Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa Červeného kříže , Česká Lípa

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa Červeného kříže 2428-2433, Česká Lípa"

Transkript

1 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa Červeného kříže , Česká Lípa Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených v tomto poptávkovém dopisu a dle přiložené kopie části projektové dokumentace. A. Popis objektu: Jedná se o 6-ti vchodový bytový dům zkolaudovaný v roce Má osm nadzemních a jedno podzemní podlaží. Dům je postaven v panelové soustavě BANKS. Na tomto domě byla v nedávné minulosti vyměněna původní dřevěná okna za nové plastové výplně otvorů. V roce 2000 byly obě štítové stěny domu zatepleny ETICS s izolantem tl. 5 cm a provedena v roce 2010 GO střechy se zateplením tl. 180 mm. Správce domu plánuje zateplení zadního průčelí. B. Projektová dokumentace stavebních úprav: Na uvažované stavební práce byla zpracována projektová dokumentace. Dokumentaci zpracoval pan Zdeněk Sucharda, Kutnohorská 2643, Česká Lípa. Kopie části PD vč. technické zprávy je přílohou této výzvy k podání nabídky na stavební práce. C. Stavební řízení: Na uvažované stavební práce bude v termínu cca do vydáno příslušné rozhodnutí Stavebního úřadu v České Lípě. D. Požadovaný rozsah prací: - sanaci zadního průčelí a její dodatečné zateplení s fasádou ETICS kvalitativní třídy a podle TP CZB s Evropským technickým schválením podle ETAG 004. včetně osazení nových venkovních okenních parapetů - očištění a sanace narušených částí povrchu betonových dílců obvodového pláště - obklad obvodového pláště vnějším kontaktním zateplovacím systémem s tenkovrstvou omítkou samozhášivý polystyren tl. 120 mm (nad 22,5 m minerální vlna tl. 120 mm) + požární pásy nad okny minerální vlna tl. 120 mm, - zateplení ostění a nadpraží oken extrudovaným polystyrenem tl. 30 mm - provedení nových svislých hromosvodů včetně revize - výměna klempířských prvků (venkovní parapety), - oprava soklové části domu včetně omítky Marmolit - přerovnání případné doplnění dlaždic okapového chodníku - rozšíření oplechování střechy provede odborná firma PEOT s.r.o.zákupy, která prováděla GO střechy - změna oproti PD. V rámci této výzvy jsou poptávány práce na zadním průčelí. 1) Ošetření podkladu stávajících obvodových panelů vč. soklu a panelů vstupů: a) Omytí tlakovou vodou pro zbavení stěn nečistot, prachu a starých fasádních nátěrů. b) Uvolnění nesoudržných míst odsekáním nebo otlučením. c) Mechanické očištění narušených míst a obnažené výztuže s následným ochranným nátěrem.

2 d) Ošetření mezipanelových spár v souladu s technologickým předpisem výrobce ETICS. e) Doplnění opravovaných míst reprofilačními maltami. 2) Zateplení panelů předního a zadního průčelí domu: a) Na průčelní a zadní stěnu objektu bude aplikován tepelný izolant z desek EPS 70F tl. 120 mm a z desek MW stejné tloušťky. Použití jednotlivých druhů izolantů vychází z požadavků požárně bezpečnostního řešení a je uvedené ve výkresech. Na objektu byla již provedena úprava ETICS štítové stěny. Ostění a nadpraží otvorů deskami z EPS 70F tl. 30 mm (třída reakce na oheň E dle ČSN EN ), nebo z MW tl. 30 mm specifikace podle výkresů (tloušťka je uvedena jako minimální může být místně upravena podle šířky viditelné části rámů oken). b) Montáž perlinky do stěrkového tmelu c) Silikonová tenkovrstvá omítka zrnitosti 1,5 mm změna o proti PD. d) Na objektu budou demontovány stávající venkovní parapety. Bude provedeno oplechování nové s ohledem na tloušťku zateplovacího systému. Přesah prvků min. 50 mm před líc upravené fasády. Ostění a nadpraží otvorů budou opatřeny silikonovou tenkovrstvou omítkou zrnitosti 1,5 mm. e) Oprava soklové části včetně omítky Marmolit. f) Veškeré práce musí být prováděny podle technologických pokynů a podmínek daných výrobcem použitých systémů. Pokud to technologický či jiný předpis nebo normativ určuje, bude použit izolant na jiné bázi minerální (požární předpisy apod.) g) Ukotvení izolantu hmoždinkami v množství dle technologického předpisu výrobce h) Montáž všech příslušných systémových lišt, předepsaných spojek a kotvících prvků na všech nárožích, odkapech vody, hranách a místech zvláště exponovaných včetně ukončovacích okenních APU lišt 3) Atika: a) Rozšíření atiky pro zateplení fasády provede firma PEOT s.r.o. Zákupy (p. Hruban tel.: ) z důvodu dodržení záručních podmínek realizované GO střechy v roce Nutná spolupráce s touto firmou - změna o proti PD.. 4) Klempířské prvky: parapety oken b) Ocelový švédský plech s barevnou, strojně lakovanou úpravou v barvě bílé nebo poplastované hliníkové plechy včetně koncovek v barvě bílé c) Parapetní plechy budou provedeny vcelku na celou šíři okna. d) Styk parapetu se zateplením bude ošetřen tmelem dle předpisu výrobce ETICS. 5) Předokenní držáky na prádlo u bytu 1+2 a) 32 ks držáků z ocel profilů s povrchovou úpravou komaxit v barvě bílé 6) Hromosvody: b) Bude provedena výměna stávajících svodů hromosvodů. c) Demontáž stávajícího hromosvodu před zahájením prací. d) Montáž prodloužených kotev a nového hromosvodu včetně jeho napnutí.

3 e) Bezúdržbovost bude zajištěna materiálem, kdy vodičem bude drát ze slitiny hliníku. 10 mm v kombinaci s příslušnými kotvami, svorkami apod. f) Po zpětné montáži hromosvodu bude na celou hromosvodovou soustavu provedena revize, která bude nedílnou součástí předávacího protokolu. 7) Ventilační mřížky atiky : a) Budou zaslepeny bez náhrady. 8) Ventilační otvory z kuchyňských vestavěných skříní: a) Stávající větrací otvory ve střeše budou zachovány, větrací potrubí bude prodlouženo na tl. izolace a budou vlepeny nové větrací mřížky. 9) Okapový chodník: Stávající okapový chodník bude přerovnán, chybějící nebo poškozené dlaždice budou vyměněny. Bude proveden hutněný štěrkopískový podsyp tl. 150mm. 10) Sokl: Oprava soklové části domu včetně omítky Marmolit. Po nezbytně nutnou dobu provádění prací (včetně přípravných), bude provedeno zakrytí veškerých dotčených oken domu, poté bude provedeno kompletní vyčištění. Po ukončení práce dojde ke kontrole a případné vady (vrypy, škrábance, okuje apod.) budou odstraněny na náklady zhotovitele, případně dojde k výměně (např. skleněných výplní), opět na náklady zhotovitele. Odvoz a likvidace stavebního odpadu, včetně úklidu staveniště, musí být zajišťovány průběžně tak, aby na staveništi ani v jeho okolí nevznikal nežádoucí nepořádek a skládka. Po celou dobu provádění prací na lešení instalovány ochranné záchytné sítě. Demontáž a zpětná odborná montáž případných čidel dodavatelů, umístěných na fasádě. Podrobnosti budou řešeny na místě stavby zápisem do stavebního deníku po dohodě s energetikem OSBD Česká Lípa a příslušným dodavatelem. Tato kapitola bude v ceně dodávky. Z průběhu celé zakázky musí být pořizována průběžně fotodokumentace, která bude ke dni předání hotového díla předána objednateli v elektronické podobě (např. CD, DVD). Společně s fotodokumentací budou předány další doklady, potřebné pro řádnou kolaudaci a úspěšné vyřízení dotačních titulů. Kompletní upřesnění všech výše uvedených údajů lze ověřit u bytové techničky OSBD Česká Lípa Jany Mrázkové tel , mobil případně u předsedkyně samosprávy p.hodné/ 2433 tel Záměrem stavebníka je provést komplexní opravu a zateplení zadního průčelí objektu dle projektové dokumentace a tohoto poptávkového dopisu. E. Požadované termíny realizace: Zahájení akce je plánováno od F. Požadované parametry a vlastnosti ETICS (upřesnění projektové dokumentace):

4 1) ETICS musí splňovat kriteria Cechu pro zateplování budov v TPZ pro kvalitativní třídu A, případně kriteria ETA (Evropské technické schválení) dle směrnice ETAG 004, a to vždy pro daný zateplovací systém, s přesně určenou skladbou, složenou z konkrétních výrobků, které na sebe vzájemně navazují a byly navrženy tak, aby v maximální možné míře pozitivně ovlivnily tepelně izolační charakteristiku budovy a prodloužily její životnost. 2) Omítkovina: Vrchní povrch fasády tvoří silikonová tenkovrstvá omítka zrnitosti 1,5 mm. 3) Pokud budou v projektu materiály specifikovány pouze svými vlastnostmi bez uvedení konkrétních výrobků, musí zhotovitel předložit konkrétní materiály určené k aplikaci k vyjádření a odsouhlasení objednateli sanace. 4) Při bude zhotovitel dodržovat požadavky příslušných technických norem a podmínky aplikace udávané výrobci materiálů. 5) Pokud tato projektová dokumentace nebo technologické postupy aplikace jednotlivých materiálů a systémů vyžadují provedení zkoušek na stavbě, budou tyto zkoušky součástí dodávky zhotovitele. G. Kvalifikační předpoklady realizační firmy (kopie dokladů, nepožadujeme originál): 1) Vyplněný krycí list nabídky žádáme kompletní vyplnění všech položek. 2) Certifikát systému managementu jakosti dle EN ISO 9001 pro provádění pozemních staveb a sanace stavebních konstrukcí. Není závaznou podmínkou výběrového řízení, jedná se pouze o doporučující ukazatel. 3) Oprávnění k podnikání kopie živnostenského listu a výpis z obchodního rejstříku. 4) Kopie platného oprávnění pro provádění zateplovacích prací příslušného zateplovacího systému. 5) Kopie dokladu o zařazení příslušného ETICS do kvalitativní třídy A. 6) Kopie dokladů výrobce ETICS pro sanaci ETICS a pro systém doteplení v minulosti realizovaných zateplení. 7) Čestné prohlášení o splnění kvalifikačních předpokladů a) neprohlášení konkursu b) neexistence daňových nedoplatků c) neexistence pravomocného odsouzení pro trestný nebo hospodářský čin d) neexistence disciplinárního potrestání, pokud to souvisí s předmětem zakázky e) neexistence nedoplatků na pojistném 8) Doklad o uzavřeném pojištění na stavební a montážní rizika alespoň do výše min. 10 mil. Kč. 9) Jmenný seznam pracovníků, zaškolených a kvalifikovaných pro provádění zateplovacích prací s uvedením délky praxe. 10) Seznam potencionálních subdodavatelů, kteří by prováděli práce na poptávané akci. V tomto případě se jedná zejména o subdodavatele např. z oblasti zámečnických nebo zednických prací. 11) Referenční akce údaje o zakázkách montáže zateplování s uvedením investora, adresou objektu, dobou realizace, rozsahu v Kč (vč. DPH) a v m2. 12) Návrh smlouvy o dílo s následujícími údaji cena vč. DPH, doba realizace díla, platební podmínky (např. lhůty splatnosti), sankční ujednání apod. 13) Záruky na kompletní dodávku v délce minimálně 72 měsíců (6 let). 14) Nabídkovou cenu, tedy zaručený a úplný rozpočet jednotlivých prací a materiálů, nutných k provedení díla s jednotlivými dílčími kapitolami dle této výzvy s upřesněním, o které části výzvy se jedná. Pro tyto účely je na konci tohoto poptávkového dopisu uveden soupis prací tzv. sumarizace výzvy. 15) Vyplněný list soupisu prací sumarizace výzvy.

5 16) Harmonogram postupu prací v týdnech, ze kterého bude možno určit dobu provádění celého díla. Požadované doklady nám předložte jako přílohu Vaší nabídky ve zde uváděném pořadí tak, aby byla zjednodušena jejich kontrola v rámci výběrového řízení. Doklady uvedené pod body č. 1) 8) nám předkládejte pouze v případě, že jste tak již v letošním roce neučinili v rámci jiného výběrového řízení. Pokud jste tak učinili, uveďte prosím, v rámci které akce jste doklady předkládali. Vždy je nutno předložit Návrh smlouvy o dílo, položkový rozpočet stavby, Prohlášení uchazeče o zakázku, vyplněný krycí list nabídky a harmonogram postupu prací (body č. 9 16) Nabídky, které nebudou obsahovat kompletní dokladovou část nebo jasné určení akce, ke které byly doklady předloženy, budou vždy vyloučeny z výběrového řízení. H. Termín a způsob předání nabídky: Zalepené obálky s označením Zateplení zadního průčelí Červeného kříže , Česká Lípa doručte na adresu: OSBD Česká Lípa, Barvířská 738, Česká Lípa (nebo osobně na podatelnu OSBD) nejpozději do 11. hodin Rozhoduje razítko příjmu. I. Termín výběrového řízení a oznámení výsledků: Výsledek výběrového řízení Vám bude oznámen písemně. OSBD Česká Lípa si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky. S pozdravem Jana Mrázková bytová technička OSBD Česká Lípa V České Lípě dne

6 KRYCÍ LIST CENOVÉ NABÍDKY bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Červeného kříže Název firmy Sídlo firmy Statutární zástupce Výrobce použitého zateplovacího systému Název akce, u které byly předloženy doklady v r Celková cena a další požadované údaje Zálohové platby, plnění Záruční lhůta v měsících Délka realizace v týdnech Termín možného nástupu Celková cena bez DPH v Kč Celková cena vč. DPH 15% v Kč Poznámka prostor pro Vaše poznámky k nabídce Datum:.. V..Podpis statutárního zástupce:

7 SOUPIS PRACÍ sumarizace výzvy k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Červeného kříže sumarizace Soupis prací - jednotlivé položky dle výzvy a poznámky Obsaženo v nabídce 1 Sanace stávajících obvodových panelů 2 Ošetření podkladu pod zateplení včetně opravy mezipanelových spár 3 Dodávka a montáž zateplení, systém, 4 Ventilační mřížky v kuchyních 5 Přerovnání případné doplnění dlaždic okapového chodníku 6 Oprava soklu včetně omítky Marmolit 7 Klempířské prvky okenní parapety 8 Předokenní držáky prádelních šňůr 9 Provádění prací z lešení vč. ochranné záchytné sítě 10 Odvoz a likvidace stavebního odpadu 11 Fotodokumentace z průběhu díla 12 Zařízení staveniště, VRN 13 Hromosvody vč. revize Vzhledem k tomu, že Vaše nabídka může být zpracována ve stavebním software, který obsahuje jiné názvosloví (jinak pojmenované položky apod.) dodávky stavebních prací, vyplňte tento soupis prací. Prosíme, věnujte bedlivou pozornost vyplnění každého řádku soupisu prací po řádné kontrole Vašeho rozpočtu tak, že skutečně obsahuje všechny požadované práce, uvedené pod daným bodem textu výzvy. Je důležité, aby Váš rozpočet obsahoval i dílčí práce rozhodné pro realizaci dané dodávky stavebních prací. Je možno uvést prosté slůvko ANO, případně i podrobnější uvedení bodu nebo kódu části rozpočtu.

Výzva k podání nabídky na zateplení zadního průčelí domu OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská 2560

Výzva k podání nabídky na zateplení zadního průčelí domu OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská 2560 Výzva k podání nabídky na zateplení zadního průčelí domu OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská 2560 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Výzva k podání nabídky na zateplení štítů bytového domu OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Šluknovská 2875-2877

Výzva k podání nabídky na zateplení štítů bytového domu OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Šluknovská 2875-2877 Výzva k podání nabídky na zateplení štítů bytového domu OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Šluknovská 2875-2877 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880.

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880. Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880. Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa ve Cvikově, ulice Sídliště 561-564

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa ve Cvikově, ulice Sídliště 561-564 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa ve Cvikově, ulice Sídliště 561-564 OSBD Česká Lípa plánuje v letošním roce zateplení včetně vyzdění MIV a výměny předložených schodišť

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům č.p. 511, Skalice u České Lípy

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům č.p. 511, Skalice u České Lípy Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům č.p. 511, Skalice u České Lípy Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených v tomto poptávkovém

Více

SVJ plánuje generální opravu ploché střechy se zateplením včetně souvisejících stavebních prací.

SVJ plánuje generální opravu ploché střechy se zateplením včetně souvisejících stavebních prací. Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům SVJ Antonína Sovy 1718-1721 Česká Lípa Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených v tomto poptávkovém

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa ve Cvikově, ulice Československé armády čp. 118-119

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa ve Cvikově, ulice Československé armády čp. 118-119 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa ve Cvikově, ulice Československé armády čp. 118-119 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská čp. 2560

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská čp. 2560 ýzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská čp. 2560 Žádáme ás, v případě ašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Správce domu plánuje generální opravu ploché střechy se zateplením

Správce domu plánuje generální opravu ploché střechy se zateplením Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Zhořelecká 2557 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Hradecká čp. 2652-53

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Hradecká čp. 2652-53 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Hradecká čp. 2652-53 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Štursova 2620-2623

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Štursova 2620-2623 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Štursova 2620-2623 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Žádost o předložení cenové nabídky.

Žádost o předložení cenové nabídky. Žádost o předložení cenové nabídky. A. Popis objektu: Jedná se o bytový dům Ústecká 2914 2918, Česká Lípa postavený panelovou technologií typové soustavy OP.1.21, zkolaudovaný v roce 1991. Objekt má 4

Více

Výzva k podání nabídky na zateplení bytového domu v České Lípě, Vrchlického č.p. 1886

Výzva k podání nabídky na zateplení bytového domu v České Lípě, Vrchlického č.p. 1886 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Výzva k podání nabídky na zateplení bytového domu v České

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v ul. Na Výsluní , Česká Lípa

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v ul. Na Výsluní , Česká Lípa Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v ul. Na Výsluní 2628 2633, Česká Lípa Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Nabídka k účasti na výběrovém řízení stavební úpravy se změnou užívání ORTOPTICKÁ AMBULANCE A OČNÍ OPTIKA SE ZÁZEMÍM.

Nabídka k účasti na výběrovém řízení stavební úpravy se změnou užívání ORTOPTICKÁ AMBULANCE A OČNÍ OPTIKA SE ZÁZEMÍM. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS v Ústí n. L., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Nabídka k účasti na výběrovém řízení stavební úpravy

Více

Správce domu plánuje zateplení předního a zadního průčelí.

Správce domu plánuje zateplení předního a zadního průčelí. Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa Pod špičákem 2708-2709, Česká Lípa Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Položkový rozpočet pro rekonstrukci objektu: Poděbradská 558, Praha

Položkový rozpočet pro rekonstrukci objektu: Poděbradská 558, Praha CELKOVÁ REKAPITULACE I.a ZATEPLENÍ OBVODOVÉHO PLÁŠTĚ - VÝCHODNÍ PRŮČELÍ 462 710,16 I.b ZATEPLENÍ OBVODOVÉHO PLÁŠTĚ - ZÁPADNÍ PRŮČELÍ 460 926,93 I.c ZATEPLENÍ OBVODOVÉHO PLÁŠTĚ - SEVERNÍ ŠTÍT 289 265,60

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v obci Pihel č. p. 230

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v obci Pihel č. p. 230 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v obci Pihel č. p. 230 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených v tomto poptávkovém

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v ul. Štursova ,Česká Lípa

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v ul. Štursova ,Česká Lípa Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v ul. Štursova 2620-2623,Česká Lípa Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, Sluneční ulice čp. 2484-2487

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, Sluneční ulice čp. 2484-2487 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, Sluneční ulice čp. 2484-2487 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Česká Lípa 11. března 2015. Žádost o předložení cenové nabídky

Česká Lípa 11. března 2015. Žádost o předložení cenové nabídky Česká Lípa 11. března 2015 Žádost o předložení cenové nabídky OSBD Česká Lípa je správcem a spoluvlastníkem bytových domů v okrese Česká Lípa. Na bytovém domě v Novém Boru, ul. Boženy Němcové 655-656 plánujeme

Více

STING NA s.r.o. Projekční a inženýrský atelier Kamenice 110, 547 01 Náchod tel. / fax 491 428 546 IČO 25949560 DIČ CZ25949560

STING NA s.r.o. Projekční a inženýrský atelier Kamenice 110, 547 01 Náchod tel. / fax 491 428 546 IČO 25949560 DIČ CZ25949560 ZODP. PROJEKTANT PROJEKTANT VYPRACOVAL DATUM: ŘÍJEN 2014 ING. JOSEF ŠKODA ING. MICHAL ŠKODA MIROSLAV ŠRŮTEK FORMÁT: 7x A4 STUPEŇ P.D. : DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY KRAJ: KRÁLOVÉHRADECKÝ INVESTOR:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Zateplení budovy MěÚ Národní třída č.25, Hodonín (UŽŠÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky: Zateplení budovy

Více

Správce domu plánuje zateplení předního a zadního průčelí.

Správce domu plánuje zateplení předního a zadního průčelí. Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa Kutnohorská 2641 2642, Česká Lípa Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona.

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. VÝZVA k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. Zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu 2. kategorie zadávanou v souladu s 6 ZVZ a v souladu se Závaznými

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa Jana Zrzavého 2878, Česká Lípa

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa Jana Zrzavého 2878, Česká Lípa Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa Jana Zrzavého 2878, Česká Lípa Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených v tomto

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v Kamenickém Šenově, ulice Huťská čp. 954-955

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v Kamenickém Šenově, ulice Huťská čp. 954-955 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v Kamenickém Šenově, ulice Huťská čp. 954-955 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek

Více

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa plánuje

Více

Správce domu plánuje zateplení předního průčelí včetně zasklení vybraných lodžií bezrámovým systémem

Správce domu plánuje zateplení předního průčelí včetně zasklení vybraných lodžií bezrámovým systémem Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, Hradecká ulice čp. 2658-9 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Dotaz uchazeče č. 1: Budou nějak řešeny hydrogeologické podmínky okolo stavby projevující se upadáním terénu?

Dotaz uchazeče č. 1: Budou nějak řešeny hydrogeologické podmínky okolo stavby projevující se upadáním terénu? Dodatečné informace č. 1 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem MŠ Habrová č. p. 249, Třinec - zateplení objektu včetně výměny vnějších výplní otvorů Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění

Více

BUDOVY MŠ ZAHRADNÍ 739 MĚSTO CHODOV

BUDOVY MŠ ZAHRADNÍ 739 MĚSTO CHODOV Abras projektový ateliér s.r.o. Dvorská 28, 678 01 Blansko tel. 516 417531-2, fax 516 417 531 IČO 60751151 e-mail: abras@abras.cz http://www.abras.cz SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY MŠ ZAHRADNÍ 739

Více

Obec Trojanovice 74401, Trojanovice 210. Vyhlašuje. výzvu více zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na předmět zakázky:

Obec Trojanovice 74401, Trojanovice 210. Vyhlašuje. výzvu více zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na předmět zakázky: Obec Trojanovice 74401, Trojanovice 210 Trojanovice, 25. dubna 2012 Vyhlašuje výzvu více zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na předmět zakázky: Fasáda Mateřské školy na Lomné Úvodní část

Více

Dodatečné zateplení objektů Mateřské školy Školní 518, Klášterec nad Ohří

Dodatečné zateplení objektů Mateřské školy Školní 518, Klášterec nad Ohří Dodatečné zateplení objektů Mateřské školy Školní 518, Klášterec nad Ohří D-1.1.a - TECHNICKÁ ZPRÁVA Pro provedení stavby a) Identifikace stavby Investor stavby: Město Klášterec nad Ohří Místo stavby:

Více

Správce domu plánuje zateplení předního a zadního průčelí.

Správce domu plánuje zateplení předního a zadního průčelí. Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, Hradecká ulice čp. 2654-55 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Energetické úspory objektu OÚ Luboměř

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Energetické úspory objektu OÚ Luboměř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Energetické úspory objektu OÚ Luboměř Název veřejné zakázky Energetické úspory objektu OÚ Luboměř Identifikační údaje zadavatele Název Obec Luboměř IČ 00298158 Adresa sídla

Více

Architektonicko-stavební řešení. Zateplení ZŠ, sportovní haly a školní jídelny. Záhoří č.p. 86, 387 34 Záboří

Architektonicko-stavební řešení. Zateplení ZŠ, sportovní haly a školní jídelny. Záhoří č.p. 86, 387 34 Záboří D.1.1.a Architektonicko-stavební řešení Objekt SO-03_Sportovní hala Technická zpráva Projekt stavby: Místo stavby: Zateplení ZŠ, sportovní haly a školní jídelny Základní škola Záboří Záhoří č.p. 86, 387

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v obci Tuháň č. p. 69

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v obci Tuháň č. p. 69 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v obci Tuháň č. p. 69 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených v tomto poptávkovém

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU:

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Název veřejné zakázky Energetické úspory Domu Služeb Slavkov Identifikační údaje zadavatele Název Obec Slavkov IČ 00300667 Adresa sídla Osoba oprávněná za zadavatele jednat

Více

ÚSPORY ENERGIE VE VEŘEJNÝCH BUDOVÁCH ZŠ JIŘÍHO Z PODĚBRAD 3109 AKTUALIZACE 2012 F.1.3. POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

ÚSPORY ENERGIE VE VEŘEJNÝCH BUDOVÁCH ZŠ JIŘÍHO Z PODĚBRAD 3109 AKTUALIZACE 2012 F.1.3. POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ ÚSPORY ENERGIE VE VEŘEJNÝCH BUDOVÁCH ZŠ JIŘÍHO Z PODĚBRAD 3109 AKTUALIZACE 2012 dokumentace pro stavební povolení dle Vyhlášky č. 499/2006 Sb. F.1.3. POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ Zhotovitel: Investor: PROFSTAV,

Více

Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, 261 01 Příbram II tel.fax 318 628 077, mob. 603 825 940, e-mail: atelier@aspira.cz

Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, 261 01 Příbram II tel.fax 318 628 077, mob. 603 825 940, e-mail: atelier@aspira.cz Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, 261 01 Příbram II tel.fax 318 628 077, mob. 603 825 940, e-mail: atelier@aspira.cz Zodp. projektant : Ing. Čestmír Kabátník datum : únor 2013 Vypracoval: atelier ASPIRA

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, Dlouhá ulice čp. 2449-2450

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, Dlouhá ulice čp. 2449-2450 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, Dlouhá ulice čp. 2449-2450 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Účel objektu. 2. Charakteristika stavby. Obecní úřad a základní škola praktická

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Účel objektu. 2. Charakteristika stavby. Obecní úřad a základní škola praktická TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Účel objektu Obecní úřad a základní škola praktická 2. Charakteristika stavby Objekt obecního domu a základní školy praktické má tři nadzemní podlaží + podstřešní (půdní) prostor a

Více

D.1.1 Architektonicko-stavební řešení D.1.1 a) Technická zpráva Akce : Revitalizace panelového domu Svážná 11; 13; 15; 17, BRNO 635 00

D.1.1 Architektonicko-stavební řešení D.1.1 a) Technická zpráva Akce : Revitalizace panelového domu Svážná 11; 13; 15; 17, BRNO 635 00 D.1.1 Architektonicko-stavební řešení D.1.1 a) Technická zpráva Akce : Revitalizace panelového domu Svážná 11; 13; 15; 17, BRNO 635 00 Brno Nový Lískovec, parcela číslo (2450; 2451; 2452; 2453) Stupeň

Více

OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN

OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ zákon č. 137/2006 Sb. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN V Berouně dne : 27.5.2011 Zadávací dokumentace Zadavatel tímto stanovuje

Více

F.1.1 Technická zpráva

F.1.1 Technická zpráva Zakázka číslo: 2010-10888-ZU F.1.1 Technická zpráva PROJEKT SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU Bytový dům Breitcetlova 880/9, Praha 10 Zpracováno v období: září 2010 Zpracoval: Ing. Marie Navrátilová

Více

Oprava a zateplení bytového domu Jestřebí č.p. 11

Oprava a zateplení bytového domu Jestřebí č.p. 11 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA, B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Oprava a zateplení bytového domu Jestřebí č.p. 11 Projekt pro stavební povolení Kamila Vojtová projektování pozemních staveb Nábřežní 110, Nový Bor Nový

Více

Správce domu plánuje zateplení zadního průčelí, včetně souvisejících stavebních prací

Správce domu plánuje zateplení zadního průčelí, včetně souvisejících stavebních prací Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, Norská 2551, 2552 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených v

Více

v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1

v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1 Výrobní firma na základě přihlášení Ulice čp. PSČ Město Č.j. Vyřizuje / linka Datum 167/2012 Ing. Jaromír Matocha 13.3.2012 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební

Více

Správce domu plánuje v letošním roce realizovat zateplení průčelních stěn.

Správce domu plánuje v letošním roce realizovat zateplení průčelních stěn. Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v Holanech č.p. 19 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených v tomto poptávkovém

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Č. 21108 zakázka zadávaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon s názvem Mateřská škola Proseč zateplení

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411

ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411 ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411 Veřejná zakázka malého rozsahu podle 12 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Na Jílech 2651.

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Na Jílech 2651. Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Na Jílech 2651. Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zpracování nabídky ve veřejné zakázce malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále také jako zákon či ZVZ ).

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zpracování nabídky ve veřejné zakázce malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále také jako zákon či ZVZ ).

Více

DOKUMENTACE OBJEKTU D.1.2

DOKUMENTACE OBJEKTU D.1.2 ČÁST: D DOKUMENTACE OBJEKTU D.1.2 ARCHITEKTONICKO STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D.1.2.a TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU SK VIKTORIE OŘECH Zbuzanská 180, 252 25, Ořech 05/2013 A07513-1 - Dokumentace je zpracována

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN ZE ZDROJŮ EU - Fondu soudržnosti TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z OPŽP PRO VODU, VZDUCH A PŘÍRODU Prioritní osa 3 udržitelné využívání zdrojů energie Oblast podpory -

Více

Nûkolik aktuálních otázek a odpovûdí k sanaci zateplovacího systému

Nûkolik aktuálních otázek a odpovûdí k sanaci zateplovacího systému povrchové úpravy 1/2012 Nûkolik aktuálních otázek a odpovûdí k sanaci zateplovacího systému Ing. Tomá Po ta Co se starým, poškozeným zateplovacím systémem a jak jej odstranit nebo na něj nalepit nový?

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v obci Tuháň č. p. 74

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v obci Tuháň č. p. 74 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v obci Tuháň č. p. 74 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených v tomto poptávkovém

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. ÚSPORY ENERGIÍ ZATEPLENÍ OBJEKTU Mateřské školy Radvanice Obec Radvanice. k.ú. Radvanice v Čechách 738832

TECHNICKÁ ZPRÁVA. ÚSPORY ENERGIÍ ZATEPLENÍ OBJEKTU Mateřské školy Radvanice Obec Radvanice. k.ú. Radvanice v Čechách 738832 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚSPORY ENERGIÍ ZATEPLENÍ OBJEKTU Mateřské školy Radvanice Obec Radvanice Místo stavby: čp. 143, st.p.č.891 k.ú. Radvanice v Čechách 738832 Investor: Obec Radvanice Č.p. 160 Radvanice

Více

Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín

Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín http://www.opzp.cz/ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: www.hlucin.cz VYŘIZUJE: Ing. Lukáš Vlach TEL.:

Více

Správce domu plánuje zateplení zadního průčelí + zrušení lodžií části sušáren, včetně souvisejících stavebních prací.

Správce domu plánuje zateplení zadního průčelí + zrušení lodžií části sušáren, včetně souvisejících stavebních prací. Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Šluknovská č.p. 2875-2877. Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon či ZVZ, pro zpracování nabídky dle 38 Zákona, ve zjednodušeném podlimitním řízení Název veřejné zakázky: Snížení

Více

Technická zpráva. ZATEPLENÍ OBJEKTU MŠ a OÚ

Technická zpráva. ZATEPLENÍ OBJEKTU MŠ a OÚ Technická zpráva Všeobecně Název stavby : Místo stavby : ZATEPLENÍ OBJEKTU MŠ a OÚ MŠ Přílepy, Přílepy č.p.4, 769 01 Holešov parcela číslo 25 k.ú. Přílepy Okres : Kroměříž Kraj : Zlínský Investor : Obec

Více

vyzývá uchazeče k podání nabídky na:

vyzývá uchazeče k podání nabídky na: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY 1. Zadavatel zakázky: Obchodní firma: Společenství vlastníků domu Gočárova 1225-1229 IČ : 288 52 036 Sídlo: Hradec Králové, Gočárova třída 1225 PSČ: 500 02 Zapsán v rejstříku společenství

Více

CELKOVÁ REKONSTRUKCE AREÁLU ŠKOLICÍHO

CELKOVÁ REKONSTRUKCE AREÁLU ŠKOLICÍHO AID spol. s r.o. Lučany nad Nisou 331 IČ: 25015699 Pošta Josefův Důl 468 44 Zodpovědný projektant: Ing. arch. Igor Dřevíkovský CELKOVÁ REKONSTRUKCE AREÁLU ŠKOLICÍHO CENTRA CELNÍ SPRÁVY JÍLOVIŠTĚ I. ETAPA

Více

REALIZACE ENERGETICKO-ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ NA OBJEKTU MŠ OBCE HERÁLEC TECHNICKÁ ZPRÁVA

REALIZACE ENERGETICKO-ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ NA OBJEKTU MŠ OBCE HERÁLEC TECHNICKÁ ZPRÁVA REALIZACE ENERGETICKO-ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ NA OBJEKTU MŠ OBCE HERÁLEC STRANA 1 Ved. projektant: Ing. LEOŠ POHANKA IP IZOLACE POLNÁ, Zodp. projektant: Ing. TOMÁŠ POHANKA Vypracoval: Ing. RADKA MATOUŠKOVÁ

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA POŽÁRNÍ OCHRANY Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY POLIKLINIKY LÍŠEŇ na ul. Horníkova 34 v Brně - Líšni PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Investor: Statutární město

Více

A1.1-1 Technická zpráva

A1.1-1 Technická zpráva A1.1-1 Technická zpráva Identifikační údaje stavby Název stavby: Místo stavby: Břeclav, p.č. st. 4456 Katastrální území: Kraj/okres: Druh stavby: Stavebník: Zhotovitel stavby: Nemocnice Břeclav Rekonstrukce

Více

- reprofilace a ochrana výztuže materiály komplexního sanačního systému pro ochranu betonu *

- reprofilace a ochrana výztuže materiály komplexního sanačního systému pro ochranu betonu * Praha 8, Batličkova 253/1-254/3 Výkaz výměr VÝMĚRY VŠECH TECHNOLOGIÍ, TECHNICKÉ SPECIFIKACE 2 Sanace obvodového pláště - strojoven výtahů, atiky č.p. Techn. Technologie Suma S 2.2.1 REP1P/10-GM m2 Reprofilace

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení 2. Mechanická odolnost a stabilita 3. Požární bezpečnost 4. Hygiena, ochrana zdraví a životního prostředí

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 78527/2015 Naše sp. zn.: 78527/2015 MJP/LESA *MUSPX01IZC59* Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova

Více

D Dokumentace objektů a technických a technologických zařízení

D Dokumentace objektů a technických a technologických zařízení STAVBA: MÍSTO STAVBY : OBJEDNATEL : STAVEBNÍK: Zateplení a výměna výplní otvorů k.ú. Dolní Kralovice, parcela č. 351, 353 a 383 st. Agro Dolní Kralovice s.r.o., Č.p. 16, 257 68 Dolní Kralovice Agro Dolní

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům SVJ domu čp v Dubé, Na Výsluní čp

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům SVJ domu čp v Dubé, Na Výsluní čp Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům SVJ domu čp. 74-76 v Dubé, Na Výsluní čp. 74-76 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených v

Více

Čechtická 758, Praha 12 - Kamýk zak. č. 13021

Čechtická 758, Praha 12 - Kamýk zak. č. 13021 OBSAH 1 STÁVAJÍCÍ STAV... 2 2 KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ... 2 2.1 Zkoušky a měření... 2 2.2 Bourací práce... 2 2.3 Zemní práce... 2 2.4 Svislé konstrukce... 3 2.5 Podlahy... 3 2.6 Střechy... 4 2.6.1 Demontáž horního

Více

Správce domu plánuje opravu balkonů objektu včetně souvisejících stavebních prací.

Správce domu plánuje opravu balkonů objektu včetně souvisejících stavebních prací. Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům SVJ v České Lípě, ul. Antonína Sovy 1718, 1719, 1720, 1721 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Výzva k podání nabídky na zrušení 16 ks lodžií sušáren na bytovém domě OSBD Česká Lípa, Na Jílech 2637 2638, Česká Lípa

Výzva k podání nabídky na zrušení 16 ks lodžií sušáren na bytovém domě OSBD Česká Lípa, Na Jílech 2637 2638, Česká Lípa Výzva k podání nabídky na zrušení 16 ks lodžií sušáren na bytovém domě OSBD Česká Lípa, Na Jílech 2637 2638, Česká Lípa Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek

Více

D.1.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA

D.1.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA Dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení dle přílohy č. 4 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. D.1.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY: ZATEPLENÍ OBECNÍHO ÚŘADU V KOŠICÍCH U SOBĚSLAVI

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Kontaktní osoba Ing. Drahomíra Witoszová Telefon 595 391 036 Fax 595 391 037 E-mail witoszova.drahomira@dakol-karvina.cz Datum 12. 11. 2010 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Karviná CHS - revitalizace fasády - dokončení Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

U všech položek požadujeme výměr materiálu, cenu materiálu, cenu práce a 15 % DPH.

U všech položek požadujeme výměr materiálu, cenu materiálu, cenu práce a 15 % DPH. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa je správcem

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Dlouhá čp. 2425-2426

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Dlouhá čp. 2425-2426 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Dlouhá čp. 2425-2426 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku. FITNESS PARK Sportovní areál Bučiska v Rožnově pod Radhoštěm

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku. FITNESS PARK Sportovní areál Bučiska v Rožnově pod Radhoštěm VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku FITNESS PARK Sportovní areál Bučiska v Rožnově pod Radhoštěm V Rožnově pod Radhoštěm dne 14.4.2016 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Zadavatel: KOMERČNÍ DOMY ROŽNOV,

Více

Montážní předpis výrobce ENVART s.r.o. pro vnější kontaktní tepelně izolační kompozitní systém ENVART izol MW

Montážní předpis výrobce ENVART s.r.o. pro vnější kontaktní tepelně izolační kompozitní systém ENVART izol MW Montážní předpis výrobce ENVART s.r.o. pro vnější kontaktní tepelně izolační kompozitní systém ENVART izol MW 0. POPIS A POUŽITÍ VÝROBKU ETICS ENVART izol MW je vnější kontaktní tepelně izolační kompozitní

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

V Hradci Králové dne 11.07.2012. Veřejná zakázka č. 1220 výzva k předložení nabídky. Název zakázky: V Lipkách 692 - GO střechy

V Hradci Králové dne 11.07.2012. Veřejná zakázka č. 1220 výzva k předložení nabídky. Název zakázky: V Lipkách 692 - GO střechy V Hradci Králové dne 11.07.2012 Veřejná zakázka č. 1220 výzva k předložení nabídky Název zakázky: V Lipkách 692 - GO střechy Zadavatel zakázky: Správa nemovitostí Hradec Králové, příspěvková organizace

Více

BUDOVY ZŠ NEJDECKÁ 254 MĚSTO CHODOV

BUDOVY ZŠ NEJDECKÁ 254 MĚSTO CHODOV projektový ateliér s.r.o. Dvorská 28, 678 01 Blansko tel. 516 417531-2, fax 516 417 531 IČO 60751151 e-mail: abras@abras.cz http://www.abras.cz SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY ZŠ NEJDECKÁ 254 MĚSTO

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Dům dětí a mládeže Uherské Hradiště Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku stavebních prací

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Dům dětí a mládeže Uherské Hradiště Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku stavebních prací DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE UHERSKÉ HRADIŠTĚ příspěvková organizace Purkyňova 494 686 06 Uherské Hradiště tel 572 525 111, fax 572 551 071 Veřejná zakázka malého rozsahu podle 12 zákona č137/2006 Sb,o veřejných

Více

F- 4 TEPELNÁ TECHNIKA

F- 4 TEPELNÁ TECHNIKA F- 4 TEPELNÁ TECHNIKA Obsah: 1. Úvod 2. Popis objektu 3. Normové požadavky na tepelně technické vlastnosti obvodových konstrukcí 3.1. Součinitel prostupu tepla 3.2. Nejnižší vnitřní povrchová teplota 3.3.

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZŠ A MŠ BRNO, HUSOVA 17, P. O., OBJEKT RAŠÍNOVA 3 OPRAVA PORTÁLU A PŘILEHLÉ ZÍDKY

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZŠ A MŠ BRNO, HUSOVA 17, P. O., OBJEKT RAŠÍNOVA 3 OPRAVA PORTÁLU A PŘILEHLÉ ZÍDKY TECHNICKÁ ZPRÁVA ZŠ A MŠ BRNO, HUSOVA 17, P. O., OBJEKT RAŠÍNOVA 3 OPRAVA PORTÁLU A PŘILEHLÉ ZÍDKY HLAVNÍ PROJEKTANT: ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: Ing. Václav Čech DATUM: 12/2015 TECHNICKÉ PODKLADY, BRNO, ZŠ

Více

ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace. D.1.1 Architektonicko stavební řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA

ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace. D.1.1 Architektonicko stavební řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace Název zakázky: Zateplení sportovní haly, Petřivalského 3 v Přerově Název dokumentace Zodpovědný projektant Ing. Volek Petr D.1.1 Architektonicko

Více

Oprava a zateplení panelového domu Rumburských hrdinů 751-754, Nový Bor

Oprava a zateplení panelového domu Rumburských hrdinů 751-754, Nový Bor A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA, B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Oprava a zateplení panelového domu Rumburských hrdinů 751-754, Nový Bor Projekt pro stavební povolení Kamila Vojtová projektování pozemních staveb Nábřežní

Více

D.1.1.a TECHNICKÁ ZPRÁVA

D.1.1.a TECHNICKÁ ZPRÁVA Zak. č. 253/05/2014 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO D.1.1.a TECHNICKÁ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory objektu KD ve Stříteži Místo stavby: Střítež č.p 118 a 213 739 59 Střítež u Českého

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, Zhořelecká ulice čp

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, Zhořelecká ulice čp Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, Zhořelecká ulice čp. 2515-18 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653

Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653 Název stavby: Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Investor: Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor Projektant: Graphic PRO s.r.o. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653 Vypracoval:

Více

F.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

F.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA F.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah Obsah... 1 A. ÚČEL OBJEKTU... 3 B. ZÁSADY ARCHITEKTONICKÉHO, FUNKČNÍHO, DISPOZIČNÍHO A VÝTVARNÉHO ŘEŠENÍ A ŘEŠENÍ VEGETAČNÍCH ÚPRAV OKOLÍ OBJEKTU, VČETNĚ ŘEŠENÍ PŘÍSTUPU A

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Snižování spotřeby energie v objektu ČOV - administrativní úsek. Místo: Rožmitál pod Třemšínem č.p. 109, 262 42, Rožmitál Datum:

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Snižování spotřeby energie v objektu ČOV - administrativní úsek. Místo: Rožmitál pod Třemšínem č.p. 109, 262 42, Rožmitál Datum: KRYCÍ LIST ROZPOČTU Stavba: Snižování spotřeby energie v objektu ČOV - administrativní úsek JKSO: CC-CZ: Místo: Rožmitál pod Třemšínem č.p. 109, 6 4, Rožmitál Datum:.09.014 Objednavatel: Město Rožmitál

Více

Název zakázky: Odstranění závad z energetického auditu v objektech VOŠ a SŠ Boskovice

Název zakázky: Odstranění závad z energetického auditu v objektech VOŠ a SŠ Boskovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, k zjednodušenému podlimitnímu řízení na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 2586 a násl. zák.č.89/2012 Sb., občanský zákoník

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 2586 a násl. zák.č.89/2012 Sb., občanský zákoník SMLOUVA O DÍLO č. : U - 138-00/15 uzavřená podle 2586 a násl. zák.č.89/2012 Sb., občanský zákoník OBJEDNATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Zapsaný v obchodním rejstříku u: Městského soudu v

Více

D1.1. Technická zpráva

D1.1. Technická zpráva D1.1. Technická zpráva (Snížení energetické náročnosti objektu základní a mateřské školy v městysu Ostrov u Macochy) Investor: Obsah: Zpracovatel: Městys Ostrov u Macochy Městys Ostrov u Macochy č.p. 80

Více

Rekonstrukce prostor prodejny na školní šatnu v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1

Rekonstrukce prostor prodejny na školní šatnu v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1 Stavební firma na základě přihlášení Ulice čp. PSČ Město Č.j. Vyřizuje / linka Datum 166/2012 Ing. Jaromír Matocha 13.3.2012 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební

Více