P R Ů V O D N Í Z P R Á V A

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "P R Ů V O D N Í Z P R Á V A"

Transkript

1 A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A

2 Dokumentace: pro PROVÁDĚNÍ STAVBY Datum : 05/ 2013 Projektant : Ing.Josef Bolcek, : B-PROJEKT, ČECHOVA 156, Rožnov p.r. IČ: A1. Identifikační údaje : A1.1 Údaje o stavbě : Název stavby : STADION FC ZUBŘÍ - PŘÍSTAVBA A REKONSTRUKCE ŠATEN Místo stavby : k.ú. : Zubří p.č. 940, 941, 946/2 A1.2 Údaje o stavebníkovi : Investor : FC Zubří, Sídliště 6. Května 491, Zubří A1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace : Hlavní projektant : Ing. Josef Bolcek, B-PROJEKT, Čechova 156, Rožnov p.r.; IČ : (v seznamu autor.osob ČKAIT pod č obor : pozemní stavby ) Projektanti jednotlivých částí PDPS : Ing. Josef Bolcek - stavební řešení Tomáš Chytka stavební řešení Ing. Josef Pacula statika Ing. Jindřich Marek elektroinstalace a bleskosvod Pavel Špůrek ZTI,UT,VZT Dušan Vaněk požární bezpečnost staveb A2. Seznam vstupních podkladů : Podkladem k vyhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby je : - schválená projektová dokumentace pro stavební řízení ; - stavební povolení Čj.: MěÚ/Výst/3692/2008/Pe ze dne , vydané MěÚ Rožnov p.r.- odborem výstavby a ÚP, s nabytím právní platnosti , - rozhodnutí o prodloužení platnosti staveb. povolení Čj dokumentu : MěÚ-RpR/16901/2011 ze dne , vydané MěÚ Rožnov p.r. odborem výstavby a ÚP, s nabytím právní platnosti ; - aktualizovaná vyjádření správců inž. sítí; - upřesnění koncepčního řešení ( drobné dispoziční změny), konzult. s vlasníkem nemovitosti a provozovatelem zařízení (FC Zubří). A3. Údaje o území : a) rozsah řešeného území Objekt se nachází v k.ú. Zubří na pozemku p.č. 940 zast.plocha a nádvoří a přístavba na p.č.946/2.

3 Stávající předmětný objekt je součástí provozně sportovního uzavřeného areálu fotbalového stadiónu TJ Zubří na jeho západní straně. Areál hřiště je fyzicky ohraničen z převážné části oplocením od dalších sousedních nemovitostí; ze strany jižní pak objektem ubytovny s kuželnou a z větší části západní strany areálem koupaliště vše ve vlastnictví Města Zubří b) údaje o ochraně území podle jiných právních předpisů (památková rezervace, památková zóna, zvláště chráněné území, záplavové území apod.): Stavba se nenachází v památkové rezervaci, památkové zóně, zvláště chráněném území, a záplavovém území. c) údaje o odtokových poměrech: Není nutno řešit. d) údaje o souladu s územně plánovací dokumentací, nebylo-li vydáno územní rozhodnutí nebo územní opatření, popřípadě nebyl-li vydán územní souhlas: - stavební povolení Čj.: MěÚ/Výst/3692/2008/Pe ze dne , vydané MěÚ Rožnov p.r.- odborem výstavby a ÚP, s nabytím právní platnosti , - rozhodnutí o prodloužení platnosti staveb. povolení Čj dokumentu : MěÚ-RpR/16901/2011 ze dne , vydané MěÚ Rožnov p.r. odborem výstavby a ÚP, s nabytím právní platnosti ; e) údaje o souladu s územním rozhodnutím nebo veřejnoprávní smlouvou územní rozhodnutí nahrazující anebo územním souhlasem, popřípadě s regulačním plánem v rozsahu, ve kterém nahrazuje územní rozhodnutí, s povolením stavby a v případě stavebních úprav podmiňujících změnu v užívání stavby údaje o jejím souladu s územně plánovací dokumentací : Navržená stavba a její umístění je v souladu s 169 obecné požadavky na výstavbu vyhlášky č. 183/ 2006 Sb.- stavebního zákona, vyhl. č. 269/2009 Sb. o obecných požadavcích na využívání území a vyhl. č. 268/ 2009 Sb. o obecných technických požadavcích na stavby. f) údaje o dodržení obecných požadavků na využití území: Navržená stavba a její umístění je v souladu s 169 obecné požadavky na výstavbu vyhlášky č. 183/ 2006 Sb.- stavebního zákona, vyhl. č. 269/2009 Sb. o obecných požadavcích na využívání území. g) údaje o splnění požadavků dotčených orgánů: Při zpracování projektové dokumentace předmětné stavby byly dodrženy a splněny požadavky přiložených vyjádření a stanovisek orgánů státní správy a správců technické infrastruktury. Tyto požadavky budou plně respektovány při realizaci stavby. h) seznam výjimek a úlevových řešení: Pro realizaci stavby není třeba zajištění výjimek a úlevových řešení.

4 i) seznam souvisejících a podmiňujících investic: Předmětná stavba nevyžaduje podmiňující a vyvolané investice j) seznam pozemků a staveb dotčených prováděním stavby (podle katastru nemovitostí). Majetkoprávní vztahy : Druhy a parcel.čísla stavbou dotčených pozemků: p.č zastav.pl. a nádvoří (256 m2) ; vlastník : Město Zubří, U Domoviny 234, Zubří p.č ost.pl.- sportoviště a rekreační pl.( m2); vlastník : Město Zubří p.č. 946/2 - ost.pl.- jiná pl.( m2); vlastník : Město Zubří, U Domoviny 234, Zubří Specifikace využití parcel : p.č stavební úpravy a úprava nadstřešení p.č přístavba (část), úprava zpevněných ploch; p.č. 946/2- přístavba (převážná část), úprava oplocení Seznam účastníků řízení vlastníků soused.parcel : Viz.informativní výpis z katastru nemovitostí. A.4 Údaje o stavbě a)nová stavba nebo změna dokončené stavby: Jedná se o stavební úpravy a přístavbu stáv. objektu čp b) účel užívání stavby: Projekt stavebních úprav stávajícího objektu a jeho přístavba je ve spolupráci s vlastníkem nemovitosti a provozovatelem FC Zubří koncepčně a komplexně řešen jako snaha o optimální řešení současných a výhledových požadavků zejména k zajištění základních provozně-hygienických podmínek zázemí daného areálu využívaného a navštěvovaného sportovní i širokou veřejností. c) trvalá nebo dočasná stavba: Jedná se trvalou stavbu. d) údaje o ochraně stavby podle jiných právních předpisů1) (kulturní památka apod.): Předmětná stavba se nedotýká jiných právních předpisů (kulturní památka apod.); e) údaje o dodržení technických požadavků na stavby a obecných technických požadavků zabezpečujících bezbariérové užívání staveb:

5 Navržená stavba a její umístění je v souladu s 169 obecné požadavky na výstavbu vyhlášky č. 183/ 2006 Sb.- stavebního zákona, vyhl. č. 268/2009 Sb. o obecných technických požadavcích na stavby Vnější nadstřešená rampa pro diváky (cca 0,48-0,66 m pod úrovní podlahy přízemí objektu občerstvení a cca 1,35 m nad terénem v úrovni hrací plochy hřiště) je opatřena betonovým povrchem( dlažba) a je vybavena prostým zábradlím; vstup do provozovny jednoduchého občerstvení venkovními schody nesplňuje v době vydání staveb.povolení příslušné normyobjekt ( jeho přístupy, vnitřní komunikace a hygienická vybavení) není samozřejmě vzhledem k jeho stáří řešen v souladu s s vyhl. č. 398/2009 Sb. o technických požadavcích na stavby pro užívání osobami se sníženou schopností pohybu a orientace. Přístup na krytou rampu, do provozovny občerstvení a k WC, jakož i kabina WC pro veřejnost bude realizován v souladu s vyhl. č. 398/2009 Sb. Venkovní přístupová plocha před provozovnou a WC je zpevněná venk. beton. dlažbou a plynule bez nerovností šikmou rampou se zdrsnělým bet.povrchem bude navazovat na vnitřní keram. dlažbu. Šikmá přístupová rampa navržená na nadstřešené terase je šířky 1500 mm a sklonu max. 1:12. Rampa bude po obou stranách opatřena madly ve výši 900 mm s přesahem 150 mm začátek šikmé rampy; madlo při konci rampy plynule navazuje na zábradlí terasy s toutéž výškou. Rampa bude po obou stranách ve výšce 250 mm opatřena navíc vodící tyčí. Výškový rozdíl vodorovné venkovní vstupní plochy oproti podlaze provozovny a WC činí max. 20 mm. Průchodná šířka křídla dveří bude min. 900 mm; dveřní práh snížený- max.20 mm. Dveřní křídla musí být zaskleny min. od výšky 400 mm nebo proskleny nerozbitným sklem a ve výšce 800 až 900 mm opatřeny vodorovnými madly přes celou jejich šířku, umístěnými na straně opačné,než jsou dveřní závěsy. Zámek dveří musí být umístěn ve výšce nejvýše 1000 mm od podlahy, klika nejvýše 1100 mm. f) údaje o splnění požadavků dotčených orgánů a požadavků vyplývajících z jiných právních předpisů: Při zpracování projektové dokumentace předmětné stavby byly dodrženy a splněny požadavky přiložených vyjádření a stanovisek orgánů státní správy a správců technické infrastruktury. Tyto požadavky budou plně respektovány při realizaci stavby g) seznam výjimek a úlevových řešení: Na předmětnou stavbu bylo vydáno stavební povolení. Vyjímky a úlevová řešení nebyly předmětem stavebního řízení. h) navrhované kapacity stavby (zastavěná plocha, obestavěný prostor, užitná plocha, počet funkčních jednotek a jejich velikosti, počet uživatelů / pracovníků apod.): - Zastavěná plocha - stávající..256 m2 - přístavba 90 m2 Celkem zastavěná plocha 346,0 m2

6 - Užitková plocha - Šatny sportovců. 41,8 m2 Hlasatelna.. 10,4 m2 Komunikace,WC, sprchy 44,3 m2 Místnosti techn. vybavení.. 6,2 m2-5 - Sklad prádla. 5,3 m2 Zázemí rozhodčích.. 14,2 m2 Občerstvení- personální zázemí ,5 m2 Občerstvení nápojový bar. 5,3 m2 Občerstvení konzumní místnost.. 46,9 m2 Občerstvení zádveří 4,0 m2 Hygienická zázemí. 9,3 m2 Venkovní krytá rampa 72,3 m užitková plocha celkem :.. 288,5 m2 - Obestavěný prostor objektu - jižní část - přízemí 355,7 m3 - sever.část přízemí 333,5 m3 - nadstřešení (J+S část) 252,7 m3 celkem obestavěný prostor : 941,9 m3 - Počet pracovníků zařízení : - správce areálu ( údržba,úklid) 1 - občerstvení (OSVČ) Kapacity šatny sportovců (3 x 12 hráčů) 36 míst - počet rozhodčích konzumní místnost občerstvení (stávající) 25 míst - výroba jednoduchých pokrmů max. 25 jídel/den -Základní bilance stavby (potřeby a spotřeby médií a hmot, hospodaření s dešťovou vodou, celkové produkované množství a druhy odpadů a emisí, třída energetické náročnosti budov apod.): - elektrická energie : instal. výkon..24,2 kw činitel soudobosti. 0,7 výpočtový výkon..16,9 kw - zásobování zemním plynem stávající - produkované množství odpadních vod. stávající -třída energetické náročnosti budovy.. C -Základní předpoklady výstavby (časové údaje o realizaci stavby, členění na etapy): Předpokládaná lhůta výstavby :....3 měsíce (od 06/2013 do 08/2013) Stavba bude realizována v jedné etapě - za vyloučení provozu stáv. provozovny občerstvení.

7 -Orientační náklady stavby tis. Kč A.5 Členění stavby na objekty a technická a technologická zařízení Stavební objekty : SO 01 stavební úpravy obj. čp. 491 a přístavba; SO 02 úprava zpevněných ploch Inženýrské objekty : IO 01 úprava přípojky jednotné kanalizace IO 02 - nová vodovodní přípojka ( jiná stavba- není součástí této PD) Provozní soubory : stavba neobsahuje provozní soubory Zpracoval : Ing. Josef Bolcek Datum : 05 / 2013

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Zodpovědný projektant: Ing. Zdeněk Janýr

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Zodpovědný projektant: Ing. Zdeněk Janýr A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Zodpovědný projektant: Ing. Zdeněk Janýr Vypracoval: Ing. Pavel Lupoměch A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA - strana 1/10 Obsah: A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby, b) místo

Více

ENERGO-STEEL spol. s r. o. NÁZEV STAVBY : Stavební úpravy Základní školy a Mateřské školy Ukrajinská 1535/19, Ostava - Poruba

ENERGO-STEEL spol. s r. o. NÁZEV STAVBY : Stavební úpravy Základní školy a Mateřské školy Ukrajinská 1535/19, Ostava - Poruba ENERGO-STEEL spol. s r.o. IČ: 15502546 Sídlo: Vřesinská 66/54, 708 00 Ostrava-Poruba, Česká republika Tel./Fax: 599 527 327 Http://www.energo.cz Mobil: 777 723 344, 608 553 344 E-mail: energo@energo.cz

Více

TECHNISERV spol. s r.o. Moskevská 86 101 00 Praha 10. ŠSCHL Kamenice zateplení. Průvodní zpráva A 1. ŠSCHL Kamenice zateplení.

TECHNISERV spol. s r.o. Moskevská 86 101 00 Praha 10. ŠSCHL Kamenice zateplení. Průvodní zpráva A 1. ŠSCHL Kamenice zateplení. Č. REVIZE DATUM VYPRACOVAL KONTROLOVAL SCHVÁLIL POZNÁMKA ZPRACOVATEL ČÁSTI tel: +420 283 023 111 fax: +420 283 023 222 TECHNISERV spol. s r.o. VYPRACOVAL Ing. J. Jaroš ŠSCHL Kamenice zateplení TECHNISERV

Více

Akce : Stupeň : Investor : A. - PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Akce : Stupeň : Investor : A. - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Akce : VÝMĚNA PÁLENÉ KRYTINY NA BUDOVĚ DOMOVA MLÁDEŽE Stupeň : Dokumentace stavby Investor : Jihomoravský kraj, Žerotínovo nám. 499/3, Veveří, Brno, 602 00 A. - PRŮVODNÍ ZPRÁVA datum : srpen 2015 zakázkové

Více

Půdní vestavba v ZŠ Dolní Bečva

Půdní vestavba v ZŠ Dolní Bečva Zodpovědný projektant: Ing. Petr Vašíček Ing. Petr Vašíček Ing. Petr Vašíček Místo stavby: Katastr: Investor: stavby: Objekt: Projektant: Dolní Bečva 578, p.č. st. 939 Dolní Bečva 628 522 Vypracoval:,

Více

MIX MAX ENERGETIKA, s.r.o.

MIX MAX ENERGETIKA, s.r.o. MIX MAX ENERGETIKA, s.r.o. ZATEPLENÍ BUDOVY MĚÚ HORNÍ VALY Č. 2, HODONÍN DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE A PRŮVODNÍ ZPRÁVA paré č.: Obsah A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 A.1.1 Údaje o stavbě... 3 A.1.2

Více

ÚDRŽBOVÉ PRÁCE NA SCHODIŠTI OBECNÍHO ÚŘADU

ÚDRŽBOVÉ PRÁCE NA SCHODIŠTI OBECNÍHO ÚŘADU ÚDRŽBOVÉ PRÁCE NA SCHODIŠTI OBECNÍHO ÚŘADU A. Průvodní zpráva Dokumentace pro výběr zhotovitele Investor: Vypracoval: Obec Lidice 10. června 1942 č.p. 161 273 54 Lidice IČO: 002 34 648 RotaGroup, s.r.o.

Více

Nástavba a stavební úpravy RD PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Plzeň, Pod Kruhovkou 86 Datum: 10/2014

Nástavba a stavební úpravy RD PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Plzeň, Pod Kruhovkou 86 Datum: 10/2014 vedoucí projektant odpovědný projektant Vypracoval Ing. Jiří Pangrác Ing. Jiří Pangrác Jana Pangrácová Investor: Ing. Radek Fejt, Bohušova 782, 348 15 Planá Ing. Jiří PANGRÁC projektování pozemních a dopravních

Více

Textová část. A. Průvodní zpráva se strukturou dle vyhlášky 499 / 2006 Sb. v aktuálním znění

Textová část. A. Průvodní zpráva se strukturou dle vyhlášky 499 / 2006 Sb. v aktuálním znění JT consultig s.r.o. Datum: 12 2014 Realizace energetických úspor pro objekt Kina Egerie v Klášterci nad DOS/REA Textová část A. Průvodní zpráva se strukturou dle vyhlášky 499 / 2006 Sb. v aktuálním znění

Více

S T A V E B N Í Ú P R A V Y

S T A V E B N Í Ú P R A V Y 1 Příloha č. 5 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa, Barvířská 738, Česká Lípa. S T A V E B N Í Ú P R A V Y VÝMĚNA PŘEDLOŽENÝCH SCHODŮ DOMU Č.P. 2875 2877, ŠLUKNOVSKÁ

Více

A průvodní zpráva. Plynovodní a vodovodní přípojka pro objekt č.p. 224 v Rousínově, ul. Tyršova

A průvodní zpráva. Plynovodní a vodovodní přípojka pro objekt č.p. 224 v Rousínově, ul. Tyršova A průvodní zpráva AKCE: Plynovodní a vodovodní přípojka pro objekt č.p. 224 v Rousínově, ul. Tyršova INVESTOR: Město Rousínov, Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov MÍSTO STAVBY: Rousínov, k.ú. Rousínov

Více

A. Průvodní zpráva. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č.

A. Průvodní zpráva. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č. 2157/9 DOKUMENTACE K STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ (OHLÁŠENÍ) INVESTOR: STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA HORNÍ

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: A.1 Identifikační údaje. A.2 Seznam vstupních podkladů. A.3 Údaje o území. A.4 Údaje o stavbě

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: A.1 Identifikační údaje. A.2 Seznam vstupních podkladů. A.3 Údaje o území. A.4 Údaje o stavbě A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: A.1 Identifikační údaje A.2 Seznam vstupních podkladů A.3 Údaje o území A.4 Údaje o stavbě A.5 Členění stavby na objekty a technická a technologická zařízení - 1 - A.1 Identifikační

Více

QATROSYSTEM, spol. s r. o., Kyjovská 3578, Havlíčkův Brod ,

QATROSYSTEM, spol. s r. o., Kyjovská 3578, Havlíčkův Brod , QATROSYSTEM, spol. s r. o., Kyjovská 3578, 580 01 Havlíčkův Brod 569 430 474, e-mail: projekce@qatrosystem.cz A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Stavba : KINO CHOTĚBOŘ č.p.256, ul.tyršova stavební úpravy v 2.NP Místo

Více

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.: , A. Průvodní zpráva

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.: , A. Průvodní zpráva Ing. Milan Bicera, autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ČKAIT:0101781 IČ:71785671 BEZBARIÉROVÉ ŘEŠENÍ VSTUPU U OBJEKTU DPS

Více

Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST A.1 Identifikační údaje A.2 Seznam

Více

PROJEKTU: STAVEBNÍ OBJEKT: KÓD PROJEKTU: 17 /2014 BEZ ČLENĚNÍ STUPEŇ: DSP+DPS NÁZEV VÝKRESU: DATUM: 07/2014 PRŮVODNÍ ZPRÁVA Č. VÝKRESU: A. ZM Č.

PROJEKTU: STAVEBNÍ OBJEKT: KÓD PROJEKTU: 17 /2014 BEZ ČLENĚNÍ STUPEŇ: DSP+DPS NÁZEV VÝKRESU: DATUM: 07/2014 PRŮVODNÍ ZPRÁVA Č. VÝKRESU: A. ZM Č. AUTORIZACE: PARÉ ČÍSLO: Projektová činnost ve výstavbě Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Jan

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Zak. č. 253/05/2014. Energetické úspory objektu KD ve Stříteži

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Zak. č. 253/05/2014. Energetické úspory objektu KD ve Stříteži Zak. č. 253/05/2014 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory objektu KD ve Stříteži Místo stavby: Střítež č.p 118 a 213 Zhotovitel projektových prací:

Více

projektové dokumentace pro stavební povolení (DSP): NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU p.p.č. 246/169, k.ú. ZDIMĚŘICE U PRAHY JESENICE U PRAHY

projektové dokumentace pro stavební povolení (DSP): NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU p.p.č. 246/169, k.ú. ZDIMĚŘICE U PRAHY JESENICE U PRAHY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA projektové dokumentace pro stavební povolení (DSP): NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU p.p.č. 246/169, k.ú. ZDIMĚŘICE U PRAHY JESENICE U PRAHY Stavebník : Architekt: Kopecký Bohumil, Kopecká

Více

Znalecký posudek číslo 1/9/15

Znalecký posudek číslo 1/9/15 Kraj : Liberecký Č.j.: 080 EX 1991/14-25 Oblast : Liberecký Obec : Višňová Katastr. území : Víska u Frýdlantu Znalecký posudek číslo 1/9/15 Věc: Ocenění nemovitosti sestávající z rodinného domu vč. příslušenství,

Více

A.4 ÚDAJE O STAVBE 4 OBSAH. A.PRŮVODNíZPRÁVA 2

A.4 ÚDAJE O STAVBE 4 OBSAH. A.PRŮVODNíZPRÁVA 2 OBSAH A.PRŮVODNíZPRÁVA A.l IDENTIFIKAČNí ÚDAJE A.l.l ÚDAJE O STAVBĚ a) název stavby b) místo stavby c) předmět projektové dokumentace A.1. ÚDAJE O STAVEBNíKOVI A.1.3 ÚDAJE O ZPRACOVATELI DOKUMENTACE zpracovatel

Více

Stavba: Splašková kanalizace a ČOV Luběnice. Dokumentace pro provedení stavby A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Stavba: Splašková kanalizace a ČOV Luběnice. Dokumentace pro provedení stavby A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Stavba: Dokumentace pro provedení stavby A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: strana A. 1 Identifikační údaje 2 A. 1.1 Údaje o stavbě 2 A. 1.2 Údaje o stavebníkovi 2 A. 1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace

Více

Kanalizace a ČOV v obci Pustá Kamenice

Kanalizace a ČOV v obci Pustá Kamenice Ing. RADEK GREGOR Počítky 18, 591 01 Žďár nad Sázavou kancelář:, 591 01 Žďár nad Sázavou Tel./fax: 566 621 773, e-mail: projekce@irgzr.cz Kanalizace a ČOV v obci Pustá Kamenice Datum: 08/2013 Investor:

Více

A.1 Identifikační údaje

A.1 Identifikační údaje Obsah: A.1 Identifikační údaje...3 A.1.1 Údaje o stavbě...3 A.1.2 Údaje o stavebníkovi...3 A.1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace...3 A.2 Seznam vstupních podkladů...4 A.3 Údaje o území...4

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ZÁSOBENÍ OBJEKTU PÁLENICE VODOU DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VYHOT.: ZHOTOVITEL PD : ING. Petr VYORAL, V - PROJEKT, Nám. T.G.M. 2433, Zlín INVESTOR

Více

A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Místo stavby. A.1.1 Údaje o stavbě. Název stavby. Dokumentace pro územní řízení

A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Místo stavby. A.1.1 Údaje o stavbě. Název stavby. Dokumentace pro územní řízení A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A Infrastruktura pro RD v lokalitě Za Hřbitovem - Proseč A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1.1 Údaje o stavbě Název stavby Infrastruktura pro RD v lokalitě Za Hřbitovem Proseč Dokumentace

Více

Obsah: 1. Identifikační údaje stavby. Název stavby Místo stavby Investor Projektant Charakteristika stavby a její účel. 2. Charakteristika lokality

Obsah: 1. Identifikační údaje stavby. Název stavby Místo stavby Investor Projektant Charakteristika stavby a její účel. 2. Charakteristika lokality Obsah: 1. Identifikační údaje stavby Název stavby Místo stavby Investor Projektant Charakteristika stavby a její účel 2. Charakteristika lokality Stávající stav Údaje o pozemcích 3. Provedené průzkumy

Více

ČÁST A DSP-A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA

ČÁST A DSP-A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA DSP-A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název akce : Stavební úpravy objektu bazénu výměna oken Fáze : Dokumentace pro vydání stavebního povolení v rozpracovanosti dokumentace pro provádění stavby Vypracoval : Václav

Více

KDD PRO DĚTI DO TŘÍ LET V K. VARECH, SANACE PROTI ZEMNÍ VLHKOSTI

KDD PRO DĚTI DO TŘÍ LET V K. VARECH, SANACE PROTI ZEMNÍ VLHKOSTI KV Engineering spol. s r.o. Závodu míru 584 360 17 Karlovy Vary 17 telefon 353 447 911 fax 353 447 929 KDD PRO DĚTI DO TŘÍ LET V K. VARECH, SANACE PROTI ZEMNÍ VLHKOSTI DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

Více

(PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ)

(PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ) Průvodní zpráva (PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ) Broumovské stavební sdružení s.r.o. Zodpovědný projektant Vypracoval Kreslil Ing. Jaroslav Šlapka Ing. Radim Mach Ing. Radim Mach Místo stavby Meziměstí Úřad Meziměstí

Více

Kvapilova č.p. 2419, Tábor, přístavba sportovní haly ODVODNĚNÍ KOMUNIKACE

Kvapilova č.p. 2419, Tábor, přístavba sportovní haly ODVODNĚNÍ KOMUNIKACE Kvapilova č.p. 2419, Tábor, přístavba sportovní haly investor: TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ MĚSTA TÁBORA s.r.o. Václava Soumara 2300 390 03 TÁBOR k.ú.: Tábor p.č.: 1798/1; 1798/8; 1798/9; 1798/10; 1798/11; 1798/15

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků),

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků), A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby, ŠPEJCHAR Ražice čp. 60 Sanace nesaturované zóny objektů a venkovních ploch b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY Ing.Arch. Martin Ondráček Haškova 153/17, 638 00 Brno A. Průvodní zpráva Zakázkové číslo : 2014-01-05 Počet stran : 6 INVESTOR : Statutární město Brno, městská část Brno-Medlánky Hudcova 7, 621 00 Brno

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Stavba : POLIKLINIKA STAVEBNÍ ÚPRAVY (2. ETAPA - výměna oken SZ) Místo : 280 02 Kolín, Smetanova 764 Stavebník : Město Kolín, Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín 1 Zpracovatel : Ing. Karel Vrátný ASIST tel.

Více

Ing. Pavel Krátký PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKÁ KANCELÁŘ Opavská 6230/29A, Ostrava - Poruba, A PRŮVODNÍ ZPRÁVA, PK 14 09

Ing. Pavel Krátký PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKÁ KANCELÁŘ Opavská 6230/29A, Ostrava - Poruba, A PRŮVODNÍ ZPRÁVA, PK 14 09 Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.1.1 Údaje o stavbě... 2 a) název stavby... 2 b) místo stavby... 2 c) předmět projektové dokumentace... 2 A.1.2 Údaje o stavebníkovi... 2 a) jméno, příjmení a místo

Více

odbor stavební úřad fax 383 317 225 tel. 383 317 222 Č.j. SÚ/1412/328/08/Šo Volyně dne 23.07.2008 Vyřizuje: Jan Šochman VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

odbor stavební úřad fax 383 317 225 tel. 383 317 222 Č.j. SÚ/1412/328/08/Šo Volyně dne 23.07.2008 Vyřizuje: Jan Šochman VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Městský úřad Volyně Náměstí Svobody 41, 387 01 Volyně odbor stavební úřad fax 383 317 225 tel. 383 317 222 Č.j. SÚ/1412/328/08/Šo Volyně dne 23.07.2008 Vyřizuje: Jan Šochman VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0556 III / 2 = Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT ZÁSADY TVORBY VÝKRESŮ POZEMNÍCH STAVEB II.

CZ.1.07/1.5.00/34.0556 III / 2 = Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT ZÁSADY TVORBY VÝKRESŮ POZEMNÍCH STAVEB II. Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast CZ.1.07/1.5.00/34.0556 III / 2 = Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT ZÁSADY TVORBY VÝKRESŮ POZEMNÍCH STAVEB II. Autor

Více

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy. Tento výukový materiál slouží jako předloha průvodní zprávy

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy. Tento výukový materiál slouží jako předloha průvodní zprávy Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT 59. A - průvodní zpráva Souhrnná a technická

Více

ČÁST A DSP -A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA

ČÁST A DSP -A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA DSP -A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název akce : Stavební úpravy MS,,,Eliška,, Fáze : Dokumentace pro ohlášení stavby (DSP) Vypracoval : Ing. Libor Macháček Kontroloval (schválil) : Ing. Lubomír Hradil Datum

Více

AZ PROJECT spol. s r.o. projektová a inženýrská kancelář U Křižovatky Kolín IV tel ,

AZ PROJECT spol. s r.o. projektová a inženýrská kancelář U Křižovatky Kolín IV tel , AZ PROJECT spol. s r.o. projektová a inženýrská kancelář U Křižovatky 608 280 02 Kolín IV tel. 321 728 755, e-mail kadlecek@azproject.cz Stavebník : MĚSTO KOLÍN, KARLOVO NÁMĚSTÍ 78, 280 12 KOLÍN I Stavba

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY REKONSTRUKCE OBJEKTU ZEMSKÉHO ARCHIVU V OPAVĚ UL. BŘEZINOVA. Březinova 779/6, Opava-Předměstí

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY REKONSTRUKCE OBJEKTU ZEMSKÉHO ARCHIVU V OPAVĚ UL. BŘEZINOVA. Březinova 779/6, Opava-Předměstí PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY REKONSTRUKCE OBJEKTU ZEMSKÉHO ARCHIVU V OPAVĚ UL. BŘEZINOVA Březinova 779/6, Opava-Předměstí D.1.1 Architektonicko stavební řešení D.1.1.a) TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU Č.P. 9 V DÍVČÍCH KOPECH - ETAPA

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU Č.P. 9 V DÍVČÍCH KOPECH - ETAPA PD dle rozsahu dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst.1 písm.a až e, nebo pro vydání stavebního povolení sbírky zákonů č.62/2013, přílohy č.5 k vyhlášce č.499/2006 Sb. Ing. MARIE BUZKOVÁ projektování

Více

B 1c) Technické řešení s popisem pozemních staveb a inženýrských staveb, řešení vnějších ploch

B 1c) Technické řešení s popisem pozemních staveb a inženýrských staveb, řešení vnějších ploch S O U H R N N Á T E C H N I C K Á Z P R Á V A Název stavby : Stavební sociálního zařízení ZŠ TGM Drásov WC dívky Místo stavby : ZŠ TGM Drásov, Drásov č.p. 167, k.ú. Drásov, parc.č. 792 Stavebník : Městys

Více

Velký Osek, Veltruby, Hradišťko Zefektivnění dopravy splaškových vod do ČOV Kolín Projektová dokumentace pro provádění stavby Zak. č.

Velký Osek, Veltruby, Hradišťko Zefektivnění dopravy splaškových vod do ČOV Kolín Projektová dokumentace pro provádění stavby Zak. č. Velký Osek, Veltruby, Hradišťko Zefektivnění dopravy splaškových vod do ČOV Kolín Projektová dokumentace pro provádění stavby Zak. č. 001 15 Obsah: A.1 Identifikační údaje... 3 A.1.1 Údaje o stavbě...

Více

Architektonická kancelář KŘIVKA s.r.o.,

Architektonická kancelář KŘIVKA s.r.o., A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Františka 2.01 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA - 1 z 8 OBSAH: A.1 Identifikační údaje... 3 A.1.1 Údaje o stavbě... 3 A.1.2 Údaje o žadateli / stavebníkovi... 3 A.1.3 Údaje o zpracovateli společné dokumentace...

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRCHLABÍ Stavební úřad, Zámek č.p. 1, 543 11 Vrchlabí

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRCHLABÍ Stavební úřad, Zámek č.p. 1, 543 11 Vrchlabí MĚSTSKÝ ÚŘAD VRCHLABÍ Stavební úřad, Zámek č.p. 1, 543 11 Vrchlabí Tel: 499 405 328 Vyřizuje: Adéla Romaniaková, DiS. Fax: 499 421 691 Spis.zn.: výst. 17434/2009/Ha Č.j.: 17434/2009-6 E-mail: Romaniakovaadela@muvrchlabi.cz

Více

Kvapilova č.p. 2419, Tábor, přístavba sportovní haly SO. 06 DEŠŤOVÁ KANALIZACE

Kvapilova č.p. 2419, Tábor, přístavba sportovní haly SO. 06 DEŠŤOVÁ KANALIZACE Kvapilova č.p. 2419, Tábor, přístavba sportovní haly investor: MĚSTO TÁBOR Žižkovo náměstí 2 390 15 Tábor k.ú.: Tábor p.č.: 1798/1; 1798/8; 1798/9; 1798/10; 1798/11; 1798/15 SO. 06 DEŠŤOVÁ KANALIZACE Projektant:

Více

Průvodní zpráva. Název stavby : MIKS Krnov, nám. Míru 1/14 - rekonstrukce části 1.NP na dílnu

Průvodní zpráva. Název stavby : MIKS Krnov, nám. Míru 1/14 - rekonstrukce části 1.NP na dílnu Průvodní zpráva Název stavby : MIKS Krnov, nám. Míru 1/14 - rekonstrukce části 1.NP na dílnu Objednatel : Městské informační a kulturní středisko Krnov, nám. Míru 1/14, 794 01 Krnov IČ: 00601179 Krnov,

Více

ENERGO-STEEL spol. s r. o. Sídlo: Vřesinská 66/54, 708 00 Ostrava-Poruba, Česká republika Tel./Fax: 599 527 327 Mobil: 777 723 344, 608 553 344

ENERGO-STEEL spol. s r. o. Sídlo: Vřesinská 66/54, 708 00 Ostrava-Poruba, Česká republika Tel./Fax: 599 527 327 Mobil: 777 723 344, 608 553 344 ENERGO-STEEL spol. s r.o. Sídlo: Vřesinská 66/54, 708 00 Ostrava-Poruba, Česká republika Tel./Fax: 599 527 327 Mobil: 777 723 344, 608 553 344 IČ: 15502546 Http://www.energo.cz E-mail: energo@energo.cz

Více

1 Identifikační údaje

1 Identifikační údaje T E C H N I C K Á Z P R Á V A 1 Identifikační údaje Stavba Název stavby: Chodník v ulici Věncova, Český Krumlov Místo stavby: Český Krumlov Katastrální území: Český Krumlov Kraj: Jihočeský Druh stavby:

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA MŠ U Lípy Svobody - projekt hřiště a zahrady U Lípy Svobody 3 Brno 620 00 A Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby MŠ U Lípy Svobody

Více

Průvodní zpráva A.1 A.1 Identifikační údaje

Průvodní zpráva A.1 A.1 Identifikační údaje A. Průvodní zpráva zak.č. ZP 13/2015 str.1 A Průvodní zpráva A.1 A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby Sanace vlhkosti kostela sv. Jakuba Staršího ve Spálově - Venkovní drenáž b)

Více

Městský úřad Znojmo, odbor výstavby, Obroková 10/12, P.O.BOX 3, Znojmo

Městský úřad Znojmo, odbor výstavby, Obroková 10/12, P.O.BOX 3, Znojmo Městský úřad Znojmo, odbor výstavby, Obroková 10/12, P.O.BOX 3, Znojmo SPIS. ZN.: SMUZN Výst.9030/2009-Sl DATUM: 14.9.2009 Č.J.: MUZN 76687/2009 VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: Ing.Magda Slováčková 515 216 308

Více

S T A V E B N Í Ú P R A V Y

S T A V E B N Í Ú P R A V Y 1 Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Okresní stavební bytové družstvo, Barvířská 738, Česká Lípa. A. Průvodní zpráva. S T A V E B N Í Ú P R A V Y ROZŠÍŘENÍ LÁVEK U ZADNÍCH VCHODŮ DO DOMU Č.P. 2658

Více

AXIOM engineering s.r.o. projekce, energetické audity, dotační poradenství Pernerova 168, Pardubice 530 02 Tel: +420 466 818 530 PRŮVODNÍ ZPRÁVA

AXIOM engineering s.r.o. projekce, energetické audity, dotační poradenství Pernerova 168, Pardubice 530 02 Tel: +420 466 818 530 PRŮVODNÍ ZPRÁVA AXIOM engineering s.r.o. projekce, energetické audity, dotační poradenství Pernerova 168, Pardubice 530 02 Tel: +420 466 818 530 PRŮVODNÍ ZPRÁVA ÚSPORY ENERGIÍ ZATEPLENÍ OBECNÍHO ÚŘADU PROVÁDĚCÍ PROJEKTOVÁ

Více

Obsah. Junior DDM-SVČ č.p. 793 stavební úpravy interiéru 2.NP zakázka A Průvodní zpráva Srpen 2018

Obsah. Junior DDM-SVČ č.p. 793 stavební úpravy interiéru 2.NP zakázka A Průvodní zpráva Srpen 2018 Obsah A.1 Identifikační údaje... 3 1.1 Údaje o stavbě... 3 a) název stavby... 3 b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní, čísla pozemků),... 3 c) předmět dokumentace.... 3 1.2

Více

OBNOVA SCHODIŠTĚ KE KOSTELU MLADÉ BUKY p.p.č. 175/6

OBNOVA SCHODIŠTĚ KE KOSTELU MLADÉ BUKY p.p.č. 175/6 OBNOVA SCHODIŠTĚ KE KOSTELU MLADÉ BUKY p.p.č. 175/6 TEXTOVÁ ČÁST 05/2015 Tektum spol. s r.o. Horská 72, 541 01 Trutnov IČ 47454024 DIČ CZ47454024 tel.: 499811229 e-mail: tektum@tektum.cz A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Více

Obchodní galerie Písek

Obchodní galerie Písek Obchodní galerie Písek prosinec 2015 Projektant: Zenkl CB, spol. s r.o. Jírovcova 2, 370 01, České Budějovice Zpracoval: Číslo zakázky: 15 075 Z1 Ing. Pavel Dvořák Vedoucí projektant: Ing. Ondřej Zenkl

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA OBYTNÁ ZÓNA CHRÁST POD NÁDRAŽÍM ÚZEMNÍ STUDIE SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zpracovatel: Invest@Property consulting s.r.o., Jaurisova 4, 140 00 Praha 4 Datum: 05/2014 0/10 OBSAH : 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY

Více

Stavební úpravy výměna povrchu fotbalového hřiště, TJ Depos Horní Suchá A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Stavební úpravy výměna povrchu fotbalového hřiště, TJ Depos Horní Suchá A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Stavební úpravy výměna povrchu fotbalového hřiště, TJ Depos Horní Suchá DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Datum: 3/2014 StavoSport s.r.o. Vypracoval: Marek Šmach 1 Obsah: A. Průvodní zpráva

Více

A. průvodní zpráva. Stavební úpravy hygienického zařízení a předsálí v 2.NP na radnici v Jablunkově. Dukelská 144, 739 91 Jablunkov 739 91 Jablunkov

A. průvodní zpráva. Stavební úpravy hygienického zařízení a předsálí v 2.NP na radnici v Jablunkově. Dukelská 144, 739 91 Jablunkov 739 91 Jablunkov A. průvodní zpráva Název stavby: Stupeň PD: Investor: Stavební úpravy hygienického zařízení a předsálí v 2.NP na radnici v Jablunkově Dokumentace pro provádění stavby Město Jablunkov Dukelská 144, Vypracoval:

Více

Městský úřad Vlašim. Odbor životního prostředí Jana Masaryka 302, 258 14 Vlašim, tel. 313039313, e-mail:podatelna@mesto-vlasim.cz

Městský úřad Vlašim. Odbor životního prostředí Jana Masaryka 302, 258 14 Vlašim, tel. 313039313, e-mail:podatelna@mesto-vlasim.cz Městský úřad Vlašim Odbor životního prostředí Jana Masaryka 302, 258 14 Vlašim, tel. 313039313, e-mail:podatelna@mesto-vlasim.cz Č.j.: ZIP 2736/16-1204/2016BaR Ve Vlašimi 8.4.2016 oprávněná úřední osoba

Více

Obsah. A.Úvodní údaje

Obsah. A.Úvodní údaje Obsah A.Úvodní údaje B.Průvodní zpráva B.1. Charakteristika území a stavebního pozemku B.2. Základní charakteristika stavby a jejího užívání B.3. Orientační údaje stavby B.3.1.Budované kapacity B.3.2.

Více

Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz

Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Dokumentace pro zadání stavby

Více

Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST A.1 Identifikační údaje A.2 Seznam

Více

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU MŠ NA VÁPENCE V ŽELEZNÉM BRODĚ na st.p.č. 473/2, 476/59, 476/7 v k.ú. Železný Brod A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU MŠ NA VÁPENCE V ŽELEZNÉM BRODĚ na st.p.č. 473/2, 476/59, 476/7 v k.ú. Železný Brod A PRŮVODNÍ ZPRÁVA SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU MŠ NA VÁPENCE V ŽELEZNÉM BRODĚ na st.p.č. 473/2, 476/59, 476/7 v k.ú. A PRŮVODNÍ ZPRÁVA PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ A PROVEDENÍ STAVBY Investor:

Více

Rezervační smlouva č. [č.smlouvy] byt + venkovní parkovací stání

Rezervační smlouva č. [č.smlouvy] byt + venkovní parkovací stání EUFI uzavřený investiční fond a.s. a [jméno a příjmení] Rezervační smlouva č. [č.smlouvy] byt + venkovní parkovací stání Advokátní kancelář Poupětová/Poupě s.r.o., Štěpánská 27, Praha 1, 110 00, Česká

Více

ODHAD OBVYKLÉ CENY číslo 0231-07/2014

ODHAD OBVYKLÉ CENY číslo 0231-07/2014 ODHAD OBVYKLÉ CENY číslo 0231-07/2014 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 893/36 v Klatovech III, Čechova 893 Katastrální údaje : Kraj Plzeňský, okres Klatovy, obec Klatovy, k.ú. Klatovy Adresa nemovitosti:

Více

Nové chodníky v Dobromilicích

Nové chodníky v Dobromilicích Akce : Nové chodníky v Dobromilicích Objekt : SO 01 SO 01 CHODNÍKY, PARKOVACÍ STÁNÍ, VJEZDY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Investor : Obec Místo : Projektant : Vlčil Jaromír 330 Prostějov leden 2014 1. Identifikační

Více

lines for future STAVEBNÍ ÚPRAVY TOALET VE 2. N. P. V ZŠ BENEŠOV U SEMIL 2015 ING. ALEŠ KOŽNAR - DESIGN Ing. Aleš Kožnar Ing. Aleš Kožnar Investor:

lines for future STAVEBNÍ ÚPRAVY TOALET VE 2. N. P. V ZŠ BENEŠOV U SEMIL 2015 ING. ALEŠ KOŽNAR - DESIGN Ing. Aleš Kožnar Ing. Aleš Kožnar Investor: 2015 ING. ALEŠ KOŽNAR - DESIGN ING. ALEŠ KOŽNAR - DESIGN * K Břízkám 1235, 514 01 Jilemnice * IČO: 61201146 * DIČ: CZ6602211418 * ČKAIT: 0600672 Zodpov. projektant: Ing. Aleš Kožnar Investor: Oblast: sk

Více

R O Z H O D N U T Í (ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY) r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

R O Z H O D N U T Í (ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY) r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y Městský úřad Bor Odbor výstavby a územního plánování nám. Republiky čp. 1, 348 02, Bor Č. jednací : 387/2012/OVÚP/9/ÚR-20 V Boru dne 26. března 2012 Vyřizuje : Krasanovská Telefon : 374 756 131 E-mail

Více

Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení

Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení Částka 28 Sbírka zákonů č. 62 / 2013 Strana 491 10. Za přílohu č. 4 se vkládají nové přílohy č. 5 až 8, které včetně poznámky pod čarou č. 8 znějí: Příloha č. 5 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah

Více

HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN. B Souhrnná technická zpráva dle vyhlášky 499/2006 Sb.

HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN. B Souhrnná technická zpráva dle vyhlášky 499/2006 Sb. HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN parcely č. kat. 598/5, 602/2, 603/2, 1072, 1428/1, 1432, 1436, 1438/1, 1452/1, 1452/3, 1454, 1456/1, 1456/5 v k. ú. Hlupín B Souhrnná technická

Více

FN PLZEŇ BORY TS 22/0,4kV VOJENSKÁ NEMOCNICE DOS A. Průvodní zpráva A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: A.1\ Identifikační údaje...2

FN PLZEŇ BORY TS 22/0,4kV VOJENSKÁ NEMOCNICE DOS A. Průvodní zpráva A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: A.1\ Identifikační údaje...2 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: A.1\ Identifikační údaje...2 A.1.1\ Údaje o stavbě...2 A.1.2\ Údaje o stavebníkovi...2 A.1.3\ Údaje o zpracovateli projektové dokumentace...2 A.2\ Seznam vstupních podkladů...3

Více

CENTRUM POMOCI RODINÁM

CENTRUM POMOCI RODINÁM ING. PETR BRICHTA Projekce a kalkulace pozemních staveb Brněnská 4104/14B, 695 01 Hodonín IČ : 758 22 768 p.brichta@seznam.cz, tel. + 420 723 569 723.. CENTRUM POMOCI RODINÁM TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍK

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY KUCHYNĚ STŘEDNÍ VINAŘSKÉ ŠKOLY VALTICE

STAVEBNÍ ÚPRAVY KUCHYNĚ STŘEDNÍ VINAŘSKÉ ŠKOLY VALTICE STAVEBNÍ ÚPRAVY KUCHYNĚ STŘEDNÍ VINAŘSKÉ ŠKOLY VALTICE Místo stavby : Valtice, Sobotní 101 Katastrální území : parc.č.866 k.ú. Valtice Investor : Střední odborná škola vinařská a Střední odborné učiliště

Více

Investor : Společenství vlastníků domu č.p. 377, 378, 379, Československé armády 377, 550 01 BROUMOV

Investor : Společenství vlastníků domu č.p. 377, 378, 379, Československé armády 377, 550 01 BROUMOV --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stavba : PANELOVÝ DŮM V BROUMOVĚ, ČSA 377, 378, 379 STAVEBNÍ ÚPRAVY Investor : Společenství

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ OBJEKTU č. p. 1505 NA ORTENOVĚ NÁM. 1. ETAPA

STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ OBJEKTU č. p. 1505 NA ORTENOVĚ NÁM. 1. ETAPA Milady Horákové 66/103 160 00 Praha 6 - Hradčany tel.: 220 612 211, atelier@omegaproject.cz STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ OBJEKTU č. p. 1505 NA ORTENOVĚ NÁM. 1. ETAPA místo stavby: Ortenovo nám. 1505/37,

Více

A. Pruvodní zpráva. Ing. NOVÁK Vojtěch Ing. NOVÁK Zbyněk Ing. NOVÁK Vojtěch OBEC HEŘMANOVICE, 793 74 HEŘMANOVICE 131

A. Pruvodní zpráva. Ing. NOVÁK Vojtěch Ing. NOVÁK Zbyněk Ing. NOVÁK Vojtěch OBEC HEŘMANOVICE, 793 74 HEŘMANOVICE 131 A. Pruvodní zpráva Změny c b a Navrhl / vypracoval Zodp. projektant Techn. kontrola Ing. NOVÁK Vojtěch Ing. NOVÁK Zbyněk Ing. NOVÁK Vojtěch podpis : podpis : podpis : Datum Podpis Z H O T O V I T E L I

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Akce: Zastřešení balkónů DSP Hodonice. Zodpovědný projektant: Ing. arch. Jaroslav POLÁČEK. Projektant: Ing.

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Akce: Zastřešení balkónů DSP Hodonice. Zodpovědný projektant: Ing. arch. Jaroslav POLÁČEK. Projektant: Ing. A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Akce: Zastřešení balkónů DSP Hodonice Zodpovědný projektant: Ing. arch. Jaroslav POLÁČEK Projektant: Ing. Petr GABRIEL 1. Identifikační údaje název stavby stavebník Zastřešení balkónů

Více

PRO OHLÁŠENÍ STAVBY NEBO STAVEBNÍ POVOLENÍ

PRO OHLÁŠENÍ STAVBY NEBO STAVEBNÍ POVOLENÍ Zateplení a výměna otvorových výplní MŠ Křižany DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY NEBO STAVEBNÍ POVOLENÍ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Investor / stavebník, Adresa : Obec Křižany Adresa

Více

Akce: Rekonstrukce objektu časomíry, městský stadion Česká Lípa

Akce: Rekonstrukce objektu časomíry, městský stadion Česká Lípa Příloha č. 1 k objednávce č. xxx/2016/ormi Požadavky na zpracování projektové dokumentace Akce: Rekonstrukce objektu časomíry, městský stadion Česká Lípa 1. Předmět zakázky Předmětem zakázky je zpracování

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - CÚL

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - CÚL FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - CÚL VÝMĚNA STROPNÍHO OSVĚTLENÍ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.1.1 Údaje o stavbě... 2 A.1.2 Údaje o žadateli... 2 A.1.3

Více

Výstavba bytového domu podporovaného bydlení na pozemcích p.č.841/1, 841/2 a 841/5 v Hevlíně

Výstavba bytového domu podporovaného bydlení na pozemcích p.č.841/1, 841/2 a 841/5 v Hevlíně PROJEKT KE SLOUČENÉMU UZEMNÍMU A STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ Výstavba bytového domu podporovaného bydlení na pozemcích p.č.841/1, 841/2 a 841/5 v Hevlíně Projekt bytových jednotek tvořících systém bydlení pro seniory

Více

Obsah 1286 FN BOHUNICE, STAVEBNÍ ÚPRAVY V OBJEKTU N PRO UMÍSTĚNÍ GAMA KAMERY

Obsah 1286 FN BOHUNICE, STAVEBNÍ ÚPRAVY V OBJEKTU N PRO UMÍSTĚNÍ GAMA KAMERY Obsah A Průvodní zpráva...2 A.1 Identifikační údaje...2 A.1.1 Údaje o stavbě...2 a) název stavby,...2 b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků),...2 A.1.2 Údaje

Více

VÝSTAVBA SPORTOVNÍ HALY U ZŠ ČERNOŠICE

VÝSTAVBA SPORTOVNÍ HALY U ZŠ ČERNOŠICE VÝSTAVBA SPORTOVNÍ HALY U ZŠ ČERNOŠICE A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Razítko a podpis (firemní,autorizační): 1/8 Obsah: A.1 Identifikační údaje... 3 A.1.1 Údaje o stavbě... 3 A.1.2 Údaje o žadateli... 3 A.1.3 Údaje

Více

AKCE: RD Radeč VYPRACOVAL: Ing. Michal Vysušil POLOŽKA: A - Průvodní zpráva DATUM: Červen 2015

AKCE: RD Radeč VYPRACOVAL: Ing. Michal Vysušil POLOŽKA: A - Průvodní zpráva DATUM: Červen 2015 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě Název stavby: Místo stavby: Druh stavby: Stupeň projektu: Účel stavby: Plánovaná obsazenost: RD Radeč novostavba rodinného domu parcela 214/1

Více

µ 2154/.Ρ.1/0/,ΓΛΡΝ?]

µ 2154/.Ρ.1/0/,ΓΛΡΝ?] µ 2154/.Ρ.1/0/,ΓΛΡΝ?] 32650/S/2010-HMSO Č.j.: UZSVM/S/29999/2010-HMSO Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, 110 00 Praha 1 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. SHMS/133/2010 a jeho podmínkách

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 3893. a zjištění ceny obvyklé

Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 3893. a zjištění ceny obvyklé 1 Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 3893 a zjištění ceny obvyklé budovy občanské vybavenosti autoservisu s administrativní budovy č.p. 3843 a 3915 včetně venkovních úprav v katastrálním území a obci Hodonín,

Více

Výkaz výměr Příloha č.f.2.3. číslo Staničení Vzdál.prof. Výkopy Násypy hutněná zemina Svahování výkopů Svahování násypů Sejmutí ornice tl. 20 cm Úprava pláně profilu km m m 2 m 2 m 3 m 2 m 2 m 3 m m m

Více

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY Dle vyhlášky 405/2017 Sb. Objednatel: Se sídlem: Zhotovitel: Místo podnikání (provozovna):

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Zpracovala Ing. arch. Věra Junová leden Novostavba tribuny, ul. Novoměstská, Chrudim II

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Zpracovala Ing. arch. Věra Junová leden Novostavba tribuny, ul. Novoměstská, Chrudim II A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Zpracovala Ing. arch. Věra Junová leden 2014 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě Název stavby: NOVOSTAVBA TRIBUNY, ul. Novoměstská, Chrudim Místo stavby:

Více

NÁVRH OPĚRNÉ ZDI V ULICI HUSOVA PŘED Č.P.40. Pozemky p.č. 557 KÚ Dobrovice (627470) D. 1. D O K U M E N T A C E S T A V E B N Í H O N E B O

NÁVRH OPĚRNÉ ZDI V ULICI HUSOVA PŘED Č.P.40. Pozemky p.č. 557 KÚ Dobrovice (627470) D. 1. D O K U M E N T A C E S T A V E B N Í H O N E B O D.1.1. Akce: NÁVRH OPĚRNÉ ZDI V ULICI HUSOVA PŘED Č.P.40 Místo stavby: Město Dobrovice Pozemky p.č. 557 KÚ Dobrovice (627470) Investor: Město Dobrovice Palacké náměstí 28 294 41, Dobrovice IČ: 00237663

Více

Akce : Stavební úpravy ZŠ Školní 20 - Šenov u Nového Jičína

Akce : Stavební úpravy ZŠ Školní 20 - Šenov u Nového Jičína Projekční kancelář : Ing. Mojmír Janů Školní 562, 742 42 Šenov u Nového Jičína Mobil: 606 905 005 e-mail: j.projekt@seznam.cz _ A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : Stavební úpravy ZŠ

Více

A.5 Členění na objekty a technická a technologická zařízení není

A.5 Členění na objekty a technická a technologická zařízení není A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě stavba dispoziční úprava šaten v 1.n.p. místo stavby 1.n.p. v budově č.p.375, ulice Pastýřská, Liberec předmět dokumentace DPS A.1.2 Údaje

Více

b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků),

b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků), Příloha č. 3 Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně vlivu užívání stavby na území Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D Výkresová

Více

ZUBNÍ ORDINACE PŘEDKLÁŠTĚŘÍ

ZUBNÍ ORDINACE PŘEDKLÁŠTĚŘÍ 1 ZUBNÍ ORDINACE PŘEDKLÁŠTĚŘÍ k.ú. Předklášteří, parc. č. 157 Obec Předklášteří 2 A. Úvodní údaje Identifikační údaje o žadateli a zpracovateli dokumentace, označení stavby a pozemku 1. Název stavby: Zubní

Více

a podle 115 stavebního zákona a 6 vyhlášky č.526/2006 Sb. kterou se provádějí některá ustanovení stavebního zákona ve věcech stavebního řádu

a podle 115 stavebního zákona a 6 vyhlášky č.526/2006 Sb. kterou se provádějí některá ustanovení stavebního zákona ve věcech stavebního řádu Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Kasejovice, Husova 98 PSČ 335 44 tel.371 595 140, fax 371 595 100 M ě s t o K a s e j o v i c e Bc. Marie Čápová Husova 98 KASEJOVICE 335 44 IČ : 00 25 67 31 Č.j.124/2008/Výst.

Více

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í

N Á V R H V Ý R O K U R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Spis č.: OV/5135/2014/Ši V Třebíči dne 03.04.2014 Č.j.: OV 25651/14

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. k dokumentaci pro provedení stavby. SBĚRNÝ DVŮR ODPADU SNĚŽNÉ k.ú. Sněžné na Moravě p.č. 353/1. Sněžné 55 592 03 Sněžné

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. k dokumentaci pro provedení stavby. SBĚRNÝ DVŮR ODPADU SNĚŽNÉ k.ú. Sněžné na Moravě p.č. 353/1. Sněžné 55 592 03 Sněžné PRŮVODNÍ ZPRÁVA k dokumentaci pro provedení stavby AKCE : SBĚRNÝ DVŮR ODPADU SNĚŽNÉ k.ú. Sněžné na Moravě p.č. 353/1 INVESTOR : Městys Sněžné Sněžné 55 592 03 Sněžné GENERÁLNÍ PROJEKTANT: HIP: APOLO CZ

Více