Kovový zahradní domek GRAND III. Návod k sestavení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kovový zahradní domek GRAND III. Návod k sestavení"

Transkript

1 Kovový zahradní domek GRAND III 3015mm(D) X 3000mm(Š) X 2075mm(V) Dříve než začnete: Návod k sestavení Počítejte s tím, že doba nutná k sestavení domku se může pohybovat od 3-10h v závislosti na zručnosti, preciznosti a zkušenostech. V tomto manuálu uvádíme i tipy na to, jak si práci správně rozvrhnout a urychlit. Takže nejprve trošku teorie: - Pozorně si pročtěte návod. Důležité informace a tipy vám pomohou snadněji zahradní domek sestavit. - Informace v tomto manuálu by měly být dostačující k sestavení zahradního domku. Projděte si všechny instrukce ještě než se stavbou začnete a v průběhu sestavení postupujte podle jednotlivých kroků. - Před započetím práce zkontrolujte, zda všechna balení obsahují všechny díly uvedené v tomto manuálu ve správném množství. - Prvních několik kroků vysvětluje jak správně díly k sobě sestavit a vytvořit větší sestavy, které se nakonec spojí dohromady. Seznamte se se spojovacím materiálem, šrouby apod. V balení jsou některé pro jistotu navíc. Plánujte předem: - to rozhodně, a především s ohledem na počasí! - Ujistěte se, že den, kdy budete domek stavět bude bez deště a větru. Dávejte si pozor na mokrou nebo bahnitou zem. - Nesestavujte domek sami, vezměte si na pomoc min. 1 pomocníka. Je lepší, pokud někdo sestavené díly přidrží ve správné poloze, zatímco druhý vše sešroubuje dohromady. Jeden pomocník stačí na běžné činnosti spojené se stavbou, ale pro postavení stěn, doporučujeme pozvat pomocníků více. - Rozvrhněte si, jaký druh nářadí budete ke stavbě potřebovat. Na jaký základ budete domek stavět a jakým způsobem jej k němu připevníte. - Základ musí být rovný a pevný. - Nestavte zahradní domek na místech vystavených velkým poryvům větru. K sestavení domku doporučujeme násl. pomůcky: - Stáčecí metr - Aku šroubovák s křížovým nástavcem

2 - Normální křížový šroubovák - Úhelník - Ráčnový klíč vel.7 a normální klíč stejného rozměru - Tenký pilník - El.brusku - Aku vrtačku, vrták rozměr 2, 2,5 a 3 - Žebřík nebo schůdky - 7 hmoždinek do betonu rozm.6 + šrouby Vybalování dílů: Dávejte pozor při vybalování dílů na to, abyste je nepoškodili, nezohýbali či nepoškrábali. Plechy jsou velmi měkké a snadno se ohnou. Vybalte vše opatrně na rovnou plochu. Neopírejte je o stěny apod. může dojít k zafoukání větru apod. Údržba : - Pro co nejdelší trvanlivost domku jej pravidelně čistěte jak zvenku, tak i zevnitř. Ošetřete škrábance pokud k nim dojde vhodnou barvou nebo prostředky, tak, aby nedošlo k dalšímu poškození povětrnostními vlivy apod. - Střechu udržujte čistou, bez listí a sněhu pomocí koštěte s dlouhou násadou. Těžký sníh může celý domek poškodit nebo dokonce ohrozit zdraví při vstupu do domku. - Udržujte dveře v čistotě, posuvné lišty musí být bez nečistot tak, aby se s nimi dalo bez námahy posouvat. Pravidelně pojezd a lišty ošetřete silikonovým olejem. Dveře nechávejte zavřené a uzamčené, abyste zabránili poškození domku silným větrem. - Pravidelně kontrolujte dotažení šroubů, aby nedocházelo k jejich uvolnění - Vlhkost podklad pod domkem je vhodné odizolovat patřičnou folií apod. Zabráníte tím zvětšené vlhkosti uvnitř a ev. kondenzaci vody na stěnách. - Tip spojené díly umyjte mýdlovou vodou a utěsněte silikonovým těsněním prodávaným v tubě. Neskladujte v domku materiály jako např. chemikálie pro bazény, hořlaviny, výbušniny apod. Při stavbě domku používejte ochranné pomůcky správnou bezpečnost práce! Hrozí nebezpečí pořezání o ostré hrany plechu apod.

3 Seznam dílů

4

5 Krok 1 Správné místo Nejprve najděte pro stavbu domku správné místo. Musí být rovné a s dobrým podkladem. Dbejte na to, aby domek nebyl vystaven velkým poryvům větru. Ideální je, pokud pro konstrukci připravíte betonové základy jako např. pro skleník. Jak uvidíte z našich obrázků, nám pro názornost posloužily betonové obrubníky. - Připravte si místo ke stavbě, srovnejte povrch a rozložte si na něj základnu domku. Z ní jasně uvidíte, kolik místa zabere, ev. jak velké betonové základy připravit. Krok 2 - Základna Spojte základnu z příček od (1) až (4L) pomocí (F1) šroubů. Pak položte vstupní díl (5) na horní část příček (3L) a (3R). Celou sestavu provizorně přišroubujte k základu pomocí šroubů (F1) (doporučujeme) je nahradit dokoupenými šrouby a hmoždinkami pro lepší pevnost. Viz obrázek níže. Dbejte na to, aby základna vytvořila perfektní obdélník.

6 (pozor na ostré hrany) Při stavbě spodní konstrukce se pokuste srovnat všechny otvory v jednotlivých dílech navzájem. Řiďte se především dírami v rohových dílech a těmi, které dosednou na beton. Přeměřte délky všech stran, aby byly shodné. Díl 5 vložte do spodní konstrukce jako poslední. Pokud se u něj všechny díry nekryjí, srovnejte ty na jedné straně a na druhé vyvrtejte nové. Nezapomeňte, že s celou konstrukcí možná budete muset ještě hýbat, aby Vám pasovaly ostatní díly, proto ji v tomto kroku nepřipevňujte k základu! Pouze spojte jednotlivé díly k sobě.

7 Krok 3 - Stěny Stavba stěn vyžaduje hlavně co nejvíce rukou na přidržení a absolutní bezvětří. Plechy jsou slabé a snadno se ohýbají. Postavte díly (P1), (P2) a (P6) na příčky základny (1), (3L), (3R), (4L) a (4R) viz obrázek. Srovnejte boční díly tak, aby pasovaly s otvory v základně a zajistěte je šrouby (F1). V tomto kroku spasujte díry ve stěnách s těmi ve spodní konstrukci. Ideální je, pokud v tomto kroku budete mít dostatek osob, které Vám vše přidrží. Pozor: dva díly, které budete dávat ke vstupním dveřím mohou mít na rozích předvrtané díry pro lišty dveří. Takže dejte pozor, abyste je nedali obráceně.

8 V dalším kroku upevněte zevnitř podpůrné profily (22, 23, 24L a 24R) pomocí šroubů F1, viz další obrázek.

9

10 Krok 4 pojezdová lišta Vložte dva díly (G2) horní pojezdy do pojezdové lišty. Dbejte na jejich správnou pozici viz obrázek. Vložte dveřní lištu (6) mezi panely (P1) a pak do ní vsaďte pojízdnou lištu (7) a (8) na vrchol stěn.panelů zevnitř. Srovnejte otvory v lištách s otvory v panelech a sešroubujte šrouby (F1) s podložkou. Dejte pozor na šrouby, které vyčnívají do pojezdu. Tyto budete muset nakonec ubrousit nebo zkrátit tak, aby nebránily hladkému pohybu. Zvažte, ve kterém kroku je zkrátíte tak, aby nevyčnívaly.

11 Krok 5 zpevnění horních hran Umístěte horní příčné lišty (9), (10L), (10R) a 11 na horní okraj stěnových panelů. Srovnejte otvory v lištách s otvory v panelech a sešroubujte pomocí šroubů (F1). Pak vložte stěnové panely (P1), (P2), (P3) mezi příčky základny a horní příčné lišty. Sešroubujte šrouby (F1) s podložkou. Dejte pozor na překrývající pozici

12 Krok 6 lišty dveří Umístěte levý dveřní sloupek (25L) do příčky základny (3L). Vložte do stěnového panelu a pak sloupek přišroubujte pomocí šroubů (F1) s podložkou. To celé také zopakujte pro pravý sloupek (25R).

13 Krok 7 hřeben střechy Umístěte 4 díly štítových panelů (21L) na vrcholek posuvných lišt (7), (8) a zadních horních lišt (10L), (10R). Srovnejte otvory pro šrouby a sešroubujte pomocí šroubů (F1) zevnitř. Pak spojte oba jednotlivé štítové panely (21L) dohromady pomocí spojek (B3), (B1) a (B2) viz obrázek. Správné srovnání děr proveďte pomocí úzkého pilníku.

14 Zajistěte vše pomocí šroubů s maticí (F2).

15 Krok 8 střešní podpěry Připevněte dvě krajní podpěry (13)a (14) ke štítům. Na obrázku vidíte správnou polohu uchycení. Pak spojte dvě další střešní podpěry (13 a 14) dohromady a připevněte do střešních struktur štítových dílů (21L). Srovnejte otvory v dílech a sešroubujte pomocí šroubů s maticemi (F2).

16

17 Krok 9 položení střechy Umístěte střešní panely (P4R), (P4L), (P9) a (P7) na vrchol štítového dílu (21L a R). Srovnejte otvory pro šrouby a sešroubujte pomocí šroubů (F1) s podložkami. Ujistěte se, že střešní panel překrývá pozici viz. obrázek níže. Pozn.: Položení plechů střechy je poměrně nejobtížnějším krokem, protože až zde se projeví, zda máte správně postavenou základnu. Pokud Vám nesedí díry střešních plechů s těmi v konstrukci horních obvodových profilů, pak máte zřejmě nepřesnou základnu. Pomůže např. zafixovat již přední rohy stavby k základu a pak pohnout celou zadní stěnou směrem vlevo nebo vpravo. Ve chvíli, kdy většina děr střešních dílů konečně sedí s těmi v lištách, definitivně připevněte základnu k betonovému základu. Rozhodně si dejte tu práci a hledejte nejlepší pozici.

18

19 Krok 10 střešní lišty Přišroubujte střešní lišty (15)(16) a (17),(18) ke střešním panelům pomocí šroubů (F1) s podložkou. Pak namontujte 4 díly rohových součástí (GC) na střešní lišty a sešroubujte pomocí šroubů (F1) s podložkou.

20 Namontujte horní hřebenovou lištu (19) na střešní panely. Srovnejte otvory pro šrouby a sešroubujte pomocí šroubů (F1) s podložkou. Pak nasuňte koncovky lišty (GE) na oba konce lišty a přišroubujte pomocí šroubů (F1) s podložkou. Viz obrázek. Pozn. : pokud máte velké dilema, jak dosáhnout na prostřední šrouby a správně je zašroubovat do střechy, rozhodně se o ní neopírejte, promáčknete ji. Vyřešte to např. položením dvou polštářů na okraje střechy, aby teprve přes ně ten největší z vás dosáhl bez poškození střechy na šrouby a přišrouboval je tam, kam patří. Věnujte tomuto trošku krkolomnému kroku pozornost, abyste si stavbu neponičili.

21 Krok 11 kompletace dveří Připevněte lištu dveří (20) ke dveřním panelům (D1) a (D2). Pak přišroubujte lištu pojezdu (GD) ke dveřní liště (20) na spodní hranu. Spojte pomocí šroubů s maticemi (F2).

22

23 Připevněte dva díly dveřních klik (D2) ke dveřním panelům pomocí šroubů s maticemi (F2).

24 Zasuňte sestavený dveřní díl do lišty (3L) a ujistěte se, že pojízdný díl (GD) jezdí uvnitř lišty (3L). Pak připevněte horní část dveří do horního pojezdu (G2) pomocí šroubů (F3). Viz obrázek. Pozn.: v tomto kroku můžete narazit na již vzpomínaný problém šroubů, které vyčnívají do pojezdové lišty. Můžete je celkem bez problémů ubrousit pomocí úhlové brusky, ale toto řešení si ušetříte, pokud při stavbě dveřních lišt předem šrouby zkrátíte na správnou délku. Samotný pojezd jsme nakonec přestříkali silikonovým olejem, aby šly dveře lépe pohybovat.

25

Pánský salón. Má salón, čas a nikdo ho nezastaví. Originál. Zkonstruování simulátoru běhu v lese. 2. Buben pro běh lesem 3.

Pánský salón. Má salón, čas a nikdo ho nezastaví. Originál. Zkonstruování simulátoru běhu v lese. 2. Buben pro běh lesem 3. Pánský salón Má salón, čas a nikdo ho nezastaví. Originál Zkonstruování simulátoru běhu v lese. Buben pro běh lesem. Fotoroleta. Agregát vydávající vůni. Podstavec. Podstavec Stěnový prvek (překližka,

Více

Uživatelská příručka & návod k montáži

Uživatelská příručka & návod k montáži Uživatelská příručka & návod k montáži QS0-CZ Model č. RMG00 RMW00 WL0067 R 707005 Skladovaci: 9 Sq. Ft. 55 Cu. Ft. prostory 8,5 m 5,6 m Konstrukční rozměry * velikost zaokrouhlena na nejbližší celou stopu

Více

Návod k montáži. Rockfon Eclipse

Návod k montáži. Rockfon Eclipse Návod k montáži Rockfon Eclipse Rockfon Eclipse OBECNÉ INFORMACE Popis systému: Rockfon Eclipse bezrámový stropní ostrůvek, který je k dispozici v mnoha tvarech a velikostech. Podhledové prvky ve tvaru

Více

Symmetry. 3,05 m a 3,66 m NÁVODY K MONTÁŽI. Nízkoúdržbové kompozitní zábradlí. fiberondecking.com. Výrobce

Symmetry. 3,05 m a 3,66 m NÁVODY K MONTÁŽI. Nízkoúdržbové kompozitní zábradlí. fiberondecking.com. Výrobce Symmetry Nízkoúdržbové kompozitní zábradlí 3,05 m a 3,66 m NÁVODY K MONTÁŽI Výrobce fiberondecking.com Symmetry Návod k montáži zábradlí 3,05 m a 3,66 m Rovné Potřebné nářadí a materiál: Horní profil zábradlí

Více

Montážní návod. SEVi 160/SEVi 160 PLUS větrací systém. (Inteligentní systém větrání se zpětným ziskem tepla)

Montážní návod. SEVi 160/SEVi 160 PLUS větrací systém. (Inteligentní systém větrání se zpětným ziskem tepla) Montážní návod SEVi 160/SEVi 160 PLUS větrací systém (Inteligentní systém větrání se zpětným ziskem tepla) Distribuce pro Českou Republiku a Slovensko: SEVentilation.cz Jan Filip Pod Nádražím 111, 331

Více

Polykarbonátový skleník. Gardentec Classic. Montážní návod

Polykarbonátový skleník. Gardentec Classic. Montážní návod Polykarbonátový skleník Gardentec Classic Montážní návod Vážení zákazníci, skleník, který jste si vybrali a zakoupili, byl vyroben s největší důkladností. Jeho zvlášť tuhý skelet sestává z omega profilů

Více

Dveřní závora. Obj. č.: 109 58 24

Dveřní závora. Obj. č.: 109 58 24 Dveřní závora Obj. č.: 109 58 24 Rozsah dodávky (viz obr. 1) Položka Popis 1 1 Dveřní závora PR 2600 2 1 Kryt tělesa zámku 3 2 Koncovka krytu 4 2 sady Plastové podložky 5 2 Uzavírací kryt 6 2 Krytka uzavíracího

Více

ELEKTRICKÁ MINIBRUSKA

ELEKTRICKÁ MINIBRUSKA ELEKTRICKÁ MINIBRUSKA PT-5201A/B Návod k obsluze PROKIT'S INDUSTRIES CO., LTD. HTTP://WWW.PROKITS.COM.TW E-MAIL: PK@MAIL.PROKITS.COM.TW 1 Popis 1. Upínací matice 2. Pojistka vřetena 3. Vypínač 4. Přívodní

Více

AluGrid - montážní návod. Úchyt modulů. Podpěra modulů dolní. Spojitý nosník. Podkladová guma

AluGrid - montážní návod. Úchyt modulů. Podpěra modulů dolní. Spojitý nosník. Podkladová guma AluGrid Montážní návod Úchyt modulů Windsafe (větrojistný plech) Upevňovací klip Podpěra modulů dolní Spojitý nosník Potřebné nářadí Měřicí pásmo Kleště AluGrid Nůž (pro podkladovou gumu) Šroubovák s nástavcem

Více

Návod k obsluze. s informacemi o údržbě. Fourth Edition Second Printing Part No. 82297CZ

Návod k obsluze. s informacemi o údržbě. Fourth Edition Second Printing Part No. 82297CZ s informacemi o údržbě Fourth Edition Second Printing Part No. 82297CZ Čtvrté vydání Druhý tisk Důležité Před zahájením provozu stroje si důkladně přečtěte pravidla bezpečnosti práce a pokyny k obsluze

Více

Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod

Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže střešního podbití z PVC lamel a profilů při

Více

www.palis.cz www.palis.eu PALISgym ČIKITA

www.palis.cz www.palis.eu PALISgym ČIKITA PALISgym ČIKITA NÁVOD K MONTÁŽI sestavy PALISgym typ Čikita Rozbalte stavebnici a zkontrolujte její úplnost. Stavebnice PALISgym typ Čikita obsahuje tyto komponenty: Věž se střechou 4 ks sloupek 90 x 90

Více

Montážní příručka. Joola Clima Výr.číslo: 12600

Montážní příručka. Joola Clima Výr.číslo: 12600 Montážní příručka Joola Clima Výr.číslo: 12600 22 mm hliníkové sendvičové desky - skládací, nastavovací Automatické skládací nohy EN 14468-1C Rekreační sporty - Vysoká kvalita Důležité informace: Prosím

Více

Lepší dřevo pro Vaši terasu. Návod k montáži a pokyny pro údržbu

Lepší dřevo pro Vaši terasu. Návod k montáži a pokyny pro údržbu Lepší dřevo pro Vaši terasu Návod k montáži a pokyny pro údržbu Open-Air sezóna začíná! Gratulujeme! S podlahovými profily biwood jste získali vysoce kvalitní výrobek z inovativního materiálu WPC. Teď

Více

ELEKTRICKÁ VYHŘÍVACÍ DEKA NÁVOD K OBSLUZE

ELEKTRICKÁ VYHŘÍVACÍ DEKA NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRICKÁ VYHŘÍVACÍ DEKA NÁVOD K OBSLUZE CZ Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného

Více

Zastřešení AZURO pro kruhové bazény

Zastřešení AZURO pro kruhové bazény Zastřešení AZURO pro kruhové bazény model 2013 Montážní a provozní návod 3BPZ0141 / 3BPZ0143 verze 1, leden 2013 Všeobecně Pro společnost Mountfield a.s. vyrábí Garsys s.r.o., Průmyslová zóna u dolu František,

Více

Návod k použití pro Naviják na tlakovou vodu

Návod k použití pro Naviják na tlakovou vodu Návod k použití pro Naviják na tlakovou vodu Katalogové číslo: 508048 První použití zařízení je ve smyslu tohoto návodu právním krokem, kterým uživatel svou svobodnou vůlí stvrzuje, že tento návod řádně

Více

Montážní návod. ,,Domek B1 (21mm) 1301 CPD 0730 11. BPP s.r.o. Cesta ku Smrečine 5 974 01 Banská Bystrica Slovenská republika ETA-11/0289

Montážní návod. ,,Domek B1 (21mm) 1301 CPD 0730 11. BPP s.r.o. Cesta ku Smrečine 5 974 01 Banská Bystrica Slovenská republika ETA-11/0289 Montážní návod,,domek B1 (21mm) 1301 CPD 0730 11 BPP s.r.o. Cesta ku Smrečine 5 974 01 Banská Bystrica Slovenská republika ETA-11/0289 Důležité informace a upozornění Vážený zákazníku, zakoupil jste si

Více

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU STAVEBNÍ VRÁTKY Tato zařízení jsou určena výhradně ke zvedání materiálu. PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU TATO PŘÍRUČKA JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZAŘÍZENÍ Důležité upozornění: Před začátkem používání zařízení

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 57 08 22

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 57 08 22 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 57 08 22 Účel použití čerpadla Výkonné a robustní čerpadlo k vyprazdňování zahradních rybníčků, k čerpání vody ze sklepů, plaveckých bazénků, vsakovacích jam nebo ze zaplavených

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/90 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/90 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/90 S ver.

Více

POHON PRO KŘÍDLOVÉ BRÁNY

POHON PRO KŘÍDLOVÉ BRÁNY POHON PRO KŘÍDLOVÉ BRÁNY Montážní a uživatelská příručka www.dstechnik.cz SOUČÁSTI A DÍLY 1 2 3 9 2 3 9 CELKOVÁ SESTAVA TĚLESA PŘEVODU Náboj s ozubením Ochranný kroužek Uvolňovací západka 6 7 8 12 13 14

Více

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ Charakteristika a použití Příhradový regál SUPERBUILD je určen pro zakládání všech druhů palet, přepravek a beden všech rozměrů a pro ukládání kusového, volně

Více

CZ Instalační manuál k TV držáku Solight 1M20 VAROVÁNÍ

CZ Instalační manuál k TV držáku Solight 1M20 VAROVÁNÍ CZ Instalační manuál k TV držáku Solight 1M20 UPOZORNĚNÍ: NEPŘEKRAČUJTE UVEDENOU MAXIMÁLNÍ NOSNOST. MŮŽE DOJÍT K VÁŽNÉMU ÚRAZU NEBO K POŠKOZENÍ MAJETKU! Úhlopříčka TV 66-107cm (26" - 42") Max. VESA: 400

Více

Sombra stropní modul. Montážní návod

Sombra stropní modul. Montážní návod Sombra stropní modul de Montážní návod Bezpečnostní pokyny Montáž, zapojení, uvedení do provozu a opravy smí provádět pouze odborník, který také může určit vhodné upevnění a odtah odsavače par. Upevnění

Více

Version 1.2 česky. Kompresor BKP1500-24. Návod na obsluhu. Art.-Nr.: 104 96 Art.-Bez.: BKP1500-24

Version 1.2 česky. Kompresor BKP1500-24. Návod na obsluhu. Art.-Nr.: 104 96 Art.-Bez.: BKP1500-24 Version 1.2 česky Kompresor BKP1500-24 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 104 96 Art.-Bez.: BKP1500-24 Obsah: Prohlášení o shodě EU Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní

Více

Návod k použití. Model Millennio P/L

Návod k použití. Model Millennio P/L Návod k použití Model Millennio P/L Důležitá upozornění Vážený zákazníku, děkujeme za Vaši důvěru při výběru odsavače par. Tento výrobek byl navržen a vyroben s maximální péčí, na základě dlouholeté tradice,

Více

NÁVOD K MONTÁŽI. pro pneumatické zástěny: NAOS, MAMBA, OLBIA, LANKA 3, ODESSA. Montáž pouze ve 40 minutách!

NÁVOD K MONTÁŽI. pro pneumatické zástěny: NAOS, MAMBA, OLBIA, LANKA 3, ODESSA. Montáž pouze ve 40 minutách! NÁVOD K MONTÁŽI pro pneumatické zástěny: NAOS, MAMBA, OLBIA, LANKA 3, ODESSA Montáž pouze ve 40 minutách! POLYSAN s.r.o. Nesměřice 52 285 22 Zruč nad Sázavou Czech Republic Telefon: (+420) 327 585 981

Více

DELTA Svratka s.r.o. Montážní návod. Domeček na bazénové technologie s pultovou střechou

DELTA Svratka s.r.o. Montážní návod. Domeček na bazénové technologie s pultovou střechou Montážní návod Domeček na bazénové technologie s pultovou střechou DELTA Svratka s.r.o. Partyzánská, 592 02 Svratka IČ: 0 50 6, DIČ: CZ 0 50 6 tel.: +20 566 662 2, tel/fax: +20 566 662 55 e-mail: info@deltasvratka.cz

Více

Automatická kurníková dvířka Uživatelská příručka a návod k použití

Automatická kurníková dvířka Uživatelská příručka a návod k použití - 1 - Automatická kurníková dvířka Uživatelská příručka a návod k použití - 2 - Před použitím si přečtěte 1.1. Technické parametry...3 1.2. Bezpečnostní opatření...4 1.3. Upozornění...4 1.4. Co obsahuje

Více

PL CZ SK H BG RO SL HR GB

PL CZ SK H BG RO SL HR GB CZ NÁVOD K INSTALACI Poznámka k instalaci: minimální vzdálenost mezi plotýnkami nádob na sporáku a nejnižší částí kuchyňského odsavače par nesmí bý t menší než 50 cm u elektrických sporáků a 75 cm u plynových

Více

Aktualizováno 9.4.2015. Rolo Valli Návod k použití

Aktualizováno 9.4.2015. Rolo Valli Návod k použití Aktualizováno 9.4.2015 Rolo Valli Návod k použití 1 Seznam dílů Stojna 2x B- Sestava s klikou (přísluší k podstavě C) C- Podstava pro kliku D - Koncovka kliky s tyčí pro rukověť E - Rukověť F - závit G

Více

Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin

Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin USKLADNĚNÍ Střešní prosvětlovací panely musí být skladovány tak, aby byly chráněny proti povětrnostním

Více

MLÝNEK NA MASO S LISEM R-540 PLUS

MLÝNEK NA MASO S LISEM R-540 PLUS Návod k použití MLÝNEK NA MASO S LISEM R-540 PLUS Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Zvedák převodovky HGH500

Zvedák převodovky HGH500 Version 1.2 česky Zvedák převodovky HGH500 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 15235 Art.-Bez.: HGH500 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 3 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní předpisy

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY

MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY VŠEOBECNĚ PRACOVNÍ POSTUP 1. Projektová dokumentace zpracovává se na základě dokumentace skutečného provedení stavby - dodá investor, nebo

Více

PORTABLE COURT SYSTEM MODEL 510

PORTABLE COURT SYSTEM MODEL 510 SURE SHOT PORTABLE COURT SYSTEM MODEL 510 POKYNY K MONTÁŽI OPOMENUTÍ SEZNÁMIT SE V PLNÉM ROZSAHU S POKYNY K MONTÁŹI MŮŽE MÍT ZA NÁSLEDEK VÁŽNÉ ZRANĚNÍ Před zahájením montáźe se důkladně seznamte s pokyny

Více

Version 1.2 česky. Elektrická kolébková pila BWS400. Návod na obsluhu. Art.-Nr.: 100 74 Art.-Bez.: BWS400

Version 1.2 česky. Elektrická kolébková pila BWS400. Návod na obsluhu. Art.-Nr.: 100 74 Art.-Bez.: BWS400 Version 1.2 česky Elektrická kolébková pila BWS400 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 100 74 Art.-Bez.: BWS400 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní

Více

Montážní návod. Trubkové spojení Logano G115/G125 Logalux LT300 Logano G115/G125 s hořákem Logalux LT300. 6304 1253 12/2003 CZ Pro odbornou firmu

Montážní návod. Trubkové spojení Logano G115/G125 Logalux LT300 Logano G115/G125 s hořákem Logalux LT300. 6304 1253 12/2003 CZ Pro odbornou firmu 60 5 /00 CZ Pro odbornou firmu Montážní návod Trubkové spojení Logano G5/G5 Logalux LT00 Logano G5/G5 s hořákem Logalux LT00 Před montáží pozorně pročtěte Obsah Umístění...................................................

Více

NÁVOD K INSTALACI BAZÉNU. 3,66 x 6,10 x 1,22 m 3,66 x 7,32 x 1,22 m 3,66 x 8,53 x 1,32 m. www.marimex.cz

NÁVOD K INSTALACI BAZÉNU. 3,66 x 6,10 x 1,22 m 3,66 x 7,32 x 1,22 m 3,66 x 8,53 x 1,32 m. www.marimex.cz NÁVOD K INSTALACI BAZÉNU Tampa 3,66 x 6,10 x 1,22 m 3,66 x 7,32 x 1,22 m 3,66 x 8,53 x 1,32 m www.shop.marimex.cz - největší internetový obchod s bazény Libušská 264, Praha 4 www.aquamar.cz - bazénová

Více

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme na náš trh tento výrobek za cenu, ve které není zahrnutá částka na

Více

Návod na instalaci, provoz a údržbu

Návod na instalaci, provoz a údržbu Návod na instalaci, provoz a údržbu TX 250A TX 500A TX 750A TX 1000A Rev. 2014.10.01 Strana 1/24 1.0.0 Obsah 1.0.0 Obsah... 2 2.0.0 Ilustrací... 2 3.0.0 Základní informace... 3 3.1.0 Úvod...3 3.2.0 Oblasti

Více

LILI 150 s velkou vanou

LILI 150 s velkou vanou NÁVOD A MONTÁŽ MASÁŽNÍHO SPRCHOVÉHO BOXU LILI 150 s velkou vanou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme

Více

Vodopád Hagen Exo Terra EX

Vodopád Hagen Exo Terra EX Vodopád Hagen Exo Terra EX Čerpadlo součástí balení Vodopád přírodního vzhledu, který může být integrován do jakéhokoliv typu terária Stimuluje přirozené chování plazů při pití Zvyšuje vlhkost vzduchu

Více

Vyhřívání autosedaček Magic Heat. Obj. č.: 85 31 40. Vlastnosti. Rozsah dodávky. Bezpečnostní předpisy + základní pokyny k montáži

Vyhřívání autosedaček Magic Heat. Obj. č.: 85 31 40. Vlastnosti. Rozsah dodávky. Bezpečnostní předpisy + základní pokyny k montáži Vyhřívání autosedaček Magic Heat Vlastnosti Tyto podložky Vás příjemně zahřejí, uvolní bederní část Vaší páteře nebo Vašeho spolujezdce. Kromě toho ochrání i originální čalounění (potahy) sedadla ve voze

Více

SD0808-CE / SD0808A-CE

SD0808-CE / SD0808A-CE Návod k obsluze Hydraulický lis SD0808-CE / SD0808A-CE Prodej a servis : autoservis akademie, spol. s r.o. Vrchlickeho 1208 511 01 Turnov tel. 481 323 931 fax 481 323 712 info@proautoobchod.cz - 1 - 1.

Více

Rozmetadlo TBS4500PRCGY

Rozmetadlo TBS4500PRCGY Platnost od 21.2.2008 No. 659 Rozmetadlo model TBS4500PRCGY pro použití se zahradními traktory Bezpečnostní pokyny Nejprve si pečlivě přečtěte tento návod k sestavení a použití. Nedovolte, aby zařízení

Více

PODZIMNÍ ÚDRŽBA AUTOMATICKÝCH ZÁVLAHOVÝCH SYSTÉMŮ HUNTER

PODZIMNÍ ÚDRŽBA AUTOMATICKÝCH ZÁVLAHOVÝCH SYSTÉMŮ HUNTER ZAZIMOVÁNÍ - PODZIMNÍ ÚDRŽBA AUTOMATICKÝCH ZÁVLAHOVÝCH SYSTÉMŮ HUNTER 9/2010 ZAZIMOVÁNÍ: Důležitá součást každoroční pravidelné údržby každého profesionálního systému. Nezbytné pro zajištění dlouhodobého

Více

BODOVÝ STŘEŠNÍ SVĚTLÍK

BODOVÝ STŘEŠNÍ SVĚTLÍK BODOVÝ STŘEŠNÍ SVĚTLÍK Návod k montáži bodových střešních světlíků DEKLIGHT ACG Plocha, na kterou se instaluje manžeta, přechodový profil nebo křídlo světlíku, musí být zcela rovná, suchá, bez mastnot

Více

Návod k obsluze. Vysavač MC E8001, MC E8003, MC 8005

Návod k obsluze. Vysavač MC E8001, MC E8003, MC 8005 Návod k obsluze Vysavač MC E8001, MC E8003, MC 8005 1 Při čtení návodu si nechejte otevřené stránky 3 a 4, abyste mohli snadněji identifikovat jednotlivé součásti. Doporučujeme, abyste před použitím spotřebiče

Více

Montážní návod LC 45... S-15-02

Montážní návod LC 45... S-15-02 Montážní návod LC 45... S-15-02 2 Při čtení přihlížejte k vyobrazení na posledních stranách. Důležitá upozornění Starý odsavač není bezcenným odpadem. Jeho likvidací, příznivou k životnímu prostředí, můžete

Více

Obsah. Všeobecné pokyny. Upozorn ní HELLA Venkovní žaluzie - clony ve tvaru U

Obsah. Všeobecné pokyny. Upozorn ní HELLA Venkovní žaluzie - clony ve tvaru U Tento návod je pot eba p ed montáží a používáním p e íst! Obsah Upozorn ní HELLA Venkovní žaluzie - clony ve tvaru U... Všeobecné pokyny... CE Ozna ení... Bezpe nostní pokyny... P ed montáží... 5 : Ná

Více

FROTT s.r.o. Okružní pila na dřevo - typ HVP 60 A. 5. září 2014 frott@frott.cz

FROTT s.r.o. Okružní pila na dřevo - typ HVP 60 A. 5. září 2014 frott@frott.cz FROTT s.r.o Okružní pila na dřevo - typ HVP 60 A Manuál 5. září 2014 frott@frott.cz Obsah 1 Uvedení stroje do provozu 2 1.1 Připojení stroje na elektrickou síť.............................. 2 1.2 Uvedení

Více

Péče o prodloužené vlasy

Péče o prodloužené vlasy Péče o prodloužené vlasy Prodlužování vlasů je moderní záležitostí - stále více žen si nechává vlasy prodlužovat nebo zhušťovat. O prodloužené vlasy následně musíte pečovat odlišně než o své vlastní. V

Více

NÁVOD K SESTAVENÍ A ÚDRŽBĚ

NÁVOD K SESTAVENÍ A ÚDRŽBĚ IPPIS S.r.l. - Capitale Sociale i.v. 98.040,00 Sede e stabilimento: 35010 CADONEGHE - (PD) - ITALY S.S. Del Santo N. 103 - Telef. +39 049.701.233-049.701.067 Fax +39 049.88.72.207 - C.F. e P.IVA 01505440287

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Elektrický drtič ledu Turbo, model 039 (Ice Crusher) Obj. č.: 67 00 34

NÁVOD K OBSLUZE. Elektrický drtič ledu Turbo, model 039 (Ice Crusher) Obj. č.: 67 00 34 NÁVOD K OBSLUZE Elektrický drtič ledu Turbo, model 039 (Ice Crusher) Obj č: 67 00 34 Perfektně rozdrcený led toto dokážete pomocí tohoto přístroje pouhým stisknutím knoflíku A pokud nebudete právě míchat

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

Více

Vyhrabávač trávy - model TA500

Vyhrabávač trávy - model TA500 Vyhrabávač trávy - model TA500 Návod k použití Obsah: Bezpečnostní pokyny... 2 Díly... 2-3 Montáž... 4-9 Provoz, údržba, skladování... 10 Záruka... 10 Váš nový vyhrabávač trávy Blahopřejeme k zakoupení

Více

BEZPEČNOSTNÍ POUČENÍ K UŽÍVÁNÍ TRAMPOLÍN

BEZPEČNOSTNÍ POUČENÍ K UŽÍVÁNÍ TRAMPOLÍN BEZPEČNOSTNÍ POUČENÍ K UŽÍVÁNÍ TRAMPOLÍN Děkujeme Vám za zakoupeni tohoto výrobku. Před použitím zboží je nutné seznámit se s instrukcemi v tomto manuálu a důkladně jim porozumět. Návod uschovejte i pro

Více

Tel.326 774 373 FAAC JaP Trade s.r.o. www.faac.cz

Tel.326 774 373 FAAC JaP Trade s.r.o. www.faac.cz Výrobce: FAAC S.p. A. CE prohlášení shody pro stroje (směrnice 98/37/CE) Adresa: Via Benini, 1 40069 Zola Predosa Bologna Itálie Deklaruje že: Operator mod. 402 * je postaven nebo včleněn do stroje nebo

Více

V - JET. protiproudé za ízení. P íru ka k montáži a používání protiproudého za ízení

V - JET. protiproudé za ízení. P íru ka k montáži a používání protiproudého za ízení V - JET protiproudé za ízení P íru ka k montáži a používání protiproudého za ízení V - JET 1. Montáž za ízení Nákupem protiproudého za ízení V - JET, jste získali kvalitní výrobek, který vám zp íjemní

Více

DVOUKOTOUČOVÉ BRUSKY. Dvoukotoučové brusky

DVOUKOTOUČOVÉ BRUSKY. Dvoukotoučové brusky rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ZÁRUČNÍ LIST nářadí s.r.o. NÁVOD

Více

VĚTRÁNÍ VE ŠKOLE. Potřebné pomůcky: Papíry pro zkoumání proudění vzduchu a papíry na poznámky.

VĚTRÁNÍ VE ŠKOLE. Potřebné pomůcky: Papíry pro zkoumání proudění vzduchu a papíry na poznámky. VĚTRÁNÍ VE ŠKOLE Cíle(e): Poučit děti o energetické účinnosti ve škole se zaměřením na okna (protože právě ony silně ovlivňují způsob, jakým je budova vyhřívána a větrána). Žáci zkoumají proudění vzduchu

Více

ZAHRADNÍ DŘEVĚNÉ DOMKY

ZAHRADNÍ DŘEVĚNÉ DOMKY ZAHRADNÍ DŘEVĚNÉ DOMKY Jak správně vybrat dřevěný domek? "Klasický dřevěný zahradní domek zajistí souznění Vaší zahrady s přírodou." www.lanitplast.cz 1.3.2016 1 Jak správně vybrat dřevěný domek Zahradní

Více

Masážní a zeštíhlovací pás H4304. Návod k použití

Masážní a zeštíhlovací pás H4304. Návod k použití Masážní a zeštíhlovací pás H4304 Návod k použití Vážení zákazníci, před použitím výrobku si prosím důkladně přečtěte instrukce v tomto návodu. Najdete zde důležitá bezpečnostní upozornění ohledně používání

Více

Montážní návod střešních systémů GERARD

Montážní návod střešních systémů GERARD Montážní návod střešních systémů GERARD Obsah OBSAH... 2 KAPITOLA 1 - ÚVOD... 3 KAPITOLA 2 - POUŽITÍ STŘEŠNÍHO SYSTÉMU GERARD... 3 KAPITOLA 3 - KONSTRUKCE KROVU... 3 KAPITOLA 4 - LAŤOVÁNÍ... 4 KAPITOLA

Více

Přístroj pro přípravu vařící vody K5. Návod pro obsluhu a montáž. hospodárně teplá voda. 1

Přístroj pro přípravu vařící vody K5. Návod pro obsluhu a montáž. hospodárně teplá voda. 1 Přístroj pro přípravu vařící vody K5 Návod pro obsluhu a montáž CZ hospodárně teplá voda. 1 Obsah CZ Popis přístroje.. strana 3 Technické údaje..4 Základní informace 4 Bezpečnostní instrukce.4 Příprava...5

Více

Vysavač Manta MM403. Uživatelská příručka

Vysavač Manta MM403. Uživatelská příručka Vysavač Manta MM403 Uživatelská příručka Důležité bezpečnostní instrukce Pokud došlo k poškození přívodní elektrické šňůry, musí dojít k její neprodlené výměně v autorizovaném servisním středisku nebo

Více

Horkovzdušná pistole. Obj. č.: 81 19 51

Horkovzdušná pistole. Obj. č.: 81 19 51 NÁVOD K OBSLUZE Horkovzdušná pistole Obj. č.: 81 19 51 Vč. 4-dílů. Souprava trysek (bodová-, otočná-, širokoúhlá- a okrajová tryska). Ideální pro domácnost, hobby, domácí dílnu apod. k odstranění barev,

Více

SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL

SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL VÝŠKA 2600 mm NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽÍVÁNÍ A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ KOVOBEL, výrobní družstvo Telefon: +420 379 724 441 Cihlářská 503 Fax : +420 379 722 552 344 01

Více

Návod k montáži a předpisy pro manipulaci s pístovými ventily KLINGER. s bezazbestovým provedením kroužku ventilu Modul KX

Návod k montáži a předpisy pro manipulaci s pístovými ventily KLINGER. s bezazbestovým provedením kroužku ventilu Modul KX Strana 1 Návod k montáži a předpisy pro manipulaci s pístovými ventily KLINGER Konstrukční řada KVN DN 10-50 s bezazbestovým provedením kroužku ventilu Modul KX 1 Pouzdro 2 Horní část 3 Ruční kolečko 5

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 61 50

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 61 50 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č. 64 61 50 Úvod Vážení zákazníci, děkujeme za Vaši důvěru a za nákup našeho malého bezdrátového pokojového a venkovního teploměru. Tento přístroj dokáže přijímat signály naměřené

Více

HCT 6700, 9700 HBM 6685, 9685 ODSAVAČ PAR

HCT 6700, 9700 HBM 6685, 9685 ODSAVAČ PAR HCT 6700, 9700 HBM 6685, 9685 ODSAVAČ PAR Návod k obsluze 1 A B C Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 2 Tubulární žárovka Ø 25 mm L85- E14 40 W Halogenová žárovka Ø 35 mm - E14 28 W Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8

Více

TECHNOLOGICKY POSTUP PLETTAC SL70, MJ UNI 70/100

TECHNOLOGICKY POSTUP PLETTAC SL70, MJ UNI 70/100 TECHNOLOGICKY POSTUP PLETTAC SL70, MJ UNI 70/100 1 ÚVOD Tento návod pro montáž, použití a demontáž rámového systémového lešení PLETTAC SL70 a MJ UNI 70/100 je nutno prostudovat před prvním použitím lešení

Více

TITAN ip se závěsy Si-line KF. Všechny zavírací plechy a zavírací čepy S-ES mažte tukem příp. olejem!

TITAN ip se závěsy Si-line KF. Všechny zavírací plechy a zavírací čepy S-ES mažte tukem příp. olejem! Návod na údržbu TITAN ip se závěsy Si-line KF Všechny zavírací plechy a zavírací čepy S-ES mažte tukem příp. olejem! Používejte výhradně tuk nebo olej, neobsahující kyseliny a pryskyřice. = mazací místa

Více

let Střešní vlnité a trapézové tabule Montážní pokyny

let Střešní vlnité a trapézové tabule Montážní pokyny Počasí se mění, Weckman zůstává let Střešní vlnité a trapézové tabule Montážní pokyny 3/2014 Konstrukční řešení v tomto montážním návodu nabízí možný postup, který se při rekonstrukci objektu může lišit.

Více

Falcovaná krytina ELEGANT Montážní návod

Falcovaná krytina ELEGANT Montážní návod www.balex.eu Falcovaná krytina ELEGANT Montážní návod Hradec Králové Vážní 1097 500 03 Hradec Králové tel.: +420 495 543 267 fax: +420 495 482 683 Základní informace o výrobku Plzeň Zahradní 173/2 (areál

Více

DETEKTOR ULTRAZVUKOVÝ DÉLKOMĚR LASEROVÁ LINIE NÁVOD K OBSLUZE. Click here to get your free novapdf Lite registration key

DETEKTOR ULTRAZVUKOVÝ DÉLKOMĚR LASEROVÁ LINIE NÁVOD K OBSLUZE. Click here to get your free novapdf Lite registration key DETEKTOR ULTRAZVUKOVÝ DÉLKOMĚR LASEROVÁ LINIE NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K POUŽITÍ Tento nástroj generuje vícesměrový laserový paprsek a po zapnutí vytváří na většině ploch, na které je položen, viditelnou

Více

Návod k pouïití. Dvoukotouãová bruska BS 200 W/D

Návod k pouïití. Dvoukotouãová bruska BS 200 W/D Návod k pouïití Dvoukotouãová bruska BS 200 W/D 2 VáÏen zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, se kterou jste se při výběru nářadí obrátili na značku Metabo. Každé nářadí naší firmy je spolehlivě testováno

Více

Kovové zahradní domky

Kovové zahradní domky A L L P U R P O S E M E T A L S T O R A G E S H E D S Kovové zahradní domky Příručka pro majitele / Instrukce k montáži Ver: 1.2 K montáži je třeba dvou osob a 2-3 hodiny. v domku je možno chodit vzpřímeně

Více

Návod na údržbu a obsluhu. Sponkovačky Profifix 90/25. Obj. č. D 200 595

Návod na údržbu a obsluhu. Sponkovačky Profifix 90/25. Obj. č. D 200 595 Návod na údržbu a obsluhu Sponkovačky Profifix 90/25 Obj. č. D 200 595 Listopad 2001 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste projevili nám i našim výrobkům. Přečtěte si návod k obsluze dříve,

Více

POHON GARÁŽOVÝCH VRAT UŽIVATELSKÝ NÁVOD (FBC180 / FBC200)

POHON GARÁŽOVÝCH VRAT UŽIVATELSKÝ NÁVOD (FBC180 / FBC200) POHON GARÁŽOVÝCH VRAT UŽIVATELSKÝ NÁVOD (FBC180 / FBC200) OBSAH 1. Bezpe nostní instrukce 3 2. Vlastnosti a použití pohonu vrat 3 3. Technická specifikace 4 4. Kontrola obsahu balení 4 5. Instalace a nastavení

Více

Integrace kolektorů TS

Integrace kolektorů TS Integrace kolektorů TS do šikmé střechy Návod na montáž /3 OBSAH. Použití...3... 2. Popis...3 3. Montáž.....7 A. Postup montáže dvouřadé integrace...7. Odkrytí potřebné plochy střešní krytiny...7 2. Určení

Více

Návod k instalaci a obsluze

Návod k instalaci a obsluze HM9-3UF QUICK CHANGE UF SYSTÉM PRO FILTRACI VODY Prvotřídní systém čištění pitné vody pro zdravý životní styl. Návod k instalaci a obsluze r u- i Poznámka: Před použitím a instalací výrobku si, prosím,

Více

HBG 60 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze

HBG 60 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze HBG 60 ODSAVAČ PAR Návod k instalaci a obsluze 1 POPIS Odsavač par lze instalovat ve filtrační nebo odtahové verzi. Filtrační verze (obr. 1) odsavač odsává vzduch z kuchyně nasycený párami a zápachy, čistí

Více

Italiano - Polski - Hrvatski - Slovenščina - English - русский язык - Română - Čeština

Italiano - Polski - Hrvatski - Slovenščina - English - русский язык - Română - Čeština C A S S E F O R M E P E R L E D I L I Z I A - F O R M W O R K Italiano - Polski - Hrvatski - Slovenščina - English - русский язык - Română - Čeština Používání zařízení se řídí zákony a platnými normami

Více

Návod k použití pro Hydraulický zvedák

Návod k použití pro Hydraulický zvedák Návod k použití pro Hydraulický zvedák Katalogové číslo: 229062 Přístroj Vysoce kvalitní hydraulický válec, velká nožní deska ze speciální litiny pro větší stabilitu, volně pohyblivá sklopná zdvihací páka,

Více

Návod k použití. Vestavné odsavače par STD6.1, STD6, BT06.6, BT08.6, BT09.1, BT09.2, BT11, BT11.1, BT13.1, BT16, CAN52.1, CAN54, CAN75, CAN75.

Návod k použití. Vestavné odsavače par STD6.1, STD6, BT06.6, BT08.6, BT09.1, BT09.2, BT11, BT11.1, BT13.1, BT16, CAN52.1, CAN54, CAN75, CAN75. Návod k použití Vestavné odsavače par STD6., STD6, BT06.6, BT08.6, BT09., BT09., BT, BT., BT., BT6, CAN5., CAN54, CAN75, CAN75. OBECNÉ ÚDAJE PRO KONEČNÉHO UŽIVATELE OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Likvidace

Více

TECHNICKO-PROVOZNÍ DOKUMENTACE

TECHNICKO-PROVOZNÍ DOKUMENTACE TECHNICKO-PROVOZNÍ DOKUMENTACE Klapky pro odvod kouře, ventilační klapky, klapky s obojí funkcí, světlíky a výlezy MCR PROLIGHT typu C, E, NG MCR PROLIGHT typ C MCR PROLIGHT typ E MCR PROLIGHT typ NG KLAPKA

Více

ASFALTOVÉ ŠINDELY Owens Corning. Montážní návod. 3-tabulové šindely SUPREME AR

ASFALTOVÉ ŠINDELY Owens Corning. Montážní návod. 3-tabulové šindely SUPREME AR ASFALTOVÉ ŠINDELY Owens Corning Montážní návod 3-tabulové šindely SUPREME AR Návod k instalaci 3-tabulové šindely Owens Corning Tyto šindely jsou určeny pro nové i rekonstruované střešní pláště. Připevňují

Více

Radlice pro sněhové frézy, kultivátory a MF 70. Radlice VARES. Návod k používání (cz) 2

Radlice pro sněhové frézy, kultivátory a MF 70. Radlice VARES. Návod k používání (cz) 2 Radlice VARES VARES Mnichovice a. s. Ondřejovská 699 251 64 Mnichovice info@vares.cz www.vares.cz Tel : 323 640 413,323 640 607,323 640 613 Fax: 323 640466 Radlice pro sněhové frézy, kultivátory a MF 70

Více

Příručka pro majitele a montáţní návod

Příručka pro majitele a montáţní návod Příručka pro majitele a montáţní návod Č. modelu YS47-A EV47-A 697.68601 707730904 ROZMĚRY DOMKU * Velikost zaokrouhlená na nejbliţší stopu. POZOR: NĚKTERÉ DÍLY MAJÍ OSTRÉ HRANY. ABY NEDOŠLO K NEHODĚ,

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD PILAS II

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD PILAS II MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD PILAS II Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje všechny

Více

Návazné opatření týkající se aplikačního nástroje pro sternální implantát ZipFix : Změny v návodu k chirurgické technice

Návazné opatření týkající se aplikačního nástroje pro sternální implantát ZipFix : Změny v návodu k chirurgické technice UPOZORNĚNÍ pro: vedoucího operačního sálu 20. června 2014 Naléhavé: Bezpečnostní upozornění pro terén FSN20149997 Návazné opatření týkající se aplikačního nástroje pro sternální implantát ZipFix : Změny

Více

Elektro naviják BESW3000

Elektro naviják BESW3000 Version 1.1 česky Elektro naviják BESW3000 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 27835 Art.-Bez.: BESW3000 Obsah: Prohlášení o shodě EU Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 8005 Dirt koloběžka Fox Pro DS-03 IN 8007 Dirt koloběžka Fox Pro DS-01 IN 8008 Koloběžka Fox Pro Judge IN 8009 Koloběžka Fox Raw-03 IN 8010 Koloběžka Fox Raw-02 Před prvním použitím

Více

NÁVOD K POUŽITÍ ROLETOVÝCH MŘÍŽÍ

NÁVOD K POUŽITÍ ROLETOVÝCH MŘÍŽÍ MALKOL CZO,spol. s r.o,bušovice4,33824 Břasy 1 NÁVOD K POUŽITÍ ROLETOVÝCH MŘÍŽÍ Děkujeme Vám, že jste se rozhodli pro výrobek firmy MALKOL CZO spol. s r.o. Pro vaší plnou spokojenost je provedena odborná

Více

Návod S + B uzavírací desky do DN 4000 (Art. 300)

Návod S + B uzavírací desky do DN 4000 (Art. 300) Návod S+BuzavíracídeskydoDN4000 (Art.300) Typzařízení: Art.300Uzavíracídeskydvoudílné Erstellt: 100326 Ersteller: BS M:\Dokumenty\Prospekty - texty\stadler+beck Speyer\Navody\Betriebsanleitung Absperrscheibe

Více

Návod k obsluze Sušák na ruce

Návod k obsluze Sušák na ruce Sušák na ruce 850.000 1 Informace k návodu použití Návod popisuje instalaci, obsluhu a údržbu přístroje a zároveň slouží k nahlédnutí při nejasnostech. Znalost návodu a dodržování jeho bezpečnostních podmínek

Více

UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD pro modely : LUSSO PP, LUSSO ZP, UZÁVĚR PP a UZÁVĚR ZP

UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD pro modely : LUSSO PP, LUSSO ZP, UZÁVĚR PP a UZÁVĚR ZP UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD pro modely : LUSSO PP, LUSSO ZP, UZÁVĚR PP a UZÁVĚR ZP VÝROBEK JE Z CITLIVÉHO MATERIÁLU. PŘI NEOPATRNÉM ZACHÁZENÍ MŮŽE DOJÍT K POŠKOZENÍ!!! UJIŠŤUJEME VÁS, ŽE VÝROBEK ODEŠEL

Více