cz cz cz cz

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "cz cz cz cz"

Transkript

1 Aesculap Znojmo s.r.o. Holandská 10 Znojmo % na volně prodejný sortiment Alfa Oční optika Jánská 11 Brno , % na brýlové obruby Andělský dotek - masáže, U rybníka 121/12 Troubsko % na služby Jitka Kuglerová ARCANA Jiráskova 18 Brno % 20.00% 40.00% MMT (mentálně mozkový trénink) každé úterý od hod (10 dní), mimo červenec a srpen Avenier, a.s. - KHS Znojmo MUDr. Jana Jánského 15 Znojmo bezplatná linka % na veškerý sortiment očkovacích vakcín. Nevztahuje se na aplikaci očkovací látky, akční nebo zlevněné zboží a doplňkové služby. Avenier, a.s. - Poliklinika Břeclav Avenier, a.s. - Poliklinika Masarykova Bratří Mrštíků 38 Břeclav bezplatná linka Masarykova 31 Brno bezplatná linka BENU lékárna Jugoslávská 768/9 Brno , CM OPTIK, s.r.o. Česká 239/23 Brno % na zakázku CM OPTIK, s.r.o. Sadová 33 Blansko % na zakázku CM OPTIK, s.r.o. Vodní 44/1 Blansko % na zakázku Dům optických služeb Julie Jánová 5.00% na veškerý sortiment očkovacích vakcín. Nevztahuje se na aplikaci očkovací látky, akční nebo zlevněné zboží a doplňkové služby. 5.00% na veškerý sortiment očkovacích vakcín. Nevztahuje se na aplikaci očkovací látky, akční nebo zlevněné zboží a doplňkové služby. 6.00% na volně prodejná léčiva, doplňky stravy, vitamíny, kosmetiku, čaje, homeopatika a dětskou výživu. Nevztahuje se na zboží již zlevněné a zboží objednané přes internetový obchod Růžová 95/6 Ivančice % na optické produkty % na měření zraku % na obrubu k zakázce nad 5.000,- Kč Herlango, s.r.o. Štefánikova 23 Brno % na kontaktní čočky Herlango, s.r.o. Joštova 4 Brno % na kontaktní čočky Herlango, s.r.o. Purkyňova 35f Brno % na kontaktní čočky Herlango, s.r.o. Banskobystrická 176 Brno % na kontaktní čočky Strana 1 z 13 Aktualizováno dne:

2 Herlango, s.r.o. Pálavské nám. 5 Brno % na kontaktní čočky Herlango, s.r.o. Na Poříčí 4 Šlapanice % na kontaktní čočky Herlango, s.r.o. U Hřiště 966 Újezd u Brna % na kontaktní čočky Homeopatická poradna Bzenecká 6 Brno ic % na všechny terapie HORIZONT - NARE, s.r.o. - Brno Brno Brno bezplatná, Hrušovanská lékárna s.r.o. Nádražní 529 Hrušovany nad Jevišovkou Chcete být zdraví? Studio NIKA Mezivodí 2223 Kyjov , Chytrá lékárna Slovákova 11 Brno , Chytrá lékárna Nádražní 1/2 Vyškov , Chytrá lékárna Kobližná 2 Brno , Chytrá lékárna Orlí 34 Brno , Chytrá lékárna Česká 6 Brno , Chytrá lékárna Mendlovo nám. 16 Brno , Chytrá lékárna Nám. Komenského Tišnov , Chytrá lékárna Oblá 75a Brno , Ing. Ivana Poláková - kouč a navigátor celostního rozvoje m % na schodišťové sedačky ACORN 7.00% na madla do koupelny a na WC 10.00% na schodolezy CLIMBER 5.00% ne veškerý volně prodejný sortiment 10.00% na nabízené služby Brno % na zakoupení E-booku Restart fyzické kondice a spokojenosti 15.00% na koučovací sezení osobní Strana 2 z 13 Aktualizováno dne:

3 Jihomoravské dětské centrum specializované zdravotní péče Křetín 12 Křetín 50.00% na ubytování a stravu pro doprovod hospitalizovaného dítěte staršího 6 let 50.00% na fyzikální terapii Jihomoravské dětské léčebny, p.o., Dětské léčebny se speleoterapií Ostrov u Macochy Jihomoravské dětské léčebny, p.o., pracoviště Boskovice Jihomoravské dětské léčebny, p.o., Dětská léčebna Křetín JMJ Oční optika Ostrov u Macochy 389 Ostrov u Macochy Bedřicha Smetany 7 Boskovice , Křetín 12 Křetín , Masarykovo nám % na pobyt doprovodu dítěte, jehož pobyt je hrazen z prostředků veřejného zdravotního pojištění 50.00% na stravování doprovodu dítěte, jehož pobyt je hrazen z prostředků veřejného zdravotního pojištění % na pobyt doprovodu dítěte, jehož pobyt je hrazen z prostředků veřejného zdravotního pojištění 50.00% na stravování doprovodu dítěte, jehož pobyt je hrazen z prostředků veřejného zdravotního pojištění 50.00% na pobyt doprovodu dítěte, jehož pobyt je hrazen z prostředků veřejného zdravotního pojištění 50.00% na stravování doprovodu dítěte, jehož pobyt je hrazen z prostředků veřejného zdravotního pojištění Vyškov % na veškerý sortiment + zakázky do 2000,- Kč 10.00% na veškerý sortiment + zakázky nad 2000,- Kč. Slevy nelze kombinovat. JOY OPTIK Zahradníkova 2-8 Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nelze kombinovat s jinými JOY OPTIK Bubeníčkova 8 Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nelze kombinovat s jinými JOY OPTIK Svratecká 4 Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nelze kombinovat s jinými Strana 3 z 13 Aktualizováno dne:

4 JOY OPTIK Líšeňská 3 Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nelze kombinovat s jinými 7.00% na brýlové obruby JOY OPTIK Jihlavská 20 (areál nemocnice Bohunice) Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nelze kombinovat s jinými JOY OPTIK Tuřanka 2a Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nelze kombinovat s jinými JOY OPTIK nám. Karla IV. 12 Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nelze kombinovat s jinými JOY OPTIK Merhautova 2 Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nelze kombinovat s jinými Julie Jánová Oční optika Růžová 95/6 Ivančice % na optické produkty % na měření zraku ke každé zakázce nad 5 000,- Kč Lékárna - PharmDr. Alena Melová Dobrovolského 251/11 Hodonín karna-melova 5.00% na volně prodejná léčiva a ostatní sortiment Lékárna "Přímětická" Pod Svatým Janem 419/2 Znojmo % na volně prodejný sortiment a na doplatky za přípravky hrazené ze zdr. pojištění. Sleva se nevztahuje na sortiment, na který již lékárna poskytuje jiné případné slevy. Lékárna Běhounská Běhounská 8 Brno % na volný prodej 5.00% z doplatku Strana 4 z 13 Aktualizováno dne:

5 Lékárna BIOVITA M. Horákové 17 Brno , ra./biovita/ 5.00% na sortiment volně prodejných léčiv včetně dermokosmetiky Vichy, La Roche Posay, Bioderma, Eucerin. Možné i individuální objednávky. Lékárna BIOVITA Nerudova 6 Brno , Lékárna BIOVITA - OOVL Žebětín Křivánkovo nám. 164/16 ra./biovita/ Brno ra./biovita/ 5.00% na sortiment volně prodejných léčiv včetně dermokosmetiky Vichy, La Roche Posay, Bioderma, Eucerin. Možné i individuální objednávky. 5.00% na sortiment volně prodejných léčiv včetně dermokosmetiky Vichy, La Roche Posay, Bioderma, Eucerin. Možné i individuální objednávky. 5.00% na sortiment volně prodejných léčiv Lékárna Eden Purkyňova 35c Brno node. Lékárna Esencia Palackého tř. 137 Brno % na veškerý sortiment lékárny Lékárna Euphrasia Slavkovská 92 Bučovice % na nákup volně prodejného sortimentu lékárny, jiné slevy a akce nelze kombinovat. Netýká se doplatků za léky vydávané na lékařský předpis. Lékárna Grand Residence Masarykova 1019 Modřice % na volný prodej dence. Lékárna Hornmed Charbulova 8 Brno % na volný prodej Lékárna Hornpharm Široká 1 Ivančice % na volný prodej Lékárna Josefská Josefská 427/14 Brno % na volný prodej 5.00% na doplatky Lékárna Komenského Komenského1 Mikulov % na nákup volně prodejného sortimentu, nelze kombinovat s jinými slevami lékárny Lékárna Konstancie Dělnická 53 Brno , % na volně prodejný sortiment e. Lékárna LEBO náměstí Míru 653 Velké % Opatovice Lékárna LEBO - ARKLEB 17. listopadu Boskovice % 2216/23 Lékárna LEBO - Brno Londýnské náměstí Brno % Business Park 881/6 Lékárna LEBO - Dům Smetanova 24 Boskovice % lékařských služeb Lékárna LEBO - OOVL Školní 457 Svitávka % Lékárna LEBO - u nemocnice Otakara Kubína 11 Boskovice % Strana 5 z 13 Aktualizováno dne:

6 Lékárna MAMED Mlýnská 367 Ivanovice na % na volný prodej Hané Lékárna MAMED Břeclav Sady 28. října Břeclav % na volný prodej 266/19 Lékárna MAMED s.r.o. Zámecká 550 Bučovice % na volný prodej Lékárna MAMED Vyškov Puškinova 420/2a Vyškov , 5.00% na volný prodej Lékárna Maxima Vídeňská 55 Brno % na volně prodejné zboží z Lékárna MediCentrum Hodonín Kollárova 9 Hodonín onin. 5.00% na veškerý sortiment - na recept i bez receptu % na rozvoz kompenzačních pomůcek Lékárna Mgr. Lenka Štarhová Masarykovo nám. Letovice % 25 Lékárna Milosrdných bratří Masarykovo nám. Letovice % na potravinové doplňky a volně prodejné léky 23 Lékárna Na Kobližné Kobližná 7 Brno % na veškerý sortiment kamenné lékárny Lékárna Na Mendlově Mendlovo nám. 14 Brno % na volný prodej náměstí Lékárna Na Městečku Vracov Nám. Míru 199 Vracov % na volný prodej, při min. útratě 100,- Kč Lékárna Na Náměstí B. Němcové 282 Slavkov u % na veškerý sortiment lékárny Brna Lékárna Na Obilním trhu Gorkého 22 Brno % na volný prodej rhu. Lékárna Na Pekařské Pekařská 5 Brno % na veškerý sortiment kamenné lékárny e. Lékárna Na Poliklinice Malinovského 551 Slavkov u % na veškerý sortiment lékárny Brna LÉKÁRNA NA POŠTĚ Smetanova 1 Blansko , % na volně prodejné přípravky, potravinové doplňky, čaje, rehabilitační pomůcky (slevy se nesčítají) Lékárna Natura s.r.o. Hvězdová 3631/10 Znojmo % na veškerý volně prodejný sortiment Lékárna Natura s.r.o.- OOVL Obecní 287 Hodonice % na veškerý volně prodejný sortiment Hodonice Lékárna Panský dům s.r.o., Komenského 105 Zbraslav % na volný prodej OOVL - Zbraslav Lékárna Panský dům s.r.o., OOVL - Zbraslav Komenského 105, Zbraslav u Brna Říčany % na volný prodej Strana 6 z 13 Aktualizováno dne:

7 Lékárna Pilulka Ponávka 185/2 Brno % na volně prodejná léčiva, doplňky stravy, kosmetiky o. Lékárna Pilulka Svobody 220/2 Mikulov % na volně prodejná léčiva, doplňky stravy, kosmetiky o. Lékárna Pilulka Piaristů 989/26 Mikulov % na volně prodejná léčiva, doplňky stravy, kosmetiky o. Lékárna Pilulka Na Valtické 723 Břeclav % na volně prodejná léčiva, doplňky stravy, kosmetiky o. Lékárna Pod Věží Pohořelice Lidická 10 Pohořelice % nevztahuje se na výdej na lékařský poukaz a recept Lékárna Proti Sv. Anně Pekařská 58 Brno % na veškerý sortiment Lékárna U Bílého anděla Šebetov 117 Šebetov % na přípravky GS Lékárna U Černého orla Masarykovo nám. Vyškov % na veškerý sortiment 37 Lékárna U Elišky Tyršova 29 Brno % na vše kromě již zlevněných léků a přípravků Lékárna U lva Husova 48 Mikulov % na nákup volně prodejného sortimentu, nelze kombinovat s jinými slevami lékárny Lékárna U Madony Národní třída 91 Hodonín % na rozvoz léků a kompenzačních pomůcek Florentinské Lékárna U Nádraží Brno Masarykova 37 Brno % na nákup volně prodejného sortimentu lékárny, jiné slevy a akce lékárny nelze kombinovat Lékárna U Nemocnice Kyjov Strážovská 965/2 Kyjov % na volný prodej, při min. útratě 100,- Kč Lékárna U Nemocnice s.r.o. Puškinova 2a Vyškov % na volný prodej při platbě v hotovosti Lékárna U Pošty Spáčilova 15 Brno % na volně prodejný sortiment Lékárna U Radnice Sušilovo nám. 4 Rousínov , z 10.00% na kloubní výživu, multivitamíny pro seniory, přípravky posilující zrak, homeopatika LÉKÁRNA U SV. METODĚJE Jarošova 1231/8c Znojmo % na prodej léků za hotové na produkty kamenné lékárny, potravinové doplňky, kosmetiku, zdravotní potřeby, čaje Lékárna U Sv. Václava Břeclav I. Náměstí TGM 13 Břeclav % na nákup volně prodejného sortimentu lékárny, jiné slevy a akce lékárny nelze kombinovat Lékárna U Sv. Václava Břeclav II. Lidická 3411 Břeclav % na nákup volně prodejného sortimentu lékárny, jiné slevy a akce lékárny nelze kombinovat Lékárna U Zlaté koruny Kyjov Masarykovo nám. 12/16 Kyjov % na volný prodej, při min. útratě 100,- Kč Strana 7 z 13 Aktualizováno dne:

8 Lumioptic s.r.o. Veveří 9 Brno % na brýlové čočky a obruby - nelze uplatnit na již zlevněné zboží 30.00% až 50% na vybrané brýlové obruby - nelze sčítat s jinými slevami Masáže Jiráskova 33 Břeclav % na všechny masáže Masáže Lenka Pukančíková Komenského 9 Vyškov z 10.00% na nabízené služby 20.00% na lymfatickou masáž nohou Masáže, mobilizace páteře, Dornova metoda - Studio NIKA MUDr. Naďa Dufková - neurologická ambulance Mezivodí 2223 Kyjov , , Puškinova 63 Vyškov e. Nemocnice Blansko Sadová 33 Blansko , fax Nemocnice Břeclav U Nemocnice 3066/ % na nabízené služby 5.00% na injekce botoxu a výplně kyselinou hyaluronovou, injekční lipolýza 25.00% na injekční lipolýzu v období podzim-zima 5.00% na rehabilitační metodu SM-systém 10.00% na estetickou medicínu 10.00% na plynové injekce 10.00% na instruktážní DVD rehabilitačních metod Břeclav % na ultrazvukové vyšetření 10.00% na rehabilitace 10.00% na kožní a kosmetické zákroky 10.00% na příplatek za nadstandardní pokoj Nemocnice Ivančice Široká 401/16 Ivančice % na příplatek za nadstandardní pokoj 10.00% na rehabilitaci 10.00% na prodej zboží v lékárně mimo hrazených příp. Nemocnice Kyjov Strážovská 1247/22 Kyjov % na rehabilitaci Nemocnice TGM Hodonín Purkyňova 2731/11 Hodonín % na prodej zboží v lékárně mimo hrazených příp % na aplikace rázové vlny 20.00% na aplikace laserové sprchy Nemocnice Tišnov Purkyňova 279 Tišnov % na aerobní skupinové cvičení pro diabetiky 10.00% na sestavení jídelníčku v dietologické poradně Nemocnice Vyškov Purkyňova 421/36 Vyškov % na prodej zboží v lékárně mimo hrazených příp % na příplatek za nadstandardní pokoj Strana 8 z 13 Aktualizováno dne:

9 Nemocnice Znojmo MUDr. Jana Janského 2675/11 Znojmo % na příplatek za nadstandardní pokoj 10.00% doprovod hospitalizovaného dítěte staršího 6 let 10.00% na prodej zboží v lékárně s výjimkou léčivých přípravků hrazených plně nebo částečně z prostředků veřejného zdravotního pojištění 10.00% na stravovací služby 10.00% na dermatoplastiku očních víček 10.00% na kožní a kosmetické zákroky 10.00% na neindikované dopravní zdravotní služby 10.00% na rehabilitaci 10.00% na ultrazvukové vyšetření 10.00% na mamografické vyšetření 10.00% stravování doprovodu hospitalizovaného dítěte staršího 6 let Novodobá sanitka okres Blansko Svitavská ul. Blansko % na přepravu vozem Novodobé sanitky Blansko na každou cestu mimo přepravu v rámci města Blanska a přepravu v rámci města Boskovice. Nuovo Therapy Běhounská 22 Brno % na veškerý sortiment % na měření krve s ukázkou účinnosti přístroje Nuovo Therapy. Objednávky Oční optika - Eva Martínková Palackého nám. Rosice % na celou novou zakázku Oční optika - Jiří Petrů Komenského 616 Kyjov % na brýlové obruby (slevy nelze sčítat) 20.00% na sluneční brýle od do % na měření zraku při nákupu brýlí od nás Oční optika - Tomáš Nekuda Legionářská 463 Kuřim % m. Oční optika - Tomáš Nekuda Palackého nám. 2 Brno % m. Oční optika Alois Steiner Sušilova 5 Vyškov % na kompletní zhotovení brýlí + pouzdro zdarma % na měření zraku při zhotovení kompletních brýlí - čištění brýlí ultrazvukem u zakázek zhotovených u nás Oční optika Anna Černá Nám. Míru 4 Blansko % na zakázku a sluneční brýle, akce a slevy se nesčítají Oční optika Eyes Optik, s.r.o. Dornych 420/2a Brno % na veškeré zboží na provozovně oční optiky Eyes Optik, s.r.o % na sluneční brýle leden - březen Oční optika Eyes Optik, s.r.o. Puškinova 409/63 Vyškov % 20.00% na sluneční brýle leden - březen Strana 9 z 13 Aktualizováno dne:

10 Oční optika Eyes Optik, s.r.o. Malinovského 551 Slavkov u Brna % 20.00% na sluneční brýle leden-březen Oční optika Eyes Optik, s.r.o. Sovětská 912 Bučovice % 20.00% na sluneční brýle leden - březen Oční optika Iveta Šefčíková Dolní Valy 29 Hodonín % na zakázku z Oční optika Iveta Šefčíková Havlíčkova 13 Hodonín % na zakázku z Oční optika Iveta Šefčíková Národní třída 90 Hodonín % na zakázku z Oční optika Luděk Křepela Nová nemocnice Znojmo % na zakázku Oční optika Luděk Křepela Náměstí Svobody 5 Znojmo % na zakázku (pasáž ALFA) Oční optika Luděk Křepela Nádražní 526 Hrušovany % na zakázku (zdravotní středisko) nad Jevišovkou Oční optika Luděk Křepela Znojemská 235 Moravský % na zakázku (zdravotní středisko) Krumlov Oční optika Luděk Křepela Kostelní 36 Miroslav % na zakázku Oční optika Miroslav Nippert Burianovo náměstí Brno % na zakázku při platbě hotově, při platbě kartou 8% 13 Oční optika Miroslav Nippert Petra Křivky 1a Brno % na zakázku při platbě hotově, při platbě kartou 8% Oční studio Aleš Žejdl Veveří 111 Brno % na celé brýle - brýlová obruba a brýlová skla, kontaktní čočky Oční studio Aleš Žejdl Moravské nám. 14 Brno , % na celé brýle - brýlová obruba a brýlová skla, kontaktní čočky Oční studio Aleš Žejdl a Nádražní 10 Brno , % na celé brýle - brýlová obruba a brýlová skla, kontaktní čočky dětská optika Oční studio Aleš Žejdl a Křenová 71 Brno , % na celé brýle - brýlová obruba a brýlová skla, kontaktní čočky dětská optika Oční studio Aleš Žejdl a Štefánikova 1 Hodonín , % na celé brýle - brýlová obruba a brýlová skla, kontaktní čočky dětská optika OOVL Lékárna Pilulka Pekařská 75 Lednice % na volně prodejná léčiva, doplňky stravy, kosmetiky o. OPTIK OSIČKA Palackého nám. 33 Ivančice , % na veškeré zboží (vedle cukrárny) Optik Krouman Josefská 1 Brno % na vše Strana 10 z 13 Aktualizováno dne:

11 Optik Osička Lidická 1116 Pohořelice % (naproti kostelu) Optik Osička Odbojářů 600 Rajhrad % (naproti hospicu) Optik Otava Seifertova 1132/12 Blansko % na brýlové obruby Optik Otava Bezručova 2073/1 Boskovice % na brýlové obruby Optik Otava Masarykovo náměstí 22/21 Boskovice % na brýlové obruby Optik Otava náměstí Republiky 744/5 Brno % na brýlové obruby Optik Otava Na Královkách 937 Kuřim % na brýlové obruby Optik Otava Masarykovo náměstí 201/33 Letovice % na brýlové obruby Optik Otava Mládežnická 492 Velké Opatovice % na brýlové obruby Optik Otava Otakara Kubína 179, Nemocnice Boskovice % na brýlové obruby Optik Otava Komenského 122 Tišnov % na brýlové obruby Optika Hanky Kroumanové Merhautova 77 Brno % na brýle, kontaktní čočky, pouzdra a ostatní doplňkový sortiment Optika Hanky Kroumanové Jugoslávská 11 Brno % na brýle, kontaktní čočky, pouzdra a ostatní doplňkový sortiment Optika Hanky Kroumanové Mariánské nám.1 (budova Gity) Brno % na brýle, kontaktní čočky, pouzdra a ostatní doplňkový sortiment Optika Kocandová Palackého nám. 24 Ivančice % na dioptrické a sluneční brýlové obruby 12.00% na samozabarvovací brýlové čočky Transitions 12.00% na multifokální skla Optika Kocandová Velká Michelská 2 Znojmo % na dioptrické a sluneční brýlové obruby 12.00% na samozabarvovací brýlové čočky Transitions 12.00% na multifokální skla Strana 11 z 13 Aktualizováno dne:

12 Brno Optika Kocandová Hradecká 40, Hypermarket Globus 12.00% na dioptrické a sluneční brýlové obruby 12.00% na samozabarvovací brýlové čočky Transitions 12.00% na multifokální skla Optika Lunettes - Brno Panská 2/4 Brno % na vše, mimo kontaktních čoček Optika Petrů s.r.o. Komenského 740 Kyjov % na brýlové obruby (slevy nelze sčítat) 20.00% na sluneční brýle od do % na měření zraku při nákupu brýlí od nás Optika Petrů s.r.o. Svatoborská 26 Kyjov % na brýlové obruby (slevy nelze sčítat) 20.00% na sluneční brýle od do % na měření zraku při nákupu brýlí od nás Originální solná jeskyně Solimare Havlíčkova 170 Kyjov v % na jednorázový vstup 20.00% v období léto na jednorázový vstup 35.00% v termínu na jednorázový vstup Pilulka Lékárna - č. stř. 4 Tkalcovská 869/1 Brno % na volně prodejné zboží, nevztahuje se na léky na předpis Poradna Aloe vera - Ludmila Juráčková Ing. Běhounská 22/24 Brno % na produkty z aloe vera, z čistých vybraných bylina a přírodních substancí + zajištění členství v klubu Produkty z Aloe vera Vit. Kaprálové 25 Brno % na výrobky + zdarma členství v klubu Sanus Brno Štefánikova 63a Brno % slevy za 1. měsíc péče u nově zavedené pečovatelské služby Sanus Brno Holubická 674 Pozořice % slevy za 1. měsíc péče u nově zavedené pečovatelské služby Sanus Brno Komenského 446 Bílovice nad % slevy za 1. měsíc péče u nově zavedené pečovatelské služby Svitavou SEMI OPTIK s.r.o. Kostelní 1 Miroslav % na brýlovou obrubu, brýlová plastová skla s antireflexní úpravou do +/-6,00 DPT 420,00 Kč/pár SEMI OPTIK s.r.o. Hevlín 643 Hevlín % na brýlovou obrubu, brýlová plastová skla s antireflexní úpravou do +/-6,00 DPT 420,00 Kč/pár SEMI OPTIK s.r.o. Nám. Míru 9 Hrušovany nad Jevišovkou % na brýlovou obrubu, brýlová plastová skla s antireflexní úpravou do +/-6,00 DPT 420,00 Kč/pár SEMI OPTIK s.r.o. Hatě 199, Excalibur City Chvalovice % na brýlovou obrubu, brýlová plastová skla s antireflexní úpravou do +/-6,00 DPT 420,00 Kč/pár Schodišťové sedačky Stannah Tuřanka 1327/100A Brno % na všechny modely schodišťových sedaček Stannah Solná jeskyně ALDIANA Palackého třída Brno , % vstup do solné jeskyně, masážní křeslo, nákup kosmetiky 105, OD ALDIANA, 1. patro Solná jeskyně LEYDEN s.r.o. Jarošova 1344/12 Znojmo % na vstupné (ze základního vstupného) do solné jeskyně Strana 12 z 13 Aktualizováno dne:

13 Solná jeskyně STAR Jugoslávská 27 Brno % dlouhodobá sleva 20.00% sezónní sleva po celou dobu platnosti smlouvy 20.00% slevu na parafínové zábaly na ruce, nohy, lokty, kolena Solná štola Kasárenská 1022 Hodonín % na pět vstupů a-stola.php Top Optik Čechova 13 Břeclav , % na dioptrické obruby při nákupu kompletních brýlí s antireflexní vrstvou Crizal Top Optik Smetanova 1 Hustopeče , % na dioptrické obruby při nákupu kompletních brýlí s antireflexní vrstvou Crizal Top Optik Svobody 2 Mikulov , % na dioptrické obruby při nákupu kompletních brýlí s antireflexní vrstvou Crizal Top Optik Náměstí Svobody 1613 Pohořelice , % na dioptrické obruby při nákupu kompletních brýlí s antireflexní vrstvou Crizal Vaše optika Příční 4272/1 Hodonín % na značkové brýlové obruby Výdejna léčiv Svatobořice Kovářská 653/6 Svatobořice % na volný prodej, při min. útratě 100,- Kč Mistřín Výdejna léčiv Žarošice Žarošice 50 Žarošice % na volný prodej, při min. útratě 100,- Kč Využití AVS přístroje v samouživatelské praxi Havlíčkova 69 Hodonín , od hod z/sluzby/ 5.00% při zakoupení přístroje AVS, které se přičítají ke slevám a akcím, které poskytuje přímo firma Galaxy % na další poslechy % na první poslech Zámecká lékárna Slavkov Husova 5 Slavkov u % Volně prodejný sortiment. Platí pro platbu v hotovosti. Brna Zdravotnické potřeby U Sv. Jakubské nám. 3 Brno % na veškerý volně prodejný sortiment Jakuba Zelená - OPTIKA, s.r.o. Hrnčířská 9 Brno % Zelená - OPTIKA, s.r.o. Obilní trh 4 Brno % Strana 13 z 13 Aktualizováno dne:

cz

cz Alfa Oční optika Jánská 11 Brno 542 231 168, 10.00% na brýlové obruby 731 463 473 Andělský dotek - masáže, Čtvrtě 5 Brno 734 338 955 http://www.andelskydotek. 20.00% celoročně na veškeré masáže Jitka Kuglerová

Více

% na ubytování na 5. noc u

% na ubytování na 5. noc u Cestování Hotel Akademie Velké Bílovice Zahradní 1295 Velké Bílovice 519 364 111 http://www.hotelakademie.cz 100.00% na ubytování na 5. noc Penzion Citadela Višňová 173 Horní Věstonice 777 331 666 http://www.penzion-palava.e

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov , 10.

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov ,   10. Cestování DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov 777 007 743, http://www.dj-penzion.cz 10.00% na ubytování 518 628 565 Hotel Panon Koupelní 4 Hodonín 518 341 243 http://www.hotelpanon.cz 15.00% na pultové ceny

Více

Péče o tělo a wellness

Péče o tělo a wellness Péče o tělo a wellness Abbia clinic Dvořákova 13 Brno 737 906 501 http://www.poradenstvibacho 10.00% vaterapie.c Alena Živná - přírodní produkty Aloe Vera K Sídlišti 12 Brno 774 108 649, 723 824 144, 515

Více

Cestování % na kuželky. Penzion muzeum Lesná Lesná 13 Lesná ,

Cestování % na kuželky. Penzion muzeum Lesná Lesná 13 Lesná , Cestování Hotel Happy Star s.r.o. Hnanice 111 Znojmo 515 210 300 http://www.hotelhappystar.cz 25.00% celoročně, kromě TOP-termínů Hotel Kárník Železářská 25 Znojmo 515 226 826 http://www.hotelkarnik.cz

Více

Zdraví. Název Ulice Město Telefon Web slevy U Topolů 1778 Vlašim ,

Zdraví. Název Ulice Město Telefon Web slevy   U Topolů 1778 Vlašim , www.modom. U Topolů 1778 Vlašim 317 842, 725 740 779 http://www.modom. 15.00% na veškeré zboží na www.modom. a www.stoleček.. Sleva se nevztahuje na slevněné zboží. Aesculap Znojmo s.r.o. Holandská 10

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.cz 10.00% na ubytování na 3 a více nocí Apartmens Sedlák Horní Palava 21 Blansko 602 569 600 http://www.sedlak.info 10.00%

Více

Potraviny. Název Ulice Město Telefon Web slevy Bioprodejna Schůzka 7.13 Tovární 127/3 Dolní Kounice

Potraviny. Název Ulice Město Telefon Web slevy Bioprodejna Schůzka 7.13 Tovární 127/3 Dolní Kounice Potraviny Bioprodejna Schůzka 7.13 Tovární 127/3 Dolní Kounice 605 905 271 http://www.schuzka7-13. 10.00% na zboží při nákupu nad 500,- Kč (sleva se nevztahuje na víno, šperky a již zlevněné zboží) Boutique

Více

Zdraví. Název Ulice Město Telefon Web slevy U Topolů 1778 Vlašim ,

Zdraví. Název Ulice Město Telefon Web slevy   U Topolů 1778 Vlašim , www.modom. U Topolů 1778 Vlašim 317 842, 725 740 779 http://www.modom. 15.00% na veškeré zboží na www.modom. a www.stoleček.. Sleva se nevztahuje na slevněné zboží. Aesculap Znojmo s.r.o. Holandská 10

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Hotel Atom Velkomeziříčská 640/45 Třebíč 561 200 123, 739 348 914 http://www.hotelatom.cz 10.00% na ubytování 35.00% ba víkendové pobyty pá-ne na 2 noci Hotel Zámek Valeč Valeč 1 Valeč 724 400

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 http://www.cedok.cz Exim Tours a.s. - NC Géčko Vrbné 2360 Penzion Minor*** Školní 8 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 0.00% na nabídku zájezdů v poslední

Více

Euroklíč v Jihomoravském kraji 2012,

Euroklíč v Jihomoravském kraji 2012, Vážení přátelé, držitelé průkazu TP, ZTP, ZTP/P, diabetici, stomici, onkologičtí pacienti a rodiče dětí do tří let, můžete získat zdarma EUROKLÍČ a zapojit se aktivně do projektu Euroklíč v Jihomoravském

Více

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety Cestování Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331 119 http://www.agropension.cz 10.00% na ubytování mimo hlavní prázdniny, rezervace nutná telefonicky nebo online na www.agropension.cz

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina.cz 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - viz text Exim Tours a.s. - Zlín OC Čepkov Tyršovo nábř. 5496 Zlín

Více

Jílová 36g, 639 00 Brno. Vídeňská 47, 639 00 Brno. Vídeňská 52, 639 00 Brno. Dornych 2, 602 00 Brno. Kounicova 16. Jaselská 7/9, 602 00 Brno

Jílová 36g, 639 00 Brno. Vídeňská 47, 639 00 Brno. Vídeňská 52, 639 00 Brno. Dornych 2, 602 00 Brno. Kounicova 16. Jaselská 7/9, 602 00 Brno JM IČO DIČ Název příspěvkové SÍDLO Ulice PSČ, Město JM_001 006 38 013 CZ00638013 Střední škola polytechnická,, Jílová 36g Jílová 36g, 639 00 Jílová 36g 639 00 JM_002 005 58 982 není plátce DPH Gymnázium,,

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování CA ZÁJEZD Šlapanice 777 197 768 http://www.ca-zajezd.cz 10.00% na akce pořádané CA Zájezd. Sleva se počítá ze základních cen. Nelze sčítat s jinými slevami. Hotel Motorsport Na Šípu 189 Ostrovačice

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové , Cestování Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec 495 534 620, 495 534 621 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč

Více

Příloha závěrkového listu č. 1 Soupis ných míst Poř. číslo JM - označení Faktický atel IČ faktického atele Adresa ného místa EIC Číslo ného místa Celkový za období termínu dodávky [MWh] Typ měření Napojení

Více

Právnické osoby zřízené, založené nebo spoluzaložené Jihomoravským krajem

Právnické osoby zřízené, založené nebo spoluzaložené Jihomoravským krajem Příloha č. 4 směrnice Organizační řád Právnické osoby zřízené, založené nebo spoluzaložené Jihomoravským krajem poř.č. Příspěvkové organizace 1 47885939 Základní umělecká škola Adamov, příspěvková organizace

Více

Právnické osoby zřízené, založené nebo spoluzaložené

Právnické osoby zřízené, založené nebo spoluzaložené Příloha č. 4 směrnice Organizační řád Právnické osoby zřízené, založené nebo spoluzaložené poř.č. IČ Název právnické osoby* Příspěvkové 1 47885939 Základní umělecká škola Adamov, příspěvková 2 00380521

Více

tabulka 8: Ubytovací zařízení na území Jihomoravského kraje

tabulka 8: Ubytovací zařízení na území Jihomoravského kraje tabulka 8: Ubytovací zařízení na území Jihomoravského kraje kód obce obec 546941 Dobšice 6220 Znojmo 1 1 550132 Olšany 6219 Vyškov 1 1 2 550175 Podomí 6219 Vyškov 1 1 2 555282 Kurdějov 6207 Hustopeče 1

Více

Dodatek c. 1. v příloze č. 1 této rámcové smlouvy, které centrální zadavatel

Dodatek c. 1. v příloze č. 1 této rámcové smlouvy, které centrální zadavatel Dodatek c. 1 k Rámcové smlouvě o poskytování pevných telekomunikačních služeb pro Jihomoravský kraj a příspěvkové zřizované Jihomoravským krajem (dále také jen "Smlouva") uzavřené mezi uvedenými smluvními

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Balkan Bus - Hellas Tour Netušilova 1623/1 Prostějov 608 829 222 http://www.balkanbus.cz 10.00% na všechny zájezdy. Nárok na slevu je potřeba nahlásit při objednávání Hotel Tennis Club Za Kosteleckou

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Masarykovo náměstí 21/11 Karviná 596 311 010, 596 311 009 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

Přednemocniční zdravotní péče v Jihomoravském kraji

Přednemocniční zdravotní péče v Jihomoravském kraji Přednemocniční zdravotní péče v Jihomoravském kraji MUDr. Oldřich Ryšavý člen Rady Jihomoravského kraje, pověřen zabezpečováním úkolů v oblasti zdravotnictví a lázeňství 25.5.2011, Laa an der Thaya Zdravotnická

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Turistická informační centra v Jihomoravském kraji

Turistická informační centra v Jihomoravském kraji Turistická informační centra v Jihomoravském kraji Baťův kanál Informační centrum, Zámecká 2, Veselí nad Moravou www.batacanal.cz Mail: abk@batacanal.cz Tel.: 420 518 325 330, Bílé Karpaty Vzdělávací a

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Nemocnice následné péče Moravská Třebová Svitavská 25 Telefon: Lékařská služba první pomocí děti: 461 352 220, dospělí: 461 352 400 J E V Í Č K O

Nemocnice následné péče Moravská Třebová Svitavská 25 Telefon: Lékařská služba první pomocí děti: 461 352 220, dospělí: 461 352 400 J E V Í Č K O Nemocnice: Nemocnice následné péče Moravská Třebová Svitavská 25 Telefon: Lékařská služba první pomocí děti: 461 352 220, dospělí: 461 352 400 Svitavská nemocnice, a.s. Kollárova 643/7 Telefon: 461 569

Více

Dodatek č. 3. Zerotínovo náměstí 449/3, Brno

Dodatek č. 3. Zerotínovo náměstí 449/3, Brno Dodatek č. 3 k Rámcové smlouvě o poskytování mobilních telekomunikačních služeb pro Jihomoravský kraj a příspěvkové zřizované Jihomoravským krajem ve znění Dodatku č. 1 ze dne 27. 3. 2015 a Dodatku č.

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014 Celkové pořadí Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 17 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnickéh jsou tato akreditovaná

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Palackého 1947 Pardubice 466 513 240 http://www.cedok.cz 0.00% na nabídku zájezdů v poslední minutě s dodatkovou slevou ve výši 150,- Kč/osobu k autobusovým a 300,- Kč/osobu k leteckým

Více

Čerpání finančních prostředků z fondů EU v území JMK za programové období

Čerpání finančních prostředků z fondů EU v území JMK za programové období Čerpání finančních prostředků z fondů EU v území JMK za programové období 2007 2013 Jihomoravský kraj Výše dotace pro projekty realizované na území Jihomoravského kraje z OP období 2007 2013 145 mld. Kč

Více

le: 28353242 MUDr. Bořkem Semrádem. jednatelem Zaps<Ínav obchodním rejstříku vedeném Krajsk)'lll soudem v I3rně, oddíl C.

le: 28353242 MUDr. Bořkem Semrádem. jednatelem Zaps<Ínav obchodním rejstříku vedeném Krajsk)'lll soudem v I3rně, oddíl C. Dodatek Č. I k Rámcové smlouvě o poskytování mobilních telekomunikačních služeb pro Jihomoravsk)' kraj a príspčvkové zřizované Jihomoravsk)'m kr~em (dále také jen,.smlouva'") llz:wrcné mezi uvedcn~'rni

Více

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Brno 21 8.11.2004 Zajištění lůžkové a ambulantní péče pro obyvatele správních obvodů ORP v Jihomoravském

Více

Cestování. Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda nad Úpou , % na ubytování

Cestování. Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda nad Úpou , % na ubytování Cestování Grand Luxury Hotel Krakonošovo nám. Trutnov 499 941 072, http://www.glhotel.cz 10.00% na ubytování v útulném pokoji typu standard a luxury 120 733 206 868 Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního

Více

číslo 518387 Uzavřené dne 9. 10. 2014 mezi Poskytovatel a centrální zadavatel se dohodli na následujících změnách vý~euvedené Rámcovésmlouvy:

číslo 518387 Uzavřené dne 9. 10. 2014 mezi Poskytovatel a centrální zadavatel se dohodli na následujících změnách vý~euvedené Rámcovésmlouvy: Eviden~ní~Islo: 606964 Dodatek Č. 1 k Rámcové smlouvě o poskytování mobilních telekomunikačních služeb pro Jihomoravský kraj a příspěvkové zřizované Jihomoravským krajem, případně pro další právnické osoby

Více

Zdravotní pojištení cizincu ERGO

Zdravotní pojištení cizincu ERGO www.pojistenicizincu.cz/cs Email: info@pojistenicizincu.cz +420 224 247 478 Praha Zdravotní pojištení cizincu ERGO Seznam smluvních zdravotnických zarízení - komplexní zdravotní pojištení pro cizince v

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 21 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ Aktualizace ke dni: 16.2011 SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti

Více

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva.

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva. 50% na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. Sleva se nevztahuje na další akce a nelze ji kombinovat s jinými mi. B S BEAUTY SALON 25% na všechny služby. na čištění oděvů kromě

Více

Dodatek c. 2. MUDr. Bořkem Semrádem, jednatelem Zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně pod sp. zn. C 63163

Dodatek c. 2. MUDr. Bořkem Semrádem, jednatelem Zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně pod sp. zn. C 63163 Dodatek c. 2 k Rámcové smlouvě o poskytování mobilních telekomunikačních služeb pro Jihomoravský kraj a příspěvkové zřizované Jihomoravským krajem ve znění Dodatku č. 1 ze dne 27. 3. 2015 (dále také jen

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Cestování Soukenné náměstí Liberec 485 105 215 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a 669/2a, OC Forum zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

Příloha č. 2 smlouvy o sdružených službách dodávky elektřiny

Příloha č. 2 smlouvy o sdružených službách dodávky elektřiny Typ měření C ID Organizace Sídlo organizace IČ Název odběrného místa Číslo místa spotřeby EAN Typ měření Napěťová hladina Hodnota jističe Typ sazby distribuce Předpokládaná spotřeba v r. 2013 (červenec

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Náměstí Republiky 292/32 Žďár nad 566 623 648 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Brno 20 6.10.2004 Stomatologická péče - činnost v Jihomoravském kraji v roce 2003 Analýza stomatologické

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování ARNICA Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588, http://www.ubytovanilipnice.c 10.00% na ubtování na min. 2 noci 193 608 830 588 z FOREST Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588,

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Ročník 2016 ÚSTŘEDNÍ VĚSTNÍK ČESKÉ REPUBLIKY. Částka 4 Rozesláno dne 6. června 2016 Cena 177, Kč OBSAH: Oznámení... str

Ročník 2016 ÚSTŘEDNÍ VĚSTNÍK ČESKÉ REPUBLIKY. Částka 4 Rozesláno dne 6. června 2016 Cena 177, Kč OBSAH: Oznámení... str Ročník 2016 ÚSTŘEDNÍ VĚSTNÍK ČESKÉ REPUBLIKY Částka 4 Rozesláno dne 6. června 2016 Cena 177, Kč OBSAH: Oznámení... str. 2 104 stránka 2 Ústřední věstník Částka 4/2016 MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ oznamuje

Více

Souhrn událostí 12. - 14.9. 2014, 20.00 hodin

Souhrn událostí 12. - 14.9. 2014, 20.00 hodin Souhrn událostí 12. - 14.9. 2014, 20.00 hodin den Ʃ Typ - podtyp události Adresa OD DO 1 1 TECHNICKÁ POMOC-ČERPÁNÍ VODY Hodonín, Velká nad Veličkou 12.09.2014 03:35:46 12.09.2014 05:15:14 2 2 TECHNICKÁ

Více

Zdravotnictví Slavkov u Brna

Zdravotnictví Slavkov u Brna Zdravotnictví Slavkov u Brna Praktičtí lékaři pro dospělé MUDr. Vlasta Kučerová 544 227 536 MUDr. Marie Špatná 544 423 442 MUDr. Zdeněk Hartl 544 221 885 MUDr. Věra Blanková 544 227 004 MUDr. Květoslava

Více

Lékařské služby první pomoci (LSPP) - 2015. Lékařská pohotovost pro dospělé

Lékařské služby první pomoci (LSPP) - 2015. Lékařská pohotovost pro dospělé Lékařské služby první pomoci (LSPP) - 2015 Zdravotnická záchranná služba 155 Univerzální tísňová linka 112 (= jednotné evropské číslo tísňového volání, dovoláte se hasičů, policie i lékařské záchranky,

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2012

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2012 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2012 Celkové pořadí ORP podle všech 50 kritérií v oblasti podnikatelské prostředí podle 25 kritérií (více detailů

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j. SpZn. Vyřizuje/linka Brno JMK 74619/2019 S-JMK 167788/2018 OŽP/Sal Ing. Jan Salnek/541 652 637 24.05.2019

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ 062 JHM Příloha č. 1

JIHOMORAVSKÝ KRAJ 062 JHM Příloha č. 1 JIHOMORAVSKÝ KRAJ 062 JHM Příloha č. 1 Okres Blansko - BK TJ ČKD Blansko TJ Minerva Boskovice TJ Habrůvka SK Jedovnice TJ Sokol Křetín FK Best Kunštát TJ Sokol Letovice TJ Ostrov u Macochy SK Rájec - Jestřebí

Více

Název školy REDIZO školy Obor (vypište kód/y vybraných oboru/ů)

Název školy REDIZO školy Obor (vypište kód/y vybraných oboru/ů) Název školy REDIZO školy Obor (vypište kód/y vybraných oboru/ů) Gymnázium T.G.Masaryka Zastávka, příspěvková Gymnázium T.G.Masaryka Zastávka, příspěvková Střední škola dopravy, obchodu a služeb Moravský

Více

O Z N Á M E N Í o době a místě konání voleb do zastupitelstva města Kopřivnice

O Z N Á M E N Í o době a místě konání voleb do zastupitelstva města Kopřivnice O Z N Á M E N Í o době a místě konání voleb do zastupitelstva města Kopřivnice podle 29 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších

Více

SVOLÁNÍ ZASTUPITELSTVA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SVOLÁNÍ ZASTUPITELSTVA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE PROGRAM: SVOLÁNÍ ZASTUPITELSTVA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE k 22. zasedání, které se koná ve velké zasedací síni sídla Jihomoravského kraje, Žerotínovo nám. 3/5 Začátek jednání je 28. dubna 2011 v 8:30 1. Technický

Více

USNESENÍ. Komise investiční s c h v a l u j e ověřovatelem zápisu z 13. zasedání komise investiční Ing. Jiřího Lukáška.

USNESENÍ. Komise investiční s c h v a l u j e ověřovatelem zápisu z 13. zasedání komise investiční Ing. Jiřího Lukáška. USNESENÍ z 13. zasedání komise investiční Rady Jihomoravského kraje konaného dne 17. 10. 2018 v budově Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Hlasování je vždy uváděno v pořadí

Více

SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2013/2014 KONEČNÉ VÝSLEDKY K

SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2013/2014 KONEČNÉ VÝSLEDKY K SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2013/2014 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 13.6.2014 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov) 1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na

Více

http://www.penzioncosmos.e u

http://www.penzioncosmos.e u Cestování Exprescar Kladno 28. října 1327 Kladno 777 600 345 http://www.exprescarkladno. 5.00% na zájezdovou dopravu Hotel U Hradu Staroměstské nám. 108 Mladá 326 721 049 http://www.uhradu. 10.00% na ubytování

Více

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské Cestování Hotel FIT*** Dvořákova 21 b Přerov 583 842 416, http://www.hotelfit.c 15.00% na ubytování včetně snídaně 724 559 790 Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov 581 204 466 http://www.hotel-jana.c 10.00%

Více

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI Pracovní setkání se zástupci mikroregionů

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI Pracovní setkání se zástupci mikroregionů DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI 2017 Pracovní setkání se zástupci mikroregionů Brno, 5.6.2018 Dotazníkové šetření v obcích v roce 2018 Ze 672 oslovených obcí se zúčastnilo 228 (34%) 2 části:

Více

l l STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO NAŘÍZENÍ S.-/3/2016, STATUT ARNI MESTO BRNO PRÁVNÍ PŘEDPISY 2016

l l STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO NAŘÍZENÍ S.-/3/2016, STATUT ARNI MESTO BRNO PRÁVNÍ PŘEDPISY 2016 STATUT ARNI MESTO BRNO PRÁVNÍ PŘEDPISY 2016 B N l l STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO NAŘÍZENÍ S.-/3/2016, kterým se mění a doplňuje nařízení statutárního města Brna č. 4/2011, kterým se vymezují místní komunikace

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov % na týdenní pobyt

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov % na týdenní pobyt Cestování Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov 777 869 757 http://www.apartmany-batelo 25.00% na týdenní pobyt v.cz Čedok a.s. Masarykovo nám. 26/644 Jihlava 567 310 064, 567 310 789 http://www.cedok.cz

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Ostrava 595 782 648, http://www.cedok.cz 595 782 642 Čedok a.s. Rudná 3114/114, OC Avion Ostrava Čedok a.s. 30. dubna 2b Ostrava 596 121 384, 596 111 142 Exim Tours a.s. - Avion Shopping Park

Více

BRNO-VENKOV. Nezavíráme oči před domácím násilím. Pomoc osobám ohroženým domácím násilím v regionu Jihomoravského kraje

BRNO-VENKOV. Nezavíráme oči před domácím násilím. Pomoc osobám ohroženým domácím násilím v regionu Jihomoravského kraje BRNO-VENKOV Nezavíráme oči před domácím násilím Pomoc osobám ohroženým domácím násilím v regionu Jihomoravského kraje Domácí násilí je nejrozšířenější, nejméně kontrolovanou, nejvíce podceňovanou formou

Více

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Brno 4 29.6.2005 Hemodialýza - činnost oboru v Jihomoravském kraji v roce 2004 Haemodialysis

Více

Dodatek Č. 1. ke Kupní smlouvě na dodávky kancelářského papíru - bez požadavku na poskytování náhradního plnění. (dále také jen "Smlouva")

Dodatek Č. 1. ke Kupní smlouvě na dodávky kancelářského papíru - bez požadavku na poskytování náhradního plnění. (dále také jen Smlouva) Dodatek Č. 1 ke Kupní smlouvě na dodávky kancelářského papíru - bez požadavku na poskytování náhradního plnění (dále také jen "Smlouva") uzavřené mezi uvedenými smluvními stranami dne 13.08.2015 (dále

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2018/2019 PRŮBĚŽNÉ VÝSLEDKY K 30. 4. 2019 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství

Více

O Z N Á M E N Í o době a místě konání voleb

O Z N Á M E N Í o době a místě konání voleb O Z N Á M E N Í o době a místě konání voleb pro souběh voleb do Senátu Parlamentu ČR a zastupitelstev krajů města Kopřivnice podle zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky, ve znění

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Kavárna Lanna Jiráskovo nábřeží 45e České 737 967 000 http://www.kavarna-lanna.cz 10.00% na půjčovné (pronájem), kteréhokoliv kola v rámci půjčovny kol Bicykl Lanna zřizované Kavárnou Lanna.

Více

Karta osobní péče. Služby. pro naše klienty

Karta osobní péče. Služby. pro naše klienty Karta osobní péče Služby pro naše klienty Buďte u nás jako doma Chtěli bychom, abyste se v naší lékárně cítili dobře. Proto si zakládáme na přátelském a laskavém přístupu, neobyčejné péči a věříme, že

Více

Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2016

Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2016 Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2016 Rada Jihomoravského kraje na své 125. schůzi konané dne 30. 11. 2015 projednala návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2016. Na úřední desce Jihomoravského

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2018/2019 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 7. 6. 2019 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství papíru

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2018/2019 PRŮBĚŽNÉ VÝSLEDKY K 31. 5. 2019 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství

Více

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, právě držíte v ruce naší podzimní slevovou knížku. A opět Vám, věříme, děláme radost a to hned 22 krát. Ano, je to tak! Celkem 22 kuponů z naší slevové knížky

Více

MĚSTO BLANSKO OZNÁMENÍ O DOBĚ A MÍSTĚ KONÁNÍ VOLBY PREZIDENTA REPUBLIKY

MĚSTO BLANSKO OZNÁMENÍ O DOBĚ A MÍSTĚ KONÁNÍ VOLBY PREZIDENTA REPUBLIKY MĚSTO BLANSKO OZNÁMENÍ O DOBĚ A MÍSTĚ KONÁNÍ VOLBY PREZIDENTA REPUBLIKY Starosta Města Blansko podle zákona č. 275/2012 Sb., o volbě prezidenta republiky a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2017

Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2017 Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2017 Rada Jihomoravského kraje na své 3. schůzi konané dne 29. 11. 2016 projednala návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2017. Na úřední desce Jihomoravského

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2016/2017 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 9. 6. 2017 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství papíru

Více

S t a t u t á r n í m ě s t o B r n o N A Ř Í Z E N Í č. 2/2002,

S t a t u t á r n í m ě s t o B r n o N A Ř Í Z E N Í č. 2/2002, S t a t u t á r n í m ě s t o B r n o N A Ř Í Z E N Í č. 2/2002, kterým se vymezují místní komunikace nebo jejich úseky, jež lze užít ke stání vozidel jen po zaplacení ceny Rada města Brna se na své R3/156

Více

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Brno 1 30.5.2006 Haemodialysis - Activity in Branch in the Jihomoravsky Region in 2005 Souhrn

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2016/2017 PRŮBĚŽNÉ VÝSLEDKY K 31. 1. 2017 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství

Více

Odbor právní a organizační Úřadu městské části Dominikánská 2, Brno

Odbor právní a organizační Úřadu městské části Dominikánská 2, Brno Odbor právní a organizační Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2015/0142398/PLEJ K podání: Vaše číslo jednací: Spisová značka: 2010/MCBS/2015/0142398/1 Vyřizuje: Mgr. Jana

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2017/2018 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 8. 6. 2018 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství papíru

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2015/2016 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 10. 6. 2016 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství papíru

Více

žní Morava čte. Cílová skupina: Termín realizace:

žní Morava čte. Cílová skupina: Termín realizace: Popis projektu Rada Jihomoravského kraje schválila dne 2. 6. 2016 podporu projektu Městské knihovny Jižní Morava čte. Cílová skupina: nejsilnější generační kategorie návštěvníků veřejných knihoven: děti

Více

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Brno 4 26.7.2006 Dermatovenerologická péče - činnost v Jihomoravském kraji v roce 2005 Dermatological

Více

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka

1. hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka SOUTĚŽ S PANEM POPELOU 2016/2017 PRŮBĚŽNÉ VÝSLEDKY K 31. 12. 2016 Region Jižní Morava (okresy Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Blansko, Hodonín) 1. hodnocení podle množství

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky / ze dne: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA 50792/ENV/14 Mgr. Indráková / l. 2559 31. 7. 2014 Věc:

Více

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje

Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Brno 6 24.7.2007 Dermatovenerologická péče - činnost v Jihomoravském kraji v roce 2006 Dermatological

Více

Matematická olympiáda, kategorie Z9, kolo krajské

Matematická olympiáda, kategorie Z9, kolo krajské Výsledková listina Matematická olympiáda, kategorie Z9, kolo krajské Jihomoravský kraj termín konání: 22.03.2016 Místo konání: Gymnázium, Vídeňská 47, Brno 1. Václav Janáček Gymnázium Brno, třída Kapitána

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Revír a kemp Brodský (Broďák) , Červený Kostelec Červený Kostelec

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Revír a kemp Brodský (Broďák) , Červený Kostelec Červený Kostelec Cestování Revír a kemp Brodský (Broďák) Červený Kostelec Červený Kostelec 777 633 193, 739 445 762 http://www.campbrodsky.c 10.00% na ubytování v kempu Strana 1 9 Aktualiováno dne: 06.06.2019 Gastronomie

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky / ze dne: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA 88290/ENV/13 Mgr. Plešková / l. 2559 5. 12. 2013 Věc:

Více

o poskytování mobilních telekomunikačních služeb pro Jihomora\'skj' kraj a pnspě,'ko\'é organizace zřizovanc Jihomoravskj'm krajem.

o poskytování mobilních telekomunikačních služeb pro Jihomora\'skj' kraj a pnspě,'ko\'é organizace zřizovanc Jihomoravskj'm krajem. r(::'h~e.>,za " ~1--:~tA!r(rol:nQ~zr:'a~,~ '-U ~IC;23353242. ( f'-[' Rámcová smlouva o poskytování mobilních telekomunikačních služeb pro Jihomora\'skj' kraj a pnspě,'ko\'é organizace zřizovanc Jihomoravskj'm

Více

Dotační program pro turistická informační centra v JMK. Odbor regionálního rozvoje říjen 2009

Dotační program pro turistická informační centra v JMK. Odbor regionálního rozvoje říjen 2009 Dotační program pro turistická informační centra v JMK Odbor regionálního rozvoje říjen 2009 Podpora zkvalitnění služeb turistických informačních center v Jihomoravském kraji v roce 2009 Dotační program

Více

Přehled zdravotnických zařízení ve Frýdlantě nad Ostravicí ke dni 1. 12. 2009

Přehled zdravotnických zařízení ve Frýdlantě nad Ostravicí ke dni 1. 12. 2009 Přehled zdravotnických zařízení ve Frýdlantě nad Ostravicí ke dni 1. 12. 2009 Zdravotní služby ve městě zajišťuje soukromé chirurgické zařízení FROSMED s.r.o., soukromá společnost RES-MEDIA s.r.o., GIOS,

Více

Rada Jihomoravského kraje. schůze konaná dne Úvěr od EIB - Souhrnné roční zprávy akcí a aktualizace souhrnných alokačních tabulek

Rada Jihomoravského kraje. schůze konaná dne Úvěr od EIB - Souhrnné roční zprávy akcí a aktualizace souhrnných alokačních tabulek Rada Jihomoravského kraje. schůze konaná dne 22.3. 2012 Materiál k bodu č. programu: Úvěr od EB - Souhrnné roční zprávy akcí a aktualizace souhrnných alokačních tabulek (zpráva je uvnitř materiálu) Projednáno:

Více