ROTAX MOJO MAX Challenge Technické předpisy 2013 Příloha pro 125 Mini MAX a 125 Micro MAX Verze ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROTAX MOJO MAX Challenge Technické předpisy 2013 Příloha pro 125 Mini MAX a 125 Micro MAX Verze ze dne 10.12.2012"

Transkript

1 ROTAX MOJO MAX Challenge Technické předpisy 2013 Příloha pro 125 Mini MAX a 125 Micro MAX Verze ze dne Technická specifikace (v rámci pečeti motoru) pro motokárové motory ROTAX 125 Mini MAX (10 kw) Pro konfiguraci motoru 125 Mini MAX, je platné vše, co je pro konfiguraci motoru 125 Junior MAX uvedeno v nejnovějších technických předpisech 2011, kromě toho, co je uvedeno dále. Je odpovědnost soutěžícího, aby zkontroloval své zařízení (všechny díly mimo pečeť motoru a uvedené dále), aby zajistil, že toto zařízení vyhovuje technickým Mezera Squish Mini MAX 1,20 mm - 1,80 mm Autorizovaní distributoři, kteří organizují národní MAX Challenge pro kategorii 125 Mini MAX mohou stanovit restriktivnější mezeru squish v rámci této tolerance. Mezera Squish musí být měřena certifikovaným posuvným měřítkem a pomocí cínového drátu 2 mm. Klikový hřídel musí být otáčen pomalu rukou přes horní úvrať tak, aby byl cínový drát zmáčknut. Doporučený cínový drát 2 mm (obj. číslo ROTAX ). Mezera squish musí být měřena na levé a pravé straně ve směru pístního čepu. Počítá se průměrná hodnota z těchto dvou měření.

2 9.6 Technická specifikace (mimo pečeť motoru) pro motokárové motory ROTAX 125 Minim MAX (10 kw) Pro konfiguraci motoru 125 Mini MAX, je platné vše, co je pro konfiguraci motoru 125 Junior MAX uvedeno v technických specifikacích pro položku 9.2, kromě toho, co je uvedeno dále. Je odpovědnost soutěžícího, aby zkontroloval své zařízení (všechny díly mimo pečeť motoru a uvedené dále), aby zajistil, že toto zařízení vyhovuje technickým specifikacím, uvedeným dále! Restriktor sání Autorizovaní distributoři, kteří organizují národní MAX Challenge pro kategorii 125 Mini MAX mohou stanovit, který restriktor sání musí být použit. 2.1 Verze 1 Restriktor sání (obj. č. ROTAX ) musí být vložen mezi přírubu karburátoru a karburátor. Restriktor sání musí mít vnitřní průměr 19,0 +0,0/- 0,2 mm. Restriktor sání musí mít modrý eloxovaný povrch. 2.2 Verze 2 Restriktor sání (obj. č. ROTAX ) musí být vložen do příruby karburátoru. Restriktor sání musí mít vnitřní průměr 19,0 +0,2/- 0,2 mm. Restriktor sání musí mít v sacím vrtání 4 vodicí plochy. Výfukový systém 3.1 Restriktor výfuku (obj. č. ROTAX ) musí být použit místo původního výfukového hrdla (přimontovaného k válci). 3.2 Restriktor výfuku musí mít vnitřní průměr 22,0 +0,2/-0,2 mm. 3.3 Ocelová výfuková rohož je povolená volba. Emise hluku 4.1 Rohož pro zvukovou izolaci (viz ilustrační výfuková systém) musí být nahrazena originálním dílem ROTAX, pokud emise zvuku přesáhnou 90 db (A).

3 4.2 Postup měření emisí hluku: Místo měření musí být v části dráhy, kde je motor provozován při plné zátěži a při otáčkách v rozsahu až ot./min. Mikrofon musí být instalován 1 m nad úrovní dráhy v kolmém úhlu k dráze. Vzdálenost mezi mikrofonem a motokárou v ideální linii dráhy musí být 7,5 m. Motokára musí jet v plné zátěži po ideální linii dráhy. 9.7 Technická specifikace (v rámci pečeti motoru) pro motokárové motory ROTAX 125 Micro MAX (5 kw) Pro konfiguraci motoru 125 Micro MAX je platné vše, co je pro konfiguraci motoru 125 Junior MAX uvedeno v technických specifikacích pro položku 9.1, kromě toho, co je uvedeno dále. Mezera Squish Mini MAX 2,40 mm - 2,70 mm Autorizovaní distributoři, kteří organizují národní MAX Challenge pro kategorii 125 Micro MAX mohou stanovit restriktivnější mezeru squish v rámci této tolerance. 1.2 Pro dosažení definované mezery squish musí být použita vložka (obj. č. ROTAX , stejný tvar jako těsnění příruby válce) o tloušťce 1,25 mm plus různá požadovaná těsnění příruby. Mezera Squish musí být měřena certifikovaným posuvným měřítkem a pomocí cínového drátu 3 mm. Klikový hřídel musí být otáčen pomalu rukou přes horní úvrať tak, aby byl cínový drát zmáčknut. Doporučený cínový drát 3mm (obj. číslo ROTAX ). Mezera squish musí být měřena na levé a pravé straně ve směru pístního čepu. Počítá se průměrná hodnota z těchto dvou měření.

4 9.8 Technická specifikace (mimo pečeť motoru) pro motokárové motory ROTAX 125 Micro MAX (5 kw) Pro konfiguraci motoru 125 Micro MAX, je platné vše, co je pro konfiguraci motoru 125 Junior MAX uvedeno v nejnovějších technických předpisech 2012, kromě toho, co je uvedeno dále. Je odpovědnost soutěžícího, aby zkontroloval své zařízení (všechny díly mimo pečeť motoru a uvedené dále), aby zajistil, že toto zařízení vyhovuje technickým specifikacím, uvedeným dále! Restriktor výfuku 2.1 Restriktor výfuku (obj. č. ROTAX ) musí být použit místo původního výfukového hrdla (přimontovaného k válci). 2.2 Restriktor výfuku musí mít vnitřní průměr 22,0 +0,2/- 0,2 mm. Karburátor 3.1 Vložka (pol. 1 viz obrázek níže, obj. č. ROTAX ) musí být vložena do karburátoru na omezení otevření škrticí klapky. 3.2 Délka vložky musí být 38,0 +/-0,2 mm. 3.3 Měrka tolerance nesmí jít otočit kolem dokola (mez otevření hradítka karburátoru)!

5 3.4 Poloha víčka karburátoru musí být zajištěna upevňovací destičkou (pol. 1, viz obrázek níže, obj. č. ROTAX , viz přiložený obrázek). 3.5 Víčko karburátoru musí být našroubováno úplně na karburátor. 3.6 Ve víčku karburátoru je povoleno použití pouze jednoho pryžového těsnění.

6 Chladič 4.1 Místo originálního chladiče musí být specifický chladič Micro MAX (obj. č. ROTAX nebo ). 4.2 Chladič musí být namontován se všemi součástmi podobně, jak je tomu na obrázku verze 2 nebo 3 pro motor 125 MAX. (viz článek 18.8 technických předpisů 2013). 4.3 Chlad. plocha: výška = mm šířka = mm tloušťka chladiče = mm Výfukový systém 5.1 Místo originálního výfukového systému musí být použit specifický výfukový systém Micro MAX (viz obrázek níže). 5.2 Vnitřní průměr trubky 90 na konci tlumiče musí být 15 +/- 0,30 mm. 5.3 Není povolen žádný únik z výfuku (žádné stopy oleje). Výfuk musí být utěsněn silikonem.

7 5.4 Navíc k standardní izolační rohoži je povoleno (ne povinně) namontovat speciální ocelovou izolační rohož čtvercového tvaru o hraně mm pod standardní izolační rohož, jak je naznačeno na následujícím obrázku (obj. č. ROTAX sady ). Svorka (1) musí být nasazena ve vzdálenosti 18+/-2 mm, měřeno od konce trubky. Svorka (2) musí být nasazena v oblasti konce ocelové izolační rohože mm je specifikace pouze pro účely montáže! Obě svorky jsou povinné. Emise hluku 6.1 Rohož pro zvukovou izolaci (viz ilustrační výfuková systém) musí být nahrazena originálním dílem ROTAX, pokud emise zvuku přesáhnou 90 db (A). 6.2 Postup měření emisí hluku: Místo měření musí být v části dráhy, kde je motor provozován při plné zátěži a při otáčkách v rozsahu až ot./min. Mikrofon musí být instalován 1 m nad úrovní dráhy v kolmém úhlu k dráze. Vzdálenost mezi mikrofonem a motokárou v ideální linii dráhy musí být 7,5 m. Motokára musí jet v plné zátěži po ideální linii dráhy.

8 9.9 Všeobecné informace 125 Micro MAX 125 Mini MAX Věkové limity 8 10 let let Rozvor podvozku 950 mm 1010/1040 mm Hmotnostní limity kg kg Suché pneumatiky Mojo CX nebo C2 Mojo C2 Mokré pneumatiky Mojo CX nebo CW Mojo CW

Technické předpisy 2013. Motokáry používané v ROTAX MAX CHALLENGE a ROTAX MAX CUP jsou rozděleny do následujících skupin:

Technické předpisy 2013. Motokáry používané v ROTAX MAX CHALLENGE a ROTAX MAX CUP jsou rozděleny do následujících skupin: ROTAX MAX CHALLENGE ČESKÁ REPUBLIKA a ROTAX MAX CUP ČESKÁ REPUBLIKA Technické předpisy 2013 1. Kategorie: Motokáry používané v ROTAX MAX CHALLENGE a ROTAX MAX CUP jsou rozděleny do následujících skupin:

Více

OTÁZKY A ODPOVĚDI VZTAHUJÍCÍ SE K UVEDENÍ MOTORŮ ŘADY EVO NA TRH

OTÁZKY A ODPOVĚDI VZTAHUJÍCÍ SE K UVEDENÍ MOTORŮ ŘADY EVO NA TRH OTÁZKY A ODPOVĚDI VZTAHUJÍCÍ SE K UVEDENÍ MOTORŮ ŘADY EVO NA TRH 1) Otázky vztahující se k technologii motorů evo Q: Proč byl změněn karburátor? A: Podle zpětné vazby od zákazníků byla na karburátoru QS

Více

ROTAX MAX Challenge Česká republika a ROTAX MAX Challenge CUP Č.R. Technické předpisy 2011

ROTAX MAX Challenge Česká republika a ROTAX MAX Challenge CUP Č.R. Technické předpisy 2011 OTAX MAX Challenge Česká republika a OTAX MAX Challenge CUP Č.. Technické předpisy 2011 1. Kategorie: Motokáry pouţívané v MC-Č jsou rozděleny do následujících skupin: OTAX 125 Junior MAX OTAX 125 MAX

Více

NOVÁ ŘADA MOTORŮ 125 MAX EVO

NOVÁ ŘADA MOTORŮ 125 MAX EVO NOVÁ ŘADA MOTORŮ 125 MAX EVO Pokročilá motorová technologie motorů řady Rotax 125 MAX evo nabízí maximálně snadné používání. Řada motorů Rotax 125 MAX nabízí oproti stávajícím modelům ještě dále prodlouženou

Více

ROTAX MAX CHALLENGE ČESKÁ REPUBLIKA. Technické předpisy 2015

ROTAX MAX CHALLENGE ČESKÁ REPUBLIKA. Technické předpisy 2015 ROTAX MAX CHALLENGE ČESKÁ REPUBLIKA Technické předpisy 2015 1. Kategorie: Motokáry používané v ROTAX MAX CHALLENGE a ROTAX MAX CUP jsou rozděleny do následujících skupin: ROTAX 125 Junior MAX ROTAX 125

Více

ROTAX MAX CHALLENGE ČESKÁ REPUBLIKA a ROTAX MAX CUP ČESKÁ REPUBLIKA. Technické předpisy RMC/RMCGF 2013

ROTAX MAX CHALLENGE ČESKÁ REPUBLIKA a ROTAX MAX CUP ČESKÁ REPUBLIKA. Technické předpisy RMC/RMCGF 2013 ROTAX MAX CHALLENGE ČESKÁ REPUBLIKA a ROTAX MAX CUP ČESKÁ REPUBLIKA Technické předpisy 2013 1. Kategorie: Motokáry používané v ROTAX MAX CHALLENGE a ROTAX MAX CUP jsou rozděleny do následujících skupin:

Více

ROTAX MAX Challenge Česká republika ROTAX MAX CUP Česká republika Technické předpisy 2010

ROTAX MAX Challenge Česká republika ROTAX MAX CUP Česká republika Technické předpisy 2010 ROTAX MAX Challenge Česká republika ROTAX MAX CUP Česká republika Technické předpisy 2010 1. Kategorie: Motokáry používané v RMC-ČR jsou rozděleny do následujících skupin: ROTAX 125 Junior MAX ROTAX 125

Více

ASK AČR Registrační list motoru

ASK AČR Registrační list motoru ASK AČR Registrační list motoru Registrační list č.: M/01/08 Platné od: 01.01.2008 Platné do: 31.12.2010 1. Všeobecné 1.1 Výrobce: IAME spa - ZINGONIA (ITALY) 1.2 Obchodní označení -(Typ/model): PARILLA

Více

TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI MOTO

TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI MOTO TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI MOTO Národní předpis 2016 FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR FMS AČR, Opletalova 29, 110 00 Praha 1 Federace motocyklového sportu AČR schválila a vydala Národní technické předpisy

Více

- Max. statický tlak 1000 Pa - Max. teplota 40 C - Max. průtok 10 m/s. - Max. statický tlak 3000 Pa - Max. teplota 60 C - Max.

- Max. statický tlak 1000 Pa - Max. teplota 40 C - Max. průtok 10 m/s. - Max. statický tlak 3000 Pa - Max. teplota 60 C - Max. Plastové lamelové klapky Model CJK pro snadné aplikace - Max. statický tlak 0 Pa - Max. teplota C - Max. průtok m/s CJVK pro náročné aplikace - Max. statický tlak 0 Pa - Max. teplota C - Max. průtok 15

Více

Motokáry používané v ROTAX MAX CHALLENGE a ROTAX MAX CUP jsou rozděleny do následujících skupin:

Motokáry používané v ROTAX MAX CHALLENGE a ROTAX MAX CUP jsou rozděleny do následujících skupin: Technické předpisy pro kategorie ROTAX MAX 2016 1. Kategorie: Motokáry používané v ROTAX MAX CHALLENGE a ROTAX MAX CUP jsou rozděleny do následujících skupin: ROTAX 125 Junior MAX ROTAX 125 MAX ROTAX 125

Více

INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKA

INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKA INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKA POKYNY PRO MODERNIZACI EVO (OBJ. Č. ROTAX 298 090) Vážený zákazníku, následující návod popisuje modernizaci ze systému zapalování DENSO na systém DELLORTO a také modernizaci z pneumaticky

Více

SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU. 8 10,70 13, Šroub IMBUS M6x60 mm (utahovací moment 10 NM)

SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU. 8 10,70 13, Šroub IMBUS M6x60 mm (utahovací moment 10 NM) ROTAX KÓD Popis položky SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU POČET KS Prodejní cena - Kč bez DPH včetně DPH 1-2 295913 Skříň motoru - kompletní 1 10 669,40 12 910,00 2 632010 Centrážní pouzdro

Více

Technické předpisy pro ROTAX MAX Challenge 2018 (Technické předpisy 2018 nahrazují Technické předpisy 2017) Vydání

Technické předpisy pro ROTAX MAX Challenge 2018 (Technické předpisy 2018 nahrazují Technické předpisy 2017) Vydání Technické předpisy pro ROTAX MAX Challenge 2018 (Technické předpisy 2018 nahrazují Technické předpisy ) Vydání 17. 10. 1. Všeobecně 1.1. Kategorie Motokáry používané v podnicích Rotax Mojo MAX Challenge

Více

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI MOTO PŘEBOR ČR 2013 WWW.AUTOKLUB.CZ 0 2013 TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI MOTO PŘEBOR ČR Národní předpis Vycházející z předpisu UEM RR06 (2013) Federace

Více

Škoda Fabia 1,2 44 kw

Škoda Fabia 1,2 44 kw Škoda Fabia 1,2 44 kw Subkritérium A1: Práce Práce (bez materiálu) Poznámka kontrola vozu: zjištění závady/ servisní prohlídka prohlédnutí vozu, ať už za účelem zjištění závady před opravou či servisní

Více

Rozpad dílů. rotační kypřič K-60

Rozpad dílů. rotační kypřič K-60 Rozpad dílů rotační kypřič K-60 Hlava válce 1 380020070-0001 šroub s límcem 4 2 120230083-0001 víčko ventilové 1 3 120250032-0001 těsnění ventilového víčka 1 4 270960014-0001 svíčka zapalovací F7TC 1 5

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST SVA SAMONASÁVACÍ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661 111, fax: 581 661 782 e-mail:

Více

125 MICRO MAX evo. pro motory ROTAX typu 125 MAX evo 125 JUNIOR MAX evo 125 MINI MAX evo

125 MICRO MAX evo. pro motory ROTAX typu 125 MAX evo 125 JUNIOR MAX evo 125 MINI MAX evo pro motory ROTAX typu 125 MAX evo 125 JUNIOR MAX evo 125 MINI MAX evo 125 MICRO MAX evo Výroba 2015 Konfigurace 125 MAX / 35.0125.130 125 Junior MAX / 35.0125.130 125 Micro MAX / 35.0125.137 Č.: 01 Vydání:

Více

Pístové spalovací motory-pevné části

Pístové spalovací motory-pevné části Předmět: Ročník: Vytvořil: Datum: Silniční vozidla třetí NĚMEC V. 28.8.2013 Definice spalovacího motoru Název zpracovaného celku: Pístové spalovací motory-pevné části Spalovací motory jsou tepelné stroje,

Více

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit EW 100 Kolová rýpadla S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit 10tunové mobilní rýpadlo EW100 vás přesvědčí velkým výkonem, nízkou spotřebou paliva a mimořádně uživatelsky přívětivými funkcemi.

Více

TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI GP EVROPA 70 MINI GP ŽÁCI Národní předpis (2009) Federace motocyklového sportu AČR FMS ACR, Opletalova 29, 110 00 Praha 1 Federace motocyklového sportu AČR schválila a vydala Národní

Více

Fréza se 2 noži není vhodná k volnému frézování s motorem horní frézy OFE 738 a frézovacím a brusným motorem FME 737. Využitelná délka mm

Fréza se 2 noži není vhodná k volnému frézování s motorem horní frézy OFE 738 a frézovacím a brusným motorem FME 737. Využitelná délka mm Příslušenství pro horní frézy a přímé brusky Kleštiny Pro OFE 738, Of E 1229 Signal, FME 737 a přímé brusky Upínací otvor 3 6.31947* 1/8" (3,18 ) 6.31948* 6 6.31945* 8 6.31946* 1/4" (6,35 ) 6.31949* Pro

Více

ENGINE GASKET SET I... LITHIUM-BASE GREASE K... MOLYKOTE 111 B... LOCTITE 243

ENGINE GASKET SET I... LITHIUM-BASE GREASE K... MOLYKOTE 111 B... LOCTITE 243 ENGINE GASKET SET B... LOCTITE 243 I... LITHIUM-BASE GREASE K... MOLYKOTE 111 ROTAX KÓD Popis položky SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU POČET KS Prodejní cena - Kč bez DPH včetně DPH 1-2

Více

Technické specifikace dodávky

Technické specifikace dodávky Technické specifikace dodávky Pozn.: Ilustrační fotografie u jednotlivých položek dodávky sami o sobě nedefinují jejich požadované provedení. V daném případě jsou rozhodující vlastnosti a charakteristiky

Více

MOTOR JIKOV GH 1509, GH 1511

MOTOR JIKOV GH 1509, GH 1511 MOTOR JIKOV GH 1509, GH 1511 Vladimír Bernklau 1509,1511 Kliková skříň, vačka JIKOV 4 TAKT Katalog číslo 40/Verze 1/Strana 2 1509,1511 Kliková skříň, vačka 1 5171711 TRUBKA 2 1 2 7461121 DRŽÁK 2 1 3 1512583

Více

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 RS

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 RS FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 RS 2014 www.autoklub.cz 1 Verze 2014 TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 RS www.autoklub.cz 2 Verze 2014 01 TECHNICKÝ PŘEDPIS JAWA 50 RS 02 Specifikace

Více

Technické předpisy pro kategorie ROTAX MAX Motokáry používané v ROTAX MAX CHALLENGE a ROTAX MAX PAČR jsou rozděleny do následujících skupin:

Technické předpisy pro kategorie ROTAX MAX Motokáry používané v ROTAX MAX CHALLENGE a ROTAX MAX PAČR jsou rozděleny do následujících skupin: Technické předpisy pro kategorie ROTAX MAX 2017 1. Kategorie: Motokáry používané v ROTAX MAX CHALLENGE a ROTAX MAX PAČR jsou rozděleny do následujících skupin: ROTAX 125 Junior MAX ROTAX 125 MAX ROTAX

Více

ROTAX SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU. 2 632010 Centrážní pouzdro - 8x12 mm

ROTAX SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU. 2 632010 Centrážní pouzdro - 8x12 mm ROTAX KÓD Popis položky SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU POČET KS Prodejní cena - Kč bez DPH včetně DPH 1-2 295911 Skříň motoru - kompletní 1 9 716,65 11 660,00 2 632010 Centrážní pouzdro

Více

3. Montáž rozvodového mechanismu motoru Škoda 1.3i

3. Montáž rozvodového mechanismu motoru Škoda 1.3i 3. Montáž rozvodového mechanismu motoru Škoda 1.3i Lukáš Buřval, Pavel Klaus, Petr Tomčík Tuto akci podpořil Regionální koordinátor pro popularizaci technických a přírodovědných oborů v Moravskoslezském

Více

VM 125 M 02/B. Výměna oleje v převodovce: 0,5 l, dop. výrobce: AUTOMATIK TRANSMISSION DEXTRON III

VM 125 M 02/B. Výměna oleje v převodovce: 0,5 l, dop. výrobce: AUTOMATIK TRANSMISSION DEXTRON III VÝROBCE: Vladimír Vácha VM MOTOR Sedláčkova 2570 397 01 Písek Tel.: 382 215 434 Fax: 382 215 434 E-mail: vmmotor@iol.cz Web.: www.vmmotor.com Technické informace: Utahování šroubů a matek motoru VM 125

Více

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP 2014 www.autoklub.cz 1 Verze 2014 TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP www.autoklub.cz 2 Verze 2014 01 TECHNICKÝ PŘEDPIS JAWA 50 GP 02 Specifikace

Více

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/25

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/25 Q-HYDRAULIKA LAMELOVÁ ČERPADLA V3/25 velikost 25 do 10 MPa 25 dm 3 /min WK 102/21025 2004 Lamelová čerpadla typu PV slouží jako zdroj tlakového oleje v hydraulických systémech. VÝHODY snadné spuštění díky

Více

FEDERACE MOTOCYKLOÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI GP 2013 WWW.AUTOKLUB.CZ 0 2013 TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI GP 50 MINI GP 80 JUNIOR MINI GP 80 Národní předpis (2013) Federace motocyklového sportu AČR

Více

KATALOG + CENÍK 2018 NÁHRADNÍCH DÍLŮ

KATALOG + CENÍK 2018 NÁHRADNÍCH DÍLŮ KATALOG + CENÍK 208 NÁHRADNÍCH DÍLŮ pro motory: 25 MAX evo 25 JUNIOR MAX evo 25 MINI MAX evo 25 MICRO MAX evo výhradní zástupce pro ČR: ROTAX - Kapitola POZICE KÓD Popis položky SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA,

Více

KATALOG + CENÍK 2017 NÁHRADNÍCH DÍLŮ

KATALOG + CENÍK 2017 NÁHRADNÍCH DÍLŮ KATALOG + CENÍK 207 NÁHRADNÍCH DÍLŮ pro motory: 25 MAX evo 25 JUNIOR MAX evo 25 MINI MAX evo 25 MICRO MAX evo výhradní zástupce pro ČR: ROTAX - Kapitola SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, POHON E-STARTERU, KRYT

Více

V odpovědnosti soutěžícího je, aby byly veškeré součásti mimo pečeť odpovídaly technickým předpisům.

V odpovědnosti soutěžícího je, aby byly veškeré součásti mimo pečeť odpovídaly technickým předpisům. Při Technické přejímce musí jezdec předložit motor (motory) s nepoškozenou pečetí (pečetěmi) identifikační kartu (karty) motoru, uvádějící shodná výrobní čísla, shodná čísla pečeti motoru a razítka a podpisy

Více

MOTOR. PDF created with FinePrint pdffactory Pro trial version MOTOR ČÁST 4 MOTOR PRINCIP FUNKCE MOTORU

MOTOR. PDF created with FinePrint pdffactory Pro trial version  MOTOR ČÁST 4 MOTOR PRINCIP FUNKCE MOTORU MOTOR Typ motoru, je čtyřtaktní dvouválec s uspořádáním do V, chlazený kapalinou s nuceným oběhem. Válce jsou přesazeny a svírají úhel 45 0. Každý válec je vybaven jedním vačkovým hřídelem a čtyřmi ventily.

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST DARLING LIDO 35-2

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST DARLING LIDO 35-2 MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST DARLING LIDO 35-2 SAMOČINNÉ VODÁRNY SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661 214, fax: 581 661 361

Více

TECHNICKÉ PŘEDPISY SKÚTR Národní předpis (2008) Federace motocyklového sportu AČR FMS ACR, Opletalova 29, 110 00 Praha 1 Federace motocyklového sportu AČR schválila a vydala Národní technické předpisy

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

KONTROLA NASTAVENÍ ROZVODU

KONTROLA NASTAVENÍ ROZVODU KONTROLA NASTAVENÍ ROZVODU Nářadí [1] Tyčka na zajištění setrvačníku (dvojitý setrvačník) : (-).0198.A [2] Přípravek pro vystředění krytu pohonu rozvodu : (-).0198.G [3] Tyčka na zajištění ozub. kola vačkového

Více

ZPG SIGMA PUMPY HRANICE NÍZKOTLAKÁ ZUBOVÁ ČERPADLA 21.05 426 3.99

ZPG SIGMA PUMPY HRANICE NÍZKOTLAKÁ ZUBOVÁ ČERPADLA 21.05 426 3.99 SIGMA PUMPY HRANICE NÍZKOTLAKÁ ZUBOVÁ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 0642/261 111, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz ZPG 426 3.99 21.05 Použití Rotační

Více

SYSTÉM S PLYNULOU REGULACÍ VÝKONU

SYSTÉM S PLYNULOU REGULACÍ VÝKONU SYSTÉM S PLYNULOU REGULACÍ VÝKONU Technické parametry SYSTÉM S PLYNULOU REGULACÍ VÝKONU Rozsáhlé administrativní budovy, hotely té nejvyšší kategorie, to jsou přesně ta místa, kde systém s plynulou regulací

Více

Technický řád MORAVSKÝ POHÁR 2010

Technický řád MORAVSKÝ POHÁR 2010 Technický řád MORAVSKÝ POHÁR 2010 1. Všeobecná ustanovení Pohárový seriál MORAVSKÝ POHÁR 2010 vypisuje Moravský motokárový klub v AČR. Technické řády jsou v souladu se všemi obecnými technickými řády pro

Více

Tento dokument vznikl v rámci projektu Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0459.

Tento dokument vznikl v rámci projektu Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0459. Tento dokument vznikl v rámci projektu Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0459 Autor: Ing. Jaroslav Zikmund Datum vytvoření: 2. 11. 2012 Ročník: II. Předmět: Motorová

Více

LKE ENGINES R12 60 ccm KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2013

LKE ENGINES R12 60 ccm KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2013 KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2013 MOTOR Prodejní cena - Kč KÓD POZICE B.10.004.D Popis položky Motor LKE R12 - kompletní bez DPH 40 289,25 včetně DPH 48 750,00 VÁLEC A HLAVA VÁLCE 1 1 2 3 4 4 4 11

Více

SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU. 8 9,90 12,00 19 240371 Šroub IMBUS M6x60 mm (utahovací moment 10 NM)

SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU. 8 9,90 12,00 19 240371 Šroub IMBUS M6x60 mm (utahovací moment 10 NM) ROTAX KÓD Popis položky SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU POČET KS Prodejní cena - Kč bez DPH včetně DPH 1-2 ###295913 Skříň motoru - kompletní 1 10 057,85 12 170,00 2 632010 Centrážní pouzdro

Více

PEVNÉ DÍLY MOTORU Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město

PEVNÉ DÍLY MOTORU Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město CZ.1.07/1.5.00/34.1007 Ing. Radek Opravil III/2 Inovace a zkvalitnění výuky

Více

STOJATÁ MÍCHAČKA. Provedení STM 1 m 3 STM 1,5 m 3

STOJATÁ MÍCHAČKA. Provedení STM 1 m 3 STM 1,5 m 3 STOJATÁ MÍCHAČKA STM 0,7 (pojízdná) Stojatá míchačka, vyrobená firmou TAURUS, s.r.o., Chrudim, je stroj, určený pro míchání suchých sypkých směsí a jím podobných materiálů. Stroj je určen pro montáž do

Více

KATALOG + CENÍK 2017 NÁHRADNÍCH DÍLŮ

KATALOG + CENÍK 2017 NÁHRADNÍCH DÍLŮ KATALOG + CENÍK 07 NÁHRADNÍCH DÍLŮ pro motory: 5 5 5 5 MAX evo JUNIOR MAX evo MINI MAX evo MICRO MAX evo výhradní zástupce pro ČR: - ### R959 SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, POHON E-STARTERU, KRYT ŘETĚZU Prodejní

Více

Komponenta Vzorce a popis symbol propojení Hydraulický válec jednočinný. d: A: F s: p provoz.: v: Q přítok: s: t: zjednodušeně:

Komponenta Vzorce a popis symbol propojení Hydraulický válec jednočinný. d: A: F s: p provoz.: v: Q přítok: s: t: zjednodušeně: Plánování a projektování hydraulických zařízení se provádí podle nejrůznějších hledisek, přičemž jsou hydraulické elementy voleny podle požadovaných funkčních procesů. Nejdůležitějším předpokladem k tomu

Více

KATALOG + CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ

KATALOG + CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ KATALOG + CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ pro motory: 25 MAX evo 25 JUNIOR MAX evo 25 MINI MAX evo 25 MICRO MAX evo výhradní zástupce pro ČR: ROTAX - Kapitola POZICE KÓD Popis položky SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA,

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R4 Pájecí fitinky

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R4 Pájecí fitinky _CZ_090114.fm Seite 1 Montag, 16. Februar 2009 3:52 15 Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí Pájecí fitinky _CZ_090114.fm Seite 2 Montag, 16. Februar 2009 3:52 15 Z mědi a červeného bronzu

Více

TEDOM a.s. divize MOTORY

TEDOM a.s. divize MOTORY 6 1 61-0-0274 POČET LISTŮ: LIST: ČÍSLO PŘEDPISU: INDEX o NÁZEV: BRZDNÝ PŘEDPIS PRO PLYNOVÉ MOTORY TEDOM OBSAH. list č. 1. Úvod... 2 2. Práce před spuštěním... 2 3 3. Záběh... 3 4 4. Práce po záběhu...

Více

TH627. Agilní a efektivní

TH627. Agilní a efektivní TH627 Teleskopy Agilní a efektivní Teleskopický nakladač TH627 je optimálním řešení pro výšky zdvihu okolo 6 metrů. Spojuje v sobě agilní schopnost manévrování a vysoký výkon a zůstává ve stabilní poloze

Více

ODSTŘEDIVÁ HORIZONTÁLNĚ DĚLENÁ ČERPADLA PRO SPRINKLEROVÁ ZAŘÍZENÍ. Řada: HGT 1

ODSTŘEDIVÁ HORIZONTÁLNĚ DĚLENÁ ČERPADLA PRO SPRINKLEROVÁ ZAŘÍZENÍ. Řada: HGT 1 DĚLENÁ ČERPADLA PRO POPIS Odstředivá čerpadla konstrukční řady HGT pro sprinklerová zařízení jsou spirální, jednostupňová s dvouvtokovým oběžným kolem a horizontálně děleným tělesem čerpadla. V normálním

Více

účinnosti) Dovolený pracovní tlak 17,00 bar.a Teplota dopravovaného 40,0 C média Viskozita dopravovaného 0,66 mm²/s Výstupní tlak 7,05 bar.

účinnosti) Dovolený pracovní tlak 17,00 bar.a Teplota dopravovaného 40,0 C média Viskozita dopravovaného 0,66 mm²/s Výstupní tlak 7,05 bar. Datový list : Strana: 1 / 6 Provozní údaje Požadované čerpané 12,00 m³/h Aktuální průtok 12,00 m³/h množství Aktuální dopravní výška 62,19 m Požadovaný tlak na výtlaku 7,05 bar.a Účinnost 34,6 % Čerpané

Více

Solární akumulátor ECObasic

Solární akumulátor ECObasic TECHNICKÁ INFORMACE Solární akumulátor Wagner & Co Obr. 1 Solární akumulátor 1. Technické informace Rozsah dodávky Solární akumulátor se dodává sešroubovaný nastojato na paletě; izolace je pevně spojená

Více

Příloha-výpočet motoru

Příloha-výpočet motoru Příloha-výpočet motoru 1.Zadané parametry motoru: vrtání d : 77mm zdvih z: 87mm kompresní poměr ε : 10.6 atmosférický tlak p 1 : 98000Pa teplota nasávaného vzduchu T 1 : 353.15K adiabatický exponent κ

Více

SESTAVA MOTORU VERNER - 1400

SESTAVA MOTORU VERNER - 1400 SESTAVA MOTORU VERNER - 1400 SESTAVA MOTORU VERNER - 1400-24 - SESTAVA MOTORU VERNER - 1400 OBSAH Sestava 1. Kliková hřídel... 26 2. Uložení klikové hřídele... 27 3. Polovina bloku - přední... 28 4. Rozvod

Více

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Kování pro posuvné dveře, zejména pro těžká křídla v ložnicových skříních. Speciální vozíky pro křídla s dřevěným nebo hliníkovým

Více

Chladičů kapalin Grasso FX GC PP Chladicí výkon kw. Návod k údržbě (Překlad originálního textu) L_202524_1

Chladičů kapalin Grasso FX GC PP Chladicí výkon kw. Návod k údržbě (Překlad originálního textu) L_202524_1 Chladičů palin Grasso FX GC PP Chladicí výkon 260-1800 kw Návod k údržbě (Překlad originálního textu) L_202524_1 Chladičů palin Grasso FX GC PP COPYRIGHT Všechna práva vyhrazena. Nic z této publice nesmí

Více

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky!

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! Fotka Registrační číslo Název Cena bez DPH 110.080.56 Tryska 56 SHA 15 110.080.68 Tryska 68 SHA

Více

Výstup chladicí kapaliny pro vnější topení. Obecné

Výstup chladicí kapaliny pro vnější topení. Obecné Obecné Obecné Chladicí kapalina může být využita pro vnější topení. Například kabiny jeřábů, skříňové nástavby, atd. Teplo se odebírá z proudění v bloku motoru a vrací se trubkou za chladičem. DŮLEŽITÉ!

Více

Požární střešní ventilátory CTHT, CTVT 400 C/2 hod

Požární střešní ventilátory CTHT, CTVT 400 C/2 hod CTHT 315-710 CTVT 315-400 CTVT 450-630 Ø AH Ø AV Ø AV 4x Ø F Ø D E C BH 4x Ø F Ø D E C BV 4x Ø F Ø D E C BV Typ Ø AH Ø AV BH BV C Ø D E Ø F 315 762 750 469 564 560 355 450 12 400 850 850 532 608 630 400

Více

KATALOG DÍLŮ MOTORU VERNER - 1400

KATALOG DÍLŮ MOTORU VERNER - 1400 KATALOG DÍLŮ MOTORU VERNER - 1400-63 - OBSAH 1. Díly řadyvm... 65 1. Díly řadyvk... 72 1. Díly řadyvs... 78-64 - VM VM-01-01 polovina bloku přední VM-01-02 polovina bloku zadní VM-01-03 kryt bloku přední

Více

Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2017 (3)

Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2017 (3) 01-2017 CZ-PL-RUS Obsah MS 650 4 Kliková skříň 6 Válec, tlumič výfuku 8 Olejové čerpado, zařízení pro napínání řetězu 10 Spojka, řetězka 12 Systém AV 14 Víko řetězky 17 Zapalování 19 Startovací zařízení

Více

[3] Napínací páka (-).188 J2.

[3] Napínací páka (-).188 J2. DEMONTÁŽ - MONTÁŽ : ROZVODOVÝ ŘEMEN : URGENTNÍ : Dodržovat pokyny platné pro bezpečnost a čistotu (viz brožura: DOPORUČENÍ - NEZBYTNÉ ZÁSADY). 1. Doporučené nářadí Schéma : E5AP181C [1] přístroj na měření

Více

Pásový dozer D61EX / PX 12

Pásový dozer D61EX / PX 12 Pásový dozer D61EX / PX 12 Fotografie mohou obsahovat nadstandardní výbavu. Nové dozery střední třídy s revolučními joysticky. Manévrovací schopnost se značně zlepšila použitím jedné páky pro ovládání

Více

KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ ŠKODA 1000/1100MB, 1000MBG, 1000/1100MBX 7. část: CHLAZENÍ A TOPENÍ. Chladič s příslušenstvím

KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ ŠKODA 1000/1100MB, 1000MBG, 1000/1100MBX 7. část: CHLAZENÍ A TOPENÍ. Chladič s příslušenstvím Chladič s příslušenstvím 1 Chladič s příslušenstvím Poz. Číslo dílu Název dílu Kusu Obchodní číslo 1. 10-345-7601 03-9672.12 1. 10-359-7601 03-9672.88 Úplný chladič se sacím pláštěm pro Š 1000 MB; MBX;

Více

Upevňovací systém. Certifikovaný v ČR - jednoduchý - spolehlivý

Upevňovací systém. Certifikovaný v ČR - jednoduchý - spolehlivý Upevňovací systém Certifikovaný v ČR - jednoduchý - spolehlivý "snadné ohýbání" 2 LEIFELD lišta 1200 Základem systému je pozinkovaná lišta LEIFELD 1200 umožňuje zhotovení široké škály instalací použitím

Více

People. Passion. Performance. Kompletní řešení na staveništi

People. Passion. Performance. Kompletní řešení na staveništi People. Passion. Performance. Kompletní řešení na staveništi ŘEŠENÍ PRÁVĚ KDYŽ JEJ POTŘEBUJETE Společnost Chicago Pneumatic přináší převratnou sestavu k zajištění stlačeného vzduchu, energie a osvětlení

Více

TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP JAWA 50 RS

TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP JAWA 50 RS TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP JAWA 50 RS Národní předpis 2018 FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR FMS AČR, Opletalova 29, 110 00 Praha 1 Federace motocyklového sportu AČR schválila a vydala Národní technické

Více

NÁRODNÍ TECHNICKÝ PŘEDPIS PRO JEDNOSEDADLOVÁ HISTORICKÁ VOZIDLA

NÁRODNÍ TECHNICKÝ PŘEDPIS PRO JEDNOSEDADLOVÁ HISTORICKÁ VOZIDLA NÁRODNÍ TECHNICKÝ PŘEDPIS PRO JEDNOSEDADLOVÁ HISTORICKÁ VOZIDLA A. PŘEDPIS PRO FORMULI ŠKODA (FŠ) a) TECHNICKÝ PŘEDPIS PRO FŠ (1970 1987) VÝTAH MTX Formule ŠKODA (FŠ) jsou jednomístné závodní automobily,

Více

Těsnění. Honda. Husqvarna. Stihl. Tecumseh. Jikov. Sachs. Guttbrod

Těsnění. Honda. Husqvarna. Stihl. Tecumseh. Jikov. Sachs. Guttbrod Katalog výrobků 2016-2017 7 Obsah kapitoly Sady těsnění vhodné pro stroje rozděleno dle výrobců Briggs Honda Husqvarna Mitsubishi Stihl vhodné pro Briggs karburátoru a výfuku skříně válce vhodné pro Honda

Více

Kování pro posuvné dveře

Kování pro posuvné dveře Kování pro posuvné dveře Top Line 1200/ 1210/1230 Systém posuvných dveří Top Line 1200, Top Line 1210, Top Line 1230 umožňuje např. rozčlenit místnost nebo uzavřít šatnu, pracovnu, domácí kancelář atd.

Více

TPHV. Formulář FAS AČR číslo:

TPHV. Formulář FAS AČR číslo: PRACOVNÍ KOPIE TECHNICKÝ PRŮKAZ HISTORICKÉHO VOZIDLA Platný pro: Závody do vrchu Okruhy Rally Tento technický průkaz není certifikátem originality, ani v žádném případě neověřuje historii vozidla nebo

Více

Blatníky. Obecné informace o blatnících a zástěrkách. Zařízení potlačení rozstřiku

Blatníky. Obecné informace o blatnících a zástěrkách. Zařízení potlačení rozstřiku Obecné informace o blatnících a zástěrkách Obecné informace o blatnících a zástěrkách V několika zemích platí právní požadavky, které regulují použití blatníků a zástěrek, například se jedná o evropské

Více

Trubkové pohony řady SOMFY LS 40 Návod k montáži

Trubkové pohony řady SOMFY LS 40 Návod k montáži Přípravné práce na hřídeli Zjištění délky hřídele Délka hřídele B = světlost otvoru (A) - rozměr uložení pohonu (C) rozměr protiložiska (D) Hodnota (C) rozměru uložení pohonu musí zahrnovat i rozměr upevňovací

Více

KATALOGOVÝ LIST. VENTILÁTORY RADIÁLNÍ VYSOKOTLAKÉ RVM 1600 až 2500 jednostranně sací s osovou regulací

KATALOGOVÝ LIST. VENTILÁTORY RADIÁLNÍ VYSOKOTLAKÉ RVM 1600 až 2500 jednostranně sací s osovou regulací KATALOGOVÝ LIST VENTILÁTORY RADIÁLNÍ VYSOKOTLAKÉ RVM 1600 až 2500 jednostranně sací s osovou regulací KM 12 3336 Vydání: 12/10 Strana: 1 Stran: 7 Ventilátory radiální vysokotlaké RVM 1600 až 2500 jednostranně

Více

TECEdrainline Seznam sortimentu. TECE odvodňovací technika Odd 2

TECEdrainline Seznam sortimentu. TECE odvodňovací technika Odd 2 TECEdrainline Seznam sortimentu TECEdrainline popis výrobku TECEdrainline Pod tímto sprchovým žlábkem je systém. Sprchový žlábek TECEdrainline vám umožňuje naplno využít výhody bezbariérového sprchového

Více

Stoupačkový regulační ventil pro měření tlakové diference, šikmý, s měřícími ventilky

Stoupačkový regulační ventil pro měření tlakové diference, šikmý, s měřícími ventilky Stoupačkový regulační ventil pro měření tlakové diference, šikmý, s měřícími ventilky Technický list pro 4117 M Vydání AUT 1203 Vydání CZ 0908 4117 M 1/2, 3/4 U dimenzí 1/2 a 3/4 není pravé spodní vrtání.

Více

4141A LAGUNA II ZELENÁ TECHNICKÁ NÓTA EDITION TCHEQUE. Ostatní dotčené podkapitoly: Motory: Základní dokumentace:

4141A LAGUNA II ZELENÁ TECHNICKÁ NÓTA EDITION TCHEQUE. Ostatní dotčené podkapitoly: Motory: Základní dokumentace: ZELENÁ TECHNICKÁ NÓTA EDITION TCHEQUE LAGUNA II ZÁŘÍ 2001 77 11 307 949 XGO Typ A B 4141A Service 00429 C G J L M R V Ruší a nahrazuje Technickou nótu č. 4123A z července 2001. Změny: servisních řešení

Více

výrobky z nerezové oceli

výrobky z nerezové oceli výrobky z nerezové oceli www.legris.com 3800 rychloupínací systém pro mm hadice 3805 hrdlo, trubkový kuželový a NPT závit 381 hrdlo se zápichem, trubkový kuželový a NPT závit 1 1 4 R1/8 3805 04 10 10 3

Více

STADI L-24/20 STADI L-30/20. Optimální pro ocelové, hliníkové a plastové profi lové dveře

STADI L-24/20 STADI L-30/20. Optimální pro ocelové, hliníkové a plastové profi lové dveře TĚSNICÍ SYSTÉMY PRO DVEŘE A VRATA STADI STADI L-24/20 STADI L-30/20 STADI Optimální pro ocelové, hliníkové a plastové profi lové dveře Maximální zdvih až 16 mm 4 varianty upevnění Malá konstrukční výška

Více

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine XL

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine XL TopLine XL Specialista na těžké dveře: systém TopLine XL pro posuvné dveře s horním nosným profilem je dimenzován na hmotnosti dveří do 80 kg. Vynikající jsou vlastnosti jeho chodu: se systémem TopLine

Více

Doporučené výměnné intervaly

Doporučené výměnné intervaly 1 8.11.2010 12:34:50 Vozidlo AUDI / A4 2.5 TDI / 08/1997-06/2000 / Limuzína se stupňovitou zádí Země výroby D Zdvih. objem/výkon 2.5 / 110 kw Označení motoru AFB Klíč RB AUD 606 Doporučené výměnné intervaly

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2018 Crafter Nový Motory Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) s SCR/AdBlue 1) Motor 2,0 l TDI 90 kw (122 k) s SCR/AdBlue 1) Typ motoru/počet ventilů na válec 4válcový naftový

Více

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY SKÚTR 2011 WWW.AUTOKLUB.CZ 0 2011 TECHNICKÉ PŘEDPISY SKÚTR Národní předpis (2011) Federace motocyklového sportu AČR FMS ACR, Opletalova 29, 110 00 Praha

Více

VÝPRODEJ VYBRANÝCH ZÁSOB ORIGINÁLNÍCH ND PRO SPALOVACÍ MOTORY TEDOM-LIAZ NABÍDKA Č. 007-NZ-2012 (SKLAD J87)

VÝPRODEJ VYBRANÝCH ZÁSOB ORIGINÁLNÍCH ND PRO SPALOVACÍ MOTORY TEDOM-LIAZ NABÍDKA Č. 007-NZ-2012 (SKLAD J87) J87 10357 AKUMULÁTOR PLYNU ÚPLNÝ ( tlakovaný ) 442176812405 7681240 5 290 2 J87 14408 AKUMULÁTOR PLYNU ÚPLNÝ ( tlakovaný ) 44217681234 7681234 6 844 7 J87 10010 ČELO BLOKU MOTORU 442110140035 1014003 2

Více

Datový list. Pozice zákazníka č.: Datum objednávky: Číslo: ES Dokument č.: Veolia Přerov Číslo položky: 200. Strana: 1 / 5

Datový list. Pozice zákazníka č.: Datum objednávky: Číslo: ES Dokument č.: Veolia Přerov Číslo položky: 200. Strana: 1 / 5 Datový list Číslo položky: 200 Strana: 1 / 5 Provozní údaje Požadované čerpané množství Požadovaná dopravní výška 35,00 m Čerpané médium voda, topná voda topná voda do max. 100 C, podle VDI 2035 s obsahem

Více

ODLUČOVAČ OLEJOVÉ MLHY CRM v horizontálním a vertikálním provedení

ODLUČOVAČ OLEJOVÉ MLHY CRM v horizontálním a vertikálním provedení NOVÝ PRODUKT ODLUČOVAČ OLEJOVÉ MLHY CRM v horizontálním a vertikálním provedení Váš partner pro Českou a Slovenskou republiku: CONSORTA Praha s. r. o. Poděbradská, 9 Praha 9, tel. 66 9 9, 66 8 e-mail:

Více

TATRA Nabídka náhradních dílů mopas a.s., Holešov

TATRA Nabídka náhradních dílů mopas a.s., Holešov JKPOV Název skladové položky Cena/ks Cena/ks bez DPH vč. 20% DPH 336 140 211 SKRIN POMOCNÉHO POHONU 1 390,00 1 668,00 344 239 733 ROZPĚRKA 440,00 528,00 336 210 320 KUŽEL SYNCHRONIZACE 1 057,82 1 269,38

Více

Technika pro zvukovou izolaci a připevňování

Technika pro zvukovou izolaci a připevňování Technika pro zvukovou izolaci a připevňování 07.1-07. 3 Zvuková izolace pro vany, umyvadla a WC 07.4-07. 7 Zvuková izolace pro instalace trubek a instalace na přední stěnu 07.8-07. 9 Připevňovací technika

Více

PARILLA GAZELLE 60 ccm - FREE K - TAG KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2012

PARILLA GAZELLE 60 ccm - FREE K - TAG KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2012 PARILLA GAZELLE 60 ccm - FREE K - TAG KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2012 MOTOR PARILLA GAZELLE 60cc KÓD POZICE Prodejní cena - Kč ### Popis položky MOTOR PARILLA GAZELLE 60 ccm - FREE K - TAG MOTOR PARILLA

Více

Jawa 50 typ 550. rok výroby 1955-1958

Jawa 50 typ 550. rok výroby 1955-1958 Jawa 50 typ 550. rok výroby 1955-1958 1 Motor ležatý dvoudobý jednoválec Chlazení vzduchem Ø 38 mm 44 mm ový objem 49,8 cm 3 Kompresní poměr 6,6 : 1 Největší výkon 1,5k (1,1 kw)/5000 ot/min. Rozvod pístem

Více

Sdružená kompresorová jednotka Schiessl Euro Tower line (patentově chráněno č. 20315321.9)

Sdružená kompresorová jednotka Schiessl Euro Tower line (patentově chráněno č. 20315321.9) Sdružená kompresorová jednotka Schiessl Euro Tower line (patentově chráněno č. 20315321.9) Dodávka sdružené jednotky Euro Towerline obsahuje: 3 nebo 4 ležaté kompresory Hitachi Scroll chlazené parami nasávaného

Více