Čj.BEPPO 207 komplet B E P P O 2/2007 ROK 15.VÝROČÍ ZALOŽENÍ AMD ČR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Čj.BEPPO 207 komplet B E P P O 2/2007 ROK 15.VÝROČÍ ZALOŽENÍ AMD ČR"

Transkript

1 Čj.BEPPO 207 komplet B E P P O 2/2007 ROK 15.VÝROČÍ ZALOŽENÍ AMD ČR BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 15 - číslo 2 - rok neprošlo jazykovou úpravou zdarma Lup tam nové DVD s pokusy! Jestlipak se debrujárům budou líbit naše pokusy? Asociace malých debrujárů ČR, o.s. Mouřínov 7, BUČOVICE Pobočka: AMD ČR, Senovážné náměstí 24, Praha 1, Bankovní spojení: ČSOB,a.s.divize poštovní spořitelna, č.účtu / IČO Tel/fax/zázn , tel , mobil , zaplet 1.

2 Čj.BEPPO 207 úvod Milí debrujáři, druhé číslo letošního Beppa není tak obsáhlé jako obvykle, ale to neznamená, že by v něm bylo méně informací. Konečně už máme rozdělené finanční prostředky na debrujárské aktivity, které jsme obdrželi z MŠMT. Trvalo to, ale je příjemné, že se velmi komplikovaný způsob účtování zase trošku zjednodušil. Letos už jenom stačí poslat na ústředí doklad na nejméně 30% vlastních nákladů (buďto výběr od dětí nebo darovací listinu) a všechny doklady, které jste na akci použili. Pochopitelně je potřeba přidat hodnocení akce a případně i několik fotografií, ale to se jistě každý rád pochlubí. Však na našich stránkách můžete sledovat, kolik toho debrujárské kluby zvládají! Po úspěchu jarního semináře vedoucích v Luhačovicích bude další možnost společného setkání v září v Brně. Materiály, které budete mít připraveny stojí opravdu za to. Přesné informace dostanou všichni vedoucí včas, ale termín na sobotu 22. září si můžete rezervovat už teď. Z Německa máme potvrzeny výměny, tak se včas domluvte s Maruškou Šmídovou, ať vám něco neuteče. Zatímco já vám přeji, ať zbytek dní do prázdnin uteče co nejrychleji a v pohodě. Při svém prázdninovém putování se třeba zastavíte u Bobeše na debrujárském táboře v Budislavi a nebo si prostě budete užívat podle svého, protože dobře víte, že debrujár si vždycky ví rady! Váš prezident Petr Zapletal 2.

3 Čj. Beppo 207 materiály MATERIÁLY PRO ČINNOST Na debrujárských stránkách jsme hned na úvodní stránce (v levém sloupci dole) zřídili stálou rubriku s názvem NABÍZÍME. Po rozkliknutí si můžete stáhnout přehled materiálů, které nabízíme k dispozici vedoucím klubů. Podívejte se a třeba najdete něco zajímavého, čím byste mohli oživit činnost svých klubů. Do konce června 2007 by mělo být hotové nové DVD připravené debrujáry s Havířova, ale o tom zase na jiném místě LABORATOŘ nové DVD s pokusy. Předposlední květnový víkend 2007 řádilo v Havířově tropické počasí a také spousta debrujárů z klubu při gymnáziu J.A.Komenského. Za řízení štábem studia Špilberk z Brna se rodily a natáčely podklady pro nové debrujárské DVD s pokusy. Experimenty budou fyzikální, chemické a chemicko-fyzikální a je jich téměř 70 (!!). Skvělou práci odvedly vedoucí Mgr. Irena Dardová a Mgr. Alexandra Holoušková, které by pochopitelně bez dokonalých debrujárů svých klubů byly asi ztraceny. Doufejme, že se všechno podaří podle plánu dotvořit a nabídku vám předložíme na našich webových stránkách. DVD představíme také účastníkům připravovaného semináře vedoucích v září. SEMINÁŘ VEDOUCÍCH září. Po skvělém úspěchu jarního semináře v Luhačovicích pomalu připravujeme další setkání vedoucích debrujárských klubů. Předběžný termín je stanoven na sobotu 22. září 2007 v Brně na základní škole Hlinky (tam jak byl loni). Obsahově se jej pokusíme zase zaměřit co nejvíce na praktické ukázky a návody na činnosti v klubech. Představíme také nové debrujárské DVD Laboratoř, které si mohou účastníci přímo odnést domů. Cenu jsme stanovili na 50 Kč za materiál a těšíme se, že budete mít zase nové zajímavé náměty. Pozvánky s podmínkami a návratkami budou zveřejněny na našich stránkách a pošleme je také všem vedoucím. Už teď se všichni těšíme na další možnost setkání pozitivně deviovaných nadšenců debrujárského hnutí. Ti, kteří nestihli seminář na Ogaru, získají osvědčení k vedení klubu právě na tomto semináři. Udělejte si poznámky do svých kalendářů! 3.

4 Čj. BEPPO 207 výměny SRN VÝMĚNY S NĚMECKEM 2007 VÝMĚNY S NĚMECKÝMI PARTNERY AWO VOGTLAND TERMÍNY, PODMÍNKY A TÉMATA PROGRAMU Po upřesnění termínů výměn s našimi německými partnery AWO Vogtland zveřejňujeme všechny známé informace. V tabulce jsou vyznačeny gestoři z klubů, které projevily zájem a splňují podmínky pro výměny se SRN. Zájemci o volná místa se mohou přihlásit OBRATEM na adrese: smidova@adam.cz nebo telefonicky: Marie Šmídová , mobil: Základní podmínky a termíny pro VÝJEZD skupin debrujárů DO NĚMECKA. Termín a místo počty gestor Téma programu Netzschkau téma: Sport Zeitung, společně s dětmi let Netzschkau Homola Kladno téma : Textiltraditionen oder Astronomie děti z Plauen Kubicová téma :"Týden sportovních aktivit" Netzschkau Blatnice téma: bude upřesněno Netzschkau Netzschkau téma: bude upřesněno Základní podmínky účasti: úhrady nákladů dopravy na místo a zpět a 100 Kč na osobu a den. Při reciproční výměně (přijetí německé skupiny) bude uhrazeno 50 % nákladů dopravy na místo. Základní podmínky a termíny pro PŘIJETÍ německých skupin v ČR. Termín a místo počty gestor Téma programu M.Kulichová Toulcův dvůr, program v Praze Praha -Hostivař Schmiedl J. Homola Program v Kladně s návštěvou Prahy Kladno a Praha Ústředí+Volkmann Konec září 21+2??? Strela Zatím Němci neupřesnili požadavek Základní podmínky přijetí: úhrady nákladů dopravy na místo a zpět hradí němečtí partneři. Náklady podle rozpočtu akce hradí němečtí účastníci. Při schválené dotaci MŠMT bude v plné výši částka uhrazena gestorovi přijetí na podporu výměny. PRAVIDLA PRO MEZINÁRODNÍ VÝMĚNY najdete v BEPPU 1/2001. nebo přímo na adrese: 4.

5 TÁBOR BUDISLAV 2007 Čj. Beppo 207 tábor Ještě je několik volných míst na celorepublikovém táboře AMD!!! Termín tábora: Místo: táborová základna Budislav u Litomyšle Program: celo-táborová hra je motivována románem A.C. Doyla Ztracený svět Výprava profesora Challengera nás zavede na tajemnou stolovou horu. Podaří se prokázat existence prehistorických zvířat? A podaří se bezpečný návrat z plošiny zpět? To záleží právě na tobě Cena: 2750 Kč Další informace jsou na : Přihlášky a podrobnější informace u pana Josefa Coufala tel:

6 Rámcový přehled dotací MŠMT pro AMD ČR na rok 2007 PROGRAM 1 - Zabezpečení pravidelné činnosti NNO pro organizované děti Celková dotace Kč Účel použití: ostatní neinvestiční výdaje (max 70% dotace + 30% vlastní náklady) Název projektu Termín Gestor Dotace Celkem Ústředí dotace celkem Kč Náklady ústředí 2007 Zapletal Mzdy - ústředí 2007 Zapletal Ústředí celkem Republikové akce - dotace celkem Kč Účel použití: ostatn.neinv.výdaje, (max.70% dotace + 30% vlastní náklady) Veletrh Go a Region Tour leden Ledererová 5400 Seminář vedoucích březen Zapletal Seminář vedoucích září Zapletal Republikový tábor Budislav červenec Coufal First Lego League listopad Zapletal Republikové akce celkem Zahraničí - dotace celkem Kč Účel použití: výjezd 50% nákladů dopravy - přijetí do 250 Kč osoba a den Francie duben Kubicová Francie duben Čadík V.Británie duben/kv. Zehnálková Francie říjen ústředí Belgie květen Lepík SRN - přijetí 2007 gestoři SRN - výjezdy 2007 gestoři Belgie - Space Three říjen Zíková Francie - přijetí září-říjen gestoři Zahraničí celkem REGIONY dotace celkem Kč Účel použití: ost.neinvest.výdaje, (max 70% dotace + 30% vlastní náklady) Jihočeský Slabá 6300 Jihomoravský Ledererová Královéhradecký Míček 8300 Liberecký Meixnerová 2200 Moravskoslezský Lepík Olomoucký Černá Pardubický Coufal Plzeňský Soukupová Praha Kulichová Středočeský Veselý Vysočina Vyhnálková Zlínský Rytířová Celkem

7 Přehled dotací MŠMT - REGIONY 2007 Dotace celkem Kč Jihočeský - Lenka Slabá 01. HSV České Budějovice Slabá HSV DDM Č.Budějovice Čermáková HSV Třeboň Špulák 2100 Celkem 6300 Jihomoravský - Ludmila Ledererová 01. Pozor děti Nesovice Rešková Lanové cebtrum Blažkova Brno Húserková Narozeniny žab.beppa Nesovice Rešková Kouzelné Vánoce Dráček Brno Ledererová Provoz regionu Brno Ledererová HSV klubu Řeznovice Grycová HSV klubu Vranovice Hnízdo HSV klubu Brno Blažkova I +II Húser.,Pajpach HSV klubu Pohořelice Kaňovská HSV klubu Bílovice Arch+Bílov. Křičková HSV klubu Veselí+ Blatnice Kubicovi HSV klubu Ivančice Kuchaříková HSV klubu Hustopeče Kuncová HSV klubu Kyjov Kůřilová HSV klubu Brankovice Lánský HSV klubu Brno Dráček Ledererová HSV klubu Hroznová Lhota Lukešová HSV klubu Kyjov Pavlasová HSV klubu Klobouky u Brna Pilát HSV klubu Řeznovice Procházková HSV klubu Nesovice I + II Rešková HSV klubu Kyjov Režňáková HSV klubu Oleksovice Stará HSV klubu Velké Pavlovice Šmídová HSV klubu Lysice Tesařová HSV klubu Brankovice Venhudová HSV klubu Bučovice Vylamová HSV klubu Slavkov Zehnálková HSV klubu Strážnice Zemánek Celkem Královéhradecký - Arnošt Míček 7.

8 01. Den dětí HK Bezručka Míček HSV HK DDM Zubr HSV HK Bezručka Míček 3900 Celkem 8300 Liberecký - Zdeňka Meixnerová 01. HSV Liberec Meixnerová 2200 Celkem 2200 Moravskoslezský - Libor Lepík 01. Setkání klubů Havířov Holoušková Region MRS F-Místek Lepík HSV D.Benešov Hahn HSV Karviná Bystroňová HSV Bruntál Matonoha HSV Ostrava V. Dušková HSV Ostrava V. Dušek HSV Petřvald Křižáková HSV Karviná Jirkalová HSV Lískovec Kvapil HSV Havíčov Dardová HSV Havířov Holoušková HSV Hlučín Schreier HSV Třinec I. Petr HSV Třinec II. Hučínová HSV Třinec Petr HSV Brušperk Útratová HSV F-Místek Velecká HSV F-Místek Lepík Celkem Olomoucký - Miroslava Černá 01. Muzeum Kopřivnice Litovel I. Černá HSV Hanušovice Vasilová HSV Litovel I. Černá HSV Litovel II. Grossmannová HSV Olomouc-Hejč. Kvapil HSV Zábřeh Měšťánková HSV Jeseníl Fedorová 4200 Celkem Pardubický - Josef Coufal 01. HSV Strakov Bořek

9 02. HSV Litomyšl 1 Coufal J HSV Litomyšl 2 Krčilová HSV Litomyšl 3 Fuksa HSV Litomyšl 4 Kadidlová HSV Morašice 1 Coufalová St HSV Morašice 2 Rouhová HSV Cerekvice Rouhová HSV Pardubice Mikeš HSV Brandýs n/o. Útratová 2000 Celkem Plzeňský - Jitka Soukupová 01. Věda v ulicích Stříbro Soukupová HSV Stříbro 1 Soukupová HSV Stříbro 2 Soukupová HSV Stráž u/t. Pachlová 3500 Celkem Praha hlavní město - Marie Kulichová 01. Bambiriáda Praha 10,Břečť. Kulichová HSV Praha 10,Jakuts. Kočková HSV Praha 10,Voděr. Cíglerová HSV Praha 10,Břečť. Kulichová HSV Praha 9,Livínovs. Martincová 3600 Celkem Středočeský - Marek Veselý 01. Hokus Pokus Kladno 7.ZŠ Veselý HSV Týnec n/s. Oktábcová HSV Slaný Sušánková HSV Kladno Štychová HSV Netvořice Tvarůžková HSV Kladno 7.ZŠ Veselý 1400 Celkem Vysočina - Alexandra Vyhnálková 01. HSV H.Brod,Štáflová Kubátová HSV H.Brod,ZŠ I. Hyksová HSV H.Brod,Wolkerova Skálová HSV H.Brod,při ZŠ Široká HSV Žirovnice, Zuzka Holá HSV Žirovnice,Medvídci Marešová HSV Žirovnice I. Vyhnálková HSV Žirovnice II. Chuchválek

10 Celkem Zlínský - Božena Rytířová 01. HSV Uh.Ostroh Bělohradová HSV D.Němčí Červenková HSV Kroměříž Doláková HSV O.N.Ves Horáková HSV Prakšice II. Horonyová HSV Kroměříž Justin HSV Nivnice Kročová HSV St.Město Kubíková HSV Polešovice I. Létalová HSV Kostelec u H. Maceška HSV Uh.Brod Macková HSV Polešovice II. Martykánová HSV Uh.Hradiště Mikulášek HSV Uh.Brod Naďová HSV Bílovice Naďová HSV Uh.Hradiště Ohera HSV Uh.Brod Rytířová HSV Prakšice I. Savara HSV Uh.Hradiště Ševčíková HSV Holešov Vaclachová HSV Holešov Zachariáš Pokusy pro školy Hluk Ondrušek Debrujárská show Hluk Ondrušek BambiriádaUH+exk. Uh.Ostroh Bělohradová Bambiriáda ZL Kroměříž Doláková Akce s FR Uh.Brod Rytířová Setkání klubů Uh.Brod Rytířová Seminář vedoucích Uh.Brod Rytířová Dny Země Prakšice I. Savara 4294, Celkem REKAPITULACE REGIONU 2007 Jihočeský Slabá 6300 Jihomoravský Ledererová Královéhradecký Míček 8300 Liberecký Meixnerová 2200 Moravskoslezský Lepík Olomoucký Černá Pardubický Coufal Plzeňský Soukupová Praha Kulichová Středočeský Veselý Vysočina Vyhnálková Zlínský Rytířová Celkem

11 Rámcový přehled dotací MŠMT pro AMD ČR na rok 2007 PROGRAM 2 - Podpora vybraných forem práce s neorganizovanými dětmi a mládeží Celková dotace Účel použití: ostatní neinvestiční výdaje (max 70% dotace + 30% vlastní náklady) Název projektu Termín Gestor Dotace Celkem Ústředí dotace celkem Kč Dny muzeí květen Zapletal Space Three 2007 Soukupová ŽIVLÍK - republiková soutěž 2007 Černá Vánoce debrujárů prosinec Zapletal Ústředí celkem Celkem dotace PROGRAM a.

12 STRÁNKY DEBRUJÁRŮ Čj. Beppo 207 info web Návštěvnost našich debrujárských stránek stále stoupá, ale pořád se zdá, že jich ke vzájemné komunikaci můžeme používat mnohem více. Stačí, když si jednou za čas kliknete na adresu: Objeví se vám základní stránka, která je dělená na tři sloupce: - prostřední sloupec: objevují se zde pravidelně aktuality a novinky - levý sloupec: máte v něm nabídku MENU, kde si po rozkliknutí můžete vybírat, co vás zajímá - pravý sloupec: základní informace - v levém i pravém sloupci se potom objevují přímé odkazy na déletrvající aktivity Doporučujeme: v MENU si vyberte Prezentace klubů od roku v prostředním sloupci jsou novinky z regionů a klubů - po rozkliknutí nejdete v levém sloupci přehled všech regionů - v levém sloupci si vyberte region, který vás zajímá a rozklikněte - objeví se vám přehled všech klubů v daném regionu KOMENTÁŘE Pod každým článkem najdete nadpis komentáře. Po rozkliknutí si můžete přečíst, co k uvedenému článku napsal někdo ze čtenářů, případně můžete napsat svůj vlastní komentář nebo dotaz. POZNÁMKA Všechny nově uložené informace na našich stránkách rozesíláme pravidelně cca jednou týdně do našeho adresáře. Pokud touto formou informace nedostáváte a chtěli byste dostávat, napište svoji E- mailovou adresu na: zapletal@adam.cz a příští zprávu už přijdou i do vaší schránky. NĚKOLIK PŘÍKLADŮ PRO VAŠE PROHLÍŽENÍ Ve článku Peníze na činnost najdete všechny informace k rozdělení dotací regionů i základní pokyny pro čerpání a vyúčtování. Přímý odkaz na článek: O Dnech muzeí 2007 si můžete přečíst na adrese: Je zde i množství odkazů na fotogalerii jednotlivých klubů, které se letos na akci podílely. Průběžně aktualizované informace z letošní republikové soutěže ŽIVLÍK najdete v pravém sloupci u loga akce a přímý odkaz je: 11.

13 Čj. BEPPO 207 přihláška Chcete být členem AMD ČR? Nemáte ještě členskou kartu? Chcete se stát členem Asociace malých debrujárů ČR? Chcete dostávat pravidelně 4x ročně informační BEPPO, nabídku dalších pokusnických materiálů, mít možnost účastnit se našich akcí, soutěží, setkání, zahraničních výjezdů nebo si založit vlastní klub? Už jste členové a nemáte novou členskou kartu? Čtěte pozorně následující řádky! Naše asociace sdružuje především KLUBY, tj. alespoň 5 dětí + jeden vedoucí nad 18 let. Členové mohou být i INDIVIDUÁLNÍ, tzn. jednotlivci bez rozdílu věku. ČLENSTVÍ - KLUBY: komunikace s kluby je velmi jednoduchá, oboustranně výhodná a organizačně nenáročná. Veškeré informace jsou sdělovány prostřednictvím BEPPA, písemnou formou, semináři a akcemi určenými klubům. Proto i členství zůstává u klubů jednoduché: podání přihlášky, zaregistrování na ústředí, roční poplatek pro děti á 10 Kč a dospělé á 20 Kč. ČLENSTVÍ INDIVIDUÁLNÍ: pokud budou mít zájem o členství i jednotlivci, mohou si podat přihlášku, budou zaregistrováni, 4x ročně obdrží BEPPO a mohou si vybírat z nabídky určené individuálním členům za členský příspěvek á 100 Kč na jeden rok. Každý klub nebo individuální člen zašle na adresu ústředí: AMD ČR, Senovážné náměstí 24, Praha 1 řádně vyplněnou přihlášku a členské příspěvky podle počtu členů. My je zaregistrujeme, obratem odešleme odpovídající počet členských karet a zařadíme do data baze. K daného roku upravujeme členskou základnu podle uhrazených členských příspěvků. Pokud jsem vše vysvětloval příliš složitě, znázorním ještě jednou postup k získání členství: a) vypiš přihlášku - za klub nebo individuálně b) zašli celkovou částku za počet členů klubu nebo á 100 Kč za individuální členství c) jsi řádně zaregistrován a obratem obdržíš členské karty Přihlášku je také možné podat elektronicky. Formulář a pokyny jsou na adrese: Přihláška za člena Asociace malých debrujárů České republiky - REGISTRAČNÍ LIST Členství: INDIVIDUÁLNÍ - KLUB (zakroužkujte) Jméno, příjmení: Titul: (individuální člen nebo vedoucí klubu) Datum narození: rodné číslo: / (dobrovolné) Adresa domů Město/obec: PSČ ulice: číslo: Telefon(i UTO): / mobil: Adresa místa působení klubu Okres: Region: Název klubu (nebo KMD při: škole, jiném zařízení apod.): Město/obec: PSČ ulice: číslo: Telefon(i UTO): / fax: / (zakroužkujte, kam si přejete posílat poštu - pokud nezvolíte, bude vám chodit automaticky domů) Souhlasím, aby AMD ČR evidovala a zpracovávala mnou uvedené osobní údaje podle 5 zákona 101/00 Sb. Pro prezentaci vašeho klubu na připojte FOTO a případně další informace Pouze pro kluby Infobulletin BEPPO budu odebírat: POŠTOU ELEKTRONICKY (označ) Počet členů do 14 let: let : let: nad 26 let: Počet členů celkem: KLUB NÁM POMOHL ZALOŽIT:. p o d p i s v e d o u c í h o k l u b u Členské příspěvky uhrazeny hotově dne: v částce: Kč Převodem na účet: /0300 dne: Z účtu číslo: var..symbol: v částce: Kč podpis člena nebo vedoucího klubu 12.

Váš prezident Petr Zapletal

Váš prezident Petr Zapletal Čj.BEPPO 208 hlavička B E P P O 2/2008 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 16 - číslo 2 - rok 2008 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Uááááááá, to budete dělat

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA K AKCI EINSTEIN

TISKOVÁ ZPRÁVA K AKCI EINSTEIN EINSTEIN 2005. Tradiční soutěž debrujárských klubů tentokrát k roku fyziky s názvem EISTEIN 2005 a rozšířenou o možnost účasti všech dalších zájemců z řad široké veřejnosti připravila Jitka Soukupová a

Více

Váš prezident Petr Zapletal

Váš prezident Petr Zapletal Čj.BEPPO 307 web B E P P O 3/2007 ROK 15.VÝROČÍ ZALOŽENÍ AMD ČR BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 15 - číslo 3 - rok 2007 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma

Více

Vaše případné další PŘÍSPĚVKY, fotografie, komentáře nebo kontakty rádi připojíme...

Vaše případné další PŘÍSPĚVKY, fotografie, komentáře nebo kontakty rádi připojíme... Seminář vedoucích. Od pátku 30. března do neděle 1. dubna 2007 se sejdou v hotelu OGAR v Luhačovicích vedoucí debrujárských klubů. Tradiční setkání nadšenců hry s vědou a technikou bude mít netradiční

Více

B E P P O 3/2005. Jak jste se měli

B E P P O 3/2005. Jak jste se měli Čj.BEPPO 305 hlavička B E P P O 3/2005 B E P P O informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky Ročník 11 - číslo 3 - rok 2005 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Jak jste se měli vyýýýýý?

Více

Čj.BEPPO 406 pro web B E P P O 4/2006

Čj.BEPPO 406 pro web B E P P O 4/2006 Čj.BEPPO 406 pro web B E P P O 4/2006 B E P P O informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky Ročník 14 - číslo 4 - rok 2006 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Praha přivítá debrujáry

Více

B E P P O 2/2010. 23.- 28.2010 vyrážejí vedoucí klubů na seminář do Anglie. Přidejte se!

B E P P O 2/2010. 23.- 28.2010 vyrážejí vedoucí klubů na seminář do Anglie. Přidejte se! Čj.BEPPO 2 2010 hlavička B E P P O 2/2010 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 18 - číslo 2 - rok 2010 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma 23.- 28.2010 vyrážejí

Více

"NA LODI"seminář vedoucích

NA LODIseminář vedoucích "NA LODI"seminář vedoucích Po úspěšném semináři OGAR 2009 jsme připravili další zajímavé setkání pro vedoucí debrujárských klubů. Tentokrát zavítáme do Veselí nad Moravou, kde je připraven pestrý program

Více

Čj.BEPPO 108 hlavička B E P P O 1/2008

Čj.BEPPO 108 hlavička B E P P O 1/2008 Čj.BEPPO 108 hlavička B E P P O 1/2008 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 16 - číslo 1 - rok 2008 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma To jsem zvědav jak si

Více

Seminář Ogar

Seminář Ogar Seminář Ogar 22. - 24.3.2013 Po roce se budeme 22. - 24.3.2013 opět vracet do oblíbeného hotelu Ogar v Luhačovicích. Oslavy 20. výročí založení AMD ČR jsou již za námi, ale spousta zajímavých akcí je připravena.

Více

Přehled aktivit 2016 JIHOČESKÝ KRAJ

Přehled aktivit 2016 JIHOČESKÝ KRAJ 2016 JIHOČESKÝ KRAJ 1 03.12. 1 Č.Budějovice Nagyová Skládání obrázků a barev 13 1 14 2 10.12. 1 Č.Budějovice Nagyová Řetízku,ze sklenice ven 12 1 13 3 17.12. 1 Č.Budějovice Nagyová Co je uvnitř? 14 2 16

Více

Seminář Ogar

Seminář Ogar Seminář Ogar 20. - 22.3.2015 Tradiční setkání čeká vedoucí klubů 20. - 22.3.2015 v domácím prostředí oblíbeném hotelu Ogar v Luhačovicích. Většina prostoru semináře bude věnována praktickým ukázkám a návodům

Více

Čj.BEPPO105 hlavička B E P P O 1/2005

Čj.BEPPO105 hlavička B E P P O 1/2005 Čj.BEPPO105 hlavička B E P P O 1/2005 B E P P O informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky Ročník 11 - číslo 1 - rok 2005 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Asociace malých debrujárů

Více

Asociace malých debrujárů České republiky

Asociace malých debrujárů České republiky Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Mouřínov 7, 685 01 BUČOVICE Pobočka: 116 47 Praha 1, Senovážné nám. 24, Mgr.Petr Zapletal www.debrujar.cz E-mail: ZAPLETAL@ADAM.CZ Tel/fax/zázn.+420.234 621

Více

B E P P O 1/2006. Pro řádné členství nezapomeňte poslat přihlášku a příspěvky do 28.2.2006!!

B E P P O 1/2006. Pro řádné členství nezapomeňte poslat přihlášku a příspěvky do 28.2.2006!! Čj.BEPPO 106 hlavička B E P P O 1/2006 B E P P O informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky Ročník 14 - číslo 1 - rok 2006 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Pro řádné členství nezapomeňte

Více

Valné shromáždění 2007.

Valné shromáždění 2007. Valné shromáždění 2007....když už chystáme VÁNOCE DEBRUJÁRŮ, tak proč nepřidat zrovna pozvání a informace k valnému shromáždění, že jo? Těšíme se, že se nás v roce oslav 15. výročí založení AMD ČR sejde

Více

Přes nepříliš zdařilé setkání finalistů v německém Limbachu si můžete prohlédnout fotogalerie zúčastněných týmů

Přes nepříliš zdařilé setkání finalistů v německém Limbachu si můžete prohlédnout fotogalerie zúčastněných týmů SPACE FIVE - 2009 Je to až neuvěřitelné, ale náš vesmírný projekt SPACE slaví takové malé výročí. Právě startujeme již pátý ročník a těšíme se, že se budete bavit stejně dobře jako v minulých letech. V

Více

WORKSHOP 2015 a valné shromáždění

WORKSHOP 2015 a valné shromáždění WORKSHOP 2015 a valné shromáždění Úspěch WORKSHOPU "Za vědou" společně s Valným shromážděním 2014 v Praze se pokusíme zopakovat, případně ještě vylepšit. Podle loňského modelu zveme všechny zájemce v sobotu

Více

Za vědou! - WORKSHOP a valné shromáždění

Za vědou! - WORKSHOP a valné shromáždění Za vědou! - WORKSHOP a valné shromáždění Velké schůzování nebylo debrujárům nikdy blízké, ale každoroční povinností je valné shromáždění, které letos proběhne v sobotu 13. prosince 2014 v atraktivním prostředí

Více

ČR, 24, / IČO

ČR, 24, / IČO Čj.BEPPO 1 2014 hlavička B E P P O 1/2014 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 22 - číslo 1 - rok 2014 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Asociace malých debrujárů

Více

Asociace malých debrujárů České republiky

Asociace malých debrujárů České republiky Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Mouřínov 7, 685 01 BUČOVICE Pobočka: 116 47 Praha 1, Senovážné nám. 24, Mgr.Petr Zapletal www.debrujar.cz E-mail: ZAPLETAL@ADAM.CZ Tel/fax/zázn.+420.234 621

Více

B E P P O 2/2012. Rok 20. výročí založení AMD ČR

B E P P O 2/2012. Rok 20. výročí založení AMD ČR B E P P O 2/2012 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 20 - číslo 2 - rok 2012 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Rok 20. výročí založení AMD ČR Kolik vedoucích

Více

Asociace malých debrujárů České republiky

Asociace malých debrujárů České republiky Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Sokolovská 702, 685 01 BUČOVICE Pobočka: 116 47 Praha 1, Senovážné nám. 24, Mgr.Petr Zapletal www.debrujar.cz E-mail: ZAPLETAL@ADAM.CZ Tel/fax/zázn.+420.234

Více

debrujár si vždycky ví rady!

debrujár si vždycky ví rady! Čj.BEPPO 3 2010 hlavička B E P P O 3/2010 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 18 - číslo 3 - rok 2010 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Seminář v Anglii s

Více

Čj.BEPPO hlavička B E P P O 1/2011

Čj.BEPPO hlavička B E P P O 1/2011 Čj.BEPPO 1 2011 hlavička B E P P O 1/2011 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 19 - číslo 1 - rok 2011 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Asociace malých debrujárů

Více

VÁNOCE DEBRUJÁRŮ 2010

VÁNOCE DEBRUJÁRŮ 2010 VÁNOCE DEBRUJÁRŮ 2010 Vánoce, no kdo by se netěšil?...a debrujáři se mohou těšit na své VÁNOCE DEBRUJÁRŮ v Praze 9.- 11. prosince 2010. V tomto článku najdete všechny potřebné informace i návratky. Tady

Více

debrujár si vždycky ví rady!

debrujár si vždycky ví rady! Čj.BEPPO 308 komplet B E P P O 3/2008 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 16 - číslo 3 - rok 2008 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Dobojováno. ŠIFRA KOMENSKÉHO

Více

PAŘÍŽ seminář vedoucích

PAŘÍŽ seminář vedoucích PAŘÍŽ 24. - 28.9.2011 seminář vedoucích Po velkém úspěchu zahraničního semináře ANGLIE 2010 připravujeme na 24. - 28.9.2011 další seminář, tentokrát do Paříže. Program bude opět zaměřen na zajímavosti

Více

Asociace malých debrujárů České republiky

Asociace malých debrujárů České republiky Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Sokolovská 702, 685 01 BUČOVICE Pobočka: 116 47 Praha 1, Senovážné nám. 24, Mgr.Petr Zapletal www.debrujar.cz E-mail: ZAPLETAL@ADAM.CZ Tel/fax/zázn.+420.234

Více

Čj.BEPPO 109 komplet B E P P O 1/2009

Čj.BEPPO 109 komplet B E P P O 1/2009 Čj.BEPPO 109 komplet B E P P O 1/2009 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 17 - číslo 1 - rok 2009 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Asociace malých debrujárů

Více

Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností

Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností (data ke konci ledna 2016) ORP Počet podaných žádostí Kraj BLATNÁ 3 Jihočeský ČESKÉ BUDĚJOVICE 38 Jihočeský ČESKÝ KRUMLOV 3 Jihočeský

Více

Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013

Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Příloha č. 1 Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Seznam finančních úřadů do 31. 12. 2012 Seznam finančních úřadů od

Více

Celorepublikové vyhodnocení Města pro byznys České republiky 2011

Celorepublikové vyhodnocení Města pro byznys České republiky 2011 Celorepublikové vyhodnocení Města pro byznys České republiky 2011 1 Nová Paka Královéhradecký 17 6 7 63 35 113 2 Humpolec Vysočina 84 126 21 26 37 4 3 Nové Město nad Metují Královéhradecký 98 51 6 45 4

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 12 Financování územních rozpočtů

MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 12 Financování územních rozpočtů MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 12 Financování územních rozpočtů Letenská 15 118 10 Praha 1 Telefon: 257 041 111 Fax: 257 042 788 ID datové schránky: xzeaauv E-mail: podatelna@mfcr.cz V Praze dne 3. 1. 2018

Více

Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí na základě 25 kritérií (50 % hodnocení)

Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí na základě 25 kritérií (50 % hodnocení) Celkové pořadí Město Kraj Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí na základě 25 kritérií (50 % hodnocení) Pořadí v oblasti přístup veřejné oblasti na základě 25 kritérií (50 % hodnocení) 1 Přelouč Pardubický

Více

váš prezident Petr Zapletal

váš prezident Petr Zapletal Čj.BEPPO 1 2012 hlavička B E P P O 1/2012 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 20 - číslo 1 - rok 2012 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma V jubilejním roce 20.

Více

Program Excelence. Manuál pro střední školy, žádající o dotaci v programu Excelence

Program Excelence. Manuál pro střední školy, žádající o dotaci v programu Excelence Program Excelence Manuál pro střední školy, žádající o dotaci v programu Excelence 25. září 2012 Obsah 1 Úvod 1 2 Přihlášení do systému 2 2.1 První přihlášení.................................... 3 2.2

Více

Přehled matrik současných FÚ a jejich nástupnických krajských FÚ od

Přehled matrik současných FÚ a jejich nástupnických krajských FÚ od Přehled matrik současných FÚ a jejich nástupnických krajských FÚ od 1. 1. 2013 Současné FÚ Nástupnické krajské FÚ Číslo FÚ Název FÚ Matrika FÚ Název FÚ Sídlo FÚ Hlavní město Praha 1 FÚ pro Prahu 1 7625011

Více

Retrospektivní přehled o počtu obyvatel a domů v letech v krajích a správních obvodech obcí s rozšířenou působností

Retrospektivní přehled o počtu obyvatel a domů v letech v krajích a správních obvodech obcí s rozšířenou působností P o č e t o b y v a t e l ČESKÁ REPUBLIKA 7 565 463 8 223 227 8 666 456 9 374 028 10 076 727 10 009 480 10 674 240 8 896 086 9 571 531 9 807 697 10 291 927 10 302 215 10 230 060 10 436 560 Hlavní město

Více

POKUSMÁNIE Zde zveřejňujeme postupně došlé příspěvky, fotky a další informace účastníků finále.

POKUSMÁNIE Zde zveřejňujeme postupně došlé příspěvky, fotky a další informace účastníků finále. POKUSMÁNIE 2009 Nemohli jste se dočkat? Po velkém úspěchu loňského ročníku republikové soutěže ŠIFRA KOMENSKÉHO by se ani nebylo čemu divit... Více než šedesátka týmů se propracovala soutěží v roce 2008.

Více

Zásady členství v Českém svazu házené

Zásady členství v Českém svazu házené Zásady členství v Českém svazu házené červenec 2016 1 Článek 1 Úvodní ustanovení a definice 1.1 Zásady členství v Českém svazu házené (dále jen ČSH ) jsou prováděcím předpisem upravujícím zásady členství

Více

Souhrn údajů statistických částí Zpráv o činnosti certifikovaných ICM v ČR za rok 2018

Souhrn údajů statistických částí Zpráv o činnosti certifikovaných ICM v ČR za rok 2018 Souhrn údajů statistických částí Zpráv o činnosti certifikovaných v ČR za rok 2018 0 Souhrn údajů statistických částí zpráv o činnosti certifikovaných center pro mládež (dále jen ) v ČR za rok 2018 vychází

Více

Asociace malých debrujárů České republiky

Asociace malých debrujárů České republiky Asociace malých debrujárů České republiky Mouřínov 7, 685 01 BUČOVICE Pobočka: 116 47 Praha 1, Senovážné nám. 24, Mgr.Petr Zapletal www.debrujar.cz E-mail: ZAPLETAL@ADAM.CZ Tel/fax/zázn.+420.234 621 526,

Více

Úplný název pracoviště ÚFO

Úplný název pracoviště ÚFO Číslo pracoviště Číslo ÚFO Úplný název pracoviště ÚFO číslo územního pracoviště číslo krajského FU Finanční úřad pro hlavní město Prahu 451 2001 Územní pracoviště pro Prahu 1 451 2002 Územní pracoviště

Více

00000 00000000/0710. Daňová Účetní a daňový bulletin Luděk Vavrda kancelář Placení daní od 1.1. 2013 daňový poradce

00000 00000000/0710. Daňová Účetní a daňový bulletin Luděk Vavrda kancelář Placení daní od 1.1. 2013 daňový poradce Daňová Účetní a daňový bulletin Luděk Vavrda kancelář Placení daní od 1.1. 2013 daňový poradce Od 1. 1. 2013 budou vytvořeny nové finanční úřady, které vykonávají působnost na území kraje, tzn. 14 krajských

Více

Panteří drápek 2. číslo - říjen 2013

Panteří drápek 2. číslo - říjen 2013 Co najdete v tomto čísle: Aktuality strana 2 Registrace strana 3 Z uplynulých akcí strana 4 Pozvánky na akce strana 5 Strana 1 Úvodní slovo Vážení rodiče, posíláme tentokrát trochu kratší vydání časopisu

Více

Výčet všech územních pracovišť zřízených organizačním řádem a vyhláškou, včetně jejich podřízenosti

Výčet všech územních pracovišť zřízených organizačním řádem a vyhláškou, včetně jejich podřízenosti Příloha č. 10, str. 1 Výčet všech územních pracovišť zřízených organizačním řádem a vyhláškou, včetně jejich podřízenosti Finanční úřad pro hlavní město Prahu: 1. Územní pracoviště pro Prahu 1, 2. Územní

Více

Program Excelence. Manuál pro střední školy, žádající o dotaci v programu Excelence

Program Excelence. Manuál pro střední školy, žádající o dotaci v programu Excelence Program Excelence Manuál pro střední školy, žádající o dotaci v programu Excelence 21. října 2015 Obsah 1 Úvod 1 2 Přihlášení do systému 2 2.1 První přihlášení.................................... 3 2.2

Více

Rozpis státní finanční podpory pro rok 2016 pro obecní úřady obcí s rozšířenou působností

Rozpis státní finanční podpory pro rok 2016 pro obecní úřady obcí s rozšířenou působností Rozpis státní finanční podpory pro rok 2016 pro obecní úřady obcí s rozšířenou působností kr. kraj č. ORP obec s rozšířenou působností MPR, MPZ pam. MPR MPZ VPR VPZ NKP Sv.D. Počet památek pro stanovení

Více

Název finančního úřadu Název finančního úřadu Sídlo finančního úřadu Finanční úřad pro Prahu 1 Finanční úřad pro hlavní město Prahu

Název finančního úřadu Název finančního úřadu Sídlo finančního úřadu Finanční úřad pro Prahu 1 Finanční úřad pro hlavní město Prahu Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 ských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Seznam finančních úřadů Seznam finančních úřadů od 1. 1. 2013 do 31. 12. 2012 Název

Více

Českomoravský odborový svaz pracovníků školství

Českomoravský odborový svaz pracovníků školství Příloha č.1 PŘIHLÁŠKA k členství v ČMOS PŠ podle čl.10 Stanov ČMOS PŠ Jméno a příjmení Datum narození Adresa bydliště Telefon E-mail Pracovní zařazení Třída Adresa pracoviště (u důchodců adresa posledního

Více

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu Příloha č. 8, str. 1 Seznam územních pracovišť zřízených vyhláškou 1) a organizačním řádem, včetně jejich vzájemné řídící působnosti Finanční úřad pro hlavní město Prahu: 1. Územní pracoviště pro Prahu

Více

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu Příloha č. 8, str. 1 Seznam územních pracovišť zřízených vyhláškou 1) a organizačním řádem, včetně jejich vzájemné řídící působnosti Finanční úřad pro hlavní město Prahu: 1. Územní pracoviště pro Prahu

Více

Czech Nature Photo Návod

Czech Nature Photo Návod Czech Nature Photo Návod Tento návod vás provede všemi úkony nutnými pro úspěšné přihlášení vašich fotogra?ií do soutěže Czech Nature Photo. Pokud narazíte na problém, který není v tomto dokumentu podchycen,

Více

SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky

SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky Čl. 1 Úvodní ustanovení Hlavním cílem evidence členské základny Svazu lyžařů České republiky, o.s. (dále jen SLČR) je získání trvalého

Více

POČET VOZIDEL S NEDOKONČENOU REGISTRACÍ K 8. ČERVNU 2015 Kraj Okres Registrační místo Počet vozidel s NR Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA

POČET VOZIDEL S NEDOKONČENOU REGISTRACÍ K 8. ČERVNU 2015 Kraj Okres Registrační místo Počet vozidel s NR Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA POČET VOZIDEL S NEDOKONČENOU REGISTRACÍ K 8. ČERVNU 2015 Kraj Okres Registrační místo Počet vozidel s NR Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA 1 1 Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA 10 3

Více

Podpořené projekty Situační prevence. Informace pro občany

Podpořené projekty Situační prevence. Informace pro občany PŘIDĚLENÉ DOTACE V RÁMCI KRAJSKÝCH A MĚSTSKÝCH PROGRAMŮ PREVENCE KRIMINALITY 2010 Aš 1 300 000 Benešov 1 42 000 Bílina 4 177 000 Bílovec 1 471 000 Blansko 2 1 649 000 Boskovice 1 20 000 Brno 3 1 3 3 136

Více

Beach Help Cup 2016 registrace organizací

Beach Help Cup 2016 registrace organizací Beach Help Cup 2016 registrace organizací Registrační formulář pro organizace, které mají zájem zúčastnit se charitativního turnaje Beach Help Cup 2016. Čtěte prosím pozorně popisky k otázkám. Formulář

Více

Souhrn údajů statistických částí Zpráv o činnosti certifikovaných ICM v ČR. za rok 2015

Souhrn údajů statistických částí Zpráv o činnosti certifikovaných ICM v ČR. za rok 2015 Souhrn údajů statistických částí Zpráv o činnosti certifikovaných v ČR za rok 2015 Souhrn údajů ze statistických částí Zpráv o činnosti certifikovaných v ČR za rok 2015 Souhrn údajů statistických částí

Více

Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod.

Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod. Program: Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod. 1. Žádosti na údržbu prostřednictvím FAČR pro rok 2014 2. Vyúčtování programu IV. MŠMT údržba rok 2013 1. Žádosti na údržbu

Více

Návod jak žádat o dotace pro neorganizovanou mládež

Návod jak žádat o dotace pro neorganizovanou mládež Návod jak žádat o dotace pro neorganizovanou mládež Založit a podat žádost pro neorganizovanou mládež je v současné době umožněno pouze v roli vedoucí/admin dané organizační jednotky. Pokud tuto roli nemáte,

Více

Praha - bytové prostory

Praha - bytové prostory Praha - bytové prostory Praha 1 Praha 2 Garsonka 3 750 000 13 000 2 770 000 12 000 Byt 2+1 6 900 000 19 000 4 100 000 15 000 Byt 3+1 10 100 000 21 000 5 200 000 16 000 Byt 4+1 11 500 000 35 000 7 000 000

Více

ČÍSLA FÚ a ÚZEMNÍCH PRACOVIŠŤ od 1.1.2013

ČÍSLA FÚ a ÚZEMNÍCH PRACOVIŠŤ od 1.1.2013 ČÍSLA FÚ a ÚZEMNÍCH PRACOVIŠŤ od 1.1.2013 Číslo pracoviště Název pracoviště ÚFO Úplný název pracoviště ÚFO Číslo ÚFO Kód ÚFO VEMA c_pracufo c_ufo k_ufo_vema FÚ pro hlavní město Prahu Finanční úřad pro

Více

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy Tabulka doporučených mezd pro Hlavní město Praha horní hranice horní hranice 27 047 155 27 668 166

Více

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy Tabulka doporučených mezd pro Jihomoravský kraj 20 404 121 24 347 144 26 808 158 21 681 126 26 547

Více

Návod na vložení žádosti

Návod na vložení žádosti Návod na vložení žádosti Můj klub 2018 do IS SPORT Manuál je vytvořen jako doplnění pro dokument Vyhlášení dotačního neinvestičního programu státní podpory sportu na období roku 2018 MŮJ KLUB http://www.msmt.cz/sport-

Více

Dotační fond Libereckého kraje

Dotační fond Libereckého kraje Dotační fond Libereckého kraje Seminář k Podprogramu 2.7 Podpora činností mateřských center spravovaný odborem regionálního rozvoje a evropských projektů 29.9.2014 Program 1. Výzva 2. Podání žádosti o

Více

SPACE THREE. BUDE SPACE FOUR 2008? Na základě zkušeností jsme připravili pokračování debrujárských aktivit v rámci projektu SPACE.

SPACE THREE. BUDE SPACE FOUR 2008? Na základě zkušeností jsme připravili pokračování debrujárských aktivit v rámci projektu SPACE. SPACE THREE. Po besedě s kosmonauty projektů Space One a Space Two byl při Vánocích debrujárů 2006 slavnostně "odstartován" projekt SPACE THREE pro rok 2007. V tomto článku můžete po celý rok sledovat

Více

SEZNAM VEŘEJNÝCH ZADAVATELŮ

SEZNAM VEŘEJNÝCH ZADAVATELŮ Příloha č. 1 Rámcové kupní smlouvy č.j.: MV-11561-77/PO-PSM-2014 Počet listů: 6 SEZNAM VEŘEJNÝCH ZADAVATELŮ ZADAVATEL Česká republika - Ministerstvo vnitra Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ 00007064

Více

Návod: Nastavení darovacího formuláře na webu

Návod: Nastavení darovacího formuláře na webu Návod: Nastavení darovacího formuláře na webu Darovací formuláře jsou jednoduchým nástrojem, jak potenciálnímu dárci nabídnout rychlou a snadnou možnost darování platební kartou nebo převodem. Stačí, aby

Více

PREZENTACE PROJEKTU RODINNÉ PASY - KRAJ VYSOČINA

PREZENTACE PROJEKTU RODINNÉ PASY - KRAJ VYSOČINA PREZENTACE PROJEKTU RODINNÉ PASY - KRAJ VYSOČINA Princip projektu Rodinný pas vznikl jako projekt na podporu rodin s dětmi. Jeho podstatou je vytvoření a realizace systému poskytování slev a dalších výhod

Více

Mobil. Telefon. Pro který spojený kraj je projekt určen. (podtrhněte) Výše požadovaného grantu: Kč Kč Kč

Mobil. Telefon. Pro který spojený kraj je projekt určen. (podtrhněte) Výše požadovaného grantu: Kč Kč Kč R E G I O N Á L N Í G R A N T Y 2 0 0 9 FORMULÁŘ ŽÁDOSTI O GRANT Vyplní zástupce Nadace O2: Pořadové číslo: Vyplní žadatel: Název projektu Název organizace Město Ulice a ČP PSČ Telefon Fax e-mail www IČO

Více

Beach Help Cup 2017 registrace organizací

Beach Help Cup 2017 registrace organizací Beach Help Cup 2017 registrace organizací Registrační formulář pro organizace, které mají zájem zúčastnit se charitativního turnaje Beach Help Cup 2017. Čtěte prosím pozorně popisky k otázkám. Formulář

Více

tel: 311 625 206, Na Příkopě 211/1 266 01 Beroun

tel: 311 625 206, Na Příkopě 211/1 266 01 Beroun 1 BEROUN -Středočeský kraj Občanská poradna Beroun tel: 311 625 206, Na Příkopě 211/1 266 01 Beroun info@opberoun.cz po 9-11 12-16 604 272 576 st 9 11 12-16 čt 12-16 "Specializované poradenství pro oběti

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu. Registrační systém. Návod pro rodiče. 1 Registrace a přihlašování...

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu. Registrační systém. Návod pro rodiče. 1 Registrace a přihlašování... SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Zadání registračního klíče... 3 1.2.1 Registrační klíč mi nepřišel... 3 1.2.2 Vložení registračního

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví. (aplikace procesu posuzování v praxi)

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví. (aplikace procesu posuzování v praxi) EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví pořádá odborný seminář EIA - POSUZOVÁNÍ VLIVŮ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ (aplikace procesu posuzování

Více

Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012

Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012 Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012 ČLENSTVÍ VE FAČR a struktura dělení členských příspěvků Členství a struktura dělení ČP Na 13. řádné valné hromadě FAČR byly přijaty nové stanovy,

Více

Jílové minerály a zeolity v praxi a materiálovém výzkumu

Jílové minerály a zeolity v praxi a materiálovém výzkumu ZEOLITOVÝ SEMINÁŘ A 20. JÍLOVÁ KONFERENCE V ČESKÉ REPUBLICE Jílové minerály a zeolity v praxi a materiálovém výzkumu 12. září, 2017 VŠCHT Praha Druhý cirkulář 1 ZEOLITOVÝ SEMINÁŘ A 20. JÍLOVÁ KONFERENCE

Více

Informace o stavu bodového systému v České republice

Informace o stavu bodového systému v České republice Informace o stavu bodového systému v České republice ČERVENEC 2008 BODOVANÍ ŘIDIČI Informace obsažené v tomto dokumentu souvisejí s přestupky a trestnými činy, které jsou řidičům evidovány v centrálním

Více

Propozice soutěže. celostátní soutěž škol ve florbale

Propozice soutěže. celostátní soutěž škol ve florbale 2010 2011 Propozice soutěže celostátní soutěž škol ve florbale kategorie III. - 6. a 7. třída ZŠ IV. - 8. a 9. třída ZŠ + odpovídající ročníky víceletých gymnázií Praha, srpen 2010 Základní informace o

Více

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů. oblast sportu

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů. oblast sportu Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů oblast sportu určeno pro žádosti na rok 2017 (a dál) Mgr. Radek Maca, NIDV Cíle prezentace 1. Seznámit vás s elektronickým informačním

Více

Praha - bytové prostory

Praha - bytové prostory Praha - bytové prostory Praha 1 Praha 2 Garsonka 3 690 000 13 500 2 630 000 12 500 Byt 2+1 6 700 000 20 000 3 900 000 17 000 Byt 3+1 9 900 000 22 000 5 600 000 18 000 Byt 4+1 10 110 000 30 000 7 000 000

Více

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání určeno pro žádosti na rok 2017 (a dál) Mgr. Radek Maca, NIDV Cíle prezentace 1. Seznámit vás s elektronickým

Více

Mobilní telekomunikační služby HZS ČR

Mobilní telekomunikační služby HZS ČR ČR - Ministerstvo vnitra, generální ředitelství Hasičského záchranného sboru Mobilní telekomunikační služby HZS ČR Stručný popis zakázky nebo nákupu(ů) : Předmětem plnění veřejné zakázky bude poskytování

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 2 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

Asociace malých debrujárů České republiky

Asociace malých debrujárů České republiky Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Sokolovská 702, 685 01 BUČOVICE Pobočka: 116 47 Praha 1, Senovážné nám. 24, Mgr.Petr Zapletal www.debrujar.cz E-mail: ZAPLETAL@ADAM.CZ Tel/fax/zázn.+420.234

Více

Návštěvnost turistických cílů v ČR 2009

Návštěvnost turistických cílů v ČR 2009 TOP 10 (20) nejnavštěvovanějších turistických cílů v ČR pořadí turistický cíl počet pořadí návštěvníků 2008 1. ZOO Praha 1,3 milionu (2.) 2. Pražský hrad 1,21milionu (1.) 3. Aquapalace Praha 760 tisíc

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Kód programu: Název programu: Název dotačního titulu: Název projektu: Žadatel: Osoby s podílem v žadateli: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 3 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

Mobil: Telefon: Pro který. spojený kraj je projekt určen

Mobil:   Telefon: Pro který. spojený kraj je projekt určen R E G I O N Á L N Í G R A N T Y 2 0 1 0 FORMULÁŘ ŽÁDOSTI O GRANT Vyplní zástupce Nadace O2: Pořadové číslo: Vyplní žadatel: Název projektu Název organizace Město Ulice a ČP PSČ Telefon Fax e-mail www IČO

Více

Manuál k Office Smart Network

Manuál k Office Smart Network Manuál k Office Smart Network 1. Stránky Office Navštivte stránku office.smart-network.cz pro přihlášení do vašeho účtu. 2. Vaše první přihlášení V pravém horním rohu klikněte na přihlásit se. Do kolonky

Více

Finanční zpravodaj. Ročník: L V Praze dne 26. února 2016 částka 4 MINISTERSTVO FINANCÍ ISSN

Finanční zpravodaj. Ročník: L V Praze dne 26. února 2016 částka 4 MINISTERSTVO FINANCÍ ISSN Finanční zpravodaj MINISTERSTVO FINANCÍ ISSN 2464-5540 Ročník: L V Praze dne 26. února 2016 částka 4 11. Placení vybraných daní bezplatnou daňovou složenkou od 1. 3. 2016. 2 Finanční zpravodaj 4/2016 2

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ve sportovní gymnastice jednotlivkyň VS 1 A, VS 2 A,

Více

Jak podat žádost do Dotačního titulu Podpora MAS s působností na území PK 2012

Jak podat žádost do Dotačního titulu Podpora MAS s působností na území PK 2012 Jak podat žádost do Dotačního titulu Podpora MAS s působností na území PK 2012 Obsah 1) vstup do systému edotace - informace o platných dotačních titulech návod, jak vstoupit do systému edotace, v kterém

Více

Česká rada Pionýra. Pořadatelé a organizátoři:

Česká rada Pionýra. Pořadatelé a organizátoři: KORESPONDENČNÍ VÝBĚROVÁ SOUTĚŽ Pionýrského Sedmikvítku Vyhlašovatel soutěže: Česká rada Pionýra Pořadatelé a organizátoři: Vyhlašovatelem celorepublikové soutěže CLONA je Česká rada Pionýra, Senovážné

Více

Vyhlášení. Rozvojového programu pro rok 2013. "Podpora přípravy sportovních talentů na školách s oborem vzdělání gymnázium. sportovní přípravou"

Vyhlášení. Rozvojového programu pro rok 2013. Podpora přípravy sportovních talentů na školách s oborem vzdělání gymnázium. sportovní přípravou Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy čj. MSMT-45133/2012-501_SG Vyhlášení Rozvojového programu pro rok 2013 "Podpora přípravy sportovních talentů na školách s oborem vzdělání gymnázium se sportovní

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

Jak si prodloužit členství v CDO

Jak si prodloužit členství v CDO Jak si prodloužit členství v CDO Byli váš taneční klub v předchozích letech již evidován v naší databázi a máte své přihlašovací údaje? Pokud je Vaše odpověď ANO, je tento dokument určen právě Vám. Pokud

Více

Asociace malých debrujárů České republiky

Asociace malých debrujárů České republiky Asociace malých debrujárů České republiky, o. s. Sokolovská 702, 685 01 BUČOVICE Pobočka: 116 47 Praha 1, Senovážné nám. 24, Mgr. Petr Zapletal www.debrujar.cz E-mail: zapletal@debrujar.cz Tel/fax/zázn.

Více