Správce financí. Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc. až Kč. Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Správce financí. Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc. až 2 000 Kč. Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů."

Transkript

1 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Vážený pan Ing. Jan Novák Nádražní 365/ Praha Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc Správce až Kč Vážený pane Nováku, Váš průvodce aplikací posíláme Vám kartu, díky které můžete ušetřit. Za služby od O 2 platíte měsíčně stovky korun. S Extra kartou můžete každý měsíc získat až 40 % z této částky zpět. Za vedení karty nezaplatíte ani korunu. Stačí s ní jen každý měsíc aktivně platit své nákupy. Čím víc budete kartu používat, tím víc peněz získáte zpět. Více informací o Extra kartě najdete v přiložené příručce nebo na Brno Příklad úspory s Extra kartou při měsíčním obratu na kartě 000 Kč Tarif FREE CZ 749 Kč Internet Optimal + O2 TV 698 Kč Mobilní internet 1,5 GB 199 Kč Tarif pro syna [:kůl:] data 1 GB 399 Kč Celkem 2 5 Kč Měsíční úspora 30 % - 613,50 Kč Příjemné nákupy a co největší měsíční úsporu Vám společně za O 2 a Home Credit přeje Podrobné informace o tom, jak karta funguje najdete v přiložené příručce. Miroslav Zborovský ředitel Péče o klienta Ušetříte až 40 % za služby od O 2 Výše nabízeného úvěrového rámce je minimálně Kč. Jeho výši si zvolíte v průběhu schvalování smlouvy. Dosáhnete na vyšší slevy u partnerů O 2 Extra výhod Získáte telefony a tablety od O 2 výhodněji a s 0% úrokem Kartu lze aktivovat po

2 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce Co je Správce Nevíte, na jaký účet poslat splátku Chcete si ověřit, zda splátka přišla včas Nebo si přejete poslat peníze na bankovní účet To je jen zlomek otázek, na které najdete odpověď ve Správci. Správce je internetová aplikace, se kterou máte přehled o svých půjčkách, kartách a dalších produktech sjednaných u společnosti Home Credit a jejích partnerů. Jednoduše se registrujte podle návodu na internetových stránkách Správce je vám k službám 24 hodin denně 7 dní v týdnu a je zcela ZDARMA.

3 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce Registrace do Správce Bez registrace to nepůjde. Zabere vám jen pár minut a příště už se jen přihlásíte. 3 věci, které potřebujete k registraci: mobilní telefon občanský průkaz nebo potvrzení o pobytu na území ČR 5 kroků registrace Zadejte své rodné číslo, telefonní číslo a ovou adresu. Na uvedené číslo vám pošleme SMS s jednorázovým kódem, který vepíšete do pole na obrazovce. Ověříme tak, že je zadané telefonní číslo opravdu vaše. Vyplňte další osobní údaje. Zvolte si přihlašovací jméno, heslo a bezpečnostní otázky pro případ zapomenutí těchto údajů. Odsouhlaste podmínky využívání aplikace zaslaným SMS kódem a můžete aplikaci začít využívat. Postup registrace si můžete také prohlédnout ve videoprůvodci.

4 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce Dočasné heslo platí pouze 24 hodin, během této doby se proto přihlaste do aplikace a zvolte si nové heslo. Přihlášení do Správce Detailní návod, jak postupovat v případě zapomenutých přihlašovacích údajů si můžete prohlédnout také v našem videoprůvodci. Zablokování účtu Aplikace je vám přístupná 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Stačí zadat své přihlašovací jméno a heslo, které jste si zvolili při registraci, případně později změnili. Může se stát, že při přihlašování opakovaně zadáte chybné údaje. V takovém případě váš účet z bezpečnostních důvodů zablokujeme. Pro odblokování volejte naše klientské centrum. Doporučení: Nezobrazuje se vám něco v aplikaci tak, jak má Přečtěte si, jak dále postupovat zde. Přihlašovací údaje nikomu nesdělujte a nikam si je nezapisujte. Zapomněli jste přihlašovací jméno Na úvodní stránce klikněte na Zapomenuté přihlašovací jméno. Odpovězte na kontrolní otázky a my vám přihlašovací jméno zašleme na . Zapomněli jste heslo Klikněte na Zapomenuté heslo, odpovězte na kontrolní otázky a my vám pošleme na mobil dočasné heslo.

5 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce Správce Po přihlášení se dostanete na úvodní stránku Správce, kde uvidíte základní údaje o svých úvěrech a kartách. Chcete-li vědět víc, stačí v levé části obrazovky kliknout na vybranou kategorii. Číslo v závorce znamená počet aktivních úvěrů, které v této kategorii máte. Například (2) znamená, že u nás máte 2 kreditní karty a po kliknutí zjistíte podrobnosti o každé zvlášť. Pokud byste potřebovali s čímkoli poradit, ve spodní části stránky najdete telefonní čísla na naše klientské centrum. Svůj dotaz můžete také poslat pomocí formuláře v aplikaci. Klikněte na pravé straně obrazovky na Napište nám, vložte dotaz a my vám odpovíme na . V sekci Nápověda jsme pro vás nachystali videoprůvodce aplikací a také slovník pojmů.

6 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce 1 b) Navýšení úvěrového rámce V aplikaci si můžete požádat o navýšení úvěrového rámce na kartě: 1. Klikněte na Navýšit rámec a ihned se dozvíte, zda je možné na vaší kartě rámec navýšit. 2. Aktualizujte své osobní údaje, abychom mohli žádost posoudit. 3. Zvolte si nový úvěrový rámec. 4. Podepište dodatek ke smlouvě. 5. Pokud budeme potřebovat doložit některé doklady, zobrazíme vám které a vy nám je naskenujete nebo nafotíte. 2 3 V této sekci najdete přehled všech svých kreditních karet. Po kliknutí na vybranou kartu se dozvíte následující: a) Základní informace o kartě stav splátky (uhrazená/neuhrazená) datum příští splátky instrukce k platbě (výše splátky, číslo účtu, variabilní symbol, QR a Sazka kód) částku, kterou můžete ze své karty ještě vyčerpat aktuální výši úvěrového rámce a možnost, jak jej navýšit informace o pojištění

7 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce c) Přehled transakcí a splátek Zjistíte, co, kdy, kde a za kolik jste kartou platili a kolik věrnostních bodů/kč vám to vyneslo v případě, že máte na kartě nastaven věrnostní program. Díky filtru si můžete zobrazit jen vybrané. U vybraných transakcí si můžete rozložit nákup na splátky podle vámi vybraného splátkového kalendáře. U této transakce uvidíte vždy tlačítko: 1 d) Přehled věrnostních bodů/kč 3 2 Dozvíte se aktuální stav svých věrnostních bodů/kč i jejich přehled za jednotlivé měsíce. Zároveň tu najdete seznam partnerů, u kterých můžete využít různé slevy. e) Zaslání peněz na účet Z karty si můžete převést peníze na jakýkoli účet v České republice. Poslat si můžete částku od 1 Kč až do výše zůstatku na kartě. Některé typy převodů nemusí být dostupné pro všechny typy karet. Po převodu peněz z karty na účet máte 2 možnosti splácení: 1. V pravidelných splátkách (od Kč) vytvoříme vám nový splátkový kalendář. 2. Bez splátkového kalendáře částku splatíte naráz nebo postupně v rámci splátek na kartě.

8 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce f) Navýšení internetového limitu Limit na kartě je standardně nastavený na Kč, případně jste si jej mohli v průběhu změnit. Pokud potřebujete vyšší částku, v aplikaci si můžete změnit limit pro platby na internetu až do výše zůstatku na kartě. Nově nastavený limit platí vždy do nedělení půlnoci, poté se opět automaticky vrátí na původní limit g) Informace o pojištění Pokud jste si ke kartě sjednali pojištění, najdete tu informace, jaké pojistné události kryje a do jaké výše. Pokud pojištění ještě nemáte, můžete si ho sjednat na telefonní lince. h) Blokace karty V případě, že potřebujete zablokovat kartu, volejte prosím naše klientské centrum.

9 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce c) Informace o pojištění Pokud jste si k půjčce sjednali pojištění, najdete tu informace, jaké pojistné události kryje a do jaké výše. Pokud pojištění ještě nemáte, můžete si ho sjednat na telefonní lince. V této sekci najdete přehled všech svých půjček. Po kliknutí na vybranou půjčku se dozvíte následující: a) Základní informace o půjčce výše půjčky a datum schválení číslo své úvěrové smlouvy stav splátky (uhrazená/neuhrazená) datum příští splátky instrukce k platbě (výše splátky, číslo účtu, variabilní symbol, QR a Sazka kód) b) Splátkový kalendář Ve splátkovém kalendáři uvidíte přehled zaplacených splátek včetně informací, v jaké výši a kdy byly zaplaceny. Najdete zde také počet splátek, které vám ještě zbývají doplatit. Splátkový kalendář si můžete uložit ve formátu.pdf nebo vytisknout.

10 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce Nákup c) Informace o pojištění Pokud jste si k nákupu na splátky sjednali pojištění, najdete tu informace, jaké pojistné události kryje a do jaké výše. Pokud pojištění ještě nemáte, můžete si ho sjednat na telefonní lince. na splátky V této sekci najdete přehled všech svých nákupů na splátky. Po kliknutí na vybraný nákup na splátky se dozvíte následující: a) Základní informace o nákupu na splátky výše půjčky a datum schválení číslo své úvěrové smlouvy stav splátky (uhrazená/neuhrazená) datum příští splátky instrukce k platbě (výše splátky, číslo účtu, variabilní symbol, QR a Sazka kód) b) Splátkový kalendář Ve splátkovém kalendáři uvidíte přehled zaplacených splátek včetně informací, v jaké výši a kdy byly zaplaceny. Najdete zde také počet splátek, které vám ještě zbývají doplatit. Splátkový kalendář si můžete uložit ve formátu.pdf nebo vytisknout.

11 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce Spojení c) Informace o pojištění Pokud jste si u spojení půjček sjednali pojištění, najdete tu informace, jaké pojistné události kryje a do jaké výše. Pokud pojištění ještě nemáte, můžete si ho sjednat na telefonní lince. půjček V této sekci najdete přehled všech svých. Po kliknutí na vybrané spojení půjček se dozvíte následující: a) Základní informace o spojení půjček výše půjčky a datum schválení číslo úvěrové smlouvy stav splátky (uhrazená/neuhrazená) datum příští splátky instrukce k platbě (výše splátky, číslo účtu, variabilní symbol, QR a Sazka kód) b) Splátkový kalendář Ve splátkovém kalendáři uvidíte přehled zaplacených splátek včetně informací, v jaké výši a kdy byly zaplaceny. Najdete zde také počet splátek, které vám ještě zbývají doplatit. Splátkový kalendář si můžete uložit ve formátu.pdf nebo vytisknout.

12 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce 3. Kliknutím na tlačítko Zobrazit a podepsat se dostanete do Digitálního archivu, kde si vyberete konkrétní smlouvu. Digitální archiv smluv Zvolili jste si při sepsání nové smlouvy způsob podpisu Pokud ano, můžete smlouvu podepsat přímo v aplikaci Správce. 4. U vybrané smlouvy zkontrolujte všechny údaje a potvrďte je. 1. Přihlaste se do aplikace Správce nebo se podívejte, jak se registrovat. Kontrola údajů ve smlouvě 2. Na úvodní stránce najdete svou smlouvu připravenou k podpisu. 1 2 Smlouvy připravené k podpisu Máte k podpisu smlouvy nějaký dotaz Podívejte se na videoprůvodce v sekci Nápověda nebo na nejčastěji kladené dotazy.

13 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce Zkontrolujte také předsmluvní formuláře a úvěrové podmínky v dolní části obrazovky. Zkontrolujte a odsouhlaste číslo svého bankovního účtu, pokud k tomu budete vyzváni Potvrďte souhlas se zpracováním osobních údajů a samotnou smlouvu. Nechte si zaslat SMS kód, vložte ho do aplikace a potvrďte Pokud od vás budeme potřebovat doložit doklady, zobrazíme vám které. Kopie dokladů nahrajte rovnou do aplikace nebo nám je pošlete em či poštou. K přiložení dokladů se můžete kdykoli vrátit v sekci Digitální archiv. Najdete tu také svou podepsanou smlouvu. Podepsání smlouvy 1 2

14 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce Nastavení (Můj účet) V pravém horním rohu aplikace najdete sekci Můj účet, ve které můžete upravit své osobní údaje i nastavení aplikace. 1. Změna osobních údajů Můžete změnit osobní údaje, kontaktní údaje, a mobilní telefon. 2. Digitální archiv smluv a dodatků Najdete tu všechny smlouvy a dodatky podepsané SMS kódem v aplikaci Správce. 3. Změna ověřeného mobilu Váš ověřený mobil slouží pro potvrzení všech operací v aplikaci. 4. Změna přihlašovacího jména a hesla Můžete si nastavit nové přihlašovací údaje. 5. Změna bezpečnostních otázek Můžete si nastavit nové bezpečnostní otázky.

15 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce Co když zapomenu přihlašovací jméno nebo heslo Proč musím zadávat osobní údaje při registraci do aplikace Tyto údaje od vás potřebujeme pro kontrolu, že se do aplikace registrujete opravdu vy. Zadání údajů slouží pouze pro účely registrace a dále s nimi nebudeme nijak nakládat. Co je ověřený mobil a proč mi zasíláte SMS kód při registraci Ověřený mobil (telefonní číslo, které si zvolíte v prvním kroku registrace) bude nadále sloužit pro potvrzení operací v aplikaci. Jedná se o bezpečnostní prvek, při kterém si ověříme, zda požadavek zadáváte opravdu vy. Abychom se ujistili, že jste v registraci zadali správné telefonní číslo, posíláme vám SMS kód s potvrzením. Pokud jste zapomněli některý z těchto údajů, nemusíte nikam volat, ale můžete si nové údaje zaslat sami. Podívejte se jak na to. V aplikaci mi něco nefunguje, proč Aplikace Správce je dostupná v těchto verzích internetových prohlížečů: Google Chrome, Mozila Firefox, Internet Explorer verze 8 a vyšší. Pokud se setkáte s technickým problémem, zkuste si nejprve ověřit, zda váš počítač vyhovuje těmto požadavkům, případně vyzkoušet jiný prohlížeč. Rádi vám poradí i naši operátoři na klientské lince. Pro rychlejší vyřízení vašeho požadavku si prosím opište chybu zobrazenou na obrazovce nebo nám zašlete printscreen nebo fotku obrazovky na náš . Kolik platím za SMS zasílané z aplikace Všechny SMS, které vám zasíláme při registraci, SMS podpisu smlouvy nebo při potvrzení operací v aplikaci jsou zcela zdarma. Proč musím podepisovat smlouvu o využívání aplikace V této smlouvě se s vámi dohodneme na podmínkách fungování aplikace Správce, na ochraně bezpečnostních prvků, na způsobu potvrzování transakcí/operací a dále také na podmínkách způsobu uzavírání úvěrových smluv a dodatků prostřednictví aplikace. Co je digitální archiv V této sekci naleznete všechny smlouvy připravené k podpisu SMS kódem a také všechny již podepsané smlouvy a dodatky. K těmto smlouvám tu najdete také úvěrové podmínky a další dokumenty. Vše máte přehledně na jednom místě a kdykoliv k dispozici. Digitální archiv najdete v sekci Můj účet. K čemu slouží bezpečnostní otázky Některé z operací od vás potřebujeme z bezpečnostních důvodu potvrdit. Právě proto si při registraci volíte bezpečnostní otázky a v nastavení aplikace si je můžete kdykoli změnit (viz Nastavení). Proč nevidím v digitálním archivu všechny své smlouvy V této sekci naleznete pouze smlouvy podepsané SMS kódem v aplikaci Správce a smlouvu o samotném využívání aplikace. Máte další dotazy Napište nám na info@spravcefinanci.cz nebo přímo z aplikace.

16 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce Máte dotaz Chcete si sjednat pojištění Zavolejte na zákaznickou linku dle produktu, který jste si sjednali. Home Credit: Tesco Finanční služby: Premia: Linka O2: info@spravcefinanci.cz Chcete aktivovat nebo zablokovat kartu Aktivace karty Home Credit: Aktivace karty O2: Aktivace karty Tesco: Aktivace karty Premia: Blokace: Blokace ze zahraničí:

17 Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc až Kč Vážený pan Ing. Jan Novák Nádražní 365/ Praha Vážený pane Nováku, Brno

Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Správce financí. Váš průvodce aplikací

Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Správce financí. Váš průvodce aplikací Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Správce Váš průvodce aplikací Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce? Co je Správce? Nevíte, na jaký účet poslat splátku?

Více

INTERNET SERVIS MANUÁL

INTERNET SERVIS MANUÁL INTERNET SERVIS MANUÁL VÍTÁME VÁS! Právě jste otevřeli manuál Raiffeisen stavební spořitelny a.s. (dále jen RSTS ) pro práci s první aplikací internetového servisu s aktivními operacemi pro stavební spoření

Více

Návod na samoaktivaci

Návod na samoaktivaci Návod na samoaktivaci služby internet AKtivACe SluŽeB POMOCí instalátoru Pro zahájení instalace Vašeho nového připojení od naší společnosti propojte utp kabel s nástěnnou netbox zásuvkou a RJ-45 konektorem

Více

CO BUDETE DĚLAT. když získáte denně 2 hodiny času navíc? Náš on-line srovnávač a sjednávač pojištění dává finančním poradcům

CO BUDETE DĚLAT. když získáte denně 2 hodiny času navíc? Náš on-line srovnávač a sjednávač pojištění dává finančním poradcům Náš on-line srovnávač a sjednávač pojištění dává finančním poradcům volný čas navíc, který pak mohou trávit podle svých představ. Manuál pro práci s on-line sjednávačem Salve Finance Jak pracovat s on-line

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. Část I: Všeobecné informace, přihlášení do Internetbankingu, nastavení a autorizace Verze: 22122014 Strana 1 (celkem 19) Obsah: I. Všeobecné informace...

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s. Část I: Všeobecné informace, přihlášení do Internetbankingu, nastavení a Autorizace příkazů a žádostí pro Banku Obsah: I. Všeobecné informace...

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. Část III: Komunikace s Bankou, oznámení o vybraných událostech Verze: 201401118 Strana 1 (celkem 34) Obsah: I. Úvod... 3 II. Komunikace s Bankou...

Více

Co byste měli vědět o Extra kartě

Co byste měli vědět o Extra kartě O 2 O 2 karty O 2 Co byste měli vědět o Extra kartě Vážený kliente, děkujeme Vám za důvěru a projevení zájmu o Extra kartu. Jedná se o kreditní kartu, kterou poskytuje společnost Home Credit a.s. (HC),

Více

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání Návod k použití O 2 TV Nahrávání Pomocí Tv Pomocí internetu Pomocí telefonu Pomocí iphone O 2 TV Nahrávání nastavení nahrávání přes iphone 1. Stažení aplikace 2 možnosti: Pomocí PC. Jděte na adresu http://itunes.apple.com/si/app/o2tv/id311143792?mt=8

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ELEKTRONICKÝ STYK S BANKOU SBERBANK ONLINE BANKING

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ELEKTRONICKÝ STYK S BANKOU SBERBANK ONLINE BANKING Účinné od 1. 10. 2014 Část I. Úvodní ustanovení (1) Tyto Obchodní podmínky pro elektronický styk s bankou Sberbank Online Banking (dále jen Podmínky ) stanoví závazná pravidla pro elektronický styk s bankou

Více

Internet Banka s certifikáty. První kroky

Internet Banka s certifikáty. První kroky Internet Banka s certifikáty První kroky 2 Obsah DŘÍVE NEŽ ZAČNETE...3 Minimální požadavky na Váš počítač...3 Podpora služby Internet Banka...3 Užitečné odkazy...3 Bezpečnost...3 Parametry certifikátů...3

Více

Planeta facebook. obsah 6/10. Kompletní průvodce programem

Planeta facebook. obsah 6/10. Kompletní průvodce programem 6/10 Co dělají přátelé? Všechna výše uvedená nastavení se týkají především vašich vlastních aktivit na Facebooku. Mnohem častěji ale budete pracovat s částí označenou Hlavní stránka. Hlavní stránka je

Více

Chybová hlášení při pokusu o vstup do aplikace

Chybová hlášení při pokusu o vstup do aplikace Chybová hlášení při pokusu o vstup do aplikace Při přístupu do aplikace ztizeni.cz někdy může dojít k tomu, že není zobrazena přihlašovací stránka aplikace, případně aplikace hlásí chybu při zadávání přihlašovacích

Více

Průvodce Sciotestováním pro učitele školní rok 2015/16

Průvodce Sciotestováním pro učitele školní rok 2015/16 Průvodce Sciotestováním pro učitele školní rok 2015/16 testovani.scio.cz 1 Obsah 1. Úvod ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Generování žádostí o kvalifikovaný certifikát pro uložení na eop Uživatelská příručka pro prohlížeč Internet Explorer

Generování žádostí o kvalifikovaný certifikát pro uložení na eop Uživatelská příručka pro prohlížeč Internet Explorer Generování žádostí o kvalifikovaný certifikát pro uložení na eop Uživatelská příručka pro prohlížeč Internet Explorer 1 První certifikační autorita, a.s. 5. 1. 2011 Obsah 1. Kvalifikované a komerční certifikáty...

Více

Úvěrové podmínky Hotovostní úvěr

Úvěrové podmínky Hotovostní úvěr Úvěrové podmínky Hotovostní úvěr Kód úvěrových podmínek: ITH113 Co byste měli vědět o svém úvěru? Vážený kliente, děkujeme Vám za důvěru ke společnosti Home Credit, a.s. Úvěrové podmínky, které držíte

Více

Schvalování plateb v Internet Bance

Schvalování plateb v Internet Bance Schvalování plateb v Internet Bance Obsah Schvalování plateb obecně... 3 Popis funkčnosti... 3 Pro koho je určeno... 3 Výhody... 3 Aktivace... 3 Přehled aktivních operací... 3 Příprava plateb... 4 edisponent

Více

1. krok Přihlaste se. Klikněte na políčko Přihlášení

1. krok Přihlaste se. Klikněte na políčko Přihlášení 1. krok Přihlaste se Klikněte na políčko Přihlášení 1. krok Přihlaste se Zadejte své uživatelské jméno a heslo Rada: Pokud si heslo nepamatujete, použijte nápovědu Zapomněli jste své heslo?. 2. krok Aktualizujte

Více

Chytrá karta České spořitelny má pro vás vždy něco navíc

Chytrá karta České spořitelny má pro vás vždy něco navíc Nenašli jste v této brožuře odpověď na svou otázku? Chcete se dozvědět více o všech výhodách Chytré karty České spořitelny? Obraťte se na nás. Rádi vám odpovíme na všechny otázky a podrobně vysvětlíme

Více

Nutné kroky a nastavení prohlížeče pro přístup do systému REGIS. Autor: Ing. Marek Pučelík

Nutné kroky a nastavení prohlížeče pro přístup do systému REGIS. Autor: Ing. Marek Pučelík Nutné kroky a nastavení prohlížeče pro přístup do systému REGIS Autor: Ing. Marek Pučelík Vytvořeno dne: 2. dubna 2013 1 Obsah 1. Návod na instalaci certifikátu ČNB... 3 Úvod... 3 Úvodní stránka aplikace...

Více

Uživatelský manuál. Mobilní platební terminál icmp pro operační systémy Android a ios

Uživatelský manuál. Mobilní platební terminál icmp pro operační systémy Android a ios Uživatelský manuál Mobilní platební terminál icmp pro operační systémy Android a ios Obsah ÚVOD... 2 PLATEBNÍ TERMINÁL icmp... 2 Provozní podmínky... 2 Údržba... 2 Popis platebního terminálu... 3 Funkce

Více

Návod k ovládání administrační části nového turistického portálu Olomouckého kraje

Návod k ovládání administrační části nového turistického portálu Olomouckého kraje Evropská unie a Evropský fond pro regionální rozvoj jsou partnery pro váš rozvoj. Návod k ovládání administrační části nového turistického portálu Olomouckého kraje Příručka pro Informační centra Olomouckého

Více

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY Gastro Pass CARD Co je Gastro Pass CARD? Gastro Pass CARD je elektronickou verzí papírových stravenek. Funguje stejně jako standardní platební karta a slouží k úhradě jídla a

Více

Sbírka tipů pro BUSINESS 24

Sbírka tipů pro BUSINESS 24 Sbírka tipů pro BUSINESS 24 FX SPOT ZAHRANIČNÍ PLATBY LINUX MAC Obsah Tip #1 Nastavení vlastního menu Tip #2 Nastavení elektronických výpisů Tip #3 Pojmenování jednotlivých účtů Tip #4 Důležitá upozornění

Více

Uživatelský manuál Radekce-Online.cz

Uživatelský manuál Radekce-Online.cz Uživatelský manuál Radekce-Online.cz (revize 06/2011) V prvním kroku třeba vstoupit do administrace na adrese www.redakce-online.cz kterou naleznete na záložce Administrace / Vstup do Administrace, pro

Více

www.biovendor.cz Stručná uživatelská příručka

www.biovendor.cz Stručná uživatelská příručka www.biovendor.cz OBSAH REGISTRACE 3 PŘIHLÁŠENÍ 5 VYHLEDÁVÁNÍ PRODUKTŮ 5 VYHLEDÁNÍ POMOCÍ KATEGORICKÉHO STROMU 6 VYHLEDÁNÍ POMOCÍ VYHLEDÁVACÍHO POLE 7 USNADNĚNÍ VYHLEDÁVÁNÍ POMOCÍ FILTRU 8 VLASTNOSTÍ PRODUKTŮ

Více

Uživatelská příručka - Outlook Web App (OWA)

Uživatelská příručka - Outlook Web App (OWA) Uživatelská příručka - Outlook Web App (OWA) Obsah Úvod... 3 Webový přístup OWA... 3 Přihlášení... 3 Odhlášení... 4 Příjem a odesílání pošty... 4 Vytvoření nové zprávy... 5 Adresář... 5 Úkoly... 7 Kalendář,

Více

Uživatelská příručka k O2 mobilnímu POS terminálu Verze pro operační systém ios

Uživatelská příručka k O2 mobilnímu POS terminálu Verze pro operační systém ios Uživatelská příručka k O2 mobilnímu POS terminálu Verze pro operační systém ios Uživatelská příručka k O 2 mobilnímu POS terminálu je majetkem společnosti O2 Czech Republic a.s., poskytnuta a určena pouze

Více

Samoobsluha Bonerix návod

Samoobsluha Bonerix návod Samoobsluha Bonerix návod Základní informace Se samoobsluhou Bonerix si změníte během chvilky většinu služeb z pohodlí svého domova 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Vámi zadané změnové požadavky se projeví

Více

Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu

Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu Softwarová podpora tvorby rozvojových dokumentů obcí Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu Verze 1.3 Zpracováno v rámci projektu CZ.1.04/4.1.00/62.00008 ELEKTRONICKÁ

Více

a autentizovaná proxy

a autentizovaná proxy Mendelova univerzita v Brně Virtuální privátní síť a autentizovaná proxy Verze: 1.2 Datum: 5. dubna 2011 Autor: Martin Tyllich, Aleš Vincenc, Stratos Zerdaloglu 2 Obsah 1 Připojení pomocí proxy serveru

Více

V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené sekce a vyplňte Přihlášku, kterou naleznete v části Přihláška této Výzvy.

V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené sekce a vyplňte Přihlášku, kterou naleznete v části Přihláška této Výzvy. Obecné Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce "ERMMA" dne 25. 11. 2014 v 10:00. V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené

Více

Můj účet Uživatelský manuál

Můj účet Uživatelský manuál Můj účet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 Obsah 1 Přihlášení do aplikace Klientské centrum............................................................................. 4 2 Zprávy systému..................................................................................................

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro administrátora krizového řízení

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro administrátora krizového řízení Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro administrátora krizového řízení Vytvořeno dne: 15. 6. 2011 Aktualizováno: 22. 10. 2014 Verze: 2.2 2014 MVČR Obsah Příručka pro administrátora

Více

WiFiS Uživatelská příručka Obsah

WiFiS Uživatelská příručka Obsah WiFiS Uživatelská příručka Obsah Nastavení aplikace Popis jednotlivých číselníků Agenda ISP internet service provider Obecné Nastavení Nastavení jednotlivých číselníků Skupiny číselníku Agenda, ISP a Obecné

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu. Registrační systém. Návod pro pedagogy. 1 Registrace a přihlašování...

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu. Registrační systém. Návod pro pedagogy. 1 Registrace a přihlašování... SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Zadání registračního klíče... 3 1.2.1 Registrační klíč mi nepřišel... 3 1.2.2 Vložení registračního

Více

Nápověda pro systém itesting.cz

Nápověda pro systém itesting.cz Nápověda pro systém itesting.cz Obsah 1. Základní informace... 2 2. Příručka pro uživatele admin.itesting.cz... 2 2.1 Registrace do aplikace... 2 2.2 Základní menu aplikace... 2 2.3 Moje testy a Naše testy...

Více

S telefonem šetřím svůj čas a peníze VODAFONE. www.csob.cz. Infolinka 800 300 300

S telefonem šetřím svůj čas a peníze VODAFONE. www.csob.cz. Infolinka 800 300 300 S telefonem šetřím svůj čas a peníze VODAFONE www.csob.cz Infolinka 800 300 300 Vážený kliente, do rukou se vám dostává brožura, v níž najdete vše, co potřebujete vědět o jednotlivých službách, které můžete

Více

OpusBenefit. Uživatelský manuál k verzi 1.0 verze 1-2010 1 / 24. K l i e n t s k á d a t a b á z e

OpusBenefit. Uživatelský manuál k verzi 1.0 verze 1-2010 1 / 24. K l i e n t s k á d a t a b á z e 1 / 24 1 Úvod Program OpusBenefit byl vytvořen proto, aby naši obchodní partneři mohli sledovat aktivity svých zákazníků (nákupy v jejich obchodech, využívání jejich služeb, návštěvy jejich zařízení),

Více

Nastavení lokálního úložiště certifikátů

Nastavení lokálního úložiště certifikátů Nastavení lokálního úložiště certifikátů Aby bylo možné používat lokální úložiště, je nezbytné vytvořit zálohu privátní části elektronického podpisu, tj. soubor s koncovou *.pfx, nebo *.p12. Soubor je

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

Top Exklusiv. Obsah. Základy práce v systému POS

Top Exklusiv. Obsah. Základy práce v systému POS Základy práce v systému POS zpracoval: libor.jiranek@uniqa.cz Top Exklusiv Obsah Popis základní obrazovky systému POS... 2 Top Exklusiv... 4 Základní údaje... 4 Asistenční služby... 5 Adresa místa pojištění...

Více

Nastavení lokálního úložiště certifikátů v OSx

Nastavení lokálního úložiště certifikátů v OSx Nastavení lokálního úložiště certifikátů v OSx Aby bylo možné používat lokální úložiště, je nezbytné vytvořit zálohu privátní části elektronického podpisu, tj. soubor s koncovou *.pfx, nebo *.p12. Soubor

Více

Úvěrová smlouva. uzavřeli dne tuto Úvěrovou smlouvu. Hlava 1. Úvodní ustanovení a pojmy

Úvěrová smlouva. uzavřeli dne tuto Úvěrovou smlouvu. Hlava 1. Úvodní ustanovení a pojmy SPOLEČNOST Název: ATOMIC Finance, a.s. Identifikační číslo (IČO): 044 11 323, vedená u Městského soudu v Praze, spisová značka B 20943, adresa sídla Společnosti a adresa pro doručování: Revoluční 724/7,

Více

Uživatelská příručka pro dodavatele

Uživatelská příručka pro dodavatele Uživatelská příručka pro dodavatele Release 1.x.x B2B CENTRUM a.s. 3.2009 Obsah Úvod... 3 Obecná pravidla formátování... 3 Pravidla pro formátování písma... 3 Poznámky, Důležité, Varování... 4 Začínáme...

Více

NÁVOD KE SNADNÉ INSTALACI IP TELEFONU YEALINK W52P

NÁVOD KE SNADNÉ INSTALACI IP TELEFONU YEALINK W52P NÁVOD KE SNADNÉ INSTALACI IP TELEFONU YEALINK W52P NÁVOD KE SNADNÉ INSTALACI IP TELEFONU YEALINK W52P Vážený zákazníku, vítáme Vás v síti T-Mobile. Velmi si vážíme Vaší volby využívat službu Hlasová linka

Více

Jazykový test Uživatelská příručka pro účastníky mobilit

Jazykový test Uživatelská příručka pro účastníky mobilit Jazykový test Uživatelská příručka pro účastníky mobilit Učte se jazyky s Erasmus+ OLS němčina angličtina španělština francouzština italština nizozemština Copyright 2015 ALTISSIA International S.A. Všechna

Více

Co je SMS Podpis? Služba SMS Podpis je ZDARMA. A smlouva je uzavřena během několika minut. Výhody pro Vás

Co je SMS Podpis? Služba SMS Podpis je ZDARMA. A smlouva je uzavřena během několika minut. Výhody pro Vás Průvodce propagací Co je SMS Podpis? Při nakupování na eshopu a využití nákupu na splátky umožní podepsat zákazníkovi tuto smlouvu pomocí SMS kódu. Zákazník potvrdí on-line uzavřenou smlouvu prostřednictvím

Více

Databáze produktů ESF. Postup pro vkládání produktů pro příjemce (realizátory projektů)

Databáze produktů ESF. Postup pro vkládání produktů pro příjemce (realizátory projektů) Databáze produktů ESF Postup pro vkládání produktů pro příjemce (realizátory projektů) Obsah 1. Registrace a přihlášení... 1 Vyplnění registračních údajů... 1 Potvrzení registračních údajů... 3 Přihlášení...

Více

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL Příručka pro klienty V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na info@artesa.cz nebo na čísle 800 128 836. 1/23 Artesa, spořitelní družstvo, www.artesa.cz, info@artesa.cz

Více

Internet Banka v mobilu

Internet Banka v mobilu Internet Banka v mobilu Obsah Co je Internet Banka v mobilu?... 3 Co umí Internet Banka v mobilu?... 3 Kdo může používat Internet Banku v mobilu?... 3 Na jakých telefonech Internet Banka v mobilu funguje?...

Více

Generování žádostí o kvalifikovaný certifikát a instalace certifikátu Uživatelská příručka pro prohlížeč Internet Explorer

Generování žádostí o kvalifikovaný certifikát a instalace certifikátu Uživatelská příručka pro prohlížeč Internet Explorer Generování žádostí o kvalifikovaný certifikát a instalace certifikátu Uživatelská příručka pro prohlížeč Internet Explorer 1 První certifikační autorita, a.s. 8.9.2011 Obsah 1. Úvod... 3 2. Požadavky na

Více

Objevte způsob, jak získat naše služby výhodněji

Objevte způsob, jak získat naše služby výhodněji Objevte způsob, jak získat naše služby výhodněji Výhody Extra karty Úspora až 40 % na služby od O 2 Nastavte si ze své Extra karty inkaso pro platbu vyúčtování za služby od O 2 a plaťte s ní všechny své

Více

Ovládání Kalkulačky popisuje samostatná kapitola na https://www.rychlapokladna.cz/navody/.

Ovládání Kalkulačky popisuje samostatná kapitola na https://www.rychlapokladna.cz/navody/. !!! Návod k instalaci, registraci, nastavení EET a tisku v aplikaci (verze 1.2.4.) EET START kalkulačka a) Úprava v zařízení krok 1-2 b) Instalace aplikace krok 3 c) Registrace krok 4-6 d) Přihlášení do

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručný návod Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili

Více

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Únor 2016 Podporovaná mobilní zařízení Aplikace Novell Filr je podporována v následujících mobilních zařízeních: Telefony a tablety se systémem ios 8 novějším

Více

ESTATIX INFORMAČNÍ SYSTÉM REALITNÍCH KANCELÁŘÍ UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA STRANA 1 / 23

ESTATIX INFORMAČNÍ SYSTÉM REALITNÍCH KANCELÁŘÍ UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA STRANA 1 / 23 ESTATIX INFORMAČNÍ SYSTÉM REALITNÍCH KANCELÁŘÍ UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA STRANA 1 / 23 OBSAH 1 Zabezpečení systému... 3 1.1 Přístup do systému... 3 1.2 První přihlášení... 3 1.3 Heslo nefunguje nebo jej uživatel

Více

Návod k používání webové služby ABA-DOPRAVNÍ INFORMACE

Návod k používání webové služby ABA-DOPRAVNÍ INFORMACE Návod k používání webové služby ABA-DOPRAVNÍ INFORMACE 1. Vstupní obrazovka aplikace 1.1. Tabulka Historie Vašich objednaných dopravních informací : V tabulce budete vidět Vámi objednané požadavky na zasílání

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání.

Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod na přihlášení do učebny a objednávku vzdělávacího programu. Další informace tel.:

Více

Vítejte ve světě platebních karet

Vítejte ve světě platebních karet Vítejte ve světě platebních karet Vážení klienti, KARTA ZBLÍZKA rádi bychom vám poděkovali, že využíváte našich služeb. S mezinárodní platební kartou získáváte jednoduchý přístup ke svým financím. Věříme,

Více

UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE PRO DODAVATELE. Stav ke dni 1. 8. 2013 v. 2.0

UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE PRO DODAVATELE. Stav ke dni 1. 8. 2013 v. 2.0 UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE PRO DODAVATELE Stav ke dni 1. 8. 2013 v. 2.0 Obsah: 1 Úvod... 3 1.1 Definice a zkratky... 4 1.2 Podmínky provozu... 4 1.3 Pokyny k užívání dokumentu... 4 1.4 Obecné informace o

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s. Část III: Komunikace s Bankou a nastavení a zasílání oznámení o vybraných Obsah: I. Úvod... 2 II. Komunikace s Bankou... 2 A. Přijaté zprávy

Více

Základy práce s Informačním systémem MU

Základy práce s Informačním systémem MU Základy práce s Informačním systémem MU Veškeré činnosti související se studiem probíhají na Masarykově univerzitě přes Informační systém (IS MU). Níže najdete soubor základních informací, které potřebujete

Více

Metodická příručka pro učitele. InspIS SET modul školní testování

Metodická příručka pro učitele. InspIS SET modul školní testování Metodická příručka pro učitele InspIS SET modul školní testování Tato Metodická příručka pro učitele byla zpracována v rámci projektu Národní systém inspekčního hodnocení vzdělávací soustavy v České republice

Více

Databázový systém Grantys manuál pro žadatele

Databázový systém Grantys manuál pro žadatele Databázový systém Grantys manuál pro žadatele Obsah: Databázový systém Grantys manuál pro žadatele... 1 1. Grantys... 1 2. Přístup do Grantysu... 1 3. První přihlášení do Grantysu... 1 3.1 Nová registrace...

Více

Centrální evidence závětí NK ČR

Centrální evidence závětí NK ČR CIS NK ČR Centrální evidence závětí NK ČR Uživatelská příručka Dodavatel: Corpus Solutions a.s. V Praze dne 15. 4. 2005 Pod Pekařkou 1 Praha 4 Podolí Verze: 1.0 Obsah 1 Úvod...3 1.1 Přístup do aplikace...3

Více

edávky elektronické odesílání dávek Nový instalátor pro Dentist+

edávky elektronické odesílání dávek Nový instalátor pro Dentist+ červenec 2010 edávky elektronické odesílání dávek Pro letní aktualizaci jsme pro Vás připravili revoluční novinku elektronického odesílání dávek. Zkuste si vytvořit a poslat celé vyúčtování jednoduše stiskem

Více

Mobilní telefon s funkcí určení polohy a možností vzdálené správy a ovládání.

Mobilní telefon s funkcí určení polohy a možností vzdálené správy a ovládání. Mobilní telefon s funkcí určení polohy a možností vzdálené správy a ovládání. C100 Rychlý návod k použití Česky Děkujeme Vám za zakoupení mobilního telefonu ALIGATOR. Prosíme, prostudujte si tento rychlý

Více

Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem.

Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem. Na jak dlouho je možné vytvořit nezávaznou rezervaci? Nezávaznou rezervaci Vám můžeme vytvořit na 3 pracovní dny, pokud je zahájení zájezdu za dobu delší než 35 dní. Do té doby je třeba zaslat Vámi podepsanou

Více

Popis základních funkcí Conseq online

Popis základních funkcí Conseq online Popis základních funkcí Conseq online (portál penzijní společnosti Conseq penzijní společnost, a.s.) Popis základních funkcí Conseq online... 1 1. Přihlášení do aplikace... 2 2. Základní rozhraní aplikace...

Více

Manuál pro studenty. Obsah

Manuál pro studenty. Obsah Manuál pro studenty Studovat můžete v čase, který Vám vyhovuje a z jakéhokoliv prostředí. Náklady na cestovné a ubytování tímto ušetříte! Kurz Vás nebude nic stát! Počet kurzů bude záviset jen na Vás.

Více

SMART GATE webové a aplikační ovládací rozhraní zařízení ESIM120

SMART GATE webové a aplikační ovládací rozhraní zařízení ESIM120 ALARM PRODEJ.CZ OFICIÁLNÍ DISTRIBUTOR VÝROBKŮ ELDES PRO ČESKOU REPUBLIKU UVÁDÍ INSTRUKTÁŽNÍ PREZENTACI SMART GATE webové a aplikační ovládací rozhraní zařízení ESIM120 ALARM PRODEJ.CZ je součástí CENTR

Více

ROZHRANÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZÁKLADNÍ SKUPINY ENTIT - UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

ROZHRANÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZÁKLADNÍ SKUPINY ENTIT - UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ROZHRANÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZÁKLADNÍ SKUPINY ENTIT - UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA INTERPI Interoperabilita v paměťových institucích Program aplikovaného výzkumu a vývoje národní kulturní identity (NAKI) (DF11P01OVV023)

Více

Přechod z Google Apps na Office 365 pro firmy

Přechod z Google Apps na Office 365 pro firmy Přechod z Google Apps na Office 365 pro firmy Udělejte ten krok Office 365 pro firmy vypadá jinak než Google Apps. Po přihlášení se vám ukáže tato obrazovka. Po několika prvních týdnech se po přihlášení

Více

Objednejte si Microsoft Office Professional Plus 2013 na domácí počítač za necelých 400 Kč!

Objednejte si Microsoft Office Professional Plus 2013 na domácí počítač za necelých 400 Kč! Objednejte si Microsoft Office Professional Plus 2013 na domácí počítač za necelých 400 Kč! Díky výhodné smlouvě se společností Microsoft si můžete objednat nejvyšší a nejnovější sadu Microsoft Office

Více

Registr smluv. Dokumentace k registru smluv v IS ALeX pro ČSAD Vsetín, ČSAD Invest a další společnosti skupiny. v. 1.0 15.8.2014

Registr smluv. Dokumentace k registru smluv v IS ALeX pro ČSAD Vsetín, ČSAD Invest a další společnosti skupiny. v. 1.0 15.8.2014 Registr smluv Dokumentace k registru smluv v IS ALeX pro ČSAD Vsetín, ČSAD Invest a další společnosti skupiny v. 1.0 15.8.2014 EXCON, a.s. Sokolovská 187/203 190 00 Praha 9 1 Obsah 1 Obsah... 1 2 Úvod...

Více

MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení

MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení Číslo projektu: CZ.2.17/2.1.00/37012 Název projektu: Na svobodu připraven! Období realizace: 1.1.2015 31.10.2015 Řešení bylo vyvinuto v rámci realizace

Více

Fio NFC karta v mobilu

Fio NFC karta v mobilu Fio NFC karta v mobilu Co je Fio NFC karta v mobilu? Fio NFC karta v mobilu je platební karta bezpečně uložená na SIM kartě vašeho chytrého telefonu. Díky ní pohodlně zaplatíte u všech obchodníků, kteří

Více

Návod pro zadávání zápisů o utkání do BLMFis

Návod pro zadávání zápisů o utkání do BLMFis Návod pro zadávání zápisů o utkání do BLMFis Přihlášení do BLMFisu Každý registrovaný uživatel (zástupce družstva) již získal (nebo bude zasláno) uživatelské jméno a heslo. Tímto jménem a heslem provede

Více

Časté dotazy (FAQ) uživatelů k systému GroupWise

Časté dotazy (FAQ) uživatelů k systému GroupWise www.novell.com/documentation Časté dotazy (FAQ) uživatelů k systému GroupWise GroupWise 2014 Únor 2014 Právní upozornění Společnost Novell, Inc. neposkytuje žádné záruky vztahující se k obsahu nebo používání

Více

manuál PRO uživatele karty Gastro Pass CARD

manuál PRO uživatele karty Gastro Pass CARD manuál PRO uživatele karty Gastro Pass CARD Co je Gastro Pass CARD? Gastro Pass CARD je elektronickou verzí papírových stravenek. Funguje stejně jako standardní platební karta a slouží k úhradě jídla a

Více

Sbírka tipů pro SERVIS 24

Sbírka tipů pro SERVIS 24 Sbírka tipů pro SERVIS 24 AKTIVACE LIMITY 3D SECURE SMS PIN Obsah Aktivace elektronického výpisu... 1 Změna limitů u platební karty... 2 Oblíbené položky... 3 Zrychlené převody... 4 Recyklace plateb...

Více

Úvěrová smlouva a Rámcová smlouva ID Klienta: 123 / Smlouva ze dne: 15.10.2015. Smluvní strany. Úvěrová smlouva. Hlava 2. Úvěr

Úvěrová smlouva a Rámcová smlouva ID Klienta: 123 / Smlouva ze dne: 15.10.2015. Smluvní strany. Úvěrová smlouva. Hlava 2. Úvěr Smluvní strany SPOLEČNOST Název: Home Credit a.s. Identifikační číslo (IČO): 26978636 Zapsaná v obchodním rejstříku: KS Brno, oddíl B, vložka 4401 Adresa sídla Společnosti a adresa pro doručování Telefon:

Více

Nová funkcionalita Potvrzení o provedené transakci ve formátu PDF

Nová funkcionalita Potvrzení o provedené transakci ve formátu PDF Verze 2.65 1.10.2015 Aktualizace grafického rozhraní Použití aktualizovaného grafického modulu a s tím související drobné grafické úpravy v aplikaci aktualizace na novější verzi použité grafické komponenty

Více

Přihlašte se pomocí přiděleného přihlašovacího jména a hesla a potvrďte tlačítkem Potvrdit.

Přihlašte se pomocí přiděleného přihlašovacího jména a hesla a potvrďte tlačítkem Potvrdit. On Line databáze Danni UPOZORNĚNÍ SYSTÉM DANNI JE KOMPATIBILNÍ POUZE S PROHLÍŽEČEM INTERNET EXPLORER - verze 7 A VYŠŠÍ (máte-li nižší verzi, můžete si ji zdarma aktualizovat na http://www.microsoft.com/cze/windows/internet-explorer/

Více

Virtuální Plzeňská karta

Virtuální Plzeňská karta Virtuální Plzeňská karta eshop.virtualnikarta.cz 1) Přejděte na webovou stránku eshop.virtualnikarta.cz nebo si otevřete mobilní aplikaci Virtuální Plzeňská karta 2) Zaregistrujte se Zadejte svůj email,

Více

Nastavení rodičovského účtu Microsoft

Nastavení rodičovského účtu Microsoft Nastavení rodičovského účtu Microsoft Přihlášení pomocí účtu Microsoft Gratulujeme, pokud jste se při instalaci Windows přihlásili přes svůj účet Microsoft! Pokud ne, nic se neděje, můžete se přihlásit

Více

E-mailová. abeceda. obsah. Kompletní průvodce programem. 5 Individuální nastavení 6 Upozornění na nové zprávy 7 Lištička a Pošťák 4 Organizace složek

E-mailová. abeceda. obsah. Kompletní průvodce programem. 5 Individuální nastavení 6 Upozornění na nové zprávy 7 Lištička a Pošťák 4 Organizace složek Kompletní průvodce programem E-mailová abeceda Používáte e-mail? Pokud ne, ukážeme vám jak si ho rychle založit u jednoho z nejpopulárnějších českých poskytovatelů e-mailu zdarma. A pro vás, kteří e-mail

Více

Manuál TimNet v 1.01 OBSAH

Manuál TimNet v 1.01 OBSAH Manuál TimNet OBSAH 1 O TimNetu... 3 1.1 Co je TimNet... 3 1.1.1 Princip komunikace se zařízeními v TimNetu... 3 2 Jaké prvky je možné k TimNetu připojit?... 5 2.1 Termostatický modul... 5 2.2 Časový modul...

Více

www.airbank.cz Obchodní podmínky Pro všechny, kteří nemilují povinnou četbu

www.airbank.cz Obchodní podmínky Pro všechny, kteří nemilují povinnou četbu Obchodní podmínky Pro všechny, kteří nemilují povinnou četbu Číst obchodní podmínky není žádná zábava. S četbou Vašich oblíbených autorů se to rozhodně nedá srovnat. Obchodní podmínky tu ovšem nejsou pro

Více

návod pro OSOBNÍ AUTOSHIP SDRUŽENÝ AUTOSHIP

návod pro OSOBNÍ AUTOSHIP SDRUŽENÝ AUTOSHIP návod pro OSOBNÍ AUTOSHIP SDRUŽENÝ AUTOSHIP NASTAVENÍ OSOBNÍHO AUTOSHIPU 1. Přihlaste se do svého účtu na eshop.ramissio.com 2. V menu v horní části obrazovky klikněte na autoship a poté na zlaté tlačítko

Více

Výzva k účasti v on-line výběrovém řízení pro United Energy a.s. Výměna separátorů a jízkových plechů kotle K7

Výzva k účasti v on-line výběrovém řízení pro United Energy a.s. Výměna separátorů a jízkových plechů kotle K7 Obecné Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce ("ERMMA") dne 11. 03. 2016 v 08:30. V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže

Více

V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené sekce a vyplňte Přihlášku, kterou naleznete v části Přihláška této Výzvy.

V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené sekce a vyplňte Přihlášku, kterou naleznete v části Přihláška této Výzvy. Obecné Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce ("ERMMA") dne 02. 10. 2014 v 12:00. V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže

Více

Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal

Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal Obsah Kapitola 1: Registrace a přihlášení k samoobslužnému portalu 1 Kapitola 2: Základní informace 5 Kapitola 3: Registrace produktu 7 Kapitola 4: Případy

Více

Rychlá půjčka z Tesca je opravdová pecka

Rychlá půjčka z Tesca je opravdová pecka Rychlá půjčka z Tesca je opravdová pecka Když k nám rádi chodíte, rádi vám i půjčíme. Úvěrová karta Tesco Příručka ke kartě Jak funguje Úvěrová karta Tesco? Jaké jsou výhody karty? Blahopřejeme vám k získání

Více

Mobilní telefon s funkcí určení polohy a možností vzdálené správy a ovládání.

Mobilní telefon s funkcí určení polohy a možností vzdálené správy a ovládání. Mobilní telefon s funkcí určení polohy a možností vzdálené správy a ovládání. C100 Podrobný návod k použití Česky Děkujeme Vám za zakoupení mobilního telefonu ALIGATOR. Prosíme, prostudujte si tento rychlý

Více

Manuál pro úplnou registraci klienta

Manuál pro úplnou registraci klienta Manuál pro úplnou registraci klienta 1 1. Načtěte si stránky www.maxitip.cz a vpravo nahoře vyberte ZAREGISTRUJTE SE. 2. Otevře se Vám registrační formulář. 2 3. První zadáte přihlašovací údaje: Přihlašovací

Více