GJP OČIMA STUDENTŮ TŘÍDY 2A, 2B, 3A, 3B, 4A, 4B

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "GJP OČIMA STUDENTŮ TŘÍDY 2A, 2B, 3A, 3B, 4A, 4B"

Transkript

1 GJP OČIMA STUDENTŮ TŘÍDY 2A, 2B, 3A, 3B, 4A, 4B POČET STUDENTŮ: 98 STUDENTŮ Z TOHO CHLAPCI: 50; DÍVKY: 48 ŠKOLNÍ ROK: 2014/15 (SBĚR DAT: ZÁŘÍ-NYMBURK; LISTOPAD-GJP) Zdroj: Zpracovala: Mgr. Veronika Vitošková, Ph.D., školní psycholožka, březen 2015

2 ASOCIACE S GJP ANEB CO STUDENTY NAPADÁ, KDYŽ SE ŘEKNE GJP Převládly NEUTRÁLNÍ ASOCIACE (např. gymnázium; studium; škola a spolužáci; Jan Palach, učení; Praha; lidi; soukromá škola) 51x. Objevilo se ale i množství POZITIVNÍCH ASOCIACÍ (např. pohoda; kamarádi; škola se skvělými profesory; legrace; rodinná atmosféra; dobré jméno; férový přístup učitelů; dobrý!; + několik výroků o oblibě konkrétních profesorů) 32x. Vyloženě NEGATIVNÍCH bylo pouze 6 výpovědí: souvisely s nutností se učit, psát mnoho testů; se strachem z pozdního příchodu; obavou z maturity; s obavou ze zhoršující se situace na škole.

3 JAK JE NA GJP? STUDENTI PŘIROVNÁVALI ATMOSFÉRU NA ŠKOLE K POČASÍ Zdroj: bulharsko.tripzone.cz Převážilo POLOJASNO 39x (důvody: obvykle studenti psali o tom, že se na škole cítí dobře, ale občas se jim něco nelíbí, např. nesouhlas s některými nařízeními; s množství testů; psali o občasných problémech nebo nedobrém chování některých studentů) Následovalo SLUNEČNO 20x (důvody: studenti psali o dobré atmosféře na škole, dobrých vztazích, velmi chválili profesorský sbor, nadstandardní úroveň školy oproti jiným; kvalitu výuky) Poté se vyskytlo několik kombinací: SLUNEČNO A MÍSTY PŘEHÁŇKY; ojediněle se vyskytly další typy počasí (mlha; krupobití; podzimní večer bez mráčku atd.)

4 CELKOVÉ HODNOCENÍ STUDIA NA GJP (HODNOCENÍ NA ŠKÁLE 1 5; 1 = NEJLEPŠÍ, 5 = NEJHORŠÍ) KVALITA VÝUKY: 1,8 MOTIVOVÁNÍ STUDENTŮ UČITELI: 2,4 PŘIMĚŘENOST OBJEMU UČIVA: 2,5 OBTÍŽNOST UČIVA: 2,6 převaha volby učiva je až příliš, ale vyskytly se také volby učiva by mohlo být více nebo je to přiměřené gymnáziu převážila možnost příliš obtížné, ale také se vyskytovaly výroky snadné, v některých předmětech by to mohlo být těžší SPRAVEDLIVOST HODNOCENÍ: 2,3 JAK ZRCADLÍ HODNOCENÍ SCHOPNOSTI STUDENTŮ: 2,5 DŮLEŽITOST SLOVNÍHO HODNOCENÍ: ANO (42x), SPÍŠE ANO (42x) VZTAK VYUČUJÍCÍCH K ŽÁKŮM: 1,7 DŮSLEDNOST UČITELŮ: 1,6 SPÍŠE NE (6x) a NE (2x)

5 Zdroj: HODNOCENÍ PŘEDMĚTŮ Zdroj:

6 INSTRUMENTALITA STUDIA KTERÉ Z PŘEDMĚTŮ POVAŽUJEŠ ZA NEJDŮLEŽITĚJŠÍ VZHLEDEM KE SVÉ BUDOUCNOSTI? anglický jazyk (Thámová, Dán, Whalley) jasná převaha ve všech třídách, označili ho téměř všichni studenti český jazyk (Veselovská, Kodrová) humanitní studia (Kubíček) matematika (Dřízal, Šíbová) španělský jazyk (Martinez) dějepis (Kodrová, Končel, Kubíček) biologie (Nodžáková; Koktová); chemie (Koktová) Studenti psali i jiné předměty, v jednotlivých třídách se to ale již dále velmi různilo. (Studenti měli uvést 3 předměty.)

7 NUTNOST DOMÁCÍ PŘÍPRAVY NA KTERÉ PŘEDMĚTY SE DOMA NEJVÍCE PŘIPRAVUJEŠ A PROČ? Dějepis (Kodrová, ale i Končel, Kubíček) jednoznačně převažoval ve všech třídách (důvody: obsáhlost a obtížnost látky; studenti se ho neumějí učit; ale zároveň také obliba předmětu a vyučujících). Zeměpis (Nodžáková) jednoznačné druhé místo (důvody: obsáhlost a detailnost učiva; množství materiálů, že kterých je třeba se učit; časová náročnost přípravy; ale i obliba předmětu, zaujetí výkladem, zajímavosti). Český jazyk (Veselovská, Kodrová) ve 4 třídách ze 6 se dostal do výběru 3 nejtěžších (důvody: potřebnost do budoucna, k maturitě i pro sebe; náročnost látky v literatuře; obavy ze zkoušení). Dále cca na stejno (dle četnosti voleb) vycházely předměty: chemie (Koktová); španělský jazyk (Martinez); biologie (Koktová, Nodžáková).

8 MOTIVOVÁNÍ UČITELEM - V JAKÝCH PŘEDMĚTECH TĚ UČITEL NEJVÍCE MOTIVUJE K PRÁCI A PROČ Velmi různorodé, nejčastěji se objevovaly tyto předměty (neurčené pořadí): humanitní studia (Kubíček); chemie (Koktová); anglický jazyk (Thámová, Whalley, Dán); dějepis (Kodrová, Končel); španělský jazyk (Martinez); dále v některých třídách i ČJ (Veselovská, Kodrová); UK (Klima, Polášková), Bi (Nodžáková). Studenti oceňují např.: zaujetí učitelů pro předmět; pozitivní přístup k žákům; zajímavost a poutavost výkladu; znalosti a přehled učitelů; přesah látky do života.

9 POUŽÍVÁNÍ RŮZNORODÝCH FOREM A STYLŮ VÝUKY Zeměpis (Nodžáková) jednoznačný vítěz, v každé třídě se dostal mezi první tři, označili ho téměř všichni studenti. Anglický jazyk (Thámová, Whalley, Dán) v 5 třídách ze 6 mezi prvními třemi. Biologie (Nodžáková) ve 4 třídách ze 6 mezi prvními třemi. Dále se v některých třídách objevují tyto předměty: ŠJ (Martinez), HS (Kubíček), D (Kubíček).

10 NEJOBTÍŽNĚJŠÍ PŘEDMĚT + PROČ Chemie v 5 třídách z 6 mezi prvními třemi (důvody: studenti považují látku za složitou; obtížnost vzorců a počtů; velké množství látky; nutnost častého procvičování). Matematika shodně s chemií (důvody: studenti často píší, že nemají logické myšlení, buňky na matematiku, že učitelé počítají s talentem studentů na tento předmět; že se nedá naučit; nebaví je se matematiku učit; někteří píší, že i přes obtížnost je ale výuka super). Dějepis ve 4 třídách ze 6 mezi prvními třemi (důvody: velké množství učiva, podrobnosti; hodně látky na jeden test; studenti se ho neumějí učit). Dále se objevují: Z, F, ČJ, Bi

11 MOŽNÉ OBLASTI ROZVOJE ŠKOLY Studenti si přejí, aby se škola rozvíjela zejména v oblastech: CIZÍ JAZYKY a MATEMATIKA, PŘÍRODOVĚDNÉ PŘEDMĚTY; Následovaly oblasti: ČESKÝ JAZYK, HUMANITNÍ PŘEDMĚTY; Dále: V ŽÁDNÉ, VYHOVUJE MI TO, JAK TO JE NYNÍ PRÁCE S PC a: SPORTOVNÍ AKTIVITY.

12 MIMOŠKOLNÍ AKTIVITY, PROJEKTY VYVÁŽENOST ŠKOLNÍCH A MIMOŠKOLNÍCH AKTIVIT: 2,4 STUDENTI BY PREFEROVALI VÍCE: - exkurzí a poznávacích výprav; - projektů spojujících více předmětů najednou (jednoznačný výsledek). SPOKOJENOST S PROJEKTOVOU VÝUKOU: 2 Studenti zejména oceňují: velký a zajímavý výběr; provedení projektů; přístup učitelů; možnost pracovat napříč ročníky; práce často mimo školu; možnost více poznat učitele; často studenti psali, že se jim na projektech líbí vše. Pokud něco studenti kritizují, tak závěrečné výstupy (příliš vážné pojetí); krátký čas na práci; nezajímavá témata; malou účast studentů na konci roku; nemožnost tvořit projekt sami (vymýšlet) a také, že není výuka projektovou formou realizovaná častěji.

13 NEJOBLÍBENĚJŠÍ ŠKOLNÍ NEBO MIMOŠKOLNÍ AKCE STUDENTI PSALI VOLNĚ, NEVYBÍRALI Z MOŽNOSTÍ Jednoznačně nejčastěji studenti volili: 1) škola v přírodě s adaptačním kurzem; 2) lyžařské výjezdy (Hochficht; Francie). Dále se často objevovaly tyto akce: Memoriál RD; Amsterdam; Comenius, projekty; výjezdy do ciziny, koncerty (ne, naučné!); exkurze muzea, výstavy; přednášky odborníků, školní ples. Následně to bylo různé v jednotlivých třídách (dle akcí, které studenti absolvovali).

14 VLASTNÍ NÁVRHY PRO AKTIVITY, ZAHRANIČNÍ PROJEKTY, POBYTY V jednotlivých třídách různé, ale častěji se opakovalo: více exkurzí, výprav, výletů více výjezdů do ciziny jít do kina, divadla, na koncert akce s kmenovou třídou (výjezdy, vycházky) turnaje, sporty více stmelovacích aktivit ŠVP 2x za rok SPOKOJENOST S NABÍDKOU ZAHRANIČNÍCH PROGRAMŮ, POBYTŮ/PROGRAMŮ: 2,2.

15 VOLITELNÉ PŘEDMĚTY SPOKOJENOST S NABÍDKOU VOLITELNÝCH PŘEDMĚTŮ: 1,7. NÁVRHY PRO JINÉ / DALŠÍ: různorodé, výběr: další jazyky: italština, latina, francouzština umělecké předměty (malířství, sochařství, hudba) ekonomie, finanční gramotnost filmový seminář - otevřít tvůrčí psaní psychologie, filosofie, více humanitních věd seminář i na druhý jazyk (NJ) předměty napříč obory Předmět, kde se naučím specifické dovednosti, které budu potřebovat v práci.

16 VZTAHY, ATMOSFÉRA, KLIMA ŠKOLY, PODPORA PŘIMĚŘENOST VÝCHOVNÝCH OPATŘENÍ: 3,1 KVALITA VZTAHŮ MEZI STUDENTY VE TŘÍDĚ: 2,1 PODMÍNKY STUDENTŮ Z NÁRODNOSTNÍCH MENŠIN: 1,5 JEDNÁNÍ UČITELŮ: 1,9 DOSTUPNOST PEDAGOGICKÉHO SBORU: 1,6 ZÁJEM UČITELŮ O NÁZORY STUDENTŮ NA VÝUKU: 2,1 VEDENÍ UČITELŮ K ZAUJÍMÁNÍ VLASTNÍCH STANOVISEK A OBHAJOBY VLASTNÍCH NÁZORŮ: 2,4 POMOC, KTEROU POSKYTUJE ŠKOLA V NESNÁZÍCH: 1,8 Studenti by se s žádostí o pomoc nebo radu obrátili většinou na: školní psycholožku, třídního učitele; často psali kombinaci obou; Dále se objevovala jména prakticky celého pedagogického sboru. SROZUMITELNOST ČINNOSTI ŠKOLNÍHO PORADENSKÉHO PRACOVIŠTĚ: 2,1

17 VYBAVENOST ŠKOLY VYUŽITÍ NÁZORNÝCH A MODERNÍCH POMŮCEK VE VYUČOVÁNÍ: 1,7 NEJVÍCE SE VYUŽÍVAJÍ V: objevovaly se prakticky všechny předměty, nejvíce: Z, AJ, HS, IVT, ČJ, Bi, Che,... VYBAVENOST ŠKOLY: 1,7 V ČEM BY SE MOHLA ZLEPŠIT: aula, klimatizace, projektory - fungování, skříňky v každé třídě, prostor chodeb místa na sezení; mít tělocvičnu, třídy na Bi, Che, Fy Studenti často psali, že je vše je super, vybavení skvělé, dostačující.

18 POSTOJ STUDENTŮ KE ŠKOLE A UČENÍ (VÝBĚR Z MOŽNOSTÍ) V DOSAHOVÁNÍ DOBRÝCH VÝSLEDKŮ POMÁHÁ STUDENTŮM NEJVÍCE: převážily volby: vlastní píle, motivace a vůle (volba většiny studentů); dostatek času na učení; dobré podmínky doma. NEJČASTĚJŠÍ PŘEKÁŽKOU V DOSAHOVÁNÍ DOBRÝCH STUDIJNÍCH VÝSLEDKŮ PRO STUDENTY JE: převážily volby: nedostatek času na učení; vlastní lenost, neochota, nedostatek vůle; podmínky doma nejsou zcela ideální; a jiné (nemoc, únava, nedostatek materiálů, osobní problémy; jiný mateřský jazyk než ČJ).

19 VE ŠKOLE JE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ (VÝBĚR Z MOŽNOSTÍ) Samostatně řešit problémy vítězná volba Dále: Obhajovat vlastní názor a vést diskusi. Dobře se připravit k přijímacím zkouškám na VŠ. Vyhledávat a zpracovávat informace. Ale i: Získat zdravé sebevědomí a schopnost sebekritiky (psali hlavně studenti 4. ročníků). Získat maximum znalostí a dovedností.

20 VEDENÍ ŠKOLY, CELKOVÝ POSTOJ KE ŠKOLE JAK ŘEDITEL A ZÁSTUPCI VEDOU ŠKOLU: 1,8 JSEM RÁD STUDENTEM GJP: ANO (55x!!!) SPÍŠE ANO (36x): SPÍŠE NE (3x) DOPORUČIL BYCH ŠKOLU DALŠÍM ZÁJEMCŮM: 88 studentů napsalo, že ANO. Pouze 4 studenti napsali, že NE. 1x se vyskytla odpověď NEVÍM.

21 CO BY SE NA GJP MOHLO ZLEPŠIT VÝBĚR MIMOŠKOLNÍCH AKTIVIT jednoznačně nejvíce voleb Dále: ZPŮSOB PŘÍPRAVY ŽÁKŮ NA DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ VZTAHY MEZI ŽÁKY NAVZÁJEM Další názory (vlastní názory žáků) výběr z výroků studentů: NIC vše je tu skvělé; zrušení nulté hodiny; zaměřit se na žáky, kteří pořádně nepracují a snižuje to motivaci ve třídě; zavést přijímací zkoušky testy; více aktivit napříč ročníky; to, že jsem šla na tuto školu považuji za jedno ze svých nejlepších rozhodnutí v životě; dovolit studentům chodit ven o velké přestávce...

22 DĚKUJEME VŠEM STUDENTŮM ZA VYPLNĚNÍ!!!! Ve všech třídách byli studenti seznámeni školní psycholožkou za účasti ředitele školy s výsledky dotazníků v jejich vlastní třídě a byl věnován prostor krátké diskusi nad různými tématy. Další evaluace studia proběhne za 3 roky.

GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015

GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015 GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015 Zpracovala: Mgr. Veronika Vitošková, Ph.D., školní psycholožka, červen 2015 Pasport vzorku (kdo vyplňoval?): Na třídních schůzkách v dubnu byli rodiče požádáni,

Více

GJP OČIMA UČITELŮ POČET UČITELŮ: 18 MUŽI: 8 ŽENY: 8 NEURČENO: 2 SBĚR DAT: LEDEN, ÚNOR 2015

GJP OČIMA UČITELŮ POČET UČITELŮ: 18 MUŽI: 8 ŽENY: 8 NEURČENO: 2 SBĚR DAT: LEDEN, ÚNOR 2015 GJP OČIMA UČITELŮ POČET UČITELŮ: 18 MUŽI: 8 ŽENY: 8 NEURČENO: 2 SBĚR DAT: LEDEN, ÚNOR 2015 Z filmu Obecná škola Zpracovala: Mgr. Veronika Vitošková, Ph.D., školní psycholožka Celkové hodnocení školy Zdroj:

Více

Do kterého ročníku Váš syn / dcera chodí? Zaškrtněte: 1. 2. 3. 4.

Do kterého ročníku Váš syn / dcera chodí? Zaškrtněte: 1. 2. 3. 4. Dotazník pro rodiče (r. 2015) Vážení rodiče, máme velký zájem o to, aby byl Váš syn /Vaše dcera ve škole spokojený/á a naše výuka byla co nejkvalitnější. Proto se mimo jiné snažíme získávat co možná nejvíce

Více

Tabulky s výslednými percentily

Tabulky s výslednými percentily Tabulky s výslednými y Jedním z výstupů dotazníkového šetření Mapa školy je i tabulka s otázkami a em, kterého vaše škola dosáhla ve srovnání s ostatními zapojenými školami. Abyste získali jasnou představu

Více

Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů

Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů Závěrečná zpráva Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů Pro ZŠ a MŠ Velké Losiny připravila Kantar TNS Czech s.r.o. Květen 2017 1 Obsah Metodologie 3 Základní škola - shrnutí 4 Základní

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Percentilové tabulky. Základní škola (kód školy: AJLU)

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Percentilové tabulky. Základní škola (kód školy: AJLU) ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Percentilové tabulky Základní škola () Tabulky s výslednými percentily Jedním z výstupů dotazníkového šetření Mapa školy je i tabulka s otázkami a percentilem, kterého vaše

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012 Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012 Z celkového počtu 131 vydaných dotazníků se do školy k vyhodnocení vrátilo 85 vyplněných dotazníků. 1) Jste spokojeni s tím, jak je Vaše škola

Více

DIOT1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně 0% 0%

DIOT1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně 0% 0% škola žáci. stupně V tabulce jsou zahrnuty pouze ty položky, u nichž došlo k více než 5 procentní změně v názorech respondentů v daném roce proti současnému (206) šetření. Pohledem do grafů Zaškrtni všechno,

Více

Analýza posunu školy

Analýza posunu školy DFHOV SOS Analýza posunu školy Tato zpráva zobrazuje, nakolik se názory respondentů k jednotlivým otázkám během opakovaného dotazníkového šetření v oblasti klimatu změnily. Zaznamenána je změna četnosti

Více

Mapa školy 2013 interpretace výsledků, porovnání s výsledky z roku 2009 a 2006

Mapa školy 2013 interpretace výsledků, porovnání s výsledky z roku 2009 a 2006 Základní škola T. G. Masaryka Mnichovice okres Praha východ Bezručova 346, 251 64 Mnichovice Mapa školy 2013 interpretace výsledků, porovnání s výsledky z roku 2009 a 2006 1) Cíle školy R: naučit se učit

Více

Škola: FHJM Datum:

Škola: FHJM Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Škola: FHJM Datum: 17. 5. 2018 1. učit žáky slušně se chovat 182 75 % 50 21 % 10 4 % 1 0 1,3 ZŠ celkem 14505 62 % 5901 25 % 2372 1 454

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Percentilové tabulky. Základní škola (kód školy: XXXX)

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Percentilové tabulky. Základní škola (kód školy: XXXX) ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Percentilové tabulky Základní škola () Tabulky s výslednými percentily Jedním z výstupů dotazníkového šetření Mapa školy je i tabulka s otázkami a percentilem, kterého vaše

Více

Mapa školy pro SŠ. Analytická zpráva pro rodiče 2010/2011. Škola: Gymnázium a SOŠ Obec: Rokycany Typ školy: Gymnázium čtyřleté Kód školy: ABEHJ

Mapa školy pro SŠ. Analytická zpráva pro rodiče 2010/2011. Škola: Gymnázium a SOŠ Obec: Rokycany Typ školy: Gymnázium čtyřleté Kód školy: ABEHJ Škola: Gymnázium a SOŠ Obec: Rokycany Typ školy: Gymnázium čtyřleté Kód školy: ABEHJ Mapa školy pro SŠ Analytická zpráva pro rodiče 010/011 Vážení rodiče, Mapa školy je dotazníkové šetření zaměřené na

Více

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ OD 2010/2011 žáci 1. stupně

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ OD 2010/2011 žáci 1. stupně škola ABDEI ABDEI. část ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ OD 200/20 žáci. stupně názorech respondentů v daném roce proti současnému (204) šetření. Pohledem do grafů Zaškrtni všechno, čeho se bojíš: 20 202 203

Více

Škola: ALOR Datum:

Škola: ALOR Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Škola: ALOR Datum: 2. 5. 2018 Následuje výčet hodnot, které mohou, ale také musí být cílem školy. Ohodnoťte, prosím, jednotlivé položky

Více

Pedagogické lyceum. čtyřleté denní studium. Dle tohoto učebního plánu je výuka realizována od školního roku 2018/19 počínaje 1. ročníkem.

Pedagogické lyceum. čtyřleté denní studium. Dle tohoto učebního plánu je výuka realizována od školního roku 2018/19 počínaje 1. ročníkem. 1. Učební plán Název ŠVP: Kód a název oboru: Délka a forma : Stupeň poskytovaného : Pedagogické lyceum 78-42-M/03 Pedagogické lyceum čtyřleté denní studium střední s maturitní zkouškou 1.1. Týdenní ročníkový

Více

Motivace ke vzdělávání. Naučit se co nejvíce. Naučit se učit sám. Naučit se samostatně myslet. Připravit se na přijímací zkoušky.

Motivace ke vzdělávání. Naučit se co nejvíce. Naučit se učit sám. Naučit se samostatně myslet. Připravit se na přijímací zkoušky. Kategorie: Vybráno dotazníků: Návratnost: Co je pro tebe ve škole důležité? Naučit se co nejvíce. Vyhodnocení dotazníků 8.třída 2 95,2 % Motivace ke vzdělávání Určitě ano 2 6 3 Naučit se co nejvíce. Určitě

Více

Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Rodič (ZŠ) Uživatel: ASTU Datum: Následuje výčet hodnot, které mohou, a

Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Rodič (ZŠ) Uživatel: ASTU Datum: Následuje výčet hodnot, které mohou, a Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 27/8 Souhrnný přehled - Uživatel: STU atum: 28. 2. 28 Následuje výčet hodnot, které mohou, ale také musí být cílem školy. Ohodnoťte, prosím, jednotlivé položky číslicemi

Více

CGST1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně 0% 0%

CGST1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně 0% 0% škola žáci. stupně V tabulce jsou zahrnuty pouze ty položky, u nichž došlo k více než 5 procentní změně v názorech respondentů v daném roce proti současnému (206) šetření. Pohledem do grafů Zaškrtni všechno,

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Percentilové tabulky ZŠ 2018/2019 Základní škola, Liberec, Broumovská 847/7, příspěvková organizace () Tabulky s výslednými y Jedním z výstupů dotazníkového šetření Mapa školy

Více

MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2014 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE

MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2014 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE Škola: Obec: Název: EHIO1 ZŠ a MŠ, Čs. armády 1026 73581 Bohumín-Nový Bohumín MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2014 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE Tento list se stručným souhrnem výsledků z šetření Mapa školy 2013/14 je

Více

PREZENTACE ZPRACOVANÝCH DAT Z VLASTNÍHO HODNOCENÍ ŠKOLY NA GYMNÁZIU VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014

PREZENTACE ZPRACOVANÝCH DAT Z VLASTNÍHO HODNOCENÍ ŠKOLY NA GYMNÁZIU VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014 PREZENTACE ZPRACOVANÝCH DAT Z VLASTNÍHO HODNOCENÍ ŠKOLY NA GYMNÁZIU VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014 Na co můžeme být hrdí Kde žáci a rodiče vidí naše silné stránky Kde máme prostor na zlepšení Na co nás žáci

Více

Motivace ke vzdělávání. Naučit se co nejvíce. Naučit se učit sám. Naučit se samostatně myslet. Připravit se na přijímací zkoušky.

Motivace ke vzdělávání. Naučit se co nejvíce. Naučit se učit sám. Naučit se samostatně myslet. Připravit se na přijímací zkoušky. Vyhodnocení dotazníků Kategorie: Vybráno dotazníků: Návratnost: 7. třída 0 00,0 % Motivace ke vzdělávání Co je pro tebe ve škole důležité? Naučit se co nejvíce. Určitě ano 7 0 7 Naučit se co nejvíce. Určitě

Více

Škola: CEKPV Datum:

Škola: CEKPV Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ScioŠkoly Souhrnný přehled - Škola: CEKPV Datum: 13. 11. 2018 Následuje výčet hodnot, které mohou, ale také musí být cílem školy. Ohodnoťte, prosím, jednotlivé položky

Více

Organizace 6. tříd. žáci budou pokračovat ve 3 nebo 4 třídách minimálně 21/22 žáků na třídu rozdělení třídních kolektivů závisí na

Organizace 6. tříd. žáci budou pokračovat ve 3 nebo 4 třídách minimálně 21/22 žáků na třídu rozdělení třídních kolektivů závisí na Organizace 6. tříd žáci budou pokračovat ve 3 nebo 4 třídách minimálně 21/22 žáků na třídu rozdělení třídních kolektivů závisí na přijetí žáků na jiné školy (víceletá gymnázia, sportovní třídy) počtu žáků

Více

Anketa pro žáky soubor otázek

Anketa pro žáky soubor otázek Anketa pro žáky soubor otázek Nabídka všech otázek nástroje pro základní školu MOTIVACE: Co je pro Tebe ve škole důležité? Co by Ti měla škola pomoci dosáhnout? naučit se co jvíce připravit se na přijímací

Více

MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2011/12 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE

MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2011/12 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE Škola: Obec: Název: EFHO ZŠ, Komenského 163/2 69301 Hustopeče MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2011/12 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE Tento list se stručným souhrnem výsledků z šetření Mapa školy 2011/12 je určen rodičům

Více

Návrh systému volitelných předmětů

Návrh systému volitelných předmětů Návrh systému volitelných předmětů šestileté studium v předmaturitním ročníku - 2009/10 Týdenní počet hodin v rozvrhu žáka je 33. 1. Povinné předměty - výuka organizovaná podle tříd Český jazyk 5 Cizí

Více

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně škola žáci 1. stupně Zaškrtni nejvíce 3 předměty, které patří mezi tvé oblíbené: cizí jazyk 35 % 23 % vlastivěda 8 % 17 % tělesná výchova 60 % 73 % pracovní činnosti 28 % 8 % Zaškrtni nejvíce 3 předměty,

Více

GJP OČIMA STUDENTEK A STUDENTŮ. Školní rok 2018/19 Zpracovala: PhDr. Nora Jakobová (školní psycholožka GJP)

GJP OČIMA STUDENTEK A STUDENTŮ. Školní rok 2018/19 Zpracovala: PhDr. Nora Jakobová (školní psycholožka GJP) GJP OČIMA STUDENTEK A STUDENTŮ Školní rok 2018/19 Zpracovala: PhDr. Nora Jakobová (školní psycholožka GJP) GJP je skvělá škola se spoustou příležitostí, výbornými podmínkami a kvalitní výukou. (studentka

Více

Charakteristika seminářů 2019/ ročník

Charakteristika seminářů 2019/ ročník Charakteristika seminářů 2019/2020 3. ročník Seminář z anglického jazyka tematická a strategická příprava pro maturitní zkoušku rozšiřování slovní zásoby a prohlubování znalostí frazeologie prohlubování

Více

DNPR1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ 1 žáci 1. stupně 0% 0%

DNPR1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ 1 žáci 1. stupně 0% 0% škola žáci 1. stupně 1. část Vícenásobné odpovědi - Změna v názorech respondentů. V tabulce jsou zahrnuty pouze ty položky, u nichž došlo k více než 5 procentní změně v názorech respondentů v daném roce

Více

OBCHODNÍ AKADEMIE LIBEREC MODERNÍ ŠKOLA S VÍCE NEŽ 150LETOU TRADICÍ

OBCHODNÍ AKADEMIE LIBEREC MODERNÍ ŠKOLA S VÍCE NEŽ 150LETOU TRADICÍ OBCHODNÍ AKADEMIE LIBEREC MODERNÍ ŠKOLA S VÍCE NEŽ 150LETOU TRADICÍ DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 20. LEDNA 2018 STUDIJNÍ OBORY EKONOMICKÉ LYCEUM 78-42 - M/02 OBCHODNÍ AKADEMIE 63-41 - M/02 VEŘEJNOSPRÁVNÍ ČINNOST

Více

Pedagogické lyceum. čtyřleté denní studium. Dle tohoto učebního plánu je výuka realizována od školního roku 2012/13 počínaje 1. ročníkem.

Pedagogické lyceum. čtyřleté denní studium. Dle tohoto učebního plánu je výuka realizována od školního roku 2012/13 počínaje 1. ročníkem. 1. Učební plán Název ŠVP: Kód a název oboru: Délka a forma : Stupeň poskytovaného : Pedagogické lyceum 78-42-M/03 Pedagogické lyceum čtyřleté denní studium střední s maturitní zkouškou 1. 1. Týdenní ročníkový

Více

VOLITELNÉ A NEPOVINNÉ PŘEDMĚTY

VOLITELNÉ A NEPOVINNÉ PŘEDMĚTY VOLITELNÉ A NEPOVINNÉ PŘEDMĚTY Příloha č. 1 ke Školnímu vzdělávacímu programu pro gymnaziální vzdělávání Gymnázium, Uničov, Gymnazijní 257 1 Obsah Základní informace...4 Možná struktura volitelných předmětů...5

Více

Ve školním roce 2018/2019 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia.

Ve školním roce 2018/2019 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia. Adresa: Sokolovská 235/27, 594 01 Velké Meziříčí Telefon: ústředna 565 301 541 (nové) ředitel 565 301 544 (nové) E-mail: www stránky: skola@gvm.cz http://www.gvm.cz IZO: 102 943 508 Identifikátor zařízení:

Více

Výsledky zpětné vazby rodičů (březen 2018) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků?

Výsledky zpětné vazby rodičů (březen 2018) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výsledky zpětné vazby rodičů (březen 2018) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na GTM oceňují Podněty od rodičů Porovnání

Více

Pedagogické lyceum. čtyřleté denní studium. Dle tohoto učebního plánu je výuka realizována od školního roku 2012/13 počínaje 1. ročníkem.

Pedagogické lyceum. čtyřleté denní studium. Dle tohoto učebního plánu je výuka realizována od školního roku 2012/13 počínaje 1. ročníkem. Učební plán Název ŠVP: Kód a název oboru: Délka a forma : Stupeň poskytovaného : Pedagogické lyceum 78-42-M/03 Pedagogické lyceum čtyřleté denní studium střední s maturitní zkouškou Týdenní ročníkový plán

Více

ne 22% 0% 0% 43% jen někdy 67% 0% 0% 51% Zaškrtni nejvíce 3 předměty, které patří mezi tvé oblíbené:

ne 22% 0% 0% 43% jen někdy 67% 0% 0% 51% Zaškrtni nejvíce 3 předměty, které patří mezi tvé oblíbené: škola ADHN . část žáci. stupně názorech respondentů v daném roce proti současnému (20) šetření. Pohledem do grafů Zaškrtni všechno, čeho se bojíš: 2008 2009 200 20 starších spolužáků 22% % jít na záchod

Více

VOLITELNÉ PŘEDMĚTY - 4. ročník. Školní rok: Blok zaměřený na matematiku, fyziku a IVT. - cvičení z matematiky

VOLITELNÉ PŘEDMĚTY - 4. ročník. Školní rok: Blok zaměřený na matematiku, fyziku a IVT. - cvičení z matematiky VOLITELNÉ PŘEDMĚTY - 4. ročník Školní rok: 2018 2019 1. Blok zaměřený na matematiku, fyziku a IVT - cvičení z matematiky - cvičení z fyziky a informatiky 2. Blok společenskovědních předmětů - seminář humanitních

Více

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků?

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na ZŠNČP oceňují Podněty od rodičů Jak

Více

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ OD PODZIMU 2005

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ OD PODZIMU 2005 Žáci - první stupeň Zaškrtni všechno, čeho se bojíš: starších spolužáků + Zaškrtni nejvíce 3 předměty, které patří mezi tvé oblíbené: český jazyk + vlastivěda - přírodověda - hudební výchova + pracovní

Více

Optimalizace 2007/2008-9. C

Optimalizace 2007/2008-9. C Průběh vzdělávání (kvalita výuky) 10 9 8 7 4 Odpovídá škola vašim potřebám (potřebám vašeho dítěte)? Jste spokojen/a s kvalitou výuky cizích jazyků? Jste spokojen/a s kvalitou výuky matematiky? Jste spokojen/a

Více

čtyřleté denní studium střední vzdělání s maturitní zkouškou

čtyřleté denní studium střední vzdělání s maturitní zkouškou 1. Učební plán Název ŠVP: Kód a název oboru: Délka a forma : Stupeň dosaženého vzdělání: Učitelství pro mateřské školy a vychovatelství RVP 75-31-M/01 Předškolní a mimoškolní pedagogika čtyřleté denní

Více

Volitelné semináře ve 3. ročníku

Volitelné semináře ve 3. ročníku Volitelné semináře ve 3. ročníku Seminář českého jazyka a literatury (3. ročník) - dvouhodinový Výuka zahrnuje literární výchovu a jazykovou a komunikační výchovu, které se vzájemně doplňují a prolínají.

Více

Zkušenosti s tvorbou, zadáváním a vyhodnocením dotazníků. Gymnázium, Příbram VII, Komenského 402

Zkušenosti s tvorbou, zadáváním a vyhodnocením dotazníků. Gymnázium, Příbram VII, Komenského 402 Zkušenosti s tvorbou, zadáváním a vyhodnocením dotazníků Gymnázium, Příbram VII, Komenského 402 Opravdu zkušenosti? zahájení dotazníkových šetření v roce 2004 při zahájení prací na ŠVP pravidelná zadávání

Více

Těšíme se na Vás a věříme, že návštěva naší školy Vám přinese důležité poznatky, které pomohou při volbě vhodné školy.

Těšíme se na Vás a věříme, že návštěva naší školy Vám přinese důležité poznatky, které pomohou při volbě vhodné školy. Žáci a zaměstnanci školy Vás zvou na Dny otevřených dveří, které se konají ve čtvrtek 3. prosince 2015 od 10:30 do 16:00 hodin ve čtvrtek 14. ledna 2016 od 14: 00 do 16:30 hodin Den otevřených dveří je

Více

MAPA ŠKOLY rodičovský dotazník (171 respondentů 100+71 /56013)

MAPA ŠKOLY rodičovský dotazník (171 respondentů 100+71 /56013) MAPA ŠKOLY rodičovský dotazník (171 respondentů 100+71 /56013) I. CÍLE ŠKOLY 1) Co podle vás patří mezi hlavní úkoly školy? náš 1. stupeň náš 2. stupeň všechny ZŠ Naučit se slušně chovat 10% 14% 10% Získat

Více

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 Pohled na školu (klima školy zákonní zástupci) červen Cílem ankety bylo zjistit postoje zákonných zástupců (dále ZZ) žáků školy. Tento průzkum se uskutečnil

Více

Plán SPoSŠ na školní rok 2018 / 2019

Plán SPoSŠ na školní rok 2018 / 2019 Karta procesu Název procesu R10 - Řízení školy R10-FO-01 Vypracoval: Platnost od: Schválil: 1.4.2008 Mgr.Eva Matoušková R10-1 Plán SPoSŠ na školní rok 2018 / 2019 1. Stav na škole k zahájení školního roku

Více

Ve školním roce 2019/2020 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia.

Ve školním roce 2019/2020 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia. Adresa: Sokolovská 235/27, 594 01 Velké Meziříčí Telefon: ústředna 565 301 541 ředitel 565 301 544 E-mail: www stránky: skola@gvm.cz http://www.gvm.cz IZO: 102 943 508 Identifikátor zařízení: 600 015 866

Více

Gymnázium Pelhřimov se představuje

Gymnázium Pelhřimov se představuje Gymnázium Pelhřimov se představuje Proč na GYMNÁZIUM? chcete získat všeobecný přehled a kvalitní přípravu na VŠ, (?) nebo se zatím ještě nedokážete rozhodnout pro určité odborné zaměření,(?) GYPE NABÍZÍ:

Více

GYMNÁZIUM, STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA, OBCHODNÍ AKADEMIE A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE

GYMNÁZIUM, STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA, OBCHODNÍ AKADEMIE A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE GYMNÁZIUM, STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA, OBCHODNÍ AKADEMIE A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Základní informace adresa: Pontassievská 3, 669 02 Znojmo ředitel: RNDr.

Více

15.1.2014. S novým modelem maturit je deklarováno, že gymnázia jsou při skládání maturitních zkoušek úspěšnější W O AR GM NÁZ

15.1.2014. S novým modelem maturit je deklarováno, že gymnázia jsou při skládání maturitních zkoušek úspěšnější W O AR GM NÁZ Á MN GY osmi le té a čtyř l eté studium Pal ack ého 211 AŘE ARGM. Co nabízíme? NÁ YM G A ŘE AR GM. Kdo jsme? osmi leté a čtyř leté studium Palack ého 211 Mladá Boleslav Škola s třistaletou tradicí pojmenovaná

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola a Mateřská škola Neznašov Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Klima školy - 2015/2016 (červen) Datum: 26. 05. 2016 Graf 1: Celkový přehled školy

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, PELECHOVSKÁ 800

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, PELECHOVSKÁ 800 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, PELECHOVSKÁ 800 www.zspelechovska.cz skola@zspelechovska.cz 191 žáků v 11 třídách 18 učitelů 2 vychovatelky ŠD 9 provozních zaměstnanců Nižší počet žáků individuální přístup

Více

1.B 2.B/6.A 3.B/7.A 4.B/8.A

1.B 2.B/6.A 3.B/7.A 4.B/8.A Učební plán pro vyšší gymnázium - školní rok 200/20 dobíhající obory Učební plán byl sestaven z učebního plánu pro čtyřletá gymnázia čj. 843/2007 všeobecně vzdělávací.b 2.B/6.A 3.B/7.A 4.B/8.A celk. předměty

Více

Testování 7. tříd, 2007/2008, Potenciály

Testování 7. tříd, 2007/2008, Potenciály Souhrnné výsledky za školu OSP celkový průměrný výsledek za části testu třída počet žáků percentil skupinový percentil čistá úspěšnost průměrné skóre směrodatná odchylka skóre verbální analytická kvantitativní

Více

Souhrnné výsledky za školu

Souhrnné výsledky za školu Souhrnné výsledky za školu OSP celkový průměrný výsledek za části testu třída počet žáků percentil skupinový percentil čistá úspěšnost průměrné skóre směrodatná odchylka skóre verbální analytická kvantitativní

Více

Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání

Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání Základní škola Hranice, Struhlovsko, příspěvková organizace Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání Ať s míčem, knihou nebo kružítkem příležitost u nás dáme všem. č.j.: ŠVP 1 / 2007 IDENTIFIKAČNÍ

Více

Gymnázium Pelhřimov se představuje

Gymnázium Pelhřimov se představuje Gymnázium Pelhřimov se představuje Směr jazykový (jazyky na filosofických fakultách, učitelství ) - až 14 hodin výuky ve dvou (nebo třech) cizích jazycích týdně a matematiky ve 4. ročníku pouze 2 hodiny,

Více

KVALITNÍ VZDĚLÁNÍ PRO NOVOU GENERACI.

KVALITNÍ VZDĚLÁNÍ PRO NOVOU GENERACI. KVALITNÍ VZDĚLÁNÍ PRO NOVOU GENERACI www.gyoa.cz e-mail: petrak@gyoa.cz chcete získat všeobecný přehled a kvalitní přípravu na VŠ, (?) nebo se zatím ještě nedokážete rozhodnout pro určité odborné zaměření,(?)

Více

Sokolovská 235/27, 594 01 Velké Meziříčí. 79-41-K/41 Gymnázium

Sokolovská 235/27, 594 01 Velké Meziříčí. 79-41-K/41 Gymnázium založe n 1899o Adresa: Sokolovská 235/27, 594 01 Velké Meziříčí Telefon: ústředna ředitel Fax: 566 522 839, 566 522 849 566 521 600 566 521 600 E-mail: skola@gvm.cz www stránky: h p://www.gvm.cz IZO: 102

Více

nehodí vůbec Mé dítě chodí do školy rádo 125 70 8 hodí

nehodí vůbec Mé dítě chodí do školy rádo 125 70 8 hodí DOTAZNÍK RODIČE (207 odevzdaných dotazníků) A. Podtrhněte prosím odpovídající tvrzení: hodí hodí částečně nehodí vůbec Mé dítě chodí do rádo 125 70 8 Škola mé dítě přetěžuje 7 36 149 K většině učitelů

Více

VOLITELNÉ PŘEDMĚTY - 4. ročník. Školní rok: Blok zaměřený na matematiku, fyziku a IVT. - cvičení z matematiky

VOLITELNÉ PŘEDMĚTY - 4. ročník. Školní rok: Blok zaměřený na matematiku, fyziku a IVT. - cvičení z matematiky VOLITELNÉ PŘEDMĚTY - 4. ročník Školní rok: 2017 2018 1. Blok zaměřený na matematiku, fyziku a IVT - cvičení z matematiky - cvičení z fyziky a informatiky 2. Blok společenskovědních předmětů - seminář humanitních

Více

OBSAH. Mapa školy pro ZŠ, 2016/2017. R rodiče, U učitelé, Z1 žáci 1. stupně, Z2 žáci 2. stupně, P provozní zaměstnanci

OBSAH. Mapa školy pro ZŠ, 2016/2017. R rodiče, U učitelé, Z1 žáci 1. stupně, Z2 žáci 2. stupně, P provozní zaměstnanci BRSU OBSAH Otázka Text otázky Strana. CÍLE ŠKOLY ŽÁDOUCÍ CÍLE ŠKOLY R/ Co podle vás patří mezi hlavní úkoly školy? 0, 0 U/ Co podle vás patří mezi hlavní úkoly školy? 0, 0 JAK SE ŠKOLE DAŘÍ CÍLE NAPLŇOVAT?

Více

OBSAH. Mapa školy pro ZŠ, 2016/2017. R rodiče, U učitelé, Z1 žáci 1. stupně, Z2 žáci 2. stupně, P provozní zaměstnanci

OBSAH. Mapa školy pro ZŠ, 2016/2017. R rodiče, U učitelé, Z1 žáci 1. stupně, Z2 žáci 2. stupně, P provozní zaměstnanci DGIV OBSAH Otázka Text otázky Strana. CÍLE ŠKOLY ŽÁDOUCÍ CÍLE ŠKOLY R/ Co podle vás patří mezi hlavní úkoly školy? 0, 0 U/ Co podle vás patří mezi hlavní úkoly školy? 0, 0 JAK SE ŠKOLE DAŘÍ CÍLE NAPLŇOVAT?

Více

Gymnázium Pelhřimov se představuje

Gymnázium Pelhřimov se představuje Gymnázium Pelhřimov se představuje Proč na GYMNÁZIUM? chcete získat všeobecný přehled a kvalitní přípravu na VŠ, (?) nebo se zatím ještě nedokážete rozhodnout pro určité odborné zaměření,(?) GYPE NABÍZÍ:

Více

2 Charakteristika školy

2 Charakteristika školy 2 Charakteristika školy 2.1 Velikost školy Škola Klvaňovo gymnázium a střední zdravotnická škola vznikla 1. 1. 2012 sloučením Klvaňova gymnázia se Střední odbornou školou zdravotnickou a sociální, Kyjov

Více

OBSAH. Mapa školy pro ZŠ, 2016/2017. R rodiče, U učitelé, Z1 žáci 1. stupně, Z2 žáci 2. stupně, P provozní zaměstnanci

OBSAH. Mapa školy pro ZŠ, 2016/2017. R rodiče, U učitelé, Z1 žáci 1. stupně, Z2 žáci 2. stupně, P provozní zaměstnanci DNPR OBSAH Otázka Text otázky Strana. CÍLE ŠKOLY ŽÁDOUCÍ CÍLE ŠKOLY R/ Co podle vás patří mezi hlavní úkoly školy? 0, 0 U/ Co podle vás patří mezi hlavní úkoly školy? neodpovidali JAK SE ŠKOLE DAŘÍ CÍLE

Více

Průměrný počet studentů ve třídě: 24,5 Pro semináře a volitelné předměty: počet studentů Počet přijímaných uchazečů pro rok 2017/2018:

Průměrný počet studentů ve třídě: 24,5 Pro semináře a volitelné předměty: počet studentů Počet přijímaných uchazečů pro rok 2017/2018: prezentace den otevřených dveří 2017 www.gymck.cz Charakteristika gymnázia: Průměrný počet studentů ve třídě: 24,5 Pro semináře a volitelné předměty: počet studentů 8 20 Počet přijímaných uchazečů pro

Více

GYMNÁZIUM Omská 1300 100 00 Praha 10 - Vršovice

GYMNÁZIUM Omská 1300 100 00 Praha 10 - Vršovice GYMNÁZIUM Omská 1300 100 00 Praha 10 - Vršovice INFORMAČNÍ SERVIS Informace o studiu a o škole, podmínky přijímacího řízení, výroční zprávu o činnosti školy, inspekční zprávy atd. lze získat na oficiálních

Více

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017 ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017 Úvod Cílem tohoto dotazníkového šetření bylo zjistit, jak rodiče žáků ZŠ Stoliňská vnímají vybavení školy, její fungování a přístupy v různých oblastech. Díky opakování

Více

Dodatek č. 8 k ŠVP Heřmánek

Dodatek č. 8 k ŠVP Heřmánek Dodatek č. 8 k ŠVP Heřmánek Škola: Heřmánek Praha, základní škola Ředitelka školy: Mgr. Miroslava Adamcová Platnost dokumentu: od 1. 9. 2016 Dodatek k ŠVP ZV č. 1 byl projednán školskou radou dne: 29.

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Individuální zpráva. Základní škola (xxxx)

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Individuální zpráva. Základní škola (xxxx) ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Individuální zpráva Základní škola (xxxx) Informace o projektu INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU 1072 Počet dotazníků zpracovaných za vaši školu 161 Počet škol, s nimiž

Více

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY 5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY Cíle a obsah základního vzdělání budou na naší škole naplňovány v těchto vzdělávacích oblastech. Každá oblast zahrnuje příslušné vzdělávací obory, v kterých

Více

Gymnázium a SOŠZE Vyškov, příspěvková organizace Kód a název oboru vzdělání: 63 41 M/02 Obchodní akademie

Gymnázium a SOŠZE Vyškov, příspěvková organizace Kód a název oboru vzdělání: 63 41 M/02 Obchodní akademie 3 UČEBNÍ PLÁN Název školy: Gymnázium a SOŠZE Vyškov, příspěvková organizace Kód a název oboru vzdělání: 63 41 M/02 Obchodní akademie Zaměření: Ekonomika a finance Datum platnosti od: 1. 9. 2015 Kategorie

Více

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17 ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17 Úvod Cílem tohoto dotazníkového šetření bylo zjistit, jak rodiče žáků ZŠ Stoliňská vnímají vybavení školy, její fungování a přístupy v různých oblastech. Díky opakování

Více

Maturitní model Nová maturitní zkouška se skládá ze dvou částí společné (státní) a profilové (školní). Aby žák uspěl u maturity, musí úspěšně složit povinné zkoušky obou těchto částí. Zavedení společné

Více

Gymnázium Boskovice. Palackého náměstí 1 680 11 Boskovice. tel.: 516 802 211 tel., fax, zázn. 516 802 213

Gymnázium Boskovice. Palackého náměstí 1 680 11 Boskovice. tel.: 516 802 211 tel., fax, zázn. 516 802 213 Gymnázium Boskovice Palackého náměstí 1 680 11 Boskovice tel.: 516 802 211 tel., fax, zázn. 516 802 213 ředitel: 516 802 216 výchovný poradce: 516 802 220 e-mail: info@gymbos.cz www.gymbos.cz Obecné informace

Více

GYMNÁZIUM, ČESKÉ BUDĚJOVICE, JÍROVCOVA 8

GYMNÁZIUM, ČESKÉ BUDĚJOVICE, JÍROVCOVA 8 GYMNÁZIUM, ČESKÉ BUDĚJOVICE, JÍROVCOVA 8 Telefon, fax: 387 319 358 PSČ: 371 61 e-mail: gymji@gymji.cz URL: http://www.gymji.cz INFORMACE O STUDIU (čtyřleté gymnázium) Vážení rodiče, žáci a učitelé základních

Více

VOLITELNÉ PŘEDMĚTY 3. ročník

VOLITELNÉ PŘEDMĚTY 3. ročník VOLITELNÉ PŘEDMĚTY 3. ročník Školní rok: 2017 2018 Předměty: 1. Blok zaměřený na matematiku, fyziku a IVT - matematický - z fyziky a informatiky 2. Blok společenskovědních předmětů - dějepisný - společenskovědní

Více

3. Charakteristika školního vzdělávacího programu

3. Charakteristika školního vzdělávacího programu 3.1 Zaměření školy 3. Charakteristika školního vzdělávacího programu Školní vzdělávací program Škola bránou do života vychází 1. z RVP pro gymnázia 2. z potřeby připravit gymnaziální studenty co nejlépe

Více

Výstupní testování studentů 4. ročníku

Výstupní testování studentů 4. ročníku Výstupní testování studentů 4. ročníku V říjnu roku 2009 se naše škola zapojila do projektu Vektor 4 od firmy Scio. Studenti čtvrtých ročníků byli testováni z obecných studijních předpokladů, českého jazyka,

Více

OBSAH. Mapa školy pro ZŠ, R rodiče, U učitelé, Z1 žáci 1. stupně, Z2 žáci 2. stupně, P provozní zaměstnanci

OBSAH. Mapa školy pro ZŠ, R rodiče, U učitelé, Z1 žáci 1. stupně, Z2 žáci 2. stupně, P provozní zaměstnanci ALRU OBSAH Otázka Text otázky Strana. CÍLE ŠKOLY ŽÁDOUCÍ CÍLE ŠKOLY R/ Co podle vás patří mezi hlavní úkoly školy? 0, 0 U/ Co podle vás patří mezi hlavní úkoly školy? 0, 0 JAK SE ŠKOLE DAŘÍ CÍLE NAPLŇOVAT?

Více

osmi leté a čtyř leté studium Palackého 211 Mladá Boleslav

osmi leté a čtyř leté studium Palackého 211 Mladá Boleslav JOSEFA PEKAŘE GYMNÁZIUM DR. osmi leté a čtyř leté studium Palackého 211 Mladá Boleslav WWW.PEKARGMB.CZ Kdo jsme? Škola s třistaletou tradicí pojmenovaná po významném historikovi Poskytuje středoškolské

Více

Střední škola Kostka s. r. o. Minimální počet hodin týdně za studium

Střední škola Kostka s. r. o. Minimální počet hodin týdně za studium 4. Učební plán 4. 1. Nižší stupeň šestiletého gymnázia Dle tohoto učebního pl{nu je výuka realizov{na od školního roku 2009/10 počínaje 1. ročníkem. Vzdělávací oblasti Vzdělávací obory Minimální počet

Více

Příloha č. 8 Podmínky ke vzdělání

Příloha č. 8 Podmínky ke vzdělání Příloha č. 8 Podmínky ke vzdělání Ukázka z Vlastního hodnocení školy, které bylo schváleno 21.10.2010 a bylo provedeno za předcházející 3 roky. Vybraná část popisuje oblast, která asi nejvíce ovlivňuje

Více

Těšíme se na Vás a věříme, že návštěva naší školy Vám přinese důležité poznatky, které pomohou při volbě vhodné školy.

Těšíme se na Vás a věříme, že návštěva naší školy Vám přinese důležité poznatky, které pomohou při volbě vhodné školy. Žáci a zaměstnanci školy Vás zvou na Den otevřených dveří, který se koná ve čtvrtek 14. ledna 2016 od 14: 00 16:30 hodin Den otevřených dveří je ideální příležitostí jak získat maximum informací o přijímacím

Více

Škola Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hořovice, Palackého náměstí 100, 268 01

Škola Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hořovice, Palackého náměstí 100, 268 01 Škola, Palackého náměstí 100, 268 01 Název ŠVP Ekonomika a informatika v podnikání Platnost 1.9.2010 Délka studia v letech: 4.0 Kód a název oboru Forma vzdělávání denní forma ročníkový Povinné předměty

Více

1.1.1 Úplnost a velikost školy Škola je plně organizovaná, tzn., že jsou otevřeny všechny ročníky základní školy a školní docházka trvá 10 roků.

1.1.1 Úplnost a velikost školy Škola je plně organizovaná, tzn., že jsou otevřeny všechny ročníky základní školy a školní docházka trvá 10 roků. Školní vzdělávací program Základní škola Ječná 2007 1.1.1 Úplnost a velikost školy Škola je plně organizovaná, tzn., že jsou otevřeny všechny ročníky základní školy a školní docházka trvá 10 roků. Součástí

Více

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 Pohled na školu (klima školy zákonní zástupci) září 2015 (zpracovala Mgr. Jana Fričová) Cílem ankety bylo zjistit postoje zákonných zástupců (dále ZZ)

Více

Základní škola Schulzovy sady

Základní škola Schulzovy sady Základní škola Schulzovy sady Škola Kapacita 900 žáků Naplněnost 823 žáků, 91,5% 9 postupných ročníků 36 tříd, 3 5 paralelních tříd v ročníku 1. stupeň 451 žáků 2. stupeň 372 žáků Dojíždějící více než

Více

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 Ředitelka školy Mgr. Romana Studýnková podá ucelenou informaci o studiu na Gymnáziu Jana Blahoslava a Střední pedagogické škole

Více

Gymnázium Uherské Hradiště Charakteristika volitelných předmětů 3. ročník (dvouhodinové předměty, žák si vybírá dva)

Gymnázium Uherské Hradiště Charakteristika volitelných předmětů 3. ročník (dvouhodinové předměty, žák si vybírá dva) Gymnázium Uherské Hradiště Charakteristika volitelných předmětů 3. ročník (dvouhodinové předměty, žák si vybírá dva) Seminář z českého jazyka Rozšiřuje, prohlubuje a procvičuje učivo gramatiky, slohu a

Více

Management prodeje motorových vozidel

Management prodeje motorových vozidel Střední škola André Citroëna Boskovice, příspěvková organizace Dodatek č. 1. ke Školnímu vzdělávacímu programu Management prodeje motorových vozidel RVP oboru vzdělání: 64-41-L/51 Podnikání Platnost od

Více

Kdo jsme? Co nabízíme? Přijímací řízení na VŠ. Státní maturity

Kdo jsme? Co nabízíme? Přijímací řízení na VŠ. Státní maturity osmi leté a čtyř leté studium osmi leté a čtyř leté studium 10. 1. 2018 Kdo jsme? Škola s třistaletou tradicí pojmenovaná po významném historikovi Poskytuje středoškolské vzdělání zakončené maturitní zkouškou

Více

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY .Učební plány:.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY Cíle a obsah základního vzdělání budou na naší škole naplňovány v těchto vzdělávacích oblastech. Každá oblast zahrnuje příslušné vzdělávací obory, v kterých

Více

34/34 34/34 33/33 33/33 134/134 C.

34/34 34/34 33/33 33/33 134/134 C. Gymnázium - všeobecné, 4 leté Chemie CHE 3 2 2 2 9 Biologie BIO 2 3 2 2 9 Písemná a elektronická komunikace PEK 2 - - - 2 povinných hodin za týden - 34 34 29 27 124 Blok 1 Technický - - - 2 4 6 Blok 2

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Percentilové tabulky ZŠ 2018/2019 Základní škola a Mateřská škola Antonína Čermáka, Praha 6 () Tabulky s výslednými percentily Jedním z výstupů dotazníkového šetření Mapa školy

Více