1) Restaurace a bary. V závislosti na tvaru a velikosti prostoru lze použít tyto výrobky: Reproduktory: Work NEO3 Work NEO S8A Work IC 5S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1) Restaurace a bary. V závislosti na tvaru a velikosti prostoru lze použít tyto výrobky: Reproduktory: Work NEO3 Work NEO S8A Work IC 5S"

Transkript

1 PŘÍKLADOVÉ STUDIE

2 OBSAH 1) Restaurace a bary 2) Prodejny - malé s lokálním ozvučením 3) Prodejny - nákupní centra 4) Sportovní centra (spinning, wellnes, aerobic, jóga, ) 5) Výukové prostory 6) Kulturní zařízení (divadla, diskotéky, ) 7) Integrované řízení (audio+video+dmx)

3 1) Restaurace a bary V případě menších restaurací, které nejsou složeny ze separátních prostorů, je vhodné použít jednozónové ozvučení, optimálně monofonní. V tomto případě je požadováno background ozvučení pro zlepšení nálady při jídle a pití. Hlasitost nemusí být vysoká, ale hudba musí být dynamická a srozumitelná. V závislosti na tvaru a velikosti prostoru lze použít tyto výrobky: Work NEO3 Work NEO S8A Work IC 5S Zesilovač s integrovaným přehrávačem: Work PA 190 USB/R V tomto případě lze použít s výhodou 100V rozvodu, čímž se zjednoduší kabelování. Zdroj signálu je centrální i včetně ovládání hlasitosti. Úpravu (snížení) hlasitosti pro WC docílíme připojením kabelu na odpovídající odbočku 100V trafa u reproduktorů. NEO S8A Work PA 190 USB/R LINKA NEO3 KUŘÁCKÁ ZÓNA 100 V NEKUŘÁCKÁ ZÓNA NEO S8A IC 5S

4 2) Prodejny malé s lokálním ozvučením V prodejnách (s oblečením, kosmetikou, ) se předpokládá hudební doprovod pro lepší náladu při nakupování. Tyto malé prodejny jsou většinou jednoprostorové a všude se přehrává jeden a ten stejný zdroj signálu. Někdy může být požadavek na nižší hlasitost v některých částech prodejny (šatny, pokladna). Kvalita reprodukovaného zvuku musí být vysoká. Vhodné produkty pro malé prodejny: Work NEO3 Work NEO S8A Work IC 6 PRO Zesilovače s integrovaným přehrávačem: Work PA 190 USB/R Work PA 240 USB/R Pro tento případ se hodí distribuované ozvučení 100V s dle potřeby buď podhledovými nebo nástěnnými repro doplněnými o subbasy. Zdroj signálu je na jednom místě a v celém prostoru se přehrává stejný signál. Někdy může být požadavek na hlášení přes mikrofon nebo evakuační hlášení (signál) z ústředny. V tomto případě se takový signál připojuje na vstup s prioritou, přičemž tento prioritní signál překlene původní signál. PA 240 USB/R 100 V LINKA IC 6 PRO NEO S8A

5 3) Prodejny nákupní centra V nákupních centrech se předpokládá hudební doprovod pro lepší náladu při nakupování. Vzhledem k rozsáhlosti prostoru a jeho členění je většinou požadavek na zónové ozvučení. Jednotlivé zónu tvoří chodby, patra, oddělené prostory jako např. WC, garáže apod. Dalším častým požadavkem je reprodukce evakuačních hlášení v případě nebezpečí. Taktéž hlášení z mikrofonu do jednotlivých zón nezávisle. Vhodné produkty pro nákupní centra: Work NEO8 Work IC 5S Work IC 6S Work IC 6 PRO Work IC 4 PRO Zesilovače: Work PA4100 Work PA5000 Přehrávače: Work Multiplayer 4 DSP procesor: Digiline MX Mikrofony: Work XP PRO10 Pro tento případ se hodí distribuované ozvučení 100V s dle potřeby buď podhledovými, nebo nástěnnými repro. Velký důraz je kladem na srozumitelnost vzhledem k vyššímu hluku pozadí. Zdroje signálu jsou na jednom místě a v jednotlivých zónách se přehrává různý signál s možností separátní regulace. Někdy může být požadavek na hlášení přes mikrofon nebo evakuační hlášení (signál) z ústředny. V tomto případě se takový signál připojuje na vstup s prioritou, přičemž tento prioritní signál překlene původní signál. Navíc může být takovýto signál směrován pouze do požadované zóny. DSP procesor je zde použit pro dokonalé zpracování signálů a pro snadné směrování signálu do jednotlivých zón dle potřeby obsluhy velínu. Procesor lze ovládat z PC nebo dotykového panelu.

6 IC 6S XP PRO10 VELÍN WC MULTIPLAYER 4 NEO8 FOYER TECHNOLOGICKÁ MÍSTOST IC 6 PRO DIGILINE MX PA V ZÓNA 3 IC 4 PRO PA5000 ZÓNA 2 IC 4 PRO ZÓNA 1 Pro tento případ se hodí distribuované ozvučení 100V s dle potřeby buď podhledovými, nebo nástěnnými repro. Velký důraz je kladem na srozumitelnost vzhledem k vyššímu hluku pozadí. Zdroje signálu jsou na jednom místě a v jednotlivých zónách se přehrává různý signál s možností separátní regulace. Někdy může být požadavek na hlášení přes mikrofon nebo evakuační hlášení (signál) z ústředny. V tomto případě se takový signál připojuje na vstup s prioritou, přičemž tento prioritní signál překlene původní signál. Navíc může být takovýto signál směrován pouze do požadované zóny. DSP procesor je zde použit pro dokonalé zpracování signálů a pro snadné směrování signálu do jednotlivých zón dle potřeby obsluhy velínu. Procesor lze ovládat z PC nebo dotykového panelu.

7 4) Sportovní centra (spinning, wellnes, aerobic, jóga, ) Ve sportovních centrech se předpokládá hudební doprovod pro lepší náladu ve vedlejších prostorách (recepce, šatny, sauny) a jako podpůrný prostředek při cvičení (aerobic, spinning, ). Vzhledem k rozsáhlosti prostoru a jeho členění je většinou požadavek na zónové ozvučení vedlejších prostor a separátní ozvučení prostor pro cvičení s vlastním zdrojem zvuku a ovládáním a schopností reprodukovat vysoké hladiny akustického tlaku. Může být požadováno hlášení z mikrofonu do jednotlivých zón. Pro cvičitele se předpokládá bezdrátový hlavový mikroport a výkonnější ozvučení v sálech pro cvičení. Vhodné produkty pro sportovní centra: VEDLEJŠÍ PROSTORY Work NEO5 Work IC 5S Work IC 6S Work IC 6 PRO Work IC 4 PRO Zesilovače: Work PA4100 Přehrávače: Work Multiplayer 4 Work Multiplayer 10 Web Pro ozvučení vedlejších prostor je vhodné použít stropní nebo nástěnné reproduktory a optimálně dle množství 100V rozvod. Jednotlivé prostory jsou separovány jako zóny, tudíž je možné v každém prostoru přehrávat jiný zdroj zvuku. Pro hlášení do jednotlivých zón se použije fixní mikrofon (recepce). Jako zdroj zvuku lze použít multifunkční přehrávač USB s integrovaným webovým a FM rádiem.

8 SÁLY PRO CVIČENÍ MULTIPLAYER 10 WEB XP PRO10 Work MINO15 Work MINO12 Work WS1200 Work MINO18AL PA4100 MULTIPLAYER 4 MMX 62 BEZDRÁTOVÝ PŘIJÍMAČ Zesilovače: Work WCE V PA5000 WCE 400 WCE 400 Přehrávače: Work Multiplayer 4 NEO5 Mixážní pult: Work MMX62 IC 4 PRO IC 6 PRO NEO5 MINO15 MINO15 Mikrofony: Work XP PRO10 NEO5 MINO18AL MINO18AL RECEPCE BAR ŠATNY BAZÉN POSILOVNA AEROBIC Pro ozvučení sálů pro cvičení je potřeba vysoké hlasitosti reprodukovaného zvuku. Toho docílíme použitím širokopásmových beden většího výkonu doplněné o subwoofery k posílení nízkofrekvenční složky hudebního doprovodu. Jako zdroj signálu je použit multifunkční přehrávač CD/USB/SD. Pro cvičitele poslouží bezdrátový hlavový mikroport. Tyto signály se budou mixovat v jednoduchém mixpultu se snadnou obsluhou a minimem ovládacích prvků.

9 5) Výukové prostory Výukovými prostorami se rozumí školící a konferenční místnosti, kde je kladen vysoký důraz na dobrou srozumitelnost mluveného slova. Jedná se o malé až středně velké prostory, kde je potřeba zajistit kvalitní ozvučení a optimální rozmístění mikrofonů, aby nedocházelo ke vzniku zpětné vazby. Ovládání zařízení musí být snadné, protože se předpokládá neškolená obsluha. Vhodné produkty pro výukové prostory: Work ARQ25 Work NEO8 Zesilovače: Work WCE200 Work WCE400 Mikrofony: Work XP PRO10 Přehrávače: Work Multiplayer 4 Mix: Work MMX62

10 KONFERENČNÍ SÁL PŘEDNÁŠKOVÝ SÁL MULTIPLAYER 4 MMX 62 BEZDRÁTOVÝ PŘIJÍMAČ MULTIPLAYER 4 MMX 62 WCE 200 WCE 400 XP PRO10 NEO5 NEO5 NEO8 XP PRO10 ARQ25 Pro dosažení dobré srozumitelnosti mluveného slova použijeme instalační reprosoustavy s kvalitními měniči a vhodnou směrovou charakteristikou tak, aby byla optimálně pokryta poslechová plocha užitečným signálem. Pro mluvčí budou optimální mikrofony na husím krku, které umožní dokonalé sejmutí hlasu mluvčího a jeho následnou reprodukci skrze ozvučení místnosti. Optimálním umístěním mikrofonů a reprosoustav a díky vhodné směrové charakteristice mikrofonů docílíme vysoké odolnosti vůči zpětné vazbě. Pro mix signálů z mikrofonů a z příspěvkového přehrávače použijeme mix s dostatečným počtem mic i line (i stereo) vstupů.

11 6) Kulturní zařízení Oblíbeným zařízením tohoto druhu jsou dnes hudební kluby a diskotéky. Zde je značný požadavek na vysokou úroveň hlasitosti všech hudebních žánrů při zachování kvalitní reprodukce. Musí být přehráno celé frekvenční spektrum bez zkreslení včetně basové složky. Zařízení musí umožňovat sofistikované ovládání vzhledem ke znalé obsluze. DJ CD DJ MIX DJ CD MULTIPLAYER 4 MMX 62 Vhodné produkty pro kulturní zařízení: 3x WCE 400 Work MINO15 Work WND8 Work WS1200 Work MINO18AL Mix: Work MMX62 Přehrávače: Work Multiplayer 4 WS1200 WND8 WND8 Zesilovače: Work WCE200 Work WCE400 Pro dosažení dostatečných hladin zvuku v celém frekvenčním pásmu potřebujeme při dokonalém pokrytí poslechové plochy (parket) použít větší a výkonné reprosoustavy a doplnit je subbasovými boxy dostatečného výkonu a počtu. Optimální je umístit boxy tak, aby byl parket ozvučen ze všech stran. Bedny budeme napájet výkonnými zesilovači. Pro diskžokeje použijeme dedikovaný mix pro DJ s více vstupy, aby šlo míchat z CD, PC nebo gramofonů či jiného zdroje.

12 7) Integrované řízení Při potřebě současného jednoduchého ovládání zvuku, scénického i architektonického osvětlení, případně přepínání projekce, lze s úspěchem použít řídících jednotek připojitelných do pevné i bezdrátové ethernetové sítě. Řízení celého systému se provádí jednoduše pomocí dotykových telefonů nebo tabletů s naprogramovanými dotykovými obrazovkami, které mohou obsahovat mnoho typů řídících prvků a mohou být přizpůsobeny přímo na míru konkrétní aplikaci nebo zkušenosti obsluhy. Jednotky LM 5 a LM 5 W se řídí protokolem OSC (Open Sound Control), jejich výstupem je standardní DMX 512. Zároveň jsou kompatibilní s protokolem ArtNet. Kromě přímého řízení jednotlivých kanálů je do nich možné rovněž zaznamenat mnoho dynamických scén se změnami barevných nálad nebo hlasitostí zvuku v jednotlivých zónách a tyto řadit do seznamů scén, které je možno následně vyvolávat. Protože některé jmenované zesilovače, aktivní reproduktory nebo video přepínač mají možnost přímého DMX řízení, je možné ovládat celý systém současně z jednoho dotykového zařízení. Podporované jsou telefony a tablety s Apple ios i Android, je možné využít OSC aplikací jako např. TouchOSC nebo Lemur. Vhodné produkty pro integraci řízení zvuku, světel a projekce: Řídící jednotky: Work LM 5 Work LM 5 W (verze s Wi-Fi AP) DSP matrix procesory: Work Digiline 8 Work Digiline MX Zesilovače: Work DCA 1 Work SLA 50 Work SLA 300 Work ARQ série Work NEO série Work IC PRO série Work IC 6 PRO A Work IC S série Video přepínač: Work VMX4

13 LM 5 IS 6 RGB LED RGB LED RGB LED DMX ARQ 18 ETHERNET MULTIPLAYER 4 DCA 1 LAN ETHERNET ipod LINKA SLA 50 NEO 4 REPRO Wi-Fi ACCESS POINT DVD PŘEHRÁVAČE SLA 50 IC 5S Wi-Fi ZAŘÍZENÍ ios/android KAMERA VIDEO VMX 4 PROJEKTOR

14 AudioMaster CZ a.s. Ocelářská 937/ Praha 9 Zelená linka: Oddělení AV integrace: info@audiomaster.cz

Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění instalací systému Control4

Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění instalací systému Control4 Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění instalací systému Control4 Seznam technologií Ovládání žaluzií, rolet a markýz Ovládání světel Ovládání elektrických

Více

Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění instalací systému Control4

Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění instalací systému Control4 Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění instalací systému Control4 Seznam připojovaných technologií Řídicí systém Control4 Topení a klimatizace centrální zdroj

Více

NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNÁCH EP110 A EP120 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY

NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNÁCH EP110 A EP120 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNÁCH EP110 A EP120 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY V PŘÍPADĚ PROBLÉMŮ VOLEJTE AV ASISTENCI 724 444 111 AV Media s.r.o. 2003 Stránka 1. z 6

Více

Odpovídající kabely nebo ochranná trubice na kabely husí krk pro pozdější protažení následujících vedení:

Odpovídající kabely nebo ochranná trubice na kabely husí krk pro pozdější protažení následujících vedení: 1 Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění nových instalací řídicích systémů domácí automatizace Control4, zabezpečení, distribuce hudby a videa SEZNAM PŘIPOJOVANÝCH

Více

SCHÉMA STŘEDNÍ AV DISTRIBUCE

SCHÉMA STŘEDNÍ AV DISTRIBUCE SCHÉMA STŘEDNÍ AV DISTRIBUCE www.control4.cz SATELITNÍ E k HDBase-T přijímačům KLÁVESNICE MATICOVÝ PŘEPÍNAČ k reproduktorům APPLE TV / ROKU HDBASET MATICE 6X6 VÝKONOVÝ MEDIAPLAYERY KODI IO KLÁVESNICE TELEFON

Více

NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNĚ EP130 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY

NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNĚ EP130 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNĚ EP130 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY V PŘÍPADĚ PROBLÉMŮ VOLEJTE AV ASISTENCI 724 444 111 AV Media s.r.o. 2003 Stránka 1. z 6 ZÁKLADNÍ

Více

Příloha č. 3 ZD. Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor

Příloha č. 3 ZD. Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor 1 Úvod Audiovizuálního vybavení přednáškových a seminárních prostor vychází z požadavků fakulty

Více

PRODUKTY PRO FITNESS. výběr zvukových sestav zvuková zařízení světelná zařízení doplňky

PRODUKTY PRO FITNESS. výběr zvukových sestav zvuková zařízení světelná zařízení doplňky PRODUKTY PRO FITNESS výběr zvukových sestav zvuková zařízení světelná zařízení doplňky Aerobic Set malý 300W pro cca 40 cvičenců Aerobic Set 300W 2 x aktivní plastový ABS reprobox 1 x CD přehrávač 1 x

Více

1) 100V ÚSTŘEDNY. PA-1120 - od PA-1240 se liší pouze výkonem 170WMAX, 120WRMS

1) 100V ÚSTŘEDNY. PA-1120 - od PA-1240 se liší pouze výkonem 170WMAX, 120WRMS 1) 100V ÚSTŘEDNY PA-1240-5-zónová mixážní ústředna s výkonem 340WMAX, 240WRMS - každou zónu lze zap/vyp a regulovat hlasitost - gong, siréna a externí signál jsou automaticky ztlumeny při hlášení - ústředna

Více

Obchodní ceník ČERVEN 2015

Obchodní ceník ČERVEN 2015 ČERVEN 2015 Obchodní ceník ČERVEN 2015 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 ADDON Active

Více

cenikxls connection plates AUDAC WLI18/B Nástěnný linkový RCA vstup pro systémy AUDAC - černý 2 471,10 2 990,00

cenikxls connection plates AUDAC WLI18/B Nástěnný linkový RCA vstup pro systémy AUDAC - černý 2 471,10 2 990,00 Subkategorie Skladový název Popis MOC bez DPHMOC s DPH 100V power amplifiers AUDAC DPA616 16-ti kanálový D-class zesilovač 16X60W/8X120W 30 570,20 36 990,00 100V power amplifiers AUDAC DPA73 Tříkanálový

Více

BEZDRÁTOVÝ A MODULÁRNÍ AUDIO SYSTÉM

BEZDRÁTOVÝ A MODULÁRNÍ AUDIO SYSTÉM BEZDRÁTOVÝ A MODULÁRNÍ AUDIO SYSTÉM SKANDINÁVSKÝ DESIGN Výrobky EC Living představují čistý skandinávský design a inženýrství. Jsou navrženy, zkonstruovány a vyrobeny v Norsku. Charakteristická kombinace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE S NÁZVEM. 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E ČÁST 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE S NÁZVEM. 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E ČÁST 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) S NÁZVEM 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E000042

Více

Jednací místnosti pro státní správu a jejich vybavení audiovizuální technikou pro efektivní sdílení informací. 2. 3. dubna 2007

Jednací místnosti pro státní správu a jejich vybavení audiovizuální technikou pro efektivní sdílení informací. 2. 3. dubna 2007 Jednací místnosti pro státní správu a jejich vybavení audiovizuální technikou pro efektivní sdílení informací. 2. 3. dubna 2007 Obsah jednotlivé prvky místnosti přední x zadní projekce místnosti pro ministerstva

Více

OZV - běžné ozvučení - ozvučovací systém TOA-APART

OZV - běžné ozvučení - ozvučovací systém TOA-APART 008.2.1.10 - systémy ozvučení T-A konc. cena dealer. cena moje cena VM-2120 Systémový řídicí zesilovač-ústředna 120W ** *** Kč ** *** Kč ** *** Kč 081 43106 5 zón - lze rozšířit, zatížitelnost RMS: 120W/100V,

Více

Bezdrátový systém GRAFIK Eye QS Uživatelem nastavitelná regulace osvětlení, stínění a spotřeby energie

Bezdrátový systém GRAFIK Eye QS Uživatelem nastavitelná regulace osvětlení, stínění a spotřeby energie Open Preset Close Meeting Video Conference A/V Off Bezdrátový systém GRAFIK Eye QS Uživatelem nastavitelná regulace osvětlení, stínění a spotřeby energie Photography Nic Lehoux CO ZNAMENÁ BEZDRÁTOVÝ SYSTÉM

Více

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením DENON F-109 Úspěšný minisystém F-107 složený ze samostatných komponentů má nyní svého nástupce řadu F-109. Novinkou je využití takzvaného plně digitálního konceptu, kdy jsou D/A převodníky umístěny v receiveru.

Více

Multiroom hifi systém

Multiroom hifi systém Multiroom hifi systém PLAY LINK LENCO Bezdrátový multiroom hifi systém, který je možno postupně rozšiřovat o další zóny. Pohodlné ovládání pomocí chytrého telefonu, nebo tabletu s Android či ios operačním

Více

Technické požadavky - plnění B

Technické požadavky - plnění B 1 /10 Technické požadavky - plnění B Předmět plnění (místo plnění: aula Procháskův pavilon, Karlovarská 585/48, Plzeň) Předmětem plnění zakázky je náhrada/modernizace stávajícího AV vybavení pro výukovou

Více

00 - Technická zpráva

00 - Technická zpráva Část dokumentace: SYSTÉM ŘÍZENÍ A DISTRIBUCE AUDIO A VIDEO SIGNÁLŮ ŠKOLÍCÍCH MÍSTNOSTÍ 00 - Technická zpráva Stavba: Investor: Místo stavby: Stupeň: Mendelova univerzita v Brně Mendelova univerzita v Brně

Více

Digitální ozvučovací systém PLENA matrix Překvapivá flexibilita. Výkonné ovládání.

Digitální ozvučovací systém PLENA matrix Překvapivá flexibilita. Výkonné ovládání. Digitální ozvučovací systém PLENA matrix Překvapivá flexibilita. Výkonné ovládání. 2 Digitální ozvučovací systém PLENA matrix Vaše univerzální volba pro vynikající zvukový výkon Bezdrátové ovládání napříč

Více

DOTAZNÍK - KRITÉRIA A PODKLADY PRO KONFIGURACI SYSTÉMU DOMÁCÍ AUTOMATIZACE S ŘÍDÍCÍMI JEDNOTKAMI CONTROL4

DOTAZNÍK - KRITÉRIA A PODKLADY PRO KONFIGURACI SYSTÉMU DOMÁCÍ AUTOMATIZACE S ŘÍDÍCÍMI JEDNOTKAMI CONTROL4 DOTAZNÍK - KRITÉRIA A PODKLADY PRO KONFIGURACI SYSTÉMU DOMÁCÍ AUTOMATIZACE S ŘÍDÍCÍMI JEDNOTKAMI CONTROL4 1. V kolika a kterých místnostech má být televize 2. V kterých místnostech má hrát hudba 3. Je

Více

Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou

Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou generaci), POWERNODE 2 a všechny další produktové názvy a slogany

Více

Centrum podpory humanitních věd CARLA

Centrum podpory humanitních věd CARLA Centrum podpory humanitních věd CARLA Projektová dokumentace vizuální techniky ve stupni pro výběr dodavatele Seznam prvků dle místností Zadavatel: Masarykova univerzita Se sídlem: Žerotínovo náměstí 9,

Více

Technické parametry KD Příbor

Technické parametry KD Příbor Technické parametry KD Příbor Příbor 74258 Kontaktní osoba: Správce budovy: Technická podpora: Ing. Iveta Busková buskova@pribor mesto.cz 731 130 855 Petr Daněk spravcekdpribor@seznam.cz 739 681 287 Ing.

Více

Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou

Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou generaci), NODE 2 a všechny další produktové názvy a slogany

Více

TEL. 737 239 672, 233 354 417 TEL. 737 239 672, 233 354 417. DVD srpen 2010 OBJEKT SO 01 - BUDOVA KCEV DATUM. F.1.4.i

TEL. 737 239 672, 233 354 417 TEL. 737 239 672, 233 354 417. DVD srpen 2010 OBJEKT SO 01 - BUDOVA KCEV DATUM. F.1.4.i ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT VYPRACOVAL AUTOR ARCHITEKTONICKÉ I AUTOR I ) - PROSTOROVÁ AKUSTIKA A VYBAVENÍ SÁLŮ AUDIOVIZUÁLNÍ TECHNOLOGIE OBSAH DOKUMENTACE OD 1xA4 tabelární část TECHNICKÁ ZPRÁVA TZ 6xA4 textová

Více

Prostorová akustika a ozvučení multifunkčních prostor. Ing. Matěj Sborový AudioMaster CZ s.r.o.

Prostorová akustika a ozvučení multifunkčních prostor. Ing. Matěj Sborový AudioMaster CZ s.r.o. Prostorová akustika a ozvučení multifunkčních prostor Ing. Matěj Sborový AudioMaster CZ s.r.o. Prostorová akustika a ozvučení multifunkčních prostor OBSAH 1) Akustika co to znamená 2) Materiály a jejich

Více

WA 520RC KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU. Diskuzní systém

WA 520RC KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU. Diskuzní systém Diskuzní systém Tento diskusní systém se skládá z konferenčních pultíků, ty existují ve variantě pro běžného člena - delegáta () nebo ve variantě pro předsedu diskuse (WA 520RB), který má prioritní pravomoci

Více

VM-3000 série EN 54. Kompaktní evakuační rozhlas pro malé a střední aplikace. Funkce systému:

VM-3000 série EN 54. Kompaktní evakuační rozhlas pro malé a střední aplikace. Funkce systému: O společnosti TOA je jedním ze světových technologických lídrů v produkci ozvučovacích systémů výrobní základna je v Japonsku s historií od roku 1949 společnost má celosvětové pokrytí, evropská centrála

Více

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome.

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome. LR4G 6 PRVKŮ SYSTÉM 2 PANELŮ LR3G TŘÍPASMOVÝ PANEL LR8G DVOUPÁSMOVÝ PANEL Jako vlajková loď řady reproduktorů Stealth Acoustics je LR4g prvním neviditelným reproduktorem, který se začleňuje do designu

Více

PASIVNÍ REPROSOUSTAVY

PASIVNÍ REPROSOUSTAVY CENÍK PRODUKTŮ 2015 PASIVNÍ REPROSOUSTAVY Cena vč. DPH (Kč) EVP-X SERIES Provedení černý odolný koberec EVP-X12 12" 2pásmová, 55 20 khz (± 3 db), 8, vstupy: 2x 6,3mm jack + 2x speakon, 6.490,- 250/500/1000

Více

BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM

BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM MODULARITA Jednoduchý způsob, jak přinést hudební a filmovou produkci, v HiFi kvalitě, do celé domácnosti. Kombinací různých komponentů, můžete vytvořit vše, od

Více

Bluesound International Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi for a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou

Bluesound International Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi for a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou Bluesound International Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi for a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou generaci), PULSE FLEX a všechny další produktové názvy a slogany

Více

Systémy evakuačního rozhlasu VARIODYN D1

Systémy evakuačního rozhlasu VARIODYN D1 Title of presentation will go here - three line maximum Ing. Jiří Rajman, Ph.D. Presenter s name here Date of presentation (optional) Systémy evakuačního rozhlasu VARIODYN D1 Rozdíl mezi domácím a evakuačním

Více

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému 2 Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Skutečná cesta ke kvalitnímu veřejnému ozvučení Snadné používání díky označení zón

Více

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Zapojení AV techniky v Aule UP má dvě centra kde je dislokovaná AV technika. Je to technika ve skříni vedle vedle podia a dále AV Rack v režii auly.

Více

AudioWorld Nová dimenze ozvučení pro pohodlí Vašeho domova

AudioWorld Nová dimenze ozvučení pro pohodlí Vašeho domova AudioWorld Nová dimenze ozvučení pro pohodlí Vašeho domova AudioWorld Nová dimenze ozvučení Doba, kdy jste si pro ozvučení místností ve Vašem domě museli pořídit několik rozhlasových přijímačů nebo dalších

Více

resident dj 4-kanálový mixážní pult

resident dj 4-kanálový mixážní pult resident dj 4-kanálový mixážní pult 10028788 10028789 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Ceník 2013. Výhradní distributor pro Českou republiku. ceny platné od 1. dubna 2013

Ceník 2013. Výhradní distributor pro Českou republiku. ceny platné od 1. dubna 2013 Výhradní distributor pro Českou republiku PRO MUSIC, s.r.o. Náchodská 530 541 03 TRUTNOV tel.: +420499735010 fax.: +420499735011 hotline :+420777328292 e-mail : info@promusic.cz www.promusic.cz Ceník 2013

Více

Dotazník poptávkový formulář realizace

Dotazník poptávkový formulář realizace Dotazník poptávkový formulář realizace ABB-free@home Vážený zákazníku, děkujeme za projevený zájem o realizaci moderní inteligentní elektroinstalace domovní automatizace systémem ABB-free@home. Cílem dotazníku

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

Dálkové ovladače s přijímači jednoduché - sety - jednozónové a vícezónové

Dálkové ovladače s přijímači jednoduché - sety - jednozónové a vícezónové Dálkové ovladače s přijímači jednoduché - sety - jednozónové a vícezónové 3205004609 typ A 3204005609 typ B 3204006609 typ C 3204010609 další DO k C 3204012609 typ D 3204013609 další DO k D Stmívač LED

Více

Modulární mixážní pulty Řady 52. Digitální broadcast technologie

Modulární mixážní pulty Řady 52. Digitální broadcast technologie Modulární mixážní pulty Řady 52 Digitální broadcast technologie Základní vlastnosti Modularita jako základ Všechny řídicí moduly jsou propojeny pomocí standardní CAT 5/6 kabeláže s využitím napájení Power

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Profesionální ozvučovací. Dvoupásmový reprobox s reproduktorem o průměru 6, 8, 10, 12 nebo 15

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Profesionální ozvučovací. Dvoupásmový reprobox s reproduktorem o průměru 6, 8, 10, 12 nebo 15 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Profesionální ozvučovací systém KAIFAT Dvoupásmový reprobox s reproduktorem o průměru 6, 8, 10, 12 nebo 15 Prosím čtěte tento manuál pečlivě a uložte jej na bezpečném místě. 1. Pasivní

Více

Návod na rychlé nastavení bluesound.com

Návod na rychlé nastavení bluesound.com Návod na rychlé nastavení bluesound.com Dodávané příslušenství Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel (2 m) Zesilovací bezdrátový přehrávač streamované hudby Česky 4 PŘIPOJENÍ ZVUKU

Více

A26/222 zasedací místnost Poř.č. Zařízení Popis Ks 1 Projektor Dataprojektor s nativním rozlišením min. 1920x1080 (FullHD), svítivost min. 3000 ANSI lm. Kontrast min. 2000:1, životnost lampy min. 3000

Více

Příloha č.1: Technická specifikace

Příloha č.1: Technická specifikace Příloha č.1: Technická specifikace Část A: Jazyková laboratoř předpokládaná částka 841913 Kč s DPH Interaktivní tabule s ozvučením 1 Digitální laboratoř PC stanice pedagog (PC/server s LCD monitorem, HW/

Více

Multimediální systém Mitsubishi - MMIS

Multimediální systém Mitsubishi - MMIS Multimediální systém Mitsubishi - MMIS Mitsubishi Motors Infotainment t System Funkce Multimediální systém Mitsubishi - MMIS Vše, co byste chtěli mít doma, může být nyní ve Vašem voze! Doplňkové funkce:

Více

Návod na rychlé nastavení bluesound.com

Návod na rychlé nastavení bluesound.com Návod na rychlé nastavení bluesound.com Dodávané příslušenství Stereo kabel RCA do RCA (2 m) 3,5 mm stereo mini zástrčka do kabelu RCA (2 m) Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel

Více

Abych rozpálil publikum, musí mít zvuk šťávu.

Abych rozpálil publikum, musí mít zvuk šťávu. Abych rozpálil publikum, musí mít zvuk šťávu. alpha exclusive element solo AudioWorld ústředna s tunerem FM 243 AudioWorld systém distribuce zvuku AudioWorld je jednoduchý systém pro ozvučování interiérů.

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Číslo položky Bližší specifikace položky (technický požadavek zadavatele) Počet Uchazečem nabízené řešení Splnění požadavku DCI technologie pro přehrávání a správu digitálního obsahu

Více

TECHNIKA - SHOWROOM 1/1

TECHNIKA - SHOWROOM 1/1 TECHNIKA - SHOWROOM 1/1 REPROSOUSTAVA Vestavěné reproduktory na celé ploše stropu sálu pro celopásmové ozvučení. LED TELEVIZOR 2x zobrazovač PHILIPS, úhlopříčky 65, 165cm, včetně aktivního reprosystému

Více

Souprava SET 840 S Vlastnosti

Souprava SET 840 S Vlastnosti Souprava SET 840 S Kompenzační pomůcka s audio výstupem a indukční smyčkou EZT 3011 a je určena pro spojení s klasickými sluchadly nebo běžnými sluchátky. Vlastnosti Bezdrátový přenos pomocí rádiových

Více

Instalace nové řídicí, ozvučovací a ovládací techniky, včetně přípojných míst.

Instalace nové řídicí, ozvučovací a ovládací techniky, včetně přípojných míst. Specifikace instalace techniky v učebnách Brandýs B-001, B-050, B-051 Instalace nové řídicí, ozvučovací a ovládací techniky, včetně přípojných míst. Učebny B-050 a B-051 Rozmístění techniky požadovaný

Více

VM-3000 Série INTEGROVANÝ NOUZOVÝ VAROVNÝ SYSTÉM

VM-3000 Série INTEGROVANÝ NOUZOVÝ VAROVNÝ SYSTÉM VM-3000 Série INTEGROVANÝ NOUZOVÝ VAROVNÝ SYSTÉM Digitální ozvučovací systém pro zabezpečení budov a hudební ozvučení Kompaktní systémový zesilovač, hlasový poplach v jednom zařízení VLASTNOSTI SYSTÉMU

Více

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností.

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO boschsecurity.cz Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO

Více

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a netbooků. Chytré telefony, nazývané také Smartphony, poskytují

Více

A - Aktivní sestavy. Sestava A1

A - Aktivní sestavy. Sestava A1 Všechny uvedené sestavy lze připojit přímo do libovolného přehrávače, jako např. HiFi, notebook, MP3 přehrávač, CD player, mobil, TV a jiné. Redukce a audio kabely jsou poskytovány zdarma. O vhodnosti

Více

Stručný uživatelský manuál pro ovládání audio/video techniky.

Stručný uživatelský manuál pro ovládání audio/video techniky. Stručný uživatelský manuál pro ovládání audio/video techniky. Jihočeská univerzita v Č.Budějovicích Zdravotně sociální fakulta objekt Vltava Posluchárna č.327 Servis: Jiří Popelka tel.:724 444 106 Kontaktní

Více

ozvučení průmyslových provozů vzdělávacích zařízení domácností

ozvučení průmyslových provozů vzdělávacích zařízení domácností ozvučení průmyslových provozů vzdělávacích zařízení domácností omnitronic cs série širokopásmové reproduktory určené pro montáž do podhledů, stěn nebo stropů interiéru. reproduktory jsou vybaveny transformátorem

Více

Platný od 1.1.2016. www.clarion-hotels.cz

Platný od 1.1.2016. www.clarion-hotels.cz CLARION CONGRESS HOTEL PRAGUE CENÍK AV TECHNIKY Platný od 1.1.2016 Níže uváděné ceny jsou včetně 21% DPH, vyhrazujeme si právo změny. AV Balíčky Cena zahrnuje technické vybavení, instalaci, demontáž a

Více

Settings Add a Player or Sub Add a Player or Sub Manage

Settings Add a Player or Sub Add a Player or Sub Manage JAK RYCHLE ZAČÍT 1 NASTAVENÍ Integrovaný hudební reproduktor SONOS PLAY přidáte k vašemu existujícímu Sonos systému jednoduše tak, že ho zapojíte do elektrické zásuvky a na ručním ovladači zvolíte v nabídce

Více

USB. Návod k obsluze. Balení obsahuje: PT 01. Přenosný gramofon Napájecí adaptér USB kabel Instalační CD se softwarem PŘENOSNÝ GRAMOFON

USB. Návod k obsluze. Balení obsahuje: PT 01. Přenosný gramofon Napájecí adaptér USB kabel Instalační CD se softwarem PŘENOSNÝ GRAMOFON USB PŘENOSNÝ GRAMOFON Návod k obsluze Balení obsahuje: Přenosný gramofon Napájecí adaptér USB kabel Instalační CD se softwarem Diagram propojení 1 Rychlé nastavení gramofonu 1. Zkontrolujte, zda balení

Více

LARA Radio TECHNICKÉ PARAMETRY. Možnosti instalace. Montáž na povrch. Zapuštěná montáž

LARA Radio TECHNICKÉ PARAMETRY. Možnosti instalace. Montáž na povrch. Zapuštěná montáž LARA Radio LARA Radio je přehrávač hudby a internetových rádií - v rozměru vypínače v designu LOGUS 90. Rádio Hudba Videotelefon Interkom Audiozóna V rámci připojení k internetu umí LARA přehrávat stream

Více

NOVÁ ŘÍDICÍ JEDNOTKA PRO xcomfort RF SMART MANAGER. 2012 Eaton Corporation. All rights reserved.

NOVÁ ŘÍDICÍ JEDNOTKA PRO xcomfort RF SMART MANAGER. 2012 Eaton Corporation. All rights reserved. NOVÁ ŘÍDICÍ JEDNOTKA PRO xcomfort RF SMART MANAGER xcomfort možnosti použití ovládání chytrým telefonem nebo z tabletu Osvětlení Eaton Vzdálené ovládání a dohled Žaluzie & rolety RF xcomfort Bezpečnostní

Více

Reference. VM-3000 série EN 54. Kompaktní evakuační rozhlas pro malé a střední aplikace. Systémové funkce:

Reference. VM-3000 série EN 54. Kompaktní evakuační rozhlas pro malé a střední aplikace. Systémové funkce: O společnosti TOA je jedním ze světových technologických lídrů v produkci ozvučovacích systémů Výrobní základna je v Japonsku s historií od roku 1949 Společnost má celosvětové pokrytí, evropská centrála

Více

Technické vybavení. Ing. Jan Přichystal, Ph.D. 4. května 2010. PEF MZLU v Brně

Technické vybavení. Ing. Jan Přichystal, Ph.D. 4. května 2010. PEF MZLU v Brně PEF MZLU v Brně 4. května 2010 Úvod Pro zpracování audiosignálu na počítači potřebujeme vedle programového vybavení i vybavení technické. Pomocí počítače a periferií můžeme zvuk do počítače nahrát, zpracovat

Více

Česká republika od 1.10. 2010

Česká republika od 1.10. 2010 MALOOBCHODNÍ CENÍK SPOTŘEBNÍ ELEKTRONIKY Česká republika od 1.10. 2010 LG INFOLINKA: Stránka 1 z 14 LED LCD TV 55" 55LE8500 8808992757863 Exkluzivní 200Hz supertenké Full LED Slim LCD (hloubka jen 3,4cm)

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Název projektu: Přírodní vědy moderně Reg. číslo projektu: CZ.1.10/2.1.00/30.01592

Více

PROFESIONÁLNÍ REPROSOUSTAVY

PROFESIONÁLNÍ REPROSOUSTAVY PROFESIONÁLNÍ REPROSOUSTAVY ŘADA BC, BCW Všeobecně Moderní reprosoustavy řady BC jsou vyráběny v rozsahu od 8 do 15 velikosti basového reproduktoru, existují v aktivní (BC 800A, BC 1000A, BC 1200A, BC

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení ZLEPŠENÍ SYSTÉMU PROTIPOVODŇOVÉ OCHRANY MĚSTA TŘINEC (OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky: Zlepšení

Více

Petr Mašek, ABB s.r.o. LPBP / Elektro-Praga / Elfetex konference ABB 14 October 2016 Slide 1

Petr Mašek, ABB s.r.o. LPBP / Elektro-Praga / Elfetex konference ABB 14 October 2016 Slide 1 Petr Mašek, ABB s.r.o. LPBP / Elektro-Praga / 2016 ABB-free@home Elfetex konference 4.10.2016 ABB 14 October 2016 Slide 1 Low Mid High ABB-free@home Důvody zavedení/ Cílový segment Market Segment i-bus

Více

Návod na použití prezentační techniky

Návod na použití prezentační techniky Laboratorní centrum Fakulty technologické Návod na použití prezentační techniky Velká posluchárna Před použitím prezentační techniky pročtěte tento návod ApS Brno s.r.o., divize projekční techniky Purkyňova

Více

DJ mixážní pulty. 2 stereo 2 (RCA) 2 (RCA) 1 (TRS) 2 pásma (-12dB až 12dB) 2 stereo 2 (RCA) 2 (RCA) 1 (TRS) USB 2 pásma (-12dB až 12dB)

DJ mixážní pulty. 2 stereo 2 (RCA) 2 (RCA) 1 (TRS) 2 pásma (-12dB až 12dB) 2 stereo 2 (RCA) 2 (RCA) 1 (TRS) USB 2 pásma (-12dB až 12dB) DJ mixážní pulty www.akiyamadj.com obj. č. model popis kanály vstupy FX BPM Line Phono Aux Return Mic Další EQ interní externí counter talkover 328050 MX-1 levný Dj mixpult vhodný 328058 MX-1-USB levný

Více

2/2015. prodlouženo do 15.7.2015 295,00 239,00 QTX PAV-8 SA178858

2/2015. prodlouženo do 15.7.2015 295,00 239,00 QTX PAV-8 SA178858 2/2015 prodlouženo do 15.7.2015 0,9 463 0 9,0 36 QTX PAV-8 SA178858 CD/DVD/USB/Bluetooth aktivní řečnický systém 2x VHF bezdrátový mikrofon výkon 50 + 50W dobíjecí baterie (až 8 hodin provozu) Delay a

Více

Vybavení poslucháren UP

Vybavení poslucháren UP Vybavení poslucháren UP Dataprojektor a zpětný projektor je ve všech posluchárnách UP Ozvučeno: UP104, UP108 (obr.6-16) Vizualizér: UP104, UP108, UP112, UP115 (obr.4 a 5) Všechny posluchárny mají shodné

Více

TĚŠÍ MNE, JSEM LARA. Všech 5 pohromadě. Rádio Hudba Videotelefon Interkom Audiozóna

TĚŠÍ MNE, JSEM LARA. Všech 5 pohromadě. Rádio Hudba Videotelefon Interkom Audiozóna TĚŠÍ MNE, JSEM LARA Všech 5 pohromadě Rádio Hudba Videotelefon Interkom Audiozóna Těší mně. Jsem LARA. Každý má doma nějaký ten vypínač. Ale, dokážete si představit, že Vám ve vypínači hraje rádio, hudba

Více

YAMAHA R-N602. Copyright Hotline:

YAMAHA R-N602. Copyright   Hotline: YAMAHA R-N602 Kód: Výrobce: Záruční doba: P02066 YAMAHA 24 měsíců Užijte si stereoposlech z jakéhokoli digitálního nebo analogového zdroje audiosignálu. Tento nový stereofonní přijímač je vybavený LAN

Více

Dokumentace pro provedení stavby

Dokumentace pro provedení stavby Investor: Město Dobruška Náměstí F. L. Věka 11, 518 01 Dobruška Městská rozlučková síň v Dobrušce Dobruška, Česká republika Dokumentace pro provedení stavby Stavební objekt: SO 01 Objekt rozlučkové síně

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2013

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2013 i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2013 UBIQUITI: mpower mfi, 3-port EU Power, Wi-Fi Ovládejte až 3 spotřebiče a měřte jejich spotřebu odkudkoliv z Internetu pomocí inteligentního prodlužovacího kabelu

Více

Řešení veřejného ozvučení Plena Flexibilní přístup ke správě zvuku

Řešení veřejného ozvučení Plena Flexibilní přístup ke správě zvuku Řešení veřejného ozvučení Plena Flexibilní přístup ke správě zvuku 2 Řešení veřejného ozvučení Plena Snadno rozšiřitelný systém veřejného ozvučení Ať už se jedná o místní supermarket, součást rozsáhlejšího

Více

JPA 1652WI KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU. Rozhlasová WiFi ústředna JPA 1652WI

JPA 1652WI KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU. Rozhlasová WiFi ústředna JPA 1652WI Rozhlasová WiFi ústředna JPA 1182WI, 1302WI, 1652WI jsou rozhlasovou ústřednou, v které jsme se snažili sdružit všechny požadavky zákazníků na komfortní ozvučení. Proto je opatřena přehrávačem Mp3 souborů

Více

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM Rychlý instalační průvodce DA-10295 Vítejte Děkujeme vám za zakoupení Digitus Bluetooth Soundbar se subwooferem! Nezáleží na tom jak tento výrobek využijete - zdali

Více

Závěrečná zpráva o výsledcích řešení Rozvojových projektů

Závěrečná zpráva o výsledcích řešení Rozvojových projektů Závěrečná zpráva o výsledcích řešení Rozvojových projektů Podprogram e) bod ea) rozvoj informačních a komunikačních technologií Název projektu: Vybavení Auly Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích

Více

XD Routing a vstupní I/O systém. Digitální broadcast technologie

XD Routing a vstupní I/O systém. Digitální broadcast technologie Řada 52 XD Routing a vstupní I/O systém Digitální broadcast technologie Design Core XD a Core XC systému Core - Jádro systému 52/XC Core je DHD centrální procesor pro menší a střední mixážní pulty se zpracováním

Více

Plena Systémy veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu

Plena Systémy veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Systémy veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Komunikace, na kterou se můžete spolehnout Obsah Jednoduchost zesílení 3 Evakuační rozhlas splňující standard EVAC 6 Řídicí jednotka evakuačního

Více

Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013

Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013 Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013 Uchazeč vyplní žlutě označená pole STOLNÍ POČÍTAČ Minimální technické podmínky Nabízené zboží a jeho technické parametry Grafika

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

Odpovídající kabely nebo ochranná trubice na kabely husí krk pro pozdější protažení následujících vedení:

Odpovídající kabely nebo ochranná trubice na kabely husí krk pro pozdější protažení následujících vedení: -1-21.1.2012, Verze 6 Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění nových instalací řídicích systémů domácí automatizace Control4, zabezpečení, distribuce hudby a

Více

Protokol o zkoušce Nouzového zvukového systému (souladu systému s ČSN EN 60849)

Protokol o zkoušce Nouzového zvukového systému (souladu systému s ČSN EN 60849) Protokol o zkoušce Nouzového zvukového systému (souladu systému s ČSN EN 60849) Objekt: Provozní jednotka: Dodavatel zařízení včetně montáže firma: Osoba přebírající systém za uživatele firma: Osoba provádějící

Více

Kongresy Konference Tiskové konference Kulturní a firemní akce Filmové festivaly Technické vybavení výstavních stánků Ozvučení vnitřních i vnějších

Kongresy Konference Tiskové konference Kulturní a firemní akce Filmové festivaly Technické vybavení výstavních stánků Ozvučení vnitřních i vnějších Kongresy Konference Tiskové konference Kulturní a firemní akce Filmové festivaly Technické vybavení výstavních stánků Ozvučení vnitřních i vnějších prostor Projekce z videa a počítačů Audio-video záznamy

Více

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU Nové možnosti Díky svým materiálům, které byly zvoleny s ohledem na bezkonkurenční kvalitu zvuku, a jednoduché konstrukci nabízející výbornou funkcionalitu dodá tento soundbar stylový nádech do každého

Více

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o.

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o. Mobilní ozvučovací sestava s výkonem 2 100 W UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1 2014 AUDIO PARTNER s.r.o. Drahý zákazníku, nejprve nám dovolte vám poděkovat za to, že jste zakoupili výrobek společnosti Soundsation.

Více

AKTIVNÍ REPRODUKTOROVÁ SOUSTAVA ES 120A - NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - GRAFICKÉ SYMBOLY

AKTIVNÍ REPRODUKTOROVÁ SOUSTAVA ES 120A - NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - GRAFICKÉ SYMBOLY AKTIVNÍ REPRODUKTOROVÁ SOUSTAVA ES 120A - NÁVOD K OBSLUZE Verze 2.0 Září 2004 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - GRAFICKÉ SYMBOLY Symbol blesku v trojúhelníku upozorňuje uživatele na přítomnost neodizolovaného

Více

Dílčí část A. Specifikace předmětu plnění. Limitní cena za 1 ks bez DPH: 29 533 Kč. Cena za 1 ks bez DPH * Cena za 1 ks

Dílčí část A. Specifikace předmětu plnění. Limitní cena za 1 ks bez DPH: 29 533 Kč. Cena za 1 ks bez DPH * Cena za 1 ks Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Technické podmínky pro veřejnou zakázku Dodávka ICT zařízení pro Základní školu a Mateřskou školu Vřesina, okres Ostrava město, příspěvkovou organizaci Specifikace předmětu

Více

LARA Intercom TECHNICKÉ PARAMETRY

LARA Intercom TECHNICKÉ PARAMETRY LARA Intercom LARA Intercom nabízí uživatelům 5 funkcí a rozšiřuje tak ještě více možnosti zařízení LARA Radio přehrávače hudby a internetových rádií ve velikosti vypínače v designu LOGUS 90. Rádio Hudba

Více

Abych rozpálil publikum, musí mít zvuk šťávu.

Abych rozpálil publikum, musí mít zvuk šťávu. element solo carat Abych rozpálil publikum, musí mít zvuk šťávu. alpha exclusive 238 AudioWorld ústředna s tunerem FM 239 AudioWorld systém distribuce zvuku AudioWorld je jednoduchý systém pro ozvučování

Více

WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ

WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ NÁVOD K POUŽITÍ POPIS - Wi-Fi stereo zesilova č. Výkon 2x 20W RMS do 4 Ω. - Umožňuje vytvoření multiroom zvukového systému, který umožňuje ovládání více zesilova čů a různých

Více

B,W,D Kč - 2-pásmový, bassreflex ,8 17,9 x 46,0 x 22,0 STUDIO

B,W,D Kč - 2-pásmový, bassreflex ,8 17,9 x 46,0 x 22,0 STUDIO Březen 2017 Série C 10 C 9 DOLBY ATMOS S 620 Doporučené maloobchodní ceny platné od 1.3.2017 Model Technický popis produktu Cena/kus Cena/pár Barva Systém Výkon [W] Frekv. pásmo [Hz] Citl. [db] Imp. [Ω]

Více