ROZHODNUTÍ. Strana 1 (celkem 14)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROZHODNUTÍ. Strana 1 (celkem 14)"

Transkript

1 Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, Olomouc Č.j.: KUOK 31740/2019 V Olomouci dne SpZn: KÚOK/65410/2018/OŽPZ/322 Vyřizuje: Mgr. Jiří Fiala tel.: Datová schránka: qiabfmf j.fiala@olkraj.cz Počet listů: Počet příloh: Počet listů/svazků příloh: ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje, odbor životního prostředí a zemědělství, jako orgán státní správy, příslušný dle 67 písm. g) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení) a jako příslušný správní úřad podle ustanovení 33 písm. a) zákona č. 76/2002 Sb., o integrované prevenci a omezování znečištění, o integrovaném registru znečišťování a o změně některých zákonů (dále ja)en zákon o integrované prevenci ), ve znění pozdějších předpisů, mění rozhodnutí o vydání integrovaného povolení čj.: KUOK 18687/2007, ze dne , ve znění pozdějších změn (dále jen integrované povolení ), vydané provozovateli Metso Czech Republic, s.r.o. se sídlem Tovačovská 2910/17, Přerov I - Město, Přerov I - Město, IČ , pro zařízení PSP Slévárna a.s. Přerov I. v části výroku označené Identifikační údaje, v Popisu zařízení, Průmyslové činnosti a popis zařízení mimo rámec přílohy č. 1, bod Formovna se mění text: Rotační sušárna písku (S BS 189) s projektovanou kapacitou 5 t/h, otápěná spalinami ze spalovací komory na zemní plyn. Odsávaná vzdušina je vedena přes patronový filtr typu BHF 2/1800/ s PLUS JET systémem a vypouštěna 2 výduchy do ovzduší. Sušárny na jádra (2 x Janka SSJ 15100) bez stanovení kapacity. Sušená jádra jsou otápěna spalinami ze spalování zemního plynu s výkonem 185 kwt. Vzdušina je vypouštěna bez čištění výduchy do ovzduší. Pneumatická doprava bentonitu, magnolitu a chromitu s neuvedenými kapacitami slouží k přepravě pojiva a ostřiv k mísičům formovacích a jádrových směsí. Tyto technologické uzly jsou odsávány a vzdušina čištěna v mokrých odlučovačích řady MHE. Formovací stroj Foromat F 40 (4 x) s projektovanou kapacitou 120 polovin forem/h je určen pro výrobu forem menších odlitků ve strojní formovně na bázi bentonitové směsi. Strana 1 (celkem 14)

2 Mísiče MK 3 (3 x) s projektovanou kapacitou 8 13 m 3 /h slouží k přípravě výplňové formovací směsi z již regenerovaného písku s odsáváním vzdušiny a čištěním v mokrých odlučovačích typu MHE 2. Mísiče MK 2 (3 x) s projektovanou kapacitou 4 6,5 m 3 /h jsou určeny k přípravě modelových formovacích směsí s odsáváním vzdušiny a čištěním v mokrých odlučovačích typu MHE 6. Vytloukací rošty ( polský rošt a rošt Škoda MR 50 ) nemají stanovenu kapacitu. Oba rošty jsou odsávány a vzdušina čištěna na suchých filtrech. Pásová doprava s kapacitou t/r zahrnuje uzavřené dopravníkové systémy čerstvého písku do rotační sušárny a ze sušárny do zásobníků nad mísiči, cesty po vytlučení směsi z forem do zásobníků jako vratná surovina k přípravě výplňového písku v mísičích nebo nevyužitelná složka, která je odpadem. Termická regenerace písku s výkonem 4 t/hod. Kalcinací písku v přítomnosti kyslíku při teplotě C dochází k jeho očištění od pojiva a k opětovnému používání v provozu. Technologie je vybavena zařízením k zachytávání emisí z procesu regenerace písku. Dynamická regenerace písku formovací linka pro rozdrcení, obnovu a odprášení písku z vytlučených forem Vytloukací rošt I.M.F. s kabinou Polévací vany pro nanášení směsí na formy nebo jádra Termická regenerace písku s výkonem 4 t/hod. Kalcinací písku v přítomnosti kyslíku při teplotě C dochází k jeho očištění od pojiva a k opětovnému používání v provozu. Technologie je vybavena zařízením k zachytávání emisí z procesu regenerace písku. Vstřelovací stroj MONO 35 pro výrobu jader technologii Coldbox amin (metoda studeného jaderníku) II. v části výroku označené Identifikační údaje, v Popisu zařízení, Průmyslové činnosti a popis zařízení mimo rámec přílohy č. 1, bod Cídírna se mění text: Hydroplast vodní tryskač bez stanovené kapacity pro masivní odlitky, které nejdou otryskat na jiném zařízení. Pásový tryskač PTB 5 bez stanovené kapacity ke tryskání odlitků ocelovými broky. Je odsáván a vzdušina čištěna v mokrém odlučovači MHE 4. Pásový tryskač PT 2000 bez stanovené kapacity ke tryskání odlitků ocelovými broky. Je odsáván a vzdušina čištěna v mokrém odlučovači MHE 4. Hydraulický lis CDN 400 k rovnání deformací odlitků. Svářecí a pálící boxy sloužící k vyvařování vad a prasklin odlitků, upalování nálitků dle kvality ocelí, jsou vybaveny vysokonapěťovými ionizovanými filtry nebo je vzdušina odváděna přes rukávový filtr. Strana 2 (celkem 14)

3 Pásový tryskač PT 2000 bez stanovené kapacity ke tryskání odlitků ocelovými broky. Je odsáván a vzdušina čištěna v mokrém odlučovači MHE 4. Hydraulický lis CDN 400 k rovnání deformací odlitků. Svářecí a pálící boxy sloužící k vyvařování vad a prasklin odlitků, upalování nálitků dle kvality ocelí, jsou vybaveny vysokonapěťovými ionizovanými filtry nebo je vzdušina odváděna přes rukávový filtr. III. v části výroku označené Identifikační údaje, v Popisu zařízení, Průmyslové činnosti a popis zařízení mimo rámec přílohy č. 1, bod Tepelné zpracování odlitků se mění text: Žíhací vozové pece č. 1 až 4, s kapacitami t odlitků, vytápěné hořáky na ZP, z nichž některé jsou vybaveny výměníky tepla ze spalin na ohřev vzduchu nebo vody. Komorové kalící pece č. 1 až 4, s kapacitami 4 x 10 t odlitků pro tepelné zpracování odlitků z otěruvzdorných ocelí, otápěné ZP a vybavené výměníky tepla k předehřevu vzduchu. Vzduchovou kalící komoru pro kalení odlitků z otěruvzdorných ocelí. Olejovou kalící lázeň, bez ohřevu pro kalení odlitků z otěruvzdorných ocelí, vybavenou odlučovačem oleje VOF 10. Vodní kalící nádrž pro kalení manganových odlitků o rozměrech 6 x 7 m a využitelnou hloubkou 2,5 m a příslušenstvím. Žíhací vozové pece č. 1 až 4, s kapacitami t odlitků, vytápěné hořáky na ZP, z nichž některé jsou vybaveny výměníky tepla ze spalin na ohřev vzduchu nebo vody. Komorové kalící pece č. 1 až 4, s kapacitami 4 x 10 t odlitků pro tepelné zpracování odlitků z otěruvzdorných ocelí, otápěné ZP a vybavené výměníky tepla k předehřevu vzduchu. komorová kalící pec č. 5 pro tepelné zpracování odlitků či konstrukčních dílů do maximální hmotnosti 10 t komorová popouštěcí pec č. 6 pro tepelné zpracování odlitků či konstrukčních dílů do maximální hmotnosti 10 t komorová kalící pec č. 7 pro tepelné zpracování odlitků či konstrukčních dílů do maximální hmotnosti 10 t Vzduchovou kalící komoru pro kalení odlitků z otěruvzdorných ocelí. Olejovou kalící lázeň, bez ohřevu pro kalení odlitků z otěruvzdorných ocelí, vybavenou odlučovačem oleje VOF 10. Vodní kalící nádrž pro kalení manganových odlitků o rozměrech 6 x 7 m a využitelnou hloubkou 2,5 m a příslušenstvím. Strana 3 (celkem 14)

4 IV. v části výroku označené Identifikační údaje, v Popisu zařízení, Přímo spojené činnosti se mění text: Skladování a oprava modelového zařízení Skladování a manipulace se surovinami je prováděno převážně v surovinové hale, kde jsou umístěny vstupní suroviny pro provozy tavírny a formovny. Manipulace s odlitky zahrnuje transportní cesty odlitků a jejich skladování. Rozbory chemického složení ocelí slouží k operativnímu laboratornímu kvantometrickému stanovení kvality oceli během tavení a odlévání. Předčištění odpadních vod slouží ke gravitačnímu oddělení tuků a olejů z odpadních vod z provozu jídelny Výroba modelů - modelárna Skladování a oprava modelového zařízení Skladování a manipulace se surovinami je prováděno převážně v surovinové hale, kde jsou umístěny vstupní suroviny pro provozy tavírny a formovny. Manipulace s odlitky zahrnuje transportní cesty odlitků a jejich skladování. Rozbory chemického složení ocelí slouží k operativnímu laboratornímu kvantometrickému stanovení kvality oceli během tavení a odlévání. Předčištění odpadních vod slouží ke gravitačnímu oddělení tuků a olejů z odpadních vod z provozu jídelny V. v části výroku označené Závazné podmínky provozu zařízení, se ruší celý text bodu 1. Ochrana ovzduší a emisní limity, a nahrazuje se textem: 1.1. Integrované povolení se vydává k provozu vyjmenovaných stacionárních zdrojů znečišťování ovzduší specifikovaných v následující tabulce č. 1: Tabulka č. 1 - Seznam stacionárních zdrojů znečišťování ovzduší Zdroj č. Celek Název zdroje Výduch č. Odlučovač 101 Tavírna Elektrická oblouková pec č. 025 kapsový filtr typu EOP - OTO Elektrická oblouková pec č. FKK 12/ Elektrická oblouková pec č Tavírna EIP - Elektrická indukční pec č bez odlučovače ISTOL (2 kelímky) 105 Elektrická indukční pec č bez odlučovače (1 kelímek) 106 Tavírna ohřev pánví zemní plyn 905 bez odlučovače 202 Formovna dynamická regenerace písku formovací linka 003 tkaninové filtry ZEOS 2, ZEOS 3 a ZEOS vytloukací rošt I.M.F. s 020 tkaninový filtr ZEOS 1 kabinou 214 polévací vany 053 bez odlučovače Strana 4 (celkem 14)

5 215 termická regenerace písku 060 odlučovač I.M.F. (cyklon, manžetový filtr a 3 spalovací hořáky) 217 jádrovací stroj MONO pračka aminů Venturiho Scrubber model AASV30000IMS 301 Cídírna odlitků tryskací komora 5x5 m 901 tkaninový filtr HERDING Delta2 Flex /9 SZ 302 kyvadlové brusky pole č mokrý hladinový odlučovač MHE kyvadlové brusky pole č mokrý hladinový odlučovač MHE tryskač PT 2000 (Velebrátor) pole č mokrý hladinový odlučovač MHE stojanové brusky pole č tkaninový filtr HERDING TLF D /9 VB 307 kyvadlové brusky pole č odsávací stěna, svářeči č. 1 pole č tkaninový filtr HERDING Delta2 Flex /9 038 tkaninový filtr HERDING Delta Flex /9 SZ 311 odsávací stěna, svářeči č. 2 pole č apretační linka pole č x vírový odlučovač 312 odsávací stěna, svářeči Mn ocelí pole č tkaninový filtr HERDING Delta2 Flex /9 314 pálení Mn ocelí pole č tkaninový filtr HERDING 315 pálení CrNi ocelí pole č. 7 Flex /9 GBA 401 Tepelné komorové kalící pece č. 1 a zpracování komorové kalící pece č. 3 a bez odlučovače 403 odlitků žíhací vozová pec č žíhací vozová pec č žíhací vozová pec č komorová kalící pec č popouštěcí pec č komorová kalící pec č Výduchy č. 901 až 905 jedná se o fiktivní výduchy, vzdušina je vracena zpět do pracovního prostředí Provozovatel zdrojů znečišťování ovzduší je povinen plnit emisní limity uvedené v tabulce č. 2 a dále stanovené podmínky provozu zdrojů znečišťování ovzduší: 040 Tabulka č. 2 - Emisní limity pro stacionární zdroje znečišťování ovzduší Zdroj č. Celek Název zdroje Výduch č. Látka Emisní limit 101 Tavírna EOP - OTO Elektrická oblouková pec č TZL NOx CO [mg/m 3 ] Vztažné podmínky A Četnost měření 1 x rok Strana 5 (celkem 14)

6 102 Elektrická oblouková pec č. 2 SO Elektrická 026 oblouková pec č Tavírna EIP Elektrická 057 TZL 20 A 1 x rok - ISTOL indukční pec č Elektrická 058 indukční pec č Tavírna ohřev pánví 905 NOx 100 B Neměří se 202 Formovna dynamická regenerace písku formovací linka 211 vytloukací rošt I.M.F. s kabinou CO TZL 100 C 1 x 3 roky 214 polévací vany 053 TOC 50 B 215 termická 060 TZL regenerace písku 217 jádrovací stroj MONO Cídírna tryskací komora odlitků 5x5 m 302 kyvadlové brusky pole č kyvadlové brusky pole č tryskač PT 2000 (Velebrátor) pole č stojanové brusky pole č kyvadlové brusky pole č odsávací stěna, svářeči č. 1 pole č odsávací stěna, svářeči č. 2 pole č apretační linka pole č odsávací stěna, svářeči Mn ocelí pole č pálení Mn ocelí pole č pálení CrNi ocelí pole č Tepelné komorové kalící zpracování pece č. 1 a odlitků komorové kalící pece č. 3 a žíhací vozová pec č NOx CO TOC SO B 062 TZL 20 A TOC 50 B 901 TZL 20 C Neměří se TZL 50 C 1 x 3 roky TZL 20 C Neměří se TZL 50 C 1 x 3 roky 903 TZL 20 C Neměří se 055 TZL 50 C 1 x 3 roky 033 NOx 100 A 1 x 3 roky 040 CO Strana 6 (celkem 14)

7 404 žíhací vozová pec č žíhací vozová pec č komorová kalící pec č popouštěcí pec č komorová kalící pec č Vztažné podmínky A pro emisní limit znamenající koncentraci příslušné látky v suchém plynu za normálních podmínek. Vztažné podmínky B pro emisní limit znamenající koncentraci příslušné látky ve vlhkém plynu za normálních podmínek. Vztažné podmínky C pro emisní limit znamenající koncentraci příslušné látky v odpadním plynu za obvyklých provozních podmínek. TZL NO2 CO SO2 TOC Tuhé znečišťující látky Oxid dusnatý a oxid dusičitý vyjádřené jako oxid dusičitý Oxid uhelnatý Oxid siřičitý Těkavé organické látky (VOC) vyjádřené jako celkový organický uhlík 1.3. Podmínky pro provozování zdrojů: 1) U zdrojů: a) č. 106 Tavírna ohřev pánví (fiktivní výduch č. 905) b) č. 301 Cídírna tryskací komora (fiktivní výduch č. 901) c) č. 305 Cídírna stojanové brusky pole č 9 (fiktivní výduch č. 904) d) č. 307 Cídírna kyvadlové brusky pole č. 8 (fiktivní výduch č. 902) e) č. 312 Cídírna odsávací stěna, svářeči Mn ocelí pole č. 8 (fiktivní výduch č. 903), nebude prováděno jednorázové měření emisí, zjišťování úrovně znečišťování ovzduší bude prováděno výpočtem dle emisních faktorů stanovených ve Věstníku MŽP č. IV/ ) Pokud provozovatel provede jakýkoliv zásah do provozu vyjmenovaného stacionárního zdroje znečišťování ovzduší tavení v EOP a EIP STJ č. 101, 102, 103, 104 a 105 (změna paliva, změna odlučovacích zařízení, změna kapacity apod.) provede provozovatel 1x jednorázové měření emisí znečišťujících látek typu PCDD/PF, PCB, PAH, Cd, Hg, As a Pb, a to do 3 měsíců od nabytí právní moci rozhodnutí o změně IP ve věci povolení provozu. 3) Provozovatel je povinen zabezpečit měřící místa z hlediska bezpečnosti práce v souladu se zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, a provozovatel je povinen řádně udržovat v provozuschopném stavu měřící místa tak, aby odpovídala příslušným technickým normám. 4) Zařízení vyjmenovaných stacionárních zdrojů znečišťování ovzduší bude provozováno v souladu s jejich technickou dokumentací a doporučeními dodavatelů. Případné změny technologických zařízení zdrojů nesmí být provedeny bez souhlasu krajského úřadu. Strana 7 (celkem 14)

8 5) Při provozu odlučovacích zařízení bude prováděna pravidelná kontrola jejich technického stavu, jakož i pravidelná údržba a čištění k zajištění jejich max. účinnosti; záznamy o kontrolách, údržbě a čištění budou součástí provozní evidence. 6) Provozovatel bude trvale provádět opatření ke snižování sekundární prašnosti uvedená v provozním řádu. VI. v části výroku označené Závazné podmínky provozu zařízení, se mění celá kapitola 2. Povolení k nakládání s nebezpečnými odpady, včetně názvu kapitoly. Nově kapitola zní: 2. Odpady Uložení, shromažďování nebezpečných odpadů a manipulace s nimi musí být zabezpečeny v souladu s platnými normami a právními předpisy. VII. v části II. výroku v bodu 5. Havarijní plán a provozní řády, se mění text: II. Podle ustanovení 13 odst. 4 písm. h) zákona krajský úřad schvaluje Soubor technickoprovozních parametrů a technickoorganizačních opatření stacionárního zdroje znečišťování ovzduší (Provozní řád), pro zdroj uvedený v části 1. výroku tohoto rozhodnutí. II. Podle ustanovení 13 odst. 4 písm. h) zákona krajský úřad schvaluje Provozní řád slévárny Metso Czech Republic, s.r.o. Srpen 2018 (datum zpracování: ), pro zdroj uvedený v části 1. výroku tohoto rozhodnutí. VIII. v části II. výroku v bodu 6. Podmínky zajišťující ochranu zdraví člověka, zvířat a ochrany životního prostředí, se mění text: 6.1. Nakládání s chemickými látkami se provádí v souladu se zákonem č. 356/2003 Sb., zákonem č. 254/2001 Sb. a prováděcí vyhláškou č. 383/2001Sb. Je nezbytné postupovat v souladu s Plánem opatření pro případy havárie, zpracovaným podle 39 odst. 2 písm. a) a 40 odst. 1 zákona č. 254/2001 Sb., Termín: ode dne nabytí právní moci IP 6.2. provozovatel bude průběžně realizovat účinná dílčí opatření k minimalizaci negativního dopadu sekundární prašnosti TZL, zejména ve slévárenském provozu, včetně ostatních objektů a ploch zařízení, ve smyslu předloženého návrhu. Plnění předloženého návrhu, včetně vyhodnocení účinnosti jednotlivých opatření budou krajskému úřadu předána v závěrečné zprávě plnění podmínek integrovaného povolení dle bodu 9.2. Termín: ode dne nabytí právní moci IP Strana 8 (celkem 14)

9 6.1. provozovatel bude průběžně realizovat účinná dílčí opatření k minimalizaci negativního dopadu sekundární prašnosti TZL, zejména ve slévárenském provozu, včetně ostatních objektů a ploch zařízení, ve smyslu předloženého návrhu. Plnění předloženého návrhu, včetně vyhodnocení účinnosti jednotlivých opatření budou krajskému úřadu předána v závěrečné zprávě plnění podmínek integrovaného povolení dle bodu 9.1. IX. v části výroku označené Závazné podmínky provozu zařízení, v bodu 7. Opatření pro provoz, týkající se situací odlišných od podmínek běžného provozu, při kterých může vzniknout nebezpečí ohrožení životního prostředí nebo zdraví člověka, se mění text: 7.1. Při najíždění a odstavování zařízení, při řešení poruch a v případě výskytu stavů podle 11 odst. 1 písm. g) zákona č. 86/2002 Sb., postupovat v souladu s Provozním řádem velkého zdroje znečišťování ovzduší zařízení, Termín: ode dne nabytí právní moci IP 7.1. Při najíždění a odstavování zařízení, při řešení poruch a v případě výskytu stavů podle 17 odst. 3 písm. f) zákona č. 201/2012 Sb. (o ochraně ovzduší) postupovat v souladu s provozním řádem, X. v části výroku označené Závazné podmínky provozu zařízení, v bodu 9. Postup vyhodnocování plnění podmínek integrovaného povolení, se mění text: 9.1. plnit evidenční a ohlašovací povinnost, vyplývající ze složkových zákonů (o odpadech, o vodách, o ovzduší atd.), 9.2. předložit dílčí roční zprávu z monitoringu jednotlivých složek ŽP Krajskému úřadu Olomouckého kraje, odboru životního prostředí a zemědělství, ke dni následujícího roku a to v elektronické podobě na CD nosiči, 9.3. ohlásit KÚ plánovanou změnu zařízení, případně předložit dokumentaci k posouzení uvedené změny před její realizací, 9.4. neprodleně hlásit dotčeným orgánům, organizacím a veřejnosti všechny mimořádné situace, havárie zařízení a havarijní úniky znečišťujících látek ze zařízení do životního prostředí, 9.5. vést evidenci údajů o plnění závazných podmínek provozu, stanovených v integrovaném povolení, 9.6. v případě překročení prahových hodnot látek vyjmenovaných v nařízení vlády č. 368/2003 Sb., o integrovaném registru znečišťování, splnit ohlašovací povinnost vyplývající z tohoto nařízení vlády, a dále vést evidenci podkladů nezbytných pro ohlašování do IRZ podle vyhlášky č. 572/2004 Sb., v platném znění, Strana 9 (celkem 14)

10 9.7. provozovatel je povinen do 1 měsíce ode dne změny právního stavu ohlásit krajskému úřadu změnu, vlastníka nebo provozovatele zařízení, 9.1. předložit dílčí roční zprávu z monitoringu jednotlivých složek ŽP Krajskému úřadu Olomouckého kraje, odboru životního prostředí a zemědělství, ke dni následujícího roku a to v elektronické podobě na CD nosiči, 9.2. ohlásit KÚ plánovanou změnu zařízení, případně předložit dokumentaci k posouzení uvedené změny před její realizací, 9.3. neprodleně hlásit dotčeným orgánům, organizacím a veřejnosti všechny mimořádné situace, havárie zařízení a havarijní úniky znečišťujících látek ze zařízení do životního prostředí, 9.4. vést evidenci údajů o plnění závazných podmínek provozu, stanovených v integrovaném povolení, 9.5. provozovatel je povinen do 1 měsíce ode dne změny právního stavu ohlásit krajskému úřadu změnu, vlastníka nebo provozovatele zařízení. XI. v části výroku označené 10. Souhrnné podmínky, se mění text: z důvodu kontroly dodržování vydaného integrovaného povolení, má držitel tohoto povolení za povinnost pravdivě informovat příslušný krajský úřad o plnění emisních limitů a podmínek stanovených rozhodnutím o integrovaném povolení, a to vždy v termínu 1 x ročně za uplynulý rok k poslednímu dni čtvrtého měsíce následujícího roku (dle bodu 9.2.), z důvodu kontroly dodržování vydaného integrovaného povolení, má držitel tohoto povolení za povinnost pravdivě informovat příslušný krajský úřad o plnění emisních limitů a podmínek stanovených rozhodnutím o integrovaném povolení, a to vždy v termínu 1 x ročně za uplynulý rok k poslednímu dni čtvrtého měsíce následujícího roku (dle bodu 9.1.), XII. část výroku označená 11. INVESTIČNÍ AKCE se celá ruší. Odůvodnění Krajský úřad obdržel od společnosti Metso Czech Republic, s.r.o. se sídlem Tovačovská 2910/17, Přerov I - Město, IČ žádost o změnu integrovaného povolení ve smyslu 16 odst. 1 písm. b), dotýkající se zařízení PSP Slévárna a.s. Přerov povoleného rozhodnutím o vydání integrovaného povolení čj.: KUOK 18687/2007, ze dne dle zákona o integrované prevenci, ve znění pozdějších změn (dále jen integrované povolení ). Dnem podání bylo zahájeno řízení o změně integrovaného povolení v souladu s ustanoveními zákona o integrované prevenci. Dopisem pod čj.: KUOK 72024/2018 ze dne byla Strana 10 (celkem 14)

11 zveřejněna žádost o vydání změny integrovaného povolení s žádostí o vyjádření se účastníků řízení a dotčených správních úřadů. S ohledem na charakter změny, která nemá prokazatelně významný negativní vliv na životní prostředí, vyhodnotil krajský úřad tuto změnu jako nepodstatnou a v řízení postupoval v souladu s 19a odst. 4 zákona o integrované prevenci. Krajský úřad vycházel ze žádosti provozovatele o změnu integrovaného povolení ze strany provozovatele tak, aby bylo dosaženo účelu zákona o integrované prevenci. Změna integrovaného povolení spočívá v ukončení provozu vyjmenovaných zdrojů znečišťování ovzduší: Rotační sušárna písku (S BS 189), Sušárny na jádra (2 x Janka SSJ 15100), Pneumatická doprava bentonitu, magnolitu a chromitu, Formovací stroj Foromat F 40 (4 x), Mísiče MK 3 (3 x), Mísiče MK 2 (3 x), Vytloukací rošty ( polský rošt, negativní rošt a rošt Škoda MR 50 ), Vstřelovací stroj VGi 12.6, pračka aminu a filtr s regenerací, Hydroplast, Pásový tryskač PTB 5; uvedení do provozu vyjmenovaných zdrojů znečišťování ovzduší: Dynamická regenerace písku formovací linka, Vytloukací rošt I.M.F. s kabinou, Polévací vany, Vstřelovací stroj MONO 35; instalaci nové popouštěcí pece výrobce TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ, s.r.o., o celkovém příkonu 720 kw (6 hořáků po 120 kw), palivem je zemní plyn, a nové kalicí pece výrobce TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ, s.r.o., o celkovém příkonu 960 kw (6 hořáků po 160 kw), palivem je zemní plyn, v provozu tepelné zpracování odlitků; zrušení povinnosti povinnosti měřit 1 x 3 roky emise Zn, PCB, PAH, PCDD a PCDF u zdrojů č. 101, č. 102, č. 103 a č.104 (elektrické indukční pece, zrušení povinnosti povinnosti měřit emise fenolu a TZL u zdrojů č. 401, č. 402, č. 403, č. 404 a č.405; zvýšení hodnoty emisního limitu pro TOC u zdroje č. 215 Termická regenerace písku; zrušení uvedeného seznamu nebezpečných odpadů v tabulce č. 8 v kapitole 2 Povolení k nakládání s nebezpečnými odpadů. Provozovatel doplnil v průběhu řízení žádost o další podání, kterým žádá instalaci nové kalicí pece o celkovém příkonu 960 kw (6 hořáků po 160 kw), palivem je zemní plyn, v provozu tepelné zpracování odlitků. Dopisem pod čj.: KUOK /2018 ze dne byla zveřejněna žádost o vydání změny integrovaného povolení s žádostí o vyjádření se účastníků řízení a dotčených správních úřadů. Krajský úřad v průběhu řízení obdržel stanoviska dotčených orgánů státní správy a účastníků řízení. Doručena byla vyjádření: - Krajská hygienická stanice Olomouckého kraje se sídlem v Olomouci, územní pracoviště Přerov, Dvořákova 75, Přerov, čj.: KHSOC/18598/2018/PR/HOK ze dne a čj.: KHSOC/33478/2018/PR/HOK ze dne , bez připomínek. - Magistrát města Přerova, Odbor stavebního úřadu a životního prostředí, Dvořákova 75, Přerov, čj.: MMPr/091380/2018/STAV/ZP/Ča ze dne a MMPr/195986/2018/STAV/ZP/Ča ze dne , s několika připomínkami k ochraně ovzduší. - Česká inspekce životního prostředí, Oblastní inspektorát Olomouc, Tovární 1059/41, Olomouc (dále jen ČIŽP ), čj.: ČIŽP/48/2018/4512 ze dne a čj.: ČIŽP/48/2019/52 ze dne , s několika připomínkami k provoznímu řádu a několika návrhy ke změnám ve znění výrokové části IP. Strana 11 (celkem 14)

12 Na základě žádosti provozovatele a po posouzení a zohlednění všech doručených vyjádření mění krajský úřad integrované povolení následovně: I. IV. krajský úřad provedl změny ve výčtu technologických jednotek, kde byly odstraněny jednotky s ukončeným provozem a přidány jednotky nově uvedené do provozu. V. - krajský úřad provedl změnu v bodu 1. Ochrana ovzduší a emisní limity, kde vzhledem k většímu množství ukončení provozu jednotlivých zdrojů a uvedení nových zdrojů byl odstraněn celý text a byl nahrazen novým zněním. Pro přehlednost byla upravena forma tabulek. VI. byla zrušena část týkající se vydání souhlasu k nakládání s nebezpečnými odpady. Dle zákona č. 169/2013 Sb., kterým se měnil zákon č. 185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, shromažďování nebezpečných odpadů nepodléhá souhlasu. VII. - krajský úřad schválil Provozní řád slévárny Metso Czech Republic, s.r.o. V aktualizované verzi byly zohledněny připomínky ČIŽP a krajského úřadu. VIII. v souvislosti se zrušením zákona č. 356/2003 a jeho nahrazením zákonem č. 350/2011 Sb., a změnou vyhlášky č. 383/2001 Sb., se bod 6.1.stal irelevantním. Krjský úřad zrušil bod 6.1. a následující bod 6.2. byl přečíslován. Byl upraven odkaz na bod 9.1., změna je vynucena přečíslováním viz X. IX. krajský úřad aktualizoval odkaz na platnou legislativu v oblasti ochrany ovzduší, původně citovaný zákon č. 86/2002 Sb. byl zrušen a nahrazen zákonem č. 201/2012 Sb. X. bod 9.1. je nadbytečný, protože jeho plnění vyplývá ze složkových zákonů. Z důvodu, že pozbylo platnosti nařízení vlády č. 368/2003 Sb., o integrovaném registru znečišťování, a také vyhláška č. 572/2004 Sb., je bod 9.6. je nadbytečný. Krajský úřad zrušil irelevantní body 9.1 a 9.6, a ostatní body byly přečíslovány. XI. byl aktualizován odkaz na bod 9.1., změna je vynucena přečíslováním viz X. XII. realizací investiční akce se tato část stala irelevantní a proto krajský úřad část výroku 11. INVESTIČNÍ AKCE zrušil. Ostatní části výroku integrovaného povolení zůstávají beze změn. Strana 12 (celkem 14)

13 Poučení o odvolání Proti tomuto rozhodnutí mají účastníci řízení dle 81 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., Správní řád právo podat odvolání k Ministerstvu životního prostředí ČR ve lhůtě 15 dnů ode dne jeho doručení. Odvolání se podává u krajského úřadu, který rozhodnutí vydal. Otisk úředního razítka Mgr. Radomír Studený vedoucí oddělení integrované prevence Odboru životního prostředí a zemědělství Krajského úřadu Olomouckého kraje Strana 13 (celkem 14)

14 Rozdělovník: Účastníci řízení: Metso Minerals, s.r.o., Tovačovská 2910/17, Přerov I. - Město Na vědomí: (v kopii po nabytí právní moci) Magistrát města Přerova, odbor stavedního úřadu a životního prostředí, Bratrská 34, Přerov 2 Krajská hygienická stanice Olomouckého kraje se sídlem v Olomouci, územní pracoviště Přerov, Dvořákova 75, Přerov ČIŽP OI Olomouc, Tovární 41, Olomouc Statutární město Přerov Olomoucký kraj zde Povodí Moravy s.p., Dřevařská 11, Brno Ministerstvo zdravotnictví, Český inspektorát lázní a zřídel, Palackého nám. 4, Praha 2 Ministerstvo životního prostředí ČR, odbor posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence, Vršovická 65, Praha 10 Ministerstvo životního prostředí ČR, OVSS VIII., Krapkova 3, Olomouc Strana 14 (celkem 14)

Rozhodnutí. Tabulka č. 4 emisní limity pro provoz 200 Formovna. Emisní limity (mg/m 3 ) Strana 1 (celkem 8)

Rozhodnutí. Tabulka č. 4 emisní limity pro provoz 200 Formovna. Emisní limity (mg/m 3 ) Strana 1 (celkem 8) Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 19361/2014 V Olomouci dne 18.2.2014 SpZn: KÚOK/104099/2013/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak:

Více

Rozhodnutí. 103 Elektrická oblouková. pec. 20 pec. 102 Elektrická oblouková TZL

Rozhodnutí. 103 Elektrická oblouková. pec. 20 pec. 102 Elektrická oblouková TZL Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 83858/2013 V Olomouci dne 3.6.2013 SpZn: KÚOK/54788/2013/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak: 209.1

Více

R O Z H O D N U T Í. UNEX Slévárna, s.r.o. Brníčko Uničov

R O Z H O D N U T Í. UNEX Slévárna, s.r.o. Brníčko Uničov Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: V Olomouci dne 18. 7. 2014 SpZn: KÚOK/99925/2013/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak: 209.1 V/10 Vyřizuje:

Více

Rozhodnutí. A. v části závazné podmínky provozu zařízení, bodu I.EMISNÍ LIMITY, bodu 1. OVZDUŠÍ, bodu 1. Stávající zdroje se mění bod 1.

Rozhodnutí. A. v části závazné podmínky provozu zařízení, bodu I.EMISNÍ LIMITY, bodu 1. OVZDUŠÍ, bodu 1. Stávající zdroje se mění bod 1. Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 113204/2009 V Olomouci dne 12. 1. 2010 SpZn: KÚOK/113204/2009/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak:

Více

VEPASPOL Olomouc, a.s. Paseka Paseka ROZHODNUTÍ

VEPASPOL Olomouc, a.s. Paseka Paseka ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Čj.: KUOK 92757/2013 V Olomouci dne 25. 10. 2013 SpZn.: KÚOK/79799/2013/OŽPZ/7265 Sp. a skart. znak:

Více

ROZHODNUTÍ. o změně č. 3 integrovaného povolení vydaného společnosti PROMET FOUNDRY a.s. pro zařízení Slévárna PROMET FOUNDRY a.s. provozovna Vsetín.

ROZHODNUTÍ. o změně č. 3 integrovaného povolení vydaného společnosti PROMET FOUNDRY a.s. pro zařízení Slévárna PROMET FOUNDRY a.s. provozovna Vsetín. Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik PROMET FOUNDRY a.s. Václavská 11 709 00 Ostrava-Mar. Hory datum 3 listopadu 2008 oprávněná úřední osoba Ing. Jan Blažek číslo

Více

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ZPS SLÉVÁRNA, a.s. Třída 3. května 1172 763 02 Zlín, Malenovice datum oprávněná úřední osoba číslo jednací spisová značka 14.

Více

Rozhodnutí. dle rozdělovníku

Rozhodnutí. dle rozdělovníku Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 78840/2010 V Olomouci dne 2.9.2010 SpZn: KÚOK/78840/2010/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak: 209.1

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01OAKYK* Čj: MSK 91671/2016 Sp. zn.: ŽPZ/20192/2016/Buk 245.1 V5 Vyřizuje: Mgr. Tomáš Bukovjan

Více

Slévárny Třinec, a.s. Slévárny Třinec, a.s. Integrované povolení č.j. 1987/2005/ŽPZ/Had/0005 ze dne , ve znění pozdějších změn

Slévárny Třinec, a.s. Slévárny Třinec, a.s. Integrované povolení č.j. 1987/2005/ŽPZ/Had/0005 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Foundeik, s.r.o. Nádražní 50 783 65 Hlubočky Mariánské Údolí ROZHODNUTÍ

Foundeik, s.r.o. Nádražní 50 783 65 Hlubočky Mariánské Údolí ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Čj.: KUOK 93501/2013 V Olomouci dne 25. 10. 2013 SpZn.: KÚOK/79364/2013/OŽPZ/7265 Sp. a skart. znak:

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j. SpZn. Vyřizuje/ linka Brno dne: JMK 128967/2009 S JMK 128967/2009 OŽP/Ns Mariana Nosilová/2678

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí Spisová zn.: KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

ROZHODNUTÍ. a) Popis technické a technologické jednotky uvedené v příloze č. 1 k zákonu o integrované prevenci

ROZHODNUTÍ. a) Popis technické a technologické jednotky uvedené v příloze č. 1 k zákonu o integrované prevenci Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 58341/2013 OŽPZ 1063/2013 Ing. Švecová/385 pavlina.svecova@kraj-lbc.cz 17. březen 2014 ROZHODNUTÍ Krajský úřad

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00Q3TML* Čj: MSK 82149/2010 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková Odbor: Odbor životního

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

164094/163/2005/OŽP/18

164094/163/2005/OŽP/18 V Praze dne: 27.5.2013 Číslo jednací: 0576922013/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_057692/2013/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. m ě n í

R O Z H O D N U T Í. m ě n í Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 96187/2016 V Olomouci dne 30.9. 2016 Sp.Zn: KÚOK/46630/2014/OŽPZ/140 Sp. a skart. znak:

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01IKV7E* Čj: MSK 73153/2015 Sp. zn.: ŽPZ/14569/2015/Pta 209.1 V50 Vyřizuje: Mgr. Petr Ptašek

Více

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení. PSP Slévárna a.s.

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení. PSP Slévárna a.s. Vyjádření k žádosti o vydání integrovaného povolení PSP Slévárna a.s. V Praze, 12.5.2007 Zadavatel: Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j. SpZn. Vyřizuje/ linka Brno dne: JMK 60504/2010 S JMK 60504/2010 OŽP/Ns Nosilová Mariana/2678

Více

V Praze dne: ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka:

V Praze dne: ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka: V Praze dne: 6.10.2010 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka: 103031/2010/KUSK OŽP/Vk SZ_103031/2010/KUSK/9 Tř. Václava Klementa 869 293 60 Mladá Boleslav Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková

Více

1.2. Integrovaným povolením se vydává v souladu s ustanovením 40 odst. 2 zákona o ochraně ovzduší, ve znění pozdějších předpisů, povolení k provozu

1.2. Integrovaným povolením se vydává v souladu s ustanovením 40 odst. 2 zákona o ochraně ovzduší, ve znění pozdějších předpisů, povolení k provozu Výroková část I., Popis zařízení slévárny železných kovů V prvním odstavci popisu zařízení Jádrovna s e pátá věta n a h r a z u j e větou, která z n í t a k t o: V jádrovně jsou instalovány dva vstřelovací

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01X5ZPG* Čj: MSK 40534/2018 Sp. zn.: ŽPZ/7616/2018/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

Kapacita zařízení. Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW

Kapacita zařízení. Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW Název části zařízení Plynový a olejový kotel K5, Plynový kotel K6 Kapacita zařízení Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW Zařazení dle přílohy 1 zákona o integrované prevenci do kategorie průmyslových činností

Více

6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 R O Z H O D N U T Í

6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 R O Z H O D N U T Í Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 51922/2013 Čech/391 6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 petr.cech@kraj-lbc.cz R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik GLYCONA s.r.o. tř. T. Bati 1635 areál Toma a.s., budova č. 39 765 82 OTROKOVICE datum oprávněná úřední osoba číslo jednací

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/1454/14 V Plzni dne 14. 2. 2014 Vyřizuje: Ing. Vojtajová R o z h o d n u t í o změně č. 5 integrovaného povolení

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 2.12.2009 Číslo jednací: 081570/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_081570/2009/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01FVMMI* Čj: MSK 7923/2014 Sp. zn.: ŽPZ/3456/2014/Dub 245.1 V5 Vyřizuje: Ing. Lucie Dubnická

Více

6. prosinec 2012 OŽPZ 1276/2012 R O Z H O D N U T Í

6. prosinec 2012 OŽPZ 1276/2012 R O Z H O D N U T Í Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 72561/2012 Čech/391 6. prosinec 2012 OŽPZ 1276/2012 petr.cech@kraj-lbc.cz R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého

Více

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í Praha: 22.6.2017 Číslo jednací: 063728/2017/KUSK OŽP/Hr Spisová značka: SZ_063728/2017/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Hromadová l. 443 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01LP9MD* Čj: MSK 19258/2016 Sp. zn.: ŽPZ/2532/2016/Had 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Karin Hadamčíková

Více

SZn: S-MHMP /2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: R o z h o d n u t í

SZn: S-MHMP /2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: R o z h o d n u t í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn: S-MHMP-342591/2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha 22.10.2008 Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: 236 004 386

Více

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX017QRQK* Čj: MSK 35288/2013 245.1 V5 Vyřizuje: Ing. Lucie Koloničná, Ph.D. Odbor: Odbor životního

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 86150/2016 Sp. zn.: S-JMK 637/2016 OŽP/Zlv Brno 03.06.2016 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského

Více

Váš dopis zn. Spisová značka Vyřizuje / telefon Datum S-MHMP /2014/OZP - Mgr. Zuláková/

Váš dopis zn. Spisová značka Vyřizuje / telefon Datum S-MHMP /2014/OZP - Mgr. Zuláková/ HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Dle rozdělovníku Váš dopis zn. Spisová značka Vyřizuje / telefon Datum S-MHMP-1210893/2014/OZP - Mgr. Zuláková/236 004 384 25.02.2015

Více

R O Z H O D N U T Í. na základě uvedeného podání, se ve smyslu ustanovení 19a odst. 2 citovaného zákona m ě n í

R O Z H O D N U T Í. na základě uvedeného podání, se ve smyslu ustanovení 19a odst. 2 citovaného zákona m ě n í Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. Olomouc 30. 8. 2016 SpZn: KÚOK/77481/2016/OŽPZ/7232 Vyřizuje: Ing. Zdeňka Kotrášová, Ph.D. tel.:

Více

S-MHMP /2010/OOP-VIII-153/R-16/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2010/OOP-VIII-153/R-16/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-267583/2010/OOP-VIII-153/R-16/Hor Ing. Horvathová 236 004 216 Praha 21.04.2010

Více

Dle rozdělovníku tel.:

Dle rozdělovníku tel.: Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.: KUOK 31542/2015 V Olomouci dne 31. 3. 2015 SpZn.: KÚOK/21280/2015/OŽPZ/414 Vyřizuje: Ing. Simona

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01LLTQD* Čj: MSK 15698/2016 Sp. zn.: ŽPZ/4068/2015/Ště 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Mgr. Jana Štěpánková

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j. Sp.Zn. Vyřizuje/linka Brno JMK 23877/2016 S-JMK 160101/2015 OŽP/Zlv Mgr. Zlevorová/2682 15.02.2016 R O

Více

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

S-MHMP /2010/OOP-VIII-39/R-6/11/Zul Mgr. Zuláková R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2010/OOP-VIII-39/R-6/11/Zul Mgr. Zuláková R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-1043810/2010/OOP-VIII-39/R-6/11/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 Podle rozdělovníku Praha 03.02.2011

Více

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení V Praze dne: 30.10.2009 Číslo jednací: 137937/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_137937/2009/KUSK/5 Vyřizuje: Bc. Eva Hrabovská l. 929 Dle rozdělovníku Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení Krajský

Více

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: TOS-MET slévárna a.s., se sídlem Čelákovice, Stankovského 1687, PSČ , IČ

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: TOS-MET slévárna a.s., se sídlem Čelákovice, Stankovského 1687, PSČ , IČ V Praze dne: 2. 12. 2016 Číslo jednací: 157894/2016/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_157894/2016/KUSK/8 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková, tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

R O Z H O D N U T Í. m ě n í

R O Z H O D N U T Í. m ě n í Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 122767/2017 V Olomouci dne 19.12. 2017 Sp.Zn: KÚOK/69026/2017/OŽPZ/140 Sp. a skart. znak:

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, Olomouc R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, Olomouc R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 123071/2016 V Olomouci dne 29. 12. 2016 Sp.Zn: KÚOK/71842/2016/OŽPZ/140 Sp. a skart. znak:

Více

R o z h o d n u t í. (dále integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 13 odst. 1 zákona o integrované prevenci

R o z h o d n u t í. (dále integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 13 odst. 1 zákona o integrované prevenci V Praze dne: 3. 3. 2015 Číslo jednací: 159052/2014/KUSK OŽP/Fok Spisová značka: SZ_159052/2014/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kateřina Foudová l. 586 ČESKÁ RAFINÉRSKÁ, a.s. Záluží 2 436 01 Litvínov

Více

integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci.

integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci. V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/768/16 Spis. zn.: ZN/2585/ŽP/15 Počet listů: 3 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 34 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. SpZn Vyřizuje/linka V Brně JMK 110668/2013 S-JMK 110668/2013 OŽP/Zlv Mgr. Zlevorová/2682 06.11.2013

Více

SLÉVÁRENSKÁ A STROJÍRENSKÁ VÝROBA. v Zátoru dne 24.1.2014

SLÉVÁRENSKÁ A STROJÍRENSKÁ VÝROBA. v Zátoru dne 24.1.2014 KUMSP98P7821 SLÉVÁRENSKÁ A STROJÍRENSKÁ VÝROBA Krajský úřad Moravskoslezského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117 702 18 OSTRAVA KraÍKÍcý tifati podatelna v Zátoru dne 24.1.2014

Více

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum MHMP /2016/ Mgr. Zuláková / VIII/R-13/Zul Sp. zn. S-MHMP /2016 OCP

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum MHMP /2016/ Mgr. Zuláková / VIII/R-13/Zul Sp. zn. S-MHMP /2016 OCP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor ochrany prostředí Dle rozdělovníku Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum MHMP 1015677/2016/ Mgr. Zuláková / 4384 08.06.2016 VIII/R-13/Zul Sp.

Více

B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o:

B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o: B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o: 1.1 Integrovaným povolením se vydává v souladu s ustanovením 11 odst. 2 písm. d) zákona č. 201/2012

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba:

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: V Praze dne: 2.10.2017 Číslo jednací: 102761/2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: Ing. Jana Pavelková, l.782 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/434/16 Spis. zn.: ZN/2561/ŽP/15 Počet listů: 4 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 84 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í

č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í o změně č. 6 integrovaného

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004 Adresátům dle rozdělovníku Liberec 8. srpna 2011 Sp. Zn. OŽPZ 203/2010 Č. j. KULK 29223/2011 Vyřizuje: Ing. Petr Čech Tel.: 485 226 391 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

SITA CZ a.s. tel.: Španělská 10/ ROZHODNUTÍ

SITA CZ a.s. tel.: Španělská 10/ ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc V Olomouci dne 23. 10. 2015 SpZn.: KÚOK/82598/2015/OŽPZ/7265 Vyřizuje: Mgr. Vojtěch Cvek SITA CZ a.s.

Více

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení V Praze dne: 12. 3. 2015 Číslo jednací: 128211/2014/KUSK OŢP/Dvo, Spisová značka: SZ_ 128211/2014/KUSK/8 Oprávněná úřední osoba: Ing. Lenka Dvořáková dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Závazné stanovisko

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Závazné stanovisko KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01JF6ZP* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 95317/2015 Sp. zn.: ŽPZ/20418/2015/Kos 245.1 V5 Vyřizuje:

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00OB7S3* Čj: MSK 9999/2010 209.1 V50 Vyřizuje: Mgr. Petr Ptašek Odbor: Odbor životního prostředí

Více

A. Výroková část integrovaného povolení ve znění pozdějších změn se mění a doplňuje takto:

A. Výroková část integrovaného povolení ve znění pozdějších změn se mění a doplňuje takto: V Praze dne: 23.12.2013 Číslo jednací: 158129/2013/KUSK OŽP/Dvk Spisová značka: SZ_158129/2013/KUSK/6 Vyřizuje: Ing. Klára Dvořáková, l. 655 Značka: OŽP/Dvk Rozhodnutí Dle rozdělovníku Krajský úřad Středočeského

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. SpZn Vyřizuje/linka V Brně JMK 113745/2012 S-JMK 113745/2012 OŽP/Zl Mgr. Zlevorová/2682 14.03.2013 R

Více

Vítkovické slévárny, spol. s.r.o. Slévárna železných kovů Integrované povolení čj. MSK 175440/2006 ze dne 9.5.2007, ve znění pozdějších změn

Vítkovické slévárny, spol. s.r.o. Slévárna železných kovů Integrované povolení čj. MSK 175440/2006 ze dne 9.5.2007, ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Závěr zjišťovacího řízení záměru Stáj pro výkrm býků, k.ú. Kelčice

Závěr zjišťovacího řízení záměru Stáj pro výkrm býků, k.ú. Kelčice Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.:KUOK24823/2014 V Olomouci dne 10. 3. 2014 SpZn.: KÚOK/13070/2014/OŽPZ/414 Sp. a skart. znak:

Více

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 10. změna IP )

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 10. změna IP ) Spisová zn.: OZP 408/2013 Kle KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01Y6EJJ* Čj: MSK 75943/2018 Sp. zn.: ŽPZ/9138/2018/Kro 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Ondřej Kroupa

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01C4AS6* Čj: MSK 35450/2014 Sp. zn.: ŽPZ/7526/2014/Had 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Karin Hadamčíková

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01MAZ4R* Čj: MSK 38194/2016 Sp. zn.: ŽPZ/6406/2016/Dre 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Michal Dreksa

Více

ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE

ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo název/ Titul, jméno, popř. jména, a příjmení Chrudim

Více

Rozhodnutí. 11. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 11. změna IP )

Rozhodnutí. 11. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 11. změna IP ) KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina, odbor životního prostředí (dále

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01J57ON* Čj: MSK 99394/2015 Sp. zn.: ŽPZ/20031/2015/Kov 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Matěj Kovařík

Více

ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE

ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo název/ Titul, jméno, popř. jména, a příjmení Chrudim

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01C31GY* Čj: MSK 120307/2013 Sp. zn.: ŽPZ/6861/2014/Chla 245.1 V5 Vyřizuje: Ing. Michal Chlapek

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01B15A7* Čj: MSK 175066/2013 Sp. zn.: ŽPZ/430/2014/Chla 245.1 V5 Vyřizuje: Ing. Michal Chlapek

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j. SpZn Vyřizuje/linka Brno dne: JMK 28106/2016 S- JMK 154443/2015 OŽP/Sme Mgr. Smetana /2636 22.02.2016

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje

KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje odbor životního prostředí a zemědělství Váš dopis zn.: --- Ze dne: 22.01.2016 Spisová značka: SpKrÚ 7454/2016/OŽPZ/7 Číslo jednací: KrÚ 19593/2016/OŽPZ/CH Vyřizuje: Ing.

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01OEYF1* Čj: MSK 89340/2016 Sp. zn.: ŽPZ/20110/2016/Bar 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Simona Bartečková

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01N8TB7* Čj: MSK 68039/2016 Sp. zn.: ŽPZ/13493/2016/Had 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Karin Hadamčíková

Více

Vyhodnocení plnění podmínek integrovaného povolení pro společnost SAINT-GOBAIN PAM CZ s.r.o. za rok 2014

Vyhodnocení plnění podmínek integrovaného povolení pro společnost SAINT-GOBAIN PAM CZ s.r.o. za rok 2014 Vyhodnocení plnění podmínek integrovaného povolení pro společnost za rok 2014 Zpracoval: Ing. Jaroslav Nutil V Králově Dvoře Březen 2015 Strana 2 z 21 Obsah 1. ÚVOD... 3 2. ZMĚNY IPPC... 3 3. KONTROLY

Více

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

O Z N Á M E N Í. o z n a m u j e

O Z N Á M E N Í. o z n a m u j e Krajský úřad Libereckého kraje odbor životního prostředí a zemědělství O Z N Á M E N Í Ve smyslu ustanovení 8 odst. 2 zákona č. 76/20021 Sb., o integrované prevenci a omezování znečištění, o integrovaném

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00YX2HX* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 182962/2011 Sp. zn.: ŽPZ/43780/2011/Šub 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01FPOV1* Čj: MSK 160146/2014 Sp. zn.: ŽPZ/31891/2014/Had 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Karin Hadamčíková

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX013KIE1* 209.1 V50 Vyřizuje: Mgr. Petr Ptašek Odbor: Odbor životního prostředí a zemědělství

Více

Rozhodnutí. 4. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen změna IP )

Rozhodnutí. 4. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen změna IP ) KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Spisová zn.: OZP 914/2010 Kle Rozhodnutí Krajský úřad kraje Vysočina,

Více

R O Z H O D N U T Í. mění

R O Z H O D N U T Í. mění KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/2853/15 Spis. zn.: ZN/4348/ŽP/10 Počet listů: 5 Počet příloh: Počet listů příloh: Vyřizuje: Ing. Jiří Soutner

Více

VÍTKOVICE POWER ENGINEERING a.s. Povrchové úpravy Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

VÍTKOVICE POWER ENGINEERING a.s. Povrchové úpravy Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Rozhodnutí o 3. změně integrovaného povolení.

Rozhodnutí o 3. změně integrovaného povolení. V Praze dne: 21.2.2011 Číslo jednací: 178766/2010/KUSK OŽP/Nech Spisová značka: 178766/2010/KUSK/8 Oprávněná Ing. Ondřej Nechyba úřední osoba: tel. 257 280 705 Dle rozdělovníku Rozhodnutí o 3. změně integrovaného

Více