Mgr. Martin Chlud, advokát ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ LEGAL SERVICE s.r.o. se sídlem Chrudim, Palackého třída 802 PSČ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mgr. Martin Chlud, advokát ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ LEGAL SERVICE s.r.o. se sídlem Chrudim, Palackého třída 802 PSČ 537 01"

Transkript

1 Signature Not Verified Mgr. Martin Chlud Důvod: El. Podpis Umístění: Chrudim :28:02 Krajský soud v Hradci Králové pobočka v Pardubicích Sukova třída Pardubice sp. zn. KSPA 53 INS 21206/2014 V Chrudimi, dne 14. srpna 2014 Navrhovatelky: Dita Česáková, Marta Patakyová, Eva Marečková, Kristýna Judová, Jana Sodomková, Barbora Bubeníková, Eliška Sudová, Martina Králíková, Šárka Fabiánková, Věra Praislerová, Mirka Zemanová, Václava Smutná, Dagmar Bobáková, Zastoupeny: Marcela Nekvapilová Dlužník: Kesian s.r.o. IČ: sídlem Praha 4 - Michle, Jaurisova 515/4, PSČ Zastoupen: Mgr. Martin Chlud, advokát ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ LEGAL SERVICE s.r.o. se sídlem Chrudim, Palackého třída 802 PSČ ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ LEGAL SERVICE s.r.o., IČ , DIČ CZ , se sídlem Chrudim, Palackého třída 802, PSČ www. advokatichrudim.cz / info@advokatichrudim.cz / tel: / / bank. spojení:

2 Vyjádření dlužníka k insolvenčnímu návrhu Dne byl navrhovatelkami podán návrh na zahájení insolvenčního řízení, jímž se navrhovatelé domáhají toho, aby shora uvedený soud vydal usnesení o zjištění úpadku dlužníka. Dlužník tímto podává své vyjádření k podanému návrhu, přičemž uvádí následující: Skutečnosti uvedené v návrhu na zahájení insolvenčního řízení jsou nesmyslné a lživé, a to zřejmě s úmyslem způsobit dlužníkovi značné škody. Je pravdou, že dlužník navrhovatelkám dluží určitou částku, ale zcela jistě se nejedná o částky uvedené v návrhu, což je dlužník schopen doložit a dokládá listinami, které jsou přílohou tohoto vyjádření. Navrhovatelky uvádí, že dlužník je v úpadku, tak jak předpokládá ust. 3 zákona č. 182/2006 Sb. o úpadku a způsobech jeho řešení (insolvenční zákon), tedy, že dlužník má: a) více věřitelů a b) peněžité závazky po dobu delší 30 dnů po lhůtě splatnosti a c) tyto závazky není schopen plnit (platební neschopnost). Dlužník připouští, že splňuje podmínky uvedené pod písm. a) + b), zcela jistě je však schopen své závazky plnit, to však pouze s mírným prodlením. Navrhovatelky v návrhu uvedly, že předpokládají platební neschopnost dlužníka z důvodu, že dlužník neplní své závazky po dobu delší 3 měsíců po lhůtě splatnosti. Sami však uvádějí, že jejich nejstarší pohledávky odpovídají jejich mzdovým nárokům za měsíc květen 2014, tj. nároky splatné ke dni I z této skutečnosti je zřejmé, že insolvenční návrh je podán pouze za účelem poškodit dlužníka, je podán neoprávněně, předběžně a šikanózně! Nad rámec uvedeného dlužník uvádí, že má v současné době spoustu pohledávek po splatnosti, po jejichž splacení by bez problémů uhradil veškeré své závazky vůči zaměstnancům. Pro překlenutí nepříznivé finanční situace, a aby dlužník dostál svým závazkům vůči zaměstnancům co nejdříve, jednal dlužník I o vstupu investora do jeho společnosti, a to buď formou odkoupení části obchodního podílu, či poskytnutím úvěru. K dnešnímu dni však již investor od všech jednání odstoupil, a to právě z důvodů podaného nesmyslného a lživého insolvenčního návrhu, díky čemuž vznikly a nadále mohou vznikat dlužníkovi značné škody. Co se týče jednotlivých navrhovatelek a skutečností uvedených v návrhu, tak k těmto dlužník uvádí následující: V návrhu je zcela lživě uvedeno, že některé z navrhovatelek nedostaly mzdu za měsíc duben Tato skutečnost se však nezakládá na pravdě, dlužník veškeré mzdové nároky svých zaměstnanců za měsíc duben vyrovnal. Co se týče skutečnosti, ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ LEGAL SERVICE s.r.o., IČ , DIČ CZ , se sídlem Chrudim, Palackého třída 802, PSČ www. advokatichrudim.cz / info@advokatichrudim.cz / tel: / / bank. spojení:

3 že výpovědi zaměstnanců podepisoval pan Michal Hais, tak tento tak činil z titulu své funkce, ředitele společnosti a jako takový podepisoval i pracovní smlouvy (či dohody o provedení práce) s navrhovatelkami. Tvrzení, že razítko dlužníka, resp. údaje na něm uvedené nekorespondují se sídlem společnosti, je samozřejmě také nesmyslné, když sídlo společnosti je od jejího počátku na adrese Jaurisova 515/4, Michle, Praha 4, a tomuto samozřejmě odpovídá i otisk razítka dlužníka. Se sídlem dlužníka tak souvisí i místní příslušnost soudu, který by měl řešit případný úpadek dlužníka, tj. dlužník vznáší námitku místní nepříslušnosti nadepsaného soudu. Dalším nepravdivým tvrzením je, že navrhovatelka Václava Smutná neobdržela žádnou výpověď. Tato navrhovatelka obdržela zrušení pracovního poměru ve zkušební době, a to dne 30. května Vzhledem k tomu, že tato odmítla převzetí zrušení podepsat, zaslal ji jej dlužník následně i poštou. Doručení zrušení ke dni je však dlužník samozřejmě schopen prokázat svědeckými výpověďmi dalších zaměstnanců. O skutečnosti, že navrhovatelce bylo skutečně doručeno okamžité zrušení pracovního poměru, svědčí i skutečnost, že navrhovatelka přestala docházet do zaměstnání. Vzhledem k neznalosti práva a právní jistotě doručení výpovědi zaslal následně dlužník navrhovatelce i okamžité zrušení pracovního poměru poštou, které však již bylo nadbytečné. Dále navrhovatelky uvádí, že mají v souhrnu celkovou pohledávku za dlužníkem ve výši ,- Kč. Tato částka je však zcela nesmyslná dlužník se níže vyjadřuje jednotlivě k jednotlivým navrhovatelkám: Dita Česáková pro dlužníka pracovala na základě dohody o provedení práce, tato byla ukončena ke dni dohodou. Za odpracované hodiny vznikl zaměstnankyni nárok na 4.896,- Kč hrubého, tj. její požadavek na ,- Kč je zcela nesmyslný! Marta Patakyová - pracovní poměru ukončen ve zkušební době dne , za období od do má nárok na úhradu mzdy v celkové výši ,- Kč hrubého, tj. její požadavek na ,- Kč je zcela nesmyslný! Eva Marečková - pracovní poměru ukončen ve zkušební době dne , za období od do má nárok na úhradu mzdy v celkové výši ,- Kč hrubého, tj. její požadavek na ,- Kč je zcela nesmyslný! Kristýna Judová - pracovní poměru ukončen ve zkušební době, okamžité zrušení doručeno poštou dne , zaměstnankyni vznikl nárok na mzdu v celkové výši ,- Kč hrubého, tj. její požadavek na ,- Kč je zcela nesmyslný! Jana Sodomková - pro dlužníka pracovala na základě dohody o provedení práce, tato byla ukončena ke dni dohodou. Veškeré její mzdové nároky byly vyrovnány, tj. její požadavek na ,- Kč je zcela nesmyslný! Barbora Bubeníková - pracovní poměru ukončen ve zkušební době, okamžité zrušení doručeno poštou dne , zaměstnankyni vznikl nárok na mzdu v celkové výši ,- Kč hrubého, tj. její požadavek na ,- Kč je zcela nesmyslný! ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ LEGAL SERVICE s.r.o., IČ , DIČ CZ , se sídlem Chrudim, Palackého třída 802, PSČ www. advokatichrudim.cz / info@advokatichrudim.cz / tel: / / bank. spojení:

4 Eliška Sudová - pracovní poměru ukončen ve zkušební době dne , za období od do má nárok na úhradu mzdy v celkové výši 6.741,- Kč hrubého, tj. její požadavek na ,- Kč je zcela nesmyslný! Martina Králíková - pro dlužníka pracovala na základě dohody o provedení práce, tato byla ukončena ke dni dohodou. Za odpracované hodiny vznikl zaměstnankyni nárok na ,- Kč hrubého, tj. její požadavek na ,- Kč je zcela nesmyslný! Šárka Fabiánková - pro dlužníka pracovala na základě dohody o provedení práce, tato byla ukončena ke dni dohodou. Za odpracované hodiny vznikl zaměstnankyni nárok na ,- Kč hrubého, tj. její požadavek na ,- Kč je zcela nesmyslný! Věra Praislerová - pro dlužníka pracovala na základě dohody o provedení práce, tato byla ukončena ke dni dohodou. Za odpracované hodiny vznikl zaměstnankyni nárok na 7.726,- Kč hrubého, tj. její požadavek na ,- Kč je zcela nesmyslný! Mirka Zemanová - pracovní poměru ukončen ve zkušební době dne , za období od do má nárok na úhradu mzdy v celkové výši ,- Kč hrubého, tj. její požadavek na ,- Kč je zcela nesmyslný! Václava Smutná - pracovní poměru ukončen ve zkušební době dne , za období od do má nárok na úhradu mzdy v celkové výši ,- Kč hrubého, tj. její požadavek na ,- Kč je zcela nesmyslný! Dagmar Bobáková, pracovní poměru ukončen ve zkušební době dne , za období od do má nárok na úhradu mzdy v celkové výši ,- Kč hrubého, tj. její požadavek na ,- Kč je zcela nesmyslný! Důkaz: dohody o ukončení dohod o provedení práce dle textu výpovědi z pracovního poměru ve zkušební době dle textu Ze shora uvedeného je zřejmé, že navrhovatelky v podaném návrhu uvedly zcela úmyslně nepravdivé informace, pokusily se navodit dojem, že jim dlužník dluží finanční částku v celkové výši přesahující ,- Kč, a to se zřejmým úmyslem dlužníka poškodit a zřejmě se i na jeho úkor obohatit. Mezi další nepravdivé a zavádějící informace uvedené v návrhu patří i skutečnost existence pohledávky věřitele Broker Consulting, a.s. tomuto subjektu dlužník nic nedluží a ani nikdy nedlužil. Uvedení tohoto věřitele je opět pouze tvrzením ryze účelovým a lživým! V souvislosti s podaným návrhem na zahájení insolvenčního řízení považuje dlužník za nutné dále sdělit, že podaný návrh považuje za šikanózní, účelový a lživý, jehož jediným cílem je poškodit dlužníka. V případě, že by insolvenční návrh podán nebyl, mohly být všechny pohledávky navrhovatelek uhrazeny v nejbližších dnech, v současné době bude muset dlužník vynaložit značné úsilí na zachování současných obchodních vztahů a na minimalizaci již vzniklých škod, jejichž náhradu bude následně požadovat po skutečných vinících. ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ LEGAL SERVICE s.r.o., IČ , DIČ CZ , se sídlem Chrudim, Palackého třída 802, PSČ www. advokatichrudim.cz / info@advokatichrudim.cz / tel: / / bank. spojení:

5 S ohledem na shora uvedené dlužník navrhuje, aby soud návrh na zahájení insolvenčního řízení navrhovatele odmítl v souladu s ust. 128a insolvenčního zákona pro zjevnou bezdůvodnost, když insolvenční navrhovatelé podáním insolvenčního návrhu zjevně sledují zneužití svých práv na úkor dlužníka. Kesian s.r.o. ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ LEGAL SERVICE s.r.o., IČ , DIČ CZ , se sídlem Chrudim, Palackého třída 802, PSČ www. advokatichrudim.cz / info@advokatichrudim.cz / tel: / / bank. spojení:

6

7

8 Scanned by CamScanner

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 Záznam o ověření elektronického podání doručeného na elektronickou podatelnu: Krajský soud v Hradci Králové dle vyhlášky 259/2012 Sb. Pořadové číslo zprávy: / 2014 Ev. číslo: d84e4eba a-30beeaaf146e Druh podání: Datová zpráva z ISDS ID zprávy: Věc: KSPA 53 INS 21206/2014, vyjádření k ins. návrhu Odesílatel: ID schránky: wp4tnrm Typ datové schránky: PO Osoba: ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ - Adresa: Palackého třída 802, LEGAL SERVICE s.r.o. Chrudim, CZ Dodáno do DS dne: :57:35 Odesláno do DS dne: :57:34 Č.j. příjemce: Č.j. odesílatele: Sp.zn. příjemce: KSPA 53 INS 21206/2014 Sp.zn. odesílatele: Lhůta končí: K rukám: Ne Číslo zákona: Paragraf v zákoně: Odstavec paragrafu: Písmeno v paragrafu: Ověření obálky: Značka je platná Podepsal: Informační systém datových Vystavil: PostSignum Qualified CA 2 schránek - produkční prostředí Sériové číslo certifikátu: 17481f Platnost: Antivirový test: Proběhl v systému ISDS Obsah podání: OK Elektronický podpis: Časové razítko: Platné (připojeno :57:35) Certifikát: Ověřeno na základě CRL z :29:55 Datum a čas autom. ověření: :05:49 Počet podaných příloh:15 Číslo přílohy Výsledek Název příl. CRL Identifikace podepisující osoby 1 Vyjádření k insolvenčnímu návrhu - KESIAN.pdf Podpis je platný CRL z Mgr. Martin Chlud / 188fea / 14:29: Kesian s.r.o. - plná moc.pdf 3 Kesian x Česáková_dohoda o provedení práce-ukončení.pdf 4 Kesian x Judová - zrušení ve zkušební době.pdf 5 Kesian x Králíková_dohoda o provedení práce-ukončení.pdf 6 Kesian x Patakyová_ukončení ve zk. době.pdf 7 Kesian x Sodomková_dohoda o provedení práce-ukončení.pdf 8 Kesian x Zemanová_výpověď z prac. poměru.pdf Identifikace vystavitele certifikátu T U K P R A C V PostSignum Qualified CA 2 A A N * - A - -

21 9 Kesian x Bobáková_výpověď z prac. poměru.pdf 10 Kesian x Fabiánková_dohoda o provedení práce-ukončení.pdf 11 Kesian x Klimešová zrušení ve zk. době.pdf 12 Kesian x Marečková_ukončení ve zk. době.pdf 13 Kesian x Marečková_ukončení ve zk. době.pdf 14 Kesian x Praislerová_dohoda o provedení práce-ukončení.pdf 15 Kesian x Sudová_zrušení ve zk. době.pdf Čas ověření příloh: :05:49 Ověření příloh: ověřováno automaticky Vysvětlení stavů při ověření příloh (vztaženo vždy k datu a času dodání): Stav "?" znamená, že systém tuto operaci ještě neprovedl, ale provedena bude Stav "-" znamená, že systém tuto operaci neprovádí Stav "!" znamená, že systém tuto operaci nemůže provést Stav "*" znamená, že bylo ověřeno proti CRL z uvedeného data. T Technické parametry 1 : A=splňuje N=nesplňuje U Uznávaný elektronický podpis / značka: A=připojen N=nepřipojen K Kvalifikované časové razítko: A=připojeno N=nepřipojeno P Uznáv. el. podpis kvalif. cerfikát (platnost): A=platný N=neplatný R Kvalifikované časové razítko (platnost): A=platné N=neplatné A Akreditovaný poskytovatel certifik. služeb 2 : A=ano N=ne C Kvalifikované časové razítko: A=platné N=neplatné V Vytvořeno před zneplatněním certifikátu: A=ano N=ne 1 Technické parametry velikost, formát, škodlivý kód. 2 Stav "Z"(Zahraniční) = certifikát není od české certifikační autority Kontrola podpisů a razítek byla provedena na základě CRL seznamů platných k datu a času ověření datové zprávy.

REALTY Management a.s. IČ: 276 15 669 se sídlem Žitavského 499, 156 00 Praha 5 - Zbraslav

REALTY Management a.s. IČ: 276 15 669 se sídlem Žitavského 499, 156 00 Praha 5 - Zbraslav MSPH 79 INS 9018/2014-A-14 Datovou schránkou! Městský soud v Praze Slezská 9, 120 00 Praha 2 V Praze dne 10.4.2014 K č. j.: MSPH 79 INS 9018/2014 A - 10 Věřitel: Pražská plynárenská, a.s. IČ: 601 93 492

Více

Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové 2625, 530 02 Pardubice

Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové 2625, 530 02 Pardubice Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové 2625, 530 02 Pardubice Územní pracoviště v Pardubicích Hronovická ul. 2700, 531 15 Pardubice Č. j.: 1313196/14/2801-24801-605679 Vaše zn. KSPA 60 INS 18487/2014-A-5

Více

Přílohy: Plná moc ze dne 30.05.2014 Potvrzení o pracovní neschopnosti, Josef Töre

Přílohy: Plná moc ze dne 30.05.2014 Potvrzení o pracovní neschopnosti, Josef Töre MSPH 79 INS 12078/2014-A-9 Městský soud v Praze Obchodní úsek Slezská 9 120 00 Praha 2 V Praze, dne 30. května 2014 Naše zn.: 1127/06 Ke sp.zn.: MSPH 79 INS 12078/2014 Dlužník: Promising Union, s r.o.

Více

Dobrý den, Ing. Jan Machalka. tel.: + 420 956 759 360 mob.: + 420 733 617 038 mailto: jmachalka@csas.cz http:// www.csas.cz

Dobrý den, Ing. Jan Machalka. tel.: + 420 956 759 360 mob.: + 420 733 617 038 mailto: jmachalka@csas.cz http:// www.csas.cz Dobrý den, tel.: + 420 956 759 360 mob.: + 420 733 617 038 mailto: jmachalka@csas.cz http:// www.csas.cz Krajský soud v Ostravě Havlíčkovo 1835/34 728 81 Ostrava Věřitel: Česká spořitelna, a.s. IČ 45244782

Více

Advokát Mgr. Vladan Tisovský

Advokát Mgr. Vladan Tisovský Advokát Mgr. Vladan Tisovský Ostrava Moravská Ostrava, Sokolská třída 871/6, PSČ 702 00 zapsán v seznamu advokátů vedeném mobil: 608 727 699 ČAK v Praze pod ev. číslem: 8790 e-mail: tisovsky@tisovsky.cz

Více

Signature Not Verified

Signature Not Verified Signature Not Verified SSEXTKB03 3 05.12.2014 Komerční banka, a.s. Retailové vymáhání KB Václavské nám. 42, 114 07 Praha 1 Tel.: 955 535 567 fax: 955 535 362, mobil: 724 033 073 zdenka_cervinkova@kb.cz

Více

TIMKO - 679/53, PSČ 741 01 IČ:

TIMKO - 679/53, PSČ 741 01 IČ: DOPORUČENĚ s dodejkou Krajský soud v Ostravě sp.zn.: KSOS 31 INS 282/2014 Dne 14.4. 2014 Dlužník: TIMKO - protipožární technika spol. s r.o. se sídlem: Nový Jičín, Dolní Brána 679/53, PSČ 741 01 IČ: 277

Více

-A-7 ! "!" " #$! %& ' ()) * + ,..) 3$%& 4 5!+& 6 8! 9 2 $ "!" " ?% 4!&, ( ( ( ' ( ' ( ' ( ) ( )

-A-7 ! !  #$! %& ' ()) * + ,..) 3$%& 4 5!+& 6 8! 9 2 $ !  ?% 4!&, ( ( ( ' ( ' ( ' ( ) ( ) -A-7! "!" " #$! %& ' ()) * +,..) /0 1 2 3$%& 4 5!+& 6 8! 9 2 $ "!" " Výš : 2 3$%& : 4 4$ ; $< 2 5% 4!3 2(%!; = 3+ :> 2 4"?% 4!&, ( ( ( ' ( ' ( ' ( ) ( ) 0+ 5% 4! + @ 24B +3+ B3 ; : + ; @ 3$%&(: + ; @ 3$%&

Více

Kontrola podpisů a razítek byla provedena na základě CRL seznamů platných k datu a času ověření datové zprávy.

Kontrola podpisů a razítek byla provedena na základě CRL seznamů platných k datu a času ověření datové zprávy. Záznam o ověření elektronického podání doručeného na elektronickou podatelnu: Městský soud v Praze dle vyhlášky 259/2012 Sb. Pořadové číslo zprávy: 31958 / 2014 Ev. číslo: caf83e40-7850-4066-8393-8155c180a222

Více

Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem 72254595-132665-150422112208, že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby

Více

AK2H insolvence, v.o.s. Krajský soud v Praze Nám. Kinských 5 Praha 5. Dne 11.06.2014. Sp. zn.: KSPH 70 INS 34435/2013

AK2H insolvence, v.o.s. Krajský soud v Praze Nám. Kinských 5 Praha 5. Dne 11.06.2014. Sp. zn.: KSPH 70 INS 34435/2013 AK2H insolvence, v.o.s. se sídlem Pařížská 1218/7, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 018 85 073, zapsaná v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, sp. zn. A 27325 e-mail: insolvence@ak2h.cz, ID datové

Více

Návrh na zahájení Insolvenčního řízení ( insolvenční návrh) Městský soud v Praze pracoviště Slezská 9 Praha 2 Vinohrady 120 00. Navrhovatel - věřitel:

Návrh na zahájení Insolvenčního řízení ( insolvenční návrh) Městský soud v Praze pracoviště Slezská 9 Praha 2 Vinohrady 120 00. Navrhovatel - věřitel: Mgr.Bradna Stanislav dr.h.c Písková 830/25. Praha 4 Modřany - doručovací a korespondenční adresa : P.O.BOX 46,Praha 412 Modřany PSČ: 143 01 ID:DS: 2j3jfy3 tel:731448803, e-mail: ak.mgr.bradna@volny.cz

Více

MSPH 60 INS 7809/2014-A-7

MSPH 60 INS 7809/2014-A-7 Česká spořitelna, a.s. Centrála v Praze CEN 6720 Odbor restrukturalizace a vymáhání retailových klientů CEN 6720_02 Právní vymáhání retailových pohledávek Olbrachtova 1929/62 140 00 Praha 4 tel.: email:

Více

Záznam o ověření elektronického podání doručeného na elektronickou podatelnu: Krajský soud v Brně Počet podaných příloh:26 dle vyhlášky 259/2012 Sb. Pořadové číslo zprávy: 178843 / 2014 Ev. číslo: 1ad62f61-6b33-4398-a5f7-d2c22fb34e01

Více

VOJENSKÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY Drahobejlova 1404/4, Praha 9, PSČ 190 03

VOJENSKÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY Drahobejlova 1404/4, Praha 9, PSČ 190 03 VOJENSKÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY Drahobejlova 1404/4, Praha 9, PSČ 190 03 Zapsána v obchodním rejstříku, oddíl A, vložka 7564, vedeném Městským soudem v Praze Pobočka České Budějovice, Česká

Více

doručujte na adresu: Česká spořitelna, a.s. Restrukturalizace a vymáhání retailových klientů pracoviště v Brně Jánská 10, 601 55 Brno

doručujte na adresu: Česká spořitelna, a.s. Restrukturalizace a vymáhání retailových klientů pracoviště v Brně Jánská 10, 601 55 Brno Krajskému soudu v Brně Husova 15 601 95 Brno Věřitel : Česká spořitelna,a.s., se sídlem: Praha 4, Olbrachtova 1929/62, IČ: 45244782 zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl B,

Více

Česká spořitelna, a.s. odd.právní vymáhání retailových pohledávek

Česká spořitelna, a.s. odd.právní vymáhání retailových pohledávek MSPH 89 INS 16066/2014-A-21 Česká spořitelna, a.s. odd.právní vymáhání retailových pohledávek Městský soud v Praze MSPH 89 INS 16066/2014 Divadelní 3a, Plzeň 301 00 tel.: 956747290 e-mail: jcharvatova@csas.cz

Více

CELNÍ ÚŘAD PRO STŘEDOČESKÝ KRAJ

CELNÍ ÚŘAD PRO STŘEDOČESKÝ KRAJ CELNÍ ÚŘAD PRO STŘEDOČESKÝ KRAJ 110 00, Praha 1, Washingtonova 11 Krajský soud v Praze Nám. Kinských 234/5 150 75 Praha 5 VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / TELEFON BENEŠOV KSPH 42 INS 26912/2013

Více

Bohemia Faktoring, s.r.o., se sídlem Letenská 121/8, Praha 1, 27242617, zastoupen Mgr. Petrem Budzińskim, advokátem

Bohemia Faktoring, s.r.o., se sídlem Letenská 121/8, Praha 1, 27242617, zastoupen Mgr. Petrem Budzińskim, advokátem P.O.BOX 63 595 01 Velká Bíteš ID datové schránky: dqd6m3h tel.: 775 719 359 petr@budzinski.cz Městský soud v Praze Slezská 9 120 00 Praha K sp. zn. MSPH 95 INS 21639 / 2014 Věřitel: Bohemia Faktoring,

Více

Stránka 1 z 2. Městský soud v Praze Slezská 9 120 00 Praha 2. Vyřizuje: JUDr. Pavel Janout

Stránka 1 z 2. Městský soud v Praze Slezská 9 120 00 Praha 2. Vyřizuje: JUDr. Pavel Janout DS: 7wbymv4 Městský soud v Praze Slezská 9 120 00 Praha 2 Vyřizuje: JUDr. Pavel Janout č. j.: MSPH 94 INS 24340/2013 - A - 45 VYHOTOVENÍ: 1 DS: ANO Věc: Omluva z jednání, sdělení V Opavě dne 09. 12. 2014

Více

U dlužníka evidovaného jako OSVČ: Pojistné ve výši 125 449,00 Kč Z toho

U dlužníka evidovaného jako OSVČ: Pojistné ve výši 125 449,00 Kč Z toho VŠEOBECNÁ ZDRAVOT TNÍÍ PO OJIŠ ŠŤO OVNA A ČESK KÉ REPU UBLIK KY VAŠE ZN. ZE DNE NAŠE ZN. VYŘIZUJE LINKA DATUM EMAIL Věc: Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky Regionální pobočka Ostrava, pobočka

Více

REUNION-CZ s.r.o., I 25042777, Winstona Churchilla 1328/9, 400 01 Ústí nad Labem

REUNION-CZ s.r.o., I 25042777, Winstona Churchilla 1328/9, 400 01 Ústí nad Labem Krajský soud v Brn Rooseveltova 16 601 95 Brno V Praze dne 10.12.2014 280714/Fr V itel / navrhovatel: Zástupce: REUNION-CZ s.r.o., I 25042777, Winstona Churchilla 1328/9, 400 01 Ústí nad Labem JUDr. Michal

Více

Krajský soud v Brně pracoviště Husova 15. 601 95 B r n o. V Ostravě dne 4. března 2014

Krajský soud v Brně pracoviště Husova 15. 601 95 B r n o. V Ostravě dne 4. března 2014 Krajský soud v Brně pracoviště Husova 15 601 95 B r n o V Ostravě dne 4. března 2014 Insolvenční věřitel: Tomiha s. r. o., se sídlem Ostrava - Mariánské Hory, 28. října 438/219, PSČ 709 00, IČ 294 46 767,

Více

ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ MRÁZIK

ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ MRÁZIK ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ MRÁZIK a spol. JUDr. Robert Mrázik JUDr. Petr Goláň JUDr. Alena Mráziková 674 01 Třebíč, Karlovo nám. 32/26, tel. 568 840 607, tel./fax 568 840 608 e-mail: r.mrazik@akmrazik.cz Krajský

Více

728 81 Ostrava KSOS 31 INS 8721/2014. Vážený Krajský soude, Listiny o jednotlivých závazcích - strana 6 až 25. dne 3.4.2014

728 81 Ostrava KSOS 31 INS 8721/2014. Vážený Krajský soude, Listiny o jednotlivých závazcích - strana 6 až 25. dne 3.4.2014 .UDMVNê VRXG Y 2VWUDYČ +DYOtþNRYR QiEĜHåt 728 81 Ostrava KSOS 31 INS 8721/2014 Vážený Krajský soude, posílám GRSOQČQt LQVROYHQþQtKR QiYUKX SRNUDþRYiQt Listiny o jednotlivých závazcích - strana 6 až 25

Více

Na žádost soudu, která nám byla doručena dne 6.8.2014, sdělujeme, že s výše uvedeným dlužníkem byla

Na žádost soudu, která nám byla doručena dne 6.8.2014, sdělujeme, že s výše uvedeným dlužníkem byla Městský soud v Praze K č.j.: KSBR 38 INS 24090 / 2013 Dlužník: Veronika Sanytráková, nar. 17.9.1985, bytem Brno, Martina Ševčíka 38, PSČ 625 00 CETELEM ČR, a.s., se sídlem Karla Engliše 5/3208, 150 00

Více

Návrh na zahájení insolvenčního řízení

Návrh na zahájení insolvenčního řízení Krajský soud v Praze Nám. Kinských 5 150 75 Praha 5 Navrhovatel: (věřitel), Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ 140 00 IČ: 45244782, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B,

Více

728 81 Ostrava KSOS 25 INS 18405/2014. Vážený Krajský soude, 7) Dohoda o provedení práce - od dubna 2014, 8) Pracovní smlouva (od 12.5.

728 81 Ostrava KSOS 25 INS 18405/2014. Vážený Krajský soude, 7) Dohoda o provedení práce - od dubna 2014, 8) Pracovní smlouva (od 12.5. .UDMVNê VRXG Y 2VWUDYČ +DYOtþNRYR QiEĜHåt 728 81 Ostrava KSOS 25 INS 18405/2014 Vážený Krajský soude, posílám GRSOQČQt LQVROYHQþQtKR QiYUKX QD RGGOXåHQt 1) 6H]QDP ]iyd]nĥ þhuyhqhf VUSHQ 6H]QDP PDMHWNX

Více

Signature Not Verified

Signature Not Verified Signature Not Verified SSEXTKB03 3 Retailové vymáhání KB Václavské nám. 42, 114 07 Praha 1 Tel.: 955 535 567 fax: 955 535 362, mobil: 724 033 073 zdenka_cervinkova@kb.cz V Praze dne 1. prosince 2014

Více

Insolven ní návrh (podávaný dlužníkem)

Insolven ní návrh (podávaný dlužníkem) Krajský soud v Praze Nám. Kinských 5 150 75 Praha 5 Dvojmo Insolven ní návrh (podávaný dlužníkem) Navrhovatel insolven ní dlužník: Jan Bláha, bytem Bezru ova 279, Beroun podává tento Návrh na zahájení

Více

I : 45317054 se sídlem Praha 1, Na P íkop 33 p. 969. zapsaná v Obchodním rejst íku vedeném M stským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1360

I : 45317054 se sídlem Praha 1, Na P íkop 33 p. 969. zapsaná v Obchodním rejst íku vedeném M stským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1360 Komer ní banka, a.s. Retailové vymáhání KB nám. Svobody 92/21, 631 31 Brno tel.: 955 584 325, fax: 955 584 357 e-mail: jakub_tihelka@kb.cz Krajský soud v Brn Husova 15 601 95 Brno V Brn dne 22.8.2014 V

Více

MSPH 91 INS 25583/2014-A-4

MSPH 91 INS 25583/2014-A-4 Přehled pohledávek nezhrazených k 31.8.2014 Doklad Odběratel Dat.splatnosti s DPH Var.symbol IČ 20141199 TNT Express Worldwide, spol. s r.o. 13.9.2014 67 178,40 20141199 15888959 20141217 Nutricia a.s.

Více

. Znalecká doložka. Znalecký posudek je zapsán pod po.. 084-02/2015, znaleckého deníku. Znale né a náhradu náklad ú tuji podle p ipojené likvidace.

. Znalecká doložka. Znalecký posudek je zapsán pod po.. 084-02/2015, znaleckého deníku. Znale né a náhradu náklad ú tuji podle p ipojené likvidace. . Znalecká doložka Znalecký posudek jsem podal jako znalec, jmenovaný rozhodnutím Krajského soudu v Brn, ze dne 5.12.2012,.j. Spr 4242/2011 pro základní obor ekonomika, odv tví ceny a odhady se specializací

Více

Scanned by CamScanner

Scanned by CamScanner Scanned by CamScanner Scanned by CamScanner Scanned by CamScanner EQUA BANK a.s. Karolínská 661/4 186 00 Praha 98 V c: jednostranný zápo et pohledávky V i nadepsané obchodní spole nosti eviduji pohledávku

Více

Zpráva pis o p ijatých nezbytných opat eních k zajišt ní dlužníkova majetku

Zpráva pis o p ijatých nezbytných opat eních k zajišt ní dlužníkova majetku Ing. Radim D dic, Ph.D. P edb žný insolven ní správce (pis) Sídlo Dlužník Václav Klimeš Mírová 18 KSOS 37 INS 33533/2014 703 00 Ostrava Vítkovice Bytem Krmelínská 364/164 Ú ední hodiny: Po, St: 8 14 hod

Více

:Markéta Stilzová-Bojanovice 99,252 06 Praha-Západ.

:Markéta Stilzová-Bojanovice 99,252 06 Praha-Západ. MSPH 78 INS 19902/2014-A-8!" # Komu: epodatelna@servis.justice.cz Datum: 14. 10. 2014 16:32:59 % &' ( )' '* +!,!( - /7 8;;=

Více

Věc: Doplnění vyjádření dlužníka k věřitelskému insolvenčnímu návrhu odpověd k vyjádření navrhovatele ze dne 6.3.2014

Věc: Doplnění vyjádření dlužníka k věřitelskému insolvenčnímu návrhu odpověd k vyjádření navrhovatele ze dne 6.3.2014 MSPH 93 INS 3210/2014 - A - 19 Living plus s.r.o. Jankovcova 1587/8 170 00 Praha 7 Městský soud v Praze Slezská 9 1200 Praha 2 Sp.zn.:MSPH 93 INS 3210/2014-A-2 Insolvenční věřitel: Miroslav Chum, nar.

Více

Krajský soud v Plzni Veleslavínova 40 306 17 PlzeĖ

Krajský soud v Plzni Veleslavínova 40 306 17 PlzeĖ 9\ĜL]XMH 0JU,QJ 'XãDQ.RSĜLYD $GYRNiWQtNDQFHOiĜ0JU -DURVODY(UKDUG 3UDåVNi 3O]HĖ 7HOHIRQ ID[ ZZZ DGYRNDW HUKDUG F] PRELO H PDLO NRSULYD#DGYRNDW HUKDUG F] Krajský soud v Plzni Veleslavínova 40 306 17 PlzeĖ

Více

U S N E S E N Í. čj. 30 D 898/2001-90

U S N E S E N Í. čj. 30 D 898/2001-90 čj. 30 D 898/2001-90 U S N E S E N Í Okresní soud v Karlových Varech se sídlem Moskevská 17, 360 33 Karlovy Vary, rozhodl soudní komisařkou JUDr. Lucií Gabányiovou, notářkou v Karlových Varech, se sídlem

Více

Záznam o ověření elektronického podání doručeného na elektronickou podatelnu: Krajský soud v Ústí nad Labem

Záznam o ověření elektronického podání doručeného na elektronickou podatelnu: Krajský soud v Ústí nad Labem Záznam o ověření elektronického podání doručeného na elektronickou podatelnu: Krajský soud v Ústí nad Labem dle vyhlášky 259/2012 Sb. Pořadové číslo zprávy: 5685 / 2015 Ev. číslo: bfcd2ed3-c318-4965-b40e-23c9d65c99bf

Více

titul před titul za rodné číslo datum narození (nebylo-li přiděleno rodné číslo)

titul před titul za rodné číslo datum narození (nebylo-li přiděleno rodné číslo) Návrh na vklad do katastru nemovitostí podle 4 zákona č. 265/1992 Sb. Spisová značka Určeno: Katastrálnímu úřadu pro Katastrální pracoviště vyplní katastrální úřad I. Údaje o účastnících řízení fyzických

Více

Telefónica O2 Czech Republic, a.s. člen dozorčí rady. Smlouva o výkonu funkce člena dozorčí rady

Telefónica O2 Czech Republic, a.s. člen dozorčí rady. Smlouva o výkonu funkce člena dozorčí rady DNE Telefónica O2 Czech Republic, a.s. a člen dozorčí rady Smlouva o výkonu funkce člena dozorčí rady OBSAH: 1. Povinnosti Člena dozorčí rady...3 2. Povinnosti Společnosti...4 3. Závěrečná ustanovení...5

Více

Jihomoravský kraj odbor kancelář hejtmana Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj odbor kancelář hejtmana Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj odbor kancelář hejtmana Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. SpZn. Vyřizuje/linka V Brně JMK 73070/2006 S-JMK 73070/2006/OKH Svitáková/1506 7.6.

Více

Seznam vět drobného majetku - jen nenulové aktuální stavy ECO-SUN s.r.o.

Seznam vět drobného majetku - jen nenulové aktuální stavy ECO-SUN s.r.o. Strana 1 dr1 HP tiskárna 1,00 1,00 6 069,0000 100 986 dr3 Monitor Samsung LCD 24 SM T240 1,00 1,00 7 670,0000 100 986 Monitor dr4 zateplení tiskárny 1,00 1,00 6 950,0000 200 1057 dr5 Počítač Esprimo P2530/Intel

Více

Protokol o výběru dodavatele

Protokol o výběru dodavatele Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 : U vojenské nemocnice 1200/1 16902 Praha Specifikace VZ Název VZ: Spotřební materiál IT

Více

Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa

Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa Registrační číslo ÚP: CHPM-provoz Úřad práce ČR krajská pobočka v: Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa 76 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění

Více

OBEC VYSOČANY Obecně závazná vyhláška č. 1/2011

OBEC VYSOČANY Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 OBEC VYSOČANY Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo obce Vysočany se na svém zasedání dne 23.02.2011 usnesením č.3/2011/26 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

Mgr. Ondřej Svoboda, soudní exekutor DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

Mgr. Ondřej Svoboda, soudní exekutor DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Mgr. Ondřej Svoboda, soudní exekutor Beranových 130, 199 00 Praha 18 - Letňany tel./fax: +420 266 314 206; email: urad@eupraha9.cz; IDDS: hhwv2xp www.eupraha9.cz Číslo jednací: 184ED 3/14-03 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

Více

U SN E SE N Í : 4 C 212/2012-123 Okresní soud Brno-venkov v soudkyní JUDr. Ivou Bagarovou v se sídlem zastoupeného Mgr. Michalem Müllerem, advokátem se sídlem Praha 1, Bílkova, 2) Petra Hegyi soudního

Více

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem L. J.

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem L. J. Materiál číslo: 19 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Vyjád ení k návrhu dlužníka na povolení oddlužení

Vyjád ení k návrhu dlužníka na povolení oddlužení Komer ní banka, a.s. Retailové vymáhání KB Václavské nám. 42, 114 07 Praha 1 Tel.: 955 535 257, fax: 955 535 362; mobil: 724 518 736 jakub_kubos@kb.cz Krajský soud v Hradci Králové datovou schránkou ke

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Veřejná zakázka SUSEN Polarizační mikroskop Příloha - Návrh smlouvy Vzor formuláře krycího listu Informace o kvalifikaci Veřejná

Více

MSPH 60 INS 21510/2014-A-7

MSPH 60 INS 21510/2014-A-7 Městský soud v Praze V Praze, dne 27.8.2014 Dlužník: Jiří Vlček nar. 1.2.1983 bytem Modřínová 613, Aš doručovací adresa Nádvorní 134, Praha 7, PSČ 170 00 právně zastoupen Mgr. Ing. Michaelou Šafářovou,

Více

OŠKS 13. Název materiálu: Navýšení kapitálu Městské sportovní Turnov, s.r.o.

OŠKS 13. Název materiálu: Navýšení kapitálu Městské sportovní Turnov, s.r.o. Podklady na zasedání ZM dne: 29.01.2015 OŠKS 13. Název materiálu: Navýšení kapitálu Městské sportovní Turnov, s.r.o. Předkládá: Vypracoval: Bc. Jindřich Kořínek - jednatel MST, s. r. o., Mgr. Martina Pokorná

Více

Signature Not Verified. Česká spořitelna, a.s.

Signature Not Verified. Česká spořitelna, a.s. Signature Not Verified Česká spořitelna, a.s. eská spo itelna, a.s. CEN 6720_02, tým Právní vymáhání retailových pohledávek Olbrachtova 1929/62 140 00, Praha 4 e-mail: LPavelka@csas.cz tel:

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 08. 04. 2015 Věc: Odměny uvolněným a neuvolněným členům zastupitelstva a další odměny Předkládá: Ing. Eva Burešová, starostka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 20.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST Příloha č. 2 Dotačního programu Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program Podpora aktivit v oblasti prevence rizikových projevů chování u dětí a mládeže

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0767 Šablona: III/2 2. č. materiálu: VY_ 32_INOVACE_135 Jméno

Více

Mgr. Michal Müller, advokát

Mgr. Michal Müller, advokát Mgr. Michal Müller, advokát Krajský soud v Ostravě Havlíčkovo nábř. č. 34 728 81 Ostrava 1 do datové schránky Věřitel: BONUS PRAHA Investment a.s., IČ 282 14 374, se sídlem Vinohradská 1511/230, Strašnice,

Více

0 ċ 6 T S K Ý S O U D V P R A Z E P R A C O V, â 7 ċ 6 L E Z S K Á Slezská 9 120 00 PRAHA 2 tel.: 224 172 111

0 ċ 6 T S K Ý S O U D V P R A Z E P R A C O V, â 7 ċ 6 L E Z S K Á Slezská 9 120 00 PRAHA 2 tel.: 224 172 111 0 ċ 6 T S K Ý S O U D V P R A Z E P R A C O V, â 7 ċ 6 L E Z S K Á Slezská 9 120 00 PRAHA 2 tel.: 224 172 111.UDMVNê VRXG Y %UQČ - SUDFRYLãWČ +XVRYD Husova 15 601 95 Brno V Praze dne 09.10.2014 sp. zn.

Více

300/2008 Sb. ZÁKON. ze dne 17. července 2008 o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů. 1 Předmět úpravy

300/2008 Sb. ZÁKON. ze dne 17. července 2008 o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů. 1 Předmět úpravy 300/2008 Sb. ZÁKON ze dne 17. července 2008 o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: 1 Předmět úpravy (1) Tento zákon upravuje a)

Více

Název školy: Střední odborné učiliště Domažlice Číslo projektu:cz.1.07/1.5.00/34.0639 Předmět: Právo Tematický okruh: Pracovní právo Téma: Pracovní

Název školy: Střední odborné učiliště Domažlice Číslo projektu:cz.1.07/1.5.00/34.0639 Předmět: Právo Tematický okruh: Pracovní právo Téma: Pracovní Název školy: Střední odborné učiliště Domažlice Číslo projektu:cz.1.07/1.5.00/34.0639 Předmět: Právo Tematický okruh: Pracovní právo Téma: Pracovní poměr 3. ročník obor 66-41-L/01 Obchodník 3. ročník obor

Více

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU Rada Karlovarského kraje (dále jen rada ) se usnesla na těchto Pravidlech pro

Více

Formulář návrhu projektu pro 4. veřejnou soutěž programu ALFA

Formulář návrhu projektu pro 4. veřejnou soutěž programu ALFA Formulář návrhu projektu pro 4. veřejnou soutěž programu ALFA Tento dokument slouží pouze jako předběžný informativní materiál, který není právně závazný, není součástí hodnotícího procesu, nelze se na

Více

U S N E S E N Í. Č.j.: KSPH 70 INS 9082/2015-A-19

U S N E S E N Í. Č.j.: KSPH 70 INS 9082/2015-A-19 Č.j.: KSPH 70 INS 9082/2015-A-19 U S N E S E N Í Krajský soud v Praze rozhodl samosoudcem JUDr. Tomášem Malým v insolvenční věci dlužníka: Libor Hájek, nar. 29.11.1978, IČO 659 27 052, bytem 285 47 Křesetice,

Více

Mgr. Ondřej Svoboda, soudní exekutor DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

Mgr. Ondřej Svoboda, soudní exekutor DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Číslo jednací: 184ED 1/16 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Soudní exekutor Mgr. Ondřej Svoboda, Exekutorský úřad Praha 9 se sídlem Beranových 130, 199 00 Praha - Letňany, v souladu s ustanovením 76 odst. 2 zák. č. 120/2001

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 27.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení NÁVRH USNESENÍ Rada města k žádosti Úřadu

Více

Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců

Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců Určeno pro záznamy Úřadu práce ČR: RZ Tiskopis vyplňte, prosím, strojem nebo hůlkovým písmem Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců 110 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti,

Více

Zákon o elektronickém podpisu

Zákon o elektronickém podpisu Zákon o elektronickém podpisu Zaručený elektronický podpis Je jednoznačně spojen s podepisující osobou (jen fyzická osoba!); umožňuje identifikaci podepisující osoby ve vztahu k datové zprávě; byl vytvořen

Více

418/2001 Sb. VYHLÁŠKA

418/2001 Sb. VYHLÁŠKA 418/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti ze dne 19. listopadu 2001 o postupech při výkonu exekuční a další činnosti Ministerstvo spravedlnosti stanoví podle 131 písm. e) zákona č. 120/2001 Sb.,

Více

Obsah a text 300/2008 Sb. - poslední stav textu nabývá účinnost až od 1. 7.2010. 300/2008 Sb. ZÁKON ze dne 17. července 2008

Obsah a text 300/2008 Sb. - poslední stav textu nabývá účinnost až od 1. 7.2010. 300/2008 Sb. ZÁKON ze dne 17. července 2008 Obsah a text 300/2008 Sb. - poslední stav textu nabývá účinnost až od 1. 7.2010 300/2008 Sb. ZÁKON ze dne 17. července 2008 o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů Změna: 190/2009 Sb.

Více

SMLOUVA NA ZABEZPEČENÍ SLUŽBY čj ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO VOJENSKÉ ZAŘÍZENÍ 1484 Libavá FORMOU STRAVOVACÍCH POUKÁZEK

SMLOUVA NA ZABEZPEČENÍ SLUŽBY čj ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO VOJENSKÉ ZAŘÍZENÍ 1484 Libavá FORMOU STRAVOVACÍCH POUKÁZEK Vojenské zařízení 1484 Libavá V Libavé dne Čj. Výtisk číslo : Počet listů : 7 SMLOUVA NA ZABEZPEČENÍ SLUŽBY čj ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO VOJENSKÉ ZAŘÍZENÍ 1484 Libavá FORMOU STRAVOVACÍCH POUKÁZEK I. Smluvní

Více

Nájemní smlouva podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany

Nájemní smlouva podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany Nájemní smlouva podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany Statutární město Přerov se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

AMU1 Monitorování bezpečného života letounu (RYCHLÝ PŘEHLED)

AMU1 Monitorování bezpečného života letounu (RYCHLÝ PŘEHLED) 20. Července, 2009 AMU1 Monitorování bezpečného života letounu (RYCHLÝ PŘEHLED) ZLIN AIRCRAFT a.s. Oddělení Výpočtů letadel E-mail: safelife@zlinaircraft.eu AMU1 Monitorování bezpečného života letounu

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE KRÁLOVSKÉ VINOHRADY. Šrobárova 1150/50, 100 34 Praha 10, IČ: 00064173

FAKULTNÍ NEMOCNICE KRÁLOVSKÉ VINOHRADY. Šrobárova 1150/50, 100 34 Praha 10, IČ: 00064173 FAKULTNÍ NEMOCNICE KRÁLOVSKÉ VINOHRADY Šrobárova 1150/50, 100 34 Praha 10, IČ: 00064173 JAK ŽÁDAT O NAHLÍŽENÍ DO ZDRAVOTNICKÉ DOKUMENTACE, POŘIZOVÁNÍ JEJÍCH VÝPISŮ NEBO KOPIÍ Vážená paní, vážený pane,

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona III/2: CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České

Více

Přijetí daru schválení darovací smlouvy

Přijetí daru schválení darovací smlouvy Kancelář městského úřadu Zastupitelstvo města Lysá nad Labem dne 2.3.2016 Přijetí daru schválení darovací smlouvy Zpráva se předkládá z důvodu: Přijetí daru od Svatý Florián-Dobrovolní hasiči roku,z.s.

Více

Ž A D A T E L ÚČEL A POUŽITÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ, KRITERIA FINANČNÍ SPOLUÚČAST ŽADATELE

Ž A D A T E L ÚČEL A POUŽITÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ, KRITERIA FINANČNÍ SPOLUÚČAST ŽADATELE 1/8 Ž A D A T E L Žadatelem může být právnická i fyzická osoba, která je vlastníkem kulturní památky 1, případně památkově hodnotné nemovitosti 2 situované na území. ÚČEL A POUŽITÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ,

Více

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A sp. zn. 095 Ex 1278/14/U 02-033 D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A Soudní exekutor Exekutorského úřadu Prahy 4 J U D r. J a n a T v r d k o v á, oprávněná k vedení exekuce na základě pověření Okresního soudu

Více

U S N E S E N Í. dne 9. dubna 2013, v 09.30 hodin v budově Okresního soudu ve Vyškově, dv. č. 226

U S N E S E N Í. dne 9. dubna 2013, v 09.30 hodin v budově Okresního soudu ve Vyškově, dv. č. 226 č.j. 9 E 94/2012-95 U S N E S E N Í Okresní soud ve Vyškově rozhodl samosoudcem Mgr. Silvií Knollovou ve věci výkonu rozhodnutí zpeněžením majetku zůstavitelky JUDr. Hany Kabelkové, nar. 5.9.1943, zemř.

Více

VNITŘNÍ NORMA (Směrnice) č. 4/2010

VNITŘNÍ NORMA (Směrnice) č. 4/2010 Město Štramberk Náměstí 9, 742 66 VNITŘNÍ NORMA (Směrnice) č. 4/2010 Oběh účetních dokladů Platnost: od roku 2010 Pro účetní případy roku 2010, použití od zahájení účtování účetních případů roku 2010.

Více

Advokátní kancelář. Šárka Kincelová, s.r.o.

Advokátní kancelář. Šárka Kincelová, s.r.o. Vrchní soud v Praze Prostřednictvím: Krajského soudu v Praze Nám. Kinských 5 150 75 Praha 5 K č.j. KSPH 36 INS 19280/2013-A-38 Věřitel - navrhovatel: CALDERSHOT FINANCE LTD., se sídlem 788-790 Finchley

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.01.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.01.2015 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 30.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření Dodatku č.1 ke smlouvě o realizaci překládky

Více

Všeobecné pojistné podmínky pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře

Všeobecné pojistné podmínky pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře Všeobecné pojistné podmínky pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře Článek 1 Úvodní ustanovení Pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře platí příslušná ustanovení občanského

Více

SILNIČNÍ DAŇ U OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ

SILNIČNÍ DAŇ U OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ SILNIČNÍ DAŇ U OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ Název školy Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště Název DUMu VY_32_INOVACE_UCE1414 Autor Ing. Martina

Více

739 39 Lučina č.p. 1

739 39 Lučina č.p. 1 739 39 Lučina č.p. 1 Směrnice pro zadávání veřejných zakázek obce Lučina Datum: 2011 Zpracoval: Schvalovací doložka: Ing. Dagmar Veselá, místostarostka Toto znění směrnice pro zadávání veřejných zakázek

Více

STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Šrobárova 48, 100 41 PRAHA 10 272 185 111, fax 271 732 377, e-mail: posta@sukl.cz

STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Šrobárova 48, 100 41 PRAHA 10 272 185 111, fax 271 732 377, e-mail: posta@sukl.cz STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV tel. Šrobárova 48, 100 41 PRAHA 10 272 185 111, fax 271 732 377, e-mail: posta@sukl.cz Poznamenáno do spisu dne 13.02.2013 SP. ZN. VYŘIZUJE/LINKA DATUM SUKLS7843/2012 MUDr.

Více

Městská část Praha - Kunratice. Divadlo v parku, o.p.s. SMLOUVA O VÝPŮJČCE

Městská část Praha - Kunratice. Divadlo v parku, o.p.s. SMLOUVA O VÝPŮJČCE 16 002 2 00 Městská část Praha - Kunratice a Divadlo v parku, o.p.s. SMLOUVA O VÝPŮJČCE TATO SMLOUVA O VÝPŮJČCE BYLA UZAVŘENA DLE UST. 2193 A NÁSL. ZÁK. Č. 89/2012 SB. OBČANSKÝ ZÁKONÍK, V PLATNÉM ZNĚNÍ

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Městys Štěpánov nad Svratkou

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Městys Štěpánov nad Svratkou Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 2 Č. j.: KUJI 33305/2015 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse Štěpánov nad Svratkou se sídlem Štěpánov

Více

SMLOUVA Č.. /2014. (dále jen Smlouva ) Česká republika Česká správa sociálního zabezpečení

SMLOUVA Č.. /2014. (dále jen Smlouva ) Česká republika Česká správa sociálního zabezpečení SMLOUVA Č.. /2014 uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném a účinném znění (dále jen Občanský zákoník ), mezi níže uvedenými

Více

Krajský soud v Brně pracoviště Husova 15 601 95 Brno. Sp.zn.: KSBR 44 INS 17300/2014. V Modřicích dne 11.9.2014. Insolvenční navrhovatel:

Krajský soud v Brně pracoviště Husova 15 601 95 Brno. Sp.zn.: KSBR 44 INS 17300/2014. V Modřicích dne 11.9.2014. Insolvenční navrhovatel: FI Holding, a. s., se sídlem : Brněnská 404, 664 42 Modřice IČ: 270 88 707, DIČ : CZ27088707 Tel.: +420 533 440 251, +420 608 100 214, +420 608 100 215 Společnost zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl

Více

Nařízení vlády č. 590/2006 Sb., kterým se stanoví okruh a rozsah jiných důležitých osobních překážek v práci

Nařízení vlády č. 590/2006 Sb., kterým se stanoví okruh a rozsah jiných důležitých osobních překážek v práci Nařízení vlády č. 590/2006 Sb., kterým se stanoví okruh a rozsah jiných důležitých osobních překážek v práci (ze dne 12. prosince 2006) Vláda nařizuje podle 199 odst. 2 zákona č. 262/2006 Sb., zákoník

Více

Článek 1. Základní ustanovení

Článek 1. Základní ustanovení KUPNÍ SMLOUVA k nákupu stravovacích poukázek pro rok 2015 uzavřená v souladu s 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, obec Bohuňovice, si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace na akci Modernizace a intenzifikace ČOV Bohuňovice, která je podporována

Více

POJISTĚTE SI SVŮJ KLID!

POJISTĚTE SI SVŮJ KLID! POJISTĚTE SI SVŮJ KLID! Uzavřením POJIŠTĚNÍ VÝDAJŮ získáte jistotu, že budete mít na rodinné výdaje i v případě: pracovní neschopnosti ztráty zaměstnání PODMÍNKY PRO PŘISTOUPENÍ Soubor pojištění A (pro

Více

Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy. Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu

Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy. Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu

Více

Projekty PPP vní aspekty. Martin Vacek, advokát PETERKA & PARTNERS v.o.s. Praha, Bratislava

Projekty PPP vní aspekty. Martin Vacek, advokát PETERKA & PARTNERS v.o.s. Praha, Bratislava Projekty PPP Právn vní aspekty Martin Vacek, advokát PETERKA & PARTNERS v.o.s. Praha, Bratislava Pojem PPP definice a účel PPP (jak chápat PPP, mýty o PPP) PPP jako prostředek zajišťování veřejných potřeb

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ. Č. j.: S 064-R/00-353/140/Ná V Praze dne 9. 5. 2000

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ. Č. j.: S 064-R/00-353/140/Ná V Praze dne 9. 5. 2000 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ Č. j.: S 064-R/00-353/140/Ná V Praze dne 9. 5. 2000 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže, ve správním řízení zahájeném dne 10. 3.

Více

728 81 Ostrava 1 25. Dlužník/navrhovatel: O 268 63 154, sídlem Stonavská 2179, Doly, 735 06 Karviná, zapsaná u Krajského soudu v

728 81 Ostrava 1 25. Dlužník/navrhovatel: O 268 63 154, sídlem Stonavská 2179, Doly, 735 06 Karviná, zapsaná u Krajského soudu v Krajský soud v 728 81 Ostrava 1 25 Ke sp. zn.: KSOS 25 INS 10525/2016 Dlužník/navrhovatel: O 268 63 154, sídlem Stonavská 2179, Doly, 735 06 Karviná, zapsaná u Krajského soudu v Zastoupen: Petrem Kuhnem,

Více