zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách"

Transkript

1 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA BOZP Průběžná 48, České Budějovice tel./fax: , GSM brána: PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách veřejná zakázka na stavební práce Způsob zadání: užší řízení Evidenční číslo veřejné zakázky: Datum zahájení užšího řízení: Název veřejné zakázky: PŘÍSTAVBA DOMU S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU V DAČICÍCH ZADAVATEL: Město Dačice zastoupené starostou města, panem Ing. Vlastimilem Štěpánem Krajířova 27/I, Dačice - Dačice I IČ: ZASTOUPENÍ ZADAVATELE: společnost pověřená výkonem zadavatelských činností dle mandátní smlouvy STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r. o. Společnost pro inženýrské a cenové poradenství Průběžná 48, České Budějovice IČ: Spisová značka: C 4875, vedená Krajským soudem v Českých Budějovicích IČ: Bank. spojení: Komerční banka, a.s., České Budějovice DIČ: CZ Číslo účtu: /0100

2 CITACE ZE ZÁKONA: 85 Písemná zpráva zadavatele 1) Zadavatel vyhotoví o každé veřejné zakázce písemnou zprávu. 2) Písemná zpráva musí obsahovat alespoň a) identifikační údaje zadavatele, předmět veřejné zakázky a cenu sjednanou ve smlouvě, b) zvolený druh zadávacího řízení c) identifikační údaje vybraného uchazeče, popřípadě uchazečů, je-li smlouva uzavírána s více osobami na straně uchazeče, odůvodnění výběru nejvhodnější nabídky a uvedení, jaká část veřejné zakázky má být plněna prostřednictvím subdodavatele, d) identifikační údaje všech uchazečů a jejich nabídkovou cenu, e) identifikační údaje zájemců či uchazečů, jež byli vyloučeni z účasti v zadávacím řízení a odůvodnění jejich vyloučení, popřípadě identifikační údaje zájemců, jež nebyli vyzváni k podání nabídky, k jednání či účasti v soutěžním dialogu, a odůvodnění této skutečnosti, f) odůvodnění vyloučení uchazeče, jehož nabídka obsahovala mimořádně nízkou nabídkovou cenu, došlo-li k takovému vyloučení, g) důvod použití soutěžního dialogu, jednacího řízení s uveřejněním či jednacího řízení bez uveřejnění, byla-li taková možnost využita, h) důvod zrušení zadávacího řízení, bylo-li zadávací řízení zrušeno. 3) Zadavatel zašle na vyžádání písemnou zprávu Evropské komisi či Úřadu. strana 2 (celkem 11)

3 add 85 odst. 2 písm. a) identifikační údaje zadavatele, předmět veřejné zakázky a cena sjednaná ve smlouvě IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Město Dačice statutární zástupce: starosta města Ing. Vlastimil Štěpán adresa sídla: Krajířova 27/I, Dačice - Dačice I IČ: DIČ: CZ PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem veřejné zakázky je přístavba třípodlažní budovy, která bude jednopodlažní částí propojena se stávající budovou DPS, úprava části 1.np stávajícího objektu DPS na byt 2+1 a úprava části 1.pp na prádelnu se sušárnou a skladem, zateplení obvodových konstrukcí, venkovní úpravy (pergola, a sadové úpravy), rozšíření parkoviště, zpevněné plochy, opěrná zeď, venkovní schodiště, prodloužení přípojky vody, prodloužení kanalizace, výměna kabelu VO a prodloužení NTL plynovodu. Součástí díla jsou všechny nezbytné práce a činnosti pro komplexní dokončení díla v celém rozsahu zadání, který je vymezen projektem, určenými standardy a obecně technickými požadavky na výstavbu. Kromě provedení stavebních prací je součástí zhotovení díla také předání všech dokladů, revizí a zkoušek potřebných ke kolaudačnímu řízení, předložení atestů použitých výrobků a materiálů a dokumentace skutečného provedení díla. Dokumentace skutečného provedení díla bude odevzdaná v počtu 3 paré v tištěné podobě a 2x v elektronické podobě na nosiči CD (DVD) ve formátu AutoCAD (*.dwg), texty a tabulky MS Word a Excel (*.doc; *.xls). KLASIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Název CPV Výstavba domů s pečovatelskou službou Chodníky a jiné zpevněné povrchy CENA SJEDNANÁ VE SMLOUVĚ: Celková cena bez DPH DPH 21% Celková cena včetně DPH ,02 Kč ,90 Kč ,92 Kč add 85 odst. 2 písm. b) zvolený druh zadávacího řízení užší podlimitní řízení strana 3 (celkem 11)

4 add 85 odst. 2 písm. c) identifikační údaje vybraného uchazeče, odůvodnění výběru, plnění prostřednictvím subdodavatele Obchodní jméno uchazeče: Jemnická Stavba, a.s. Sídlo / adresa: U černého mostu Jemnice okres: Třebíč IČ: DIČ: CZ ODŮVODNĚNÍ VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY Nejnižší nabídková cena díla: Kč bez DPH, tj Kč včetně 21% DPH. PODÍL PRACÍ, KTERÉ UCHAZEČ ZAMÝŠLÍ ZADAT JINÝM OSOBÁM (BEZ DPH) podíl prací realizovaných vlastními kapacitami tis. Kč 99,3% podíl prací realizovaných subdodavatelem 138 tis. Kč 0,7% subdodavatel druh subdodávky podíl na zakázce JB Stavební, s.r.o. Vídeňská 264/120b, Brno Přízřenice IČ: GEODING, spol. s r.o. Praha 4, Nusle, Na Pankráci čp. 1597, č.or. 76, PSČ IČ: dodávka a montáž vzduchotechniky 113 tis. Kč 0,57% zeměměřická činnost 25 tis. Kč 0,13% add 85 odst. 2 písm. d) identifikační údaje všech uchazečů a jejich nabídková cena Uchazeč STAVING, Studená, spol. s r.o. Jiráskova 69, Studená IČ: HORA s.r.o. Tržní 274, Tábor koresp. adresa: Na Vápenkách 140, Chýnov IČ: PKS stavby a.s. Brněnská 126/38, Žďár nad Sázavou IČ: Nabídková cena (bez DPH) Kč Kč ,47 Kč strana 4 (celkem 11)

5 VW WACHAL a.s. Tylova 220/17, Kroměříž IČ: ARSTAV s.r.o. Radouňka 190, Jindřichův Hradec IČ: HOCHTIEF CZ a. s. Plzeňská 16/3217, Praha 5 koresp. adresa: divize Pozemní stavby Čechy, závod Jih, Okružní 544, České Budějovice IČ: Jemnická Stavba, a.s. U černého mostu 773, Jemnice, okres: Třebíč IČ: Metrostav a.s. Koželužská 2246, Praha 8 koresp. adresa: divize 6, Kněžská 20, České Budějovice IČ: Podzimek a synové s.r.o. Váňovská 528, Třešť IČ: Kč Kč Kč Kč ,90 Kč Kč add 85 odst. 2 písm. e) identifikační údaje zájemců či uchazečů, kteří byli vyloučeni Ze zadávacího řízení byli vyloučeni uchazeči: STAVING, Studená, spol. s r.o. Jiráskova 69, Studená IČ: z důvodu nesplnění požadavků zadavatele uvedených v zadávacích podmínkách, čl. 8.1, 8.2 a čl. 8.4 Zadávací dokumentace. zakázkách bylo zjištěno, že uchazeč neocenil položku č. PC Systém samočinného odvětrání CHÚC schodiště (1 soubor) v objektu Elektroinstalace, který je součástí SO 01 Přístavba objektu; uchazeč nedodržel zadávací podmínky, nabídková cena uchazeče není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná dle zadávací dokumentace, čl. 8.1 musí nabídková cena obsahovat veškeré oprávněné náklady nezbytné ke včasné a kompletní realizaci díla, dle čl. 8.2 měl uchazeč v nabídce prokázat svou nabídkovou cenu předložením dále uvedených údajů povinnou cenovou přílohou, celkovou rekapitulací, tj. soupisem všech objektů s uvedením jejich celkové ceny bez daně z přidané hodnoty a s uvedením celkové nabídkové ceny ve shodném členění jako byly předané soupisy prací a dodávek, tzn. položkovými rozpočty na jednotlivé stavební objekty včetně dílčích rekapitulací objektů, současně dle čl. 8.4 měl uchazeč ocenit všechny položky soupisu prací, žádná položka nesměla být oceněna nulou, uchazeč nesměl strana 5 (celkem 11)

6 položky doplňovat ani slučovat. HORA s.r.o. Tržní 274, Tábor koresp. adresa: Na Vápenkách 140, Chýnov IČ: z důvodu zjevné početní chyby v nabídce, zjištěné při posouzení nabídky, která má vliv na nabídkovou cenu (dle ustanovení 76 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, nepřihlíží hodnotící komise ke zjevným početním chybám, zjištěným při posouzení nabídek, které nemají vliv na výši nabídkové ceny) zakázkách bylo zjištěno, že uchazeč nezapočetl do nabídkové ceny objektu Elektroinstalace, který je součástí SO 01 Přístavba objektu, náklady na Geodetické práce ve výši 3 000,00 Kč bez DPH (vzhledem k této chybě je chybně vypočtena i nabídková cena SO 01 a celková nabídková cena) nabídka uchazeče obsahuje početní chybu, která má vliv na nabídkovou cenu, nabídková cena uchazeče není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná (dle ustanovení 76 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, nepřihlíží hodnotící komise ke zjevným početním chybám, zjištěným při posouzení nabídek, které nemají vliv na výši nabídkové ceny početní chyba v nabídce má vliv na nabídkovou cenu a nabídka uchazeče musí být v souladu s 76 odst. 1 zákona vyřazena). PKS stavby a.s. Brněnská 126/38, Žďár nad Sázavou IČ: z důvodu nesplnění požadavků zadavatele uvedených v zadávacích podmínkách, čl. 8.1, 8.2 a čl. 8.4 Zadávací dokumentace a z důvodu zjevné početní chyby v nabídce, zjištěné při posouzení nabídky, která má vliv na nabídkovou cenu (dle ustanovení 76 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, nepřihlíží hodnotící komise ke zjevným početním chybám, zjištěným při posouzení nabídek, které nemají vliv na výši nabídkové ceny) zakázkách bylo zjištěno, že uchazeč nezapočetl do nabídkové ceny objektu Zdravotechnika (kanalizace a vodovod), který je součástí SO 01 Přístavba objektu, položku č. 8 Prořez, demontáž asfalt. povrchu, oprava asfalt. povrchu po uložení potrubí ve výši Kč bez DPH (vzhledem k této chybě je chybně vypočtena i nabídková cena SO 01 a celková nabídková cena) nabídka uchazeče obsahuje početní chybu, která má vliv na nabídkovou cenu, nabídková cena uchazeče není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná (dle ustanovení 76 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, nepřihlíží hodnotící komise ke zjevným početním chybám, zjištěným při posouzení nabídek, které nemají vliv na výši nabídkové ceny početní chyba v nabídce má vliv na nabídkovou cenu a nabídka uchazeče musí být v souladu s 76 odst. 1 zákona vyřazena). zakázkách bylo dále zjištěno, že uchazeč neocenil všechny položky uvedené v rekapitulaci objektu Elektroinstalace, který je součástí SO 01 Přístavba objektu (geodetické práce, zařízení staveniště, mimostaveništní dopravu 3,6% z dodávky, PPV 6% mimo oboru a inženýrskou činnost); uchazeč nedodržel zadávací podmínky, nabídková cena uchazeče strana 6 (celkem 11)

7 není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná dle zadávací dokumentace, čl. 8.1 musí nabídková cena obsahovat veškeré oprávněné náklady nezbytné ke včasné a kompletní realizaci díla, dle čl. 8.2 měl uchazeč v nabídce prokázat svou nabídkovou cenu předložením dále uvedených údajů povinnou cenovou přílohou, celkovou rekapitulací, tj. soupisem všech objektů s uvedením jejich celkové ceny bez daně z přidané hodnoty a s uvedením celkové nabídkové ceny ve shodném členění jako byly předané soupisy prací a dodávek, tzn. položkovými rozpočty na jednotlivé stavební objekty včetně dílčích rekapitulací objektů, současně dle čl. 8.4 měl uchazeč ocenit všechny položky soupisu prací, žádná položka nesměla být oceněna nulou, uchazeč nesměl položky doplňovat ani slučovat. VW WACHAL a.s. Tylova 220/17, Kroměříž IČ: z důvodu nesplnění požadavků zadavatele uvedených v zadávacích podmínkách, čl. 8.1, 8.2 a čl. 8.4 Zadávací dokumentace a z důvodu zjevné početní chyby v nabídce, zjištěné při posouzení nabídky, která má vliv na nabídkovou cenu (dle ustanovení 76 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, nepřihlíží hodnotící komise ke zjevným početním chybám, zjištěným při posouzení nabídek, které nemají vliv na výši nabídkové ceny) zakázkách bylo zjištěno, že uchazeč chybně vypočítal nabídkovou cenu SO 01 Přístavba objektu chybně uvedl nabídkovou cenu položky č. 164 Zdravotechnika, jejíž cena má odpovídat samostatnému rozpočtu Zdravotechnika; dle samostatného rozpočtu je cena objektu Zdravotechnika ,11 Kč bez DPH uchazeč však dosadil do položky č. 164 objektu SO 01 nabídkovou cenu ,00 Kč (vzhledem k této chybě je chybně vypočtena i nabídková cena SO 01 a celková nabídková cena) nabídková cena uchazeče uvedená v položce č. 164 neodpovídá doloženému samostatnému položkovému rozpočtu; uchazeč nedodržel zadávací podmínky, nabídková cena uchazeče není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná dle zadávací dokumentace, čl. 8.1 musí nabídková cena obsahovat veškeré oprávněné náklady nezbytné ke včasné a kompletní realizaci díla, dle čl. 8.2 měl uchazeč v nabídce prokázat svou nabídkovou cenu předložením dále uvedených údajů povinnou cenovou přílohou, celkovou rekapitulací, tj. soupisem všech objektů s uvedením jejich celkové ceny bez daně z přidané hodnoty a s uvedením celkové nabídkové ceny ve shodném členění jako byly předané soupisy prací a dodávek, tzn. položkovými rozpočty na jednotlivé stavební objekty včetně dílčích rekapitulací objektů. zakázkách bylo zjištěno, že uchazeč chybně vypočítal nabídkovou cenu SO 01 Přístavba objektu chybně uvedl nabídkovou cenu položky č. 166 D+M ústřední vytápění, jejíž cena má odpovídat samostatnému rozpočtu Ústřední vytápění; dle samostatného rozpočtu je cena objektu Ústřední vytápění ,31 Kč bez DPH uchazeč však dosadil do položky č. 166 objektu SO 01 nabídkovou cenu ,00 Kč (vzhledem k této chybě je chybně vypočtena i nabídková cena SO 01 a celková nabídková cena) nabídková cena uchazeče uvedená v položce č. 164 neodpovídá doloženému samostatnému položkovému rozpočtu; uchazeč nedodržel zadávací podmínky, nabídková cena uchazeče není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná dle zadávací dokumentace, čl. 8.1 musí nabídková cena obsahovat veškeré oprávněné náklady nezbytné ke včasné a kompletní realizaci díla, dle čl. 8.2 měl uchazeč v nabídce prokázat svou nabídkovou cenu předložením dále uvedených údajů povinnou cenovou přílohou, celkovou strana 7 (celkem 11)

8 rekapitulací, tj. soupisem všech objektů s uvedením jejich celkové ceny bez daně z přidané hodnoty a s uvedením celkové nabídkové ceny ve shodném členění jako byly předané soupisy prací a dodávek, tzn. položkovými rozpočty na jednotlivé stavební objekty včetně dílčích rekapitulací objektů. zakázkách bylo zjištěno, že uchazeč chybně vypočítal nabídkovou cenu objektu Elektroinstalace části Materiál NN ve výši ,04 Kč, správný součet je ,01 Kč a dále neocenil všechny položky uvedené v rekapitulaci objektu Elektroinstalace, který je součástí SO 01 Přístavba objektu (geodetické práce, zařízení staveniště, inženýrskou činnost a prořez); uchazeč nedodržel zadávací podmínky, nabídková cena uchazeče není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná dle zadávací dokumentace, čl. 8.1 musí nabídková cena obsahovat veškeré oprávněné náklady nezbytné ke včasné a kompletní realizaci díla, dle čl. 8.2 měl uchazeč v nabídce prokázat svou nabídkovou cenu předložením dále uvedených údajů povinnou cenovou přílohou, celkovou rekapitulací, tj. soupisem všech objektů s uvedením jejich celkové ceny bez daně z přidané hodnoty a s uvedením celkové nabídkové ceny ve shodném členění jako byly předané soupisy prací a dodávek, tzn. položkovými rozpočty na jednotlivé stavební objekty včetně dílčích rekapitulací objektů, současně dle čl. 8.4 měl uchazeč ocenit všechny položky soupisu prací, žádná položka nesměla být oceněna nulou, uchazeč nesměl položky doplňovat ani slučovat a současně nabídka uchazeče obsahuje početní chybu, která má vliv na nabídkovou cenu, nabídková cena uchazeče není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná (dle ustanovení 76 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, nepřihlíží hodnotící komise ke zjevným početním chybám, zjištěným při posouzení nabídek, které nemají vliv na výši nabídkové ceny početní chyba v nabídce má vliv na nabídkovou cenu a nabídka uchazeče musí být v souladu s 76 odst. 1 zákona vyřazena). zakázkách bylo zjištěno, že uchazeč chybně vypočítal nabídkovou cenu objektu NTL plynovod, vnitřní plynofikace, který je součástí SO 05 Prodloužení NTL plynovodu, kde chybně vypočítal cenu položky č. 63 Skříň UP 450/350/250 v množství 1 kus s jednotkovou cenou 1 665,00 Kč ve výši 1 255,00 Kč bez DPH správný součin nabídkové ceny je 1 x 1 665,00 = 1 665,00 Kč, nikoli 1 255,00 Kč (vzhledem k této chybě je chybně vypočtena i nabídková cena SO 05 a celková nabídková cena) nabídka uchazeče obsahuje početní chybu, která má vliv na nabídkovou cenu, nabídková cena uchazeče není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná (dle ustanovení 76 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, nepřihlíží hodnotící komise ke zjevným početním chybám, zjištěným při posouzení nabídek, které nemají vliv na výši nabídkové ceny početní chyba v nabídce má vliv na nabídkovou cenu a nabídka uchazeče musí být v souladu s 76 odst. 1 zákona vyřazena). ARSTAV s.r.o. Radouňka 190, Jindřichův Hradec IČ: z důvodu zjevné početní chyby v nabídce, zjištěné při posouzení nabídky, která má vliv na nabídkovou cenu (dle ustanovení 76 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, nepřihlíží hodnotící komise ke zjevným početním chybám, zjištěným při posouzení nabídek, které nemají vliv na výši nabídkové ceny) zakázkách bylo zjištěno, že uchazeč nezapočítal do ceny objektu NTL plynovod, vnitřní strana 8 (celkem 11)

9 plynofikace, který je součástí SO 05 Prodloužení NTL plynovodu, položky č. 1 9 ve výši ,50 Kč bez DPH (vzhledem k této chybě je chybně vypočtena i nabídková cena SO 05 a celková nabídková cena nabídka uchazeče obsahuje početní chybu, která má vliv na nabídkovou cenu, nabídková cena uchazeče není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná (dle ustanovení 76 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, nepřihlíží hodnotící komise ke zjevným početním chybám, zjištěným při posouzení nabídek, které nemají vliv na výši nabídkové ceny početní chyba v nabídce má vliv na nabídkovou cenu a nabídka uchazeče musí být v souladu s 76 odst. 1 zákona vyřazena). HOCHTIEF CZ a. s. Plzeňská 16/3217, Praha 5 koresp. adresa: divize Pozemní stavby Čechy, závod Jih, Okružní 544, České Budějovice IČ: z důvodu nesplnění požadavků zadavatele uvedených v zadávacích podmínkách, čl. 8.1, 8.2 a čl. 8.4 Zadávací dokumentace a z důvodu zjevné početní chyby v nabídce, zjištěné při posouzení nabídky, která má vliv na nabídkovou cenu (dle ustanovení 76 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, nepřihlíží hodnotící komise ke zjevným početním chybám, zjištěným při posouzení nabídek, které nemají vliv na výši nabídkové ceny) zakázkách bylo zjištěno, že uchazeč neocenil všechny položky uvedené v rekapitulaci objektu Elektroinstalace, který je součástí SO 01 Přístavba objektu (geodetické práce, zařízení staveniště, mimostaveništní dopravu 3,6% z dodávky, PPV 6% mimo oboru , inženýrskou činnost a prořez); uchazeč nedodržel zadávací podmínky, nabídková cena uchazeče není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná dle zadávací dokumentace, čl. 8.1 musí nabídková cena obsahovat veškeré oprávněné náklady nezbytné ke včasné a kompletní realizaci díla, dle čl. 8.2 měl uchazeč v nabídce prokázat svou nabídkovou cenu předložením dále uvedených údajů povinnou cenovou přílohou, celkovou rekapitulací, tj. soupisem všech objektů s uvedením jejich celkové ceny bez daně z přidané hodnoty a s uvedením celkové nabídkové ceny ve shodném členění jako byly předané soupisy prací a dodávek, tzn. položkovými rozpočty na jednotlivé stavební objekty včetně dílčích rekapitulací objektů, současně dle čl. 8.4 měl uchazeč ocenit všechny položky soupisu prací, žádná položka nesměla být oceněna nulou, uchazeč nesměl položky doplňovat ani slučovat. zakázkách bylo zjištěno, že uchazeč chybně vypočítal nabídkovou cenu objektu Elektroinstalace, který je součástí SO 01 Přístavba objektu, kde chybně vypočítal cenu položky č. PC ohebná dvouplášť. korug. chránička pr. 75 v množství 120 m s jednotkovou cenou 43,2 Kč ve výši 120,00 Kč bez DPH správný součin nabídkové ceny je 120 x 43,2 = 5 184,00 Kč bez DPH (vzhledem k této chybě je chybně vypočtena i nabídková cena SO 01 a celková nabídková cena) nabídka uchazeče obsahuje početní chybu, která má vliv na nabídkovou cenu, nabídková cena uchazeče není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná (dle ustanovení 76 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, nepřihlíží hodnotící komise ke zjevným početním chybám, zjištěným při posouzení nabídek, které nemají vliv na výši nabídkové ceny početní chyba v nabídce má vliv na nabídkovou cenu a nabídka uchazeče musí být v souladu s 76 odst. 1 zákona vyřazena) strana 9 (celkem 11)

10 zakázkách bylo zjištěno, že uchazeč upravil v SO 02 Přestavba klubovny a kuchyňky 1. NP stávající budovy DPS předepsané množství položky č. 48 dveře vnitřní hladké foliované plné 1křídlé 80x197 cm namísto 4 ks ocenil pouze 3 ks a položky č. 49 dveře vnitřní hladké foliované zasklené ze 2/3 1křídlové 80x197 cm namísto 2 ks ocenil 3 ks; uchazeč nedodržel zadávací podmínky, nabídková cena uchazeče není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná dle zadávací dokumentace, čl. 8.1 musí nabídková cena obsahovat veškeré oprávněné náklady nezbytné ke včasné a kompletní realizaci díla, dle čl. 8.2 měl uchazeč v nabídce prokázat svou nabídkovou cenu předložením dále uvedených údajů povinnou cenovou přílohou, celkovou rekapitulací, tj. soupisem všech objektů s uvedením jejich celkové ceny bez daně z přidané hodnoty a s uvedením celkové nabídkové ceny ve shodném členění jako byly předané soupisy prací a dodávek, tzn. položkovými rozpočty na jednotlivé stavební objekty včetně dílčích rekapitulací objektů, současně dle čl. 8.4 měl uchazeč ocenit všechny položky soupisu prací, žádná položka nesměla být oceněna nulou, uchazeč nesměl položky doplňovat ani slučovat. zakázkách bylo zjištěno, že uchazeč dále neocenil u SO 03 Venkovní úpravy pergola a sadové úpravy položku č. 6 Založení parkového trávníku výsevem v rovině a ve svahu do 1:5 v množství 915 m 2, položku č. 8 Úprava pláně v zářezech v hornině tř. 1 až 4 se zhutněním v množství 915 m 2 a položku č. 18 Ukotvení dřevin kůly D do 0,1 m délka kůlu do 3 m v množství 45 ks, resp. ocenil tyto položky nulou; uchazeč nedodržel zadávací podmínky, nabídková cena uchazeče není úplná a s nabídkovými cenami ostatních uchazečů je neporovnatelná dle zadávací dokumentace, čl. 8.1 musí nabídková cena obsahovat veškeré oprávněné náklady nezbytné ke včasné a kompletní realizaci díla, dle čl. 8.2 měl uchazeč v nabídce prokázat svou nabídkovou cenu předložením dále uvedených údajů povinnou cenovou přílohou, celkovou rekapitulací, tj. soupisem všech objektů s uvedením jejich celkové ceny bez daně z přidané hodnoty a s uvedením celkové nabídkové ceny ve shodném členění jako byly předané soupisy prací a dodávek, tzn. položkovými rozpočty na jednotlivé stavební objekty včetně dílčích rekapitulací objektů, současně dle čl. 8.4 měl uchazeč ocenit všechny položky soupisu prací, žádná položka nesměla být oceněna nulou, uchazeč nesměl položky doplňovat ani slučovat. add 85 odst. 2 písm. f) vyloučení uchazeče, jehož nabídka obsahovala mimořádně nízkou nabídkovou cenu Žádný uchazeč nebyl vyloučen z důvodu mimořádně nízké nabídkové ceny. add 85 odst. 2 písm. g) důvod použití soutěžního dialogu, jednacího řízení Možnost použití soutěžního dialogu, jednacího řízení s uveřejněním, jednacího řízení bez uveřejnění nebyla využita. strana 10 (celkem 11)

11 add 85 odst. 2 písm. h) zrušení zadávacího řízení Zadávací řízení nebylo zrušeno. Zpracoval: STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r.o., Ing. Martina Gabrielová V Českých Budějovicích dne strana 11 (celkem 11)

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. zjednodušené podlimitní řízení podlimitní zakázka na dodávky ČERPACÍ STANICE ŠTĚPÁNKA VÝMĚNA ČERPACÍ TECHNIKY

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. zjednodušené podlimitní řízení podlimitní zakázka na dodávky ČERPACÍ STANICE ŠTĚPÁNKA VÝMĚNA ČERPACÍ TECHNIKY DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Planá nad Lužnicí zastoupené starostou města, panem Ing. Jiřím Šimánkem Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí IČ: 00252654

ZADAVATEL: Město Planá nad Lužnicí zastoupené starostou města, panem Ing. Jiřím Šimánkem Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí IČ: 00252654 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Obec Lázně Libverda zastoupená starostou obce, panem Ing. Janem Pospíšilem Lázně Libverda 16, 463 62 Hejnice IČ: 00671983

ZADAVATEL: Obec Lázně Libverda zastoupená starostou obce, panem Ing. Janem Pospíšilem Lázně Libverda 16, 463 62 Hejnice IČ: 00671983 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Hluboká nad Vltavou zastoupené starostou města, panem Ing. Tomášem Jirsou Masarykova 36, Hluboká nad Vltavou IČ:

ZADAVATEL: Město Hluboká nad Vltavou zastoupené starostou města, panem Ing. Tomášem Jirsou Masarykova 36, Hluboká nad Vltavou IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, Vlašim IČ:

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, Vlašim IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Obec Dolní Dvořiště zastoupená starostkou obce, paní Helenou Panskou Dolní Dvořiště 62 IČ:

ZADAVATEL: Obec Dolní Dvořiště zastoupená starostkou obce, paní Helenou Panskou Dolní Dvořiště 62 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

BOUZOV REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ a PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE K HRADU BOUZOV

BOUZOV REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ a PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE K HRADU BOUZOV DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

HONEZOVICE KANALIZACE A ČOV

HONEZOVICE KANALIZACE A ČOV DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Obec Lechovice zastoupená starostou obce, panem Josefem Juráčkem Lechovice 32 IČ:

ZADAVATEL: Obec Lechovice zastoupená starostou obce, panem Josefem Juráčkem Lechovice 32 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 4 Pečovatelka děti ve věku 3-15 let

část 4 Pečovatelka děti ve věku 3-15 let DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r.o., České Budějovice zpracovala pro zadavatele odborný posudek jako podklad pro uzavření smlouvy o dílo.

STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r.o., České Budějovice zpracovala pro zadavatele odborný posudek jako podklad pro uzavření smlouvy o dílo. DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

SOUSTAVA MALÝCH VODNÍCH NÁDRŽÍ TŘEMOŠNÁ

SOUSTAVA MALÝCH VODNÍCH NÁDRŽÍ TŘEMOŠNÁ DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE veřejnou zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) a je dle us. 18 odst. 5

Více

ZADAVATEL: Městys Mohelno zastoupené starostou městyse, panem Jiřím Kostelníkem Mohelno 84 IČ:

ZADAVATEL: Městys Mohelno zastoupené starostou městyse, panem Jiřím Kostelníkem Mohelno 84 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 5 sportovní vybavení

část 5 sportovní vybavení DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Planá nad Lužnicí zastoupené starostou města, panem Ing. Jiřím Šimánkem Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí IČ: 00252654

ZADAVATEL: Město Planá nad Lužnicí zastoupené starostou města, panem Ing. Jiřím Šimánkem Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí IČ: 00252654 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 6 Příprava teplých pokrmů ( H, úroveň 3)

část 6 Příprava teplých pokrmů ( H, úroveň 3) DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 2 Obchodní zástupce

část 2 Obchodní zástupce DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Obec Benešov nad Černou zastoupená starostkou obce, paní Veronikou Korchovou Benešov nad Černou 126 IČ:

ZADAVATEL: Obec Benešov nad Černou zastoupená starostkou obce, paní Veronikou Korchovou Benešov nad Černou 126 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: OBEC POLICE zastoupená starostou obce, panem Karlem Janouškem Police 1, Police u Jemnice IČ:

ZADAVATEL: OBEC POLICE zastoupená starostou obce, panem Karlem Janouškem Police 1, Police u Jemnice IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 2 dodávka mobiliáře pro Mikroregion Třešťsko zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

část 2 dodávka mobiliáře pro Mikroregion Třešťsko zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, Vlašim IČ:

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, Vlašim IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

tiště část 2: Mobiliář sály zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

tiště část 2: Mobiliář sály zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r. o., Průběžná 48, 370 04 České Budějovice

STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r. o., Průběžná 48, 370 04 České Budějovice DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Správa Národního parku Podyjí zastoupená ředitelem, panem Ing. Tomášem Rothröcklem Na Vyhlídce 1581/5, 669 01 Znojmo IČ: 00837971

ZADAVATEL: Správa Národního parku Podyjí zastoupená ředitelem, panem Ing. Tomášem Rothröcklem Na Vyhlídce 1581/5, 669 01 Znojmo IČ: 00837971 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 1 IT vybavení, technické vybavení a elektronika

část 1 IT vybavení, technické vybavení a elektronika DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 4 nábytek zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

část 4 nábytek zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 6 postele + příslušenství

část 6 postele + příslušenství DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 12 Zámečník H

část 12 Zámečník H DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim IČ: 00232947

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim IČ: 00232947 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, CZ01312774 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel:

Více

ZADAVATEL: Ing. Tomáš Kakos fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku Sepekov 69 IČ:

ZADAVATEL: Ing. Tomáš Kakos fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku Sepekov 69 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

4. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 01.03.2016

4. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 01.03.2016 4. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 01.03.2016 Bod pořadu jednání: 104. Název : Rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky veřejné zakázky Rekonstrukce objektu budovy E na kancelářský objekt stavební

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky: Identifikátor zakázky: Pojištění nemovitého a movitého majetku

Více

Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Písečná. Obec Písečná

Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Písečná. Obec Písečná Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Písečná Obec Písečná vyzývá podle vnitřního předpisu Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a v souladu s 12 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 18.3.2015

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 18.3.2015 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 18.3.2015 ZADAVATEL: Město Klobouky u Brna Sídlem: nám. Míru 169/1, 69172 Klobouky u Brna Jednající: Ing. Zdeněk Lobpreis, starosta města IČ: 00283258

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení hlavy IV zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

zpracovaná v rozsahu ustanovení hlavy IV zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.13 ZE DNE 25.7.2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.13 ZE DNE 25.7.2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.13 ZE DNE 25.7.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, dr. h. c., rektor

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ZADAVATEL: Střední průmyslová škola dopravní, Plzeň, Karlovarská 99 SÍDLO: IČ: 69457930 ZASTOUPENÝ: POVĚŘENÁ OSOBA: SÍDLO: IČ: 72046635 ZASTOUPENÝ: Karlovarská 99, 323 00 Plzeň

Více

ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ NA STAVEBNÍ PRÁCE

ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ NA STAVEBNÍ PRÁCE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) ZADAVATEL: MĚSTO KUTNÁ HORA Sídlo: Havlíčkovo náměstí 552/1,

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Protokol o otevírání obálek podle ust. 73 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Protokol o otevírání obálek podle ust. 73 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 5 materiálu k bodu č. programu Protokol o otevírání obálek podle ust. 73 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů I. Informace o zadavateli: Zadavatel: Jihomoravský

Více

ZADAVATEL: Obec Kájov zastoupená starostou obce, panem Bohumilem Šípem Kájovská 100, Kájov IČ:

ZADAVATEL: Obec Kájov zastoupená starostou obce, panem Bohumilem Šípem Kájovská 100, Kájov IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie na stavební práce a dodávky Modernizace turistické infrastruktury ve Šluknově rekonstrukce sociálního zařízení strana 1 Výzva k podání

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Zastoupený: Česká republika Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový

Více

pravomocného územního rozhodnutí těchto

pravomocného územního rozhodnutí těchto Oznámení o zahájení zadávacího řízení Domov pro seniory Chotěboř zadávané jako podlimitní zakázka v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

SMLOUVA O DÍLO návrh

SMLOUVA O DÍLO návrh SMLOUVA O DÍLO návrh Uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. (dále jen Smlouva ) 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Město Třemošná zastoupené

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Chráněné bydlení pro zdravotně postižené Olešnice opakované řízení zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Energetické úspory objektu Základní školy ve Městě Andělská Hora (UŽŠÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Cyklostezka Přerov, nábř. Protifašistických bojovníků

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Cyklostezka Přerov, nábř. Protifašistických bojovníků VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, podle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název zakázky: Cyklostezka Přerov,

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava FVHE 4/2015-6/2015 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Město Zubří. U Domoviny 234, 756 54 Zubří

Město Zubří. U Domoviny 234, 756 54 Zubří ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: REKONSTRUKCE VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ MĚSTA ZUBŘÍ III Pro zadávací řízení organizované v zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

oznámení zadání zakázek zadávaných dle 6 zákona a směrnice MěÚ Rousínov č. 04/2009

oznámení zadání zakázek zadávaných dle 6 zákona a směrnice MěÚ Rousínov č. 04/2009 Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na stavební práce Ve smyslu

Více

Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové

Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové Telefon: 495 540 211 Fax: 495 533 973 E-mail: svatava.koubova@suskhk.cz IČ: 708 89 546 DIČ: CZ70889546 ROZDĚLOVNÍK Váš

Více

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace, včetně zadávací dokumentace Obec Malý Újezd, jako veřejný zadavatel ve smyslu ust. 2 odst. 1) písm. c)

Více

SMLOUVA O DÍLO návrh

SMLOUVA O DÍLO návrh SMLOUVA O DÍLO návrh Uzavřena podle ustanovení 2586 a násl. zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. (dále jen Smlouva ) 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Město Třemošná zastoupené

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Realizace společných zařízení v k.ú. Damníkov Evidenční

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

SMLOUVA O DÍLO návrh

SMLOUVA O DÍLO návrh SMLOUVA O DÍLO návrh Uzavřená podle ustanovení 536 a 565 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v souladu se zněním pozdějších novel na stavební zakázku 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, CZ01312774 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel:

Více

1/8. Jez Lhotka - rybochod - II. etapa. Název veřejné zakázky: Zadavatel

1/8. Jez Lhotka - rybochod - II. etapa. Název veřejné zakázky: Zadavatel Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), 21 odst. 1 písm. a) otevřené

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 10 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 10 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 10 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název: Město Pacov Sídlo: náměstí Svobody

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a v souladu s Pokyny pro zadávání zakázek v rámci Regionálního

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OBEC POTŮČKY Potůčky 58, 362 38 Potůčky IČ: 00 254 894, Tel/Fax: 353820123, email: potucky@iol.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE: Vodojem Potůčky zadávaná ve ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle ustanovení

Více

Rekonstrukce kanalizace a vodovodu Chýnovská ulice - Černé mosty

Rekonstrukce kanalizace a vodovodu Chýnovská ulice - Černé mosty Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, www.vstab.cz Č.j.: VST-09/03-2015 Tábor, dne 11. srpna 2015 Počet stran textu: 15 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY zadavatel Vodárenská

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Zajištění provozu a nutných úprav systému DMS spisové služby 2014 Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Česká republika

Více

II/117 Mirošov Strašice etapa I. B. a II. Zadávací dokumentace

II/117 Mirošov Strašice etapa I. B. a II. Zadávací dokumentace č.j. 5270/14/SÚSPK-P Zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce v otevřeném řízení podle ustanovení 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 424/PJ/OVZ/2015 dne: 11. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 K nadlimitní veřejné

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Česká republika - Ministerstvo financí PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE V Praze dne 25. 10. 2016 PID: MFCR6XSUGF Č.j.: MF-34960/2015/4501-220 dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Soustava malých vodních nádrží v k. ú. Nové Veselí

Soustava malých vodních nádrží v k. ú. Nové Veselí Zadavatel: Bydliště: Telefon: +420 737 372 551 Email: servis@fimas.cz Písemná zpráva zadavatele na veřejnou zakázku financovanou ze Strukturálních fondů EU, z Operačního programu Životní prostředí: Název

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele (v souladu s 85 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ nebo zákon ) Veřejná zakázka: Název: Mateřská škola V Zeleni Druh řízení: otevřené

Více

Snížení energetické náročnosti objektu Základní školy v Albrechticích nad Vltavou

Snížení energetické náročnosti objektu Základní školy v Albrechticích nad Vltavou Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Snížení

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 446/PJ/OVZ/2015 dne: 11. prosince 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 10 K nadlimitní veřejné

Více

Zadávací dokumentace pro zjednodušenou podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce

Zadávací dokumentace pro zjednodušenou podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Zadávací dokumentace pro zjednodušenou podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou v souladu s ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Č. 21108 zakázka zadávaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon s názvem Mateřská škola Proseč zateplení

Více

Zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu:

Zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název projektu: Zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby Cyklostezka Odra Morava Dunaj v Moravskoslezském kraji Zadavatel:

Více