Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období"

Transkript

1 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období Místo a termín: Pardubice, ; čas jednání 10:00-15:45 Přítomni: M. Komárek, M. Hušek, R. Novák, P. Ticháček, D. Kantor Omluven: --- Hosté: T. Březina, E. Králová Program 1) Zahájení a schválení programu jednání 2) Kontrola zápisu, usnesení a plnění úkolů z jednání ) Informace z činnosti a plán práce jednotlivých oblastí 4) Ekonomika a hospodaření 5) MS 2017 Pardubice, ČR 6) MS juniorů 2016 Sheffield 7) Analýza činnosti HT 8) Analýza oblasti soutěžního hokejbalu 9) Strategie podpory RSHb 10) Různé 11) Závěr 1) Zahájení a schválení programu jednání Předseda ČMSHb M. Komárek přivítal všechny přítomné a konstatoval, že jednání předsednictva ČMSHb je usnášeníschopné. Předsednictvo ČMSHb následně schválilo jednomyslně program jednání. 2) Kontrola zápisu, usnesení a plnění úkolů z jednání Předsednictvo ČMSHb schválilo zápis z jednání z bez připomínek. Předsednictvo ČMSHb projednalo uložené úkoly z minulého zasedání předsednictva ČMSHb. M. Komárek informoval o odeslání objednávky na realizaci rozšíření Informačního systému ČMSHb v souladu se schváleným dokumentem z Předsednictvo ČMSHb rozhodlo o odvolání D. Kuny z funkce předsedy TMK. Otázka budoucího směřování TMK je řešena v bodě 8). Předsednictvo vzalo na vědomí výsledek internetového hlasování. Internetového hlasování číslo 02/2016 bylo vyhlášeno a bylo ukončeno (20:01) a to v jednom bodu. Do hlasování se zapojilo všech pět členů předsednictva. 01. Ustanovení Odvolací komise ČMSHb předkladatel: Martin Komárek návrh: Návrh na složení OK s mandátem pro případy došlé do JUDr. Karel Poupě, Tomáš Březina, Hanuš Kovárník

2 3) Informace z činnosti jednotlivých oblastí Zástupci jednotlivých oblastí předložili zprávy o činnosti od posledního zasedání předsednictva. Předsednictvo ČMSHb vzalo na vědomí všechny předložené zprávy a zároveň schválilo předložená usnesení: Předseda svazu Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu Předsedy svazu z činnosti za uplynulé období. Oblast regiony Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu P. Ticháčka a M. Komárka o přípravě setkání ÚRSHb v Lovosicích Oblast média a marketing Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu D. Kantora z činnosti za uplynulé období. Schvaluje příspěvek ve výši CZK na konto Výboru dobré vůle Nadace Olgy Havlové - příspěvek na rehabilitační pobyt Adélky u moře. Stejnou částku věnovali účastníci návštěvy pořadu Snídaně s Novou. Částka je uvolněna z pravomoci předsednictva (5 pro 0 proti 0 zdržel se). Schvaluje odměnu za mediální zajištění redakce při MS juniorů ve výši: Filip Červinka CZK, Pavel Schröfel CZK, Martin Přidal CZK a za výrobu 20 minutového dokumentu CZK z pravomoci předsednictva (5 pro 0 proti 0 zdržel se). D. Kantor informoval, že přenos jednoho ze zápasů CCM extraligy na SPORT 5 bude realizován na jaře Předsednictvo ČMSHb schvaluje použití finančních prostředků na realizaci jednoho dílu hokejbal TV z rozpočtu MS. Po realizaci proběhne vyhodnocení a rozhodne se o dalším způsobu realizace a financování (4 pro 0 proti 1 zdržel se (Hušek)). Předsednictvo ČMSHb uložilo D. Kantorovi zpracovat analýzu výdajů střediska Média a marketing za období Oblast mládež a ženský hokejbal Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu M. Komárka z činnosti za uplynulé období. Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu o CTM, HCŽ a organizaci HPD na vědomí. Schválena odměnu pro M. Komárka CZK za organizaci kempu talentované mládeže (4 pro 0 proti 1 zdržel se (Komárek)). Schválen dokument vyhlášení projektu Školní set (5 pro 0 proti 0 zdržel se). Schválena data konání HCŽ , CTM U a CTM U s místem konání v Litomyšli. (5 pro 0 proti 0 zdržel se). Předsednictvo ČMSHb schvaluje dovybavení kempů pro rok 2017 o nové tréninkové pomůcky a sportovní vybavení ve výši CZK. (5 pro 0 proti 0 zdržel se). Oblast mezinárodní hokejbal a významné akce v ČR Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu P. Ticháčka z činnosti za uplynulé období. Schvaluje odměnu pro M. Komárka CZK garant tří akcí HT (4 pro 0 proti 1 zdržel se (Komárek)). Schvaluje odměnu pro M. Huška CZK garant dvou akcí HT (4 pro 0 proti 1 zdržel se (Hušek)).

3 Oblast reprezentace a ISBHF Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu R. Nováka z činnosti za uplynulé období. Schválení odměny pro realizační týmy U20, U18, U16 a U14 v celkové výši CZK (5 pro 0 proti 0 zdržel se). Schválení odměny pro R. Nováka za organizaci výpravy na MSJ v Sheffieldu ve výši CZK (4 pro 0 proti 1 zdržel se (Novák)). Schválení částky CZK pro HBC Prachatice podpora účasti na WCC v Heilbronu (5 pro 0 proti 0 zdržel se). Oblast soutěžní hokejbal Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu M. Huška z činnosti za uplynulé období. Předsednictvo ČMSHb schválilo změnu článku 2, odst. 5 a) DŘ (5 pro 0 proti 0 zdržel se). článek 2, odst. 5 a) DŘ Původní znění: a) Termínovaný trest zastavení činnosti na určitou dobu. Termínovaný trest ZČ se vztahuje na celé období a všechna utkání hraná v době trestu včetně přátelských. Termínovaný trest je možno uložit na celkovou dobu od 6 do 18 měsíců a je možné ho nejvýše jednou přerušit na mimosezónní období. Doba přerušení se nezapočítává do délky trestu. Nové znění: a) Termínovaný trest zastavení činnosti na určitou dobu. Termínovaný trest ZČ se vztahuje na celé období a všechna utkání hraná v době trestu, včetně přátelských. Termínovaný trest je možno uložit na celkovou dobu, odpovídající platnému sazebníku trestů DŘ pro daný druh přestupku a je možné ho nejvýše jednou přerušit na mimosezónní období. Doba přerušení se nezapočítává do délky trestu. 4) Ekonomika a hospodaření E. Králová informovala o výsledku hospodaření ČMSHb k Předsednictvo ČMSHb vzalo zprávu na vědomí. T. Březina informoval o výsledku hospodaření Sport Marketing spol. s r.o. k Předsednictvo ČMSHb vzalo zprávu na vědomí. 5) MS 2017 Pardubice V návaznosti na změnu předsedy ČMSHb schválilo Předsednictvo ČMSHb změnu na pozici předsedy organizačního výboru MS. Novým předsedou organizačního výboru byl schválen M. Komárek, členy organizačního výboru jsou J. Kozel, T. Březina, R. Novák, M. Drenko, R. Mašík, D. Kantor a P. Ticháček. M. Komárek informoval Předsednictvo ČMSHb o jednání organizačního výboru MS 2017, který zasedal v Pardubicích dne Předsednictvo ČMSHb vzalo jeho zprávu na vědomí. Předsednictvo ČMSHb rozhodlo, že merchandising MS bude řešen prostřednictvím externí firmy, která bude vybrána ve výběrovém řízení.

4 6) MS juniorů Sheffield R. Novák informoval o účasti reprezentačních týmů na MSJ v Sheffieldu. Předsednictvo ČMSHb vzalo jeho zprávu i zprávy jednotlivých RT na vědomí. Kladně vyhodnotil vzájemnou spolupráci a komunikaci jednotlivých realizačních týmů, ke které přispěli všechny týmy bez rozdílu. Před MS, v jeho průběhu i těsně po jeho skončení byla komunikace na vynikající úrovni a lze ji hodnotit pozitivně. Dále ocenil práci masérů (fyzioterapeutů) Michala Válka a Evžena Buščíka. Přínos pro jednotlivé reprezentace ve svých zprávách kladně hodnotí všechny RT. V následujícím cyklu navrhuje rozšíření realizačních týmů mládežnických reprezentací na čtyři osoby. Čtvrtá osoba by měla být schopna zdravotní pomoci hráčům. Za velký nedostatek neexistenci materiálu upravujícího odpovědnost RT za osoby mladší 18 let. Na závěr své zprávy poděkoval všem hráčům, trenérům a členům realizačních týmů za reprezentaci ČR a příkladnou spolupráci. V souladu se směrnicí o jmenování realizačních týmů pověřilo Předsednictvo ČMSHb M. Komárka a R. Nováka zpracováním návrhů na složení realizačních týmů reprezentací U20, U18, U16 a U14. 7) Analýza činnosti HT P. Ticháček informoval Předsednictvo ČMSHb o činnosti Hokejbal týmu. Předsednictvo ČMSHb vzalo jeho zprávu na vědomí. Přehled akcí organizovaných Hokejbal týmem Semifinálový turnaj EX MD Česká Lípa Finálový turnaj MČR SŽ Příbram Finálový turnaj MČR žen Turnov Finálový turnaj EX MD Světlá nad Sázavou Český pohár 2016 České Budějovice Turnaj krajských výběrů U15 Dvůr Králové nad Labem Připravované akce Turnaj krajských výběrů žen Ostrava Poruba Československý superpohár 2016 Pardubice, Polabiny Projekt Hokejbal tým v jarní části sezóny 2015/2016 organizoval první akce a ověřoval tak v praxi většinu definovaných postupů. Na základě získaných zkušeností provede vedení Hokejbal týmu jejich aktualizaci. Dopad projektu Hokejbal tým proběhl v souladu s očekáváními. Hokejbal se objevil v místech pečlivě vybraných z pohledu rozvojových aktivit ČMSHb. Vedení Hokejbal týmu bude v těchto aktivitách a strategii i nadále pokračovat. Český pohár 2017 bude v rozpočtu pro příští rok řešen v rámci střediska Hokejbal tým, jehož garantem je P. Ticháček. 8) Analýza oblasti soutěžního hokejbalu M. Hušek předložil návrh na změny ve struktuře oblasti soutěžního hokejbalu. A - Období od do zrušit v uspořádání soutěžního hokejbalu nadřazení STK ostatním odborným komisím STK postavit na roveň ostatním komisím s tím, že uvnitř STK budou dvě složky:

5 o Ligová stávající uspořádání a obsahová náplň, dohled současného předsedy STK. o Technická náplň popsána v samostatném dokumentu pro Předsednictvo ČMSHb. TMK vyjmout z STK, i z oblasti soutěžního hokejbalu, nejde o soutěžní komisi, ale o metodickou. Po konzultaci s předsedou Komise mládeže vytvořit nově nazvanou Komise mládeže a metodiky. o Mládež stávající uspořádání a obsahová náplň o Metodika stanovení priorit, vedoucích k zdokonalení výchovy a vzdělávání trenérů DK, KR a KD ponechat ve stávající podobě. B - Období od do (prosinec 2016 by měl sloužit k vyhodnocení uskutečněných změn, k aktualizacím statutů současných a nových komisí, popř. k personálnímu složení apod.) V oblasti STK zřídit dvě samostatné komise se svými předsedy. o Ligovou již zcela samostatně fungující bez dohledu současného předsedy STK a o Technickou event. rozšířit, či upravit pracovní náplň komise oproti počátečnímu období V oblasti KR zvážit a s předsedou KR konzultovat případné začlenění KD do KR, přičemž předseda KD by byl řádným členem KR s odpovědností za činnost delegátů, popř. další činnosti. V oblasti KM zvážit znovurozdělení na KM a TMK toto ale až ve druhé polovině roku 2017 nebo spíše až od r dle vyhodnocení opatření za období , resp Komise soutěžního hokejbalu (STK, DK, KR a KD) budou přímo spadat pod člena Předsednictva ČMSHb pro oblast soutěžního hokejbalu, jím budou metodicky vedeny, globálně úkolovány a kontrolovány nikoli však přímo řízeny. Předsednictvo ČMSHb předložený návrh změn schválilo a uložilo M. Huškovi materiál dále rozpracovat s konkrétními postupnými kroky realizace. M. Hušek bude na dalších jednáních předsednictva předkládat průběžné informace o realizaci a výsledcích změn. 9) Strategie podpory RSHb M. Komárek představil strategii podpory a činnosti RSHb do roku Zástupci RSHb budou s materiálem seznámeni na zasedání RSHb v sobotu v Lovosicích. Harmonogram realizace 08/16 - úvodní představení na jednání RSHb 09-10/16 - rozbor dokumentu s RSHb + zapracování připomínek 11/16 - schválení dokumentu 01-12/17 - realizace strategie

6 10) Různé Předsednictvo ČMSHb projednalo smlouvu o spolupráci s O. Průšou a konstatovalo, že má zájem o pokračování spolupráce na základě stávající smlouvy. Zároveň pověřilo M. Komárka a M. Huška jednat o aktualizaci smlouvy pro příští rok. Předsednictvo ČMSHb projednalo smlouvu o spolupráci s M. Komárkem a odsouhlasilo její znění. hlasování: 4 pro 0 proti 1 zdržel se (Komárek), přítomno 5 11) Závěr Předseda ČMSHb M. Komárek poděkoval všem za účast a jednání předsednictva v čase 15:45 ukončil. Příští zasedání předsednictva se uskuteční ve čtvrtek od 10:00 hod. v Pardubicích.

7 Usnesení předsednictva ČMSHb z jednání dne Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí: zprávu o kontrole usnesení z minulého jednání výsledek internetového hlasování číslo 02/2016 zprávu o činnosti předsedy ČMSHb zprávu o činnosti za oblast regionů zprávu o činnosti za oblast média a marketing zprávu o činnosti za oblast mládež a ženský hokejbal zprávu o činnosti za oblast mezinárodní hokejbal a významné akce v ČR zprávu o činnosti za oblast reprezentace a ISBHF zprávu o činnosti za oblast soutěžní hokejbal zprávu o výsledku hospodaření ČMSHb k zprávu o výsledku hospodaření Sport Marketing spol. s r.o. k zprávu o činnosti Organizačního výboru MS 2017 zprávu o účasti na MSJ 2016 v Sheffieldu, včetně zpráv jednotlivých RT zprávu o činnosti HT strategii podpory a činnosti RSHb do roku Předsednictvo ČMSHb schvaluje: program jednání zápis z jednání z odvolání D. Kuny z funkce předsedy TMK příspěvek na konto Výboru dobré vůle Nadace Olgy Havlové odměny za mediální zajištění redakce při MS juniorů použití finančních prostředků na jeden díl Hb TV z rozpočtu MS odměnu pro M. Komárka za organizaci kempu talentované mládeže projekt Školní set data konání HCŽ, CTM U15 a CTM U19 v roce 2017 nákup vybavení pro kempy talentované mládeže odměnu pro M. Komárka - garant tří akcí HT odměnu pro M. Huška - garant dvou akcí HT odměny pro realizační týmy U20, U18, U16 a U14 odměnu pro R. Nováka vedoucí výpravy MSJ Sheffield podporu účasti HBC Prachatice na WCC v Heilbronu změnu Disciplinárního řádu - článek 2, odst. 5 a) změnu předsedy OV MS 2017 M. Komárek merchandising MS bude řešit externí firma, vybraná ve výběrovém řízení změny ve struktuře oblasti soutěžního hokejbalu smlouvu o spolupráci s M. Komárkem 3. Předsednictvo ČMSHb neschvaluje: ---

8 4. Předsednictvo ČMSHb ukládá: všem odborným komisím spolupracovat na projektu HCM na základě pokynů řídícího orgánu programu Centrum hokejbalové mládeže T: průběžně, Z: odborné komise průběžně kontrolovat průběh plnění projektů ÚRSHb, na které byla ze strany ÚRSHb poskytnuta dotace T: , Z: zasedání ÚRSHb dohled nad realizací rozšíření IS ČMSHb T: průběžně, informace na každém jednání předsednictva Z: O. Průša, T. Březina uzavřít smlouvu na realizaci rozšíření IS ČMSHb s fy. Yokosoft T: , Z: M. Komárek, T. Březina všem členům předsednictva zaslat připomínky k marketingové a mediální strategii ČMSHb T: průběžně, Z: předsednictvo navrhnout formát Českého poháru 2017 T: , Z: M. Hušek, P. Ticháček aktualizovat organizační strukturu a rozpočet MS T: , Z: M. Komárek připravit harmonogram (slepý rozpis) MS 2017 a zjistit maximální kapacitu počtu účastnických týmů MS T: , Z: T. Březina, R. Novák zajistit videomateriál ze zápasů MS juniorů v Anglii T: , Z: R. Novák zajistit zveřejnění zpráv realizačních týmů a vedoucího výpravy z MS juniorů v Anglii na webu ČMSHb T: , Z: R. Novák zpracovat harmonogram významných akcí v rámci ČR pro rok 2017 s ohledem na možnost marketingového využití T: , Z: P. Ticháček, D. Kantor zpracovat analýzu výdajů střediska Média a marketing pro období T: , Z: D. Kantor rozpracovat a učinit postupné kroky k realizaci změn ve struktuře oblasti soutěžního hokejbalu T: průběžně, informace na každém jednání předsednictva Z: M. Hušek

9 5. Předsednictvo ČMSHb pověřuje: M. Komárka a R. Nováka předložit návrh na složení RT reprezentací U20, U18, U16 a U14 D. Kantora ověřit cenu za výrobu hymny Rolba (s nebo bez DPH) D. Kantora předložit vhodné pojmenování pro svůj prezentační tým (není možné používat název Hokejbal tým ) E. Královu provést úhradu finančních prostředků až po dokončení příslušné práce, popřípadě v řádném výplatním termínu ČMSHb T. Březinu založit dropbox Předsednictvo ČMSHb M. Komárka a M. Huška jednat o aktualizaci smlouvy s O. Průšou pro příští rok 6. Předsednictvo ČMSHb stanovuje: Výdaje spojené s Českým pohárem 2017 budou v příštím rozpočtu ve středisku HT, jehož garantem je P. Ticháček Změna částek za odvedenou práci vyplácených v pravidelné frekvenci bude v budoucnu řešena schváleným usnesením Předsednictva ČMSHb. Zápis zpracoval: T. Březina Zápis ověřil: M. Komárek

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 08. 10. 2015; čas jednání 15:00-19:57 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák Omluven:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 11. 2015; čas jednání 15:00-19:30 Přítomni: J. Kozel (od 16:30), T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 04. 2016; čas jednání 15:00 20:00 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, P.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 06. 10. 2016; čas jednání 11:00-17:40 Přítomni: M. Komárek, M. Hušek, R. Novák, D. Kantor Omluven: P. Ticháček

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 4. 12. 2014; čas jednání 16:00-20:40 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Praha, 31. 08. 2015; čas jednání 09:05-12:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 6. 8. 2014; čas jednání 16:00-20:30 Přítomni: D. Kantor, M. Komárek, J. Kozel, T. Macko, R. Novák Omluveni:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Místo a termín: Plzeň, hotel Marriott, 23. 9. 2012; čas jednání 11:00-15:00 Přítomni: J. Kozel, J. Donauschachtl, V. Řezáč, J. Badzik,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Bratislava, hotel Premium, 27. 6. 2014; čas jednání 13:00-15:30 Přítomni: J. Kozel, M. Komárek, P. Novák, T. Macko,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha, 25. 04. 2014; Čas jednání: 16:00-18:30 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč (16:52 17:39), J. Donauschachtl, M. Edl,

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka, Josef Kozel Omluven: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb) 2. Rekapitulace

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 23.8.2017 v Pivovaru Žamberk Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb konané dne 17. 6. 2016 v Praze v Aule budovy ČUS na Strahově, čas jednání 18:05 23:35 Přítomni: viz prezenční listina (46 delegátů s hlasem rozhodujícím), Hosté: Schröfel,

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 8. 2017 v Praze Přítomni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Hanuš

Více

Úsek regionálních svazů

Úsek regionálních svazů Úsek regionálních svazů Jednání č. 1 pro rok 2017 Humpolec, Hotel Kotyza sobota 4.2.2017 ÚRSHb PROGRAM JEDNÁNÍ Úvodní blok - 1.část (10:00 12:00): 1. Setkání KM a regionálních KM resp. setkání LK a regionálních

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 13.1.2017 v Bělči nad Orlicí Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 12.10.2016 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček Omluven: Pavel Štefka Host:

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 1. 2014 v Brně Přítomni: Omluveni: Petr Vaňura, Naděžda Dobešová,

Více

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Datum: 27. 2. 2018 od 13.00 hodin, Sídlo ČUS, Praha 6 Přítomni: Z. Špaček - předseda VV, P. Bohumský, N. Endal, J. Brothánek

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni:

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni: Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 8 6. 12. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba p. Adámek, p. Bělka Hosté: p. Nosek

Více

Středočeský krajský volejbalový svaz Břevnovská 19, Praha 6 Břevnov. 5. informace o průběhu mistrovských soutěžích

Středočeský krajský volejbalový svaz Břevnovská 19, Praha 6 Břevnov. 5. informace o průběhu mistrovských soutěžích Středočeský krajský volejbalový svaz Břevnovská 19, 160 00 Praha 6 Břevnov Zápis č.2 ze zasedání výboru Středočeského konaného 10.5.2017 v Praze Přítomni: p. Jindřich Licek, Jiří Sloup, Daniel Rosenbaum,

Více

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová.

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Z á p i s ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně Přítomni: Omluveni: Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Kupová, Koblížek, John, Matyášová

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 21.6.2017 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Lukáš

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 14 30. 5. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka (do 12:15), p. Čurda (do 12:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bochnia, sl. Hapková

Více

Zásady pro činnost center talentované mládeže. PRVNÍ ČÁST Systém Regionálních házenkářských center

Zásady pro činnost center talentované mládeže. PRVNÍ ČÁST Systém Regionálních házenkářských center Zásady pro činnost center talentované mládeže Článek I Systém center talentované mládeže 1. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen MŠMT ) poskytuje dotaci v rámci Programu II Sportovně

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015

Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015 Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015 Přítomni: Petr Ditrich, Michal Hanuš, Pavel Jozek, Pavel Chadim, Marek Rejman, František Přibyl Jednání VV ČBA 29. 30. dubna v Praze. Schůze zahájena 29. dubna

Více

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha,

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, 10.6.2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Vladimír Haber, Miroslav Duda (do 20:30), Tomáš Augustýn, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Róbert

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12. 6. 2018 v Praze Přítomni: Omluveni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Lukáš

Více

ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu

ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu ČESKOMORAVSKÝ SVAZ HOKEJBALU ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu a) ZDROJE FINANCOVÁNÍ b) ČINNOSTI ČMSHb (střediska) ZDROJE PŘÍJMY VÝDAJE BILANCE 1 ČMSHb - vlastní zdroje

Více

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne 7.6.2010 v 18.00 hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Přítomno: 39 členů (viz příloha Prezenční listina) PROGRAM VALNÉ HROMADY: 1. Zahájení

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha-Strahov, 17. 2. 2013; čas jednání 9:00-16:00 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč, J. Badzik, J. Donauschachtl, P. Falta,

Více

Zápis KR KVV ČSLH Olomouc 20/2015 Strana 1 (celkem 5) čt - 19/ Vytvořil Zdeněk Konečný olomouckykraj.cslh.cz

Zápis KR KVV ČSLH Olomouc 20/2015 Strana 1 (celkem 5) čt - 19/ Vytvořil Zdeněk Konečný olomouckykraj.cslh.cz Zápis ze schůze číslo 20 / 2015 zk komise rozhodčích Krajského výkonného výboru Českého svazu ledního hokeje Olomouckého kraje Datum: čtvrtek 19. listopad 2015,17:00 hod. Místo: zasedací místnost krajských

Více

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne 16. 6. 2015 Místo konání: areál společnosti AUTODROM MOST a. s.,

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Místo a termín: Praha, 11. 12. 2010; čas jednání 11:00-19:00 Přítomni: J. Kadaně, J. Kozel, L. Kubica, P. Falta, J. Badzik, V. Hycl, V. Čapek, P. Coufal, T. Macko Omluveni:

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Dne: 21.1.2014 Přítomni: Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Petr Videcký Omluveni: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Jiří Rytíř, Pavel Štefka Omluven: - Host: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb)

Více

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě ČESKÁ BASKETBALOVÁ FEDERACE Oblast Severní Morava 702 00 OSTRAVA Mor. Ostrava, Vítkovická 3083/1 TEL. 596 617 191, 733 553 177 E-mail:basketsm@seznam.cz Všechny údaje o basketu na Severní Moravě najdete

Více

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ OFS ÚSTÍ NAD LABEM 3.7.2015 Program: Prezence, administrativní a finanční náležitosti Zahájení Zpráva předsedy VV OFS Ústí

Více

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S.

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. 1 Úvod 1. Dle stanov Českého svazu kolečkového bruslení, z.s. (dále jen ČSKB) jsou definovány tyto orgány: a) členská

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 5. jednání

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 5. jednání ZÁPIS z 5. jednání Výkonného výboru České baseballové asociace konaného dne 9. 5. 2019 v 16:00 hod. salónek Di Carlo, Restaurant Di Carlo, Novodvorská 1062/12, 142 00 Praha 4 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé:

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 4. jednání

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 4. jednání ZÁPIS z 4. jednání konaného dne 23. 5. 2016 v 18:00 hod. salónek HF, Hotel Fabrika, Humpolec Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Zapsal: Přizváni: Petr Ditrich, Michal Hanuš, Pavel Chadim, Pavel Jozek, Marek

Více

SLOŽENÍ REALIZAČNÍCH TÝMŮ, KOMPETENCE JEDNOTLIVÝCH ČLENŮ A HLAVNÍ ÚKOLY ČLENŮ REALIZAČNÍCH TÝMŮ

SLOŽENÍ REALIZAČNÍCH TÝMŮ, KOMPETENCE JEDNOTLIVÝCH ČLENŮ A HLAVNÍ ÚKOLY ČLENŮ REALIZAČNÍCH TÝMŮ SLOŽENÍ REALIZAČNÍCH TÝMŮ, KOMPETENCE JEDNOTLIVÝCH ČLENŮ A HLAVNÍ ÚKOLY ČLENŮ REALIZAČNÍCH TÝMŮ 1. Složení realizačního týmu reprezentačního družstva a) Hlavní zodpovědný trenér reprezentačního mužstva

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 9 11. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba, Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Kolář Hosté: p. Mičkal

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018 Datum: úterý 9. prosince 2014, Čas: 16:00, Místo: Restaurace Sokolovna, Vřesinská 121, Ostrava-Poruba 1. Zahájení, schválení

Více

SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ LICENCÍ ROZHODČÍCH

SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ LICENCÍ ROZHODČÍCH směrnice číslo: 3/01/2016 schválena dne: 09. 12. 2016 směrnice kategorie: A platná od: 01. 01. 2017 SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ LICENCÍ ROZHODČÍCH Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Českomoravský svaz hokejbalu

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v České Třebové

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v České Třebové ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 28. 9. 2017 v České Třebové Přítomni: Omluveni: Jiří Jančálek, Vladimír

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20. 22.3.2015 Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20. 22.3.2015 Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20 22.3.2015 Praha Přítomni: Hosté: Nedostavil se: L.Vondráčková, A.Pospíšil, M.Barda, L.Adámek, M.Bartoň, P.Novák, R.Bendl J.Sviták, V.Chalupa A.Staněk

Více

Č E S K O M O R A V S K Ý S V A Z H O K E J B A L U. Součinnost projektu HCM ve vztahu ke standardu Extraligových klubů

Č E S K O M O R A V S K Ý S V A Z H O K E J B A L U. Součinnost projektu HCM ve vztahu ke standardu Extraligových klubů Součinnost projektu HCM ve vztahu ke standardu Extraligových klubů Důvody k realizaci projektu: návaznost budování a podpory stabilních mládežnických středisek na činnost celků Extraligy mužů definování

Více

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná.

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná. Valná hromada ČSAR 19. 9. 2015 1. Schválení jednacího řádu Valná hromada schvaluje jednací řád valné hromady (viz příloha) 2. Schválení programu valné hromady Valná hromada schvaluje program valné hromady

Více

1) Prezence a zahájení jednání

1) Prezence a zahájení jednání Zápis č. 8 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 29. 1. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Počet členů řídícího výboru: 16 s právem hlasovat 13 členů bez

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 12. 12. 2017 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva. 2. Zapisovatele usnesení Tomáš Hes. 3. Ověřovatele usnesení Miroslav

Více

Zápis ze 7.jednání Výkonného výboru

Zápis ze 7.jednání Výkonného výboru Účastníci Zápis ze 7.jednání Výkonného výboru konaného dne 19.12.2006 v Praze Výkonný výbor Martin Maršálek, Vlastimil Pabián, Gerhard Knop, Ivan Králík, Martin Frélich, Aleš Opravil Sekretář Dalibor Nováček

Více

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky Preambule Odborný sportovní úsek je odborným orgánem Svazu lyžařů České republiky (SLČR) bez vlastní právní subjektivity. Odborný sportovní

Více

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu)

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Zastupitelstvo Jihomoravského kraje 23. zasedání konané dne 17. prosince 2015 Materiál k bodu č. 5 programu: Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Návrh na usnesení:

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 3. února 2015

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 3. února 2015 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241WWW.CSOL.CZ SEKRETARIAT@CSOL.CZ Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 3. února

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO M A S MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk Zápis Valné hromady Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu v Žamberku Dne: 25. května 2007. Účastníci: členové občanského

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č. 7/2015 z jednání VV dne 6. 5. 2015 Místo jednání: Praha, Kancelář JIMI CZ a.s., Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav Borovský

Více

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830 HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje 434 37 Most, Budovatelů 2830 U S N E S E N Í ze 48. jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 29. 1. 2010 v Mostě od 10,00

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka Omluven: Josef Kozel /zaslal písemnou zprávu jako podklad k jednání Výboru/ Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru

Více

PREZENTACE PROJEKTŮ Z DOTACE ÚRSHb 2016

PREZENTACE PROJEKTŮ Z DOTACE ÚRSHb 2016 PREZENTACE PROJEKTŮ Z DOTACE ÚRSHb 2016 Cíle Regionálního svazu hokejbalu CÍLE RSHb Organizace projektů sleduje naplnění hlavních cílů RSHb 1. růst členské základny 2. výchovu nových funkcionářů 3. vyšší

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s.

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): konané dne 23. 6. 2018 od 11:00 hodin v hotelu Clarion, Freyova 33, Praha 9 Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

SDRUŽENÍ KORESPONDENČNÍHO ŠACHU V ČESKÉ REPUBLICE

SDRUŽENÍ KORESPONDENČNÍHO ŠACHU V ČESKÉ REPUBLICE SDRUŽENÍ KORESPONDENČNÍHO ŠACHU V ČESKÉ REPUBLICE Zápis ze schůze Řídicí komise SKŠ v ČR konané ve dnech 11. 12. 11. 2016 v pensionu Josefina, Nad Bořislavkou 355/34, 162 00 Praha 6 Vokovice Přítomni:

Více

Zápis z 58. jednání výzkumné rady Technologické agentury ČR

Zápis z 58. jednání výzkumné rady Technologické agentury ČR Zápis z 58. jednání výzkumné rady Technologické agentury ČR Místo jednání: sídlo TA ČR, Evropská 37, Praha 6 Datum: 5. 2. 2016 Čas: Přítomni: Omluveni: Hosté: 9.00 12.30 hodin prof. Ing. Vladimír Mařík,

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší (příchod

Více

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově Z á p i s č. 1/2015 z 1. zasedání, které se konalo dne 21. 1. 2015 v Praze na Strahově Přítomni: Omluven: Host: Kamenický, Matějů, Klimpl, Škoda, Pospíšek, Vystavěl, Jirásek, Šubrt Zřídkaveselý Jiří Kejval

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda, Josef Novák, Josef

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 7 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 23. 1. 2015 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

V Praze dne od 16:00 hod

V Praze dne od 16:00 hod Zápis č.6/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne 12.9.2018 V Praze dne 12.9. 2018 od 16:00 hod Přítomni za Radu: L.Forejtek (LF), F.Brýdl (FB), K.Vlček(KV), M.Štěpán (MŠ), S.Kmoch (SK), R.Varga (RV) E. Kurfuerstová

Více

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady konané dne 6.5.2015 od 17:00 h. v prostorách Základní školy Sportovní 777, Uherské Hradiště, PSČ 686 01. Valnou hromadu (dále jen VH) k zasedání řádně svolal

Více

DR: Ing. S. Pacinda,Ph.D., J. Strouhal, Ing. L.Štekl, D. Pečenka-částečně - omluven: P. Hep

DR: Ing. S. Pacinda,Ph.D., J. Strouhal, Ing. L.Štekl, D. Pečenka-částečně - omluven: P. Hep Usnesení 9 2016 ze zasedání výkonného výboru Východočeského oblastního tenisového svazu zvoleného mimořádnou valnou hromadou dne 24. října 2015 v Ústí n. Orl, které se konalo dne 2. září 2016 od 8:30 hodin

Více

Okresní fotbalový svaz PÍSEK

Okresní fotbalový svaz PÍSEK Okresní fotbalový svaz PÍSEK Tylova ulice 395, 397 01 Písek tel. 604 856 457, ofspisek@seznam.cz Přítomni z VV OFS Písek : Řezáč Michal, Peklo Vratislav, Matyš Jakub,Košatka Josef, Kotalík Petr Grassroots

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 11 7. 3. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Srba Omluveni: p. Novák Sekretariát: pí.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

S B Í R K A P Ř E D P I S Ů. Český badmintonový svaz, z. s. SMĚRNICE PRO VÝBĚR A VEDENÍ REPREZENTACE

S B Í R K A P Ř E D P I S Ů. Český badmintonový svaz, z. s. SMĚRNICE PRO VÝBĚR A VEDENÍ REPREZENTACE S B Í R K A P Ř E D P I S Ů Český badmintonový svaz, z. s. Číslo předpisu: 1/2018 Datum schválení: 15. 5. 2018 Schvalující orgán: VV ČBaS Datum účinnosti: 16. 5. 2018 SMĚRNICE PRO VÝBĚR A VEDENÍ REPREZENTACE

Více

Zápis č.2/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne

Zápis č.2/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne Zápis č.2/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne 15.5.2018 V Praze dne 15.5. 2018 od 17:00 hod Přítomni za Radu: L.Forejtek (LF), F.Brýdl (FB), K.Vlček(KV), M.Štěpán (MŠ), S.Kmoch (SK) Omluvena: E.Kurfuerstová

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 21.10.2015 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka (přítomen od bodu 4), Petr

Více

Zápis č. 19. ze zasedání VV ČSLH konaného dne 05.02.2014 od 10:00 hodin v Praze

Zápis č. 19. ze zasedání VV ČSLH konaného dne 05.02.2014 od 10:00 hodin v Praze Zápis č. 19 ze zasedání VV ČSLH konaného dne 05.02.2014 od 10:00 hodin v Praze Přítomni: Stálí hosté: Omluveni: Černý Otakar, Dvořák František, Jankovič Karel, Jech Ctibor, Král Tomáš, Pavlík Aleš, Šeba

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č.11/2015 z jednání VV dne 19. 8. 2015 Místo jednání: Zbraslavice, Areál Kempu mládeže ČSRU Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav

Více

Český baseballová asociace. ZÁPIS z 9. jednání

Český baseballová asociace. ZÁPIS z 9. jednání ZÁPIS z 9. jednání Českého baseballová asociace konaného dne 21.9.2015 v 17:30 hod. salónek,hotel Kotyza,Humpolec Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Zapsal: Přizváni: Petr Ditrich, Pavel Chadim, Pavel Jozek,

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6. Č. j.: KaRek/0076/2017 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6. června 2017 Přítomni: dle prezenční listiny 29 senátorů z

Více

Plnění rozpočtu: 1. NÁKLADY-VÝDAJE 2013

Plnění rozpočtu: 1. NÁKLADY-VÝDAJE 2013 Plnění : 1. NÁKLADY-VÝDAJE 2013 Číslo položky Název položky NÁVRH ROZPOČTU Plnění Plnění v 501 SPOTŘEBOVANÉ NÁKUPY 80 500,00 Kč 84 881,83 Kč 105% 501-100 SPOTŘEBA SPORTOVNÍHO MATERIÁLU 3 000,00 Kč 2 168,00

Více

ze zasedání KR ČVS konaného dne 5. a 7. srpna 2016 v Dřevěnici

ze zasedání KR ČVS konaného dne 5. a 7. srpna 2016 v Dřevěnici ZÁPIS č. 18/2016 ze zasedání KR ČVS konaného dne 5. a 7. srpna 2016 v Dřevěnici Přítomni: KR ČVS: Program: Jaromír Antušák, René Činátl, Jakub Gall, Martin Hudík, Milan Labašta (jen 7.8.), Zdeněk Škoda,

Více

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH REKLAMNÍ NABÍDKA OBSAH Představení klubu... 1 Kategorie klubu... 2 Mládež jako priorita klubu... 3 Kolektivní úspěchy... 4 Milníky klubu... 5 Nabídka možnost prezentace... 6 Mediální dosah... 7 Hokejbalové

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více