Zelená nikdy nebyla tak nápomocná. Komunální, lesní a stavební technika John Deere

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zelená nikdy nebyla tak nápomocná. Komunální, lesní a stavební technika John Deere"

Transkript

1 Zelená nikdy nebyla tak nápomocná Komunální, lesní a stavební technika John Deere

2 2 Komunální technika Kvalita se zaměřením na zákazníky Nikdy bych nepropůjčil své jméno výrobku, který by v sobě neměl to nejlepší, co ve mně jest. Základní princip společnosti Johna Deere hrál klíčovou roli při formování vysokých požadavků, které více než 170 let klademe na inovaci, kvalitu a poctivost. Podle těchto vysokých standardů se chováme bez ohledu na to, v které části světa jsou naše výrobky prodávány, neboť důležitá je pouze spokojenost našich zákazníků. Co očekáváte od prvotřídního prodejce? Měl by být kompetentní a kvalifikovaný. Měl by být dostupný, kdykoliv ho potřebujete, a vždy schopný dodat vám náhradní díly včas. Měl by být profesionálem až do morku kostí. Přesně jako všichni naši prodejci. Jelikož je váš prodejce součástí naší prodejní sítě, zaručí vám kvalitní servis. Je spokojený pouze tehdy, pokud jste spokojení vy. Pro vaši spokojenost udělá všechno. Všichni jeho technici se účastní pravidelných školení. Jeho moderní diagnostické systémy jsou zárukou, že vaše stroje běží celé roky jako nové. Kdykoliv zavoláte, pomoc je rychle nablízku. Na naši prodejní síť a servis se můžete spolehnout. Společnost operující na mezinárodní úrovni: Závody John Deere po celém světě. Proškolení technici Každý technik pracující ve středisku John Deere je skutečný profesionál. Kurzy zaměřené na navýšení znalostí a dovedností pomáhají našim technikům udržet krok s nejnovějšími komunikačními a diagnostickými systémy.

3 Komunální technika 3 Obsah Co zde naleznete. Zahradní a parkové traktory X534/X540, X740/X Užitková vozidla Gator Kompaktní řada Tradiční řada Vysoce výkonná řada ProGator...8 Žací stroje 997, 1435/1445/1545/1565, 1505/ T, 2653B, Přehled traktorů...12 Kompaktní traktory 20C/25C, 3036E 2020/3020/ Traktory 5G/5GF/5GV M/5R Premium Premium E Premium...26 Traktory Waterloo R Čelní nakladače Čelní nakladače John Deere...33 Technické údaje...34 Prodejce a konzultant Dodávka až do domu, to je pouze jedna z mnohých výhod, které získáte s Johnem Deerem. Prodejce vám vždy zajistí profesionální podporu, díky které získáte od vašeho stroje to nejlepší. Univerzální podpora Naši síť náhradních dílů neustále optimalizujeme a zlepšujeme. Nabízíme dodávku do 24 hodin.

4 4 Profesionální zahradní technika přehled produktů Profesionální přístup Strana 6 Strana 6 Zahradní traktory 18,6 kw (25 koní) až 19,4 kw (26 koní) X534 X540 Parkové traktory 17 kw (23 koní) X740 X748 Kouzelnické manévry v těsných prostorách. Vynikající sečení okolo překážek díky řízení 4 kol a malému poloměru otáčení (X534) Výjimečně pohodlná jízda Snadno ovladatelná hydrostatická převodovka s pedály TwinTouch Odolná konstrukce zajišťuje roky tvrdé práce Naše profesionální technika zajišťuje prvotřídní žací výkon. Univerzální díky možnosti připojit celou řadu příslušenství Produktivní díky prvotřídnímu žacímu výkonu Výkonný vývodový hřídel pro žací ústrojí, nářadí a převodovku Vynikající trakce zajištěná stálým pohonem čtyř kol (X748)

5 Údržba golfových a sportovních hřišť Péče o parky Zahradnické práce Lesnictví Stavební průmysl Práce na pozemních komunikacích Zimní údržba Profesionální zahradní technika přehled produktů 5 Strana 8 Strana 10 Užitková vozidla 6 kw (8 koní) až 17,7 kw (24 koní) CX, TE, TS, TX, TX Turf, TH, HPX, XUV, ProGator Všestranné stroje pro téměř každou situaci. Spolehlivá přeprava středně těžkých až těžkých nákladů Snadné nakládání díky nízko umístěné korbě Čtyři řady Gatorů pro splnění všech požadavků Profesionální žací stroje 22 kw (30 koní) až 43 kw (58 koní) T 2653B 1905 Naši specialisté na péči o golfové trávníky a parky. Výkon a trakce pro jakékoliv podmínky sečení Snadné používání Šířka záběru až 3 m (model 1515)

6 6 Zahradní a parkové traktory Vynikající péče o trávníky Při údržbě středně velkých, velmi členitých ploch a trávníků se pozitivně projeví faktory, jako je dobrá manévrovatelnost, výkonné žací systémy a výjimečný jízdní komfort. Se zahradními a parkovými traktory řady X dosáhnete vynikajících výsledků. Model řady X500 nabízí snadné seřízení výšky sečení pro perfektní střih. Stabilní rám a silná převodovka jsou zárukou dlouhé životnosti. Žací traktory řady X534 ukážou svoji skutečnou sílu tam, kde jsou ostré zatáčky každodenní záležitostí. Pokud je pro vás tím nejdůležitějším faktorem schopnost pokrýt co největší plochu, pak jsou pro vás tím, co hledáte, parkové traktory řady X700. Díky celé řadě přípojných nářadí přesahuje oblast použití traktorů řady X pouhou údržbu trávníků a z těchto žacích strojů se stávají skutečné kompaktní užitkové traktory, které je možno používat po celý rok. Ještě více výkonu a všestrannosti S volitelným závěsem o nosnosti 400 kg se u modelu X700 nejen zlepšuje všestrannost tohoto stroje, ale díky systému Quick-Attach i rychlost a snadnost připojení zařízení. Pohon všech 4 kol Pohon čtyř kol je u modelu X748 stále zapojen. Vysoká trakce a vynikající výkon zajišťují spolehlivost za všech podmínek. Celá řada příslušenství Chcete, aby váš stroj X700 vykonával kromě pouhého sečení i další práce? Výkonné přední a zadní nářadí ho přemění v multifunkční profesionální stroj.

7 Zahradní a parkové traktory Výjimečná ovladatelnost a produktivita Vynikající ovládatelnost se na malých plochách vyplatí dvakrát: ušetří čas a snižuje namáhání obsluhy. Model X534 nabízí díky svému jedinečnému řízení čtyř kol obě tyto výhody. Kompaktní všestranný stroj Potřebujete zahradní traktor i pro jiné práce kromě pouhého sečení? Díky rotačnímu kartáči, čelní radlici a užitkovému vozíku uděláte s modelem X540 mnohem více. Zároveň je samozřejmě možné objednat mulčovací sadu a sběrný systém o objemu 250 a 500 litrů. Bezproblémové sečení okolo překážek Už žádné neúhledné kouty. Jedinečný mulčovací systém Edge Xtra se šířkou záběru 107 cm zaručuje kvalitní sečení okolo překážek na obou stranách stroje. Další informace o zahradních a parkových traktorech naleznete v příslušném prospektu ke strojům X500 a X700. 7

8 8 Užitková vozidla Gator Více možností, pouze jedno jméno: Gator Vozidla Gator oplývají řadou funkcí. Lze je použít pro účely údržby, sklizně či přepravy celé škály materiálů jejich možnosti použití jsou nekonečné. Neodradí je ani husté lesní porosty. Jedna ze čtyř řad Gatorů bude mít určitě ty vlastnosti, které hledáte. Čelíte celé řadě úzkých zákoutí? Pak je vaší volbou číslo jedna Gator kompaktní řady se šířkou pouhých 1,20 m. Užitková vozidla řady T mají pneumatiky s jemným vzorem a jejich skutečná hodnota se projeví při použití na trávnících a v parcích. Vysoce výkonná řada vás přesvědčí o tom, že tato vozidla zvládnou i ten nejnáročnější terén. Díky výkonu až 16,1 kw (21,9 koní) zvládnou tyto stroje každou situaci. V řadě ProGator naleznete profesionální model pro ty nejnáročnější úkoly spojené s údržbou sportovišť. Díky obdivuhodnému užitečnému zatížení kg můžete přepravovat širokou řadu zařízení a těžkých nákladů. Pojďme k věci: s řadou Gatorů přichází všechno dobré čtvermo. Údržba parků Přeprava nákladů Údržba sportovních hřišť Hnojení

9 Užitková vozidla Gator 9 Dvojitý komfort Skořepinová sedadla nabízejí pohodlí a navíc má obsluha spoustu místa na nohy. Maximální komfort rovněž zaručují převodové stupně: a to plynulá převodovka (CVT) a u řady ProGator pětistupňová převodovka Synchromesh. Tradiční a vysoce výkonné U řady je možno objednat kabinu. Pohodlí obsluhy navýší celá řada zařízení. Péče o trávníky Lesní údržba Stavba Praktická vylepšení s přidanou hodnotou Rozsah použití vozidel Gator umocňuje široká řada doplňků a zařízení, jako jsou nástavby korby, čelní radlice a navijáky. Další informace o užitkových vozidlech Gator naleznete v příslušném prospektu.

10 10 Profesionální žací stroje Pro přesvědčivé výsledky sečení Při sečení velkých ploch je rozhodující výkon a pohodlí. Perfektním řešením je široká řada profesionálních žacích strojů techniky John Deere. Žací stroj 997 s nulovým poloměrem otáčení je ideální pro terény s četnými překážkami. Tento model má výkonný motor a robustní žací ústrojí. Naše modely 1435/1445 a 1545/1565 mají vodou chlazený tříválcový dieselový motor pro vyšší produktivitu a perfektní střih. Modely 1505/1515 jsou perfektní pro sečení velkých ploch. Oba modely lze volitelně vybavit kabinou. U žacích strojů 1600T budete oslněni perfektním střihem a vysokou výkonností. Výkonný dieselový motor s 43 kw (58 koní) a krouticím momentem 159 Nm má v rezervě spoustu síly pro nejtěžší práce. Žací stroj 2635B je perfektní pro sportovní hřiště. Jeho vynikající kvalita sečení zaručuje perfektní vzhled a střih. Naše vřetenová sekačka 1905 pro velké plochy má pět žacích jednotek, které jsou perfektním řešením pro vynikající kvalitu řezu. Snadný přístup ke všem hlavním komponentům znamená rychlou údržbu. Tento vysoce výkonný žací stroj slibuje řadu let provozu. Všechno na dosah Ať už si zvolíte jakýkoliv žací stroj John Deere, všechny vám poskytnou vynikající žací výkon v rekordním čase.

11 Profesionální žací stroje 11 Žací ústrojí Vedle žacího ústrojí o záběru 1,52 m můžete rovněž zvolit ústrojí o záběru 1,83 m. Tato žací ústrojí jsou vyrobena z oceli o tloušťce 4,5 mm, která je zárukou jejich dlouhé životnosti. Pro ještě větší produktivitu Díky naklápění žacích ústrojí v úhlu 45 směrem nahoru a 20 směrem dolů získáte s modelem 1600 Turbo ostrý a čistý střih. Vysoký výkon Obrovská kapacita 5 žacích jednotek a šířka záběru až 405 cm zaručí vysokou produktivitu. Další informace o žacích strojích naleznete v prospektech věnovaných golfu a trávníku.

12 12 Traktory a čelní nakladače přehled produktů Vysoce výkonná komunální technika Strana 14 Kompaktní traktory řady 2020, 3020, 4020 a 20C/25C, 3036E 12,5 kw (17 koní) až 47,4 kw (64,4 koní) Strana 16 Traktory řady 5GR, 5GV a 5G 59 kw (80 koní) až 74 kw (100 koní) 59 kw (80 koní) až 66 kw (90 koní) Strana 18 Traktory řady 5M, 5R 51 kw (70 koní) až 74 kw (100 koní C 25C 3036E 5080GF 5090GF 5100GF 5080GV 5090GV 5100GV 5080G 5090G 5070M 5080M 5090M 5100M 5080R 5090R 5100R Strana 26 Traktory řady 7030 E Premium 125 kw (170 koní) až 136 kw (185 koní) 143 kw (195 koní) až 150 kw (205 koní) se systémem Intelligent Power Management Strana 28 Traktory řady kw (245 koní) až 254 kw (345 koní) 210 kw (285 koní) až 268 kw (365 koní) se systémem Intelligent Power Management Strana 30 Traktor řady 8R 180 kw (245 koní) až 254 kw (345 koní) 206 kw (280 koní) až 280 kw (380 koní) se systémem Intelligent Power Management 7430 E Premium 7530 E Premium R 8270R 8295R 8320R 8345R 8295RT 8320RT 8345RT

13 Údržba golfových a sportovních hřišť Péče o parky Zahradničení Lesnictví Stavební průmysl Práce na pozemních komunikacích Zimní údržba Traktory a čelní nakladače přehled produktů 13 Strana 20 Strana 22 Strana 24 Traktory řady ,5 kw (85 koní) až 114 kw (155 koní) Traktory řady 6030 Premium 74 kw (100 koní) až 114 kw (155 koní) 85 kw (115 koní) až 132 kw (180 koní) se systémem Intelligent Power Management 6230 Premium 6330 Premium 6430 Premium 6534 Premium 6630 Premium 6830 Premium 6930 Premium Traktory řady 7030 Premium 125 kw (170 koní) až 136 kw (185 koní) 143 kw (195 koní) až 150 kw (205 koní) se systémem Intelligent Power Management 7430 Premium 7530 Premium Strana 32 Traktory řady kw (388 koní) až 399 kw (543 koní) Strana 33 Čelní nakladače T 9530T 9630T

14 14 Kompaktní traktory řady 2020, 3020, 4020 Kompaktní rozměry pro velké výsledky Bez ohledu na velikost traktoru, kterou zvolíte, všechny modely nabízejí vysoký výkon. Každý traktor je zkonstruován pro ty nejnáročnější aplikace. Hledáte malého, ale výkonného pomocníka s četným příslušenstvím? Traktory řady 2020 jsou pro vás to pravé. Nebo možná hledáte univerzální a snadno ovladatelný traktor. Pokud je to tak, pak jsou traktory řady 3020 přesně to, co potřebujete. Nebo vám jde o velký celkový výkon? Pak se svezte na jednom z modelů řady Modely 20C, 25C a 3036E nabízejí vysoký výkon v ekonomickém balení. Elegantně zkonstruované modely 20C a 25C mají impozantně malou celkovou šířku pouhých 1,03 m. U modelu 3036E si určitě zamilujete komfortní hydrostatickou převodovku a výkonný nakladač. Nesrovnatelný komfort Volitelná kabina ComfortGard pro modely řady 3020 a 4020 je tichá, s vynikajícím výhledem a ergonomickými ovládacími prvky a zaručuje ten nejlepší jízdní komfort. Sofistikovaná hydraulická soustava Kompaktní traktory 3020 a 4020 jsou vybaveny dvěma hydraulickými čerpadly, která se starají o to, aby řídicí a pracovní nástroje byly neustále zásobovány tím správným množstvím oleje, čímž je zajištěn optimální celkový výkon.

15 Kompaktní traktor řady 2020, 3020, Snadná změna směru U většiny našich kompaktních traktorů je dostupná automatická převodovka ehydro se dvěma pedály, která zajišťuje snadnou a pohodlnou změnu směru. Široký výběr nářadí Volba je jen na vás. Naše kompaktní traktory nabízejí celou řadu nářadí pro zimní údržbu, sečení, kultivaci či manipulaci s materiálem. Sklopný ochranný rám Modely 20C/25C mají jako standardní vybavení dopředu sklopný ochranný rám ROPS. Perfektní spolupráce Díky čelnímu nakladači 305 je kompaktní traktor 3036E univerzálnější než kdykoliv předtím. Se svou nosností 531 kg zvládne práce všeho druhu včetně čistění, sečení, přepravy a zvedání. Další informace o modelech řady 2020, 3020, 4020 a 20C a 25C a traktorech 3036E naleznete v příslušném prospektu.

16 16 Kompaktní traktor řady 5G/5GF/5GV Pro případ, kdy je důležitá velikost Naše modely řady 5G jsou s vysoce výkonnými motory a vynikající trakcí důkazem, že kompaktní rozměry mohou skrývat vysoký celkový výkon. Další jejich výhodou při práci v lesích a parcích je jejich nízká hmotnost a redukovaný tlak na povrch. Traktory 5GF a 5GV jsou ideálním řešením pro komunální aplikace vyžadující dobrou ovladatelnost a kompaktnost. Čistění chodníků od ledu a sněhu. Sečení travnatých ploch a parků. Uklízení cyklistických pásů. Lehké a odolné Traktory řady 5G jsou nejlehčí a nejkompaktnější 4válcové traktory, které byly kdy vyrobeny. Proto jsou perfektní pro těsné a úzké prostory a další jejich výhodou je, že vykazují nízký tlak na půdu v parcích a lesích. Vynikající výhled do všech stran Vynikající výhled z prostorné kabiny zaručuje perfektní vizuální kontrolu čelně a vzadu nesených nářadí, což představuje skutečnou výhodu především při práci s čelním nakladačem. Přesvědčivé vlastnosti Díky kompaktním externím rozměrům jsou komunální traktory 5GF a 5GV účinnými zametači chodníků jak v zimě, tak i v létě. Jejich vysoká nosnost umožňuje připojení i kombinace těžké radlice a kartáče.

17 Kompaktní traktor řady 5G/5GF/5GV 17 Vhodně umístěné ovládací prvky Ovládací prvky hydrauliky jsou u traktorů řady 5GF, 5GV a 5G vhodně umístěné tak, aby zaručovaly pohodlnou obsluhu. Vše je na dosah. Spolehlivý, dlouhodobý výkon Srdcem našich kompaktních traktorů řady 5G je osvědčený a spolehlivý 4,5 litrový motor John Deere. Tento výkonný motor splňuje emisní standardy stupně IIIa. Rychlou akceleraci pod zatížením zajišťuje turbodmychadlo a systém chlazení plnicího vzduchu. Účinnost vpředu i vzadu Kompaktní traktory řady 5GF, 5GV a 5G mají spoustu prostoru pro vpředu i vzadu nesené nářadí. To znamená, že můžete těžit z výkonných kombinací nářadí, maximální produktivity a nízkých provozních nákladů.. Další informace o našich kompaktních traktorech řady 5G/5GF/5GV naleznete v příslušném prospektu.

18 18 Traktory řady 5M a 5R Kompaktní užitkové řady pro celoroční použití Provádíte během roku celou řadu různých prací, jako je v létě péče o parky, vysekávání nebo přeprava a v zimě pak čistění a provádění posypu? Pokud ano, pak potřepujete takový komunální traktor, který bude flexibilní, výkonný a pohodlný. Takového všeuměla naleznete v našich kompaktních užitkových řadách. Výkonná hydraulika u traktorů řady 5M umožňuje účinné a ekonomické používání řady nářadí. Modely řady 5R jsme vyvinuli pro zákazníky, kteří hledají prémiovou technologii a výkon v kombinaci s nízkou hmotností, kompaktností a hospodárností. Například pohotovostní hmotnost 3,8 t modelu řady M zaručuje nejen vynikající poměr hmotnosti a výkonu, čímž zvyšuje laťku v této výkonnostní kategorii, nýbrž i tento stroj předurčuje k přepravě těžkých nákladů nebo k práci s velkými žacími a mulčovacími stroji. Univerzální řada pro les Pokud sháníte hbitý traktor s nízkým poměrem výkonu a hmotnosti pro zdolání náročných lesnických prací, pak se vám veskrze oddanými společníky stanou naše traktory. Všeuměl pro parky a ulice Traktory řady 5M umožňují připojení mnoha typů čelních a zadních nářadí, takže je možné tyto hbité všeuměly používat celý rok. Jedno tělo jedna duše Traktory řady 5M a 5R a čelní nakladače tvoří jednu funkční jednotku. Jejich kompaktní rámová konstrukce a rám je předurčují k profesionálním aplikacím s čelním nakladačem.

19 Traktor řady 5M a 5R 19 Komfortní řada Premium Prémiovou kvalitu oceníte, když vstoupíte do kabiny modelu 5R. Prostorná, komfortní a tichá kabina s vynikající výbavou a ergonomickým řešením nabízí perfektní a pohodlné pracovní prostředí. Výkon motoru (kw) Motor PowerTech řady 5R Krouticí moment (Nm) Vysoká nosnost pro náročné práce Se svou silou tříbodového závěsu 42 kn se náš model 5R řadí mezi větší stroje. Plně integrované ovládací prvky čelní a zadní závěs a vývodový hřídel znamenají, že práce se sněhovou radlicí, sypačem, nebo frézou nejsou žádný problém. Otáčky Výkon v koních Točivý moment Obrázky ukazují některé z dřívějších řad. Vysoký výkon motoru a palivová hospodárnost S nejnovější palivovou soustavou High Pressure CommonRail (HPCR) a elektronickými řídicími prvky poskytují motory řady 5R až 7 % extra výkonu a vysoký počáteční krouticí moment. Široký rozsah konstantního výkonu znamená, že můžete uspořit palivo bez nutnosti zpomalit. Další informace o našich traktorech řady 5M a 5R nalůeznete v příslušném prospektu.

20 20 Traktor řady 6030 Ideální technické parametry pro optimální výsledky Pro dosažení perfektních výsledků potřebujete špičkové technické řešení. Naše traktory řady 6030 toto zaručují, a to svojí univerzální modulovou konstrukcí a ocelovým mostovým rámem. Pevný, mostový rám je zkonstruován tak, aby eliminoval namáhání motoru a převodovky. Díky němu můžete snadno připojit kombinace dvou nebo tří čelně a vzadu neseného nářadí, jako jsou příkopová ramena a podsvodidlové vyžínače. Traktory řady 6030 jsou první které mohou být vybaveny odpružením přední nápravy TLS, které je přínosem nejen pro zvýšení komfortu obsluhy, ale je i dalším prvkem ke zvýšení bezpečnosti a produktivity. Typická konstrukce rámu Mostový rám omezuje namáhání motoru a převodovky. To znamená, že můžete připojit těžké nářadí, aniž by to ovlivnilo spolehlivost a životnost traktoru, rovněž připojení čelního nakladače je snadné. Dalším bonusem je uložení motoru na gumových silentblocích, toto řešení výrazně snižuje hlučnost a zabraňuje přenosu vibrací do kabiny. Univerzální Díky rámu je rovněž velmi snadné umístění a montáž speciální upínací desky pro komunální nářadí a to kategorie 3 i 5. Optimalizované rozložení hmotnosti zaručuje, že je zatížení způsobené nářadím ocelovým rámem přenášeno přímo na přední nápravu. Bezproblémová spojka Silným argumentem pro traktory řady 6000 je řešení hlavní spojky PermaClutch 2, s lamelami o velkém průměru. Díky této konstrukci se budete snadno rozjíždět a řadit i v nejtěžších podmínkách.

21 Traktor řady Zkonstruován pro profesionální komunální nasazení Pokud hledáte vysoký celkový výkon a flexibilní komunální traktor pro zvládnutí náročných prací, pak jsou pro vás ideálním řešením traktory řady Vyzkoušejte si je sami. Další informace o traktoru řady 6030 naleznete v příslušných prospektech.

22 22 Traktor řady 6030 Premium První třída pro prémiové požadavky Pokud traktor používáte každý den od rána do večera při provádění těch nejtěžších úkolů, máte veškeré právo klást vysoké požadavky na techniku a komfort. U kabin pro traktory řady 6030 Premium bylo vše řešeno s ohledem na vás. Ergonomická výbava kabiny zajišťuje optimální komfort a obsluhu. Je zde širší výhled, snadný přístup ke všem důležitým funkcím a tiché pracovní prostředí bez vibrací. Všechno v kabině tohoto traktoru bylo konstruováno tak, aby byla vaše práce ještě příjemnější. U našich traktorů řady 6030 Premium oceníte produktivitu moderních motorů PowerTech Plus, které jsou nejen silnější, ale i úspornější. U této řady traktorů si můžete vybrat několik druhů převodovek, například i bezstupňovou AutoPowr s optimálním přizpůsobením provozní rychlosti a potřebným výkonem motoru. Inteligentní výkon Motory PowerTech Plus poskytují výkon tehdy, kdy jej potřebujete. Systém Intelligent Power Management nabízí navýšení výkonu až o 7 % tedy o dalších až 18 kw (25 koní), při dopravě nebo při práci s vývodovým hřídelem.

23 Traktor řady 6030 Premium 23 Zaměření na komfort a účinnost Traktory řady 6030 Premium stanovují novou úroveň v mnoha směrech. Oceníte univerzálnost, výkon, komfort a nízké provozní náklady. Kabina s vynikajícím výhledem Široké panoramatické dveře a velké přední a zadní sklo, úzké sloupky, zaručují optimální výhled do všech stran i na zavěšené nářadí. Navýšený celkový výkon pro pohodlné pracovní podmínky Hrnutí velkých sněhových bariér, může být díky pružnému motoru, dobrému rozložení hmotnosti, možnosti použít speciální silniční pneumatiky nebo sněhové řetězy, vašim každodenním úkolem a nikoli extrémem. Rostoucí produktivita Je jedno zda potřebujete pracovní rychlost 100 m/h a plný výkon motoru nebo 40 km/h, se sníženými otáčkami převodovka AutoPowr umí obojí. Budete tak vždy pracovat produktivně a výkonně. Optimální trakce, maximální komfort Odpružení přední nápravy TLS zaručí, že přední kola vždy kopírují nerovnosti terénu. To se projeví navýšením trakce až o 10 %, úspora času, paliva a vyšší komfort je výsledek. Další informace o traktoru řady 6030 Premium naleznete v příslušných prospektech.

24 24 Traktor řady 7030 Premium Prémiový maximální výkon Hledáte traktor s vysokým výkonem, ale současně potřebujete rozměry a hmotnost se kterými můžete bez problémů pracovat v náročných podmínkách? Existuje takové vozidlo? Naše řada 7030 Premium taková je. Tento traktor se vyznačuje maximální trakcí během náročných přepravních pracích. Zároveň dosahuje vysokých transportních rychlostí. Systém Intelligent Management Power dodává u motorů PowerTech Plus o 19 kw (25 koní) vyšší výkon. To znamená, že můžete pracovat produktivněji a díky nejnovější technologii vstřikování paliva CommonRail můžete zároveň snížit náklady na palivo. Hydraulické odpružení kabiny a osvědčené odpružení přední nápravy TLS aktivně snižují vibrace, hlučnost a zvyšují bezpečnost. U tohoto traktoru můžete vždy počítat s optimálním pohodlím obsluhy a bezpečnými pracovními podmínkami v každém terénu. Větší trakce, méně tlaku na půdu Řada 7030 Premium je konstruována pro pneumatiky s velkým průměrem, které jsou ideálním řešením pro práci v lese, kde je vyžadována vysoká trakce, vyšší světlá výška a nižší tlak na půdu. Optimální výkon Pokud pravidelně přepravujete těžké náklady a často potřebujete výkon navíc, pak bude pro vás tím pravým systém navyšování výkonu Intelligent Management Power, díky kterému je výkon při dopravě u modelu 7530 až 200 koní.

25 Traktor řady 7030 Premium 25 Ergonomické a logické ovládání Vhodně umístěné ovládací prvky v rámci systému CommandCenter nabízejí vše, co je pro optimalizovaný celkový výkon potřeba. Intuitivní ovládací prvky s funkčními klávesami se opravdu snadno používají. Perfektní kombinace Čelní nakladač montovaný na ocelový rám tvoří s traktorem funkční jednotku. Vhodně umístěné ovládací prvky značně usnadňují nakládání a manipulaci. Jízdní komfort v každém terénu Z tohoto traktoru vystoupíte i po dlouhém pracovním dnu nerozlámaní. Odpružení kabiny a kvalitní sedačky zajišťuji pohodlné pracovní prostředí jak na silnici, tak i v nerovném terénu. Další informace o traktoru řady 7030 Premium naleznete v příslušných prospektech.

26 26 Traktor řady 7030 E Premium Nejmodernější technologie nabízejí víc Všechny naše stroje jsou konstruovány s ohledem na zákazníky. Mezinárodně oceněné traktory řady 7030 E Premium s revoluční hybridní technologií jsou toho důkazem. Při porovnání s tradičními konstrukcemi je toto řešení úspornější o 6 %. Při dopravě byly naměřeny úspory paliva až o 12 %. A hlavním tahákem naši nových mikrohybridních traktorů je to, že je lze použít jako pojízdné generátory, v zadní části traktoru jsou umístěny dvě zásuvky 230V a 400V dodávající externím elektrickým zařízením až 5 kw výkonu. Nemusíte tedy přepravovat ještě stacionární generátory. Písmeno E, jako ekonomika Revoluční mikrohybridní traktory posunuly laťku ve zrychlení, účinnosti, efektivnosti nebo univerzálnosti. Flexibilita ze zásuvky Dvě externí zásuvky 230 V a 400 V na traktoru dodávají až 5 kw elektrického výkonu a to při volnoběžných otáčkách motoru. Mobilní zdroj energie Svařování a broušení na vzdálených místech už nepředstavují žádný problém. Se svým mobilním zdrojem energie můžete pracovat všude.

27 Traktor řady 7030 E Premium Předaná hodnota Traktory řady 7030 E Premium s inovativním řešením pohonu pomocných agregátů a rozvodem elektrické energie umožňují další úspory paliva a práci s externími elektrickými zařízeními. 1 Generátor poháněný přímo od klikové hřídele s výkonem až 20 kw. 2 Frekvenční měnič mění střídavý proud na stejnoměrný. 3 Řídicí jednotka přivádí elektrický proud k pomocným zařízením dle potřeby. 4 Elektricky poháněný ventilátor chlazení pracuje nezávisle na otáčkách motoru a udržuje optimální teplotu motoru. Elektricky je poháněno rovněž čerpadlo chladící kapaliny. 5 Kompresor vzduchových brzd s elektrickou spojkou pracují pouze v případě potřeby. 6 Elektricky poháněný kompresor klimatizace pracuje nezávisle na otáčkách motoru, takže maximálního výkonu chlazení lze dosáhnout vždy. Úhledné řešení Traktor 7030 E Premium značně usnadňuje používání celé řady elektrického ručního nářadí, jako jsou řetězové pily, nůžky na živý plot a kotoučové pily, což znamená větší nezávislost a vyšší produktivitu. Další informace o traktoru řady 7030 E Premium naleznete v příslušných prospektech.

28 28 Traktor řady 7030 Flexibilita pro celou řadu aplikací Pokud hledáte silný víceúčelový stroj pro stavební aplikace, můžete jej nalézt v rámci naší řady S pojezdovou rychlostí až 40 km/h a nízkými otáčkami motoru ušetříte během přepravy čas a peníze. Pro těžké práce, jako je např. stabilizování podkladu při stavbě silnic nebo práce s drtičem kamene při čistění tratí a koridorů, mají vynikající výsledky nejnižší otáčky s maximálním přenosem výkonu na vývodový hřídel a kola. Můžete si vybrat bezstupňovou převodovku AutoPowr, osvědčenou a spolehlivou převodovku PowerQuad Plus, nebo převodovku AutoQuad Plus s funkcí EcoShift. S tímto výběrem si můžete být jisti, že si zvolíte převodovku, která perfektně splní vaše požadavky. Další výhoda: naše snadno ovladatelné traktory zaručují, že se s jejich pracovním potenciálem rychle seznámí i méně zkušení řidiči. Volitelné převodovky Silniční přeprava, manipulace a stavební práce. Díky výběru ze tří převodovek AutoPowr, PowrQuad Plus, nebo AutoQuad Plus si jste jisti, že najdete převodovku, která splní vaše požadavky.

29 Traktor řady Sedadlo s jedinečným komfortem Exkluzivní sedadlo Active Seat se vzduchovým odpružením absorbuje vertikální pohyby sedadla a zajišťuje tak nepřekonatelný jízdní komfort. Flexibilní a ekonomická Jsou vaše požadavky velmi rozdílné, tedy například práce při nízkých rychlostech, ale s velkým přenosem výkonu vývodovým hřídelem, nebo přeprava těžkých nákladů? Pro tyto rozmanité úkoly je ideální převodovka Autopowr. Palivová účinnost a nízká hlučnost Díky provedení EcoShift u převodovky AutoQuad Plus můžete jet rychlostí 40 km/h s výrazně nižšími otáčkami motoru až 1500/min.. To znamená úsporu paliva a současně tišší chod traktoru. Další informace o traktoru řady 7030 naleznete v příslušných prospektech.

30 30 Traktor řady 8R Robustní stroj s opravdovým výkonem Naše traktory řady 8R je možno stále častěji vidět na stavbách. Je pro to dobrý důvod, řeknou vám jejich řidiči, jelikož tyto kombinace výkonu, síly a jízdního komfortu stanovují novou úroveň. Naše výkonné kolové a pásové traktory si vás získají při práci s čelně nesenými radlicemi dozeru, vzadu nesenými trhacími stroji nebo při vlečení sklápěčů nebo těžkých nákladů. Vzduchem odpružené sedadlo Active Seat zajišťuje v kombinaci s nezávislým odpružením přední nápravy (ILS) vynikající jízdní komfort. To je největší výhodou, pokud jde o ochranu zdraví při práci. Oceníte parametry a pružnost moderního 9litrového motoru PowerTech Plus se zálohou točivého momentu 40 %, nízkou spotřebou paliva a nízkými provozními náklady. Kabina pro vysoký celkový výkon Postačí jeden pohled do výjimečně prostorné kabiny CommandView, abyste se přesvědčili o tom, že vše bylo zkonstruováno s ohledem na pohodlí řidiče a spolujezdce jak jinak zlepšit motivaci zaměstnance? Univerzální možnost připojení nářadí Existuje celá řada variant připojení nářadí, jako např. závěsy, agroháky, závěsy K80, nebo Piton Fix. Také lze připravit řešení pro speciální stavební techniku. Optimální jízdní komfort v pohybu Nezávislé odpružení předních kol (ILS) s rozsahem pružení 250 mm zajišťuje optimální přenos tahového výkonu a vyšší bezpečnost při dopravě.

31 Traktor řady 8R 31 Jednoduchá obsluha Všechny důležité funkce traktoru je možno ovládat tlačítky. Vše najdete na barevném monitoru CommandCenter a boční ovládací konzoli CommandARM. Snadná údržba Denní údržba traktorů řady 8R není vůbec žádný problém. Veškerá servisní místa jsou snadno přístupná ze země a dlouhé servisní intervaly mezi výměnami oleje znamenají úsporu času a peněz. Extra výkon pro ty nejnáročnější Stačí přidat plyn a ihned ucítíte výkon ukrytý ve strojích řady 8R. Tam, kde jiné traktory narážejí na své limity, poskytuje funkce Intelligent Power Management potřebné navýšení výkonu až o 25,7 kw (35 koní). Další informace o traktoru řady 8R naleznete v příslušných prospektech.

32 32 Traktor řady 9030 Když je důležitá velikost Ohromné traktory s pohonem čtyř kol či pásy a se jmenovitým výkonem 285 až 399 kw (388 až 543 koní) nic nezastaví, a to ani práce se skrejprem v těžké půdě. Jejich moderní 13,5 litrové motory PowerTech Plus dodávají ohromný výkon a optimalizují vaše náklady na palivo. Kabina CommandView zaručuje pohodlné pracovní prostředí dokonce i v náročných podmínkách. To je ještě umocněno výkonnými xenonovými čelními světly. Naprosto nezadržitelná síla Maximální výkon až 439 kw (597 koní) a až 38% záloha točivého momentu u modelů 9630 a 9630T učiní i z té nejtěžší práce dětskou hračku. Perfektní široké pásy Potřebujete optimální trakci a současně ochranu povrchu? Pak se podívejte blíže na naše tři pásové modely. Centrum pro dlouhé pracovní dny Vzpomínáte si na dny, kdy jste vystupovali z kabiny ztuhlí a vyčerpaní? Tyto vzpomínky brzy vyblednou díky prostorné, pohodlné a tiché kabině CommandView. Další informace o traktoru řady 9030 naleznete v příslušných prospektech

33 Čelní nakladače John Deere 33 Zkonstruován pro náročné úkoly Míříte vždy vysoko, pokud jde o nakládání? Pak by měly být vaší volbou naše čelní nakladače. Tyto nakladače jsou zkonstruovány jako integrované součásti našich traktorů John Deere, což přináší četné výhody. Naše čelní nakladače mají dosah až 4,40 m a nabízejí celou řadu funkcí. Např. náš systém MemoSystem ukládá úhel nářadí a během opakovaných úkonů tak šetří čas a snižuje únavu obsluhy. Výměna pracovních adaptérů nebo demontáž celého čelního nakladače je snadná a rychlá. Nebo jej nechte připojený jeho úzký rám nenarušuje čelní výhled. Silný tým Tato kombinace čelního nakladače a traktoru je dokonalá jako žádná jiná: Robustní čelní nakladače mohou zvedat náklady až do výšky 4,40 m. Při hledání čelního nakladače dle svých specifických potřeb si můžete vybrat z našich sedmi různých modelů. Pohodlné nakládání pod kontrolou Pokud je traktor vybaven převodovkou PowerQuad Plus nebo AutoQuad Plus lze spínače řazení pod zatížením integrovat do ovládacích prvků čelního nakladače. Výhodou je ještě větší produktivita a pohodlí. Přesné nakládání s vyrovnáváním U čelních nakladačů si můžete vybrat ze dvou verzí paralelogramu: mechanický paralelogram (MSL) je perfektní pro nakládání těžkých nákladů, zatímco hydraulický paralelogram (HSL) je ještě přesnější a poskytuje lepší výhled. Další informace o čelních nakladačích naleznete v příslušných prospektech.

34 34 Technické údaje Zahradní a parkové traktory X534 X540 X740 X748 Výkon, kw (koně) 18,6 (25) 19,4 (26) 17,9 (24) 17,9 (24) motor Dvouválcový V-motor Dvouválcový V Dieselový 3 válec Dieselový 3 válec Zdvihový objem, ccm Objem palivové nádrže, l 18,9 18,9 24,6 24,6 Převodovka Hydrostatická, pedály TwinTouch Hydrostatická, pedály TwinTouch Hydrostatická Hydrostatická Šířka záběru, cm 122 / / / 137 / / 137 / 157 Výška sečení, mm Mulčování Volba Volba Volba Volba Gator Gator CX Gator TE Gator TS Gator TX Výkon 97/68/ES, kw (koně) 6,0 (8,2) Není dostupné 7,1 (9,7) 8,0 (10,9) Motor 1 válec, 4-takt, benzín Motor s odděleným buzením 48 V 1 válec, 4-takt, benzín 1 válec, 4-takt, benzín Zdvihový objem, ccm Objem palivové nádrže, l 11, Převodovka Plynulá převodovka CVT S šikmým ozubením Plynulá převodovka CVT Plynulá převodovka CVT Pojezdová rychlost, km/h Hmotnost, kg (s bateriemi) Užitečné zatížení v kg Gator TX Turf GatorTH 6x4 Výkon 97/68/ES, kw (koně) 8,0 (10,9) 13,6 (18,5) Motor 1 válec, 4-takt, benzín 3 válec, 4-takt, diesel Gator HPX 4x4 Diesel / Gator XUV 850 Diesel 4x4 13,6 (18,5) 16 (21,9) 15,5 (21) 3 válec, 4-takt, diesel Pro Gator 2030 A 17,7 (24) 3 válec, 4-takt, diesel Zdvihový objem, ccm Objem palivové nádrže, l Převodovka Plynulá převodovka CVT Plynulá převodovka CVT Plynulá převodovka CVT 5-stupňová Syncromesh Pojezdová rychlost, km/h / ,5 30,7 Hmotnost, kg / Užitečné zatížení v kg

35 Technické údaje 35 Žací stroje pro profesionální sečení a péči o parky / / Výkon 97/68/ES, kw (koně) 23 (31) 19 (26) 23 (31) / 28 (38) 35 (48) Motor 3 válec, Yanmar Diesel 3 válec, Yanmar Diesel 3 válec, Yanmar Diesel 4 válec, Yanmar Diesel Zdvihový objem, ccm / / Objem palivové nádrže, l 45, Pojezdová rychlost Vpřed/vzad, km/h 0 18,5 / stupňová hydrostatika; stupňová hydrostatika; 0 25 Hydrostatika; 0 25 Šířka záběru, cm 153 / / 158 / / 158 / / 183 / 223 Výška sečení, mm / / / Mulčování Není dostupné/volba Volba Volba Volba T 2653B 1905 Výkon 97/68/ES, kw (koně) 35 (48) 43 (58) 14,6 (19,5) 35 (48) Motor 4 válec, Yanmar Diesel 4 válec, 16 ventilů, Yanmar Diesel 3 válec, Yanmar 4 válec, Yanmar Zdvihový objem, ccm Objem palivové nádrže, l 50 83, Pojezdová rychlost Vpřed/vzad, km/h Hydrostatika; 0 25 Hydrostatika; Hydrostatika; 0 14 Hydrostatika; 0 25 Šířka záběru, cm 180 / 183 / 223 / / 239 / / / 405 Výška sečení, mm / Není dostupné Není dostupné Mulčování Volba Volba Není dostupné Není dostupné Kompaktní traktory Výkon 97/68/ES, kw (koně) 17,9 (24) 19,6 ( 26,7) 23,1 (31,4) 24,2 (32,4) 27,7 (37,7) 32,6 (43,7) Motor 3 válec, Yanmar Diesel 3 válec, Yanmar Diesel 3 válec, Yanmar Diesel 3 válec, Yanmar Diesel 3 válec Turbo, Yanmar Diesel 3 válec Turbo, Yanmar Diesel Zdvihový objem, ccm Objem palivové nádrže, l Převodovka Hydrostatická se dvěma pedály Hydrostatická se dvěma pedály Hydrostatická se dvěma pedály 45 (51 otevřené stanoviště) Hydrostatická ehydro se dvěma pedály Hydrostatická ehydro se dvěma pedály Hydrostatická ehydro se dvěma pedály Nosnost kg min. celková šířka, mm max. hmotnost kg, bez kabiny/s kabinou 805 / / / / / / C 25C 3036E Výkon 97/68/ES, kw (koně) 39,2 (52,6) 46 (52,6) 13,8 (18,8) 17,7 (24,1) 27,3 (37,1) Motor 4 válec Turbo, John Deere l 4 válec Turbo, John Deere l Zdvihový objem, ccm Objem palivové nádrže, l Převodovka Hydrostatická ehydro se dvěma pedály Hydrostatická ehydro se dvěma pedály 3TNV70, Yanmar 3TNV70, Yanmar 8 / 8; 22,9 8 / 8; 22,9 3TNV70, Yanmar HST, 2 stupně; 23,9 Nosnost kg min. celková šířka, mm max. hmotnost kg, bez kabiny/s kabinou 1680 / /

36 36 Technické údaje Traktory Řada 5G 5080G 5090G Jmenovitý výkon (97/68/ES), kw (koně) 59 (80) 66 (90) Maximální výkon (97/68/ES), kw (koně) 60 (81) 67 (91) Jmenovitý výkon (97/68/ES) s IPM, kw (koně) Počet válců/zdvihový objem, (ccm) 4/4525 4/ vpřed/12 vzad, Syncro Reverzor 1,4 30 km/h Volby převodovky 24 vpřed/24 vzad Syncro Reverzor s mechanickým nebo elektro-hydraulickým ovládáním 0,5 40 km/h 24 vpřed/12 vzad, elektrohydraulický PowerReverzor a spínač odpojení spojky 0,5 40 km/h Vývodový hřídel 540/540E (540/1000) 540/540E (540/1000) Hydraulická soustava, l/min 71 (84) 71 (84) Nosnost tříbodového závěsu, kn Pohotovostní hmotnost, kg Řada 5 GF/GV 5080GF/GV 5090GF/GV 5100GF/GV Jmenovitý výkon (97/68/ES), kw (koně) 59 (80) 66 (90) 74 (100) Maximální výkon (97/68/ES), kw (koně) 60 (81) 67 (91) 75 (102) Jmenovitý výkon (97/68/ES) s IPM, kw (koně) Počet válců/ zdvihový objem, (ccm) 4/4525 4/4525 4/ vpřed/12 vzad, Syncro Reverzor 1,4 30 km/h Volby převodovky 24 vpřed/24 vzad Syncro Reverzor s mechanickým nebo elektro-hydraulickým ovládáním 0,5 40 km/h 24 vpřed/12 vzad, elektrohydraulický PowerReverzor a spínač odpojení spojky 0,5 40 km/h Vývodový hřídel 540/540E (540/1000) 540/540E (540/1000) 540/540E (540/1000) Hydraulická soustava, l/min 71 (84/104) 71 (84/104) 71 (84/104) Nosnost tříbodového závěsu, kn Pohotovostní hmotnost, kg Řada 5GH 5090GH Jmenovitý výkon (97/68/ES), kw (koně) 66 (90) Maximální výkon (97/68/ES), kw (koně) 67 (91) Jmenovitý výkon (97/68/ES) s IPM, kw (koně) Válec a zdvihový objem, (ccm) 4/4525 Volby převodovky 12 vpřed/12 vzad, Syncro Reverzor 1,4 30 km/h 24 vpřed/24 vzad, Syncro Reverzor s mechanickým ovládáním 0,5 30 km/h Vývodový hřídel 540/540E (540/1000) Hydraulická soustava, l/min 71 (84) Nosnost tříbodového závěsu, kn 24 Pohotovostní hmotnost, kg

37 Technické údaje 37 Traktory Řada 5M 5070M 5080M 5090M 5100M Jmenovitý výkon (97/68/ES), kw (koně) 51 (70) 59 (80) 66 (90) 74 (100) Maximální výkon (97/68/ES), kw (koně) 52 (71) 60 (81,5) 67,3 (91,5) 75,5 (102) Jmenovitý výkon (97/68/ES) s IPM, kw (koně) Počet válců/ zdvihový objem, (ccm) 4/4525 4/4525 4/4525 4/4525 Volby převodovky 16/16 PowerReverser; 32/16 PowerReverser Plus Vývodový hřídel 540/540E (540/540E/1000) 540/540E (540/540E/1000) 540/540E (540/540E/1000) 540/540E (540/540E/1000) Hydraulická soustava, l/min 74 (94) 74 (94) 74 (94) 74 (94) Nosnost tříbodového závěsu, kn Pohotovostní hmotnost, kg Řada 5R 5080R 5090R 5100R Jmenovitý výkon (97/68/ES), kw (koně) 59 (80) 66 (90) 74 (100) Maximální výkon (97/68/ES), kw (koně) 64 (87) 72 (98) 79 (108) Jmenovitý výkon (97/68/ES) s IPM, kw (koně) Počet válců/ zdvihový objem, (ccm) 4/4525 4/4525 4/4525 Volby převodovky Vývodový hřídel 16/16 PowerQuad Plus 3,3 40 km/h; 16/16 PowerQuad Plus s 16/16 Underdrive 1,5 40 km/h 16/16 AutoQuad Plus 3,3 40 km/h; 16/16 AutoQuad Plus s 16/16 Underdrive 1,5 40 km/h 540/540E (540/540E/1000) 540/540E (540/540E/1000) 540/540E (540/540E/1000) Hydraulická soustava, l/min 56 (65) 56 (65) 56 (65) Nosnost tříbodového závěsu, kn Pohotovostní hmotnost, kg Řada 5RN 5080RN 5090RN 5100RN Jmenovitý výkon (97/68/ES), kw (koně) 59 (80) 66 (90) 74 (100) Maximální výkon (97/68/ES), kw (koně) 64 (87) 72 (98) 79 (108) Jmenovitý výkon (97/68/ES) s IPM, kw (koně) Počet válců/ zdvihový objem, (ccm) 4/4525 4/4525 4/4525 Volby převodovky Vývodový hřídel 16/16 PowerQuad Plus 3,3 40 km/h; 16/16 PowerQuad Plus s 16/16 Underdrive 1,5 40 km/h; 16/16 AutoQuad Plus 3,3 40 km/h 1 řadicí páka, spínač De Clutch, SoftShift, Speed Matching, Tempomat v základu, automatické řízení řadicího bodu (AutoQuad) 540/540E (540/540E/1000) 540/540E (540/540E/1000) 540/540E (540/540E/1000) Hydraulická soustava, l/min 56 (65) 56 (65) 56 (65) Nosnost tříbodového závěsu, kn Pohotovostní hmotnost, kg

38 38 Technické údaje Traktory Řada Jmenovitý výkon (97/68/ES), kw (koně) 63 (85) 70 (95) 77 (105) 88 (120) Maximální výkon (97/68/ES), kw (koně) 66 (89) 74 (100) 81 (110) 93 (126) Jmenovitý výkon (97/68/ES) s IPM, kw (koně) Počet válců a zdvihový objem, (ccm) 4/4530 4/4530 4/4530 4/4530 Volby převodovky 16/16 PowerReverser 2,5 40 km/h 16/16 PowerQuad Plus 2,5 40 km/h; 24/24 PowerQuad Plus 1,6 40 km/h Vývodový hřídel 540/540E/ /540E/ /540E/ /540E/1000 Hydraulická soustava, l/min 65 (80) 65 (80) 65 (80) 65 (80) Nosnost tříbodového závěsu, kn 51,0 51,0 51,0 59,0 Pohotovostní hmotnost, kg Řada Jmenovitý výkon (97/68/ES), kw (koně) 92 (125) 99 (135) 107 (145) 114 (155) Maximální výkon (97/68/ES), kw (koně) 97 (131) 104 (142) 112 (152) 120 (163) Jmenovitý výkon (97/68/ES) s IPM, kw (koně) Počet válců a zdvihový objem, (ccm) 4/4530 6/6780 6/6780 6/6780 Volby převodovky 16/16 PowerReverser 2,5 40 km/h 16/16 PowerQuad Plus 2,5-40 km/h 24/24 PowerQuad Plus 1,6 40 km/h 20/20 PowerQuad Plus 2,5 40 km/h Vývodový hřídel 540/540E/ /540E/ /540E/ /540E/1000 Hydraulická soustava, l/min 65 (80) 65 (80) Nosnost tříbodového závěsu, kn 59,0 66,2 84,0 84,0 Pohotovostní hmotnost, kg Řada 6030 Premium 6230 Premium 6330 Premium 6430 Premium 6534 Premium 6630 Premium 6830 Premium 6930 Premium Jmenovitý výkon (97/68/ES), kw (koně) 74 (100) 81 (110) 92 (125) 92 (125) 99 (135) 107 (145) 114 (155) Maximální výkon (97/68/ES), kw (koně) 79 (107) 87 (118) 98 (134) 98 (134) 106 (144) 114 (155) 123 (167) Jmenovitý výkon (97/68/ES) s IPM, kw (koně) 85 (115) 92 (125) 103 (140) 107 (145) 114 (155) 125 (170) 132 (180) Pohotovostní hmotnost, kg 4/4530 4/4530 4/4530 4/4530 6/6788 6/6788 6/6788 Volby převodovky 24/24 PowerQuad Plus 1,6 40 km/h 24/24 AutoQuad Plus 1,6 40 km/h 24/24 AutoQuad Plus EcoShift 2,0 40 km/h AutoPowr 50 m/h 40 km/h Plazivé rychlosti (PowerQuad Plus, AutoQuad Plus a AutoQuad Plus EcoShift) 20/20 PowerQuad Plus 2,5 40 km/h 20/20 AutoQuad Plus 2,5 40 km/h 20/20 AutoQuad Plus ECO SHIFT 2,5 40 km/h AutoPowr 50 m/h 40 km/h Plazivé rychlosti (PowerQuad Plus, AutoQuad Plus a AutoQuad Plus EcoShift) Vývodový hřídel 540/540E/1000 Hydraulická soustava, l/min 60/110 60/110 60/110 60/110 60/110 60/110 60/110 Nosnost tříbodového závěsu, kn 51,0 59,0 59,0 66,2 74,2 84,0 84,0 Pohotovostní hmotnost, kg

39 Technické údaje 39 Traktory Řada 7030 Premium 7430 Premium 7430 E Premium 7530 Premium 7530 E Premium Jmenovitý výkon (97/68/ES), kw (koně) 125 (170) 121 (165) 136 (185) 132 (180) Maximální výkon (97/68/ES), kw (koně) 134 (182) 131 (178) 146 (198) 143 (195) Jmenovitý výkon (97/68/ES) s IPM, kw (koně) 143 (195) 147 (200) 151 (205) 157 (213) Počet válců a zdvihový objem, (ccm) 6/6788 6/6788 6/6788 6/6788 Volby převodovky 20/20 PowerQuad Plus 2,5 40 km/h; 20/20 AutoQuad Plus 2,5 40 km/h nebo 2,5 50 km/h 20/20 AutoQuad Plus EcoShift 2,5 40 km/h; AutoPowr 50 m/h 40 km/h nebo 50 km/h Vývodový hřídel 540/540E/1000 nebo 540E/1000/1000E Hydraulická soustava, l/min Nosnost tříbodového závěsu, kn 90,0 90,0 90,0 90,0 Pohotovostní hmotnost, kg Řada Jmenovitý výkon (97/68/ES), kw (koně) 140 (190) 152 (206) 162 (220) Maximální výkon (97/68/ES), kw (koně) 151 (205) 165 (225) 173 (235) Jmenovitý výkon (97/68/ES) s IPM, kw (koně) 162 (220) 179 (243) 184 (250) Počet válců a zdvihový objem, (ccm) 6,8 6,8 6,8 Volby převodovky 20/20 PowerQuad Plus 2,4 40 km/h; 20/20 AutoQuad Plus 2,5 40 nebo 50 km/h 20/20 AutoQuad Plus EcoShift 40 km/h; AutoPowr 50 m/h 40 km/h nebo 50 km/h Vývodový hřídel 540/540E/1000 nebo 540E/1000/1000E 540/ /1000 Hydraulická soustava, l/min 120/ / /174 Nosnost tříbodového závěsu, kn 73,5 (90,0 volba) 73,5 (90,0 volba) 73,5 (90,0 volba) Pohotovostní hmotnost, kg Řada 8R 8245R 8270R 8295R 8320R 8345R 8295RT 8320RT 8345RT Jmenovitý výkon (97/68/ES), kw (koně) 180 (245) 199 (270) 217 (295) 235 (320) 254 (345) 217 (295) 235 (320) 254 (345) Maximální výkon (97/68/ES), kw (koně) 197 (268) 214 (291) 237 (322) 256 (347) 278 (378) 237 (322) 256 (347) 278 (378) Jmenovitý výkon (97/68/ES) s IPM, kw (koně) 206 (280) 224 (305) 243 (330) 261 (355) 280 (380) 243 (330) 261 (355) 280 (380) Počet válců a zdvihový objem, (ccm) 9,0 9,0 9,0 9,0 9,0 9,0 9,0 9,0 Volby převodovky Automatický PowerShift, 16 vpřed/5 vzad, 40 km/h, řazení pod zatížením s plně autom. řazením a tempomatem AutoPowr 50 m/h až 42 km/h nebo 50 km/h AutoPowr 50 m/h až 42 km/h nebo 50 km/h Automatický PowerShift, 16 vpřed/5 vzad, 40 km/h, řazení pod zatížením s plně autom. řazením a tempomatem AutoPowr 50 m/h až 40 km/h AutoPowr 50 m/h až 42 km/h Vývodový hřídel 540/ / / / / Hydraulická soustava, l/min 167 (227 volba) Nosnost tříbodového závěsu, kn ,54 124,54 123,66 Pohotovostní hmotnost, kg Řada (T) 9530 (T) 9630 (T) Jmenovitý výkon (97/68/ES), kw (koně) 289 (388) 327 (439) 366 (491) 405 (543) Maximální výkon (97/68/ES), kw (koně) 318 (426) 355 (483) 403 (540) 445 (597) Jmenovitý výkon (97/68/ES) s IPM, kw (koně) Počet válců a zdvihový objem, (ccm) 13,5 13,5 13,5 13,5 Volby převodovky Automatic PowerShift, 18 vpřed/6 vzad Vývodový hřídel Hydraulická soustava, l/min Nosnost tříbodového závěsu, kn Pohotovostní hmotnost, kg

40 To vše děláme pro vás. Máme řešení vašich potřeb. John Deere se zavázal, že udrží vaše stroje v provozuschopném stavu. Proto jsou naše produkty a technologie založené na kvalitě, moderní a účinné. Proto jsme investovali tolik času do vybudování funkční prodejní sítě. Jako dobrý soused jsme tu, abychom pomáhali. A proto absolvovali zaměstnanci vašeho prodejce školení v továrně. Znají každou matku a každý šroub vašeho stroje. A jsou schopní diagnostikovat případný problém. Pokud jde o potřeby spojené s traktory, počítejte se značkou John Deere. Po téměř 170 letech zkušeností v oblasti zemědělské techniky můžeme upřímně říct: ve spolehlivosti je naše síla. Tato literatura je určena pro celosvětové použití. Obsahuje jak všeobecné informace, obrázky a popisy, tak i některé doplňky či finanční, úvěrové a jiné volby, které NEJSOU PŘÍSTUPNÉ ve všech regionech. OBRAŤTE SE PROSÍM NA SVÉHO MÍSTNÍHO PRODEJCE JOHN DEERE, OD KTERÉHO OBDRŽÍTE VÍCE INFORMACÍ. Firma John Deere si vyhrazuje právo na změnu technických údajů, konstrukce a ceny výše popsaných produktů bez předchozího upozornění. Emblém zelené a žluté barvy, symbol jelena ve skoku a jméno JOHN DEERE, to jsou ochranné známky společnosti Deere & Company. YY CZ 6/10 1/1/2

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

Vyvážecí traktory 810E/1010E

Vyvážecí traktory 810E/1010E Vyvážecí traktory 810E/1010E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTION John Deere přichází s novou modelovou řadou vyvážecích traktorů E s ojedinělou

Více

Řada zahradních traktorů

Řada zahradních traktorů Řada zahradních traktorů 2 Je Váš trávník pro Vás důležitý? Pak o něj pečujte s pomocí strojů John Deere. Máte velkou zahradu a potřebujete výkonný, spolehlivý a pohodlný stroj pro péči o trávník? Volte

Více

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie AGRI PLUS >> Agri PLUS Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS Špičková technologie Dieci AGRI jsou extrémně pohodlné, rychlé, lehce ovladatelné stroje. s mimořádným výkonem

Více

Řada Fastrac FASTRAC 2000 SERIES

Řada Fastrac FASTRAC 2000 SERIES FASTRAC 2000 Řada Fastrac FASTRAC 2000 SERIES SPECIFIKACE 2000 SERIES 2155 2170 Výkon motoru (přijmenovitýchotáčkách) 160 k 170 k Výkon vedlejšího pohonu 137 147 Zdvihový objem motoru (l) 6,7 l 6,7 l Točivý

Více

LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU. 1490D Eco III

LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU. 1490D Eco III LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU 1490D Eco III V novém inovovaném 1490D Eco III se skrývají hned dva stroje: svazkovač těžebního odpadu a vyvážecí traktor. John Deere 1490D je k dispozici

Více

JCB SMYKEM ŘÍZENÉ NAKLADAČE A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

JCB SMYKEM ŘÍZENÉ NAKLADAČE A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE PROVOZNÍ HMOTNOST: 225 3497 kg 260 3615 kg 280 3655 kg 300 3823 kg 330 3959 kg I M J G F E D L C P O N K H A B SPECIFIKACE STROJE 225/260/280/300/330 Power Boom Model stroje 225 260 280 300 330 Model stroje

Více

20C/25C/3036E Kompaktní traktory

20C/25C/3036E Kompaktní traktory 20C/25C/3036E Kompaktní traktory Když si kupujete John Deere, kupujete si kvalitu, servis a podporu. Ačkoliv naše stroje vzbuzují obdiv, mnoho zákazníků považuje za náš nejlepší produkt naší celosvětovou

Více

N A B Í D K A Ř A D Y A G R O

N A B Í D K A Ř A D Y A G R O nabídka systému N A B Í D K A Ř A D Y A G R O FIRMA EUROGREEN VÁM PŘEDSTAVUJE NABÍDKU PROFESIONÁLNÍCH STROJŮ ZNAČKY ISEKI TM 3140 3160 A MALÝ TRAKTOR S VELKÝM SRDCEM Robustní zadní náprava pro vysoké zatížení.

Více

TRAKTOR KUBOTA S DIESELOVÝM POHONEM B2050/B2350/B2650/B3150

TRAKTOR KUBOTA S DIESELOVÝM POHONEM B2050/B2350/B2650/B3150 B TRAKTOR KUBOTA S DIESELOVÝM POHONEM B2050/B2350/B2650/B3150 Nový rozměr ve třídě kompaktních traktorů Maximální komfort a neomezené možnosti použití 2014 Kubota Corporation KUBOTA K.B.T. PROFTECH s.r.o.

Více

POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ. NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV

POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ. NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV DEUTZ-FAHR pøedstavuje novou øadu 7. Nová modelová øada AGROTRON 7 TTV pøináší

Více

DVOUCESTNÁ RÝPADLA WX 148 S I WX 168 S DOKONALÁ MISE. www.casece.com EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842

DVOUCESTNÁ RÝPADLA WX 148 S I WX 168 S DOKONALÁ MISE. www.casece.com EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842 DVOUCESTNÁ RÝPADLA WX 48 S I WX 8 S DOKONALÁ MISE www.casece.com EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 84 DVOUCESTNÁ RÝPADLA 3. MODELOVÁ ŘADA Výkon a ovládání Dvoucestná rýpadla WX jsou zkonstruována pro maximální

Více

Pásový dozer D61EX / PX 12

Pásový dozer D61EX / PX 12 Pásový dozer D61EX / PX 12 Fotografie mohou obsahovat nadstandardní výbavu. Nové dozery střední třídy s revolučními joysticky. Manévrovací schopnost se značně zlepšila použitím jedné páky pro ovládání

Více

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 VÝKON MOTORU PROVOZNÍ HMOTNOST PROVOZNÍ NOSNOST (50% KLOPNÉHO MOMENTU ZATÍŽENÍ) L213 L215 L218 L220 L223 L225 L230 46 HP 52 HP 60 HP 60 HP 74 HP 82 HP

Více

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 WA 75 WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 Kolový nakladač WA75-3 STRUČNÝ PŘEHLED Nový kompaktní kolový nakladač WA75-3: je komfortnější,

Více

forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946.

forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946. forterra forterra forterra hsx forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946. Nejsilnější a nejlépe vybavené traktory v portfoliu ZETOR F F HSX F HD Max. výkon (kw) 100,2 = 100,2 108,2 Točivý

Více

AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M.

AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. JOHN DEERE 6115M Základní technické ukazatele traktoru Veličina Jednotka

Více

VÝKON NA SETRVAČNÍKU 231 kw 310 HP @ 1900 ot/min. PROVOZNÍ HMOTNOST 37 800 kg. Fotografie může obsahovat nadstandardní výbavu PÁSOVÝ DOZER

VÝKON NA SETRVAČNÍKU 231 kw 310 HP @ 1900 ot/min. PROVOZNÍ HMOTNOST 37 800 kg. Fotografie může obsahovat nadstandardní výbavu PÁSOVÝ DOZER VÝKON NA SETRVAČNÍKU 231 kw 310 HP @ 1900 ot/min. PROVOZNÍ HMOTNOST 37 800 kg Fotografie může obsahovat nadstandardní výbavu PÁSOVÝ DOZER D 155 AX-5 Pásový dozer Úplně nový stroj Komatsu D155 AX 5 navazuje

Více

Naše definice výkonu 8080 CX120

Naše definice výkonu 8080 CX120 Naše definice výkonu 8080 CX120 Síla a přesnost v dokonalé kombinaci Naše definice výkonu Nakladačem 8080 CX s řízením všech kol rozšiřuje firma Weidemann paletu svých výrobků o přírůstek ve třídě osmitunových

Více

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360 Ergonomie a síla STATKOVÉ, KOLOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE... s výkonem od 14 kw (20 k) do 132 kw (180 k). Již 50 let vyvíjíme nakladače pro individuální potřeby. Spokojenost

Více

Připravený na každou výzvu. Unimog.

Připravený na každou výzvu. Unimog. Značka Daimler Připravený na každou výzvu. Unimog. Efektivní řešení pro zemědělské a komunální aplikace. Mnohostranná použitelnost spojená s efektivitou: Unimog. Univerzální, rychlý, spolehlivý a hospodárný.

Více

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

katalog zahradní techniky Snapper / Murray 2016 MADE BY BRIGGS & STRATTON

katalog zahradní techniky Snapper / Murray 2016 MADE BY BRIGGS & STRATTON katalog zahradní techniky Snapper / Murray 2016 MADE BY BRIGGS & STRATTON Motory Briggs & Stratton špičkové motory nejlepší kvality. Vynikají spolehlivostí, životností, užitným komfortem, nízkou spotřebou

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

CENOVÁ NABÍDKA. Traktor New Holland T 5050 Elite s lesnickou nástavbou, ochranou a vysokým rampovačem

CENOVÁ NABÍDKA. Traktor New Holland T 5050 Elite s lesnickou nástavbou, ochranou a vysokým rampovačem CENOVÁ NABÍDKA Traktor New Holland T 5050 Elite s lesnickou nástavbou, ochranou a vysokým rampovačem Dovolte, abychom Vám na základě jednání nabídli traktor New Holland T 5050 Elite s lesní nástavbou.

Více

SAMOJÍZDNÉ KRMNÉ MÍCHACÍ VOZY. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF

SAMOJÍZDNÉ KRMNÉ MÍCHACÍ VOZY. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF SAMOJÍZDNÉ KRMNÉ MÍCHACÍ VOZY Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF 2 KAPITELÜBERSCHRIFT 3 Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF Na cestě k nižším krmným nákladům Samojízdné krmné míchací vozy jako klíčová technika

Více

Ti praví pro stáje a malé prostory.

Ti praví pro stáje a malé prostory. CC CX CX CX Za svůj trvalý úkol považujeme splnění daných parametrů týkajících se výrobků a služeb: spolehlivost, důvěryhodnost, kvalita, rychlá reakce, flexibilita a inovace. Kompaktní stroje značky Weidemann

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. dle 156 zákona č. 137/2006, ve znění pozdějších předpisů NÁZEV ZAKÁZKY: Kompostárna Agro Step s.r.o. DRUH ZAKÁZKY: DRUH ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ: DRUH ZADAVATELE:

Více

kolové nakladače Výkonné, obratné a připraveny k použití v každé situaci. Kolové nakladače Wacker Neuson.

kolové nakladače Výkonné, obratné a připraveny k použití v každé situaci. Kolové nakladače Wacker Neuson. kolové nakladače Výkonné, obratné a připraveny k použití v každé situaci. Kolové nakladače Wacker Neuson. Na staveništi neodmyslitelné: Kolové nakladače Wacker Neuson. Díky kolovým nakladačům Wacker Neuson

Více

Paload TECHNICKÝ LIST PL 1105.2

Paload TECHNICKÝ LIST PL 1105.2 Paload TECHNICKÝ LIST PL 1105.2 by Palazzani KOLOVÝ NAKLADAČ PL 1105.2 Emisní norma 97/68 CE TIER 3 Model Perkins 1104D-E44TA Max. výkon 109 kw (148,5 koní) Při otáčkách motoru 2200 ot/min. Počet válců

Více

Naše odpověď na Vaše různorodé požadavky 1350 CX 1370 CX 1770 CX

Naše odpověď na Vaše různorodé požadavky 1350 CX 1370 CX 1770 CX Naše odpověď na Vaše různorodé požadavky 1350 CX 1370 CX 1770 CX Malé a všestranné v denním nasazení Naše odpověď na Vaše různorodé požadavky S nakladači řady 13/17 Vám firma Weidemann nabízí skutečně

Více

JCB MIDI RYPADLO I 8080 ZTS

JCB MIDI RYPADLO I 8080 ZTS Max. provozní hmotnost Výkon motoru 850 kg 44 kw E D L F1 F G M C H I A B K SPECIFIKACE STROJE Rozměry v mm A Délka pasů na podloží 00 B Celková délka podvozku 830 C Světlost protizávaží 767 D Poloměr

Více

PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE TEREX KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE WILD THINGS RYCHLÉ, SILNÉ, MNOHOSTRANNÉ. Hodnota kompaktních pásových nakladačů Terex vyplývá z mnohostranných možností použití

Více

UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY

UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY KIOTI CK22 CK27 CK35 CK KIOTI CK22 CK27 CK35 www.kioti.pal.cz TECHNICKÉ PARAMETRY Motor šetrný k životnímu prostředí Výjimečně tichý dieselový motor KIOTI rodukuje minimální

Více

Střední kolové nakladače Provedení pro manipulaci s kovovým šrotem

Střední kolové nakladače Provedení pro manipulaci s kovovým šrotem Střední kolové nakladače Provedení pro manipulaci s kovovým šrotem 950K 962K 966K 972K 980K Typ motoru Cat C7.1 ACERT Cat C7.1 ACERT Cat C9.3 ACERT Cat C9.3 ACERT Cat C13 ACERT Čistý výkon ISO 9249 157

Více

NEW HOLLAND BOOMER 1O2O 1O25 1O3O 2O3O 2O35 3O4O 3O45 3O5O

NEW HOLLAND BOOMER 1O2O 1O25 1O3O 2O3O 2O35 3O4O 3O45 3O5O NEW HOLLAND BOOMER 1O2O 1O25 1O3O 2O3O 2O35 3O4O 3O45 3O5O 2 3 NEW HOLLAND BOOMER ŘADA KOMPAKTNÍCH TRAKTORŮ Řada kompaktních traktorů New Holland Boomer je vybavena novým zařízením. Ať chcete traktory

Více

JOHN DEERE 6115M AKČNÍ CENOVÁ NABÍDKA TRAKTORU. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M.

JOHN DEERE 6115M AKČNÍ CENOVÁ NABÍDKA TRAKTORU. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. AKČNÍ CENOVÁ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. Výše vyobrazené fotografie jsou pouze ilustrační JOHN DEERE

Více

PROFIPRO 50 HARVESTERI PROFI HARVESTER

PROFIPRO 50 HARVESTERI PROFI HARVESTER PROFIPRO PROFI PROFI 50 50 HARVESTERI HARVESTER PROFI 50 Výkonný Profi 50 je vhodný pro všechny typy terénů, jeho pohyb je plynulý a je velmi šetrný k porostům, nacházejícím se v měkké půdě. Malý poloměr

Více

DFG/TFG 425s/430s/435s

DFG/TFG 425s/430s/435s Vysoký jízdní komfort a vysoký výkon překládky díky systému Hydrostatic Drive Nízká spotřeba Velká jízdní stabilita díky extrémně nízkému těžišti a kyvné nápravě s vysokým uložením Asistenční systémy pro

Více

SMYKEM ŘÍZENÝ NAKLADAČ

SMYKEM ŘÍZENÝ NAKLADAČ SK1026-5 PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg NOSNOST 1.200 kg VÝKON MOTORU 63,9 kw / 86,9 PS @ 2.500 ot/min SK 1026-5 SMYKEM ŘÍZENÝ NAKLADAČ SK1026-5 SK1026-5 S MYKEM ŘÍZENÝ NAKLADAČ STRUČNÝ PŘEHLED Výkon, hospodárnost

Více

ZAXIS-5 HYDRAULICKÉ RYPADLO : ZX19-5A

ZAXIS-5 HYDRAULICKÉ RYPADLO : ZX19-5A Řada ZAXIS-5 HYDRAULICKÉ RYPADLO Kód modelu : ZX19-5A Jmenovitý výkon motoru : 10,6 kw (14,2 hp) Provozní hmotnost : 1 920 kg Objem lopaty podle ISO (vrchovatá) : 0,044 m³ ZX19-5 PŘEHLED OBSAH 4-5 Výkon

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Teleskopický manipulátor Genie GTH 3007 Technická data a fotodokumentace

Teleskopický manipulátor Genie GTH 3007 Technická data a fotodokumentace Teleskopický manipulátor Genie GTH 3007 Technická data a fotodokumentace Uvedená data se mohou lišit podle stupně výbavy stroje. Tisková verze 03/2012. Teleskopický manipulátor Genie GTH 3007 TECHNICKÁ

Více

Žací zahradní traktory Profesionální sekačky dle ISO 2016 - V1

Žací zahradní traktory Profesionální sekačky dle ISO 2016 - V1 Žací zahradní traktory Profesionální sekačky dle ISO 2016 - V1 Platí od 1.1.2016 Zahradní traktor GR 1600 ID ISO Modely Tichý, úsporný, kapalinou chlazený 2-válcový motor diesel, 11,2 kw ( 15 PS ), 479

Více

Tandemový vibrační válec CB14B. Šířka zhutnění 900 mm 1000 mm Provozní hmotnost kg 1485 1520

Tandemový vibrační válec CB14B. Šířka zhutnění 900 mm 1000 mm Provozní hmotnost kg 1485 1520 Tandemový vibrační válec CB14B R Šířka zhutnění 900 mm 1000 mm Provozní hmotnost kg 1485 1520 Dieselový motor Kohler KDW1003 16,8 kw (22,5 hp) KONKURENČNÍ VÝHODA Produktivita ve STÍSNĚNÝCH PROSTORECH VÝHLED

Více

NEW HOLLAND T4OOO. DELUXE a SUPERSTEER TM T4O2O T4O3O T4O4O T4O5O

NEW HOLLAND T4OOO. DELUXE a SUPERSTEER TM T4O2O T4O3O T4O4O T4O5O NEW HOLLAND T4OOO DELUXE a SUPERSTEER TM T4O2O T4O3O T4O4O T4O5O 2 3 4 PRODUKTIVITA A VÝKON 8 VYJÍMEČNÝ KOMFORT 10 KVALITA A SPOLEHLIVOST 14 SPECIFIKACE Traktory New Holland řad T4000 jsou osvědčené stroje

Více

PÁSOVÉ KOMPAKTNÍ NAKLADAČE SÉRIE 200

PÁSOVÉ KOMPAKTNÍ NAKLADAČE SÉRIE 200 S T A V Í M E O K O L O V Á S PÁSOVÉ KOMPAKTNÍ NAKLADAČE SÉRIE 00 Výkon Motoru 50 kw (70 hp) 57 kw (76 hp) Provozní hmotnost 370 kg 4370 kg Užitečná nosnost 15 kg 1451 kg (50% překlápěcího zatížení) Pásový

Více

Hoftrac. - nepostradatelné stroje i pro budoucí generace. 1130 CX 1140 CX 1160 CC

Hoftrac. - nepostradatelné stroje i pro budoucí generace. 1130 CX 1140 CX 1160 CC CX CX CC Za svůj trvalý úkol považujeme splnění daných parametrů týkajících se výrobků a služeb: spolehlivost, důvěryhodnost, kvalita, rychlá reakce, flexibilita a inovace. Kompaktní stroje značky Weidemann

Více

H-1 Van: praktická dodávka

H-1 Van: praktická dodávka H-1 H-1 Van: praktická dodávka Nejnovější H-1 Van je praktický a pracovitý pomocník, který společnost Hyundai vyvinula proto, aby splnila vaše požadavky na dopravu nákladu. Ústředním motivem je velkorysý

Více

Traktory Massey Ferguson řady MF 4700 s kabinou a výkonem 56-70 kw (75-95 hp) představují nový standard víceúčelových traktorů

Traktory Massey Ferguson řady MF 4700 s kabinou a výkonem 56-70 kw (75-95 hp) představují nový standard víceúčelových traktorů TISKOVÁ ZPRÁVA www.masseyferguson.com Kontakt pro tisk: Paul Lay Manažer, marketingové komunikace a styk s veřejností Tel: +44 (0)2476 851209 Email: Paul.Lay@agcocorp.com Stahování obrázků z http://assets.agcocorp.com

Více

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=634859&pid=151051

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=634859&pid=151051 Page 1 of 5 NOVINKA! Velký zahradní traktor s šířkou záběru 107 cm a bočním výhozem posečené trávy. Díky nové pedálem ovládané hydrostatické převodovce je řízení snadné a zábavné. Boční výhoz Vybaven žacím

Více

Ceník Komunál 2016-V1

Ceník Komunál 2016-V1 Závěs Standardní povolená hmotnost přívěsu nebrzděného: 1000 kg povolená hmotnost přívěsu s nájezdovou brzdou: 2000 kg přípustné svislé zatížení: 500 kg Ceník Komunál 2016-V1 platný od 1.1.2016 Traktor

Více

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1. SK 1026 Smykem řízený nakladač SK1026-5 VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.200 kg Stručný přehled Vysoce univerzální a kompaktní smykem řízený nakladač

Více

EW60E RÝPADLA VOLVO 5,15-5,85 T 47,3 KW

EW60E RÝPADLA VOLVO 5,15-5,85 T 47,3 KW EW60E RÝPADLA VOLVO 5,15-5,85 T 47,3 KW 1 Výkonnost je naší vášní. Ve společnosti Volvo Construction Equipment nám nejde jenom o to, aby naše stroje vyjely ven. Vyvíjíme výrobky a služby, které zvyšují

Více

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Nic vám nebude bližší. Stálý pohon všech kol Mezi nové vlastnosti modelu X748 patří i stálý pohon všech kol. To zaručuje nejvyšší trakci

Více

Rotorové shrnovače Dvourotorové

Rotorové shrnovače Dvourotorové GA Rotorové shrnovače Dvourotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA DVOUROTOROVÁ TECHNOLOGIE Shrnovače KUHN se středovým ukládáním hmoty Výhody tohoto řešení Výborná kvalita práce Zdvojnásobuje výkonnost

Více

S T A V Í M E O K O L O V Á S

S T A V Í M E O K O L O V Á S S T A V Í M E O K O L O V Á S W270C W00C Objem lopaty 4.2-9.0 m³ 4.8-10.0 m³ Užitečná nosnost 8 010 8 960 Výkon motoru 29 kw (20 hp) 259 kw (47 hp) Provozní hmotnost 24 600 27 00 NAKLADAČ NABITÝ ČISTOU

Více

KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE STAVEBNÍ STROJE > KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE 3,17 t CAT 247B 4,26 t CAT 277C STRANA 55 3,45 t CAT 257B STRANA 57 4,49 t CAT 279C 54 STRANA 56 STRANA 58 PŘÍSLUŠENSTVÍ Přídavná

Více

TELESKOPICKÉ MANIPULÁTORY

TELESKOPICKÉ MANIPULÁTORY STAVEBNÍ STROJE > TELESKOPICKÉ MANIPULÁTORY TELESKOPICKÉ MANIPULÁTORY CAT TH Výška zdvihu, m Nosnost, t STRANA CAT TH B Výška zdvihu, m Nosnost, t STRANA CAT TH B Výška zdvihu 9, m Nosnost t STRANA CAT

Více

45.5 kw / 62 Ks. pøi 2800 min nosnost na vidlích 2100 kg zapojitelná 100% uzávìra diferenciálu v pøední i zadní nápravì

45.5 kw / 62 Ks. pøi 2800 min nosnost na vidlích 2100 kg zapojitelná 100% uzávìra diferenciálu v pøední i zadní nápravì 3 45.5 kw / 62 Ks -1 pøi 2800 min nosnost na vidlích 2100 kg zapojitelná 100% uzávìra diferenciálu v pøední i zadní nápravì Výložník Mono-Boom s výkonnou chránìnou Z - kinematikou a paralelním vedením

Více

Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační desky Wacker Neuson. Kompetence pro hutnění v každém detailu. Všechny vibrační desky v kostce

Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační desky Wacker Neuson. Kompetence pro hutnění v každém detailu. Všechny vibrační desky v kostce Vibrační desky Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační desky Wacker Neuson. Kompetence pro hutnění v každém detailu. 1. Hospodárnost bez kompromisů! S inovacemi pro optimální hutnicí výkon. Vysoký výkon,

Více

KOMPAKTNÍ NAKLADAČE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P510 51 HP

KOMPAKTNÍ NAKLADAČE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P510 51 HP KOMPAKTNÍ NAKLADAČE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P510 51 HP MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 LET ZKUŠENOSTÍ K VAŠIM SLUŽBÁM PICHON KNOW-HOW Již 40 let je fi rma PICHON partnerem v mnoha odvětvích:

Více

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích.

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích. LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN Shrnování v nových dimenzích. Vše se otáčí. 2 Obsah LINER 2600...18 6,20 m 6,80 m LINER 2700... 20 6,80 m 7,40 m LINER 2800... 22 7,40 m 8,20 m LINER 2900...

Více

Komfortní a funkční. Vysávací stroje se zametáním a komunální nosiče pro nástavby příslušenství

Komfortní a funkční. Vysávací stroje se zametáním a komunální nosiče pro nástavby příslušenství příslušenství Komfortní a funkční Komunální stroje Kärcher lze funkčně rozšířit pomocí rozličných nástavbových sad a zajistit tak značný komfort pro řidiče, například prostřednictvím kamer pro jízdu vzad,

Více

Výsledek mimořádného úsilí. RÝPADLO-NAKLADAČE 3CX a 4CX

Výsledek mimořádného úsilí. RÝPADLO-NAKLADAČE 3CX a 4CX Výsledek mimořádného úsilí RÝPADLO-NAKLADAČE 3CX a 4CX Náš nejvýkonnější rýpadlo-nakladač všech dob Společnost JCB je světová jednička ve výrobě rýpadlo-nakladačů. Má za sebou 57 let zkušeností a více

Více

SK 815. Smykem řízený nakladač SK815-5. VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg

SK 815. Smykem řízený nakladač SK815-5. VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg SK 815 Smykem řízený nakladač SK815-5 VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg Stručný přehled Vysoce univerzální a kompaktní smykem řízený nakladač

Více

Technické podmínky pro cisternové automobilové stříkačky se zařízením pro řezání vodním paprskem

Technické podmínky pro cisternové automobilové stříkačky se zařízením pro řezání vodním paprskem Příloha č. 1 k zadávací dokumentaci čj.: MV-17912-5/PO-PSM-2014 Počet listů:8 Technické podmínky pro cisternové automobilové stříkačky se zařízením pro řezání vodním paprskem 1. Tyto technické podmínky

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ!

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW - SW Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, BALIČKY KUHN Schopnost co

Více

PRODUKTOVÝ PROGRAM DEUTZ-FAHR

PRODUKTOVÝ PROGRAM DEUTZ-FAHR PRODUKTOVÝ PROGRAM DEUTZ-FAHR INOVACE S ROZUMEM OBSAH HISTORIE.................................. 4-5 TECHNIKA................................ 6-7 TRAKTORY............................... 8-27 SPECIÁLNÍ

Více

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného zařízení); - Celková šířka (bez sklopných vnějších zpětných

Více

Z E M Ě D Ě L S K Á M E C H A N I Z A C E

Z E M Ě D Ě L S K Á M E C H A N I Z A C E B A B I C E 69, 687 03 BABICE T E L./FAX: +420 572 553 081 W W W.REHOS. C Z E M A I L: I N F O@ R E H O S. C Z CENÍ K TRAKTORŮ AGT platný ceník roku 2013 I. AGT TRAKTOR MECHANICKÉ PROVEDENÍ, 4 x 4, 6 STUPŇŮ

Více

FARMALL U STVOŘEN PRO RADOST Z PRÁCE. Úvod. Krátce o historii. Tři modelové řady navržené podle potřeb uživatelů

FARMALL U STVOŘEN PRO RADOST Z PRÁCE. Úvod. Krátce o historii. Tři modelové řady navržené podle potřeb uživatelů FARMALL U STVOŘEN PRO RADOST Z PRÁCE Úvod Nové traktory Farmall přichází na český trh. Značka CASE IH znovuzrodila toto jméno a představuje kompletní výrobní program sestávající ze třech modelových řad

Více

Společnost Volvo Trucks na veletrhu Bauma 2016 představuje nové výhody stavebních vozidel Volvo

Společnost Volvo Trucks na veletrhu Bauma 2016 představuje nové výhody stavebních vozidel Volvo Tiskové informace Společnost Volvo Trucks na veletrhu Bauma 2016 představuje nové výhody stavebních vozidel Volvo Na veletrhu Bauma 2016 (11.-17.4.), který je největší akcí svého druhu v odvětví stavebnictví,

Více

Vydejte se za dobrodružstvím!

Vydejte se za dobrodružstvím! 2 Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, Vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu do náročného terénu. Jeho kompaktní karoserie umožňuje

Více

PRAKTICKÁ VELIKOST. VYSOKÝ VÝKON.

PRAKTICKÁ VELIKOST. VYSOKÝ VÝKON. SÉRIE N 115-185 k PRAKTICKÁ VELIKOST. VYSOKÝ VÝKON. Vaše půda je vaším základem. Vaše farma je vaším životem. Vaše úroda je vaším živobytím. Váš traktor je vaším nejlepším pomocníkem. Má značku Valtra.

Více

CS423E. Tahačový válec. Stage II Compliant. Vznětový motor Cat 3054C. Šířka běhounu Odstředivá síla. Provozní hmotnost (s kabinou ROPS/FOPS)

CS423E. Tahačový válec. Stage II Compliant. Vznětový motor Cat 3054C. Šířka běhounu Odstředivá síla. Provozní hmotnost (s kabinou ROPS/FOPS) CS423E Tahačový válec Stage II Compliant Vznětový motor Cat 3054C Celkový výkon Šířka běhounu Odstředivá síla Největší Nejmenší Provozní hmotnost (s kabinou ROPS/FOPS) 62 kw/83 k 1676 mm 134 kn 67 kn 6990

Více

Řezání stěn Stěnové pily

Řezání stěn Stěnové pily Řezání stěn Stěnové pily Přehled použití 10 Přehled 11 Přehled výhod 14 Stěnové pily Husqvarna 16 Zdroje Husqvarna 26 Technické vlastnosti stěnových pil 34 Technické vlastnosti zdrojů 34 Diamantové nástroje

Více

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ?

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? Trávník pro radost Pomoc při výběru sekačky na trávu KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? 1. JAK VELKÝ TRÁVNÍK CHCETE SEKAT? Na obrázku napravo zjistíte, která sekačka nejlépe odpovídá velikosti vašeho

Více

Neuvěřitelná všestrannost je dosažena kompaktními rozměry a dodatečnou zdvihovou výšku teleskopickým ramenem

Neuvěřitelná všestrannost je dosažena kompaktními rozměry a dodatečnou zdvihovou výšku teleskopickým ramenem Neuvěřitelná všestrannost je dosažena kompaktními rozměry a dodatečnou zdvihovou výšku teleskopickým ramenem Ovladatelnost kloubového řízení společně s bočním posuvem pro jednoduchou manipulací je ve skutečnosti

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dle ust. 409 an. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění)

KUPNÍ SMLOUVA. (dle ust. 409 an. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění) KUPNÍ SMLOUVA (dle ust. 409 an. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění) Níže uvedeného dne měsíce a roku uzavřely Obec Kamenné Žehrovice IČ 234508 sídlem Karlovarská 6, Kamenné Žehrovice,

Více

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR NISSAN NV200 VAN Fleetová sleva již při nákupu 1 vozu 275 500 Již od 275 500 Kč 5 let bez starostí! 5 let záruka výrobce 1 + 5* servisní smlouva MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 byl

Více

D275AX-5 D275AX-5. VÝKON MOTORU 306 kw 410 HP. PROVOZNÍ HMOTNOST 50 714 kg

D275AX-5 D275AX-5. VÝKON MOTORU 306 kw 410 HP. PROVOZNÍ HMOTNOST 50 714 kg D 275 D275AX-5 D275AX-5 VÝKON MOTORU 306 kw 410 HP PROVOZNÍ HMOTNOST 50 714 kg P Á S O V Ý D O Z E R STRUÈNÝ PØEHLED Sjednocená konstrukce Komatsu Poskytuje nejlepší tržní hodnotu, nejvìtší spolehlivost

Více

Nový motor vyroben přímo Elekro Maschinen speciálně navržený pro sněžné frézy.

Nový motor vyroben přímo Elekro Maschinen speciálně navržený pro sněžné frézy. SNĚŽNÉ FRÉZY CZ ELEKTRO maschinen se stala značkou, které můžete věřit a otevírá novou kapitolu své historie. Ve stopách příběhu o kvalitě a dlouhé životnosti se zrodila nová řada produktů SNĚHOVÉ FRÉZY.

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 - TOP Se souborem komunální techniky a výbavou Chytrý traktor info@zvagro.cz, www.zvagro.cz, www.zvagro/eshop, tel: 775 155 849, 725 311 820 YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ

Více

dobrodružství Tam venku je celý velký svět. A Vy jej s motocyklem Honda Crosstourer můžete stylově a komfortně objevovat. Vzali jsme nejlepší prvky

dobrodružství Tam venku je celý velký svět. A Vy jej s motocyklem Honda Crosstourer můžete stylově a komfortně objevovat. Vzali jsme nejlepší prvky Automat na dobrodružství Tam venku je celý velký svět. A Vy jej s motocyklem Honda Crosstourer můžete stylově a komfortně objevovat. Vzali jsme nejlepší prvky silničního motocyklu, jako jsou výkon, ovladatelnost,

Více

ARION 650 640 630 620 550 540 530

ARION 650 640 630 620 550 540 530 ARION 650 640 630 620 550 540 530 Rozměry a hmotnosti (standardní pneumatiky, s olejem a palivem, bez řidiče) Pneumatiky zadních kol 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Vozidlo č. 1 Dopravní prostředek s jednoramenným kloubovým nosičem kontejnerů pohon vozidla 6x4 denní kabina rozvor 3 900 4 200 mm motor Euro 6 min

Více

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci.

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. 02 Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu

Více

3. Požadavky na nástavbu čelní sněhové frézy

3. Požadavky na nástavbu čelní sněhové frézy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Nákup podvozku, sněhového

Více

V akci pěkně rozkvést

V akci pěkně rozkvést www.wackerneuson.com V akci pěkně rozkvést Nabídka výrobků Wacker Neuson pro zahradní a krajinnou tvorbu. WN.8.90./08/03 CZ Zasít nápady a sklízet nadšení Wacker Neuson - Váš kompetentní partner pro zahradní

Více

VYVÁŽECÍ TRAKTORY. - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese

VYVÁŽECÍ TRAKTORY. - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese VYVÁŽECÍ TRAKTORY - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese PRVNÍ V LESE Naše historie odstartovala před 60 lety, kdy Börje Karlsson, zakladatel ROTTNE INDUSTRI AB, pomáhal svému otci odvážet pokácené

Více

C201 Kompaktní zametač

C201 Kompaktní zametač Malý, elegantní a domyšlený C201 Kompaktní zametač Malé kompaktní zametací zařízení C201 je nejnovějším zametacím zařízením z rodiny JOHNSTON. Byl konstruován s ohledem na tři klíčové požadavky zákazníků

Více

Nové Atego. Stavební doprava. 7,5 16 tun.

Nové Atego. Stavební doprava. 7,5 16 tun. Nové Atego. Stavební doprava. 7,5 16 tun. Nové Atego. Pravý profesionál na stavbě. Obsah Hodnota 6 7 Použití 8 15 Kabina, výbavy 10 11 Motory, převodovka 12 13 Jízdní komfort, možnosti nástaveb 14 15

Více

Traktory ARION 650 640 630 620 550 540 530

Traktory ARION 650 640 630 620 550 540 530 Traktory ARION 650 640 630 620 550 540 530 ARION 600/500. Protože on to umí. Modely, které přesvědčí. Každodenní práce traktoru není pro slabochy. Je zapotřebí strojů, které si se vším poradí. Strojů,

Více

Fiat Scudo. Výbava a technické specifikace

Fiat Scudo. Výbava a technické specifikace Fiat Scudo Výbava a technické specifikace Technické specifikace Fiat Scudo Skříňová dodávka Combi Panorama Počet válců, uspořádání 4, v řadě 4, v řadě 4, v řadě Umístění vpředu, napříč vpředu, napříč vpředu,

Více

Kolový nakladač 416 HT Agri

Kolový nakladač 416 HT Agri MAX. VÝKON MOTORU: 97 kw (130 koní) MAX. PROVOZNÍ HMOTNOST: 10.308 MAX. OBJEM LŽÍCE: 1,7 m³ TECHNICKÉ ÚDAJE - Standardní zdvih TECHNICKÉ ÚDAJE - Super vysoký zdvih TECHNICKÉ ÚDAJE - Standardní zdvih TECHNICKÉ

Více

Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu.

Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu. Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu. Pokud Vaše práce vyžaduje dopravu těžkých nákladů v kombinaci s nepředvídatelným jízdním povrchem, pak model Grizzly 450 IRS představuje spolehlivého a ideálního pracovního

Více