POKYNY K VAŠEMU ZÁJEZDU SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "POKYNY K VAŠEMU ZÁJEZDU SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY"

Transkript

1 POKYNY K VAŠEMU ZÁJEZDU SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY

2 CESTA NA LETIŠTĚ Při cestě na letiště doporučujeme klientům počítat s dostatečnou časovou rezervou. Ať už na letiště budete cestovat veřejnou hromadnou dopravou, nebo využijete k cestě osobní automobil, prosím, počítejte s dostatečnou časovou rezervou z důvodu možných komplikací během Vaší cesty (např. počasí, nehoda). ODBAVENÍ (CHECK-IN) Vaše odbavení bude probíhat na Letišti Václava Havla Praha (PRG), v odletové hale Terminálu 1. Zde je třeba vyhledat odbavovací přepážku Vašeho letu, její číslo naleznete na informační tabuli u čísla Vašeho letu a času odletu při vstupu do terminálu, dále na stránkách letiště v mobilní aplikaci letiště, nebo na telefonní informační službě Letiště Praha tel Odbavovací přepážka se otevírá 2 hodiny před plánovaným odletem a odbavení končí 40 minut před odletem. U odbavovací přepážky předložte Vaše komplexní odbavení, spolu s cestovními doklady. Následně Vám bude zváženo a odbaveno zavazadlo, po zvážení a odbavení, od personálu přepážky obdržíte potvrzujícího lístek od zavazadla ( ten uschovejte pro případnou reklamaci zavazadla) a obdržíte také palubní vstupenku k letu. Důkladně se před odletem seznamte s přepravními podmínkami letecké společnosti, kde se dozvíte veškeré důležité informace, např. k přepravě zakázaných předmětů a látek v zavazadlech, poplatky za služby během odbavení a letu, cestování se zdravotním omezením, v těhotenství a další podmínky a pravidla letecké společnosti. Celé platné znění přepravních podmínek a formuláře letecké společnosti naleznete na K odbavení každý klient může ZDARMA využít následující limity k přepravě svých zavazadel. Děti do 2 let (INF) nemají nárok na přepravu zavazadel. Typ zavazadla Počet Váha Rozměry Příruční (Kabinové) zavazadlo 1 ks 8 kg 56 x 45 x 25 cm Zapsané (Odbavené) zavazadlo 1 ks 23 kg Délka jedné strany do 150 cm, součet tří stran max. do 250 cm Služby za příplatek Nadváha 8 kg Nadváha 17 kg Sportovní vybavení do 32 kg Cena 650,- Kč 1250,- Kč 1500,- Kč Uvedená cena je za 1 směr Objednání služby jde maximálně 3 pracovní dny před odletem Na letišti vybírán poplatek za nadváhu 160,- Kč / 6,- EUR / 8,- USD za každé 1 kg navíc

3 CESTOVNÍ DOKLADY Pro vstup do Spojených arabských emirátů (dále SAE) je vyžadován cestovní doklad s minimální zbývající platností v délce 6 měsíců od data návratu. Tzv. pas-blesk bez strojově čitelných údajů a bez nosiče biometrických prvků, který je vydáván s dobou platnosti na 6 měsíců, tudíž nelze pro cestu do SAE použít. Izraelské razítko v pasu, při vstupu do SAE může způsobit případné odmítnutí vstupu do země. Na základě Dohody mezi Evropskou unií a Spojenými arabskými emiráty o zrušení vízové povinnosti pro krátkodobé pobyty mohou držitelé cestovních, diplomatických i služebních pasů ČR od pobývat na území SAE bez víza po dobu nejvýše 90 dnů během jakéhokoli období 180 dnů. Dohoda se nevztahuje na osoby cestující za účelem výdělečného pobytu. Doporučujeme si před cestou ověřit u zastupitelského úřadu SAE, zda se podmínky pro přicestování nezměnily. Dítě musí cestovat na vlastní cestovní doklad. BEZPEČNOSTNÍ KONTROLA Seznamte se ještě před cestou s následujícími bezpečnostními pravidly a také s tím, jaké předměty mohou být přepravovány v příručním zavazadle. Před nástupem do letadla musí každý cestující a každé zavazadlo projít bezpečnostní kontrolou. Přesné informace o pravidlech a zakázaných předmětech v příručním zavazadle naleznete na stránkách letiště:

4 CELNÍ A DEVIZOVÉ PŘEDPISY Všem našim klientům doporučujeme před cestou do/z destinace překontrolovat množstevní limity pro vývoz a dovoz zboží (např. cigarety, alkohol, elektronika, převoz hotovosti). Bližší informace o podmínkách, limitech pro dovoz a vývoz zboží z/do ČR naleznete na: Důkladně se seznamte se zakázanými předměty dovážející do SAE Spojené arabské emiráty mají velmi přísná pravidla pro dovoz věcí, zařízení a léků, jejich porušení může být velmi přísně penalizováno až odnětím svobody na několik let. Např. přísný zákaz je zaveden na dovoz výrobků z vepřového masa, pornografických či erotických materiálů (týká se videozáznamů, knih a časopisů) a materiálů, které by mohly být považovány za pomůcky pro šíření jiného než muslimského náboženství, dále dovoz alkoholu do některých Emirátů, nahrávací zařízení, vysílačky, zabraní a jejich vybavení, apod. Striktně je zakázán dovoz narkotik. Letiště jsou vybaveny citlivými přístroji na indikaci i minimálního množství drog. Při zjištění byť nepatrného množství drogy u cestujícího hrozí soud za držení omamných prostředků, přičemž minimální sazba za tento delikt je v SAE odnětí svobody na čtyři roky nepodmíněně. Přítomnost omamné látky v krvi je hodnocena jako její držení. Přísné tresty se týkají též držení marihuany či umělých směsí. Do SAE je zakázán dovoz některých léků, které jsou v ČR běžně dostupné. Doporučujeme proto před cestou nahlédnout do aktuálního seznamu zakázaných léků a opatřit si včas v ČR povolenou alternativu zakázaného léku či požadovanou lékařskou dokumentaci pro jeho dovoz (úředně ověřenou kopii předpisu, potvrzení Ministerstva zdravotnictví ČR, že uživatel léku jej má v držení legálně a pouze pro osobní potřebu). Veškeré informace o dovozu/vývozu a zakázaných předmětů a léků, lze ověřit na: Ministerstvo zahraničních věcí ČR Velvyslanectví Spojených arabských emirátů v Praze pragueemb@mofaic.gov.ae Velvyslanectví České Republiky v Abu Dhabi abudhabi@embassy.mzv.cz NÁSTUP DO LETADLA (BOARDING) Nástup do letadla zpravidla začíná zhruba 20 minut před plánovaným odletem. Aktuální časy nástupu Vám sdělí zaměstnanci letiště, tento čas budete mít i vytištěn na palubní vstupence. Sledujte ve vlastním zájmu aktuální světelnou obrazovku s Vaším letem, odletový GATE se může kdykoliv před odletem na poslední chvíli změnit. Před nástupem do letadla si připravte k ruce palubní vstupenku a cestovní doklad.

5 NA PALUBĚ MyWings TV (Zábavný portál) Většina letadel společnosti SmartWings je vybavena bezdrátovým zábavným portálem MyWings, které nabízí připojení k bezdrátové síťi z Vašeho zařízení ( za poplatek ). Tento zábavný portál nabízí možnost např. sledovat během letu filmy, aktuální polohu letadla, poslech hudby, hrát hry, nebo číst vybrané časopisy, noviny. 1. Stáhněte si aplikaci MyWings prostřednictvím Google Play a nebo Apple AppStore ještě před odletem. 2. Otevřete aplikaci před vzletem dokud máte k dispozici připojení k internetu. 3. Na palubě letadla přepněte své zařízení do režimu Letadlo. 4. Zapněte Wi-Fi. 5. Připojte se k síti MyWings. 6. Spusťte aplikaci MyWings a bavte se! SmartWings servíruje 1 teplé jídlo s nápojem zdarma. SmartWings na většině letech dále poskytuje prodej tzv. SmartBistro, kde lze zakoupit např. lehký snack, cukrovinky a další nealkoholické a alkoholické nápoje. Speciální strava V případě, že si přejete během svého letu speciální typ Vaší stravy, kontaktujte nás. Mile rádi pro Vás zajistíme výměnu klasického menu za menu, které Vám bude více vyhovovat. Jsme schopni Vám zajistit občerstvení vhodné pro bezlepkovou dietu, dia-cukrovkářskou dietu, neslanou dietu, stravu vhodnou pro vegetariány a muslimy, nebo stravu bezmléčnou. Nadstandardní strava během letu Aby Váš let byl ještě více příjemným a komfortním zážitkem, nabízíme možnost zakoupení dodatečného občerstvení na Vašem letu. Tato služba je výhradně v kompetenci letecké společnosti SmartWings. Za dostupnost portálu, ani výběr poplatků není cestovní kancelář nikterak odpovědná. Vyberte si Vaše sedadlo Rádi sedíte v přední části ledadla, u okénka a nebo si chcete dopřát více místa pro Vaše nohy např. u nouzových východů? Vyberte si s námi své místo v letadle dle Vašeho přání již nyní. Kanapky 20 ks 450,- Kč Kuřecí řízky 0,5 kg 450,- Kč Kuřecí řízky 1 kg 550,- Kč Vepřové řízky 0,5 kg 550,- Kč Vepřové řízky 1 kg 750,- Kč Šumivé víno (Sekt) 0,7 l 450,- Kč Möet ( Šampaňské ) 0,7 l 2500,- Kč Taittinger ( Šampaňské ) 0,7 l 2000,- Kč Frontera (Bílé/Červené víno) 0,7 l 350,- Kč Casillero (Bílé/Červené víno) 0,7 l 350,- Kč Letecká společnost nabízí rezervaci dvou typů sedadel, PREMIUM ( více prostoru pro nohy ), jedná o první řadu a nouzové východy ( nad křídly letadla), zbylá sedadla jsou označeny jako STANDARD. PREMIUM : 790,- Kč / sedadlo / směr STANDARD : 390,- Kč / sedadlo / směr Občerstvení během letu Během letu do/z Dubaje letecká společnost V případě, že máte další dotazy k dodatkovým službám během letu, nebo si přejete objednat výše zmíňěné služby, neváhejte kdykoliv kontaktovat svého prodejce, nebo nám zavolat na tel Veškeré dodatkové služby musí být objednány a uhrazeny nejpozději 3 pracovní dny před plánovanám letem a jsou dostupné na zpětné potvrzení od letecké společnosti, kapacitě a možnosti daného letu.

6 VÝSTUP Z LETADLA Před samotným výstupem z letadla se, prosím, ujistěte, že máte u sebe veškeré cestovní dokumenty a další osobní věci, tak aby nedošlo k případným komplikacím a jejich ztrátě. IMIGRAČNÍ/VSTUPNÍ PASOVÁ KONTROLA Po příletu a výstupu z letadla Vás autobus přepraví na Terminál 2. Ihned po vstupu do terminálu bude následovat standardní imigrační a vstupní kontrola Vašich cestovních dokladů, scan očí, kde také obdržíte tzv. vstupní vízum pro pobyt v SAE. Toto razítko si překontrolujte. Izraelské razítko v pasu, při vstupu do SAE může způsobit případné odmítnutí vstupu do země viz. Pasová kontrola VYZVEDNUTÍ ZAVAZADEL Po úspešném vstupu do země, Vás imigrační úředník vpustí do místnoti, kde si na transportním pásu vyzvednete svá zavazadla. Doporučujeme si po vyzvednutí zavazadla překontrolovat, že se jedná o Vaše zavazadlo, aby nedošlo k záměně s podobným zavazadlem, dále si také překontrolujte stav a případné poškození zavazadla. V případě poškození nebo ztrátě zavazadla neprodleně kontaktujte přepážku Baggage Claim kde sepíšete případnou reklamaci a obdržíte tzv. PIR (Property Irregularity Report), který bude později důležitý k reklamaci. Následně o vzniku celkové škody informujte ihned delegáta a zrekapitulujte si postup, abyste na nic nezapomněli. Jestliže událost nenahlásíte okamžitě na místě před opuštěním letiště, nebude letecká společnost na pozdější reklamaci brát ohled.

7 VYZVEDNUTÍ NA LETIŠTI! Ve veřejné části příletové haly, Vás vyzvedne zástupce hovořící v aglickém jazyce naší partnerské společnosti s logem společnosti Royal Gulf Tourism /Royal Park Tourism společně s logem naší cestovní kanceláře CK Pantour u tzv. Meeting point v příletové hale letištního terminálu. Pro lepší orientaci přikládáme mapu. Loga společností Roayal Gulf Tourism / CK Pantour, jsou uvedeny níže pro lepší orientaci : Anglicky hovořící letištní zástupce Royal Gulf / Royal Park předá klientům Uvítací obálku/welcome Folder a následně předá klienty řidiči, který je odváží do hotelu. Uvítací obálka / Welcome Folder obsahuje: 1. Kontakt na česky hovořící zástupce 2. Datum/čas, kdy klienty navštívíme v hotelu či je budeme kontaktovat na pokoj telefonicky. V případě krátkodobých pobytů 5 a méně nocí, není návštěva delegáta v hotelu zajištěna a uvádíme kontakt na česky hovořící zástupce/delegáta pro případ potřeby a nebo nutnosti návštevy klientů delegátem v hotelu. 3. Datum/čas odjezdu zpátečního transféru na letiště 4. Nabídku výletů 5. Užitečné informace a rady. Letištní zástupci asistují na příletech spojených s rezervací hotelových transferů. Pokud klienti nemají rezervaci našeho transferu, nepotkají se na letišti s naším letištním zástupcem a neobdrží Uvítací obálku. Klientům pak zasíláme informativní dopis/fax do hotelu na jejich pokoj.

8 PŘÍJEZD NA HOTEL/ODJEZD Z HOTELU Po příjezdu na hotel, vyplníte na recepci přihlašovací kartu hotelu, zaplatíte místní pobytovou taxu, její výše se odvýjí dle kategorie hotelu, typu pokoje a počtu nocí. Výše pobytové taxy 7-20AED za pokoj / noc. Pokoje jsou k dispozici většinou mezi 12:00 14:00 hodinou v den příletu. V den odjezdu je nutné pokoj opustit do 10:00 až 12:00h, dle mezinárodních pravidel, přesný čas Vám sdělí perosnál na recepci hotelu (každý hotel může mít odlišný čas odhlášení). V případě, že odletáte ve večerních hodinách, zeptejte se na možnost úschovy svých zavazadel, aby jste mohli využít případný čas pro poslední chvíle v destinaci v klidu a bez starostí. Většina hotelů nabízí v případě volné kapacity pokojů tzv. LATE CHECK-OUT tedy možnost využítí Vašeho nebo jiného pokoje až do odjezdu transferu na letiště, před odletem se můžete např. osprchovat nebo odpočinout před dlouhým letem domů v pohodlí pokoje. Tato služba je však většinou zpoplatněna. ODLET Váš odlet z destinace do ČR se uskuteční z Terminálu 2 mezinárodního dubajskehé letiště (DXB). Opět jako při odletu z Prahy je potřebné vyhledat si svoji příslušnou přepážku k odbavení dle světelné tabule na letišti. Po odbavení bude následovat standardní pasová a imigrační kontrola Vašich cestovních dokladů, spolu s bezpečnostní prohlídkou. Odbavovací přepážka se otevírá 3 hodiny před plánovaným odletem a odbavení končí 60 minut před odletem.

9 KONTAKTY DŮLEŽITÁ KONTAKTNÍ SPOJENÍ Během Vaší cesty nebo pobytu v destinaci mohou nastat okamžiky, se kterými si nebudete vědět rady a budete potřebovat nalehavě naší asistenci. Vpřípadě, že budete potřebovat naši pomoc využíjte následujících kontaktů. ASISTENČNÍ LINKA CK PANTOUR / NON-STOP/ Uvedené tel. číslo, slouží výhradně k asistenci nebo pro nouzové případy, například problémy s odbavením na letišti. Pro všeobečné informace týkající se Vašeho zájezdu, prosím, využíjte kontakt na pracovníka zákaznického odd. na tel. čísle , které rádi odpoví na Vaše dotazy v pracovní době. / PO-PÁ 09:00 18:00h. / ASISTENČNÍ LINKA ČESKY HOVOŘÍCÍHO DELEGÁTA V SAE / NON-STOP/ Uvedené tel. číslo, slouží výhradně k asistenci nebo pro nouzové případy během Vašeho pobytu v destinaci. V případě všeobecných informací, kontaktujte delegáta, který má Vaši oblast a hotel na starosti, tel. spojení naleznete v obálce, kterou jste obdrželi na letišti v den příletu. VELVYSLANECTVÍ ČR V ABU DHABI Marina Village, Villa A09, Breakwater Area, Abu Dhabi Nouzová linka : Telefon : Konzulární úsek : abudhabi@embassy.mzv.cz consulate_abudhabi@mzv.cz

2 hodiny před odletem!

2 hodiny před odletem! Vážené dámy, vážení pánové, Pokyny k Vašemu zájezdu: SAE - DUBAJ děkujeme vám, že jste se při výběru dovolené rozhodli právě pro naši cestovní kancelář. Dovolte nám, abychom Vám před cestou poskytli několik

Více

DOPLŇKOVÉ SLUŽBY K LETECKÝM ZÁJEZDŮM LÉTO 2016

DOPLŇKOVÉ SLUŽBY K LETECKÝM ZÁJEZDŮM LÉTO 2016 DOPLŇKOVÉ SLUŽBY K LETECKÝM ZÁJEZDŮM LÉTO 2016 Veškeré objednávky doplňkových služeb, které nejsou součástí cestovní smlouvy (tzn. nejsou zakoupeny současně s uzavřením cestovní smlouvy), lze uskutečnit

Více

Odbavení na letišti. Tipy pro cestovatele. Poslední aktualizace: 21.05.2015. 1. esky.cz 2. Guide_homepage

Odbavení na letišti. Tipy pro cestovatele. Poslední aktualizace: 21.05.2015. 1. esky.cz 2. Guide_homepage Poslední aktualizace: 21.05.2015 1. esky.cz 2. Guide_homepage Tipy pro cestovatele Letenky Zavazadla Těhotenství a let letadlem Dítě v letadle Zvířata Odbavení a obsluha cestujícího Cestující s nadváhou

Více

UZAVŘENÍ VZDUŠNÉHO PROSTORU. Praktické rady pro cestující, kteří měli problémy v důsledku uzavření letišť v EU

UZAVŘENÍ VZDUŠNÉHO PROSTORU. Praktické rady pro cestující, kteří měli problémy v důsledku uzavření letišť v EU UZAVŘENÍ VZDUŠNÉHO PROSTORU Praktické rady pro cestující, kteří měli problémy v důsledku uzavření letišť v EU Uzavření vzdušného prostoru způsobilo v celé Evropě turistům a lidem cestujícím ze služebních

Více

Poplatky v letecké přepravě LÉTO 2012 (platí pro všechny lety TVS od 1. 5. 2012, HCC 15.5.2012)

Poplatky v letecké přepravě LÉTO 2012 (platí pro všechny lety TVS od 1. 5. 2012, HCC 15.5.2012) Poplatky v letecké přepravě LÉTO 2012 (platí pro všechny lety TVS od 1. 5. 2012, HCC 15.5.2012) Váhové limity Letecká společnost Zapsané zavazadlo počet hmotnost počet hmotnost Rozměr Travel Service 1

Více

Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem.

Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem. Na jak dlouho je možné vytvořit nezávaznou rezervaci? Nezávaznou rezervaci Vám můžeme vytvořit na 3 pracovní dny, pokud je zahájení zájezdu za dobu delší než 35 dní. Do té doby je třeba zaslat Vámi podepsanou

Více

POKYNY K VAŠEMU ZÁJEDU

POKYNY K VAŠEMU ZÁJEDU POKYNY K VAŠEMU ZÁJEDU Egypt Vážené dámy, vážení pánové, děkujeme vám, že jste se při výběru dovolené rozhodli právě pro naši cestovní kancelář. Dovolte nám, abychom Vám před cestou poskytli několik základních

Více

Během letu je na palubě letu podáváno teplé / studené občerstvení včetně teplých a studených nápojů.

Během letu je na palubě letu podáváno teplé / studené občerstvení včetně teplých a studených nápojů. Pokyny k Vašemu zájezdu: Egypt Vážené dámy, vážení pánové, děkujeme vám, že jste se při výběru dovolené rozhodli právě pro naši cestovní kancelář. Dovolte nám, abychom Vám před cestou poskytli několik

Více

PRÁVA CESTUJÍCÍCH V LETECKÉ DOPRAVĚ FORMULÁŘ EU PRO STÍŽNOSTI

PRÁVA CESTUJÍCÍCH V LETECKÉ DOPRAVĚ FORMULÁŘ EU PRO STÍŽNOSTI PRÁVA CESTUJÍCÍCH V LETECKÉ DOPRAVĚ FORMULÁŘ EU PRO STÍŽNOSTI TENTO FORMULÁŘ LZE POUŽÍT PRO ÚČELY PODÁNÍ STÍŽNOSTI U LETECKÉ SPOLEČNOSTI A/NEBO VNITROSTÁTNÍHO ORGÁNU ZODPOVĚDNÉHO ZA PROSAZOVÁNÍ PRÁVNÍCH

Více

Průvodce leteckou dopravou pro osoby se zdravotním postižením a osoby s omezenou schopností pohybu a orientace

Průvodce leteckou dopravou pro osoby se zdravotním postižením a osoby s omezenou schopností pohybu a orientace Průvodce leteckou dopravou pro osoby se zdravotním postižením a osoby s omezenou schopností pohybu a orientace Osoby se zdravotním postižením a osoby s omezenou schopností pohybu a orientace způsobenou

Více

SAE - DUBAJ. Pokyny k Vašemu zájezdu: INFORMACE K ODLETU: ČAS A MÍSTO ODLETU: Vážené dámy, vážení pánové,

SAE - DUBAJ. Pokyny k Vašemu zájezdu: INFORMACE K ODLETU: ČAS A MÍSTO ODLETU: Vážené dámy, vážení pánové, Vážené dámy, vážení pánové, Pokyny k Vašemu zájezdu: SAE - DUBAJ děkujeme vám, že jste se při výběru dovolené rozhodli právě pro naši cestovní kancelář. Dovolte nám, abychom Vám před cestou poskytli několik

Více

AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008. July 27 31, 2008 Washington, DC

AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008. July 27 31, 2008 Washington, DC Nabídka na zajištění služeb spojených s aktivní účastí na konferenci AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008 July 27 31, 2008 Washington, DC http://www.aacc.org/aacc/events/ann_meet/

Více

INFORMACE O PRODUKTU DOTOVANÉ ZÁJEZDY DO ŠPANĚLSKA PODZIM 2012 ANDALUSIE Destinace : Španělsko Andalusie - Costa del Sol Konání zájezdů: 20.09.- 8.11.2012 Pravidelné týdenní turnusy: čtvrtek čtvrtek CENA

Více

Osobnostní rozvoj Chorvatsko Informace pro účastníky

Osobnostní rozvoj Chorvatsko Informace pro účastníky Osobnostní rozvoj Chorvatsko 2019 Informace pro účastníky Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, cestuje přes všechny dálky, hlavně k sobě samému (Jan Werich) Místo konání Port 9 Resort **** adresa:

Více

Sales meeting nové tarifní balíčky od 1/12/2016. Zpracoval: Ota Zima, Country Sales Manager CZ

Sales meeting nové tarifní balíčky od 1/12/2016. Zpracoval: Ota Zima, Country Sales Manager CZ Sales meeting nové tarifní balíčky od 1/12/2016 Zpracoval: Ota Zima, Country Sales Manager CZ 31. 10. 2016 Destinace v síti Českých aerolinií 2 Cestovní komfort na palubách ČSA 1x Airbus A330-300 24 J

Více

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Pauserová. Dostupné z www.soes.cz.

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Pauserová. Dostupné z www.soes.cz. Číslo projektu Název školy Předmět Tematický okruh CZ.1.07/1.5.00/34.0852 Střední škola cestovního ruchu, s. r. o., Benešov Technika cestovního ruchu Služby letecké dopravy Téma Ročník Autor Služby letecké

Více

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH POBYT NA FILIPÍNÁCH S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM ČTYŘI VARIANTY POBYTU 1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH Odlet z Prahy Ruzyně 1.8.2011 v 15.50 h. do Dubaje.

Více

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Bali / Jimbaran / Ubud / Sidemen / Kimntamani / Lovina / Munduk / Canggu / / Bali Duben 2015 / minimální počet osob 4 (Dojde-li

Více

Poplatky v letecké přepravě ZIMA 2012-2013 (platí pro všechny lety od 1. 11. 2012)

Poplatky v letecké přepravě ZIMA 2012-2013 (platí pro všechny lety od 1. 11. 2012) Poplatky v letecké přepravě ZIMA 2012-2013 (platí pro všechny lety od 1. 11. 2012) Váhové limity Letecká společnost Zapsané zavazadlo počet hmotnost počet hmotnost Rozměr Travel Service 15 kg* 1 5 kg**

Více

AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008. July 27 31, 2008 Washington, DC

AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008. July 27 31, 2008 Washington, DC Nabídka na zajištění služeb spojených s aktivní účastí na konferenci AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008 July 27 31, 2008 Washington, DC http://www.aacc.org/aacc/events/ann_meet/

Více

PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR

PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR V Praze dne 25.5.2014 PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR Srí Lanka Platnost minimálně 6 měsíců v den příjezdu na Srí Lanku. Po příletu na letišti v Colombu (přepážka Visa Upon Arrival)

Více

On-line rezervační systém pro zájezdové autobusy

On-line rezervační systém pro zájezdové autobusy On-line rezervační systém pro zájezdové autobusy Před příjezdem zájezdových autobusů do Českého Krumlova bude od 1. 6. 2019 nutné rezervovat vjezd na dostupné výstupní/nástupní místa BUS-STOP, a to prostřednictvím

Více

Jak a kde si mohu rezervovat parkování?

Jak a kde si mohu rezervovat parkování? ČASTO KLADENÉ OTÁZKY Jak a kde si mohu rezervovat parkování?... 2 Mám promo kód. Jak ho použít?... 2 Mám parkovací šek od cestovní kanceláře/agentury, mám si dělat rezervaci?... 2 Mám parkovací šek od

Více

POKYNY K VAŠEMU ZÁJEDU

POKYNY K VAŠEMU ZÁJEDU POKYNY K VAŠEMU ZÁJEDU Bulharsko Vážení klienti, děkujeme vám, že jste se při výběru dovolené rozhodli pro naši cestovní kancelář. Dovolte, abychom Vám před cestou poskytli několik základních informací,

Více

PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR

PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR V Praze dne 13.3.2015 PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR Srí Lanka Platnost minimálně 6 měsíců v den příjezdu na Srí Lanku. 3 možnosti, jak získat turistické vízum (pro pobyty do 30 dnů):

Více

Všeobecné podmínky k účasti na zájezdech pořádaných cestovní kanceláří Travel Planet, s.r.o.

Všeobecné podmínky k účasti na zájezdech pořádaných cestovní kanceláří Travel Planet, s.r.o. Všeobecné podmínky k účasti na zájezdech pořádaných cestovní kanceláří Travel Planet, s.r.o. 1. Úvodní ustanovení Všeobecné smluvní podmínky CK Travel Planet jsou platné pro všechny zájezdy, pobyty a služby

Více

Oddělení mezinárodních vztahů a internacionalizace. POJIŠTĚNÍ VÝJEZDU DO ZAHRANIČÍ studenti a zaměstnanci MENDELU

Oddělení mezinárodních vztahů a internacionalizace. POJIŠTĚNÍ VÝJEZDU DO ZAHRANIČÍ studenti a zaměstnanci MENDELU Oddělení mezinárodních vztahů a internacionalizace POJIŠTĚNÍ VÝJEZDU DO ZAHRANIČÍ studenti a zaměstnanci MENDELU ERV Evropská pojišťovna, a.s. pojistitel pro soutěžené období: 1.7.2017 30.6.2019 jediný

Více

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o.

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. I. Úvodní ustanovení Cestovní kancelář Sunatur s.r.o. (dále jen "CK Sunatur") nabízí jak vlastní zájezdy, tj. zájezdy

Více

PODMÍNKY PRO VSTUP DO ZEMĚ, DEVIZOVÉ PODMÍNKY

PODMÍNKY PRO VSTUP DO ZEMĚ, DEVIZOVÉ PODMÍNKY PODMÍNKY PRO VSTUP DO ZEMĚ, DEVIZOVÉ PODMÍNKY BULHARSKO Podmínky cestování po EU: Občanský průkaz slouží jako cestovní doklad pouze pro jeho držitele. Pokud tedy rodič cestuje pouze s občanským průkazem

Více

Zavazadla, kočárky a dětské sedačky v letadle

Zavazadla, kočárky a dětské sedačky v letadle Poslední aktualizace: 28.06.2017 Zavazadla, kočárky a dětské sedačky v letadle Zavazadla pro děti na palubě letadla Pro děti do dvou let věku, které cestují na klíně rodičů a jejichž let stojí 0-20 % ceny

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. Úvod Cestovní agentura SunnyTours IC 752 393 88 Kaprova 14 110 00 Praha (dále jen CA SunnyTours ) je oprávněna jako smluvní partner nabízet a zprostředkovávat zájezdy, ubytování,

Více

POKYNY A ODBAVENÍ KLIENTA

POKYNY A ODBAVENÍ KLIENTA Odbavení klienta - rez. číslo: 1505279 - Tomáš Michalčík, Roosveltova 119, 77900 Olomouc POKYNY A ODBAVENÍ KLIENTA Milí klienti, děkujeme Vám, že jste si vybrali zájezd pořádaný cestovní kanceláří ALEXANDRIA.

Více

POKYNY K VAŠEMU ZÁJEZDU DO BULHARSKA

POKYNY K VAŠEMU ZÁJEZDU DO BULHARSKA POKYNY K VAŠEMU ZÁJEZDU DO BULHARSKA Vážení klienti, děkujeme vám, že jste se při výběru dovolené rozhodli pro naši cestovní kancelář. Dovolte, abychom Vám před cestou poskytli několik základních informací,

Více

Shrnutí práv cestujících v autobusové a autokarové dopravě 1

Shrnutí práv cestujících v autobusové a autokarové dopravě 1 Shrnutí práv cestujících v autobusové a autokarové dopravě 1 Nařízení (EU) č. 181/2011 (dále jen nařízení") vstoupilo v platnost dne 1. března 2013. Toto nařízení stanoví minimální soubor práv cestujících

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY ÚČASTI NA ZÁJEZDECH OBECNÉ ZÁSADY

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY ÚČASTI NA ZÁJEZDECH OBECNÉ ZÁSADY VŠEOBECNÉ PODMÍNKY ÚČASTI NA ZÁJEZDECH OBECNÉ ZÁSADY Nowa Itaka sp. z. o. o. se sídlem v Opoli, dále jen "cestovní kancelář", si dává za cíl poskytovat zákazníkům optimální podmínky rekreace v rámci zájezdů.

Více

FUNERMOSTRA VALENCIA - 2013

FUNERMOSTRA VALENCIA - 2013 FUNERMOSTRA VALENCIA - 2013 UBYTOVÁNÍ Ubytování je zajištěno ve čtyřhvězdičkovém hotelu. Cena obsahuje snídaní a veškeré poplatky a je stejná pro oba hotely. Oba hotely jsou luxusní a blízko turistický

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme AGRITECH 2015 SPECIALIZOVANÁ MISE SPOJENÁ S NÁVŠTĚVOU MEZINÁRODNÍHO VELETRHU, B2B WORKSHOPEM A DALŠÍM ODBORNÝM PROGRAMEM Datum konání: 26. 1.5. 2015 Obor: Zemědělství

Více

Rychle. Pohodlně. Bezhotovostně.

Rychle. Pohodlně. Bezhotovostně. DOPRAVNÍ PODNIK MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ, a.s. Rychle. Pohodlně. Bezhotovostně. ...je služba Dopravního podniku města Hradce Králové, a.s. (DPmHK, a.s.) a je možné ji používat ve všech prostředcích hromadné

Více

Shrnutí práv cestujících v autobusové a autokarové dopravě 1

Shrnutí práv cestujících v autobusové a autokarové dopravě 1 Shrnutí práv cestujících v autobusové a autokarové dopravě 1 Nařízení (EU) č. 181/2011 (dále jen nařízení ) vstoupilo v platnost dne 1. března 2013. Toto nařízení stanoví minimální soubor práv cestujících

Více

Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik)

Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Objevte s námi sluncem zalité pláže tropického Karibiku. Plavbu započneme v Miami, ze kterého

Více

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace*****

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,22 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel leží v Emirátu Abu Dhabi, jedná se o jeden z nejluxusnějších a nejkrásnějších hotelů oblasti.

Více

Průvodce cestovním pojištěním

Průvodce cestovním pojištěním Průvodce cestovním pojištěním PROČ je VÝHODNÉ uzavřít cestovní pojištění v Union pojišťovně? Protože jsme ODBORNÍKY na cestovní pojištění Union pojišťovna je uznávaným specialistou na cestovní pojištění,

Více

Historie vzniku. Principy fungování

Historie vzniku. Principy fungování Nízkonákladová letecká společnost (angl. low- cost airline, low-cost carrier, discount airline) může být definována jako letecká společnost, jejíž marketingová strategie je založena na nízkých cenách služeb

Více

Vaše práva. v letecké dopravě. Příručka pro cestující. Jak vybrat. Co dělat při. vhodný tarif leteckou společnost

Vaše práva. v letecké dopravě. Příručka pro cestující. Jak vybrat. Co dělat při. vhodný tarif leteckou společnost Příručka pro cestující Evropské spotřebitelské centrum ČR Vaše práva v letecké dopravě Evropské spotřebitelské centrum ČR Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 tel.: +420 296 366 155 esc@coi.cz, www.evropskyspotrebitel.cz

Více

Vážení přátelé, Partnerem projektu Colours bez bariér je Nadace OKD.

Vážení přátelé, Partnerem projektu Colours bez bariér je Nadace OKD. Vážení přátelé, v rámci projektu Colours bez bariér, který je pořádán v rámci 12. ročníku hudebního festivalu Colours of Ostrava (18. 21. července) již potřetí, si Vás dovolujeme informovat o servisu,

Více

Problematiky přepravy osob s omezenou mobilitouv letecké dopravě Problematiky přepravy osob s omezenou mobilitouv letecké dopravě

Problematiky přepravy osob s omezenou mobilitouv letecké dopravě Problematiky přepravy osob s omezenou mobilitouv letecké dopravě Problematiky přepravy osob s omezenou mobilitouv letecké dopravě Problematiky přepravy osob s omezenou mobilitouv letecké dopravě Ing.Michal Červinka Ph.D. Ing. Michal Červinka, Ph.D. Legislativní rámec

Více

Vaše práva. v letecké dopravě. Příručka pro cestující. Jak vybrat. Co dělat při. vhodný tarif leteckou společnost

Vaše práva. v letecké dopravě. Příručka pro cestující. Jak vybrat. Co dělat při. vhodný tarif leteckou společnost Příručka pro cestující Vaše práva v letecké dopravě Evropské spotřebitelské centrum ČR Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 tel.: +420 296 366 155 esc@coi.cz, www.coi.cz/esc Leták vydalo Evropské spotřebitelské

Více

Vzory jízdních dokladů ČD. platných na autobusové lince AE

Vzory jízdních dokladů ČD. platných na autobusové lince AE Vzory jízdních dokladů ČD platných na autobusové lince AE Stav k 15. 6. 2014 POSTUP PŘI KONTROLE JÍZDNÍCH DOKLADŮ 3 1. JÍZDENKY VYSTAVENÉ NA STANDARDNÍCH TISKOPISECH 3 1.1 Jednosměrná jízdenka pro všechny

Více

nejlepší ceny záruka Obecné podmínky a ustanovení

nejlepší ceny záruka Obecné podmínky a ustanovení Provádějte své hotelové rezervace bez napětí a s jistotou, že jste nakoupili výhodně. Díky naší garanci nejlepší ceny ušetříte při přímé rezervaci požadovaného Vienna International Hotelu kromě času také

Více

PŘÍRUČKA KLIENTA. www.medicover.cz

PŘÍRUČKA KLIENTA. www.medicover.cz PŘÍRUČKA KLIENTA www.medicover.cz Vážení klienti, velice si ceníme Vašeho zájmu o služby společnosti Medicover a dovolte nám, abychom Vám jako novému klientovi Medicover představili. Medicover je zákaznicky

Více

Potápěčské safari v Egyptě v Rudém moři

Potápěčské safari v Egyptě v Rudém moři Potápěčské safari v Egyptě v Rudém moři JIŽNÍ CESTA - HLUBOKÝ JIH St. JOHNS - ABU FANDÍRA Termín: 4. 11. května 2019 Cena: 30 900,-Kč Rádi bychom Vás pozvali na týdenní plavbu jižní trasa - hluboký jih.

Více

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o.

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. I. Úvodní ustanovení Cestovní kancelář Sunatur s.r.o. (dále jen "CK Sunatur") nabízí jak vlastní zájezdy, tj. zájezdy

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá!

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Fortuna West 3 *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole LIDEN & DENZ Moskva, Rusko

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole LIDEN & DENZ Moskva, Rusko JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

KANÁRSKÉ OSTROVY 7/14 DENNÍ

KANÁRSKÉ OSTROVY 7/14 DENNÍ CENÍK ZÁJEZDŮ LÉTO 2014 KANÁRSKÉ OSTROVY 7/14 DENNÍ NOVINKY! 2 TÝDNĚ STŘEDA A SOBOTA 2 TÝDNĚ PONDĚLÍ A PÁTEK 1 TÝDNĚ ČTVRTEK 1 TÝDNĚ ÚTERÝ Platnost ceníku od 1. 5. 2014 SLAVTE S NÁMI NA KANÁRECH! Důležité

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE K PRODEJI TOUR OPERÁTORŮ PATŘÍCÍCH DO SKUPINY THOMAS COOK

ZÁKLADNÍ INFORMACE K PRODEJI TOUR OPERÁTORŮ PATŘÍCÍCH DO SKUPINY THOMAS COOK ZÁKLADNÍ INFORMACE K PRODEJI TOUR OPERÁTORŮ PATŘÍCÍCH DO SKUPINY THOMAS COOK Skupina Thomas Cook je druhým největším turistickým koncernem v Evropě. V roce 2012 zajistila celosvětově SKUPINA Thomas Cook

Více

ABSOLUTORIUM. Témata pro teoretickou zkoušku z odborných předmětů

ABSOLUTORIUM. Témata pro teoretickou zkoušku z odborných předmětů ABSOLUTORIUM Témata pro teoretickou zkoušku z odborných předmětů Předmět: Technika služeb cestovního ruchu Studijní skupina: 4. VOŠ ds Školní rok: 2014/2015 l. Význam ubytovacích služeb ve vztahu k CR.

Více

INFORMACE K CESTOVNÍMU POJIŠTĚNÍ PRO KLIENTY CK I-TRAVEL s.r.o.

INFORMACE K CESTOVNÍMU POJIŠTĚNÍ PRO KLIENTY CK I-TRAVEL s.r.o. INFORMACE K CESTOVNÍMU POJIŠTĚNÍ PRO KLIENTY CK I-TRAVEL s.r.o. Cestovní pojištění TRAVEL GUARD zajišťujeme ve spolupráci s AIG pojišťovnou. S pojištěním TRAVEL GUARD garantujeme zajištění Vaší bezstarostné

Více

VISA ONLINE Postup pro online vyžádání víza do Spojených arabských emirátů přes www.emirates.com

VISA ONLINE Postup pro online vyžádání víza do Spojených arabských emirátů přes www.emirates.com VISA ONLINE Postup pro online vyžádání víza do Spojených arabských emirátů přes www.emirates.com Od 10. května mohou cestující společnosti Emirates z 35 zemí světa žádat o víza do UAE online prostřednictvím

Více

SMLOUVA O LETECKÉ PŘEPRAVĚ č. 1170/11/KLE

SMLOUVA O LETECKÉ PŘEPRAVĚ č. 1170/11/KLE SMLOUVA O LETECKÉ PŘEPRAVĚ č. 1170/11/KLE uzavřená za níže uvedených podmínek a v souladu s příslušnými právními předpisy mezi smluvními stranami 1. Smluvní strany: Travel Service, a.s. se sídlem Janáčkovo

Více

pro pojištění účastníků zahraničních zájezdů (smlouva typu 721)

pro pojištění účastníků zahraničních zájezdů (smlouva typu 721) Rozsah Limity Cena ROZSAH POJIŠTĚNÍ A LIMITY POJISTNÉHO PLNĚNÍ pro pojištění účastníků zahraničních zájezdů (smlouva typu 721) Balíček pojištění A 25 nebo A 75 - komplexní pojistná ochrana 1. pojištění

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

Bezpečnostní pravidla EU v oblasti tekutin, aerosolů a gelů

Bezpečnostní pravidla EU v oblasti tekutin, aerosolů a gelů Bezpečnostní pravidla EU v oblasti tekutin, aerosolů a gelů Omezení množství přepravovaných tekutin, aerosolů a gelů v kabinových zavazadlech platí pro všechny cestující odlétající ze zemí EU nebo transferující

Více

Rozpis Tio Milla 2018 Nynäshamn (Švédsko)

Rozpis Tio Milla 2018 Nynäshamn (Švédsko) Rozpis Tio Milla 2018 Nynäshamn (Švédsko) 20.4.2018 29.4.2018 Závodníci a trenéři TioMila 2018: Sestava je již potvrzená. Doprava tam: Pátek 20.4.2018 Praha letiště (Nejpozději do 10:00 hodin ) doprava

Více

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI*****

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** EGYPT HURGHADA : Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** Poloha: Luxusní hotel se nachází v oblasti Makadi Bay v části patřící národnímu parku, přímo u široké písečné pláže s korálovým podložím v zálivu Sharm

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti ELMONTEX a.s.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti ELMONTEX a.s. Všeobecné obchodní podmínky společnosti ELMONTEX a.s. Článek 1. Úvodní ustanovení 1.1.1 Společnost ELMONTEX a.s. je vykonavatel a sprostředkovatel leteckých zážitků (vyhlídkových a zážitkových letů), poskytuje

Více

Tipy pro cestovatele. Poslední aktualizace: 19.05.2015. 1. esky.cz 2. Tipy pro cestovatele

Tipy pro cestovatele. Poslední aktualizace: 19.05.2015. 1. esky.cz 2. Tipy pro cestovatele Poslední aktualizace: 19.05.2015 1. esky.cz 2. Tipy pro cestovatele Tipy pro cestovatele Letenky Zavazadla Zavazadla: Rozměry a hmotnost Co si můžete vzít do letadla? Jak sbalit příruční zavazadlo do letadla?

Více

Seriál o Schengenu na stránkách týdeníku Veřejná správa. ČR v Schengenu: Cestování po Evropě volnou cestou

Seriál o Schengenu na stránkách týdeníku Veřejná správa. ČR v Schengenu: Cestování po Evropě volnou cestou Díl XII. vyšlo 12.12.2007 (č. 0) ČR v Schengenu: Cestování po Evropě volnou cestou Českou republiku dělí od vstupu do schengenského prostoru několik posledních dní. Již před Vánocemi bude možné překračovat

Více

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře ALEX na rok 2009

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře ALEX na rok 2009 Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře ALEX na rok 2009 1. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné smluvní podmínky jsou platné pro všechny zájezdy a služby cestovního ruchu společnosti Alex, cestovní

Více

I. Úvodní ustanovení. II. Přeprava cestujících

I. Úvodní ustanovení. II. Přeprava cestujících Smluvní přepravní podmínky společnosti Autokarem.cz s.r.o., IČ 255 27 215, se sídlem Brno, Okružní 783/39, PSČ 638 00 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně v oddíle C, vložce 30369 I. Úvodní

Více

ZAHÁJENÍ TURISTICKÉ SEZÓNY 2017

ZAHÁJENÍ TURISTICKÉ SEZÓNY 2017 Ministerstvo zahraničních věcí ČR ZAHÁJENÍ TURISTICKÉ SEZÓNY 2017 Tisková konference 7. června 2017 Účastníci tiskové konference Lubomír ZAORÁLEK, ministr zahraničních věcí Martin Smolek, náměstek pro

Více

aneb váš báječný členský benefit s CK ALEX Dopřejte si dovolenou, jakou jste nezažili léta

aneb váš báječný členský benefit s CK ALEX Dopřejte si dovolenou, jakou jste nezažili léta Pohodová dovolená 2012 aneb váš báječný členský benefit s CK ALEX Dopřejte si dovolenou, jakou jste nezažili léta Jaké jsou hlavní přednosti benefitu? USPOŘÍTE I TISÍCE Kč díky této vaší exkluzivní členské

Více

LETNÍ TURISTICKÁ SEZONA 2008

LETNÍ TURISTICKÁ SEZONA 2008 Company LOGO LETNÍ TURISTICKÁ SEZONA 2008 Tisková konference 13.6.2008 LETNÍ TURISTICKÁ SEZONA 2008 Účastníci tiskové konference: PhDr. Jan Kohout»Náměstek ministra zahraničních věcí JUDr. Jaroslav Horák»

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Čl. I Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky upravují práva a povinnosti Cestujícího a společnosti DCS Praha, s.r.o., se sídlem Praha 1, City Center Praha, Klimentská

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ Všeobecné smluvní podmínky Trends & Events s.r.o., se sídlem Tobrucká 713/25, 160 00 Praha 6, IČO 289 52 481 DIČ CZ28952481 jsou platné pro všechny zájezdy a jednotlivé služby cestovního

Více

Cestování dítěte letadlem bez doprovodu

Cestování dítěte letadlem bez doprovodu 1. esky.cz 2. Rady cestujícím Rady cestujícím Poslední aktualizace: 19.05.2015 Letenky Zavazadla Těhotenství a let letadlem Dítě v letadle Cestování dítěte letadlem bez doprovodu Letenka pro dítě a nemluvně

Více

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 Kypr je ostrov s nejkrásnějšími písčitými plážemi v Evropě. Letos zde organizujeme výukový kemp plážového volejbalu ve spojení s dovolenou u moře. Termíny jsme

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole DID DEUTSCH-INSTITUT Hamburg, Německo

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole DID DEUTSCH-INSTITUT Hamburg, Německo JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR

PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR V Praze dne 26.12.2017 PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR Srí Lanka Platnost minimálně 6 měsíců v den příjezdu na Srí Lanku. 3 možnosti, jak získat turistické vízum (pro pobyty do 30 dnů):

Více

PARTNERSKÝ EXTRANET na www.canariatravel.cz - MANUÁL

PARTNERSKÝ EXTRANET na www.canariatravel.cz - MANUÁL PARTNERSKÝ EXTRANET na www.canariatravel.cz - MANUÁL 1. Vstup do partnerské sekce Zde se nachází vstup pro provizní prodejce do partnerské sekce. 2. Přihlášení Zde se zadává Uživatelské jméno a Heslo pro

Více

KANÁRSKÉ OSTROVY CENÍK ZÁJEZDŮ ZIMA 2013/2014. Platnost ceníku od 15. 11. 2013. Největší specialista na Kanárské ostrovy

KANÁRSKÉ OSTROVY CENÍK ZÁJEZDŮ ZIMA 2013/2014. Platnost ceníku od 15. 11. 2013. Největší specialista na Kanárské ostrovy KANÁRSKÉ OSTROVY CENÍK ZÁJEZDŮ ZIMA 2013/2014 Platnost ceníku od 15. 11. 2013 NOVINKA! odlety na pondělí a pátek. VÍCE na www.canariatravel.cz Největší specialista na Kanárské ostrovy CENY ZÁJEZDU ZAHRNUJÍ

Více

BULHARSKO po slevě 7%

BULHARSKO po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 9.6. 17.6.2015 V ceně : 8. 361,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Doprava kombinovaná

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

Výše některých správních poplatků podle zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, v platném znění

Výše některých správních poplatků podle zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, v platném znění Výše některých správních poplatků podle zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, v platném znění Občanství (položka 8) a) Vydání osvědčení nebo potvrzení o státním občanství České republiky - Kč

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Florencie, Itálie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Florencie, Itálie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM

POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM Cestovní pojištění... 2 Platnost pojištění... 2 Kdo je pojištěn... 2 Aktivace pojištění... 2 Úhradou nákladů na cestu se rozumí:... 2 Cestovní pojištění k platebním kartám

Více

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře HORIZONT TRAVEL, s.r.o. pro ubytování v apartmánech Cihlářka Krkonoše

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře HORIZONT TRAVEL, s.r.o. pro ubytování v apartmánech Cihlářka Krkonoše Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře HORIZONT TRAVEL, s.r.o. pro ubytování v apartmánech Cihlářka Krkonoše Vážení zákazníci, děkujeme Vám za projevenou důvěru a za to, že jste vložili Vaši dovolenou

Více

Smluvní přepravní podmínky platné pro spoje společnosti STUDENT AGENCY k.s., která provozuje autobusové linky pod značkou RegioJet

Smluvní přepravní podmínky platné pro spoje společnosti STUDENT AGENCY k.s., která provozuje autobusové linky pod značkou RegioJet Smluvní přepravní podmínky platné pro spoje společnosti STUDENT AGENCY k.s., která provozuje autobusové linky pod značkou RegioJet STUDENT AGENCY k.s., nám. Svobody 17, 602 00 Brno, IČO 25317075 vydává

Více

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Pauserová. Dostupné z www.soes.cz.

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Pauserová. Dostupné z www.soes.cz. Číslo projektu Název školy Předmět Tematický okruh CZ.1.07/1.5.00/34.0852 Střední škola cestovního ruchu, s. r. o., Benešov Technika cestovního ruchu Pasové a vízové služby Téma Ročník Autor Pasové a vízové

Více

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ MAR DEL SUR 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-10.03.2017

Více

při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK STRAVA, Balkanbus s.r.o

při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK STRAVA, Balkanbus s.r.o Balkanbus s.r.o. Smlouva o obchodním zastoupení při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK STRAVA, Balkanbus s.r.o Smluvní strany: CK STRAVA, Balkanbus s.r.o. (dále jen CK) Se sídlem: Havlíčkova 99, Blučina

Více

LETIŠTNÍ CENÍK S PLATNOSTÍ OD do

LETIŠTNÍ CENÍK S PLATNOSTÍ OD do LETIŠTNÍ CENÍK S PLATNOSTÍ OD 26. 3. 2017 do 24. 3. 2018 Letištní ceník obsahuje principy poplatkové politiky na období od 26. 3. 2017 do 24. 3. 2018. Proces projednávání a konzultací letištního ceníku

Více

Revize práv cestujících v letecké dopravě časté otázky

Revize práv cestujících v letecké dopravě časté otázky EVROPSKÁ KOMISE MEMO Brusel 13. března 2013 Revize práv cestujících v letecké dopravě časté otázky Jak vypadá současná situace? Úspěch Evropy při zajišťování a dodržování práv cestujících je jedním ze

Více

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře America Tours v. o. s.

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře America Tours v. o. s. Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře America Tours v. o. s. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře America Tours v. o. s. (dále jen Podmínky) jsou platné pro všechny

Více

Rozbalení. Připojení napájecího kabelu. Prvotní nastavení zařízení

Rozbalení. Připojení napájecího kabelu. Prvotní nastavení zařízení Rozbalení Při rozbalování krabice od EET boxu si nejdřív zkontrolujte všechny požadované položky potřebné k provozu (Asus ZenPad včetně kabeláže, hliníkový stojánek a mobilní tiskárna). Připojení napájecího

Více

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu 1. Alexandria Bonus Klub (dále jen ABK) je určen pro stálé zákazníky cestovní kanceláře Alexandria. Jeho cílem je nabídnout a poskytnout stálým zákazníkům souhrn

Více

Kanárské ostrovy nabízí po celý rok vyrovnané klima.

Kanárské ostrovy nabízí po celý rok vyrovnané klima. Kanárské ostrovy nabízí po celý rok vyrovnané klima. Průměrná denní teplota v jednotlivých měsících: leden 21 C, únor 23 C, březen 23 C, duben 22 C květen 24 C, červen 26 C, červenec 28 C, srpen 27 C září

Více