INSTALAČNÍ MANUÁL. powered by

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INSTALAČNÍ MANUÁL. www.excard.cz. powered by"

Transkript

1 INSTALAČNÍ MANUÁL

2 JAKÉ PARTNERY HLEDÁME Budujeme věrnostní programy pro prémiové klienty. Tomuto zaměření odpovídá i volba partnerů. Měli by to být leadři ve svém oboru, poskytovatelé kvalitních služeb, kteří dokáží uspokojit potřeby náročných klientů. Velmi často je motivací k jejich návštěvě doporučení a členství v našem klubu je bráno, jako naše doporučení. Proto neseme odpovědnost za výběr partnerů a zapojení do struktur Exclusive Card je podmíněno finálním schválením ze strany provozovatele systému.

3 CO OD PARTNERŮ POŽADUJEME Registrace do programu Exclusive je pro všechny partnery ZDARMA. Požadujeme po nich pouze provizi ve výši 5-30% podle druhu činnosti, která zajišťuje chod celého systému, propagaci a marketing, získávání nových členů, odměnu obchodnímu teamu a zejména motivaci členů utrácet právě u partnerů. Evidence obchodních případů probíhá pomocí webové platební brány, nebo mobilní aplikace. probíhá 1x týdně na základě automaticky generovaného přehledu operací. Fakturace jednotlivých provizí Členové programu používají pro platbu patentovanou aplikaci sejf.cz a proto požadujeme od partnerů registraci do tohoto systému a akceptaci plateb do elektronické peněženky. DORUČOVÁNÍ KVĚTIN TAXI LIMOUSINE SERVIS CONCIERGE MÓDA LÁZNĚ DOPLŇKY MASÁŽE HODINKY WELLNESS ŠPERKY AUTOMOBILY GOURMET SHOPY VINOTÉKY RESTAURACE BARY KLUBY VINÁRNY KAVÁRNY ŠKOLY VAŘENÍ LETENKY ZÁJEZDY HOTELY PRONÁJEM VOZŮ CESTOVNÍ SLUŽBY FITNESS ZAŘÍZENÍ SPORTOVNÍ CENTRA SPORTOVNÍ OBCHODY ČLENSTVÍ GREEN FEE GOLFSHOPY TURISTIKA KOSMETICKÉ SALÓNY KADEŘNICTVÍ ESTETICKÉ KLINIKY PLASTICKÉ CHIRURGIE

4 CO PARTNERŮM NABÍZÍME REGISTRACE Registrace do systému ZDARMA REZERVACE Rezervační systém GastroBooking zdarma, nebo ResDiary s bonusem 10% BONUSOVÝ SYSTÉM Zapojení do věrnostních programů našich klientů. Dosah zákaznickédatabáze je více než lidía rozšiřuje se POZVÁNKY Možnost komunikovat se svými zákazníky pomocí ových kampaní, nebo push notifikací přímo do aplikací klientů. DOPORUČENÍ Odměňujeme členy za útratu u partnerů, ale také za to, že doporučují služby svým známým, kolegům a přátelům

5 PROČ TO FUNGUJE 1. Motivujeme členy, aby utráceli v rámci klubu 2. Motivujeme členy, aby získávali další zajímavé členy 3. Motivujeme obchodní síť, aby propojili další zajímavé partnery 4. Investujeme do systému a do kvalitního marketingu PROČ JE DŮLEŽITÉ BÝT SOUČÁSTÍ SÍTĚ 1. Sdílené náklady na společný marketing 2. Oslovení společné cílové skupiny 3. Zvy šení konkurence menších provozoven oproti velkyḿi řetězcům 4. Nemůžete zavřít oči před faktem, že trh ovládají řetězce a nadnárodní společnosti právě díky výše uvedenyḿ faktům 5. Náš systém podporuje sdílení klientely, pokud se rozhodnete svyḿ klientům doporučit členství v klubu, získáte tímtovelmi zajímavý bonus z jejich útraty napříč celyḿ systémem. 6. Získáte přístup k propagaci v rámci sítě zajímavyćh partnerů (golfové kluby, sportovní centra, restaurace apod.)

6 REGISTRACE PARTNERA Prvním krokem je vyplnění žádosti o zapojení do programu. Na základě velmi krátkého dotazníku, který obsahuje zejména Vaše webové stránky posoudíme vhodnost zapojení Vaší provozovny do programu. Důraz klademe na kvalitu servisu a dostupnost služeb pro členy klubu. Partnerům garantujeme částečnou exkluzivitu a proto odeslání žádosti neznamená automaticky zařazení do programu.

7 NASTAVENÍ VÝŠE PROVIZE Pokud bude ze strany provozovatele věrnostního programu zájem o spolupráci, přichází další krok nastavení výše provize a bonusu. Pro zjednodušení jsme stanovili 6 základních úrovní 5-30% z dosaženého obratu. Je potřeba si uvědomit, že klientům se zobrazuje výše provize dle jejich aktuálního členství. Tedy například pokud navrhnete provizi 20%, na pozici Basic je přímý zpětný bonus 5% a například na pozici Gold 10%.

8 NAŠE DOPORUČENÍ Pro jednotlivé obory doporučujeme totonastavení provize % 5-30% 20-30% 15-20% 10-20% 20-30% 20-30% 20-30% Při stanovení výše provize si uvědomte zejména tyto skutečnosti : Až 90% z Vámi poskytnuté provize se Vám vrací zpět v podobě nové tržby Bonusem odměňujetenejen klienta, ale také člena, který Vám jej doporučil Veřejně se zobrazuje výše bonusu dle tabulky na předchozí stránce Zařazení do programu je Váš marketing, který máte zcela zdarma, velmi často se používají slevy, nebo bonusy jako marketingový nástroj, který musíte ještě navlastní náklady promovat. V tomto případěje výše provize Váš konečný náklad na marketing.

9 ADMINISTRACE Všechny potřebné informace najdete ve své administraci na stránce MŮJ PROFIL Zde se přihlásíte údaji, které vám zašleme při registraci.

10 PODPIS SMLOUVY Technicky službu zajišťuje společnost EXCLUSIVE CARD LTD, s kterou také podepisujete smlouvu. Ve smlouvě se zavazujete uhradit provizi z útraty jednotlivých členů, které zaznamenají prostřednictvím mobilní aplikace. Podpis smlouvy je elektronický a zabere Vám pouze několik minut. Po podpisu z Vaší strany jsou obratem údaje na smlouvě překontrolovány a smlouva je potvrzena ze strany EXCLUSIVE CARD LTD a je Vám vytvořen profil na stránkách a

11 INSTALACE MOBILNÍ APLIKACE Stáhnete si mobilní aplikaci do Vašeho telefonu, pomocí které můžete načítat všechny operace. Součástí aplikace je také správa rezervací v systému GastroBooking.cz. Prostřednictvím tohoto rezervačního systému, který je implementován také v klientské aplikaci můžete přijímat rezervace a potvrzovat je s automaticky generovaným potvrzením přímo do aplikace a na . Doporučujeme také zdarma umístit widget na Vaše webové stránky.

12 TECHNICKÉ POŽADAVKY Pro načítání bonusů potřebujete pouze připojení k internetu. Ideálním způsobem je mobilní aplikace v tabletu, nebo v mobilu, případně webové rozhraní.

13 JAK SE ZAZNAMENÁVÁ ÚTRATA Každý registrovaný zákazník má k dispozici mobilní aplikaci. Je to důležitý komunikační kanál, díky kterému výrazně zlepšíte komunikaci s Vaším klientem. Aplikace jsou prostřednictvím API napojeny na jádro, odkud nahrávají aktualizované databáze a zpracované statistiky. Základní funkcionalitou zákaznických aplikací je možnost vyhledat odpovídajícího partnera, doporučovat program dalším členům, komunikace mezi propojenými členy a správa věrnostního programu. Na titulní straně aplikace naleznete číslo karty, případně lze zobrazit čárový kód, nebo QR kód. Člen klubu Vám před platbou ukáže aplikaci a vy vše zaznamenáte prostřednictvím svémobilní aplikace, nebo ové platební brány.

14 ZÁZNAM BONUSŮ Aplikace na jakýkoliv tablet, nebo smartphone na operačním systému ANDROID nebo ios si můžete stáhnout do Vašeho přístroje a přihlásit se svými přihlašovacími údaji.

15 APP verze 2.0 Partnerská aplikace momentálně slouží zejména jako platební terminál pro načítání věrnostníchbodů a jakoplatební brána. Další funkcí je správa rezervací s jejich instantním potvrzováním. Tento modul je praktický zejména pro gastro provozy jako jsou restaurace, bary, kluby. Modifikace rezervačního systému pro ostatní provozy jako jsou masáže, kadeřnictví, kosmetické služby apod. se právě dokončují.

16 PŘIHLÁŠENÍ LOGIN HESLO TAJNÝ KLÍČ

17 NAČTENÍ OPERACE MENU vyvolává menu PŘIPSAT BONUS Zaznamená útratu klienta Připíše bonus za nákup na účet zákazníka

18 NAČTENÍ BONUSU PŘIPSAT BONUS Vyhledá zákazníka v databázi PŘIPSAT BONUS Zaznamená útratu klienta Připíše bonus za nákup na účet zákazníka

19 PLATEBNÍ OPERACE SEJF Všechny provize jsou fakturovány provozovatelem systému. Na úhradu provizí slouží bankovní účet sejf. Všechny proplacené provize připisujeme klientům na jejich účet v systému elektronických peněz sejf.cz ihned po zaúčtování přijaté provize. Členové mohou tedy platit buď klasickým způsobem hotově nebo platební kartou u obchodníka a pouze si načíst provizi, nebo zaplatit svůj účet přímo z nasbíraných provizí a bonusů - tedy přímou platbou ze sejfu. Obchodník v tomto případě poskytne ID své provozovny (ideálně ve formě QR kódu). Klient provede bezhotovostní platbu prostřednictvím sejfu. Obchodník obdrží ihned notifikaci o úspěšné platbě a detail nalezne ve vyúčtování na webových stránkách

20 JAK ZÍSKAT OBCHODNÍ SEJF Každému obchodníkovi přednastavíme jeho účet sejf, zašleme smlouvu k jeho používání. Instalace účtu je vázána k mobilnímu telefonnímu číslu a k ové adrese, která slouží pro komunikaci a případným změnám v nastavení. Účet je aktivní okamžitě po podpisu smlouvy a po registraci.

21 INSTALACE APLIKACE SEJF Stáhněte si aplikaci sejf a postupujte intuitivně dle pokynů při prvním přihlášení.

22 INSTALACE APLIKACE SEJF Stáhněte si aplikaci sejf a postupujte intuitivně dle pokynů při prvním přihlášení.

23 STATISTIKY SEJF Sejf funguje stejně jako každá jiná banka. Nespornou výhodou jsou absolutně nulové poplatky za převody v rámci sejfu a okamžitá disponibilita s připsanými prostředky. Na rozdíl od platby platební kartou můžete peníze okamžitě použít. Všechny pohyby potom najdete přihlášením do své aplikace sejf, nebo do svého zákaznického účtu na webu.

24 PLATBA ZAPLATIT KREDITEM Vyhledá zákazníka v databázi, odešle do aplikace sejf údaje pro platbu a vyčká na dokončení operace ze strany klienta. NA OBRAZOVCE SE VYGENERUJE KÓD PLABY QR kód obsahuje všechny údaje pro platbu : - ID partnera - Systémový čas - Částka pro platbu - Číslo karty klienta QR kód na účtence Doporučujeme vytisknut na účtenku QR kód se všemi údaji. Klient si naskenuje účtenku do aplikace sejf a převede peníze. QR kód s ID partnera Partner předloží QR kód s jeho ID, Klient si v aplikaci naskenuje kód, zadá manuálně částku, spropitné a odešle platbu. ÚDAJE SE ODEŠLOU I DO APLIKACE SEJF SVÁZANÉ S KARTOU V aplikaci je možné buď naskenovat kód, nebo potvrdit údaje zaslané serverem

25 STATISTIKY BONUSŮ Všechny operace, kterézaúčtujete vidítevevaší administraci.

26 REZERVAČNÍ SYSTÉM ZDARMA Pro majitele gastro provozů (kluby, bary, restaurace, kavárny apod.) jsme připravili extra bonus. Zcela zdarma Vám nabízíme řešení Vašich online rezervací WIDGET NA VAŠE STRÁNKY Do vašich stránek vložíte jednoduchý kód, díky kterému můžete okamžitě přijímat rezervace přímo do Vašeho mobilního telefonu a tam je potvrzovat několika kliknutími.

27 REZERVAČNÍ SYSTÉM ZDARMA Rezervační systém je součástí každé klientské aplikace. Proto je výhodné mít rezervace pod kontrolou ve stejné aplikaci i pro restaurace. Volná místa potvrdíte třemi kliknutími ve Vaší aplikaci a o vše ostatní se postará rezervační systém.

28 REZERVAČNÍ WIDGET Pokud chcete přijímat stránky přímo ze svých webových stránek, připravili jsme pro Vás plně responzivní widget s nastavením parametrů. Jeho umístění na Vaše stránky trvá opravdu chvilku a můžete ihned přijímat rezervace přímo do svého mobilu. Krok 1 - Datum Krok 2 - Počet osob Krok 3 - Dostupný čas Krok 4 - Osobní údaje

29 MODUL REZERVACE V APLIKACI Všechny rezervace se Vám okamžitě objeví ve Vaší aplikaci. Dostupnost potvrdíte jedním klikem.

30 PROČ ONLINE REZERVACE? - rezervace se Vámokamžitě objeví vevaší aplikaci - všechny potvrzení rezervace sezasílají automaticky - budujete sidatabázi klientů pro další marketing - výrazná úspora času pro personál - profesionální dojem na zákazníka - možnost nastavení recenzí Vaši klienti Vás ohodnotí - přehled o rezervacích na více zařízeních najednou - manager má neustále přehled o všech rezervacích - rychlé hledání zákazníka u vchodu do restaurace či klubu - možnost umístit reklamní bannery na každý - statistické údaje - budování věrnostního klubu - možnost oslovit nové klienty v rámci databáze klubu Playboy - automatizovaný online marketing PROČ GASTRO BOOKING? Systém je vyvíjen na základě požadavků uživatelů jako maximálně uživatelsky jednoduchý a intuitivní.

31 STAŇTE SE ČLENEM ALIANCE Pravděpodobně to není poprvé, kdy řešíte systém věrnostních karet ve svém businessu. Poskytujete slevy svým klientům s poměrně malou statistickou hodnotou, ale zejména bez dalšího využití těchto informací. Aktivním zapojením do projektu Exclusive Card můžete získat výkonný nástroj pro správu vlastního věrnostního programu a zároveň si nechat zaplatit od dalších partnerů za to, že zaregistrujete své klienty do systému. A to vše bez složité administrativy. Systém Vám vygeneruje Váš affiliate kód a vy můžete začít vydělávat na návštěvnosti Vašich webových stránek a za aktivitu Vašich zákazníků u ostatních partnerů. V případě zájmu Vám naši obchodníci představí možnosti a řešení přímo pro Váš provoz.

32 ZÁVĚREM Naše cesta je propojit moderní technologické prostředky a získat opravdu silnou databázi klientů s elektronickou stopou jejich chování, díky které jsme schopni personifikovat marketing. Rezervační systém umožňuje hýčkat zákazníka. Systém referenčního marketingu a doporučení systému přináší velmi rychlé šíření systému mezi další klienty. Rozdělování provizí získaných od partnerů a jejich připisování členům struktury je motivuje k dalším nákupům (získané provize člen utrácí v uzavřeném systému). Náš systém tak propojuje výhody rezervačního a věrnostního systému napojenému na online marketing. TĚŠÍME SE NA SPOLUPRÁCI

Uživatelský manuál pokladního systému Cash OnLine

Uživatelský manuál pokladního systému Cash OnLine Uživatelský manuál pokladního systému Cash OnLine stránka #1 Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si vybrali náš pokladní systém. Cash OnLine je vyvíjen s tou největší péčí a důrazem na spolehlivost a bezpečnost

Více

MOTTEM KLUBU JE ENJOY YOUR LIFE. VŠECHNY SLUŽBY JSOU ZAMĚŘENY NA ŽIVOTNÍ STYL A MYSLÍM, ŽE SI NAJDEŠ SVÉ OBLÍBENÉ PODNIKY. powered by A POKUD NE...

MOTTEM KLUBU JE ENJOY YOUR LIFE. VŠECHNY SLUŽBY JSOU ZAMĚŘENY NA ŽIVOTNÍ STYL A MYSLÍM, ŽE SI NAJDEŠ SVÉ OBLÍBENÉ PODNIKY. powered by A POKUD NE... MOTTEM KLUBU JE ENJOY YOUR LIFE. VŠECHNY SLUŽBY JSOU ZAMĚŘENY NA ŽIVOTNÍ STYL A MYSLÍM, ŽE SI NAJDEŠ SVÉ OBLÍBENÉ PODNIKY. A POKUD NE... KOMPENZAČNÍ PLÁN TYPY ČLENSTVÍ Podle Vaší pozice v klubu se stanovuje

Více

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Zákaznická linka: +420 840 181 181 Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Datum: 22.12.2015 Verze: 1.00 1. OBSAH 1. OBSAH...2 2. APLIKACE MY CONNECTED CAR...3 3. OVLÁDÁNÍ APLIKACE...4 3.1

Více

Profesionální software pro tvorbu a správu internetového obchodu verze 3.0

Profesionální software pro tvorbu a správu internetového obchodu verze 3.0 Profesionální software pro tvorbu a správu internetového obchodu verze 3.0 WebCzech E-commerce PRO 3.0 je již třetí verzí jednoho z nejúspěšnějších systémů pro výstavbu a provoz vlastního elektronického

Více

Datec News 2012/1. Moderní marketingové technologie v řešení Datec Retail Solutions. OBSAH Datum vydání: 20.4.2012

Datec News 2012/1. Moderní marketingové technologie v řešení Datec Retail Solutions. OBSAH Datum vydání: 20.4.2012 1 OBSAH Datum vydání: 20.4.2012 Moderní marketingové technologie v řešení Datec Retail Solutions webové aplikace mobilní technologie QR kódy Moderní marketingové technologie v řešení Datec Retail Solutions

Více

PŘÍLOHY. Příloha I- Počet uživatelů internetu v ČR (starší 16let) v letech 2006-2011. Zdroj: ČSÚ, 2011a (vlastní zpracování)

PŘÍLOHY. Příloha I- Počet uživatelů internetu v ČR (starší 16let) v letech 2006-2011. Zdroj: ČSÚ, 2011a (vlastní zpracování) PŘÍLOHY Příloha I- Počet uživatelů internetu v ČR (starší 16let) v letech 2006-2011 100% 80% 60% 40% 20% 0% 2006 2007 2008 2009 2010 2011 Zdroj: ČSÚ, 2011a (vlastní zpracování) Příloha II- Seznam slevových

Více

WiFiS Uživatelská příručka Obsah

WiFiS Uživatelská příručka Obsah WiFiS Uživatelská příručka Obsah Nastavení aplikace Popis jednotlivých číselníků Agenda ISP internet service provider Obecné Nastavení Nastavení jednotlivých číselníků Skupiny číselníku Agenda, ISP a Obecné

Více

Prodávejte kdekoliv! Mobilní aplikace e-shopu

Prodávejte kdekoliv! Mobilní aplikace e-shopu Prodávejte kdekoliv! Mobilní aplikace e-shopu Na internetu je právě 3, 3 milionu Čechů připravených nakoupit ze svého smartphonu nebo tabletu. Dopřejte svým zákazníkům rychlý a pohodlný nákup. S vlastním

Více

aplikace SeeMe Mobile uživatelská příručka

aplikace SeeMe Mobile uživatelská příručka aplikace SeeMe Mobile uživatelská příručka 2 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE MOBILE SeeMe Mobile Pokud je práce prováděna mimo kancelář a je důležité vědět, kde se nachází zaměstnanec a ne jen jeho vozidlo,

Více

Vítejte v naší Wi-Fi síti

Vítejte v naší Wi-Fi síti Co je MarketingBox Marketing Box - unikátní komunikační Wi-Fi přístroj mezi Vámi a Vašimi klienty Marketing Box - efektivní nástroj pro online marketing Marketing Box - alternativa věrnostních kartiček

Více

Vysoká škola ekonomická v Praze

Vysoká škola ekonomická v Praze Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta informatiky a statistiky obor informatika 2007 Srovnání portálů zdravotních pojišťoven z pohledu malého a středního podniku jako zaměstnavatele (bakalářská práce)

Více

Obchodní podmínky IZIO účinné od 2. 4. 2016

Obchodní podmínky IZIO účinné od 2. 4. 2016 Obchodní podmínky IZIO účinné od 2. 4. 2016 společnosti IReSoft, s.r.o., se sídlem: Cejl 62, Brno, 602 00, IČ: 26297850, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 42453

Více

Jindřichův Hradec SEJF parkování texty WEB

Jindřichův Hradec SEJF parkování texty WEB Jindřichův Hradec SEJF parkování texty WEB Mobilní aplikace SEJF základní informace SEJF = Systém elektronických peněz v mobilu, UNIKÁTNÍ PLATEBNÍ NÁSTROJ, který umí víc než jen platit napojení na prověřený

Více

SMS Manager & HAIRSOFT MANUÁL

SMS Manager & HAIRSOFT MANUÁL SMS Manager & HAIRSOFT MANUÁL Poznámka: a) Pro chod SMS je nutný internet. b) Podporovaný systém je Windows 7, Windows 8, 8.1, Windows 10 c) SMS jsou dostupné pouze pro území České Republiky Postup: 1.

Více

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací 1 Členění zakázky... 2 1.1 Webový portál... 2 1.1.1 Obecné požadavky... 2 1.1.2 Seznam databází...

Více

Zaslat.cz - Manuál pro registraci do partnerského/affiliate programu

Zaslat.cz - Manuál pro registraci do partnerského/affiliate programu Zaslat.cz - Manuál pro registraci do partnerského/affiliate programu Nejdříve Vám chceme poděkovat za zájem o náš provizní program. Protože máme společný zájem, připravili jsme pro Vás návod, jak aplikaci

Více

Obrazovka. Návod k aplikaci

Obrazovka. Návod k aplikaci Návod k aplikaci Změněno: St, 18 Květen, 2016 at 4:24 PM Uživatelská příručka pro aplikaci není k dispozici v tištěné podobě, protože je neustále aktualizována tak, aby odpovídala dalším funkcím průběžných

Více

Mobilní aplikace docházkového programu

Mobilní aplikace docházkového programu Mobilní aplikace docházkového programu 2010 2014 GACC s.r.o., Na Mlékárně 379, 666 01 Tišnov Strana 1/17 Obsah 1. Instalace a nastavení... 3 2. Popis funkcí... 7 3. Docházkový terminál... 8 4. Přehled

Více

Správce financí. Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc. až 2 000 Kč. Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů.

Správce financí. Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc. až 2 000 Kč. Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Vážený pan Ing. Jan Novák Nádražní 365/3 3 45 Praha Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc Správce až 2 000 Kč Vážený pane Nováku, Váš průvodce aplikací

Více

I N V E S T I C E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I

I N V E S T I C E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I Příloha č. 1 Specifikace předmětu zakázky Stručný popis záměru ICT software (dále jen: ICT SW) na míru pro digitalizaci procesů, pro zavedení produktové inovace, procesní inovace, marketingové inovace

Více

Nová aplikace v telefonu na platby mobilem

Nová aplikace v telefonu na platby mobilem Nová aplikace v telefonu na platby mobilem slevy až do 10% z každé platby Payment Institution NFD a.s., SWIFT code: NFDNSKBA Povolení na činnost platební instituce evidované pod č. rozhodnutí: ODB-10851/2014-7,

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY. Čl. 1 Úvodní ustanovení

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY. Čl. 1 Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Tyto všeobecné smluvní podmínky (dále jen VSP ) tvoří neoddělitelnou součást smlouvy o členství ve Fitness klubu LITTLE BIT FIT, Londýnské nám. 2, 639 00 Brno, uzavřené mezi

Více

Základní informace a nastavení... 3

Základní informace a nastavení... 3 Obsah Základní informace a nastavení... 3...4 Registrace docházky...5 Editace vlastní docházky...5 Ovládaní z mobilní aplikace...6 Konfigurace mobilní aplikace...7... 8... 9 Docházka...9 Lidé... 10 Ovládání...

Více

Nová funkcionalita Potvrzení o provedené transakci ve formátu PDF

Nová funkcionalita Potvrzení o provedené transakci ve formátu PDF Verze 2.65 1.10.2015 Aktualizace grafického rozhraní Použití aktualizovaného grafického modulu a s tím související drobné grafické úpravy v aplikaci aktualizace na novější verzi použité grafické komponenty

Více

popis funkcí a nastavení (verze 2. 8) 2010-2015 MILAN PASTOR DIS., ING. MICHAL KOPECKÝ

popis funkcí a nastavení (verze 2. 8) 2010-2015 MILAN PASTOR DIS., ING. MICHAL KOPECKÝ 2010-2015 popis funkcí a nastavení (verze 2. 8) MILAN PASTOR DIS., ING. MICHAL KOPECKÝ FIRMADAT S.R.O. Havlíčkova 1280,765 02 Otrokovice, tel.: 571 112 089 Obsah 1. Nastavení... 2 1.1. První přihlášení...

Více

Databázový systém Matylda

Databázový systém Matylda Databázový systém Matylda Návrh softwarového projektu Vývojový tým Předpokládaný počet řešitelů: 5 Vedoucí: Mgr. Martin Nečaský Ph.D. Motivace V současné době se mnoho nákupů odehrává v internetových obchodech.

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s. Část I: Všeobecné informace, přihlášení do Internetbankingu, nastavení a Autorizace příkazů a žádostí pro Banku Obsah: I. Všeobecné informace...

Více

Vítejte ve světě platebních karet

Vítejte ve světě platebních karet Vítejte ve světě platebních karet Vážení klienti, KARTA ZBLÍZKA rádi bychom vám poděkovali, že využíváte našich služeb. S mezinárodní platební kartou získáváte jednoduchý přístup ke svým financím. Věříme,

Více

BURDA Praha spol. s. r. o. Přemyslovská 2845/43 130 00 Praha 3 Tel. +420 221 589 411 Fax. +420 296 521 368

BURDA Praha spol. s. r. o. Přemyslovská 2845/43 130 00 Praha 3 Tel. +420 221 589 411 Fax. +420 296 521 368 Obchodní podmínky společnosti BURDA Praha, spol. s r.o. platné pro spolupráci v rámci projektu Dny Marianne 2016 pro subjekty s provozovnami umístěnými na území České a Slovenské republiky 1. Obecná ustanovení

Více

CO BUDETE DĚLAT. když získáte denně 2 hodiny času navíc? Náš on-line srovnávač a sjednávač pojištění dává finančním poradcům

CO BUDETE DĚLAT. když získáte denně 2 hodiny času navíc? Náš on-line srovnávač a sjednávač pojištění dává finančním poradcům Náš on-line srovnávač a sjednávač pojištění dává finančním poradcům volný čas navíc, který pak mohou trávit podle svých představ. Manuál pro práci s on-line sjednávačem Salve Finance Jak pracovat s on-line

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ELEKTRONICKÝ STYK S BANKOU SBERBANK ONLINE BANKING

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ELEKTRONICKÝ STYK S BANKOU SBERBANK ONLINE BANKING Účinné od 1. 10. 2014 Část I. Úvodní ustanovení (1) Tyto Obchodní podmínky pro elektronický styk s bankou Sberbank Online Banking (dále jen Podmínky ) stanoví závazná pravidla pro elektronický styk s bankou

Více

Nastavení tabletu Sony Xperia Tablet Z

Nastavení tabletu Sony Xperia Tablet Z Nastavení tabletu Sony Xperia Tablet Z Tablet Sony Xperia Tablet Z, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Penframe ESHOP. Basic Standard Pro. 34 900 Kč 69 900 Kč 99 900 Kč. Grafický návrh. Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky

Penframe ESHOP. Basic Standard Pro. 34 900 Kč 69 900 Kč 99 900 Kč. Grafický návrh. Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky Grafický návrh Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky Tvorba individuálního grafického návrhu na přání klienta Základní moduly a funkčnost aplikace Počet jazykových mutací 1

Více

STANDARDNÍ SAZEBNÍK ODMĚN A POPLATKŮ

STANDARDNÍ SAZEBNÍK ODMĚN A POPLATKŮ STANDARDNÍ SAZEBNÍK ODMĚN A POPLATKŮ Expobank CZ a.s., Vítězná 126/1, Praha 5, PSČ 150 00, IČ: 14893649 (dále jen Banka) Osobní bankovnictví Podnikatelé a malé firmy Firemní klientela Platný od 1. 6. 2016

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. Část I: Všeobecné informace, přihlášení do Internetbankingu, nastavení a autorizace Verze: 22122014 Strana 1 (celkem 19) Obsah: I. Všeobecné informace...

Více

Online platby a jejich důležité místo v cestovním ruchu

Online platby a jejich důležité místo v cestovním ruchu Online platby a jejich důležité místo v cestovním ruchu Kontakt: Simona Hornychová Tel.: + 420 731 433 865 Email: simona.hornychova@agmo.eu www.agmo.eu 1 Platební metody Tradiční platebni metody hotovost,

Více

Výhody pro držitele karty Mastercard. Praha Akční nabídky autopůjčoven

Výhody pro držitele karty Mastercard. Praha Akční nabídky autopůjčoven Výhody pro držitele karty Mastercard Praha 2018 Akční nabídky autopůjčoven Karta Gold Mastercard od společnosti Expobank Karta Gold Mastercard od společnosti Expobank představuje jednoduchý a praktický

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY IS Media s.r.o. IČ 292 10 607 sídlem Otrokovice, Moravní 958, PSČ 765 02. I. Úvodní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY IS Media s.r.o. IČ 292 10 607 sídlem Otrokovice, Moravní 958, PSČ 765 02. I. Úvodní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY IS Media s.r.o. IČ 292 10 607 sídlem Otrokovice, Moravní 958, PSČ 765 02 I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, a to společností

Více

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info Elektronická Kniha jízd www.knihajizd.info Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické Knihy jízd Patriot Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE K TŘETÍ ČÁSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Výběrové řízení na dodavatele modulů pro CED, ELP a SW pro WEBové aplikace II S NÁZVEM: APLIKACE PRO SMARTPHONY POSEIDON OBSAH 1 PŘEHLED ZKRATEK...

Více

Nastavení telefonu ZTE KIS PLUS

Nastavení telefonu ZTE KIS PLUS Nastavení telefonu ZTE KIS PLUS Telefon ZTE KIS PLUS, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM Jiří Brož Spoma, Vlčkovická 224, 500 04 Hradec Králové, IČ 10470191, evidující úřad: - Magistrát

Více

Jak to funguje. O produktu. Jak to funguje

Jak to funguje. O produktu. Jak to funguje www.auto-gps.eu Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické knihy jízd AutoGPS Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat pohyb všech Vašich vozidel,

Více

Lely T4C InHerd. Základní uživatelská příručka

Lely T4C InHerd. Základní uživatelská příručka Lely T4C InHerd Základní uživatelská příručka Obsah: 1. ÚVOD PŘEDSTAVENÍ APLIKACE T4C InHerd 2. VÝZNAM A PŘÍNOS 3. TECHNICKÉ POŽADAVKY 4. ZÍSKÁNÍ APLIKACÍ T4C InHerd Stažení Instalace Spuštění Spojení

Více

návod pro OSOBNÍ AUTOSHIP SDRUŽENÝ AUTOSHIP

návod pro OSOBNÍ AUTOSHIP SDRUŽENÝ AUTOSHIP návod pro OSOBNÍ AUTOSHIP SDRUŽENÝ AUTOSHIP NASTAVENÍ OSOBNÍHO AUTOSHIPU 1. Přihlaste se do svého účtu na eshop.ramissio.com 2. V menu v horní části obrazovky klikněte na autoship a poté na zlaté tlačítko

Více

SMART GATE webové a aplikační ovládací rozhraní zařízení ESIM120

SMART GATE webové a aplikační ovládací rozhraní zařízení ESIM120 ALARM PRODEJ.CZ OFICIÁLNÍ DISTRIBUTOR VÝROBKŮ ELDES PRO ČESKOU REPUBLIKU UVÁDÍ INSTRUKTÁŽNÍ PREZENTACI SMART GATE webové a aplikační ovládací rozhraní zařízení ESIM120 ALARM PRODEJ.CZ je součástí CENTR

Více

N e j č a s t ě j š í d o t a z y k e k u k i t V

N e j č a s t ě j š í d o t a z y k e k u k i t V Nejčastější dotazy ke Kuki TV Nejčastější otázky a odpovědi ke Kuki TV Tvoje otázka? 1. Jak dlouho trvá vyexpedování STB Kuki? Set-top boxy ke službě Kuki expedujeme zpravidla do 3 (pracovních) dnů od

Více

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY Gastro Pass CARD Co je Gastro Pass CARD? Gastro Pass CARD je elektronickou verzí papírových stravenek. Funguje stejně jako standardní platební karta a slouží k úhradě jídla a

Více

1.1 Pro účely těchto Obchodních podmínek se pod dále uvedenými pojmy rozumí následující:

1.1 Pro účely těchto Obchodních podmínek se pod dále uvedenými pojmy rozumí následující: Obchodní podmínky společnosti BURDA Media 2000 s. r. o. platné pro spolupráci v rámci projektu Dny Marianne 2014 pro subjekty s provozovnami umístěnými na území České republiky 1. Obecná ustanovení 1.1

Více

Poplatky a platby na portále HMFS pro prodávající

Poplatky a platby na portále HMFS pro prodávající Poplatky a platby na portále HMFS pro prodávající Prodejci na portále HMFS mohou být účtovány poplatky za použití některých služeb. Tyto podmínky jsou součástí našich podmínek použití. Otevřením obchodu

Více

Příručka k programu Wkasa Restaurační verze

Příručka k programu Wkasa Restaurační verze Příručka k programu Wkasa Restaurační verze Obsah : I. Instalace...3 1. Instalace...3 II. Objednávka ostré verze, licence...7 III. Příručka obsluhy...9 1. Spouštění programu, přihlášení...9 2. Základní

Více

Internet Banka v mobilu

Internet Banka v mobilu Internet Banka v mobilu Obsah Co je Internet Banka v mobilu?... 3 Co umí Internet Banka v mobilu?... 3 Kdo může používat Internet Banku v mobilu?... 3 Na jakých telefonech Internet Banka v mobilu funguje?...

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručný návod Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili

Více

Nastavení telefonu Samsung P7300 Galaxy Tab 8.9

Nastavení telefonu Samsung P7300 Galaxy Tab 8.9 Nastavení telefonu Samsung P7300 Galaxy Tab 8.9 Telefon Samsung P7300 Galaxy Tab 8.9, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb

Více

KASA FIK ORANGE KLASIK

KASA FIK ORANGE KLASIK KASA FIK ORANGE KLASIK Originálně jednoduchý systém pro EET VÝHODY SYSTÉMU Jednoduché ovládání s minimálním zaškolením Prodej pomocí číselné klávesnice jako na kalkukačce - není nutné evidovat položky

Více

Úvod do rezervačního systému Sportonline.cz

Úvod do rezervačního systému Sportonline.cz Úvod do rezervačního systému Sportonline.cz Pro Vaši lepší orientaci v našem rezervačním systému jsme připravily tento návod. OBSAH: str.1 Úvod a přihlášení do systému str.2 Zapomenuté heslo str.3 Registrace

Více

STROJÍRENSKÉ FÓRUM 2016

STROJÍRENSKÉ FÓRUM 2016 JITKA HAUBOVÁ NÁMĚSTKYNĚ VÝKONNÉ ŘEDITELKY PRO KORPORÁTNÍ BANKOVNICTVÍ KOMERČNÍ BANKA STROJÍRENSKÉ FÓRUM 2016 STROJÍRENSKÉ SPOLEČNOSTI Většina strojírenských společností patří mezi: malé a střední podniky

Více

Pěší navigace pomocí lokálně kontextových služeb

Pěší navigace pomocí lokálně kontextových služeb Vybrané informační systémy cestovního ruchu Pěší navigace pomocí lokálně kontextových služeb Archalous Tomáš Hájková Lucie Hovorková Milena Jinochová Bohdana Hradec Králové 2014 Obsah Úvod... 2 Základní

Více

Obsah. Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO Obecná konfigurace Nastavení zobrazení Základní informace

Obsah. Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO Obecná konfigurace Nastavení zobrazení Základní informace Obsah Základní informace... 4... 5 Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO... 9... 10 Obecná konfigurace...10 GPS pozice... 13 Nastavení zobrazení...13...16 2 24. 10. 2016 Tvorba dokumentu Související

Více

Xiaomi Scale. uživatelská příručka

Xiaomi Scale. uživatelská příručka Xiaomi Scale uživatelská příručka 2015 Bezpečnostní pokyny a informace Pokud váhu delší dobu nepoužíváte, vyndejte z ní baterie. Jeli plně váha ponechána bez použití, dojde po čase k jejímu samovolnému

Více

I. Úvodní ustanovení. II. Definice základních pojmů

I. Úvodní ustanovení. II. Definice základních pojmů Všeobecné obchodní podmínky účasti na elektronické aukci v systému společnosti GAVLAS, spol. s r.o. provozovaném na adrese www.internetove-drazby.cz, platné od 8. 6. 2015 OBSAH I. Úvodní ustanovení II.

Více

Uživatelská příručka k O2 mobilnímu POS terminálu Verze pro operační systém ios

Uživatelská příručka k O2 mobilnímu POS terminálu Verze pro operační systém ios Uživatelská příručka k O2 mobilnímu POS terminálu Verze pro operační systém ios Uživatelská příručka k O 2 mobilnímu POS terminálu je majetkem společnosti O2 Czech Republic a.s., poskytnuta a určena pouze

Více

Návod na E-Shop. tel.: 224 916 202, fax: 244 922 737, helpdesk: 606 230 000, e-mail: ipo@antee.cz

Návod na E-Shop. tel.: 224 916 202, fax: 244 922 737, helpdesk: 606 230 000, e-mail: ipo@antee.cz Návod na E-Shop Obsah 1. Založení nového e-shopu 2. Definice kategorií e-shopu 3. Definice atributů e-shopu 4. Vložení nové položky do e-shopu 5. Editace a smazání položky v e-shopu 6. Hromadná aktualizace

Více

eeebid.com Inc. Elektronické aukce jako nástroj snižování nákupních cen a nákladů firmy

eeebid.com Inc. Elektronické aukce jako nástroj snižování nákupních cen a nákladů firmy eeebid.com Inc. Elektronické aukce jako nástroj snižování nákupních cen a nákladů firmy www.eeebid.com Ing. Pavel Mysík, Key Account Manager, eeebid.com Group pavel.mysik@eeebid.com Tel: 222 231 307 Společnost

Více

Metodika Portálu pohledávek ve vztahu k uživateli

Metodika Portálu pohledávek ve vztahu k uživateli Metodika Portálu pohledávek ve vztahu k uživateli Obsah Úvod 1. Základní vlastnosti a pojmy 1.1. Ikony 1.2. Vaše první přihlášení do aplikace 1.3. Přístupové údaje 2. Popis práce v aplikaci portálu pohledávek

Více

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Zákaznická linka: +420 840 181 181 Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Datum: 1.11.2015 Verze: 1.00 1. OBSAH 1. OBSAH...2 2. APLIKACE MY CONNECTED CAR...3 3. OVLÁDÁNÍ APLIKACE...4 3.1

Více

Nastavení telefonu HTC Desire 200

Nastavení telefonu HTC Desire 200 Nastavení telefonu HTC Desire 200 Telefon HTC Desire 200, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud

Více

CO JE VODAFONE EPOKLADNA?

CO JE VODAFONE EPOKLADNA? CO JE VODAFONE EPOKLADNA? Elektronický prodejní systém využívající různé platební metody. Řešení pro živnostníky, drobné obchodníky a prodejny. Vodafone epokladna : Hlavní strana VÝHODY V KOSTCE: Elektronicky

Více

PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ APLIKACE ČSOB NANÁKUPY

PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ APLIKACE ČSOB NANÁKUPY PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ APLIKACE ČSOB NANÁKUPY Všeobecná ustanovení 1., se sídlem, IČO 00001350, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B: XXXVI, vložka 46 (dále jen ČSOB ) vydává

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 30.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení servisní smlouvy na právní informační systém CODEXIS VPN a schválení výpovědi

Více

ANETE, spol. s r.o. MobilKredit

ANETE, spol. s r.o.   MobilKredit ANETE, spol. s r.o. www.anete.com MobilKredit 2016 Obsah 1 Přístup do stravovacího systému pomocí chytrého telefonu... 3 2 Instalace aplikace... 3 3 Uživatel a heslo... 4 3.1 Identifikace uživatele...

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.5. Znění obchodních podmínek může prodávající měnit či doplňovat. Tímto ustanovením

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.5. Znění obchodních podmínek může prodávající měnit či doplňovat. Tímto ustanovením OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti KOBOZ SERVICE s.r.o. se sídlem Holečkova 2538/5, 370 04 České Budějovice identifikační číslo: 276 38 863 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých

Více

Příručka k programu Wkasa Obchodní verze

Příručka k programu Wkasa Obchodní verze Příručka k programu Wkasa Obchodní verze Obsah : I. Instalace...3 1. Instalace...3 II. Objednávka ostré verze, licence...7 III. Příručka obsluhy...9 1. Spouštění programu, přihlášení...9 2. Základní prodej...9

Více

z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás po roce dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou ke spolupráci.

z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás po roce dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou ke spolupráci. WELLNESS-JESENIKY.cz Branná Dobrý den Vážení kolegové, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás po roce dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou ke spolupráci. Věřím, že Vás letos

Více

Česká zemědělská univerzita v Praze. Marketingová komunikace v odvětví cestovního ruchu

Česká zemědělská univerzita v Praze. Marketingová komunikace v odvětví cestovního ruchu Česká zemědělská univerzita v Praze Podnikání a administrativa Teze Vedoucí DP: Ing.Lucie Vokáčová Autor: Bc. Romana Králová Praha 2003 - teze Tato diplomová práce se zabývá problematikou marketingové

Více

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz 1. Obecná ustanovení 1. Společnost Seznam.cz, a.s. se sídlem na adrese Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ 150 00, Praha 5, IČO:

Více

UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE PRO DODAVATELE. Stav ke dni 1. 8. 2013 v. 2.0

UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE PRO DODAVATELE. Stav ke dni 1. 8. 2013 v. 2.0 UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE PRO DODAVATELE Stav ke dni 1. 8. 2013 v. 2.0 Obsah: 1 Úvod... 3 1.1 Definice a zkratky... 4 1.2 Podmínky provozu... 4 1.3 Pokyny k užívání dokumentu... 4 1.4 Obecné informace o

Více

Zvýhodněná nabídka pro zaměstnance Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích

Zvýhodněná nabídka pro zaměstnance Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích Zvýhodněná nabídka pro zaměstnance Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích UniCredit Bank České Budějovice OC IGY Filip Beneš, manažer pobočky mobil: +420 607 016 712 email: filip.benes@unicreditgroup.cz

Více

kreditová jízdenka PRO FIRMY

kreditová jízdenka PRO FIRMY kreditová jízdenka PRO FIRMY Používáte pouze 1 Kreditovou jízdenku k jakékoliv cestě našimi žlutými autobusy a vlaky Kreditová jízdenka je přenosná = ve stejnou dobu může cestovat několik vašich zaměstnanců

Více

Návod k používání registračního systému ČSLH www.hokejovaregistrace.cz

Návod k používání registračního systému ČSLH www.hokejovaregistrace.cz Návod k používání registračního systému ČSLH www.hokejovaregistrace.cz Osnova Přihlášení do systému Základní obrazovka Správa hráčů Přihlášky hráčů k registraci Žádosti o prodloužení registrace Žádosti

Více

Manuál klientského systému

Manuál klientského systému Manuál klientského systému Přihlášení Přihlášení do systému provedete na adrese: www.slever.cz/client Přihlašovací jméno a heslo Vám bylo zasláno na Váš email. Přehled akcí Po přihlášení do systému uvidíte:

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č. 1 k veřejné zakázce malého rozsahu Technická dokumentace Obsah 1 Předpoklady... 3 1.1 Účel... 3 1.2 Přínosy pro uživatele... 3 2 Popis předmětu plnění... 3 2.1 Funkční specifikace řešení...

Více

PRŮVODCE PRO POUŽÍVÁNÍ ELEKTRONICKÝCH PLATEB

PRŮVODCE PRO POUŽÍVÁNÍ ELEKTRONICKÝCH PLATEB PRŮVODCE PRO POUŽÍVÁNÍ ELEKTRONICKÝCH PLATEB Nejdůležitější funkce Co je epayments ewallet? Jak používat zůstatek na kartě? 1 PRŮVODCE PRO POUŽÍVÁNÍ ELEKTRONICKÝCH PLATEB Po úspěšné registraci do elektronických

Více

Dražební manuál Nedobrovolná/dobrovolná dražba dle o.s. ř.

Dražební manuál Nedobrovolná/dobrovolná dražba dle o.s. ř. Dražební manuál Nedobrovolná/dobrovolná dražba dle o.s. ř. Prostudujte menu Jak dražit a Všeobecné podmínky Zaregistrujte se, rozlišujte fyzickou a právnickou osobu, evidenci SJM a SV. Pečlivě vyplněný

Více

PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE FILOZOFIE, POPIS PRODUKTŮ A ŘEŠENÍ. BONOPAY a MASTERPAY SYSTÉM

PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE FILOZOFIE, POPIS PRODUKTŮ A ŘEŠENÍ. BONOPAY a MASTERPAY SYSTÉM Popradská 17/670 Stará Ľubovňa 064 01 Slovensko Telefon: +421 (0)52/46 810 89 Email: info@pay-institution.eu SWIFT code: NFDNSKBA PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE FILOZOFIE, POPIS PRODUKTŮ A ŘEŠENÍ BONOPAY

Více

Obchodní podmínky Obsah

Obchodní podmínky Obsah Obchodní podmínky Obchodní podmínky Obsah Obchodní podmínky... 1 I. Základní podmínky... 2 II. Kupní cena... 2 III. Práva a povinnosti stran... 2 Odběratel se zavazuje... 2 Dodavatel se zavazuje... 2 Odběratel

Více

Lyoness tajemství nakupovat

Lyoness tajemství nakupovat Možnosti nakupování Lyoness tajemství nakupovat 1. Uplatnění CashBack karty 2. Přímá platba (Potvrzení o platbě) 3. Originální poukázky 4. Online poukázka 5. Převod elektrické energie a plynu 1. Uplatnění

Více

Vlastní tisk dokladu je proveden prostřednictvím tisku z náhledu, nebo přímo přes tlačítko tisk.

Vlastní tisk dokladu je proveden prostřednictvím tisku z náhledu, nebo přímo přes tlačítko tisk. Obecně o EET v systému Evidence Autobazaru Systém Evidence Autobazaru je od 1.3.2017 napojen na evidenci EET. EET se týká veškerých příjmů (tržeb) realizovaných v hotovosti, nebo platební kartou. Tržbou

Více

Obchodní a dodací podmínky platné od: 03.03.2016 (DD.MM.RRRR)

Obchodní a dodací podmínky platné od: 03.03.2016 (DD.MM.RRRR) Obchodní a dodací podmínky platné od: 03.03.2016 (DD.MM.RRRR) OBCHODNÍ PODMÍNKY Česká republika, Slovenská republika firmy Petr Pejchal INSPIRACTIVE pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného

Více

Ostatní portálové aplikace

Ostatní portálové aplikace Univerzitní informační systém Slovenská zemědělská univerzita v Nitře Ostatní portálové aplikace Svazek 9 Verze: 1.20 Datum: 10. března 2016 Autor: Jitka Šedá, Martin Tyllich Obsah Seznam obrázků 5 1

Více

e-businesstravelterminal

e-businesstravelterminal Prodej cestovních služeb pro korporátní zákazníky e-businesstravelterminal Travelport Česká s Slovenská Republika, ver.06.2012 Stránka: 1 Představení produktu Travelport Česká a Slovenská republika Vám

Více

Sazebník poplatků Poštovní spořitelny změny od 1. 9. 2015 k 1. 4. 2016

Sazebník poplatků Poštovní spořitelny změny od 1. 9. 2015 k 1. 4. 2016 Sazebník poplatků Poštovní spořitelny změny od 1. 9. 2015 k 1. 4. 2016 původně nově A ÚČTY A PLATBY Osobní účty Online účet do 26 let První konto Eurokonto pro fyzické osoby Osobní účty běžné platební

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Uživatelská příručka aplikace George klíč

Uživatelská příručka aplikace George klíč Uživatelská příručka aplikace George klíč OS, 3-3651 02/2019 1/19 Obsah: 1. Co je to aplikace George klíč?... 3 1.1. Co všechno vám George klíč umožní... 3 1.2. Denní finanční limity pro transakce autorizované

Více

Datec News 2013/1. Co nového v Datecu. OBSAH Datum vydání: 8.5.2013

Datec News 2013/1. Co nového v Datecu. OBSAH Datum vydání: 8.5.2013 1 OBSAH Datum vydání: 8.5.2013 Úvod - Co nového v Datecu Spolupráce s novými partnery DRS Release 3.0. Mobilní aplikace - Vývoj aplikace Web Player - E-dealer - MySpidero Scann - Loyalitizer Platformy

Více

PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE. BONOPAY a MASTERPAY SYSTÉM. Payment Institution NFD a.s. 17. novembra 4 Stará Ľubovňa Slovensko

PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE. BONOPAY a MASTERPAY SYSTÉM. Payment Institution NFD a.s. 17. novembra 4 Stará Ľubovňa Slovensko Payment Institution NFD a.s. 17. novembra 4 Stará Ľubovňa 064 01 Slovensko Telefon: +421 (0)52/46 810 89 Email: info@pay-institution.eu SWIFT code: NFDNSKBA PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE FILOZOFIE, POPIS

Více

Herní plán TEMPLE QUEST EXTREME

Herní plán TEMPLE QUEST EXTREME Herní plán TEMPLE QUEST EXTREME 1. Úvod TEMPLE QUEST EXTREME je hra s 5 válci a 256 criss cross výherními liniemi. Hra obsahuje 10 různých symbolů. 2. Pravidla hry a její průběh Maximální sázka na jednu

Více

Smlouva a Všeobecné obchodní podmínky ESPAUN s.r.o.

Smlouva a Všeobecné obchodní podmínky ESPAUN s.r.o. Smlouva a Všeobecné obchodní podmínky ESPAUN s.r.o. Espaun, s.r.o. se sídlem Jaurisova 515/4, 140 00 Praha 4, DIČ: CZ27945014. (dále jen Poskytovatel") Úvodní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky

Více