regulátory chlazení a maloobchodu řada MPXPRO MPXPRO vysoký výkon a použitelnost carel.com

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "regulátory chlazení a maloobchodu řada MPXPRO MPXPRO vysoký výkon a použitelnost carel.com"

Transkript

1 regulátory chlazení a maloobchodu řada vysoký výkon a použitelnost carel.com

2 Kompletní řešení řízení vícenásobných chladicích jednotek je pokročilé řešení maloobchodních systémů od firmy CAREL pro kompletní a integrované řízení vícenásobných vitrín. Zaručuje vysoký výkon a flexibilitu, nabízí výrazné úspory energie se zvláštním zaměřením na snadné ovládání a instalaci. Plynulé řízení modulace je nyní k dispozici i v komerčním chlazení, s nižšími náklady step3 nabízí výhody plynulé regulace chladiva se stejnými celkovými náklady a jednoduchou instalací jako u staré jednoduché technologie PWM, která se v klimatizačních aplikacích již řadu let nepoužívá. To vše bez omezení, komplikací a potřeby dalších součástí! NEW Algoritmus Smooth Line Nový elektronický expanzní ventil optimalizuje řízení výparníku, plynule řídí kapacitu tak, aby zajistil maximální stabilitu provozu vitríny. Spolu s novým algoritmem Rack Smart Set v PlantVisoruPRO nabízí snížení celkové spotřeby energie v systému o dalších 5 %. Úspory energie obsahuje několik funkcí optimalizujících provoz vitríny nebo chlazené místnosti a dosahuje významných úspor energie, v kombinaci s tradičními technikami optimalizace odmrazování a každodenního řízení. Použitelnost Zařízení je dodáváno včetně konkrétních funkcí a nástrojů pro uvedení do provozu, díky nimž se snáze používá a konfiguruje, a to zejména během přípravy k provozu. Výkon Díky inovativním a velmi flexibilním algoritmům dokáže uspokojit nejrůznější potřeby trhu.

3 je dodáváno včetně konkrétních funkcí a nástrojů pro uvedení do provozu, díky nimž se snáze používá a konfiguruje, a to zejména během přípravy k provozu. řízení smooth line integrované řízení osvětlení noční režim šetřící energií modulace otáček ventilátoru management alarmů na vyhrazených čidlech zabudované řízení krokových a PWM ventilů CAREL Nové řešení řízení optimalizovaná odmrazování nižší spotřeba ohřívače proti rosení elektronických expanzních ventilů nyní se spínaným napájecím zdrojem a technologií ultracap 1 Již žádný externí transformátor 2 Nové verze (MX3*) zvládnou přímé napájení E2V driveru CAREL bez potřeby externího transformátoru díky zabudovanému výkonnému spínanému zdroji. Již žádné solenoidové ventily K uzavření obvodu již nejsou nutné vypínací solenoidové ventily. Technologie ultracap zajistí uzavření expanzního ventilu i když regulátor ztratí napájení. 1 deska driveru krokového ventilu CAREL E2V 2 deska spínaného napájecího zdroje

4 Úspory energie Použitelnost Mnoho funkcí pro optimalizaci spotřeby energie Kompletní včetně specifických funkcí a nástrojů usnadňujících použití regulátoru EEV Zabudovaný driver pro řízení elektronických expanzních ventilů CAREL EXV nebo PWM: optimalizovaný provozní tlak sestav kompresorů; maximální účinnost; stabilní teplota uvnitř vitrín; opravné postupy k zajištění chodu i při kritických podmínkách. Modulace a ventilátory Modulační regulace ventilátorů výparníku ke snížení spotřeby energie podle skutečných provozních podmínek vitríny. Vyhrazené výstupy pro DC ventilátory (0 až 10 Vss). Režim úspory energie Nastavitelný podle interních hodin, z dohledového systému nebo dig. vstupu. Ohřívače proti rosení Specifické funkce bránící tvorbě kondenzátu na skle nízkoteplotních vitrín, umožňující modulaci zařízení bránících kondenzaci v reálném čase podle skutečných podmínek okolí a vitríny. Zvláštní ohled na instalační náklady díky možnosti sdílet hodnoty společných čidel a odhadovat hodnoty obtížně instalovatelných čidel. Optimalizace odtávání Odtávání lze v určitých časových pásmech posilovat nebo omezovat a vynechat tak nepotřebná odtávání, sekvenční/modulační režimy odtávání. Dálkové ovládání Integrace s regulátorem k zajištění správného chodu: přímé infračervené připojení k uživ. terminálu nebo vzdál. displeji; instalace dálkové uživ. klávesnice; kompletní zobrazení čidel a vnitřních proměnných; ruční ovládání vstupů a výstupů. VPM - Visual Parameter Manager Aplikační program pro správu seznamů parametrů a uvádění do provozu. Přímé připojení přístroje k PC přes RS485 nebo tlan; přizpůsobení programovacího tlačítka. Slouží k: řízení seznamů parametrů, konfiguraci relé; update firmwaru; zobrazení grafů a stavu v reálném čase; ruční ovládání vstupů a výstupů. Compact Malé rozměry, jen 6 modulů DIN.

5 Výkon Díky inovativním a velmi flexibilním algoritmům dokáže uspokojit nejrůznější potřeby trhu NEW S1 Předkonfigurace cold room Šest samostatných seznamů parametrů uložených přímo v přístroji. Každý ze seznamů může být použit pro konkrétní aplikaci, kterou lze kdykoli vyvolat bez nutnosti použít programovací klíč. Seznamy lze snadno přizpůsobit pomocí VPM. cabinet LT cabinet MT Viditelnost parametrů Až 4 úrovně přístupu k parametrům, závisející na uživateli a provozu. Síť Master-Slave M S2 Vytvoření podskupin až 6 jednotek, které lze S4 S3 synchronizovat, sdílet informace a realizovat společné postupy. Jednotlivé podskupiny jsou řízeny jednotkou master, která také funguje jako brána k dohledovému systému. S5 Bezpečnostní postupy nabízí řadu bezpečnostních postupů (počínaje uvedením do provozu), díky nimž přístroj dokáže zaručit správnou funkci i v nouzových podmínkách a tím odložit a optimalizovat výjezdy servisního technika. řízení Smooth lines Nový algoritmus plynulého řízení elektronického expanzního ventilu stabilizuje provozní trendy a vyhlazuje grafy typické pro regulaci vyp/zap. Pokročilé odmrazování horkými parami využívá inovativní algoritmus pro řízení odmrazování horkými parami, s řízením max. 6 výstupů v různých fázích, které lze konfigurovat. Tento postup lze také synchronizovat v síti master-slave. Vzdálenost ventilu Max. povolená vzdálenost připojení EEV byla prodloužena na 50 m při použití správně dimenzovaných vodičů. Konfigurovatelnost vstupů/výstupů Volné přiřazení čidel různým funkcím pro maximální flexibilitu a snížení nákladů vašich aplikací. Více protokolů Slučitelnost s protokolem Modbus RTU.

6 Modularita platformy Volný výběr nejvhodnějšího řešení v konkrétní aplikaci optimalizace skladových zásob vyšší výkon light sítě master/slave; sdílený uživ. terminál; balení po 20 ks; možnost updatu firmwaru; full EEV drivery lze instalovat později; modulace ohřívače proti rosení; modulace ventilátoru; aktivní vstupy 4 až 20 ma a 0 až 10 Vss; plastový kryt; verze v jednom pouzdře. EEV sada E 2 V driver s integrovaným ultrakapacitorem nebo PWM; předkonfigurace všech parametrů ovládání. light (MX1%) Nová verze pro všechny aplikace nevyužívající elektronické ventily a pro instalaci do chráněného panelu (bez plastového krytu). light je odvozen ze stávajícího a sdílí jeho hlavní rysy: stabilitu, robustnost a výkon, to vše za velmi konkurenceschopnou cenu. Okamžité přizpůsobení schémat zapojení Tuto platformu lze využít k jednoduchým i pokročilým aplikacím s využitím EEV při zachování stejného jednoduchého schématu zapojení.

7 V kwh A Technická specifikace Funkční schéma konfigurovatelné výstupy 115 až 230 Vstř napájení 50 ma max ( )( ) ( )( ) ohřívač proti rosení i NEW SSR: polovodičové relé MTOPZS1000 PWM modulační ventilátory (*vyžaduje další modul, tj. MCHRTF*) MX30P48500: (pouze MX30S*****) RS485 sériová/rtc karta - CAREL E2V ventil; - MX30PSTHO(2,3) MXOPZKEYA0: programovací klíč RS485 supervisor pouze master, nutno připojit k RS485 - PWM ventil - MX30PPWMO(2,3) síť master/slave - tlan NTC standardní/ptc/pt1000 terminál/uživ. rozhraní 0 až 5 Vss poměrové čidlo tlaku 0 až 10 Vss analogový vstup (externí napájecí zdroj) 4 až 20 ma analogový vstup (externí napájecí zdroj) konfigurovatelné vstupy slave 1 slave 2 slave 3 slave 4 Pozn.: funkce terminálů slave lze aktivovat z terminálu master slave 5 Standardní kódy Všechny kódy mají max. 8 konfigurovatelných vstupů. Následuje popis možných kombinací. Kód Popis Digitální vstupy (max.) Digitální výstupy* Analogové vstupy PTC/Pt1000 (max) 0,5-4,5 Vss** (max) 4-20 ma/ 0-10 Vss (max)*** Analogové výstupy PWM 12 Vss 0-10 Vs EEV driver CAREL EEV PWM napájecí zdroj Verze light MX10M00EI11 Master basic 20 ks 5 5 (3) Vstř MX10S00EI11 Slave basic 5 relé 20 ks 5 5 (3) Vstř MX10S10EI11 Slave basic 3 relé 20 ks 5 3 (1) Vstř Plné verze MX30M21H(O,R)0 Master plně vybavený 5 5 (3) až 230 Vstř MX30S21H(O,R)0 Slave plně vybavený, 5 relé 5 5 (3) až 230 Vstř MX30S31H(O,R)0 Slave plně vybavený, 3 relé 5 3 (1) až 230 Vstř Verze se zabudovaným EEV driverem MX30M25H(O,R)0 Master plně vybavený, E2V driver 5 5 (3) až 230 Vstř MX30S25H(O,R)0 Slave plně vybavený, E2V driver 5 5 (3) až 230 Vstř MX30M24H(O,R)0 Master plně vybavený, PWM driver 5 5 (3) až 230 Vstř MX30S24H(O,R)0 Slave plně vybavený, PWM driver 5 5 (3) až 230 Vstř 0 : příslušenství není instalováno, ale lze ho doinstalovat; : příslušenství instalováno; * : číslo v závorce uvádí počet relé s přepínacími kontakty; **: software řídí pouze jedno poměrové čidlo vypařovacího tlaku; *** : aktivní čidla 0 až 10 Vss a 4 až 20 ma nelze napájet přímo z, vyžadují externí napájecí zdroj. Všechny kódy kromě verzí light obsahují v balení sadu zásuvných šroubovacích konektorů.

8 Volitelné Kód MX30P48500 MX30PSTH0 (2, 3) MX30PPWM0 (2, 3) IROPZTLN00 IROPZPRG00 MXOPZKEYA0 IRTRMPX000 MTOPZS1000 Uživ. terminály Kód IR00UGC300 IR00XGC300 IR00UG6300 IR00XG6300 Aplikační řešení Popis RS485 sériová karta a RTC hodiny (pouze slave) Volitelný driver CAREL E2V a výstup 0 až 10 Vss Volitelný driver PWM a výstup 0 až 10 Vss Konvertor pro konektor k uvádění do provozu (USB-tLAN) Konvertor pro programovací klíč (USB-I2C) Programovací klíč pro (230 Vstř) IR dálkové ovládání pro Polovodičové SSR relé, 10 A, DIN lišta Popis terminál s klávesnicí (zelené LED, bzučák, IR, kon. pro uvádění do prov.) displej (zelené LED, bzučák, IR, kon. pro uvádění do prov.) terminál s klávesnicí (zelené LED, žádné volby, neutrální) displej (zelené LED, žádné volby, neutrální) Následují kódy, které CAREL doporučuje pro různé typy aplikace. Master vitrína nebo chladírna (s E 2 V) Kód Popis Mn. MX30M25HO0 Master plně vybavený, E 2 V driver 1 IR00UGC300 terminál s klávesnicí (zelené LED, bzučák, IR, kon. pro uvádění do 1 prov.) NTC060HP00 NTC teplotní čidlo uvnitř vitríny 3 NTC060HF01 NTC čidlo teploty sání pro přehřívání 1 SPKC Kabel čidla teploty 1 SPKT0013R0 Poměrové tlakové čidlo -1 až 9,3 baru 1 E2VCABS600 Kabel pro elektronické expanzní ventily CAREL E 2 V 1 E2V**BSF00 Elektronický expanzní ventil CAREL E 2 V 1 Slave vitrína (s E 2 V) Kód Popis Mn. MX30S25HO0 Slave plně vybavený, E 2 V driver 1 IR00XGC300 displej (zelené LED, bzučák, IR, kon. pro uvádění do prov.) 1 NTC060HP00 NTC teplotní čidlo uvnitř vitríny 3 NTC060HF01 NTC čidlo teploty sání pro přehřívání 1 E2VCABS600 Kabel pro elektronické expanzní ventily CAREL E 2 V 1 E2V**BSF00 Elektronický expanzní ventil CAREL E 2 V 1 Master vitrína nebo chladírna (bez E 2 V) Kód Popis Mn. MX30M21HO0 Master plně vybavený 1 IR00UGC300 terminál s klávesnicí (zelené LED, bzučák, IR, kon. pro uvádění do 1 prov.) NTC060HP00 Teplotní čidlo uvnitř vitríny 3 Slave vitrína (bez E 2 V) Kód Popis Mn. MX30S21HO0 Slave plně vybavený 1 IR00XGC300 displej (zelené LED, bzučák, IR, kon. pro uvádění do prov.) 1 NTC060HP00 Teplotní čidlo uvnitř vitríny 3 Technická specifikace Napájení 230, 110 až 230 Vstř dle modelu, 50/60 Hz Vstupní proud 11,5 VA, 50 ma max. Skladovací podmínky -10 až 50 C, < 90 % nesrážlivé r.v. Provozní podmínky -20 až 70 C; < 90 % nesrážlivé r.v. Instalace DIN lišta Krytí IP00 Rozměry (mm) PUSH CAREL INDUSTRIES Hqs 2012 all rights reserved. CAREL si vyhrazuje právo upravovat vlastnosti svých produktů bez předchozího upozornění Headquarters ITALY Sales organization Affiliates CAREL INDUSTRIES Hqs. Via dell Industria, Brugine - Padova (Italy) Tel. (+39) Fax (+39) carel@carel.com CAREL Asia - CAREL Australia - CAREL China - CAREL Deutschland - CAREL France - CAREL Iberica - CAREL India - CAREL HVAC/R Korea - CAREL Russia - CAREL South Africa - CAREL Sud America - CAREL U.K. - CAREL U.S.A. - CAREL Czech & Slovakia - CAREL Korea (for retail market) - CAREL Ireland - CAREL Thailand - CAREL Turkey - All trademarks hereby referenced are the property of their respective owners. CAREL is a registered trademark of CAREL INDUSTRIES Hqs in Italy and/or other countries.

Řešení pro vitríny a chladírny

Řešení pro vitríny a chladírny Řešení pro vitríny a chladírny T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n Řešení pro vitríny a chladírny Technické vybavení pro chlazení je základní částí chladicích systémů a jako takové musí poskytovat

Více

Řešení e-dronic T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n

Řešení e-dronic T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n Řešení e-dronic T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n Zdroje chladu a fancoily: spojení dvou oblastí Sjednocená komunikace mezi zdroji chladu a fancoily se stává stále důležitější podmínkou pro výrobce

Více

Elektronický regulátor pro chladírny

Elektronický regulátor pro chladírny Elektronický regulátor pro chladírny T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n MasterCella: evoluce úspěchu! MasterCella reprezentuje jeden z předních produktů CAREL v sortimentu pro chlazení. Podle zkušeností

Více

Důvodem pro uvedením tohoto výrobku na trh je rozšíření nabídky regulátorů pro řízení zejména chladicích a mrazicích boxů.

Důvodem pro uvedením tohoto výrobku na trh je rozšíření nabídky regulátorů pro řízení zejména chladicích a mrazicích boxů. SmartCella Základní řešení pro malé chlazené prostory Vážení kolegové, dovolujeme si touto cestou představit novou řadu regulátorů SmartCella, vyvinutou na základě know how a zkušeností nabytých při prodeji

Více

FA 510 / FA 515 Nové senzory rosného bodu se sofistikovaným servisním konceptem

FA 510 / FA 515 Nové senzory rosného bodu se sofistikovaným servisním konceptem FA 510 / FA 515 Nové senzory rosného bodu se sofistikovaným servisním konceptem Ve srovnání s předchozími běžnými senzory s analogovými výstupy 4...20 ma je nová generace senzorů rosného bodu vybavená

Více

PRIME CH. Regulátory pro chlazení. Logitron s.r.o. tel:

PRIME CH. Regulátory pro chlazení. Logitron s.r.o. tel: PRIME CH Regulátory pro chlazení Logitron s.r.o. tel: 296 150 065 www.logitron.cz PRIME CH Inovativní a estetické řešení regulátorů, navržené pro komerční aplikace chlazení a univerzální použití Hlavní

Více

FC015 Komunikativní regulátor teploty a CO 2 pro topné a chladicí panely a VAV klapku

FC015 Komunikativní regulátor teploty a CO 2 pro topné a chladicí panely a VAV klapku FC015 Komunikativní regulátor teploty a CO 2 pro topné a chladicí panely a VAV klapku Shrnutí FC015 je komunikativní regulátor pro topné a chladicí panely řízené signálem 0...10 V ss a řízení klapky regulátoru

Více

RSC MARTIA. Volně programovatelné regulátory

RSC MARTIA. Volně programovatelné regulátory Volně programovatelné regulátory Přehled produktové řady POL687.70 Regulátor pro chlazení Volně programovatelný regulátor, 27 I/O Možnost rozšíření I/O (pomocí IO rozšiřujících modulů) Integrované HMI

Více

Úspora energie při řízení chlazení v supermarketech PŘÍPADOVÁ STUDIE. T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n

Úspora energie při řízení chlazení v supermarketech PŘÍPADOVÁ STUDIE. T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n Úspora energie při řízení chlazení v supermarketech PŘÍPADOVÁ STUDIE T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n Úspora energie se stala důležitým aspektem v oblasti komerčního chlazení. Především pro velké

Více

pco systém Programovatelné regulátory

pco systém Programovatelné regulátory pco systém Programovatelné regulátory T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n Kompletní, fl exibilní a spolehlivé řešení pco systém je výsledek mnohaleté zkušenosti firmy CAREL v projektování a výrobě

Více

Přehled výrobku THERMAL MANAGEMENT 1 / 5. CZ-DigiTraceHTC915CONT-DS-DOC2210 Rev1

Přehled výrobku THERMAL MANAGEMENT 1 / 5. CZ-DigiTraceHTC915CONT-DS-DOC2210 Rev1 DIGITRACE HTC-915-CONT Ovládací systém doprovodného otápění Přehled výrobku Systém DigiTrace HTC-915 je kompaktní, plně vybavený regulátor otápění na bázi mikroprocesoru pro regulaci teploty jednoho topného

Více

PXR3 PXR4 PXR7 PXR5 PXR9 PXR4

PXR3 PXR4 PXR7 PXR5 PXR9 PXR4 Regulátory řady PXR jsou určené pro typické regulační úlohy. Kromě standardních funkcí jako je dvoupolohová, třípolohová nebo PID regulace nabízí též funkce automatické optimalizace regulačních parametrů,

Více

1) Výrobek: DIGITÁLNÍ TERMOREGULÁTOR POWER IDROLAN

1) Výrobek: DIGITÁLNÍ TERMOREGULÁTOR POWER IDROLAN 1) Výrobek: DIGITÁLNÍ TERMOREGULÁTOR POWER IDROLAN 2) Typ: IVAR.LPV10 3) Charakteristika použití: Digitální termoregulátor POWER IdroLAN IVAR.LPV10 se skládá z elektronické desky v elektrické skříni fancoilu.

Více

Nová generace pokračování, inovace, design

Nová generace pokračování, inovace, design Nová generace...... pokračování, inovace, design T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n Nová generace kontinuita, inovace, de esign Vítejte do nové generace! Skvělá řada regulátorů ir32 dala vzniknout

Více

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí LMST 8010 série 3 Příklad zapojení 788012 Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3 Certifikace G 205064 Řídící systém SHZ s integrovanou částí detekce požáru pro jednu oblast hašení dle VdS 2496. Ústředna

Více

UNIVERZÁLNÍ PID REGULÁTORY

UNIVERZÁLNÍ PID REGULÁTORY UNIVERZÁLNÍ PID REGULÁTORY TZN4S (rozměry: š x v x h = 48 x 48 x 100mm) dvoupolohová nebo PID regulace jeden nezávislý alarm druhá žádaná hodnota externím kontaktem manuální i automatické nastavení konstant

Více

24 V min., 480 V max. a 600 V na vyžádání 50 Hz nebo 60 Hz; v rozsahu Hz není nutné žádné nastavení

24 V min., 480 V max. a 600 V na vyžádání 50 Hz nebo 60 Hz; v rozsahu Hz není nutné žádné nastavení PMA a Company of WEST Control Solutions REVO M-3PH Třífázová tyristorová spínací jednotka jmenovitý proud 30 A, 35 A a 40 A Univerzální modul Komunikace RS 485 Modbus Displej a tlačítka pro kompletní nastavení

Více

KLIMATIZAČNÍ TECHNIKA

KLIMATIZAČNÍ TECHNIKA KLIMATIZAČNÍ TECHNIKA NÁVOD ZAPOJENÍ Děkujeme Vám, že jste si zakoupili zimní sadu pro klimatizační jednotky SINCLAIR, která Vám umožní bezpečný provoz klimatizace za nízkých teplot. Před zahájením používání

Více

Sfera Sfera ROBUR NOVÁ. antivandal. Dokonalá modularita funkcí a povrchových úprav poskytuje bezkonkurenční všestrannost

Sfera Sfera ROBUR NOVÁ. antivandal. Dokonalá modularita funkcí a povrchových úprav poskytuje bezkonkurenční všestrannost Nová Sfera a Sfera Robur vstupní panely NOVÁ Sfera Sfera ROBUR antivandal Kryty v barvách KOV, OCEL a BÍLÁ Kryty v provedení antivandal IP 54, IK 08 IP 54, IK 10 Dokonalá modularita funkcí a povrchových

Více

Na vlhkosti záleží! CAREL - řešení Vašich potřeb zvlhčování

Na vlhkosti záleží! CAREL - řešení Vašich potřeb zvlhčování systémy pro zvlhčování vzduchu parní a adiabatické zvlhčovače Na vlhkosti záleží! CAREL - řešení Vašich potřeb zvlhčování carel.com heatersteam: odporový vyvíječ páry Zvlhčovač pracuje s běžnou pitnou

Více

Na vlhkosti záleží! CAREL - řešení Vašich potřeb zvlhčování

Na vlhkosti záleží! CAREL - řešení Vašich potřeb zvlhčování systémy pro zvlhčování vzduchu parní a adiabatické zvlhčovače Na vlhkosti záleží! CAREL - řešení Vašich potřeb zvlhčování carel.com heatersteam: odporový vyvíječ páry Zvlhčovač pracuje s běžnou pitnou

Více

Jednotky přesné klimatizace

Jednotky přesné klimatizace Jednotky přesné klimatizace Přinášíme vám technologii úpravy vzduchu pro IT 130 Telekomunikační aplikace @DNOVA 2,5 26 132 Jednotky přesné klimatizace INNOV@ 6 128 134 Jednotky přesné klimatizace INNOV@

Více

IR 32 P CAREL NÁVOD NA SEŘÍZENÍ

IR 32 P CAREL NÁVOD NA SEŘÍZENÍ IR 32 P CAREL NÁVOD NA SEŘÍZENÍ Elektronický digitální termostat pro chladicí zařízení s ventilátorovým výparníkem pro nízké teploty Termostat ukazuje teplotu chlazeného prostoru, přičemž na jedno desetinné

Více

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1 5 243 Spínací hodiny Digitální spínací hodiny jsou určeny pro zapínání a vypínání zařízení nebo regulaci s časovým spínáním. Integrovaný nastavitelný časový spínač Časový spínač jako pomocná funkce Určené

Více

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Teplota Vlhkost CO 2 Rosný bod Atmosférický tlak Analogový signál Dvoustavové událostí Čítací vstup Bateriové záznamníky Dataloggery Bateriové záznamníky

Více

ECL Comfort 300/301 230 V stř. a 24 V stř.

ECL Comfort 300/301 230 V stř. a 24 V stř. Datový list ECL Comfort 300/301 230 V stř. a 24 V stř. Aplikace ECL Comfort 300 / 301 je elektronický regulátor teploty, který může být vybaven zvolenými aplikacemi prostřednictvím karty ECL. Regulátor

Více

LEVEL INSTRUMENTS. Multifunkční snímač vlhkosti a teploty s volitelným alarmovým výstupem

LEVEL INSTRUMENTS. Multifunkční snímač vlhkosti a teploty s volitelným alarmovým výstupem LEVEL INSTRUMENTS EE23 Multifunkční snímač vlhkosti a teploty s volitelným alarmovým výstupem Snímač EE23 je jednoduchý multifunkční přístroj, jenž vyniká vysokou přesností, jednoduchou instalací a údržbou.

Více

In Zennio Z38. LCD Dotykový panel. InZennio Z38 LCD dotykový panel - je. Funkce: Vyrábí se v různém barevném provedení Bílá, Stříbrná a Grafitová.

In Zennio Z38. LCD Dotykový panel. InZennio Z38 LCD dotykový panel - je. Funkce: Vyrábí se v různém barevném provedení Bílá, Stříbrná a Grafitová. Produktový katalog 2009 In Zennio Z38 LCD Dotykový panel InZennio Z38 LCD dotykový panel - je velkým krokem vpřed v domácí komunikaci. Funkce: Jednoduše nastavitelný. Jednoduše nastavíte funkce, které

Více

Ht200 / Ht205. programový regulátor. český výrobce měřicí a regulační techniky dodavatel zařízení pro tepelné procesy

Ht200 / Ht205. programový regulátor. český výrobce měřicí a regulační techniky dodavatel zařízení pro tepelné procesy Ht200 / Ht205 programový regulátor český výrobce měřicí a regulační techniky dodavatel zařízení pro tepelné procesy Popis regulátoru Ht200/Ht205 je jednosmyčkový programový regulátor pro průmyslové aplikace.

Více

Nástěnný regulátor Evolution TH

Nástěnný regulátor Evolution TH HS K 14001 01.2014 ástěnný regulátor Evolution TH Regulátor pro ovládání fancoilů, teplovzdušných jednotek, podlahových konvektorů a obdobných spotřebičů s EC nebo 3-rychlostními asynchronními 1-fázovými

Více

humifog Adiabatický zvlhčovač pro klimatizační jednotky i přímé zvlhčování prostoru

humifog Adiabatický zvlhčovač pro klimatizační jednotky i přímé zvlhčování prostoru humifog Adiabatický zvlhčovač pro klimatizační jednotky i přímé zvlhčování prostoru T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n humifog adiabatický tryskový zvlhčovač pro klimatizační jednotky humifog představuje

Více

REVO M-2PH. Dvoufázová tyristorová spínací jednotka jmenovitý proud 280 A až 700 A. PMA a Company of WEST Control Solutions

REVO M-2PH. Dvoufázová tyristorová spínací jednotka jmenovitý proud 280 A až 700 A. PMA a Company of WEST Control Solutions PMA a Company of WEST Control Solutions REVO M-2PH Dvoufázová tyristorová spínací jednotka jmenovitý proud 280 A až 700 A Univerzální modul Komunikace RS 485 Modbus Displej a tlačítka pro kompletní nastavení

Více

SonoMeter 31 Měřiče tepla

SonoMeter 31 Měřiče tepla SonoMeter 31 Měřiče tepla Popis Danfoss SonoMeter 31 je řada ultrazvukových, kompaktních měřičů tepla určených k měření spotřeby energie při vytápění a chlazení pro účely fakturace. Tyto měřiče jsou určeny

Více

Řídící rozvaděče. řada CPC. www.jdk.cz. PR104_CZ CPC (Rev.04-11)

Řídící rozvaděče. řada CPC. www.jdk.cz. PR104_CZ CPC (Rev.04-11) Řídící rozvaděče řada CPC www.jdk.cz PR104_CZ CPC (Rev.04-11) Technický popis Použití Rozvaděče CPC zajišťují elektrické napájení, jištění a regulaci chlazeného místa. Řídí ventilátor(y) výparníku, odtávání,

Více

REVO M-2PH. Dvoufázová tyristorová spínací jednotka jmenovitý proud 60 A až 210 A. PMA a Company of WEST Control Solutions

REVO M-2PH. Dvoufázová tyristorová spínací jednotka jmenovitý proud 60 A až 210 A. PMA a Company of WEST Control Solutions PMA a Company of WEST Control Solutions REVO M-2PH Dvoufázová tyristorová spínací jednotka jmenovitý proud 60 A až 210 A Univerzální modul Komunikace RS 485 Modbus Displej a tlačítka pro kompletní nastavení

Více

Optimalizováno pro malé výkony

Optimalizováno pro malé výkony Optimalizováno pro malé výkony frekvenční měniče Emotron VS10 / VS30 Optimální velikost a cena pro malé výkony Navzdory své malé velikosti, jsou naše nové frekvenční měniče Emotron VS10 a VS30 vybaveny

Více

VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK

VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK SWIFT VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK Vysoké rozlišení : 24 bitů AD převodníku s 16 000 000 interních dílků a 100 000 externích dílků Velká rychlost čtení: 2400 měření za sekundu Displej

Více

KÓD TYP NAPÁJENÍ URČENÍ TFF01M IVAR.TFF01M 230 V / 24 V Fancoily SILENCE

KÓD TYP NAPÁJENÍ URČENÍ TFF01M IVAR.TFF01M 230 V / 24 V Fancoily SILENCE 1) Výrobek: Digitální termostat pro řízení fancoilu 2) Typ: IVAR.TFF 3) Charakteristika použití: Digitální regulátor je určen k regulaci teploty v místnostech vybavených fancoily pro chlazení i vytápění.

Více

EC3 200/300 ECD 001. Regulátory prostoru EC3-200 / 300

EC3 200/300 ECD 001. Regulátory prostoru EC3-200 / 300 E3-200 / 300 Technické údaje Digitální regulátor E3-600 vyráběný společností ALO ontrols je určen zejména pro regulaci teploty chlazeného prostoru jako elektronický termostat. E3 jsou dodávány ve verzi

Více

Kompaktní analogové regulátory TC-8900 se silovými moduly PM-8900

Kompaktní analogové regulátory TC-8900 se silovými moduly PM-8900 Sekce katalogu Regulátory Fan Coil jednotek Informace o výrobku PM-8900 Datum vydání 0600/0800CZ Rev.1 Kompaktní analogové regulátory TC-8900 se silovými moduly PM-8900 Úvod TC-8900 je řada analogových

Více

FCM CAREL NÁVOD NA SEŘÍZENÍ

FCM CAREL NÁVOD NA SEŘÍZENÍ FCM ALFACO s.r.o. FCM CAREL NÁVOD NA SEŘÍZENÍ Elektronický digitální regulátor pro řízení otáček elektromotoru Modul FCM je určen k ovládání elektromotorů na základě vstupního signálu od teplotního, nebo

Více

Technická specifikace CDT MK II

Technická specifikace CDT MK II Technická specifikace CDT MK II Revision DD 280113-CZ CDT 30 Str. 2 CDT 30 S Str. 4 CDT 40 Str. 6 CDT 40 S Str. 8 CDT 60 Str. 10 CDT 90 Str. 12 Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP AIR PERFEKTUM Group, s.r.o.

Více

Programovatelná zobrazovací jednotka PDU

Programovatelná zobrazovací jednotka PDU Programovatelná zobrazovací jednotka PDU Pro měření a zobrazování fyzikálních veličin (výška hladiny, teplota, průtok apod.) Pro připojení hladinoměrů s proudovým nebo napěťovým výstupem (např. CLM, ULM,

Více

RDG165KN Regulace prostorové teploty a relativní vlhkosti

RDG165KN Regulace prostorové teploty a relativní vlhkosti Prostorový regulátor s komunikací KNX RDG165KN Regulace prostorové teploty a relativní vlhkosti Intern www.siemens.com/thermostats Sortiment regulátorů RDG Fan coilové a univerzální aplikace NEW VAV/CAV

Více

Spokojenost zákazníků

Spokojenost zákazníků Spokojenost zákazníků Nejlepší poměr cena/výkon C K Kvalitní produkty Zákaznická spokojenost Míra uspokojení zákazníků > 95 % Zpráva pro zákazníka o řešení problému nejdéle do 7 dnů Reakce na požadavek

Více

Systémový manažer E8.5064 pro kaskády kotlů s připojením na solární kolektor a kotle na pelety Použití:

Systémový manažer E8.5064 pro kaskády kotlů s připojením na solární kolektor a kotle na pelety Použití: Systémový manažer E8.5064 pro kaskády kotlů s připojením na solární kolektor a kotle na pelety Použití: Regulátor kaskády s modulovanými hořáky s připojením na solární topení. Regulátor kaskády se spínanými

Více

NÁVOD K OBSLUZE. ústředna CS-484E-3

NÁVOD K OBSLUZE. ústředna CS-484E-3 NÁVOD K OBSLUZE ústředna CS-484E-3 OBSAH 1. Popis 2. Technické informace 3. Čelní panel 4. Stabilizační interval 5. Zobrazení a inicializace alarmů 6. Funkce "FAULT" 7. Instalace a údržba 8. Upozornění

Více

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory.

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Nové senzory jsou automaticky identifikovány. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Kontrolér SC 1000 komunikuje až s osmi senzory najednou. HACH LANGE www.hach-lange.com Spolehlivý přenos dat i

Více

Seznam elektromateriálu

Seznam elektromateriálu Seznam elektromateriálu Stykače, relé, spínače, svorky,, frekvenční měniče, kabely Položka Specifikace Množství ( ks, m, kg ) Stykače, relé Stykač AC In 6 A, 3 pólový, kontakty 3 ON, Un 400V, 0 AC,AC3,

Více

DS 4 DS 4. Tlakový spínač pro pneumatiku / vakuovou techniku

DS 4 DS 4. Tlakový spínač pro pneumatiku / vakuovou techniku Tlakový spínač pro pneumatiku / vakuovou techniku nebo 2 spínací výstupy spínací výstupy volně konfigurovatelné přes adaptér nebo programovací zařízení jmenovitý tlak od 0... bar do 0... 0 bar rovněž...

Více

NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy

NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy Co je NIBE SPLIT? Je to systém, sestávající z 1 venkovní a 1 vnitřní jednotky Tepelný výměník je součástí vnitřní jednotky Vnitřní a venkovní jednotka je propojena

Více

On-line datový list MCS300P HW PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list MCS300P HW PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. MCS300P HW Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 3,5 barevný dotykový displej k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 4 digitální/analogové senzory přesně alokované vstupy pro připojení

Více

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel 2 Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel REG-Sentry od společnosti Bosch Systém REG-Sentry je řešení řízení přístupu

Více

Programovatelná zobrazovací jednotka PDU

Programovatelná zobrazovací jednotka PDU Programovatelná zobrazovací jednotka PDU Pro měření a zobrazování fyzikálních veličin (výška hladiny, teplota, průtok apod.) Pro připojení hladinoměrů s proudovým nebo napěťovým výstupem (např. CLM, DLM,

Více

IR 32 CE CAREL NÁVOD NA SEŘÍZENÍ

IR 32 CE CAREL NÁVOD NA SEŘÍZENÍ IR 32 CE CAREL NÁVOD NA SEŘÍZENÍ Elektronický digitální termostat pro chladicí zařízení s ventilátorovým výparníkem pro nízké teploty Termostat ukazuje teplotu chlazeného prostoru, přičemž na jedno desetinné

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20 NÁVOD K OBSLUZE Zimní sada SWK-20 - plynulá regulace otáček ventilátoru - ovládání ohřívače podle okolní teploty -alarm při vysoké kondenzační teplotě - zobrazení aktuální teploty - mikroprocesorové řízení

Více

Optimalizováno pro malé výkony

Optimalizováno pro malé výkony Optimalizováno pro malé výkony frekvenční měniče Emotron VS10 / VS30 Optimální velikost a cena pro malé výkony Navzdory své malé velikosti, jsou naše nové frekvenční měniče Emotron VS10 a VS30 vybaveny

Více

Chlazení kapalin. řada WDE. www.jdk.cz. CT120_CZ WDE (Rev.04-11)

Chlazení kapalin. řada WDE. www.jdk.cz. CT120_CZ WDE (Rev.04-11) Chlazení kapalin řada WDE www.jdk.cz CT120_CZ WDE (Rev.04-11) Technický popis WDE-S1K je řada kompaktních chladičů kapalin (chillerů) s nerezovým deskovým výparníkem a se zabudovanou akumulační nádobou

Více

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK)

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK) VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK) ST 290 v1, v2, v3 - Pokojový regulátor termostat Funkce řízení pokojové teploty, týdenní program

Více

TALIA GREEN SYSTEM HP EU

TALIA GREEN SYSTEM HP EU 45 65 85 100 115 150 kw PRO KASKÁDU I SAMOSTATNOU MONTÁŽ Kotle pro topení ale i ohřev teplé vody v zásobníku. Nejčastější využití najdou kotle HP v kaskádách a to až do max. počtu 8 kotlů pro jednu sestavu

Více

Condair RS. Elektrické parní zvlhčovače s odporovým ohřevem

Condair RS. Elektrické parní zvlhčovače s odporovým ohřevem Condair RS Elektrické parní zvlhčovače s odporovým ohřevem Elektrické odporové parní zvlhčovače Condair RS zajišťují produkci sterilní bezzápachové páry pro klimatizační systémy. K dispozici jsou zvlhčovače

Více

Uživatelský návod. Kondenzační jednotky Fuji Electric General pro připojení k výparníku VZT jednotky

Uživatelský návod. Kondenzační jednotky Fuji Electric General pro připojení k výparníku VZT jednotky Uživatelský návod Kondenzační jednotky Fuji Electric General pro připojení k výparníku VZT jednotky Kostečka Group, s.r.o. Sídlo: Borského 1011/1, Praha 5 101 00 Provozovna: Kaplická 125, 382 32 Velešín

Více

Řídící modul EXD-C seřiditelný, pro EX5 až Ex8

Řídící modul EXD-C seřiditelný, pro EX5 až Ex8 Str. 1 ze 6 Technické údaje Modul EXD-C je řídící přístroj pro ovládání elektronických vstřikovacích ventilů ALCO s krokovým motorem řada EX5 / EX6 / EX7 / EX8. Modul je seřiditelný pomocí regulátorů Carel

Více

Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO

Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO Konferenční systémy Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO www.boschsecurity.cz Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK je deska s tištěnými obvody (PCB) stanice

Více

kontrolní a monitorovací systémy pro chladící techniku přehled a filozofie řešení

kontrolní a monitorovací systémy pro chladící techniku přehled a filozofie řešení ALCO Elektronika kontrolní a monitorovací systémy pro chladící techniku přehled a filozofie řešení Přehled prvků použitých v supermarketech a skladech vícekompresorové jednotky kondenzátory řízení nástřiku

Více

Kondenzační jednotky. řada COMPACT. www.jdk.cz

Kondenzační jednotky. řada COMPACT. www.jdk.cz Kondenzační jednotky řada COMACT www.jdk.cz Obsah Technický popis... 4 Standardní provedení... 4 Volitelné příslušenství... 4 Systém typového značení... 4 řehled typů... 5 Rozsah pracovních teplot...

Více

Programovatelné kanálové konvertory série 905-PC

Programovatelné kanálové konvertory série 905-PC Programovatelné kanálové konvertory série 905-PC Kanálové konvertory série 905 PC jsou určeny ke konverzi digitálního nebo analogového TV kanálu v pásmu UHF. Konvertory jsou programovatelné a v rámci pásma

Více

FUJITSU GENERAL TECHNICKÝ MANUÁL

FUJITSU GENERAL TECHNICKÝ MANUÁL Modul pro nízko teplotní chlazení s použitím venkovních jednotek FUJITSU GENERAL TECHNICKÝ MANUÁL Ovládání inverteru s gerulací teploty 99320 UTI-GDX Pro venkovní jednotky FUJITSU GENERAL: AOYG xx L POUŽITÍ

Více

PMA-Relay S Polovodičové relé s chladičem, jedno-, dvou- nebo třífázové jmenovitý proud 30 A až 210 A

PMA-Relay S Polovodičové relé s chladičem, jedno-, dvou- nebo třífázové jmenovitý proud 30 A až 210 A PMA a Company of WEST Control Solutions PMA-Relay S Polovodičové relé s chladičem, jedno-, dvou- nebo třífázové jmenovitý proud 30 A až 210 A Vhodné pro odporovou zátěž i infralampy Pracovní napětí 480

Více

Ekvitermní regulátory Lago 0321 Elfatherm E8.

Ekvitermní regulátory Lago 0321 Elfatherm E8. Ekvitermní regulátory Lago 0321 Elfatherm E8. Kaskádové regulátory Elfatherm E8.4401 Elfatherm E8.5064 Systémový manažer Elfatherm E8.5064 www.comfort-controls.de Ekvitermní regulátor Lago 0321 Ekvitermní

Více

Měření parametrů sítě

Měření parametrů sítě DIRIS A20 Měření parametrů sítě diris_560_a_3_x_cat Diris A20 1. LCD displej. 2. Tlačítko pro volbu režimu zobrazení okamžitých a maximálních hodnot proudu. 3. Tlačítko pro volbu režimu zobrazení napětí

Více

samos PRO COMPACT Řízení bezpečnosti nové generace

samos PRO COMPACT Řízení bezpečnosti nové generace samos PRO COMPACT Řízení bezpečnosti nové generace Protože na velikosti skutečně záleží... Bez ohledu na využití hrála velikost řídící skříně dosud vždy hlavní roli. DŘÍVE DNES 2 samos PRO COMPACT Řízení

Více

AHUbox 14DCi, 14DC, 28DC, 28DCi, 56DC a 136DC

AHUbox 14DCi, 14DC, 28DC, 28DCi, 56DC a 136DC AHUbox 14DCi, 14DC, 28DC, 28DCi, 56DC a 136DC Připojovací sada pro začlenění výparníků AHU jednotek do systémů SANYO (řady: PAC-i, BigPac a VRF mini ECO-i, ECO-i a GHP) pro provoz v režimech chlazení nebo

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

94.205/1. EYE 205; 206 DDC regulátor pro jednotlivé místnosti s komunikací. Systems

94.205/1. EYE 205; 206 DDC regulátor pro jednotlivé místnosti s komunikací. Systems 94.25/1 ; 26 DDC regulátor pro jednotlivé místnosti s komunikací ento přístroj slouží k regulaci teploty proměnným množstvím vzduchu prostřednictvím vzduchotechnických klapek. nožství vzduchu se zjišťuje

Více

Malý kompaktní I/O modul

Malý kompaktní I/O modul MMIO Malý kompaktní I/O modul Shrnutí Malý kompaktní I/O modul MMIO je mikroprocesorem řízený komunikativní modul se skladbou I/O optimalizovanou pro řízení fancoilů a malých VZT jednotek. Modul komunikuje

Více

Digitální panelové přístroje typové řady N24, N25 rozměr 96 x 48 x 64 mm

Digitální panelové přístroje typové řady N24, N25 rozměr 96 x 48 x 64 mm Digitální panelové přístroje řady N24, N25 jsou určeny k přímému měření teploty, odporu, úbytku napětí na bočnících, stejnosměrného napětí a proudu, střídavého napětí a proudu z převodových traf Vyrábí

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 7 barevný dotykový displej robustní kovové tělo IP 65 provozní teplota 0 50 C k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 12 libovolných

Více

nastavitelná ±10 % vstupního rozsahu termočlánek: max. 100 Ω napětí: max.1 kω Pt100: odpor vedení max. 10 Ω

nastavitelná ±10 % vstupního rozsahu termočlánek: max. 100 Ω napětí: max.1 kω Pt100: odpor vedení max. 10 Ω Regulátory řady PXG jsou vhodné pro složitější regulační procesy. Jsou vybavené univerzálním vstupem pro termočlánky, Pt100, napěťové a proudové lineární signály. Kromě standardních funkcí jako je dvoupolohová

Více

On-line datový list VICOTEC450 TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY

On-line datový list VICOTEC450 TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY On-line datový list VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. VICOTEC450 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

OEM ACX36... Regulátor VVK. Building Technologies HVAC Products SICLIMAT SAPHIR. Pro regulační, řídící a kontrolní funkce

OEM ACX36... Regulátor VVK. Building Technologies HVAC Products SICLIMAT SAPHIR. Pro regulační, řídící a kontrolní funkce OEM SICLIMAT SAPHIR Regulátor VVK Pro regulační, řídící a kontrolní funkce ACX36... Regulátor ACX36 se používají v systémech větrání, klimatizace a chlazení. Patří do řady SICLIMAT SAPHIR. Jsou k dispozici

Více

Elektronické teplotní snímače a převodníky RS-9100 pro vnitřní použití. Vlastnosti a výhody

Elektronické teplotní snímače a převodníky RS-9100 pro vnitřní použití. Vlastnosti a výhody Sekce katalogu Informace o výrobku Datum vydání Řízení teploty RS-9100 19/100CZ Rev. Elektronické teplotní snímače a převodníky RS-9100 pro vnitřní použití Úvod Výstup z elektronických teplotních snímačů

Více

2013 / 14 CONTROLS OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY

2013 / 14 CONTROLS OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY 2013 / 14 CONTROLS OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY CONTROLS 2 I TOSHIBA LOKÁLNÍ OVLADAČE TOSHIBA nabízí ke klimatizačním zařízením širokou škálu různých ovladačů, které umožňují snadné a přehledné ovládání jak

Více

Hlásič pro chladicí boxy

Hlásič pro chladicí boxy UI400 Hlásič pro chladicí boxy Shrnutí UI400 je hlásič maximální přípustné doby otevření dveří chladicího boxu. Překročení nastavené doby hlásí akusticky a opticky. Zároveň může měřit teplotu uvnitř boxu

Více

DOMOVNÍ HANDS FREE VIDEOTELEFONY LED svítidlo svítidla. a čidlem pohybu

DOMOVNÍ HANDS FREE VIDEOTELEFONY LED svítidlo svítidla. a čidlem pohybu DOMOVNÍ HANDS FREE VIDEOTELEFONY LED svítidlo N VI O N svítidla s kamerou a čidlem pohybu KA SBV 705 M4 Moderní sada s nadčasovým designem pro snadnou komunikaci. Sada obsahuje LCD monitor, venkovní kameru

Více

ECL Comfort 110 230 V AC a 24 V AC

ECL Comfort 110 230 V AC a 24 V AC 230 V AC a 24 V AC Popis a použití V aplikacích vytápění lze řídicí jednotku ECL Comfort 110 integrovat s řešením Danfoss Link prostřednictvím rozhraní DLG pro použití v jednogeneračních aplikacích. Řídicí

Více

1) Výrobek: Vestavný termostat pro fancoily SILENCE

1) Výrobek: Vestavný termostat pro fancoily SILENCE 1) Výrobek: Vestavný termostat pro fancoily SILENCE 2) Typ: IVAR.3TADEI 3) Charakteristika použití: Digitální termostat určený k řízení teploty ve vytápěných nebo klimatizovaných místnostech prostřednictvím

Více

Sekce katalogu Regulátory FAN Coil jednotek Informace o výrobku ES-8940 Datum vydání 0600/0800CZ Rev.1

Sekce katalogu Regulátory FAN Coil jednotek Informace o výrobku ES-8940 Datum vydání 0600/0800CZ Rev.1 Sekce katalogu Regulátory FAN Coil jednotek Informace o výrobku ES-8940 Datum vydání 0600/0800CZ Rev.1 Modul centrální změny bodu nastavení ES-8940 a lokální analogová regulační jednotka TC-8940 Úvod Modul

Více

Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) akce: Marek Běla Brandýs nad Labem E-mail: marek.bela@seznam.cz Tel.: 603145319 vypracoval: Jiří Havrlant Vaillant Croup Czech s.r.o. 603 233 753 jiri.havrlant@vaillant.cz 1. Vstupní informace Informace

Více

MSAT 81-242 MSAT 81-242 (R-407C) SPLIT SYSTEM 81-242

MSAT 81-242 MSAT 81-242 (R-407C) SPLIT SYSTEM 81-242 1-242 MSAT 1-242 VZDUCHEM CHLAZENÁ KONDENZAČNÍ JEDNOTKA PRO VENKOVNÍ INSTALACI MSAT 1-242 (R-40C) Velikost Chlazení [kw] 1 22,0 91 26, 101 0,9 1,1 102 29, 2 4,1 142 9,2 162 44,1 0, 202 62, 242 2, Řada

Více

On-line datový list TBS-1BSGT1006NM TBS TEPLOMĚRY

On-line datový list TBS-1BSGT1006NM TBS TEPLOMĚRY On-line datový list TBS-1BSGT1006NM TBS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Objednací informace další provedení přístroje a příslušenství

Více

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 03 VU 156/5-7, 216/5-7, 276/5-7 ecotec exclusive 03-Z2

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 03 VU 156/5-7, 216/5-7, 276/5-7 ecotec exclusive 03-Z2 Verze: 0 VU /-, /-, /- ecotec exclusive 0-Z Pohled na ovládací panel kotle Závěsné kondenzační kotle ecotec exclusive jsou výjimečné svým modulačním rozsahem výkonu. - VU /-...,9 -, kw - VU /-...,9 -,

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Integrovaná střední škola, Sokolnice 496

Integrovaná střední škola, Sokolnice 496 Integrovaná střední škola, Sokolnice 496 Název projektu: Moderní škola Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0467 Název klíčové aktivity: V/2 - Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných

Více

Přehled modulů AS-i. Robustní moduly polí AS-i s plně zalitým pouzdrem IP67. CompactLine

Přehled modulů AS-i. Robustní moduly polí AS-i s plně zalitým pouzdrem IP67. CompactLine Přehled modulů AS-i Moduly AS-i IP65/67 ClassicLine UniversalLine AirBoxen PowerBox PushButton Robustní moduly polí AS-i s plně zalitým pouzdrem IP67 CompactLine Moduly AS-i IP69K ProcessLine Průmyslová

Více

Malý kompaktní I/O modul

Malý kompaktní I/O modul MMIO Malý kompaktní I/O modul Shrnutí Malý kompaktní I/O modul MMIO je mikroprocesorem řízený komunikativní modul se skladbou I/O optimalizovanou pro řízení fancoilů a malých VZT jednotek. Modul komunikuje

Více

On-line datový list MCS100FT SYSTÉMY CEMS

On-line datový list MCS100FT SYSTÉMY CEMS On-line datový list MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Objednací informace Typ Výrobek č. MCS100FT Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE Regulátor řady MST 510 v aplikaci pro vzduchotechniku TECHNICKÁ DOKUMENTACE 0 OBSAH 1. Úvod 2 2. Základní technické údaje 2 3. Hardwarová koncepce 3 4. Standardní funkce periférií 3 5. Doporučené příslušenství

Více

hotcontrol Regulátory teploty pro zabudování do čelního panelu

hotcontrol Regulátory teploty pro zabudování do čelního panelu Regulátory teploty pro zabudování do čelního panelu Jednokanálový regulátor teploty pro oblast: - regulace teploty horkých vtoků - stroje pro zpracování plastů - obalové stroje - pece - zpracování potravin

Více