Hlavní zákony Přitažlivého Marketingu, neboli nauka, která vám umožní pochopit moderní techniky budování obchodu MLM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hlavní zákony Přitažlivého Marketingu, neboli nauka, která vám umožní pochopit moderní techniky budování obchodu MLM"

Transkript

1 Hlavní zákony Přitažlivého Marketingu, neboli nauka, která vám umožní pochopit moderní techniky budování obchodu MLM

2 1. Proč "Stará škola" MLM již nefunguje a co s tím udělat? Nechci, abyste chápali tuto knihu, jako něco, co záměrně uráží staré dobré školy síťového marketingu. To není mým cílem. Obecně platí, že volba je na vás a sami se rozhodnete, zda zvolíte pracovat rychleji a účinněji, nebo zda budete používat techniky "Staré školy". Podle mého názoru, staré způsoby podnikání pomalu "umírají" a za vším stojí samozřejmě INTERNET... Spolu s jeho zrozením, se možnosti pro každého z nás stali téměř neomezenými. Dnes se můžeme během několika sekund připojit a chatovat s lidmi z celého světa. Mnoho lidí, kteří pracují v oboru síťového marketingu obrátilo svou pozornost k internetu, ale jen několik procent lidí rozvíjí touto cestou své podniky vhodným způsobem. Důvodem toho je, že více než 90% všech lidí stále používá staré způsoby práce a jedinou změnou kterou udělali je to, že nyní používají internet.

3 To, co rovněž určuje takovou situaci je skutečnost, že těchto více než 90% nemá dovednosti a znalosti, které vedou k úspěchu v síťovém marketingu. Takže, opravdu máte dvě cesty na výběr k rozvoji svého podnikání. Můžete volat a přemlouvat jako šílení každou osobu, kterou jste schopni poznat (seznam rodiny a přátel vyčerpáte poměrně rychle), nebo se začít učit a pracovat způsobem, který je jasně moudřejší. Pokud zvolíte starou školu, musíte si uvědomit, že to Vy se obracíte na lidi s návrhem spolupráce, a tak se opravdu honíte za nimi. Mluvíte ošklivě, střílíte poslepu a adresujete své nabídky lidem, kteří nemají potenciální zájem. Není přitom důležité, že to děláte přes obrazovku počítače. Druhým způsobem je vnesení hodnoty na trh v postavení sebe jako vůdce a odborníka, který je schopen pomáhat ostatním v budování tohoto podnikání.

4 Toto je vlastně způsob práce, která by měla být použita na internetu. Podíváte-li se na to pozorně, zjistíte, že pracovat starými metodami práce je honění se za lidmi. Ale pokud budete pracovat správným způsobem na internetu, tak lidé budou pronásledovat vás. OK, ale jak dosáhnout takového výsledku? Můžete vidět jen velmi málo lidí, kteří nezapomněli na nejdůležitější součást tohoto obchodu. Co si myslíte, že je nejdůležitější součástí vašeho podnikání? Jste to VY. To je důvod, proč se chci v kurzu Přitažlivého Marketingu zaměřit na to, jakým způsobem se stát osobou, která k sobě bude přitahovat jiné. V každé činnosti jsou lidé, kteří vydělávají obrovské množství peněz, zatímco jiní (většina), kteří působí ve stejném odvětví se sotva uživí. Původ toho je jednoduchý. Lidé, kteří jsou úspěšní, s sebou přináší HODNOTU, která přitahuje ostatní.

5 Ale musíte vědět ještě o něčem. Přitažlivost, ke které dochází mezi lidmi není volbou, ale přirozenou reakcí. Proto je vlastně nanejvýš důležité, abyste se stávali stále více hodnotnou osobou, VŮDCEM a tuto hodnotu, čili znalosti a dovednosti přinesli na trh. Když to shrneme, tak pokud budete chtít začít sponzorovat nové partnery pro své podnikání, MUSÍTE STÁLE ZVYŠOVAT SVOU HODNOTU. Možná nyní přemýšlíte, jakým způsobem to nejlépe zrealizovat? Odpověď je jednoduchá: přes stálé učení se a zdokonalení svých schopnosti tak, že v očích ostatních lidí začnete být viděn jako někdo, s kým chtějí spolupracovat. Samy nové technologie, internet a nástroje v něm dostupné z vás neudělají milionáře. Pokud se z vás bude stávat čím dál více hodnotná osoba, tak díky těmto nástrojům budete moci dosáhnout velkého počtu lidí každý den, a pro tyto lidi budete prostě někým, kdo je schopen jim pomoci postavit toto podnikání.

6 Takže se začněte učit novým věcem, jako je marketing nebo copywriting, změňte svůj způsob myšlení, a využijte získané znalosti v praxi. Internet vám pomůže znásobit Vaše úsilí a přilákat partnery pro vás i tehdy, i když například budete spát. 2.Jak docílit toho, aby vaši potenciální partneři koupili všechno, co prodáváte? "Nikdo, kdo si koupil vrtačku, nechtěl mít vrtačku. Chtěl mít díru. Proto, pokud chcete prodat vrtačku, měli byste inzerovat informace o tvoření děr a NE o vrtačkách " - Perry Marshall O co jde v tomto citátu? On hovoří o tom, že v MLM podnikání opravdu nejde o produkty nebo samotnou možnost spolupráce. Nikdo přece nechce být distributorem firmy XYZ pro samou skutečnost jeho bytí, je to pravda? To, co lidé hledají, je způsob, jak vyřešit jejich problémy. Obecně platí, že se jedná o peníze, víc času pro sebe, svou rodinu a tak dále, je to pravda?

7 Takže vaším úkolem je prezentovat své schopnosti jako způsob na zbavení problémů jiných lidí. OK, ale jak to souvisí s naším citátem? Vrtačka je podnikání MLM a díra je řešení problému neboli obecně řečeno finanční svoboda. Takže ani vy, ani nikdo, kdo se stane vašim partnerem nepodepisuje smlouvu s firmou XYZ, aby byl jejím distributorem, ale pro to, aby dosáhl svých cílů a zbavil se problémů. Kromě toho, prosím, uvědomte si, že lidé nemají rádi, když jim někdo chce něco prodat. Dávají přednost spíše myšlence nějakého nákupu. Stručně řečeno, pokud vaše podnikání je vrtačka, určitě NESMÍTE REKLAMOVAT informace o vašem podnikání. Tak co byste měli dělat? Rozhodně lepší volbou je podpora krátké informace o tom, jak udělat díru, neboli jak dosáhnout konkrétní cíl a ukázat, že tohoto cíle je možno dosáhnout díky vaší vrtačce.

8 Teď už chápete? Ve skutečnosti vy neprodáváte vrtačku (byznys). To lidé, kteří čtou informace (instrukce), sami přijdou na to, že mohou přeci koupit tu vrtačku u vás. Víte, že lidé koupí všechno, pokud to bude pramenit z jejich záměru pro tento nákup? Prací tímto způsobem, dosáhnete toho, že samy přijdou na to, že se mohou stát například finančně nezávislý, díky vašemu byznysu. OK, ale co mají obsahovat ty instrukce? Mají obsahovat informace o tom, jakým způsobem budovat tento byznys jednodušeji, rychleji a levněji. Nepropagujete v nich svou firmu MLM nebo její produkty. Ukazujete to, jakým způsobem pracovat, aby vybudování byznysu v síťovém marketingu bylo snadné.

9 Jednoduše řečeno slovy: NEMŮŽEŠ PŘÍMO NABÍZET PRODUKTY MLM SPOLEČNOSTI SE KTEROU SPOLUPRACUJEŠ ANI SAMOTNOU MOŽNOST SPOLUPRÁCE. Vaším úkolem je ukázat lidem, jakým způsobem využít možnosti vaší MLM firmy k dosažení bohatství a svobody. Pokud je těžké pochopit co říkám, vžijte se do role vašeho potenciálního partnera. Když zadáte do vyhledávače jméno vaší MLM společnosti, je pravděpodobné, že uvidíte ve výsledku téměř stejné stránky jejich distributorů, čili jinými slovy stránky navržené konkrétní společností. Vy si vyberete někoho z těchto lidí a sepíšete s ním smlouvu? Podle mě je to pochybné, neboť budete hledat stránky někoho, kdo nereklamuje samotnou firmu, ale poskytuje určitou hodnotu, tj.

10 poskytuje informace nebo systém, podle kterého můžete dosáhnout bohatství ve spolupráci s tou firmou. Bude to stránka LÍDRA, který ve vašich očích bude ta pravá osoba která vám může pomoci. Pokud budete takto pracovat, spousta lidí se na vás začne dívat jako na někoho, kdo chce pomoci v začátcích a ne z nich vytáhnout peníze. Bohužel, takto je vnímaná většina lidí, kteří pracují na internetu (ale ne všichni). V Přitažlivém Marketingu vám ukážu metodu, jak změnit váš způsob myšlení a jednání, abyste se stali osobou, která je LÍDREM a která přitahuje lidi do svého podnikání. Samozřejmě se musíte naučit marketing i to a jak používat nové technologie k rozvoji svého podnikání, ale dokud nepochopíte a nepřevezmete způsob myšlení úspěšných lidí, nevyužijete internet, abyste vytěžili jeho moc k rychlému vybudování obrovské organizace.

11 3.Dva typy lidí, které můžete získat do svého podnikání a způsob jak je můžete najít... První věc, kterou je třeba si uvědomit je fakt, že síťový marketing je podnikáním, ve kterém jde o marketing a prodej a že o tom nemá ponětí více než 90% lidí, kteří jsou zapojeni v tomto oboru. Jinými slovy, jsou to lidé, kteří nemají zkušenosti v těchto oblastech a chtějí dělat tento obchod bez zkoumání znalostí právě o marketingu a prodeji. Je zde také něco jako vzrušení, na základě kterého noví lidé často dělají seznamy svých přátel a rodiny a informují je o svém podnikání. Úroveň vzrušení netrvá jednak celou věčnost, a po maximálně dvou týdnech většina z nich přestává věřit, že v síťovém marketingu mohou vydělat peníze. Nicméně, je chytřejší způsob, jak budovat tento obchod. Položím vám otázku: "Byly byste schopni prodat kus dobře upečené krkovičky někomu, kdo nejí maso? "

12 Jsem si jistý, že byste se nerozhodli pro tento úkol... Totéž platí i pro síťový marketing. Umění lokalizovat svůj trh, nadání pro nabídku svých produktů nebo byznysu někomu, kdo fakticky hledá dané produkty nebo konkrétní byznys. Jinými slovy, můžete dosáhnout vynikajících výsledků ve svém podnikání, pokud budete směrovat svou nabídku k lidem, kteří skutečně mají potřebu koupit si konkrétní produkt nebo začít budovat své podnikání. Takže základní princip marketingu je PRODEJ LIDEM, KTEŘÍ CHTĚJÍ SKUTEČNĚ KOUPIT KONKRÉTNÍ VÝROBEK NEBO SLUŽBU. Bohužel, mnoho lidí přeskočí tuto klíčovou otázku. V síťovém marketingu se náš trh skládá ze dvou skupin lidí. Do první skupiny patří naši potenciální obchodní partneři.

13 Tento trh se skládá z jedné hlavní skupiny lidí: JINÝCH NETWORK MARKETÉRŮ nebo lidí, kteří kupují výrobky a služby spojené s budováním byznysu v síťovém marketingu. To je vše. Takže nejlepší je směrovat vaši nabídku k lidem, kteří pracují v současné době v síťovém marketingu, nebo k těm, kteří v něm pracovali. Samozřejmě, můžete získat do vaší organizace někoho z rodiny či přátel, ale to nemůže být vaším hlavním trhem a spíše získávat nového partnera "možností" směrovat své nabídky k lidem, kteří chtějí pracovat v oblasti network marketingu. Vaším hlavním trhem jsou jiní síťový obchodníci, kteří dělají a kupují to, co prodáváte. Další lidé, kteří si myslí, že MLM je pohodové téma a možná jednoho dne začnou, to jsou lidé, kteří obvykle jen mluví, ale obecně nedělají nic více.

14 Časem se mezi těmito lidmi najdou ti, kteří budou tvrdit, že chtějí vydělat nějaké peníze navíc, ale tato skupina jsou především lidé, kteří jen mluví. Můžete se ptát sami sebe na otázku: "Jak zjistím, jestli hovořím s někým, kdo je odhodlaný budovat se mnou tento byznys? " Je to jednoduché. Místo například, kupování seznamu lidí s potenciálním zájmem, začněte nabízet svůj informační produkt, který pomáhá řešit nějaký problém. Když v prvním případě dáte lidem produkt, který jim pomůže v typických problémech spojených s budováním podnikání, začnete být považován za člověka, který chce pomáhat a začnete být viděn jako vůdce. Pokud tedy nejprve dáte lidem cenné informace a někteří z nich je i od vás budou kupovat, pak: Za prvé jste se dostali do role experta

15 Za druhé, získáte peníze na další podporu sebe a svého byznysu Za třetí, víte, že lidé, kteří si koupili od vás váš produkt, chtějí pracovat v tomto odvětví, a to jim vlastně budete prezentovat možnost spolupráce To je nejlepší způsob, jak stále generovat provoz na vašich webových stránkách, vydělávat peníze na další podporu a tím neustále podporovat sebe a své podnikání ZDARMA (peníze z vašeho informačního produktu přesunete např. na reklamu PPC, která každý den přivádí na vaše stránky lidi s potenciálním zájem o to, co máte na srdci). Pojďme nyní do druhé skupiny, ze které se skládá váš trh, nebo jakkoli to chcete nazvat. Druhá skupina lidí, kterým budete směrovat vaši nabídku, jsou klienti, kteří kupují produkty MLM firmy, se kterou spolupracujete. V současné době, nejúspěšnějším odvětvím je obor zdraví, proto použijeme příklad z tohoto odvětví.

16 Pro většinu lidí, jejich nejlepšími zákazníky, čili jejich nejlepším trhem, jsou lidé, kteří mají zdravotní problémy. To se může zdát jako normální myšlení, ale určeme náš trh ještě důkladněji. Vaším skutečným trhem jsou lidé, kteří mají problémy se zdravím a PRAVIDELNĚ kupují produkty, jejichž cílem je pomoc při získávání dobrého zdraví. Vzpomínáte si na rozdíl mezi lidmi, kteří pracují nebo pracovali v síťovém marketingu a těmi, kteří říkají, že by rádi pracovali? Stejný princip platí pro vaše zákazníky. OK, ale jak se dostat ke správným lidem? Díky internetu je to velmi zjednodušující. Můžete použít nástroje, jako jsou: články v diskusních fórech, SEO nebo např. reklama PPC.

17 Samozřejmě, pokud nemáte v současné době žádné prostředky, pak byste měli používat bezplatných metod k zajištění provozu na vašich webových stránkách. Pokud jde o PPC reklamu, je to velmi fantastický nástroj, díky kterému můžete směrovat své nabídky POUZE k lidem, kteří mají potenciální zájem. Samozřejmě, že nejvíce efektivní způsob, jak získat nové partnery pro své podnikání je PPC reklama, ale nezapomeňte, že vytvořenou reklamu je nutné zaměřovat odpovědným způsobem, protože v opačném případě můžete přijít o dost svých peněz. Celý způsob myšlení a jednání vás mohu naučit v kurzu Přitažlivého Marketingu. Díky němu uvidíte jak rovněž vy můžete začít budovat své podnikání přitahováním odpovídajících osob. Karel Schneider

www.milionoveimperium.cz

www.milionoveimperium.cz www.milionoveimperium.cz David Kirš, autor Miliónového impéria a EmailAcademy uvádí ebook WEB MILIONÁŘE A KRUH BOHATSTVÍ Tento ebook (dokument) můžete šířit a přeposílat dále, ale pouze jako celek. Není

Více

Plánování ve stavební firmě

Plánování ve stavební firmě Co je to podnikatelský plán? Podnikatelský plán je dokument, který popisuje podnik (ideu pro stávající nebo začínající) a způsob, jak dosáhne ziskovosti Plán by měl zahrnovat: všechny náklady a marketingový

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS.

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS. Prodej to! Návod jak na to Filip Novák, DiS. Obsah 1 1. Obsah 2. Lidé nakupují to, co potřebují, ale i to, pro co se nadchnou a nepotřebují 3. Neprodávejte produkt, ale celou zkušenost 4. Demonstrujte

Více

JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU

JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU Marie Slivová (od 28.8.2010 Michaličková) Kouč osobního rozvoje JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU 1 JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU Někteří vedoucí struktur

Více

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží 60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží Jak., který Příklad: Jak napsat článek, který vám přivede návštěvnost Jak. v x jednoduchých krocích Příklad: Jak založit blog ve třech jednoduchých

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 1. lekce Doporučení => nejlepší zdroj nových zakázek Malé a střední firmy dennodenně hledají ať už nové nebo staré, osvědčené marketingové taktiky

Více

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Určitě sami dobře víte, že lidé neradi dávají doporučení na finanční zprostředkovatele.

Více

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH?

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH? Sociální média rychle dotahují email jako hlavní způsob zasílání zpráv a informací online. Facebook má více než 1 bilion uživatelů, více než 55 milionů zpráv je denně vystaveno na Twitteru a mnoha dalších

Více

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy.

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy. Odvážné, ale jednoduché Psychopati, sociopati, deprivanti atd. (dále jen predátoři), jsou podle mého nový druh člověka. Slovem nový ve skutečnosti myslím jiný druh, protože predátoři se vyskytuji mezi

Více

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?...

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... Obsah 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... 5 4. Nechejte si poradit od odborníka... 6 www.anekamickova.cz 1 Zdravím

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Naše vize: Před deseti lety neměla většina lidí mobil či osobní počítač. Stejně se svět změní v následujících deseti letech Steve Ballmer,

Více

DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU

DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU Projekt MOTIVALUE Jméno: Třida: Pokyny Prosím vyplňte vaše celé jméno. Vaše jméno bude vytištěno na informačním listu s výsledky. U každé ze 44 otázek vyberte a nebo

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 2. lekce Nadčasový obchodní nástroj jménem NETWORKING Co je vlastně byznys networking? Networking představuje velmi efektivní metodu pro malé

Více

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Přátelé, když jsem se nedávno procházel před víkendem po Ďáblickém lese, bylo nádherné, takové to podzimní, ponuré počasí a já jsem přemýšlel, co pěkného

Více

Tvoříme tradici Wellness

Tvoříme tradici Wellness Tvoříme tradici Wellness Kdo je NHT Global? Stabilní americká společnost, která láme rekordy už 13 let Revoluční online model podnikání, který nám ostatní závidí Působí na 38 trzích světa a své produkty

Více

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ VAŠEHO WEBU! AŤ UŽ SE JEDNÁ O JEDNOSTRÁNKOVOU PREZENTACI TYPU LANDING PAGE NEBO ROZSÁHLÉ WEBOVÉ STRÁNKY,

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz...

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Správně hned od začátku Rozdíl je v chytrém způsobu práce Začít správně hned od začátku je více než dobrý nápad,

Více

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem 14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem Bez znalostí a informací se podnikatelé a firmy často pouštějí do mnoha marketingových činností. Ty jim nakonec více škodí, než

Více

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Metodika poradenství Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Úvod V následujícím textu je popsán způsob vedení rozhovoru s klientem, jehož cílem je pomoci klientovi prozkoumat jeho situaci, která ho přivedla

Více

První revshare světový program na sociální platformě.

První revshare světový program na sociální platformě. První revshare světový program na sociální platformě. Nápad na FutureNet 2012 Start FutureNet 2014 Nový vzhled stránek 2015 FUTUREADPRO START DUBEN 2016 REKLAMA ONLINE - POTENCIÁL Online reklamní trh roste

Více

Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací

Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací Zde naleznete první dotazník průběhu procesu vyhledávání informací ve verzi pro MS Word. Původní dotazník byl vytvořen v aplikaci Google Form

Více

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Ve webovém prohlížeči by měla být načtení nějaká neutrální stránka, například Google. Dobrý den. Jmenuji se a budu

Více

Anežka Mičková, těší mě.

Anežka Mičková, těší mě. Anežka Mičková, těší mě. Profese finančního poradce je v České republice ještě v plenkách. Vždyť finanční poradci začali mít u nás význam až po revoluci v 89 roce, kdy se otevřel trh a lidé si měli z čeho

Více

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ REVOLUČNÍ MARKETING - nejpoužívanější on-line vzdělávací systém pro síťový marketing v Česku a na Slovensku. REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ Naučte se pomocí transformačního a zároveň jednoduchého a velice účinného

Více

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb Mám svůj plán Jiří Sobek Praha, 2012 Co je individuální plánování Každý člověk, který využívá sociální službu, má svůj individuální plán.

Více

JIŘÍ MAZUR. www.zivotnapravestrane.cz

JIŘÍ MAZUR. www.zivotnapravestrane.cz JIŘÍ MAZUR 13 TAJEMSTVÍ CESTY NA PRAVOU STRANU Efektivita úspěchu a skvělého života Efektivní jednání v životě Efektivní jednání v podnikání Získat co nejvíce s co nejmenším úsilím = čas = peníze! Být

Více

Poradce vs. klient. Biostrukturální prodej a marketing KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem

Poradce vs. klient. Biostrukturální prodej a marketing KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: Poradce vs. klient 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem Biostrukturální prodej a marketing Milan Zajíček, Pražská manažerská akademie, s.r.o. Dotazy řečníkům:

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 2014 Michal Garšic Tato publikace, ani žádná její část nesmí být kopírována, rozmnožována, ani poskytována třetím osobám. Také nesmí být šířena

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

Faily při tvorbě e-shopů,

Faily při tvorbě e-shopů, Faily při tvorbě e-shopů, za které zaplatíte víc, než za celý e-shop Marek Čevelíček Twitter: @mcevel Nefunkční weby a e-shopy Proč existuje tolik nefunkčních webů a e-shopů? 1/ nevím, jak udělat funkční

Více

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2015? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2016, musíme se podívat, jaký byl rok 2015.

Více

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem.

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem. INTRO Založit si facebookový profil nic nestojí, proto to dříve či později udělá každá druhá firma, neziskovka nebo živnostník. Hned po webových stránkách je dnes v Česku Facebook nejběžnější online platformou.

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

JAK PROMĚNIT NÁVŠTĚVNÍKY V ZÁKAZNÍKY

JAK PROMĚNIT NÁVŠTĚVNÍKY V ZÁKAZNÍKY DRUHÁ STRATEGIE: KONVERZE V minulém videu jsem vám ukázal postup, díky kterému se velmi jednoduše dají zdvojnásobit zisky na každého zákazníka. Pokud jste toto video ještě neviděli, doporučuji se na něj

Více

REGISTRACE - ARGUMENTY

REGISTRACE - ARGUMENTY REGISTRACE - ARGUMENTY Já už jsem toho vyzkoušel(a) tolik a nikde jsem nebyl(a) úspěšný(á) V přímém prodeji jde především o vytrvalost a cílevědomost. Pokud je kvalitní produkt prodává se sám. Máte možnost

Více

Tato 3 kritéria rozhodnou o úspěchu vašich marketingových aktivit na Facebooku:

Tato 3 kritéria rozhodnou o úspěchu vašich marketingových aktivit na Facebooku: Redakční kalendář vám pomůže plánovat své příspěvky na facebookové stránce tak, abyste si vybudovali silnou značku, která bude přitahovat žhavé zájemce do vaší MLM příležitosti. Tento návod vám ukáže,

Více

ebook: Jak dosáhnout svých finančních cílů HEDVIKA GABRIELOVÁ

ebook: Jak dosáhnout svých finančních cílů HEDVIKA GABRIELOVÁ ebook: Jak dosáhnout svých finančních cílů HEDVIKA GABRIELOVÁ Nyní čekáte všichni jediné - návod, jak to udělat. Ráda Vám ho dám, ale pozor - existuje pouze jediné řešení - 1 návod = jedna osoba, jedna

Více

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium Tento ebook je určen především pro studenty Interactive online programů LIGS University, ale také pro všechny, kteří chtějí studovat online efektivně. Cílem ebooku je poskytnout studentům rady a doporučení,

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

Cloud právě startuje. Ale co je správné pro váš svět? Cesta vesmírem, časem a zdravým rozumem

Cloud právě startuje. Ale co je správné pro váš svět? Cesta vesmírem, časem a zdravým rozumem Cloud právě startuje. Ale co je správné pro váš svět? Cesta vesmírem, časem a zdravým rozumem Poskytování síťových řešení pro malé a středně velké podniky je určitým způsobem podobné cestování vesmírem.

Více

Být člověkem před zákonem

Být člověkem před zákonem Vaše občanská práva Být člověkem před zákonem Inclusion Europe Zpráva Inclusion Europe společně se svými 49 členskými organizacemi v 36 zemích usiluje o odstranění diskrimance : Anglie Belgie Bulharsko

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání . Klíčové informace pro Kolegy 1 Co znamená? Co kolegové říkají Je to mít úspěch ve své kariéře a být povýšen/a. Je to volba, kterou mám na pozici, ve které pracuji. Je to možnost. Býval to program Možností,

Více

Co je to doména? Doména je unikátní adresa na internetu. Je to něco, jako adresa Vašeho bydliště nebo firmy akorát v počítačovém světě, například

Co je to doména? Doména je unikátní adresa na internetu. Je to něco, jako adresa Vašeho bydliště nebo firmy akorát v počítačovém světě, například Co je to doména? Doména je unikátní adresa na internetu. Je to něco, jako adresa Vašeho bydliště nebo firmy akorát v počítačovém světě, například www.hostingomat.cz. Chcete-li zjistit, zda je doména volná,

Více

Zaručený návod, jak mít

Zaručený návod, jak mít Zaručený návod, jak mít jistou práci a mzdu Rady k nezaplacení 1. Jak získat práci a začít vydělávat peníze 2. Že vám agentura práce najde práci za vás 3. Co říkají lidé, kteří pracují pro agenturu práce

Více

Marketing. Praxe.Workshop. Obchodní rozhovor. Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger

Marketing. Praxe.Workshop. Obchodní rozhovor. Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger Marketing Praxe.Workshop Obchodní rozhovor Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger 2 OBSAH PRAXE.WORKSHOP Obchodní rozhovor Autorky: Dr. Andrea Grimm, Dr. Astin Malschinger IMPRESUM Za obsah odpovídá: Austrian

Více

Tento Ebook byl vytvořen ve spolupráci s institutem CHYTRÝ MAKLÉŘ Jakékoli kopírování či šíření není dovoleno bez uvedení

Tento Ebook byl vytvořen ve spolupráci s institutem CHYTRÝ MAKLÉŘ   Jakékoli kopírování či šíření není dovoleno bez uvedení 7 chyb, kterých je potřeba se vyvarovat při prodeji nemovitosti. Chystáte se nakládat s majetkem, který má zřejmě milionovou hodnotu. Mnoho lidí udělalo při prodeji mnoho chyb. Vy je ale dělat nemusíte.

Více

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

Když klient říká: NE! Klient s námi pouze pokračuje v dialogu, dokonce nám nahrává. Jak se tomu postavit?

Když klient říká: NE! Klient s námi pouze pokračuje v dialogu, dokonce nám nahrává. Jak se tomu postavit? Jak jsou námitky klienta vnímány? Bohužel jako negativní signály. Postoj obchodníka: Strach, obavy, negativní představy, klient MNE odmítá. Když klient říká: Nemám čas. Nemám peníze. Nemám zájem. My už

Více

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC Conversion Academy Živé vysílání 8 KROKŮ K AUTOMATIZOVANÉ PRODEJNÍ CESTĚ ZÁKAZNÍKA NA VAŠEM WEBU Co se dnes naučíte 1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC 1 Co se dnes naučíte 2.

Více

Postavení vs. konkurence

Postavení vs. konkurence Kapitola 2 Modul 1: Postavení výrobků na trhu Postavení vs. konkurence Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger OBSAH MODUL 1 POSTAVENÍ VÝROBKU NA TRHU Kapitola 2: Postavení vs. konkurence Autorky: Dr. Andrea

Více

Marketing. PhDr.Ing.Jaroslava Dědková Ph.D. Katedra marketingu. jaroslava.dedkova@tul.cz

Marketing. PhDr.Ing.Jaroslava Dědková Ph.D. Katedra marketingu. jaroslava.dedkova@tul.cz Marketing PhDr.Ing.Jaroslava Dědková Ph.D. Katedra marketingu jaroslava.dedkova@tul.cz Alsbury A., Jay R. Dědková J. Honzáková I. Foret M., Procházka P., Vaculík J. Horáková I. Kolektiv autorů Odborná

Více

Nejčastější otázky k léčbě

Nejčastější otázky k léčbě Nejčastější otázky k léčbě Přináší s sebou léčba lymfomů omezení toho, co mohu dělat? Různé druhy léčby s sebou nesou, jak jsme si již řekli, různé vedlejší účinky, jež mohou mít vliv na vaše každodenní

Více

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina Cvičení 1: Vyjasněte si své hodnoty HODNOTY Žijete v souladu se svými hodnotami? Jste si vědomi svých hodnot? Dali jste si někdy čas na jasné definování a sepsání svých hodnot? Naplánovali jste si, že

Více

video komunikačními produkty Talk Fusion

video komunikačními produkty Talk Fusion Marketing na internetu se někdy může jevit jako nemožný úkol. E-mailový marketing je ale poměrně jednoduchá a neuvěřitelně účinná cesta; podle ředitele Direct Marketing Association má každý dolar, vynaložený

Více

7 TIPŮ PRO ÚSPĚŠNÝ PRODEJ

7 TIPŮ PRO ÚSPĚŠNÝ PRODEJ 7 TIPŮ PRO ÚSPĚŠNÝ PRODEJ Filip Dřímalka, EF1 marketing & management s.r.o. www.drimalka.com www.ef1.cz www.customer-point.cz www.know-how-klub.cz TWITTER: @drimalka Byznys se šperky je velmi, velmi tvrdý.

Více

IV. kapitola. Přehled a volba spánkového řešení

IV. kapitola. Přehled a volba spánkového řešení IV. kapitola Přehled a volba spánkového řešení Jakmile jste provedli bezpečnostní kontrolu, dozvěděli se základní fakta o spánku a dokončili své první záznamy o spánku svého dítěte, jste připraveni postoupit

Více

Uběhly desítky minut a vy stále neumíte nic. Probudíte se ze svého snění a hnusí se vám představa učit se.

Uběhly desítky minut a vy stále neumíte nic. Probudíte se ze svého snění a hnusí se vám představa učit se. Kapitola 1 Nesnášíte učení? STOP Určitě valná část z vás, která otevřela tuto knihu, se potýká s problém jak se lépe učit. Sedíte nad knížkou hodiny, ale do hlavy nenacpete nic. Díváte se na písmenka,

Více

Kdo jste vy a co můžete nabídnout. Pomocné otázky

Kdo jste vy a co můžete nabídnout. Pomocné otázky Kdo jste vy a co můžete nabídnout Pomocné otázky Co přesně děláte? Jaké produkty či služby nabízíte V jaké situaci to pomáhá zákazníkům Co jim vaše služba/produkt přesně umožňuje Proč tohle všechno děláte?

Více

Program Podnikání 3. týden. texty a slova

Program Podnikání 3. týden. texty a slova Program Podnikání 3. týden Správné texty a slova Na slovech záleží V prvním modulu programu podnikání jste si vytvořili obraz svého ideálního zákazníka. Vzpomínáte? Jak vypadá, kolik je mu let, jaké jsou

Více

Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013

Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013 Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013 Co je podnikatelský plán? Psaný dokument, ve kterém je sepsána Vaše podnikatelská činnost Má odpovídat skutečnosti bez příkras

Více

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně CASHBACK WOLD Nakupujte velmi výhodně Co je to Cashback World Máte v peněžence kartu Tesco Clubcard? Pravděpodobně ano, protože jde o druhý největší věrnostní systém na světě. Ten první se jmenuje Cashback

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Tipněte si, kde se stala chyba? Tady jsou ty texty. Co jim říkáte? No, váš text

Více

v Čechách a na Slovensku

v Čechách a na Slovensku Bestseller v Čechách a na Slovensku v Čechách a na Slovensku JAK ZAČÍT multi level marketing strašák nebo příležitost? IVO TOMAN TAXUS International s.r.o., Praha Tel.: 800 182 987 (8001TAXUS) IVO TOMAN

Více

Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce

Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce Marketingový plán Tvoje cesta k úspěchu Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce 1) 3 způsoby jak vydělat z - Kupuješ pro sebe, používáš výrobky: Šetříš na marži -

Více

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM V prvním modulu se dozvíte, jak vám blog může ve vašem podnikání pomoci. Stanovíte si téma blogu, jeho cíl a také cílového návštěvníka, kterému budete přizpůsobovat obsah na vašem

Více

Vrabci v hrsti a holubi na střeše

Vrabci v hrsti a holubi na střeše Vrabci v hrsti a holubi na střeše Tomáš Bleša @bizwiz @bizwiz Tomáš Bleša Podnikání od 1993 (na VŠ) Mac aplikace www.bizwiz.cz Web aplikace Systém InTouch CRM (www.intouch-crm.cz) Zpravodajský agregátor

Více

Co je to referenční byznys?

Co je to referenční byznys? Co je to referenční byznys? Referenční byznys je způsob získávání nových klientů/zákazníků prostřednictvím referencí neboli doporučení. Tato forma zajišťování nových kontaktů je velmi přínosná především

Více

Podnikání na Amazonu - Workshop Brno

Podnikání na Amazonu - Workshop Brno Workshop Podnikání na Amazonu - Workshop Brno Brno Workshop Jak vybrat produkt pro prodej na Amazonu Jan Furiš CO SE DOZVÍTE V TÉTO PREZENTACI? Podíváme se, jak vydělává peníze podnikatel Elon Musk a co

Více

Můj rok můj život Jaký byl a bude?

Můj rok můj život Jaký byl a bude? Jaký byl a bude? 2014 Lucie Valchařová, Blíží se nám konec roku a s ním nám přirozeně přichází na mysl, jaký vlastně byl ten náš rok 2014. Je skvělé přivítat nový rok s čistou hlavou a jasnými myšlenkami

Více

- Stanislava Mrázková

- Stanislava Mrázková K ČEMU JE TENTO CHECKLIST VLASTNĚ DOBRÝ? Víte, že předtím, než ebook pustíte do světa, je potřeba zkontrolovat více než 40 jednotlivých kroků? Nechci Vás děsit. Napsání ebooku je totiž snadné, pokud máte

Více

Ovládni svou konkurenci. Jak se stát jasnou volbou v očích tvých zákazníků?

Ovládni svou konkurenci. Jak se stát jasnou volbou v očích tvých zákazníků? Ovládni svou konkurenci Jak se stát jasnou volbou v očích tvých zákazníků? Jak získat zákazníky tvé konkurence i když je už zavedená a ty teprve začínáš? 2 Udělej svou konkurenci nezajímavou Když začínáš

Více

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková Copyright 2015 Lucie Michálková Grafická úprava a sazba Lukáš Vik, 2015 1. vydání Lukáš Vik, 2015 ISBN epub formátu: 978-80-87749-89-0 (epub) ISBN mobi formátu: 978-80-87749-90-6

Více

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková Copyright 2015 Lucie Michálková Grafická úprava a sazba Lukáš Vik, 2015 1. vydání Lukáš Vik, 2015 ISBN epub formátu: 978-80-87749-89-0 (epub) ISBN mobi formátu: 978-80-87749-90-6

Více

Proč číst zrovna tenhle e-book?

Proč číst zrovna tenhle e-book? Proč číst zrovna tenhle e-book? Máte zájem se dozvědět, proč námitky ve skutečnosti vznikají? Jak na nich vydělat, zvládnout je a jak co nejvíce omezit ty zbytečné, rýpavé, jedovaté a ponižující. Je to

Více

SÍŤOVÝ - OBCHODNÍ MARKETINK FOHOW jak začít vydělávat?

SÍŤOVÝ - OBCHODNÍ MARKETINK FOHOW jak začít vydělávat? SÍŤOVÝ - OBCHODNÍ MARKETINK FOHOW jak začít vydělávat? Chcete-li být partnerem/partnerkou společnosti FOHOW, jednoduše podepíšete registrační smlouvu a koupíte si kontrakt (své byznys místo BM) na 300

Více

E - COMMERCE. Volně prodejná analýza trhu, potenciálu konkurence a úspěšnosti vašeho podnikání.

E - COMMERCE. Volně prodejná analýza trhu, potenciálu konkurence a úspěšnosti vašeho podnikání. 2011 E - COMMERCE Volně prodejná analýza trhu, potenciálu konkurence a úspěšnosti vašeho podnikání. Jak velký je trh? A jak váš segment? Jaký je vývoj trhu za posledních 10 let? Jaké jsou trendy? Kde je

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

O čem je Historická příležitost?

O čem je Historická příležitost? Pro partnery O čem je Historická příležitost? Historická příležitost je více jak 24týdenní online program o tom, jak vydělat na neopakovatelné politicko-ekonomické změně důchodového systému v České republice,

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Jak získávat zákazníky, i když spíte

Jak získávat zákazníky, i když spíte Jak získávat zákazníky, i když spíte 5 kroků, jak znásobit své příjmy díky internetu a online komunikaci napsal: Daniel Križák Věnování Tuto knihu věnuji všem, kteří touží vybudovat skvělý byznys, zjednodušit

Více

Představte si, že hledáte dovolenou v Itálii. Co uděláte? Půjdete na italský vyhledávač a zadáte tam klíčové slovo vacanze in Italia?

Představte si, že hledáte dovolenou v Itálii. Co uděláte? Půjdete na italský vyhledávač a zadáte tam klíčové slovo vacanze in Italia? nebo alespoň ne tolik, kolik byste sami chtěli. Představte si, že hledáte dovolenou v Itálii. Co uděláte? Půjdete na italský vyhledávač a zadáte tam klíčové slovo vacanze in Italia? Jedním z nejprozaičtějších

Více

JSI FINANČNĚ GRAMOTNÝ?

JSI FINANČNĚ GRAMOTNÝ? JSI FINANČNĚ GRAMOTNÝ? Aneb 4 tipy, jak zhodnotit svůj kapitál Martin Smetana Zajímalo by vás, jak dosáhnout renty? Jak zdvojnásobit kapitál? Nebo jak jen bezpečně uložit peníze? Myslíte si, že například

Více

Musím se zaregistrovat, abych mohl(a) platit pomocí Platební brány?

Musím se zaregistrovat, abych mohl(a) platit pomocí Platební brány? PLATEBNÍ BRÁNA ČASTO KLADENÉ DOTAZY - FAQ Co je to Platební brána? Platební brána je jednoduchá a bezpečná platební metoda. Platební brána umožňuje realizovat on-line platby za zboží a služby pomocí internetového

Více

S hrdostí Vám představujeme v současnosti nejrychleji se rozvíjející společnost se síťovým marketingem na světě.

S hrdostí Vám představujeme v současnosti nejrychleji se rozvíjející společnost se síťovým marketingem na světě. S hrdostí Vám představujeme v současnosti nejrychleji se rozvíjející společnost se síťovým marketingem na světě. Společnost WOR(l)D Global Network je veřejná obchodní společnost se sídlem v Londýně, která

Více

Nejlepší obchodník je váš web

Nejlepší obchodník je váš web Nejlepší obchodník je váš web [Zadejte podtitul dokumentu.] Martin Domes Nejlepší obchodník je váš web Nejlepší obchodník je váš web Autor: Martin Domes Knihu lze zakoupit na adrese www.nejlepsiobchodnik.cz/kniha.

Více

Irská společnost pro autismus - Stanovení míry podpory k zajištění maximální samostatnosti The Irish Society for Autism.

Irská společnost pro autismus - Stanovení míry podpory k zajištění maximální samostatnosti The Irish Society for Autism. Irská společnost pro autismus - Stanovení míry podpory k zajištění maximální samostatnosti 2013 The Irish Society for Autism. 1 Kvalita života Služby poskytované lidem s autismem Irskou společností pro

Více

TEST - JSEM SÁM SEBOU?

TEST - JSEM SÁM SEBOU? BÝT SÁM SEBOU Být sám sebou, znamená zjistit a naplňovat svůj smysl života, ten opravdový, po kterém vnitřně toužíte. Někteří lidé ani nevědí, co je jejich smyslem života a je pro ně velice těžké ho definovat.

Více

Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW

Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW Role kouče Každý kouč by se měl snažil odemknout potenciál ostatních. Model GROW přináší jednoduchý návod, jak

Více

MŮJ ZAČÁTEČNÍ BOJ S NÁVŠTĚVNOSTÍ

MŮJ ZAČÁTEČNÍ BOJ S NÁVŠTĚVNOSTÍ TŘETÍ STRATEGIE: NÁVŠTĚVNOST V minulých videích jsem vám ukázal, jak správně vytvořit produktovou sekvenci a opravdu znásobit hodnotu i zisk z každého zákazníka. Dále, jak zvýšit konverzi, aby každou z

Více