WS1701 Vlastnosti: Rádiem řízený čas s možností manuálního nastavení Předpověď počasí se stavy slunečno, mírně zataženo, zataženo, deštivo a

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "WS1701 Vlastnosti: Rádiem řízený čas s možností manuálního nastavení Předpověď počasí se stavy slunečno, mírně zataženo, zataženo, deštivo a"

Transkript

1

2 WS1701 Vlastnosti: Rádiem řízený čas s možností manuálního nastavení Předpověď počasí se stavy slunečno, mírně zataženo, zataženo, deštivo a protrhávání oblačnosti VF přijímací frekvence 433 MHz Maximálně 3 volitelné VF kanály s bezdrátovým teplotním senzorem (Jeden bezdrátový teplotní senzor přiložen) Přenosový rozsah: 30 metrů (otevřený prostor) Rozsah měření: Vnitřní teplota: 0 C ~ +50 C Vlhkost: 30 % ~ 90 % Venkovní teplota: -50 C ~ +70 C Funkce teplotní výstrahy Paměť max./min. vlhkosti, vnitřní a venkovní teploty Zobrazení fáze měsíce Indikace přílivu, prostřední fáze přílivu/odlivu a odlivu Indikátor nízkého napětí baterií pro venkovní dálkový senzor Nekonečný kalendář až do roku 2069 Volitelný 12/24 hodinový formát zobrazení času Dny v týdnu lze zobrazit v 8 jazycích Volitelná instalace na stěnu nebo na stojan na stůl Baterie: Hlavní jednotka : 2x 1,5 V velikosti AA (stejnosm.) Jednotka teplotního senzoru : 2x 1,5 V velikosti AA (stejnosm.)

3 Vzhled hlavní jednotky Část A - LCD displej A1: Předpověď počasí A2: Tendence barometrického tlaku A3: Venkovní teplota A4: Tendence venkovní teploty A5: Vnitřní teplota A6: Vnitřní vlhkost A7: Fáze měsíce a indikace přílivu A8: Zobrazení času Část B - Tlačítka B1: Tlačítko ALARM B2: Tlačítko CHANNEL (Kanál) B3: Tlačítko MODE (Režim) B4: Tlačítko SNZ/LIGHT (Opakované buzení/osvětlení) B5: Tlačítko ALERT (Výstraha) B6: Tlačítko MAX/MIN B7: Tlačítko +(12/24)/ WEATHER (Počasí) B8: Tlačítko - ( C/ F) B9: Tlačítko RESET (Vynulovat)

4 Část C - Konstrukce C1: Otvor pro montáž na stěnu C2: Prostor pro baterie C3: Stojan Vzhled jednotky teplotního senzoru D1: Venkovní teplota D2: LED indikátor přenosu D3: Teplotní sonda D4: Tlačítko C/ F D5: Přepínač pro volbu kanálů D6: Tlačítko TX D7: Otvor pro montáž na stěnu D8: Prostor pro baterie Instalace: Vložte baterie. Pomocí předmětu s hrotem stiskněte tlačítko RESET (B9) Rádiem řízené hodiny: Po vložení nových baterií začne budík automaticky vyhledávat VF signál 433 MHz pro registraci nové jednotky teplotního senzoru. Po registraci nových kanálů nebo stisku tlačítka CHANNEL (B2) pro zastavení vyhledávání bude budík vyhledávat časový signál DCF ( na LCD displeji bliká). Během vyhledávání signálu DCF nebo signálu teplotního senzoru nebudou tlačítka fungovat, pokud nedojde ke správnému příjmu nebo manuálnímu zastavení.

5 Aby byla zajištěna správná synchronizace času, každý den ve 3.00 ráno vyhledává budík automaticky časový signál. Pokud nedojde k navázání spojení, vyhledávání se zastaví ( zmizí z LCD displeje) a provede se znovu ve 4.00 ráno, 5.00 ráno a 6.00 ráno. Manuální vyhledávání časového signálu DCF budíkem můžete aktivovat přidržením tlačítka - (B8) po dobu 3 sekund. Pokud nedojde k navázání spojení, vyhledávání se zastaví. ( zmizí z LCD displeje). Stiskněte tlačítko - (B8) pro zastavení vyhledávání během příjmu časového signálu DCF. blikání indikuje, že právě probíhá příjem časového signálu DCF rozsvícení indikuje úspěšný příjem signálu Manuální nastavení času: Podržte tlačítko MODE (B3) po dobu 3 sekund pro vstup do režimu nastavení hodin/kalendáře. Pomocí tlačítka + (B7) nebo - (B8) proveďte nastavení a stiskněte tlačítko MODE (B3) pro potvrzení každého nastavení. Sekvence nastavení se zobrazuje takto: hodiny, minuty, sekundy, rok, sekvence měsíc/den, měsíc, den, časové pásmo, jazyk pro zobrazení dnů v týdnu. Pro zobrazení dnů v týdnu lze vybrat z 8 jazyků: němčina, angličtina, ruština, dánština, holandština, italština, španělština a francouzština. Jazyky a odpovídající zkratky pro každý den v týdnu se zobrazují v následující tabulce. Jazyk Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Německy, GE SO MO DI MI DO FR SA Anglicky, EN SU MO TU WE TH FR SA Rusky, RU BC NH BT CP HT NT CY Dánsky, DA SO MA TI ON TO FR LO Holandsky, NE ZO MA DI WO DO VR ZA Italsky, IT DO LU MA ME GI VE SA Španělsky, ES DO LU MA MI JU VI SA Francouzsky, FR DI LU MA ME JE VE SA

6 Pásmo se používá u zemí, kde lze přijímat signál DCF, avšak časové pásmo je odlišné od německého času. Jestliže je čas země posunutý vůči německému času o 1 hodinu dopředu, měli byste pásmo nastavit na 1. Pak se budou hodiny automaticky nastavovat na čas posunutý o 1 hodinu vpřed vzhledem k přijímanému signálu. Režim nastavení času se po 5 sekundách nečinnosti automaticky ukončí. Pokud je nastaven režim letního času, svítí na LCD displeji nápis DST 12/24 režim zobrazení hodin: Stiskem tlačítka +(12/24) (B7) vyberte režim zobrazení 12 nebo 24 hodin. Budík s funkcí opakovaného buzení (Snooze): Stiskem tlačítka MODE (B3) vyberte zobrazení: Čas Datum/Měsíc/Den v týdnu Čas alarmu ( se zobrazuje na LCD displeji) Když je na displeji zobrazen čas alarmu, můžete přidržením tlačítka MODE (B3) na 3 sekundy vstoupit do režimu nastavení času alarmu. Pomocí tlačítka + (B7) nebo - (B8) nastavte čas alarmu. Stiskem tlačítka ALARM (B1) zapněte nebo vypněte alarm. Pokud je alarm aktivní, zobrazuje se na LCD displeji. Když dojde k aktivaci alarmu, můžete stiskem tlačítka SNZ / LIGHT (B4) aktivovat opakované buzení (snooze). Alarm se na 5 minut vypne a pak se znovu zapne. Alarm s opakovaným buzením můžete vypnout stiskem jakéhokoliv tlačítka. Funkce předpověď počasí: Po vložení baterií nebo přidržení tlačítka WEATHER (B7) na 3 sekundy bude ikona počasí blikat (LCD-A1). Pomocí tlačítka + (B7) nebo - (B8) zadejte aktuální počasí. Stiskem tlačítka MODE (B3) potvrďte nastavení. Pokud není právě zadané počasí správné, nemusí být předpověď počasí přesná. Předpověď počasí obsahuje celkem 5 různých druhů počasí. znamená Slunečno.

7 znamená Mírně zataženo. znamená Zataženo. znamená Deštivo znamená Protrhávání oblačnosti. V případě jakýchkoliv rozporů v předpovědi počasí mezi místní meteorologickou stanicí a touto jednotkou by měla být předpověď místní meteorologické stanice přesnější. Výrobce nenese žádnou zodpovědnost za jakékoliv problémy, které se mohou vyskytnout vlivem nesprávné předpovědi této jednotky. Ukazatel tendence na LCD displeji indikuje tendenci barometrického tlaku. indikuje rostoucí tendenci barometrického tlaku. indikuje neměnnou tendenci barometrického tlaku. indikuje klesající tendenci barometrického tlaku. Funkce pro záznam maximální/minimální vnitřní/venkovní teploty a vlhkosti: Stiskem tlačítka MAX/MIN (B6) můžete zobrazit maximální zaznamenanou vnitřní/venkovní teplotu a vlhkost. se zobrazí na LCD displeji Dalším stiskem tlačítka MAX/MIN (B6) můžete zobrazit minimální zaznamenanou vnitřní/venkovní teplotu a vlhkost.

8 se zobrazí na LCD displeji. Pro smazání zaznamenané maximální a minimální naměřené hodnoty podržte tlačítko MAX/MIN (B6) po dobu 3 sekund. Teploměr: Stiskem tlačítka -( C / F) (B8) vyberte režim zobrazení vnitřní/venkovní teploty - ve stupních Celsia/ Fahrenheita. Postup registrace jednotky venkovního teplotního senzoru: Po vložení nových baterií aktivuje hlavní jednotka automaticky příjem informací přenášených z venkovního teplotního senzoru pro měření venkovní teploty. Po vložení baterií bude teplotní senzor automaticky přenášet informace o teplotě do hlavní jednotky. Prostor pro baterie (D8) teplotního senzoru je umístěn za zadním krytem (pro otevření je nutno odšroubovat). Pokud máte více než jeden externí vysílač (maximálně 3), vyberte kanál, CH1, CH2 nebo CH3 pro zajištění toho, aby před vložením baterií každý teplotní senzor přenášel odlišný kanál. Přepínač pro výběr kanálů (D5) najdete v zadní části teplotního senzoru. Stiskněte tlačítko TX (D6) na jednotce teplotního senzoru pro manuální přenos teploty do hlavní jednotky. Hlavní jednotka po obdržení informací o teplotě pípne. Zobrazení venkovní teploty: Stiskněte tlačítko CHANNEL (B2) pro zobrazení teploty 3 kanálů. Sekvence se zobrazuje takto: Stiskněte Stiskněte Stiskněte Tlačítko CHANNEL Tlačítko CHANNEL Tlačítko CHANNEL Střídavé zobrazení 3 kanálů Podržte tlačítko CHANNEL (B2) po dobu 3 sekund pro manuální zrušení nevyužitého kanálu. Pokud nastane příjem z nového kanálu, provede se znovu automatická registrace nového kanálu. Pokud není u existujícího kanálu zobrazená žádná teplota (na LCD displeji se zobrazuje - -. ), podržte na 3 sekundy tlačítko CHANNEL (B2) pro zrušení daného kanálu a proveďte nový příjem kanálu (ozve se pípnutí ). Potom

9 stiskněte tlačítko TX (D6) na jednotce teplotního senzoru pro manuální přenos signálu do hlavní jednotky. Ukazatel tendence na LCD displeji indikuje tendenci venkovní teploty. indikuje vzrůstající venkovní teplotu. indikuje neměnnou venkovní teplotu. indikuje klesající venkovní teplotu. Stiskněte tlačítko C / F (D4) na jednotce teplotního senzoru pro volbu zobrazení údajů teplotního senzoru v režimu stupňů Celsia nebo Fahrenheita. Používání teplotní sondy s kabelem o délce 1,5 m: Připojte sondu (D3) do zástrčky na pravé straně jednotky teplotního senzoru. Položte kovové pouzdro ven a ponechte jednotku teplotního senzoru ve vnitřních prostorách, aby nedocházelo k zamrzání baterie při poklesu venkovní teploty pod -20 C. Vždy používejte teplotní sondu pro měření teploty tehdy, když je teplota v následujícím rozsahu: -50 C ~ 0 C a +50 C ~ + 70 C Funkce teplotní výstrahy: Podržte tlačítko ALERT (B5) na 3 sekundy pro vstup do režimu nastavení teplotní výstrahy; číslice pro indikaci teploty budou blikat. Stiskem tlačítka + (B7) nebo - (B8) vyberte vnitřní nebo vnější CH1, CH2 a CH3 teplotní výstrahu. Stiskem tlačítka ALERT potvrďte nastavení. Stiskem tlačítka + (B7) nebo - (B8) nastavte horní a dolní teplotní limit. Stiskem tlačítka ALERT (B5) potvrďte nastavení. Stiskem tlačítka ALERT (B5) funkci teplotní výstrahy zapněte nebo vypněte (pokud je tato funkce zapnutá, zobrazí se na LCD displeji ). Fáze měsíce a indikace přílivu/odlivu Na LCD displeji se zobrazuje fáze měsíce pro každý den.

10 A: Nov B: Dorůstající srpek C: První čtvrť D: Dorůstající vypouklý E: Úplněk F: Ubývající vypouklý G: Poslední čtvrť H: Ubývající srpek Stav přílivu/odlivu: H : Příliv M: Prostřední fáze přílivu/odlivu L: Odliv Indikace nízkého napětí baterií: Ikona nízkého napětí baterií, která se objevuje v řádku pro indikaci venkovní teploty u konkrétního kanálu znamená, že baterie externího vysílače kanálu mají nízké napětí. Baterie by se měly vyměnit. Podsvícení: Stiskem tlačítka SNZ/LIGHT (B4) můžete na 5 sekund rozsvítit podsvícení. Poznámka: Pokud jednotka nefunguje správně, stiskněte pomocí předmětu s hrotem nulovací tlačítko (reset) (B9). Nepokládejte budík do blízkosti míst, kde se vyskytují zdroje rušení/kovové rámy jako např. počítače nebo televizory. V případě vyjmutí baterií ztratí budík informace o čase. Během vyhledávání časového signálu DCF nebo signálu teplotního senzoru nebudou tlačítka fungovat, pokud nedojde ke správnému příjmu nebo manuálnímu zastavení. Režim všech nastavení se po 5 sekundách nečinnosti automaticky ukončí.

11 WS1701 Vlastnosti: Rádiom riadený čas s možnosťou manuálneho nastavenia Predpoveď počasia so stavmi: slnečno, mierne zatiahnuté, zatiahnuté, daždivo a pretrhávanie oblačnosti VF prijímacia frekvencia 433 MHz Maximálne 3 voliteľné VF kanály s bezdrôtovým teplotným senzorom (Jeden bezdrôtový teplotný senzor priložený) Prenosový rozsah: 30 metrov (otvorený priestor) Rozsah meraní: Vnútorná teplota: 0 C ~ +50 C Vlhkosť: 30 % ~ 90 % Vonkajšia teplota: -50 C ~ +70 C Funkcia teplotnej výstrahy Pamäť max./min. vlhkosti, vnútornej a vonkajšej teploty Zobrazení fáze mesiaca Indikácia prílivu, prostredná fáza prílivu/odlivu a odlivu Indikátor nízkeho napätia batérií pre vonkajší diaľkový senzor Nekonečný kalendár až do roku 2069 Voliteľný 12/24 hodinový formát zobrazenia času Dni v týždni je možné zobraziť v 8 jazykoch Voliteľná inštalácia na stenu alebo na stojan na stôl Batérie: Hlavná jednotka : 2x 1,5 V veľkosti AA (jednosm.) Jednotka teplotného senzoru : 2x 1,5 V veľkosti AA (jednosm.)

12 Vzhľad hlavnej jednotky Časť A - LCD displej A1: Predpoveď počasia A2: Tendencia barometrického tlaku A3: Vonkajšia teplota A4: Tendencia vonkajšej teploty A5: Vnútorná teplota A6: Vnútorná vlhkosť A7: Fáze mesiaca a indikácia prílivu A8: Zobrazenie času Časť B - Tlačidlá B1: Tlačidlo ALARM B2: Tlačidlo CHANNEL (Kanál) B3: Tlačidlo MODE (Režim) B4: Tlačidlo SNZ/LIGHT (Opakované budenie/osvetlenie) B5: Tlačidlo ALERT (Výstraha) B6: Tlačidlo MAX/MIN B7: Tlačidlo +(12/24)/ WEATHER (Počasie) B8: Tlačidlo - ( C/ F) B9: Tlačidlo RESET (Vynukovať)

13 Časť C - Konštrukcia C1: Otvor pre montáž na stenu C2: Priestor pre batérie C3: Stojan Vzhľad jednotky teplotného senzoru D1: Vonkajšia teplota D2: LED indikátor prenosu D3: Teplotné sonda D4: Tlačidlo C/ F D5: Prepínač pre voľbu kanálov D6: Tlačidlo TX D7: Otvor pre montáž na stenu D8: Priestor pre batérie Inštalácia: Vložte batérie. Pomocou predmetu s hrotom stlačte tlačidlo RESET (B9) Rádiom riadené hodiny: Po vložení nových batérií začne budík automaticky vyhľadávať VF signál 433 MHz pre registráciu novej jednotky teplotného senzoru. Po registrácii nových kanálov alebo stlačení tlačidla CHANNEL (B2) pre zastavenie vyhľadávania bude budík vyhľadávať časový signál DCF ( na LCD displeji bliká). V priebehu vyhľadávania signálu DCF alebo signálu teplotného senzoru nebudú tlačidlá fungovať, pokiaľ nedôjde k správnemu príjmu alebo manuálnemu

14 zastaveniu. Aby bola zaistená správna synchronizácia času, každý deň o 3:00 ráno vyhľadáva budík automaticky časový signál. Pokiaľ nedôjde k naviazaniu spojenia, vyhľadávanie sa zastaví ( zmizne z LCD displeja) a začne sa znovu o 4.00 ráno, 5.00 ráno a 6.00 ráno. Manuálne vyhľadávanie časového signálu DCF budíkom môžete aktivovať pridržaním tlačidla - (B8) na 3 sekundy. Pokiaľ nedôjde k naviazaniu spojenia, vyhľadávanie sa zastaví. ( zmizne z LCD displeja). Stlačte tlačidlo - (B8) pre zastavení vyhľadávania v priebehu príjmu časového signálu DCF. blikanie indikuje, že práve prebieha príjem časového signálu DCF rozsvietenie indikuje úspešný príjem signálu Manuálne nastavenie času: Podržte tlačidlo MODE (B3) na 3 sekundy pre vstup do režimu nastavenia hodín/kalendára. Pomocou tlačidla + (B7) alebo - (B8) nastavte a stlačte tlačidlo MODE (B3) pre potvrdenie každého nastavenia. Sekvencia nastavenia sa zobrazuje takto: hodiny, minúty, sekundy, rok, sekvencia mesiac/deň, mesiac, deň, časové pásmo, jazyk pre zobrazení dní v týždni. Pre zobrazenie dní v týždni je možné vybrať z 8 jazykov: nemčina, angličtina, ruština, dánčina, holandčina, taliančina, španielčina a francúzština. Jazyky a odpovedajúce skratky pre každý deň v týždni sa zobrazujú v nasledujúcej tabuľke. Jazyk Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Nemecky, GE SO MO DI MI DO FR SA Anglicky, EN SU MO TU WE TH FR SA Rusky, RU BC NH BT CP HT NT CY Dánsky, DA SO MA TI ON TO FR LO Holandsky, NE ZO MA DI WO DO VR ZA Taliansky, IT DO LU MA ME GI VE SA Španielsky, ES DO LU MA MI JU VI SA Francúzsky, FR DI LU MA ME JE VE SA

15 Pásmo sa používa u krajín, kde je možné prijímať signál DCF, avšak časové pásmo je odlišné od nemeckého času. Ak je čas krajiny posunutý voči nemeckému času o 1 hodinu dopredu, mali by ste pásmo nastaviť na 1. Potom sa budú hodiny automaticky nastavovať na čas posunutý o 1 hodinu dopredu voči prijímanému signálu. Režim nastavenia času sa po 5 sekundách nečinnosti automaticky ukončí. Pokiaľ je nastavený režim letného času, svieti na LCD displeji nápis DST 12/24 režim zobrazenia hodín: Stlačením tlačidla +(12/24) (B7) vyberte režim zobrazenia 12 alebo 24 hodín. Budík s funkciou opakovaného budenia (Snooze): Stlačením tlačidla MODE/SET (B3) vyberte zobrazenie: Čas Dátum/Mesiac/Deň v týždni Čas alarmu ( sa zobrazuje na LCD displeji) Keď je na displeji zobrazený čas alarmu, môžete pridržaním tlačidla MODE (B3) na 3 sekundy vstúpiť do režimu nastavenia času alarmu. Pomocou tlačidla + (B7) alebo - (B8) nastavte čas alarmu. Stlačením tlačidla ALARM (B1) zapnete alebo vypnete alarm. Pokiaľ je alarm aktívny, zobrazuje sa na LCD displeji. Keď dôjde k aktivácii alarmu, môžete stlačením tlačidla SNZ / LIGHT (B4) aktivovať opakované budenie (snooze). Alarm sa na 5 minút vypne a potom sa znovu zapne. Alarm s opakovaným budením môžete vypnúť stlačením akéhokoľvek tlačidla. Funkcia predpoveď počasia: Po vložení batérií alebo pridržaní tlačidla WEATHER (B7) na 3 sekundy bude ikona počasia blikať (LCD-A1). Pomocou tlačidla + (B7) alebo - (B8) zadajte aktuálne počasie. Stlačením tlačidla MODE (B3) potvrďte nastavenie. Pokiaľ nie je práve zadané počasie správne, nemusí byť predpoveď počasia presná. Predpoveď počasia obsahuje celkom 5 rôznych druhov počasia. znamená Slnečno.

16 znamená Mierne zatiahnuté. znamená Zatiahnuté. znamená Daždivo znamená Pretrhávanie oblačnosti. V prípade akýchkoľvek rozporov v predpovedi počasia medzi miestnou meteorologickou stanicou a touto jednotkou by mala byť predpoveď miestnej meteorologickej stanice presnejšia. Výrobca nenesie žiadnu zodpovednosť za akékoľvek problémy, ktoré sa môžu vyskytnúť vplyvom nesprávnej predpovede tejto jednotky. Ukazovateľ tendencie na LCD displeji indikuje tendenciu barometrického tlaku. indikuje rastúcu tendenciu barometrického tlaku. indikuje nemennú tendenciu barometrického tlaku. indikuje klesajúcu tendenciu barometrického tlaku. Funkcia pre záznam maximálnej/minimálnej vnútornej/vonkajšej teploty a vlhkosti: Stlačením tlačidla MAX/MIN (B6) môžete zobraziť maximálnu zaznamenanú vnútornú/vonkajšiu teplotu a vlhkosť. sa zobrazí na LCD displeji

17 Ďalším stlačením tlačidla MAX/MIN (B6) môžete zobraziť minimálnu zaznamenanú vnútornú/vonkajšiu teplotu a vlhkosť. sa zobrazí na LCD displeji. Pre zmazanie zaznamenanej maximálnej a minimálnej nameranej hodnoty podržte tlačidlo MAX/MIN (B6) na 3 sekundy. Teplomer: Stlačením tlačidla -( C / F) (B8) vyberte režim zobrazenia vnútornej/vonkajšej teploty - v stupňoch Celsia/ Fahrenheita. Postup registrácie jednotky vonkajšieho teplotného senzoru: Po vložení nových batérií aktivuje hlavná jednotka automaticky príjem informácií prenášaných z vonkajšieho teplotného senzoru pre meranie vonkajšej teploty. Po vložení batérií bude teplotný senzor automaticky prenášať informácie o teplote do hlavnej jednotky. Priestor pre batérie teplotného senzoru je umiestený za zadným krytom (pre otvorenie je nutné odšraubovať). Pokiaľ máte viac než jeden externý vysielač (maximálne 3), vyberte kanál, CH1, CH2 alebo CH3 pre zaistenie toho, aby pred vložením batérií každý teplotný senzor prenášal odlišný kanál. Prepínač pre výber kanálov (D5) nájdete v zadnej časti teplotného senzoru. Stlačte tlačidlo TX (D6) na jednotke teplotného senzoru pre manuálny prenos teploty do hlavnej jednotky. Hlavná jednotka po obdržaní informácií o teplote pípne. Zobrazenie vonkajšej teploty: Stlačte tlačidlo CHANNEL (B2) pre zobrazení teploty 3 kanálov. Sekvencia sa zobrazuje takto: Stlačte Stlačte Stlačte Tlačidlo CHANNEL Tlačidlo CHANNEL Tlačidlo CHANNEL striedavé zobrazenie 3 kanálov Podržte tlačidlo CHANNEL (B2) na 3 sekundy pre manuálne zrušenie nevyužitého kanálu. Pokiaľ nastane príjem z nového kanálu, znovu sa automaticky registruje nový kanál. Pokiaľ nie je u existujúceho kanálu zobrazená žiadna teplota (na LCD displeji sa zobrazuje - -. ), podržte na 3 sekundy tlačidlo CHANNEL (B2) pre

18 zrušenie daného kanálu a skúste nový príjem kanálu (ozve sa pípnutie ). Potom stlačte tlačidlo TX (D6) na jednotke teplotného senzoru pre manuálny prenos signálu do hlavnej jednotky. Ukazovateľ tendencie na LCD displeji indikuje tendenciu vonkajšej teploty. indikuje vzrastajúcu vonkajšiu teplotu. indikuje nemennú vonkajšiu teplotu. indikuje klesajúcu vonkajšiu teplotu. Stlačte tlačidlo C / F (D4) na jednotke teplotného senzoru pre voľbu zobrazenia údajov teplotného senzoru v režime stupňov Celsia alebo Fahrenheita. Používanie teplotnej sondy s káblom s dĺžkou 1,5 m: Pripojte sondu (D3) do zástrčky na pravej strane jednotky teplotného senzoru. Položte kovové puzdro von a ponechajte jednotku teplotného senzoru vo vnútorných priestoroch, aby nedochádzalo k zamŕzaniu batérie pri poklese vonkajšej teploty pod -20 C. Vždy používajte teplotnú sondu pre meranie teploty vtedy, keď je teplota v nasledujúcom rozsahu: -50 C ~ 0 C a +50 C ~ + 70 C Funkcia teplotnej výstrahy: Podržte tlačidlo ALERT (B5) na 3 sekundy pre vstup do režimu nastavenia teplotnej výstrahy; číslice pre indikáciu teploty budú blikať. Stlačením tlačidla + (B7) alebo - (B8) vyberte vnútornú alebo vonkajšiu CH1, CH2 a CH3 teplotnú výstrahu. Stlačením tlačidla ALERT potvrďte nastavenie. Stlačením tlačidla + (B7) alebo - (B8) nastavte horný a dolný teplotní limit. Stlačením tlačidla ALERT (B5) potvrďte nastavenie. Stlačením tlačidla ALERT (B5) funkciu teplotnej výstrahy zapnete alebo vypnete (pokiaľ je táto funkcia zapnutá, zobrazí sa na LCD displeji ). Fáza mesiaca a indikácia prílivu/odlivu Na LCD displeji sa zobrazuje fáza mesiaca pre každý deň.

19 A: Nov B: Dorastajúci mesiac C: Prvá štvrť D: Cúvajúci mesiac E: Spln F: Cúvajúci mesiac G: Posledná štvrť H: Dorastajúci mesiac Stav prílivu/odlivu: H : Príliv M: Prostredná fáza prílivu/odlivu L: Odliv Indikácie nízkeho napätia batérií: Ikona nízkeho napätia batérií, ktorá sa objavuje v riadku pre indikáciu vonkajšej teploty u konkrétneho kanálu znamená, že batérie externého vysielača kanálu majú nízke napätie. Batérie by sa mali vymeniť. Podsvietenie: Stlačením tlačidla SNOOZE/LIGHT (B4) môžete na 5 sekúnd rozsvietiť podsvietenie. Poznámka: Pokiaľ jednotka nefunguje správne, stlačte pomocou predmetu s hrotom nulovacie tlačidlo (reset). Nepokladajte budík do blízkosti miest, kde sa vyskytujú zdroje rušenia/kovové rámy ako napr. počítače alebo televízory. V prípade vytiahnutia batérií stratí budík informácie o čase. V priebehu vyhľadávania signálu DCF alebo signálu teplotného senzoru nebudú tlačidlá fungovať, pokiaľ nedôjde k správnemu príjmu alebo manuálnemu zastaveniu. Režim všetkých nastavení sa po 5 sekundách nečinnosti automaticky ukončí.

Jednotka teplotního senzoru : 75 x 113 x 20 mm

Jednotka teplotního senzoru : 75 x 113 x 20 mm WS1815 Vlastnosti: Rádiem řízený čas s možností manuálního nastavení Měření barometrického tlaku -Předpověď počasí se stavy slunečno, mírně zataženo, zataženo, deštivo a protrhávání oblačnosti. -Sloupcový

Více

NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ WS

NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ WS NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ WS 1715 Funkce: - Čas ovládaný rádiem s možností manuálního nastavení. - Předpověď počasí jasno - polojasno/oblačno - deštivo - přívalový déšť. - Přijímací frekvence 433MHz RF. - Až

Více

NÁVOD K POUŽITÍ WS 1790. Prohlášení o shodě

NÁVOD K POUŽITÍ WS 1790. Prohlášení o shodě Prohlášení o shodě Rádiové zařízení s ustanovenými nařízeními vlády č. 426/2000 Sb., kterými se stanoví technické požadavky na rádiová a na telekomunikační koncová zařízení. Dovozce: HP TRONIC Zlín spol.

Více

DIGITÁLNí BUDÍK JVD. 1. Vlastnosti NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ. 2. Hlavní jednotka- vzhled

DIGITÁLNí BUDÍK JVD. 1. Vlastnosti NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ. 2. Hlavní jednotka- vzhled (CZ) DIGITÁLNí BUDÍK JVD NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ 1. Vlastnosti 1.1 Čas - Rádiem řízený čas - Kalendář do roku 2099 - Den v týdnu v 8 jazycích - Duální budík (2 nezávislé časy buzení) 1.2 Teplota - Měřitelný

Více

1. Instalace. Předmluva

1. Instalace. Předmluva Bezdrátová meteorologická stanice AMBIENTE 1. Instalace Předmluva Zakoupili jste si bezdrátovou meteorologickou stanici. Můžete tak sledovat klima v místnosti (teplota/vlhkost), měřit venkovní teplotu

Více

/CZ/ Nástěnné hodiny Jumbo, řízené rádiovým signálem obj. č. 113959

/CZ/ Nástěnné hodiny Jumbo, řízené rádiovým signálem obj. č. 113959 /CZ/ Nástěnné hodiny Jumbo, řízené rádiovým signálem obj. č. 113959 Návod na použití Děkujeme, ţe jste si vybrali tento Hama výrobek. Před prvním pouţitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k pouţití

Více

/CZ/ meteostanice Color EWS-1200

/CZ/ meteostanice Color EWS-1200 /CZ/ meteostanice Color EWS-1200 Návod na použití Děkujeme, že jste si zakoupili tuto meteostanici nové generace s pohybovým senzorem. Byla navržena a vyrobena s použitím nejmodernější technologie a kvalitních

Více

MODE, +, -, HISTORY, CHANNEL, SNOOZE/LIGHT.

MODE, +, -, HISTORY, CHANNEL, SNOOZE/LIGHT. WS 6750 uživatelský manuál meteostanice Prosím, pozorně si přečtěte pokyny k použití, abyste se seznámili s funkcemi a způsoby provozu před použitím jednotky. Technické detaily Šest kláves: MODE, +, -,

Více

Bezdrátová meteostanice KLASIK Model: RS8706E3 Návod k použití

Bezdrátová meteostanice KLASIK Model: RS8706E3 Návod k použití Bezdrátová meteostanice KLASIK Model: RS8706E3 Návod k použití CZ Přehled zobrazovaných údajů Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Věříme, že s ním

Více

Poznámky: T093, T093A Meteostanice WH-5029. Návod k použití

Poznámky: T093, T093A Meteostanice WH-5029. Návod k použití Poznámky: T093, T093A Meteostanice WH-5029 Návod k použití 12 1 Přečtěte si prosím tento manuál pečlivě ještě před instalací meteorologické stanice. Obsah balení Opatrně rozbalte a vyjměte obsah: 1x hlavní

Více

SWS 280. User s manual. Uživatelská příručka. Používateľská príručka. Felhasználói kézikönyv. Instrukcja użytkownika EN CZ SK HU PL WEATHER STATION

SWS 280. User s manual. Uživatelská příručka. Používateľská príručka. Felhasználói kézikönyv. Instrukcja użytkownika EN CZ SK HU PL WEATHER STATION SWS 280 User s manual Uživatelská příručka Používateľská príručka Felhasználói kézikönyv Instrukcja użytkownika WEATHER STATION METEOROLOGICKÁ STANICE METEOROLOGICKÁ STANICA METEOROLÓGIAI ÁLLOMÁS STACJA

Více

Meteorologická stanice Meteo Max

Meteorologická stanice Meteo Max Meteorologická stanice Meteo Max Pozn.: Před zprovozněním přístroje si pečlivě přečtěte návod k použití. Funkce venkovní teplota přenášená pomocí bezdrátového vysílače (433MHz) se zobrazením tendence možnost

Více

Návod k použití Bezdrátový více-zónový digitální teploměr IC-91655. Verze 2007

Návod k použití Bezdrátový více-zónový digitální teploměr IC-91655. Verze 2007 Návod k použití Bezdrátový více-zónový digitální teploměr IC-91655 Verze 2007 BEZDRÁTOVÝ SENZOR ZÁKLADNOVÁ STANICE VLASTNOSTI A TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKLADNOVÁ STANICE Měření vnitřní i venkovní teploty

Více

BEZDRÁTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE

BEZDRÁTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE BEZDRÁTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE Časové údaje: volba 12 nebo 24hodinového formátu Zobrazení data a dne v týdnu Nepřetržitý kalendář až do roku 2099 Dva budíky Automatická funkce opakovaného buzení Barometr:

Více

CZ Návod k použití SM-004 METEOSTANICE. Ref.č. : 990004 Rév. 1.00-25/01/12

CZ Návod k použití SM-004 METEOSTANICE. Ref.č. : 990004 Rév. 1.00-25/01/12 CZ Návod k použití SM-004 METEOSTANICE Ref.č. : 990004 Rév. 1.00-25/01/12 1 OBSAH I) POPIS 3 1) OBSAH BALENÍ 3 2) FUNKCE 3 3) VLOŽENÍ BATERIÍ 3 4) POPIS TLAČÍTEK 3 5) NASTAVENÍ BEZDRÁTOVÉHO SPOJENÍ 4 6)

Více

WIFI METEOROLOGICKÁ STANICE, 4 DNY

WIFI METEOROLOGICKÁ STANICE, 4 DNY WIFI METEOROLOGICKÁ STANICE, 4 DNY Art.-Nr. 6087150 Příručka Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pečlivě tento návod dříve, než uvedete přístroj do provozu. Příručku

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 64 03 54

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 64 03 54 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 64 03 54 Tento budík řízený rádiovým časovým signálem DCF-77 Vás probudí na sekundu přesně a zobrazí Vám kromě času ještě datum a aktuální měsíční fázi. Pomocí posuvného přepínače

Více

Univerzálne dia kové ovládanie TV SAT DVD AUX

Univerzálne dia kové ovládanie TV SAT DVD AUX TV SAT DVD AUX Skôr, než začnete používať diaľkový ovládač, budete musieť vykonať jeden z nasledujúcich krokov: Nastavenie na strane diaľkového ovládača A. Nastavenie pomocou kódu výrobcu 1. Zapnite zariadenie,

Více

Meteorologická stanice - GARNI 835 Arcus (Garni technology)

Meteorologická stanice - GARNI 835 Arcus (Garni technology) Meteorologická stanice - GARNI 835 Arcus (Garni technology) POPIS Meteorologická stanice s barevným inverzním V.A. displejem s ultra černým pozadím s možností volby nastavení zobrazení až z 256 barev.

Více

Meteorologická stanice - VENTUS 831

Meteorologická stanice - VENTUS 831 Meteorologická stanice - VENTUS 831 POPIS Meteorologická stanice zobrazuje čas řízený rádiovým signálem DCF-77, měří barometrický tlak, vnitřní teplotu a relativní vlhkost, pomocí bezdrátových čidel měří

Více

Meteostanice T101 NÁVOD K OBSLUZE. Obsah

Meteostanice T101 NÁVOD K OBSLUZE. Obsah 6 Technické specifikace Senzor: Vzdálenost přenosu ve volném prostoru: 100m max. Frekvence: 433MHz Rozsah teplot: -40 C až +65 C Rozlišení: 0,1 C Interval měření: 48s Krytí: IPX3 Napájení: 2xAAA 1,5V alkalická

Více

Návod k obsluze Obj.č.:

Návod k obsluze Obj.č.: 1 Návod k obsluze Obj.č.: 646 152 Tato meteorologická stanice měří venkovní a vnitřní teploty a tlak vzduchu pomocí jednoho až tří externích venkovních čidel. Přenos naměřených dat s dosahem až 30 m (ve

Více

Návod k obsluze T098 - Meteostanice WS638PS

Návod k obsluze T098 - Meteostanice WS638PS Návod k obsluze T098 - Meteostanice WS638PS Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení výrobku

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 64 60 39

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 64 60 39 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 64 60 39 Jakmile se ráno probudíte, získáte okamžitě nejdůležitější informace o čase, teplotě nebo o počasí. A na stěně či na stropě Vaší ložnice uvidíte, která hodina udeřila.

Více

PROFESIONÁLNÍ METEOROLOGICKÁ STANICE OREGON SCIENTIFIC

PROFESIONÁLNÍ METEOROLOGICKÁ STANICE OREGON SCIENTIFIC Roman Gajda, Zahradní 14, 701 00 Ostrava 1, CZECH REPUBLIC tel. : (+ 420) 59 661 12 19 tel.: (+420) 603 18 18 41 e-mail: info@garni-meteo.cz PROFESIONÁLNÍ METEOROLOGICKÁ STANICE OREGON SCIENTIFIC Profesionální

Více

Meteorologická stanice - GARNI 735

Meteorologická stanice - GARNI 735 Meteorologická stanice - GARNI 735 POPIS Meteorologická stanice s měřením vnitřní a vnější teploty, relativní vlhkosti, barometrického tlaku, rychlosti a směru větru, dešťových srážek a předpovědí počasí

Více

Návod na použití. Meteorologická stanice s budíkem 2730

Návod na použití. Meteorologická stanice s budíkem 2730 Meteorologická stanice s budíkem 2730 Návod na použití Vážený zákazníku, blahopřejeme Vám k nákupu výrobku Tesla. Přečtěte si pozorně tento návod na obsluhu a poté jej uschovejte pro případnou pozdější

Více

SWS 165 NÁVOD K OBSLUZE TENKÁ DOTYKOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE S BEZDRÁTOVÝM ČIDLEM V PÁSMU 868 MHZ

SWS 165 NÁVOD K OBSLUZE TENKÁ DOTYKOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE S BEZDRÁTOVÝM ČIDLEM V PÁSMU 868 MHZ SWS 165 NÁVOD K OBSLUZE TENKÁ DOTYKOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE S BEZDRÁTOVÝM ČIDLEM V PÁSMU 868 MHZ Tento jedinečný výrobek je určen pro každodenní použití v domácnosti nebo kanceláři po dlouhou dobu. Abyste

Více

/CZ/ Cestovní budík Mini, bílý obj. č

/CZ/ Cestovní budík Mini, bílý obj. č /CZ/ Cestovní budík Mini, bílý obj. č. 128787 Návod k obsluze Popis - Třísegmentové zobrazení hodin, času buzení a data - zobrazení aktuálního času v hodinách a minutách - zobrazení času buzení v hodinách

Více

Budík s meteostanicí DCF

Budík s meteostanicí DCF Budík s meteostanicí DCF CZ Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Věříme, že s ním budete plně spokojen. Tento návod slouží pro správné používání výrobku.

Více

SWS 30 METEOROLOGICKÁ STANICA. Návod na obsluhu

SWS 30 METEOROLOGICKÁ STANICA. Návod na obsluhu METEOROLOGICKÁ STANICA SWS 30 Návod na obsluhu Ďakujeme vám, že ste si zakúpili tento výrobok. Pred inštaláciou a nastavovaním stanice si prosím prečítajte celý návod na obsluhu obsahuje dôležité informácie

Více

BEZDRÔTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICA

BEZDRÔTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICA BEZDRÔTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICA Časové údaje: voľba 12 alebo 24hodinového formátu Zobrazenie dátumu a dňa v týždni Nepretržitý kalendár až do roku 2099 Dva budíky Automatická funkcia opakovaného budenia

Více

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK 2 Originál prohlášení o shodě se nachází v návodě na obsluhu v anglickém jazyce, který je součástí balení. PMR Vysílač 3 OBSAH 1. POUŽITÍ BEZDRÁTOVÉHO

Více

/CZ/ Meteostanice EWS-810, bílá obj. č. 123127

/CZ/ Meteostanice EWS-810, bílá obj. č. 123127 Ovládací prvky a indikace A Základna 1 Den 2 Měsíc 3 Den v týdnu 4 Symbol alarmu/budíku 5 Letní čas 6 Symbol baterie (základna) 7 Teplota v místnosti 8 Venkovní teplota 9 Indikace kanálů 10 Přepínání kanálů

Více

Rádiem řízené projekční hodiny s barevnou předpovědí počasí BAR339P

Rádiem řízené projekční hodiny s barevnou předpovědí počasí BAR339P Rádiem řízené projekční hodiny s barevnou předpovědí počasí BAR339P Návod k obsluze 1 Obsah Úvod... 3 Popis výrobku... 3 Pohled zepředu 3 Pohled zezadu 4 Dálkový senzor 5 Začínáme... 5 Napájení 5 Dálkový

Více

SWS 105. User s manual. Návod k obsluze. Návod na obsluhu. Használati útmutató. Instrukcja obsługi EN CZ SK HU PL

SWS 105. User s manual. Návod k obsluze. Návod na obsluhu. Használati útmutató. Instrukcja obsługi EN CZ SK HU PL SWS 105 User s manual Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obsługi WEATHER STATION WITH 2-DAY WEATHER FORECAST METEOROLOGICKÁ STANICE S 2DENNÍ PŘEDPOVĚDÍ POČASÍ METEOROLOGICKÁ

Více

NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE

NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE VAROVANIE: NEVYSTAVUJTE PRÍSTROJ DAŽĎU ALEBO VLHKOSTI. V PRÍSTROJI NIESÚ ŽIADNE ČASTI OPRAVITEĹNÉ SPOTREBITEĹOM. VŽDY SA OBRACAJTE NA KVALIFIKOVANÝ AUTORIZOVANÝ SERVIS. Informácie o ochrane životného prostredia

Více

STRUČNÝ NÁVOD NA OBSLUHU DATALOGERA KIMO KT110 / 150

STRUČNÝ NÁVOD NA OBSLUHU DATALOGERA KIMO KT110 / 150 STRUČNÝ NÁVOD NA OBSLUHU DATALOGERA KIMO KT110 / 150 1. Inštalácia softvéru KILOG Pre dokončenie inštalácie je potrebné potvrdiť všetky čiastkové inštalácie, ktoré sa budú ponúkať v inštalačnom okne. Strana

Více

MERAČ TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX Návod na obsluhu

MERAČ TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX Návod na obsluhu MERAČ TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX-5001 Návod na obsluhu 1.Úvod Ďakujeme vám, že ste si kúpili merací prístroj teploty, vlhkosti a rosného bodu. Pred začatím práce venujte niekoľko minút prečítaniu

Více

Izbové regulátory ZAP/VYP

Izbové regulátory ZAP/VYP Október, 2013 Izbové regulátory ZAP/VYP Exacontrol Exacontrol 7 Exacontrol 7R Všeobecná prezentácia Rad regulátorov a názvoslovie Nazvanie regulátorov Exabasic (SD2000) Protherm Exacontrol Exacontrol 7

Více

OVO ne mecky mluví cí radiem r í zeny budí k s teplome rem a vlhkome rem

OVO ne mecky mluví cí radiem r í zeny budí k s teplome rem a vlhkome rem OVO ne mecky mluví cí radiem r í zeny budí k s teplome rem a vlhkome rem Obsah 1. Vlastnosti... 2 2. LCD displej... 2 3. Tlačítka... 3 3.1. Horní strana... 3 3.2. Zadní strana... 4 4. Napájení... 4 4.1.

Více

Meteorologická stanice Maxim II BEZDRÁTOVÝ SYSTÉM 868 MHz's

Meteorologická stanice Maxim II BEZDRÁTOVÝ SYSTÉM 868 MHz's Meteorologická stanice Maxim II BEZDRÁTOVÝ SYSTÉM 868 MHz's Návod pro obsluhu ÚVOD: Blahopřejeme k nákupu této meteorologické stanice s bezdrátovým systémem 868MHz pro přenos venkovní teploty a vlhkosti

Více

Uživatelský manuál Meteorologická stanice TECHNOLINE WS-2300

Uživatelský manuál Meteorologická stanice TECHNOLINE WS-2300 Uživatelský manuál Meteorologická stanice TECHNOLINE WS-2300 Obsah Obsah... 1 Úvodní upozornění:... 2 Požadavky na hardware PC:... 2 Obsah balení:... 2 Nastavení:... 2 Zapojení:... 2 Popis obrazovky:...

Více

Užívateľský manuál. Popis produktu. 1)Ovládacie tlačidlo nahor 2)Tlačidlo MENU. 3)Ovládacie tlačidlo dolu. 4)Slot pre micro SD kartu 5)Objektív

Užívateľský manuál. Popis produktu. 1)Ovládacie tlačidlo nahor 2)Tlačidlo MENU. 3)Ovládacie tlačidlo dolu. 4)Slot pre micro SD kartu 5)Objektív Užívateľský manuál Popis produktu Popis 1)Ovládacie tlačidlo nahor 2)Tlačidlo MENU 4)Slot pre micro SD kartu 5)Objektív 3)Ovládacie tlačidlo dolu 6)Reproduktor 7)Potvrdzujúce tlačidlo 8)Prepínanie režimu

Více

/CZ/ meteostanice Color EWS-1300 obj. č. 123135

/CZ/ meteostanice Color EWS-1300 obj. č. 123135 /CZ/ meteostanice Color EWS-1300 obj. č. 123135 Návod na použití Děkujeme, že jste si zakoupili náš Hama výrobek. Přečtěte si, prosím, důkladně následující návod na použití a důležité informace. Návod

Více

088U0212. Návod na použitie Izbový termostat CF-RD s displejom

088U0212. Návod na použitie Izbový termostat CF-RD s displejom 088U0212 Návod na použitie Obsah 1. Prehľad funkcií... 3 2. Inštalácia / prihlásenie... 3 3. Nastavenia teploty... 4 4. Test rádiového spojenia... 5 5. Montáž... 5 6. Nulovanie / odinštalovanie... 6 7.

Více

TomTom Referenčná príručka

TomTom Referenčná príručka TomTom Referenčná príručka Obsah Rizikové zóny 3 Rizikové zóny vo Francúzsku... 3 Upozornenia na rizikové zóny... 3 Zmena spôsobu upozornenia... 4 tlačidlo Ohlásiť... 4 Nahlásenie novej rizikovej zóny

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

NÁVOD K OBSLUZE Objednací číslo:

NÁVOD K OBSLUZE Objednací číslo: NÁVOD K OBSLUZE Objednací číslo: 64 60 79 Tato meteorologická stanice Vám zprostředkuje důležité informace, které se týkají počasí: Zobrazení pokojové a venkovní teploty včetně naměřených minimálních a

Více

Bezdrátová meteostanice WS 1600. Obj. č.: 64 61 88

Bezdrátová meteostanice WS 1600. Obj. č.: 64 61 88 Bezdrátová meteostanice WS 1600 Obj. č.: 64 61 88 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup bezdrátové meteostanice WS 1600. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité

Více

Bezdrátová meteorologická stanice RF-104 NÁVOD K POUŽITÍ

Bezdrátová meteorologická stanice RF-104 NÁVOD K POUŽITÍ BEZDRÁTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE RF-104 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah návodu k použití I. VLASTNOSTI 3 II. POPIS VÝROBKU 3 III. OVLÁDÁNÍ 5 1. INSTALACE BATERIÍ 5 2. FUNKCE 5 A. ZÁKLADNÍ FUNKCE 5 B. RÁDIEM OVLÁDANÉ

Více

Rozložení tlačítek na Vašich hodinách se může l i š i t od vyobrazeného modelu.

Rozložení tlačítek na Vašich hodinách se může l i š i t od vyobrazeného modelu. RB 4571 CZ Hlavní jednotka (přijímač) A Tlačítko SNOOZE /LIGHT (opakování / světlo) B Tlačítko TEMP MAX / MIN (teplota max/min) C Tlačítko SET (řízení) D Tlačítko WAVE (vlny) E Tlačítko C / F F Tlačítko

Více

Projekční hodiny s rádiově řízeným časem se zobrazením interiérové/ exterérové teploty MODEL: RMR329P

Projekční hodiny s rádiově řízeným časem se zobrazením interiérové/ exterérové teploty MODEL: RMR329P Projekční hodiny s rádiově řízeným časem se zobrazením interiérové/ exterérové teploty MODEL: RMR329P Návod k obsluze 1 Obsah Úvod... 3 Přehled zařízení... 3 Začínáme... 5 Dálkový senzor... 6 Hodiny...

Více

Návod k obsluze,,meteostanice S3

Návod k obsluze,,meteostanice S3 Návod k obsluze,,meteostanice S3 1 Popis zařízení Pohled zepředu Barevné ikony předpovědi počasí Venkovní teplota Venkovní teplota Venkovní vlhkost Venkovní vlhkost Ukazatel tendence tlaku Ikona VF Kanál

Více

088U0210. Návod na použitie Izbový termostat CF-RS (štandardný model)

088U0210. Návod na použitie Izbový termostat CF-RS (štandardný model) 088U0210 Návod na použitie Izbový termostat CF-RS (štandardný model) Návod na použitie Izbový termostat CF-RS (štandardný model) Obsah 1. Prehľad funkcií... 3 2. Inštalácia / prihlásenie... 3 3. Test rádiového

Více

±2 20 C ± F

±2 20 C ± F Vlhkoměr s alarmem ETP110 Úvod Tento přístroj je multifunkčním teploměrem s vlhkoměrem. Pokud vlhkost přesáhne horní limit nebo klesne pod dolní limit, spustí se varování. Senzor lze upevnit na měřič nebo

Více

Manuál pre používateľov OS Android. *pre aplikáciu CONNECTED WATCH

Manuál pre používateľov OS Android. *pre aplikáciu CONNECTED WATCH Manuál pre používateľov OS Android *pre aplikáciu CONNECTED WATCH Obsah 1. Ako používať hodinky 2. Párovanie hodiniek s telefónom 1. KROK 1: príprava hodiniek pre spárovanie 2. KROK 2: stiahnutie aplikácie

Více

BEZDRÁTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE SOLID TE 72 S BAREVNÝM DISPLEJEM

BEZDRÁTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE SOLID TE 72 S BAREVNÝM DISPLEJEM BEZDRÁTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE SOLID TE 72 S BAREVNÝM DISPLEJEM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Vážený zákazníku, děkujeme za zakoupení této meteorologické stanice Solid TE72 s barevným displejem, která patří

Více

Bezdrátová DCF meteostanice Modus Plus. Obj. č.: Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky. Účel použití a vlastnosti meteostanice

Bezdrátová DCF meteostanice Modus Plus. Obj. č.: Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky. Účel použití a vlastnosti meteostanice Popis a ovládací prvky Meteostanice (základní jednotka) Bezdrátová DCF meteostanice Modus Plus Obj. č.: 39 89 40 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup bezdrátové DCF meteorologické stanice

Více

Série EM588, Série EM589 Digitální teploměr

Série EM588, Série EM589 Digitální teploměr Před použitím si pečlivě přečtěte tento manuál. Série EM588, Série EM589 Digitální teploměr Úvod Teploměry sérii EM588 a EM589 jsou mikroprocesorem řízené digitální teploměry. Jsou přesné a snadno se ovládají.

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Digitální radiobudík s projekcí PCR 407

NÁVOD K POUŽITÍ Digitální radiobudík s projekcí PCR 407 DIGITÁLNÍ RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ PCR407 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah návodu PŘEDSTAVENÍ...3 POPIS VÝROBKU...3 PŘÍPRAVA PŘED POUŽITÍM...6 INSTALACE BATERIÍ...6 VAROVÁNÍ PŘI VYBITÝCH BATERIÍCH...6 ZAPOJENÍ ADAPTÉRU

Více

Meteorologická stanice s vlhkoměrem, bezdrátovým snímačem teploty a rádiem ovládanými hodinami model TE629EL.

Meteorologická stanice s vlhkoměrem, bezdrátovým snímačem teploty a rádiem ovládanými hodinami model TE629EL. Meteorologická stanice s vlhkoměrem, bezdrátovým snímačem teploty a rádiem ovládanými hodinami model TE629EL. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ÚVOD Blahopřejme k zakoupení meteorologické stanice. Balení obsahuje základní

Více

METEOROLOGICKÁ STANICE Návod k obsluze ÚVOD Meteorologická stanice MeteoTronic Vám nabízí profesionální předpověď počasí na aktuální den a tři následující dny. Předpovědi počasí jsou stanovovány meteorology,

Více

Stolní hodiny s budíkem řízené časovým rádiovým signálem DCF-77

Stolní hodiny s budíkem řízené časovým rádiovým signálem DCF-77 NÁVOD K OBSLUZE Verze 01/03 Stolní hodiny s budíkem řízené časovým rádiovým signálem DCF-77 Obj. č.: 64 02 79 Nejpřesnější hodiny s budíkem na světě v pěkném provedení se zobrazením času a data na dobře

Více

WS2033LHR + WT450H Klasická meteorologická stanice

WS2033LHR + WT450H Klasická meteorologická stanice WS2033LHR + WT450H Klasická meteorologická stanice Dekujeme Vám, že jste si koupili tuto sestavu meteorologické stanice WS2033LHR + WH450H. Venujte prosím cas prectení této prírucky a ujistete se, že jste

Více

WS6825 NÁVOD K POUŽITÍ METEOROLOGICKÁ STANICE LED S RÁDIOVĚ ŘÍZENÝMI HODINAMI A BUDÍKEM

WS6825 NÁVOD K POUŽITÍ METEOROLOGICKÁ STANICE LED S RÁDIOVĚ ŘÍZENÝMI HODINAMI A BUDÍKEM WS6825 NÁVOD K POUŽITÍ METEOROLOGICKÁ STANICE LED S RÁDIOVĚ ŘÍZENÝMI HODINAMI A BUDÍKEM Slova na obrázku: ENGLISH Front view ALARM ON TIME RCC INDICATOR INDOOR TEMPERATURE OUTDOOR TMEPERATURE WEATHER FORECAST

Více

/CZ/ Meteostanice EWS-820, bílá obj. č. 123128

/CZ/ Meteostanice EWS-820, bílá obj. č. 123128 Ovládací prvky a indikace A Základna 1 Den 2 Měsíc 3 Den v týdnu 4 Čas 5 Symbol radiového spojení 6 Symbol alarmu 7 Symbol baterie (základna) 8 Trend vývoje teploty v místnosti 9 Teplota v místnosti 10

Více

REGULÁTORY SMART DIAL

REGULÁTORY SMART DIAL REGULÁTORY SMART DIAL Bezdrátový ovladač NÁVODY NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Popis Ovládací panel Smart Dial umožňuje bezdrátové nastavení teploty a otáček ventilátorů ve vzduchotechnických jednotkách

Více

Návod k obsluze pro termický anemometr TA 888

Návod k obsluze pro termický anemometr TA 888 strana č. 1 Návod k obsluze pro termický anemometr TA 888 Měřicí přístroj TA888 je určen k měření rychlosti proudění vzduchu a teploty. Velký, lehce čitelný LCD displej obsahuje dva velké zobrazovače a

Více

Bezdrátová meteostanice GALLERY s barevným displejem. Obj. č.: Vlastnosti. Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky.

Bezdrátová meteostanice GALLERY s barevným displejem. Obj. č.: Vlastnosti. Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky. Bezdrátová meteostanice GALLERY s barevným displejem Vlastnosti Měření venkovní teploty a vlhkosti pomocí bezdrátového venkovního vysílače (433 MHz) s dosahem až 40 m (v otevřeném prostoru) Možnost rozšíření

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 7120113

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 7120113 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 7120113 1. Úvod FK6300 je přístroj, který umožňuje nejen odečítat a měřit spotřebu elektrické energie, ale lze jej použít také jako časovač sepnutí a vypnutí pro elektronické přístroje.

Více

Aktivace REŽIMU ČASOVÉHO ŘÍZENÍ

Aktivace REŽIMU ČASOVÉHO ŘÍZENÍ Aktivace REŽIMU ČASOVÉHO ŘÍZENÍ Při zapnutém termostatu: Stiskněte tlačítko M a podržte je tři vteřiny stisknuté. Stisknutím nebo vyberete následující nastavení: 00 = bez časovače (funkce časovače vypnuta)

Více

Meteostanice typ

Meteostanice typ Meteostanice typ 30.3015 Návod pro obsluhu ÚVOD: Blahopřejeme k zakoupení profesionální meteostanice TFA 30.3015, která poskytuje pokročilé zaznamenávání údajů a analýzu dat s možností měření až pěti venkovních

Více

Užívateľský manuál RAS M 10,13,16 SMUCV - E RAS M 10,13,16 SMUV - E RAS M18 GA/ C /V - E, RAS 3M 23 GACV - E RAS 3M26 GAV - E, RAS 4M 27 GA/ C /V - E

Užívateľský manuál RAS M 10,13,16 SMUCV - E RAS M 10,13,16 SMUV - E RAS M18 GA/ C /V - E, RAS 3M 23 GACV - E RAS 3M26 GAV - E, RAS 4M 27 GA/ C /V - E Užívateľský manuál RAS M 10,13,16 SMUCV - E RAS M 10,13,16 SMUV - E RAS M18 GA/ C /V - E, RAS 3M 23 GACV - E RAS 3M26 GAV - E, RAS 4M 27 GA/ C /V - E Splitové prevedenie - Multi Inverter Popis častí: Vonkajšia

Více

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem P. 1 Popis obrázku: Figure 1: ENGLISH ČESKY Front View LED DISPLAY SET / MEMORY DIMMER DOWN MODE SNOOZE / LIGHT UP / NAP VOLUME SLEEP Pohled zepředu

Více

Návod k použití. Ovládací prvky a indikace A Základna 1. Čas 2. Teplota v místnosti 3. Den v týdnu + datum + kalendářní měsíc symbol

Návod k použití. Ovládací prvky a indikace A Základna 1. Čas 2. Teplota v místnosti 3. Den v týdnu + datum + kalendářní měsíc symbol A B 1 3 17 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 18 20 21 14 15 16 Návod k použití Ovládací prvky a indikace A Základna 1. Čas 2. Teplota v místnosti 3. Den v týdnu + datum + kalendářní měsíc symbol rádia signál

Více

Bezdrátový pokojový termostat. Flame RF

Bezdrátový pokojový termostat. Flame RF Bezdrátový pokojový termostat Flame RF Pokojový termostat Flame RF slouží k regulaci pokojové teploty na základě nastaveného programu nebo nastaveného topného režimu. Zvyšuje tak teplotní komfort místnosti

Více

Automatické pohony na brány

Automatické pohony na brány Manuál CITY1-EVO 230V CALYPSO NASTAVOVANIE RIADIACEJ ELEKTRONIKY 1. Zatlačte a držte zatlačené tlačidlo OK pokiaľ sa nezobrazí požadovaná položka. 2. Pustite tlačidlo OK. Následne sa zobrazí prvá položka

Více

Instrukce pro montáž, obsluhu a údržbu

Instrukce pro montáž, obsluhu a údržbu REGULÁTORY, OVLADAČE MICROMATIC TD 457 INSTRUKCE PRO MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Úvod Tento montážní návod slouží ke správnému nastavení časového modulu TD 457. Uvedený modul je určen k instalaci po omítku

Více

Bezdrátová komunikační brána (RS485 Gateway)

Bezdrátová komunikační brána (RS485 Gateway) REGULÁTORY SMART GATE Bezdrátová komunikační brána (RS485 Gateway) NÁVODY NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Popis Smart Gate je bezdrátová komunikační brána mezi vzduchotechnickými jednotkami SAVE a bezdrátovými

Více

Meteorologická stanice - VENTUS 155A

Meteorologická stanice - VENTUS 155A Meteorologická stanice - VENTUS 155A POPIS - displej o velikosti 104 x 70 mm - celkové rozměry (v x š x h) 194 x 117 x 27 mm bez stojánku - možnost krátkodobého 10 s osvětlení displeje při napájení na

Více

Úvod. Prehľad funkcií NORMAL OPERATION

Úvod. Prehľad funkcií NORMAL OPERATION 2 Úvod Ďakujeme Vám, že ste si kúpili univerzálny diaľkový ovládač Philips. Diaľkový ovládač SBC RU 252 je navrhnutý pre jednoduchú obsluhu viacerých zariadení u vás doma. Môže nahradiť až štyri diaľkové

Více

Meteo stanice Meteo stanica B-5039 B-5040

Meteo stanice Meteo stanica B-5039 B-5040 Meteo stanice B-5039_5040:Layout 1 24.1.2008 14:26 Page 1 Meteo stanice Meteo stanica B-5039 B-5040 Návod k obsluze Návod na obsluhu B-5040 B-5039 I/08 CZ,SK Isolit-Bravo spol. s r. o. 561 64 Jablonné

Více

ELEKTRONICKÁ OVLÁDACÍ JEDNOTKA RAIN BIRD WTD-1900

ELEKTRONICKÁ OVLÁDACÍ JEDNOTKA RAIN BIRD WTD-1900 ELEKTRONICKÁ OVLÁDACÍ JEDNOTKA RAIN BIRD WTD-1900 NÁVOD K OBSLUZE Doporučujeme Vám, aby jste si před uvedením do provozu pečlivě pročetli Návod k obsluze. Jen tak budete moci plně využít všech možností

Více

Uživatelská příručka. Digitální videochůvička/baby Monitor/A99

Uživatelská příručka. Digitální videochůvička/baby Monitor/A99 Uživatelská příručka Digitální videochůvička/baby Monitor/A99 1 Popis rodičovské jednotky: Popis dětské jednotky: 2 Uvedení do provozu: A) Dětská jednotka (kamera) 1. Připojte konektor síťového adaptéru

Více

BEZDRÁTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE

BEZDRÁTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE 6. Specifikace Venkovní data - Dosah v otevřeném prostoru: max. 80 m - Frekvence: 433 MHz - Rozsah teploty: -40 až +60 (při překročení těchto hodnot -/+ označení ---) - Rozlišení: 0.1 - Interval měření

Více

SENSOR MASTER MULTIFUNKČNÍ VÝŠKOMĚR

SENSOR MASTER MULTIFUNKČNÍ VÝŠKOMĚR SENSOR MASTER MULTIFUNKČNÍ VÝŠKOMĚR ZABUDOVANÉ FUNKCE: běžný čas (formát 12/24 hodin) dva časy buzení a hodinový signál stopky (na 1/100 sekundy) paměť pro 10 mezičasů minutky (odpočítávání) podsvětlení

Více

Ovládání a) Meteostanice. 2 WATER AL tlačítko pro zapnutí nebo vypnutí alarmu úrovně zalití rostlin. 5 Tlačítko pro funkci alarmu.

Ovládání a) Meteostanice. 2 WATER AL tlačítko pro zapnutí nebo vypnutí alarmu úrovně zalití rostlin. 5 Tlačítko pro funkci alarmu. Rozsah dodávky Zobrazovací meteostanice Senzor do půdy Meteostanice se senzorem pro měření vlhkosti půdy 1x knoflíková baterie (typ CR2450) pro použití v senzoru do půdy Návod k obsluze Ovládání a) Meteostanice

Více

WS6815 NÁVOD K POUŽITÍ TEPLOTNÍ STANICE LED S RÁDIOVĚ ŘÍZENÝMI HODINAMI A BUDÍKEM

WS6815 NÁVOD K POUŽITÍ TEPLOTNÍ STANICE LED S RÁDIOVĚ ŘÍZENÝMI HODINAMI A BUDÍKEM WS6815 NÁVOD K POUŽITÍ TEPLOTNÍ STANICE LED S RÁDIOVĚ ŘÍZENÝMI HODINAMI A BUDÍKEM Slova na obrázku: ENGLISH Front view INDOOR TEMPERATURE TIME ALARM ON OTHER LANGUAGE Pohled zepředu VNITŘNÍ TEPLOTA TIME

Více

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, 1 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Přečtěte si pozorně příručku a dodržujte následující instrukce, abyste předešli poškození. Jakékoliv poruchy způsobené ignorováním instrukcí

Více

Radiobudík s promítáním času a dálkově ovládanou zásuvkou

Radiobudík s promítáním času a dálkově ovládanou zásuvkou Radiobudík s promítáním času a dálkově ovládanou zásuvkou 1. PROJEKČNÍ JEDNOTKA 2. DISPLEJ 3. NASTAVENÍ VYSOKÉ INTENZITY SVĚTLA 4. NASTAVENÍ NÍZKÉ INTENZITY SVĚTLA 5. LIGHT ON/OFF (ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ SVĚTLA)

Více

EDISON. Návod na použití. Digitální meteo stanice 555

EDISON. Návod na použití. Digitální meteo stanice 555 EDISON Digitální meteo stanice 555 Návod na použití Vážený zákazníku, blahopřejeme Vám k nákupu výrobku Edison. Přečtěte si pozorně tento návod na obsluhu a poté jej uschovejte pro případnou pozdější potřebu.

Více

Spínací hodiny týdenní, digitální na DIN lištu

Spínací hodiny týdenní, digitální na DIN lištu Návod k použití CZ Spínací hodiny týdenní, digitální na DIN lištu 4731553 - FKGE2 24 HODIN MONTÁŽ NA DIN LIŠTU NEPŘEHLÉDNĚTE Před použitím výrobku si pečlivě přečtěte tento návod a bezpečnostní upozornění,

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 62 58

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 62 58 NÁVOD K OBSLUZE Použití výrobku... 2 Rozsah dodávky... 2 Funkce a charakteristické vlastnosti výrobku... 3 Bezpečnostní předpisy... 3 Ovládací prvky zařízení... 4 Instalace baterií... 5 Instalace baterií

Více

Bezdrátová Meteorologická stanice s barevným displejem a dlouhým dosahem. Uživatelský manuál

Bezdrátová Meteorologická stanice s barevným displejem a dlouhým dosahem. Uživatelský manuál Bezdrátová Meteorologická stanice s barevným displejem a dlouhým dosahem Uživatelský manuál Děkujeme za zakoupení meteorologické stanice nové generace s barevným displejem. Stanice byla navržena podle

Více

Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd

Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd MK902 Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd Tento manuál obsahuje všetky informácie pre správne a bezpečné používanie zariadenia. Pred používaním si tento manuál pozorne prečítajte. Nevystavujte zariadenie

Více

Bezdrátová meteostanice WFC 301. Obj. č.: 67 24 09. Rozsah dodávky. Vysvětlení symbolů

Bezdrátová meteostanice WFC 301. Obj. č.: 67 24 09. Rozsah dodávky. Vysvětlení symbolů Výrobce nepřebírá žádnou odpovědnost za nesprávné zobrazení, měření nebo předpověď počasí, ani za následky z nich vzniklé. Výrobek je určen jen pro soukromé použití a není vhodný pro lékařské účely ani

Více

/CZ/ Meteostanice EWS-850, bílá obj. č. 123124

/CZ/ Meteostanice EWS-850, bílá obj. č. 123124 /CZ/ Meteostanice EWS-850, bílá obj. č. 123124 Návod k použití Děkujeme, že jste si zakoupili náš Hama výrobek. Přečtěte si, prosím, důkladně následující návod k použití a důležité informace. Návod k použití

Více

Návod na použití. Digitální meteo stanice BMS-01

Návod na použití. Digitální meteo stanice BMS-01 Digitální meteo stanice BMS-01 Návod na použití Vážený zákazníku, blahopřejeme Vám k nákupu výrobku Tesla. Přečtěte si pozorně tento návod na obsluhu a poté jej uschovejte pro případnou pozdější potřebu.

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 62 46. Obsah

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 62 46. Obsah Obsah NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 64 62 46 Strana 1. Úvod...2 2. Rozsah dodávky...2 3. Účel použití meteorologické stanice...2 4. Bezpečnostní předpisy...2 Manipulace s bateriemi (akumulátory)...3 5. Základní

Více