterou nabízí velmi stabilní dodatečný zdroj příjmu. O tom později Stránka 6.: Pro zajímavost pár čísel o LR ať si dokážete představit o jaký kolos jde. Hlavní produkty společnosti LR jsou gely z Aloe Vera a parfémové produkty, protože spol. LR byla původně kosmetickou společností. Dnes se ale daleko více zaměřuje na oblast zdraví, protože je to dnes daleko větším trendem jako tomu bylo dříve. Je to dáno dobou v niž žijeme. Obrovská nadužívanost léků, nekvalitní potraviny, stresová doba a podobně.

2 Stránka 7.: V ČR má LR své sídlo v Ostravě, kde je mezisklad výrobce pro Česko a Slovensko. Pro zajímavost, LR byla vyhodnocena jako společnost roku za 2015, co se týče hodnoty pro zákazníky v podobě poměru mezi cenou/kvalitou a poradenstvím pro zákazníka a podmínkami pro distributory v podobě férových podmínek a nadstandartního finančního ohodnocení. Stránka 8.: Celá myšlenka LR obchodu tkví v tom, že zboží na cestě ke spotřebiteli neprochází běžným obchodním řetězcem. Takže se neutrácí peníze za kamenné prodejny, reklamu v televizi a médiích. Místo toho se rozdělí peníze mezi zákazníka v podobě nadstandardní kvality za 2/3 cenu a LR partnera, který poskytne poradenství. Aby takový systém obchodu mohl fungovat, musí být zboží levnější než zboží stejné kvality v obchodě. Pro příklad vám uvedu parfémové produkty. Většina z vás bude jistě znát pojem Toaletní voda, který je nejvíce rozšířen v kamenných prodejnách a eshopech. LR tuto kvalitu nevyrábí z důvodu krátké výdrže vůně a nízké intenzitě (pro zajímavost, toaletní voda obsahuje dle závazné normy 4-5% parfémového oleje). Ceny toaletních vod se pohybují mezi 800 až 3500 za 50ml. LR vyrábí pouze kvalitu Eau de Parfum (ô d parfem) v tzn. Longlasting provedení (dlouho trvající) a koncová cena pro spotřebitele je od 450 do 1300 Kč při obsahu 12-20% parfémového oleje. Když to shrnu, LR parfémy jsou levnější než na trhu a ve vyšší kvalitě. Proto si u LR nechává svou kolekci vyrábět např. Karel Gott nebo Karolina Kurková. Stránka 9.: Kvalitu jsme si vysvětlili na parfémech ale dnes již jsou vlajkovou lodí u spol. LR produkty pečující o zdraví. Především produkty z Aloe Vera. LR nechává své produkty certifikovat u společnosti SGS INSTITUT FRESENIUS a Dermatest, které zaručují maximální čistotu a vysoké obsahy účinných látek. Mimo záznam, Německo má daleko vyšší výrobní standardy a normy na ochranu spotřebitele než u nás. Sami víte, že lidé jezdí do Německa nakupovat spotřební zboží, protože je daleko kvalitnější a levnější než u nás. Není tak? Myslíte, že by někdo mohl mít zájem nakupovat německé produkty přímo ze skladu výrobce s výraznou slevou? (řečnická otázka neodpovídat, aby neměli pocit, že jim to podsouváte) Produkty jsou natolik účinné, že je ve velké míře využívají i lékaři pro své pacienty. Roste skupina lidí, kteří už nechtějí brát léky a na všechno používat antibiotika. Čím dál více se lidé uchylují k přírodní cestě a prevenci. Vy to máte jak? Stránka 10.: LR nabízí kompletní nabídku od hlavy k patě pro každého, kdo ocení kvalitní, čisté a účinné produkty. Můžete si vybrat od zubní pasty, krému na ruce, kosmetiky dekorativní i pěstící, nejnovějším technologiím na čištění pleti a anti age. A samozřejmě již dřívě zmíněné parfémové produkty. Z oblasti doplňků stravy hlavně Aloe Vera Gely pro regeneraci organismu, produkt MindMaster, který odbourává dopady stresu na naše tělo a podporuje tvorbu energie v těle.

3 Colostrum a Probiotika pro podporu imunity a správný vývoj lidského těla + mnoho dalších účinných produktů. Stránka 11.: Byli jste sem dnes pozváni proto, abyste se stali LR partnery a udělali si kartičku. Partnerem se stanete po vyplnění formuláře a své první objednávce zboží, která se pohybuje od 1400 Kč výše podle toho s jakým záměrem do LR vstupujete. Karta vám umožní nakupovat přímo od LR a získáte 35% slevu již na první objednávku oproti doporučené ceně. Nejsou žádné povinné objednávky a získáte zdarma skvělé poradenství při výběru produktů. A hlavně, máte možnost využívat marketingový plán LR. Který skvěle propojuje 2 potřeby, které se týkají naprosto každého člověka. Potřebou být zdravější a více vydělávat. Stránka 12.: V našem týmu máme 3 varianty doporučených objednávek, kde jsou vzorky na vyzkoušení, originální produkty, kompletní materiály k produktům a katalogy. Varianta PROFI je pro ty, kteří mají zájem o karieru u LR a získat rychle své výdělky. Varianta Free choice je vhodná jak pro zájemce o výdělek tak pro klienty, kteří chtějí vyzkoušet různé produkty. Varianta Basic je pro ty, kteří chtějí začít se základními produkty a zbytek si opatří později. Stránka 13.: Rád bych vás seznámil s marketingovým plánem LR a tím jak můžete díky LR vydělávat peníze. Při kvalifikacích máte dokonce nárok získat dotovaný automobil značky VW nebo Mercedes- Benz. Stránka 14.: Říkáte si, kde se na to berou peníze? Na odměny pro partnery a na služební auta? Tolik peněz zůstane, když zboží nejde přes obchod ale přímo od výrobce ke spotřebiteli J Stránka 15.: Na krátkém příběhu vám ukáži, čeho všeho lze s LR dosáhnout při svém zaměstnání. Jde o příběh mého kolegy, Jiřího Šedka. V roce 2014 když pracoval ve stánku s rychlým občerstvením v Praze se LR věnoval při práci. Stránka 16.: K těmto výsledkům se propracoval díky vytrvalosti, pracovitosti a vzdělávacímu systému, který náš tým používá. Stránka 17.: V poslední části bych vám rád představil systém, kterým pracujeme v našem týmu. Protože považuji za férové vám nejen ukázat možnosti ale také dát do rukou nástroje, jak jich dosáhnout. Stránka 18.:

4 1. Jako první věc po registraci, si sedněte večer ke stolu, vemte si papír, tužku a sepište seznam lidí, se kterými byste chtěli o LR mluvit. 2. Oslovení vašich zájemců telefonicky/osobně/sociální media (Osobně nejvíce preferuji telefoní oslovení, je nejrychlejší a nejvíce efektivní) Cílem je vzbudit zájem oslovením, které používáme. 3. Krok je následný hovor, když získáte zájem v předchozím kroku. Následný hovor je mezikrok mezi prvním kontaktem a schůzkou. Šetří vám to čas a eliminuje zbytečné schůzky 4. Při projevení zájmu během následného hovoru následuje představít příležitosti. Ideálně pozváním na veřejnou prezentaci ve vašem městě, osobní schůzkou a přehráním videoprezentace. 5. Budete mluvit s mnoha lidmi, velká část z nich vás odmítne. Je to v pořádku, to k tomu patří. Část si koupí produkty o produkty a řešit své zdraví. Poslední skupina se zaregistruje pro možnost výdělku a karieru s LR. A naučíte se jak od všech těchto skupin získat nové doporučení a dále rozšiřovat váš obchod. Stránka 19.: Touto kouzelnou větu v našem týmu používáme při oslovení. Jaké procento lidí podle vás zareaguje kladně? Na tuto otázku? (Neodpovídejte za ně, nechte někoho hádat) Stránka 20.: 80% lidí řekne, že má zájem o informace a projeví tím zájem. Nikoho nepřesvědčujete, nepřemlouváte. Prostě zjistíte, kdo je a kdo není otevřený. Stránka 21.: Reakce na projevení zájmu do telefonu Stránka 22.: Zde je pro vás skript následného hovoru (mezikroku). Stránka 23.: Další ověřené strategie a postupy se dozvíte v našem vzdělávacím systému a našich pravidelných webinářích. Náš tým má k dispozici prověřený krok za krokem vzdělávací systém. Stránka 24.: Rád bych vás vyzval k rozhodnutí. Položte si otázku. To co jsem dnes slyšel/a. Dává mi to smysl nebo je to úplný nesmysl? Pokud vám to dává smysl, pusťte se do toho. Domluvte se s člověkem co vás pozval nebo přímo semnou a projednáme jakým způsobem nastartovat váš LR obchod z nuly na 100 Závěr: Děkuji za vaši pozornost a také za to, že jste si udělali čas a zajímáte svou kvalitu života. Jiří Šedek

5

TianDe krása a zdraví z Tibetu

TianDe krása a zdraví z Tibetu TianDe krása a zdraví z Tibetu TianDe v překladu znamená Nebeská dokonalost Společnost vznikla v Barnaulu, v samém srdci Altaje. Tiande to je rychle se rozvíjející společenství šťastných a úspěšných lidí.

Více

Svět vůní, zdraví a luxusu

Svět vůní, zdraví a luxusu Svět vůní, zdraví a luxusu Určitě využijte : 1. stát se zákazníkem Essens povinnost nákupů není povinná, není podmínkou členství parfém 50 ml 285 Kč parfém 15 ml 140 Kč a jiné produkty 33 % doživotní sleva

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Harmony World Club. .: Úvodem :.

Harmony World Club. .: Úvodem :. Harmony World Club.: Úvodem :. Dovolte mi představit Vám klub, který nabízí svým členům možnost kvalitnějšího a zdravějšího životního stylu podloženého i příjmy z Vašich nákupů,,jsou nákupy, které stejně

Více

Tvoříme tradici Wellness

Tvoříme tradici Wellness Tvoříme tradici Wellness Kdo je NHT Global? Stabilní americká společnost, která láme rekordy už 13 let Revoluční online model podnikání, který nám ostatní závidí Působí na 38 trzích světa a své produkty

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

E - COMMERCE. Volně prodejná analýza trhu, potenciálu konkurence a úspěšnosti vašeho podnikání.

E - COMMERCE. Volně prodejná analýza trhu, potenciálu konkurence a úspěšnosti vašeho podnikání. 2011 E - COMMERCE Volně prodejná analýza trhu, potenciálu konkurence a úspěšnosti vašeho podnikání. Jak velký je trh? A jak váš segment? Jaký je vývoj trhu za posledních 10 let? Jaké jsou trendy? Kde je

Více

REGISTRACE - ARGUMENTY

REGISTRACE - ARGUMENTY REGISTRACE - ARGUMENTY Já už jsem toho vyzkoušel(a) tolik a nikde jsem nebyl(a) úspěšný(á) V přímém prodeji jde především o vytrvalost a cílevědomost. Pokud je kvalitní produkt prodává se sám. Máte možnost

Více

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu Tvoje cesta k úspěchu Kategorie produktů Přírodní produkty kategorie wellness / zdraví / krása Italská pečující kosmeceutika a dekorativní kosmetika Výrobky pro domácnost a čistící prostředky 3 nezávislé

Více

ALOE VERA DRINKING GEL OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K PRODUKTŮM LR FREEDOM SIVERA PEACH HONEY MADE IN GERMANY

ALOE VERA DRINKING GEL OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K PRODUKTŮM LR FREEDOM SIVERA PEACH HONEY MADE IN GERMANY ALOE VERA DRINKING GEL OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K PRODUKTŮM LR FREEDOM SIVERA PEACH HONEY MADE IN GERMANY Obsah I. Všeobecné otázky k Aloe Vera Drinking gelu od LR S 3 1. Kdy by se měl Aloe

Více

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně CASHBACK WOLD Nakupujte velmi výhodně Co je to Cashback World Máte v peněžence kartu Tesco Clubcard? Pravděpodobně ano, protože jde o druhý největší věrnostní systém na světě. Ten první se jmenuje Cashback

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

Příležitost s Mary Kay. Obohacujeme životy žen!

Příležitost s Mary Kay. Obohacujeme životy žen! Příležitost s Mary Kay Obohacujeme životy žen! Společnost, která stojí za skvělými přípravky! Firma Mary Kay byla založena v r. 1963 paní Mary Kay Ash. Pracuje pro ni více než 1,6 milionu kosmetických

Více

Výsledky aktuálních výzkumů spotřebitelských zvyklostí mezi pacienty a klienty lékáren

Výsledky aktuálních výzkumů spotřebitelských zvyklostí mezi pacienty a klienty lékáren Výsledky aktuálních výzkumů spotřebitelských zvyklostí mezi pacienty a klienty lékáren Příležitosti a trendy v oblasti úspěšného vedení lékárny, Kurdějov 17. 18. dubna 2015 ppm factum research Nákupy a

Více

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy

Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy Pracovní sešit - krok za krokem Renata Králová Petr Zeman Co je to webinář? Webinář je seminář prostřednictvím internetu. Slouží především k představení vašich

Více

Možnosti přístupu do e-shopu YL

Možnosti přístupu do e-shopu YL Jak nakupovat produkty Young Living Veškeré produkty se jednoduše nakupují přes e-shop na originálních stránkách Young Living https://www.youngliving.org/cz/vologin.asp Pro přístup do e-shopu (tzv. virtuální

Více

Prodejce kosmetiky FM Group Mám pro Vás zajímavou nabídku staňte se distributory kosmetiky FM Group. Právě teď je ta nejlepší doba stát se prodejcem značky FM Group Asi budete souhlasit, že vstoupit do

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

Nové výzvy nejen elekronické farmacie v roce 2015

Nové výzvy nejen elekronické farmacie v roce 2015 Nové výzvy nejen elekronické farmacie v roce 2015 Petr Kasa Předseda představenstva Pilulka Lékárny, a.s. Předseda představenstva CoPharm, a.s. Jednatel Top Farma s.r.o. 1 Agenda Online nejsou jen e-shopy

Více

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století Jmenuji se Karel Staněk kontaktní údaje: tel.: 733141882 skype: karelstanek1 e-mail: karel.stanek@centrum.cz Pracuji v týmu, který zabezpečuje provoz stránky Bohatý Čech. Také potřebujete peníze? Rozhodl

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

Veletrh EXPO ECO SALUD

Veletrh EXPO ECO SALUD Veletrh EXPO ECO SALUD SEKTOR: BIO potravinářství, ekologické produkty První ročník veletrhu Expo Eco Salud byl realizován již v roce 1986 a od této doby se koná každý rok, střídavě v Barceloně či Madridu.

Více

TRADERS MEETING. Na téma: Jak zlepšit svoje výsledky na Forexu. Praha, 12.10.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. www.colosseum.cz

TRADERS MEETING. Na téma: Jak zlepšit svoje výsledky na Forexu. Praha, 12.10.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. www.colosseum.cz TRADERS MEETING Na téma: Jak zlepšit svoje výsledky na Forexu Praha, 12.10.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. KDO JE KDO mezi námi Kdo jsem? Jak dlouho obchoduji Forex? Jakým způsobem obchoduji? Jak se

Více

THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ

THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ Pochvala dokáže změnit vše, ať už ji vyslovíte kdekoliv. PODPOŘTE FIREMNÍ HODNOTY. Budujte firemní kulturu a zaměřte sociální oceňování na ty hodnoty, které

Více

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC Conversion Academy Živé vysílání 8 KROKŮ K AUTOMATIZOVANÉ PRODEJNÍ CESTĚ ZÁKAZNÍKA NA VAŠEM WEBU Co se dnes naučíte 1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC 1 Co se dnes naučíte 2.

Více

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?...

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... Obsah 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... 5 4. Nechejte si poradit od odborníka... 6 www.anekamickova.cz 1 Zdravím

Více

Sampling produktů a testerů do balíků e-shopů. Vložení reklamního banneru do newsletterů e-shopů. Pronájem databází poštovních adres e-shopů pro DM

Sampling produktů a testerů do balíků e-shopů. Vložení reklamního banneru do newsletterů e-shopů. Pronájem databází poštovních adres e-shopů pro DM Sampling produktů a testerů do balíků e-shopů Vložení reklamního banneru do newsletterů e-shopů Pronájem databází poštovních adres e-shopů pro DM Vklady do balíků vhodné pro výrobce a distributory FMCG,

Více

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží 60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží Jak., který Příklad: Jak napsat článek, který vám přivede návštěvnost Jak. v x jednoduchých krocích Příklad: Jak založit blog ve třech jednoduchých

Více

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací Marketingový Plán Tvoje cesta k úspěchu Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací 3 způsoby výdělku s Nakupuješ pro sebe, používáš výrobky Betterware: šetříš na provizi Prodáváš

Více

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Tipněte si, kde se stala chyba? Tady jsou ty texty. Co jim říkáte? No, váš text

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch Pro Váš úspěch Nabízíme jednoduchou obchodní příležitost Jste nezávislí ale nikdy sami! Co je pro Vás důležité? vedlejší příjem / alternativa k Vašemu povolání dlouhodobý, trvalý příjem být svým šéfem

Více

KLÍČOVÉ TECHNOLOGIE ÚSPĚCHU

KLÍČOVÉ TECHNOLOGIE ÚSPĚCHU KLÍČOVÉ TECHNOLOGIE ÚSPĚCHU 1.kapitola 2.kapitola 3.kapitola 4.kapitola 5.kapitola ČTYŘI OTÁZKY NA ZAČÁTKU ČTYŘI ZÁKONY PODNIKÁNÍ ČTYŘI TECHNOLOGIE SPOLEČNOSTI PRO RYCHLÝ ROZVOJ ČTYŘI KLÍČOVÉ NÁVYKY PLÁN

Více

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina Cvičení 1: Vyjasněte si své hodnoty HODNOTY Žijete v souladu se svými hodnotami? Jste si vědomi svých hodnot? Dali jste si někdy čas na jasné definování a sepsání svých hodnot? Naplánovali jste si, že

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

PdF MU Brno Učitelství 1. stupně ZŠ

PdF MU Brno Učitelství 1. stupně ZŠ PdF MU Brno Učitelství 1. stupně ZŠ ZDRAVÍ ANEB MY STONÁME NERADI I. NÁVRH PROJEKTU Název: ZDRAVÍ ANEB MY STONÁME NERADI Autoři: Zuzana Křížová, Šárka Zemanová, Jitka Novohradská Školní rok: 2007/2008

Více

O pracovní rehabilitaci

O pracovní rehabilitaci ÚŘAD PRÁCE O pracovní rehabilitaci Těžké slovo: pracovní rehabilitace Když je člověk osobou se zdravotním postižením, mám právo na pracovní rehabilitaci. Pracovní rehabilitace je služba úřadu práce. Pomůže

Více

Filozofie Filozofií naší společnosti je soustavná péče a investice do našich partnerů.

Filozofie Filozofií naší společnosti je soustavná péče a investice do našich partnerů. Earth Power Vás zdraví! Společnost Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou podporou svých partnerů a zároveň nabízí

Více

ALIMENTARIA Feria Barcelona, ŠPANĚLSKO SEKTOR: POTRAVINÁŘSTVÍ BIO a DIETNÍ potraviny

ALIMENTARIA Feria Barcelona, ŠPANĚLSKO SEKTOR: POTRAVINÁŘSTVÍ BIO a DIETNÍ potraviny Feria Barcelona, ŠPANĚLSKO BIO a DIETNÍ potraviny Veletrh Alimentaria je nejdůležitějším španělským veletrhem v potravinářském sektoru s mezinárodním rozsahem. V roce 2016 se daného ročníku účastnilo okolo

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0763 Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 Název materiálu INOVACE_32_MaM 1./01/02/17 Autor Obor; předmět, ročník Tematická

Více

CZECH ECONOMIC SUBJECTS RATING

CZECH ECONOMIC SUBJECTS RATING CZECH ECONOMIC SUBJECTS RATING Při podnikání je velmi důležité vědět co nejvíce o společnosti, se kterou obchodujete. Je třeba znát jak její možnosti a pozitiva, tak případná rizika vyplývající ze spolupráce.

Více

RAKŮV SVĚT NEMOVITOSTÍ. VÁŠ PRAVIDELNÝ PRŮVODCE NEMOVITOSTMI. Podzim / 2018

RAKŮV SVĚT NEMOVITOSTÍ.   VÁŠ PRAVIDELNÝ PRŮVODCE NEMOVITOSTMI. Podzim / 2018 RAKŮV SVĚT NEMOVITOSTÍ VÁŠ PRAVIDELNÝ PRŮVODCE NEMOVITOSTMI Podzim / 2018 RAK CZ a.s. Revoluční 725/11 110 00 Praha 1 Tel.: 224 810 045 E-mail: info@rak.cz www.rak.cz PRODEJ PRONÁJEM DRAŽBY / E-AUKCE VÝBĚROVÁ

Více

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely.

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely. POTŘEBUJI PŮJČIT Jestliže potřebujete rychle půjčit finanční prostředky a hledáte solidního partnera, pak jste v Modré pyramidě na správné adrese. Díky půjčkám z naší nabídky si můžete jednoduše a bez

Více

PODNIKATELSKÉ PŘÍLEŽITOSTI

PODNIKATELSKÉ PŘÍLEŽITOSTI ČÍSLO 1/2016 PODNIKATELSKÉ PŘÍLEŽITOSTI vydává Nabídky a poptávky ze sítě Enterprise Europe Network lze vyhledávat proklikem přes obor, kterého se převážně týkají. Pokud jsou zaměřeny na více oborů zároveň,

Více

Vesnice jako místo spotřeby. Ing. Dana Posádová

Vesnice jako místo spotřeby. Ing. Dana Posádová Vesnice jako místo spotřeby Ing. Dana Posádová 1 O čem budeme mluvit Kdo jsem Spotřebitel a spotřeba Na co si dát pozor při nakupování Nebezpečí reklamních sdělení Marketingové komunikace Osobní prodej

Více

blízko, rychle, pohodlně

blízko, rychle, pohodlně STRATEGIE STRATEGIE STRATEGIE vize Žabka vstupuje do ČR s novým typem prodejen convenience je tu pro vás blízko, rychle, pohodlně convenience definice 1. Velikost a otevírací doba: Velikost prodejní plochy

Více

Vzorová přihláška do programu SmartUp 1. úroveň

Vzorová přihláška do programu SmartUp 1. úroveň Vzorová přihláška do programu SmartUp 1. úroveň Registrace osoby Jméno Příjmení Jana Nová Datum narození 01. 01. 1991 Uveďte jméno a příjmení osoby, která registruje projekt a bude zároveň 1. členem týmu,

Více

Poradce vs. klient. Biostrukturální prodej a marketing KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem

Poradce vs. klient. Biostrukturální prodej a marketing KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: Poradce vs. klient 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem Biostrukturální prodej a marketing Milan Zajíček, Pražská manažerská akademie, s.r.o. Dotazy řečníkům:

Více

jestli existují další.

jestli existují další. Takže, breatharián, syrová Jsou ještě Jestli existují další Q, strava, waterián, cokoli budete, budete-li se s tím cítit dobře, prosím, udělejte to, ale nezapomínejte meditovat na Světlo a Zvuk, protože

Více

Jak úspěšně vstoupit na online trh

Jak úspěšně vstoupit na online trh Jak úspěšně vstoupit na online trh Ondřej Klega ACOMWARE s.r.o. www.acomware.cz ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 Tel.: 737 289 119 info@acomware.cz www.acomware.cz facebook.com/acomware

Více

Finanční gramotnost BONUS

Finanční gramotnost BONUS BONUS Napsala: Darina Schránilová Poznejte, jak funguje svět peněz a začněte budovat své bohatství Lidé často vydělávají peníze jen proto, aby uspokojili své okamžité potřeby a nemyslí na svou budoucnost.

Více

MEDIA CLUB, s.r.o. / pobočka Říčanská 3, Praha 10, /

MEDIA CLUB, s.r.o. / pobočka Říčanská 3, Praha 10, / MEDIA CLUB, s.r.o. / pobočka Říčanská 3, Praha 10, 101 00 / www. Co je PLAYBOY WEEK Výhodné nákupy s extrémními slevami, které přináší legendární značka nejen pánského magazínu. Pro koho je PLAYBOY WEEK

Více

Proč číst zrovna tenhle e-book?

Proč číst zrovna tenhle e-book? Proč číst zrovna tenhle e-book? Máte zájem se dozvědět, proč námitky ve skutečnosti vznikají? Jak na nich vydělat, zvládnout je a jak co nejvíce omezit ty zbytečné, rýpavé, jedovaté a ponižující. Je to

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

Karta osobní péče. Služby. pro naše klienty

Karta osobní péče. Služby. pro naše klienty Karta osobní péče Služby pro naše klienty Buďte u nás jako doma Chtěli bychom, abyste se v naší lékárně cítili dobře. Proto si zakládáme na přátelském a laskavém přístupu, neobyčejné péči a věříme, že

Více

PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE FILOZOFIE, POPIS PRODUKTŮ A ŘEŠENÍ. BONOPAY a MASTERPAY SYSTÉM

PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE FILOZOFIE, POPIS PRODUKTŮ A ŘEŠENÍ. BONOPAY a MASTERPAY SYSTÉM Popradská 17/670 Stará Ľubovňa 064 01 Slovensko Telefon: +421 (0)52/46 810 89 Email: info@pay-institution.eu SWIFT code: NFDNSKBA PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE FILOZOFIE, POPIS PRODUKTŮ A ŘEŠENÍ BONOPAY

Více

E-lékárna současná situace, její výhody, specifika a efektivita v rámci OTC/DS prodeje a další vývoj

E-lékárna současná situace, její výhody, specifika a efektivita v rámci OTC/DS prodeje a další vývoj E-lékárna současná situace, její výhody, specifika a efektivita v rámci OTC/DS prodeje a další vývoj PharmDr. Vladimir Finsterle Konference OTC, 26.9.2012 Počet obyvatel na 1 lékárnu je srovnatelný s ostatními

Více

Převzetí iniciativy a zavádění změn

Převzetí iniciativy a zavádění změn Převzetí iniciativy a zavádění změn Účastníci se dozví víc o tom, co obnáší koncept iniciativy. Budou muset najít problém, který negativně ovlivňuje jejich komunitu, a vymyslet dvě změny, které by v budoucnu

Více

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost Vaše odměna za věrnost www.eop.cz/vernost Vážení zákazníci, rádi bychom Vám touto formou poděkovali dlouhodobou věrnost, kterou nám projevujete. I díky Vám můžeme soustavu zásobování teplem postupně obnovovat

Více

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ VAŠEHO WEBU! AŤ UŽ SE JEDNÁ O JEDNOSTRÁNKOVOU PREZENTACI TYPU LANDING PAGE NEBO ROZSÁHLÉ WEBOVÉ STRÁNKY,

Více

Příloha č. 1: Rozhovor s Martinem Matulou, společníkem firmy HISPORT,s.r.o.

Příloha č. 1: Rozhovor s Martinem Matulou, společníkem firmy HISPORT,s.r.o. PŘÍLOHY Příloha č. 1: Rozhovor s Martinem Matulou, společníkem firmy HISPORT,s.r.o. I. Reklama 1. Využíváte některou podobu z těchto druhů reklamy? - tištěná a vysílaná, nápisy na obalech, letáčky, balení,

Více

PŘÍMÝ PRODEJ obecná presentace systému přímého prodeje zboží a služeb v sektoru maloobchodu

PŘÍMÝ PRODEJ obecná presentace systému přímého prodeje zboží a služeb v sektoru maloobchodu PŘÍMÝ PRODEJ obecná presentace systému přímého prodeje zboží a služeb v sektoru maloobchodu Vysoká škola finanční a správní Praha 2010 Presentuje: Jan Stránský Amway manager pro vnější vztahy Česká asociace

Více

video komunikačními produkty Talk Fusion

video komunikačními produkty Talk Fusion Marketing na internetu se někdy může jevit jako nemožný úkol. E-mailový marketing je ale poměrně jednoduchá a neuvěřitelně účinná cesta; podle ředitele Direct Marketing Association má každý dolar, vynaložený

Více

VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE KONKURENCESCHOPNOST VYBRANÉHO PODNIKU

VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE KONKURENCESCHOPNOST VYBRANÉHO PODNIKU VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE KONKURENCESCHOPNOST VYBRANÉHO PODNIKU Autor bakalářské práce: Veronika Jahodová Vedoucí bakalářské práce: Ing. Marek

Více

Téma a cílová skupina účastníků by měly být postaveny na různých situacích, například:

Téma a cílová skupina účastníků by měly být postaveny na různých situacích, například: Nadchnout miliony rodin směrnice k realizaci 1. ročníku soutěže v pořádání domácích párty S cílem dosáhnout koordinace mezi třetí vlnou rozvoje podnikání a plněním jednak nového globálního marketingového

Více

SEMINÁŘE SOTHYS PARIS ČERVENEC- ZÁŘÍ 2016

SEMINÁŘE SOTHYS PARIS ČERVENEC- ZÁŘÍ 2016 Vážené a milé kosmetičky, vedoucí spa hotelů a lázní, francouzská kosmetická značka SOTHYS Paris Vás zve na vzdělávací semináře pod vedením kosmetičky Veroniky Šebkové. ČERVENEC 18. 19. července 2denní

Více

ZA6282. Flash Eurobarometer 403 (Citizens Perception about Competition Policy, wave 2) Country Questionnaire Czech Republic

ZA6282. Flash Eurobarometer 403 (Citizens Perception about Competition Policy, wave 2) Country Questionnaire Czech Republic ZA68 Flash Eurobarometer 0 (Citizens Perception about Competition Policy, wave ) Country Questionnaire Czech Republic FL 0 - EU citizens' perceptions about competition policy - CZ D Kolik je Vám let? Zapište.

Více

PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE. BONOPAY a MASTERPAY SYSTÉM. Payment Institution NFD a.s. 17. novembra 4 Stará Ľubovňa Slovensko

PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE. BONOPAY a MASTERPAY SYSTÉM. Payment Institution NFD a.s. 17. novembra 4 Stará Ľubovňa Slovensko Payment Institution NFD a.s. 17. novembra 4 Stará Ľubovňa 064 01 Slovensko Telefon: +421 (0)52/46 810 89 Email: info@pay-institution.eu SWIFT code: NFDNSKBA PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE FILOZOFIE, POPIS

Více

Superslevy 7. -120 Kč. -100 Kč 3. 4. 12. 4. 2014. POZOR! Leták platí pouze v těchto prodejnách: Vaše rodinná drogerie. novinka

Superslevy 7. -120 Kč. -100 Kč 3. 4. 12. 4. 2014. POZOR! Leták platí pouze v těchto prodejnách: Vaše rodinná drogerie. novinka Vaše rodinná drogerie Superslevy 7. 3. 4. 12. 4. 2014 Leták platí i na prodejnách označených novým logem šampony 169 90 124 90 Pret a Porter 50 ml, řasenka Miss Manga černá 259 90 194 90 299 90-120 Kč

Více

Lyoness tajemství nakupovat

Lyoness tajemství nakupovat Možnosti nakupování Lyoness tajemství nakupovat 1. Uplatnění CashBack karty 2. Přímá platba (Potvrzení o platbě) 3. Originální poukázky 4. Online poukázka 5. Převod elektrické energie a plynu 1. Uplatnění

Více

První revshare světový program na sociální platformě.

První revshare světový program na sociální platformě. První revshare světový program na sociální platformě. Nápad na FutureNet 2012 Start FutureNet 2014 Nový vzhled stránek 2015 FUTUREADPRO START DUBEN 2016 REKLAMA ONLINE - POTENCIÁL Online reklamní trh roste

Více

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2015? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2016, musíme se podívat, jaký byl rok 2015.

Více

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014 Jak uspět na místním trhu Třebíč 21. 2. 2014 Region{lní produkty Marketing Marketing je sociální proces, kde se jednotlivci a skupiny pokoušejí získat, co chtějí nebo potřebují tím, že vytvářejí a směňují

Více

Dilo vyžaduje ochranu dle autorského zákona.

Dilo vyžaduje ochranu dle autorského zákona. 02 Metodika a pracovní listy s úkoly pro žáky pro zpracování cvičné marketingové nabídky produktů malého hospodářského dvora v předmětu Marketing pro obor Ekonomika a podnikání Dilo vyžaduje ochranu dle

Více

ČEŠI A REKLAMA V ROCE 2012

ČEŠI A REKLAMA V ROCE 2012 ČEŠI A REKLAMA V ROCE 2012 Tisková informace obsahuje část výsledků z pravidelného výzkumu Postoje české veřejnosti k reklamě. Výzkum navazuje na výsledky šetření, které od roku 1993 prováděla agentura

Více

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 Vážení zájemci o e-shopy a aktivní e-shopaři, dovolte nám představit nejnovější verzi našeho chytrého e-shopu Clevero označenou jako 9.0. Níže v tomto dokumentu

Více

Všechny naše výrobky jsou v neutrálním balení!

Všechny naše výrobky jsou v neutrálním balení! O nás Společnost abix, s.r.o. Slovenská republika byla založena v roce 2006 a předmětem jejího podnikání je výroba a prodej spotřebního materiálu pro tisková zařízení. Dnes patří společnost k předním výrobcům

Více

Instore propagace v drogeriích TETA

Instore propagace v drogeriích TETA Instore propagace v drogeriích TETA Charakteristika naší agentury Visual Impact (VI) je specializovanou agenturou, která se zaměřuje na reklamní média v místě prodeje. Orientujeme se na pronájem a produkci

Více

Kontrolní seznam před odjezdem. Supporting European Mobility for Employment

Kontrolní seznam před odjezdem. Supporting European Mobility for Employment Supporting European Mobility for Employment Kontrolní seznam před odjezdem Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně autor. Publikace

Více

Marketingové prostředí. Úloha marketingu v podniku

Marketingové prostředí. Úloha marketingu v podniku Marketingové prostředí Úloha marketingu v podniku Vlivy Vnitřní- síly blízko společnosti, které ovlivňují její schopnost sloužit zákazníkům Vnější- širší společenské síly, které ovlivňují celé mikroprostředí

Více

soubor činností spojených s přesunem výrobků od výrobce ke spotřebiteli

soubor činností spojených s přesunem výrobků od výrobce ke spotřebiteli Otázka: Odbyt a marketing Předmět: Ekonomie a marketing Přidal(a): Verča Marketing produktu místo prodej propagace cena Odbyt fakturace expedice propagace plánování odbytu určování odbytových cest MARKETING

Více

Autor: Gennadij Kuzněcov VY_32_INOVACE_1274_Marketingová komunikace. Podpora prodeje_pwp

Autor: Gennadij Kuzněcov VY_32_INOVACE_1274_Marketingová komunikace. Podpora prodeje_pwp Autor: Gennadij Kuzněcov VY_32_INOVACE_1274_Marketingová komunikace. Podpora prodeje_pwp STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA a STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ, Česká Lípa, 28. října 2707, příspěvková organizace Název školy:

Více

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb Mám svůj plán Jiří Sobek Praha, 2012 Co je individuální plánování Každý člověk, který využívá sociální službu, má svůj individuální plán.

Více

Daňové aspekty v oblasti pobídek ze strany farmaceuticky ch firem. Ing. Simona Fialová, MBA

Daňové aspekty v oblasti pobídek ze strany farmaceuticky ch firem. Ing. Simona Fialová, MBA Daňové aspekty v oblasti pobídek ze strany farmaceuticky ch firem Ing. Simona Fialová, MBA 20.06.2017 OBSAH I. II. Přehled typů pobídek Chyby v oblasti bonusů III.Doklady ve vztahu k bonusům IV.Daňové

Více

Prodejte všechno! naučíme vás prodávat chytře a úspěšně

Prodejte všechno! naučíme vás prodávat chytře a úspěšně Prodejte všechno! naučíme vás prodávat chytře a úspěšně Toto firemní školení vychází ze stejnojmenné publikace a přináší nejnovější poznatky z oblasti prodeje a psychologie zákazníka. Je určeno zejména

Více

Projekt Růst osobnosti nabízí řešení limitu nedostatku času i finančních prostředků. Klient může sledovat školení po internetu ve dvou variantách.

Projekt Růst osobnosti nabízí řešení limitu nedostatku času i finančních prostředků. Klient může sledovat školení po internetu ve dvou variantách. Metodická příručka Prodej poukázek na Internetová školení celorepublikového projektu Růst osobnosti pouze pro vnitřní potřebu společnosti AKV s.r.o. strana 1 z celkového počtu 5 Obsah Obsah...2 1. Cíl

Více

PC, POWER POINT, dataprojektor

PC, POWER POINT, dataprojektor Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Vzdělávací okruh Druh učebního materiálu Cílová skupina Anotace Speciální vzdělávací

Více

Pracovní listy. k ebooku. Jak najít odvahu a začít podnikat na mateřské dovolené Jana Vojtášková

Pracovní listy. k ebooku. Jak najít odvahu a začít podnikat na mateřské dovolené Jana Vojtášková Pracovní listy k ebooku Jak najít odvahu a začít podnikat na mateřské dovolené 2016 Základní zpracování konceptu podnikání Alespoň základní zpracování konceptu podnikání je pro Vás před začátkem podnikání

Více

Průzkum spokojenosti zaměstnanců

Průzkum spokojenosti zaměstnanců Vážení zaměstnanci,vyplněním tohoto dotazníku nám můžete pomoci získat objektivní pohled naspokojenost zaměstnanců v naší společnosti a následně zlepšit pracovní podmínky.odpovědi, které uvedete jsou zcela

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

Ceník vložené reklamy a technická specifikace inzerce v katalogu nových a ojetých vozidel CarPress

Ceník vložené reklamy a technická specifikace inzerce v katalogu nových a ojetých vozidel CarPress Ceník vložené reklamy a technická specifikace inzerce v katalogu nových a ojetých vozidel CarPress MIMOŘÁDNÉ NABÍDKY:!!! CarPress + SPORT 5 (tento komplet se slevou 50%, více na straně 4)!!! AKCE -50%

Více

Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce

Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce Marketingový plán Tvoje cesta k úspěchu Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce 1) 3 způsoby jak vydělat z - Kupuješ pro sebe, používáš výrobky: Šetříš na marži -

Více

Systempartnerschaft. Systémové partnerství Tamaris

Systempartnerschaft. Systémové partnerství Tamaris Systémové partnerství Tamaris Situace v obchodě: Chybějící profil, příp. chybějící koncepce Rostoucí náklady (nájemné, personální náklady,...) Nedostatečná produktivita prodejní plochy Zastaralé struktury

Více

CELKOVÁ -souhrn všech zamýšlených prodejů, se kterými přichází výrobci na trh

CELKOVÁ -souhrn všech zamýšlených prodejů, se kterými přichází výrobci na trh Otázka: Trh Předmět: Ekonomie Přidal(a): Eli TRH= určitá oblast ekonomiky kde dochází k výměně činnosti mezi jednotlivými ekonomickými subjekty (je to určitý virtuální prostor, kde se střetává nabídka

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ PRO SPOLUPRACUJÍCÍ ODBORNÍKY A ORGANIZACE ZPĚTNÁ VAZBA ZA ROK 2013

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ PRO SPOLUPRACUJÍCÍ ODBORNÍKY A ORGANIZACE ZPĚTNÁ VAZBA ZA ROK 2013 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ PRO SPOLUPRACUJÍCÍ ODBORNÍKY A ORGANIZACE ZPĚTNÁ VAZBA ZA ROK 2013 1. METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Dotazníkové šetření bylo zaměřeno na získání zpětné

Více

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB Hledáte prestižní a efektivní způsob, jak v průběhu fóra Sítě & služby realitních kanceláří 2011 zviditelnit svou značku, jak posílit její image a prestiž, jak

Více

SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST FIREM

SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST FIREM Hodnocení výuky studenty a studentkami, FHS UK, Letní semestr 2012 Kompletní hodnocení kurzu: SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST FIREM vyučující: doc. Ing. Marie Dohnalová, CSc. kód: YMN078 odevzdané formuláře: 7

Více