Zápis z jednání ZO Lipí, konaného dne od 19:00 v Lipí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání ZO Lipí, konaného dne od 19:00 v Lipí"

Transkript

1 Zápis z jednání ZO Lipí, knanéh dne d 19:00 v Lipí Přítmni: Ing. Krčmář Jiří, Ing. Fürst Vjtěch, Ing. Käfer Petr, Ing. Fjtík Radim, Stanislav Bmbala Omluveni: Ing. arch. Zahradníkvá Marcela, Ing. Bláhvá Pavla Zastupitelstv bce se sešl v pčtu 5 členů, byl usnášeníschpné Schůzi zahájil starsta Jiří Krčmář v 19:03 Prgram: 1. Zahájení, schválení prgramu, kntrla zápisu minulé schůze, vlba zapisvatele a věřvatelů zápisu 2. Schválení přizvatele změny č. 2 územníh plánu Lipí p. Lenky Šímvé + schválení příkazní smluvy na přízení změny č. 2 územníh plánu Lipí 3. Žádst změnu funkčníh využití plchy manželé Benešvi 4. Schválení návrhu závěrečnéh účtu za r Schválení účetní závěrky bce a MŠ za r Žádst umístění puťvých atrakcí p. Zaňák 7. Žádst kácení dřevin rybníček za sprtvním areálem 8. Žádst pkračvání splupráce s Linku bezpečí 9. Rzpčtvé paření č. 4/ Diskuse 11. Závěr K prgramu: 1. Schválení prgramu, určení zapisvatele a věřvatelů zápisu: Pr: 5 ZO Lipí schvaluje navržený prgram zasedání; jak zapisvatel navržen: Radim Fjtík; jak věřvatelé navrženi: Petr Käfer, Vjtěch Fürst. Prti: 0 (bez přijetí usnesení) K zápisu ze schůze zastupitelstva z starsta J. Krčmář dplnil: Firma zajišťující pr bec svz kmunálníh dpadu nemá kapacitně mžnst tent rk změnit harmngram vývzů. Jeden vývz kmunálníh dpadu stjí 7-10 tisíc Kč, záleží na bjemu dpadu. Na pdzim 2019 ZO prjedná mžnsti změny četnsti svzu kmunálníh dpadu pr rk Schválení přizvatele změny č. 2 ÚP paní Lenky Šímvé + schválení příkazní smluvy na přízení změny č. 2 územníh plánu Lipí Starsta J. Krčmář seznámil ZO se záměrem přízení změny č. 2 územníh plánu Lipí dle předlžených žádstí a pvěření paní Lenky Šímvé jejím vypracváním. ZO schvaluje pvěření paní Lenky Šímvé ve věci vypracvání změn č. 2 územníh plánu Lipí. K bdu byl přijat usnesení č. 28/2019.

2 3. Žádst změnu funkčníh využití plchy manželé Benešvi ZO prjednal žádst manželů Benešvých, bytem Třebín č. p. 70, změně funkčníh využití plchy v severní části lkality SO.2.b.K/U k. ú. Kaliště u Lipí, která je v sučasné dbě vedena jak plcha zemědělská ( ZPF), na zeleň sukrmu (ZS). ZO suhlasí s navrženu změnu. K bdu byl přijat usnesení č. 29/ Schválení návrhu závěrečnéh účtu Účetní bce H. Svbdvá seznámila ZO s návrhem závěrečnéh účtu hspdaření bce Lipí za rk Zárveň seznámila ZO se dvěma bdy, které byly značeny jak závady při přezkumu hspdaření bce za rk 2018: 1) Prušení zákna č. 128/2000 Sb., bcích, ve znění pzdějších předpisů Kntrlu kupní smluvy ze dne mezi bcí Lipí a Splkem chatařů u Závratskéh rybníka, jejímž předmětem je prdej pzemku parc. č. 1170/97 v k. ú. Kaliště u Lipí, byl zjištěn, že předlžená kupní smluva nebyla patřena dlžku ptvrzující platnst právníh jednání ve smyslu zákna. Náprava: Při nejbližším prdeji pzemku patřit kupní smluvu platnu dlžku ptvrzující platnst právníh jednání ve smyslu zákna. Zajistí starsta bce J. Krčmář. 2) Prušení zákna č. 563/1991 Sb., účetnictví, ve znění pzdějších předpisů Účet cenných papírů k vykazval účetní zůstatek ,55 Kč. Prtflivý účet u Kmerční banky vykazval dle výpisu k zůstatek ve výši ,55 Kč, tedy ,- Kč vyšší, než byl vykázaný účetní stav. Tt byl způsben chybným účtváním při nuceném dkupu akcií Česku spřitelnu. Náprava: Byl napraven účetní bce paní H. Svbdvu při převdu finančních prstředků z účtu cenných papírů na běžný účet bce správným účtváním v měsíci únru K bdu byl přijat usnesení č. 30/ Schválení účetní závěrky bce a MŠ za rk 2018 Účetní bce H. Svbdvá seznámila ZO s účetní závěrku bce Lipí a Mateřské škly v Lipí. Obec Lipí hspdařila v rce 2018 s celkvými náklady ve výši ,43 Kč a s celkvými výnsy ve výši ,27 Kč. Výsledkem hspdaření je zisk ve výši ,84 Kč. Tent zisk navrhuje účetní bce převést na účet č. 432 Výsledek hspdaření předchzíh účetníh bdbí a navýšit tak tut částku zůstatek tht účtu, který činí k ,20 Kč. ZO s návrhem suhlasí. Mateřská škla v Lipí hspdařila v rce 2018 s celkvými náklady ve výši ,82 Kč a s celkvými výnsy ve výši ,- Kč. Výsledkem hspdaření je zisk ve výši ,18 Kč. Tent zisk dpručuje účetní bce H. Svbdvá převést na účet 411 Fnd dměn. Zůstatek tht účtu činí k ,59 Kč. ZO s návrhem suhlasí. K prjednávanému bdu byl přijat usnesení č. 31/ Žádst umístění puťvých atrakcí p. Zaňák ZO prjednala žádst p. Zaňáka umístění puťvých atrakcí v termínu puti v Lipí pr rky ZO suhlasí s umístěním těcht puťvých atrakcí v termínu puti v Lipí. K prjednávanému bdu byl přijat usnesení č. 32/2019.

3 7. Žádst kácení dřevin rybníček za sprtvním areálem ZO prjednal žádst Mysliveckéh splku Haberský Vrch vydání závaznéh stanviska ke kácení dřevin pr stavbu Mkřadní plchy v LBK 0441, k. ú. Lipí. ZO dpručuje starstvi bce slvit Odbr živtníh prstředí Jihčeskéh kraje s žádstí stanvisk. Zárveň navrhuje schůzku na místě v termínu K prjednávanému bdu nebyl přijat usnesení. 8. Žádst pkračvání splupráce s Linku bezpečí ZO prjednal žádst zástupců Linky bezpečí finanční dar služící k prvzu Linky bezpečí. ZO suhlasí s jednrázvým darem ve výši 2 000,- Kč K prjednávanému bdu byl přijat usnesení č. 33/ Rzpčtvé paření č. 4/2019 Účetní bce H. Svbdvá seznámila ZO s rzpčtvým patřením č. 4/2019. ZO bere na vědmí rzpčtvé patření č. 4/2019. Pr: 5 Prti: 0 K prjednávanému bdu byl přijat usnesení č. 34/ Diskuse Starsta bce J. Krčmář infrmval ZO, že je v kntaktu s p. Švehlu hledně ddání prjektvé dkumentace k pravě vdní nádrže na návsi v Lipí. Starsta bce bude infrmvat ZO na příští schůzi ZO Lipí. Starsta bce J. Krčmář infrmval připravené kntrle hasicích přístrjů v bci u becníh majetku, která prběhne v pátek V. Fürst pžádal mžnst přidat 2 práškvé hasicí přístrje d becní budvy v Kalištích. Starsta J. Krčmář prjedná tut mžnst v rámci kntrly hasicích přístrjů. H. Svbdvá vznesla dtaz na parkvání u místníh bchdu; parkviště je pravidelně bsazené auty rezidentů, pr zákazníky bchdu bývá nedstupné parkvání pr ptřeby nákupu. J. Krčmář je v kntaktu s firmu K+S hledně návrhu značky Parkviště vyhrazen pr návštěvníky bchdu. Jelikž se jedná stále stejné byvatele bce, dpručuje P. Käfer nejdříve prjednat s nimi tut záležitst sbně a tím předejít finančním výdajům.. R. Fjtík vznesl dtaz, jaké má mžnsti ZO v tázce zajištění mžné pravy vzvky mezi Kalištěmi a dbčku na Třebín; krajnice v těcht místech je v havarijním stavu. Starsta bce J. Krčmář prvěří mžnsti na SÚS. R. Fjtík upzrnil na mžnst vybudvání chdníku i v úzkých místech silnice 3.třídy, viz. aktuálně dknčvané chdníky v Křenvicích, Dubném. P. Vanda knstatval, že vybudvat chdníky v těcht místech je mžné, nicméně priritu musí být prava kanalizace a vdvdníh řadu v centrální části bce, pté je mžné vybudvat chdníky. Starsta uknčil jednání ve 20:05 hd.

4 Subr usnesení z jednání zastupitelstva bce Lipí ze dne Usnesení č. 28/ Schválení přizvatele změny č. 2 územníh plánu Lipí p. Lenky Šímvé + schválení příkazní smluvy na přízení změny č. 2 územníh plánu Lipí ZO schvaluje uzavření příkazní smluvy s právnicku sbu Studi MAP s.r.., B. Smetany 10, České Budějvice 37001, zastupenu Ing. Lenku Šímvu, sbu právněnu k výknu územně plánvací činnsti dle 24 stavebníh zákna, a určuje J. Krčmáře, starstu bce, zastupitelem pr splupráci s přizvatelem při přizvání změny č. 2 územníh plánu Lipí a ukládá starstvi bce J. Krčmářvi pvinnst infrmvat výsledku jednání zastupitelstva navrhvatele a úřad územníh plánvání a splupracvat s přizvatelem při přizvání změny územníh plánu Lipí. Pr: 5 Prti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení č. 29/2019 změnu funkčníh využití plchy manželé Benešvi ZO schvaluje žádst manželů Benešvých, bytem Třebín č. p. 70, změně funkčníh využití plchy v severní části lkality SO.2.b.K/U k. ú. Kaliště u Lipí, která je v sučasné dbě vedena jak plcha zemědělská (ZPF) na zeleň sukrmu (ZS). Pr: 4 Prti: 0 Zdržel se: 1 Usnesení č. 30/2019 Schválení návrhu závěrečnéh účtu ZO Lipí schvaluje závěrečný účet bce Lipí za rk 2018 splu se Zprávu výsledku přezkumání hspdaření za rk 2018 bez výhrad. ZO prjednal patření k nápravě chyb vyplývajících z přezkumu hspdaření a pvěřil starstu bce J. Krčmáře a účetní bce H. Svbdvu k jejich nápravě. Pr: 5 Prti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení č. 31/2019 Schválení účetní závěrky bce a MŠ za r ZO Lipí schvaluje rční účetní závěrku za rk 2018 bce Lipí s tím, že zisk ve výši ,84 Kč bude převeden na účet 432 Výsledek hspdaření předcházejícíh účetníh bdbí. Dále schvaluje rční účetní uzávěrku za rk 2018 MŠ Lipí s tím, že zisk ve výši ,18 Kč bude převeden na účet 411 Fnd dměn. Pr: 5 Prti: 0 Zdržel se: 0

5 Usnesení č. 32/2019 Žádst umístění puťvých atrakcí p. Zaňák ZO suhlasí s žádstí p. Zaňáka na umístění puťvých atrakcí v Lipí na bdbí Pr: 5 Prti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení č. 33/2019 Žádst pkračvání splupráce s Linku bezpečí ZO schvaluje pskytnutí finančníh daru ve výši 2 000,-Kč ve prspěch rganizace Linka bezpečí na její prvz. Pr: 5 Prti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení č. 34/ Rzpčtvé paření č. 4/2019. ZO bere na vědmí rzpčtvé paření č. 4/2019. Pr: 5 Prti: 0 Zdržel se: 0 Zapsal: Radim Fjtík Ověřvatelé zápisu: Petr Käfer, Vjtěch Fürst Starsta: Jiří Krčmář Vyvěšen dne: Sejmut dne:

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov Zápis z veřejnéh zasedání Zastupitelstva bce Pstřekv Míst: zasedací místnst Obecníh úřadu Datum: 26.11.2014 Zúčastnění členvé ZO: Omluveni: -- Jan Kreuz, Jarmír Steinberger, Petr Plák, Dana Vgeltanzvá,

Více

Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15. listopadu 2006

Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15. listopadu 2006 Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15. listpadu 2006 Míst knání: Městský úřad Slaný Čas knání: 15. listpadu 2006 Přítmni: Omluveni: RNDr. Iv Rubík, Ing. Petr Klačkvský, p. Jarslav Hlžek, p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva

Zápis ze zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání zastupitelstva Jednání čísl 2/2019 Datum, čas 21. 1. 2019 d 19:00 Míst Přítmni (7) Omluveni (2) Hlásná Třebaň, budva Obecníh úřad Tmáš Snpek, Vnislav Knvalinka, Tmáš Přibyla, Jiří Krátký,

Více

Z Á P I S. Ustavující zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Radimovice zahájil Ing. Aleš Šrytr.

Z Á P I S. Ustavující zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Radimovice zahájil Ing. Aleš Šrytr. Z Á P I S z ustavujícíh zasedání zastupitelstva bce Radimvice, knanéh dne 10.11.2010 Přítmn: 7 členů zastupitelstva bce Hana Bržvá, Ladislav Dvřák, Ing. Lukáš Hleček, Ing. Kateřina Lesákvá, Alena Rejhvá,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 64/2012 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 55 ze dne 25.1.2012 k prtklu z prvedené kntrly v příspěvkvé rganizaci Mateřská škla, Jeseniva 4,6, Praha 3 Rada městské části I.

Více

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou.

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou. STATUT STÁTNÍHO FONDU ROZVOJE BYDLENÍ NOVÉ ZNĚNÍ Článek 1 - Úvdní ustanvení 1. Státní fnd rzvje bydlení (dále jen Fnd ) je právnicku sbu. 2. Fnd byl zřízen záknem č. 211/2000 Sb., Státním fndu rzvje bydlení

Více

Z á p i s č. 20 ze zasedání zastupitelstva obce dne 6. 5. 2009

Z á p i s č. 20 ze zasedání zastupitelstva obce dne 6. 5. 2009 Z á p i s č. 20 ze zasedání zastupitelstva bce dne 6. 5. 2009 Přítmni: dle prezenční listiny Půvdní návrh prgramu: 1) Zahájení, určení zapisvatelky, věřvatelů zápisu 2) Kntrla zápisu z minuléh zasedání

Více

Zápis z V. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného v hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, Psáry

Zápis z V. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného v hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, Psáry Zápis z V. zasedání Zastupitelstva bce Psáry, knanéh 13. 6. 2012 v 18.00 hdin v zasedací místnsti Obecníh úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Přítmni dle prezenční listiny: Milan Vácha, Vlasta Málkvá, Bc.

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Tchřvice Zastupitelstv Obce Tchřvice Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Tchřvice, knanéh dne 19. 12. 2016 d 18:00 hdin. Přítmní členvé ZO: M. Blina, M. Cihla, E. Křivancvá, J. Křivanec, I. Machvcvá,

Více

Zápis ze zasedání ZO Babice konaného dne 24.8.2015 v 19:30 na OÚ Babice. Zápis č. 12

Zápis ze zasedání ZO Babice konaného dne 24.8.2015 v 19:30 na OÚ Babice. Zápis č. 12 Zápis ze zasedání ZO Babice knanéh dne 24.8.2015 v 19:30 na OÚ Babice Zápis č. 12 Přítmni: Haluza Karel, Marks Marcela, Šebkvá Helena, Chadraba Jan, Jež Mirslav, Klubvá Martina, Vrábelvá Kateřina, Heřmanský

Více

za ověřovatele zápisu z 22. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hrabová Ing. Milana Orkáče a Ing. Bedřicha Chlupatého.

za ověřovatele zápisu z 22. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hrabová Ing. Milana Orkáče a Ing. Bedřicha Chlupatého. Usnesení č. 22 ze zasedání Zastupitelstva městskéh bvdu Hrabvá, knanéh dne 26. 3. 2018 ------------------------------------------------------------------------------------------------- 22/288.) Zastupitelstv

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Svémyslice ze dne 24. února 2011 konaného v budově OÚ

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Svémyslice ze dne 24. února 2011 konaného v budově OÚ Zápis ze zasedání becníh zastupitelstva bce ze dne 24. únra 2011 knanéh v budvě OÚ Přítmni: p. Hjer, p. Zámečník, p. Mgr. Beňvá, p. Fabian, p. Fridrich, p. Ing. Ježek, p. Šufek Zapisvatel: Mgr. Petra Beňvá

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O O S T R A V A M Ě S T S K Ý O B V O D L H O T K A U S N E S E N Í

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O O S T R A V A M Ě S T S K Ý O B V O D L H O T K A U S N E S E N Í S T A T U T Á R N Í M Ě S T O O S T R A V A M Ě S T S K Ý O B V O D L H O T K A U S N E S E N Í ze 9. zasedání Zastupitelstva městskéh bvdu Lhtka, knanéh dne 16.06.2008 čís. 82/9 90/9 Jsef Šrámek Ing.

Více

ZÁPIS Z USTANOVUJícíHO ZASEDÁNí ZASTUPITElSTVA OBCE SOUTlCl KONANÉHODNE V 16,00 HODIN V ZASEDACí MíSTNOSTI HASiČSKÉ ZBROJNICE

ZÁPIS Z USTANOVUJícíHO ZASEDÁNí ZASTUPITElSTVA OBCE SOUTlCl KONANÉHODNE V 16,00 HODIN V ZASEDACí MíSTNOSTI HASiČSKÉ ZBROJNICE ZÁPIS Z USTANOVUJícíHO ZASEDÁNí ZASTUPITElSTVA OBCE SOUTlCl KONANÉHODNE15.11.2010 V 16,00 HODIN V ZASEDACí MíSTNOSTI HASiČSKÉ ZBROJNICE Přítmni: Olišar Jsef, Hlečkvá Ludmila, Exnervá Alena, Beran Jarslav,

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín Měst Kjetín Masarykv náměstí 20, 752 01 Kjetín Usnesení z 26. zasedání Zastupitelstva města Kjetín, knanéh dne 27. června 2006 v 15:00 hdin v sále Vzdělávacíh a infrmačníh centra Kjetín, Masarykv náměstí

Více

Zápis č. 29. Ze zasedání Zastupitelstva obce Tehov konaného dne 7. srpna 2017 od 19:00 v jednacím sále Obecního úřadu Tehov

Zápis č. 29. Ze zasedání Zastupitelstva obce Tehov konaného dne 7. srpna 2017 od 19:00 v jednacím sále Obecního úřadu Tehov Obec Tehv, kr. Praha-výchd Zastupitelstv bce Tehv Zápis č. 29 Ze zasedání Zastupitelstva bce Tehv knanéh dne 7. srpna 2017 d 19:00 v jednacím sále Obecníh úřadu Tehv Přítmni: David Hluch, Jakub Kajzler,

Více

Obecné informace podle 26 zákona č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád), o uskutečněných kontrolách za rok 2018

Obecné informace podle 26 zákona č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád), o uskutečněných kontrolách za rok 2018 Měst Vrchlabí Městský úřad Vrchlabí, kancelář starsty Zámek 1, 543 01 Vrchlabí Obecné infrmace pdle 26 zákna č. 255/2012 Sb., kntrle (kntrlní řád), uskutečněných kntrlách za rk 2018 Obsah: 1. Kntrly prvedené

Více

MMB M. Název: Projekty financované z Fondu kofinancování projektů - březen návrh rozpočtového opatření. Obsah: Návrh usnesení:

MMB M. Název: Projekty financované z Fondu kofinancování projektů - březen návrh rozpočtového opatření. Obsah: Návrh usnesení: Rada města Brna MMB2017000000205 M Z7/26. zasedání Zastupitelstva města Bma knané dne 7. března 2017 ZM7/ 24^2) Název: Prjekty financvané z Fndu kfinancvání prjektů - březen 2017 - návrh rzpčtvéh patření

Více

Plán odpadového hospodářství

Plán odpadového hospodářství Plán dpadvéh hspdářství Rztk výrční vyhdncení za rk 2008 Květen 2009 Vypracval: ing. Zdeněk Smejkal Kancelář Ing. Pavla Nváka, Zámecká 384, 335 61 Spálené Příčí ing.pavel.nvak@seznam.cz ; tel. 603161021

Více

Akční plán města Žďár nad Sázavou

Akční plán města Žďár nad Sázavou AKČNÍ PLÁN MĚSTA ŽĎÁR NAD SÁZAVOU říjen 2007 Obecně dkumentu Akční plán města Žďár nad Sázavu je dkument, kde dchází ke knkrétnímu rzpracvání vhdných rzvjvých záměrů města v kratším časvém hrizntu. Akční

Více

Konzultační materiál č. 1/2015 Přiměřený zisk PŘIMĚŘENÝ ZISK OHROŽUJE POSKYTOVATELE HRANICE PRO PŘIMĚŘENÝ ZISK?

Konzultační materiál č. 1/2015 Přiměřený zisk PŘIMĚŘENÝ ZISK OHROŽUJE POSKYTOVATELE HRANICE PRO PŘIMĚŘENÝ ZISK? Knzultační materiál č. 1/2015 Přiměřený zisk PŘIMĚŘENÝ ZISK OHROŽUJE POSKYTOVATELE HRANICE PRO PŘIMĚŘENÝ ZISK? I. Pjem aneb c se jedná (článek IX. Metdiky) Zisk = skutečné výnsy mínus skutečné náklady

Více

Z A P I S Z E Z A SE DA N I Z A ST U P I T E L STV A

Z A P I S Z E Z A SE DA N I Z A ST U P I T E L STV A B EC c L I p N I c E N A D sa z A v u (Lipnice nad Sázavu čp. 50 PSČ 582 32 tel/fax: 569 486 139 bec@lipnjcens.cz www.lipn1cens.cz C 00267813 Banka : Sberbank a.s. č.ú. 4200290549/6800 Z A P I S Z E Z

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Zápis ze zasedání zastupitelstva bce Jednání čísl 15/2019 Datum, čas 19. 8. 2019 d 19:00 Míst Přítmni (7) Omluveni (2) Hsté (1) Zápis zapsal Ověřvatelé zápisu Hlásná Třebaň, budva Obecníh úřadu Tmáš Snpek,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 557/2011 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 410 ze dne 20.7.2011 k prtklu z prvedené kntrly v příspěvkvé rganizaci Mateřská škla, Sudměřská 54, Praha 3 Rada městské části

Více

Zásady pro svěření částečné působnosti k pronajímání městských bytů odboru investic a majetku

Zásady pro svěření částečné působnosti k pronajímání městských bytů odboru investic a majetku Kancelář starsty a tajemníka nám. J. M. Marků 12, 563 16 Lanškrun, www.mest-lanskrun.cz Čj.: MULA 31385/2012 Pčet listů dkumentu: 7 Pčet listů přílh: 3 Spisvý znak: 53 2 Zásady pr svěření částečné půsbnsti

Více

Zápis č. 4/2017 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v hod. v sále Hostince Na Klokočné

Zápis č. 4/2017 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v hod. v sále Hostince Na Klokočné Zápis č. 4/2017 z mimřádnéh zasedání Zastupitelstva bce Klkčná knanéh dne 14. 6. 2017 v 19 00 hd. v sále Hstince Na Klkčné Přítmni: Ing. Milslav Rvný, Jan Malý, František Bašta, František Mládek, Martin

Více

PŘílOHA. A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona O. A.2. Informace podle 7 odst. 4 zákona O. A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona

PŘílOHA. A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona O. A.2. Informace podle 7 odst. 4 zákona O. A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona Licence: D27F XCRGUPXA / PXC (19092011/19042011) PŘílHA územní samsprávné celky, svazky bcí, reginální rady (v Kč - minulé bdbi zakruhlen na tisíce) bdbí: 12/2011 IČ: 00576891 Název: bec Řeka A.1. Infrmace

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O O S T R A V A M Ě S T S K Ý O B V O D L H O T K A U S N E S E N Í

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O O S T R A V A M Ě S T S K Ý O B V O D L H O T K A U S N E S E N Í S T A T U T Á R N Í M Ě S T O O S T R A V A M Ě S T S K Ý O B V O D L H O T K A U S N E S E N Í ze 5. zasedání Zastupitelstva městskéh bvdu Lhtka, knanéh dne 25.06.2007 čís. 36/5 44/5 Jsef Šrámek Ing.

Více

rozpočtové opatření městského obvodu Hrabová č. 19, kterým se:

rozpočtové opatření městského obvodu Hrabová č. 19, kterým se: z jednání Rady městskéh bvdu Hrabvá, knanéh dne 9. 11. 2016 ------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------- 54/1164.) Rada městskéh bvdu

Více

U S N E S E N Í 60. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 60. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 60. schůze Rady bce Dětmarvice knané dne 1.10.2018 Rada bce Dětmarvice p prjednání a v suladu se záknem č. 128/2000 Sb., bcích, ve znění pzdějších předpisů 2051/60 schvaluje prgram 60.

Více

STANOVY SDRUŽENÍ DOCTOR WHO FANCLUB ČR

STANOVY SDRUŽENÍ DOCTOR WHO FANCLUB ČR STANOVY SDRUŽENÍ DOCTOR WHO FANCLUB ČR Článek 1 Název a sídl 1. Dctr Wh FanClub ČR je bčanským sdružením fyzických sb vytvřeným v suladu se záknem č.83/1990 Sb. sdružvání bčanů. Je samstatným právním subjektem

Více

Ing. Petra Brejšová, vedoucí kanceláře starosty a tajemníka

Ing. Petra Brejšová, vedoucí kanceláře starosty a tajemníka Pdklady pr jednání zastupitelstva města Lanškrun dne: 18.12.2018 Čísl jednání: 6 Čísl jednací: MULA 39292/2018 Pčet l. dk.: Pčet přílh: Pčet l. přílh: Spis. znak: 101.2.1 Datum: 11.12.2018 Název materiálu:

Více

Ministerstvo vnitra České republiky vyhlašuje Výzvu k předkládání žádostí o finanční podporu v rámci Integrovaného operačního programu

Ministerstvo vnitra České republiky vyhlašuje Výzvu k předkládání žádostí o finanční podporu v rámci Integrovaného operačního programu Ministerstv vnitra České republiky vyhlašuje Výzvu k předkládání žádstí finanční pdpru v rámci Integrvanéh peračníh prgramu 1. Identifikace výzvy Čísl kla výzvy: 03 kntinuální Celkvá částka pr tut výzvu

Více

Zápis z jednání ŠKOLSKÉ RADY při ZŠ K. H. Máchy Doksy

Zápis z jednání ŠKOLSKÉ RADY při ZŠ K. H. Máchy Doksy Zápis ze schůze šklské rady 28. 04. 2016 Zápis z jednání ŠKOLSKÉ RADY při ZŠ K. H. Máchy Dksy Datum: 28. 04. 2016; 15:30 hd. Míst: ředitelna ZŠ Přítmni: Bc. Jana Strnkvá Pavlína Karešvá Mgr. Jindřiška

Více

S t ř e d o č e s k ý k r a j

S t ř e d o č e s k ý k r a j S t ř e d č e s k ý k r a j Jak vyšší územně samsprávný celek byl vytvřen v rce 2000. Nemá své sídl umístěn na vlastním území, ale na území jinéh kraje, Hlavníh města Prahy. Rzlhu patří mezi čtyři kraje,

Více

Obec Horní Maršov. Hlasování: pro 11 proti 0 zdržel se 0 Návrh byl schválen.

Obec Horní Maršov. Hlasování: pro 11 proti 0 zdržel se 0 Návrh byl schválen. Obec Hrní Maršv Zápis z veřejnéh zasedání zastupitelstva bce č. 2/2015, knanéh dne 19. 05. 2015 v zasedací místnsti Obecníh úřadu Hrní Maršv Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítmn: 12 členů zastupitelstva:

Více

Zápis č. 2/2011 (celkově 51) ze schůze VV ČSRU konané 1.2.2011

Zápis č. 2/2011 (celkově 51) ze schůze VV ČSRU konané 1.2.2011 Zápis č. 2/2011 (celkvě 51) ze schůze VV ČSRU knané 1.2.2011 Přítmni: P.Telička(PT), K.Blažek(KBl), P.Mrázek(PM), R.Rygl(RR), P.Chalupka(PCh), M.Kafka(MK), I.Skčdplvá(IS), P.Pala(PP) Omluveni: T.Tůma(TT)

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010 2 Škla bnvy venkva,.p.s. se sídlem v Liběšicích VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010 Základní údaje Název Pužívaná zkratka : Škla bnvy venkva,.p.s. : ŠOV Právní frma : Obecně prspěšná splečnst Sídl : Liběšice, č.p.

Více

Výroční zpráva obce Vysoká u Příbramě. za rok 2011

Výroční zpráva obce Vysoká u Příbramě. za rok 2011 Obec Vyská u Příbramě Výrční zpráva bce Vyská u Příbramě za rk 2011 dle zákna č. 106/1999 Sb., svbdném přístupu k infrmacím Zpráva pskytvání infrmací za rk 2011 - Pskytvání infrmací pdle 18 zákna č. 106/1999

Více

Obec Jehnědí. Zápis ze schůze zastupitelstva obce Jehnědí č. 7/2015 konané dne: 11.5.2015

Obec Jehnědí. Zápis ze schůze zastupitelstva obce Jehnědí č. 7/2015 konané dne: 11.5.2015 Obec Jehnědí Zápis ze schůze zastupitelstva obce Jehnědí č. 7/2015 konané dne: 11.5.2015 Přítomni: Milan Myšák, Jana Šplíchalová, Milan Pospíšil, Vlastimil Fikejz, Doležalová Kateřina, Rozlívka Jaroslav

Více

Ověřovatele zápisu: Ing. Stanislav Novák, Mgr. Petr Zemánek, Hlasování:

Ověřovatele zápisu: Ing. Stanislav Novák, Mgr. Petr Zemánek, Hlasování: U s n e s e n í z V. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 19. 6. 2019 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 3) zprávy z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného zasedání

Více

Zpracoval: Zrevidoval: Schválil: Jméno Podpis Jméno Podpis Jméno Podpis

Zpracoval: Zrevidoval: Schválil: Jméno Podpis Jméno Podpis Jméno Podpis Tabulka 1 - Evidence prcesu přípravy, schválení a revizí (kapitly) Metdickéh pkynu pr přípravu pdkladů pr psuzení finančníh zdraví žadatele Vydání č. Platné d 1 3. 1. 2008 Zpracval: Zrevidval: Schválil:

Více

za rok 2017 Město Miletín nám. K.J.Erbena Miletín

za rok 2017 Město Miletín nám. K.J.Erbena Miletín Z á p is z dílčíh přezkumání hspdaření města Miletín, IČ 00271811 V návaznsti na ustanvení 42 zákna č. 128/2000 Sb., bcích, ve znění pzdějších předpisů a pdle zákna č. 420/2004 Sb., přezkumávání hspdaření

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Č. 2

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Č. 2 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Č. 2 Občanské sdružení Míst jednání Waldrfské sdružení Ostrava (WSO) ZŠ Waldrfská Ostrava (ZŠWO) Datum jednání 20.10. 2011, 16.00 18:00 Předmět jednání Valná hrmada 1. AGENDA VALNÉ

Více

Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne 23. 2. 2014

Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne 23. 2. 2014 Zápis z valné hrmady TJ Skl Mheln dne 23. 2. 2014 SOKOL / 2014 / Valná hrmada OBSAH 1 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY TJ SOKOL MOHELNO 2014... 2 1.1 Zahájení, přivítání hstů... 2 1.2 Vlba předsednictva, návrhvé,

Více

PODPORA VYBUDOVÁNÍ A PROVOZU ZAŘÍZENÍ PÉČE O DĚTI PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU PRO PODNIKY I VEŘEJNOST MIMO HL. M. PRAHU / V HL. M. PRAZE. 27. 11.

PODPORA VYBUDOVÁNÍ A PROVOZU ZAŘÍZENÍ PÉČE O DĚTI PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU PRO PODNIKY I VEŘEJNOST MIMO HL. M. PRAHU / V HL. M. PRAZE. 27. 11. PODPORA VYBUDOVÁNÍ A PROVOZU ZAŘÍZENÍ PÉČE O DĚTI PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU PRO PODNIKY I VEŘEJNOST MIMO HL. M. PRAHU / V HL. M. PRAZE 27. 11. 2015, Praha PŘEDSTAVENÍ VÝZEV PŘEDSTAVENÍ VÝZEV Pdpra vybudvání a

Více

Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009

Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009 ÚSTAVA ČR Prjekt: Invace bru Mechatrnik pr Zlínský kraj Registrační čísl: CZ.1.07/1.1.08/03.0009 Ústava je právní akt nejvyšší právní síly, upravující principy určitéh státu, základy rganizace veřejné

Více

PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY. v Operačním programu Životní prostředí pro období 2014 2020

PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY. v Operačním programu Životní prostředí pro období 2014 2020 PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY v Operačním prgramu Živtní prstředí pr bdbí 2014 2020 Verze 5.0 Znění účinné d: 14. 10. 2015 Identifikace dkumentu Evidenční čísl: Zpracván dne: 9. 10. 2015 Verze

Více

Norské fondy Program CZ08

Norské fondy Program CZ08 Nrské fndy Prgram CZ08 Základní údaje Pskytvatel příspěvku (dnr): Nrsk Zprstředkvatel prgramu: Ministerstv financí Partner prgramu - ČR: Ministerstv živtníh prstředí pdílí se na přípravě prgramu včetně

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.6.2017 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Martin Kružík, Kristýna Havířová,

Více

Dotační programy MŽP v péči o sídelní krajinu. Ing. Jiří Klápště Odbor obecné ochrany přírody a krajiny MŽP

Dotační programy MŽP v péči o sídelní krajinu. Ing. Jiří Klápště Odbor obecné ochrany přírody a krajiny MŽP Dtační prgramy MŽP v péči sídelní krajinu Ing. Jiří Klápště Odbr becné chrany přírdy a krajiny MŽP Dtační prgramy Evrpské - Operační prgram Živtní prstředí 2014-2020 Nárdní - Nárdní prgram Živtní prstředí

Více

Materiál pro schůzi Výkonného výboru ČUS

Materiál pro schůzi Výkonného výboru ČUS Materiál pr schůzi Výknnéh výbru ČUS 5 dne 13. května 2014 Věc: Subr usnesení 29.valné hrmady ČUS, vč.návrhů realizačních Zdůvdnění: Materiál se předkládá na základě závěrů 29.VH ČUS Návrh usnesení: Výknný

Více

*UOHSX006FTAG* UOHSX006FTAG USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S564/2014/VZ-21123/2014/521/MŽi Brno 31. října 2014

*UOHSX006FTAG* UOHSX006FTAG USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S564/2014/VZ-21123/2014/521/MŽi Brno 31. října 2014 *UOHSX006FTAG* UOHSX006FTAG USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S564/2014/VZ-21123/2014/521/MŽi Brn 31. října 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více

Obec Dobrá Voda. Zápis schůze zastupitelstva obce Dobrá Voda, konané dne 22. června 2018

Obec Dobrá Voda. Zápis schůze zastupitelstva obce Dobrá Voda, konané dne 22. června 2018 Obec Dobrá Voda Zápis schůze zastupitelstva obce Dobrá Voda, konané dne 22. června 2018 Přítomni: Jiřina Částková, Vladimír Zástěra, Stanislav Pekárek, Jaromír Kubiš, David Vítek, Ing. Pavel Vítek, Ing.

Více

rozpočtové opatření městského obvodu Hrabová č. 6, kterým se: o o sníží běžné výdaje 6409, pol o 80 tis. Kč

rozpočtové opatření městského obvodu Hrabová č. 6, kterým se: o o sníží běžné výdaje 6409, pol o 80 tis. Kč z jednání Rady městskéh bvdu Hrabvá, knanéh dne 26.3. 2018 ------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------- 89/2052.) Rada městskéh bvdu

Více

Dodaná zpráva - Detail zprávy

Dodaná zpráva - Detail zprávy datvé schránky Datva schránka: Ddaná zpráva - Detail zprávy O B E C N Í ÚŘAD LEŠANY 2 5 7 4 4 N e t v ř íc e bnvbte3, Obec Lešany, Lešany 23,: >5744 igkftariftefičsv Dšl: 26, 04, 2017 Č.j.: Přílhy:...

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Záznam z kontroly Kontrolního výboru

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Záznam z kontroly Kontrolního výboru MĚSTO HRANICE MATERIÁL pr zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 12. 2017 Bd prgramu: 26 Předkládá: Okruh zpracvatelů: Zpracval: Bc. Lenka Kpřivvá Kntrlní výbr Kntrlní výbr Název bdu: Záznam z kntrly

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO

MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO Suchá Lz č.p.72 687 53 Suchá Lz IČO: 27015777 Zápis z jednání valné hrmady MAS Výchdní Slváck dne 15.11.2012, Strání Přítmni: Hsté: dle prezenční listiny 24 členů Ing. Pavel Rada,

Více

Konzultační materiál č. 1/2015 Přiměřený zisk PŘIMĚŘENÝ ZISK

Konzultační materiál č. 1/2015 Přiměřený zisk PŘIMĚŘENÝ ZISK PŘIMĚŘENÝ ZISK článek IX. Prgramu pr pskytvání finanční pdpry z rzpčtu Zlínskéh kraje k zajištění dstupnsti sciálních služeb na území Zlínskéh kraje pr rk 2019 OHROŽUJE POSKYTOVATELE HRANICE PRO PŘIMĚŘENÝ

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

Metodická příručka Omezování tranzitní nákladní dopravy

Metodická příručka Omezování tranzitní nákladní dopravy Metdická příručka Omezvání tranzitní nákladní dpravy K právnímu stavu ke dni 1. ledna 2016 Obsah 1 Na úvd... 2 2 Základní pjmy... 3 3 Obecně k mezvání tranzitní nákladní dpravy... 4 4 Prvedení příslušnéh

Více

P A R L A M E N T Č E S K É R E P U B L I K Y S E N Á T

P A R L A M E N T Č E S K É R E P U B L I K Y S E N Á T P A R L A M E N T Č E S K É R E P U B L I K Y S E N Á T ZÁPIS 10. funkční bdbí ze 4. schůze VÝBORU pr ÚZEMNÍ ROZVOJ, VEŘEJNOU SPRÁVU A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ knané dne 17. prsince 2014 Přítmni: dle prezenční

Více

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU BAKOV

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU BAKOV ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU BAKOV DOKUMENTACE PRO VEŘEJNÉ ŘÍZENÍ Ing. arch. Břetislav Malinvský ARCHINVEST 11/2014 Identifikační údaje přizvatele a zpracvatele Obec, vydávající ÚPD: Měst Bakv nad Jizeru

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzkum a vývj zařízení pr detekci pvrchvých vad zakázka na služby zadávaná dle Pravidel pr výběr ddavatelů v rámci Operačníh prgramu Pdnikání a invace pr knkurenceschpnst Zadavatel

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace Pvinně zveřejňvané infrmace 1. 1) Oficiální název Obec Tčník 2) Důvd a způsb zalžení Obec Tčník vznikla jak územní samsprávná jedntka v suladu s 1 a 2 zákna č. 367/1990 Sb. bcích a dle 4 tht zákna vystupuje

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Koordinátorem EVVO pro školní rok 2015/16 byla stanovena Mgr. Bc. Lenka Martinková.

Koordinátorem EVVO pro školní rok 2015/16 byla stanovena Mgr. Bc. Lenka Martinková. Akční plán pr šklní rk 2015/16 Charakteristika akčníh plánu Akční plán vychází ze Šklníh plánu EVVO a je sestavván vždy na 1 šklní rk. Nedílnu sučástí je vyhdncení akčníh plánu. Krdinátr EVVO Krdinátrem

Více

Výpis usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Strachotín, konaného dne (5/17)

Výpis usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Strachotín, konaného dne (5/17) Výpis usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Strachotín, konaného dne 27.6.2017 (5/17) 1. Technický bod Zasedání zastupitelstva obce Strachotín zahájila v 18.00 hod. starostka obce Ing. Helena Gutmanová.

Více

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv INFORMAČNÍ MEMORANDUM č. 4/3/2009/11 k elektrnickému výběrvému řízení na úplatné pstupení phledávek z titulu předčasně uknčených leasingvých smluv Praha, 30.11.2010 Infrmační memrandum č. 4/3/2009/11 1/9

Více

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami Smluva revitalizaci, svícení, bnvě, údržbě a prvzvání distribuční sustavy elektrické energie sítě veřejnéh světlení na základě metdy Energy Perfrmance and Quality Cntracting uzavřená pdle 1746 dst. 2 bčanskéh

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

Zápis zápis z 5. jednání komise rozvoje města a ŽP konané dne 26.5.2015 ve Žďáře n. S.

Zápis zápis z 5. jednání komise rozvoje města a ŽP konané dne 26.5.2015 ve Žďáře n. S. Zápis zápis z 5. jednání kmise rzvje města a ŽP knané dne 26.5.2015 ve Žďáře n. S. Garant kmise: Mgr. Zdeněk Navrátil, starsta města Předseda kmise: Ing. Aleš Studený Tajemník kmise: Ing. Ilna Vráblvá

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 11. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 11. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 11. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 20.6.2016 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 11 členů ZO Třanovice, 4 omluveni 4 občané Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Městský úřad Holýšov stavební odbor náměstí 5. května 32, 345 62 Holýšov

Městský úřad Holýšov stavební odbor náměstí 5. května 32, 345 62 Holýšov Městský úřad Hlýšv stavební dbr náměstí 5. května 32, 345 62 Hlýšv Spis. zn.: StO/180/2012/Va Č.j.: StO/964/2012 Vyřizuje: Naděžda Valešvá Tel.: 379 412 613 Fax: 379 412 650 E-mail: valesva@mesthlysv.cz

Více

Zásady dotačního programu pro podporu činností, které navazují, kooperují nebo rozšiřují sociální služby v Královéhradeckém kraji pro rok 2012.

Zásady dotačního programu pro podporu činností, které navazují, kooperují nebo rozšiřují sociální služby v Královéhradeckém kraji pro rok 2012. Zásady dtačníh prgramu pr pdpru činnstí, které navazují, kperují neb rzšiřují sciální služby v Králvéhradeckém kraji pr rk 2012. I. Úvdní ustanvení Nestátní neziskvé subjekty, právnické a fyzické sby vyvíjející

Více

! STANOVY SPOLKU I. Název MĚSÍČNÍ HOUPAČKA, spolek (dále jen MH) Sídlo: Hřbitovní 29, Ivančice, 664 91

! STANOVY SPOLKU I. Název MĚSÍČNÍ HOUPAČKA, spolek (dále jen MH) Sídlo: Hřbitovní 29, Ivančice, 664 91 STANOVY SPOLKU I. Název MĚSÍČNÍ HOUPAČKA, splek (dále jen MH) Sídl: Hřbitvní 29, Ivančice, 664 91 II. Charakteristika MH a) Sdružení je dbrvlným nevládním neziskvým sdružením vzniklým pdle zákna č. 83/1990

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

E-učebnice Ekonomika snadno a rychle BURZY A BURZOVNÍ OBCHODY

E-učebnice Ekonomika snadno a rychle BURZY A BURZOVNÍ OBCHODY E-učebnice Eknmika snadn a rychle BURZY A BURZOVNÍ OBCHODY Histrie burz 1. bdbí první burzy se bjevily už ve středvěku v Benátkách, Miláně a Flrencii pzději ve městě Bruggy, zalžená Van der Bursem a dtud

Více

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5 Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5 Zápis č. 4/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 5.4.2017, od 17:30 hodin. Přítomni: Josef Krouza, Milena Částková, Zuzana Šťastná, Hana

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.1/2016 konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.1/2016 konaného dne Zápis z veřejnéh zasedání zastupitelstva bce Drahkv č.1/2016 knanéh dne 30.3.2016 Prgram: 1. Zahájení. 2. Seznámení s prgramem zasedání. 3. Ustanvení zapisvatele a věřvatelů. 4. Kntrla usnesení z minuléh

Více

Pracovní seminář Koncesní řízení na provozování Vak dobrá praxe

Pracovní seminář Koncesní řízení na provozování Vak dobrá praxe Pracvní seminář Kncesní řízení na prvzvání Vak dbrá praxe 12. března 2015 2014 Grant Thrntn Advisry s.r.. All rights reserved. Prgram prezentace 1. Právní rámec pr realizaci vdhspdářských prjektů 2. In

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.15/2016

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.15/2016 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 6. 6. 2016, zápis č.15/2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

AAA AUTO Group zveřejnila své neauditované konsolidované. hospodářské výsledky za první čtvrtletí roku 2010

AAA AUTO Group zveřejnila své neauditované konsolidované. hospodářské výsledky za první čtvrtletí roku 2010 AAA AUTO Grup zveřejnila své neauditvané knslidvané hspdářské výsledky za první čtvrtletí rku 2010 Praha / Budapešť, 31. května 2010 Dle hspdářských výsledků za první čtvrtletí rku 2010, které splečnst

Více

Dohoda o výkonu pěstounské péče

Dohoda o výkonu pěstounské péče Dhda výknu pěstunské péče Název rganizace: Centrum pr dítě a rdinu LATUS Právní frma: bčanské sdružení se sídlem Nýřanská 34, 323 26 Plzeň IČ: 22767452 reg. MVČR 4.11.2011.pd č.j. VS/1-1/86 311/11-R zast.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pavlovice u Kojetína, konaného dne od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pavlovice u Kojetína, konaného dne od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva bce Pavlvice u Kjetína, knanéh dne 29.12.2010 d 18:00 hdin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva bce Pavlvice u Kjetína (dále též jak zastupitelstv )

Více

ZÁPIS. 6 členů, MK je usnášeníschopná. Zahájení. Jednání majetkové komise zahájil předseda Mgr. David Vávra v 16:04 hod v krizové místnosti radnice.

ZÁPIS. 6 členů, MK je usnášeníschopná. Zahájení. Jednání majetkové komise zahájil předseda Mgr. David Vávra v 16:04 hod v krizové místnosti radnice. ZÁPIS z jednání Kmise majetkvé Rady města Tišnva č..wi19 dne 15.5.2019 Zahájení Jednání majetkvé kmise zahájil předseda Mgr. David Vávra v 16:04 hd v krizvé místnsti radnice. Přítmn: 6 členů, MK je usnášeníschpná.

Více

Z Á P I S č. 1/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov

Z Á P I S č. 1/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Z Á P I S č. 1/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne 24.3.2017 v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Jednání zastupitelstva obce zahájil v 18.20 hodin starosta obce p. Tesař, který

Více

ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z

ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z 15. 5. 2019 Přítomno: 9 zastupitelů Občanů: 1 1. Zahájení Zasedání zastupitelstva obce (ZO) zahájil starosta obce Michal Petrák v 19,00 hodin. Je přítomno

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbr majetku města Přílha č. 1 Specifikace veřejné zakázky maléh rzsahu na akci: Opravy chdníků - realizace akce Míst akce : následující chdníkvá tělesa - Ke Kryčce

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE S V A Z E K O B C Í M I K R O R E G I O N O B C Í P A M Á T K O V É Z Ó N Y 1 8 6 6 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE pr veřejnu zakázku maléh rzsahu Veřejná zakázka Vydávání Zpravdaje

Více

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 31. 5. 2016, od 19 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně svoláno

Více

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce Psuzvání zdravtní způsbilsti k řízení mtrvých vzidel jak sučásti výknu práce Zdravtní způsbilst řidiče mtrvých vzidel je jednu ze základních pdmínek bezpečnsti prvzu na pzemních kmunikacích. Prt je zdravtní

Více

Zápis z veřejného zasedání

Zápis z veřejného zasedání Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 3/2015 ze dne 11. 5. 2015 od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomni: dle prezenční listiny Zapisovatel: Pavel Marek Ověřovatelé: Marie Antonyová,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

PŘIPRAVOVANÉ LEGISLATIVNÍ ZMĚNY V OH Z POHLEDU MĚST A OBCÍ

PŘIPRAVOVANÉ LEGISLATIVNÍ ZMĚNY V OH Z POHLEDU MĚST A OBCÍ 1 PŘIPRAVOVANÉ LEGISLATIVNÍ ZMĚNY V OH Z POHLEDU MĚST A OBCÍ PRÁVNÍ PŘEDPISY V OH Zákn č. 185/2001 Sb., dpadech, v platném znění Zákn č. 477/2001 Sb., balech a změně některých záknů, v platném znění -

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více