Český. arování: Aby se předešlo vzniku ohně nebo riziku úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj dešti a vlhkosti.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Český. arování: Aby se předešlo vzniku ohně nebo riziku úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj dešti a vlhkosti."

Transkript

1 Český Důležité bezpečnostní pokyny arování: Z důvodu snížení rizika úrazu elektrickým proudem nesundávejte přední a zadní kryt. V Uvnitř se nenacházejí žádné součásti obsluhovatelné uživatelem. Servis zařízení přenechte odbornému personálu. arování: Aby se předešlo vzniku ohně nebo riziku úrazu elektrickým proudem, nevystavujte V přístroj dešti a vlhkosti. Adaptér nebo přenosný DVD přehrávač nevystavujte působení vody (kapající či stříkající). Nep- Přenosný DVD přehrávač nevystavujte přímému slunečnímu záření a zdrojům tepla, jako jsou Neblokujte větrací otvory. Otvory a průduchy přístroje jsou určeny k jeho větrání. Otvory nesmí Neumisťujte přenosný DVD přehrávač na nestabilní vozík, stojan, trojnožku, konzolu či stůl. Na LCD panel ani jeho rámeček nepokládejte těžké ani ostré předměty Používejte pouze síťový adaptér dodávaný k tomuto přenosnému DVD přehrávači. Použití jiného Konektor adaptéru je využíván jako odpojitelné zařízení; odpojitelné zařízení musí být snadno Pokud přístroj nepoužíváte, vytáhněte síťový kabel ze zásuvky. Likvidujte baterie způsobem šetrným k životnímu prostředí. okládejte na něj či do jeho blízkosti předměty obsahující tekutinu, např. vázy. radiátory nebo kamna. být nikdy blokovány tím, že umístíte přenosný DVD přehrávač na polštář pohovku nebo na jiný podobný povrch. Přístroj může spadnout, což může mít za následek jeho poškození nebo zranění osob. adaptéru bude mít za následek zrušení platnosti záruky. přístupné. POZORNĚNÍ: Pokud je baterie vložena nesprávně, hrozí nebezpečí výbuchu. Používejte U pouze náhradní baterie stejného nebo ekvivalentního typu. AROVÁNÍ: Baterie (v obalu nebo již instalované) se nesmějí vystavovat nadměrnému teplu V způsobenému např. slunečním svitem, ohněm apod. AROVÁNÍ: Nadměrný tlak zvuku ze sluchátek nebo z reproduktorů může způsobit ztrátu sluv chu. AROVÁNÍ: Používejte pouze přídavná zařízení/příslušenství označená výrobcem. Přenosný V DVD přehrávač je napájen síťovým adaptérem. Síťový adaptér je používán jako odpojitelné zařízení; odpojitelné zařízení musí být snadno přístupné. pozornění: Pokud je baterie vložena nesprávně, hrozí nebezpečí výbuchu. Používejte pouze U náhradní baterie stejného nebo ekvivalentního typu (lithiové baterie). Tento symbol na výrobku označuje, že s výrobkem nesmí být nakládánov rámci celé EU jako s domácím odpadem. Odpovědně jej recyklujte, podpoříte tak trvalé opětovné využití zdrojů materiálů, aby nedocházelo k poškozování životního prostředí, resp. lidského zdraví nekontrolovanou likvidací odpadů. Použité zařízení vraťte do sběrného systému nebo se obraťte na obchodníka, u kterého jste výrobek zakoupili. Ti mohou převzít toto zařízení a ekologicky jej zlikviidovat. PDV103_manual_cz.indd :38

2 Bezpečnostní pokyny WARNING RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN Varování: Tento přehrávač videodisků využívá laserový systém. Použití ovládacích prvků, nastavení či provádění postupů, které jsou jiné, než je uvedeno v tomto návodu, může vést k vystavení se nebezpečnému ozáření. Varování: Neotvírejte kryt, aby nedošlo přímému vystavení se laserovému paprsku. Po otevření je viditelné laserové záření. Varování: Nikdy se nedívejte přímo do laserového paprsku. Upozornění: Neinstalujte tento produkt do uzavřeného prostoru, jako je knihovna nebo podobný nábytek. Varování: Pokud přístroj používají děti, rodiče se musí ujistit, že děti rozumí celému obsahu návodu a tomu, jak se používají baterie, aby bylo zaručeno, že je budou vždy používat správně. Varování: Pokud zjistíte, že se baterie přehřívá, nafoukne se nebo je cítit, přestaňte ji používat a obraťte se na servisní středisko, aby provedlo její výměnu. Varování: Nenabíjejte baterii na místech s nedostatečným větráním, například na matraci, pohovce, polštáři, měkkém koberci. Varování: Neneseme odpovědnost za poškození vzniklé důsledkem nesprávného používání baterií tak, že uživatel nedodržuje varovný štítek s pokyny v prostoru pro baterie. Varování: Délka jakéhokoli USB kabelu připojeného do USB portu nesmí přesáhnout 250 mm. Upozornění na autorská práva: Zákon zakazuje bez povolení kopírovat, vysílat, pořádat představení, kabelově vysílat, veřejně předvádět a půjčovat autorsky chráněná díla. Tento výrobek využívá funkci ochrany autorských práv vyvinutou společností Macrovision. Na některých discích jsou nahrány signály bránící kopírování. Při nahrávání a přehrávání obrazu z těchto disků se objeví rušení. Tento výrobek využívá technologii ochrany autorských práv, která je chráněna metodickými nároky amerických patentů a jiných práv duševního vlastnictví v držení společnosti Macrovision Corporation a dalších vlastníků práv. Používání této technologie ochrany autorských práv musí být povoleno společností Macrovision Corporation a pokud společnost Macrovision Corporation neposkytne jiné oprávnění, je určeno pouze k využití pro domácí a jiné omezené sledování. Je zakázáno zařízení rozebírat a zpětně sestavovat. SÉRIOVÉ ČÍSLO: Sériové číslo naleznete na zadní straně přístroje. Toto číslo je unikátní pro tento přístroj a je známo pouze Vám. Poznamenejte si na toto místo požadované informace a uchovejte tuto příručku jako trvalý doklad o koupi. Číslo modelu Sériové číslo Datum zakoupení

3 Označení ovládacích prvků Hlavní jednotka 1. Doleva/rychlé převíjení vzad 2. Doprava/rychlé převíjení vpřed 3. Enter 4. Dolů/přeskočení vzad 5. Nahoru/přeskočení vpřed 6. DVD/DVB-T 7. HLASITOST- / HLASITOST+ 8. Nastavení 9. Zdroj 10. Stop 11. Přehrát/Pozastavit 12. Otevřít 13. SD/MMC/MS 14. USB 15. Výstup AV 16. Zásuvka konektoru pro sluchátka 17. Zvuk z 18. Zap/Vyp 19. DC v 9-12 V 20. DVB-T ANTÉNA Vložení baterií 1.Otevřete dvířka baterií. 2.Vložte baterii Hole POZNÁMKA: Baterii vyjměte během skladování nebo pokud DVD přehrávač delší dobu nepoužíváte.

4 Označení ovládacích prvků Dálkové ovládání 1.PŘEHRÁT/POZASTAVIT Jedním stisknutím tlačítka PŘEHRÁT/PO- ZASTAVIT pozastavíte přehrávání, druhým stisknutím tlačítka PŘEHRÁT/POZASTAVIT přehrávání opět obnovíte. 2.STOP Stisknete-li toto tlačítko jednou, přístroj si zapamatuje místo, odkud začne přehrávání, pokud poté stisknete tlačítko ENTER. Avšak pokud místo tlačítka ENTER stisknete podruhé tlačítko STOP, funkce obnovení přehrávání se zruší. 3.Přeskočení vzad DVD : Přechod na počátek předešlé kapitoly nebo stopy. DVB : Červené tlačítko teletextu. 4.Přeskočení vpřed DVD : Přesun na další kapitolu či stopu. DVB : Zelené tlačítko teletextu. 5. VOL - Úprava hlasitosti. 6. REPEAT Tlačítkem REPEAT zvolte při přehrávání požadovaný režim opakování. DVD : můžete přehrát z disku kapitolu/titul/vše. VCD CD : z disku můžete přehrát stopu/vše. Mp3 WMA : V disku můžete vybrat režim přehrávání Opakovat jednu stopu/opakovat složku. 7.A B Opakování úseku: jedním stisknutím tlačítka AB nastavíte počáteční bod pro opakovaný úsek. Opětovným stisknutím nastavíte koncový bod a přehrávač bude opakovat úsek od počátečního po koncový bod. 8. PROGRAM DVD VCD CD Mp3 : Funkce programu umožňujedvd VCD CDuložit oblíbené stopy z disku. Po stisknutí tlačítka PROGRAM se na obrazovce zobrazí nabidka PROGRAM, nyní můžete pomocí číselných tlačítek přímo zadat čísla titulů, kapitol nebo stop a zvolit možnost PLAY. Chcete-li obnovit normální přehrávání, stiskněte tlačítko PROGRAM a v nabídce programů zvolte možnost CLEAR. press PROGRAM and select CLEAR option on the program menu. TTX : Teletextová funkce DVB.

5 Označení ovládacích prvků Dálkové ovládání JPEG : Opakovanými stisky tlačítka PROGRAM zvolte režim prezentace. K dispozici je 16 typů prezentace. 9. SOURCE DVD/KARTA/USB. 10. TITLE DVD : Návrat do titulové nabídky DVD. DVB : Přepnutí na teleizní nebo rádiový program. 11. DVD/DVB Přepnutí do režimu DVD nebo DVB. 12. ČÍSLENÁ TLAČÍTKA 0-9 Volba číslovaných položek v nabídce. 13. ENTER Potvrzení výběru nabídky. 14. VOL + Úprava hlasitosti. 15. DISPLAY Zobrazení času přehrávání a stavových informací. 16. AUDIO DVD DVB Opakovanými stisky tlačítka AU- DIO během přehrávání můžete přepínat mezi různými jazyky nebo zvukovými stopami, jsou-li k dispozici. CD VCD Opakovanými stisky tlačítka AU- DIO během přehrávání můžete přepínat mezi různými zvukovými kanály) (stereo, levý nebo pravý). 17. SUBTITLE Opakovanými stisky tlačítka SUBTITLE během přehrávání můžete přepínat mezi různými jazyky titulků. 18. ANGLE/EPG Stisknutím tlačítka ANGLE můžete měnit úhel pohledu na DVD, které tuto funkci podporuje. DVB zobrazuje informace EPG (elektronický prog. průvodce). 19. SETUP Vstup do nabídky SETUP nebo její opuštění. 20.TLAČÍTKO 10+ Chcete-li zvolit stopu číslo 10 nebo vyšší, nejprve stiskněte tlačítko 10+. Například; pokud chcete zvolit stopu 12, nejprve stiskněte tlačítko 10+, poté číselné tlačítko RETURN Návrat do vyšší nabídky nebo zavření nabídky. 22. TLAČÍTKO DVD Stisknutím TLAČÍTKA můžete přeskočit směrem vzad, a to v 5 různých rychlostech (X2->X4->X8->X20). Stisknutím tlačítka ENTER se vrátíte do normálního přehrávání. DVB ŽLUTÉ tlačítko v teletextu. 23. TLAČÍTKO DVD Stisknutím TLAČÍTKA můžete přeskočit směrem vpřed, a to v 5 různých rychlostech (X2->X4->X8->X20). Stisknutím tlačítka ENTER se vrátíte do normálního přehrávání. DVB MODRÉ tlačítko v teletextu. 24. SLOW Pomalé přehrávání. 25. MENU Vstup do nabídky DVD disku. 26. SEARCH Přechod na požadované místo, titul nebo kapitolu v režimu DVD. 27. MUTE Vypnutí zvukového výstupu.

6 Nastavení v nabídce SETUP Stránka systémového nastavení Stisknutím tlačítka SETUP vstoupíte do nabídky nastavení. Pomocí směrových tlačítek zvolte preferovanou položku. Po dokončení nastavení se vrátíte do normálního zobrazení opětovným stisknutím tlačítka SETUP. System Setup (Systémové nastavení) TV System Volba barevného systému, který odpovídá tomuto televizoru při výstupu AV. Tento DVD přehrávač je kompatibilní jak s NTSC, tak i s PAL. PAL Tuto možnost zvolte, pokud má připojená televizor systém PAL. Videosignál disku NTSC se změní na výstup a formát PAL. NTSC - Tuto možnost zvolte, pokud má připojená televizor systém NTSC. Videosignál disku PAL se změní na výstup a formát NTSC. Screen Saver Tato funkce se používá k zapnutí a vypnutí spořiče obrazovky. TV Type Volba poměru stran přehrávaného obrazu. 4:3 PS: Pokud vlastníte normální televizor a chcete, aby byly obě strany obrazu ořzány nebo zformátovány tak, aby obraz vyplnil TV obrazovku. 4:3 LB: Pokud vlastníte normální televizor. V tomto případě se zobrazí širokoúhlý obraz s černými pruhy v horní a dolní části televizní obrazovky. 16:9: Širokoúhlé zobrazení. Password Zadejte uživatelské heslo. Výchozím heslem je Rating Po zadání správného hesla můžete změnit rodičovskou úroveň. Default Obnovení výchozího nastavení nabídky nastavení.

7 Stránka nastavení jazyka Language setup (Nastavení jazyka) Můžete zvolit jazyk OSD (zobrazení na obrazovce) a vybrat jazyk zvuku/titulků/nabídky diku, pokud je příslušný jazyk k dispozici. Můžete také zvolit druh písma pro titulky mpeg4. Nastavení v nabídce SETUP Stránka nastavení zvuku Funkce se používá k volbě výstupu SPDIF: SPDIF off, SPDIF/RAW, SPDIF/PCM.

8 Stránka nastavení videa Můžete změnit nastavení videa: brightness (jas), contrast (kontrast), hue (tón), saturation (systost). Speaker Setup (Nastavení reproduktorů) Downmix: LT/RT: Při přehrávání DVD disku s 5.1 kanály, bude zvuk levého efektového, pravého efek tového a středového kanálu reprodukován přes levý a pravý kanál. STEREO: Při přehrávání DVD disku s 5.1 kanály bude zvuk levého efektového kanálu, reprodukován pouze přes levý kanál, zvuk pravého efektového kanálu bude reprodukován pouze přes pravý kanál a zvuk středového kanálu bude reprodukován přes levý a pravý kanál. Channel Guide TV Channels: Vstup do seznamu televizních kanálů. V seznamu televizních kanálů můžete kanály třídit pomocí tlačítka DISPLAY. Radio Channels: Vstup do seznamu rádiových kanálů.v seznamu rádiových kanálů můžete kanály třídit stisknutím tlačítka DISPLAY. Channels Class: Nastavení druhu kanálů: Favor (Oblíbené), Movie (Filmové), News (Zprávy), Show (Show). Channels Edit: Úprava kanálů: rename (přejmenování), move (přesun), delete (vymazání).

9 Představení nabídky SETUP NABÍDKA NASTAVENÍ DVB System Config TV Setting: Volba televizního systému a typu televizoru. Video Setting: Změna nastavení videa: brightness (jas), contrast (kontrast), hue (tón), saturation (systost). Audio Setting: Volba režimu koaxiálního digitálního výstuu: OFF, RAW, PCM. Language: Volba jazyka OSD (zobrazení na obrazovce). Parent Control: Změna hesla a nastavení zámku kanálu.výchozím heslem je Time Setting: Nastavení časového pásma. System Info: Informace o aktualizaci data, televizní karty, firmwarové verze a verze modelu Installation Auto Scan: Automatické vyhledání všech dostupných kanálů. Manual Scan: Ruční vyhledání kanálů. Default Setup: Resetování na výchozí nastavení DVB z výroby. Game K dispozici jsou tři hry:boxman,burning Tetris a Hit Rat. Hru spustíte výběrem tlačítka ENTER.

10 EPG (elektronický programový průvodce) Přehrávač DVB-T má elektronického programového průvodce, díky kterému budete mít rychlý přehled o živém vysílání jednotlivých televizních kanálů ještě předtím, než je zobrazíte na celou obrazovku.. 1 Stiskněte tlačítko EPG <EPG>. Na obrazovce se zobrazí nabídka elektronického programového průvodce s nabídkou televizních kanálů vlevo a s odpovídajícím živým vysíláním vybraného programu vpravo. 2 Stisknutím tlačítka přepnete na digitální teletext poskytovaný vybraným kanálem. Stisknutím tlačítka se vrátíte na seznam programů.. 3 Stisknutím tlačítka / můžete procházet jednotlivými televizními kanály a sledovat živé vysílání. *Chcete-li tuto stránku opustit ---Stiskněte tlačítko EPG. Digitální teletext Pokud program, který sledujete, vysílá digitální teletext, může jej přehrávač DVB-T zobrazit..obsah digitálního teletextu závisí na poskytovateli programu. Může jít o informace o obrazu a zvuku programu, stránky informací o programu, počasí, zprávy nebo jiné možnosti. Po stisknutí tlačítka TTX se na obrazovce zobrazí okno teletextu. Tlačítky #$ můžete procházet teletextovými informacemi. *Opuštění teletextu ---Stisknutím tlačítka TTX opustíte teletext. Parametry baterie Údaje o baterii: Výstup:7,4 V Doba nabití / vybití: Standardní doba nabíjení:3 h ~ 4 h Skladovací a provozní podmínky: Podmínky skladování Teplota Temperature Vlhkost 6 měsíců -20ºC ~ +45ºC 65±20% 1 týden -20ºC ~ +65ºC 65±20% 2. Provozní podmínky Temperature Vlhkost Standardní nabíjení 0ºC ~ +45ºC 65±20% Standardní vybití -20ºC ~ +65ºC 65±20%

11 Parametry a specifikace Elektronické parametry Položka Standardní požadavky Požadavky na příkon : Stříd. proud V, 50/60 Hz Rozměry (přibl.) : 204 (D) X 165 (Š) X 41 (V) MM Spotřeba energie : <10W Hmotnost (přibl.) : 0.77 kg Provozní vlhkost : 5 % až 90 % Výstup VÝSTUP OBRAZU : 1 Vp-p (75 ) VÝSTUP ZVUKU : 1.4 Vrms (1 KHz, 0 db) Systém Laser Signal system Frequency Signal-to-noise ratio Dynamic range : Polovodičový laser, vlnová délka 650 nm : NTSC / PAL : 20 Hz až 20 khz (1 db) : více než 80 db (pouze konektory ANALOGOVÉHO VÝSTUPU) : Více než 85 db (DVD/CD) Poznámka: Podoba výrobku a jeho technické specifikace podléhají změnám bez předchozího upozornění.

PDP 913 SUHDVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD

PDP 913 SUHDVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD PDP 913 SUHDVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD OBsAH Obsah... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 2 Bezpečnostní opatření... 3 Označení ovládacích prvků... 4 Hlavní jednotka... 4 Dálkový ovladač... 5 Nastavení

Více

DVP-2004 Multimediální přehrávač

DVP-2004 Multimediální přehrávač DVP-2004 Multimediální přehrávač Přehrává disky DVD, VCD, CD, CD-RW Soubory MP4, WMA, JPEG Přehrávání z USB disku a SD karty Vstup Aux-in Velikost ½ Din Uživatelská příručka Obsah Informace k bezpečnému

Více

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe Mobile 370 DVD TV Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe 1 5. Vypínaè Power ON/OFF 6. Konektor napájení DC 12V 7. Indikátor nabíjení

Více

D ležité bezpe nostní pokyny

D ležité bezpe nostní pokyny D ležité bezpe nostní pokyny Varování: Z d vodu snížení rizika úrazu elektrickým proudem nesundávejte p ední a zadní kryt. Uvnit se nenacházejí žádné sou ásti obsluhovatelné uživatelem. Servis za ízení

Více

PDP 733SU DVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD

PDP 733SU DVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD PDP 733SU DVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD OBsAH Obsah... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 2 Bezpečnostní opatření... 3 Označení ovládacích prvků... 4-6 Nastavení v menu NASTAVENÍ... 6-8 Úvod do menu

Více

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy DS-X966TD Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy TV tuner 1 Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem DS-X116D Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Upozornění

Více

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy DS-3001 Monitor s držákem na opěrku hlavy s DVD přehrávačem, FM vysílačem, interaktivními hrami a možností připojení dalších zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení...

Více

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Uživatelský manuál Obsah: Příslušenství 2 Popis předního panelu 3 Popis dálkového ovládání 4 Použití dálkového ovládání 6 Zapojení sluchátek 7 Funkce paměťové karty

Více

DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE

DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE DVD PŘEHRÁVAČ DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy přiložen

Více

PDP 10809 DVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD

PDP 10809 DVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD PDP 10809 DVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD Obsah Obsah... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 2 Bezpečnostní opatření... 3 Označení ovládacích prvků... 4 Nastavení v menu NASTAVENÍ... 7 Úvod do menu NASTAVENÍ...

Více

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X93D Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

PDP 711 SU NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD

PDP 711 SU NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD PDP 711 SU NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD Obsah Obsah... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 2 Bezpečnostní opatření... 3 Označení ovládacích prvků... 4 Hlavní jednotka... 4 Dálkový ovladač... 5 Nastavení

Více

Přenosná TV s DVD přehrávačem Reflexion Obj. č.: Popis a ovládacích prvky. Rozsah dodávky. Vložení baterie

Přenosná TV s DVD přehrávačem Reflexion Obj. č.: Popis a ovládacích prvky. Rozsah dodávky. Vložení baterie Popis a ovládacích prvky Přenosná TV s DVD přehrávačem Reflexion 1013 Obj. č.: 140 86 73 Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup přenosné TV s DVD přehrávačem Reflexion 1013. Tento návod

Více

NA130. Automobilový multimediální přehrávač

NA130. Automobilový multimediální přehrávač NA130 Automobilový multimediální přehrávač Uživatelská příručka Obsah Obsah balení... 2 Postup montáže... 3 Funkce tlačítek přehrávače... 5 Funkce tlačítek dálkového ovladače... 5 Volba zdroje přehrávání...

Více

CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem

CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem Uživatelská příručka Obsah Instrukce pro bezpečné používání výrobku...3 Hlavní funkce multimediálního přehrávače...4 DVD přehrávač...4 DVB-T tuner...4 Funkce

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

! DVBX 1412! PŘENOSNÝ DVD/CD PŘEHRÁVAČ 9 S DVB-T A USB/SD VSTUPEM!

! DVBX 1412! PŘENOSNÝ DVD/CD PŘEHRÁVAČ 9 S DVB-T A USB/SD VSTUPEM! DVBX 1412 PŘENOSNÝ DVD/CD PŘEHRÁVAČ 9 S DVB-T A USB/SD VSTUPEM UŽIVATELSKÝ MANUÁL Důležité bezpečnostní instrukce Varování: Pro zmenšení rizika elektrického šoku, neodstraňujte prosím kryt, nebo zadní

Více

Technosonic HT-713. Návod k obsluze

Technosonic HT-713. Návod k obsluze Technosonic HT-713 Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ: ABYSTE PŘEDEŠLI RIZIKU ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM, ZASUŇTE ŠIROKOU ČÁST VIDLICE DO ŠIROKÉHO VÝŘEZU AŽ NA DORAZ. Tento přehrávač disků DVD pracuje na principu

Více

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner Uživatelská příručka Important Safety Instructions and Caution Instrukce k bezpečnému používání výrobku Symbol blesku v rovnostranném trojúhelníku je určen k varování

Více

Obsah. Obsah 1. Nastavení nabídky SETUP 7-8. Důležité bezpečnostní instrukce 2. Nastavení nabídky Úvod 9. Bezpečnostní opatření 3

Obsah. Obsah 1. Nastavení nabídky SETUP 7-8. Důležité bezpečnostní instrukce 2. Nastavení nabídky Úvod 9. Bezpečnostní opatření 3 Obsah Obsah 1 Důležité bezpečnstní instrukce 2 Bezpečnstní patření 3 Označení vladačů 4-6 Nastavení nabídky SETUP 7-8 Nastavení nabídky Úvd 9 Parametry a specifikace 10 Parametry baterie 10 1 Důležité

Více

.: yamada dvd-6800x plus :. DVD player

.: yamada dvd-6800x plus :. DVD player .: yamada dvd-6800x plus :. DVD player Bezpečnost Před prvním použitím přístroje si podrobně prostudujte tento návod a bezpečnostní pokyny. Napájení Tento přístroj může být zapojen pouze do elektrické

Více

Návod k obsluze. Návod k obsluze. Důležité bezpečnostní předpisy. Upozornění během připojování zdroje napájení elektrickým proudem

Návod k obsluze. Návod k obsluze. Důležité bezpečnostní předpisy. Upozornění během připojování zdroje napájení elektrickým proudem Důležité bezpečnostní předpisy Pozor! Neotevírejte vystupuje tady ohrožení porážením elektrickým proudem. Důležité! Za účelem předejít požáru nebo porážením elektrickým proudem, nevystavujte přijímače

Více

PDP 993SU NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD

PDP 993SU NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD PDP 993SU NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD OBsAH Obsah... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 2 Bezpečnostní opatření... 3 Označení ovládacích prvků... 4 Hlavní jednotka... 4 Dálkový ovladač... 5 Nastavení v

Více

Multimediální přehrávač

Multimediální přehrávač Multimediální přehrávač DVP 2000 Uživatelská příručka Instrukce pro bezpečné používání výrobku Před instalací a prvním použitím přístroje si přečtěte uživatelskou příručku pro tento přístroj i pro ostatní

Více

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V DS-1718d Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V S přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro

Více

Přijímač pozemní digitální TV / rozhlasu (DVB-T)

Přijímač pozemní digitální TV / rozhlasu (DVB-T) Přijímač pozemní digitální TV / rozhlasu (DVB-T) ODE 704 Návod k obsluze Děkujeme vám za vaše rozhodnutí k nákupu tohoto přístroje. Před jeho instalací, zapnutím a nastavováním si prosím přečtěte celý

Více

.:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka

.:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka .:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení výrobku společnosti UMAX a doufáme, že budete s tímto výrobkem plně spokojeni. Upozornění: Veškeré údaje a parametry obsažené v tomto

Více

Přenosný DVD přehrávač MES-202. Obj. č.: 37 28 13

Přenosný DVD přehrávač MES-202. Obj. č.: 37 28 13 Přenosný DVD přehrávač MES-202 Obj. č.: 37 28 13 1. Úvod Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho přenosného DVD přehrávače se dvěma barevnými monitory, s dálkovým ovladačem a s

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Dvb-t02 DVB-T tuner Uživatelská příručka Před prvním použitím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Doporučení k provozu zařízení...2 Technické

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

* EMPEROR 3 USB - MODEL 017 * Návod k obsluze * 1 *

* EMPEROR 3 USB - MODEL 017 * Návod k obsluze * 1 * Návod k obsluze * 1 * Návod k obsluze... 4 Úvod... 4 Napájení... 4 Napájecí kabel... 4 Použití a uskladnění...4 Umístění přehrávače... 4 Kondenzace... 4 Čištění... 4 Používaní disků... 4 Používání disků...

Více

dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2

dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2 dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2 Určeno k montáži do vozidel vybavených navigačními systémy: Volkswagen MFD2/RNS2 Škoda Nexus Pouze pro vozidla BEZ originální kamery při couvání Základní vlastnosti a funkce

Více

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107 Technosonic MP-107 1. Váš nový DivX/MPEG 4 přehrávač 2. Bezpečnostní upozornění 3. Zapojení 3.1 VIDEO zapojení 3.2 AUDIO zapojení 4. Nastavení 4.1 Nastavení audia 4.2 Nastavení videa 4.3 Počáteční nastavení

Více

ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet

ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 3 Funkce přehrávače... 3 Dálkový ovladač a funkce tlačítek...

Více

Obsah 1 ÚVOD BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 OBSAH BALENÍ POPIS PŘEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU

Obsah 1 ÚVOD BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 OBSAH BALENÍ POPIS PŘEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU Obsah 1 ÚVOD 3 2 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 3 OBSAH BALENÍ 5 4 POPIS PŘEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU 6 5 SCHÉMATA ZAPOJENÍ Připojení síťového kabelu 7 Připojení antény 7 Připojení ke konektoru SCART 8

Více

Meteostanice s 8" LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W

Meteostanice s 8 LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W Meteostanice s 8" LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W MANUÁL Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. 1 1 ÚVOD Meteorologická stanice s 8" LCD displejem

Více

Braun DigiFrame 1570 - Návod k použití

Braun DigiFrame 1570 - Návod k použití Braun DigiFrame 1570 - Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

Braun DigiFrame 1160 Návod k použití

Braun DigiFrame 1160 Návod k použití Braun DigiFrame 1160 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

Uživatelský manuál XF 300

Uživatelský manuál XF 300 Uživatelský manuál XF 300 Přenosný reproduktor s KARAOKE, BLUETOOTH FUNKCE Připojení a obsluha BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE Jedná se o citlivé elektronické zařízení. Vyhněte se jeho použití v následujících

Více

TELESTAR 2 STARSAT 1 Technisat DIGIT F1

TELESTAR 2 STARSAT 1 Technisat DIGIT F1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Digitálního přijímače TELESTAR 2 STARSAT 1 Technisat DIGIT F1 Příručka uživatele www.omko.cz OBSAH 1. Základní informace... 3 1.1 Hlavní vlastnosti... 3 1.2 Bezpečnost... 3 1.3 Složení

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 80818GPS

MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 80818GPS MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 80818GPS 7" displej do rámečku Double-DIN Přehrávač DVD, MP4, MP3, WMA a JPEG RDS - FM / AM rádiový tuner USB + SD / MMC karta Bluetooth GPS navigace Uživatelská příručka Obsah

Více

Přehled zařízení MultiBoard CS 1

Přehled zařízení MultiBoard CS 1 Přehled zařízení MultiBoard 1 2 3 4 5 6 7 8 9 CS 1 LA N 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Číslo Specifikace Číslo Specifikace 1 Úsporný/pohotovostní režim 15 Konektor sluchátek 2 Tlačítko

Více

MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 7" displej do rámečku Double-DIN Přehrávač DVD, MP4, MP3, WMA a JPEG FM / AM rádiový tuner USB + SD / MMC karta Bluetooth

MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 7 displej do rámečku Double-DIN Přehrávač DVD, MP4, MP3, WMA a JPEG FM / AM rádiový tuner USB + SD / MMC karta Bluetooth MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 7" displej do rámečku Double-DIN Přehrávač DVD, MP4, MP3, WMA a JPEG FM / AM rádiový tuner USB + SD / MMC karta Bluetooth Uživatelská příručka Obsah Obsah balení Čelní panel...

Více

dvblogic DVB-T tuner

dvblogic DVB-T tuner dvblogic DVB-T tuner DVB-E65 Určeno k montáži do vozidel BMW E65 vybavených navigačním systémem Professional s displejem 8,8 Základní vlastnosti a funkce DVB-T tuneru: Tento DVB-T tuner je určen přesně

Více

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka CORE DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte

Více

Přenosný přijímač digitální televize DVB-T LED0714DV. Obj. č.: 117 64 44

Přenosný přijímač digitální televize DVB-T LED0714DV. Obj. č.: 117 64 44 Přenosný přijímač digitální televize DVB-T LED0714DV Obj. č.: 117 64 44 1. Úvod (účel použití přístroje) Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho barevného přenosného přijímače digitálního

Více

HD satelitní přijímač Optimum HD X310

HD satelitní přijímač Optimum HD X310 HD satelitní přijímač Optimum HD X310 recenze přijímače strana 1/16 Obsah: Představení přijímače... 3 Balení... 3 Přijímač... 4 Přední strana přijímače... 4 Zadní strana přijímače... 5 Dálkové ovládání...

Více

DXHS722 NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUKCJA OBSŁUGI USER MANUAL DVD PŘERÁVAČ DVD PREHRAVAČ DVD PLAYER

DXHS722 NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUKCJA OBSŁUGI USER MANUAL DVD PŘERÁVAČ DVD PREHRAVAČ DVD PLAYER DXHS722 NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUKCJA OBSŁUGI USER MANUAL DVD PŘERÁVAČ DVD PREHRAVAČ Odtwarzacz DVD DVD PLAYER Obsah Vlastnosti...2 Důležitá upozornění...3 Příslušenství...3 Panely...4 Propojení...5-6

Více

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome PD9030 Příručka pro uživatele EL Εγχειρίδιο χρήσης PL Instrukcja obsługi PT Manual do utilizador FI Käyttöopas RU Руководство пользователя

Více

Adaptér c.logic MI 080. do vozidel vybavených navigačním systémem BMW Professional bez funkce idrive (MK2-MK4)

Adaptér c.logic MI 080. do vozidel vybavených navigačním systémem BMW Professional bez funkce idrive (MK2-MK4) Adaptér c.logic MI 080 do vozidel vybavených navigačním systémem BMW Professional bez funkce idrive (MK2-MK4) Funkce adaptéru Multimediální rozhraní typu plug-and-play 2 AV vstupy Ovládání připojených

Více

EU3C. Uživatelský manuál INFINITY HDMI 100. HDMI přehrávač s USB

EU3C. Uživatelský manuál INFINITY HDMI 100. HDMI přehrávač s USB EU3C Uživatelský manuál INFINITY HDMI 100 HDMI přehrávač s USB VAROVÁNÍ: PRO PŘEDCHÁZENÍ RIZIKU POŢÁRU NEBO ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM, NEVYSTAVUJTE TENTO PŘÍSTROJ DEŠTI NEBO VLHKOSTI.. UPOZORNĚNÍ: PRO

Více

Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání

Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání Návod k obsluze Při práci s návodem používejte orginální návod s obrázky Obsah Bezpečnost Přední panel Zadní panel Dálkové ovládání

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

Automobilový DVB-T tuner 80 555

Automobilový DVB-T tuner 80 555 Automobilový DVB-T tuner 80 555 Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 2 Popis přístroje... 2 Dálkový ovladač... 3 Nabídka nastavení... 4 Teletext... 6 Možné problémy a jejich

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

PRINCE 2 Model 015 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ZÁRUČNÍ LIST VLASTNOSTI

PRINCE 2 Model 015 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ZÁRUČNÍ LIST VLASTNOSTI ZÁRUČNÍ LIST Manta Prince 2 - model 015 Výrobní/sériové číslo....... Datum prodeje...... Razítko a podpis prodávajícího. Informace pro zákazníka Záruční doba Dovozce výrobku do České republiky garantuje,

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4811722. 1. Úvod. 3. Popis funkcí ovládacích tlačítek. 2. Popis základních funkcí dálkového ovladače

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4811722. 1. Úvod. 3. Popis funkcí ovládacích tlačítek. 2. Popis základních funkcí dálkového ovladače NÁVOD K OBSLUZE TUNER (tunery, rozhlasové přijímače) TAPE (kazetové magnetofony a tapedecky) CD (CD-přehrávače) AUX (ostatní zařízení audio / video, například zesilovače nebo HiFi-věže). Tento univerzální

Více

2 Všeobecné informace

2 Všeobecné informace DVD-Video Pøehrávaè Všeobecné informace NIKDY NEPROVÁDÌJTE ANI NEMÌÒTE PROPOJENÍ PØÍSTROJE, JE-LI ZAPNUT! Vyrobeno v licenci spoleènosti Digital Theatre Systems, Inc. Patent USA è. 5.451.942 a další schválené

Více

Braun DigiFrame 7001. Návod k použití

Braun DigiFrame 7001. Návod k použití Braun DigiFrame 7001 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

Duo Cinema. Návod k obsluze

Duo Cinema. Návod k obsluze Duo Cinema Návod k obsluze Před prvním použitím si pečlivě prostudujte tento manuál. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY: Během přehrávání nemanipulujte s přístrojem. Pokud chcete přístroj přenášet, vyjměte z něj disk,

Více

PL Instrukcja obsługi 73. PT Manual do utilizador 89. RU Руководство пользователя 105. SK Príručka užívateľa 125

PL Instrukcja obsługi 73. PT Manual do utilizador 89. RU Руководство пользователя 105. SK Príručka užívateľa 125 Register your product and get support at www.philips.com/welcome PD7022 Příručka pro uživatelei 5 EL Εγχειρίδιο χρήσης 21 FI Käyttöopas 39 HU Felhasználói kézikönyv 55 PL Instrukcja obsługi 73 PT Manual

Více

Uživatelská příručka. Monitor AL 732

Uživatelská příručka. Monitor AL 732 Uživatelská příručka Monitor AL 732 Obsah Prohlášení F.C.C. Důležité bezpečnostní pokyny Kapitola 1 Úvod 1.1 Vlastnosti...4 1.2 Kontrolní seznam...4 Kapitola 2 Instalace 2.1 Připojení Vašeho monitoru

Více

Twist. Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem a interní baterií

Twist. Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem a interní baterií Twist Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem a interní baterií 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Ztišit TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem DPF Vstup do menu INFO Zobrazení informací 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 80818GPS

MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 80818GPS MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 80818GPS 7" displej do rámečku Double-DIN Přehrávač DVD, MP4, MP3, WMA a JPEG RDS - FM / AM rádiový tuner USB + SD / MMC karta Bluetooth GPS navigace Uživatelská příručka Obsah

Více

DVD systém DVP-937. Obj. č. 37 39 74. Popis a ovládací prvky. Hlavní jednotka. Vážený zákazníku,

DVD systém DVP-937. Obj. č. 37 39 74. Popis a ovládací prvky. Hlavní jednotka. Vážený zákazníku, Popis a ovládací prvky Hlavní jednotka DVD systém DVP-937 Obj. č. 37 39 74 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup ovládání DVD systému Lenco. Tento návod k obsluze je součástí výrobku.

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka 80 234 Multimediální přehrávač DVD/MP4/VCD/MP3/WMA/JPEG/CD/CD-R/CD-RW se vstupem pro USB a SD kartu Velikost 1/2 DIN Obsah Upozornění....1 Péče o disky..2 Přední panel..3 Schéma zapojení....4

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

2 Všeobecné informace

2 Všeobecné informace DVD-Video Pøehrávaè Všeobecné informace NIKDY NEPROVÁDÌJTE ANI NEMÌÒTE PROPOJENÍ PØÍSTROJE, JE-LI ZAPNUT! Vyrobeno v licenci spoleènosti Digital Theatre Systems, Inc. Patent USA è. 5.451.942 a další schválené

Více

Digitální Pozemní Twin Tuner Přijímač SRT 5220

Digitální Pozemní Twin Tuner Přijímač SRT 5220 ZÁRUČNÍ LIST na výrobek DVB-T PŘIJÍMAČ Strong SRT 5220.. Výrobní číslo.. Datum prodeje... Razítko a podpis prodejce ZÁRUČNÍ PODMÍNKY 1. ZÁRUČNÍ DOBA Na tento výrobek poskytuje firma Strong záruku po dobu

Více

OBSAH 1. OBECNÉ VLASTNOSTI...2 2. BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ...3 3. PŘÍPRAVA...4 3.1. DÁLKOVÝ OVLADAČ...4 3.2. PŘIPOJENÍ...5 3.2.1.

OBSAH 1. OBECNÉ VLASTNOSTI...2 2. BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ...3 3. PŘÍPRAVA...4 3.1. DÁLKOVÝ OVLADAČ...4 3.2. PŘIPOJENÍ...5 3.2.1. DVB 655 T2 OBSAH 1. OBECNÉ VLASTNOSTI...2 2. BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ...3 3. PŘÍPRAVA...4 3.1. DÁLKOVÝ OVLADAČ...4 3.2. PŘIPOJENÍ...5 3.2.1. PŘIPOJENÍ K TELEVIZORU...5 3.2.2. PŘIPOJENÍ K VIDEOREKORDÉRU...5

Více

Uživatelská příručka. 15 LCD monitor Vibrant VL5A9PD

Uživatelská příručka. 15 LCD monitor Vibrant VL5A9PD Uživatelská příručka 15 LCD monitor Vibrant VL5A9PD Obsah Bezpečnostní opatření 3 Připojení a nastavení 4 Přední panel a OSD ovládání 5 Tabulka výchozího nastavení 6 Specifikace 7 Detail konektoru kabelu

Více

UPOZORNĚNÍ: Zařízení nikdy nevystavujte vlhkosti. V opačném případě hrozí úraz elektrickým proudem.

UPOZORNĚNÍ: Zařízení nikdy nevystavujte vlhkosti. V opačném případě hrozí úraz elektrickým proudem. UPOZORNĚNÍ: Zařízení nikdy nevystavujte vlhkosti. V opačném případě hrozí úraz elektrickým proudem. UPOZORNĚNÍ: Baterie nevystavujte zdrojům tepla a dopadu slunečních paprsků. LED TV s DVD přehrávačem

Více

Vaše uživatelský manuál STRONG SRT 7002 http://cs.yourpdfguides.com/dref/5775579

Vaše uživatelský manuál STRONG SRT 7002 http://cs.yourpdfguides.com/dref/5775579 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Automobilový multimediální systém s navigací a dotykovým displejem pro vozidla Ford

Automobilový multimediální systém s navigací a dotykovým displejem pro vozidla Ford 80 893 Automobilový multimediální systém s navigací a dotykovým displejem pro vozidla Ford Uživatelská příručka Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte

Více

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka)

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Obsah... 1 Popis kamery... 2 Vložení SD karty... 2 Hlavní nabídka... 3 Nabídka nastavení... 3 Nahrávání

Více

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Pohled zepředu: Pohled seshora: 1. stop tlačítko - stisknutím zastavíte přehrávání souborů, podržením 1sekundy vypnete přístroj 2. přehrávání a pauza - stisknutím

Více

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY NÁVOD K POUŽITÍ Přenosný přehrávač zvukových CD a MP3 Digitální systém ochrany proti otřesům (vyrovnávací pamě 20 sek. pro CD a 60 sek. pro MP3) čte MMC/SD karty, vstup USB PCD313SU FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

Více

Digital Terrestrial Receiver DI-WAY T-2200. Digitální pozemní přijímač, Set Top Box

Digital Terrestrial Receiver DI-WAY T-2200. Digitální pozemní přijímač, Set Top Box Digital Terrestrial Receiver DI-WAY T-2200 Digitální pozemní přijímač, Set Top Box České MENU, Český elektronický průvodce programy (EPG) TV modulátor pro připojení např. druhé TV Jednoduchá instalace

Více

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware DVB-T Tuner Ver.3.0.*. Firmware Xtreamer Prodigy podporuje digitální vysílání s funkcí záznamu při použití interního DVBT tuneru. Vysílání je dostupné v hlavním menu v tabulce App. S DVBT modulem můžete

Více

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely Informace o výrobku Zapojení Zapojení Připojení VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Ovládací panely CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Více

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome PD9000 Příručka pro uživatele EL Εγχειρίδιο χρήσης PL Instrukcja obsługi PT Manual do utilizador FI Käyttöopas RU Руководство пользователя

Více

JAK ZAČÍT BEZPEČNOST VYBALENÍ DIGITÁLNÍHO DEKODÉRU

JAK ZAČÍT BEZPEČNOST VYBALENÍ DIGITÁLNÍHO DEKODÉRU JAK ZAČÍT BEZPEČNOST Odstranění krytu dekodéru může vést k vážnému a potenciálně smrtelnému elektrickému šoku. Kdykoliv odpojujete dekodér od zdroje energie, vždy odpojte síťový kabel od stěnové zásuvky

Více

Uživatelská Příručka DVD PŘEHRÁVAČ DVP-7001. Charakteristika. Model číslo: Sériové číslo: DVP-7001

Uživatelská Příručka DVD PŘEHRÁVAČ DVP-7001. Charakteristika. Model číslo: Sériové číslo: DVP-7001 E6B21ED(CS).fm Page 1 Thursday, December 22, 2005 4:11 PM DVD PŘEHRÁVAČ DVP-7001 Uživatelská Příručka Obsah Upozornění...2 Úvod...2 Informace o discích...3 Přehled funkcí...4 Připojení...6 Přehrávání disku...9

Více

Stručný průvodce digitální fotorámeček Intenso / meteostanice

Stručný průvodce digitální fotorámeček Intenso / meteostanice Stručný průvodce digitální fotorámeček Intenso / meteostanice K získání informací o různých funkcích digitálního fotorámečku Intenso následujte prosím tento návod. CZ - 1 1) Rozložení tlačítek na zadní

Více

Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje.

Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod HD kamera do auta HQS-222 je špičkové řešení pro náročné

Více

SET TOP BOX DIGITÁLNÍ POZEMNÍ PŘIJÍMAČ

SET TOP BOX DIGITÁLNÍ POZEMNÍ PŘIJÍMAČ SET TOP BOX DIGITÁLNÍ POZEMNÍ PŘIJÍMAČ Návod k obsluze VŠEOBECNÉ INFORMACE Děkujeme Vám za zakoupení digitálního pozemního přijímače. Abychom Vám poskytli vysokou spolehlivost a stabilitu obrazu, byly

Více

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio 1. Obsah balení Digitální videokamera do auta Prestigio Přísavný držák Autonabíječka 3,6m napájecí kabel 15cm datový kabel Stručný návod k obsluze Záruční list 2. Přehled zařízení 1 LED osvětlení (Noční

Více

DVD PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE Před použitím si nejdříve přečtěte návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí.

DVD PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE Před použitím si nejdříve přečtěte návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. DVD PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE Před použitím si nejdříve přečtěte návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Přehratelné formáty disků na DVD přehrávači Zadní panel 1. výstup pro pravý

Více

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 Stručný průvodce instalací Hauppauge Computer Works, Ltd Bank Chambers 6-10 Borough High Street London SE1 9QQ tel: (+44) 0207 378 1997 fax:

Více

Always there to help you Register your product and get support at www.philips.com/welcome

Always there to help you Register your product and get support at www.philips.com/welcome Always there to help you Register your product and get support at www.philips.com/welcome Question? Contact Philips PD9015 Příručka pro uživatele 3 Instrukcja obsługi 79 Príručka užívateľa 155 Руководство

Více

7 TFT LCD TV SWEEX TV001. Uživatelská píruka

7 TFT LCD TV SWEEX TV001. Uživatelská píruka 7 TFT LCD TV SWEEX TV001 Uživatelská píruka Vážený zákazníku Dkujeme za Váš zájem o produkty Sweex. Dodržujte prosím pozorn pokyny v této píruce a na LCD monitoru pro jeho nastavení a použití. Bezpenostní

Více

CAT-130 NÁVOD K OBSLUZE. Automobilový stereofonní. DVD/SVCD/VCD/CD/MP3/MP4 Přehrávač. s PLL FM Stereo Rádiem. Radio Data System

CAT-130 NÁVOD K OBSLUZE. Automobilový stereofonní. DVD/SVCD/VCD/CD/MP3/MP4 Přehrávač. s PLL FM Stereo Rádiem. Radio Data System CAT-130 NÁVOD K OBSLUZE Automobilový stereofonní DVD/SVCD/VCD/CD/MP3/MP4 Přehrávač s PLL FM Stereo Rádiem Radio Data System 7,11 cm TFT-LCD displej Vstupní karta SD/MMC Vysunovací/odnímatelný přední panel

Více

Budík se skrytou kamerou s nočním viděním

Budík se skrytou kamerou s nočním viděním Budík se skrytou kamerou s nočním viděním Návod k použití Hlavní výhody produktu: Špičkové provedení skryté kamery Možnost natáčet i v úplné tmě Praktický software pro práci s nahranými soubory www.spionazni-technika.cz

Více

4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE

4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE 4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE Návod k obsluze Hlavní výhody: 4x video vstup záznam scény před, za i uvnitř vozu podpora SD karty až 64Gb www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Úvod Kamerový

Více

DVD VIDEO/SACD přehrávač

DVD VIDEO/SACD přehrávač DVD VIDEO/SACD přehrávač UPOZORNĚNÍ Použití ovládacích prvků, nastavení nebo postupování jiným způsobem, než je v návodu uvedeno, může způsobit nebezpečné záření nebo jiné nebezpečí. Mezi jednotlivými

Více

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání Úvod Děkujeme vám za to, že jste si zakoupili mobilní multimediální digitální centrum Prestigio Portable DVD Player 110. Věříme, že budete spokojeni se všemi možnostmi, které tento přístroj nabízí. Před

Více