PROGRAM ROZVOJE OBCE REALIZACE VOLEBNÍCH PROGRAMŮ VOLEBNÍHO USKUPENÍ NEZÁVISLÍ PRO ROZVOJ OBCE (AKTUALIZOVÁNO) Vize

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROGRAM ROZVOJE OBCE 2008-2018 REALIZACE VOLEBNÍCH PROGRAMŮ VOLEBNÍHO USKUPENÍ NEZÁVISLÍ PRO ROZVOJ OBCE (AKTUALIZOVÁNO) Vize"

Transkript

1 PROGRAM ROZVOJE OBCE REALIZACE VOLEBNÍCH PROGRAMŮ VOLEBNÍHO USKUPENÍ NEZÁVISLÍ PRO ROZVOJ OBCE (AKTUALIZOVÁNO) Vize Realizace kompletní inženýrské sítě kanalizace, vodovod v celé obci. Oprava všech místních komunikací ulice, cesty v celé obci. Zavedení systému odpadového hospodářství sběrná místa, dvůr na území obce. Cíle Zlepšit kvalitu pitné vody a zajistit její dostatečné množství. Zlepšit kvalitu čistění odpadní vody vypouštěné do recipientu. Zabezpečit napojení všech rodinných domů na vodovodní a kanalizační síť obce (100 % odkanalizování a zavodnění). Zajistit příjezd ke všem rodinným domům po kvalitním živičném povrchu místních komunikací (ulic). Vytvořit sběrná místa pro separovaný odpad (papír, plast, sklo). Vybudovat sběrný dvůr pro velkokapacitní, nebezpečný a biologický odpad).

2 Strategie Dokončení a schválení Územního plánu obce jako základního koncepčního dokumentu. Zavedení KEO jako základního účetního standardu (plynulý přechod z TRIÁDY na KEO, zapracování účetní). Systematizace ukládání archiválií (archivace účetnictví v obecním a okresním archivu, systém vyřazování a likvidace dokumentů). Rozšíření služeb Obecního úřadu (veřejný internet, ověřování podpisů a dokumentů, CZECH POINT, datové schránky, evidence obyvatel). Vypracování a realizace prioritních os rozvoje obce: 1. pitná voda; 2. odpadní voda; 3. komunikace; 4. odpadové hospodářství; 5. služby; 6. energie; 7. tradice a historie. Vybudování pevného a stabilního politického sdružení, které bude schopno navázat a pokračovat v dalším rozvoji obce. Legenda: již realizováno (zelené zvýraznění) ještě nerealizováno (bez barevného zvýraznění) dotaci obec neobdržela

3 PRIORITNÍ OSA 1 PITNÁ VODA Přihlášení odběru podzemní vody včetně realizace každoročního hlášení spotřeby a úhrady. Přihlášení se do majetkové a provozní evidence vodovodů a vodáren včetně pravidelného doplňování aktuálního stavu. Uzavření smlouvy na údržbu a opravu strojně technologického vystrojení vodáren a rozbory kvality vyrobené pitné vody. Zajištění povolení obce k provozování vodovodu pro veřejnou potřebu včetně odborného zástupce. Dlouhodobé sledování a vyhodnocování spotřeby a kvality pitné vody včetně přijímání regulačních opatření. Vyčištění starých studen a vrtů (Želebice, Kaplička) Stavba vodovodního řadu v ulici Černošická včetně vodovodního přivaděče. Dokončení vodovodního řadu ulice V Zátiší. Provedení nových vrtů s potřebnou vydatností a kvalitou vody (Želebice, Kaplička). Zabudování zemní akumulační nádrže 40 m³ (Želebice). Zapojení nového vrtu do vodovodní sítě (Želebice). Strojně technologické vybavení vodárny v Želebici. Přechod na novou technologii desinfekce vodárny v Želebici. Kompletace dokumentace pro kolaudaci, resp. pasportizaci vodovodní sítě v obci. Zpracování pasportizace vodovodní sítě v obci včetně jejího zveřejnění na webových stránkách obce. Zpracování dokumentace pro získání dotace na dokončení vodovodní sítě v obci vodovodní přípojky ulice V Zátiší, vodovodního přivaděče mezi vodárnami, zabudování zemní akumulační nádrže 20 m³ vodárny U Kapličky, strojně technologické vystrojení vodárny U Kapličky. Zajištění dotačních zdrojů pro dokončení vodovodní sítě v obci. 2007/8 2012/13 MF, Kraj MZe MŽP Dokončení vodovodní sítě v obci vodovodní přípojky ulice V Zátiší, vodovodního přivaděče mezi vodárnami, zemní akumulační dokončení vodovodní sítě v obci. nádrže vodárny U Kapličky, strojně technologické vystrojení vodárny U Kapličky. Využití dotace. Zprovoznění elektronické regulace pitné vody ve vodovodní síti obce a lokality U Kapličky.

4 PRIORITNÍ OSA 2 ODPADNÍ VODA Zajištění kolaudace ČOV včetně povolení k provozování ČOV. Uzavření smlouvy na údržbu a opravy ČOV včetně odběru vzorků pro rozbor kvality čištění odpadní vody. Dlouhodobé sledování množství a kvality vyčištěné odpadní vody včetně přijímání regulačních opatření. Přihlášení se do majetkové a provozní evidence kanalizace a ČOV včetně doplňování aktuálního stavu. Zajištění povolení obce k provozování obecní kanalizace a ČOV včetně odborného zástupce. Dokončení kanalizačních stok v ulicích Černošická, Pod Vrškem, Na Stráni, K Louži,VZátiší. Oprava a výměna opotřebovaných zařízení I. linky ČOV míchadla, provzdušňovacích roštů, dmychadla udržení čistící funkce zařízení. Oprava a výměna opotřebovaných zařízení čerpací stanice nová čerpadla. Vyčištění kanalizačního řadu v celé obci. Trvalé sledování neúměrného nátoku balastních vod do kanalizačních stok a ČOV. Kompletace dokumentace pro potřeby kolaudace, resp. pasportizace kanalizačních stok v obci. Zpracování pasportizace kanalizačních stok v obci včetně zveřejnění na webových stránkách obce. Zpracování projektu úpravy čerpací stanice (výsuvná čerpadla, přepad, elektřina), zpracování projektu úpravy ČOV (odvedení balastních vod přes spádovou akumulační nádrž, lapač písku a štěrku v kanalizačním potrubí). Zpracování veškeré dokumentace pro získání dotace na dokončení kanalizace v obci kanalizačního přivaděče mezi obcí a lokalitou U Kapličky, gravitační a tlakové kanalizace v lokalitě U Kapličky, dokončení tlakové kanalizace ulice V Zátiší, strojně technologické vystrojení ČOV. Zajištění dotací na dokončení kanalizace v obci. 2007/8 2008/9 2009/ /13 MF, Kraj MZe MZe, Kraj MŽP, Kraj MŽP Realizace schválených stavebních úprav ČS a ČOV. Realizace opatření k eliminaci neúměrného nátoku balastních vod do ČOV poklopy kanálů na ulicích, svody ze střech a dvorů u RD, vypouštění bazénů u RD). Dokončení kanalizační stoky ulice V Zátiší. Výstavba kanalizačního přivaděče mezi obcí a lokalitou U Kapličky, gravitační a tlakové kanalizace v lokalitě U Kapličky, strojně technologické vystrojení obou linek ČOV na kapacitu 500 EO. Využití dotace. Vyřešení majetkových vztahů k části potoku a k rybníku Na Lukách, jeho vytěžení a obnovení dočisťovací funkce. Využití dotace.

5 PRIORITNÍ OSA 3 - KOMUNIKACE Zpravování dokumentace k provedení opravy komunikací v obci. Využití dotace. Pokládka obrubníků a živičného povrchu v ulicích: Karlická, Mořinská, K Vodárně, Pod Vrškem, Na Vršku, K Louži, Na Stráni, Na Výsluní, Lesní, V Zátiší. Výstavby páteřního chodníku v ulici Karlická od OÚ k obchodu. Výstavba odstavných parkovišť na hlavni trase v ulicích Černošická, Na Návsi, Karlická. Úprava lokality Na Návsi obrubníky, dlažba, vjezdy, zeleň. Získání pozemků pod komunikacemi v obci i lokalitě U Kapličky do vlastnictví obce geometrické zaměření, změna užívání na komunikace, sloučení pozemků tak, že každá ulice bude mít jeden pozemek s jedním parcelním číslem. Zpracování pasportu komunikací v souladu se zákonem o pozemních komunikacích včetně jeho zveřejnění na webových stránkách obce. Výroba a instalace cedulí s označením ulic. Výroba a instalace čísel popisných a čísel evidenčních. Doplnění chybějících a poškozených dopravních značek, provedení pasportu dopravního značení v obci včetně jeho zveřejnění na webových stránkách obce. Zpracování projektu komplexního řešení dopravní infrastruktury obce včetně řešení bezpečnostních prvků. Realizace doporučených opatření. Možné využití dotace. Dokončení oprav komunikací obrubníky, živičný povrch, vjezdy, dešťová kanalizace v lokalitě U Kapličky, ulice V Modříní, Pod Kalou, Zahradní, Ke Strouze (po pokládce kanalizačního potrubí). Využití dotace. Dokončení dlažby chodníku v ulici Na Parcelích. Dokončení oprav komunikací obrubníky, povrch, vjezdy, dešťová kanalizace ulice V Zátiší (po položení kanalizačního a vodovodního potrubí), ulice Lesní. Společně s vlastníkem velkostatku vstoupit do jednání na rozšíření a úprav centra obce. Oprava cesty do chatových osad Bukovka (odvod dešťové vody, úprava povrchu) a Na Vysoké (výtluky, úprava povrchu). Oprava cesty K Louži (odvod dešťové vody, úprava povrchu).

6 PRIORITNÍ OSA 4 ODPADOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ Pořízení malotraktoru s příslušenstvím (valník, smeták, pluh, posyp) včetně další techniky k udržování čistoty, pořádku a provozu odpadového hospodářství. Legislativní zajištění provozu odpadového hospodářství obce smlouvy se svozovými firmami a partnery. Povolení sběru nebezpečného odpadu. Zprovoznění několika sběrných míst v obci pro tříděný odpad papír, plast, sklo. Zprovoznění provizorního sběrného místa (dvoru) v bývalém statku pro sběr odpadu - nebezpečného, velkokapacitního, kovového, elektrospotřebičů. Likvidace černých skládek: V Bukovce (rokle), Pod Vysokou I. (hliník), Za Vysokou II. (rokle). Zpracování stavební dokumentace pro přestavbu silážního žlabu na sběrný dvůr včetně strojně technického vybavení. Využití dotace. Dořešení majetkových poměrů s vlastníkem části pozemku pod stavbou silážního žlabu (možnosti: koupě, směna, nájem). Stavební úprava silážního žlabu na sběrný dvůr pro potřeby obce. Dořešení využití hnojného plata s jímkou (možnosti: prodej, směna, pronájem).

7 PRIORITNÍ OSA 5 - SLUŽBY Hostinec a obchod: Vybudování parkoviště před hostincem, dlažby před obchodem a chodníku k obchodu, úprava zeleně okolo budovy. Výběrové řízení na provozování hostince se zlepšenými službami. Provizorní stavební a provozní úprava interiéru obchodu. Výběrové řízení na provozování obchodu se zlepšenými službami. Úprava exteriéru hostince nájezd, pergola, schody. Zpracování stavební a technické dokumentace na opravu a zateplení budovy obchodu s hostincem střecha, opláštění, výlohy, okna, dveře, podlahy, topení. Využití dotace: 2013 MŽP 2014/15 MŽP Posouzení efektivity služeb poskytovaných v hostinci a obchodu. DOPRAVA: Jednání o jízdním řádu a úhradách za autobusovou linku (Ropid, Černošice). Udržení dopravní obslužnosti (škola, zaměstnání) autobusové linky na stávající úrovni. Zabudování čekárny na zastávce Konečná. Využití dotace nebo zakoupení. ŠKOLA: Stavební úprava horního patra pro potřeby herny/dětského klubu. Podpora Dětského klubu Vonoklásek, který zajišťuje v obci předškolní výchovu dětí. Smlouva o narovnání vztahů za předešlá školská období s Černošicemi. Smluvní zajištění školské spádovosti do Černošic včetně schválení OZV, uzavření smlouvy o poskytování příspěvku na pokrytí nákladů za žáky z obce. OSTATNÍ: Ponechání veřejného telefonního aparátu před budovou OÚ (na tele-kartu). Zavedení informační SMS brány (místo místního rozhlasu). Propracování informačního obsahu webových stránek obcesmluvní spolupráce při rozšíření a úpravě hřbitova v Karlíku.

8 PRIORITNÍ OSA 6 - ENERGIE Elektrická energie: Revize stávajících smluv s ČEZem, jejich aktualizace podle současného stavu včetně odstranění nedostatků včetně hodnot jističů, sazeb a možných úspor. Sledování spotřeby el. energie na odběrných místech (spotřeba v MWh a cena v Kč), včetně parametrů jističů, stanovených sazeb a průkazných ztrát (vodárny, ČOV, ČS, OÚ, VO). Spravování odběrných míst z hlediska hospodárnosti (sazby, jističe, spotřeba, úspory). Zpracování projektu el. sítě úpravy VN, posílení TS a zemní kabeláž NN. Veřejné osvětlení Revize stávajícího stavu VO. Zpracování pasportu VO. Zpracování koncepce veřejného osvětlení v obci. Modernizace VO s využitím rozpočtu a dotace. (zatím nerealizováno)

9 PRIORITNÍ OSA 7 KULTURA A TRADICE Obnovení tradičních akcí na návsi máje, pouť, posvícení. Objednání výroby zvonu sv. Václav u věhlasného zvonaře P. R. Manouška. Posvěcení nového zvonu sv. Václav. Umístění zvonu sv. Václav do zvonice kaple na návsi včetně elektrického ozvučení. Tvorba a schválení symbolů obce znaku a vlajky (ideový návrh, heraldická úprava, výtvarné zpracování, podání žádosti a schválení PS PČR). Požehnání nových symbolů obce. Obnovení smaltových znaků a praporů sdružení Bratrství Svornost, Sboru hasičů dobrovolných a Tělovýchovné jednoty Sokol. Zadání výroby replik listin z roku 1227 a 1347, zakoupení/výroba pamětních medailí panovníků spjatých s historií obce. Potvrzení dvou dubů v lokalitě Pod Vysokou jako památných stromů. Vybudování síně obecních tradic na OÚ s vystavením všech obecních symbolů a insignií. Zpracování informační brožury a tabule před OÚ o historii obce. Uspořádání několika výstav v kapli s historickou a přírodní (CHKO) tematikou. Zpracování a vydání reprezentační publikace o historii obce. Zpracování stavební dokumentace na opravu Kaple sv. Václava. Využití dotace. Rozhodnutí o možném využití budovy č. p. 33 (bývalé Židovny, nyní hasičské zbrojnice) včetně zpracování stavební dokumentace na opravu s případným využitím dotačních zdrojů.

10

STRATEGIE ROZVOJE OBCE POHOROVICE NA ROKY 2014 2018

STRATEGIE ROZVOJE OBCE POHOROVICE NA ROKY 2014 2018 STRATEGIE ROZVOJE OBCE POHOROVICE NA ROKY 2014 2018 Tato Strategie rozvoje obce Pohorovice na období let 2014 2018 byla schválena zastupitelstvem obce Pohorovice dne 14.11.2014 Obsah programu 1. Shrnutí

Více

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2013

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2013 Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2013 Příjmy Příjmy daňové tis. Kč 66 155 1 Daň z příjmu FO ze ZČ (sdílená + motivační)... 11 800 2 Daň z příjmu FO (ze ZČ 30% + sdílená)...665 3 Daň z příjmu FO......

Více

Obec Věrovany. Strategický plán rozvoje obce Věrovany pro období 2016-2020

Obec Věrovany. Strategický plán rozvoje obce Věrovany pro období 2016-2020 Obec Věrovany Strategický plán rozvoje obce Věrovany pro období 2016-2020 1 Obsah STRATEGICKÝ PLÁN... 3 STRUČNÁ CHARAKTERISTIKA OBCE... 3 1. Charakteristika obce Věrovany... 3 Základní údaje... 3 Geografická

Více

Město Letovice. návrh rozpočtu návrh RM

Město Letovice. návrh rozpočtu návrh RM Město Letovice návrh rozpočtu návrh RM ZM zodpovídá Zemědělství a lesni hospodářství 350 000,0 0,0 0,00 Výdaje na umístění psů v kotci MěÚ 20 000,0 ing. Veverková Lesnictví pěstební činnost 280 000,0 ing.

Více

1 ÚVOD. Program rozvoje obce Povrly na období 2008 až 2023

1 ÚVOD. Program rozvoje obce Povrly na období 2008 až 2023 STRATEGIE ROZVOJE OBCE POVRLY NA OBDOBÍ 2008 až 2023 Schváleno zastupitelstvem obce Povrly dne 20.12.2007 1 ÚVOD Cíl dokumentu a komu je dokument určen Strategie rozvoje obce je základním strategickým

Více

HLAVICE ÚZEMNÍ PLÁN. návrh. odbor hlavního architekta oddělení územního plánování Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SEVIS Leknínová 1063, 463 11 Liberec 30

HLAVICE ÚZEMNÍ PLÁN. návrh. odbor hlavního architekta oddělení územního plánování Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SEVIS Leknínová 1063, 463 11 Liberec 30 pořizovatel: projektant: návrh HLAVICE Magistrát města Liberec odbor hlavního architekta oddělení územního plánování Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SEVIS Leknínová 1063, 463 11 Liberec 30 nadřízený orgán

Více

Přístup ke strategii rozvoje. Priorita 4. Životní prostředí. Priorita 5. Cestovní ruch. Priorita 6. Sport, kultura, volný čas, kvalita života

Přístup ke strategii rozvoje. Priorita 4. Životní prostředí. Priorita 5. Cestovní ruch. Priorita 6. Sport, kultura, volný čas, kvalita života Obsah: 1. Aktualizace místního programu obnovy venkova Obec Tršice Plánovací období 2011-2020 Touto aktualizací se mění místní program obnovy vesnice (plán rozvoje obce) schválen ZO dne 29.10.2003 po číslem

Více

STRATEGICKÝ PLÁN MIKROREGIONU FRÝDLANTSKO - BESKYDY AKČNÍ PLÁN

STRATEGICKÝ PLÁN MIKROREGIONU FRÝDLANTSKO - BESKYDY AKČNÍ PLÁN STRATEGICKÝ PLÁN MIKROREGIONU FRÝDLANTSKO - BESKYDY samostatná příloha AKČNÍ PLÁN 2008 Akční plán mikroregionu Frýdlantsko - Beskydy část A dle tématického zaměření projektů Problémový okruh SPOLEČNOST

Více

Rozpočet na rok 2010 výdaje

Rozpočet na rok 2010 výdaje Rozpočet na rok 2010 výdaje ============================================================= v tis. Kč 1014 - Ozdravování speciálních plodin a zvláštní veterinární péče Likvidace ohnisek výskytu karanténních

Více

Příloha č. 3 Plánu rozvoje obce 2007-2022. Plnění cílů strategického Plánu rozvoje obce

Příloha č. 3 Plánu rozvoje obce 2007-2022. Plnění cílů strategického Plánu rozvoje obce Plnění cílů strategického Plánu rozvoje obce Technická infrastruktura 1. Záměr: Prodloužení vodovodu Realizace: Prodloužení vodovodního řadu na p.p. 719 a 678/1 jako příprava pro zástavbu U Kříže III;

Více

Přehled provedených prací, které obec uskutečnila od roku 1990, kdy se osamostatnila

Přehled provedených prací, které obec uskutečnila od roku 1990, kdy se osamostatnila Přehled provedených prací, které obec uskutečnila od roku 1990, kdy se osamostatnila 1990 - převedení agendy a majetku obce 1991 - přemístění kanceláře OÚ z přízemí do 1. patra - úprava prostor pro přestěhování

Více

Rozpis návrhu rozpočtu obce Široká Niva na rok 2016 (v Kč) PŘÍJMY

Rozpis návrhu rozpočtu obce Široká Niva na rok 2016 (v Kč) PŘÍJMY Rozpis návrhu rozpočtu obce Široká Niva na rok (v Kč) PŘÍJMY Par. Pol. Název položky Návrh 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 1 520 000 1112 Daň z příjmů fyzických

Více

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2015

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2015 Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2015 Příjmy Příjmy daňové SR tis. Kč 75 874 1 Daň z příjmu FO ze ZČ (sdílená + motivační)... 12 309 2 Daň z příjmu FO (ze ZČ 30% + sdílená)... 1 030 3 Daň z příjmu FO......

Více

ÚZEMNÍ STUDIE SMOLNICE Z 3 OBEC SMOLNICE. b) Požadavky, vyplývající z územně - analytických podkladů. c) Požadavky na další rozvoj řešeného území

ÚZEMNÍ STUDIE SMOLNICE Z 3 OBEC SMOLNICE. b) Požadavky, vyplývající z územně - analytických podkladů. c) Požadavky na další rozvoj řešeného území ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITA Z 3 SMOLNICE OBEC SMOLNICE září 2011 Identifikační údaje Název: SMOLNICE - územní studie lokalita Z 3 Smolnice Místo: obec SMOLNICE kraj: Ústecký Stupeň dokumentace: Územní studie

Více

ORJ 40 odbor rozvoje - plnění rozpočtu 2013

ORJ 40 odbor rozvoje - plnění rozpočtu 2013 Příloha č. 2 ORJ 40 odbor rozvoje - plnění rozpočtu 2013 Investiční akce Rozpočet schválený Rozpočet upravený Skutečné čerpání Dotace přidělená Dotace vyplacená Komentář Silnice Provedena rekonstrukce

Více

Strategický rozvojový plán Obce Ústí

Strategický rozvojový plán Obce Ústí Strategický rozvojový plán Obce Ústí Schváleno zastupitelstvem obce dne: Zpracovatel: PL realizace s. r. o, v XI/2015 Obsah 1 Základní údaje o obci 2 1.1 Základní údaje 2 1.2 Identifikační a kontaktní

Více

PROGRAM OBNOVY VESNICE K A D O V AKTUALIZOVANÁ VERZE III

PROGRAM OBNOVY VESNICE K A D O V AKTUALIZOVANÁ VERZE III PROGRAM OBNOVY VESNICE K A D O V AKTUALIZOVANÁ VERZE III PROGRAM OBNOVY VESNICE KADOV 2015-2025 Základní verze Základní program byl zpracován a schválen v březnu 2003. Aktualizace č. I tohoto programu

Více

Závazné ukazatele rozpočtu

Závazné ukazatele rozpočtu 1 MĚSTO DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Schválený rozpočet města Dvůr Králové nad Labem na rok 2015 po tabulka č.1: rozpočtu města na rok 2015 v členění dle jednotlivých organizačních jednotek rozpočtu ORJ Druh

Více

ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE

ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA strana 1 Obsah a.) Identifikační údaje stavby...3 b.) Údaje o dosavadním využití a zastavěnosti území...4 c.) Údaje o provedených

Více

P Ř Í J M Y ÚZ položka

P Ř Í J M Y ÚZ položka ROZPOČET MĚSTA KAŠPERSKÉ HORY na rok 2015 v tisících Kč Rozpočet je zpracován na základě rozpočtového výhledu. SCHVÁLEN ZM dne 26. února 2015 P Ř Í J M Y ÚZ položka schválený rozpočet Daňové příjmy - celkem

Více

Oznámení o zahájení územního řízení veřejnou vyhláškou a pozvání k veřejnému ústnímu jednání

Oznámení o zahájení územního řízení veřejnou vyhláškou a pozvání k veřejnému ústnímu jednání Městský úřad Bor Odbor výstavby a územního plánování, nám. Republiky čp. 1, 348 02 Bor Č. jednací : 41/2009/OVÚP/3 v Boru dne 19.1.2009 Vyřizuje : Říha Telefon : 374 756 128 E-mail : ovup@mubor.cz Účastníci

Více

Akční plán regionu Zábřežsko 2007-2013

Akční plán regionu Zábřežsko 2007-2013 Akční plán regionu Zábřežsko 2007-2013 AKTUALIZACE LISTOPAD 2008 Aktivita / Projekt Prioritní osa č.1 Životní prostředí Téma 1.1. Ochrana životního prostředí Nositel projektu Finanční náročnost (v tis.kč)

Více

ÚZEMNÍ PLÁN DEŠTNÁ ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ÚZEMNÍ PLÁN DEŠTNÁ ZÁZNAM O ÚČINNOSTI 1 ÚZEMNÍ PLÁN DEŠTNÁ ZÁZNAM O ÚČINNOSTI SPRÁVNÍ ORGÁN, KTERÝ ÚP DEŠTNÁ VYDAL ČÍSLO JEDNACÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DEŠTNÁ VÚP 34684/09/Pb Razítka DATUM VYDÁNÍ ÚP DATUM NABYTÍ ÚČINNOSTI OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA

Více

Rozpočet na rok 2008 ( tis. Kč ) Třída 1 Daňové příjmy Celkem daňové 138 712 tis.

Rozpočet na rok 2008 ( tis. Kč ) Třída 1 Daňové příjmy  Celkem daňové 138 712 tis. Rozpočet na rok 2008 ( tis. Kč ) Rozpočet schválen zastupitelstvem města dne 19.12.2007 Rozpočtové opatření č. 1/2008z jednání ZM ze dne 13.2.2008 Rozpočtové opatření č. 2/2008 z jednán ZM ze dne 26.3.2008

Více

Územní studie U kotelny u sídliště Svákov, Soběslav

Územní studie U kotelny u sídliště Svákov, Soběslav OBSAH A.1.1 A.1.2 A.1.3 A.1.4 A.1.5 A.1.6 Základní údaje Uspořádání studie Výchozí podklady pro vypracování Hlavní cíle řešení Zhodnocení vztahu dříve zpracované územně plánovací dokumentace a návrhu US

Více

B. KONCEPCE ROZVOJE ÚZEMÍ OBCE, OCHRANY A ROZVOJE JEHO HODNOT

B. KONCEPCE ROZVOJE ÚZEMÍ OBCE, OCHRANY A ROZVOJE JEHO HODNOT A. VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ 1) Řešeným územím Územního plánu Budišovice je správní území obce Budišovice, které je tvořeno katastrálním územím Budišovice. Celková rozloha řešeného území je 702 ha. 2)

Více

PROGRAM ROZVOJE OBCE ŽERANOVICE

PROGRAM ROZVOJE OBCE ŽERANOVICE PROGRAM ROZVOJE OBCE ŽERANOVICE NA OBDOBÍ LET 2015-2020 Tento dokument schválilo Zastupitelstvo obce Žeranovice na svém 9. zasedání dne 8. ledna 2016 usnesením č. 9/5. Platnost od 8. ledna 2016. PROGRAM

Více

Zpráva o plnění Programu rozvoje obce Tlustice Rok 2015

Zpráva o plnění Programu rozvoje obce Tlustice Rok 2015 Zpráva o plnění Programu rozvoje obce Tlustice Rok 2015 28.12.2015 Obec Tlustice Obsah Východiska... 2 Manažerské shrnutí... 3 Infrastruktura a komunikace... 4... 4 Výhled pro rok 2016... 5 Veřejná správa

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Bečov nad Teplou. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Bečov nad Teplou. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ41_28_1) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.413.28.1 Název obce: Kód obce (IČOB): 126 (554995) Číslo ORP3 (ČSÚ): 413

Více

OBSAH. A.Textová část. B.Výkresová část

OBSAH. A.Textová část. B.Výkresová část OBSAH A.Textová část A.1.1 Základní údaje A.1.2 Uspořádání studie A.1.3 Výchozí podklady pro vypracování A.1.4 Hlavní cíle řešení A.1.5 Zhodnocení vztahu dříve zpracované územně plánovací dokumentace a

Více

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2016

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2016 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2016 PŘÍJMY 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 2 600 000,-Kč 1112 Daň z příjmu fyzických osob z jejich podnikání OSVČ 130 000,-Kč 1113 Daň z příjmu fyzických osob

Více

Rozpočtovaná oblast výdajů

Rozpočtovaná oblast výdajů ZÁKLADNÍ PROVOZ MĚSTA 59 520 7 120 4 100 70 740 62 835 7 085 2 810 72 730 58 359 5 981 1 593 65 933 90,65 Místní správa - chod úřadu 34 285 600 1 900 36 785 35 255 550 170 35 975 32 350 566 156 33 071

Více

Návrh rozpočtu obce Podlesí na rok 2016

Návrh rozpočtu obce Podlesí na rok 2016 Návrh rozpočtu obce Podlesí na rok 2016 ROZPOČET PŘÍJMŮ DAŇOVÉ PŘÍJMY 1111 daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 2 100 000,00 1112 daň z příjmů fyzických osob ze samostatné činnosti 250 000,00

Více

1 Řepnický zpravodaj č. 20 prosinec 2007

1 Řepnický zpravodaj č. 20 prosinec 2007 1 Řepnický zpravodaj č. 20 prosinec 2007 vydává Obec Řepníky tel. a fax : 469 671 501 úřední hodiny: pondělí a středa 17.00 19.00 Vážení spoluobčané, Blíží se konec roku 2007 a jako každý rok se Vám pokusím

Více

Návrh rozpočtu na rok 2012.

Návrh rozpočtu na rok 2012. Návrh rozpočtu na rok 2012. Příjmy: pol. Daňové příjmy pol. částka daň ze závislé činnosti 1111 2 900 000 daň z příjmů FO 1112 270 000 srážková daň, kap. výnosy 1113 290 000 daň z příjmů PO 1121 3 080

Více

8. výzva k předkládání žádostí o dotace

8. výzva k předkládání žádostí o dotace Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí MAS Ekoregion Úhlava, o.s. 8. výzva k předkládání žádostí o dotace Strategický plán LEADER (SPL) Marketingová značka

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Krajková. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Krajková. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ41_115_1) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.349.417.115.1 Název obce: Kód obce (IČOB): 7226 (56456) Číslo ORP3 (ČSÚ): 417

Více

Příloha č. 4 POŽADAVKY NA OBSAH ROČNÍ ZPRÁVY O PROVOZOVÁNÍ 1/10

Příloha č. 4 POŽADAVKY NA OBSAH ROČNÍ ZPRÁVY O PROVOZOVÁNÍ 1/10 Příloha č. 4 POŽADAVKY NA OBSAH ROČNÍ ZPRÁVY O PROVOZOVÁNÍ 1/10 OBSAH ROČNÍCH ZPRÁV O PROVOZOVÁNÍ 1. Úvod Hodnocené období (od-do) Provozovatel: Adresa: Datum vydání: 1.1 Stručný popis smluvního vztahu

Více

CO SE KDY V OPATOVICÍCH ŠUSTLO (sestavil Josef Matěásko)

CO SE KDY V OPATOVICÍCH ŠUSTLO (sestavil Josef Matěásko) CO SE KDY V OPATOVICÍCH ŠUSTLO (sestavil Josef Matěásko) ROK: UDÁLOST: 1073 Zmíňka o poustce Mikulcově 1086 založen klášter za Vratislava II. 1163 klášter navštívil král Vladislav 1227 v klášteře pochován

Více

2.Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot

2.Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot 1. Vymezení zastavěného území Řešeným územím územního plánu Žampach je katastrální území Žampach s kódem 794 465 a výměrou 556 ha. Vedle vlastního Žampachu patří do řešeného území místní část Hlavná. V

Více

Závěrečný účet za rok 2010 Obec Úherčice

Závěrečný účet za rok 2010 Obec Úherčice Závěrečný účet za rok 2010 Obec Úherčice upravený skutečnost b/ výdaje rozpočet k 31.12.10 2212 5139 materiál na posyp komunikací 10.000,- 2.870,- 2212 5169 zimní údržba komunikací 30.000,- 31.639,- 2212

Více

U s n e s e n í z 2. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 11.02.2015

U s n e s e n í z 2. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 11.02.2015 U s n e s e n í z 2. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 11.02.2015 30. Rada města schvaluje vnitřní směrnici č. 2/2015 Dodatek č. 6 vnitřní směrnice č. 2/2006 podmínky pro stravování. 31.

Více

1.0 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2.0 ÚVODNÍ ÚDAJE 3.0 URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 4.0 DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ 5.0 TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 6.

1.0 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2.0 ÚVODNÍ ÚDAJE 3.0 URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 4.0 DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ 5.0 TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 6. OBSAH: 1.0 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2.0 ÚVODNÍ ÚDAJE 3.0 URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 4.0 DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ 5.0 TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 6.0 NÁVRH REGULATIVŮ 1.0 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEDNATEL: ZPRACOVATELÉ: BC. MICHAL

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 22016/ZP/2013-Čr 07.01.2014

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 22016/ZP/2013-Čr 07.01.2014 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 22016/ZP/2013-Čr 07.01.2014 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

Kvapilova č.p. 2419, Tábor, přístavba sportovní haly SO. 06 DEŠŤOVÁ KANALIZACE

Kvapilova č.p. 2419, Tábor, přístavba sportovní haly SO. 06 DEŠŤOVÁ KANALIZACE Kvapilova č.p. 2419, Tábor, přístavba sportovní haly investor: MĚSTO TÁBOR Žižkovo náměstí 2 390 15 Tábor k.ú.: Tábor p.č.: 1798/1; 1798/8; 1798/9; 1798/10; 1798/11; 1798/15 SO. 06 DEŠŤOVÁ KANALIZACE Projektant:

Více

Kanalizační řád veřejné kanalizace obce VELKÉ LOSINY

Kanalizační řád veřejné kanalizace obce VELKÉ LOSINY Šumperská provozní vodohospodářská společnost, a.s. Šumperk, Jílová 6, 787 01 Kanalizační řád veřejné kanalizace obce VELKÉ LOSINY ( místní část: Velké Losiny, Bukovice, Maršíkov ) Zpracovatel kanalizačního

Více

ROZHODNUTÍ POVOLENÍ K NAKLÁDÁNÍ S VODAMI STAVEBNÍ POVOLENÍ

ROZHODNUTÍ POVOLENÍ K NAKLÁDÁNÍ S VODAMI STAVEBNÍ POVOLENÍ M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B L A N S K O ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ nám. Svobody 32/3, 678 01 Blansko Pracoviště: nám. Republiky 1316/1, 678 01 Blansko Svazek vodovodů a kanalizací měst a obcí 17.listopadu 14

Více

Obecní úřad Zbraslavice, stavební úřad Zbraslavice 7, 285 21 Zbraslavice tel./fax 327591411

Obecní úřad Zbraslavice, stavební úřad Zbraslavice 7, 285 21 Zbraslavice tel./fax 327591411 Obecní úřad Zbraslavice, stavební úřad Zbraslavice 7, 285 21 Zbraslavice tel./fax 327591411 Č.j: 40/2015-4.Výst Zbraslavice, dne: 19.6.2015 Vyřizuje: Jan Jursík E-mail: stavebni@obeczbraslavice.cz Telefon:

Více

Příloha č. 1: Schválený rozpočet Obce Rožná na rok 2015

Příloha č. 1: Schválený rozpočet Obce Rožná na rok 2015 Příloha č. 1: Schválený rozpočet Obce Rožná na rok 2015 Příjmy tis. Kč Pol. Schválen Správní poplatky ověřování, změna TP,... 1361 10 Místní poplatky: psi 1341 13 systému...) vstupné 1344 1 už.veř.prostranství

Více

Strategický plán rozvoje obce Chaloupky

Strategický plán rozvoje obce Chaloupky Strategický plán rozvoje obce Chaloupky OBSAH ÚVOD... 2 ÚVODNÍ SLOVO ZASTUPITELSTVA... 2 STRUKTURA A METODIKA STRATEGICKÉHO PLÁNU... 3 ZÁVĚRY ZE SITUAČNÍ ANALÝZY SOUČASNÉHO STAVU... 4 ZÁKLADNÍ PROFIL OBCE...

Více

ÚP Jeníkov ÚP JENÍKOV. z.č. 2 / 084 / 06 TEXTOVÁ ČÁST

ÚP Jeníkov ÚP JENÍKOV. z.č. 2 / 084 / 06 TEXTOVÁ ČÁST ÚP JENÍKOV z.č. 2 / 084 / 06 TEXTOVÁ ČÁST 1 ÚP JENÍKOV SEZNAM PŘÍLOH A - Návrh územního plánu A1 - TEXTOVÁ ČÁST A2 - GRAFICKÁ ČÁST A2.1 výkres základního členění území 1 : 5 000 A2.2 hlavní výkres 1 :

Více

ROZPOČET NA ROK 2008 - P Ř Í J M Y. tis. Kč 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.

ROZPOČET NA ROK 2008 - P Ř Í J M Y. tis. Kč 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. ROZPOČET NA ROK 2008 - P Ř Í J M Y tis. Kč 1. 2. 3. 4.. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 1. Daň z příjmů FO ze závislé činnosti a funkčních požitků Daň z příjmů FO ze SVČ Daň z příjmů FO z kapitálových

Více

Rok 2008. Územní plán a územní rozvoj

Rok 2008. Územní plán a územní rozvoj Rozpočtový výhled obce MEZOUŇ na rok 2008 2009 Rok 2008 Výhled vychází z příjmové části rozpočtu ve výši 14 200.000,-Kč. Územní plán a územní rozvoj V souladu s novelou stavebního zákona zajistit zpracování

Více

HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN. B Souhrnná technická zpráva dle vyhlášky 499/2006 Sb.

HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN. B Souhrnná technická zpráva dle vyhlášky 499/2006 Sb. HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN parcely č. kat. 598/5, 602/2, 603/2, 1072, 1428/1, 1432, 1436, 1438/1, 1452/1, 1452/3, 1454, 1456/1, 1456/5 v k. ú. Hlupín B Souhrnná technická

Více

VÍTĚZNÁ ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU. OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP

VÍTĚZNÁ ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU. OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP ZPRACOVATEL: ING. ARCH. ROMAN ŽATECKÝ ING. ARCH PAVEL TOMEK DIGITÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ:

Více

Oznámení záměru Zákon č. 100/2001 Sb. o posuzování vlivů na životní prostředí ve znění pozdějších předpisů (podle přílohy 3)

Oznámení záměru Zákon č. 100/2001 Sb. o posuzování vlivů na životní prostředí ve znění pozdějších předpisů (podle přílohy 3) Oznámení záměru Zákon č. 100/2001 Sb. o posuzování vlivů na životní prostředí ve znění pozdějších předpisů (podle přílohy 3) Hodnocení vlivu záměru na lokality soustavy Natura 2000 dle 45i zákona č. 114/1992

Více

Přehled projektů města Zlatých Hor realizovaných v období 2014 2015

Přehled projektů města Zlatých Hor realizovaných v období 2014 2015 Přehled projektů města Zlatých Hor realizovaných v období 2014 2015 Název projektu: Revitalizace lokality Na Okálech - Hornická ve Zlatých Horách Stavební práce: 11,674 mil. Kč Poskytovatel dotace: 9,999

Více

Důvodová zpráva k návrhu rozpočtu obce Hukvaldy na rok 2015

Důvodová zpráva k návrhu rozpočtu obce Hukvaldy na rok 2015 1 daňové příjmy 21288,7 2 daň z příjmu fyz. Osob ze závislé činnosti 3893,0 3 daň z příjmu fyzických osob -1,5 % 70,0 4 daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 30,0 5 daň z příjmu fyzických osob -30% 30,0 6

Více

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2010

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2010 Rozpočet města Varnsdorf na rok 2010 1) Příjmy - Výdaje - Financování Příjmy 263 792 400 Kč Výdaje 313 792 400 Kč Rozdíl -50 000 000 Kč Rozpočet je postaven jako schodkový, schodek bude kryt finančními

Více

BĚLÁ POD BEZDĚZEM. Vyhláška č. 14 /2001 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Bělá pod Bezdězem

BĚLÁ POD BEZDĚZEM. Vyhláška č. 14 /2001 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Bělá pod Bezdězem BĚLÁ POD BEZDĚZEM Vyhláška č. 14 /2001 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Bělá pod Bezdězem Datum vydání: 11. dubna 2001 1 Vyhláška č. 14 / 2001 Města Bělá pod Bezdězem ze dne 11.dubna

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 37/2015. (Stanovení obvyklé ceny předmětu aukce.)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 37/2015. (Stanovení obvyklé ceny předmětu aukce.) ZNALECKÝ POSUDEK číslo 37/2015 (Stanovení obvyklé ceny předmětu aukce.) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 219 Na pozemku parc. č.: 552 Pozemky parc. č.:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4585-02/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4585-02/2016 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4585-02/2016 ve věci odhadu aktuální tržní hodnoty (obvyklé ceny) nemovitosti zapsané na LV č. 945: rekreační chaty ev.č. 517 s rozestavěnou přístavbou rod. domu, s příslušenstvím a

Více

Financování vodohospodářské infrastruktury z 25.11.2010 1

Financování vodohospodářské infrastruktury z 25.11.2010 1 Financování vodohospodářské infrastruktury z rozpočtu Královéhradeckého kraje 25.11.2010 1 Krajský program Rozvoj infrastruktury v oblasti vodního hospodářství (zásobování pitnou vodou a odkanalizování)

Více

Třanovice služby, o.p.s. 739 53 Třanovice 1 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

Třanovice služby, o.p.s. 739 53 Třanovice 1 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Třanovice služby, o.p.s. 739 53 Třanovice 1 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A za rok 2005 1. Úvod 1.1. Vznik společnosti Společnost Třanovice služby, o.p.s. byla založena Obcí Třanovice, jakožto jediným zakladatelem,

Více

Místní program obnovy venkova obce Brloh na období 2015-2020

Místní program obnovy venkova obce Brloh na období 2015-2020 Místní program obnovy venkova obce Brloh na období 2015-2020 Schváleno Zastupitelstvem obce Brloh dne 3.6.2015 usnesením č. 10. Aleš Drahokoupil starosta obce Ing. Luboš Minařík místostarosta obce Anotace

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Moravičany. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Moravičany. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno pro Moravičany, Doubravice, Mitrovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_008_01_09861 Název obce: Moravičany Kód obce

Více

ÚZEMNÍ PLÁN HRADČANY NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PODĚBRADY

ÚZEMNÍ PLÁN HRADČANY NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PODĚBRADY ÚZEMNÍ PLÁN HRADČANY ZPRACOVATEL: ING.ARCH.MILAN VOJTĚCH NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PODĚBRADY OBJEDNATEL: OBEC HRADČANY DATUM: 09/2014 NÁVRH ÚP HRADČANY 2 Zastupitelstvo obce

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. a insolvenční správce JUDr. KUBÁLEK Jan. Stanovení obvyklé ceny nemovitosti pro účely dražebníka

ZNALECKÝ POSUDEK. a insolvenční správce JUDr. KUBÁLEK Jan. Stanovení obvyklé ceny nemovitosti pro účely dražebníka č. vyhotovení: 1 č. j: 901/2014-D ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 1438-43/2015 o ceně pozemku parc. č. st. 502 vč. stavby rekreační chaty č.e. 123 stojícího na pozemku parc. č. st. 502 a pozemku parc. č. 2109/3,

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA OBYTNÁ ZÓNA CHRÁST POD NÁDRAŽÍM ÚZEMNÍ STUDIE SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zpracovatel: Invest@Property consulting s.r.o., Jaurisova 4, 140 00 Praha 4 Datum: 05/2014 0/10 OBSAH : 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY

Více

VELKÝ LUH KANALIZAČNÍ ŘÁD. pro kanalizační systém obce Velký Luh zakončený čistírnou odpadních vod

VELKÝ LUH KANALIZAČNÍ ŘÁD. pro kanalizační systém obce Velký Luh zakončený čistírnou odpadních vod VELKÝ LUH KANALIZAČNÍ ŘÁD pro kanalizační systém obce Velký Luh zakončený čistírnou odpadních vod Majitel kanalizace : Obec Velký Luh Velký Luh čp.22, 351 34 Skalná Identifikační číslo IČ:00883603 Dne

Více

A.7 NAPOJENÍ ROZVOJOVÝCH PLOCH

A.7 NAPOJENÍ ROZVOJOVÝCH PLOCH Generel kanalizace města Český Brod AKCE : Generel vodovodu a kanalizace města Český Brod OBJEDNATEL : Město Český Brod, Husovo náměstí 70, 282 01 Český Brod ZPRACOVATEL : AQUA PROCON s.r.o., divize Praha,

Více

J A N Ů V K Y A1. TEXTOVÁ ČÁST NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU. Katastrální území JANŮVKY. Pořizovatel : Městský úřad Moravská Třebová XI.

J A N Ů V K Y A1. TEXTOVÁ ČÁST NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU. Katastrální území JANŮVKY. Pořizovatel : Městský úřad Moravská Třebová XI. Ú Z E M N Í P L Á N J A N Ů V K Y Katastrální území JANŮVKY A1. TEXTOVÁ ČÁST NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU XI. 2007 Pořizovatel : Objednatel : Vypracoval : Městský úřad Moravská Třebová Obec Janůvky Ing. arch.

Více

Z Á P I S č. 01/09 z jednání Rady města KUNŠTÁT konaného dne 05. 01. 2009 v 18.00 hodin na MěÚ Kunštát.

Z Á P I S č. 01/09 z jednání Rady města KUNŠTÁT konaného dne 05. 01. 2009 v 18.00 hodin na MěÚ Kunštát. Z Á P I S č. 01/09 z jednání Rady města KUNŠTÁT konaného dne 05. 01. 2009 v 18.00 hodin na MěÚ Kunštát. Přítomni: Omluven: Ing. Sojka, Ing. Šafář, Mgr. Lepka, p. Bravenec, Ing. Kolář Mgr. Göpfert Program:

Více

PRÁVNÍ STAV PO ZMĚNĚ Č.

PRÁVNÍ STAV PO ZMĚNĚ Č. Ú Z E M N Í P L Á N ANENSKÁ STUDÁNKA Katastrální území Anenská Studánka, Helvíkov PRÁVNÍ STAV PO ZMĚNĚ Č. 1 A1. TEXTOVÁ ČÁST NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU III. 2015 Pořizovatel : Objednatel : Vypracoval : Městský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 38/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační:

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 38/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační: ZNALECKÝ POSUDEK číslo 38/2014 EURODRAŽBY.CZ a.s. Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 96 Na

Více

Vodovody a kanalizace Jablonné nad Orlicí, a.s. Slezská 350, 561 64 Jablonné nad Orlicí. Intenzifikace. čistírny odpadních vod Choceň

Vodovody a kanalizace Jablonné nad Orlicí, a.s. Slezská 350, 561 64 Jablonné nad Orlicí. Intenzifikace. čistírny odpadních vod Choceň Vodovody a kanalizace Jablonné nad Orlicí, a.s. Slezská 350, 561 64 Jablonné nad Orlicí Intenzifikace čistírny odpadních vod Choceň Údaje o čistírně odpadních vod a kanalizací pro veřejnou potřebu Choceň

Více

Rozpočet města Heřmanův Městec na rok 2012 Příjmy:

Rozpočet města Heřmanův Městec na rok 2012 Příjmy: Rozpočet města Heřmanův Městec na rok 2012 Příjmy: v Kč parag. polož. org. Daňové příjmy 1111 daň z příj. FO ze závislé činnosti 7 000 000 1112 daň z příj. FO - OSVČ 300 000 1113 daň z př. fyz. osob z

Více

Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav. za 3. čtvrtletí 2013

Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav. za 3. čtvrtletí 2013 Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav IČO 00293164, tel. 515 333 201,www.mesto-miroslav.cz, e-mail.urad@mesto-miroslav.cz R O Z B O R H O S P O D A Ř E N Í za 3. čtvrtletí 2013 V Miroslavi,

Více

Zadání Změny č. 1 Územního plánu Dobratice

Zadání Změny č. 1 Územního plánu Dobratice Zadání Změny č. 1 Územního plánu Dobratice zpracované v souladu s 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů a s 11 a přílohou č. 6 vyhlášky

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ŠTĚMĚCHY

ÚZEMNÍ PLÁN ŠTĚMĚCHY URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava -------------------------------------------------------------------- ÚZEMNÍ PLÁN ŠTĚMĚCHY zakázkové číslo: 07-27 Jihlava, únor

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E. Lokalita Z3 - ul. Polní k. ú. S O K O L N I C E

Ú Z E M N Í S T U D I E. Lokalita Z3 - ul. Polní k. ú. S O K O L N I C E Ú Z E M N Í S T U D I E Lokalita Z3 - ul. Polní k. ú. S O K O L N I C E Brno, 108/2015 Jarmila Haluzová, ATELIÉR PROJEKTIS, Pekařská 37, 602 00 Brno pracoviště Ponávka 2, 602 00 Brno, tel. 545213226 Textová

Více

OBEC RATMĚŘICE Přehled získaných dotací v letech

OBEC RATMĚŘICE Přehled získaných dotací v letech OBEC RATMĚŘICE Přehled získaných dotací v letech 2007 2016 Rok Přiznaná dotace Spoluúčast obce Celkové náklady 2007 303 200 146 273 449 473 2008 959 783 519 179 1 478 962 2009 3 975 000 977 000 4 952 000

Více

Investice a velké akce

Investice a velké akce popis, komentář příjmy Celkem mezisoučty 144 948 475,00 Kč rezerva rozpočtu převod prostředků z minulých let 9 678 814,00 Kč Investice a velké akce nová škola náklady na projekt trafostanice proj. manažer,

Více

Znalecký posudek č.. 3582/132/08

Znalecký posudek č.. 3582/132/08 Znalecký posudek č.. 3582/132/08 o obvyklé ceně ě nemovitosti - rodinného domu čp. 356 v k.ú. a obci Kostomlaty nad Labem, okres Nymburk Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Michal R u d ý soudní exekutor

Více

PŘEHLED NENÁROKOVÝCH DOTACÍ OBCE NEDRAHOVICE 2008 2013. Středočeský kraj 107.505,- 102.129,- 0 5.376,-

PŘEHLED NENÁROKOVÝCH DOTACÍ OBCE NEDRAHOVICE 2008 2013. Středočeský kraj 107.505,- 102.129,- 0 5.376,- Všem, koho zajímají aktivity obce z pohledu žádání o dotační příspěvky na ministerstvech a nadacích, nabízíme stručný přehled podaných žádostí od roku 2008. Zobrazen je samozřejmě také jejich výsledek.

Více

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2015 D E F

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2015 D E F Vodohospodářské sdružení Turnov NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2015 D E F Č. ř. SÚ AÚ OdPa Pol. UZ Org. Orj. PŘÍJMY II. úprava rozpočet bez. DPH rozpočet vč. DPH 2014 2015 2015 NEINVESTIČNÍ PŘÍJMY 1 Výnosy z nájemného

Více

A.jpg D O M O V S E Z V L Á Š T N Í M R E Ž I M E M T U R N O V. s t á v a j í c í m u d o m o v u d ů c h o d c ů

A.jpg D O M O V S E Z V L Á Š T N Í M R E Ž I M E M T U R N O V. s t á v a j í c í m u d o m o v u d ů c h o d c ů A.jpg D O M O V S E Z V L Á Š T N Í M R E Ž I M E M T U R N O V a r c h i t e k t o n i c k á s t u d i e p ř í s t a v b y k e s t á v a j í c í m u d o m o v u d ů c h o d c ů ing.arch. Zdeněk Sláma,

Více

Rozpočet na rok 2011 Příjmy 4 780 000 4 883 740 1 337 308 306 000 308 000 178 960 100 000 105 884 105 884

Rozpočet na rok 2011 Příjmy 4 780 000 4 883 740 1 337 308 306 000 308 000 178 960 100 000 105 884 105 884 Příjmy ParagrafPoložka Rozpočet rozpočtová Výsledek změna č.1 k 30.4. 1111 Daň z příjmu fyzických osob 850 000 850 000 289 347 1112 Daň z příjmu fyz.osob ze samost.výděl.činnosti 100 000 100 000 24 115

Více

Z á v ě r e č n ý ú č e t. O b c e D o l n í S t u d é n k y. z a r o k 2 0 1 2

Z á v ě r e č n ý ú č e t. O b c e D o l n í S t u d é n k y. z a r o k 2 0 1 2 Z á v ě r e č n ý ú č e t O b c e D o l n í S t u d é n k y z a r o k 2 0 1 2 Zpracoval: Vladimíra Šulová, správce rozpočtu Předkládá: Ing. Radim Sršeň starosta obce Zpracováno pro 12. zasedání zastupitelstva

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 27/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační:

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 27/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační: EURODRAŽBY.CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 27/2013 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 100 Na

Více

Městský úřad, stavební úřad Náměstí Míru 1, 407 22 Benešov nad Ploučnicí

Městský úřad, stavební úřad Náměstí Míru 1, 407 22 Benešov nad Ploučnicí Městský úřad, stavební úřad Náměstí Míru 1, 407 22 Benešov nad Ploučnicí SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ-0232/2011/Ko MUBN-1788/2011/jk Jana Košková 412 589 818 jana.koskova@benesovnpl.cz DATUM:

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ÚDRNICE NÁVRH

ÚZEMNÍ PLÁN ÚDRNICE NÁVRH ÚZEMNÍ PLÁN ÚDRNICE NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Digitální zpracování: Obec Údrnice Městský úřad Jičín Ing. arch. Karel Novotný Brožíkova 1684 500 12 Hradec Králové IČO: 44385803

Více

Místní program obnovy vesnice Klínec

Místní program obnovy vesnice Klínec Místní program obnovy vesnice Klínec Na léta 2011 2015 s výhledem do roku 2020 Tento dokument byl projednán na veřejném zasedání zastupitelstva obce konaném dne 15. 12. 2010 a schválen usnesením č. 2/9.

Více

ÚZEMNÍ PLÁN HUTISKO-SOLANEC

ÚZEMNÍ PLÁN HUTISKO-SOLANEC Městský úřad Rožnov pod Radhoštěm, Odbor výstavby a územního plánování ÚZEMNÍ PLÁN HUTISKO-SOLANEC NÁVRH ZADÁNÍ Pořizovatel : MěÚ Rožnov pod Radhoštěm odbor výstavby a ÚP Letenská 1918 756 61 Rožnov pod

Více

Návrh závěrečného účtu Městyse Nehvizdy za rok 2013 sestavený ke dni 31. 12. 2013

Návrh závěrečného účtu Městyse Nehvizdy za rok 2013 sestavený ke dni 31. 12. 2013 Návrh závěrečného účtu Městyse Nehvizdy za rok 2013 sestavený ke dni 31. 12. 2013 Údaje o organizaci Kontaktní údaje Identifikační číslo 00240524 Název městys Nehvizdy Ulice, č. p. Pražská 255 Obec Nehvizdy

Více

VYHODNOCENÍ ROZPOČTU OBCE VELKÁ POLOM K 31.12.2014

VYHODNOCENÍ ROZPOČTU OBCE VELKÁ POLOM K 31.12.2014 VYHODNOCENÍ ROZPOČTU OBCE VELKÁ POLOM K 31.12.2014 Paragraf Položka Název Schválený v tis. Kč Rozpočtová změna Rozpočet po změnách v tis. Kč Skutečnost v tis. Kč PŘÍJMY třída I. Daňové 1111 Daň z příjmů

Více

ROZPOČET NA ROK 2007 - PŘÍJMY

ROZPOČET NA ROK 2007 - PŘÍJMY ROZPOČET NA ROK 2007 - PŘÍJMY 1. Daně z příjmů fyz.osob ze závislé činnosti a funk.požitků - z příjmů fyz.osob ze samostatné výdělečné činnosti - z příjmů fyz.osob z kapitálových výnosů - z příjmů právnických

Více

Záměr na akci zateplení bytového domu Jiráskova 261 263, Lužec nad Vltavou

Záměr na akci zateplení bytového domu Jiráskova 261 263, Lužec nad Vltavou Záměr na akci zateplení bytového domu Jiráskova 261 263, Lužec nad Vltavou Řešený prostor: zadavatel: Bytové družstvo Jiráskova 261 263, družstvo Obec: Lužec nad Vltavou Katastrální území: Lužec nad Vltavou

Více

ÚZEMNÍ PLÁN JESENNÝ v právním stavu po vydání změny č. 1

ÚZEMNÍ PLÁN JESENNÝ v právním stavu po vydání změny č. 1 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU JESENNÝ V PRÁVNÍM STAVU PO VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 Zastupitelstvo obce Jesenný, jako příslušný správní orgán, vydalo Změnu č. 1 Územního plánu Jesenný dne : 3.12.2015 usnesením

Více

ÚP BRLOH _ návrh BRLOH A1 - TEXTOVÁ ČÁST. z.č. 1 / 113 / 10 NÁVRH ÚP - 3/2011 1

ÚP BRLOH _ návrh BRLOH A1 - TEXTOVÁ ČÁST. z.č. 1 / 113 / 10 NÁVRH ÚP - 3/2011 1 Ú Z E M N Í P L Á N BRLOH A1 - TEXTOVÁ ČÁST z.č. 1 / 113 / 10 NÁVRH ÚP - 3/2011 1 A - Územní plán A1 - textová část A2 - grafická část. 1 : 5 000 A2.1 výkres základního členění území A2.2 hlavní výkres

Více