Rámcová pojistná smlouva číslo

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rámcová pojistná smlouva číslo"

Transkript

1 Rámcová pojistná smlouva číslo Smluvní strany : Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Templová 747, Praha 1, Česká republika IČ: DIČ pro DPH : CZ DIČ pro ostatní daně : CZ zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka1897 zastoupená níže podepsanými: JUDr. Hanou Machačovou, ředitelkou, členkou představenstva Ing. Filipem Holým, Ph.D., ředitelem úseku provozní podpory obchodu (dále jen pojistitel ) a se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 1171 DIČ: zastoupený(á): Ing. Miloslavem Křečanem, ředitelem úseku kartové centrum Ing. Marií Hešnaurovou, ředitelkou odboru rozvoje platebních karet (dále jen pojistník ) u z a v ř e l y níže uvedeného dne v souladu se zákonem č.37/2004 Sb., o pojistné smlouvě ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tuto rámcovou pojistnou smlouvu (dále jen rámcová smlouva )

2 2 Článek I. Předmět rámcové smlouvy 1. Předmětem této rámcové smlouvy je úprava cestovního pojištění sjednávaného ve prospěch držitelů platebních karet Premier (dále jen platební karta ) a jejich rodinných příslušníků, jakož i vymezení práv a povinností Pojistníka, pojištěných osob a Pojistitele souvisejících s cestovním pojištěním podle této rámcové smlouvy. 2. Cestovní pojištění podle této rámcové smlouvy zahrnuje pojištění léčebných výloh (dále také jen LVZ ), zpoždění zavazadel, zpoždění letu, úrazové pojištění, pojištění zavazadel, pojištění odpovědnosti za škodu (dále také jen ÚZO ) při cestě pojištěného do zahraniční a řídí se právním řádem České republiky, zejm. zákonem č. 37/2004 Sb. o pojistné smlouvě (dále jen zákon ), touto rámcovou smlouvou, Pokyny pro pojištěné při cestách do zahraničí a Všeobecnými pojistnými podmínkami M 775/10 (dále jen VPP ), které tvoří přílohu této rámcové smlouvy a jsou její nedílnou součástí. Článek II. Pojištěný 1. Na základě této rámcové pojistné smlouvy (dále jen rámcová smlouva ) je pojištěnou osobou: a) držitel platební karty, b) manžel/ka, nebo registrovaný partner / partnerka c) není-li osob uvedených pod písm. b) druh / družka d) max. tři děti osob uvedených pod písm. a) až c) do dovršení 18 let věku (poslední den pojistné ochrany je den osmnáctých narozenin). Na osoby uvedené pod písmeny b) nebo c) se pojištění vztahuje pouze za předpokladu, že v době pojistné události žijí s držitelem platební karty ve společné domácnosti. 2. Držitelem platební karty se pro účely tohoto pojištění rozumí fyzická osoba, které byla platební karta vydána pojistníkem k používání a která se zavázala dodržovat obchodní podmínky. Článek III. Vznik a trvání pojištění a územní platnost 1. Pojištění se sjednává ke každému účtu, ke kterému se vydává platební karta. Majitel takového účtu vyjadřuje svůj souhlas s podmínkami pojištění podle této rámcové smlouvy podpisem žádosti o vydání a používání platební karty příp. v jiné prokazatelné formě. 2. Pojištění držitele platební karty a jeho rodinných příslušníků vzniká dnem počátku platnosti platební karty a vztahuje se na cesty nebo pobyty v zahraničí započaté po vzniku pojištění. Pojištění, kromě důvodů uvedených v zákoně, zaniká také dnem ukončení platnosti platební karty, nezaplacením ročního pojistného pro další pojistné období nebo v případech prokázaného podvodného jednání ze strany držitele platební karty.

3 3 3. Pojištění se vztahuje na zahraniční cesty v délce maximálně 120 kalendářních dnů po sobě jdoucích. 4. Pojištění se sjednává pro území celého světa. Článek IV. Rozsah pojištění a nároků z pojištění 1. Rozsah pojištění Pojistná plnění z jedné pojistné události jsou stanovena ve výši uvedené v následující tabulce - pro každého pojištěného. Léčebné výlohy Další služby poskytované asistenční službou pojistitele Repatriace * bez limitu Repatriace tělesných ostatků * bez limitu Náhrada na pořízení rakve * bez limitu Právní pomoc * Autonehoda kauce * Regresní řízení právní pomoc * Cest. výdaje pro náhradního pracovníka na zastoupení pojištěného * Cest. výdaje pro rodinného příslušníka * Ztráta cestovních dokumentů * Max. limit plnění na 1 pojistnou událost v rámci asistence * Zpoždění zavazadel / hod. max Zpoždění letu / hod. max Úrazové pojištění smrt následkem úrazu Úrazové pojištění trvalé následky úrazu Odpovědnost za škodu život a zdraví Odpovědnost za škodu věc Pojištění zavazadel spoluúčast v Kč 0 limit na jednu věc: Maximální souvislá doba pobytu 120 * Limity za služby poskytované asistenční službou nelze kumulovat s limitem léčebných výloh. Článek V. Hlášení pojistných událostí 1. Vznik pojistné události je povinen pojištěný nebo oprávněná osoba písemně oznámit bez zbytečného odkladu. K oznámení pojistné události vyplní pojištěný, popř. oprávněná osoba, příslušný tiskopis pro konkrétní pojistnou událost a zašle jej na adresu pojistitele :

4 4 Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group Centrum zákaznické podpory Brněnská Modřice Pojistná událost může být oznámena prostřednictvím u na adresu: nebo telefonicky na infolince Kooperativy, tel Oznámení učiněná telefonicky nebo em je výše uvedená osoba povinna vždy dodatečně písemně potvrdit vyplněním příslušného tiskopisu, a to bez zbytečného odkladu po oznámení pojistné události jiným než písemným způsobem. 2. Pojištěný písemně potvrdí, že v době vzniku pojistné události splňoval podmínky stanovené v čl. II. této rámcové smlouvy a že k pojistné události došlo při cestě pojištěného do zahraničí, při jeho pobytu v zahraničí nebo při jeho zpáteční cestě ze zahraničí. 3. Postup pojištěného nebo pojistníka v případě vzniku pojistné události z pojištění léčebných výloh v zahraničí je uveden v Pokynech pro pojištěné při cestách do zahraničí. 4. Pojistitel je oprávněn prověřit si správnost údajů v hlášení pojistné události a vyžádat si další doklady nezbytné k jejímu vyřízení. Článek VI. Povinnosti pojistníka a pojistitele 1. Pojistník se zavazuje seznámit pojištěné osoby s VPP vč. Pokynů pro pojištěné při cestách do zahraničí. 2. Pojistitel se zavazuje poskytovat pojistníkovi veškeré materiály potřebné pro uvedené pojištění (VPP, asistenční karty pro pojištěné, Pokyny pro pojištěné při cestách do zahraničí apod.). 3. Pojistník se zavazuje veškeré podklady a informace předané mu v souvislosti s plněním podle této rámcové smlouvy využívat pouze pro činnost podle této rámcové smlouvy. 4. Pojistník se zavazuje zabezpečit pro potřeby likvidace škodných událostí vč. poskytování asistenční služby verifikaci údajů potřebných k ověření platnosti a účinnosti pojištění držitele platební karty. Na základě telefonického dotazu asistenční služby poskytne pojistník údaje pro jednoznačnou identifikaci klienta, zejm. jméno a rodné číslo držitele platební karty, číslo platební karty. 1. Pojistné období činí jeden rok. Článek VII. Pojistné 2. Pojistné za pojištění vztahující se na držitele všech platebních karet (vč. jejich rodinných příslušníků), které byly k danému účtu vydány, činí 1450,- Kč

5 5 Článek VIII. Vyúčtování 1. Seznam účtů, ke kterým bylo v daném kalendářním měsíci sjednáno pojištění dle této rámcové smlouvy, a seznam účtů, u kterých došlo v daném kalendářním měsíci k prodloužení pojištění o další rok, zašle pojistník pojistiteli v elektronické podobě jodvarkova@koop.cz, a to nejpozději 10. dne následujícího kalendářního měsíce. Seznam účtů musí obsahovat minimálně tyto údaje: číslo účtu, číslo pobočky, datum sjednání pojištění a výši poplatku. Dále seznam karet vydaných v daném kalendářním měsíci, ke kterým se vztahuje pojištění Premiér. Seznam karet musí obsahovat minimálně tyto údaje: číslo rámcové smlouvy, číslo účtu, číslo karty v zašifrované podobě, příjmení a jméno držitele, datum založení karty. 2. Do 15. dne kalendářního měsíce pojistitel zašle pojistníkovi vyúčtování splátky pojistného dle článku VII. této rámcové smlouvy za předchozí kalendářní měsíc. Na základě tohoto vyúčtování pojistník uhradí dlužnou částku vždy do 25. dne téhož měsíce na účet pojistitele číslo /0800, variabilní symbol , konstantní symbol Článek X. Závěrečná ustanovení 1. Pojistník potvrzuje, že byl před uzavřením rámcové smlouvy seznámen s Informacemi pro zájemce o uzavření pojistné smlouvy v souladu s ustanovením 65 zákona, s VPP, s Pokyny pro pojištěné při cestách do zahraničí,, které tvoří nedílnou součást této rámcové smlouvy a rovněž prohlašuje, že je převzal v písemné podobě a dále že byl informován o rozsahu a účelu zpracování osobních údajů a o právu přístupu k nim v souladu s ustanovením 11, 12, 21 zákona 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. 2. Pojistník prohlašuje, že úplně a pravdivě odpověděl na písemné dotazy pojistitele týkající se sjednávaného pojištění a je si vědom povinnosti v průběhu trvání pojištění bez zbytečného odkladu pojistiteli oznámit všechny případné změny v těchto údajích. 3. Rámcová smlouva je uzavřena na dobu neurčitou s tím, že ji lze vypovědět k výročnímu dni uzavření rámcové smlouvy v každém kalendářním roce. Písemná výpověď musí být doručena druhé smluvní straně nejpozději dva měsíce před výročním dnem uzavření rámcové smlouvy. 4. Smluvní strany se zavazují zachovávat důvěrnou povahu této rámcové smlouvy, jejíž obsah a vzájemně poskytnuté informace považuje každá ze smluvních stran za součást svého obchodního tajemství. Čísla karet, dobu jejich platnosti a další informace představují informace, které smí pojistitel využít pouze v procesu ověřování oprávněnosti vzneseného nároku na pojistné plnění a v procesu účtování. 5. Tato rámcová smlouva nabývá platnosti a účinnosti dne a podpisy oběma smluvními stranami. 6. Tato rámcová smlouva je sepsána ve dvou vyhotoveních s platností originálu, po jednom pro každou smluvní stranu.

6 6 Součástí této rámcové smlouvy jsou tyto přílohy : č.1 - Všeobecné pojistné podmínky pro cestovní pojištění k platebním kartám České spořitelny Premiér M-775/10 vč. Pokynů pro pojištěné při cestách do zahraničí. V Praze. dne V.Praze dne za pojistníka za pojistitele. Ing. Miloslav Křečan ředitel úseku kartové centrum.... JUDr. Hana Machačová ředitelka, členka představenstva Ing. Marie Hešnaurová ředitelka odboru rozvoje platebních karet.. Ing. Filip Holý, Ph.D. ředitel úseku provozní podpory obchodu

7 Dodatek č. 1 k rámcové pojistné smlouvě číslo Smluvní strany : Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Templová 747, Praha 1, Česká republika IČ: DIČ pro DPH : CZ DIČ pro ostatní daně : CZ zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka1897 zastoupená níže podepsanými: JUDr. Hanou Machačovou, ředitelkou, členkou představenstva a Ing. Filipem Holým, Ph.D., ředitelem úseku provozní podpory obchodu (dále jen pojistitel ) a se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 1171 DIČ: zastoupený: Ing. Miloslavem Křečanem, ředitelem úseku kartové centrum a Ing. Marií Hešnaurovou, ředitelkou odboru rozvoje platebních karet (dále jen pojistník ) uzavřely níže uvedeného dne dodatek č. 1 k rámcové pojistné smlouvě č uzavřené dne (dále jen smlouva ) 1. Na základě dohody smluvních stran se do textu čl. III smlouvy doplňuje odst. 5 následujícího znění: 5. Odchylně od ustanovení čl. VI. odst. 2) VPP se cestovní pojištění k platebním kartám České spořitelny vztahuje také na škodné události, které nastanou na území státu, ve kterém má pojištěný trvalý pobyt a dále na škodné události, které nastanou na území státu, jehož je pojištěný státním občanem. 2.Tento dodatek nabývá platnosti dnem podpisu obou smluvních stran a účinnosti dnem Ostatní ustanovení smlouvy zůstávají v platnosti beze změny 4.Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech, z nichž každá strana obdrží po jednom z nich.

8 2 V Praze dne V Praze dne Kooperativa pojišťovna, a.s., VIG. Ing. Miroslav Křečan Ředitel úseku kartové centrum.. JUDr. Hana Machačová ředitelka, členka představenstva. Ing. Marie Hešnaurová Ředitelka odboru rozvoje platebních karet. Ing. Filip Holý, Ph.D. ředitel úseku provozní podpory obchodu

9 Dodatek č. 2 k rámcové pojistné smlouvě číslo Smluvní strany: Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Templová 747, Praha 1, Česká republika IČ: DIČ pro DPH: CZ DIČ pro ostatní daně: CZ zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka1897 zastoupená: Ing. Filipem Holým, Ph. D., ředitelem úseku provozní podpory obchodu a PhDr. Michaelem Neuwirthem, ředitelem úseku pojištění majetku a odpovědnosti (dále jen pojistitel ) a se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 1171 DIČ: zastoupená: Ing. Miloslavem Křečanem, ředitelem úseku kartového centra a Ing. Marií Hešnaurovou, ředitelkou odboru rozvoje platebních karet (dále jen pojistník ) uzavřely níže uvedeného dne dodatek č. 2 k rámcové pojistné smlouvě č uzavřené dne (dále jen smlouva ) I. Na základě dohody smluvních stran se smlouva mění, jak následuje: 1) Text čl. IV. se ruší a zcela se nahrazuje textem násl. znění: Článek IV. Rozsah pojištění a nároků z pojištění Pojistná plnění z jedné pojistné události jsou stanovena ve výši uvedené v následující tabulce - pro každého pojištěného. Léčebné výlohy Další služby poskytované asistenční službou pojistitele Repatriace * bez limitu Repatriace tělesných ostatků * bez limitu Náhrada na pořízení rakve * bez limitu Právní pomoc * Autonehoda kauce * Regresní řízení právní pomoc * Cest. výdaje pro náhradního pracovníka na zastoupení pojištěného * Cest. výdaje pro rodinného příslušníka * Ztráta cestovních dokumentů *

10 2 Max. limit plnění na 1 pojistnou událost v rámci asistence * Zpoždění zavazadel (úhrada účelně a prokazatelně vynaložených nákladů) / hod. max Zpoždění letu (úhrada účelně a prokazatelně vynaložených nákladů) / hod. max Úrazové pojištění smrt následkem úrazu Úrazové pojištění trvalé následky úrazu Odpovědnost za škodu život a zdraví Odpovědnost za škodu věc Pojištění zavazadel spoluúčast v Kč 0 limit na jednu věc: Maximální souvislá doba pobytu 120 * Limity za služby poskytované asistenční službou nelze kumulovat s limitem léčebných výloh." 2) Příloha č. 1 smlouvy - Všeobecné pojistné podmínky pro cestovní pojištění Premier k platebním kartám Visa Infinite M 755/10 se ruší a nahrazuje se novou přílohou č. 1 smlouvy - Všeobecné pojistné podmínky pro cestovní pojištění Premier k platebním kartám Visa Infinite M 755/10, která je přílohou tohoto dodatku. II. Tento dodatek nabývá platnosti dnem podpisu obou smluvních stran a účinnosti dnem III. Ostatní ustanovení smlouvy zůstávají v platnosti beze změny. IV. Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech, z nichž každá strana obdrží po jednom z nich. V Praze dne V Praze dne Kooperativa pojišťovna, a.s., VIG Ing. Miloslav Křečan ředitel úseku kartového centra.. PhDr. Michael Neuwirth ředitel úseku pojištění majetku a odpovědnosti..... Ing. Marie Hešnauerová ředitelka odboru rozvoje platebních karet... Ing. Filip Holý, Ph.D. ředitel úseku provozní podpory obchodu

11 Dodatek č. 3 k rámcové pojistné smlouvě číslo Smluvní strany: Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Pobřežní 665/21, Praha 8, Česká republika IČ: DIČ pro DPH: CZ DIČ pro ostatní daně: CZ zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka1897 zastoupená: Ing. Filipem Holým, Ph. D., ředitelem úseku provozní podpory obchodu a Ing. Radkem Starostou, pověřeným řízením úseku pojištění majetku a odpovědnosti (dále jen pojistitel ) a se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 1171 DIČ: zastoupená: Ing. Miloslavem Křečanem, ředitelem úseku kartového centra a Ing. Marií Hešnaurovou, ředitelkou odboru rozvoje platebních karet (dále jen pojistník ) uzavřely níže uvedeného dne dodatek č. 3 k rámcové pojistné smlouvě č uzavřené dne (dále jen smlouva ) I. Na základě dohody smluvních stran se ruší Příloha č. 1 smlouvy - Všeobecné pojistné podmínky pro cestovní pojištění Premier k platebním kartám Visa Infinite M 755/10 a nahrazuje se novou přílohou č. 1 smlouvy -Všeobecné pojistné podmínky pro cestovní pojištění Premier k platebním kartám Visa Infinite M 755/10, která je přílohou tohoto dodatku. II. Tento dodatek nabývá platnosti dnem podpisu obou smluvních stran a účinnosti dnem

12 2 III. IV. Ostatní ustanovení smlouvy zůstávají v platnosti beze změny. Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech, z nichž každá strana obdrží po jednom z nich. Příloha: Všeobecné pojistné podmínky pro cestovní pojištění Premier k platebním kartám Visa Infinite M 755/10 V Praze dne V Praze dne Kooperativa pojišťovna, a.s., VIG Ing. Miloslav Křečan ředitel úseku kartového centra Ing. Radek Starosta pověřený řízením úseku pojištění majetku a odpovědnosti Ing. Marie Hešnaurová ředitelka odboru rozvoje platebních karet.. Ing. Filip Holý, Ph.D. ředitel úseku provozní podpory obchodu

Cestovní pojištění k platebním kartám České spořitelny

Cestovní pojištění k platebním kartám České spořitelny Cestovní pojištění k platebním kartám České spořitelny Úvod Ať už jedete relaxovat na dovolenou, nebo Vás čekají časté cesty do zahraničí, uklidňující jistota je vždy výborným společníkem. Cestovní pojištění

Více

Kooperativa. Jihomoravský. Pojistná smlouva Č. 5045079114 Cestovní pojištění

Kooperativa. Jihomoravský. Pojistná smlouva Č. 5045079114 Cestovní pojištění & Kooperativa VIENNA INSURANCE GROUP Pojistná smlouva Č. 5045079114 Cestovní pojištění Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sidlem Praha 8, Pobřežni 665/21, pst 186 00, teská republika

Více

Cestovní pojištění k Osobnímu účtu České spořitelny

Cestovní pojištění k Osobnímu účtu České spořitelny Cestovní pojištění k Osobnímu účtu České spořitelny Cestovní pojištění Cestovní pojištění je volitelnou součástí Osobního účtu České spořitelny a pomůže klientům řešit nepříjemné situace spojené s cestou

Více

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA Číslo

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA Číslo RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA Číslo 50-910390-51 Článek 1 - Smluvní strany 1. se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ 140 00 IČ: 45244782, Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

Kooperativa. Pojistná smlouva č. 7720636923 Úsek pojištění hospodářských

Kooperativa. Pojistná smlouva č. 7720636923 Úsek pojištění hospodářských & Kooperativa VIENNA INSURANCE GROUP Pojistná smlouva č. 7720636923 Úsek pojištění hospodářských rizik Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Templová 747, Praha 1, PSČ 11001, Česká

Více

Pojistná smlouva č. 4300000xxxx

Pojistná smlouva č. 4300000xxxx Příloha č. 3 k k Dohodě o podmínkách pojištění odpovědnosti provozovatele zdravotnického zařízení pro členy Asociace klinických psychologů ČR č. 7402000002 Pojistná smlouva č. 4300000xxxx pro pojištění

Více

Pojišťovna České spořitelny, a.s., Vienna Insurance Group

Pojišťovna České spořitelny, a.s., Vienna Insurance Group Pojišťovna České spořitelny, a.s., Vienna Insurance Group sídlo centrály: nám. Republiky 115, 530 02 Pardubice IČ: 47452820 DIČ: CZ47452820 DIČ DPH CZ699000955, člen skupiny zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Pojistná smlouva č. xxx xxxxxx x o havarijním pojištění vozidel PARTNER H57

Pojistná smlouva č. xxx xxxxxx x o havarijním pojištění vozidel PARTNER H57 Návrh pojistné smlouvy Pojistná smlouva č. xxx xxxxxx x o havarijním pojištění vozidel PARTNER H57 Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Praha 1, Templová 747, PSČ 110 01, Česká

Více

Pojistná smlouva číslo 495000830-7

Pojistná smlouva číslo 495000830-7 Pojistná smlouva číslo 495000830-7 Kooperativa, pojišťovna, a.s. se sídlem 110 01 Praha 1, Templová 747 IČ: 47 11 66 17 DIČ: CZ47116617 zapsaná u rejstříkového soudu v Praze, oddíl B, vložka 1897 bankovní

Více

Pojistná smlouva číslo

Pojistná smlouva číslo Pojistná smlouva číslo 5101348058 Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group sídlo: Pobřežní 665/21, 186 00 Praha 8, Česká republika IČO: 47 11 66 17 DIČ pro DPH: CZ699000955 DIČ pro ostatní

Více

Úrazové pojištění pro rok 2006 nové číslo smlouvy

Úrazové pojištění pro rok 2006 nové číslo smlouvy Úrazové pojištění pro rok 2006 nové číslo smlouvy Český svaz tělesné výchovy a Kooperativa, pojišťovna, a.s. uzavřely novou smlouvu o úrazovém pojištění členů ČSTV. Po loňském jednání o možném dodatku

Více

uzavřely ČLÁNEK I. Předmět smlouvy

uzavřely ČLÁNEK I. Předmět smlouvy Rámcová pojistná smlouva č. 3580000000 Smluvní strany: Generali Pojišťovna a.s. se sídlem: Bělehradská 132, 120 84 Praha 2 zapsaná: v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, spisová zn.

Více

KUJCP010VUAQ. Pojistná smlouva. pro pojištění odpovědnosti zaměstnance. za škodu způsobenou zaměstnavateli. č

KUJCP010VUAQ. Pojistná smlouva. pro pojištění odpovědnosti zaměstnance. za škodu způsobenou zaměstnavateli. č KUJCP010VUAQ Kooperativa VIENNA INSURANCE GROUP Pojistná smlouva pro pojištění odpovědnosti zaměstnance za škodu způsobenou zaměstnavateli č. 7720947399 Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-094-021-16 ze dne 17.10.2016 Pojistná smlouva č. 8603249273 pro pojištění odpovědnosti zastupitelů obce - OS 8 mezi městskou částí Praha 12 a pojišťovnou

Více

Kooperativa. Dodatek č zúčtovací. k pojistné smlouvě č ze dne 1. ledna 2010

Kooperativa. Dodatek č zúčtovací. k pojistné smlouvě č ze dne 1. ledna 2010 KUJCP010UPDX Kooperativa Vienna Insurance Group Dodatek č. 18 - zúčtovací k pojistné smlouvě č. 2260450146 ze dne 1. ledna 2010 o havarijním pojištění vozidel - PARTNER H58 uzavřené mezi smluvními stranami

Více

Pojistná smlouva. č. MMB-TRAVEL 2/2017

Pojistná smlouva. č. MMB-TRAVEL 2/2017 Pojistná smlouva č. MMB-TRAVEL 2/2017 Pojistná smlouva Pojistná smlouva č. MMB-TRAVEL 2/2017 (dále jen pojistná smlouva ) Pojistnou smlouvu uzavírají tyto smluvní strany: Pojistitel: BNP Paribas Cardif

Více

Pojistná smlouva číslo Úsek pojištění hospodářských rizik

Pojistná smlouva číslo Úsek pojištění hospodářských rizik Pojistná smlouva číslo 7720992848 Úsek pojištění hospodářských rizik Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Praha 8, Pobřežní 665/21, PSČ 186 00, Česká republika IČO: 471 16 617

Více

Pracoviště: Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group, Vinohradská 72, Praha 3, PSČ tel

Pracoviště: Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group, Vinohradská 72, Praha 3, PSČ tel Pojistná smlouva č. 7721068065 Úsek pojištění hospodářských rizik Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Praha 8, Pobřežní 665/21, PSČ 186 00, Česká republika IČO: 471 16 617 zapsaná

Více

Skupinová pojistná smlouva č o cestovním pojištění

Skupinová pojistná smlouva č o cestovním pojištění Skupinová pojistná smlouva č. 3298900000 o cestovním pojištění Generali Pojišťovna a.s. se sídlem Bělehradská 132, 120 84 Praha 2 IČO: 61859869 DIČ: CZ699001273 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u

Více

ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ Pojistná smlouva č. 1310000010

ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ Pojistná smlouva č. 1310000010 Příloha č. 1 Pojišťovna VZP, a.s. ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ Pojistná smlouva č. 1310000010 se sídlem: Jankovcova 1566/2b, 17000 Praha 7 IČO: 27116913 DIČ: CZ27116913 zastoupená: Robertem Karešem, výkonným ředitelem

Více

HALALl, všeobecná pojišťovna, a.s.

HALALl, všeobecná pojišťovna, a.s. Pojistná smlouva o dlouhodobém pojištění při lovu zvěře pro osoby s trvalým nebo přechodným pobytem v ČR STANDARD - N Pojistitel: HALALI, všeobecná pojišťovna, a.s., se sídlem Jungmannova 32/25, 115 25

Více

Pojistná smlouva hromadného úrazového pojištění

Pojistná smlouva hromadného úrazového pojištění Pojistitel: Obchodní firma: ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB Právní forma: akciová společnost Sídlo: Pardubice, Zelené předměstí, Masarykovo náměstí čp. 1458 PSČ: 532 18, Česká republika IČ:

Více

Cestovním pojištění č

Cestovním pojištění č SJNAL:. HČ: OČ: (HČ / OČ = interní evidenční číslo v ČSOB Pojišťovně a. s., členu holdingu ČSOB) Pojistná smlouva pro podniky a organizace ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB se sídlem v Pardubicích,

Více

Cestovním pojištění č. 7110000701

Cestovním pojištění č. 7110000701 sjednal: Pojistná smlouva pro podniky a organizace ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB se sídlem v Pardubicích, Zelené Předměstí, Masarykovo náměstí č.p. 1458, PSČ: 532 18, Česká republika IČ: 45534306,

Více

DODATEK č. 4. k rámcové pojistné smlouvě č (dále jen dodatek č. 4 )

DODATEK č. 4. k rámcové pojistné smlouvě č (dále jen dodatek č. 4 ) DODATEK č. 4 k rámcové pojistné smlouvě č. 740 000 0003 (dále jen dodatek č. 4 ) Smluvní strany: Česká spořitelna, a. s. se sídlem: Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ 140 00 IČ: 45244782 DIČ: CZ45244782

Více

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA č. 740 000 0003 (dále jen rámcová smlouva ) Rámcovou smlouvu uzavírají společnosti: Česká spořitelna, a. s. se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, PSČ 140 00 IČ: 45244782 DIČ:

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ VZOR 2015 (žlutě podbarvené údaje je možné měnit) MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu/fondu města Uherské Hradiště

Více

Pojistná smlouva o pojištění staveb

Pojistná smlouva o pojištění staveb Pojistná smlouva o pojištění staveb Pojistitel: HALALI, všeobecná pojišťovna, a.s., se sídlem Jungmannova 32/25, 115 25 Praha 1, IČ 60192402, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

Skupinová pojistná smlouva pro cestovní pojištění

Skupinová pojistná smlouva pro cestovní pojištění Skupinová pojistná smlouva pro cestovní pojištění (dále jen skupinové cestovní pojištění ) kód skupinové pojistné smlouvy NOMAD číslo skupinové pojistné smlouvy 698030476 Allianz pojišťovna, a. s. Ke Štvanici

Více

Pojistná smlouva č

Pojistná smlouva č Pojistná smlouva č. 8067203414 Smluvní strany: ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB se sídlem Masarykovo náměstí 1458, Zelené Předměstí 530 02 Pardubice, Česká republika IČO: 45534306, DIČ: CZ699000761

Více

Pojistná smlouva č

Pojistná smlouva č Pojistná smlouva č. 8070457717 Smluvní strany, se sídlem Masarykovo náměstí 1458, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice IČO: 45534306, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové,

Více

Pojistná smlouva o pojištění společného lovu OPTIMUM

Pojistná smlouva o pojištění společného lovu OPTIMUM Pojistná smlouva o pojištění společného lovu OPTIMUM Pojistitel: HALALI, všeobecná pojišťovna, a.s. se sídlem Jungmannova 32/25, 115 25 Praha 1 IČ 60192402 Spisová značka B 2224 vedená u Městského soudu

Více

Pojistná smlouva č. 7720796680 Úsek pojištění hospodářských rizik

Pojistná smlouva č. 7720796680 Úsek pojištění hospodářských rizik Pojistná smlouva č. 7720796680 Úsek pojištění hospodářských rizik Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Praha 8, Pobřežní 665/21, PSČ 186 00, Česká republika IČ: 47116617 zapsaná

Více

Pracoviště: Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group, Vinohradská 72, Praha 3, PSČ tel fax

Pracoviště: Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group, Vinohradská 72, Praha 3, PSČ tel fax Pojistná smlouva č. 7720604246 Úsek pojištění hospodářských rizik Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Praha 1, Templová 747, PSČ 110 01, Česká republika IČ: 47116617 zapsaná

Více

Pojistná smlouva o dlouhodobém pojištění při lovu zvěře pro osoby s trvalým nebo přechodným pobytem v ČR EXCLUSIVE - N

Pojistná smlouva o dlouhodobém pojištění při lovu zvěře pro osoby s trvalým nebo přechodným pobytem v ČR EXCLUSIVE - N Pojistná smlouva o dlouhodobém pojištění při lovu zvěře pro osoby s trvalým nebo přechodným pobytem v ČR EXCLUSIVE - N Pojistitel: HALALI, všeobecná pojišťovna, a.s. se sídlem Jungmannova 32/25, 115 25

Více

Korespondenční adresa pojistníka je totožná s korespondenční adresou pojišťovacího makléře.

Korespondenční adresa pojistníka je totožná s korespondenční adresou pojišťovacího makléře. Dodatek č. 4 k pojistné smlouvě č. 7720929921 Úk pojištění hospodářských rizik Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group sídlem Praha 8, Pobřežní 665/21, PSČ 186 00, Česká republika IČO: 471

Více

SMLOUVA O KOLEKTIVNÍM POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM č. 2149500001 (dále jen Smlouva )

SMLOUVA O KOLEKTIVNÍM POJIŠTĚNÍ K PLATEBNÍM KARTÁM č. 2149500001 (dále jen Smlouva ) Z tohoto veřejně přístupného znění Smlouvy o kolektivním pojištění k platebním kartám byla vypuštěna ta ustanovení, která obsahují údaje důvěrného charakteru nebo taková, která Komerční banka, a.s. považuje

Více

Informace k pojištění platebních karet

Informace k pojištění platebních karet Informace k pojištění platebních karet Účinné od 1. 1. 2014 I. Úvodní ustanovení 1. Tyto informace jsou určeny držitelům debetních nebo kreditních karet (pro všechny typy karet je v těchto informacích

Více

Pojištění asistenčních služeb Pojistná smlouva č. 8080000246

Pojištění asistenčních služeb Pojistná smlouva č. 8080000246 Pojištění asistenčních služeb Pojistná smlouva č. 8080000246 Pojistitel: EUROP ASSISTANCE HOLDING se sídlem 7 boulevard Haussmann 75009 Paris, Francie, společnost registrována v Pařížském registru firem

Více

Pracoviště: Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group, Vinohradská 72, Praha 3, PSČ tel

Pracoviště: Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group, Vinohradská 72, Praha 3, PSČ tel Pojistná smlouva č. 7721110401 Úsek pojištění hospodářských rizik Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Praha 8, Pobřežní 665/21, PSČ 186 00, Česká republika IČO: 471 16 617 zapsaná

Více

Kooperativa. Spolecenství vlastníku jednotek Molákova 2782. Pojistná smlouva c. 7720122030 Centrum pojištení hospodárských rizik

Kooperativa. Spolecenství vlastníku jednotek Molákova 2782. Pojistná smlouva c. 7720122030 Centrum pojištení hospodárských rizik & Kooperativa poj I S t o V N A A. S. Pojistná smlouva c. 7720122030 Centrum pojištení hospodárských rizik Kooperativa, pojištovna, a. s. se sídlem Praha 1, Templová 747, PSC 11001, Ceská republika lc

Více

I. INFORMACE K POJIŠTĚNÍ ZTRÁTY PLATEBNÍCH KARET

I. INFORMACE K POJIŠTĚNÍ ZTRÁTY PLATEBNÍCH KARET I. INFORMACE K POJIŠTĚNÍ ZTRÁTY PLATEBNÍCH KARET ČLÁNEK 1 Úvodní ustanovení 1. Tyto Informace k pojištění ztráty platebních karet jsou určeny pro držitele debetních nebo kreditních karet (dále jen platební

Více

Pojistná smlouva č. 2269086310 o havarijním pojištění vozidel - PARTNER H59

Pojistná smlouva č. 2269086310 o havarijním pojištění vozidel - PARTNER H59 áh Kooperativa VIENNA INSURANCE GROUP Pojistná smlouva č. 2269086310 o havarijním pojištění vozidel - PARTNER H59 Kooperativa pojišťovna, a. s., Vienna Insurance Group sídlo: Pobřežní 665/21,186 00 Praha

Více

Česká rada dětí a mládeže, se sídlem: Praha 1, Senovážné nám. 24, IČ 68379439, zastoupená jejím předsedou Pavlem Trantinou (dále jen pojistník )

Česká rada dětí a mládeže, se sídlem: Praha 1, Senovážné nám. 24, IČ 68379439, zastoupená jejím předsedou Pavlem Trantinou (dále jen pojistník ) Pojistná smlouva č. 0202326385 Generali Pojišťovna a.s., se sídlem: Bělehradská 132, 120 84 Praha 2, Česká republika, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 2866,

Více

Pojistná smlouva č

Pojistná smlouva č Pojistná smlouva č. 8056417528 Smluvní strany: ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB se sídlem Pardubice, Zelené předměstí, Masarykovo náměstí čp. 1458 PSČ 532 18 IČO: 45534306, DIČ: CZ699000761 zapsaná

Více

POJISTNÁ SMLOUVA. pojištění pro případ úrazu číslo: 0011-304-083 Náhrada PS č.: 0000-792-083. čl. 1 Smluvní strany

POJISTNÁ SMLOUVA. pojištění pro případ úrazu číslo: 0011-304-083 Náhrada PS č.: 0000-792-083. čl. 1 Smluvní strany POJISTNÁ SMLOUVA pojištění pro případ úrazu číslo: 0011-304-083 Náhrada PS č.: 0000-792-083 čl. 1 Smluvní strany 1. Pojistitel Hasičská vzájemná pojišťovna a.s. sídlo: Římská 2135/45, 120 00 Praha 2, Česká

Více

tuto RÁMCOVOU POJISTNOU SMLOUVU (dále jen Smlouva ) pro pojištění DEFEND GAP v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku 2

tuto RÁMCOVOU POJISTNOU SMLOUVU (dále jen Smlouva ) pro pojištění DEFEND GAP v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku 2 Rámcová pojistná smlouva číslo pojistné smlouvy: 1700314 Acasta European Insurance Company Limited, 5/5 Crutchett s Ramp, X11 1AA, Gibraltar (dále jen pojistitel ) zastoupená společností: DEFEND INSURANCE

Více

v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ), pojistnou smlouvu č

v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ), pojistnou smlouvu č ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB Masarykovo náměstí 1458, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice, Česká republika IČO: 45534306, DIČ: CZ699000761 zapsaná v OR u KS Hradec Králové, oddíl B, vložka

Více

KUJCP010WDT1. Korespondenční adresa: F. M. Partner spol s r.o., Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice, PSČ

KUJCP010WDT1. Korespondenční adresa: F. M. Partner spol s r.o., Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice, PSČ KUJCP010WDT1 spjm&jm-fé Kooperativa VIENNA INSURANCE GROUP Pojistná smlouva č. 7720839217 Úsek pojištěni hospodářských rizik Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Praha 8, Pobřežní

Více

zastoupena Josefem Landou, předsedou představenstva (dále jen pojišťovací makléř )

zastoupena Josefem Landou, předsedou představenstva (dále jen pojišťovací makléř ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Pojišťovací makléřství INPOL a.s., se sídlem Praha 4 - Braník, Bezová 1658, PSČ 147 14, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze oddíl B vložka

Více

Pojistná smlouva č

Pojistná smlouva č Pojistná smlouva č. 8066910728 Smluvní strany: ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB se sídlem Masarykovo náměstí 1458, Zelené Předměstí 530 02 Pardubice, Česká republika IČO: 45534306, DIČ: CZ699000761

Více

Rámcová pojistná smlouva číslo pojistné smlouvy:

Rámcová pojistná smlouva číslo pojistné smlouvy: Rámcová pojistná smlouva číslo pojistné smlouvy: 1200531 Lloyd s Syndicate 5820 of the Society of Lloyd's on behalf of the Association of Underwriters known as Lloyd's s výkonným agentem AmTrust Syndicates

Více

Pojistná smlouva č

Pojistná smlouva č Pojistná smlouva č. 2942318813 Generali Pojišťovna a.s. Bělehradská 132 120 00 Praha 2 IČ: 61859869 zastoupená Mgr. Simonou Majerovou, manažerem produktu pojištění odpovědnosti za škodu a Mgr. Hanou Zollmannovou,

Více

Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli

Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli I. Smluvní strany Jméno a příjmení: datum narození: trvalé bydliště: PSČ: v

Více

VÍTKOVICE HOLDING, a.s. SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE PŘEDSEDY VÝBORU

VÍTKOVICE HOLDING, a.s. SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE PŘEDSEDY VÝBORU VÍTKOVICE HOLDING, a.s. a [ ] SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE PŘEDSEDY VÝBORU PRO AUDIT 1.1. VÍTKOVICE HOLDING, a.s., Článek I. Smluvní strany se sídlem: Ostrava, Vítkovice, Ruská 2887/101, PSČ 706 02, IČ: 258

Více

Česká rada dětí a mládeže, se sídlem Praha 1, Senovážné nám. 977/24, IČO: 68379439, zastoupená Ing. Janou Vohralíkovou. uzavírají

Česká rada dětí a mládeže, se sídlem Praha 1, Senovážné nám. 977/24, IČO: 68379439, zastoupená Ing. Janou Vohralíkovou. uzavírají Generali Pojišťovna a.s., se sídlem Praha 2, Bělehradská 132, IČO: 61859869, zastoupená členkou představenstva Ing. Annou Petikovou a prokuristou RNDr. Radovanem Gregorem, CSc. (dále jen pojistitel ) Česká

Více

Úvodní část pojistné smlouvy č.: 79437024-14 Pojištění majetku podnikatelů

Úvodní část pojistné smlouvy č.: 79437024-14 Pojištění majetku podnikatelů Úvodní část pojistné smlouvy Číslo pojistné smlouvy: 79437024-14 Stav k datu 1. 6. 2007 Kód produktu: MN Úvodní část pojistné smlouvy č.: 79437024-14 Pojištění majetku podnikatelů Z-VPPN01/N Společenství

Více

Pojistná smlouva č. 8026624113

Pojistná smlouva č. 8026624113 Pojistná smlouva č. 8026624113 Smluvní strany: ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB Sídlo: Pardubice, Zelené předměstí, Masarykovo náměstí čp. 1458, PSČ 532 18 IČ: 455 34 306 Zápis v OR: KS v Hradci

Více

Zkrácený výtah z pojistné smlouvy č. 35700 00 000

Zkrácený výtah z pojistné smlouvy č. 35700 00 000 Zkrácený výtah z pojistné smlouvy č. 35700 00 000 Pojistná smlouva na cestovní pojištění je sjednána podle ustanovení zákona č. 37/2004 Sb., o pojistné smlouvě, Všeobecných pojistných podmínek pro cestovní

Více

HALALl, všeobecná pojišťovna, a.s.

HALALl, všeobecná pojišťovna, a.s. Pojistná smlouva o pojištění exponátů výstavy Pojistitel: HALALI, všeobecná pojišťovna, a.s., se sídlem Jungmannova 32/25, 115 25 Praha 1, Registrační číslo:... IČ 60192402, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Smlouvy o běžném účtu pro akce "Areál Ráček" a "Areál Na Zvonici"

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Smlouvy o běžném účtu pro akce Areál Ráček a Areál Na Zvonici MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-174-011-14 ze dne 30.9.2014 Smlouvy o běžném účtu pro akce "Areál Ráček" a "Areál Na Zvonici" Rada městské části 1. schvaluje 1.1. Smlouvu o běžném

Více

INFORMACE K POJIŠTĚNÍ PLATEBNÍCH KARET

INFORMACE K POJIŠTĚNÍ PLATEBNÍCH KARET INFORMACE K POJIŠTĚNÍ PLATEBNÍCH KARET B I. Úvodní ustanovení 1. Tyto informace jsou určeny držitelům debetních nebo kreditních karet (pro všechny typy karet je v těchto informacích dále použit souhrnný

Více

Dodatek č. 4. k Rámcové pojistné smlouvě č. 8601750250. Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group. Česká stomatologická komora

Dodatek č. 4. k Rámcové pojistné smlouvě č. 8601750250. Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group. Česká stomatologická komora Dodatek č. 4 k Rámcové pojistné smlouvě č. 8601750250 Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se sídlem Templová 747, 110 01 Praha 1, Česká republika zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Pojistná smlouva č

Pojistná smlouva č Pojistná smlouva č. 8070430215 Smluvní strany: ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB se sídlem Masarykovo náměstí 1458, Zelené Předměstí 530 02 Pardubice, Česká republika IČO: 45534306, DIČ: CZ699000761

Více

Pojistná smlouva skupinového úrazového pojištění k ČSOB Dětským kontům

Pojistná smlouva skupinového úrazového pojištění k ČSOB Dětským kontům Pojistná smlouva skupinového úrazového pojištění k ČSOB Dětským kontům Obchodní firma: ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB Právní forma: akciová společnost Sídlo: Pardubice, Zelené předměstí, Masarykovo

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Příloha č. 2. Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2017 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

POJISTNÉ PODMÍNKY PRO POJIŠTĚNÍ ZNEUŽITÍ PLATEBNÍ KARTY PŘI JEJÍ ZTRÁTĚ NEBO ODCIZENÍ PRO KLIENTY ČESKÉ SPOŘITELNY, A.S.

POJISTNÉ PODMÍNKY PRO POJIŠTĚNÍ ZNEUŽITÍ PLATEBNÍ KARTY PŘI JEJÍ ZTRÁTĚ NEBO ODCIZENÍ PRO KLIENTY ČESKÉ SPOŘITELNY, A.S. CS 1-7758 POJISTNÉ PODMÍNKY PRO POJIŠTĚNÍ ZNEUŽITÍ PLATEBNÍ KARTY PŘI JEJÍ ZTRÁTĚ NEBO ODCIZENÍ PRO KLIENTY ČESKÉ SPOŘITELNY, A.S. AIG EUROPE, S. A., pobočka pro Českou republiku oddělení likvidace škod

Více

Obec Hrádek, Hrádek u Znojma

Obec Hrádek, Hrádek u Znojma VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Hrádek číslo: (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů) mezi: Poskytovatelem dotace: Obcí

Více

SMLOUVA O DÍLO. Účastníci smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. Účastníci smlouvy: SMLOUVA O DÍLO Účastníci smlouvy: Hvězdárna a planetárium Brno, příspěvková organizace se sídlem Kraví hora 2, 616 00 Brno, IČ 00101443, zapsaná v obchod. rejstříku u Kraj. soudu v Brně, oddíl Pr, vložka

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:.

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:. Příloha č. 2 Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2018 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky. Závazný vzor návrhu smlouvy. Přeprava osob, Mariánské Lázně

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky. Závazný vzor návrhu smlouvy. Přeprava osob, Mariánské Lázně Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Závazný vzor návrhu smlouvy Č.j. ZSM-78/OVZ-2016 Přeprava osob, Mariánské Lázně ZAŘÍZENÍ SLUŽEB PRO MINISTERSTVO VNITRA STÁTNÍ PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 1 SMLOUVA o poskytování

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

DODATEK č.3. k pojistné smlouvě č (dále také jen,,pojistná smlouva )

DODATEK č.3. k pojistné smlouvě č (dále také jen,,pojistná smlouva ) DODATEK č.3 ( dále jen,,prolongační dodatek ) k pojistné smlouvě č. 8056417528 (dále také jen,,pojistná smlouva ) Smluvní strany: ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB se sídlem Pardubice, Zelené

Více

Smlouva o spolupráci

Smlouva o spolupráci Smlouva o spolupráci Generali Pojišťovna a.s. Bělehradská 132 120 00 Praha 2 IČ: 61859869 zastoupená Mgr. Simonou Majerovou, manažerem produktu pojištění odpovědnosti za škodu a Ing. Danielem Krupičkou,

Více

Smlouva o poskytování Odlehčovací služby Ledax o.p.s.

Smlouva o poskytování Odlehčovací služby Ledax o.p.s. Evidenční číslo smlouvy: Smlouva o poskytování Odlehčovací služby Ledax o.p.s. uzavřená mezi Ledax o.p.s. IČ: 280 68 955 se sídlem Riegrova 51, 370 01 České Budějovice jejímž jménem jedná [Doplnit] (dále

Více

POJIŠTĚNÍ (soukromá) produktová zvýhodnění

POJIŠTĚNÍ (soukromá) produktová zvýhodnění POJIŠTĚNÍ (soukromá) produktová zvýhodnění pojištění majetku a odpovědnosti občanů, pojištění motorových vozidel, cestovní pojištění (metodická pomůcka) Praha 2018 schváleno Představenstvem OSŽ dne 6.2.2018

Více

pojištění nesplnění povinností pojištěného (garanční pojištění) VŠEOBECNÉ POJISTNÉ PODMÍNKY

pojištění nesplnění povinností pojištěného (garanční pojištění) VŠEOBECNÉ POJISTNÉ PODMÍNKY e-bond pojištění nesplnění povinností pojištěného (garanční pojištění) VŠEOBECNÉ POJISTNÉ PODMÍNKY Tyto Všeobecné pojistné podmínky nabývají účinnosti dnem 1.4. 2009 KUPEG úvěrová pojišťovna, a.s. VPP

Více

MĚSTO STARÉ MĚSTO nám. Hrdinů 100, Staré Město

MĚSTO STARÉ MĚSTO nám. Hrdinů 100, Staré Město MĚSTO STARÉ MĚSTO nám. Hrdinů 100, 686 03 Staré Město Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu města Staré Město č. 36/2016 uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní

Více

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB)

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) 2018/./OSM.DOBCH Uživatel: Městská část Praha 8 se sídlem: Zenklova 1/35, 180 48 Praha 8 Libeň IČ: 00063797 DIČ: CZ00063797 bankovní spojení: Česká spořitelna, a. s.,

Více

Pojistná smlouva č. 10203-8

Pojistná smlouva č. 10203-8 Pojistná smlouva č. 10203-8 Smluvní strany: Generali Pojišťovna a.s. sídlo: Bělehradská 132, 120 84 Praha 2 IČ: 61859869 zapsaná: v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. B 2866 v

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště Příloha důvodové právy č. 8c MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu/fondu.. města Uherské Hradiště č... uzavřená

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY. uzavřená mezi

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY. uzavřená mezi Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY uzavřená mezi Ledax o.p.s. IČ: 280 68 955 se sídlem Riegrova 51, České Budějovice PSČ 370 01 jejímž jménem jedná [Doplnit] (dále jen Poskytovatel

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi:

RÁMCOVÁ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: RÁMCOVÁ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: RONDA FINANCE a.s. se sídlem Výtvarná 1023/4, Ruzyně, 161 00 Praha 6 IČ: 06286721 DIČ: CZ206286721 zapsanou v obchodním rejstříku u Městského

Více

SMLOUVA č.:... o poskytování a úhradě zdravotní péče (doprava zemřelých pojištěnců k pitvě a z pitvy) Článek I. Smluvní strany

SMLOUVA č.:... o poskytování a úhradě zdravotní péče (doprava zemřelých pojištěnců k pitvě a z pitvy) Článek I. Smluvní strany SMLOUVA č.:... o poskytování a úhradě zdravotní péče (doprava zemřelých pojištěnců k pitvě a z pitvy) Článek I. Smluvní strany Pohřební služba:...., jejímž jménem jedná:, funkce:..., se sídlem: obec, ulice

Více

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Evidenční číslo: Kupní smlouva dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany RPG Byty, s.r.o. Ostrava Moravská Ostrava, Gregorova 2582/3, PSČ 701

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Dodatek č. 1 k pojistné smlouvě č sjednaný mezi smluvními stranami. Slavia pojišťovna a.s.

Dodatek č. 1 k pojistné smlouvě č sjednaný mezi smluvními stranami. Slavia pojišťovna a.s. HOto/lP-kurv SLAVIA ------------POJIŠŤOVNA Dodatek č. 1 k pojistné smlouvě č. 5900019748 sjednaný mezi smluvními stranami se sídlem Praha 1, Revoluční 1/655, PSČ: 110 00, Česká republika IČ: 601 97 501

Více

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA O CESTOVNÍM POJIŠTĚNÍ Č. 1360500110

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA O CESTOVNÍM POJIŠTĚNÍ Č. 1360500110 RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA O CESTOVNÍM POJIŠTĚNÍ Č. 1360500110 UNIQA pojišťovna, a.s. Evropská 136, 160 12 Praha 6 IČ: 492 40 480 Registrována u rejstříkového soudu v Praze, oddíl B, č. vložky 2012 kterou

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi:

RÁMCOVÁ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: RÁMCOVÁ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: Citfin Finanční trhy, a.s. se sídlem Praha 5, Radlická 751/113e, PSČ: 158 00 IČ: 25079069 DIČ: CZ25079069 zapsanou v obchodním rejstříku

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Poskytovatel: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Smlouva č. Sociální služby Karviná, příspěvková organizace Sokolovská 1761, 735 06 Karviná - Nové Město IČO: 709 97 136 zastoupený ředitelkou Mgr.

Více

Dodatek č. 1 k rámcové smlouvě č. 29 P 30

Dodatek č. 1 k rámcové smlouvě č. 29 P 30 Dodatek č. 1 k rámcové smlouvě č. 29 P 30 Generali Pojišťovna a.s. Bělehradská 132 120 84 Praha 2 Česká republika IČO: 61859869 zastoupená Mgr. Simonou Majerovou, produktovým manažerem seniorem, Pojištění

Více

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb Smluvní strany Poskytovatel : Sky club Brumlovka s.r.o. se sídlem : Vyskočilova 2, Praha 4, PSČ 140 00 korespondenční adresa : Na Příkopě 25, Praha 1, PSČ 110 00 DIČ : CZ47120479 Zapsaný : v OR vedeném

Více

ŽÁDOST O PROVEDENÍ ZMĚNY POJISTNÉ SMLOUVY Životní pojištění

ŽÁDOST O PROVEDENÍ ZMĚNY POJISTNÉ SMLOUVY Životní pojištění ŽÁDOST O PROVEDENÍ ZMĚNY POJISTNÉ SMLOUVY Životní pojištění Změnu proveďte k datu splatnosti 1 ) Pojistitel: Česká pojišťovna a.s. Spálená 75/16 113 04 Praha 1 Česká republika IČ: 45272956 zapsaná v Obchodním

Více

Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene

Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene Název smlouvy: XY stavba Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust. 50a zákona č. 40/1964 Sb., Občanského zákoníku v platném znění

Více

Rodinná školička U veselé mašinky

Rodinná školička U veselé mašinky SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ MIMOŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ A PÉČE O DÍTĚ uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Smluvní strany 1. Společnost Rodinná školička U veselé

Více

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA / Pojistka č. MOB 1/2013

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA / Pojistka č. MOB 1/2013 RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA / Pojistka č. MOB 1/2013 Smlouvu uzavírají společnosti: Česká spořitelna, a. s. se sídlem: Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ 140 00 IČ: 452 44 782 zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018

Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018 Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, a dále podle části páté zákona č.

Více

SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Smlouva č.: xx/xxxx * * * VZOR * * * SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Poskytovatel: Pečovatelská služba Trutnov

Více