[1] CO JE IMAGINE? [2] PROČ TATO SOUTĚŽ?

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "[1] CO JE IMAGINE? [2] PROČ TATO SOUTĚŽ?"

Transkript

1 [1] CO JE IMAGINE? IMAGINE je soutěž, která podporuje jednotlivce i týmy při rozvoji a realizaci námětů k uplatňování pozitivních změn v naší společnosti. Jsme si jisti, že ve společnosti ARCADIS existuje skryté bohatství nových a neokoukaných nápadů a návrhů. Každý z vás tak má možnost předložit plán, přijít s myšlenkou, návrhem nebo vynálezem... Příspěvky budou posuzovány buď na základě jejich realizovatelnosti nebo na základě jejich úrovně kreativity a inovace. Do soutěže se mohou přihlásit všichni zaměstnanci ARCADIS. [2] PROČ TATO SOUTĚŽ? IMAGINE... odkrývá skryté poklady a skvělé plány. Cílem je dosáhnout významného kroku k dosažení udržitelnějšího světa. Přijít s něčím novým. Nechat náměty se rozvinout a vyrůst, rozšířit znalosti a kultivovat lidský kapitál... IMAGINE.. jako výchozí bod vytváří volnou zónu, v rámci které jsou zapálení a motivace, společně s lidskou fantazií, kreativním myšlením a představivostí, přetvarovány na maximum. Protože je to právě využívání neobvyklých a původních vazeb, jež vyžadují otevřenou mysl člověka a volný prostor k jejich prozkoumání. Může tak vzkvétat skrytý potenciál našich kolegů, může dále růst a stát se duší či dokonce elixírem života naší společnosti. IMAGINE... může být úspěšná pouze tehdy, pokud budou mít všichni zaměstnanci Arcadis pocit sounáležitosti a pokud budou mít schopnost touto soutěží posílit sami sebe a načerpat nové síly. [3] PROČ SE ZÚČASTNIT? Prosíme vás, abyste si vaše dokonale tvůrčí náměty a vynálezy nenechávali pro sebe. Nápady nové, ale i ty ze šuplíku; nápady, jenž představují "obvyklé činnosti", jako například plány/projekty, na kterých lidé pracují pro klienta, ale také nápady, které by se jinak nemusely uplatnit nebo které je možné vyjádřit mnoha způsoby. Jinými slovy: žádáme vás, abyste vyzvali na souboj vaši představivost! Začněte kliknutím sem [hyperlink]. [4] CÍLE Kreativita_ Podporujte kreativní myšlení všech zaměstnanců na celém světě. Hrdost_ Zvyšte míru hrdosti na společnost.

2 Inovace_ Posilujte inovaci a kreativitu a zdůrazněte naše pozice na špici technického rozvoje, najděte inspiraci pro využití nepotřebných odpadních produktů ve skutečném světě, dívejte se na věci z jiného pohledu a rozviňte nekonvenční uvažování mezi kolegy z celého světa. Dokonalost_ Zdůrazněte naše soustředění pro zachování provozní dokonalosti. Příležitost_ Udělejte z interní soutěže jasnou poziční příležitost, ukažte světu, že ARCADIS nevyniká pouze v implementaci řešení, ale i v jejich plánování. [5] PROCES ROZHODOVÁNÍ Profesionální porota* vybere 10 až 12 příspěvků na základě celkového počtu došlých příspěvků a na základě výše uvedených kritérií. Bude-li třeba, budou příspěvky předkládány také oborovým specialistům pro získání odborného názoru. Příspěvky, které budou zvoleny profesionální porotou, budou následně předloženy VIP porotě**, které bude předsedat CEO Harrie Noy. Tato porota bude tvořena řadou odborníků z oblasti výroby, životního prostředí a stavebnictví; jedním členem představenstva a - vítězem IMAGINE VIP porota vybere tři nejlepší příspěvky. Tito finalisté budou požádáni, aby představili své návrhy v průběhu stručné prezentace konané během IMM Členové IMM nakonec rozhodnou, kdo se stane vítězem IMAGINE ! * V abecedním pořadí: Thom McKay, organizátor slavnostního vyhlášení Bill Dee Mahmood Faruqi Bob Goldman Yann Leblais Joost Slooten Walter Verbruggen ** V abecedním pořadí: Harrie Noy, předseda Paula Vilela, vítěz IMAGINE Jerry Frieling Lance Josal Janet Peters Joost Slooten Manoel Antonio da Silva [6] CO JE MOŽNÉ VYHRÁT? CENA? UZNÁNÍ A POCTA, samozřejmě. Finalisté se setkají s porotou, nominovanými kolegy, členy našeho představenstva a dalšími osobami a zúčastní se programu IMM 2012.

3 Zveřejněním v našem mezinárodním časopise IMAGINE... dosáhnou mezinárodního uznání a vyznamenání. Lovinklaan Foundation [hyperlink] sponzoruje soutěž IMAGINE částkou EUR, která bude udělena vítězi této soutěže. Finalista na druhém místě získá odměnu EUR. Pro finalistu na třetím místě čeká odměna ve výši EUR. Všichni tři vítězové mají tedy šanci implementovat svou vizi (pokud je realizovatelná) s vyhlídkou zajištění zdrojů od společnosti (času a financí) pro realizaci projektu. [7] JAK SE PŘEDBĚŽNĚ ZAREGISTROVAT ZAREGISTRUJTE SE PŘEDTÍM, NEŽ PODÁTE VÁŠ PŘÍSPĚVEK! Účastníci se musí předem zaregistrovat do 1. března 2012 prostřednictvím formuláře pro předběžnou registraci dostupného na těchto stránkách. Klepnutím sem se můžete PŘEDBĚŽNĚ ZAREGISTROVAT (již brzy). Lhůta k podání vašich příspěvků je 9. dubna Klepnutím sem [hyperlink] můžete začít odesílat váš příspěvek! [8] PODÁNÍ PŘÍSPĚVKU JAK PODAT PŘÍSPĚVEK DO SOUTĚŽE IMAGINE Před odesláním příspěvku a podáním vašeho konečného návrhu do soutěže se nezapomeňte předem zaregistrovat. Klepnutím sem provedete předběžnou registraci. Této soutěže se mohou zúčastnit jak jednotlivci, tak skupiny. Předkládané návrhy a plány musí být vaše vlastní a musíte v rámci příspěvku uvést všechny partnery, se kterými jste na příspěvku pracovali. Nezapomeňte uvést veškeré požadované informace do webového formuláře příspěvku. Přitom dbejte na: Jazyk: Všechny příspěvky musí být podány v anglickém jazyce. Vedoucí skupiny v případě skupin: Musíte určit vedoucího skupiny, který bude vaším primárním kontaktem. Vaši prezentaci: Jasně, zřetelně a úplně popište váš návrh, včetně inovace, proveditelnosti a dopadu tak, aby osoba, která si přečte pouze tuto prezentaci, dokázala projekt a jeho přínosy pochopit. Omezení prezentace: Vaše prezentace je omezena na 1 stranu A4 nebo velikosti legal, jednoduché řádkování, Times New Roman, velikost písma 12 bodů. Vzhled: Body můžete získat i za to, jak atraktivní vzhled vaše prezentace bude mít!

4 Přílohy: Vaše celá složka (jednostránková prezentace a přílohy) musí být předložena buď ve formátu.doc nebo.pdf. Velikost souboru & název souboru: Váš příspěvek (jednostránková prezentace a přílohy) je omezen na 10 stran A4 nebo velikosti legal. Název předkládaného dokumentu musí být shodný s názvem vašeho příspěvku. Neváhejte do příspěvku vkládat ilustrace, schémata, grafy, fotografie nebo tabulky k ozřejmění příspěvku, avšak nezapomeňte, že se počítají do desetistranového limitu. Odeslaný soubor nesmí mít velikost větší než 6 MB, proto nedoporučujeme používat grafické prvky s vysokým rozlišením. Můžete uvést také odkaz na webové stránky s doplňkovými ilustracemi, avšak upozorňujeme, že si je porota nemusí prohlédnout. Prototypy, videokazety a další předměty, které nelze odeslat elektronicky, je možné odeslat do kanceláře ARCADIS IMAGINE. Lhůta k podání vašich návrhů je 9. duben Začněte klepnutím sem [hyperlink]. [9] KRITÉRIA PŘÍSPĚVKU Posuzovány budou veškeré výsledky tvůrčí práce: výkresy, nákresy, animace, plány - vše, co si dokážete představit. Návrhy, které byly již v minulosti předkládány na národní úrovni, je také možné zaslat do soutěže IMAGINE..., a to i tehdy, pokud neuspěly... Všechny příspěvky se nějakým způsobem musí týkat ARCADIS: našeho poslání a naší vize, našich vlastních pracovních procesů a/nebo našich obchodních linií infrastruktury, životního prostředí, budov a vody. Návrhy se mohou týkat nového produktu nebo služby nebo mohou představovat nový způsob lepšího a rychlejšího (nebo zelenějšího!) postupu práce. Všechny příspěvky musí: Mít souvislost s ARCADIS a musí být jakkoliv svázány s naším posláním, naší vizí, našimi obchodními liniemi a/nebo vlastními pracovními procesy Být udržitelné Mít souvislost se společností Být pokud možno výsledkem mezinárodní spolupráce Být buď proveditelné nebo tvůrčí nebo oboje... Být inovativní Být pokud možno prezentovány se spoustou vizuálních pomůcek! [10] ČASOVÝ HARMONOGRAM Předběžná registrace, 1. března 2012_ Účastníci se musí předem zaregistrovat do 1. března 2012 prostřednictvím formuláře pro předběžnou registraci dostupného na těchto webových stránkách.

5 Konečná registrace, 9. dubna 2012_ Veškeré definitivní příspěvky musí mít tým IMAGINE... v rukou nejpozději do 9. dubna K přihlášení prosím využijte formulář k přihlášení. Výběr kandidátů 25. dubna 2012_ Profesionální porota vybere předběžný seznam kandidátů ze všech doručených příspěvků* Výběr finalistů, 3. května 2012_ VIP porota, jejíž předsedou bude Harrie Noy, zvolí tři finalisty* Konečné rozhodnutí června 2012_ Vítěz IMAGINE bude zvolen z finalistů v průběhu IMM června 2012 * Termíny u porot se mohou změnit v případě termínových kolizí [11] OTÁZKY A ODPOVĚDI 1. Kdo se může do IMAGINE... zapojit? VŠICHNI ZAMĚSTNANCI! Všechny vás zveme k předložení plánu, námětu, návrhu nebo vynálezu - buď jako jednotlivce nebo jako skupinu... Klepnutím sem se dozvíte přihlašovací kritéria. 2. Nejsem si jistý (jistá) kvalitou mé angličtiny pro tuto soutěž. Máte-li pocit, že vaše angličtina není na dostatečné úrovni tak, abyste nám mohli sdělit váš návrh, zvažte možnost sepsání příspěvku nejdříve ve vašem rodném jazyce a následně si nechejte příspěvek přeložit (přítelem, kolegou nebo profesionálním překladatelem) předtím, než příspěvek odešlete. 3. Mohou se do soutěže IMAGINE... přihlásit i "normální", každodenní projekty? Soutěží IMAGINE...usilujeme o to, abychom vás motivovali k tvůrčí a inovativní práci. Pokud jde o nás, je nám zcela lhostejné, zda je návrh úplně nový anebo zda jej využíváte v rámci každodenního provozu. Stačí si pouze představit, jak by mohl být docela "obyčejný" návrh či vynález používaný například v Nizozemí skutečným přínosem v jiné části světa. 4. Musí být všichni členové skupiny zaměstnanci ARCADIS? Není problém, pokud by vaši myšlenku rozvinul kupř. externista (osoba z vysoké školy apod.). Nezapomeňte ale tuto skutečnost uvést do příspěvku. 5. Kdo mi zaplatí za čas strávený prací na mém návrhu? Očekáváme, že budete na IMAGINE... pracovat ve vlastním volném čase nebo se s vaším nadřízeným sami dohodnete na jiném postupu. 6. Pomoc, předem jsem se zaregistroval, ale do termínu to nestihnu! V tomto případě nás, prosím, kontaktujte, možná na něco přijdeme. V opačném případě nás také kontaktujte a vaši předběžnou registraci ze seznamu vymažeme.

6 [12] SOUTĚŽ PŘINÁŠÍ LOVINKLAAN Lovinklaan Foundation má tu čest být sponzorem výroční soutěže IMAGINE. Podobně jako nadace, tak i soutěž IMAGINE se zaměřuje na podporu skupin a jednotlivců, aby si nenechávali pro sebe skryté bohatství nových námětů a návrhů, které se v naší společnosti vyskytuje. Lovinklaan Foundation bude sponzorovat soutěž IMAGINE částkou EUR, která bude udělena vítězi této soutěže. Finalista na druhém místě získá odměnu EUR. Pro finalistu na třetím místě čeká odměna ve výši EUR. Tyto ceny, vyplácené prostřednictvím provozní společnosti vítěze, budou použity k využití návrhů a k jejich dalšímu rozvoji a vývoji. Vyžadován bude také cenový návrh, kde bude stanoven způsob využití finančních prostředků. Tento bude spravován společně se standardními zprávami o postupu prací. O Lovinklaan Nadace Lovinklaan Foundation je jedním z významných akcionářů naší společnosti, přičemž je vlastníkem téměř dvaceti procent všech akcií. Jejím hlavním závazkem je zachování kontinuity ARCADIS a rozvíjení zaměstnanců. Ve spolupráci s ARCADIS představila nadace v roce 2001 Employee Share Participation Plan (ESPP). Tento plán umožňuje zaměstnancům nakupovat akcie ARCADIS NV s předem stanovenou slevou hrazenou nadací. Nadace Lovinklaan Foundation je hnací silou programu QUEST, který zjednodušuje sdílení znalostí prostřednictvím dočasných přestupů zaměstnanců. Nadace se také zaměřuje na vytváření synergií mezi provozními společnostmi a nadále vykonává svou činnost jako nejdůležitější akcionář. Díky tomu, že se může nadace aktivně účastnit soutěže IMAGINE, podporuje tak i nadále společnost ARCADIS a její zaměstnance! [13] KONTAKT Imagine... ARCADIS P.O. box LE Arnhem Nizozemí info@arcadisimagine.com Ředitelka: Carla van Dokkum carla.vandokkum@arcadis.com Projektový manažer: Elles Ophuis info@e2o.nl [14] PRAVIDLA A PŘEDPISY Oficiální pravidla IMAGINE

7 Níže jsou uvedena oficiální pravidla a předpisy soutěže IMAGINE. Zasláním příspěvku do této soutěže souhlasíte s oficiálními pravidly. Článek 1 Účastníci Soutěže se mohou účastnit jednotlivci nebo skupiny jednotlivců. Jednotlivci musí být zaměstnanci společnosti ARCADIS nebo jedné z jejích dceřiných společností. Příspěvky musí být původním dílem a nesmí obsahovat žádné autorským zákonem chráněné materiály ve vlastnictví jiné osoby, jiných osob nebo společností. Článek 2 Příspěvky Účastníci soutěže se musí předem zaregistrovat do 1. března 2012 prostřednictvím formuláře pro předběžnou registraci, jenž bude brzy k dispozici na Účastníci se musí přihlásit do soutěže do 9. dubna 2012 prostřednictvím formuláře příspěvku dostupného na Účastník nebo zúčastněný tým může předložit několik příspěvků. Všechny příspěvky musí být podány v anglickém jazyce. Veškerá související korespondence bude také probíhat v anglickém jazyce. Za účelem splnění podmínek musí všechny příspěvky: Mít souvislost s ARCADIS; musí odkazovat na naše poslání a vizi a/nebo jeden ze sektorů Infrastruktura/budovy/životní prostředí/voda (nebo naše vlastní pracovní procesy!) Být udržitelné Mít souvislost se společností Být pokud možno výsledkem mezinárodní spolupráce Být kreativní ("úplně nové" nebo vyplývající z laterálního uvažování) Být proveditelné (dobrá, možná s trochou představivosti...) Být inovativní Být vysvětleny a ilustrovány na maximálně 10 stranách A4 Být podány včetně 1 A4 (písmo Times New Roman, velikost 12 bodů) s důrazem na klíčové aspekty příslušného návrhu! Třetí osoby nebo instituce, které přispěly přímo k myšlence nebo k předkládanému příspěvku, musí být uvedeny v příloze se stručným objasněním jejich úlohy a důležitosti jejich přispění. Předkládané příspěvky již mohly být přihlášeny do dřívějších soutěží. Účastníci mohou také přihlásit své nápady do jiných soutěží. Náklady vzniklé v průběhu přípravy příspěvku nebudou naším oddělením pro firemní komunikaci nebo ARCADIS NV propláceny.

8 Článek 3 Předložení Poplatek za přihlášku se nevybírá. Příspěvky musí být pokud možno předloženy elektronicky na adresu info@arcadisimagine.com Z důvodu absolutní jistoty mohou být příspěvky také zaslány poštou na adresu: ARCADIS IMAGINE P.O. Box LE Arnhem Nizozemí Článek 4 Proces výběru a porota Dne 25. dubna 2012 vybere porota ARCADIS ze všech došlých přihlášek užší seznam kandidátů. Mezinárodní VIP porota vybere 3. května z tohoto užšího seznamu kandidátů finalisty. Vítěz bude zvolen z finalistů v průběhu IMM konaného června Článek 5 Omezená zodpovědnost a důvěrnost Porota a organizace budou zajišťovat maximální důvěrnost a péči o všechny doručené přihlášky. Nebudou přebírat zodpovědnost za přihlášky ztracené, poškozené, pozdě doručené z důvodu zpoždění na straně pošty, za škodu nebo újmu, nesprávné odeslání, nesprávné frankování, krádež nebo jiné faktory mimo svou kontrolu. Všichni členové poroty a další osoby s porotou související podepíší Prohlášení o zachování mlčenlivosti. Předložením příspěvku vyjadřují všichni účastníci souhlas s těmito Pravidly a předpisy jako závaznou právní dohodou. Zapojením se do této soutěže si účastník ponechává veškerá privátní vlastnictví všech práv průmyslového vlastnictví (včetně morálních práv) souvisejících s přihláškou a návrhem (návrhy) daného účastníka bez ohledu na podmínky pracovní smlouvy. Podmínkou pro podání příspěvku je udělení účastníkem společnosti ARCADIS, jejím dceřiným společnostem, zástupcům a partnerským společnostem trvalé, neodvolatelné, celosvětově platné, bezplatné, výhradní, dále licencovatelné a převoditelné oprávnění používat, prodávat, reprodukovat, přizpůsobovat, upravovat, publikovat, distribuovat, veřejně představovat, vytvářet odvozená díla z příspěvku a veřejně tento příspěvek vyobrazovat. Finalista (finalisté) se zavazuje (zavazují), že se zúčastní veškerých publikačních akcí, na které je ARCADIS pozve. Článek 6 Organizace zapojené do soutěže.

9 IMAGINE je iniciativa společnosti ARCADIS. IMAGINE je organizována projektovým týmem pro oddělení firemní komunikace ARCADIS, přičemž výkonná rada nese za tuto soutěž odpovědnost a vykonává nad soutěží dozor. Porota bude zvolena projektovým týmem IMAGINE. Porota posoudí všechny příspěvky podle kritérií shrnutých v článku 2 těchto předpisů. Článek 7 Ceny a slavnostní udělení cen Všichni finalisté si musí před slavnostním předávání cen připravit stručné prezentace. Pro zajištění jednotnosti a kvality této prezentace jsou finalisté povinni spolupracovat se specialistou na komunikaci Wendy Stoveland. Očekává se, že se všichni finalisté zúčastní slavnostního předávání cen osobně. Není-li to fyzicky možné, vyšlou zástupce, který může jejich cenu převzít. Slavnostní předávání cen se uskuteční června Přesné místo konání slavnostního předávání cen bude uvedeno později na webových stránkách IMAGINE. Všichni účastníci obdrží výsledky soutěže IMAGINE elektronickou zprávou. Článek 8 Arbitráž Veškeré spory mezi účastníky a Organizacemi zapojenými do soutěže jakéhokoliv druhu nebo povahy, vyplývající z těchto pravidel, budou po prvním neúspěšném pokusu o vyrovnání předloženy Arbitrážnímu výboru. Arbitrážní výbor bude sestávat ze tří členů zvolených porotou a organizací. Veškerá rozhodnutí Arbitrážního výboru budou konečná a závazná. [konec dokumentu]

Prosíme vás, abyste si vaše dokonale tvůrčí náměty a vynálezy nenechávali pro sebe.

Prosíme vás, abyste si vaše dokonale tvůrčí náměty a vynálezy nenechávali pro sebe. [1] CO JE IMAGINE? IMAGINE je soutěž, která podporuje jednotlivce i týmy při rozvoji a realizaci námětů k uplatňování pozitivních změn v naší společnosti. Jsme si jisti, že ve společnosti ARCADIS existuje

Více

Soutěž. Základní informace

Soutěž. Základní informace Soutěž 5 důvodů, proč se přihlásit do soutěže U příležitosti jubilejního pátého ročníku soutěže jsme pro Vás připravili přehled pěti základních důvodů, proč se vyplatí se soutěže zúčastnit jako soutěžící:

Více

STATUT SOUTĚŽE SAFETY CULTURE AWARD 2012

STATUT SOUTĚŽE SAFETY CULTURE AWARD 2012 STATUT SOUTĚŽE SAFETY CULTURE AWARD 2012 2012 SAFETY CULTURE AWARD Článek I Obecná ustanovení 1. Tento statut popisuje podmínky soutěže Safety Culture Award 2012, která je organizována společností Česká

Více

BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž

BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž Evropský týden BOZP 2006 BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž EVROPSKÝ TÝDEN BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI Evropská kampaň cílená na mladé lidi a mladé pracovníky, prováděná za účelem

Více

PROPOJENÝ SVĚT Život ve městě budoucnosti

PROPOJENÝ SVĚT Život ve městě budoucnosti Technologická agentura ČR ve spolupráci se Svazem průmyslu a dopravy ČR vyhlašuje v rámci podpory roku Industry IV.0 a Průmyslové revoluce IV.0 druhý ročník soutěže PROPOJENÝ SVĚT Život ve městě budoucnosti

Více

STANE SE VAŠE MĚSTO PRVNÍM EVROPSKÝM CENTREM CHYTRÉHO CESTOVNÍHO RUCHU?

STANE SE VAŠE MĚSTO PRVNÍM EVROPSKÝM CENTREM CHYTRÉHO CESTOVNÍHO RUCHU? STANE SE VAŠE MĚSTO PRVNÍM EVROPSKÝM CENTREM CHYTRÉHO FACTSHEET 1. STANE SE VAŠE MĚSTO PRVNÍM EVROPSKÝM CENTREM CHYTRÉHO V souladu s přípravnou akcí navrhovanou Evropským parlamentem vyhlašuje Evropská

Více

Vyplňte prosím následující list souhrnu na jednu stránku. Délka nesmí překročit jeden list papíru A4 (přibližně 500 slov).

Vyplňte prosím následující list souhrnu na jednu stránku. Délka nesmí překročit jeden list papíru A4 (přibližně 500 slov). Souhrn přihlášky Vyplňte prosím následující list souhrnu na jednu stránku. Délka nesmí překročit jeden list papíru A4 (přibližně 500 slov). EVROPSKÉ CENY ZA PODPORU PODNIKÁNÍ 2015 Shrnutí přihlášky Seznam

Více

Jednací řád. Soutěže o titul Evropské hlavní město kultury na rok 2015 v České republice.

Jednací řád. Soutěže o titul Evropské hlavní město kultury na rok 2015 v České republice. Jednací řád Soutěž o titul Evropské hlavní město kultury na rok 2015 v České republice. Ministerstvo kultury České republiky s ohledem na Rozhodnutí č. 1622/2006/ES Evropského parlamentu a Rady ze dne

Více

FINprojekt 2015 Projekt roku v podnikových financích

FINprojekt 2015 Projekt roku v podnikových financích FINprojekt 2015 Projekt roku v podnikových financích Vážené dámy a vážení pánové, dokončili jste zajímavý projekt v oblasti controllingu nebo finančního řízení, který přispěl k zefektivnění systému řízení

Více

P R A V I D L A. Fotografická soutěž HISTORIE MĚST V OBJEKTIVU MĚSTO OČIMA OBYVATEL. 1 Obecná ustanovení

P R A V I D L A. Fotografická soutěž HISTORIE MĚST V OBJEKTIVU MĚSTO OČIMA OBYVATEL. 1 Obecná ustanovení P R A V I D L A Fotografická soutěž HISTORIE MĚST V OBJEKTIVU MĚSTO OČIMA OBYVATEL 1 Obecná ustanovení 1. Fotografická soutěž s názvem Historie měst v objektivu město očima obyvatel (dále jen Soutěž ),

Více

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky.

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky. OFICIÁLNÍ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE O2 ELH 2007/2008 1/Organizátor Společnost BPA sport marketing a.s., se sídlem Těšnov 1/1059, 110 00 Praha 1, IČ: 25069764, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE O CENU FRANCOUZSKO-ČESKÉ OBCHODNÍ KOMORY

PRAVIDLA SOUTĚŽE O CENU FRANCOUZSKO-ČESKÉ OBCHODNÍ KOMORY PRAVIDLA SOUTĚŽE O CENU FRANCOUZSKO-ČESKÉ OBCHODNÍ KOMORY Článek 1: Předmět soutěže 1. Cena FČOK je udělována projektům financovaným z evropských fondů, díky nimž firma dosáhla špičkové technologické úrovně.

Více

Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu, která se bude konat dne 9. února 2009

Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu, která se bude konat dne 9. února 2009 Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu, která se bude konat dne 9. února 2009 Zentiva N.V. 7. ledna 2009 Zentiva N.V. Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu Vážení akcionáři, představenstvo společnosti Zentiva

Více

Pravidla soutěže Smart Life 2014

Pravidla soutěže Smart Life 2014 Pravidla soutěže Smart Life 2014 Tato pravidla upravují soutěž s názvem Smart Life (dále jen soutěž ) a jsou jediným závazným dokumentem pro organizování této soutěže. 1. Obecné podmínky realizace soutěže

Více

Fresh Film Fest Praha 2014

Fresh Film Fest Praha 2014 11. Mezinárodní filmový festival debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2014 Statut festivalu Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní filmový festival zaměřující se na celovečerní debutové snímky

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Úvod Soutěž IT Student Project of the Year Czech & Slovakia ACM Chapter 2018 (IT SPY 2018) organizují společně s českou a slovenskou sekcí ACM české a slovenské informatické fakulty, společnost Profinit

Více

Nabídka pro partnery

Nabídka pro partnery Nabídka pro partnery V ý r o č n í c e n a BEST BOARD Nejlepší správní orgán & BEST BOARDMEMBER Nejlepší člen správního orgánu Czech Institute of Directors květen 2013 1. Úvod Institut členů správních

Více

Cena Nadace Erste za přínos sociální integraci 2013. Termín podání přihlášek: 3. září 11. listopadu 2012

Cena Nadace Erste za přínos sociální integraci 2013. Termín podání přihlášek: 3. září 11. listopadu 2012 Cena Nadace Erste za přínos sociální integraci 2013 Termín podání přihlášek: 3. září 11. listopadu 2012 Cena Nadace ERSTE za přínos sociální integraci vyznamenává výjimečné sociální projekty, které se

Více

VÝZVA K ÚČASTI V SOUTĚŽI Move Up! Alternativní mobilita zaměřeno na Plzeň

VÝZVA K ÚČASTI V SOUTĚŽI Move Up! Alternativní mobilita zaměřeno na Plzeň VÝZVA K ÚČASTI V SOUTĚŽI Move Up! Alternativní mobilita zaměřeno na Plzeň Po městě se dá pohybovat různými způsoby. Pohyb často není jen prostředek k cíli, ale cíl sám o sobě nebo způsob, jak vyřešit sociální

Více

HSBC International Business Awards Pravidla pro 1. ročník (2014-2015)

HSBC International Business Awards Pravidla pro 1. ročník (2014-2015) HSBC International Business Awards Pravidla pro 1. ročník (2014-2015) 1. HSBC INTERNATIONAL BUSINESS AWARDS ZÁKLADNÍ POJMY 1.1 HSBC International Business Awards HSBC International Business Awards je privátní

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE O CENU FRANCOUZSKO-ČESKÉ OBCHODNÍ KOMORY

PRAVIDLA SOUTĚŽE O CENU FRANCOUZSKO-ČESKÉ OBCHODNÍ KOMORY PRAVIDLA SOUTĚŽE O CENU FRANCOUZSKO-ČESKÉ OBCHODNÍ KOMORY Článek 1: Předmět soutěže 1. Cena FČOK je udělována podnikům, jejichž strategický plán rozvoje je zaměřen na inovace a dodržuje zásady trvale udržitelného

Více

PERSONÁLNÍ MANAŽER ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE

PERSONÁLNÍ MANAŽER ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s., vydává tento STATUT SOUTĚŽE O CENU PERSONÁLNÍ MANAŽER ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE PREAMBULE Cílem ceny Personální manažer územní samosprávy v České republice je posílení

Více

Statut České ceny za architekturu

Statut České ceny za architekturu Statut České ceny za architekturu Článek 1 Preambule Architektonická díla, která někdo navrhl a dbal na jejich realizaci, tvoří jen malou část celkové stavební produkce a snad ještě menší část zásahů člověka

Více

FLEMA Agentury Média Zadavatelé

FLEMA Agentury Média Zadavatelé www.flema.cz je jediná soutěž v Česku a na Slovensku zaměřená na mediální kampaně a jednotlivých mediatypů. Díky tomu umožňuje srovnání úrovně mediálního plánování a inovativních komunikačních strategií

Více

PERSONALISTA VEŘEJNÉ SPRÁVY

PERSONALISTA VEŘEJNÉ SPRÁVY KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s. vydává tento STATUT SOUTĚŽE O CENU PERSONALISTA VEŘEJNÉ SPRÁVY platný pro rok 2013 PREAMBULE Cílem ceny Personalista veřejné správy je posílení a podpora personálních činností

Více

Vyhlášení veřejného příslibu

Vyhlášení veřejného příslibu Vyhlášení veřejného příslibu Univerzita Palackého v Olomouci vyhlašuje ve smyslu ustanovení 2887a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů veřejný příslib odměny vypsáním

Více

Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT

Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT Průvodce účastí firem, Excel@FIT 2015 1/10 Obsah Úvod Účast, sponzorství a další možnosti spolupráce Informace pro účastníky Informace pro sponzory Úrovně

Více

Inovační firma Ústeckého kraje pro rok..

Inovační firma Ústeckého kraje pro rok.. Základní informace Inovační firma Ústeckého kraje pro rok.. Ústecký kraj a Inovačním centrem Ústeckého kraje (dále též vyhlašovatelé soutěže ) vyhlašují soutěž Inovační firma Ústeckého kraje pro rok..

Více

Nadace The Bakala Foundation. ve spolupráci. s Design Museum, London. vyhlašuje. 2. ročník architektonické studentské soutěže. Kaplicky Internship

Nadace The Bakala Foundation. ve spolupráci. s Design Museum, London. vyhlašuje. 2. ročník architektonické studentské soutěže. Kaplicky Internship Nadace The Bakala Foundation ve spolupráci s Design Museum, London vyhlašuje 2. ročník architektonické studentské soutěže Kaplicky Internship V Praze dne 1. dubna 2016 1. VYHLAŠOVATEL STUDENTSKÉ SOUTĚŽE

Více

KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s.,

KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s., KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s., vydává tento STATUT SOUTĚŽE O CENU PERSONALISTA VEŘEJNÉ SPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE platný pro rok 2016 PREAMBULE Cílem ceny Personalista veřejné správy v České republice (dále

Více

PERSONÁLNÍ MANAŽER STÁTNÍ SPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE

PERSONÁLNÍ MANAŽER STÁTNÍ SPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s., vydává tento STATUT SOUTĚŽE O CENU PERSONÁLNÍ MANAŽER STÁTNÍ SPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE PREAMBULE Cílem ceny Personální manažer státní správy v České republice je posílení a podpora

Více

HSBC GRANT na podporu exportu. PRAVIDLA GRANTOVÉ SOUTĚŽE pro 4. ročník projektu HSBC GRANT

HSBC GRANT na podporu exportu. PRAVIDLA GRANTOVÉ SOUTĚŽE pro 4. ročník projektu HSBC GRANT HSBC GRANT na podporu exportu PRAVIDLA GRANTOVÉ SOUTĚŽE pro 4. ročník projektu HSBC GRANT I. GRANTOVÁ SOUTĚŽ HSBC GRANT na podporu exportu základní pojmy a. GRANTOVÁ SOUTĚŽ HSBC GRANT na podporu exportu

Více

When Prague Meets Shanghai

When Prague Meets Shanghai When Prague Meets Shanghai Podmínky a harmonogram soutěže Přihlášení do soutěže PRECIOSA LIGHTING MEMBER OF THE PRECIOSA GROUP www.preciosalighting.com Prague Dubai Hong Kong Montreal Moscow New York Shanghai

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE VIP - Vyvíjej, Inovuj, Programuj

PRAVIDLA SOUTĚŽE VIP - Vyvíjej, Inovuj, Programuj PRAVIDLA SOUTĚŽE VIP - 1. Vyhlašovatel soutěže... 2 1.1. Vyhlašovatel soutěže... 2 2. Předmět a účel soutěže...2 2.1. Předmět soutěže... 2 2.2. Účel soutěže... 2 2.3. Pravidla soutěže VIP... 2 3. Druh

Více

Propozice Novohradské flétny

Propozice Novohradské flétny Propozice Novohradské flétny 1. INTERPRETAČNÍ SOUTĚŽ NOVOHRADSKÁ FLÉTNA, XVI. ročník (dále jen NF) 1. 1. MÍSTO KONÁNÍ Státní hrad Nové Hrady, Nové Hrady 373 33, Komenského 33 (levé křídlo St. hradu) 1.

Více

KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s.,

KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s., KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s., vydává tento STATUT SOUTĚŽE O CENU PERSONÁLNÍ MANAŽER STÁTNÍ SPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE platný pro rok 2016 PREAMBULE Cílem ceny Personální manažer státní správy v České republice

Více

PERSONALISTA VEŘEJNÉ SPRÁVY

PERSONALISTA VEŘEJNÉ SPRÁVY KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s., vydává tento STATUT SOUTĚŽE O CENU PERSONALISTA VEŘEJNÉ SPRÁVY platný pro rok 2015 PREAMBULE Cílem ceny Personalista veřejné správy je posílení a podpora personálních činností

Více

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ ZÁKLADNÍ A NEZBYTNÉ ČINNOSTI BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI SPOLEČNÉ PROHLÁŠENÍ PŘEDSEDY PŘEDSTAVENSTVA A GENERÁLNÍHO ŘEDITELE SKUPINY VINCI XAVIERA HUILLARDA A EVROPSKÉ RADY ZAMĚSTNANCŮ Bezpečnost

Více

MISS STŘECHA Organizátor soutěže

MISS STŘECHA Organizátor soutěže MISS STŘECHA 2018 1. Organizátor soutěže Organizátorem soutěže pořádané pod názvem MISS střecha 2018 (dále jen soutěž ) je obchodní společnost, IČ: 242 35 920, se sídlem Budčická 1479, Újezd nad Lesy,

Více

Registrační formulář přihláška do soutěže je na konci těchto pravidel

Registrační formulář přihláška do soutěže je na konci těchto pravidel Registrační formulář přihláška do soutěže je na konci těchto pravidel PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE 1 TÉMA FOTOSOUTĚŽE 2 DOBA TRVÁNÍ A MÍSTO KONÁNÍ FOTOSOUTĚŽE 3 OBECNÉ PODMÍNKY ÚČASTI 4 PRAVIDLA PRO VSTUP DO FOTOSOUTĚŽE

Více

Kalendář průběhu projektu soutěže České hlavičky 2008

Kalendář průběhu projektu soutěže České hlavičky 2008 Kalendář průběhu projektu soutěže České hlavičky 2008 Únor 1.2. ustavující zasedání Klubu Českých hlaviček 13.2. slavnostní vyhlášení 2.ročníku soutěže spuštění www. stránek spuštění reklamní kampaně Červen

Více

VÝZVA K ÚČASTI V PŘEDBĚŽNÉ TRŽNÍ KONZULTACI

VÝZVA K ÚČASTI V PŘEDBĚŽNÉ TRŽNÍ KONZULTACI STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE Ing. Jiří Svoboda primátor V Českých Budějovicích dne 15. 11. 2017 Č.j.: ORVZ/3594/2017 Vyřizuje. Bc. Petr Vokroj VÝZVA K ÚČASTI V PŘEDBĚŽNÉ TRŽNÍ KONZULTACI Statutární

Více

Kaplický Internship 2015

Kaplický Internship 2015 Nadace The Bakala Foundation ve spolupráci s Design Museum, London vyhlašuje 1. ročník architektonické studentské soutěže Kaplický Internship 2015 V Praze, dne 9. dubna, 2015 1. VYHLAŠOVATEL STUDENTSKÉ

Více

vyhlašují v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání soutěž PROPOJENÝ SVĚT - umění v technologiích, technologie v umění

vyhlašují v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání soutěž PROPOJENÝ SVĚT - umění v technologiích, technologie v umění Technologická agentura ČR ve spolupráci se Svazem průmyslu a dopravy ČR a Fakultou umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem vyhlašují v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání

Více

Příručka pro porotce podnikatelských soutěží

Příručka pro porotce podnikatelských soutěží Příručka pro porotce podnikatelských soutěží o Ceny Hospodářských novin Vodafone Firma roku 2011 Era Živnostník roku 2011 Obsah Soutěžící Podmínky a způsob přihlášení do soutěže Výběr finalistů krajského

Více

do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007

do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007 do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007 K účasti jsou zvány všechny firmy, které používají firemní tašky s vlastní reklamou, právě tak jako jejich kreativní tvůrci či výrobci. Bližší informace na internetových

Více

VÝZVA K ÚČASTI NA PROJEKTU LABORATOŘ EVROPSKÉ UNIE A SOUTĚŽI O NEJLEPŠÍ DIPLOMOVÉ PRÁCE 3. KOLO

VÝZVA K ÚČASTI NA PROJEKTU LABORATOŘ EVROPSKÉ UNIE A SOUTĚŽI O NEJLEPŠÍ DIPLOMOVÉ PRÁCE 3. KOLO VÝZVA K ÚČASTI NA PROJEKTU LABORATOŘ EVROPSKÉ UNIE A SOUTĚŽI O NEJLEPŠÍ DIPLOMOVÉ PRÁCE 3. KOLO určená studentům/absolventům magisterských nebo navazujících magisterských studijních programů/oborů v České

Více

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu Statut festivalu Článek 1.: Charakteristika festivalu 1.1. Finále Plzeň je festival českých a slovenských filmů. Jeho posláním je umožnit návštěvníkům festivalu v období jednoho týdne srovnání: současné

Více

Soutěž na návrh modernizace vizuální podoby internetových stránek Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem

Soutěž na návrh modernizace vizuální podoby internetových stránek Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Soutěž na návrh modernizace vizuální podoby internetových stránek Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem PŘEDMĚT SOUTĚŽE: Předmětem soutěže je návrh vizuální podoby nových internetových stránek

Více

Městský úřad Bruntál vyhlašuje v rámci osmistého výročí jeho vzniku fotografickou soutěž s názvem

Městský úřad Bruntál vyhlašuje v rámci osmistého výročí jeho vzniku fotografickou soutěž s názvem Městský úřad Bruntál vyhlašuje v rámci osmistého výročí jeho vzniku fotografickou soutěž s názvem Město Bruntál a lidé bruntálští aneb 800 let v drsném kraji I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Tato pravidla ustanovují

Více

Jak zaregistrovat svou organizaci?

Jak zaregistrovat svou organizaci? Jak zaregistrovat svou organizaci? Postup registrace pro poradenské firmy a advokátní kanceláře zabývající se lobbováním u orgánů EU 1. Úvod Pro zahájení registrace zvolte Jsem zástupce zájmové skupiny

Více

T A L E N T D E S I G NU 7. ročník mezinárodní ceny designu

T A L E N T D E S I G NU 7. ročník mezinárodní ceny designu Nadační fond Martiny a Martina Růžičkových vypisuje veřejnou neanonymní soutěž, v odborné spolupráci s FMK UTB Zlín Preambule T A L E N T D E S I G NU 7. ročník mezinárodní ceny designu PROPOZICE SOUTĚZE

Více

Studentská kreativní soutěž KREAS

Studentská kreativní soutěž KREAS Studentská kreativní soutěž KREAS V rámci podpory spolupráce s neziskovými organizacemi vyhlašuje Fakulta multimediálních komunikací Kreativní soutěž KREAS pro studenty Fakulty multimediálních komunikací

Více

předmět soutěže podmínky účasti zaměření a průběh soutěže

předmět soutěže podmínky účasti zaměření a průběh soutěže Lázně Luhačovice jsou díky své nezaměnitelné architektuře i nedotčené okolní přírodě velmi oblíbené, a to zejména u české klientely. S názvem města si každý hned spojí Vincentku, stavby Dušana Jurkoviče

Více

GRANTOVÝ PROGRAM NA PODPORU KOMUNIT PLZEŇSKÉHO PRAZDROJE, a.s.

GRANTOVÝ PROGRAM NA PODPORU KOMUNIT PLZEŇSKÉHO PRAZDROJE, a.s. GRANTOVÝ PROGRAM NA PODPORU KOMUNIT PLZEŇSKÉHO PRAZDROJE, a.s. KOZEL LIDEM RADEGAST LIDEM PRAZDROJ LIDEM MANUÁL K PODÁNÍ GRANTOVÉ ŽÁDOSTI v systému GRANTYS Poslední verze: 15. června 2016 Obecné informace

Více

Uveďte na tomto místě prosím úplný oficiální název, tak jak je uveden v aktuálním znění vaší zřizovací listiny.

Uveďte na tomto místě prosím úplný oficiální název, tak jak je uveden v aktuálním znění vaší zřizovací listiny. OGF-032 Informace o žadateli NÁZEV PROGRAMU Fond OGF - 32. otevřené grantové kolo Ústecké komunitní nadace UNIKÁTNÍ KÓD FORMULÁŘE ČÍSLO FORMULÁŘE OGF-032-002 Instrukce pro vyplnění žádosti Žádost se ukládá

Více

PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP

PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP HackItUP se koná ve dnech 25. 27. 10. 2019 v Olomouci v prostorách Vědeckotechnického parku Univerzity Palackého v Olomouci (Šlechtitelů 813/21, Holice, 779 00

Více

Grantové řízení Nadace OKD pro rok 2014 v nadačním programu

Grantové řízení Nadace OKD pro rok 2014 v nadačním programu Grantové řízení Nadace OKD pro rok 2014 v nadačním programu Sídliště žije Grantový program je zaměřen na podporu obnovy nebo tvorby veřejných prostranství a oživení aktivit místní komunity na sídlištích.

Více

3) Jak se zapojit? Soutěž je určena mladým lidem ve věku 14 19 let z celé České republiky.

3) Jak se zapojit? Soutěž je určena mladým lidem ve věku 14 19 let z celé České republiky. Dobrovolnictví mění svět! Dobrovolnictví má mnoho podob, ale všechny spojuje jedno: pomáháš-li lidem, je to prospěšné nejen jim, ale i tobě jako dobrovolníkovi samotnému. Při dobrovolnické činnosti se

Více

Postup přihlášení (první přihlášení)

Postup přihlášení (první přihlášení) Postup přihlášení (první přihlášení) 1. ve webovém prohlížeči zapište následující adresu: https://portal.office.com objeví se úvodní přihlašovací stránka 2. do prvního vstupního řádku zapište jako přihlašovací

Více

Hotel Collect Vítá vás Expedia

Hotel Collect Vítá vás Expedia Vítá vás Expedia Vítá vás Expedia Děkujeme, že jste se rozhodli pro spolupráci se skupinou Expedia, které patří mezinárodní síť předních značek cestovních služeb. Velmi nás těší, že vás můžeme přivítat

Více

Expedia Traveler Preference Vítá vás Expedia

Expedia Traveler Preference Vítá vás Expedia Vítá vás Expedia Vítá vás Expedia Děkujeme, že jste se rozhodli pro spolupráci se skupinou Expedia, které patří mezinárodní síť předních značek cestovních služeb. Velmi nás těší, že vás můžeme přivítat

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO AKCIONÁŘE KOMERČNÍ BANKY, A. S.

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO AKCIONÁŘE KOMERČNÍ BANKY, A. S. INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO AKCIONÁŘE KOMERČNÍ BANKY, A. S. Komerční banka, a. s., se sídlem Praha 1, Na Příkopě 33, čp. 969, PSČ 11407, IČO 453 17 054, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Statut Rady pro výzkum, vývoj a inovace

Statut Rady pro výzkum, vývoj a inovace Statut Rady pro výzkum, vývoj a inovace Platné znění Statutu Rady pro výzkum, vývoj a inovace, schváleného usnesením vlády České republiky ze dne 30. listopadu 2009 č. 1457, ve znění usnesení vlády ze

Více

Termín soutěže: od do (12.00 hod.)

Termín soutěže: od do (12.00 hod.) Pravidla studentské soutěže Profesia Termín soutěže: od 1. 4. 2019 do 20. 6. 2019 (12.00 hod.) Výhry: Hlavní výhra: 5.000 Kč Doprovodné výhry: Počet výher: 6 infoto.cz - stylový digitální fotoaparát affekt.cz

Více

Vzhůru na střechy 2019

Vzhůru na střechy 2019 PRAVIDLA AKCE Vzhůru na střechy 2019 1 Obecná ustanovení 1. Program Vzhůru na střechy 2019 je realizován na území České republiky. 2. Program trvá od 1. dubna do 30. listopadu 2019. 3. Zapojení do programu

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Statut Rady vlády pro konkurenceschopnost a hospodářský růst. Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Působnost Rady

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Statut Rady vlády pro konkurenceschopnost a hospodářský růst. Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Působnost Rady VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY Příloha k usnesení vlády ze dne 19. ledna 2015 č. 48 Statut Rady vlády pro konkurenceschopnost a hospodářský růst Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Rada vlády pro konkurenceschopnost

Více

PODMÍNKY UŽITÍ. Vlastnictví

PODMÍNKY UŽITÍ. Vlastnictví 1 PODMÍNKY UŽITÍ Vítejte na Frankovi! Portál frank.expert je informační a sociální síť věnovaná budování, designu, inspiraci a nabídce produktů společnosti V-PODLAHY s.r.o.. Frank spojuje profesionály,

Více

Sektorová cena pod záštitou Rady kvality ČR KRÁL ČESKÉHO OBCHODU

Sektorová cena pod záštitou Rady kvality ČR KRÁL ČESKÉHO OBCHODU Sektorová cena pod záštitou Rady kvality ČR KRÁL ČESKÉHO OBCHODU ZÁSADY PROGRAMU 1 Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR vyhlašuje následující ZÁSADY programu KRÁL ČESKÉHO OBCHODU. Tato verze zásad byla projednána

Více

Akce začíná registrací soutěžních kolektivů. Následně přechází v samotnou soutěž.

Akce začíná registrací soutěžních kolektivů. Následně přechází v samotnou soutěž. Pravidla soutěže 1. Organizátor Organizátorem akce je Seznam.cz, a.s., Radlická 608/2, Praha 5, PSČ 150 00, IČO: 261 68 685, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

POPAI STUDENT AWARD COMPETITION 2016

POPAI STUDENT AWARD COMPETITION 2016 POPAI STUDENT AWARD COMPETITION 2016 POPAI CENTRAL EUROPE pořádá soutěž POPAI STUDENT AWARD, která je zaměřena na podporu a rozvoj spolupráce se zástupci a studenty středních a vysokých odborných a uměleckých

Více

Manuál pro e-learningové ŠKOLENÍ, SEMINÁŘ a SEBEVZDĚLÁVÁNÍ rozhodčích licence C

Manuál pro e-learningové ŠKOLENÍ, SEMINÁŘ a SEBEVZDĚLÁVÁNÍ rozhodčích licence C Manuál pro e-learningové ŠKOLENÍ, SEMINÁŘ a SEBEVZDĚLÁVÁNÍ rozhodčích licence C Vážené kolegyně, vážení kolegové, v minulosti KR ČAST obdržela mnoho připomínek týkajících se kurzu rozhodčího licence C

Více

CENY FÓRA DARCŮ 2015 PRAVIDLA SOUTĚŽ KOMUNIKAČNÍ POČIN ROKU A SBÍRKOVÝ POČIN ROKU. Obecná ustanovení

CENY FÓRA DARCŮ 2015 PRAVIDLA SOUTĚŽ KOMUNIKAČNÍ POČIN ROKU A SBÍRKOVÝ POČIN ROKU. Obecná ustanovení CENY FÓRA DARCŮ 2015 PRAVIDLA SOUTĚŽ KOMUNIKAČNÍ POČIN ROKU A SBÍRKOVÝ POČIN ROKU Obecná ustanovení 1. Pořadatel soutěže je Fórum dárců se sídlem V Tůních 11, 120 00 Praha 2. Pořadatel si vyhrazuje právo

Více

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina Cvičení 1: Vyjasněte si své hodnoty HODNOTY Žijete v souladu se svými hodnotami? Jste si vědomi svých hodnot? Dali jste si někdy čas na jasné definování a sepsání svých hodnot? Naplánovali jste si, že

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ

OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ Společnost ORCA ESTATE a.s., Vyšehradská 420/19, 128 00 Praha 2 Nové Město, IČ: 039 27 431 (dále provozovatel ) je provozovatelem internetových

Více

Příručka pro uživatele, jak správně pracovat s webovými stránkami určenými pro preventivní filmové projekty.

Příručka pro uživatele, jak správně pracovat s webovými stránkami určenými pro preventivní filmové projekty. Příručka pro uživatele, jak správně pracovat s webovými stránkami určenými pro preventivní filmové projekty. Úvodem Webové stránky www.videoskolam.cz vznikly za účelem efektivnějšího zprostředkování filmů

Více

Reklamační řád. 1. Obecné informace

Reklamační řád. 1. Obecné informace Reklamační řád ING Bank N.V. zastoupená v České republice prostřednictvím své pobočky v Praze (dále jen Banka ), pro retailové bankovní produkty ING Konto, ING Termínované vklady, ING Investice a ING Fondy

Více

KARIÉRNÍ WEB UNIVERZITY HRADEC KRÁLOVÉ MANUÁL PRO ZAMĚSTNAVATELE. kariera.uhk.cz

KARIÉRNÍ WEB UNIVERZITY HRADEC KRÁLOVÉ MANUÁL PRO ZAMĚSTNAVATELE. kariera.uhk.cz KARIÉRNÍ WEB UNIVERZITY HRADEC KRÁLOVÉ MANUÁL PRO ZAMĚSTNAVATELE kariera.uhk.cz Obsah 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlašování... 2 1.3 Zapomenuté heslo/změna hesla... 3 2

Více

Čl. 3 Koordinace SVOČ Koordinací realizace SVOČ je pověřen prorektor pro vědu a výzkum v součinnosti s proděkany pro vědu a výzkum fakult.

Čl. 3 Koordinace SVOČ Koordinací realizace SVOČ je pověřen prorektor pro vědu a výzkum v součinnosti s proděkany pro vědu a výzkum fakult. 16. Pokyn rektora Policejní akademie České republiky v Praze, ze dne 2. prosince 2016 kterým se vydává Organizace studentské vědecké a odborné činnosti na Policejní akademii ČR v Praze Čl. 1 Poslání studentské

Více

www.changemakers.com/co-creation

www.changemakers.com/co-creation Celoevropská soutěž hledá inovativní spolutvůrčí projekty, které zavádějí nové druhy spolupráce mezi sociálním, podnikatelským a veřejným sektorem s cílem vytvářet co nejvíce sdílených hodnot. Vítězové

Více

vyhlašují v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání soutěž

vyhlašují v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání soutěž Technologická agentura ČR ve spolupráci se Svazem průmyslu a dopravy ČR a Fakultou umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem vyhlašují v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání

Více

Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen

Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla (dále jen pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Pepsi výzva červen (dále též jen soutěž ).

Více

Nejkrásnější dřevostavba roku 2008

Nejkrásnější dřevostavba roku 2008 Terinvest, spol. s r.o. ve spolupráci s DataLite, spol. s r.o., Časopisy pro volný čas s.r.o., Golem group s.r.o., vyhlašuje 3. ročník dvoukolové neanonymní soutěžní přehlídky V Praze dne 30. května 2008

Více

Kaplický Internship 2015

Kaplický Internship 2015 Nadace The Bakala Foundation ve spolupráci s Design Museum, London vyhlašuje 1. ročník architektonické studentské soutěže Kaplický Internship 2015 V Praze, dne 9. dubna, 2015 1. VYHLAŠOVATEL STUDENTSKÉ

Více

Průvodce účastí firem na konferenci 2016

Průvodce účastí firem na konferenci 2016 Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT 2016 Průvodce účastí firem, Excel@FIT 2016 1/8 Obsah Úvod Účast, sponzorství a další možnosti spolupráce Informace pro návštěvníky Informace pro sponzory Úrovně

Více

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 Český svaz Air-hockey, o.s. vyhlašuje schéma soutěží jednotlivců a družstev pro sezónu 2015. Jednotlivci i celá hráčská uskupení se mohou do soutěží zapojit účastnicky

Více

Pravidla soutěže Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci. I. Pořadatel Soutěže. II. Účel Soutěže

Pravidla soutěže Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci. I. Pořadatel Soutěže. II. Účel Soutěže Pravidla soutěže Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci I. Pořadatel Soutěže Soutěž Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci pořádá Pořadatel společnost Master Internet s.r.o. se sídlem v Brně, Jiráskova 225/21,

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE O CENU FRANCOUZSKO-ČESKÉ OBCHODNÍ KOMORY

PRAVIDLA SOUTĚŽE O CENU FRANCOUZSKO-ČESKÉ OBCHODNÍ KOMORY PRAVIDLA SOUTĚŽE O CENU FRANCOUZSKO-ČESKÉ OBCHODNÍ KOMORY Článek 1: Předmět soutěže 1. Smyslem Ceny Francouzsko-české obchodní komory je přispět ke zviditelnění obchodních vztahů mezi Francií a Českou

Více

NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU)

NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) 19.6.2014 L 179/17 NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) č. 664/2014 ze dne 18. prosince 2013, kterým se doplňuje nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1151/2012, pokud jde o stanovení symbolů

Více

3) Výběr osob, které budou hodnotit jednotlivé projekty, je plně v kompetenci vyhlašovatele.

3) Výběr osob, které budou hodnotit jednotlivé projekty, je plně v kompetenci vyhlašovatele. Pravidla druhého ročníku soutěže Ceny SDGs 2018 Účelem a smyslem tohoto dokumentu je úprava pravidel soutěže Ceny SDGs 2018, kterou pořádá organizace Asociace společenské odpovědnosti, o.p.s. v České republice

Více

Návod k použití: přidat novou studii.

Návod k použití: přidat novou studii. Návod k použití: Prospektivní randomizované studie jakožto vědecké práce nejvyšší validity určují další směřování diagnosticko-terapeutických postupů napříč všemi obory medicíny. Vzhledem k nutnosti kvantitativně

Více

STAVBA ROKU 2015 V PARDUBICKÉM KRAJI

STAVBA ROKU 2015 V PARDUBICKÉM KRAJI Pardubický kraj ve spolupráci s Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Svazem podnikatelů ve stavebnictví v ČR vypisuje 7. ročník veřejné neanonymní soutěže STAVBA ROKU

Více

STATUT ocenění podnikových právníků titulem PODNIKOVÝ PRÁVNÍK 20XX

STATUT ocenění podnikových právníků titulem PODNIKOVÝ PRÁVNÍK 20XX STATUT ocenění podnikových právníků titulem PODNIKOVÝ PRÁVNÍK 20XX Preambule Rada Unie podnikových právníků ČR jako vyhlašovatel ocenění titulem Podnikový právník 20XX (dále i ocenění ) tímto prohlašuje

Více

STANOVY SPOLKU HARMONIE - spolek přátel Střední zdravotnické školy Kroměříž

STANOVY SPOLKU HARMONIE - spolek přátel Střední zdravotnické školy Kroměříž STANOVY SPOLKU HARMONIE - spolek přátel Střední zdravotnické školy Kroměříž Článek I. Název a sídlo Oficiální název spolku je HARMONIE - spolek přátel Střední zdravotnické školy Kroměříž (dále jen spolek

Více

Pravidla soutěže Office Arena 2018

Pravidla soutěže Office Arena 2018 Pravidla soutěže Office Arena 2018 www.soutezarena.cz Cíl soutěže Cílem soutěže je motivovat žáky základních a studenty středních škol všech krajů České republiky a Slovenské republiky k práci s moderními

Více

ING Konto pravidla soutěže verze platná od

ING Konto pravidla soutěže verze platná od ING Konto pravidla soutěže verze platná od 19.8. 2016 I. Organizátor soutěže 1. Organizátorem soutěže je: Media Park s.r.o. IČ: 27376371 zastoupená Lukášem Nádvorníkem, jednatelem zapsaná v obchodním rejstříku

Více

IIK Grand Prix Manuál on-line aplikace

IIK Grand Prix Manuál on-line aplikace IIK Grand Prix 2012 Manuál on-line aplikace Obsah Úvod... 3 Otevření webové stránky s aplikací... 4 Otevření aplikace a registrace účastníka přihlášky... 4 Výběr kategorie... 5 Vyplnění dotazníkového formuláře...

Více

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry CzechTrade 2018 Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ SÍTĚ MARKETINGOVÁ PODPORA

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice odborník na prosazování práv (muž/žena) Funkční skupina / platová AD 8 třída Druh smlouvy dočasný zaměstnanec

Více

CENA ATLAS COPCO SERVICES CENA ATLAS COPCO SERVICES O NEJINOVATIVNĚJŠÍ DIPLOMOVOU PRÁCI

CENA ATLAS COPCO SERVICES CENA ATLAS COPCO SERVICES O NEJINOVATIVNĚJŠÍ DIPLOMOVOU PRÁCI CENA ATLAS COPCO SERVICES O NEJINOVATIVNĚJŠÍ DIPLOMOVOU PRÁCI Atlas Copco Services v Brně zajišťuje komplexní finanční služby a zákaznický servis pro společnosti v rámci celého Atlas Copca. Tato skupina

Více