jednání Rady města Ústí nad Labem

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "jednání Rady města Ústí nad Labem"

Transkript

1 jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 44 věc: Poskytnutí dotací v oblasti sportu pro rok odbor školství, kultury, sportu a sociálních služeb - kanceláře primátora a změna účelu použití finančních prostředků oblast sportu dopad na rozpočet: Bez dopadu zpracoval: Pavlína Veselá, referent OŠKSS předkládá: PhDr. Jana Müllerová, PhD., vedoucí OŠKSS projednáno: Milan Krejčí, člen Rady města pro oblast sportu Komise mládeže a sportu dne a Ing. Josef Zikmund, primátor Statutárního města Ústí nad Labem na vědomí: přizváni k jednání:

2 Návrh na usnesení: Rada města po projednání A) s c h v a l u j e 1. poskytnutí dotací z rozpočtu roku 2015 odboru školství, kultury, sportu a sociálních služeb určených na oblast sportu Akce sportovního kalendáře v celkové výši ,- Kč a následné uzavření smluv s jednotlivými subjekty takto: a) Císař Outdoor, z. ú., IČ: , na akci Císař Spring Challenge ve výši ,- Kč b) Hravé Ústí o. s., IČ: , na akci Pohár města Ústí nad Labem na kolečkových saních ve výši ,- Kč c) Sportovní klub policie Sever Ústí nad Labem, občanské sdružení, IČ: na akci Ústecký pohár mládeže v boxu Turnaj OH nadějí ve výši ,- Kč d) Ústecká asociace futsalu, z. s., IČ: na akci Mistrovství České republiky FUTSAL FIFA ŽEN ve výši ,- Kč 2. poskytnutí dotací z rozpočtu roku 2015 odboru školství, kultury, sportu a sociálních služeb určených na oblast sportu Akce volnočasového kalendáře v celkové výši ,- Kč a následné uzavření smluv s jednotlivými subjekty takto: a) Jezero Milada, IČ: , na akci Cyklozávody Jezero Milada 2015 ve výši ,- Kč b) Sportovní Klub PRONAKO Hostovice, IČ: , na akci Hostovická čarodějnice, Dětský den, Loučení s létem, Mikulášská besídka ve výši ,- Kč 3. poskytnutí dotací z rozpočtu roku 2015 odboru školství, kultury, sportu a sociálních služeb určených na oblast Mimořádné akce a události v celkové výši ,- Kč a následné uzavření smluv s jednotlivými subjekty takto: a) KARATE KLUB ÚSTÍ NAD LABEM, IČ: Sportovní příprava mládeže na MS, ME a MČR ve výši ,- Kč b) Ústecký Arcus občanské sdružení onkologických pacientů, jejich rodinných příslušníků a přátel, IČ: na Aktivizační cvičení a plavání v bazénu MN Ústí nad Labem ve výši 3.500,- Kč c) Ústecký adrenalin team, o. s., IČ: na akci Uhelný muž ve výši ,- Kč d) Okresní rada Asociace školních sportovních klubů České republiky Ústí nad Labem, IČ: na akci Pohár primátora ve výši ,- Kč

3 B) b e r e n a v ě d o m í 1. změnu účelu použití finančních prostředků v oblasti sportu Sportovní kalendář určených na akce: Mattoni půlmaraton Ústí nad Labem, Česká pojišťovna Mizuno RunTour a North Cup 2015 C) n e s c h v a l u j e 1. poskytnutí dotací z rozpočtu roku 2015 odboru školství, kultury, sportu a sociálních služeb těmto subjektům: a) SPORT UNION, o. s., IČ: mimořádná žádost Podpora talentovaných sportovců v jejich výkonech nad rámec regionu a republiky ve výši ,- Kč b) Základní škola Velké Březno, okres Ústí nad Labem, příspěvková organizace, IČ: Dlouhodobá činnost organizace členská základna do 18 let - šeky ve výši ,- Kč c) Filip Hrdlička, nar , bytem Jana Herbena 1610, Žatec Reprezentace města a kraje ve výši ,- Kč 2. poskytnutí dotace z rozpočtu roku 2015 odboru školství, kultury, sportu určených na oblast Mimořádné akce a události tomuto subjektu: a) Základní škola Velké Březno, okres Ústí nad Labem, příspěvková organizace, IČ: Dlouhodobá činnost organizace, členská základna do 18 let ve výši ,- Kč D) n e s o u h l a s í 1. s poskytnutím dotace z rozpočtu roku 2015 odboru školství, kultury, sportu a sociálních služeb, určených na oblast sportu Ostatní - mimořádné žádosti o dotaci těmto subjektům: a) Tělovýchovná jednota SLAVOJ SEVEROTUK, o. s., IČ: na akci Reprezentace města Ústí nad Labem extraliga stolního tenisu ve výši ,- Kč b) TJ Střekov, o. s., IČ: mimořádná žádost o dotaci na provoz a údržbu sportovního areálu ve výši ,- Kč c) FK Ústí nad Labem mládež, o. s., IČ: na akci Mezinárodní fotbalový turnaj Adviso Cup 2015 ve výši ,- Kč 2. s poskytnutím dotace z rozpočtu roku 2015 odboru školství, kultury, sportu a sociálních služeb, určených na oblast Mimořádné akce a události tomuto subjektu: a) Aeroklub Ústí nad Labem, IČ: provoz a údržba letiště a provoz a údržba letadel ve výši ,- Kč (70.000,- Kč / měsíc)

4 E) z m o c ň u j e 1. PhDr. Janu Müllerovou, PhD, vedoucí OŠKSS a) k podpisu vyrozumění jednotlivým subjektům dle bodu C) tohoto usnesení F) u k l á d á 1. PhDr. Janě Müllerové, PhD, vedoucí OŠKSS a) rozeslat vyrozumění dle bodu C) tohoto usnesení jednotlivým subjektům 2. Milanu Krejčímu, členu Rady města pro oblast sportu a) předložit návrh dle bodu D) 1. tohoto usnesení Zastupitelstvu města Ústí nad Labem T: Ing. Josefu Zikmundovi, primátorovi města a) předložit návrh dle bodu D) 2. tohoto usnesení Zastupitelstvu města Ústí nad Labem T:

5 Důvodová zpráva: Ad A) Poskytnutí dotace Na základě projednání v Komisi mládeže a sportu RM dne a a v souladu se Zásadami upravujícími poskytování účelových dotací z rozpočtu města Ústí nad Labem v oblasti sportu a činnosti mládeže (dále jen Zásady ) předkládáme Radě města Ústí nad Labem návrh na rozdělení finančních prostředků v rámci schváleného rozpočtu města Ústí nad Labem na oblast Ostatní sport akce sportovního kalendáře, na oblast Ostatní sport akce volnočasového kalendáře a oblast Mimořádné akce a události. Ad A1) Akce sportovního kalendáře Rozpočet na rok 2015 na Akce sportovního kalendáře činí ,- Kč (z toho je částka ,- Kč vymezena na tři vyspecifikované akce) a částka ve výši ,- Kč byla převedena z odboru dopravy na podporu akcí v rámci cyklistiky. Prozatím byla přerozdělena částka ve výši ,- Kč. K přerozdělení zbývá částka ve výši ,- Kč. Komise mládeže a sportu RM na svém jednání dne a projednala další žádosti o dotace a výsledkem jednání je návrh předložený Radě města Ústí nad Labem ke schválení dotací v celkové výši ,- Kč z dotačního titulu Akce sportovního kalendáře (viz. příloha č. 1 důvodové zprávy tabulka č. 1). Ad A2) Akce volnočasového kalendáře Rozpočet na rok 2015 na Akce volnočasového kalendáře činí ,- Kč. Prozatím byla přerozdělena částka ve výši ,- Kč Komise mládeže a sportu RM na svém jednání dne a projednala další žádosti o dotace a výsledkem jednání je návrh předložený Radě města Ústí nad Labem ke schválení dotací v celkové výši ,- Kč z dotačního titulu Akce volnočasového kalendáře (viz. příloha č. 1 důvodové zprávy tabulka č. 2). Ad A3) Žádost o poskytnutí finanční dotace z rozpočtu města kancelář primátora Usnesením č. 421/15 Rady města Ústí nad Labem ze dne byly rozpočtovým opatřením kanceláře primátora převedeny na Odbor školství, kultury, sportu a sociálních služeb finanční prostředky ve výši ,- Kč. Komisi mládeže a sportu RM byly předloženy žádosti o poskytnutí finanční dotace z rozpočtu města adresované kanceláři primátora. Komise mládeže a sportu RM na svém jednání dne , a všechny tyto žádosti projednala a výsledkem je návrh předložený Radě města Ústí nad Labem ke schválení finančních dotací v celkové výši ,- Kč (viz. příloha č. 2 důvodové zprávy).

6 Ad B) Změna účelu použití finančních prostředků v oblasti sportu Rozpočet v Oblasti sportu pro rok Sportovní kalendář činí Kč. Použití částky Kč je v rozpočtu specifikováno na podporu těchto akcí: Mattoni ½ Maraton Ústí nad Labem Česká pojišťovna Mizuno RunTour North Cup Zastupitelstvo města Ústí nad Labem na svém jednání dne usnesením č. 75/15 schválilo poskytnutí dotace na akci Mattoni ½ Maraton Ústí nad Labem ve výši ,- Kč. Vzhledem k tomu, že pořadatel akce Česká pojišťovna Mizuno RunTour stáhl svou žádost zpět z důvodu nekonání akce a pořadatel akce North Cup 2015 žádost o dotaci nedoložil, budou finanční prostředky použity na jiné významné sportovní akce. Celkem se jedná o částku ,- Kč. Ad C) Neschválení žádostí o dotaci Ad C1) Odbor školství kultury, sportu a sociálních služeb Labem schválit předložené žádosti o dotace subjektům uvedeným v příloze č. 3 této důvodové zprávy (tabulka č. 1). Ad C2) Kancelář primátora Labem schválit předložené žádosti o dotace subjektům uvedených v příloze č. 3 této důvodové zprávy (tabulka č. 2). Ad D) Nesouhlas s poskytnutím dotace Ad D1) Odbor školství kultury, sportu a sociálních služeb Labem odsouhlasit a Zastupitelstvu města Ústí nad Labem schválit předložené žádosti o dotace subjektům uvedených v příloze č. 4 (tabulka č. 1) této důvodové zprávy.

7 Ad D2) Kancelář primátora Labem odsouhlasit a Zastupitelstvu města Ústí nad Labem schválit předložené žádosti o dotace subjektům uvedených v příloze č. 4 (tabulka č. 2) této důvodové zprávy. Tento materiál byl konzultován s oddělením právně ekonomickým. Přílohy: 1) Rozdělení dotací Akce sportovního kalendáře a Akce volnočasového kalendáře - OŠKSS 2) Rozdělení dotací kancelář primátora 3) Nepodpořené žádosti o dotace (OŠKSS + KP) 4) Nesouhlas s žádostmi o dotace (OŠKSS + KP) 5) Právní stanovisko Kanceláře tajemníka právně ekonomického oddělení o postupu předkládání schvalování dotací Zastupitelstvu města 6) Návrh smlouvy o poskytnutí dotace kanceláře primátora včetně příloh Kolovadlo č. 1 Podpořené žádosti o dotace (OŠKSS + KP) Kolovadlo č. 2 Nepodpořené žádosti o dotace (OŠKSS + KP) do ,- Kč Kolovadlo č. 3 - Nepodpořené žádosti o dotace (OŠKSS + KP) nad ,- Kč

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 22. 11. 2017 28 věc : Poskytnutí dotace v oblasti sportu z rozpočtu statutárního města Ústí nad Labem v roce 2017 Mimořádné žádosti o dotace dopad na

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: 13. 4. 2016 bod programu: 5 věc: Poskytnutí dotací v oblasti sportu v roce 2016 a dotace v oblasti Mimořádné akce a události dopad na rozpočet: Bez dopadu zpracoval:

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 10. 6. 2015 věc: Poskytnutí dotací v oblasti kultury a rozpočtové opatření OŠKSS dopad na rozpočet: Bez dopadu zpracoval: Bc. Klára Bayerová, referentka

Více

Zápis z jednání sportovní komise RM č. 1/2016 ze dne 26.01.2016

Zápis z jednání sportovní komise RM č. 1/2016 ze dne 26.01.2016 MÚ LOUNY Zápis z jednání str. 1 / 10 Zápis z jednání sportovní komise RM č. 1/2016 ze dne 26.01.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Stanislav Svoboda, předseda komise Luděk Dvořák, Jaroslava Sádovská, Pavel

Více

Ě Ř Ž ÁŘ Ě Ň Á Í Á ÁŽ ŮŽ ů Ž Ž ůž Ž ů ů Ž Ž Ž Ť Ž Ž Ž Ž ů ď ů ť ď ď Í Ž Ž Č ú ů Ž ď ú Ž Í ů Ž ú Ž Ž ů ů ů Ž ů Ž ů ť Ž Ž Ž Ž Ů ň ů ů Í Ž Ž ů ůž ť ÁŽ ť Í Ě Ř Č ů Ž Ž ů Ž ú Ž Í ÍÍ Ž Ž Ž Ž Ž Ž ů Ž Ž Ž Í Í

Více

á Ú á ú á Ú Ú ř Č Č ř ě á á ř á á š ě á Ž á á ě á š á á á ř ě ě Ž ářú ě ě Ú ář á ář Ú á ř ě á á ě ě Ú ě ř š á á š á á ě ě Ú Ú á á ř á ě ď ú š š ů ř ů ě š ř ů š ř á ú Ž š ř ů ě á š ů ů ě á Ž š ř š ř ř š

Více

ÚŘ Č Ý Č Ú Ú ť Ů Ú Č Š Ý Ý Ř É Ť Č Č Ú Ú Ú é š ž Ú é Ť é Č Ú é Ů Ú é š Ú Ť Ť é Í š é š š Ť ť Í éí š Ú Ť Ú Ú Ů Ť é ť Ú ť Ú Š ť Č Ú é Ú é ž š é Ť Ú Ú ť é Ž é é Ť é Ť Ť Ú Ú é é Í é Í Ť Ú ť Í Í Ť é Ť Í Ú Ť

Více

Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech

Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech 20. 3. 21. 3. 2017 Tento návrh na usnesení je předkládán na základě projednání žádostí o dotace z oblasti sportu Celoroční

Více

ž é é Ž ů ů ŽÁ Í ŘÁ Ř Í Ú ž Ž é Ž é ť é é žé Í ž ž ů ď ů ž ž ů ž Ž é é ž é ž ď Ž ž é é ť Žď ž ž Ž ž ú ů é é Ž ď é ď é é Ž ď é é ž ž ďď Ť ž é Ž é ž ď é ů Ž é Ž Ž Ž é é é Ž ž ž ů ž Ž ž ň é Ž Ž ž é é ů ď

Více

Grantový program města Český Krumlov

Grantový program města Český Krumlov Grantový program Města Český Krumlov - Sport a tělovýchova pro mládež do 18ti let Grantový program města Český Krumlov Sport a tělovýchova pro mládež do 18ti let PODMÍNKY PRO PŘIDĚLENÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 12. 10. 2016 47 věc : Dotace v oblasti sportu z rozpočtu Statutárního města Ústí nad Labem v roce 2016 Mimořádné žádosti o dotace poskytnutí

Více

KONCEPCE PODPORY SPORTU V HRONOVĚ

KONCEPCE PODPORY SPORTU V HRONOVĚ KONCEPCE PODPORY SPORTU V HRONOVĚ KONCEPCE PODPORY SPORTU V HRONOVĚ 1. ÚVOD V návaznosti na Strategický plán rozvoje města Hronova, který schválilo Zastupitelstvo města Hronova dne 17. 3. 2008 pro období

Více

š Í Í č č š š š š š š Í š Í š Í š š č č č č š Í č š š Í š Í č č Í š Í š Í Ž š š š ť ď š Í Í š Í Í Ž Í č š š Í č š š š š š Í š ť ď Ó Í ň Ď šš š č Í Í Í š Ž Ó ú č č Í Í š Č Ó č č č š Íš š Í ň Í č Ď č Í š

Více

Č ř úř ě ř č ů č ř ěš úř úř Í ě ř ř úř Í ď ř ě č Á ÍŘ Í Í ř ž ř ř č ů č ě š č ů č Á Í Á Í č Ž č ěř ů Ť ř ě Š č č ř ů č Ž ů š š ů ě ř ě č ěř ů Ž č ěí ž ž ř ř ě Š ř ů č č ř ž Í ů ř š č ř č ř ěř ž ěř úč ě

Více

ř č š ř ů č Ú ř č š Úč ú ř ř Š ř Ž č ú ú š Ž š ů ř Ž Ž ř Ž č Í Ů Ž ř ů š Ž š ů ř Ž Ž ř Ž č Ů ž ř š Ž ř č š Ž č ů ř Ž š ř ř ř čú ř š Ž č č ú š Š š č ň ů Ř Ě ř ů ž č ř ú č š Ž č ř ů ů ů ř ř č š č Ž Ž ř č

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 13. 1. 2016 věc: Souhlas vlastníka s umístěním sídla spolku v objektech příspěvkových organizací dopad na rozpočet: bez dopadu zpracoval: Hana Podhajská,

Více

řá á ů ř č ů á á á Í řá á ěž ů ěž á š á č č Č č š ě č č á š č š š č š ě č ř á š č č č č š ě ě ů č č š ě ř ě á č š ě ě č š ě á ř ď á Č č š ě ř ě č š ě ě č š ě ř č á č š ě ě ř ě á č š ě ě ó ř ě á č č č š

Více

ť ť Ť Č ú Č ň ů Ž ě ů ě ě ě ě š Č ě Ž Ž ě š Č š Č ě Ž ž Č ě Ž š Ž ň Ž Íž ě Á ÁŘ Á ů Č ě Č ě Ž š ě Ž Ž ě ň Č ě Ž ů š ů ě ů Č Š ě š ů ě Ž Ú ě Í ě ě Ú ě š ň ž Č š š Ú ě š ů Í ě Ž ú ň ň ž Ž Ý š š Ý ě š ů ě

Více

Á Ž Ž Ž ž Ž Ž Ž ť ž ť ž ž ž ž Ž ž Ž Í Ž Ž žť ž ž ž ž Ž Ž ž ž Ž ž ž Ž Ž Ž ž Ž ž ž ť ť Č ž ť Ž ž Ž Ž ž ď ž ť ž ž ť ž Ž Ž Ž Ž Ž ž ž Ž ž ž ž ž ť ž ž ž ž ž

Á Ž Ž Ž ž Ž Ž Ž ť ž ť ž ž ž ž Ž ž Ž Í Ž Ž žť ž ž ž ž Ž Ž ž ž Ž ž ž Ž Ž Ž ž Ž ž ž ť ť Č ž ť Ž ž Ž Ž ž ď ž ť ž ž ť ž Ž Ž Ž Ž Ž ž ž Ž ž ž ž ž ť ž ž ž ž ž Ž ř Ť ý ř ý ř ř Ž ř ř ů ř ř ř ů ř ž ů ů Ž ž ř ř ž ř ř ř ůž ý ů řů ý ůž ý ď ů Ťž Á Ž Ž Ž ž Ž Ž Ž ť ž ť ž ž ž ž Ž ž Ž Í Ž Ž žť ž ž ž ž Ž Ž ž ž Ž ž ž Ž Ž Ž ž Ž ž ž ť ť Č ž ť Ž ž Ž Ž ž ď ž ť ž ž ť ž Ž Ž Ž

Více

Ú Í č č ď ú ů ů ě ú ě č ě Í ě Ž š ž ž úč Ř Í É ď ěň č ů š ě ď š ě ě ž ě č ě ů ů č č ě ěž č ů č ě č ů ě š ů Č ě ě č ě š ě ž ě ě ě š ď ě č úč ú ČÚ Č úč úč ž č úč úč ě Ť č č č ě úč úč úč Í Ž č č ě ě ě ů š

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 10. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh správní rady Sportovního fondu na přidělení dotace ze Sportovního fondu statutárního

Více

Ú ú ě ř ě Č ě ů ž ůá é ě ů ě Ř ě č ú ů ě Ž Ž ř Ž ú ě ř ě ů ž ť č ů ú Ž ě Í ř ě ě é Ž ř ě č ř Ž ř Ž č ů ě ě ú ů č Ó ú Ř ě č ú ů ě Ž Ž ř Ž ě ř ě ů Ž ť č

Ú ú ě ř ě Č ě ů ž ůá é ě ů ě Ř ě č ú ů ě Ž Ž ř Ž ú ě ř ě ů ž ť č ů ú Ž ě Í ř ě ě é Ž ř ě č ř Ž ř Ž č ů ě ě ú ů č Ó ú Ř ě č ú ů ě Ž Ž ř Ž ě ř ě ů Ž ť č Ňú Á ě úř ú Ú é ě Č ř ř ě ě ú ř Í č ě ť ř ú č ú ě Č é é ť ě č é ě ě ž Č Ž ď ě úř ú úř ř č ú ř é ě ě ř ů ě é ě ř ě é č ů ě ř ě č é ě ě é ř ř ř ě č ř ř ě ř ž Ž ě ť č ě é ě ě ď ř Č é ř ě é ř ě ě č Á Í Ú ú

Více

š é é š é é Ť Ž Š é é é š é š Ž é Ť Ť š é š š š ž Ť š š š é é é ž š Ť š é ž š Ťš é Ž ž ž ž Ť š é Ť ž Ž ť ž Ť ž ď Ť š é š č é é Ťš ž é Ť é ň ň ž é č š Ťš é Ťš č Í éíš š č é Í ž Š é Í š ž č š Ť ž é ž š é

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 4. zasedání zastupitelstva města dne: 30. 4. 2015 Bod pořadu jednání: Poskytnutí dotace a uzavření veřejnoprávní smlouvy o jejím poskytnutí na úhradu části nákladů

Více

Ě Á ř ě ř ř ř ě úř ř úř ě ýúř ý ý ě ď ý ú ýú ě Ě Ú Á ř š ú ř ě ě š ř ů Ž ř š ú ě ý ú ě ů ú ě ě ě š ř ů ř ě ě š ř ů ě Ú ě ý ú ú ě ř ů Ž ř ň ř ř š ě ě ú ý ř ě ě ď ý ý ě ú ě ě ě ů ů ý ě ú ě ú ř ř ěř ů Ž ú

Více

ě ř ý Č ý Č ě ěř Ú Č ú ů ýš ů ý ř ř č ě ě Š š ě ě ř ž ř š č ě Č ů ú ů Ř ů ú Č ů ě ú ě ú ď ě ú Č ř ň úč ě ú Č š ě š ú č ú ě ů ěš ě ú ě ú ýš ý ď č ř ž žá ýš ý ř ě ž ýš č č š ý ů ř ě č š č č ř č č ý ě Ú ň

Více

ř ř š ř ů ř š ěř š ř ý ý ř ě Úř ě š ě ř ů ě Í ě ř ť ř ú ýš ř ů Č ý ýš ý ů ý Ú Č ř Č ř ý Š ř ý ýš ý ů Č ý Č ý ř ě ěš úř ýš ý ř ů ý ý ů ý ý ř ý ý ě ř ý ů ě úř ú ú úř ý š ě š š ř š ě š ď ě ůč ý ů Č úř ř ů

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 10. 5. 2017 21 věc : Poskytnutí dotace z Fondu Rady města Ústí nad Labem v roce 2017 dopad na rozpočet: Bez dopadu zpracoval: Bc. Gabriela Krčilová,

Více

Í ř ď č ť Ř Í Á ř Ú Í ž č ř ů ř ů ř čů ř č Ž č č č č č č č č č č Ž č Ž č ř ř ř č Ž ř č Ž Ž č Ž č š č š ř č ů ů ř ř č š ř Ž č ř ů ů Š Š š ř č ů Ž Ž č ř ř ř ř č Ž Ó š č ř č ů š Ž č š ř ů ř ů Ž ů Š ů Ž Ž

Více

Ý Á Í č š Ž Ž ž č č č ž č č Ž č ň č š š č č č č Ž š č ž š š Ž š š č Í žš š ž č č č č š š č Í č Ž ž Ž č ž Ž š Í š š č š č š č Ž č č č Á č š č č ž č č š Š š š č Ó č č š Ž č Ď ž š č č š ž ž š č č č š š ž

Více

Z Á P I S č. 02/2014 z jednání, které se konalo dne 26.05.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 02/2014 z jednání, které se konalo dne 26.05.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 26.05.2014 Z Á P I S č. 02/2014 z jednání, které se konalo dne 26.05.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Ladislav

Více

U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Tábora, konaného 22.01.2007 v zasedací místnosti č.410 na Husově náměstí, č.p. 2938.

U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Tábora, konaného 22.01.2007 v zasedací místnosti č.410 na Husově náměstí, č.p. 2938. U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Tábora, konaného 22.01.2007 v zasedací místnosti č.410 na Husově náměstí, č.p. 2938. 90 / 3 / 07 Návrhová komise z v o l i l o návrhovou komisi ve složení:

Více

ž ě č ů é é úč Ů úč ž ě č ý ž ě Í Č Ů úč Ž ě é ů ž é é ž ě š ý č ý č ý š ž ě úč ý é ž ů ě Ž ě Í ž é ě ě é č ě é ž ý ě ýš ý Ů Č ě ž ě ž ů ž ě š é ý é Ž Š Č é ě ž ě ý ž ě Ů Í ě ž ě ý ý ž ě ý ž ě š ž ě č

Více

Ů Ý Ť Ž ž Č é é ž é Ť š é é Č Ť Ž ž é é Č é ť č ž ž č Í é ž č ž ž Ť š ť ž š Ť é é č č č š é é č š é Í č é Ů é ž č ž Ť š é é ď ž é ž é Ž č č Ž č ú é č é Ť š š Č é Ť č ž Č é č ť ď š ť Ť Ť Ť Ž č ž š ž Č é

Více

XXX. z 9. zasedání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 27. června 2007 (č. usnesení 143/07-165/07) č. usnesení 143/07 Plnění usnesení

XXX. z 9. zasedání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 27. června 2007 (č. usnesení 143/07-165/07) č. usnesení 143/07 Plnění usnesení MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 9. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 27. června 2007 (č. usnesení 143/07-165/07) č. usnesení 143/07 Plnění usnesení Předkládá : Ing. Jan Hladonik, tajemník

Více

č Á č Í Ě á á ě č š ž ě č č ě č Ď Ť Ž á Ď á š č ě ž č ě č č á š ě š č š Ť Ť ž á ž á Ž ě š Ť áž Č č š ě á č á ě š ě š ď ě ě ě ě č č á ě á á á š á á č á á Ť á Ť ě á ž ě Ť á Ť ěť á ě ž á ž ě š š Ť ě š Ť á

Více

Ž Á Á é čá č č é ě é ě é áť Ž š é á é Ž č á á á ž ě ě ě Ť Ť Ž š á š é Ť é é ě ě é č č Ď á Ť é é áť á ě ě Ů č č Ž á é Í ě Ž é á ě ě é Ž ě Ž ě é Ž á é š é ě ě ŽÍ Ť ě š č ě Ž ě á é Ž Ť é á ě ŮŽ č ě š á ě

Více

Ť Č ť Š ě ě Ž Í ď ž ěů ě ě Č ú ě Ú É ů ě Ž Ž ó ě š ž ě Ť ď ě ž š ž Ž ě š ě ě š ů ě š ě ž š ě ž ž ě ě ě ě ě ě ů ě Č ů Š ě Ť ě ů ť ž š ě Ž ň ě ň ě ň ě ě ůž Ť Á ěů Á š ě ž Ť š ě ž Ť ě ě š ě ě Ť Č Š ě Í ě

Více

Š ů Š Á š ů ů Ú Č š ů š ů ů ť ť ů ů Č š ů ů ů š ú Ú š ú Č ů ů š ň š Ú ů ů Á Í ť ú š Ě ů ů š ů š ň ň š ú ň š Í ň Č Í Ý Š Š Í Á š ú Ů Ž Ú š š š ú Č š š ů ů š ť ů ů ů š š š ů š ň š š š Ň ň š š š š ň ú ú Č

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 1. 2016 Bod pořadu jednání: Schválení podání dotační žádosti projektu Revitalizace fotbalového stadionu Vesec Stručný

Více

USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.3.2011

USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.3.2011 USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.3.2011 USNESENÍ Č. 180/2011 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace pod body: II. Záměry prodeje a ceny pozemků 1. Rada města ne záměr prodeje

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 24. 6. 2015 bod programu: 21 věc: Poskytnutí dotací v oblasti kultury důvod předložení: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích; 85 písm. c) zpracoval: Bc. Klára

Více

ž Ť č Ž ž Ž č ě Ť ě ě ž Ž Ť Ž č č č Í Ž Ť ě ě ě č Ž ě ě ě ť ž č ě ž ú Ž ú Š č ú ú ž ť Í Í ě ě ž š ž š č Ž Ž Ť ě č ě ě š ěž ť ž č ú ú š žš č ž ž ž ž č č ě Ě ě š č ě ě Ě š Ě č Ť Ě ě Ť ě č ě Ť Ť č č ě č Ť

Více

š č š ž š č ž ž č ť ž ž č š Č Ú ž š ž ž ž ž ž Á ž š ž š ť úá ž š ž ž Í Í č ž Í ž č ť š š š š ž š ž ž šž ž ž žď ž ň š š ž ň ž ž š ž š ž ř ť ď š ď š ž ť č š ž č š š š ž č č š ž č ď ž š ž č š ž ď ž ž š š

Více

U S N E S E N Í z 3. schůze rady města konané dne 10. února 2015

U S N E S E N Í z 3. schůze rady města konané dne 10. února 2015 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 3. schůze rady města konané dne 10. února

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 21.03.2016 212/10/ZM/2016 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 10. zasedání Zastupitelstva města Kolína

Více

SAM 78 ČLENŮ KLUBU HISTORICKÝCH MODELŮ LETADEL A MOTORŮ SAM 78

SAM 78 ČLENŮ KLUBU HISTORICKÝCH MODELŮ LETADEL A MOTORŮ SAM 78 SAM 78 1990-2005 ČLENŮ KLUBU HISTORICKÝCH MODELŮ LETADEL A MOTORŮ SAM 78 č. 2/2006 (BŘEZEN-DUBEN) www.sam78.cz ROČNÍK XVI., ČÍSLO 89 Slunce a jarní povětří jsou přímo balzámem pro modelářské duše po letošní

Více

ÍÍ ů Š ý ú ý ú é é ý é Í é é é Í ý é Ž Ž é é ý é ý ý ý ý é ý é é é é é é é é ú é ú ý ý é Í é é ý é Í é ů é é ý Í Ž ů ý é Ž ý ú ý é é ú é é ů é ý ý ý é ů ů é Ž ů é é Ž é é ů Ž é ý ů é ý Í Í é ů é ů é ů

Více

ě úř á ě Č ž š ě á š Č ě úř á ě á úř š Ú ř á Ú ř á Č Žá ů ě ř š á úř á ě ě š ř ů á Žá á áš ě ě š ř ů á á Í ú á ě Ž á Ú á á ř Ž Ž ř Ž ž ů ž á ě Č ř ž ě š Ž ě Ž š ě š ř Ž á ř š ž ř Ž ě Č ř ú š Ž Ž á ě á

Více

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. ze 45. schůze Rady města, konané dne 05. března 2009

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. ze 45. schůze Rady města, konané dne 05. března 2009 M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ ze 45. schůze Rady města, konané dne 05. března 2009 Rada města Klášterce nad Ohří projednala následující body: Usn. č. 2011/45/2009 volí ověřovatele

Více

Zastupitelstva m. č. Praha 10 dne 26. 1. 2015

Zastupitelstva m. č. Praha 10 dne 26. 1. 2015 Rada m. č. Praha 10 P10-132217/2014 2. zasedání Zastupitelstva m. č. Praha 10 dne 26. 1. 2015 Návrh na změnu usnesení ZMČ Praha 10 č. 16/57/2013 ze dne 29. 4. 2013 k návrhu záměru na prodej jednotek a

Více

ě Í ú É Á ě Ž ě ě š ů ě ě š ů ž ť ě ě ů š ž ě ě ú Š Ž ž ě ě ů ů ě ů ť ě ž ě Ů ž ž ě ě ž ž ů ť ě š ě ě ž š ě ě ů ě ů š ě ě ž ě ů ě ě ů Íš ě ú ž ě ú ž ě ě š ů ě ě š ě ň ě ě ě ě ť Š Ž Ž ě ě ť ó ť ě ů ě ť

Více

V A L N Á H R O M A D A

V A L N Á H R O M A D A V A L N Á H R O M A D A T ě l o c v i č n é j e d n o t y S O K O L N o v é V e s e l í 5. března 2015 1. Program valné hromady TJ Sokol 2. Zpráva o činnosti TJ za rok 2015 3. Zpráva o hospodaření 4. Plán

Více

96. VÝPIS Z USNESENÍ

96. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 96. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 21.02.2006 152/2006-96. RM V a) doporuč u j e ZM schválit prodej bytové jednotky č. 69/11 včetně spoluvlastnického

Více

Ý Š Ú Í ř Í Í Á ř ř ř ř Í ř ř Í ř ř ř Ó Č Š ó Š Š Č Č ř ó Í Ž Í Í Í ž ď Ě ú Í Č Í ú Č Č Ú ř Žř ťů ů ř ř Ž ÍŽ Č Č Č ů ř ř ů ů ř Č ů ů ů ř ů Č ú Č ř ť ř Ů ú ř Í Ó ů ů ř ř ř Č Ž ť Š ú Š ř ř ř Ú ů ů Š ť ř

Více

Č á á č Č č řůč ý č ě ý í á ř ú ř í ě č á á í Ž ě í í ý ý ří á Š ě č ý Í Ť á á ěšť Ž í í á Íí í Ž á í ý áš ě í ř á š č šíř č á á í ř á í í á í í á č í š č ý í ý Č ě á á č č ří Ž ř í ú ší í ěž í ú ří í

Více

ř ř á á ý é ř é á ň ž ý á ý č ř á ů ř á ř á á ň řá ý á ý č ň ř č ý ř á š č á é ň á ů á ý á á š é č ů š č ů š č é á č š č é ž š á ř ý ř ý š á ř á ř ř ř ř ř á ý č Č ř ř é ý č ž ů á ů á ř é á č č á ý ž ž

Více

Á Á Í ú ď Ž Í ď Š Ž ň ň ú Š ú Ž Á ÁŘ Á ŇÁ Ž Š ď ú Š Ú Í ú Č Š ň ú Ř Č ň Í Ř Ž Í ď Ž ň Ž Í ň ú ť ú Ž ú Č ť ó ú Ž Ž ď ň Š ň ó Ž ú ó Ž Š ú Ž Ť Ž ó ú Š Č ú Í ú Ž Č Í ó ó ú Ú ó ú Ž Í ú Í Č Ž Š ň ú Í ú ň ó ó

Více

MMB2015000000123. Návrh usnesení:

MMB2015000000123. Návrh usnesení: Rada města Brna 1111111 MMB215123 ZM7/ 49 Z7/4 zasedání Zastupitelstva města Brna konané od 17. března 215 Název: Návrh na poskytnutí dotací na podporu tělovýchovných a sportovních aktivit pro rok 215

Více

MĚSTO ZLIV. č. XII. Dodatky zřizovacích listin příspěvkových organizací. Materiál projednán: Datum: 10.04.2013 Podpis:

MĚSTO ZLIV. č. XII. Dodatky zřizovacích listin příspěvkových organizací. Materiál projednán: Datum: 10.04.2013 Podpis: č. X Konané dne: 10.04.2013 Bod jednání: 6 Předmět jednání: Dodatky zřizovacích listin příspěvkových organizací Předkládá: Datum: 10.04.2013 Podpis: Zpracoval: Ing. Ilona Řimnáčová Datum: 05.04.2013 Podpis:

Více

Zastupitelstvo Městské části Praha-Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha-Zličín které se konalo dne 19. 6.

Zastupitelstvo Městské části Praha-Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha-Zličín které se konalo dne 19. 6. Zastupitelstvo Městské části Praha-Zličín U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha-Zličín které se konalo dne 19. 6. 2013 15/2013 1. Zpráva kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha Zličín o

Více

Příloha k zápisu z 25. schůze Rady městského obvodu Ústí nad Labem město dne 15. května 2013 U S N E S E N Í

Příloha k zápisu z 25. schůze Rady městského obvodu Ústí nad Labem město dne 15. května 2013 U S N E S E N Í U S N E S E N Í Použité zkratky: ÚL město MO ÚL město ÚMO ÚL město RMO ÚL město ZMO ÚL město NS VŘ z 25. schůze Rady městského obvodu Ústí nad Labem město konané Ústí nad Labem město Městský obvod Ústí

Více

ř ý ř Ž ý Ž Ž Ž Ž ř ň ý ů Ž ž Ž ř Ž Ž Í ý ů Ž Ž Ž Ž Ž ř ň Ó Í Í ý ů Ž Ž Ž ď š ř ý ř ý ř ý ř ř ú Ž Š ř Ů ř Ž ř ý Ž Ž Ú ř ý ř ý ř ý ř ř ú Ž Š ř ů ř Ž ř ý Ž Ž ř ý ř ý ř ý ř ř ú ž š ř ů ř Ž ř ý Ž Ž Ú Á ž ř

Více

Program: 1. Ubytování v Azylovém domě Usnesení č. 401/2006

Program: 1. Ubytování v Azylovém domě Usnesení č. 401/2006 - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

Í Č Á Í Č Č Ř Á Č Ž Č Á Í Á Ó ň Í

Í Č Á Í Č Č Ř Á Č Ž Č Á Í Á Ó ň Í ť Ť Í Č Á Í Č Č Ř Á Č Ž Č Á Í Á Ó ň Í ň ť Ť Ť Ť ň ň ňí Ž ň Ý ď ň Ž ň ň Í ň Í Ť ň ň ň ď Í Ř Ť Ť ň ň Ť Ť Ť ň Ť Í Ť Í ň Ť ň Ý ň ň Ť ď Ť ň ň Í Ó Ť ň ň ň ň ň ň ť ň Ď ň Ť ň ň ň Ť Ť Í Ť ť Ť ň Á Ť Ž ň ň ň Ť ď

Více

ú ě ě Í ú ú Í ú ú ě ě ě Í ú ú ů ň Ů ě ě Í Í ě Ů ú ě Í ů Í Ů ů ě ň ů ú ě ě ů ň ň ú ě ě ů ú Í ň Í ú ě ú Í ě ň š Í ě ú ú ě ú ů ě ť ť Ů ě Í š ě ň ů ě ě š ú ší Í ú ě Ů ě ú ě ň Ú ě ó ú ě ú ú ě ě ů ů ů ú Á ě

Více

ť š č ř ó Ý ř č š ř ď ů ř ý ý ř ř žž Č Č č ú ř ý Č ý ř ž č ůť Á Í Ě ř ř ř ž č ř ý š ř ů Ť ý ř ř ř ž ž žš ý ý ř ž ř ř č č ý ý ř ý č ř Ť ř ž ý ř ř ř č ý ř č ž ř č č č ů Ť ř č ř ř ž č ř ť ť š č ř ř č ř š

Více

Á Á Ý Í Ů Ó ť Ť ť ň ň Ó Í Ť ň Ó ň Ó Ť Ť ň Ť Ó Ý ť ť Ť Ó ň Ť Ť Ó ň Ó Ť Ó Ť Ť Í Ť Ť Ó Ř Ť Ť Ť Ť Ť Ť Ť ň Ť Ř Ť Ť Ď Ť Š Ť Ó ú ú Ť ň Ť Ť ň ň Ť ň Ť ň Ť Ť ň Ť Ť Ý ť Ť ň ť Í Ť Ť Í Ť Ť ň ň Ť Ť Í Í Í ň Ť ň Ť Í Ť

Více

Ň ř é é Č é š ř é ř Ř ř ž Í žá žá ú ř š ř É žá žá Á ŽÁ Í Á š ž ž é š é é žá é ř é é ř ž ú Ú é ř é é Á ó é žó ž š Č ř é é š ř Ů é ž ž ž ř ř ž é ř ž ř ó ř ř žň ř ř é ř Ů ž ó Ů ž ú é é š ž ř š š š Ž Í žá

Více

4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 22.04.2014

4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 22.04.2014 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 22.04.2014 Bod pořadu jednání: 51. Název : Změna rozpočtu rozpočtové opatření č. 78/14 úprava kapitoly 917 04 transfery odboru školství, mládeže, tělovýchovy

Více

č ú ý Ú š ě Č Í Ú š ě ě ý ý č ň Ř ň Ú ý č ú ě ž ě ě Ú ý č ě ý ě ě ý ó ě ý ý Ř č č ě ž č ý ž ý č ú ž ý ů ú č ě ý ú š ý š š š š ě ě š šň ť Í ý ý ů Ř ůč ě č ú ž Í ž ý ě ů ý ě ó š ě ě ž ž ý ý ě ů ý ů ě ů š

Více

ř ň Ú ř ú ň ů ýř ý ý ř ó ó ó ž š Á ď ý ť ť ž Ó š Í Í Í ÍÝš Í š ť Ť Í Í š Ť Í š Ó Í š ť Í Í š ť Í ť Ú ť š ť Í Í Í Í Ó ž Í Š Ť Š Á š ť š ž Í š Í ž Í Š Í Í Š Ý š ší Š Í ť š ťí Í š ť Í Í ŠÍ ň Ů Í ť Í ť Á ť

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 18 11 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 50/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Á ů Ú ů š ů ě ů ě ů ě ž ž ě ž ě š ů ů ž ž ů ě ž ů ě Á ž ě ž ě ě šť ů ů ů ů ě ů Ú Ú ž Ú ě ů ž ě ě ž ů ě šť ú ě ě ě ě š ů š ě ž š ů š ě š ů ů š ů ů š ú ů ě š ú ú ž ž ě ě ú ů ů ů ů š ž š ě ž š ě Ú š ů ú š

Více

ZÁPIS. z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 22. 5. 2019 Zahájení

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 12. 10. 2016 43 věc : Poskytnutí dotací v oblasti kultury v roce 2016 důvod předložení: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích zpracoval: Bc. Martina

Více

í ú í čí č í í í í ů í í č í Í Ť í í Č Ž ů ž ú Ží í í ž ú Č í í í Š í í í í ň í ň č Š ň ň ň í í í í í ň ú Š í čč č í í ů Ž ú í č ůč ů č í í č í í č Ž Š č Ž í í í Š č í č č Žč í í í č ů Í č í í č ů íč í

Více

ě ř Ť ř ě č ř ý ě ě š ř ů č Ť š ú ě ě ě ř ě ě š úř ř ý ř úř ř ý ř ě ě ř ě ř ě š č ě č š ř ů č ů ř š ý ý ě ř š ů čů ů ě ý ě ý ě Žš č ý ěž ý ý ý ý ě š ě ů šř ř ýš ě ř ě Ž č ý ý šť ž ž ý šť ř š š ě řč č Ň

Více

Omluveni: Ing. Pavel, MUDr. Chod. Program:

Omluveni: Ing. Pavel, MUDr. Chod. Program: - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 18. jednání Rady města

Více

SBÍRKA USNESENÍ. Roč ník 2007

SBÍRKA USNESENÍ. Roč ník 2007 Roč ník 2007 SBÍRKA města Mladá Boleslav ve volebním období 2006-2010 Číslo 12 Vydána dne 2. února 2007 Obsah: Usnesení zastupitelstva města 242. ke zprávě o vyřízení interpelací vznesených na jednání

Více

úř Ř ř ů ě ř ů ě úř ř č É ž ž ž ž ř č Ž ř ě ů é ř ů é ů ž ř č É é ů č ě Ů é č č ř ě é ě č ř É ě č Ě ř ě ě ů Ě ů é č ž ř ž ř šž ř ž é ž ř ž š ě ř šž ž č ř ů ř ě ž ě é ř ž Ě ř é č ě ě ů éž š ě ě Ě ů ě ú

Více

š é Č č č č Š č Ž ž Ě é š š é Ž é ť é Ť š Í é é Ť š Ť é š Ů Ť Ř é Ť Ž Ť č ť é Ó š é ž ž Š ž š š š Ů č Ť č Č š č š š š Ť Ť é š ž ž ť ž ď Í ž š é Ž Ž š é ž č ž éšť ž Ť č š Ť š Ů Ť Ó Ť č š é é š é č č ž š

Více

Á Ú Ý Š Ý Ť Ú Ú Ý Ú ď Ť Ý Ý Ú Ú Ú Ú Á Ú Ú ň Ý Ď Ú Ý Ú Ú Ú ň ň Ú Ú Ý Ú Ť Ú ň Č Č É ň É Á Ú Š ŠČ ň Ú Ú Ú Ú Ú ň ŠÚ ň Ú Č ň Ú Ú Ý Ú Č Á É Ú ď ň É Ú Ý Ú Ť Ť ň ň ď Ú ď Ý ň ň É Ú É Ý ď Ú Ú Ú Ú Ť É Ň ď Ť Á ŤŤ

Více

ř ř ů ž č č Ě Á čá Á ý ý ý ř Ř Š ý č ů Ř š č ý Ř ž Ř ů ý ž Ř ůž ý ů Ř č čů Č ř Ř ř ů ř Š ř ú ý č č ř ř ž č Ň ó ť ó š ř č š ř š č ý č š ý Ř ř ř č š ř š ř ů ý ů ř ř ů š ř ř ý ý ř ýš ů ý ý ů ř š ř š š Ř š

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Rady Města Žatce konané dne 28.3.2006

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Rady Města Žatce konané dne 28.3.2006 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 9. jednání Rady Města Žatce konané dne 28.3.2006 Usnesení č. 232 /06-262 /06 232/06 Schválení programu 233/06 Kontrola usnesení 234/06 Bytové otázky 235/06 Podnájemní smlouva 236/06

Více

ř ý š ě š ř ř ř č ř ý š é š ř č Ě ý ů é š ř č é ě é ř ř ý š é š ř š š ř č ý é é é é č č ě ý č é č é č š ř ř ž ý ř Á é č š ř ř Ž ý ř ý č š ý ž ú Í ý č š ý Ž Ú é č č ě ý ý ý Ž é č č ě ý ý ý ý Ž ý ť ý ě ě

Více

č ď ťý ý č é č úý č é ě é č Í ó Í ů č éč é č ů ý ý č ůěš ě é š Í Í ě č é Ť ť ď č é é ěš ň ý Ť ý ě č ú ě É úí ý č é ě Í č Í Ť ůč ě č ů ěš ú Ž ý ě č é ů ý ů ý č Í é Íú é é ě ý ý Ť éž é é ě ď ě ý é ň č č

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 83 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 24. 09. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Ladislav Schneider,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č.j.: 175/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č. 161 ze dne 11.03.2013 Prodej technologických zařízení výměníků tepla společenství vlastníků jednotek v budovách Nám.

Více

USNESENÍ XXX. XXX Č. usnesení 698/10 Valná hromada Českolipské teplárenské a.s. MĚSTO ČESKÁ LÍPA

USNESENÍ XXX. XXX Č. usnesení 698/10 Valná hromada Českolipské teplárenské a.s. MĚSTO ČESKÁ LÍPA MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ ze 35. jednání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 24. února 21 (č. usnesení 697/1 č. usnesení 711/1) Č. usnesení 697/1 Plnění usnesení Předkládá: Ing. Jan Hladonik,

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ

MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ ze 29. jednání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 24. června 2009 (č. usnesení 559/09 č. usnesení 586/09 ) Č. usnesení 559/09 Plnění usnesení Předkládá: Ing.

Více

š š ě š š ňí ě Í Í š Ž Č ťí ň ú š Č ú Č ě ě Ž ě ď š š ě ě š š š ú š š ě Ž Č ě š ě ě ě ě ě š Žň š ě ě š ě Ž ě Ž ň ě Ž ě š Ž ě š Ž š š Ž š š ěí ě š ěí ě ě ň ě ě ě ě ě š š ě ě ě ě š š š š ě ě ě Í ď Í š ě

Více

ú ž ž Ž ž ú Ž ú Ž ů ž š ž ž ž š ž š ž ž ž ů š š ž Ž š š ú š ž Í š ž ž ů š ž ů Ž š š Ž ž š Ž ž Ž ť Ž Ž ž š ž ů ž ž ú š š ž ů š ž Ž ů ů š ž š š š ž š ž šť ů ú ť Ž ú ž ú ú ž ů š ú ů ú ž ž ú ů ž ú ž š ú ú

Více

ZÁPIS. z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 18. 9. 2019 Zahájení

Více

S B Í R K A U S N E S E N Í

S B Í R K A U S N E S E N Í R o č n í k 2 0 1 2 S B Í R K A města Mladá Boleslav ve volebním období 2010-2014 Číslo 76 Vydána dne 25.5.2012 Obsah: Usnesení zastupitelstva města 2453. Zpráva o tvorbě a čerpání rozpočtu města Mladá

Více

20. VÝPIS Z USNESENÍ

20. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 20. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 01.12.2009 616/2009 20. ZM V a) bere na vě d o m í zápis z jednání finančního výboru

Více

š Ž šť É Ě Á Á Í Č Č š Ž Ž Š Č Č Č Č ó ó Í Č Ó Í š š Š ú š š š Í Š ú ň Ž š š š Ž š ž š Ú Í Ž Ž Ž Ú š š Š Š Í ž Ú ž ť Í Ž Í ú ž ú ž Ž š š š ší ťť Ť Á ž š Ž Ž Ž š š ž Ž ž ú Š Í Ě Á Á Í Ě Ů ď š ž ň Ú ž š

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 39. jednání Rady Města Žatce konané dne 20.12.2005

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 39. jednání Rady Města Žatce konané dne 20.12.2005 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 39. jednání Rady Města Žatce konané dne 20.12.2005 Usnesení č. 1134/05-1183/05 1134/05 Schválení programu 1135/05 Kontrola usnesení 1136/05 Bytové otázky 1137/05 Prodej bytové jednotky

Více