Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu. Rámcová smlouva na právní služby

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu. Rámcová smlouva na právní služby"

Transkript

1 veřejné zakázky malého rozsahu Rámcová smlouva na právní služby Datum zveřejnění:

2 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Rámcová smlouva na právní služby 1. Specifikace zadavatele Zadavatelem veřejné zakázky je Regionální rada regionu soudržnosti Severovýchod, IČ , se sídlem Pražská 320/08, Hradec Králové, zastoupená předsedou Mgr. Radko Martínkem, která je podle 2 odst. 2 písm. d) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) veřejným zadavatelem veřejných zakázek. Základní informace o Regionální radě a Regionálním operačním programu NUTS II Severovýchod V souladu s čl. 59 Nařízení Rady ES č.1083/2006, o obecných ustanoveních o Evropském fondu pro regionální rozvoj, Evropském sociálním fondu a Fondu soudržnosti a o zrušení Nařízení (ES) č. 1260/1999 (dále jen Obecné nařízení ) byla na základě 16 odst. 1 zákona č. 248/2000 Sb., o podpoře regionálního rozvoje, ve znění zákona č. 138/2006 Sb. (dále jen Zákon ) zřízena Regionální rada regionu soudržnosti Severovýchod (dále jen Regionální rada ), která je dle 16 odst. 3 Zákona Řídícím orgánem Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod pro období (ROP SV). Regionální rada nese celkovou odpovědnost za realizaci a řízení Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod v souladu s čl. 60 Obecného nařízení. Podrobnější informace o ROP SV včetně popisu jednotlivých prioritních os a oblastí podpory jsou dostupné v Programovém dokumentu a Prováděcím dokumentu ROP SV na 2. Předpokládaná hodnota předmětu veřejné zakázky Předpokládaná hodnota předmětu veřejné zakázky činí ,- Kč bez DPH. Jedná se o veřejnou zakázku na služby ve smyslu 10 zákona, která je malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. Tato zakázka není zadávána podle zákona. 3. Předmět plnění veřejné zakázky Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy s jedním vybraným dodavatelem, na základě které budou uzavírány dílčí smlouvy na jednotlivá plnění odborná právní stanoviska, zpravidla ve vztahu k jednotlivým konkrétním případům vzešlým z kontrolní činnosti zadavatele, a to zejména z oblasti právních

3 ~ 2 ~ předpisů upravujících proces zadávání veřejných zakázek, a to včetně souvisejících konzultací. Zadavatel nevylučuje ani objednávání právních stanovisek z jiných právních odvětví, jako je např. občanské/obchodní právo, finanční právo, správní právo, právo EU. Právní služby budou zadávány průběžně podle potřeb zadavatele na základě podmínek zakotvených v rámcové smlouvě uzavřené s vybraným uchazečem. Odměna za poskytnutí právních služeb bude odvozena ze skutečně poskytnutých, vykázaných a zadavatelem odsouhlasených služeb a bude stanovena hodinovou sazbou, tj. sazbou za 1 h práce na právním stanovisku. Právním stanoviskem se pro účely této veřejné zakázky rozumí právní posouzení zadaného případu (zpravidla půjde o posouzení jednoho či více zadávacích řízení v rámci projektu podpořeného z ROP SV), včetně souvisejících konzultací. Počet hodin účtovaných dodavatelem za zpracování 1 právního stanoviska nepřekročí 30 h. 4. Metodologie Uchazeč v rámci nabídky předloží návrh metodologie zpracovávání právních stanovisek, a to zejména v oblasti zadávání veřejných zakázek, tj. uchazeč popíše především způsob ověření, zda konkrétní zadávací řízení proběhlo v souladu s platnými právními předpisy, resp. s podmínkami ROP SV, z jakých pramenů při zpracovávání právních stanovisek převážně čerpá, tj. z jaké vychází literatury, judikatury, odborných periodik, výkladové praxe a metodiky relevantních institucí apod., nejvýznamnější a nejčastější rizika a výkladové obtíže z hlediska posouzení legality zadávacích řízení, resp. možné způsoby eliminace těchto rizik a výkladových obtíží. Zadavatel očekává od uchazeče, že bude prostřednictvím výše uvedeného popisu metodologie demonstrovat porozumění problematice a schopnost poskytovat zadavateli kvalitní právní služby. 5. Doba plnění Plnění předmětu této zakázky bude poskytováno nejpozději od Změna termínu zahájení realizace předmětu zakázky je možná jen ze strany zadavatele (především z důvodu nepodepsání smlouvy do předpokládaného termínu). Smlouva bude uzavřena na dobu určitou do Před uplynutím této doby lze smlouvu ukončit výpovědí bez uvedení důvodu, s výpovědní lhůtou 2 měsíce. Výpovědní lhůta počne běžet od prvního dne kalendářního měsíce následujícího po doručení výpovědi druhé straně.

4 ~ 3 ~ 6. Místo plnění Místem plnění veřejné zakázky je sídlo zadavatele. 7. Nabídková cena Nabídková cena bude uchazečem stanovena jako pevná a maximální a musí obsahovat veškeré náklady uchazeče na realizaci předmětu veřejné zakázky. Uchazeč uvede nabídkovou cenu v korunách českých. Nabídková cena bude označena jako nejvýše přípustná uvedená jako cena bez DPH, výše DPH a cena včetně DPH. Zadavatel není plátce DPH. Uchazeč vyplní nabídkovou cenu do tabulky dle přílohy č. 2 zadávací dokumentace. 8. Požadavky na kvalifikaci dodavatele Základní kvalifikační předpoklady: Uchazeč musí prokázat splnění požadavků uvedených v příloze č. 1 zadávací dokumentace, a to předložením podepsaného čestného prohlášení. Profesní kvalifikační předpoklady: Uchazeč musí prokázat splnění profesních kvalifikačních předpokladů, jejichž splnění bezprostředně souvisí s předmětem rámcové smlouvy, předložením: a) výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán (nesmí být k starší 90 kalendářních dnů), b) dokladu o oprávnění k podnikání v rozsahu odpovídajícímu předmětu rámcové smlouvy, zejména dokladu prokazujícímu příslušné živnostenské oprávnění či licenci, c) dokladu vydaného profesní samosprávnou komorou či jinou profesní organizací, prokazující jeho členství v této komoře či jiné organizaci, je-li takové členství nezbytné pro plnění veřejné zakázky, d) dokladu osvědčujícího odbornou způsobilost uchazeče nebo osoby, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje, je-li pro plnění veřejné zakázky nezbytná podle zvláštních právních předpisů. Požadované dokumenty mohou být doloženy v prosté kopii. Zadavatel si vyhrazuje právo vyzvat vybraného uchazeče před uzavřením smlouvy k doložení ověřené kopie nebo originálu.

5 ~ 4 ~ Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady: Uchazeč předloží k prokázání splnění ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů doklad o pojištění profesní odpovědnosti za škodu způsobenou třetí osobě ve výši minimálně ,- Kč. Uvedený kvalifikační předpoklad prokáže uchazeč doložením prosté kopie pojistné smlouvy nebo pojistného certifikátu. Zadavatel si vyhrazuje právo vyzvat vybraného uchazeče před uzavřením smlouvy k doložení ověřené kopie nebo originálu. Technické kvalifikační předpoklady: Uchazeč předloží seznam minimálně 3 významných poskytnutých služeb v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby poskytnutí. Přílohou tohoto seznamu musí být - osvědčení vydané veřejným zadavatelem, pokud byly služby poskytovány veřejnému zadavateli, nebo - osvědčení vydané jinou osobou, pokud byly služby poskytovány jinému než veřejnému zadavateli, nebo - čestné prohlášení uchazeče, pokud byly služby poskytovány jiné osobě než veřejnému zadavateli a není-li současně možné osvědčení od této osoby získat z důvodů spočívajících na její straně, s uvedením konkrétních důvodů, proč nebylo možné takové osvědčení získat. Významnou službou se pro účely této zakázky rozumí služba v hodnotě min ,- Kč bez DPH, spočívající v poskytování služeb, jejichž předmětem bylo zpracování odborného právního stanoviska v oblasti veřejných zakázek. Uchazeč prokáže tento kvalifikační předpoklad předložením seznamu významných služeb, ve kterém strukturovaně (např. v podobě tabulky) uvede ke každé významné poskytnuté službě níže uvedené údaje: a) název, IČ a sídlo objednatele, b) kontaktní osoba objednatele s uvedením jejího telefonu nebo u, c) název zakázky, d) doba poskytování služeb, e) údaj o tom, zda je přiloženo osvědčení objednatele o řádném provedení služby. Uchazeč dále předloží seznam dalších poskytnutých služeb, tj. seznam nejméně 10 zakázek realizovaných v posledních třech letech, spočívajících v poskytování služeb, jejichž součástí bylo zpracování odborného právního stanoviska v oblasti veřejných zakázek. Přílohou tohoto seznamu musí být - osvědčení vydané veřejným zadavatelem, pokud byly služby poskytovány veřejnému zadavateli, nebo - osvědčení vydané jinou osobou, pokud byly služby poskytovány jinému než veřejnému zadavateli, nebo - čestné prohlášení uchazeče, pokud byly služby poskytovány jiné osobě než veřejnému zadavateli a není-li současně možné osvědčení od této osoby získat z důvodů spočívajících na její straně, s uvedením konkrétních důvodů, proč nebylo možné takové osvědčení získat.

6 ~ 5 ~ Uchazeč prokáže tento kvalifikační předpoklad předložením seznamu významných služeb, ve kterém strukturovaně (např. v podobě tabulky) uvede ke každé významné poskytnuté službě níže uvedené údaje: a) název, IČ a sídlo objednatele, b) kontaktní osoba objednatele s uvedením jejího telefonu nebo u, c) název zakázky, d) doba poskytování služeb, e) údaj o tom, zda je přiloženo osvědčení objednatele o řádném provedení služby. Uchazeč dále předloží osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci osob, které se budou podílet na plnění předmětu zakázky. Minimálními požadavky pro tento kvalifikační předpoklad jsou: a) nejméně tříčlenný tým pro poskytnutí požadovaných služeb, kde všichni členové týmu musí mít VŠ vzdělání právního směru, přičemž b) minimálně 2 členové týmu musí mít alespoň pětiletou praxi v právním poradenství v oblasti zadávání veřejných zakázek. Tento kvalifikační předpoklad prokáže uchazeč předložením struktury realizačního týmu a souvisejících požadovaných dokladů (originál nebo prostá kopie). Seznam členů týmu musí obsahovat min.: (a) jméno, příjmení, tituly, (b) vzdělání, (c) délku a stručný popis praxe, (d) druh platného smluvního vztahu k uchazeči (pracovněprávní, obchodněprávní), či jiného vztahu (člen sdružení, statut. orgánu, podílník aj.), (e) odkazy na jednotlivé služby v seznamu služeb, na kterých se příslušný odborník podílel s uvedením, zda byl hlavní řešitel nebo spoluřešitel, (g) u advokátů a advokátních koncipientů musí být přiloženy osvědčení o zápisu do České advokátní komory (dle zákona č. 85/1996 Sb., o advokacii, ve znění pozdějších předpisů).... Uchazeč může prokázat splnění kvalifikace předložením výpisu ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů. Výpis ze seznamu nahrazuje prokázání kvalifikace v rozsahu v něm uvedených údajů. Výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů nesmí být k poslednímu dni lhůty pro podání nabídek starší než 90 dnů. Je-li uchazeč zapsán v systému certifikovaných dodavatelů, může prokázat splnění kvalifikace platným certifikátem, tento certifikát nahrazuje prokázání kvalifikace v rozsahu v něm uvedených údajů.

7 ~ 6 ~ 9. Požadavky na zpracování nabídky Nabídka bude zpracována v českém jazyce. Listiny prokazující splnění předpokladů dodavatele k plnění veřejné zakázky předloží dodavatel spolu s jejich seznamem a nabídkou ve svázané brožuře v tomto pořadí: 1. seznam všech uchazečem předkládaných listin, které tvoří obsah brožury, 2. čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů, podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče (příloha č. 1), 3. oprávnění k podnikání v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky, 4. výpis z obchodního rejstříku, je-li v něm uchazeč zapsán (nesmí být k starší 90 kalendářních dnů), 5. doklad vydaný profesní samosprávnou komorou či jinou profesní organizací, prokazující jeho členství v této komoře či jiné organizaci, je-li takové členství nezbytné pro plnění veřejné zakázky, 6. doklad osvědčující odbornou způsobilost uchazeče nebo osoby, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje, je-li pro plnění veřejné zakázky nezbytná podle zvláštních právních předpisů, 7. seznam významných poskytnutých služeb, 8. seznam dalších poskytnutých služeb, 9. doklad o pojištění profesní odpovědnosti za škodu způsobenou třetí osobě ve výši minimálně ,- Kč 10. struktura realizačního týmu, osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci osob, podílejících se na realizaci předmětu rámcové smlouvy, 11. návrh metodologie ve smyslu bodu 4. zadávací dokumentace, 12. vyplněná tabulka cenová nabídka dle přílohy č. 2 zadávací dokumentace, 13. návrh rámcové smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče, zahrnující obchodní a platební podmínky uvedené v bodu 13. Zadávací dokumentace, 14. případné další listiny předkládané uchazečem. 10. Lhůta a místo pro podání nabídek Uchazeč předloží zadavateli svoji písemnou nabídku včetně všech požadovaných dokladů nejpozději do dne , 10:00 hod. Nabídka včetně požadovaných dokladů, příp. prohlášení musí být do uvedené doby doručeny Úřadu Regionální rady regionu soudržnost Severovýchod se sídlem Pražská 320/08, Hradec Králové, a to v řádně uzavřené obálce označené názvem zakázky Právní služby s uvedením výzvy Neotvírat. Na obálce

8 ~ 7 ~ musí být dále uvedena adresa, na niž je případně možné zaslat oznámení o tom, že nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. Nabídku včetně požadovaných dokladů lze doručit osobně na adresu sídla zadavatele (v pracovní dny od 8:00 do 15:00 hod) nebo prostřednictvím provozovatele poštovních služeb jako doporučenou zásilku. 11. Otevírání obálek s nabídkami Obálky s nabídkami budou otevírány dne v hod na adrese sídla zadavatele. 12. Hodnocení nabídek Hodnocení nabídek provede pětičlenná hodnotící komise jmenovaná zadavatelem podle základního hodnotícího kritéria, kterým je ekonomická výhodnost nabídky, přičemž zohlední jednotlivá dílčí kritéria a jejich váhu. Dílčím hodnotícím kritériím je stanovena dále uvedená váha, která je vyjádřena v %: nabídková cena...60% metodologie..40% Obsah dílčích kritérií: Nabídková cena V rámci dílčího kritéria nabídková cena bude hodnocena výše předložené nabídkové ceny včetně DPH. Nabídková cena bude stanovena jako cena za 1 h práce na právním stanovisku. Metodologie V rámci dílčího kritéria metodologie budou hodnoceny nabídky z pohledu celkového pochopení zadání včetně konkrétních postupů, navržené metodiky zpracování právních stanovisek, popisu rizik včetně způsobu jejich eliminace a celkové průkaznosti porozumění relevantní problematice ve smyslu bodu 4. zadávací dokumentace. Způsob hodnocení: I. Nabídková cena Hodnocená nabídka získá bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nejvhodnější nabídky k hodnotě hodnocené nabídky. Názorně vypočteno dle vzorce:

9 ~ 8 ~ nejnižší nabídková cena v Kč x 100 (bodů) hodnocená nabídková cena v Kč II. Metodologie V rámci tohoto kritéria budou jednotlivé předložené nabídky hodnoceny z hlediska kvality a relevance zpracovatelem navržené metodologie zpracovávání právních stanovisek (viz výše). Hodnotící komise oboduje věcný obsah nabídek uchazečů dle následující stupnice: 100 bodů: plně vyhovující a vysoce profesionální s jednoznačným průkazem porozumění hlavní problematice zadání a potřebám zadavatele specifikovaným v zadávací dokumentaci. Propracovaná, adekvátní, proveditelná navrhovaná metodologie, na jejímž základě lze získat věrohodná právní stanoviska. 70 bodů: vyhovující a profesionální, avšak rutinní a bez jednoznačného průkazu porozumění hlavní problematice zadání a potřebám zadavatele specifikovaným v zadávací dokumentaci. 50 bodů: vyhovující s výhradami. Metodologie je vyhovující jen částečně, není přesně specifikována. Nedošlo k jednoznačnému pochopení zadání. 20 bodů: vyhovující s velkými výhradami. Metodologie není propracována a detailně specifikována. K jednoznačnému pochopení zadání došlo pouze v menší míře. 10 bodů: nevyhovující. Uchazeč neporozuměl hlavní problematice zadání a potřebám zadavatele specifikovaným v zadávací dokumentaci. Metodologie není kvalitně zpracována. Celkové bodové hodnocení nabídek: jednotlivá bodová ohodnocení nabídky podle dílčích kritérií budou vynásobena příslušnou vahou kritéria. Na základě součtu výsledných hodnot u jednotlivých nabídek hodnotící komise stanoví pořadí úspěšnosti jednotlivých nabídek tak, že jako nejúspěšnější je stanovena nabídka, která dosáhla nejvyšší hodnoty. 13. Obchodní a platební podmínky Předmět veřejné zakázky bude realizován na základě smlouvy podle 262 odst. 1 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, uzavřené mezi zadavatelem jako Klientem a vybraným uchazečem jako Poradcem, přičemž návrh smlouvy musí být v souladu se zadávací dokumentací a bude obsahovat mimo jiné níže uvedené podmínky: specifikace zakázky předmět zakázky další níže uvedené podmínky

10 ~ 9 ~ Rámcová smlouva (dále jen Smlouva ) se uzavírá na dobu do Před uplynutím této doby lze smlouvu ukončit výpovědí bez uvedení důvodu, s výpovědní lhůtou 2 měsíce. Výpovědní lhůta počne běžet od prvního dne kalendářního měsíce následujícího po doručení výpovědi druhé straně. Odměna za poskytnutí právních služeb bude odvozena ze skutečně poskytnutých, vykázaných a zadavatelem odsouhlasených služeb a bude stanovena hodinovou sazbou, tj. sazbou za 1 h práce na právním stanovisku. Právním stanoviskem se pro účely této veřejné zakázky rozumí písemný výstup právního posouzení zadaného případu (zpravidla půjde o posouzení jednoho či více zadávacích řízení v rámci projektu podpořeného z ROP SV), včetně souvisejících konzultací. Právní stanovisko obsahuje jasně strukturované a formulované závěry. Počet hodin účtovaných dodavatelem za zpracování 1 právního stanoviska nepřekročí 30 h. Dílčí provádění plnění dle Smlouvy bude realizováno dle potřeby Klienta na základě písemné objednávky. Poradce bude povinen objednávku písemně akceptovat, čímž bude uzavřena dílčí smlouva, a následně objednanou službu poskytnout. Dodací lhůta bude po dohodě Klienta s poradcem stanovena vždy v konkrétní objednávce služby, přičemž dodací lhůta nesmí překročit dobu 14 dnů ode dne akceptace objednávky. Cena za poskytování služeb Poradcem se řídí cenou uvedenou v jeho nabídce. Nabídková cena zahrnuje veškeré náklady na plnění dané veřejné zakázky a může být měněna pouze v souvislosti se změnou daňových předpisů majících prokazatelný vliv na cenu předmětu plnění. Z jakýchkoliv jiných důvodů nesmí být nabídková cena po dobu trvání Smlouvy měněna. Platba za zhotovení a dodání právního stanoviska bude vždy provedena na základě faktury Poradce, která bude vystavena po zhotovení a dodání právního stanoviska. Faktura bude mít náležitosti daňového dokladu ve smyslu zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, v platném znění, a zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, v platném znění (pokud je Poradce plátcem DPH). Faktura bude splatná do 21 dnů ode dne doručení řádně vyhotovené faktury Klientovi. Poradce prohlašuje, že si je vědom toho, že je ve smyslu 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, v platném znění, povinen spolupůsobit při výkonu finanční kontroly. Poradce bude Klientovi poskytovat poradenské služby výlučně prostřednictvím členů poradenského týmu, jehož složení je uvedeno v příloze Smlouvy. Členové poradenského týmu mohou být nahrazeni nebo doplněni pouze osobou, která bude mít stejné nebo vyšší odborné znalosti a zkušenosti. Poradce je povinen při plnění předmětu Smlouvy postupovat s odbornou péčí a s přihlédnutím k zájmům Klienta. Poradce je v případě potřeby povinen zúčastnit se jednání v sídle Klienta, za účelem projednání zadání jednotlivé objednávky, resp. za účelem prezentace právního stanoviska zhotoveného Poradcem. Poradce je povinen veškeré písemné materiály a podání předložená podle Smlouvy vedle listinné podoby předat rovněž v elektronické podobě. Poradce je povinen mít ke dni podpisu Smlouvy uzavřenou pojistnou smlouvu na pojištění odpovědnosti za škodu vztahující se k poskytování Poradenských služeb na minimální ekvivalentní částku ,- Kč a tuto pojistnou smlouvu udržovat účinnou nejméně 12 měsíců po ukončení činností podle Smlouvy.

11 ~ 10 ~ Poradce je povinen zachovávat mlčenlivost o všech skutečnostech, o kterých se dozví při plnění Smlouvy a které nejsou právním předpisem určeny ke zveřejnění nebo nejsou obecně známé. S informacemi poskytnutými Klientem za účelem splnění předmětu Smlouvy je povinen Poradce nakládat jako s důvěrnými materiály. Klient je oprávněn kdykoliv po dobu účinnosti Smlouvy i po skončení její účinnosti, uveřejnit obsah Smlouvy nebo jakékoliv její části podle zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění. Závazek ochrany důvěrných informací zůstane v platnosti i po ukončení Smlouvy. Obě strany prohlašují, že, pokud příslušné právní předpisy nestanoví jinak, výsledek činnosti Poradce podle Smlouvy není autorským dílem. Pokud by výsledek činnosti Poradce dle Smlouvy byl chráněn autorským právem nebo jiným právem, jehož předmětem je ochrana výsledků duševní činnosti, uděluje podpisem Smlouvy Poradce Klientovi, pokud má právo tak učinit, výhradní licenci na užití jakýchkoliv výsledků činnosti Poradce v souvislosti s plněním předmětu Smlouvy. Odměna za udělení takové výhradní licence je zahrnuta v ceně za plnění předmětu Smlouvy. Smluvní strany se dohodly, že pokud Poradce poruší některou z povinností týkající se ochrany informací, je povinen uhradit Klientovi smluvní pokutu ve výši ,- Kč (slovy: stotisíc korunčeských) za každé jednotlivé porušení. Zaplacením této smluvní pokuty nezaniká povinnost Poradce nahradit Klientovi škodu způsobenou porušením povinnosti, na kterou se vztahuje smluvní pokuta. Klient je též oprávněn domáhat se na Poradci náhrady škody přesahující výši této smluvní pokuty. Je-li kterákoliv ze stran Smlouvy v prodlení s úhradou plateb podle Smlouvy, je povinna uhradit druhé straně úrok z prodlení z neuhrazené dlužné částky podle konkrétní faktury za každý den prodlení ve výši stanovené předpisy občanského práva (nařízení vlády č. 142/1994 Sb., ve znění nařízení vlády č. 163/2005 Sb.). Tímto není dotčena povinnost uhradit způsobenou prokázanou škodu. Poradce se zavazuje, že po dobu trvání Smlouvy, jakož i po jejím ukončení, vynaloží v souladu s mezinárodně uznávanou praxí takové úsilí, jaké je třeba, aby zamezil jakémukoli možnému i skutečnému střetu zájmů, ke kterému by mohlo dojít při poskytování Poradenských služeb podle Smlouvy. Tento závazek se vztahuje na všechny pracovníky, kteří se podíleli na poskytování Poradenských služeb. 14. Zrušení zadávacího řízení Zadavatel je oprávněn zrušit toto zadávací řízení do doby uzavření smlouvy. 15. Kontaktní osoby Bližší informace k této veřejné zakázce poskytne Mgr. Jiří Turek, j.turek@rada-severovychod.cz nebo Mgr. Martina Bergerová, m.bergerova@rada-severovychod.cz.

12 ~ 11 ~ 16. Jiné informace důležité pro podání nabídek Dodavatelé nemohou navrhnout varianty nabídky. Dodavatel je vázán svou nabídkou do Zadavatel si vyhrazuje právo před rozhodnutím o vítězné nabídce ověřit informace uváděné dodavatelem v nabídce. V případě dodatečných dotazů k zadávací dokumentaci je nezbytné tyto dotazy zaslat em na výše uvedenou kontaktní osobu. Odpovědi na dotazy budou em odeslány všem známým uchazečům a v případě, že budou výzva a zadávací dokumentace zveřejněny na internetových stránkách zadavatele, budou odpovědi zveřejněny stejným způsobem. Telefonické dotazy nebudou akceptovány. Zadavatel si vyhrazuje možnost změny, popř. upravení podmínek ve výzvě nebo v zadávací dokumentaci. O případných změnách, popř. úpravách, budou neprodleně informováni všichni uchazeči formou u. V případě, že budou výzva a zadávací dokumentace zveřejněny na internetových stránkách zadavatele, budou změny, popř. úpravy zveřejněny stejným způsobem. Zadavatel si vyhrazuje právo upravit předložený návrh smlouvy dle právních a obchodních zvyklostí zadavatele. Zadavatel si vyhrazuje právo nevybrat žádnou z předložených nabídek, případně následně neuzavřít smlouvu, pokud by nedošlo k dohodě na všech smluvních podmínkách. Zadavatel si vyhrazuje právo před rozhodnutím o vítězné nabídce ověřit informace uváděné dodavatelem v nabídce. V Hradci Králové dne Mgr. Radko Martínek předseda Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod Seznam příloh: Příloha č. 1 čestné prohlášení Příloha č. 2 nabídková cena

13 Pražská 320/ Hradec Králové tel.:

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky originálních tonerů

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky originálních tonerů Příloha: XX Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky originálních tonerů Datum zveřejnění: 7.5.2012 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu s názvem 1. Specifikace

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Servis kopírek

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Servis kopírek Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Servis kopírek Datum zveřejnění: 30.8.2013 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem 1. Specifikace zadavatele Servis

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Právní služby a kontrola veřejných zakázek

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Právní služby a kontrola veřejných zakázek Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Právní služby a kontrola veřejných zakázek Datum zveřejnění: 4.2.2014 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů Datum zveřejnění: 4.8.2014 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Dodávka osobních

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky kancelářských potřeb

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky kancelářských potřeb Příloha: XX Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky kancelářských potřeb Datum zveřejnění: 17.10.2013 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu s názvem Dodávky kancelářských

Více

Překladatelské a tlumočnické služby. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu

Překladatelské a tlumočnické služby. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Překladatelské a tlumočnické služby Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Datum zveřejnění: 18. 4. 2013 ~ 1 ~ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejné zakázky malého rozsahu s názvem 1. Specifikace zadavatele

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu. Strategické směry rozvoje regionu NUTS 2 Severovýchod ve vazbě na priority EU v období 2014+

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu. Strategické směry rozvoje regionu NUTS 2 Severovýchod ve vazbě na priority EU v období 2014+ veřejné zakázky malého rozsahu Strategické směry rozvoje regionu NUTS 2 Severovýchod ve vazbě na priority EU v období 2014+ Datum zveřejnění: 23. 5. 2011 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Polep prostředků MHD

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Polep prostředků MHD Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Polep prostředků MHD Datum zveřejnění: 25. 2. 2013 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem 1. Specifikace zadavatele

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka )

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ,

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu , Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/200/27 Druh zadávacího řízení Zajištění správy

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Název veřejné zakázky: Územní plán Velká Polom Preambule Obec Velká Polom na návrhovou část územního plánu (etapa 2)

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Odborné právní poradenství pro program Zelená úsporám

Odborné právní poradenství pro program Zelená úsporám Kontaktní osoba: Lenka Čejchanová Tel.: 267 994 262 Fax: 272 936 597 E-mail: Lenka.cejchanova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Odborné právní poradenství pro program Zelená úsporám Zadávací dokumentace dle

Více

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích 50º6'14.083"N, 14º23'26.365"E Národní technická knihovna National Technical Library Č.j.: NTK/451/09-8 Vyřizuje: Ing. Maštera V Praze dne: 10. 12. 2009 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Realizace ad hoc online průzkumů Evidenční číslo VZ VZ 2013/110/115 Druh

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou si Vás dovoluje vyzvat k prokázání kvalifikace ve smyslu 62 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 386 E-mail: martin.cech@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Odborné poradenství pro program GIS (Zelená úsporám) Zadávací dokumentace dle ustanovení

Více

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele:

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Na dodávku jednotného Wifi připojení

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Na dodávku, výměnu okenních a

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky Zak 01 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Operační program Vzdělávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek přiděleného množství (AAUs)

Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek přiděleného množství (AAUs) Kontaktní osoba: Kateřina Vargová Tel.: 267 994 411 Fax: 272 936 597 E-mail: katerina.vargova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Jan Rambousek Telefon: 267 994 559 Fax: 272 936 695 E-mail: jan.rambousek@sfzp.cz Datum: 27.2.2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Č. j.: SsmP 1296/2018/2074/RP Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE výběrového řízení - zakázka na služby: Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. Zadavatel Obchodní firma: Královský pivovar Krušovice a.s. sídlem: Krušovice 1, PSČ

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: veřejný zadavatel Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným

Více

Odborné poradenství při kontrole veřejných zakázek

Odborné poradenství při kontrole veřejných zakázek Kontaktní osoba: Ján Ondík Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: Jan.ondik@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Odborné poradenství při kontrole veřejných zakázek Zadávací dokumentace dle ustanovení 44

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

CZ.1.07/3.1.00/50.0025

CZ.1.07/3.1.00/50.0025 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Hodnocení dopadů realizovaných projektů Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod na region soudržnosti Severovýchod Datum zveřejnění:

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Předmětem této zakázky je: POPTÁVKA

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. "Revitalizace centra obce Střítež"

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. Revitalizace centra obce Střítež VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK pro ostatní zakázku malého rozsahu na stavební práce v rámci projektu CZ.1.10/4.1.00/03.00600 "Revitalizace centra obce Střítež" Výzva k podání cenových nabídek byla zpracována

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Č. j.: SsmP 811/2019/2074/RP Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVANOU MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Název veřejné zakázky: Zpracování projektových žádostí do OPŽP Zpracoval:

Více

VZ 389/ PhDr. Miroslava Zoubková, ředitelka školy. tel.: ,

VZ 389/ PhDr. Miroslava Zoubková, ředitelka školy. tel.: , Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3388 Název projektu: Základní škola Kobylí - škola bez stresu Název

Více

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ POŘADOVÉ ČÍSLO ÚKONU: 3 Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ Výzva k podání nabídky zadávanou podle

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Nákup komodit do školní jídelny D Mražené potraviny a polotovary ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel výběrového řízení Základní škola Prostějov, ul. E. Valenty 52 796 03 Prostějov 3 IČ: 47922303

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rámcová smlouva na dodavatele tiskařských služeb v roce 2008 náklad nad 500

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Zajištění praktického výcviku žáků v řízení vozidla a v údržbě vozidla pro

Více

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Praha 7 dne: 25.1. 2018 VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Sběrný dvůr-město Krásná Hora nad Vltavou-technologická

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu: Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu: Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k Příloha výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu: Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k 31.12.2016 zadávanou podle 6 a 31

Více

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Zadávací dokumentace Název zakázky: Nákup devítimístného vozidla ISŠ Sokolnice Zadavatel: Zadavatelem

Více

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice OBEC DLOUHOŇOVICE Školská 71, 564 01 Dlouhoňovice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Právní služby související s projekty a administrací Green Investment Scheme

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX016ANIY* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 80584/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE EBB gear box solo endurance test rig 1 ks Projekt: Rozšíření vývojového centra NEJEDNÁ SE O ZAKÁZKU PODLE ZÁKONA Č. 137/2006SB. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V Jablonci nad Nisou, dne 8.7.2016..

Více

OBEC TETČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektu

OBEC TETČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektu pro 4 OBEC TETČICE Palackého 177, 664 17 Tetčice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/918514-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle 27 a 31ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30

Více

Shromažďování, sběr, přeprava, třídění, využití a odstranění odpadů v obci Nučice na rok 2019

Shromažďování, sběr, přeprava, třídění, využití a odstranění odpadů v obci Nučice na rok 2019 OBEC NUČICE Kubrova 31, 252 16 Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce): Výzva k podání nabídek Datum vyhlášení

Více

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Flotilové pojištění zákonné odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidel a pracovních strojů pro město Nové Město nad Metují

Více

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem VÝZVA ZÁJEMCŮM k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Výzva ) s názvem ZPRACOVÁNÍ

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ

VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ Praha 7 dne: 13. 11. 2017 VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Rozšíření separace složek odpadů-město Český Krumlov

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE jedná se o zadávací řízení zadávané postupem mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, pro výběr zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zveřejněnou

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.0729. Máchova 628, 757 01 Valašské Meziříčí

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.0729. Máchova 628, 757 01 Valašské Meziříčí Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

veřejná zakázka na stavební práce

veřejná zakázka na stavební práce k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Zadavatel: Veřejná zakázka dle svého

Více

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Otevřené řízení Čl. I. Identifikace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel se sídlem Budějovická 7, 140 96 Praha 4, IČ 71214011 Čl.

Více

Právní služby - žaloba AMÁDEUS REAL, a.s. Prokešovo nám. 8, Ostrava.

Právní služby - žaloba AMÁDEUS REAL, a.s. Prokešovo nám. 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 21 odst. 1 písm. f) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. zakázky na služby

MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. zakázky na služby Příloha č. 07 usnesení 26. Rady města Stříbra ze dne 09.11.2015 MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky na služby ve smyslu ustanovení zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, (dále jen zákon

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB V OBLASTI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK při realizaci národních a regionálních individuálních projektů Úřadem práce v Karlových Varech v rámci Operačního programu Lidské

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů :

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů : Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů : 1. Základní identifikační údaje Zadavatele Název Fakultní nemocnice

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky V Praze dne 7. 4. 2016 Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Více

3 VYMEZENÍ PŘEDMĚTU, MÍSTA A DOBY PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

3 VYMEZENÍ PŘEDMĚTU, MÍSTA A DOBY PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu je zadávána mimo režim zákona č. 134/2016 o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ). 1 NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Projektová

Více

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu:

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek na realizaci veřejné zakázky Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Procesní řízení na Krajském úřadu Jihomoravského kraje realizovanou v rámci projektu

Více

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky Datum vyhlášení veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dodávku 5 kusů osobních automobilů

Více