1./ oprava názvu dokumentu na: ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1./ oprava názvu dokumentu na: ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ"

Transkript

1 Dodatek k dokumentu Školní vzdělávací program mateřské školy Zelený ráj V době inspekční činnosti ve dnech byly zjištěny některé nedostatky v tomto hlavním dokumentu školy. Na pedagogické radě jsme se s kolektivem společně dohodli opravit tyto shledané nedostatky: 1./ oprava názvu dokumentu na: ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ 2. /zpracoval: kolektiv mateřské školy pod vedením Renáty Březinové 3./ v kapitole charakteristika školy -je pod popis budovy školy připsán odstavec týkající se charakteristiky třídy na odloučeném pracovišti ve znění: Od školního roku 2008/2009 patří k naší škole také třída na odloučeném pracovišti v prostorách Základní školy na ulici Valtická 3. Tato třída má kapacitu 20 dětí a vzhledem k prostředí školy je vhodná pro děti posledního ročníku mateřské školy, nebo pro děti s odkladem školní docházky. Děti této třídy se stravují v prostorách školní jídelny ZŠ. Rozměry menší herna je nevýhodou, proto jsou dětem během dne k dispozici ještě prostory školní družiny a tělocvična dle rozpisu ZŠ. Pro pobyt venku slouží dětem 2 hřiště s umělým povrchem. K tematickým vycházkám je odtud velmi blízko na Svatý Kopeček. v popisu týkající se prostředí je připsáno: Můžeme se pochlubit originálním prostředím pod Svatým Kopečkem 4./ v kapitole podmínky vzdělávání v naší škole materiální podmínky Pravidla pro jednotlivá centra aktivity ve třídách se stala již tradicí a dětem samozřejmostíbylo by vhodné je dětem i viditelně znázornit pro častější připomenutí. Je důležité hledat možnosti vytváření dalších koutků, což by vyřešilo dokoupení vhodného nábytku velikostně přizpůsobenému dětem a to postupně do všech tříd. Ve všech čtyřech třídách jsou děti smíšeného věku, jen třída na odloučeném pracovišti je vzhledem k prostředí vhodnější pro starší děti. Věkově mladší děti jsou jen výjimečně doplňovány. Diferencování věkových skupin je nedílnou součástí naší práce. Očekávané výstupy přizpůsobujeme jak věkovým skupinám, tak i jednotlivým dětem, podle jejich individuálních schopností a možností. -záměry do budoucna: Do budoucna bychom chtěli vytvořit další prostor alespoň pro skupinku dětí-již zmiňované Tvořivé centrum v suterénu budovy školky, které by se dalo využít na tvoření výtvarných prací na různé soutěže, nebo pro činnosti s keramickou hlínou, či přípravu programů pro vystoupení dětí na veřejnosti. Je potřeba zvážit možnost, kde by měla potřebné zázemí vedoucí školního stavování, s nábytkem pro uložení potřebných dokumentů. Potřebujeme také nechat vytvořit program pro potřeby školní jídelny, který by byl nastaven pro podmínky naší školy.

2 Chtěli bychom také dovybavit místnost, která slouží pro individuální logopedickou práci s dětmi novým stolečkem a poličkami a dotykovým počítačem, který by tuto práci s dětmi jistě velmi obohatil. podmínky vzdělávání v naší škole životospráva Děti na odloučeném pracovišti se stravují ve školní jídelně základní školy. Jen ve výjimečných případech (prázdniny v ZŠ, ředitelské volno) se stravují v budově školy na Habánské. -záměry do budoucna: Na odloučené pracoviště je potřeba zakoupit vhodné stoly do školní jídelny ke správnému stolování dětí, tak aby byly přizpůsobeny velikostně dětem předškolního věku. Pro děti na odloučeném pracovišti je potřeba pro kvalitní odpočinek pořídit také lehátka a nahradit tak nevhodné pěnové puzzle. V Duhové třídě je potřeba vytvořit prostor nejen pro uložení lehátek-skříň s potřebným odvětráním, ale i pro vhodné skladování potřebných lůžkovin. podmínky vzdělávání v naší škole psychosociální podmínky Vzhledem ke stanovenému cíli našeho Školního vzdělávacího programu je pro nás prioritou respektovat individuální potřeby aktivity i odpočinku jednotlivých dětí bez ohledu na věku /pokud dítě neusne do 30 minut má možnost vstávat a věnovat se připraveným aktivitám/. Ve třídách jsou vždy přichystány náhradní programy, různé klidové činnosti z nabídky podle probíhajících témat v jednotlivých třídách. Vzniká zde vhodný časový prostor pro individuální práci s dětmi podle jejich možností. Kvalita psychosociálních podmínek je přímo závislá na splnění požadavků, které máme v naší škole na profesionála - učitelku: Třída na odloučeném pracovišti s názvem Duhová je složena také z dětí různých věkových kategorií, ale prostředí školy více vyhovuje starším dětem, proto je sem směrujeme. Skupiny smíšeného věku si tak mohou vzájemně pomáhat, doplňovat se, ale i respektovat. I zde jsou dětem vytvořeny podmínky, které vedou děti k samostatnosti a zdravému rozvoji jejich osobnosti. Stravování je zajištěno v jídelně Základní školy časově tak, aby vyhovoval dětem školky i školákům. Individuální odpočinkový režim pro děti je stejný jako v budově školy. podmínky vzdělávání v naší škole pedagogické a personální zajištění Logopedická péče je zajištěna 1x týdně v rámci spolupráce s logopedickou ambulancí v budově školy/na základě souhlasu a zmocnění rodičů/.v budově školy je logopedie dále zajištěna naší školní logopedkou přímo a to 4x týdně. Na odloučeném pracovišti 2x týdně také touto formou odborné péče zajištěné logopedickou ambulancí.

3 Ve škole pracuje 5 správních zaměstnanců: -školnice, uklizečka -kuchařka, pomocná kuchařka -ekonomka 5/ kapitola organizace vzdělávání nepodtrhaný text v ŠVP PV byl, ale ne pod touto kapitolou. V současné době máme zapsáno ve třech třídách v budově školy 25 dětí a ve třídě na odloučeném pracovišti 20dětí. Heterogenní třídy v budově školy s názvy: Červená, Modrá, Zelená jsou rozšířené i o vedlejší prostory, ve kterých mají děti vytvořeny podmínky k vlastní aktivitě a experimentování a mohou se samy rozhodnout, kterých činností se účastní. Je tedy i zohledněno osobní soukromí a dostatečná péče je věnována obměňování věcného vybavení a pomůcek. V každé ze tříd je nastaven individuální odpočinkový režim. Děti odpočívají v Červené a Modré třídě na matracích v prostoru třídy, V Zelené třídě jsou k dispozici lehátka. Pro děti, které do ½ hodiny neusnou, jsou ve třídě připraveny klidové činnosti. Třída na odloučeném pracovišti s názvem Duhová je složena také z dětí různých věkových kategorií, ale prostředí školy více vyhovuje starším dětem, proto je sem směrujeme. Skupiny smíšeného věku si tak mohou vzájemně pomáhat, doplňovat se, ale i respektovat. I zde jsou dětem vytvořeny podmínky, které vedou děti k samostatnosti a zdravému rozvoji jejich osobnosti. Děti zde mohou využívat v dopoledních hodinách prostory školní družiny a pro pohybové aktivity i tělocvičnu. Stravování je zajištěno v jídelně Základní školy časově tak, aby vyhovoval dětem školky i školákům. Individuální odpočinkový režim platí pro děti podobně jako v budově školy. Děti zde odpočívají také 30 minut na lehátkách a podle jejich potřeby se mohou poté věnovat připraveným aktivitám v klidovém režimu. Přijímání dětí Ředitelka MŠ stanoví po dohodě se zřizovatelem místo, termín a dobu pro vyzvednutí tiskopisu žádosti a podání žádosti o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání od následujícího školního roku. Informace zveřejní v Zpravodaji města Mikulov. Zápis probíhá na škole. 2. Ředitelka rozhoduje o přijetí dítěte do MŠ ve správním řízení na základě žádosti o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání a dle kritérií pro přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání, která jsou v době zápisu zveřejněna (viz Směrnice pro přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání event. webové stránky školy). Děti se přijímají do naplnění kapacity školy. 3. Do mateřské školy jsou přijímány děti zpravidla od 3 do 6 let. Přednostně jsou přijímány děti v posledním roce před zahájením povinné školní docházky. 4. K předškolnímu vzdělávání se přijímají děti, které jsou státními občany ČR nebo se státní příslušností jiného členského státu Evropské unie.

4 5. K předškolnímu vzdělávání se přijímají děti, které nejsou státními občany ČR ani jiného členského státu Evropské unie, pokud pobývají na území ČR oprávněně podle 20 školského zákona - doklad o oprávněnosti pobytu dítěte na území ČR je zákonný zástupce dítěte povinen předložit při zápisu dítěte do mateřské školy. 6. Při přijímání dětí je nutné dodržet podmínky ustanovení 50 zákona 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví, ve znění pozdějších předpisů (dítě se podrobilo stanoveným pravidelným očkováním, má doklad že je proti nákaze imunní nebo se nemůže očkování podrobit pro trvalou kontraindikaci). 7. Zákonným zástupcům dítěte vydává ředitelka do 30 dnů správní rozhodnutí o přijetí ( nepřijetí) dítěte do MŠ. 8. Ředitelka může stanovit tříměsíční zkušební pobyt dítěte v mateřské škole. 9. Při přijetí dítěte do mateřské školy se ředitelka mateřské školy dohodne se zákonným zástupcem dítěte na rozsahu docházky dítěte do mateřské školy a způsobu a rozsah stravování. 10. V souladu s 34 odst. 9 školského zákona lze v případě necelodenní docházky dítěte přijmout další dítě na zbývající pravidelně nevyužívanou dobu. 11. Při umísťování dětí do tříd jsou brány v úvahu především potřeby školy, dětí, event. zájem rodičů. 12. Dítě může být přijato k předškolnímu vzdělávání i v průběhu školního roku, pokud to dovolují kapacitní podmínky školy. Umístění dětí do tříd V jednotlivých heterogenních třídách zůstává skupina kmenových dětí a k ní se přidávají nově přijaté tak, aby věkové složení jednotlivých tříd bylo vyrovnané. Zároveň vycházíme vstříc rodičům v konkrétních požadavcích (sourozenec, příbuzný, kamarád, ). Pro jistou kmenových dětí zůstává se třídou vždy jedna z učitelek. Při nástupu nových dětí je užíván adaptační režim, který si domluví podle potřeb rodiče pro své dítě s učitelkou individuálně. Třídní vzdělávací programy Každá třída má zpracován Třídní vzdělávací program, ve kterém jsou přehledně rozpracovány integrované bloky ze Školního vzdělávacího programu a s nimi i tematické okruhy vzdělávací nabídky (podle výběru dětí) s patřičně širokou nabídkou činností. Součástí Třídních vzdělávacích programů jsou charakteristiky jednotlivých tříd a seznamy dětí. Klíčové kompetence, dílčí vzdělávací cíle. Každý TVP obsahuje i přehled plnění jednotlivých kompetencí a dílčích cílů, které jsou plně využívány k dalšímu plánování činností. Učitelka vždy plánuje dle vybraného okruhu téma, které vzniká po vzájemném rozhovoru s dětmi, tak aby se zde co nejvíce promítla představa dětí (plánovací list, který popisuje nejen připravené činnosti, ale i zpětnou evaluacievaluace okruhu, tématu). Evaluační listy jednotlivých dětí, jež jsou pravidelně doplňovány, jsou neoddělitelným dílem TVP v každé třídě, neboť individuální potřeby dětí jsou prioritou. je potřeba se ještě více soustředit na pokroky u dětí posledního ročníku mateřské školy- s pomocí speciálního pedagoga, který je součástí našeho kolektivu. Ve spolupráci se naší speciální pedagožkou sestavíme důkladnější hodnocení, které bude doplňováno minimálně 3x týdně.

5 Ve všech třídách pracují plně kvalifikované učitelky. Denní programy se odvíjí od stanoveného režimu dne, který je dostatečně pružný, umožňuje reagovat na individuální možnosti dětí či na jejich aktuálně změněné potřeby. Je dbáno na to, aby děti měly dostatek času na i prostoru na spontánní hru. Jsou vytvářeny podmínky pro individuální, skupinové i frontální činnosti, děti tak mají možnost účastnit se společných činností v malých, středně velkých i velkých skupinách. Je dostatečně dbáno na osobní soukromí dětí mají možnost uchýlit se do klidnějšího koutu a neúčastnit se společných činností, stejně tak i při osobní hygieně. Nejsou překračovány počty ve třídě, spojování tříd je maximálně omezeno. Vyhovuje nám zařazovat pravidelné řízené zdravotně preventivní pohybové aktivity před obědem, nejen pro správné držení těla, ale i jako společné zklidnění. Zvažujeme i možnost zařazovat logopedické chvilky. Pracujeme podle školního vzdělávacího programu Svět, do kterého patřím, který vypracoval celý pedagogický kolektiv. Aktuálně ho společně s pedagogickými pracovnicemi upravujeme podle měnících se podmínek Snažíme se respektovat vývojové a věkové zvláštnosti dětí, pomáhat rozvíjet dětem jejich přirozené potřeby s ohledem na respektování jejich osobních a specifických zvláštností, vytvářet podmínky pro optimální rozvoj osobních předpokladů. Tím umožnit dětem získat věku přiměřenou fyzickou, psychickou i sociální samostatnost. Denní řád v budově školy i na odloučeném pracovišti je dán rámcově a umožňuje pružně reagovat na individuální potřeby a možnosti dětí. Pevně stanovené časy jsou pouze časy jídel a odpoledního odpočinku. Střídání řízených a spontánních, individuálních a skupinových činností se snažíme dětem zajistit jejich přirozené potřeby a rozvoj osobnosti. Každodenně, pakliže to počasí dovolí zařazujeme pobyt venku, v odpoledním čase využíváme školní zahradu a hřiště. Podobně je tomu ve třídě na odloučeném pracovišti. Odpolední odpočinek dětí máme přizpůsobený potřebám dětí, pro něž jsou poskytovány po krátkém odpočinku zájmové a hrové aktivity. Minimálně jednou měsíčně máme pro děti připravené divadelní představení, s kterými k nám jezdí profesionální divadelní společnosti. Oblíbené jsou také hudební koncertky, a představení kouzelníka. Na podzim mají děti možnost účastnit se solné jeskyně a v jarních měsících plaveckého výcviku v Plavecké škole v Hustopečích. Každým rokem pořádáme pro děti pestrý program v rámci MDD, kde se potkáváme s kamarády z nedalekého Drasenhofenu. Vždy v červnu se můžeme těšit na celodenní výlet a následně se loučíme s dětmi, které odchází do 1. tříd ZŠ-všechny akce jsou společné i pro třídu na odloučeném pracovišti. Ve vzdělávání dětí upřednostňujeme rozvíjení smyslového vnímání jako základu veškerého přirozeného poznávání a věnujeme se intenzivně oblasti logopedie. Veškeré snažení všech zaměstnanců školy směřuje k tomu, aby zde bylo dítě maximálně šťastné a spokojené. Tradicí je dlouholetá spolupráce s MŠ v Drasenofenu, ZŠ a logopedickou ambulancí v Mikulově.

6 6./ v kapitole anotace vzdělávacího programu popsané podmínky, které připravujeme, jsme nahradili možnostmi, které připravujeme Možnosti, které připravujeme: 7./kapitola Pravidla pro vnitřní hodnocení dětí a evaluaci původní text této kapitoly jsme nahradili tímto: 1. Dokumenty školy ŠVP PV-TVP, soulad ŠVP PV-RVP PV Tato oblast by měla hodnotit naplňování stanovených záměrů a cílů školy v souladu s cíli RVP PV. 1.1 Evaluace témat jednoho integrovaného bloku Čas. rozvrh: zhodnotit soulad vytvořených témat daného integrovaného bloku, prověřit naplnění stanovených záměrů jako celku, případná opatření po ukončení tématu v daném integrovaného bloku - záznam do TVP (evaluace na plánovacím listu) - konzultace učitelek učitelky v jednotlivých třídách 1.2 Evaluace plnění přiřazených kompetencí v integrovaném bloku zhodnotit plnění kompetencí daného integrovaného bloku, prověřit naplnění stanovených záměrů, případná opatření Čas. rozvrh: po ukončení tématu v daném integrovaného bloku - záznam do TVP, záznam do tabulky přehledu plnění - konzultace učitelek učitelky v jednotlivých třídách 1.3 Evaluace plnění dílčích cílů při plnění kompetencí Čas. rozvrh: zhodnotit plnění dílčích cílů, případná opatření po ukončení tématu v daném integrovaného bloku s přiřazenými kompetencemi - záznam do TVP, záznam do tabulky přehledu plnění, popř. záznam do evaluačního listu jednotlivých dětí - konzultace učitelek učitelky v jednotlivých třídách 1.4 Evaluace integrovaných bloků vyhodnotit naplnění stanovených záměrů v rámci zrealizované vzdělávací nabídky, stanovit případná opatření do dalšího, navazujícího tématu v rámci integrovaného bloku Čas. rozvrh: -vždy po ukončení tématu v integrovaném bloku - záznamy do plánovacích listů, přehled v tabulce - konzultace učitelek - dle potřeby záznam do přehledu o rozvoji dítěte, konzultace s rodiči

7 učitelky v jednotlivých třídách 1.5 Hodnocení dětí hodnotit vývojové pokroky jednotlivých dětí Čas. rozvrh: převážně průběžně, dle aktuální situace a potřeby - konzultace učitelek - konzultace s rodiči - konzultace s odborníky z pedagogicko-psychologické porady - diagnostika dětských výtvarných prací - cílené pozorování - záznamy do evaluačních listů dětí dle stanovených kritérií (grafické i písemné) zejména na základě diagnostiky a pozorování - dle potřeby stanovení případných opatření učitelky v jednotlivých třídách 1.6 Soulad TVP ŠVP RVP PV ověřit soulad TVP ŠVP RVP PV, hodnocení naplňování záměrů, vzdělávacího obsahu, podmínek, metod, forem práce, spoluúčast rodičů Čas. rozvrh: 2x ročně (k , k ) - přehledy o rozvoji dětí (evaluační listy dětí) - monitoring - podrobnější hospitační záznamy - konzultace - dotazníky pro rodiče -1x ročně v pololetí - pedagogické porady -sebereflexe pedagogických pracovnic - vlastní hodnocení školy pedagogické pracovnice, rodiče, ředitelka 2. Průběh vzdělávání a výsledky Evaluace průběhu vzdělávání bude zaměřena na hodnocení vlastního vzdělávacího procesu, používaných metod a forem práce, uplatnění nových poznatků a zkušeností, naplnění cílů a koncepčních záměrů ŠVP a výsledků vzdělávání. 2.1 Evaluace uplatněných metod, postupů, forem práce vzdělávací proces Čas. rozvrh: zhodnocení vlastního průběhu a výsledků vzdělávání z hlediska používaných metod a forem práce se záměry v této oblasti v ŠVP průběžně, dotazníky únor - monitoring - vzájemné hospitace - konzultace pedagogů - hospitace, uplatňování poznatků z dalšího vzdělávání - pedagogické porady -hodnocení dětí- /využití nástrojů viz 1.5/ pedagogické pracovnic, rodiče

8 2.2 Osobní rozvoj pedagogů uplatnění nových poznatků z DVPP ve vlastní práci, autoevaluace vlastního procesu, autoevaluace ve vztahu k dalšímu osobnostnímu růstu Čas. rozvrh: průběžně, dotazníky v lednu, v červnu - konzultace - pedagogické porady - hospitace - monitoring - dotazníky pedagogické pracovnice 3. Podmínky vzdělávání Cílem evaluační činnosti v této oblasti je vyhodnocení podmínek pro naplňování koncepčních záměrů ŠVP. 3.1 Evaluace personálních podmínek zhodnotit personální podmínky ve vztahu k naplnění cílů RVP PV: kvalifikovanost pedagogického týmu DVPP ve vztahu k cílům ŠVP a k naplnění koncepčních záměrů efektivita personálního zabezpečení ŠJ, MŠ Čas. rozvrh: vždy na začátku školního roku - průběžné vzdělávání pedagogických pracovníků - kontrolní činnost - hospitace - pedagogické a provozní porady ředitelka, učitelka, vedoucí ŠJ, vedoucí kuchařka, školnice 3.2 Evaluace materiálních podmínek zhodnotit materiální podmínky školy ve vztahu k naplňování záměrů ŠVP: budova, technický stav -vybavení tříd dětský nábytek -pomůcky, hračky -zahrada + zahradní náčiní -ŠJ vybavení v souladu s legislativou Čas. rozvrh: září, leden, červen - dotazníky - záznamy z pedagogických a provozních porad - záznamy z kontrolní činnosti - jednání se zřizovatelem všichni zaměstnanci dle místa pracovní působnosti a zřizovatel 3.3 Evaluace ekonomických podmínek hodnocení činností v oblasti ekonomiky školy:

9 - sledování čerpání mzdových nákladů -účelnost, efektivnost hospodaření -rozbory čerpání příspěvku obce -rozbor hospodaření pololetní účetní závěrka -roční účetní závěrka -sledování naplňování záměrů dle ročního prováděcího plánu a rozpočtu školy v oblasti mzdové i příspěvku obce Čas. rozvrh: Rozbory dle směrnice ředitelky školy, přehledy čerpání 4x ročně, ostatní průběžně - tabulky - zprávy + rozbory - pedagogické a provozní porady - konzultace účetní, ředitelka 3.4 Evaluace organizačních podmínek školy Čas. rozvrh: leden, červen zhodnotit účelnost a vhodnost organizace a režimového uspořádání ve vztahu k naplňování záměrů ŠVP - monitoring - hospitace - kontrolní činnost - dotazníky - záznamy z pedagog. a provozních porad - konzultace všichni zaměstnanci dle profesní odpovědnosti a místa výkonu práce 4. Spolupráce Cílem této oblasti je vyhodnocení přínosu partnerství pro naplňování stanovených záměrů v ŠVP. 4.1 Evaluace spolupráce s rodinou Čas. rozvrh: Úspěšnost zvolených metod, forem spolupráce a naplnění stanovených záměrů v této oblasti v ŠVP leden, červen - fotodokumentace, kronika - rozhovory s rodiči, monitoring mezi rodiči - dotazníky - provozní porady - školní akce za účasti rodičů pedagogické pracovnice, rodiče dotazníky, vedoucí ŠJ 4.2 Evaluace spolupráce se ZŠ, zřizovatelem, veřejností Vyhodnotit kvalitu a účelnost zvolených metod ve vztahu k naplnění stanovených záměrů v ŠVP

10 Čas. rozvrh: průběžně, konec školního roku - zveřejnění fotodokumentace - písemné záznamy o součinnosti a partnerství - projednání rozpočtu školy - webové stránky - konzultace s partnery - vystoupení dětí pro veřejnost - výstava dětských prací v obci - publikační činnost (Zpravodaj) ředitelka, učitelka, pracovnice dle stanovených povinností v souladu s ročním plánem

1. DOKUMENTY ŠKOLY ŠVP TVP SOULAD ŠVP RVP PV

1. DOKUMENTY ŠKOLY ŠVP TVP SOULAD ŠVP RVP PV 1. DOKUMENTY ŠKOLY ŠVP TVP SOULAD ŠVP RVP PV Tato oblast by měla hodnotit naplňování stanovených záměrů a cílů školy v souladu s cíli RVP PV. 1.1 Evaluace podtémat integrovaných bloků Vyhodnotit naplnění

Více

7. EVALUACE A PEDAGOGICKÁ DIAGNOSTIKA

7. EVALUACE A PEDAGOGICKÁ DIAGNOSTIKA 7. EVALUACE A PEDAGOGICKÁ DIAGNOSTIKA 7. 1. DOKUMENTY ŠKOLY: SOULAD ŠVP RVP Tato oblast by měla ověřit naplňování stanovených záměrů a cílů v dokumentech školy a zároveň soulad školních dokumentů s cíly

Více

Tato oblast by měla ověřit naplňování stanovených záměrů a cílů v dokumentech školy a zároveň soulad školních dokumentů s cíli RVP PV.

Tato oblast by měla ověřit naplňování stanovených záměrů a cílů v dokumentech školy a zároveň soulad školních dokumentů s cíli RVP PV. 9 EVALUAČNÍ (HODNOTÍCÍ) SYSTÉM MATEŘSKÉ ŠKOLY 9.1 DOKUMENTY ŠKOLY ŠVP PV TVP, SOULAD ŠVP PV RVP PV Tato oblast by měla ověřit naplňování stanovených záměrů a cílů v dokumentech školy a zároveň soulad školních

Více

PROJEKT EVALUACE MATEŘSKÉ ŠKOLY JANSKÉ LÁZNĚ

PROJEKT EVALUACE MATEŘSKÉ ŠKOLY JANSKÉ LÁZNĚ PROJEKT EVALUACE MATEŘSKÉ ŠKOLY JANSKÉ LÁZNĚ Vypracovala: Hana Stránská 30. 6. 2007 ÚVOD: Evaluace je neustálý proces vyhodnocování podmínek vzdělávání a vzdělávacího procesu v MŠ. Jedná se o systematické

Více

Dodatek k ŠVP PV č. 2

Dodatek k ŠVP PV č. 2 Dodatek k ŠVP PV č. 2 Název školního vzdělávacího programu: Čas plný her a objevování Škola: Základní a mateřská škola Drnholec, okres Břeclav, příspěvková organizace Ředitelka školy: RNDr. Jana Kalandrová

Více

Koncepce rozvoje Mateřské školy

Koncepce rozvoje Mateřské školy Základní škola a Mateřská škola Březí, příspěvková organizace, Školní 194, 691 81 Březí Pracoviště Mateřská škola, U Školky 258, Březí 691 81 Koncepce rozvoje Mateřské školy Název mateřské školy Základní

Více

Jak inovovat ŠVP. Zora Syslová

Jak inovovat ŠVP. Zora Syslová Jak inovovat ŠVP Zora Syslová OBSAH 1. Inovace ŠVP východiska, význam 2. Problémy spojené s tvorbou ŠVP 3. Obsah ŠVP a jeho inovace - podmínky - integrované bloky ŠVP - evaluace práce v MŠ 4. Revize RVP

Více

Výroční zpráva za školní rok

Výroční zpráva za školní rok Výroční zpráva za školní rok 2015-201 Zpracovala Mgr. Iva Burdová, MBA 31. 8.201 Projednáno se zřizovatelem 31. 8. 201 Projednáno pedagogickou radou 30. 11. 201 Obsah Výroční zpráva... 3 Charakteristika

Více

Výroční zpráva Mateřské školy Krupá, okres Rakovník, školní rok 2016/2017

Výroční zpráva Mateřské školy Krupá, okres Rakovník, školní rok 2016/2017 Výroční zpráva Mateřské školy Krupá, okres Rakovník, školní rok 2016/2017 Vypracovala: ředitelka MŠ Růžena Horáčková I. Identifikační údaje: Název: Mateřská škola Krupá Adresa: Krupá 201, okres Rakovník,

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-73/14-J. Mateřská škola Malčín, 68

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-73/14-J. Mateřská škola Malčín, 68 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-73/14-J Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Mateřská škola Malčín, 68 Malčín 68, 582 91 Světlá nad Sázavou msmalcin@seznam.cz

Více

EVALUAČNÍ SYSTÉM. Systém evaluace a hodnocení v rámci mateřské školy. Vnější evaluace a hodnocení

EVALUAČNÍ SYSTÉM. Systém evaluace a hodnocení v rámci mateřské školy. Vnější evaluace a hodnocení EVALUAČNÍ SYSTÉM Systém evaluace a hodnocení v rámci mateřské školy Cílem evaluace je komplexní zkvalitňování práce mateřské školy a získání zpětné vazby, prospěch a pohoda dítěte, vytváření podmínek k

Více

Příloha č. 9 Cíle a kritéria evaluace školní a třídní úroveň

Příloha č. 9 Cíle a kritéria evaluace školní a třídní úroveň Příloha č. 9 Cíle a kritéria evaluace školní a třídní úroveň Předmět evaluace Cíle evaluace Podmínky vzdělávání: Věcné podmínky 1. Vhodnost dětského nábytku 2. Struktura v prostoru pro děti s PAS 3. Materiální

Více

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát Koperníkova 26, Plzeň INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIP- 41/11-P. ředitelkou Mgr.

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát Koperníkova 26, Plzeň INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIP- 41/11-P. ředitelkou Mgr. Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát Koperníkova 26, 301 00 Plzeň INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIP- 41/11-P Název kontrolované osoby: Mateřská škola Drobeček s. r. o. Sídlo: Koterovská 131, 326 00 Plzeň

Více

Program pro děti do 3 let věku

Program pro děti do 3 let věku Program pro děti do 3 let věku PŘÍLOHA ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 Úvodní ustanovení Tento dodatek obsahově doplňuje platný Školní vzdělávací program

Více

Naše pohodová školička v průběhu ročních období,

Naše pohodová školička v průběhu ročních období, Mateřská škola speciální, Základní škola speciální a Praktická škola Elpis, Brno, Koperníkova 2/4 www.skolaelpis.cz tel. 545245630 e-mail: elpis@telecom.cz Školní vzdělávací program pro předškolní vzdělávání,

Více

Třídní vzdělávací program

Třídní vzdělávací program Žlutá třída Třídní vzdělávací program Název třídy: Žlutá Třídní učitelky: Ladislava Nováková, Bc. Nikola Radová Analýza skupiny: Počet dětí:28 Věkové složení:2,5-7 Předškolní děti:4 Odkladové děti:2 Mladší

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Okresní pracoviště Žďár nad Sázavou INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Okresní pracoviště Žďár nad Sázavou INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 115 16/99-11073 Signatura: bk5as108 Oblastní pracoviště č. 11 Jihlava Okresní pracoviště Žďár nad Sázavou INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Mateřská škola Poděšín Poděšín/45,

Více

PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Škola : Základní škola a Mateřská škola Frymburk Mateřská škola Frymburk PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY I. Údaje o zařízení Základní škola a Mateřská škola Frymburk Mateřská škola Frymburk Adresa školy: Frymburk

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Č. j.: / Inspektorát č 15 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Č. j.: / Inspektorát č 15 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Č. j.: 153 215/98-11006 Inspektorát č 15 Signatura: vo3bs302 Okresní pracoviště Uh. Hradiště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola / školské zařízení: Soukromá svobodná základní

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Albrechtice v Jizerských horách, okres Jablonec nad Nisou

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Albrechtice v Jizerských horách, okres Jablonec nad Nisou Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Albrechtice v Jizerských horách, okres Jablonec nad Nisou Adresa: 468 43 Albrechtice v Jizerských horách 226

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-304/09-J. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-304/09-J. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-304/09-J Název školy: Mateřská škola Markvartice Adresa: Markvartice 42, 675 22 Stařeč Identifikátor: 600 121 208 IČ: 70995184

Více

Vzdělávání dětí se speciálními vzdělávacími potřebami

Vzdělávání dětí se speciálními vzdělávacími potřebami Příloha č.1 ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU MŠ POBĚŽOVICE č.j.: MŠ/130/12 Vzdělávání dětí se speciálními vzdělávacími potřebami Obsah: 1. Vzdělávání dětí se speciálními vzdělávacími potřebami /dále SVP/

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Český Krumlov, Plešivec II/391. Plešivec II 391, 381 01 Český Krumlov. Identifikátor školy: 600 058 778

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Český Krumlov, Plešivec II/391. Plešivec II 391, 381 01 Český Krumlov. Identifikátor školy: 600 058 778 Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Český Krumlov, Plešivec II/391 Plešivec II 391, 381 01 Český Krumlov Identifikátor školy: 600 058 778 Termín konání inspekce:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Ostrava - Michálkovice, Sládečkova 28. Adresa: Sládečkova 80, Ostrava-Michálkovice

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Ostrava - Michálkovice, Sládečkova 28. Adresa: Sládečkova 80, Ostrava-Michálkovice Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Ostrava - Michálkovice, Sládečkova 28 Adresa: Sládečkova 80, 715 00 Ostrava-Michálkovice Identifikátor školy: 600 143 732

Více

VLASTNÍ HODNOCENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY HUNTÍŘOV ZA ŠKOLNÍ ROK 2011-2012

VLASTNÍ HODNOCENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY HUNTÍŘOV ZA ŠKOLNÍ ROK 2011-2012 VLASTNÍ HODNOCENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY HUNTÍŘOV ZA ŠKOLNÍ ROK 2011-2012 Zpracovala a předkládá: Dana Miřejovská Místo a datum zpracování: Huntířov, 30.8.2012 Základní údaje o škole Název: Sídlo: Právní forma:

Více

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Česká školní inspekce Zlínský inspektorát IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Čj. ČŠIZ-1234/15-Z Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby Mateřská škola Zlín, M. Knesla 4056, příspěvková

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIJ-667/10-J. Rantířovská 4375/9, Jihlava. školská právnická osoba

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIJ-667/10-J. Rantířovská 4375/9, Jihlava. školská právnická osoba Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIJ-667/10-J Název kontrolované osoby: Sídlo: MATEŘSKÁ ŠKOLA KVÍTEK Rantířovská 4375/9, 586 05 Jihlava IČO: 71 341 196 Identifikátor:

Více

Informace pro rodiče k zápisu do mateřských škol

Informace pro rodiče k zápisu do mateřských škol Informace pro rodiče k zápisu do mateřských škol Ředitelé mateřských škol stanovili po dohodě se zřizovatelem, Městskou částí Praha 7, v souladu s 34 odst.2 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY MATEŘSKÁ ŠKOLA, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, DRTINOVA 1 444 PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Je zpracován v souladu zákonem č. 561/2004 Sb., školský zákon, v souladu s vyhláškou MŠMT ČR č. 14/2005 Sb., o předškolním

Více

PROVOZNÍ ŘÁD I. ÚDAJE O ZAŘÍZENÍ

PROVOZNÍ ŘÁD I. ÚDAJE O ZAŘÍZENÍ PROVOZNÍ ŘÁD Základní škola a mateřská škola Aš, Okružní 57, okres Cheb (dle zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů a dalších předpisů v pozdějším znění)

Více

Školní vzdělávací program pro školní klub (Příloha ŠVP č. 3)

Školní vzdělávací program pro školní klub (Příloha ŠVP č. 3) Školní vzdělávací program pro školní klub (Příloha ŠVP č. 3) Č. j.: ZŠH/471/2018 Spisový znak: 1-2 Skartační znak: A10 Vypracoval: Schválil: Mgr. Luděk Balcařík, ředitel školy Mgr. Luděk Balcařík, ředitel

Více

Příloha 3 AUTOEVALUACE ŠKOLY:

Příloha 3 AUTOEVALUACE ŠKOLY: Příloha 3 AUTOEVALUACE ŠKOLY: ZŠ Háj ve Slezsku,okres Opava,příspěvková organizace Zaměření autoevaluace CÍLE KRITÉRIA Podmínky ke vzdělávání Zlepšovat materiální podmínky ke vzdělávání škole, Zabezpečení

Více

KONCEPCE ROZVOJE MATEŘSKÉ ŠKOLY JABLUNKOV,

KONCEPCE ROZVOJE MATEŘSKÉ ŠKOLY JABLUNKOV, KONCEPCE ROZVOJE MATEŘSKÉ ŠKOLY JABLUNKOV, ŠKOLNÍ 800, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PRO OBDOBÍ 2018-2024 VYPRACOVALA: BC. ILONA NIESLANIKOVÁ PODPIS:. 1. Oblast vnějších vztahů Přátelská a otevřená spolupráce

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: / Oblastní pracoviště č. 13 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: / Oblastní pracoviště č. 13 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 132 423/99-11055 Oblastní pracoviště č. 13 Signatura: am4as102 Okresní pracoviště Přerov INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Mateřská škola V Zahradách 274, 753 66 Hustopeče

Více

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY Zpracovala: Mgr. Barbora Mrázková, ředitelka školy pro funkční období 2016 2022 VIZE Vhodně doplňovat rodinnou výchovu a v úzké vazbě na ni rozvíjet dítě s ohledem na jeho potřeby,

Více

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Čj. ČŠIC-456/17-C Název právnické osoby vykonávající činnost školy / školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Táborské soukromé

Více

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Část I. Základní charakteristika mateřské školy a/ Název školy: ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21, MŠ Mlýnská

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Olomouc, Řezníčkova 1. Řezníčkova 1, 772 00 Olomouc. Identifikátor školy: 600 140 270

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Olomouc, Řezníčkova 1. Řezníčkova 1, 772 00 Olomouc. Identifikátor školy: 600 140 270 Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Olomouc, Řezníčkova 1 Řezníčkova 1, 772 00 Olomouc Identifikátor školy: 600 140 270 Termín konání inspekce:

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-1220/13-B

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-1220/13-B Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIB-1220/13-B Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: E-mail právnické osoby: IČO: 70 990 239 Identifikátor: 600 105

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Dlouhá Ves, příspěvková organizace. Dlouhá Ves 170, Sušice. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Dlouhá Ves, příspěvková organizace. Dlouhá Ves 170, Sušice. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a mateřská škola Dlouhá Ves, příspěvková organizace Dlouhá Ves 170, 342 01 Sušice Identifikátor školy: 650 032 951 Termín konání

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno Školní rok: 2017/2018 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno 616 00 I. Provoz mateřské školy - pondělí pátek 7,00-17,00 hod. - je možné předem dohodnout individuální dobu vyzvednutí

Více

3. Charakteristika vzdělávacího programu přípravné třídy

3. Charakteristika vzdělávacího programu přípravné třídy 2. Základní údaje o přípravné třídě V základní škole a mateřské škole Petra Strozziho je od školního roku 2012/2013 nově zřízen přípravný ročník. Je určen pro děti v posledním roce před zahájením povinné

Více

Identifikační údaje o mateřské škole Mateřská škola Městečko, okres Rakovník Městečko 80, Křivoklát

Identifikační údaje o mateřské škole Mateřská škola Městečko, okres Rakovník Městečko 80, Křivoklát Identifikační údaje o mateřské škole Mateřská škola Městečko, okres Rakovník Městečko 80, 270 23 Křivoklát IČO : 709 88 226 č.tel.: 313 558 007 e-mail: ms.mestecko@centrum.cz Ředitel MŠ : Jana Fikejzová,

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-162/14-J. Mateřská škola Kaliště.

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-162/14-J. Mateřská škola Kaliště. Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-162/14-J Název právnické osoby vykonávající činnost škol a školských zařízení Mateřská škola Kaliště Sídlo 394 51 Kaliště 60 E-mail právnické osoby IČO 75

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIA /11- A. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIA /11- A. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIA - 1359/11- A Název kontrolované osoby: Mateřská škola, Praha 5 - Řeporyje, K Závětinám 815 Sídlo: Praha 5 - Řeporyje, K Závětinám 815

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Horní Bojanovice, příspěvková organizace. Horní Bojanovice 170, Hustopeče u Brna

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Horní Bojanovice, příspěvková organizace. Horní Bojanovice 170, Hustopeče u Brna Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Horní Bojanovice, příspěvková organizace Horní Bojanovice 170, 693 01 Hustopeče u Brna Identifikátor školy: 600 111 504 Termín

Více

Školní řád Mateřské školy, součásti Základní školy Bílá 1, Praha 6 (dále jen mateřská škola )

Školní řád Mateřské školy, součásti Základní školy Bílá 1, Praha 6 (dále jen mateřská škola ) Školní řád Mateřské školy, součásti Základní školy Bílá 1, Praha 6 (dále jen mateřská škola ) Mateřská škola je zřízena jako součást základní školy podle zákona č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním,

Více

Výroční zpráva. Mateřská škola Hvězdička, Liberec, Gagarinova 788/9, příspěvková organizace. tel.: 482 322 095. e-mail: ms.gagarinova@volny.

Výroční zpráva. Mateřská škola Hvězdička, Liberec, Gagarinova 788/9, příspěvková organizace. tel.: 482 322 095. e-mail: ms.gagarinova@volny. Výroční zpráva Mateřská škola Hvězdička, Liberec, Gagarinova 788/9, příspěvková organizace tel.: 482 322 095 e-mail: ms.gagarinova@volny.cz www.skolkaliberec.cz Provoz zahájen 15. 2. 2011 Školní rok 2012/2013

Více

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-11/09-05. okres Sokolov

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-11/09-05. okres Sokolov Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-11/09-05 Název školy: Mateřská škola Kynšperk nad Ohří, Školní 525, okres Sokolov Adresa: Školní 525, 357 51 Kynšperk nad Ohří Identifikátor:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Nová Ves. Adresa: Nová Ves č. 53, PSČ 373 15. Identifikátor školy: 600 056 465

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Nová Ves. Adresa: Nová Ves č. 53, PSČ 373 15. Identifikátor školy: 600 056 465 Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Nová Ves Adresa: Nová Ves č. 53, PSČ 373 15 Identifikátor školy: 600 056 465 Termín konání inspekce: 16. listopad 2006 Čj: ČŠI

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-01102/08-06

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-01102/08-06 Česká školní inspekce Ústecký inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-01102/08-06 Soukromá mateřská škola Dětský koutek, s.r.o. Adresa: Mírové náměstí 15, 412 01 Litoměřice Identifikátor: 610

Více

Kritéria pro přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole. Mateřská škola Karviná-Ráj U Mateřské školy 2/360

Kritéria pro přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole. Mateřská škola Karviná-Ráj U Mateřské školy 2/360 Ředitelka MŠ v souladu s ustanovením 34 odst. zákona č. 56/004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění vyhlašuje zápis do Mateřské školy

Více

Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání

Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání Základní škola Rajhradice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Školní družina Obsah I. Identifikační údaje.. 3 II. Charakteristika ŠVP.. 4 Konkrétní

Více

Základní škola Mjr. Ambrože Bílka a Mateřská škola Metylovice, příspěvková organizace se sídlem Metylovice 620. Provozní řád mateřské školy

Základní škola Mjr. Ambrože Bílka a Mateřská škola Metylovice, příspěvková organizace se sídlem Metylovice 620. Provozní řád mateřské školy Základní škola Mjr. Ambrože Bílka a Mateřská škola Metylovice, příspěvková organizace se sídlem 73949 Metylovice 620 Provozní řád mateřské školy Údaje o zařízení: Základní škola Mjr. Ambrože Bílka a Mateřská

Více

Školní vzdělávací program pro školní družinu Školní družina při Základní škole v Mníšku pod Brdy, Komenského 886

Školní vzdělávací program pro školní družinu Školní družina při Základní škole v Mníšku pod Brdy, Komenského 886 Školní vzdělávací program pro školní družinu Školní družina při Základní škole v Mníšku pod Brdy, Komenského 886 Motto: Všichni bez rozdílu jsme součástí přírody Platnost dokumentu: 4 roky od 1.9.2012

Více

Koncepce školy 2014/2015

Koncepce školy 2014/2015 Koncepce školy 2014/2015 Mateřská škola s liberálním přístupem respektující jednotlivé osobnosti dětí, s cílem přirozenou formou rozvíjet kladný vztah k přírodě, úctu k životu a ochranu životního prostředí.

Více

Směrnice a kritéria pro přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole

Směrnice a kritéria pro přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole Mateřská škola Ostrava, Blahoslavova 6, příspěvková organizace Čj.: ŘMŠ/54/2015 Směrnice a kritéria pro přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole Vydává: Schválila: Mateřská škola Ostrava,

Více

Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 2006/2007 Mateøská škola Janákova

Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 2006/2007 Mateøská škola Janákova Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 26/27 Mateøská škola Janákova Základní škola a Mateøská škola námìstí Interbrigády, Praha 6, Antonína Èermáka 6 Základní škola a Mateřská škola náměstí Interbrigády,

Více

EVALUACE A AUTOEVALUACE

EVALUACE A AUTOEVALUACE EVALUACE A AUTOEVALUACE Cílem evaluace je ověřovat a zlepšovat kvalitu veškeré činnosti včetně podmínek školy. Učitelka hodnotí především svoji práci ( zvolené formy, prostředky s ohledem na reakci dětí).

Více

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIP-779/10-P. příspěvková organizace. ředitelem školy Mgr. Jaroslavem Cafourkem

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIP-779/10-P. příspěvková organizace. ředitelem školy Mgr. Jaroslavem Cafourkem Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIP-779/10-P Název kontrolované osoby: Základní škola a mateřská škola Všeruby, příspěvková organizace Sídlo: Všeruby 145, 330 16 IČO:

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-01085/ Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-01085/ Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-01085/08-06 Název školy: Mateřská škola Pastelka Proboštov Adresa: Krátká 520, 417 12 Proboštov Identifikátor: 600 084 272 IČ: 60 232

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO VOLNOČASOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ Je tu školní družina, tak proč se nudit

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO VOLNOČASOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ Je tu školní družina, tak proč se nudit ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO VOLNOČASOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ Je tu školní družina, tak proč se nudit ZÁKLADNÍ ŠKOLA POD SVATOU HOROU, PŘÍBRAM BALBÍNOVA 328 261 01 Příbram II S úpravami k 1. 9. 2016 V Příbrami

Více

Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7

Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7 Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7 údaje o škole Mateřská škola U Roháčových kasáren 14/1215, Praha 10, příspěvková organizace telefon: 267311073, 267310191 fax 267310190 web. www.rohacovky.cz

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-1329/16-U

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-1329/16-U Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIU-1329/16-U Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČ 46 773 592 Základní škola

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-2789/16-S. příspěvková organizace Bc. Marie Šretrová město Mníšek pod Brdy

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-2789/16-S. příspěvková organizace Bc. Marie Šretrová město Mníšek pod Brdy Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS-2789/16-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby IČ 75033411 Identifikátor 600052915 Právní

Více

AUTOEVALUACE ŠKOLY A JEJÍ EVALUAČNÍ ČINNOST (EVALUACE UČITELE)

AUTOEVALUACE ŠKOLY A JEJÍ EVALUAČNÍ ČINNOST (EVALUACE UČITELE) AUTOEVALUACE ŠKOLY A HODNOCENÍ ŽÁKŮ Před tvorbou školního vzdělávacího programu byly využívány dílčí kroky a nástroje evaluace a autoevaluace podle dokumentu zpracovaného školou Struktura a kriteria vlastního

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 024 72/99-1111 Signatura: ab3as104 Oblastní pracoviště Střední Čechy Okresní pracoviště Kladno INSPEKČNÍ ZPRÁVA Předškolní zařízení: IZO ředitelství: Mateřská

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MŠ ŽABEŇ

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MŠ ŽABEŇ ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MŠ ŽABEŇ 1. Identifikační údaje o škole 2. Charakteristika školy 3. Podmínky vzdělávání 3.1 Materiální podmínky 3.2 Životospráva 3.3 Psychosociální podmínky 3.4 Organizace 3.5

Více

Provoz a vnitřní režim Mateřské školy Běleč

Provoz a vnitřní režim Mateřské školy Běleč Provoz a vnitřní režim Mateřské školy Běleč Vypracovala: Pedagogická rada projednala dne: Nabývá platnosti dne: Jiřina Dvořáková ředitelka školy PROVOZ A VNITŘNÍ REŽIM MATEŘSKÉ ŠKOLY 1. Podmínky provozu

Více

Přijímání dětí do MŠ. směrnice

Přijímání dětí do MŠ. směrnice 3.mateřská škola Třeboň, Jeronýmova 183 Přijímání dětí do MŠ směrnice Příloha Kritéria pro přijetí Číslo 63 Nabytí účinnosti 01.01. 2017 Zpracovala Helena Kvíderová, řed MŠ 15.12. 2016 Schválila Helena

Více

Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY součást č. 11 PROVOZNÍ ŘÁD MŠ

Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY součást č. 11 PROVOZNÍ ŘÁD MŠ Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY součást č. 11 PROVOZNÍ ŘÁD MŠ Číslo jednací: 51/2016 Spisový znak: 2-1 Skartační znak: A5 Vypracovala: Marie Kočová

Více

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání.

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání. Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2013/2014 1. Základní údaje o škole zřizovatel školy: Brandýs nad Labem Stará Boleslav název školy: Základní škola a Mateřská škola Brandýs n. L. St. Boleslav

Více

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1091/07-09. Předmět inspekční činnosti:

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1091/07-09. Předmět inspekční činnosti: Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-1091/07-09 Základní škola a mateřská škola, Voděrady, okres Rychnov nad Kněžnou Adresa: 517 34 Voděrady 2 Identifikátor:

Více

Dana Bařinová ředitelka mateřské školy

Dana Bařinová ředitelka mateřské školy Dana Bařinová ředitelka mateřské školy Jsme v provozu od 6. 00 hodin do 16. 30 hodin. Není to však doba, po kterou musí dítě pobývat v mateřské škole. Rodiče se s třídními učitelkami domlouvají o aktuální

Více

Školní řád aktualizovaný k / podle zákona č. 561/ 2004 Sb. a podle prováděcí vyhlášky č. 14/ 2005 Sb. /

Školní řád aktualizovaný k / podle zákona č. 561/ 2004 Sb. a podle prováděcí vyhlášky č. 14/ 2005 Sb. / Mateřská škola Tismice Školní řád aktualizovaný k 1.9.2010 / podle zákona č. 561/ 2004 Sb. a podle prováděcí vyhlášky č. 14/ 2005 Sb. / Předškolní výchova: Podporuje zdravý tělesný, psychický a sociální

Více

, IČO : IPZ

, IČO : IPZ Výroční zpráva školní rok 2015 2016 Mateřská škola a školní jídelna Chotětov Mírová 2 294 28 Chotětov tel. 326 395 395, 326 351 120 IČO : 70993718 IPZ : 600 048 594 Zpracovala : Bc. Markéta Vosyková, DiS.,

Více

Základní škola Velký Šenov, okres Děčín. Školní vzdělávací program pro školní družinu. Výňatek (celý dokument je k nahlédnutí ve škole)

Základní škola Velký Šenov, okres Děčín. Školní vzdělávací program pro školní družinu. Výňatek (celý dokument je k nahlédnutí ve škole) Základní škola Velký Šenov, okres Děčín Školní vzdělávací program pro školní družinu Výňatek (celý dokument je k nahlédnutí ve škole) 1. Identifikační údaje 2. Charakteristika zařízení 3. Konkrétní cíle

Více

Rozřazení dětí do tříd vyvěsíme na webové stránky a na dveře školky do poloviny června.

Rozřazení dětí do tříd vyvěsíme na webové stránky a na dveře školky do poloviny června. Výsledky zápisu do MŠ Doubravky Do MŠ Doubravky byly od roku 2019/2020 přijaty děti pod těmito čísly: 15, 12, 14, 9, 26, 3, 17, 23, 29, 10, 2, 7, 16, 30, 28, 4, 13, 1, 40 Těšíme se na spolupráci. Děti

Více

Základní škola a Mateřská škola Sluhy Sluhy 29, ŠKOLNÍ ŘÁD Mateřské školy Sluhy

Základní škola a Mateřská škola Sluhy Sluhy 29, ŠKOLNÍ ŘÁD Mateřské školy Sluhy Základní škola a Mateřská škola Sluhy Sluhy 29, 250 63 ŠKOLNÍ ŘÁD Mateřské školy Sluhy 1. Úvodní ustanovení Školní řád upravuje podrobnosti výkonu práv a povinností zákonných zástupců dětí v Mateřské škole

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-595/07-R14

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-595/07-R14 Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-595/07-R14 Název školy: Mateřská škola Máj Nový Jičín, K. Čapka 6 Adresa: K. Čapka 6/372, 741 01 Nový Jičín Identifikátor: 674

Více

Koncepce rozvoje mateřské školy (pro období let )

Koncepce rozvoje mateřské školy (pro období let ) Mateřská škola Luhačovice, okres Zlín, příspěvková organizace Komenského 301, 763 26 Luhačovice Tel: 577 133 301, e-mail: msluhac@zlinedu.cz, reditel.msluhac@seznam.cz Koncepce rozvoje mateřské školy (pro

Více

Základní škola a mateřská škola Palkovice, okres Frýdek Místek, příspěvková organizace. Provozní řád

Základní škola a mateřská škola Palkovice, okres Frýdek Místek, příspěvková organizace. Provozní řád Základní škola a mateřská škola Palkovice, okres Frýdek Místek, příspěvková organizace Provozní řád Č.j.: Účinnost od: 1.9.2015 Spisový znak: Počet příloh: Základní škola a mateřská škola Palkovice, okres

Více

30. Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIK-435/11-K. Sídlo: Náměstí Karla IV. 423, Nejdek,

30. Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIK-435/11-K. Sídlo: Náměstí Karla IV. 423, Nejdek, 30. Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIK-435/11-K Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Základní škola Nejdek, náměstí Karla IV., příspěvková organizace Sídlo:

Více

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIK-628/10-K

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIK-628/10-K Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIK-628/10-K Název kontrolované osoby: Mateřská škola Sokolov, Pionýrů 1344 Sídlo: Pionýrů 1344, 356 01 Sokolov IČO: 70 834 598 Identifikátor:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Vokovická, Praha 6 Vokovice, Vokovická e.č. 28. Vokovická e.č. 28, Praha 6 - Vokovice

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Vokovická, Praha 6 Vokovice, Vokovická e.č. 28. Vokovická e.č. 28, Praha 6 - Vokovice Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Vokovická, Praha 6 Vokovice, Vokovická e.č. 28 Vokovická e.č. 28, 160 00 Praha 6 - Vokovice Identifikátor školy: 600 038 947 Termín

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008 Základní škola a Mateřská škola Moravské Knínice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 27/28 MORAVSKÉ KNÍNICE Září 28 Zpracovala: Alena Matějíčková

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Milotice nad Bečvou, okres Přerov. Milotice nad Bečvou 56, 753 67 Milotice nad Bečvou

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Milotice nad Bečvou, okres Přerov. Milotice nad Bečvou 56, 753 67 Milotice nad Bečvou Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Milotice nad Bečvou, okres Přerov Milotice nad Bečvou 56, 753 67 Milotice nad Bečvou Identifikátor školy: 600 146 201 Termín

Více

5. Hodnocení žáků a autoevaluace školy

5. Hodnocení žáků a autoevaluace školy Ukázka je převzata z pracovní verze ŠVP ZŠ pro sluchově postižené, Praha, Holečkova ul. 5. Hodnocení žáků a autoevaluace školy 5. 2. Evaluační činnosti Evaluační (sebehodnotící, autoevaluační) činnosti

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO ZÁJMOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍHO KLUBU

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO ZÁJMOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍHO KLUBU ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO ZÁJMOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍHO KLUBU ZÁKLADNÍ ŠKOLY J. VOHRADSKÉHO ŠLUKNOV, OKRES DĚČÍN Schváleno školskou radou 30. 8. 2017 2. verze Razítko: Mgr. Renata Sochorová, řed. školy

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál,

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, 1 Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2014/2015 2 1.Základní charakteristika

Více

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy v Dobrém Poli ve školním roce 2015/2016 Zprávu předkládá vedoucí učitelka MŠ: Mgr. Radislava Fantová V Dobrém Poli 16.9.2015 OBSAH: I. Základní údaje o mateřské

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MATEŘSKÉ ŠKOLY

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MATEŘSKÉ ŠKOLY Mateřská škola, Horní Bradlo ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MATEŘSKÉ ŠKOLY Motto: Správně vidíme jen srdcem, co je důležité, je očím neviditelné. Antonie De Saint-Exupéry Zpracovala: Mgr. Jitka Matěnová Dne

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. I. Všeobecná ustanovení

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. I. Všeobecná ustanovení I. Všeobecná ustanovení ORGANIZAČNÍ ŘÁD a) Úvodní ustanovení 1. Organizační řád mateřské školy (dále jen škola) upravuje organizační strukturu a řízení, formy a metody práce školy, práva a povinnosti pracovníků

Více

Výroční zpráva za školní rok 2011/2012. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21

Výroční zpráva za školní rok 2011/2012. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Údaje o mateřské škole za školní rok 2011/2012 Část I. Základní charakteristika mateřské školy a/

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-898/13-U. Mateřská škola Valkeřice

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-898/13-U. Mateřská škola Valkeřice Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIU-898/13-U Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Mateřská škola Valkeřice Sídlo 407 24 Valkeřice 273 E-mail

Více

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIH-683/12-H. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIH-683/12-H. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIH-683/12-H Název právnické osoby Mateřská škola Šonov vykonávající činnost školy: Sídlo: 549 71 Šonov 318 IČ: 71 003 231 Identifikátor:

Více

PLÁN VÝCHOVY A PÉČE MONTESSORI ŠKOLKA HVĚZDIČKA DS

PLÁN VÝCHOVY A PÉČE MONTESSORI ŠKOLKA HVĚZDIČKA DS PLÁN VÝCHOVY A PÉČE MONTESSORI ŠKOLKA HVĚZDIČKA DS Identifikační údaje: Název zřizovatele: Spolek pro Hvězdičku Právní forma zřizovatele: zapsaný spolek Telefon: +420 604 287 375 Adresa provozovny: Kovářova

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA HNÍZDO V ÚNĚTICÍCH, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA HNÍZDO V ÚNĚTICÍCH, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA HNÍZDO V ÚNĚTICÍCH, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ A MŠ HNÍZDO V ÚNĚTICÍCH, P. O. ZA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 V Úněticích 15.10.2017 Vypracovala Mgr. Věra Demelová

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. 60. mateřská škola Plzeň, Manětínská 37. Manětínská 37, 323 00 Plzeň. Identifikátor školy: 600 069 036

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. 60. mateřská škola Plzeň, Manětínská 37. Manětínská 37, 323 00 Plzeň. Identifikátor školy: 600 069 036 Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA 60. mateřská škola Plzeň, Manětínská 37 Manětínská 37, 323 00 Plzeň Identifikátor školy: 600 069 036 Termín konání inspekce: 8. a 9. března 2006

Více

DODATEK K ŠVP PRO ŠKOLNÍ ROK 2010/2011

DODATEK K ŠVP PRO ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 č.j.: 146/2010 DODATEK K ŠVP PRO ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 Dodatek upravuje 5 oblastí: 1. Učební plán pro 9. ročník ve školním roce 2010/2011 2. Poznámky k učebnímu plánu 3. Vysvětlivky k volitelnému předmětu

Více