Tóny Smaragdového údolí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tóny Smaragdového údolí"

Transkript

1 Srden Vás zvu na 8 denní cestu poznání, na prožitkov - energetický seminá Tóny Smaragdového údolí Kdy: sobota (od 17:00) - nedle (do 10:30) Pobyt je na 8 nocí! Kde: Pod Triglavským národním parkem, Most na Soi, Julské Alpy, Slovinsko nadmoská výška: 230 m/n.! " #! "$%! & $ &'! ( ) & ' Cílem semináe je: Prohloubit svj vztah k Lady Gaia. Rozzáit dle aktuálních možností naplno své svtlo. Rozvzpomenout si na své pradávné úkoly - psobit ve jménu svtla na Zemi. Rozšíit naše jasnovidní, jasnocítní a jasnoslyšení. Prohloubit kontakt s pírodními bytostmi. Navštívit silová místa Zem a užít si jejich atmosféru.

2 Zkvalitnní uzemnní a proudní energie ve fyzickém tle. Aktivní práce s naší merkabou. Bližší poznání sebe sama. Zamení tohoto semináe je prioritn v práci pro Lady Gaia. Zárove však budeme každý den zapojeni v procesu své vlastní transformace a poznávání se. Díky putování po krajin prožijeme v našem rozpínání úžasné chvíle. Jednoduchou, upímnou cestou plnou pokory a lásky se vydáme na poznání sebe sama i na poznání Lady Gaia. Po celou dobu semináe se budeme pohybovat ve vibracích skutenosti. Seminá bude pracovat na fyzické i jemnohmotné úrovni a energie skutenosti nás budou provázet všemi našimi prožitky tak, aby vše probíhalo v lásce a radosti. Práce bude probíhat skupinov, skupinkov i individuáln, abychom všemu porozumli, osvojili si nové techniky a prohloubili dvru v sebe sama. Channelingy jsou plánovány v rámci spolených aktivit v pírod. Ke zpíjemnní poslechu bude mít každý k dispozici odposlouchávací zaízení. Je nutné poítat s nkolika turistickými celodenními výlety mimo areál. Program bude pizpsoben poasí a aktuálním situacím. Spolený program je plánován nejmén na 3,5 dne. Dostatek asu bude na odpoinek a relaxaci, kdy budete moci využít program, který je pro vás pipraven. Výuka a vzájemné energetické sdílení bude probíhat zábavnou formou, v energii radosti a svobody. Všechny pednášky a meditaní cviení jsou volitelné, záleží na každém, zda se všeho zúastní. Vše si osvojíte do té míry, do jaké je to pro Vás správné a bezpené a jak to umožní Vaše duše.

3 Slovo Boha Shivy k letnímu seminái ve Slovinsku 2019: Moji milovaní, jste zváni k naslouchání tajemství Zem. K tajemství, kterými Lady Gaia dýchá. Jste zváni k pozorování vnitního života, dechu Zem. K naslouchání a k inspiraci svého Já. Jste zváni k návštv komor Zem, ke sdílení radosti, ale i ke snmm, které v lét v krajin probíhají. Jste zváni iniciací svého svtla, které se u vás projevuje jako jiskivá zá, jež u srdce heje. Práv tak mžeš vnímat, že se t akce nitern dotýká. Jako knží svtla jsi možná nkdy na Zemi psobil a tvá zá se obnovuje tím, jak naslouchá tónm energie, které ti sdluji. Jsem Shiva, mistr svtla v mnoha úrovních a budu t provázet po dobu tchto dní. Být a zstat svtlem je snem všech, kteí se na Zemi inkarnují. Pesto naslouchat svému svtlu vyžaduje dostatek trplivosti i odvahy. Vyžaduje to zstat si ve svtle vrný a odmítnout nízce vibrující výhody. Být svtlem znamená zachovat si svou zá a dopát ji vibrovat v tch nejjemnjších tónech, co tvá duše zná. Práv v jemnosti je síla, která se projevuje v moci, kterou tím sám sebe obdarováváš. Být svtlem znamená osvobodit se od své stagnace a vydat se vstíc poznání svého Já. Rozvíjet své mimosmyslové konverzace, naslouchat svému vnitnímu hlasu a umt ho mezi jinými hlasy rozeznat. Je to úelové poznání sebe sama, kde jen ty sám rozhoduješ, do jaké hloubky se pustíš a kam si dovolíš se vydat. V údolí Smaragdové záe na tebe ekají prvodci, kteí ti umožní tvou istotu poznat a vytvoí ti podmínky pro to, abys mohl zapojit všechny své smysly a nauil se nimi žít. Bude to challange, kde hraješ hlavní roli pouze ty. Pesto i sama Lady Gaia bude pítomná a bude nejen pihlížet, ale i naslouchat tvé moudrosti a ze tvého osobního rstu se inspirovat. Tvá cesta zde bude veselá, bude stoupat vysoce ke hvzdám, abys pak v pokoe znovu klesnul do údolí, odkud tvá cesta zapoala. Kruh se uzavírá a ty mžeš spokojen spát. Pichází Melek Metatron, aby ti na cestu poznání tvého svtla požehnal, a aby se od okamžiku tvého rozhodnutí touto cestou jít, zažehla ve tvém svtleném tle jiskra zmny. Práv jiskry svtla budou hrát velkou roli v tom, co zde budeš prožívat. Jako by se obrazn eeno kompletovala tvá hvzdná mapa svtla a ty jsi po jiskrách svtla šel až do Síní svtla svého Já. Po celou dobu t budu svou energií podporovat, umožovat ti pochopit to, pro je teba v istot svtla být a opustit dualitní stereotyp. Píroda ti bude pomáhat nastolit vnitní mír a pohyb ti bude umožovat vše do fyzického tla zalenit. V jednot tla, ducha i duše zapoíná nová úrove poznání, z jejichž poznatk budeš dlouhodob erpat. Jsem pipraven ti vysvtlit to, pro jsi na tuto cestu svtla zván a možná i nahlédneš do taj svého života. Pro jsi byl tím, kdo jako knží Svtla Zemi sloužil a kam se podly tvé schopnosti, které jsi u toho ml? Pro jsi na své svtlo pak zapomnl? S kým jsi spolupracoval? Byl jsi sám i ve

4 skupin jiných? To jsou otázky, na které odpovdi znáš a procítíš, že na Zemi jsi neustále obklopen vibrací svtla. Tvj magnetismus se napímí a zaneš si víc než kdy jindy uvdomovat, že vše, co tvoíš, je ve tvém pístupu k roli svtla. S láskou tvj prvodce Shiva" Slovo Boha Ra k letnímu seminái ve Slovinsku 2019: Bu zdráv miste Svtla, bu pozdraven ten, koho se záe hvzd bytostn dotýká. Bu zdráv a nech tvá záe i nadále zstává veliká. Vnímáš touhu spojit se se srdcem hor. Vnímáš touhu pekonat sám sebe, vzdát se pýchy a pinést na Zemi nebe. V údolí, do kterého se chystáš, se již od minulého léta pipravují chodníky svtla, po kterých pjdeš a zárove se tím aktivuje mapa hvzdného msta. Nejen v údolí však budeš. Je teba jít dál a obnovit msto i v jeho výšinách. Krajina, kde se budeš pohybovat, je vzácná ve svých vibracích. Více než kde jinde je zde cítit element vody a nad horami se prohání vzdušní draci. Ve skalách žijí rodiny pedk této krajiny. Jejich moudrost ti bude inspirací. A i s ohnm se setkáš v podob divokosti a nezkrotnosti tchto hor, ucítíš místa, která jsou spojená se svtlem, ale i svázaná s temnotou. Tch není mnoho, svou sílu ztrácejí, neb se vzestupem hor se ve svtlo promují. Co v prvé ad objevíš, když se sám na sebe naladíš a sladíš s dechem Lady Gaia, bude otevenost pírodních svt a rozmanitost energetického dní. V této krajin totiž existují místa, která jsou vibran propojena dimenzemi. Kde spolu íše již vzájemn spolupracují tak, jako tomu kdysi bývalo všude na Zemi. Kde spolu mezi s sebou skítci nesoupeí s bytostmi z podzemí o prostor, ve kterém žijí. Kde draci nehájí své území ped bytostmi, které se prochází jejich jeskynmi. Existuje soulad a shoda vibrací, které zde fungují jako tým. A tvé svtlo se zde jde v mnohém inspirovat, neb ve svt Evropy je vaše aura zvyklá na tvrdý boj, kde hájí své území a svj prostor. A od toho se pak odráží nevdomky to, ím tu procházíš. Stejn tak se to odráží i v krajin, kde se pohybuješ, a které íkáš "doma". Jdeš se zde uit, mj milý. Uit, jak lze vše snadno do souladu dát, když lovk umí nitru naslouchat. Budeš naslouchat elementm, krajin, bytostem, které tu žijí. Zaneš si zpívat tóny vibrací, které se ti líbí. Tvj projev se stane v mnohém svteln profesionálnjším, dá-li se to tak obecn íct. Neb na mnoho toho, co se odehraje, neexistují slova a dá se to pouze prožít. Vítej tedy v krajin, kde stín je jen píležitostí ke zmn a nic není tak, jak se zdá. Vítej v krajin, která je s hvzdami spojená. Budu tvým prvodcem, ohnm ve tvém srdci i touhou, která ti ukáže cestu vped. Budu tím, kdo ti bude inspirací pro objevení toho, kdo skuten jsi a kdo ví, jak to na tomto svt funguje. S potšením oekávám tento as a je mi ctí být tvým slunením prvodcem, ped kterým se závoj zapomnní pozvedá. S láskou a úctou Bh Ra"

5 Tvá účast na semináři je vhodná v případě,že se tě týkají nejméně 3 z následujících možností: Cítíš se být osloven úvodním channelingem Shivy nebo Boha Ra. Máš vztah k pírodním bytostem Zem. Cítíš se být na tuto cestu povolán a pomáhat Lady Gaia v aktivaci hvzdného msta. Peješ si zlepšit své schopnosti jasnovidní, jasnoslyšení, jasnovnímání. Peješ si zlepšit svou fyzickou kondiku. :) Peješ-li si zlepšit prchodnost svých energetických kanál v tle a aue. Vnímáš-li dležitost své merkaby. Toužíš po prohloubení pátelství se Zemí. Peješ-li si dozvdt se nové informace o probíhajícím vzestupu. Máš-li vztah k horám, k vod, k elementm kolem sebe. Seminářem nás budou provázet: Kryon - mistr magnetismu a dohled nad vzestupem Lady Gaia, Strážce magnetických linií a drah Sanat Kumara - Vysoké Já Lady Gaia, Strážce Zem, velkorysá ochranná energie Asrim - vesmírná bytost z vysoce vibraního vesmíru, pítel Zem Lady Gaia - vdomí planety Zem, naše pozemská "matka" Shiva - uitel jasného úmyslu, mistr v transformaci ega, mistr draích energií Bh Ra - mistr uzemnní, slunení záe a propojení planet Sherin - nositelka bezpodmínené lásky, uí kráse a moudrosti, otevírá vdomí Jophiel - uitel dvry v sebe, nalezení vnitního stedu a rovnováhy, spolupracuje svou energií s Ježíšem, nositelem bezpodmínené lásky.... a další svtelné bytosti dle aktuálních situací Je nutné poítat s turistikou bžného charakteru. Spolen budeme putovat k vodopádm, jezeru, na vrcholky hor. Nkdy se svezeme lanovkou, nkdy to možné nebude. Trasa bude uzpsobena bžn turisticky zdatnému jedinci s dostatkem asu na focení, kochání, rozjímání. Seminá probíhá v nádherném údolí, v nových, pln vybavených apartmánech v pírod u msteka Most na Soi. (Julské Alpy). Z Prahy 625 km, z Brna 570 km, z Bratislavy 520 km. Oblast je velice atraktivní svou krásou a možnostmi rekreace.

6 Pro navštívit Slovinsko? panenská píroda rozmanitost krajiny - hory, jezera, vodopády, ledovcová údolí, rokliny, horské eky, moe, náhorní planiny, husté lesy, jeskyn, kaony... pátelští lidé a výborné jídlo jazyk, kterému se dá i bez pekladu rozumt je levnjší než okolní zem - Rakousko, Itálie, Chorvatsko krajina i vesniky jsou velice fotogenické Triglavský národní park - unikátní fauna a flóra, klenot pro botaniky a pírodovdce pramení zde nejzelenjší eka Evropy - Soa je nazýváno Zemí živé vody malá zem, která nabízí od všeho kousek a svou krásou a pívtivostí uspokojí každého nadšeného cestovatele mnoho scenérií vypadající jako vystižené z pohádky Co spolen navštívíme? Každý den strávíme njakou spolenou pldenní i celodenní túrou. Krom volného dne. Program se bude pizpsobovat poasí a také aktuálním informacím od duchovního svta. Není proto pevn stanoven. Spoustu míst si zamilujete stejn jako já. Co mžeme tedy napíklad vidt? Údolí eky Soi - úchvatné pohledy na kišálov istou smaragdovou eku, ostré vápencové skály, kaskády, impozantní zákoutí, kaony, vodopádky. Sou nemžeme vynechat! Procházka kolem ní urit stojí za to. Tolminská soutska - nejnižší a nejjižnjší místo Triglavského národního parku a zárove soutok dvou ek Zadlašcice a Tolminky, termální pramen 21 stup, eka má však 5-9 stup, dá se v ní koupat. :) Soutska má 1,5 km a urit ji navštívíme. Bohinjské jezero - nejvtší jezero Slovinska uprosted hor, které obejdeme /trasa 11 km pevážn po rovin/, navštívíme vodopád, odvážní se vykoupají a my si užijeme sílu a moc krajiny úchvatné krajiny. Julské Alpy jsou svou krásou i vyzaováním jiné než ostatní Alpy v Evrop.

7 Jezero Bled - symbol Slovinska, nejznám jší pohled. Jezero s poutním kostelíkem Panny Marie na ostr vku, hrad Bled nad vodou. Asi nejkomer n jší ást Triglavského národního parku, ale i tak stojí toto místo za shlédnutí. Jezero je napájeno termálními prameny a má teplotu až 26 stup. Pláže jsou však placené. Sout ska Vitgar - jedna z nejkrásn jších sout sek Slovinska v blízkosti Bledu. í ku Radovnu v náru í objímají 150 m vysoké bílé skály, mosty a m stky kon í 16 m vysokým vodopádem Šum. P íjemná nenáro ná procházka v blízkém kontaktu s elementy Zem. Triglavská jezera - 7 klenot triglavského parku, možný fakultativní výlet v rámci volného dne vhodný pouze pro milovníky horských túr. Jezera jsou jako t pytivé klenoty rozsypány po údolí, ale k tomuto údolí je t eba zdolat 3 hodinový výstup. Za tu odm nu to však stojí. :) Ško janské jeskyn - krasová jeskyn, p írodní skvost, UNESCO památka. Celková délka jeskyní je 5600 m, eka Reka zde dramaticky mizí v hlubinách 160 m pod zem. Na most uprost ed jeskyn z stanete ohromen stát. V jeskyni je celkem 26 vodopád. Prohlídka je umožn na asi v polovin objeveného komplexu. Co dále m žete v rámci soukromého výletu navštívit / d lat? M žete se zajet vykoupat k mo i (cca 70 km), navštívit adu dalších sout sek, zákoutí, zdolat okolní vrcholy, vydat se cestou k Triglavu - nejvyššímu vrcholu Slovinska, vykoupat se v termálech, sjížd t sout sky na zip-line, zkusit paragliding, canoying... Existuje nespo et možností, co ve Slovinsku d lat. A nebo jen tak relaxovat v údolí Smaragdového potoka, kde se zastavil as, a kde jsme ubytovaní. Bez lidí, bez turistického ruchu.

8 Ubytování je v nových apartmánech (postaveno rok 2016), po 4 osobách. Obvykle odd lené prostory pro osoby se spole nou kuchyní a obývákem. Jedno ubytování pro 3 osoby. Ubytování je tedy možné i v párech. Kuchy je dob e vybavená. Sou ástí každého apartmánu je vlastní sociální za ízení (WC, sprcha). Celý komplex je pe liv zasazen do okolní p írody a nachází se mimo vesnici, na samot a v komplexu budeme ubytováni pouze my. Areálem protéká í ka Ba a. Využívat m žeme celý prostor areálu, terasy, houpací sít, nafukovací bazének, venkovní krb... Stravování není sou ástí pobytu. Je možné se stravovat samostatn z vlastních zásob a dokupování na míst a va it si nebo je možné za p íplatek zajišt ní snídan, p ípadn ve e e. Snídan švédský st l, ve e e po domluv pro zájemce jednotné jídlo nap. n co z grilu, pizza, ryba, t stoviny... Majitelé jsou velice vst ícní a výborn va í. Cena snídan je 7 Euro, cena ve e e bude dle surovin stanovena na míst 7-15 Euro. Parkování je v uzav eném areálu. Celý objekt je pokrytý wifi. Nejbližší obchod je 6 km. Po et ú astník omezen. Na tomto pobytu budou probíhat pro omezený po et zájemc za p íplatek skupinové výukové lekce Yogalign - cvi ení, které ctí p irozené k ivky fyzického t la. Cvi ení bude probíhat pouze v p ípad slune ného po así venku na louce, proto bude po et hodin dolad n až na míst. Cena jedné lekce ve skupince je 150,- K. Skupinová lekce nenahrazuje soukromou hodinu yogalign, ale je vhodná k oživení cvik, k posílení a nap ímení t la v rámci možností dané lekce a k nácviku toho nejd ležit jšího - dechu. Soukromou hodinu yogalign je možné si b hem seminá e odcvi it zvláš. Pokud lov k již n co zná, dostává se v soukromé lekci do hlubších možností t la. Pokud nevíte, co je yogaling, podívejte se na V p ípad zájmu o cvi ení nám to prosím nahlaste nejpozd ji n kolik dní p ed zahájením kurzu.

9 Celková cena ubytování na 8 nocí, vetn semináe, on-line channeling, organizace výlet a zapjení odposlouchávacího zaízení na celý pobyt je: 12990,- K (530 Euro) V cen není doprava na místo a na výlety, stravování, nápoje, vstupné (odhadované vstupné je cca 20 Euro + pípadn lanovka), pobytová taxa 2 Eura / den. Dopravu na místo se budeme snažit ped odjezdem zorganizovat tak, aby jste pijeli s nkým z vašeho okolí autem, pokud to bude možné, nejste-li sami idii. Dopravu na místo však nezajišujeme. Pihlášení je platné až po uhrazení zálohy ve výši 5000 K / 200 Euro. Záloha je v pípad odhlášení více než 30 dní ped semináem vratná v plné výši, v opaném pípad pokrývá organizaní výdaje. Dkuji za pochopení. Cca 2 týdny ped semináem obdržíte podrobnjší informace k pobytu. Pihlásit se mžete pouze písemn, em na kreeon@seznam.cz Milan Kreeon zajišuje veškeré organizaní záležitosti, s dvrou se na nj obracejte. V pihlášce prosím uve te jméno a píjmení, svj roník narození, telefonní íslo a místo bydlišt. Podle zákona. 101/2000 Sb. dávám souhlas ke zpracování osobních údaj pro poteby zajištní ubytování, pípadn dalších služeb souvisejících s programem akce. Vaše údaje budou po uskutenní akce skartovány. Pípadné dotazy rádi zodpovíme. Tšíme se na vás. Marketa Selinijana, Prostjov Marketa Selinijana je channelingovým médiem a trenérem energií Nové doby. Ke svému poslání byla vedena již od dtství. Tvrdí, že každý lovk má právo žít život plný lásky, dokonalého zdraví, hojnosti a zázrak, a že jsme se narodili proto, abychom se to nauili a prožívali. S pomocí duchovního svta se pak stává prostedníkem pro to, abychom blokující a stagnující energie v naší cest dokázali rozpustit a cesta k našemu životnímu poslání a spolu s tím pramenící hojnosti ve všech smrech byla volná. Tím se každému otevírá cesta k možnosti žít šastný a plnohodnotný život. Je autorkou knih Kryon Najdi cestu k sob a "Kryon - Svitky tvé moudrosti", 3 audio CD s energetickými meditacemi, pravideln channeluje poselství Kryona pro veejnost, vede osobní a na dálku ízené skupinové projekty zamené na fyzické tlo a na práci pro Lady Gaia, úzce spolupracuje s pírodními íšemi a podílí se na tvorb aura esencí Arantia, které nesou energii skutenosti a pomáhají lidem rozvzpomenout si na to, kým ve skutenosti jsou Božskými lidmi na Zemi.

Strom života Zem. Srden Vás zvu na 6 denní cestu poznání, na prožitkov - energetický seminá

Strom života Zem. Srden Vás zvu na 6 denní cestu poznání, na prožitkov - energetický seminá Srden Vás zvu na 6 denní cestu poznání, na prožitkov - energetický seminá Strom života Zem Kdy: sobota 07. 09. 2019 (od 17:00) - pátek 13. 09. 2019 (do 12:00) Zkrácený pobyt na 6 nocí! Kde: Zámek Rozsochatec,

Více

On-line bloky TVÉ PROBUZENÍ intenzivní kurz probuzení v pohodlí tvého domova 01.10.2019 23.11.2019 Na konci stojí niterné poznání tvého Božského svtla na Zemi a pijmutí sám sebe jako ást celku. K tomu

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Rzné úhly pohledu. Poselství Kryona pijala Marketa Selinijana dne

Rzné úhly pohledu. Poselství Kryona pijala Marketa Selinijana dne Rzné úhly pohledu Poselství Kryona pijala Marketa Selinijana dne 27.04.2015 Celý channeling je Kryonem energetizován a bhem tení mžete vnímat vibrace magnetické lásky. Zdravím vás moji milí, jsem Kryon

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více

INFORMACE K LETNÍ ZDRAVÉ DOVOLENÉ ČERVEN 2017 VILA DOLORES PAZIN ISTRIE CHORVATSKO

INFORMACE K LETNÍ ZDRAVÉ DOVOLENÉ ČERVEN 2017 VILA DOLORES PAZIN ISTRIE CHORVATSKO INFORMACE K LETNÍ ZDRAVÉ DOVOLENÉ ČERVEN 2017 VILA DOLORES PAZIN ISTRIE CHORVATSKO Vila Dolores Krásná vila obklopena přírodou se nachází na okraji města Pazin, ležícím v samém srdci poloostrova Istrie.

Více

LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1

LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1 Z poselství Ježíše ze dne 19. srpna 2012 v 10:56. LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1 ZA OCHRANU PŘED FALEŠNÝM PROROKEM Nejdražší Ježíši, zachraň nás před klamem falešného proroka. Ježíši, smiluj se nad námi. Ježíši,

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

Gateway School of English

Gateway School of English Jazykové kurzy - junioři Gateway School of English San Gwann - Malta Gateway School of English je malá, rodinná škola, a proto si můžete být jisti individuálním přístupem a dokonalou péčí v průběhu vašeho

Více

odborný seminá ke komentovanému vydání ONR "Management rizik pro organizace a systémy

odborný seminá ke komentovanému vydání ONR Management rizik pro organizace a systémy ESKÝ NORMALIZANÍ INSTITUT si Vás dovoluje pozvat na odborný seminá ke komentovanému vydání ONR 49002-1 který se bude konat dne 14. 10. 2008 od 9:30 hod. v Konferenním centru NI, Biskupský dvr 5, Praha

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

.. strana 2 !"#$%&'(&)*+'%&,#'(&),-'%. /!0 1! &" 213#(,2$. 2

.. strana 2 !#$%&'(&)*+'%&,#'(&),-'%. /!0 1! & 213#(,2$. 2 Vážená paní editelko, pane editeli, dovolujeme si Vám pedstavit ucelenou nabídku školních výlet na zámek Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou. Pro dti jsme pipravili nkolik zábavných program:.. strana

Více

POZNÁVACÍ ZÁJEZD MORAVA A SLOVENSKO 2014 Bystřicko Slovenský ráj - Vysoké Tatry (po stopách UNESCO) ve dnech 3.7. 12.7.2014

POZNÁVACÍ ZÁJEZD MORAVA A SLOVENSKO 2014 Bystřicko Slovenský ráj - Vysoké Tatry (po stopách UNESCO) ve dnech 3.7. 12.7.2014 POZNÁVACÍ ZÁJEZD MORAVA A SLOVENSKO 2014 Bystřicko Slovenský ráj - Vysoké Tatry (po stopách UNESCO) ve dnech 3.7. 12.7.2014 Datum Program Poznámka 3.7. čtvrtek 4.7. pátek Odjezd autobusu: 7:00 hod. z Děčína

Více

Základní škola v Jeseníku nad Odrou, píspvková organizace, Jeseník nad Odrou 58, Školní družina pi Základní škole v Jeseníku nad Odrou

Základní škola v Jeseníku nad Odrou, píspvková organizace, Jeseník nad Odrou 58, Školní družina pi Základní škole v Jeseníku nad Odrou Školní družina pi Základní škole v Jeseníku nad Odrou Strana 1 (celkem 7) 29.1.2007 Obsah: Základní údaje platné pro školní rok 2006/2007...3 Charakteristika školní družiny...3 Kde nás najdete...3 Vybavení

Více

ÚMYSLY APOŠTOLÁTU MODLITBY NA ROK 2005 - ERVEN

ÚMYSLY APOŠTOLÁTU MODLITBY NA ROK 2005 - ERVEN M ARTINOVY NOVINY 06/2005 RONIK IX. Ovoce Božího Ducha však je láska, radost, pokoj, trplivost, laskavost, dobrota, vrnost, tichost a sebeovládání. Proti tomu se zákon neobrací. Gal 5, 22-23 S LOVO NA

Více

Gateway School of English

Gateway School of English Jazykové kurzy - junioři Gateway School of English San Gwann - Malta Gateway School of English je malá, rodinná škola, a proto si můžete být jisti individuálním přístupem a dokonalou péčí v průběhu vašeho

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

1! "! # $ % &'( ' ) ( *+ *,*- *,., -. - - / 0 12 1 3 ( ( 4) 456 5 * 6 - * 7 - / 7 $ 8 56 5 * 6 - * 7 - + 7 $ 7

1! ! # $ % &'( ' ) ( *+ *,*- *,., -. - - / 0 12 1 3 ( ( 4) 456 5 * 6 - * 7 - / 7 $ 8 56 5 * 6 - * 7 - + 7 $ 7 1!" # $% &'() *+,*- *-,.--,.--/0123 0123 ( 4) 4)56*-7/$8 56*-7/$8 56*-7+$7 56*-7+$7 2 Funkcionái závodu: Poadatel: p. Josef Abrahám tel.: 776 710 671 p. Radek iica tel.: 603 536 674 Garant: ing. Jan Mika

Více

Srbská Kamenice tipy na výlety pro školní kolektivy

Srbská Kamenice tipy na výlety pro školní kolektivy Srbská Kamenice tipy na výlety pro školní kolektivy Milá školičko, na školku v přírodě pojedete do Srbské Kamenice v Českém Švýcarsku. Zavítáte do krajiny tak malebné, jakou znáte z pohádek Pyšná princezna

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

Toskánský agroturismus

Toskánský agroturismus Toskánský agroturismus Ubytování v krásném typickém toskánském agroturismu, který je ponořen do nádherné přírody sienským kopců a obklopen bujnou vegetací. Resort se nachází v samém srdci Toskánska, kousek

Více

Letní vysokohorská turistika 2014 Lienzké Dolomity

Letní vysokohorská turistika 2014 Lienzké Dolomity Letní vysokohorská turistika 2014 Lienzké Dolomity 8.8. 12.8. 2014 Příjezd individuálně ve středu 6.8.2014, parkování zdarma asi 100m před chatou Dolomitenhütte. Pozor, cesta sem je ale placená (v roce

Více

ZIMNÍ NABÍDKA ŠUMAVA

ZIMNÍ NABÍDKA ŠUMAVA ČESKÁ REPUBLIKA ŠUMAVA Šumava, jako jedno s nejstarších pohoří Evropy, je tvořena horninami prvohorního stáří, zejména žulami, rulami a svory. Je to lesnaté kopcovité pohoří s rozsáhlými náhorními plošinami

Více

Duchovní služba ve věznicích

Duchovní služba ve věznicích Duchovní služba ve věznicích Obsah 1. ÚVOD... 3 2. VZNIK DUCHOVNÍ SLUŽBY... 3 3. POSLÁNÍ, SMYSL A VÝZNAM SLUŽBY... 4 4. ZÁVĚR... 6 2 1. ÚVOD Už před mnoha tisíci lety se považovalo za tělesné milosrdenství,

Více

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem Jízdenky FIP: ÖBB a SŽ, průkaz FIP (vyřizuje si každý sám) jezero Bled Postojenská jeskyně Piran Ljubljana 7.8. - 11.8.2019 5990 Kč Slovinsko. Není příliš

Více

jsou p ipojeny v dokladové ásti dokumentace, s uvedením p íslušného vlastníka,.j. a data vydání, a to na úseku:

jsou p ipojeny v dokladové ásti dokumentace, s uvedením p íslušného vlastníka,.j. a data vydání, a to na úseku: bezpe nosti státu civilní ochrany požární ochrany další, není-li uvedeno výše....... 11. Stanoviska vlastník ve ejné dopravní a technické infrastruktury k možnosti a zp sobu napojení, vyzna ená na situa

Více

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně!

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! VLAKOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJEZD PRO ŽELEZNIČÁŘE s jízdenkou FIP: ÖBB a FS TERMÍN: 20.9. - 28.9.2014 CENA: 6 990 Kč Program 1. den Odjezd vlakem

Více

ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky

ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky 146 vrbových proutků, ze kterých jsme postavili živou stavbu - bunkr

Více

St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. eská 320, 742 21 Kop ivnice

St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. eská 320, 742 21 Kop ivnice Stedisko sociálních služeb msta Kopivnice, p.o. eská 320, 742 21 Kopivnice ÍLOHA. 2 ke Smlouv o poskytnutí služby sociální pée Odlehovací služby PRAVIDLA POSKYTOVATELE PRO ODLEHOVACÍ SLUŽBU 1. Poslání

Více

Pravidla pro elektrotechniku, komentáe k normám ady SN 33 2000

Pravidla pro elektrotechniku, komentáe k normám ady SN 33 2000 ESKÝ NORMALIZANÍ INSTITUT ve spolupráci s asopisem Elektro si Vás dovoluje pozvat na odborný seminá Pravidla pro elektrotechniku, komentáe k normám ady SN 33 2000 který se bude konat dne 13. listopadu

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou OBSAZENO!!! (BA24)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou OBSAZENO!!! (BA24) JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou OBSAZENO!!! (BA24) cena 29.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 x ubytování ve vile snídaně ve vile 2x celodenní výlet po Bali večerní seminář česky/slovensky

Více

Tematická sí pro Aplikované Pohybové Aktivity Vzd lávací a sociální integrace osob s postižením prost ednictvím pohybových aktivit Cíle

Tematická sí pro Aplikované Pohybové Aktivity Vzd lávací a sociální integrace osob s postižením prost ednictvím pohybových aktivit Cíle Tematická sí pro Aplikované Pohybové Aktivity sponzorována a uznána Evropskou komisí v rámci programu Sokrates Vzdlávací a sociální integrace osob s postižením prostednictvím pohybových aktivit Pes podporu

Více

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Apartmány Pjerka Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

OM Healing zpravodaj

OM Healing zpravodaj OM Healing zpravodaj Březen 2015 Drazí přátelé, V OM Healingovém zpravodaji na březen 2015 si můžete přečíst: 1. Věděli jste o OM Healingu a věku Kali Yuga? 2. Úplňkový OM Healing v březnu 2015. 3. Mezinárodní

Více

Duchovní škola Vnitřní přerod člověka IV. Penzion Perseus, Trnová

Duchovní škola Vnitřní přerod člověka IV. Penzion Perseus, Trnová Milí přátelé, semináře Evičky Puklové a Zdeňka Krejčíka nás učí, jak najít sami sebe, svou vnitřní pravdu, lásku k sobě i k druhým. Otevírají naše srdce lásce, ukazují nám cestu jak tvořivé harmonizovat

Více

Bůh je věčně Tentýž: Láska, síla, harmonie a léčení...

Bůh je věčně Tentýž: Láska, síla, harmonie a léčení... Obsah Předmluva...13 Bůh je věčně Tentýž: Láska, síla, harmonie a léčení... 17 Prostřednictvím svobodné vůle jsme sami zodpovědní za své způsoby chování. My sami rozhodujeme: pro život nebo proti životu...17

Více

Roní plán pro 2.roník

Roní plán pro 2.roník Roní plán pro 2.roník ( Nakladatelství Fraus) 1.období záí íjen dodržuje zásady bezpeného chování tak, aby neohrožoval zdraví své a zdraví jiných. Orientuje se v budov školy, vysvtlí rozdíl v chování o

Více

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ PROVENCE 2011 Vážení rodiče, milí studenti! V letošním školním roce máte poprvé možnost volby komplexní zahraniční exkurze. Po několika rocích, kdy se nabízelo pouze Chorvatsko, tedy destinace relativně

Více

OHNĚ, OHNIŠTĚ, TÁBOŘIŠTĚ OHNĚ

OHNĚ, OHNIŠTĚ, TÁBOŘIŠTĚ OHNĚ OHNĚ, OHNIŠTĚ, TÁBOŘIŠTĚ -1- OHNĚ, OHNIŠTĚ, TÁBOŘIŠTĚ OHNĚ ZÁKLADNÍ POKYNY PRO MANIPULACI S OHNĚM oheň nikdy nezakládáme sami, musí být u toho dospělá osoba způsoby zapálení ohně: třením dřeva, křesadlem,

Více

Pitztal - Alpenrose - rodinné pobyty

Pitztal - Alpenrose - rodinné pobyty Pitztal - Alpenrose - rodinné pobyty 5,6 - denní zájezd Zvýhodněné pobyty pro celou rodinu a dvě děti do 12 let ZDARMA! Kromě obligátních horských túr si můžete užít nejdelší alpskou bobovou dráhu nebo

Více

Vítejte v jednotě! Poselství pro srpen 2011

Vítejte v jednotě! Poselství pro srpen 2011 Poselství pro srpen 2011 Přijala Barbara Bessen, http://www.kryon-deutschland.com/ Překlad Marketa Selinijana, www.zemeandelu.cz Vítejte v jednotě! Buďte pozdraveni milí přátelé, zde je KRYON z magnetické

Více

Roní plán pro 1.roník

Roní plán pro 1.roník Roní plán pro 1.roník ( Nakladatelství Fraus) 1.období záí íjen dodržuje zásady bezpeného chování tak, aby neohrožoval zdraví své a zdraví jiných. Orientuje se v budov školy, vysvtlí rozdíl v chování o

Více

DIPLOMOVÁ PRÁCE 2015/2016. Bc. Lenka Bažíková ZÁMECKÝ AREÁL BŘECLAV PRŮVODNÍ ZPRÁVA

DIPLOMOVÁ PRÁCE 2015/2016. Bc. Lenka Bažíková ZÁMECKÝ AREÁL BŘECLAV PRŮVODNÍ ZPRÁVA DIPLOMOVÁ PRÁCE 2015/2016 Bc. Lenka Bažíková ZÁMECKÝ AREÁL BŘECLAV PRŮVODNÍ ZPRÁVA Zámecký areál v Břeclavi je komplex staveb, jehož historie sahá až do 11. století. V současnosti ovšem budovy chátrají,

Více

SICÍLIE. Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub

SICÍLIE. Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub SICÍLIE Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub SICÍLIE SICÍLIE největší ostrov ve Středozemním moři sídlo legendární mafie jedinná činná sopka v Evropě nádherné pláže spousta památek skvělé jídlo a pití milí

Více

Obsah. Úvod 291. Tři čočky 305 Druhé odmocniny a trojúhelníky 3-4-5 306 Leonardovo a CBS oko 307 Vitruviovo 10 ku 12 308 Vyřešení za 10 000 let 309

Obsah. Úvod 291. Tři čočky 305 Druhé odmocniny a trojúhelníky 3-4-5 306 Leonardovo a CBS oko 307 Vitruviovo 10 ku 12 308 Vyřešení za 10 000 let 309 Obsah Úvod 291 DEVĚT Duch a posvátná geometrie 293 Třetí informační systém v Ovoci života 293 Kruhy a čtverce lidského vědomí 293 Hledání téměř dokonalých poměrů fí 295 První a třetí úroveň vědomí 296

Více

Jihočeský kraj Poloha Znak O kraji Jihočeský kraj patří mezi území České republiky bohaté především na přírodní krásy. V podstatě je tvořen Budějovickou a Třeboňskou kotlinou, jeho hranice obklopují pohoří

Více

Seminá Diakonie. 2005 Zpracoval: Karel Kloda karel.kloda@volny.cz

Seminá Diakonie. 2005 Zpracoval: Karel Kloda karel.kloda@volny.cz Seminá Diakonie 2005 Zpracoval: Karel Kloda karel.kloda@volny.cz Obsah: I. Definice a cíl diakonie II. Historie diakonie v Bibli III. Osoba diakona IV. Strategie diakonie a její formy V. Analýzy diakonie

Více

eský svaz orientaního bhu

eský svaz orientaního bhu eský svaz orientaního bhu GIGASPORT MISTROVSTVÍ ESKÉ REPUBLIKY V ORIENTANÍM BHU NA DLOUHÉ TRATI, VETERANIÁDY ESKÉ REPUBLIKY V ORIENTANÍM BHU NA DLOUHÉ TRATI, SOUTŽÍ ESKÉHO POHÁRU VETERÁN, ZÁVODU OBLASTI

Více

Merkaba společník při vzestupu

Merkaba společník při vzestupu Merkaba společník při vzestupu Mer je světlo. Ka je duch. Ba je tělo. Merkaba nebeský společník či vozítko je krystalická světelná struktura, s jejíž pomocí můžete cestovat do jiných úrovní a dimenzí a

Více

Konference DJINY STAVEB

Konference DJINY STAVEB Konference DJINY STAVEB Klub Augusta Sedláka a Národní technické muzeum ve spolupráci se Sdružením pro stavebnhistorický przkum a partnery poádá od roku 2000 pravidelné konference, zabývající se historií

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou strana: 1/6 PROVOZNÍ ŘÁD domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou dle zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících

Více

20. 10. 2012 32/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

20. 10. 2012 32/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 20. 10. 2012 32/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 20. října 2012 9.30 10.30 Sobotní škola uvádí Martásková Libuše Společná

Více

Ing. Josef Kuši ka Pater Walter Marek Ing. Josef Kuši ka

Ing. Josef Kuši ka Pater Walter Marek Ing. Josef Kuši ka Dovolte mi, abych vám pedstavil nabídku eského hudebního tábora mládeže, který se poprvé otevel v roce 1997 se dvma hudebními obory pro 46 student. Od té doby se na našich setkáních vystídalo více než

Více

Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad Směrnice č. 16. Pracovní cesty

Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad Směrnice č. 16. Pracovní cesty Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51 Směrnice č. 16 Pracovní cesty 2009 1 Úvodní ustanovení Úprava této sm rnice se ídí zákonem íslo 262/2006 Sb., Zákoník

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI LISTOPAD 2017 s Lucií Mutinskou (BA19)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI LISTOPAD 2017 s Lucií Mutinskou (BA19) JÓGA ZÁJEZD NA BALI LISTOPAD 2017 s Lucií Mutinskou (BA19) cena 30.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 11 nocí ubytování snídaně cvičení jógy transfery letiště hotel vila letiště 2x celodenní výlet po Bali pojištění

Více

DOUOVÁNÍ DTÍ Z DTSKÉHO DOMOVA ŽÍCHOVEC Projekt podpory vzdlávání

DOUOVÁNÍ DTÍ Z DTSKÉHO DOMOVA ŽÍCHOVEC Projekt podpory vzdlávání DOUOVÁNÍ DTÍ Z DTSKÉHO DOMOVA ŽÍCHOVEC Projekt podpory vzdlávání A. Text projektu 1. Cíl projektu Cílem projektu je zlepšení životních šancí dtí z DD Žichovec a zlepšení jejich schopnosti integrace do

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou (BA24)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou (BA24) JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou (BA24) cena 29.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 x ubytování ve vile snídaně ve vile 2x celodenní výlet po Bali večerní seminář česky/slovensky mluvící

Více

ČESKÉ SPORTOVNÍ HRY 7. 9. 9. 2016 sportoviště Prahy 9

ČESKÉ SPORTOVNÍ HRY 7. 9. 9. 2016 sportoviště Prahy 9 ČESKÉ SPORTOVNÍ HRY 7. 9. 9. 2016 sportoviště Prahy 9 Hlavní cíle Českých sportovních her 2016 Založit tradici mezinárodního projektu, který každoročně svede do Prahy ke společnému sportování zástupce

Více

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko UBYTOVACÍ OBJEKT TWINOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko JEKA CS, K Lomu 889, 252 29 Dobřichovice info@jekacs.cz www.jekacs.cz SKYPE: jekacs ( +420 257 712 049 ( +420 602 215 376

Více

Prostorové teplotní idlo

Prostorové teplotní idlo 2 701 Prostorové teplotní idlo QAA910 Bezdrátové idlo pro snímání prostorové teploty Rádiová komunikace, protokol KNX (868 MHz, jednosmrn) Bateriové napájení bžnými lánky 1.5 V velikosti AA Použití Pro

Více

OBSAH. Věnování. Úvod. Naše životní úspěchy

OBSAH. Věnování. Úvod. Naše životní úspěchy OBSAH Věnování Úvod Naše životní úspěchy 8 13 15 Porod Najít a přijmout matku Pohyb směrem k matce Důsledky přerušeného pohybu k matce Pohyb směrem k úspěchu Náklonnost Místo Přestavba, změna, přestavění

Více

200 EUR 290 EUR 290 EUR 405 EUR 200 EUR 420 EUR

200 EUR 290 EUR 290 EUR 405 EUR 200 EUR 420 EUR Jazykové kurzy EC English St. Julian's - Malta Jazyková škola EC English situovaná v okouzlujícím turistickém resortu v části St. Julian s v blízké vzdálenosti od místního zálivu. Tradice školy se rozběhla

Více

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou cena 5.190 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness a venkovní bazén 1 hod wellness pronájem

Více

Název: O co nejvyšší věž

Název: O co nejvyšší věž Název: O co nejvyšší věž Výukové materiály Téma: Pevnost, stabilita, síly Úroveň: 1. stupeň ZŠ Tematický celek: Jak se co dělá Věci a jejich původ (Suroviny a jejich zdroje) Předmět (obor): prvouka a přírodopis

Více

TREKKING V BARMĚ. Unikátní průzkumná výprava do hor nově otevřených oblastí, kde masová turistika ještě nepronikla.

TREKKING V BARMĚ. Unikátní průzkumná výprava do hor nově otevřených oblastí, kde masová turistika ještě nepronikla. TREKKING V BARMĚ Unikátní průzkumná výprava do hor nově otevřených oblastí, kde masová turistika ještě nepronikla. To nejlepší z Barmy pro aktivní a dobrodružněji založené cestovatele. Trekking v horách

Více

ŠVP ŠKOLNÍ DRUŽINY. Školní vzdělávací program pro školní družinu Základní škola Sadová 416 v Dašicích. Charakteristika, umístění, vybavení ŠD

ŠVP ŠKOLNÍ DRUŽINY. Školní vzdělávací program pro školní družinu Základní škola Sadová 416 v Dašicích. Charakteristika, umístění, vybavení ŠD ŠVP ŠKOLNÍ DRUŽINY Školní vzdělávací program pro školní družinu Základní škola Sadová 416 v Dašicích ředitel školy: vedoucí vychovatelka: Mgr. Jaroslav Lohynský Dagmar Ciráková Charakteristika, umístění,

Více

Základní prvky a všeobecná lyžařská průprava

Základní prvky a všeobecná lyžařská průprava Základní prvky a všeobecná lyžařská průprava Základní prvky a všeobecná lyžařská průprava na běžeckých lyžích Základními prvky nazýváme prvky elementární přípravy a pohybových dovedností, jejichž zvládnutí

Více

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ BEZBARIÉROVÉ SLUŽBY Informační centrum Sídlí na Husově náměstí 1225 a je bezbariérové. Vstup do prostoru IC je lehce vyvýšený (1 schod), na zazvonění je možno přistavit

Více

Vánoční besídka CB Žižkov 2010

Vánoční besídka CB Žižkov 2010 Vánoční besídka CB Žižkov 2010 Píseň 1 Pán Ježíš přikázal budete světlem Autor: Tomáš Najbrt Pán Ježíš přikázal budete světlem, budete svítit do okolí. Pán Ježíš přikázal před celým světem, velkým i dětem,

Více

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:...

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... P íloha. 12 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ KOLAUDA NÍHO SOUHLASU podle ustanovení 122. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

Dtské centrum pedagogika volného "asu v p#edškolním vku

Dtské centrum pedagogika volného asu v p#edškolním vku Univerzita Tomáše Bati ve Zlín Fakulta humanitních studií Institut mezioborových studií Brno Dtské centrum pedagogika volného "asu v p#edškolním vku (bakalá#ská práce) Vedoucí bakalá#ské práce: PaedDr.

Více

JÓGA ZÁJEZD DO THAJSKA Ko Samui s Vendulou Černou (TH13)

JÓGA ZÁJEZD DO THAJSKA Ko Samui s Vendulou Černou (TH13) JÓGA ZÁJEZD DO THAJSKA Ko Samui s Vendulou Černou (TH13) cena 29.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10x uby sníd transfery letiště-u český deleg 1x celodenní výle jóga místnos cvičení jógy pojištění CK p JÓGA

Více

VZD LÁVACÍ MATERIÁL. Sada: III/2/P VY_32_INOVACE_P05. Po adové íslo: 5. Ro ník: 2. Datum vytvo ení: Datum ov ení: 16.1.

VZD LÁVACÍ MATERIÁL. Sada: III/2/P VY_32_INOVACE_P05. Po adové íslo: 5. Ro ník: 2. Datum vytvo ení: Datum ov ení: 16.1. VZD LÁVACÍ MATERIÁL Název: Autor: Testové úkoly Mgr. Jind iška N mcová Sada: III/2/P VY_32_INOVACE_P05 Po adové íslo: 5. Ro ník: 2. Datum vytvo ení: 4.1. 2012 Datum ov ení: 16.1. 2012 Vzd lávací oblast

Více

Výstupy ze sch zky rodi a u itel dne 30.8.2011

Výstupy ze sch zky rodi a u itel dne 30.8.2011 Výstupy ze sch zky rodi a u itel dne 30.8.2011 Sch zky se zú astnilo 7 zástupc rodi, len KRPŠ, paní editelka, celý pedagogický sbor mimo jedné u itelky a paní vychovatelka družiny. P vodní plán byl, aby

Více

Marta Jeklová. SUPERVIZE kontrola, nebo pomoc?

Marta Jeklová. SUPERVIZE kontrola, nebo pomoc? Vytvoení programu celoživotního interdisciplinárního uení v ochran dtí Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpotem R a rozpotem hlavního msta Prahy 1 Marta Jeklová Vyšší odborná

Více

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY ÁST A

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY ÁST A P íloha. 1 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY v územním ízení ve zjednodušeném územním ízení podle ustanovení

Více

Ke každému semináři najdete pod tímto programem obsah. Přihlášky na semináře: Míňa Nosková, tel: ,

Ke každému semináři najdete pod tímto programem obsah. Přihlášky na semináře: Míňa Nosková, tel: , Milí přátelé, semináře Evičky Puklové a Zdeňka Krejčíka nás učí, jak najít sami sebe, svou vnitřní pravdu, lásku k sobě i k druhým. Otevírají naše srdce lásce, ukazují nám cestu jak tvořivé harmonizovat

Více

Harmonizační víkend v hotelu K-Triumf březen s Hankou Lustikovou (ČR09)

Harmonizační víkend v hotelu K-Triumf březen s Hankou Lustikovou (ČR09) Harmonizační víkend v hotelu K-Triumf březen s Hankou Lustikovou (ČR09) cena 5.480 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze programs Hanou Lustikovou 1 hod wellness fitness pronájemsalonku

Více

Provozní řád školy. Eva Jindřichová, zástupkyně ředitelky školy pro ekonomiku a provoz. Mgr. Renáta Zajíčková, ředitelka školy

Provozní řád školy. Eva Jindřichová, zástupkyně ředitelky školy pro ekonomiku a provoz. Mgr. Renáta Zajíčková, ředitelka školy Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. Adresa: Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, IČ: 281 97 682 tel./fax: +420 251 550 846, e-mail: info@gmvv.cz Provozní řád školy Vypracoval: Schválil: Eva

Více

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN 382 78, Lipno nad Vltavou 55 tel./fax. +420 380 736 147 mobil +420 777 786 870 benes-kramolin@quick.cz Kdo jsme - co umíme Hotel Kramolín leží v příjemném prostředí vrcholové

Více

Přírodou krok za krokem

Přírodou krok za krokem Blatské muzeum v Soběslavi a Hornické muzeum Příbram si Vás dovolují pozvat na exkurze 8. ročníku cyklu Přírodou krok za krokem (2010) Již poosmé Vás zveme na výpravy do přírody za poznáním zajímavých

Více

Vytisknout PDF Zátoka Smokvina - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Smokvina - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Robinzonáda Stella Vytisknout PDF Zátoka Smokvina - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce,

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Usnesení. 544 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 29.05.2006. Usnesení. 545 Rada msta souhlasí s umístním pedzahrádky ped provozovnou Desperado

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Kategorie: Finále Místo konání: Muži Poděbrady Datum: 25. 26. dubna 2015 Semifinále Místa konání: Liberec Žižkov Vyškov Zábřeh Datum: 14.

Více

Príloha č. 1 Asociačné odpovede jednotliých respondentov na podnetové slová experimentálna skupina nevidomých

Príloha č. 1 Asociačné odpovede jednotliých respondentov na podnetové slová experimentálna skupina nevidomých VI. Prílohy Zoznam príloh: Príloha č. 1 Asociačné odpovede jednotliých respondentov na podnetové slová experimentálna skupina nevidomých Príloha č. 2 Asociačné odpovede jednotliých respondentov na podnetové

Více

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 CK TURISTA Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 5,6,7,8 - denní zájezd Lyžování v Alpách (navíc také předvánoční lyžování a vánoční lyžování) ve skvělých lyžařských

Více

Charakteristika p edm tu

Charakteristika p edm tu Vzdlávací oblasti : Volitelné pedmty - lovka píroda, lovk a svt práce, prezové téma Environmentální výchova Vyuovacího pedmt: Pírodovdný seminá Charakteristika pedmtu Vzdlávací obsah: Pedmt Pírodovdný

Více

ezkoušení revizních technik elektrických za ízení

ezkoušení revizních technik elektrických za ízení Agentura WEC Ing. Radim Jane ek, Ploukonice 46, 511 01 Turnov Akreditované vzd lávací za ízení Ministerstva školství, mládeže a t lovýchovy R pro kvalifikaci elektro vyhláška 50/78 Sb. Vás zve na kurz

Více

průřez.téma + ročník obsah předmětu školní výstupy poznámky MP vazby EVV - ekosystémy EVV odpady a hospodaření s odpady EVV - náš životní styl

průřez.téma + ročník obsah předmětu školní výstupy poznámky MP vazby EVV - ekosystémy EVV odpady a hospodaření s odpady EVV - náš životní styl MÍSTO, KDE ŽIJEME + MP vazby Domov EVV - ekosystémy EVV odpady a hospodaření s odpady EVV - náš životní styl - orientuje se v místě domova - orientuje se ve svém pokoji, ví, kde má své hračky, školní kout,

Více

Vytisknout PDF Zátoka Solotiša - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Solotiša - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Robinzonáda Merlot Vytisknout PDF Zátoka Solotiša - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce,

Více

STANOVY obanského sdružení Buddha Mangala o.s.

STANOVY obanského sdružení Buddha Mangala o.s. STANOVY obanského sdružení Buddha Mangala o.s. lánek 1 Název a charakter sdružení Obanské sdružení pijalo název Buddha Mangala o.s.(dále jenom obanské sdružení). Je to dobrovolné nezávislé sdružení oban

Více

využívá svých schopností

využívá svých schopností Táto relácia využívá svých schopností je pro nás svaté. pojednáva o možnostiach breathariánstva, teda života bez jedenia jedla, no nie je to kompletný návod. V záujme vašej bezpečnosti, nepokúšajte sa

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

AGENTURA SUMMIT PARDUBICE

AGENTURA SUMMIT PARDUBICE AGENTURA SUMMIT PARDUBICE ve spolupráci s Komorou patentových zástupc eské republiky, Brno, a Krajskou hospodáskou komorou Pardubického kraje dovolují si Vás pozvat na jarní konferenci OCHRANA PRMYSLOVÉHO

Více

Co je afirmace? Zde je několik příkladů afirmací, mnohé z nich často sama užívám: Dnes jsem vděčná za svůj život. Dnes je krásný den!

Co je afirmace? Zde je několik příkladů afirmací, mnohé z nich často sama užívám: Dnes jsem vděčná za svůj život. Dnes je krásný den! Co je afirmace? Ve slovníku nalezneme význam tohoto slova ve smyslu přesvědčení, přitakání, ujištění, tvrzení. Každý den, každý okamžik nám hlavou běží mnoho myšlenek, tvrzení, přesvědčení, v duchu každý

Více

Lázeňská péče s dialýzou

Lázeňská péče s dialýzou Lázeňská péče s dialýzou Přijeďte si odpočinout do překrásného prostředí Termálních lázní Velké Losiny a Dialýza Šumperk se postará o odborné zajištění Vaší dialyzační léčby. TErmálNí lázně Velké losiny

Více

Apartmánová rodinná usedlost v Toskánsku (TOS01)

Apartmánová rodinná usedlost v Toskánsku (TOS01) Apartmánová rodinná usedlost v Toskánsku (TOS01) na vyžádání Cena zahrnuje: ubytování na uvedený počet nocí plné využití apartmánu venkovní posezení bazén připojení k internetu pojištění CK proti úpadku

Více