DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka"

Transkript

1 CORE DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka

2 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè bìhem øízení motorového vozidla nebo kola. 3. Chraòte LCD displej pøed promáèknutím. 4. Výrobce nenese odpovìdnost za poškození pøístroje vinou nesprávného zacházení nebo fyzické újmy. 5. Výrobce nenese odpovìdnost za data uložená v pamìti pøehrávaèe. 6. Produkt èistìte pouze hadøíkem, nepoužívejte èistící prostøedky a jiné chemikálie. 7. Nesnažte se pøístroj opravit svépomocí, ztratíte nárok na záruku. 8. Neposlouchejte hudbu dlouho na nejvyšší hlasitost, mùže dojít k poškození sluchu. 9. Výdrž baterie se mùže mìnit v závislosti na typu pøehrávaných souborù a nastavení pøehrávaèe. 10. Pøístroj je napájen interním akumulátorem. Jedná se o spotøební materiál, jehož výkonnost mùže vlivem chemických procesù èasem klesat. Nejedná se však o vadu baterie a tento jev nelze reklamovat. 11. Pokud je baterie slabá nebo na displeji bliká symbol prázdné baterie, èlánek dobijte. Pokud dojde k náhlému vypnutí pøehrávaèe vinou vybité baterie, mùže dojít k poškození dat èi funkcí pøístroje. 12. Bìžná doba nabíjení baterie se pohybuje okolo ètyø hodin. Pøi prvních nìkolika cyklech však mùže tato doba dosáhnout 6-8 hodin. 13. Pøehrávaè nenechávejte pøipojený k poèítaèi déle, než je nutné. 14. Zálohováním dat pøedejdete ztrátì dùležitých souborù napøíklad pøi upgrade firmware. 15. Obsah a položky menu a ovládání pøístroje se mùže od tohoto manuálu lišit podle výrobní série a použité verze firmware. Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zaøízení Uvedený symbol na výrobku nebo v prùvodní dokumentaci znamená, že použité elektronické výrobky nesmí být likvidovány spoleènì s komunálním odpadem. Za úèelem správné likvidace výrobku jej odevzdejte na urèených sbìrných místech, kde budou pøijata zdarma. Správnou likvidací tohoto produktu pomùžete zachovat cenné pøírodní zdroje a napomáháte prevenci potenciálních negativních dopadù na životní pro-støedí a lidské zdraví, což by mohly být dùsledky nesprávné likvidace odpadù. Další po-drobnosti si vyžádejte od místního úøadu nebo nejbližšího sbìrného místa. Pøi nesprávné likvidaci tohoto odpadu mohou být v souladu s národními pøedpisy udìleny pokuty.

3 2. Tlaèítka a ovládání Tlaèítko (ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ): Dlouhým podržením se zapne/vypne pøehrávaè (pokud je Zámek zapnutí/vypnutí v poloze ON, lze pøehrávaè bez problémù zapnout, pokud je v poloze OFF, pøehrávaè zapnout nelze). Tlaèítko (PAUSE/PLAY): Krátké stisknutí tlaèítka pøi pøehrávání slouží pro jeho pozastavení/spuštìní. Zároveò mùže sloužit také k potvrzování nabídek. Tlaèítko (ZPÌT): Krátkým stisknutím tlaèítka se vrátíte do pøedchozí nabídky. Tlaèítka a (PØETÁÈENÍ): Krátký stisk slouží pro pohyb v nabídkách èi pøetáèení stop. Tlaèítko (MENU): Pøenese Vás do nìkterých podnabídek pøehrávaèe. Zároveò mùže sloužit pro potvrzení volby. Tlaèítka HLASITOST+/HLASITOST- : Zvýší/sníží hlasitost. V nìkterých nabídkách slouží také pro pohyb nahoru/dolù. Tlaèítko RESET: Zrestartuje pøehrávaè. Vstup na sluchátka slouží zároveò jako TV Out výstup pro pøehrávání videa na pøipojeném televizoru.

4 3. DVB-T Síla a kvalita obrazu televizního signálu závisí z velké èásti na externí anténì, proto anténu nejprve øádnì vysuòte. Poté v hlavním menu vyberte položku DVB-T a stisknìte-li tlaèítko Menu, objeví se Vám následující nabídka: Televize - zobrazí Vám seznam dostupných televizních kanálù. Pokud nìkterý vyberete a stisknete tlaèítko Menu, kanál se zaène automaticky pøehrávat. Rozhlas/Ostatní - zobrazí Vám seznam dostupných digitálních rádiových stanic. Pokud nìkterou vyberete a stisknete tlaèítko Menu, stanice se zaène automaticky pøehrávat. Programové informace - zobrazí dostupné informace o všech programech: V levém sloupci zvolte požadovanou stanici, v pravém sloupci se zobrazí èasový rozvrh. Tlaèítkem Menu se mùžete pøesunout kurzorem do pravé èásti a tlaèítky pro Hlasitost listovat programem. Tlaèítky pro Pøetáèení mùžete zvolit program až na 5 dní dopøedu. Automatické ladìní - slouží pro spuštìní automatického vyhledávání všech dostupných digitálních stanic Ruèní ladìní - slouží pro ruèní vyhledávání stanic. Jednoduše vyberete nìkterý z kanálù (pomocí tlaèítek pro ovládání Hlasitosti, Pøetáèení a tlaèítka Menu) a kanál se prohledá. Jestliže nebude žádný kanál nalezen, budete o tom informováni na obrazovce. V pøípadì úspìšného nalezení stanic budete pøesmìrování do hlavní nabídky menu DVB-T. Oblast pøíjmu - slouží pro výbìr oblasti, ve které se nacházíte Èasové pásmo - slouží pro nastavení èasového pásma Pokud sledujete nìkterý televizní kanál a stisknete tlaèítko Pause/play, roztáhne se obraz pøes celou obrazovku. Stisknete-li tlaèítko Menu, získáte tyto možnosti: Program - zobrazí dostupné TV stanice a umožòuje pøepínání kanálu Audio - nastavení jazyka zvukové stupy (umožòuje-li to TV stanice) Subtitle - nastavit titulky (dovoluje-li to TV stanice) Info - zobrazí informace jako kvalitu a sílu signálu, frekvenci apod. Tip: Pøi spuštìní stanice uvidíte v dolní lištì informace o televizním poøadu (co je právì vysíláno a jaký poøad bude následovat), síle a kvalitì signálu a hlasitosti. Upozornìní: Pøi vybití pøehrávaèe se pamì uložených DVB-T stanic vymaže!

5 4. Hudba V hlavním menu vyberte položku Hudba. Objeví se následující nabídka: Právì hraje - zobrazí detaily právì pøehrávaného záznamu Všechny skladby - zobrazí seznam všech hudebních stop v pøehrávaèi Umìlec - zobrazí seznam stop v pøehrávaèi dle interpreta Album - zobrazí seznam stop v pøehrávaèi dle alba Žánr - zobrazí seznam stop v pøehrávaèi dle žánru Moje oblíbené - zobrazí seznam Vašich oblíbených stop (do oblíbených lze pøidat stopu tak, že napø. v menu Všechny skladby dlouze podržíte tlaèítko Menu a volbu potvrdíte) Záznamy - zobrazí seznam Vámi nahraných stop Adresáøe - zobrazí strukturu adresáøù na pøehrávaèi Obnova knihovny médií - manuálnì zaktualizuje seznam stop v pøehrávaèi Uchovat pozici v souboru - zapamatování pozice v souboru pøi vypnutí pøehrávaèe Pokud v obrazovce pøehrávání stisknete tlaèítko Menu, dostanete se do následující podnabídky: Opakování - umožòuje nastavit, zda se má pøehrávat jedna skladba pouze jednou, neustále dokola, všechny skladby pouze jednou, všechny skladby neustále dokola nebo náhodnì. Poøadí skladeb - umožòuje nastavit náhodné nebo postupné pøehrávání stop PlayFX - umožòuje nastavení zvuku (3D, Bass, LEQ) Ekvalizér - pøipraveny jsou profily klasický, rock, jazz, pop, bass apod. Vlastní ekvalizér - umožòuje nastavit hodnoty vlastního ekvalizéru pomocí tlaèítek pro Pøetáèení a ovládání Hlasitosti Info panel - zde si mùžete vybrat animaci èi obrázek, který se zobrazí pøi pøehrávání hudby (ID3 informace, Text písnì, Frekvence, Prosté zobrazení) Pokud se pøehrává hudba, mùžete vytvoøit smyèku delším podržením tlaèítka Menu. Tak se vytvoøí bod A (zaèátek smyèky). Dalším dlouhým stiskem se vytvoøí bod B (konec smyèky). Vytvoøená smyèka se pak zaène sama pøehrávat. K pozastavení pøehrávání hudby poslouží krátký stisk tlaèítka. Druhý krátký stisk zpùsobí opìtovné spuštìní pøehrávání. Pomocí tlaèítek k Pøetáèení se mùžete pohybovat nejen dopøedu/dozadu v rámci skladby (dlouhé podržení tlaèítka ), ale také se mùžete pøesunout na další/pøedchozí skladbu (krátký stisk tlaèítka ).

6 5. Video V hlavním menu vyberte položku Video. Objeví se Vám seznam dostupných souborù. Pokud zaènete video pøehrávat, lze tlaèítkem vyvolat tuto nabídku: Výbìr úseku - skoèí na Vámi vybraný èas (èas vyberete pomocí tlacítek, ovládání Hlasitosti a tlaèítka. Skok na èas se provede po stisku tlaèítka.) Plná obrazovka/pùvodní - umožní obraz roztáhnout na celou obrazovku, pøípadnì zobrazit s pùvodním pomìrem stran. Pøepnout na TV - pøesmìruje video výstup na televizor pøipojený pøes TV Out K pozastavení pøehrávání videa slouží krátký stisk tlaèítka. Druhý krátký stisk zpùsobí opìtovné spuštìní pøehrávání. Pomocí tlaèítek se mùžete pohybovat nejen dopøedu/dozadu v rámci videa (dlouhé podržení tlaèítek ), ale také se mùžete presunout na další/pøedchozí video (krátký stisk tlaèítek ). 6. Obrázky V hlavním menu vyberte položku Fotky. Objeví se Vám seznam dostupných obrázku. Pokud zobrazíte nìkterou z fotek, lze stiskem vyvolat tuto nabídku: Otoèit vpravo - otoèí obrázek kolem osy o 90 stupòù vpravo Otoèit vlevo - otoèí obrázek kolem osy o 90 stupòù vlevo Zvìtšit - pøiblíží detaily obrázku Zmenšit - oddálí obrázek Prezentace - nastavení èasu, po kterém se automaticky zobrazí další obrázek. 7. E-knihy V hlavním menu vyberte položku ebook. Objeví se seznam dostupných souborù. Pokud nìkterý zobrazíte, lze pomocí tlaèítka vyvolat tuto nabídku: Skok na stránku - slouží pro rychlý pøeskok stránek (vámi zvolenou stránku mùžete vybrat pomocí tlaèítek a tlaèítka Menu. Skok na vybranou stránku se provede ihned po stisku tlaèítka Menu.) Vložit záložku - slouží k vytváøení záložky v textu Naèíst záložku - slouží k zobrazení záložky v textu Vymazat záložku - slouží k vymazání záložek v textu Velikost písma - slouží pro nastavení velikosti písma Barva písma - slouží pro nastavení barvy písma Režim prohlížení - umožòuje nastavit, zda se má text posouvat ruènì (pro manuální pohyb v textu slouží tlaèítka ) èi automaticky Èas skoku - nastavení èasu, po nìmž se automaticky text posune na další stránku. Pozadí - umožòuje nastavit pozadí textu

7 8. Dodateèné funkce V hlavním menu vyberte položku Dodateèné funkce. Objeví se Vám nabídka všech dostupných užiteèných funkcí: Stopky - umožòuje stopování uplynulého èasu (tlaèítko spustí stopování, dolní tlaèítko èas vynuluje) Kalendáø - zobrazí kalendáø (pro pohyb v kalendáøi lze užít tlaèítek pro ovládání Hlasitosti, tlaèítek a ) 9. Rádio V hlavním menu vyberte položku Rádio. Objeví se rozhraní umožòující poslech rádia. Stisknutím tlaèítka se dostanete k následující nabídce: Ruèní vyhledávání - umožòuje ruèní hledání stanic pomocí tlaèítek Automatické ladìní - umožòuje automatické vyhledání a uložení stanic Uložit stanici - uložení ruènì naladìnou stanici do pamìti Vymazat stanici - umožòuje vymazat stanici Pøepínaè sterea - umožòuje zapnutí stereo/mono pøíjmu Oblast pøíjmu - umožòuje nastavení oblasti pro pøíjem signálu FM rekordér - umožòuje nahrávání FM rádia Upozornìní: V režimu FM rádia fungují sluchátka jako anténa. Proto dbejte, aby byla vždy øádnì pøipojena. 10. Hry V hlavním menu vyberte položku Hry. Objeví se seznam her. Tetris - ovládá se tlaèítky Hlasitost+ (mìní polohu objektu), Hlasitost- (okamžitì posune objekt ke dnu), (posouvá objekt doleva/doprava), (spouští hru a slouží pro generování nových objektù) a tlaèítka (slouží pro pauzu/znovuspuštìní hry) 11. Hlasový záznamník V hlavním menu vyberte položku Záznam. Objeví se rozhraní umožòující záznam zvuku. Pokud stisknete tlaèítko, mùžete také nastavit hlasitost a kvalitu záznamu a barvu pozadí plochy záznamníku. Nahrání záznamu Stisknutí klávesy se spustí nahrávání. Stiskem stejné klávesy lze záznam pozastavit. Je-li záznam hotov, stisknìte klávesu a záznam se uloží. Dlouhým podržením téhož tlaèítka se dostanete do hlavního menu (bez uložení záznamu).

8 Pøehrání záznamu Vra te se do hlavního menu, vyberte položku Hudba. Uložené záznamy naleznete pod položkou Záznam. Pak jen staèí vybrat požadovaný soubor a ten se zaène sám automaticky pøehrávat. 12. Procházení pamìti V hlavním menu vyberte položku Adresáø. Objeví se výpis souborù a složek uložených v pøehrávaèi. Zvolením jakékoli položky dojde k jejímu pøehrání/ zobrazení. Podržíte-li dlouze, objeví se nabídka pro smazání souboru. 13. Nastavení V hlavním menu vyberte položku Nastavení. Objeví se následující nabídka: Displej Doba podsvícení - slouží pro výbìr doby, po kterou bude podsvícení displeje aktivní. Po uplynutí nastaveného èasu podsvícení obrazovky ztmavne/ pohasne (viz níže Mód podsvìtlení). Jas - slouží pro nastavení intenzity jasu displeje Mód podsvìtlení - umožòuje nastavení osvìtlení displeje pøi neèinnosti (plné pohasnutí/zešednutí) Nastavení systému Aktualizace - slouží pro aktualizaci operaèního systému Obnovit systém - vrátí pøehrávaè do továrního nastavení Zámek kláves - slouží pro nastavení doby, za kterou se zamknou klávesy pøehrávaèe. Ty lze odemknout stiskem napø. tlaèítka a. Pozadí - slouží pro výbìr barevného schématu a pozadí plochy Nastavení èasu Èas - slouží pro nastavení aktuálního èasu pomocí tlaèítek pro ovládání Hlasitosti, tlaèítek a (potvrzení volby). Datum - slouží pro nastavení aktuálního data pomocí tlaèítek pro ovládání Hlasitosti, tlaèítek a (potvrzení volby). Nastavení jazyka Jazyk - slouží pro výbìr komunikaèního jazyka Kódování - slouží pro výbìr kódové stránky zobrazeného textu

9 Systémové informace - slouží pro zobrazení informací o volném/obsazeném místu, verzi apod. Automatické vypnutí - slouží pro automatické vypnutí pøehrávaèe po urèité dobì v neèinnosti Pøepnout na TV - slouží pro pøehrávání obrazu z pøehrávaèe na televizi 14. Pøenos dat Pro spojení s poèítaèem využijte pøibalený USB kabel. Do pamìti pøehrávaèe mùžete kopírovat hudbu, videa, fotografie a rùzné jiné soubory. Po skonèení kopírování USB kabel øádnì odpojte. 15. Nabíjení K nabíjení pøehrávaèe používejte originální vybavení. Nabíjet pøehrávaè mùžete z USB nebo pøímo z elektrické sítì za pomoci pøibaleného adaptéru. 16. Problémy a jejich øešení Pøehrávaè nelze spustit. Zkontrolujte, zda není pøehrávaè zcela vybitý. Žádný nebo špatný TV signál. Zkontrolujte, zda je vytažena anténa a zda není poškozena. Ovìøte pokrytí vaší oblasti digitálním signálem. Není slyšet žádný zvuk. Zkontrolujte, zda hlasitost není na "0". Zkontrolujte, zda jsou správnì pøipojena sluchátka. Zvuk není èistý. Zkontrolujte, zda není konektor sluchátek zneèištìn. To mùže zpùsobit šum. Zkontrolujte, zda je nahraný soubor kompletní. Nekompletní èi jinak poškozené soubory mohou vydávat nezvyklé zvuky. Do pøehrávaèe nelze stáhnout soubory. Zkontrolujte, zda je pøehrávaè správnì pøipojen k poèítaèi. Zkontrolujte, zda není pamì pøehrávaèe plná. Zkontrolujte, zda není poškozen USB kabel.

10 FM rádio nefunguje správnì Zkontrolujte, zda jsou sluchátka dobøe pøipojena k pøehrávaèi. Vypnìte ostatní elektronická zaøízení. Mohou rušit pøíjem signálu. 16. Než se rozhodnete reklamovat pøehrávaè, vyzkoušejte následující postupy: Základní pomùckou pøi jakémkoli problému (zamrzávání, vypínání atd.) je formátování pøehrávaèe. Pøipojte pøehrávaè k PC, kliknìte na pøídavný disk pravým tlaèítkem myši a zvolte možnost Naformátovat. Pokud pøehrávaè nejde pøipojit k PC, ale jde zapnout, naformátujte ho bez použití PC (dle návodu, možné jen u nìkterých modelù). Pokud pøehrávaè nejde zapnout nebo naopak vypnout, zmáèknìte tlaèítko Reset. U nìkterých modelù plní tuto funkci tlaèítko Zapnout/Vypnout. Pokud nepomùže naformátování ani reset, zkuste pøehrát firmware (øídící software) daného pøehrávaèe. Firmware v pøípadì dostupnosti najdete na stránkách Tamtéž naleznete i návod, jak daný úkon provést. Pokud je akumulátor v pøehrávaèi úplnì vybitý, není možné pøehrávaè zapnout a ani po pøipojení k PC nemusí reagovat. V takovém pøípadì je nutné nechat pøehrávaè nabít pomocí vhodné sí ové nabíjeèky. Pokud nepomùže ani jeden z tìchto postupù, pak prosím pošlete pøehrávaè s pøíslušenstvím, okopírovaným nákupním dokladem, popisem závady a vaším kontaktem na adresu autorizovaného servisu: EMPETRIA s.r.o., Šmídkova 5, Brno Jestliže se našim technikùm podaøí zprovoznit pøehrávaè uvedenými postupy, mùže vám být naúètován servisní poplatek + aktuální poplatek Èeské pošty za obchodní balík vèetnì dobírky.

11 17. Technické specifikace Rozmìry, hmotnost 111 x 73 x 16 mm, 130 g Podporované formáty MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, OGG, RMVB, AVI, WMV, FLV, MPG, VOB JPEG, GIF, BMP, TXT Frekvenèní odezva 20 Hz - 20 khz USB Port USB 2.0 Hi-Speed Interní pamì 4 / 8 GB Externí pamì MicroSD/SDHC až 32GB Formát záznamu WAV Displej TFT 3,5" (8,9cm), 320x240 bodù Signál/šum >85dB Výstupní výkon 2x 10mW (32 Ohm) Konektor sluchátek 3,5mm jack Napájení Li-Pol akumulátor Provozní doba max. 33 hodin (audio), 7 hodin (video), 4 hodiny (DVB-T) Systém souborù FAT/FAT32 Pøíslušenství sluchátka, USB kabel, TV out kabel, AC adaptér, stojánek

12 kontakt V pøípadì jakýchkoliv dotazù nás prosím neváhejte kontaktovat. Distributor pro ÈR: HBC Europe s.r.o. Štìrboholská 1434/102A Praha 10 tel.: (Po-Èt 9-17h, Pá 9-16h) Dovozce pro ÈR a autorizovaný servis: EMPETRIA s.r.o., Šmídkova 5, Brno Informaèní linka: (Po-Pá od 11 do 16h) Výrobce si vyhrazuje právo na zmìnu parametrù výrobku, pøíslušenství nebo funkcí uvedených v tomto návodu bez pøedchozího upozornìní. Použití obrázky jsou ilustraèní Registrované obchodní znaèky zmínìné v textu jsou majetkem jejich právoplatných vlastníkù.

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6.

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6. Obsah 1. Úvod 1 2. Bezpečnostní pokyny 1 3. Některé funkce přehrávače 2 4. Přenos dat a nabíjení 2 5. Tlačítka a ovládání 3 6. Hudba 4 7. Obrázky 6 8. Video 7 9. Fotoaparát 8 10. Diktafon 9 11. FM rádio

Více

CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Hudební přehrávač mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Upozornění Parametry Popis displeje Základní operace Systémové menu Poslech hudby Záznam zvuku Správce souborů Prohlížeč obrázků FM rádio Elektronické

Více

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X93D Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

Obsah. Obsah balení. Hlavní funkce. Prvky a funkce. Základní ovládání. Uživatelské prostředí Obrazovka přehrávání Moje hudba Nastavení

Obsah. Obsah balení. Hlavní funkce. Prvky a funkce. Základní ovládání. Uživatelské prostředí Obrazovka přehrávání Moje hudba Nastavení Návod k obsluze Obsah Obsah balení Hlavní funkce Specifikace Prvky a funkce Základní ovládání Zapnutí / vypnutí Zapnutí / vypnutí displeje Nabíjení Připojení k PC a použití jako externí DAC Uživatelské

Více

NA130. Automobilový multimediální přehrávač

NA130. Automobilový multimediální přehrávač NA130 Automobilový multimediální přehrávač Uživatelská příručka Obsah Obsah balení... 2 Postup montáže... 3 Funkce tlačítek přehrávače... 5 Funkce tlačítek dálkového ovladače... 5 Volba zdroje přehrávání...

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál MP4 ipulse 5 Uživatelský manuál, Technické specifikace 3,8cm (1.5") CSTN displej s 65tisíci barev (128X128 pixel) Podporuje MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV formáty AMV filmový formát, AVI filmový formát

Více

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 DAH 1500 MP3 přehrávač Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 Péče a údržba: Nepoužívejte při manipulaci s přehrávačem nepřiměřenou sílu. Chraňte před mechanickým poškozením, pády,

Více

GPS Navigace JETT 3501. Návod k použití PŘEDMLUVA

GPS Navigace JETT 3501. Návod k použití PŘEDMLUVA GPS Navigace JETT 3501 Návod k použití PŘEDMLUVA Jsme rádi, že využíváte náš navigační přístroj JETT 3501, který mimo hlavní funkce navigace, nabízí také přehrávání audio souborů a videa, prohlížení fotek

Více

Obsah. 1. Úvod Bezpečnostní pokyny Tlačítka a ovládání 2 4. DVB-T Hudba Video Fotky E-knihy 6

Obsah. 1. Úvod Bezpečnostní pokyny Tlačítka a ovládání 2 4. DVB-T Hudba Video Fotky E-knihy 6 Obsah 1. Úvod 1 2. Bezpečnostní pokyny 1 3. Tlačítka a ovládání 2 4. DVB-T 3 5. Hudba 4 6. Video 5 7. Fotky 6 8. E-knihy 6 9. Dodatečné funkce 7 10. Rádio 7 11. Hry 8 12. Záznam 8 13. Adresář 8 14. Nastavení

Více

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy DS-3001 Monitor s držákem na opěrku hlavy s DVD přehrávačem, FM vysílačem, interaktivními hrami a možností připojení dalších zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení...

Více

DVP-2004 Multimediální přehrávač

DVP-2004 Multimediální přehrávač DVP-2004 Multimediální přehrávač Přehrává disky DVD, VCD, CD, CD-RW Soubory MP4, WMA, JPEG Přehrávání z USB disku a SD karty Vstup Aux-in Velikost ½ Din Uživatelská příručka Obsah Informace k bezpečnému

Více

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem DS-X116D Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Upozornění

Více

Přehrávač MP350 - příručka

Přehrávač MP350 - příručka Přehrávač MP350 - příručka OVLÁDACÍ PRVKY Sluchátka (jack) Mikrofon Zamykání kláves Ovládání hlasitosti Bílý monochromatický OLED displej Hraj/pauza/ zapínání Zvýšit hlasitost Předchozí / přetáčení Další

Více

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner Uživatelská příručka Important Safety Instructions and Caution Instrukce k bezpečnému používání výrobku Symbol blesku v rovnostranném trojúhelníku je určen k varování

Více

Obsah. 1. Úvod Bezpečnostní pokyny Tlačítka a ovládání Hudba 3 5. DVB-T Video Fotky E-knihy 6

Obsah. 1. Úvod Bezpečnostní pokyny Tlačítka a ovládání Hudba 3 5. DVB-T Video Fotky E-knihy 6 Obsah 1. Úvod 1 2. Bezpečnostní pokyny 1 3. Tlačítka a ovládání 2 4. Hudba 3 5. DVB-T 4 6. Video 5 7. Fotky 6 8. E-knihy 6 9. Dodatečné funkce 7 10. Rádio 7 11. Záznam 7 12. Adresář 8 13. Nastavení 8 14.

Více

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy DS-X966TD Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy TV tuner 1 Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava myphone 3300 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Svítilna Lze zapnout/vypnout dlouhým stiskem tlačítka svítilny (11). 4a Navigační tlačítko

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

2DIN multimediální přehrávač 80810A

2DIN multimediální přehrávač 80810A 2DIN multimediální přehrávač 80810A Předtím než začnete rádio používat, si přečtěte tento návod. 1 Obsah Úvodní informace...3 Důležitá upozornění...3 Hlavní funkce...4 Úvodní obrazovka...4 Uspořádání ikon

Více

Pociťte vibrace senzačního zvuku

Pociťte vibrace senzačního zvuku Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips MP4 přehrávač s funkcí FullSound Vibe 4 GB* SA4VBE04KFS/12 Pociťte vibrace senzačního zvuku Malý, barevný a zábavný Přehrávač MP4 Philips GoGEAR

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

Multimediální přehrávač

Multimediální přehrávač Multimediální přehrávač DVP 2000 Uživatelská příručka Instrukce pro bezpečné používání výrobku Před instalací a prvním použitím přístroje si přečtěte uživatelskou příručku pro tento přístroj i pro ostatní

Více

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF810

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF810 Uživatelský Manuál Digitální Fotorámeček PF810 Obsah Úvod...3 Obsah balení...3 Vlastnosti...3 Systémové požadavky...4 Bezpečnostní opatření...5 Základní použití...5 Čištění přístroje...5 Záloha dat...5

Více

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

Více

Průvodce Quick Start AU822 (Cover)

Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Obsah Přehled o výrobku... 4 Základní funkce... 5 Režim hudby... 6 Režim video... 8 Režim nahrávání... 8 FM Tuner... 10 Prohlížeč obrázků...11 Režim e-book... 12 Nastavení

Více

GOCLEVER FONE 500 NÁVOD K OBSLUZE

GOCLEVER FONE 500 NÁVOD K OBSLUZE GOCLEVER FONE 500 NÁVOD K OBSLUZE NAVŠTIVTE NAŠE STRÁNKY WWW.GOCLEVER.COM VÍCE INFORMACÍ O PRODUKTECH TAB, NAVIO, DVR, DVB-T Před instalací a prvním použitím si prosím nejprve přečtěte tuto příručku. Obsah

Více

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením.

Více

Struèný pøehled... 9 Všeobecné informace... 12 Obsluha... 15 Hlavní zobrazení... 21 Nastavení zvuku... 22 Rádio... 29 Pøehrávaè CD/MP3 3...

Struèný pøehled... 9 Všeobecné informace... 12 Obsluha... 15 Hlavní zobrazení... 21 Nastavení zvuku... 22 Rádio... 29 Pøehrávaè CD/MP3 3... Struèný pøehled... 9 Všeobecné informace... 12 Obsluha... 15 Hlavní zobrazení... 21 Nastavení zvuku... 22 Rádio... 29 Pøehrávaè CD/MP3 3... 36 Vstup AUX 3... 41 Hledání závad... 42 Všeobecná upozornìní...

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV m-cody M-20 2 technické specifikace - souèásti balení Rozmìry Hmotnost Pamì Formáty souborù Frekvenèní rozsah Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB /

Více

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U Bezpečnostní pokyny V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U VÝSTRAHA 1. Ke snížení rizika úrazu elektrickým proudem neodstraňujte kryt výrobku ani jeho zadní část.

Více

Představení telefonu

Představení telefonu Český manuál Představení telefonu Mobilní telefon CUBE 1 je představitelem rodiny chytrých mobilních telefonů vybavených operačním systémem Android, který patří mezi nejrozšířenější systémy pro mobilní

Více

CityTab Supreme 10. Tablet Colorovo. * funkce dostupná v závislosti na modelu. CT Supreme 10 Win Manual.indd 2 21.03.2014 17:15

CityTab Supreme 10. Tablet Colorovo. * funkce dostupná v závislosti na modelu. CT Supreme 10 Win Manual.indd 2 21.03.2014 17:15 Tablet Colorovo CityTab Supreme 10 * funkce dostupná v závislosti na modelu. 2 CT Supreme 10 Win Manual.indd 2 21.03.2014 17:15 Návod k obsluze přístroje Děkujeme, že jste si koupili tablet Colorovo CityTab

Více

(CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro

(CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro (CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro Vážený uživateli: Děkujeme za zakoupení našeho produktu. Držíte v rukou uživatelskou příručku, prosíme o pečlivé přečtení před prvním použitím. 0 Obsah

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe Mobile 370 DVD TV Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe 1 5. Vypínaè Power ON/OFF 6. Konektor napájení DC 12V 7. Indikátor nabíjení

Více

Obsah balení. Popis jednotky. 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list

Obsah balení. Popis jednotky. 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list CZ Průvodce rychlým startem Obsah balení 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list Popis jednotky 1 2 3 4 14 8 5 6 7 9 10 12 11 13

Více

AV-21KJ1SEF COLOUR TELEVISION INSTRUCTIONS KOLOROWY ODBIORNIK TELEWIZYJNY BAREVNY TELEVIZOR SZÍNES TELEVÍZIÓ ÖBETEH TEËEBÈÇOP TELEVIZOR COLOR

AV-21KJ1SEF COLOUR TELEVISION INSTRUCTIONS KOLOROWY ODBIORNIK TELEWIZYJNY BAREVNY TELEVIZOR SZÍNES TELEVÍZIÓ ÖBETEH TEËEBÈÇOP TELEVIZOR COLOR AV-21KJ1SEF ENGLISH POLSKI ÈESKY MAGYAR ÁÚËÃAPCKÈ ROMANIAN COLOUR TELEVISION KOLOROWY ODBIORNIK TELEWIZYJNY BAREVNY TELEVIZOR SZÍNES TELEVÍZIÓ ÖBETEH TEËEBÈÇOP TELEVIZOR COLOR INSTRUCTIONS INSTRUKCJA OBSLUGI

Více

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0 Acer MP150 Uživatelská příručka Verze 1.0 Autorská práva Copyright 2006 Acer Inc., všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky nesmí být reprodukována, uložena ve vyhledávacím systému, překládaná

Více

3. Přijímá GPSBIKE signál uvnitř budovy? - GPS signál bývá rušen kovy a zdmi, z tohoto důvodu nedoporučujeme používání GPSBIKE uvnitř budovy.

3. Přijímá GPSBIKE signál uvnitř budovy? - GPS signál bývá rušen kovy a zdmi, z tohoto důvodu nedoporučujeme používání GPSBIKE uvnitř budovy. NÁVOD K POUŽITÍ 1. UPOZORNĚNÍ 1.1 Informace Před používáním si přečtěte následující informace. 1.2 Bezpečnostní informace 1. Během řízení vždy sledujte silniční provoz. 2. Během jízdy neměňte nastavení

Více

Zaèínáme. Nokia N81-3 1. vydání CS

Zaèínáme. Nokia N81-3 1. vydání CS Zaèínáme Nokia N81-3 1. vydání CS Tlaèítka a èásti (zepøedu) Èíslo modelu: Nokia N81-3. Dále jen Nokia N81. 1 Tlaèítka her a 2 Slot pamì»ové karty 3 Výbìrová tlaèítka 4 Tlaèítka médií: Tlaèítko Dal¹í Tlaèítko

Více

Uživatelský manuál XF 300

Uživatelský manuál XF 300 Uživatelský manuál XF 300 Přenosný reproduktor s KARAOKE, BLUETOOTH FUNKCE Připojení a obsluha BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE Jedná se o citlivé elektronické zařízení. Vyhněte se jeho použití v následujících

Více

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Pohled zepředu: Pohled seshora: 1. stop tlačítko - stisknutím zastavíte přehrávání souborů, podržením 1sekundy vypnete přístroj 2. přehrávání a pauza - stisknutím

Více

T.sonic 840. Příručka uživatele

T.sonic 840. Příručka uživatele T.sonic 840 Příručka uživatele Úvod Obsah balíčku Vlastnosti Systémové požadavky Bezpečnostní opatření Zálohování dat Pozor: Nebezpečí poškození sluchu Připomínky O výrobku Barevný LCD displej Základní

Více

Návod k obsluze ORT 8841. Pozemní digitální přijímač s jedním tunerem + Multimédia. Výr. č. : 708841. ORT 8841 Version2-25/02/10

Návod k obsluze ORT 8841. Pozemní digitální přijímač s jedním tunerem + Multimédia. Výr. č. : 708841. ORT 8841 Version2-25/02/10 Návod k obsluze ORT 8841 Pozemní digitální přijímač s jedním tunerem + Multimédia Výr. č. : 708841 ORT 8841 Version2-25/02/10 Obsah ZAČÍNÁME...4 Bezpečnost... 4 Technická charakteristika... 4 Obsah balení

Více

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio 1. Obsah balení Digitální videokamera do auta Prestigio Přísavný držák Autonabíječka 3,6m napájecí kabel 15cm datový kabel Stručný návod k obsluze Záruční list 2. Přehled zařízení 1 LED osvětlení (Noční

Více

Uživatelská příručka. 15 LCD monitor Vibrant VL5A9PD

Uživatelská příručka. 15 LCD monitor Vibrant VL5A9PD Uživatelská příručka 15 LCD monitor Vibrant VL5A9PD Obsah Bezpečnostní opatření 3 Připojení a nastavení 4 Přední panel a OSD ovládání 5 Tabulka výchozího nastavení 6 Specifikace 7 Detail konektoru kabelu

Více

Uživatelský manuál (CZ)

Uživatelský manuál (CZ) Uživatelský manuál (CZ) - 1 - 1. Zadní panel Vstup Input Loop Audio Video Fan PSU Funkce LNB vstup 950-2050 MHz (F-konektor). LNB výstup pro další přijímač používající stejné pásmo a polarizaci (pouze

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

Chytré hodinky S9. Uživatelský manuál. Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat

Chytré hodinky S9. Uživatelský manuál. Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat Chytré hodinky S9 Uživatelský manuál Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat Upozornění: Není povoleno rozebírat hodinky či jakkoli zasahovat do jejich konstrukce. Vystavovat

Více

Pohotovostní režim: vstup do Audio přehrávače. V menu: pohyb nahoru. Pohotovostní režim: vstup do Zpráv. V menu: pohyb doprava.

Pohotovostní režim: vstup do Audio přehrávače. V menu: pohyb nahoru. Pohotovostní režim: vstup do Zpráv. V menu: pohyb doprava. myphone HAMMER 2 Návod Pozice Popis 1 Micro USB konektor Funkce Slouží k nabíjení a připojení datového kabelu. Krytka musí být vždy řádně upevněna a nepoškozena, aby byl telefon vodě a prachu odolný. 2

Více

HD přehrávač 80 239. Uživatelská příručka

HD přehrávač 80 239. Uživatelská příručka HD přehrávač 80 239 Uživatelská příručka Tento přehrávač umožňuje přehrávání videa a hudby z USB Flash disku, externího pevného disku nebo SD/MMC karty. Video lze zobrazit v HD kvalitě na displeji připojeném

Více

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera.

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. Upozornění : V E-book můžete prohlížet pouze sobory v textovém formátu (TXT). Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. 1) Focus control : Pro zooming použijte klávesy PREVIOUS/NEXT. 2)

Více

CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA

CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA Děkujeme Vám, že jste si zakoupili CONNECT IT palubní HD kameru do auta. Ke správné manipulaci s tímto zařízením Vám doporučujeme si pozorně přečíst následující

Více

RUNPOCAM. Inspekční minikamera RC1

RUNPOCAM. Inspekční minikamera RC1 RUNPOCAM Inspekční minikamera RC1 Kompatibilní se všemi produkty RUNPOTEC se závitem RTG Ø 6 mm. K dispozici v délkách: 0,8 m, 1 m, 5 m, 10 m a 20 m Inspekce trubek Inspekce dutin Zajištění důkazů Paměťové

Více

Televize Hyundai FLE 40382 SMART. 9 286,- Kč RP 203,- Kč

Televize Hyundai FLE 40382 SMART. 9 286,- Kč RP 203,- Kč Televize Hyundai FLE 40382 SMART 9 286,- Kč RP 203,- Kč Úhlopříčka obrazovky: 102 cm (40") Rozlišení displeje: Full HD 3D: Ne Frekvenční index: 200 Hz Clear Motion Picture Zobrazovací frekvence panelu

Více

Návod k použití / česky

Návod k použití / česky Návod k použití / česky Strana 1 z 11 Výstraha Nevystavujte přístroj silným nárazům a zabraňte pádu z výšky. Nepoužívejte přístroj v extrémně studených, horkých nebo prašných podmínkách. Nevystavujte ho

Více

Návod k použití - kamera pro záznam jízdy

Návod k použití - kamera pro záznam jízdy Popis produktu - stavba produktu Návod k použití - kamera pro záznam jízdy 1) tlačítko NAHORU 2) tlačítko MENU 3) tlačítko DOLŮ 4) USB port 5) otvor pro držák 6) výstup HDMI 7) tlačítko zapnout/vypnout

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod BDVR 05 Kamera do auta Uživatelský návod Popis a funkce 1. Zapnutí Stisknutím tlačítka a podržením asi 3 sekundy kameru zapnete (nebo vypnete pokud je již zapnuta). Pokud při zapnuté kameře stisknete tlačítko

Více

DVR27 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR27 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR27 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Obsah balení...2 1. Popis tlačítek dálkového ovladače...2 2. Popis tlačítek řídící jednotky...3 3. Návod k instalaci...4

Více

Gladiator RG300 - Uživatelský manuál

Gladiator RG300 - Uživatelský manuál Gladiator RG300 - Uživatelský manuál Důležité upozornění! Přečtěte si důkladně tyto informace, abyste mohli používat telefon správným a bezpečným způsobem: mobilní telefon EVOLVE Gladiator RG300 získal

Více

V menu: pohyb nahoru.

V menu: pohyb nahoru. myphone HAMMER Návod Pozice Popis Funkce 1 Micro USB konektor Slouží k nabíjení a připojení datového kabelu. Krytka musí být vždy řádně upevněna a nepoškozena, aby byl telefon vodě a prachu odolný. 2 HF

Více

MP3 přehrávač MP-112 Uživatelská příručka

MP3 přehrávač MP-112 Uživatelská příručka MP3 přehrávač MP-112 Uživatelská příručka Do rámečku prosím vepište sériové číslo svého zařízení, abyste zajistili hladký průběh reklamačního řízení. V případě reklamace jej zašlete spolu s kopií dokladu

Více

Twist. Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem a interní baterií

Twist. Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem a interní baterií Twist Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem a interní baterií 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Ztišit TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem DPF Vstup do menu INFO Zobrazení informací 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

POPIS ZAŘÍZENÍ. Zadní pohled. 1. Napájení 2. Menu 3. Mode 4. Nahoru 5. OK 6. Dolů 7. Displej. Přední pohled. 12. Čočka 13. LED světlo 14.

POPIS ZAŘÍZENÍ. Zadní pohled. 1. Napájení 2. Menu 3. Mode 4. Nahoru 5. OK 6. Dolů 7. Displej. Přední pohled. 12. Čočka 13. LED světlo 14. v1.7(12/14) POPIS ZAŘÍZENÍ Zadní pohled 1. Napájení 2. Menu 3. Mode 4. Nahoru 5. OK 6. Dolů 7. Displej Přední pohled 12. Čočka 13. LED světlo 14. Reproduktor w w w. c e l - t e c. c z Strana 1 Pravý pohled

Více

GOCLEVER TAB T73. Uživatelská příručka. www.goclever.com

GOCLEVER TAB T73. Uživatelská příručka. www.goclever.com GOCLEVER TAB T73 Uživatelská příručka www.goclever.com 1 Prohlášení o shodě Tímto GOCLEVER technologie prohlašuje, že výrobek splňuje základní požadavky a další ustanovení směrnice 199/5/WE. Ochrana životního

Více

Televize GoGEN TVF 39266. 6 990,-Kč. RP 203,- Kč

Televize GoGEN TVF 39266. 6 990,-Kč. RP 203,- Kč Televize GoGEN TVF 39266 6 990,-Kč RP 203,- Kč Úhlopříčka obrazovky: 99 cm (39") Rozlišení displeje: Full HD 3D: Ne Frekvenční index: 100 Hz Clear Motion Picture Zobrazovací frekvence panelu (Hz): 50 Jas

Více

Pøehrávaè MP3 typ MP-200 Pøíruèka uživatele

Pøehrávaè MP3 typ MP-200 Pøíruèka uživatele Pøehrávaè MP3 typ MP-200 Pøíruèka uživatele Kvùli bezproblémovému vyøízení záruky si zde prosím poznamenejte sériové èíslo pøístroje. Pøi nárokování záruky jej zašlete se svým záruèním listem a kopií faktury

Více

BDVR 04. Uživatelský návod Popis ovládacích prvků

BDVR 04. Uživatelský návod Popis ovládacích prvků BDVR 04 Uživatelský návod Popis ovládacích prvků 1. Otvor se závitem pro držák 2. USB konektor 3. NAHORU - tlačítko 4. MENU/MÓD 5. DOLŮ - tlačítko 6. Slot na SD kartu 7. Mikrofon 8. AV výstup 9. RESET

Více

e-mail: edera@edera.cz web: www.edera.cz

e-mail: edera@edera.cz web: www.edera.cz NÁVOD K POUŽITÍ DÁLKOVÉHO OVLADAČE K SET-TOP BOXU MOTOROLA 1. Vypnutí/Zapnutí set-top boxu 2. Menu, zobrazení hlavního menu STB, seznam televizních kanálů 3. Info, zobrazení informací o právě sledovaném

Více

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením. Můžete také přímo nahrávat

Více

Než začnete používat tento výrobek, přečtěte si prosím pozorně tento návod a uschovejte jej pro budoucí potřebu,

Než začnete používat tento výrobek, přečtěte si prosím pozorně tento návod a uschovejte jej pro budoucí potřebu, Návod k použití 1 2 3 OBSAH Úvod Certifikace výrobku Přehled produktu Vlastnosti Nastavení výrobku Obsah balení a příslušenství Obsah balení Volitelné příslušenství Popis funkcí 1. Začínáme 2. Změna režimu

Více

Plně hybridní videorekordér

Plně hybridní videorekordér IWH3216 instalační manuál Plně hybridní videorekordér IWH3216 Touch II Instalační manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba

Více

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM Průvodce rychlou instalací DA-10294 Děkujeme vám za zakoupení DIGITUS DA-10294. Toto zařízení bylo speciálně vyvinuto pro přehrávání hudby přes Bluetooth z vašeho

Více

dvblogic DVB-T tuner

dvblogic DVB-T tuner dvblogic DVB-T tuner DVB-E65 Určeno k montáži do vozidel BMW E65 vybavených navigačním systémem Professional s displejem 8,8 Základní vlastnosti a funkce DVB-T tuneru: Tento DVB-T tuner je určen přesně

Více

Video adaptér MI1256

Video adaptér MI1256 Video adaptér MI1256 Umožnuje připojení 2 zdrojů video signálu + RGB signálu + kamery při couvání do vozidel BMW vybavených navigačním systémem Business / Professional NBT, nebo rádiem s displejem 6,5

Více

Braun DigiFrame 1160 Návod k použití

Braun DigiFrame 1160 Návod k použití Braun DigiFrame 1160 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

ZÁRUČNÍ LIST ALMA T2200. Uživatelská příručka. na výrobek. Zápis záručních oprav ... Výrobní číslo

ZÁRUČNÍ LIST ALMA T2200. Uživatelská příručka. na výrobek. Zápis záručních oprav ... Výrobní číslo ZÁRUČNÍ LIST na výrobek ALMA T2200.. Výrobní číslo.. Datum prodeje.... Razítko a podpis prodejce ALMA T2200 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY 1. ZÁRUČNÍ DOBA Na tento výrobek poskytuje výrobce záruku po dobu 24 měsíců

Více

ICR-280. Digitální diktafon. Návod k použití - 1 -

ICR-280. Digitální diktafon. Návod k použití - 1 - ICR-280 Digitální diktafon - 1 - Návod k použití Poznámka: Pokud nebudete přístroj delší dobu používat, vypněte vypínač POWER. Nepoužívejte zařízení na extrémně horkých, studených ani prašných místech.

Více

DS-427DVR. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka

DS-427DVR. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka DS-427DVR Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje

Více

2999,- 999,- 9990,- 8990,- Bílá ženám sluší 6490,- 5490,- 3999,- 1499,- 12990,- 11990,- Retro grafomof s CD přehráva RTC315

2999,- 999,- 9990,- 8990,- Bílá ženám sluší 6490,- 5490,- 3999,- 1499,- 12990,- 11990,- Retro grafomof s CD přehráva RTC315 í straně katalogu Platnost akce od 16.11. 24.12. 2009 nebo do vyprodání zásob WSC1909W 2 on Retro grafomof čem s CD přehráva tuner RTC315 ogový AM/FM 1499,- 9990,- - Čas řízený rádiovým - Možnost bezdrátového

Více

=WOXPLW 3URJUDPÃQDKRUX. 1DEtGND. 9êE U 'RO. 6WUiQNDÃQDKRUX LQVWDODFH. 6WUiQNDÃGRO 79'79. 2EQRYLWÃÃâ,52.é 0(18 '() $%& *+, 012 -./ 345 9:; <= 7(;7 ,,,

=WOXPLW 3URJUDPÃQDKRUX. 1DEtGND. 9êE U 'RO. 6WUiQNDÃQDKRUX LQVWDODFH. 6WUiQNDÃGRO 79'79. 2EQRYLWÃÃâ,52.é 0(18 '() $%& *+, 012 -./ 345 9:; <= 7(;7 ,,, Obsah Dálkový ovladaè... 2 Tlaèítka ovládacího panelu a zadní panel... 3 Pøíprava... 4 Funkce... 4 Bezpeènostní opatøení... 4 Pøed zapnutím televizoru... 6 Pøipojení napájení... 6 Pøipojení ke vstupnímu

Více

DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Ovládací prvky kamery... 2 Před spuštěním kamery... 3 Nabíjecí baterie...3 Paměťová karta...3 Poloha

Více

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Profi

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Profi BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Profi Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Prosím, přečtěte si tento návod k obsluze. Návod si uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Technické údaje Vysílač Frekvence

Více

Vaše uživatelský manuál NOKIA 650 http://cs.yourpdfguides.com/dref/822696

Vaše uživatelský manuál NOKIA 650 http://cs.yourpdfguides.com/dref/822696 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka 9211132 2. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HF-23 je ve shodì se základními po¾adavky

Více

Česky. Úvod. Přehled funkcí

Česky. Úvod. Přehled funkcí Přehled funkcí Úvod 7 TFT LCD displej s rozlišením: 480(Š) x 234(V) Zobrazovací režim: 4:3 a 16:9 Podporované formáty: JPEG & Motion-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.) Promítání fotografií

Více

Uživatelská příručka. MP4 přehrávač mivvy

Uživatelská příručka. MP4 přehrávač mivvy Uživatelská příručka MP4 přehrávač mivvy Předmluva Tento přehrávač přehrává MPEG/WMA/MP3/MP4 audio a video soubory a plně podporuje USB Mass Storage standard. Přehrávač je vylepšený MP3 přehrávač a je

Více

Autorádio s přehrávačem CD a MP3 SCC105

Autorádio s přehrávačem CD a MP3 SCC105 Autorádio s přehrávačem CD a MP3 SCC105 Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na čelním panelu... 2

Více

Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál

Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál Prohlášení o shodě naleznete na následující internetové adrese:

Více

Návod na použití prezentační techniky

Návod na použití prezentační techniky Laboratorní centrum Fakulty technologické Návod na použití prezentační techniky Střední posluchárna č. 113 Před použitím prezentační techniky pročtěte tento návod ApS Brno s.r.o., divize projekční techniky

Více

OPEL MOKKA. Infotainment System

OPEL MOKKA. Infotainment System OPEL MOKKA Infotainment System Obsah Navi 950/650 / CD 600... 5 Navi 600... 77 Audio systém... 169 Navi 950/650 / CD 600 Úvod... 6 Základní funkce... 17 Rádio... 25 CD přehrávač... 32 Externí zařízení...

Více

DS-X10TD Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy

DS-X10TD Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy DS-X10TD Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Upozornění

Více

CZ104E. Upozornění: Nenasazujte panel z levé strany. Mohlo by to způsobit jeho poškození.

CZ104E. Upozornění: Nenasazujte panel z levé strany. Mohlo by to způsobit jeho poškození. CZ104E RDS-EON FM/MW/LW TUNER/CD/Bluetooth kombinace U ŽIVATELSKÝ MANUÁL Ochrana proti krádeži Odnímatelný panel (DCP) Krádeži lze zabránit sejmutím ovládacího panelu. Sejmutý panel je nutné uschovat do

Více

Obsah - 1 - 01-CEK-14438-1243UK-AK56-MN1P-50116251.P65 1

Obsah - 1 - 01-CEK-14438-1243UK-AK56-MN1P-50116251.P65 1 Obsah Tlačítka dálkového ovladače... 2 Přední panel a přípojná místa... 2 Připojení periferních zařízení... 2 Připojení antény... 2 Mapa nabídky... 3 Příprava... 3 Doplňky... 3 Bezpečnostní opatření...

Více