Konvektomaty řady UNOX

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Konvektomaty řady UNOX"

Transkript

1 Konvektomaty řady UNOX Co je to konvektomat? Konvektomat UNOX je multifunkční zařízení, které se stává nepostradatelným pomocníkem při přípravě jídel za dodržení nejpřísnějších hygienických požadavků. V Konvektomatu lze vařit, péct, dusit, smažit, sušit, udržovat a regenerovat veškeré druhy pokrmů. Konvektomaty Unox ChefTop jsou ideálním řešením pro málé, střední i velkokapacitní kuchyně. Řada nástřikových parních konvektomatů Unox ChefTop TM se skládá z modelů v elektrickém nebo plynovém provedení, dále se dělí podle velikosti s počtem vsunů pro GN 2/1, 1/1 a 2/3. Vývoj řady konvektomatů ChefTop TM a Cheflux byl zaměřen na maximální úsporu varných procesů a dosažení perfektního výsledku při přípravě pokrmů. Konvektomat je velmi chytré gastronomické zařízení, které šetří náklady na potraviny, čas, energii a snižuje pracnost přípravy pokrmů. Konvektomaty pracují se třemi základními varnými režimy.. pára C horký vzduch do 300 C kombinace páry a horkého vzduchu do 250 C V konvektomatu je snadné připravit najednou celé menu, odvařit akci jako je svatba nebo raut. Lze v něm připravit téměř všechny pokrmy. Lepší konvektomaty umějí vařit také přes noc na takzvané šetrnénoční úpravy. Tímto vařením přes noc se ztrácí z váhy masa jen okolo 10% váhy. Ve spojením s nočním proudem a jsou noční úpravy jedny z nejoblíbenějších způsobů vaření v konvektomatu. Pro každou tepelnou přípravu se používá jiný typ gastronádob. V některých gastronádobách se například pečou buchty, v jiných napařuje, griluje či smaží. Použitím správné gastronádoby zefektníte kvalitu jídla, ale také zkrátíte čas úpravy.

2 Po dokončení vaření se konvektomat sám ozve a přivolá k sobě kuchaře. Není tedy třeba sledovat čas, vše probíhá automaticky. Díky tomu, že v konvektomatu můžete vařit téměř cokoli, se v kuchyni konvektomat nezastaví. Kuchaři ho milují a budou v něm dělat všechno. Příprava pokrmů na sebe plynule navazuje. Je potřeba si práci dobře zorganizovat. Konvektomaty se vyrábějí v různých velikostech, aby vyhovovaly kapacitou danému provozu. I s tímto dokážeme zákazníkům pomoct při konzulatci zdarma.. Ani údržba konvektomatu není náročná. Můžete zapomenout na hromady nádobí, které je po přípravě oběda nutné složitě umývat. Konvektomat se ošetří speciálním čisticím prostředkem, a pak se jeho vnitřní část vypláchne proudem vody. Horký vzduch je určen k pečení všech druhů masa včetně ryb, plněné zeleniny, různých těst (sladkého i slaného pečiva). Lze jej použít také ke gratinování, grilování a nahřívání. Pro smažení v konvektomatu se používá speciální tuk a také speciální gastronádoby. Pá ru lze využít mnoha způsoby. Vaření v páře nahrazuje klasické vaření ve vodě, ale se zachováním vyššího obsahu minerálních látek a vitaminů v pokrmu. Oproti vaření ve vodě je vačení v páře snadnější na manipulaci s pokrmem a snižuje se čas na jeho přípravu (čekání na dosažení bodu varu ve varném kotli, manipulace s nádobami s vodou atd.). Vaření v páře se využívá pro přípravu zeleniny, ryb, rýže, ovoce, vajec, brambor, kynutých či bramborových knedlíků atd. Horkou párou lze také blanšírovat, používá se i k regeneraci takových potravin, jako jsou například brambory, těstoviny, rýže, knedlíky atd. Kombinace páry a horkého vzduchu má velmi široké uplatnění. Nahrazuje pečení v troubě s podléváním a pečení v pekařské peci se zapařováním. Maso je více šťavnaté, má krásnou kůrčičku, je rovnoměrně propečené a přitom nedochází k tak velkým váhovým ztrátám vlivem tepelné úpravy. Kombinace páry a horkého vzduchu se využívá i pro přípravu dietních pokrmů, omáček a regeneraci jídel.

3 TECHNOLOGIE Unox věří v inovaci, v hledání inovativních řešení vedoucích ke zdokonalení varných a pečících procesů. Unox pečlivě naslouchá pracovníkům v oboru a jejich potřebám, a to jak těm již vyřčeným, tak i těm ještě ne zcela definovaným. Společnost Unox totiž neustále nabízí nové nápady a vytváří originální řešení odlišná od ostatních, a tím časově předchází požadavky zákazníků. AIR.Maxi Rovnoměrné pečení. Správná distribuce vzduchu uvnitř varné/pečící komory je pro přípravu pokrmů nezbytná. Vzduch je prostředkem pro přenos tepla a jeho nesprávné rozmístění uvnitř komory tak, v závislosti na vertikálním a horizontálním umístění připravovaného produktu, vede k nesourodým výsledkům. Jak funguje AIR.MaxiTM Technologie AIR.MaxiTM využívá systém instalace více ventilátorů do komory, které tak zaručují rovnouměrnou distribuci vzduchu na všech patrech vsunů od shora dolů. Rychlá změna směru rotace ventilátorů zaručuje navíc skvělý výsledek na každém jednotlivém plechu, v každé jednotlivé gastronádobě. Možnost výběru mezi třemi rozdílnými rychlostmi porudění vzduchu a třemi polostatickými režimy umožňují uživateli připravit jakýkoli produkt, od velmi delikátních a lehkých až po ty, které vyžadují vysoký přísun tepla.

4 AIR.Plus Rovnoměrné pečení bez kompromisů. Správné proudění vzduchu unitř varné/pečící komory je nezbytným faktorem pro přenos tepla na připravovaný produkt. Práce ventilátorů je tedy pro jeho rovnoměrnou distribuci zcela zásadní. S jejich pomocí totiž dosáhnete vždy sourodých výsledků a to bez ohledu na vertikální či horizontální umístění připravopvaného produktu. Jak funguje AIR.Plus Možnost nastavení dvou rozdílných rychlostí proudění vzduchu dovoluje upravit podmínky uvnitř komory v závislosti na potřebách právě připravovaného produktu. ADAPTIVE.Clima Perfektní a znovu opakovatelný. Zaručený výsledek. Vlhkost uvnitř komory je ovlivněna množstvím vložené potraviny, manuálními zásahy uživatele a případným otevřením dveří. ADAPTIVE.Clima zajišťuje, prostřednictvím regulace stávajících podmínek ve varné/pečící komoře, dosažení zadaných parametrů. Uživatel tak může nastavit požadovaný proces a být si jist, že bez ohledu na množství připravovaného produktu získá požadovaný výsledek. S Unox technologií ADAPTIVE.Clima tedy není potřeba měnit nastavený program, ať už připravujete jen jeden produkt nebo plný konvektomat. ADAPTIVE.Clima navíc umožňuje uživateli uložit průběh proběhlého varného/pečícího procesu do paměti konvektomatu/

5 pece; bere přitom v úvahu každý údaj i o minimální změně, jako je čas potřebný pro vložení potraviny do komory a s tím spojený pokles teploty nebo případná otevření dveří. Jakmile je jednou proces uložený v paměti konvektomatu/pece, lze ho v budoucnu kdykoli zopakovat s jistotou vždy dokonalého výsledku v souladu s šéfkuchařem nastavenými normami. Jak funguje ADAPTIVE.Clima Technologie ADAPTIVE.Clima neustále monitoruje reálnou teplotu a vlhkost uvnitř komory a zároveň teplotu uvnitř připravovaného produktu, aby, v případě naměřených hodnot rozdílných od uživatelem nastavených parametrů, mohla do procesu zasáhnout. Během procesu je množství páry v komoře automaticky regulováno v závislosti na množství vlhkosti uvolněné ze suroviny a zároveň jsou velmi rychle upravovány i zjištěné teplotní výkyvy, jež mohou být zapříčiněny eventuálním otevřením dveří. ADAPTIVE.Clima navíc zaznamenává i veškeré zásahy a změny provedené uživatelem v průběhu procesu a umožňuje tak jeho uložení a pozdější zopakování. STEAM.Maxi Dokonalost v páře. Příprava potravin v páře je využívána jak v profesionální gastronomii, tak během aktivit cukrářů a pekařů. V gastronomii napomáhá vytvářet zdravé a chutné pokrmy: proteiny, vitamíny a minerály zůstanou zachovány, stejně jako veškeré nutriční hodnoty, vůně a chutě. Navíc umožňuje připravovat pokrmy bez přidání tuků a dochucovatel, zaručujíc tak lehké a originální stravování. V cukrářské výrobě je možnost přípravy produktů v páře při nízkých teplotách využívána jako alternativa k tradičním metodám vaření ve vodní lázni, pasterizování krémů a přípravy dalších produktů. Zvýšení vlhkosti v komoře během prvních minut pečícícho procesu navíc podporuje u produktů z kynutého těsta jejich správný nárůst, vytvoření pravidlené vnitřní struktury a zlatavého vnějšího povrchu. Jak funguje STEAM.MaxiTM Technologie STEAM.MaxiTM, prostřednictvím vysokorychlostních otáček ventilátorů s ostrými čepelemi a patentovaného zařízení pro regulaci vpouštěného množství vody, produkuje při 48 C chladnou páru, která je poté zahřívána na uživatelem nastavenou teplotu. Technologie STEAM.MaxiTM je schopna vytvořit páru ihned od prvního okamžiku spuštění konvektomatu/pece. STEAM.MaxiTM produkuje hustou páru o kontrolované teplotě se stejným účinkem jako tradiční bojlerový systém, avšak s podstatně vyšší energetickou efektivitou.

6 STEAM.Plus Pára. Kdykoli potřebujete. Vaření pokrmů v páře je v gastronomii synonymem pro přípravu zdravého a léhkého jídla s intenzivní barvou, neporušenou strukturou a nezměněnou chutí. Zvýšení vlhkosti uvnitř komory během varného procesu umožňuje rychlý přenos tepla na připravované produkty, což vede k redukci váhového úbytku a snížení času přípravy. V cukrářské a pekařské výrobě podporuje efektivní využití vlhkosti během prvních minut pečícícho procesu vytvoření pravidlené vnitřní struktury produktů. Množství vlhkosti uvnitř pečící komory má také značný vliv na čas přípravy a charakteristiky obdrženého výsledku. Jak funguje STEAM.Plus Technologie STEAM.Plus kombinuje vysokorychlostní otáčky ventilátorů s přímým střikováním vody do čepelí ventilátorů, prostřednictvím jediného specializovaného obvodu, jenž zásobí všechny ventilátory v komoře. Díky technologii STEAM.Plus je možné regulovat množství vlhkosti v komoře při teplotě od 48 C do 260 C. DRY.Maxi Pečení s absencí vlhkosti Využití technologie DRY.MaxiTM v kombinaci s vysokými teplotami zaručuje v gastronomi zlepšení vnějšího povrchu připravovaných pokrmů, ať už se jedná o první chody, maso, ryby nebo zeleninu; při nízkých teplotách naopak značně snižuje čas potřebný k sušení nejrůznějších produktů. V cukrářských a pekařských výrobách umožňuje technologie DRY.MaxiTM obdržet výsledný produkt s rovnoměrnou vnitřní strukturou a křupavým vnějším povrchem. Jak funguje DRY.MaxiTM Systém DRY.MaxiTM je jedinečným v tom, že spojuje přísun suchého vzduchu spolu s nuceným odvodem vlhkosti z komory prostřednictvím jednoho nebo více komínů, které zaručují maximální rychlost odvodu. V otázce řízení množství páry a vlhkosti uvnitř komory je DRY.MaxiTM perfektním doplňkem STEAM.MaxiTM: díky spojení obou technologií je

7 možné kompletně a efektivně regulovat množství páry a vlhkosti uvnitř komory v každém okamžiku varného či pečícího procesu. Vlhkost je tak rychle přivedena na hodnotu nastavenou uživatelem. DRY.Plus Podtržení chuti. Na povrchu křupavé, uvnitř měkké. V gastronomii, zvláště při přípravě a grilování masa, napomáhá technologie DRY.Plus k uzavření pórů na vnějším povrchu připravovaného produktu, což zamezuje případným váhovým úbytkům a ztrátě chuti. V cukrářské a pekařské výrobě může přítomnost vlhkosti v komoře během závěrečné fáze pečení negativně ovlivnit dosažení požadovaného výsledku. Technologie DRY.Plus zaručuje výsledné produkty s neporušenou vnitřní strukturou, svou atraktivitu si navíc uchovávají i po několika hodinách od dokončení přípravy. Jak funguje DRY.Plus Technologie DRY.Plus spojuje přísun suchého vzduchu spolu s nuceným odvodem vlhkosti z komory prostřednictvím jednoho nebo více komínů. V otázce řízení množství páry a vlhkosti uvnitř komory je DRY.Plus perfektním doplňkem STEAM.Plus. MAXI.Link Jednoduchost a flexibilita v profesionální kuchyni Jak funguje MAXI.Link S MAXI.Link je možné vytvářet sestavy konvektomatů či pecí a jejich doplňkových zařízení. Jednotlivá zařízení jsou přitom nezávisle ovladatelná prostřednictvím jediného ovládacího panelu ChefTouch nebo BakerTouch. Funkce EFFICIENT.Power

8 přesným řízením a rozdělením potřeby energie pro jednotlivé přístroje snižuje až o 33 % celkový příkon potřebný pro chod celé sestavy. Co je EFFICIENT.Power Tato jedinečná UNOX technologie umožňuje řídit kilowatty využívané soustavou MAXI.Link. Zajistit úspory tam, kde je potřeba nižšího příkonu, nebo naopak nasměrovat energii do zařízení sestavy MAXI.Link vyžadujícího maximální příkon: EFFICIENT.Power umožňuje uživateli nastavit 3 různé úrovně pro sestavu potřebného příkonu, od maximálního po minimální. Rotor.KLEAN Integrovaný automatický mycí systém Rotor.KLEANTM je patentovaný Unox systém automatického mytí, který nahrazuje problematické a časově náročné manuální mytí a zároveň zaručuje varným a pečícím komorám maximální hygieničnost a zdravotní nezávadnost. Stačí pouze vybrat požadovaný program mytí a konvektomat či pec se již umyjí samy bez dozoru uživatele, a to dokonce i v době, kdy je kuchyň zavřená. Minimální spotřeba detergentu a leštícího prostředku zaručuje snížení ekonomických nákladů a v neposlední řadě i snížení dopadu mycího procesu na životní prostředí Jak funguje Rotor.KLEANTM V závislosti na míře znečištění nabízí technologie RotorKLEANTM několik mycích programů. Čistota je přitom zaručena na každém, i na tom neviditelném, místě konvektomatu a pece. Výsledky varných a pečících procesů tak budou vždy perfektní a i výkonnost přístroje zůstane nezměněna. Využití chemických produktů je v souladu s aktivitou NON.STOP EFFORTS, skrze kterou se společnost Unox zasazuje za ochranu životního prostředí, omezeno na minimum. LINIE PRODUKTŮ CHEFTOP ChefTop GN 2/1 ChefTop GN 1/1 ChefTop GN 2/3

9 Elektrické konvektomaty Plynové konvektomaty

10

Konvektomaty UNOX ChefTop II.GENERACE

Konvektomaty UNOX ChefTop II.GENERACE Stránka č. 1 z 7 Konvektomaty UNOX ChefTop II.GENERACE Konvektomaty Unox ChefTop TM Řada parních konvektomatů Unox ChefTop TM se skládá z modelů v provedení elektrickém nebo plynovém, dále se dělí podle

Více

AIR.Maxi. ADAPTIVE.Clima. DRY.Maxi. Radost z rovnoměrného pečení. Perfektní a znovu opakovatelný. Zaručený výsledek.

AIR.Maxi. ADAPTIVE.Clima. DRY.Maxi. Radost z rovnoměrného pečení. Perfektní a znovu opakovatelný. Zaručený výsledek. BakerTop AIR.Maxi Radost z rovnoměrného pečení. Vzduch je prostředkem pro přenos tepla a jeho cirkulace má tedy zásadní význam při pečení pro dosažení jednotnosti teploty ve všech částech komory - na každém

Více

KONVEKTOMATY serie 6 ( nová generace od 8.2015 )

KONVEKTOMATY serie 6 ( nová generace od 8.2015 ) KONVEKTOMATY serie 6 ( nová generace od 8.2015 ) Moderní zařízení do profesionální kuchyně Tisíce uživatelů ve více jak 85 zemích si vybralo značku UNOX Moderní výrobní závod v Itálii Konvektomaty UNOX

Více

AIR.Maxi. ADAPTIVE.Clima. DRY.Maxi. Rovnoměrné pečení. Potěšení z vaření. Perfektní a znovu opakovatelný. Zaručený výsledek.

AIR.Maxi. ADAPTIVE.Clima. DRY.Maxi. Rovnoměrné pečení. Potěšení z vaření. Perfektní a znovu opakovatelný. Zaručený výsledek. ChefTop AIR.Maxi Rovnoměrné pečení. Potěšení z vaření. Vzduch je prostředkem pro přenos tepla a jeho cirkulace má tedy zásadní význam při vaření a pečení pro dosažení jednotnosti teploty ve všech částech

Více

ChefLux. Ceny jsou uvedené bez DPH Konvektomaty UNOX ChefLux

ChefLux. Ceny jsou uvedené bez DPH Konvektomaty UNOX ChefLux ChefLux 14 40 AIR.Plus Pokaždé stejně bez kompromisů. Vzduch je mediem pro přenos tepla a má tak podstatný význam při vaření. Pro dosažení rovnoměrnosti pečení ve všech částech komory, na každém jednotlivém

Více

ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty

ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty ChefLux Česky ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie 4-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily

Více

INOVACE KONVEKTOMATY ALBA COMBI MASTER ALBA SELFCOOKING CENTER

INOVACE KONVEKTOMATY ALBA COMBI MASTER ALBA SELFCOOKING CENTER INOVACE KONVEKTOMATY ALBA COMBI MASTER ALBA SELFCOOKING CENTER Jasné zaměření VÝKONNOST. Mnoho výhod Nejlepší parní konvektomatza rozumnou cenu ve srovnání s běžnými parními konvektomaty Silný tandem s

Více

ChefLux. Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. ChefLux Konvektomaty 4-5. GN 2/1 & GN 1/1 pece 8-9

ChefLux. Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. ChefLux Konvektomaty 4-5. GN 2/1 & GN 1/1 pece 8-9 ChefLux Česky ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK ChefLux Konvektomaty 4-5 12, 7 gastronádoby - 20 gastronádob Technologie 6-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 2/1 & GN 1/1

Více

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME EAN13: 8017709204884 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer LED Display 2 knoflíky FUNKCE/ VOLBY/ TEPLOTA 13 funkcí vaření (4 mikrovlnné funkce)

Více

BakerTop EVOLUTION. Ceny jsou uvedené bez DPH Cukrářské pece BakerTop serie 5E

BakerTop EVOLUTION. Ceny jsou uvedené bez DPH Cukrářské pece BakerTop serie 5E BakerTop EVOLUTION 2 45 AIR.Maxi Radost z rovnoměrného pečení. Vzduch je prostředkem pro přenos tepla a jeho cirkulace má tedy zásadní význam při pečení pro dosažení jednotnosti teploty ve všech částech

Více

ChefTop EVOLUTION. Ceny jsou uvedené bez DPH Konvektomaty UNOX Cheftop serie 5E

ChefTop EVOLUTION. Ceny jsou uvedené bez DPH Konvektomaty UNOX Cheftop serie 5E ChefTop EVOLUTION 2 22 AIR.Maxi Rovnoměrné pečení. Potěšení z vaření. Vzduch je prostředkem pro přenos tepla a jeho cirkulace má tedy zásadní význam při vaření a pečení pro dosažení jednotnosti teploty

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Ves tavné spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY trouby odsavače par chlazení inteligentní spotřebiče, které do vašich domovů

Více

ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty

ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty ChefLux Česky ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie 4-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily

Více

SFT805AO. Funkce. Verze. colonial. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika. Energetická třída A

SFT805AO. Funkce. Verze. colonial. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika. Energetická třída A HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184964 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 8 funkcí vaření včetně:turbo, DEFROST

Více

BakerLux. Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. BakerLux konvektomaty 4-5. Technologie 6-7

BakerLux. Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. BakerLux konvektomaty 4-5. Technologie 6-7 BakerLux Česky BakerLux Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK BakerLux konvektomaty 4-5 10, 6 plechů- 16 plechů Technologie 6-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Baking Essentials 600x400 Pece 8-9 Doplňkové

Více

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky SF6922PPZ Novinka HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření "Pizza" funkce Čistící funkce: Vapor clean Další

Více

Jak lépe standardizovat kulinární úpravu potravin pro monitoring

Jak lépe standardizovat kulinární úpravu potravin pro monitoring Jak lépe standardizovat kulinární úpravu potravin pro monitoring M. Krbůšková, I. Řehůřková, J. Ruprich Centrum zdraví, výživy a potravin, Brno, SZÚ 23. konference Zdraví a životní prostředí, 3. října,

Více

Konvektomaty. Konvektomaty Retigo Orange 172. Konvektomaty Retigo Blue 176. Regenerátory & udržovací skříň 179. Podestavby 180. konvektomaty retigo

Konvektomaty. Konvektomaty Retigo Orange 172. Konvektomaty Retigo Blue 176. Regenerátory & udržovací skříň 179. Podestavby 180. konvektomaty retigo Konvektomaty konvektomaty retigo 171 RM 600 O firmě Konvektomaty Konvektomaty Retigo Orange 172 Konvektomaty Retigo Blue 176 Regenerátory & udržovací skříň 179 Podestavby 180 Vysvětlivky Regály Myčky Vitríny

Více

Přírodní prvek listu a symbol obnovy charakterizuje jak vzhled nové trouby, tak i logo Chefmate.

Přírodní prvek listu a symbol obnovy charakterizuje jak vzhled nové trouby, tak i logo Chefmate. Kdo je Chefmate Více než 40 let MBM vyrábí kuchyňské vybavení pro profesionální gastronomické provozy, vyvíjí řešení, které učiní práci v kuchyni jednodušší. Moderní technologie a neustálé zlepšování přístupu

Více

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A SPORAK COLONIAL, 60CM SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Mosaz estetika Energetická třída A EAN13: 8017709150068 Analógové hodiny s elektronickým časovačem SKLOKERAMICKÁ

Více

SF122E. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: LCD display.

SF122E. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: LCD display. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: 8017709212148 LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor clean Další funkce:

Více

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A HORKOVZDUŠNÁ TROUBA CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A EAN13: 8017709171629 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor

Více

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ Energetická třída A EAN13: 8017709204327 Velký LCD displej Příslušenství - efekt nerezové oceli Rotační spínače FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí Pizza funkce Čisticí funkce:

Více

SFP750POPZ. cortina. PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP750POPZ. cortina. PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA CREME/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709218980 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 9 funkcí vaření včetně: PIZZA Čisticí

Více

Varná zařízení. fritézy, grily hot-dog grilovací plotny cukrářské a pekařské pece konvektomaty. Katalog 2015

Varná zařízení. fritézy, grily hot-dog grilovací plotny cukrářské a pekařské pece konvektomaty. Katalog 2015 fritézy, grily hot-dog grilovací cukrářské a pekařské pece konvektomaty Katalog 201 AISI 304 Provedení nerez 6-18 l Kapacita oleje FR Fritéza obsahuje studenou zónu FR 06, FR 09: FR 66, FR 99: FR-06 FR-66

Více

KONVEKTOMATY VIRUTEKK VIRTUOUS

KONVEKTOMATY VIRUTEKK VIRTUOUS KONVEKTOMATY VIRUTEKK VIRTUOUS vyrábíme s cílem, aby dokázaly splnit veškeré potřeby moderní gastronomie. Jakákoliv touha, nápad nebo sen je pro nás inspirací. Jako globální distibutor musíme umět splnit

Více

SF750RA. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A. EAN13: Analógové hodiny s elektronickým časovačem

SF750RA. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A. EAN13: Analógové hodiny s elektronickým časovačem HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A EAN13: 8017709166434 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 11 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí vaření včetně: TURBO Čistící funkce: Vapor

Více

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: 8017709182458 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické

Více

SFP805AO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP805AO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184292 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Čisticí funkce: Pyrolýza Elektronický

Více

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA CREME/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184285 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Čisticí funkce: Pyrolýza Elektronický programátor:

Více

KONVEKTOMATY. Konvektomaty... 249. Regenerátory... 255. Udržovací skříně... 255. Příslušenství... 256. Konvektomaty

KONVEKTOMATY. Konvektomaty... 249. Regenerátory... 255. Udržovací skříně... 255. Příslušenství... 256. Konvektomaty ... 249 Regenerátory... 255 Udržovací skříně... 255 Příslušenství... 256 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační www.rmgastro.cz www.rmgastro.pl 247 Ve zkratce: RM GASTRO VISION je generace

Více

NOVINKA! Chytře zkombinováno: hotové sady gastronádob pro váš parní konvektomat.

NOVINKA! Chytře zkombinováno: hotové sady gastronádob pro váš parní konvektomat. NOVINKA! Chytře zkombinováno: hotové sady gastronádob pro váš parní konvektomat. Jednoduché, praktické a dobře promyšlené: sady gastronádob od firmy BLANCO pro váš parní konvektomat. Hledáte dobrou základní

Více

Šokery / INFINITY. Šokery IS 230. Multifunkční zařízení INFINITY 238. Příslušenství 246. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

Šokery / INFINITY. Šokery IS 230. Multifunkční zařízení INFINITY 238. Příslušenství 246. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Šokery / INFINITY Šokery IS 230 Multifunkční zařízení INFINITY 238 Příslušenství 246 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 229 Vysvětlivky Regály Vitríny Mytí Chlazení Šokery Konvektomaty

Více

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A TR4110IBL Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A Plná šířka grilu 2,70 kw, zásuvka s chromovými úchyty, Ever-Clean smaltování, halogenová osvětlení(40 W), celoskleněné interiérové dveře

Více

- barva Bílá Varný robot KitchanAid Artisan - 5KCF barva Bílá

- barva Bílá Varný robot KitchanAid Artisan - 5KCF barva Bílá - barva Bílá Varný robot KitchanAid Artisan - 5KCF0103 - barva Bílá Naše cena bez DPH : 23.877 Kč Naše cena s DPH : 28.890 Kč Dostupnost: Do týdne Katalogové číslo: 5KCF0103EFP Barva: Bílá Varný robot

Více

BakerTop. Tecnologie. Ambiente & Sicurezza. Tecnologia integrata. Česky BREVETTATO

BakerTop. Tecnologie. Ambiente & Sicurezza. Tecnologia integrata. Česky BREVETTATO BakerTop Tecnologie BREVETTATO Ambiente & Sicurezza Tecnologia integrata Česky BakerTop Dokonalé a jednotné pečení. Technologie se snoubí s vášní. REJSTŘÍK BakerTop pece 4-5 10, 6, 4 plechy - 16 plechů

Více

A2-8. classic SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový

A2-8. classic SPORAK OPERA 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový A2-8 SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový Levá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 7 funkcí vaření Objem

Více

CHEFLUX MANUAL ČEŠTINA

CHEFLUX MANUAL ČEŠTINA CHEFLUX MANUAL ČEŠTINA AKCEPTOVAT KAŽDODENNÍ VÝZVY. HLAVNÍ INGREDIENCE ÚSPĚCHU. Dokonalost je nastolena. Gastronomický průmysl chyby nepřipouští. Unox to ví, a navrhuje své profesionální konvektomaty tak,

Více

A2-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu

A2-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový 10 knoflílu FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY Levá trouba 7 funkcí vaření Objem 61 l (316x460x412mm)

Více

SFPR9604NX Novinka. Dolce Stil Novo. Pyrolytická multifunkční trouba 90 cm Černé sklo Energetická třída A +

SFPR9604NX Novinka. Dolce Stil Novo. Pyrolytická multifunkční trouba 90 cm Černé sklo Energetická třída A + SFPR9604NX Novinka Pyrolytická multifunkční trouba Černé sklo Energetická třída A + EAN13: 8017709258238 Art Komponenty: inox Typ skla: Eclipse Dveře: celoskleněné Barva rukojeti: Černá Programy / funkce

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY 1-29 7 Ještě chytřejší vaření Víme přesně, jak si vybíráte ideální sporák pro svou kuchyni. Kvalitní, krásný, chytrý a úsporný. právě taková je mica - již léta oceňovaná ve střední

Více

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška S845MCPO9 KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika EAN13: 8017709158644 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer 2 LED Display 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10

Více

Vždy perfektní výsledek.

Vždy perfektní výsledek. LineMiss Česky LineMiss Vždy perfektní výsledek. REJSTŘÍK Technologie 4-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Baking Essentials Integrované technologie 8-9 Ovládací panel - MAXI.Link Elektrické pece 600x400

Více

Šokery / INFINITY. Šokery IS 214. Multifunkční zařízení INFINITY 222. Příslušenství 230. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

Šokery / INFINITY. Šokery IS 214. Multifunkční zařízení INFINITY 222. Příslušenství 230. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Šokery / INFINITY Šokery IS 214 Multifunkční zařízení INFINITY 222 Příslušenství 230 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 213 Vysvětlivky Regály Vitríny Mytí Chlazení Šokery Konvektomaty

Více

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver )

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) SC45VC2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) EAN13: 8017709168865 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification

Více

A3-7. classic SPORAK "OPERA", 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA. EAN13: 8017709162375 Display: VFT

A3-7. classic SPORAK OPERA, 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA. EAN13: 8017709162375 Display: VFT A3-7 SPORAK "OPERA", 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA EAN13: 8017709162375 Display: VFT Levá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 8 funkcí vaření Objem 77 l Defrost Elektronický

Více

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme EAN13: 8017709182939 ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické regulování plynu

Více

PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY

PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY Autorizované servisní středisko Candy-Hoover: BMK Servis. Dodání originálních náhradních dílů zaručuje efektivitu a top kvalitu servisních služeb. Servis společnosti Candy-Hoover

Více

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B CS18A-7 SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika Energetická třída B EAN13: 8017709162825 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 6 plynových

Více

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi CZ.1.07/1.5.00/ a 2. ročník gastronomických škol

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi CZ.1.07/1.5.00/ a 2. ročník gastronomických škol Projekt: Reg.č.: Operační program: Škola: Tematický okruh: Jméno autora: MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi CZ.1.07/1.5.00/34.0903 Vzdělávání pro konkurenceschopnost Hotelová škola, Vyšší

Více

LINEMISS D Y N A M I C M A T I C C L A S S I C M A N U A L ČEŠTINA

LINEMISS D Y N A M I C M A T I C C L A S S I C M A N U A L ČEŠTINA LINEMISS D Y N A M I C M A T I C C L A S S I C M A N U A L ČEŠTINA AKCEPTOVAT KAŽDODENNÍ VÝZVY. HLAVNÍ INGREDIENCE ÚSPĚCHU. Dokonalost je nastolena. Pekařský a cukrářský průmysl chyby nepřipouští. Unox

Více

TR4110AZ. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR4110AZ. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel TR4110AZ SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: 8017709184278 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka FUNKCE / VOLBY

Více

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ MIKROVLNNÁ TROUBA 45 cm Černé sklo/ měděná lišta Kategorie: 45 cm kompaktní Typ: Elektrická Metoda vaření: Kombinovaná mikrovlnná funkcí vaření:

Více

kuchyně pro profesionály KATALOG PRODUKTŮ KONVEKTOMATY ASCC WE Alba SelfCooking Center Whitefficiency ACM Alba CombiMaster Plus

kuchyně pro profesionály KATALOG PRODUKTŮ KONVEKTOMATY ASCC WE Alba SelfCooking Center Whitefficiency ACM Alba CombiMaster Plus KATALOG PRODUKTŮ KONVEKTOMATY ASCC WE Alba SelfCooking Center Whitefficiency ACM Alba CombiMaster Plus kuchyně pro profesionály NOVÁ GENERACE VARNÉ TECHNIKY ALBA JE ZDE: Alba CombiMaster Plus Výkonný.

Více

ELEKTRICKÉ KOMPLETNĚ VYBAVENÉ KONVEKTOMATY

ELEKTRICKÉ KOMPLETNĚ VYBAVENÉ KONVEKTOMATY ELEKTRICKÉ KOMPLETNĚ VYBAVENÉ KONVEKTOMATY ITALSKÉ FIRMY Nová řada konvektomatů HIOS (High Innovation Oven System trouby s vysokým inovačním systémem ) odráží vášeň pro kulinářské umění a tvůrčí génius.

Více

Vždy perfektní výsledek.

Vždy perfektní výsledek. LineMiss Česky LineMiss Vždy perfektní výsledek. REJSTŘÍK Technologie 4-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Baking Essentials Integrované technologie 8-9 TouchControl - MAXI.Link Elektrické pece 600x400

Více

TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 8 Vaření Chytrá technologie 6. smysl vám nabídne intuitivní řešení pro každodenní život v kuchyni. Intuitivní vaření Při volbě jednoho z 30 přednastavených technologie 6.

Více

SUK92CBL9. SPORÁK "Concert" 90cm Černá lesklá Energetická třída A. EAN13: HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí

SUK92CBL9. SPORÁK Concert 90cm Černá lesklá Energetická třída A. EAN13: HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí SUK92CBL9 SPORÁK "Concert" 90cm Černá lesklá Energetická třída A EAN13: 8017709172336 HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí Užitný objem: 70 litrů (rozměr: 316x444x425 mm) Ever Clean smalt Digitální elektronické hodiny/programátor

Více

Blue Vision Ovládací panel konvektomatu

Blue Vision Ovládací panel konvektomatu Blue Vision Ovládací panel konvektomatu HORKÝ VZDUCH HORKÝ VZDUCH S PÁROU PÁRA DOTYKOVÝ OVLÁDACÍ DISPLEJ VISION AGENT START/STOP 4 Poznámka: Kuchařka NENÍ návod na použití parního konvektomatu. Slouží

Více

CPF9GMOR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: ART Design: Senza fianchi Design

CPF9GMOR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: ART Design: Senza fianchi Design CPF9GMOR Novinka SPORÁK 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: 8017709225735 ART Design: Senza fianchi Design Druh mřížek varní desky: Litinové Ovládací panel- povrchová úprava: Barevný smalt Knoflíky:

Více

Konvektomaty Pekařské pece. Pekařské pece 167. Konvektomaty manuální 169. Konvektomaty digitální 170. Příslušenství 172 PEKAŘSKÉ PECE A KONVEKTOMATY

Konvektomaty Pekařské pece. Pekařské pece 167. Konvektomaty manuální 169. Konvektomaty digitální 170. Příslušenství 172 PEKAŘSKÉ PECE A KONVEKTOMATY PEKAŘSKÉ PECE A KONVEKTOMATY Konvektomaty Pekařské pece Pekařské pece 167 Konvektomaty manuální 169 Konvektomaty digitální 170 Příslušenství 172 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 165 Vysvětlivky

Více

Plechy a rošty 8 OBSAH. Konvektomaty 16 600x400 4. Doplňky a příslušenství pro 16 600x400 5. Konvektomaty 600x400 6

Plechy a rošty 8 OBSAH. Konvektomaty 16 600x400 4. Doplňky a příslušenství pro 16 600x400 5. Konvektomaty 600x400 6 BakerTop OBSAH Konvektomaty 16 600x400 4 Doplňky a příslušenství pro 16 600x400 5 Konvektomaty 600x400 6 Doplňky a příslušenství pro 600x400 7 Plechy a rošty 8 Vlastnosti 9 2 Top BakerTop Konvektomaty

Více

BakerLux. Ceny jsou uvedené bez DPH Konvekční pece UNOX BakerLux

BakerLux. Ceny jsou uvedené bez DPH Konvekční pece UNOX BakerLux BakerLux 10 56 AIR.Plus Upečeno vždy jednotně bez kompromisů Vzduch je mediem pro přenos tepla a má tak podstatný význam při pečení. Pro dosažení rovnoměrnosti pečení ve všech částech komory, na každém

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Volně s to jící spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY FREE STANDING - OVENS sušení chlazení praní zmrazování inteligentní spotřebiče,

Více

SF9390X1. Funkce. classic. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 90 cm NEREZ Energetická třída A+ EAN13: Programy / funkce

SF9390X1. Funkce. classic. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 90 cm NEREZ Energetická třída A+ EAN13: Programy / funkce HORKOVZDUŠNÁ TROUBA NEREZ Energetická třída A+ EAN13: 8017709234614 Programy / funkce Počet funkcí vaření: 9 Funkce čištění: Vaporclean Automatické programy: 20 Další funkce: rozmrazování dle času/hmotnosti,

Více

TR90IP. Victoria. SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme. EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme. Tradiční design Zadní panel

TR90IP. Victoria. SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme. EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme. Tradiční design Zadní panel SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme EAN13: 8017709196141 ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA 5 indukčních zón včetně 1

Více

Pekařské pece. Pekařské pece 165. Konvektomaty manuální 168. Konvektomaty digitální 169. Podestavby 171. Příslušenství 172

Pekařské pece. Pekařské pece 165. Konvektomaty manuální 168. Konvektomaty digitální 169. Podestavby 171. Příslušenství 172 163 REDFOX 600 Pekařské pece Konvektomaty Pekařské pece 165 Konvektomaty manuální 168 Konvektomaty digitální 169 Podestavby 171 Příslušenství 172 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Vysvětlivky

Více

BakerLux. Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. Technologie 4-7. Pece 600x400 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily 10 Funkce 11

BakerLux. Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. Technologie 4-7. Pece 600x400 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily 10 Funkce 11 BakerLux Česky BakerLux Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie 4-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Baking Essentials Pece 600x400 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily 10

Více

Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací.

Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací. Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací. 2 Světová novinka u Miele: Vestavná parní trouba s mikrovlnou. 3 100% Parní trouba

Více

konvektomaty EasySteam Konvektomat easysteam (B), EL, 10x1/1GN konvektomaty EasySteam

konvektomaty EasySteam Konvektomat easysteam (B), EL, 10x1/1GN konvektomaty EasySteam Pol. č.: Model: Projekt: SIS # AIA # EL, 10x1/1GN 238202 (FCZ101EBA2) Konvektomat EasySteam, elektrický, 10xGN1/1, rozteč vsunů - 65mm, ovládací úroveň B (2 stupňové vaření). Automatický systém mytí komory

Více

Pekařské pece Konvektomaty. Pekařské pece 167. Konvektomaty manuální 170. Konvektomaty digitální 171. Podestavby 173.

Pekařské pece Konvektomaty. Pekařské pece 167. Konvektomaty manuální 170. Konvektomaty digitální 171. Podestavby 173. PEKAŘSKÉ PECE A KONVEKTOMATY Pekařské pece Konvektomaty Pekařské pece 167 Konvektomaty manuální 170 Konvektomaty digitální 171 Podestavby 173 Příslušenství 174 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

Více

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A S45VCX2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A EAN13: 8017709168872 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification (odvápňovací

Více

A2-81. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel

A2-81. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709256746 ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel Černé sklo Dotykový displej Rotační spínače Zásuvka PLYNOVA VARNÁ DESKA Litinové

Více

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B EAN13: 8017709173562 ESTETIKA A PROVEDENÍ Creme barva Mosazné kování Zadní panel s logem Analogové programování- hodinky Otoční přepínače Zásuvka

Více

SFP6604NRE. Dolce Stil Novo. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm Černé sklo/měděná lišta Energetická třída A+

SFP6604NRE. Dolce Stil Novo. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm Černé sklo/měděná lišta Energetická třída A+ PYROLYTICKÁ TROUBA Černé sklo/měděná lišta Energetická třída A+ EAN13: 8017709217884 Barva: Černé sklo Povrchová úprava lišt: měď Barva- interiér: Šedá PROGRAMY/ FUNKCE Funkce čištění: Pyrolýza / ECO-Pyrolýza

Více

A4-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku

A4-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709153878 Display: Digital-analogický 12 knoflíku FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Pravá trouba 7 funkcí vaření Objem netto: 61 l (316x444x425

Více

Rekvalifikační kurz Příprava teplých pokrmů, kód H

Rekvalifikační kurz Příprava teplých pokrmů, kód H Rekvalifikační kurz Příprava teplých pokrmů, kód 65-001-H 1. Identifikační údaje o rekvalifikačním kurzu název školy Střední škola potravinářská, Gen. Govorova 110, Smiřice adresa školy Gen. Govorova 110,

Více

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK OPERA, 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA EAN13: 8017709162979 VFT Display 6 plynových hořáků Pravý přední: 1,80 kw Pravý zadní: 3,00 kw Levý zadní

Více

TR4110S1. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR4110S1. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel TR4110S1 Victoria SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: 8017709190378 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka FUNKCE / VOLBY

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

air-o-steam touchline nová generace konvektomatů Electrolux

air-o-steam touchline nová generace konvektomatů Electrolux air-o-steam touchline nová generace konvektomatů Electrolux air-o-steam TouchLine 2 Produktová řada 6x1/1 10x1/1 10x2/1 20x1/1 20x2/1 plyn i elektrická energie 3 VÝKONNOST Bojlerové vyvíjení páry air-o-clima

Více

C92GMX8. classic. SPORAK 90X60CM, "Sinfonia" design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A

C92GMX8. classic. SPORAK 90X60CM, Sinfonia design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A C92GMX8 SPORAK 90X60CM, "Sinfonia" design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A EAN13: 8017709150143 PLYNOVÁ DESKA: 6 varných zón- plynových hořáků: Levý přední:

Více

CPF9GMR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: ART. Design: Senza fianchi Design

CPF9GMR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: ART. Design: Senza fianchi Design CPF9GMR Novinka SPORÁK 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: 8017709225742 ART Design: Senza fianchi Design Mřížky varní desky: Litinové Ovládací panel- povrchová úprava: Barevný smalt Knoflíky:

Více

air-o-convect konvektomaty air-o-convect (úroveň C) 20xGN1/1, EL air-o-convect (úroveň C) 20xGN1/1, EL air-o-convect konvektomaty

air-o-convect konvektomaty air-o-convect (úroveň C) 20xGN1/1, EL air-o-convect (úroveň C) 20xGN1/1, EL air-o-convect konvektomaty POL. MODEL PROJEKT SIS # AIA # 269204 (AOS201ECA2) Zkrácená specifikace Položka č. SCHVÁLENO: AIR-O-CONVECT, elektrický, 20xGN1/1, horkovzdušný konvektomat s vyvíjení páry nástřikem (DSG-direct steam generation),

Více

TR4110RW1. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015

TR4110RW1. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015 TR4110RW1 Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: 8017709190361 Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5

Více

Záznam o průběhu zkoušky

Záznam o průběhu zkoušky Příprava teplých pokrmů (kód: 65-001-H) Autorizující orgán: Ministerstvo pro místní rozvoj Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus (kód: 65) Povolání: Kuchař Doklady potvrzující ÚK: Osvědčení

Více

air-o-steam konvektomaty air-o-steam B 20xGN1/1, EL air-o-steam B 20xGN1/1, EL air-o-steam konvektomaty

air-o-steam konvektomaty air-o-steam B 20xGN1/1, EL air-o-steam B 20xGN1/1, EL air-o-steam konvektomaty POL. MODEL PROJEKT SIS # AIA # 268204 (AOS201EBA2) Konvektomat air-o-steam, elektrický, 20xGN1/1, rozteč vsunů - 65mm, ovládací úroveň B (2 stupňové vaření). Mycí systém air-o-clean. V ceně zavážecí klec

Více

Sous-Vide ENGINEERING

Sous-Vide ENGINEERING Sous-Vide ENGINEERING Sous-Vide Pomalé vaření ve vákuu Ať už připravujete maso, drůbež, ryby, zeleninu či dezerty díky technologii Sous vide získá chuť všech těchto pokrmů nový rozměr. Revoluční Sous-Vide

Více

Salamandry. Salamandry digitální 135. Salamandry digitální automatické 136. Salamandry digitální dotykové 137 SALAMANDRY

Salamandry. Salamandry digitální 135. Salamandry digitální automatické 136. Salamandry digitální dotykové 137 SALAMANDRY Salamandry Salamandry digitální 135 Salamandry digitální automatické 136 Salamandry digitální dotykové 137 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 133 Vysvětlivky Regály Vitríny Mytí Chlazení

Více

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi CZ.1.07/1.5.00/ a 2. ročník gastronomických škol

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi CZ.1.07/1.5.00/ a 2. ročník gastronomických škol Projekt: Reg.č.: Operační program: Škola: Tematický okruh: Jméno autora: MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi CZ.1.07/1.5.00/34.0903 Vzdělávání pro konkurenceschopnost Hotelová škola, Vyšší

Více

A4BL-8. classic SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA. Energetická třída A

A4BL-8. classic SPORAK OPERA MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA. Energetická třída A SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA Energetická třída A EAN13: 8017709154752 Display: Digital-analogický Pravá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 8 funkcí vaření

Více

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby WHIRLPOOL VESTAVNÉ mikrovlnné trouby Vařte jako šéfkuchař, díky technologii 6. smysl Díky multifunkčním troubám Whirlpool s technologií 6. smysl a funkcemi Crisp nebo vaření v páře oslníte každého gurmána.

Více

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi. Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní technologické postupy III pečení a smažení

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi. Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní technologické postupy III pečení a smažení Projekt: MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi Registrační č.: CZ.1.07/1.5.00/34.0903 Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Škola: Hotelová škola, Vyšší odborná škola hotelnictví

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Elektrické trouby Společnost Whirlpool přichází s širokou nabídkou multifunkčních horkovzdušných trub s kruhovým topným tělesem nebo ventilátorem. Elektronické ovládání, které neustále

Více

VESTAVNÉ A KOMBINOVANÉ TROUBY SERIE 8 6 4

VESTAVNÉ A KOMBINOVANÉ TROUBY SERIE 8 6 4 VESTAVNÉ A KOMBINOVANÉ TROUBY SERIE 8 6 4 Serie 4 Serie 6 Serie 8 Serie I 8 I 6 I 4 Design a vzhled ovládacího panelu Otočný prstenec, TFT dotykový displej, obrázky, 280x60 mm Otočný prstenec, TFT dotykový

Více

SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO

SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO Č. POPIS ks ROZMĚR ELEKTŘINA PLYN Poznámky Š H V 230V 380V 01 MYTÍ BÍLÉHO NÁDOBÍ 01.01 Pracovní stůl s dřezem 300x500 mm a baterií, drtič na odpadky atyp 1,5 1700x1200x900 mm 01.02

Více

VÝPRODEJ NOVÉ ZBOŽÍ ZÁRUKA 6 měsíců Kontakt: +420 773 141 310 / info@gastrorubini.cz / www.gastrorubini.cz

VÝPRODEJ NOVÉ ZBOŽÍ ZÁRUKA 6 měsíců Kontakt: +420 773 141 310 / info@gastrorubini.cz / www.gastrorubini.cz ZAŘÍZENÍ PRO VÁS ZA VELMI VÝHODNOU CENU v době kdy je potřeba šetřit, je vhodné vyměnit staré zařízení za nové a proto jsme pro Vás připravili speciální nabídku, nového zboží za velmi nízké ceny. Můžete

Více

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě.

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. 9 dobrých důvodů 9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. Beauty roll-in vollflächig 3 Atmosférické pečení: Autopilot pro konstantně lepší kvalitu výrobku Konec s

Více

Záznam o průběhu a výsledku zkoušky

Záznam o průběhu a výsledku zkoušky Příprava teplých pokrmů (kód: 65-001-H) Autorizující orgán: Ministerstvo pro místní rozvoj Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus (kód: 65) Povolání: Kuchař Doklady potvrzující úplnou profesní

Více

Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch

Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch Elektronické trouby nabízejí ovládání přesně dle Vašich požadavků. Vše, co potřebujete, je pouze špička Vašeho prstu na dotykových senzorech a elektronika

Více