Pøevod dat z programu ÚÈTO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pøevod dat z programu ÚÈTO"

Transkript

1 STEREO Pøevod dat z programu ÚÈTO % _ & _ ' Pøevod dat z programu ÚÈTO Popis instalace a pracovního postupu

2 2 Vážení uživatelé, pøinášíme Vám pøevodní mùstek z programu ÚÈTO firmy Tichý a spol. do programu STEREO 17. Tento podprogram slouží k usnadnìní pøechodu z daòové evidence na podvojné úèetnictví z pohledu zachování co nejvìtšího možného množství dat. Doøešení úèetní stránky vìci (nastavení poèáteèních stavù a další náležitosti) je již plnì v režii uživatele. Program pøevede vybraná data z jednoduchého úèetnictví ÚÈTO od firmy Tichý a spol. do programu STEREO verze 17. Vychází pøitom z pokynù k pøechodu z daòové evidence na úèetnictví uvedených v pøíloze è.3 k zákonu o dani z pøíjmù. Vzhledem ke struènosti nové legislativy je vhodné však nahlédnout (i do dnes již neplatné) pøílohy è.2 opatøení MF èj.: 281/71 702/1995 o úètování fyzických osob v soustavì jednoduchého úèetnictví. Pøejeme vám mnoho pøíjemných chvil strávených s programem STEREO a tìšíme se na další spolupráci. Autorský tým firmy Ježek software Pøíruèka Pøevod dat z programu ÚÈTO do podvojného úèetnictví STEREO od firmy Ježek software s.r.o. Vydání Duben 2009 (pro verzi 17). Pokud máte starší nebo novìjší verzi programu STEREO, mùže se vzhled a pojmenování nìkterých èástí programu lišit. Copyright 2009, Ježek software s.r.o.. Pøíruèka Pøevod dat z programu ÚÈTO do programu STEREO je souèástí licence programu a vztahují se na ní veškerá ustanovení licenèního ujednání.

3 Pøevod dat z programu ÚÈTO Popis pøevodního mùstku Pro správnou funkci programu pro pøevod je nutné, aby ve složce s programem STEREO 17 byly obsaženy veškeré potøebné soubory. UCTO_DAT.000 pøevodní struktury souborù obou programù UCTO_DAT.T00 pøevodní struktury souborù obou programù UCTO_HLP.000 soubor obsahující nápovìdu UCTO_HLP.T00 soubor obsahující nápovìdu UCTO_PAR.000 parametry pøevodu dat (vznikne po prvním spuštìní pøevodu dat) Ucto_S17.bat spouštìcí soubor pøevodního mùstku Ucto_S17.cat seznam souborù potøebných pro pøevod dat a jejich umístìní UCTO_S17.RDB pøevodní úloha UCTO_S17.TTT pøevodní úloha 3 Upozornìní: Pøevodní mùstek dodávaný k verzi 17 lze použít pro kopii dat z programù ÚÈTO Pøíprava dat v daòové evidenci Upozornìní: Pøed zapoèetím práce doporuèujeme provést zálohu všech dat! Pro úspìšný pøevod dat je vhodné v programu ÚÈTO provést údržbu aditivních vazeb v nabídce Ostatní/ Speciality/ Údržba souborù/ Aditivní vazby/ Všechny soubory. Podle seznamu pøevádìných souborù je dále vhodné zkontrolovat: Spoleèné soubory (vybrané èíselníky, adresáø firem) Není tøeba zvláš pøipravovat

4 4 Úèetnictví (závazky a pohledávky) Zkontrolujte, zda stav závazkù a pohledávek odpovídá okamžiku uzavøení úèetních knih. U všech dokladù by mìla být uvedena i jejich èísla a nemìly by se vyskytovat duplicity. Pøi pøevodu dat bude v zápisech s duplicitním oznaèením dokladu údaj Doklad nahrazen prefixem '#' a oèíslován. Pùvodní oznaèení dokladu bude uvedeno v údaji Poznámka. Sklady (ceníky, poèáteèní stavy, klasifikace) Pokud budete pøebírat kromì ceníku i poèáteèní stavy, bude pro každou položku do souboru pohybù vygenerována jedna vìta jako poèáteèní stav. Cena u poèáteèních stavù bude uvedena podle ceny za jednotku v ceníku ÚÈTA, proto pøed pøevodem doporuèujeme (napø. pomocí Shift+F6 - zpracování skupiny) zajistit odpovídající naplnìní tohoto údaje. Jestliže poèáteèní stavy pøevedeny nebudou, pøi údržbì dat skladu po pøevodu se množství na skladì i skladová cena v ceníku vynulují a nastaví se až podle nových pohybù. Pøípadné poèáteèní stavy bude možné zadat ruènì. Mzdy (èíselníky, personální karty, evidence dìtí) Jestliže budete pøevádìt personální karty zamìstnancù, je bezpodmíneènì nutné pøevést i adresáø firem. V opaèném pøípadì nedojde k pøevzetí jména a pøíjmení zamìstnance a mnohých dalších údajù. Majetek (karty majetku, odpisy, drobný majetek) U investièního majetku lze pøevést i uplatnìné daòové odpisy a podle nich vygenerovat také úèetní odpisy. Spuštìní pøevodního mùstku Upozornìní: Pøed samotným pøevodem dat dùraznì doporuèujeme provést zálohu dat v obou programech, aby se pøedešlo jejich pøípadné ztrátì pøi jakýchkoli problémech, jež mohou nastat pøi bìhu pøevodní aplikace (výpadek proudu apod.) Upozornìní: Pøed spuštìním pøevodu dat z programu ÚÈTO do programu STEREO musí být oba programy ukonèeny. Pøevodní mùstek je spouštìn souborem Ucto_S17.bat, který nemá vlastního zástupce a je proto nutno jej nalézt napø. prostøednictvím ikony Tento poèítaè, Prùzkumníku, Total commanderu èi jiného správce souborù pøímo ve složce s programem STEREO 17 a spustit jej poklikáním myši.

5 5 Poznámka: Je-li okno s pøevodním mùstkem po spuštìní pøíliš malé, lze jej zvìtšit do celoobrazovkového režimu stiskem kombinace kláves levý Alt+Enter (pokud to operaèní systém podporuje), pøípadnì lze kliknout na vrchní lištu okna, vybrat nabídku Vlastnosti a zde na záložce Písmo zvolit vìtší rozmìr. Pøi spuštìní nabízí základní obrazovka pøevodního aparátu základní nabídku, kde jsou aktivní pouze nìkteré z voleb. V nabídce Jak na to je obsažena nápovìda, v níž je podrobný popis a seznam pøevádìných souborù. Výbìr verze (ÚÈTO 2009) zobrazí nabídku verzí programu ÚÈTO, z nichž je možno data pøevádìt (v závorce je uvedena zvolená verze).

6 6 Po zvolení požadované verze pro pøevod je možno pokraèovat v Zadání cesty k vybrané verzi programu ÚÈTO. Vyvolané dialogové okno je vždy pøednaplnìno obvyklou složkou, kterou využívá program ÚÈTO. Pokud je tento program nainstalován v jiném umístìní, je nutno cestu manuálnì zmìnit nebo pomocí klávesy Tab vyhledat. Vyhledání probíhá ve tøech krocích: 1) Zadání disku, na kterém je program ÚÈTO nainstalován. 2) Nalezením složky s programem ÚÈTO a jejím otevøením pomocí klávesy Enter. 3) Nalezením potøebného souboru UCTO200x.RDB a jeho potvrzením klávesou Enter. (písmeno 'x' v názvu souboru nahrazuje poslední èíslo z oznaèení verze). Provedením výše uvedených operací dojde ke zpøístupnìní nabídky Výbìr firem k pøevodu, jejímž potvrzením klávesou Enter bude zobrazen seznam firem vedených v programu ÚÈTO. Každou jednotlivou firmu je možno ve sloupci Vyb oznaèit písmenem A jako vybranou. Pøevádìna pak budou pouze data takto oznaèených firem.

7 7 Následnou operací je Výbìr pøevádìných souborù. U každého souboru ze seznamu lze nastavit pøíznak, že má být pøevádìn. Spoleèné soubory a èíselníky Úèetnictví Sklady (inventáø) Mzdy a personalistika Majetek Adresáø firem Èíselník textù Èíselník výkonù Pohledávky a závazky Èíselník klasifikace Ceník zboží Poèáteèní stavy zboží Ceník materiálu Poèáteèní stavy materiálu Ceník výroby Poèáteèní stavy výroby Èíselník prací Èíselník pojiš oven Personální karty Evidence dìtí Karty investièního majetku Daòové odpisy Úèetní odpisy Drobný majetek

8 8 Po nastavení souborù pro pøevod je vhodné pokraèovat možností Parametry pøevodu. Tyto parametry jsou nastaveny tak, aby v nejvìtší možné míøe vyhovìli principùm používání programu STEREO, ale lze je samozøejmì modifikovat na základì konkrétních požadavkù. Jedná se o nastavení následujících voleb: Odstranit lomítko z dokladu v programu STEREO je možné oznaèovat dokladové øady až pìti znaky a není povinnost používat lomítko. Dokladové øady v èíselníku dokladù je nutno upravit až po dokonèení pøevodu dat. Odstranit nuly z èísel firem vzhledem k tomu, že v programu STEREO je možné do oznaèení zkratky firmy zadávat i písmena, pracuje zadávání, vyhledávání a tøídìní ve STEREU lexikálnì. Proto se nuly pøed èíslo automaticky nedoplòují a doporuèujeme je pøi pøevodu odstranit. Èíslo skladu zboží, Èíslo skladu materiálu, Èíslo skladu výroby pøevod dat ze skladù zboží, materiálu a výrobkù je koncipován tak, že všechny ceníkové položky (i jejich poèáteèní stavy) lze pøevést do programu STEREO do jednoho skladu. Pokud však byla v jednotlivých agendách v ÚÈTU používána shodná ceníková èísla, po pøevodu budou duplicity vyøazeny. V takovém pøípadì doporuèujeme pøevádìt data do oddìlených skladù. Datum PS skladù stav skladu pøevádìný z programu ÚÈTO bude k tomuto datu nastaven jako poèáteèní stav pro program STEREO. Pøevzít nastavení prostøedí soubor FAND.CFG obsahuje informace o nastavení PC FANDu - tiskárny, klávesnice atd. Toto nastavení lze pøevzít. Upozornìní: Konfiguraèní soubor obsahuje i tabulku významných dní, která je tøeba pro správnou funkci modulu mezd. Protože však v programu ÚÈTO není naplnìna, pøevod FAND.CFG se pro uživatele mezd nedoporuèuje!

9 9 Po požadovaném nastavení parametrù lze pøejít na poslední volbu Zahájení pøevodu. Pøevodní program pøed zapoèetím pøevodu ještì znovu zobrazí upozornìní na skuteènost, že pøevádìná data smažou pøípadnì již existující data ve stejné složce v programu STEREO (napø. je pøevádìna složka FIRMA1, která v programu STEREO 17 vytvoøí složku, pøípadnì smaže data složky FIRMA1.09). Této skuteènosti je tedy nutno vìnovat zvýšenou pozornost, aby nedošlo k nechtìné ztrátì dat. Prùbìh pøevodu dat lze sledovat v okénku, kde jsou postupnì zobrazovány pøevedené agendy spolu s poètem pøevedených vìt. Dokonèení jednotlivých firem je opìt zaznamenáno ve stejném místì a je zvýraznìno odlišnou barvou písma.

10 10 Dokonèení pøevodu V programu STEREO je po dokonèení pøevodu a ukonèení pøevodního aparátu nutno ještì provést kroky pro korektní dokonèení pøevodu. Na první z nich upozoròuje ještì pøevodní mùstek pøed ukonèením. Jedná se o nutnost spuštìní speciální údržby dat vedoucí k dokonèení pøeložení struktur programu ÚÈTO do struktur programu STEREO. Tuto údržbu naleznete po spuštìní programu STEREO na hlavní obrazovce v nabídce Ostatní/ Speciality/ Údržba dat po pøevodu. Poznámka: Pokud jste pøevádìli i modul sklad, doporuèujeme pøi údržbì po pøevodu povolit pøepoèet skladové ceny. Provedením zmiòované údržby jsou již vyèerpány možnosti automatického pøevodu a je vhodné manuálnì zkontrolovat a pøípadnì opravit další hodnoty.

11 11 Parametry úètované firmy Na rozdíl od programu ÚÈTO není øada údajù o úètované firmì uložena pøímo v parametrech, ale pøebírají se z adresáøe firem. Proto po pøevodu pøejdìte do nabídky Ostatní/ Parametry/ Spoleèné parametry/ Adresa úètované firmy a zadejte adresu a další údaje, tak aby odpovídaly úètované firmì. Takto provedené zmìny se automaticky promítnou do adresáøe firem. Spoleèná data Adresáø firem - pøítomnost "prázdné" firmy (tj. firmy s nevyplnìnou zkratkou ZkrFy v programu ÚÈTO firma s èíslem '00000') pro blíže neurèené záznamy. V pøípadì, že takováto firma v adresáøi není, doplòte ji. Symboly - nastavení prefixù pro oznaèování variabilních a konstantních symbolù v nabídce Ostatní/ Parametry/ Spoleèné parametry/ Nastavení programu. Doporuèujeme používat písmena v a k (pøípadnì s lomítkem).

12 12 Úèetnictví Èíselník dokladù - doplòte (upravte) tak, aby odpovídal oznaèení všech vìt v ZaP. Dùležité je vyplnìní typu (Z/P) a úètu, který souvisí s pøíslušnou dokladovou øadou. Závazky a pohledávky - ovìøte zejména oznaèování dokladù. Pøi pøevodu dat bude v zápisech s duplicitním oznaèením dokladu údaj Doklad nahrazen prefixem '#' a oèíslován. Celé pùvodní oznaèení dokladu bude uvedeno v údaji Poznámka. Pro lepší orientaci je výhodné seznam ZaP setøídit podle dokladu (Shift+F5), problematické zápisy tak budou pohromadì. Upozornìní: Jelikož dokladová øada # v èíselníku dokladù neexistuje, je vhodné doklady pøeèíslovat. K pøeèíslování dokladù je urèena funkce F10 - Pøeèíslování dokladù. Vzhledem k propracovanìjšímu automatickému zpracování DPH zkontrolujte naplnìní tabulky DPH (zejména Typ DPH), zvláštì pøi zahranièních záležitostech. Pokud chcete využívat analytické úèty DPH, je nutno upravit také patøiènì èíselník skupin DPH (Ostatní/ Èíselníky/ Skupiny DPH). Kontrolní sestavu naplnìných závazkù a pohledávek lze spustit napø. ze seznamu Závazkù a pohledávek po oznaèení všech dokladù (Shift+F8) pomocí Shift+F6 - Kontrola vìt. Opravte zejména závažné chyby, oznaèené kódem Exxx. Varování, oznaèená kódem Wxxx, jsou pouze upozornìním na nesrovnalosti, které nebrání programu v další práci. Poèáteèní stavy úètù - naplòte podle citované pøílohy v nabídce Ostatní/ Poèáteèní stavy/ Úètù. Lze je naplnit i pozdìji, ale pro sledování stavu banky a pokladny je vhodné naplnit co nejdøíve alespoò úèty 211 a 221.

13 13 Poèáteèní stavy saldokonta - po kontrole ZaP a èíselníku dokladù mùžete pro naplnìní poèáteèních stavù saldokonta využít vestavìnou automatickou funkci v nabídce Ostatní/ Poèáteèní stavy/ Saldokonta/ Naplnìní z pohl. a záv. Sklady Skladová evidence programu STEREO disponuje rùznými možnostmi tvorby cen a poskytování slev, které daòová evidence ÚÈTO neøeší. Pokud budete chtít používat napø. dealerské ceny nebo prodávat maloobchodní pokladnou, doplòte pøíslušné ceny v ceníkových kartách. Zkontrolujte nastavení skladových parametrù, z nejdùležitìjších uveïme Metodu úètování (A nebo B), Zpùsob ocenìní (prùmìrné nebo pevné ceny) a zda je sklad veden v cenách vèetnì DPH nebo bez danì. Upozornìní: Každý sklad je fyzicky oddìlen a má tedy vlastní parametry! Dále zkontrolujte èíselník druhù pohybù, zejména zda obsahuje druh PS jako poèáteèní stav. Poté spus te ve všech skladech v nabídce Ostatní/ Údržba dat akci Pøepoèet skladové ceny.

14 14 Mzdy Personální karty zamìstnancù po pøevodu doporuèujeme dùkladnì zkontrolovat, aby jednotlivé údaje odpovídaly potøebám nového zamìstnavatele. Pro roèní vypoøádání danì z pøíjmù vyplòte podle mezd z ÚÈTA základ danì a úhrn zaplacených záloh. Pokud potøebujete doplnit údaje o manželce/manželovi, je tøeba nejprve poøídit pøíslušné záznamy do adresáøe firem a osob (lze využít odskoku do èíselníku pomocí klávesy Tab) a tyto potom uvést v personálních kartách. U dìtí, které mají v ÚÈTU nastavený pøíznak, že se pøi výpoètu danì z pøíjmù nemají uplatòovat, nastavte datum, kdy uplatòování vypršelo. Aktuální mzdové období pro první zpracování mìsíèních mezd nastavíte v nabídce Parametry/ Mzdy/ Parametry zpracování. Upozornìní: V programu ÚÈTO jsou údaje o vyživované manželce pouze informativní a jsou zadávány bez jakýchkoli vazeb. Program STEREO však vyžaduje, aby veškeré údaje o manželce byly zadány i v adresáøi firem. Proto je nutno nejprve založit nový formuláø v adresáøi firem a osob a poté informace z nìj pøevzít do patøièné personální karty. Majetek U investièního majetku bude po pøevodu tøeba doplnit souvztažnosti pro úètování zaøazení, odpisù a popø. i vyøazení pøíslušného majetku. Podle potøeby doplòte i data a doklady zaúètování. Zkontrolujte a doplòte úèetní odpisové plány. S výhodou lze využít funkce dostupné pomocí klávesy F10 Vytvoøení/Úprava odpisového plánu a funkce Nastavit zaúètované odpisy.

Rozdílová dokumentace STEREO 16 dodatek

Rozdílová dokumentace STEREO 16 dodatek 1 Rozdílová dokumentace STEREO 16 dodatek Vážení uživatelé, vzhledem k tomu, že po vydání rozdílové dokumentace k verzi 16 programu STEREO došlo k zapracování dalších novinek a nìkolika dílèím zmìnám,

Více

Úøad prùmyslového vlastnictví. s e ž á d o s t í o z á p i s d o r e j s ø í k u. Údaje o ochranné známce - oznaète køížkem

Úøad prùmyslového vlastnictví. s e ž á d o s t í o z á p i s d o r e j s ø í k u. Údaje o ochranné známce - oznaète køížkem Úøad prùmyslového vlastnictví Antonína Èermáka 2a, 160 68 Praha 6 : (02) 203 83 111, 24 31 15 55 : (02) 24 32 47 18 PØIHLÁŠKA OCHRANNÉ ZNÁMKY s e ž á d o s t í o z á p i s d o r e j s ø í k u è. jednací,

Více

Úvodní pøíruèka. ekonomický systém pro firmy úètující v soustavì podvojného úèetnictví. Ježek software 2004

Úvodní pøíruèka. ekonomický systém pro firmy úètující v soustavì podvojného úèetnictví. Ježek software 2004 ekonomický systém pro firmy úètující v soustavì podvojného úèetnictví Úvodní pøíruèka Ježek software 2004 Podvojné úèetnictví STEREO - Úvodní pøíruèka 1 OBSAH ÚVOD...3 INSTALACE...4 Spuštìní instalace...

Více

Převod dat z programu STEREO

Převod dat z programu STEREO Převod dat z programu STEREO Tento návod řeší nezbytné kroky, které je nutné provést před, v průběhu a po samotném převodu dat mezi programy Stereo 18 a DUEL 6.1. Jednotlivé kroky na sebe navazují a zajistí

Více

Zákon o evidenci obyvatel a rodných èíslech

Zákon o evidenci obyvatel a rodných èíslech Vážení pøátelé, v rukou držíte novou verzi programu STEREO 15. Rádi bychom vám podìkovali za dùvìru, kterou jste objednáním programu projevili. Vìøíme, že vám nová verze usnadní práci, protože do ní bylo

Více

Úèetnictví. DUEL Uživatelská pøíruèka Ú È E T N I C T V Í

Úèetnictví. DUEL Uživatelská pøíruèka Ú È E T N I C T V Í Úèetnictví DUEL Uživatelská pøíruèka Modul Úèetnictví je základní èást programu. Obsahuje nìkolik agend, z nichž nejdùležitìjší je Úèetní deník. Agendy Závazky a pohledávky, Pokladna, Bankovní výpisy a

Více

Rozdílová pøíruèka pro verzi 4.1

Rozdílová pøíruèka pro verzi 4.1 Ekonomický systém pro subjekty zpracovávající úèetnictví Rozdílová pøíruèka pro verzi 4.1 Ježek software s.r.o. Copyright 2008 Rozdílová pøíruèka pro systém DUEL od firmy Ježek software s.r.o. Vydání Duben

Více

Mzdy. DUEL Uživatelská pøíruèka M Z D Y

Mzdy. DUEL Uživatelská pøíruèka M Z D Y Mzdy Tento modul umožòuje vedení mezd zamìstnancù a spoleèníkù malé i velké organizace. Jednotlivým pracovníkùm lze pøiøadit hodinovou, mìsíèní nebo úkolovou mzdu. Po zadání záznamù do agend osobní evidence,

Více

Rozdílová pøíruèka pro verzi 4.0

Rozdílová pøíruèka pro verzi 4.0 Ekonomický systém pro subjekty zpracovávající úèetnictví Rozdílová pøíruèka pro verzi 4.0 Ježek software s.r.o. Copyright 2008 Rozdílová pøíruèka pro DUEL od firmy Ježek software s.r.o. Vydání Únor 2008

Více

5.1 Øízení o žádostech týkajících se mezinárodních ochranných známek pøihlašovatelù z Èeské republiky

5.1 Øízení o žádostech týkajících se mezinárodních ochranných známek pøihlašovatelù z Èeské republiky 30 5.1 Øízení o žádostech týkajících se mezinárodních ochranných známek pøihlašovatelù z Èeské republiky Prùzkumový pracovník vyøizuje žádosti o mezinárodní zápis ochranných známek pøihlašovatelù, pro

Více

Ekonomický systém pro subjekty zpracovávající úèetnictví. Uživatelská pøíruèka. Ježek software Copyright 2007

Ekonomický systém pro subjekty zpracovávající úèetnictví. Uživatelská pøíruèka. Ježek software Copyright 2007 Ekonomický systém pro subjekty zpracovávající úèetnictví Uživatelská pøíruèka Ježek software Copyright 2007 2 O B S A H A Ú V O D Uživatelská pøíruèka pro systém DUEL od firmy Ježek software s.r.o. Vydání

Více

Informace podle 7 odst. 5 zákona

Informace podle 7 odst. 5 zákona A.1. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00576913 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Obec Støítež Neoèekává

Více

Základní škola a Mateøská škola, Oseèná, okres Liberec, pøíspìvková organizace

Základní škola a Mateøská škola, Oseèná, okres Liberec, pøíspìvková organizace A.1. PØÍLOHA pøíspìvkové organizace zøizované ÚSC (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 70983810 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Úèetní jednotka nemá informace o tom,

Více

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že na tuto ukázku knihy se vztahují autorská práva, tzv. copyright. To znamená, že ukázka má sloužit výhradnì pro osobní potøebu potenciálního kupujícího

Více

OSTROVSKÁ TEPLÁRENSKÁ, AKCIOVÁ SPOLEČNOST. Pøíloha k úèetní uzávìrce k 31. 12. 2000

OSTROVSKÁ TEPLÁRENSKÁ, AKCIOVÁ SPOLEČNOST. Pøíloha k úèetní uzávìrce k 31. 12. 2000 OSTROVSKÁ TEPLÁRENSKÁ, AKCIOVÁ SPOLEČNOST Pøíloha k úèetní uzávìrce k 31. 12. 2 I. OBECNÉ ÚDAJE SPOLEÈNOSTI 5. Èlenové správních orgánù spoleènosti k 31.12.2 1. 2. Název a sídlo spoleènosti Ostrovská teplárenská,

Více

Převod dat z programu STEREO

Převod dat z programu STEREO Převod dat z programu STEREO Tento návod řeší nezbytné kroky, které je nutné provést před, v průběhu a po samotném převodu dat mezi programy STEREO a DUEL. Jednotlivé kroky na sebe navazují a zajistí vám

Více

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že na tuto ukázku knihy se vztahují autorská práva, tzv. copyright. To znamená, že ukázka má sloužit výhradnì pro osobní potøebu potenciálního kupujícího

Více

Licence: D0BQ XCRGUPXA / PXA (05042012 / 12012012)

Licence: D0BQ XCRGUPXA / PXA (05042012 / 12012012) A.1. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00292702 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Obec Dyjákovice Úèetní

Více

Převodový můstek ÚČTO 2014

Převodový můstek ÚČTO 2014 Převodový můstek ÚČTO 2014 Instalace a použití můstku mezi programy ÚČTO 2014 a DUEL 10 www.jezeksw.cz 2 Převodový můstek z programu ÚČTO 2014 do Daňové evidence ekonomického systému DUEL 10.0 od firmy

Více

Převod dat z programu STEREO

Převod dat z programu STEREO Převod dat z programu STEREO Tento návod řeší nezbytné kroky, které je nutné provést před, v průběhu a po samotném převodu dat mezi programy STEREO a DUEL. Jednotlivé kroky na sebe navazují a zajistí vám

Více

DUEL Daňová evidence Převodový můstek z programu Účto 2011

DUEL Daňová evidence Převodový můstek z programu Účto 2011 2 Převodový můstek z programu ÚČTO 2011 do Daňové evidence ekonomického systému DUEL od firmy Ježek software s.r.o. Vydání Leden 2012 (pro verzi 8.0). Pokud máte novější verzi programu DUEL, může se vzhled

Více

Převod dat z programu STEREO

Převod dat z programu STEREO Převod dat z programu STEREO Tento návod řeší nezbytné kroky, které je nutné provést před, v průběhu a po samotném převodu dat mezi programy STEREO a DUEL. Jednotlivé kroky na sebe navazují a zajistí vám

Více

Skener MUSTEK SCANEXPRESS 1200UB+

Skener MUSTEK SCANEXPRESS 1200UB+ Skener MUSTEK SCANEXPRESS 1200UB+ NÁVOD PRO INSTALACI SKENERU 1200UB+ Rozbalení skeneru Vybalte pøístroj z obalu a peèlivì zkontrolujte, zda nechybí nebo není poškozena žádná z položek. Balení by mìlo

Více

Programovací manuál [CZ] Domovník [ACU 100] Elektronický identifikaèní systém

Programovací manuál [CZ] Domovník [ACU 100] Elektronický identifikaèní systém Programovací manuál [CZ] Domovník [ACU 00] Elektronický identifikaèní systém Verze:.0 Datum: 0.02.2006 Obsah Program domovník. Instalace softwaru....2 Odinstalování....3 Spuštìní programu... Ovládání programu

Více

LaserJet *C4224-90919* *C4224-90919* C4224-90919. Copyright 1998 Hewlett-Packard Co. Vytištìno v Nìmecku. recyklovan ém papíru C4224-90919

LaserJet *C4224-90919* *C4224-90919* C4224-90919. Copyright 1998 Hewlett-Packard Co. Vytištìno v Nìmecku. recyklovan ém papíru C4224-90919 HP LaserJet Copyright 1998 Hewlett-Packard Co. Vytištìno v Nìmecku È. èásti manuálu C4224-90919 Vytištìno na recyklovan ém papíru *C4224-90919* *C4224-90919* C4224-90919 2 1 3 4 5 6 7 8 Configuration Settings

Více

Otevøený výukový program. Interaktivní výuka. 4.2 Professional. Pøíruèka správce programu

Otevøený výukový program. Interaktivní výuka. 4.2 Professional. Pøíruèka správce programu Otevøený výukový program Interaktivní výuka 4.2 Professional Pøíruèka správce programu 1 Copyright 2005 Ing. Radomír Kadlec, Ing. Lubomír Kadlec Grafická úprava: Iveta Kadlecová 2 Interaktivní výuka Obsah

Více

Obsah 1. Instalace programu 1.1. Instalace do adresáøe s nižší verzí 1.2. Instalace do nového adresáøe 1.3. Nastavení sazeb pro rok 2009 2.

Obsah 1. Instalace programu 1.1. Instalace do adresáøe s nižší verzí 1.2. Instalace do nového adresáøe 1.3. Nastavení sazeb pro rok 2009 2. Obsah 1. Instalace programu 1.1. Instalace do adresáøe s nižší verzí 1.2. Instalace do nového adresáøe 1.3. Nastavení sazeb pro rok 2009 2. Finance (podvojné úèetnictví) 2.1. Vzorce pøedkontací pro úètování

Více

Domov seniorù Nové StraÜecÝ, poskytovatel sociálních služeb

Domov seniorù Nové StraÜecÝ, poskytovatel sociálních služeb A.1. PØÍLOHA pøíspìvkové organizace zøizované ÚSC (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 71209921 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Domov seniorù Nové StraÜecÝ, poskytovatel

Více

32 Poznámky: Metodika roèní úèetní uzávìrky v programu UCR roku 2002 Copyright GORDIC spol. s r.o., prosinec 2002 1 2 Obsah 1. ÚVOD 3 2. ZPRACOVÁNÍ ROÈNÍ UZÁVÌRKY - STRUÈNÝ POSTUP 4 2.1 První etapa roèní

Více

Licence: D0NG XCRGUPXA / PXC (19092011 / 19042011)

Licence: D0NG XCRGUPXA / PXC (19092011 / 19042011) A.1. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) Období: 12 / 2011 IÈO: 00302970 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Obec Mala Morava

Více

PØÍLOHA za období : 12/2014

PØÍLOHA za období : 12/2014 Zpracoval: Ing. Kremerová Okamžik sestavení: 13.03.2015 11h16m 0s Strana: 1 PØÍLOHA za období : 12/2014 I È O :00083143 NÁZEV ÚÈETNÍ JEDNOTKY: Divadlo F.X.Šaldy Liberec,pøíspìvková organizace (v Kè, s

Více

Licence: D00B XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012010) Obec Moèovice 38. (v Kè) sestavený ke dni 31.07.2011

Licence: D00B XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012010) Obec Moèovice 38. (v Kè) sestavený ke dni 31.07.2011 Obec Moèovice 38 ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2010 (v Kè) sestavený ke dni 31.07.2011 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 640077 název Obec Moèovice 38 ulice, è.p. obec PSÈ, pošta Kontaktní údaje telefon fax

Více

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona PØÍLOHA pøíspìvkové organizace zøizované ÚSC (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) Období: 12 / 2011 IÈO: 70941912 Název: Zakladni skola Mlada Vozice, okres Tabor A.1. Informace podle 7 odst. 3

Více

Licence: D00B XCRGBZUC / ZUC (01012009 / 01012009) Obec Moèovice 38. (v Kè) sestavený ke dni 22.03.2010

Licence: D00B XCRGBZUC / ZUC (01012009 / 01012009) Obec Moèovice 38. (v Kè) sestavený ke dni 22.03.2010 Obec Moèovice 38 ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2009 (v Kè) sestavený ke dni 22.03.2010 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 640077 název Obec Moèovice 38 ulice, è.p. obec PSÈ, pošta Kontaktní údaje telefon fax

Více

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) Období: 12 / 2011 IÈO: 00578291 Název: Obec Èervená Tøemešná A.1. Informace podle 7 odst. 3

Více

Licence: D53C XCRGUPXA / PXA (16112010 / 14042010)

Licence: D53C XCRGUPXA / PXA (16112010 / 14042010) A.1. ------------- A.2. -------------- A.3. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè) Období: 12 / 2010 IÈO: 00532177 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Informace podle

Více

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2011 IÈO: Název: MŠ Malá Morava, pøíspìvková organizace

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2011 IÈO: Název: MŠ Malá Morava, pøíspìvková organizace PØÍLOHA pøíspìvkové organizace zøizované ÚSC (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2011 IÈO: 71008462 Název: MŠ Malá Morava, pøíspìvková organizace Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci

Více

è. 3/01 V souladu s ustanovením 29 zákona è. 563/1991 Sb. o úèetnictví ve znìní pozdìjších pøedpisù - pøedsedkynì - èlen - èlenka

è. 3/01 V souladu s ustanovením 29 zákona è. 563/1991 Sb. o úèetnictví ve znìní pozdìjších pøedpisù - pøedsedkynì - èlen - èlenka Tajemník ÚMÈ Brno - Královo Pole V Bmì dne 25.9.2001 Pøíkaz è. 3/01 Vìc: Zajištìní inventarizace majetku a závazkù MÈ Brno - Královo Pole v r.2001 V souladu s ustanovením 29 zákona è. 563/1991 Sb. o úèetnictví

Více

DUEL Převodový můstek ze STEREO 21. Příručka pro instalaci a použití převodového můstku mezi programy STEREO 21 a DUEL 9

DUEL Převodový můstek ze STEREO 21. Příručka pro instalaci a použití převodového můstku mezi programy STEREO 21 a DUEL 9 DUEL Převodový můstek ze STEREO 21 Příručka pro instalaci a použití převodového můstku mezi programy STEREO 21 a DUEL 9 2 do ekonomického systému DUEL od firmy Ježek software s.r.o. Vydání Duben 2013 (pro

Více

Licence: D17A XCRGUPXA / PYA (05042012 / 12012012)

Licence: D17A XCRGUPXA / PYA (05042012 / 12012012) PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 49458892 Název: Svazek vodovodù a kanalizací Ivanèice Sestavená k rozvahovému

Více

Pavel Kras Tvorba textù na PC T602 a WORD 6 Pøíruèka je urèena pøedevším zaèáteèníkùm, kteøí se rozhodli proniknout alespoò na pokraj poèítaèové problematiky Pomocí této pøíruèky se nauèíte nejen ovládat

Více

sestavený ke dni 08.02.2013

sestavený ke dni 08.02.2013 Obec Sopøeè ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2012 (v Kè) sestavený ke dni 08.02.2013 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00274267 název Obec Sopøeè ulice, è.p. obec Sopøeè 100 PSÈ, pošta 533 16 Kontaktní údaje

Více

Licence: DPY7 XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Obec Neurazy. (v Kè) sestavený ke dni 05.03.2012

Licence: DPY7 XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Obec Neurazy. (v Kè) sestavený ke dni 05.03.2012 Obec Neurazy ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2011 (v Kè) sestavený ke dni 05.03.2012 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00257001 název Obec Neurazy ulice, è.p. èp. 61 obec Neurazy PSÈ, pošta 33501 Kontaktní

Více

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00271870 Název: Obec Nemyceves A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona úèetní

Více

Evidence a zpracování záloh po 1.5.2004

Evidence a zpracování záloh po 1.5.2004 Evidence a zpracování záloh po 1.5.2004 Program Stereo ekonomický software obsahuje funkci pro evidenci a zpracování záloh a je vytvořen tak, aby vystavování dokladů a účtování DPH u zálohových plateb

Více

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00635553 Název: Obec Závada. Sestavená k rozvahovému dni 31.

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00635553 Název: Obec Závada. Sestavená k rozvahovému dni 31. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00635553 Název: Obec Závada Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2012

Více

Cesta pojistné smlouvy

Cesta pojistné smlouvy Cesta pojistné smlouvy 1 Proc je dulezité mít zivotní a úrazové pojištení? Životní a úrazové pojištìní pomáhají Vám a Vašim blízkým zmírnit nepøíjemné finanèní dùsledky nahodilých životních událostí, jako

Více

Obec Ruda nad Moravou

Obec Ruda nad Moravou A.1. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2013 IÈO: 00303313 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Obec Ruda nad Moravou

Více

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona PØÍLOHA pøíspìvkové organizace zøizované ÚSC (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 71002651 Název: Základní škola Dolní Cerekev A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona Odlišné

Více

UPGRADE 2016. » Návod na instalaci a upgrade nové verze DUEL 12» Nezbytné kroky po převodu dat OBSAH ZPRAVODAJE 2 / 2016 INDIVIDUALITY

UPGRADE 2016. » Návod na instalaci a upgrade nové verze DUEL 12» Nezbytné kroky po převodu dat OBSAH ZPRAVODAJE 2 / 2016 INDIVIDUALITY LEGISLATIVA» NÁVODY» ŠKOLENÍ» TIPY, TRIKY» SOUTĚŽE» NÁVODY» AKCE 2 VYDÁNÍ LEDEN 2016 OSTNAC INFORMAČNÍ NOVINY PRO ZÁKAZNÍKY A PARTNERY SPOLEČNOSTI JEŽEK SOFTWARE OBSAH ZPRAVODAJE 2 / 2016 INDIVIDUALITY

Více

V Ì S T N Í K. všechno nejlepší v roce 2005 a doufám, že Vás budu moci v hojném poètu pøivítat v Lyonu. Malou WEIRICH

V Ì S T N Í K. všechno nejlepší v roce 2005 a doufám, že Vás budu moci v hojném poètu pøivítat v Lyonu. Malou WEIRICH ÈÍSLO 2/2004 V Ì S T N Í K ÈESKÉHO ZAHRÁDKÁØSKÉHO SVAZU Hospodáøsko-finanèní komise RR ÈZS schválila pro základní organizace ÈZS metodický pokyn pøechodu na podvojné úèetnictví od 1. ledna 2005 ve zjednodušeném

Více

OZNÁMENÍ ZADÁVACÍHO ØÍZENÍ / VYHLÁŠENÍ VEØEJNÉ SOUTÌŽE O NÁVRH

OZNÁMENÍ ZADÁVACÍHO ØÍZENÍ / VYHLÁŠENÍ VEØEJNÉ SOUTÌŽE O NÁVRH OZNÁMENÍ ZADÁVACÍHO ØÍZENÍ / VYHLÁŠENÍ VEØEJNÉ SOUTÌŽE O NÁVRH Èíslo objednávky (Vaše èíslo jednací) Øádné Opravné 1 1.1 Pøedmìt veøejné zakázky 1.2 Zadávací øízení 1.3 1.5 1.6 2 2.1 2.4 2.4.1 2.4.2 2.4.3

Více

Úøad prùmyslového vlastnictví. se žádostí o zápis vzoru do rejsøíku PVZ. Název prùmyslového vzoru

Úøad prùmyslového vlastnictví. se žádostí o zápis vzoru do rejsøíku PVZ. Název prùmyslového vzoru Úøad prùmyslového vlastnictví Antonína Èermáka 2a, 160 68 Praha 6 Telefon: (02) 24 31 15 55, 20 38 31 11 Fax: (02) 24 32 47 18 PØIHLÁŠKA PRÙMYSLOVÉHO VZORU se žádostí o zápis vzoru do rejsøíku è. jednací,

Více

Licence: ZZZZ XCRGBZUC / ZUC (06072012 / 07062012) Dolní Branná. (v Kè) sestavený ke dni 13.05.2013

Licence: ZZZZ XCRGBZUC / ZUC (06072012 / 07062012) Dolní Branná. (v Kè) sestavený ke dni 13.05.2013 Obec Dolní Branná ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2012 (v Kè) sestavený ke dni 13.05.2013 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 277738 název Obec Dolní Branná ulice, è.p. 256 obec Dolní Branná PSÈ, pošta 54362

Více

WinFAS. Agenda ÚČTO Založení nové knihy, číselné řady a šablony

WinFAS. Agenda ÚČTO Založení nové knihy, číselné řady a šablony Agenda ÚČTO Založení nové knihy, číselné řady a šablony poslední úpravy 16. 3. 2006 O PROBLEMATICE - Níže uvedené postupy slouží pro vytvoření nových knih, číselných řad a šablon - Postup platí pro závazky,

Více

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00578401 Název: Obec Kovaè A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona úèetní

Více

Licence: DF3R XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Obec Volárna. (v Kè) sestavený ke dni 28.05.2012

Licence: DF3R XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Obec Volárna. (v Kè) sestavený ke dni 28.05.2012 Obec Volárna ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2011 (v Kè) sestavený ke dni 28.05.2012 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00235911 název Obec Volárna ulice, è.p. Volárna 137 obec Kolín PSÈ, pošta 280 02 Kontaktní

Více

www.bohuslavice u Zlína

www.bohuslavice u Zlína Obec Bohuslavice u Zlína ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2012 (v Kè) sestavený ke dni 15.02.2013 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00283789 název Obec Bohuslavice u Zlína ulice, è.p. 185 obec Bohuslavice u

Více

Režim přenesení daňové povinnosti v programu STEREO

Režim přenesení daňové povinnosti v programu STEREO Režim přenesení daňové povinnosti v programu STEREO 1. Nastavení potřebných parametrů Pro korektní odevzdání výpisu z evidence RPDP je nutné vyplnit parametry ve volbě Ostatní / Parametry / (Sdílené) /

Více

Licence: DH3O XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Obec Vrbice. (v Kè) sestavený ke dni 25.05.2012

Licence: DH3O XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Obec Vrbice. (v Kè) sestavený ke dni 25.05.2012 Obec Vrbice ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2011 (v Kè) sestavený ke dni 25.05.2012 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00578649 název Obec Vrbice ulice, è.p. èp. 25 obec Vrbice PSÈ, pošta 50703 Kontaktní údaje

Více

Licence: ZZZZ XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012010) Obec Peøimov. (v Kè) sestavený ke dni 09.03.2011

Licence: ZZZZ XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012010) Obec Peøimov. (v Kè) sestavený ke dni 09.03.2011 Obec Peøimov ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2010 (v Kè) sestavený ke dni 09.03.2011 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00275999 název Obec Peøimov ulice, è.p. è.p. 107 obec Peøimov PSÈ, pošta 51204 Kontaktní

Více

Licence: D07Y XCRGUPXA / PXC (19092011 / 19042011)

Licence: D07Y XCRGUPXA / PXC (19092011 / 19042011) A.1. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) Období: 12 / 2011 IÈO: 00493619 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Obec Janovice Úèetní

Více

T-Mobile SpeedManager. Postup nastavení T-Mobile SpeedManager pro PC/notebook

T-Mobile SpeedManager. Postup nastavení T-Mobile SpeedManager pro PC/notebook T-Mobile SpeedManager Postup nastavení T-Mobile SpeedManager pro PC/notebook Obsah Na koho se mohu obrátit s žádostí o pomoc? 3 Instalace T-Mobile SpeedManager 4 Optimalizace provozu 4 Session Continuity

Více

Instalace a provoz programu DUEL v síti

Instalace a provoz programu DUEL v síti N A S T A V E N Í P R O G R A M U D U E L P R O P O U Ž I T Í V S Í T I 1 ekonomický systém pro subjekty úètující v soustavì podvojného úèetnictví Instalace a provoz programu DUEL v síti Ježek software

Více

PØÍLOHA za období : 12/2014

PØÍLOHA za období : 12/2014 Zpracoval: Dana Milotová Okamžik sestavení: 22.01.2015 11h44m15s Strana: 1 PØÍLOHA za období : 12/2014 I È O :48897426 NÁZEV ÚÈETNÍ JEDNOTKY: Základní škola Žïár nad Sázavou, Komenského 2 Žïár nad Sázavou

Více

k dani z pøevodu nemovitostí

k dani z pøevodu nemovitostí Než zaènete vyplòovat tiskopis, pøeètìte si, prosím, pokyny Finanènímu úøadu v, ve, pro 02 Daòové identifikaèní èíslo Poplatník fyzická osoba právnická osoba 03 Rodné èíslo 04 Identifikaèní èíslo organizace

Více

Licence: DF66 XCRGBZUC / ZUC (31122012 / 07062012) Obec Drhovice. (v Kè) sestavený ke dni 31.12.2012

Licence: DF66 XCRGBZUC / ZUC (31122012 / 07062012) Obec Drhovice. (v Kè) sestavený ke dni 31.12.2012 Obec Drhovice ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2012 (v Kè) sestavený ke dni 31.12.2012 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00512605 název Obec Drhovice ulice, è.p. Drhovice obec Drhovice PSÈ, pošta 391 31 Kontaktní

Více

Bronislava Eršilová EXCEL 2000 pro každý den Obsah ÚVOD... 7 Co je nového v oblasti základních funkcí... 7 PRVNÍ SEZNÁMENÍ S PROGRAMEM EXCEL... 9 Instalace programu Excel 2000... 9 Minimální systémové

Více

Obec Hrušovany u Brna

Obec Hrušovany u Brna A.1. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00281824 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Obec Hrušovany u Brna

Více

Prohlášení o ochranì osobních údajù.

Prohlášení o ochranì osobních údajù. Prohlášení o ochranì osobních údajù. Toto Prohlášení o ochranì údajù se vztahuje na zpracování veškerých osobních údajù klientù, zákazníkù, dodavatelù, èi jiných obchodních partnerù plynoucích z obchodních

Více

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00260967 Název: Mìsto Stráž pod Ralskem

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00260967 Název: Mìsto Stráž pod Ralskem PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00260967 Název: Mìsto Stráž pod Ralskem Sestavená k rozvahovému dni 31.

Více

KDF KNIHA DOŠLÝCH FAKTUR GORDIC SOFTWARE * SUPERVIZOR * =============================== =============================== verze 7.

KDF KNIHA DOŠLÝCH FAKTUR GORDIC SOFTWARE * SUPERVIZOR * =============================== =============================== verze 7. GORDIC spol. s r.o. software p. box 40 586 04 Jihlava 4 GORDIC SOFTWARE KDF =============================== KNIHA DOŠLÝCH FAKTUR =============================== UŽIVATELSKÁ PØÍRUÈKA * SUPERVIZOR * verze

Více

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 13 / 2011 IÈO: 71160388 Název: Svazek obcí Sloup,Šošùvka-ÈOV a kanalizace A.1. Informace

Více

Licence: D1VC XCRGBZUC / ZUC (01012010 / 01012010) Obec Závada. (v Kè) sestavený ke dni 28.02.2011

Licence: D1VC XCRGBZUC / ZUC (01012010 / 01012010) Obec Závada. (v Kè) sestavený ke dni 28.02.2011 Obec Závada ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2010 (v Kè) sestavený ke dni 28.02.2011 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00635553 název Obec Závada ulice, è.p. 106 obec Závada PSÈ, pošta 747 19 Kontaktní údaje

Více

Licence: DLGE XCRGBZUC / ZUC (31122012 / 07062012) Obec Hodov. (v Kè) sestavený ke dni 05.03.2013

Licence: DLGE XCRGBZUC / ZUC (31122012 / 07062012) Obec Hodov. (v Kè) sestavený ke dni 05.03.2013 Obec Hodov ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2012 (v Kè) sestavený ke dni 05.03.2013 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00376850 název Obec Hodov ulice, è.p. è. 54 obec Hodov PSÈ, pošta 675 04 Kontaktní údaje

Více

Licence: D8AD XCRGUPXA / PXC (19092011 / 19042011)

Licence: D8AD XCRGUPXA / PXC (19092011 / 19042011) A.1. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) Období: 12 / 2011 IÈO: 70305587 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Obec Ropice Nejsou

Více

Tabulka pro zaèáteèníky. Tabulka. zaèáteèníky. Zaèínáme s poèítaèem. Windows pro zaèáteèníky. Windows pro pokroèilé. Text pro zaèáteèníky

Tabulka pro zaèáteèníky. Tabulka. zaèáteèníky. Zaèínáme s poèítaèem. Windows pro zaèáteèníky. Windows pro pokroèilé. Text pro zaèáteèníky Zaèínáme s poèítaèem Windows pro zaèáteèníky Windows pro pokroèilé Text pro zaèáteèníky Text pro pokroèilé Tabulka pro zaèáteèníky Tabulka pro pokroèilé Internet Internetová komunikace Grafika pro zaèáteèníky

Více

PESpro KOMPLEXNÍ VÝVOJOVÉ PROSTØEDÍ NA TVORBU A LADÌNÍ APLIKACÍ PRO AUTOMATY SYSTÉMU PES 02/2001

PESpro KOMPLEXNÍ VÝVOJOVÉ PROSTØEDÍ NA TVORBU A LADÌNÍ APLIKACÍ PRO AUTOMATY SYSTÉMU PES 02/2001 PESpro KOMPLEXNÍ VÝVOJOVÉ PROSTØEDÍ NA TVORBU A LADÌNÍ APLIKACÍ PRO AUTOMATY SYSTÉMU PES 02/2001 OBSAH PESpro Komplexní vývojové prostøedí na tvorbu a ladìní aplikací pro automaty systému PES popis verze

Více

Licence: DEIG XCRGUPXA / PXC (19092011 / 19042011)

Licence: DEIG XCRGUPXA / PXC (19092011 / 19042011) A.1. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) Období: 13 / 2011 IÈO: 00667129 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Úèetní jednotka

Více

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že na tuto ukázku knihy se vztahují autorská práva, tzv. copyright. To znamená, že ukázka má sloužit výhradnì pro osobní potøebu potenciálního kupujícího

Více

Informace podle 7 odst. 5 zákona

Informace podle 7 odst. 5 zákona PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) Období: 12 / 2011 IÈO: 00635448 Název: Obec Štáblovice A.1. 0 Informace podle 7 odst. 3 zákona

Více

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že na tuto ukázku knihy se vztahují autorská práva, tzv. copyright. To znamená, že ukázka má sloužit výhradnì pro osobní potøebu potenciálního kupujícího

Více

Licence: DRI3 XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Obec Veselí. (v Kè) sestavený ke dni 23.04.2012

Licence: DRI3 XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Obec Veselí. (v Kè) sestavený ke dni 23.04.2012 Obec Veselí ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2011 (v Kè) sestavený ke dni 23.04.2012 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00274569 název Obec Veselí ulice, è.p. Veselí 68 obec Pøelouè PSÈ, pošta 535 01 Kontaktní

Více

Převodový můstek STEREO 22

Převodový můstek STEREO 22 Převodový můstek STEREO 22 Instalace a použití můstku mezi programy STEREO 22 a DUEL 10 DUEL Daňová evidence www.jezeksw.cz 2 do ekonomického systému DUEL 10.1 od firmy Ježek software s.r.o. Vydání Srpen

Více

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2011 IÈO: Název: Základní škola a Mateøská škola Jistebnice

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2011 IÈO: Název: Základní škola a Mateøská škola Jistebnice PØÍLOHA pøíspìvkové organizace zøizované ÚSC (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2011 IÈO: 70887489 Název: Základní škola a Mateøská škola Jistebnice Sestavená k rozvahovému dni 31.

Více

Licence: DONT XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Mìstys Brankovice. (v Kè) sestavený ke dni 08.06.2011

Licence: DONT XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Mìstys Brankovice. (v Kè) sestavený ke dni 08.06.2011 Mìstys Brankovice ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2011 (v Kè) sestavený ke dni 08.06.2011 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00291668 název Mìstys Brankovice ulice, è.p. Námìstí 101 obec Brankovice PSÈ, pošta

Více

VÝSLEDKY ZADÁVACÍHO ØÍZENÍ / VÝSLEDKY VEØEJNÉ SOUTÌŽE O NÁVRH. Užší øízení Jednací øízení s uveøejnìním nebo datum narození

VÝSLEDKY ZADÁVACÍHO ØÍZENÍ / VÝSLEDKY VEØEJNÉ SOUTÌŽE O NÁVRH. Užší øízení Jednací øízení s uveøejnìním nebo datum narození VÝSLEDKY ZADÁVACÍHO ØÍZENÍ / VÝSLEDKY VEØEJNÉ SOUTÌŽE O NÁVRH Èíslo objednávky (Vaše èíslo jednací) Øádné Opravné 1 2.4 2.4.1 Stát Identifikaèní údaje o zadavateli * 2.4.2 IÈ zadavatele 2.4.3 DIÈ zadavatele

Více

oznaète 'X' sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2012 Sídlo úèetní jednotky - ulice,èp Závodní 88/353 - obec Karlovy Vary

oznaète 'X' sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2012 Sídlo úèetní jednotky - ulice,èp Závodní 88/353 - obec Karlovy Vary Ú È E T N Í Z Á V Ì R K A øádná X mimoøádná mezitimní * typ závìrky oznaète 'X' sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2012 NÁZEV ÚÈETNÍ JEDNOTKY Karlovarský kraj Sídlo úèetní jednotky - ulice,èp Závodní

Více

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00252557. Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2012

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00252557. Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2012 PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00252557 Název: Mìsto Mladá Vožice Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci

Více

Licence: DKJC XCRGBZUC / ZUC (01012009 / 01012009) Stropešín. (v Kè) sestavený ke dni 11.02.2010

Licence: DKJC XCRGBZUC / ZUC (01012009 / 01012009) Stropešín. (v Kè) sestavený ke dni 11.02.2010 Obec Stropešín ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2009 (v Kè) sestavený ke dni 11.02.2010 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 44065507 název Obec Stropešín ulice, è.p. Stropešín 3 obec Stropešín PSÈ, pošta 675 55

Více

Licence: D1L4 XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Vlastiboøice. (v Kè) sestavený ke dni 13.02.2012

Licence: D1L4 XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Vlastiboøice. (v Kè) sestavený ke dni 13.02.2012 Obec Vlastiboøice ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2011 (v Kè) sestavený ke dni 13.02.2012 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00671878 název Obec Vlastiboøice ulice, è.p. è.p. 26 obec Vlastiboøice PSÈ, pošta

Více

Licence: DS2M XCRGBZUC / ZUC (06072012 / 07062012) Radovesnice II. (v Kè) sestavený ke dni 05.03.2013

Licence: DS2M XCRGBZUC / ZUC (06072012 / 07062012) Radovesnice II. (v Kè) sestavený ke dni 05.03.2013 Obec Radovesnice II ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2012 (v Kè) sestavený ke dni 05.03.2013 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00235687 název Obec Radovesnice II ulice, è.p. Radovesnice II 83 obec Radovesnice

Více

identifikaèní èíslo 69649740 hlavní èinnost pøedmìt èinnosti vymezen stanovami právní forma svazek obcí vedlejší èinnost

identifikaèní èíslo 69649740 hlavní èinnost pøedmìt èinnosti vymezen stanovami právní forma svazek obcí vedlejší èinnost PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 69649740 Název: Podhostýnský mikroregion Sestavená k rozvahovému dni 31.

Více

1.2 Realizace èekání pomocí jednoduché programové smyèky Pøíklad 3: Chceme-li, aby dítì blikalo baterkou v co nejpøesnìjším intervalu, øekneme mu: Roz

1.2 Realizace èekání pomocí jednoduché programové smyèky Pøíklad 3: Chceme-li, aby dítì blikalo baterkou v co nejpøesnìjším intervalu, øekneme mu: Roz Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že na tuto ukázku knihy se vztahují autorská práva, tzv. copyright. To znamená, že ukázka má sloužit výhradnì pro osobní potøebu potenciálního kupujícího

Více

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 13 / 2011 IÈO: 00281301 Název: Obec Vysoèany. Sestavená k rozvahovému dni 31.

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 13 / 2011 IÈO: 00281301 Název: Obec Vysoèany. Sestavená k rozvahovému dni 31. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 13 / 2011 IÈO: 00281301 Název: Obec Vysoèany Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2011

Více

Převodový můstek STEREO 23

Převodový můstek STEREO 23 Převodový můstek STEREO 23 Instalace a použití můstku mezi programy STEREO 23 a DUEL 11 DUEL Daňová evidence www.jezeksw.cz 2 Ježek software DUEL do ekonomického systému DUEL 11.1 od firmy Ježek software

Více

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že na tuto ukázku knihy se vztahují autorská práva, tzv. copyright. To znamená, že ukázka má sloužit výhradnì pro osobní potøebu potenciálního kupujícího

Více

PØIHLÁŠKA K REGISTRACI

PØIHLÁŠKA K REGISTRACI dl_10sd25510_3.pdf Celnímu úøadu Ne zaènete vyplòovat tiskopis, pøeètìte si, prosím, pokyny. 01 Daòové identifikaèní èíslo CZ 02 První registrace / oznámení zmìny*) otisk prezentaèního razítka celního

Více

Licence: D64A XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Obec Petrovice. (v Kè) sestavený ke dni 27.02.2012

Licence: D64A XCRGBZUC / ZUC (20012011 / 01012011) Obec Petrovice. (v Kè) sestavený ke dni 27.02.2012 Obec Petrovice ZÁVÌREÈNÝ ÚÈET ZA ROK 2011 (v Kè) sestavený ke dni 27.02.2012 Údaje o organizaci identifikaèní èíslo 00378470 název Obec Petrovice ulice, è.p. Petrovice 68 obec Petrovice PSÈ, pošta 67521

Více

Licence: D3NQ XCRGUPXA / PXC ( / )

Licence: D3NQ XCRGUPXA / PXC ( / ) A.1. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) Období: 12 / 2011 IÈO: 00600644 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Obec Býkovice Zmìny

Více