O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj"

Transkript

1 usnesení č.5 zasedání Z a s t u p i t e l s t v a obce H a b a r t i c e (ZO) Počet přítomných členů jednání ZO při zahájení : 9, omluven : 0 (celkový počet členů ZO ke dni jednání 9 ) Zastupitelstvo obce Habartice dne 16.června 2011 ( v 17:00 hodin ) na svém řádném veřejném zasedání projednalo předložené záležitosti a přijalo k nim tato usnesení: Zasedání Zastupitelstva obce Habartice řídil starosta obce pan Fr.Kryšpín. PROGRAM pořad jednání : předkladatel: 1) - Kontrola usnesení 4.zasedání ZO z dubna místostarosta 2) - Zpráva z kontroly účelnosti čerpání fin. škola aj.. výbory ZO 3) - Hospodaření obce k 5/ rozpočtové úpravy.. Knigová, starosta 4) - Akceschopnost hasičů... zást.sdh 5) - FVS záměry 2011/2015,? fin. spoluúčast obce. starosta 6) - Fin.úřad ČR zpráva o daňové kontrole u dotace CzechPOINT.. starosta 7) - Další doklady k podnikatelskému záměru na p.p.č. 524/1.. investor? 8) - Zveřejnění žádosti na odkoupení části pozemku č.88/1. starosta 9) - Info. o výsledku konkursu na ředitele ŽS a MŠ Habartice. starosta Diskuse a hlasování ke každému bodu. Diskuse mimo bodů jednání. ověřovatelé: Beran Arnošt, Fejfar Miroslav, orig zápis : Knigová Marcela program zasedání schváleno 9mi hlasy 1. Kontrola usnesení 4. zasedání ZO ze dne Jan Velzel ZO vyslechlo plnění usnesení před dubnem 2011 a plnění usnesení 4. zasedání ZO. Konstatovalo, že většina usnesení je splněna, některé body přechází k dalšímu jednání do tohoto zasedání Kontrola byla přijata bez výhrad 2. usn.č. 31/06/2011 zpráva z kontroly účelnosti čerpání financí... výbory / Knigová a) M. Knigová seznámila přítomné s provedenou finanční kontrolou v základní škole, která byla zaměřena na účelnost vynakládaných fin.prostředků, vč. použití zůstatku školy z r Kontrole byli přítomni zástupci výborů ZO, školy, účetní školy a zástupce OÚ. Kontrola neshledala závad. b) Dále byl přednesen výsledek kontroly u TJ na použití finanční dotace ve výši 2.000,-Kč na sálovou kopanou. Kontrola byla provedena za přítomnosti čl. výborů ZO. Dotace byla naplněna bez výhrad c) ZO vzalo na vědomí použití dotace pro SDH a SPOZ Masopust, MDD. Kontrola proběhla za účasti zodpovědných osob sdružení, čl. výborů ZO a OÚ. Nedošlo k vyčerpání prostředků o 3.000,- Kč. Tyto zůstávají v rozpočtu obce.

2 3. usn.č.32/06/2011 Hospodaření obce, úpravy rozpočtu aj, Knig. /starosta a) hospodaření obce k O B E C H A B A R T I C E/ LIBEREC Rozpočet 2011 skutečnost ČÁST PŘIJMOVÁ v tis. Kč úč.znak parag. položka název příjmové položky položky rozpočet DANĚ 4121 neinv.nákl.černousy nerozp. 18 Pertoltice nerozp. 6,8 a POPLATKY daně 1111 ze závislé činnosti , z podnikání 27 16, fyz.z kapitál.výnosů 55 27, od právnický osob , část DPH , z nemovitosti 200 8,1 poplatky 1337 za odvoz odpadů , ze psů z veřej.prostranství , za VHP-místní popl výtěžek VHP správní poplatky 210,9 3, nájmy z bytů , zateplení -hasiči popl.pohřebnictví 3 2, za tříděný odpad 13 3, pronájem pozemků 57 36, nebytových prostor org tělocvičny příjmy z bank.úroků 7 0, dividendy z akcií sankční platby x pojist.náhrady x nahodilé příjmy 45 5, prodej pozemků prodej nemovitostí vlastní příjmy celkem 3995,9 1897,5 Účelové dotace 4112 výkon státní správy 103,30 26, vyrovnávací dot. ZŠ 87,5 53 UZ dotace sčítání LDB 2,8 2,8 UZ dotace z ÚP 156,6 232 od SOLK dotace na povod dotace šatna SDH 32, dotace šatna SDH 131,3 PŘÍJMY CELKE M 4446,1 2475,9 zůstatky roku 2010 vyrovnán schodek ,5 812,5 část , ,3 6597,9 4627,7

3 Sumář VÝDAJŮ 2011 název rozpočet úprava skut.05 silnice,mk Kč doprav.obslužnost Kč školství Kč kultura,spoz Kč záj.činnost Kč bytové hospod Kč veřejné osvětlení Kč pohřebnictví Kč sběr a svoz odpadů Kč veřej.plochy Kč hasiči Kč místní zastup Kč místní správa Kč volby pokladna daně na FÚ Kč vratka dotace z 2010 SLDB celkem Kč Většina akcí začíná ke konci června. byty, okna, komunikace- kanalizace aj. Hospodaření obce k 5/2011 schváleno 9ti hlasy b) Rozpočtové opatření k 6/2011 neplánované = VPP, neinv.náklady za žáky, SZIF dotace, vratka sčítání, za děti do ZŠ Fr. 1) - V celkový příjmech a výdajích ve výši ,-Kč. 2) - Dále schvaluje opravu rozpočtu ve výdajích položek ve výši 5.381,-Kč, kterou se nemění výše výdajů. Odst.1) a 2) tvoří podrobnou přílohu usnesení. Rozpočtová opatření 6/2011 schválena 9ti hlasy d e t a i l n ě N u t n é ú p r a v y podle potřeb se dotýkají : - nákupu a položení asfaltových recyklátů, pronájem nakladače a rezervy položky, - větší opravy techniky traktor na Uč.středisku Fr., - rezervy na nutné opravy dalších bytů, - oprava a úpravy v hasičské zbrojnici, +++ opravy rozpočtu.. jen vnitřní položky a bod b1) Akce a dotace,. - Příkopy, překopy a sjezdy po povodni - dokončeno. - Opravy komunikací je uzavřena smlouva s fi.silkom, Frýdlant konec července Opravy bytů v čp okna jsou uzavřeny smlouvy podle nabídek a výběru etapa rekonstrukce OÚ, fi. Adapto, prozatím není předložen soupis prací. - Střecha SDH + věž, neuzavřen výběr firem, prozatím je předloženo 6 nabídek. - Koupaliště - akce plánována na konec června / července svépomocí. - Vyčištění Račího potoka - postupně svépomocí. - Změna oplocení pískovny - postupně svépomocí. - Přelajnování parkoviště - v následném období. - Povodí Labe - proběhlo jednání na ředitelství, je ochotno rozšířit koryto, starosta Zawidówa se pokouší zajistit finance na úpravy na polské straně. - Has.cisterna je opravena a má TP motor má snížený výkon.

4 Úspory bez projevu na financích ::: úspora - záchrana baterie traktoru práce starosta 6.000,- - jiný autoelektrikář na elektro instalaci Traktor (25) ,- - zateplení zbrojnice ,- - oprava sítí dět.hřiště stol.tenis 1.600,- - PD zpráva povodňové hlášení /mikroreg.invest./ ,- - oprava valníku svépomocí doma ,- - cesta Hanzl ( měla stát cca ,-) ,- - na recyklátu neplaceně 192 t + 3t balené ,- - vlastní drobné opravy škola schody, tělocvična dlažba 600, ,- Úspory a příjmy finanční : Kč - SZIF šatna dotace Kč - B.Nový zaměstnaný 2 měsíce přes Úř.práce Kč úspora 2 byty v čp. 122 /celkem úspory ,- až ,- Kč / Zápory : daňová kontrola FÚ 1.720,- vrácení Kč pokuta -- viz dále. 4. usn.č.33/06/2011 Akceschopnost hasičů M.Polák, J.Bouček a) Starosta SDH a prozatímní velitel ZJ SDH informovali ZO o postupném doplňování zásahové jednotky. Někteří členové musí absolvovat školení a kurzy. Jednotka má již dnes dostatečný počet členů. Věc projednána bez výhrad, převzat seznam členů ZJ. b) ZO zároveň souhlasí s převodem nové elektrocentrály HERON z inventáře OÚ do inventáře SDH. Správu ponese ZJ SDH. V případě nutnosti zařízení využije i OÚ.. 5. usn.č.34/06/2011 FVS záměry 2011/2015, fin. spoluúčast obce starosta ZO znovu projednalo Koncept podnikatelského záměru FVS pro roky dle výkazů FVS z prosince 2010, výsledků hospodaření FVS za r. 2010, podkladů z dubna 2011,předložené analýzy a zprávy pro Valnou hromadu FVS ze dne a konstatuje k záměru ve výši Kč, bez navýšení o úvěry, které jsou plánovány na 25 let : a) Vzhledem ke skutečnosti neustálých ztrát společnosti, snižování výroby vody a nepoměrné výše prodané vody, vč. stejných snížení a ztrát na odpadní vodě, předpokládaných investičních záměrů, které jsou plánovány mimo obec Habartice, prohlašuje ZO Habartice, že se na této akci nebude finančně podílet ani v přepočtu na díly akcionářů, ani v přepočtu na obyvatele a neponese za případné úvěry žádné zástavy. Vidí investici, několikrát přesahující celkový majetek FVS, za neekonomickou a ztrátovou s tvrdým dopadem na značné zvýšení cen vodného a stočného na obyvatelstvo výběžku. Mimo to je FVS příliš malou společností na tak velký záměr s bankovním krytím malými obcemi u kterých by došlo okamžitě k předlužení.. Z těchto důvodů doporučuje : ponechat v platnosti původní usnesení FVS, jako východisko ze současného stavu a to o fúzi společnosti s jiným silným partnerem tak, aby dopad nutné investice měl co nejmenší dopad na obyvatele. b) Zůstává členem dozorčí rady a sboru zástupců. Nesouhlasí se změnou podílů hlasovacích práv. Základní podíl na majetku FVS by měl zůstat u všech shodný. Vyšší podíl, nad základ, by mělo získat město, nebo obec, které vloží do případného záměru další finance.

5 c) V případě, že bude Sborem zástupců FVS vyvíjen značný tlak na obec k odstoupení, tato nabídne v prvé fázi společníkům FVS prodej svého podílu akcií na jméno, to je 63 ks á ,-Kč a obec se sama stane jen odběratelem. V případě nezájmu nabídne akcie k odkoupení komukoli jinému. O prodeji akcií bude ZO případně jednat znovu. Schváleno a), b), c) 9ti hlasy 6. usn.č.35/06/2011 Fin.úřad ČR zpráva o výsledku daňové kontroly. star. ZO vyslechlo a projednalo předložený protokol čj /11/ daňové kontroly Fin.úřadu Liberec na dotaci MV registrační číslo CZ.1.06/2.1.00/ , typ.projektu MV CzechPOINT, vč. závěrečné zprávy. Obec vrací, pro překročení termínu akce, Kč, zároveň podle platebního výměru ze dne je obci vyměřeno penále ve výši Kč. Obě částky jsou řádně uhrazeny. Tímto je příznivěji splněno i usnesení ZO 17/02/2011 ze dne Projednáno bez výhrad 7. usn.č.36/06/2011 Spalovna- pyrolýza na p.p.č.524/1 k.ú. Habartice II... ZO vzalo na vědomí pouze další předložené doklady, které měly jasně upřesnit investorský záměr na pozemku č.524/1 k.ú. Habartice [ viz. usn.zo č.30/04/2011 ]. Tyto doklady však zásadně neposkytují jiné informace, které by obci přinesly seriózní a závazné podklady. Budoucí investor není znám, neomluvil se a ani se nedostavil k jednání. Ve věci vystupoval pouze nepravomocný zástupce vlastníka pozemku. Celé jednání budí dojem značné nepřipravenosti, nerozhodného záměru, nejasných technologií. ZO věc společně a znovu projednalo a rozhodlo takto : - Obec Habartice nevydá své závazné stanovisko, proti nedostatečným dokladům. - Obec Habartice nevydá pro stejný důvod souhlas k budoucímu připojení zařízení k rozvodům fi.čez, a.s. - Obec Habartice nemá zájem o podobnou stavbu na svém území a s takovou nesouhlasí. 8. usn.č.37/06/2011 Zveřejnění žádost o odprodej části p.p.č.88/1 k.ú. Habartice. starosta ZO ve věci rozhodnutí o zveřejnění / nezveřejnění záměru obce - k předložené žádosti o odkoupení části pozemku č.88/1 cca m 2 (var.ii.) k.ú. Habartice u bytové jednotky čp.224 stanovilo takto : žadatelé předloží písemný souhlas vlastníků b.j. čp.223 a 224, že proti prodeji nemají námitek a poté může být ve věci pokračováno. bez hlasování 9. Informace o výsledku konkursního řízení na ředitele ZŠ a MŠ Habartice. star. ZO vyslechlo informaci, že konkursní komise vybrala a doporučila na ředitele ZŠ a MŠ Habartice,p.o. - od uchazečku Mgr.Alenu Žamberovou, znalou problematiky a chodu zdejší školy. Informace byla přijata, další postup stanoví zákon

6 Diskuse mimo bodů jednání nebyla V Habarticích dne 16.června 2011 konec zasedání v 19:15 hod. podpis raz.obce podpis.... Jan V e l z e l místostarosta obce František K r y š p í n starosta obce ověřil: : Arn.Beran, Mir.Fejfar orig. ruč. zápisu: Marcela Knigová na vědomí: aa.obec archiv přílohy: části založeny, části k dalšímu zpracování

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj usnesení č.8 zasedání Z a s t u p i t e l s t v a obce H a b a r t i c e (ZO) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Počet přítomných

Více

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj usnesení č.22 zasedání Z a s t u p i t e l s t v a obce H a b a r t i c e (ZO) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Počet přítomných

Více

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj usnesení č.21 zasedání Z a s t u p i t e l s t v a obce H a b a r t i c e (ZO) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Počet přítomných

Více

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj 1 usnesení č. 7 zasedání Z a s t u p i t e l s t v a obce H a b a r t i c e (ZO) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Počet přítomných

Více

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj usnesení č.13 zasedání Z a s t u p i t e l s t v a obce H a b a r t i c e (ZO) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Počet přítomných

Více

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj usnesení č.16 zasedání Z a s t u p i t e l s t v a obce H a b a r t i c e (ZO) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Počet přítomných

Více

O B E C H a b a r t i c e - Liberecký kraj

O B E C H a b a r t i c e - Liberecký kraj usnesení č. 13 zasedání Z a s t u p i t e l s t v a obce H a b a r t i c e (ZO) Počet přítomných členů jednání ZO při jednání: 8 oml.: 1 Bc. Lukáš Vocásek (celkový počet členů ZO ke dni jednání 8) Zastupitelstvo

Více

O B E C H a b a r t i c e - Liberecký kraj

O B E C H a b a r t i c e - Liberecký kraj usnesení č. 11 zasedání Z a s t u p i t e l s t v a obce H a b a r t i c e (ZO) Počet přítomných členů jednání ZO při jednání: 8 oml.: 1 pan Bc. Lukáš Vocásek (celkový počet členů ZO ke dni jednání 9)

Více

Obec Heřmanice Heřmanice 2, Frýdlant. Zápis č. 7/2015 Ze zasedání zastupitelstva obce dne

Obec Heřmanice Heřmanice 2, Frýdlant. Zápis č. 7/2015 Ze zasedání zastupitelstva obce dne Obec Heřmanice Heřmanice 2, 464 01 Frýdlant Zápis č. 7/2015 Ze zasedání zastupitelstva obce dne 14. 12. 2015 Přítomní členové OZ: Vladimír Stříbrný, Iva Andrová, Taťána Maršounová, Josef Zadák, Roman Šimek

Více

Obec Hrušky. Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013. MD D Text 3 180 000,00 Kč

Obec Hrušky. Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013. MD D Text 3 180 000,00 Kč Obec Hrušky Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013 Příjmová část: Paragraf Položka Org. ÚZ 1111 1112 1113 1121 1211 1337 1341 1343 1345 1351 1355 1361 1511 1012 2119 3117 3314 3341 4121 735 MD D

Více

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 22. května 2014 od 15:00 do 15:50 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

Návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2015

Návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2015 Návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2015 Závěrečný účet Obce Vrátkov za rok 2015 je sestaven v souladu s ustanovením 17 zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

Závěrečný účet obce Blešno za rok 2010

Závěrečný účet obce Blešno za rok 2010 Závěrečný účet obce Blešno za rok 2010 (v rozpočtovém hospodaření) finanční vypořádání a finanční situace obce Stav běžného účtu k 31.12 2009 3 088 250,01 Kč Zůstatek k 31.12. 2010 2 344 570,90 Kč Údaje

Více

OBEC ŽIHOBCE - návrh závěrečného účtu vyúčtování hospodaření za rok 2010

OBEC ŽIHOBCE - návrh závěrečného účtu vyúčtování hospodaření za rok 2010 OBEC ŽIHOBCE - návrh závěrečného účtu vyúčtování hospodaření za rok 2010 TEXT 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2017

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2017 , okr. Znojmo za rok 2017 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky: Sídlo účetní jednotky: Vevčice

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení ze 12. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 15.12.2016 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 238/16 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

Usnesení. ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. prosince 2018

Usnesení. ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. prosince 2018 Usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. prosince 2018 Zastupitelstvo města: a) s ch v á l i l o 1) Program dnešního jednání. 2) Návrhovou komisi ve složení: Mgr. Jonáš Bartoš, Petr Nikodem

Více

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj usnesení č.4 zasedání Z a s t u p i t e l s t v a obce H a b a r t i c e (ZO) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Počet přítomných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti konaného dne 27. 1. 2016 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulů. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů

Více

Z á p i s z 4. zasedání Zastupitelstva obce Radětice dne od 19 hod.

Z á p i s z 4. zasedání Zastupitelstva obce Radětice dne od 19 hod. Z á p i s z 4. zasedání Zastupitelstva obce Radětice dne 2. 3. 2011 od 19 hod. Přítomni: pp. Josef Bálek, Jitka Bálková, Jitka Buraltová, Václav Sklenář, Milan Spilka, Josef Širl Omluven: Marek Ţifčik

Více

Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014

Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014 ( 17 zákona č. 250 / 2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014 ( údaje

Více

Návrh rozpočtu městyse Prosiměřice na rok 2014

Návrh rozpočtu městyse Prosiměřice na rok 2014 HLAVNÍ ČINNOST Daň z příjmu FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 1111 1 990 000 Daň z příjmu FO ze SVČ 1112 40 000 Daň z příjmu fyzických osob vybíraná srážkou 1113 210 000 Daň z příjmu právnických

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Závěrečný účet za rok 2007

Závěrečný účet za rok 2007 Městys Nový Hrádek, Náměstí 28 549 22 Nový Hrádek IČ 00272884 Závěrečný účet za rok 2007 Vyvěšeno od Schváleno Usnesením ZM Nový Hrádek dne Rozbor hospodaření Městyse Nový Hrádek za rok 2007 v Kč Název

Více

Město Zdice Stránka 1. Město Zdice Rozpočet na rok 2015 Položka Rozpočet 2015

Město Zdice Stránka 1. Město Zdice Rozpočet na rok 2015 Položka Rozpočet 2015 Město Zdice Stránka 1 Město Zdice Rozpočet na rok 2015 Položka Rozpočet 2015 Příjmy 77 434 369,00 Kč Neinvestiční dotace ze SR - st. Správa 2 304 100,00 Kč Dotace SK - Mateřská škola 6 000 000,00 Kč Dotace

Více

Závěrečný účet města Hrušovany nad Jevišovkou za rok 2006

Závěrečný účet města Hrušovany nad Jevišovkou za rok 2006 Závěrečný účet města Hrušovany nad Jevišovkou za rok 2006 V souladu s ust. 84 odst. 2 písm. c) zák. č. 128/2000 Sb. o obcích, 17 zák. č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a po projednání

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Rozpočet na rok Navrh rozpočtu městyse na rok Příjmy:

Rozpočet na rok Navrh rozpočtu městyse na rok Příjmy: Rozpočet na rok 2010 Navrh rozpočtu městyse na rok 2010 Příjmy: 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze záv. činnosti 1 500 000 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 200 000 1113 Daň z příjmů fyzických osob

Více

OBEC BANTICE ROZPOČET

OBEC BANTICE ROZPOČET OBEC BANTICE ROZPOČET OBCE BANTICE NA ROK 2015 Zpracoval: Ing. Šprencl Josef - starosta Předkládá: Ing. Šprencl Josef starosta Vyvěšeno dne: 2.4.2015 Sňato dne: Zveřejněno přístupem umožňující dálkový

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/12/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/12/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/12/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 5 Přítomni: Šidlová, Dušek, Maryška, Plaček, Šebela, Niedermertl,

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

Závěrečný účet Obce Malý Bor za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

Závěrečný účet Obce Malý Bor za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Závěrečný účet Obce Malý Bor za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) V závěrečném účtu obce jsou obsaženy údaje plnění rozpočtu

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRCHOSLAVICE ZA ROK návrh

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRCHOSLAVICE ZA ROK návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRCHOSLAVICE ZA ROK 2010 - návrh Údaje o obci: Adresa: Obec Vrchoslavice Vrchoslavice 100 798 27 Němčice nad Hanou Telefonické spojení: Obecní úřad 582 386 081 FAX 582 386 836 e-mailová

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Příjmová část. z toho: daňové příjmy 28.844.406,17 Kč. 5.949.503,41 Kč 4.585.481,50 Kč. kapitálové příjmy. Třída 2 - nedaňové příjmy

Příjmová část. z toho: daňové příjmy 28.844.406,17 Kč. 5.949.503,41 Kč 4.585.481,50 Kč. kapitálové příjmy. Třída 2 - nedaňové příjmy Závěrečný účet Města Městec Králové za rok 2008 Rozpočet města Městec Králové na rok 2008 byl schválen zastupitelstvem obce dne 30.11.2007. Z roku 2007 byla zahrnuta do rozpočtu částka zůstatku ve výši

Více

ZÁPIS. Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Sukorady schvaluje přednesený program zasedání

ZÁPIS. Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Sukorady schvaluje přednesený program zasedání ZÁPIS Z jednání zastupitelstva obce Sukorady, které se konalo dne 25.6.2018 v kanceláři OÚ v 19:00 hodin Přítomni: Jana Pečová, Jan Strašík, Iva Prokešová, Lenka Vrabcová, Karel Řezáč, František Hrdlička,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 12. 12. 2017 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva. 2. Zapisovatele usnesení Tomáš Hes. 3. Ověřovatele usnesení Miroslav

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 28. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/2/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 28. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/2/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 28. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/2/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Štecher, Niedermertl, Šebela, Židuliaková

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ze 17. zasedání konaném dne 11. srpna 2016 Zastupitelstvo obce projednalo tento program 1. Zahájení 1.1. Schválení návrhu programu zasedání ZO 1.2. Určení zapisovatele

Více

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj

O B E C H a b a r t i c e u Frýdlantu v Čechách Liberecký kraj usnesení č.10 zasedání Z a s t u p i t e l s t v a obce H a b a r t i c e (ZO) ------------------------------------------------------------------------- Počet přítomných členů jednání ZO při zahájení :

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

Obec Ostřešany Obecní úřad Ostřešany

Obec Ostřešany Obecní úřad Ostřešany Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Ostřešany, které se konalo dne 17.12. 2014 v budově OÚ v Ostřešanech. Přítomno : 12 členů zastupitelstva, omluveni paní Havlíčková, pan Drábek a pan Koprivňanský Jednání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 12 hostů

Více

č. 6/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Holetín konané dne 14. prosince 2009

č. 6/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Holetín konané dne 14. prosince 2009 č. 6/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Holetín konané dne 14. prosince 2009 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Splnění úkolů uvedených v usnesení zastupitelstva obce č. 5/2009 Rozpočtová opatření ze

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

přítomni : A. Nováková, L. Kos, L. Böhmová, P. Blažek, J. Franěk, P. Chalupa, L. Seimlová, M. Král, J. Maxa omluven : - nepřítomen : -

přítomni : A. Nováková, L. Kos, L. Böhmová, P. Blažek, J. Franěk, P. Chalupa, L. Seimlová, M. Král, J. Maxa omluven : - nepřítomen : - S o u p i s p ř i j a t ý c h u s n e s e n í z 9. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 7.3.2012 (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Návrh závěrečného účtu obce Těšetice za rok 2010 (v rozpočtovém hospodaření)

Návrh závěrečného účtu obce Těšetice za rok 2010 (v rozpočtovém hospodaření) Návrh závěrečného účtu obce Těšetice za rok 2010 (v rozpočtovém hospodaření) Údaje o organizaci IČO 00637629 Název Obec Těšetice Obec, č.p. Těšetice č.p. 62 PSČ, pošta 671 61 Prosiměřice Kontaktní údaje

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA MNÍŠKU POD BRDY. ( dle 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů )

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA MNÍŠKU POD BRDY. ( dle 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA MNÍŠKU POD BRDY ( dle 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) ZA ROK 2 0 0 9 Zpracovala: Olga Šibřinová Vedoucí finančního

Více

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1.

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

Obec Libavské Údolí čp. 110 L I B A V S K É Ú D O L Í

Obec Libavské Údolí čp. 110 L I B A V S K É Ú D O L Í Obec Libavské Údolí čp. 110 L I B A V S K É Ú D O L Í Marie Zoufalková účetní obce Bc. Petra Gajičová starostka Vyvěšeno dne:11.04.2012 Sňato dne:27.05.2012 1 účet KZ BÚ k 31.12.2011 č.účtu:0862198399/0800

Více

(schválený ve znění předloženého návrhu)

(schválený ve znění předloženého návrhu) Střednědobý výhled rozpočtu města Napajedla na roky 2019-2022 (schválený ve znění předloženého návrhu) Podle 3 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů sestavují územní samosprávné

Více

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 Účetní jednotka: Obec Veselá IČ: 00259195 Sídlo: Veselá č.p.69, 33701 Rokycany Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 ( 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Schválený rozpočet městyse Prosiměřice na rok 2014

Schválený rozpočet městyse Prosiměřice na rok 2014 HLAVNÍ ČINNOST Daň z příjmu FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 1111 1 990 000 Daň z příjmu FO ze SVČ 1112 40 000 Daň z příjmu fyzických osob vybíraná srážkou 1113 210 000 Daň z příjmu právnických

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 25.2. 2015 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Ing. Chochole Milan,

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne od hodin v kanceláři starosty, OÚ Libá.

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne od hodin v kanceláři starosty, OÚ Libá. OBECNÍ Ú ŘAD LIBÁ L I B Á 2 2 0, 3 5 1 3 1, I Č : 0 0 2 5 4 0 3 7, D S : J A P B 3 Z A Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne 11.3. 2016 od 18.00 hodin v kanceláři starosty,

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne 25. 4. 2018 v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 8 Přítomni: Šidlová, Štecher, Šebela, Arafa, Maryška, Plaček,

Více

Závěrečný účet města Vratimova za rok 2013

Závěrečný účet města Vratimova za rok 2013 Závěrečný účet města Vratimova za rok 2013 Město Vratimov hospodařilo v roce 2013 dle schváleného rozpočtu ve výši 128.267.012,- Kč, který byl v průběhu roku dle potřeby upraven na 129.278.243,95 Kč. Příjmy:

Více

Fond na financování sociálních potřeb ve výši 4 % odvodu z objemu hrubých mezd zaměstnanců a uvolněných členů zastupitelstva.

Fond na financování sociálních potřeb ve výši 4 % odvodu z objemu hrubých mezd zaměstnanců a uvolněných členů zastupitelstva. R O Z P O Č E T M Ě S T A H O S T I N N É N A R O K 2016 (v Kč) RO 3 2015 Rozpočet 2016 Třída třída 1 Daňové příjmy 43 776 809,0 55 316 200,0 52 765 000,0 třída 2 Nedaňové příjmy 1 463 336,0 1 734 340,0

Více

Závěrečný účet obce za rok 2010. Schváleno Zastupitelstvem obce dne: 30.6.2011

Závěrečný účet obce za rok 2010. Schváleno Zastupitelstvem obce dne: 30.6.2011 Obec Bantice IČ:00600113 Závěrečný účet obce za rok 2010 Schváleno Zastupitelstvem obce dne: 30.6.2011 Vypracovala: Marie Františová Starosta obce: René Remeš Vyvěšeno: 14.6.2011 Zveřejněno na úřední desce

Více

Upravený rozpočet Obce Dolany na rok 2016 dle rozpočtových opatření č. 4/2016 P Ř Í J M Y vodní hospodářství ,00 Kč z toho: vodné

Upravený rozpočet Obce Dolany na rok 2016 dle rozpočtových opatření č. 4/2016 P Ř Í J M Y vodní hospodářství ,00 Kč z toho: vodné Upravený rozpočet Obce Dolany na rok 2016 dle rozpočtových opatření č. 4/2016 1031 lesní hospodářství P Ř Í J M Y 1 500 000,00 Kč 1 500 000,00 Kč 2119 úhrada z dobývacího prostoru 40 000,00 Kč 40 000,00

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse Přítomni: Ing. Martin Cetkovský, Jaroslav Zoubek, Miroslava Holasová, Ing.

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2016

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2016 Návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2016 Závěrečný účet Obce Vrátkov za rok 2016 je sestaven v souladu s ustanovením 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

U s n e s e n í z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne

U s n e s e n í z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne U s n e s e n í z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 24. 4. 2019 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 3) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného zasedání

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Hřiměždice konané dne 15. 12. 2009 od 19,00hod. v zasedací místnosti OÚ čp.46.

Zasedání Zastupitelstva Obce Hřiměždice konané dne 15. 12. 2009 od 19,00hod. v zasedací místnosti OÚ čp.46. 1 Zasedání Zastupitelstva Obce Hřiměždice konané dne 15. 12. 2009 od 19,00hod. v zasedací místnosti OÚ čp.46. Č.j.7/09 Přítomni: Novák Jiří, Vacek František, Tulach Josef, Vacek Josef, Josef Sedláček,

Více

Závěrečný účet obce Hartvíkovice za rok 2009

Závěrečný účet obce Hartvíkovice za rok 2009 Závěrečný účet obce Hartvíkovice za rok 2009 1) Údaje o rozpočtu příjmů a výdajů Rozpočet obce byl schválen za zasedání zastupitelstva obce dne 25.2.2009 jako vyrovnaný v celkovém objemu 5 526 100 Kč.

Více

MĚSTO SLAVONICE, Závěrečný účet za rok 2008 a) Příjmy: třída I. daňové příjmy: 26.668.400,65 II. nedaňové příjmy: 11.432.084,23 kapitálové příjmy 3.785.672,00 přijaté transfery a dotace 11.414.383,07 celkem:

Více

Město Přibyslav. Usnesení zastupitelstva města Přibyslav ze dne

Město Přibyslav. Usnesení zastupitelstva města Přibyslav ze dne Město Přibyslav Usnesení zastupitelstva města Přibyslav ze dne 13. 12. 2017 95/2017 Zastupitelstvo města Přibyslav schvaluje upravený program veřejného zasedání dne 13. 12. 2017. Termín: 13. 12. 2017 Zajistí:

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 24. 2. 2016 Přítomní: R. Kocián, R. Zahradník, Z. Pecháček, V. Mertová, T. Salvet, J. Kománek, K. Ondrašík, R. Turek Omluveni: P. Baron Zasedání

Více

Materiál pro závěrečný účet obce za rok 2008

Materiál pro závěrečný účet obce za rok 2008 Materiál pro závěrečný účet obce za rok 2008 Příjmy obce za rok 2008 Rozpočet Skutečnost ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Daň

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 59. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 13.12.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: Miroslav Břenda, Kateřina Javorská, Martin Bednář, Jiří Dobiáš, Tomáš Kukla, Marie Šedivá

Více

OBEC NEZDENICE, IČO , NEZDENICE 72. Závěrečný účet Obce Nezdenice k Zveřejněn od:

OBEC NEZDENICE, IČO , NEZDENICE 72. Závěrečný účet Obce Nezdenice k Zveřejněn od: OBEC NEZDENICE, IČO 00291161, 687 32 NEZDENICE 72 Závěrečný účet Obce Nezdenice k 31. 12. 2012 Zveřejněn od: 6. 2. 2013.. do: 6. 6. 2013 včetně zveřejnění na elektronické úřední desce. výsledek přezkoumání

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE HEŘMANICE U ODER ZA ROK 2015

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE HEŘMANICE U ODER ZA ROK 2015 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE HEŘMANICE U ODER ZA ROK 2015 (v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů dle 17, ve znění platných předpisů) Údaje o obci: Organizace: Obec Heřmanice

Více

Závěrečný účet Obce Malý Bor za rok 2017 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

Závěrečný účet Obce Malý Bor za rok 2017 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Závěrečný účet Obce Malý Bor za rok 2017 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) V závěrečném účtu obce jsou obsaženy údaje plnění rozpočtu

Více

Návrh závěrečného účtu města Rabí za rok 2012 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů )

Návrh závěrečného účtu města Rabí za rok 2012 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) Návrh závěrečného účtu města Rabí za rok 2012 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) Město Rabí, Rabí 57, 342 01 Sušice Tel.: 376596252, 721974240,

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Maryška, Niedermertl, Arafa, Štecher,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Soběraz Zastupitelstvo obce Soběraz Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne 16.03.2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.11. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Příjm y v tis. Kč. Schválený rozpočet , , , , ,00

Příjm y v tis. Kč. Schválený rozpočet , , , , ,00 ODBOR EKONOM IICKÝ Druhové zatřídění Daňové příjmy Název osob ze závislé činnosti osob ze samostatné činnosti osob z kapitálových výnosů Příjm y v tis. Kč Daň z příjmů právnických osob rozpočet Návrh rozpočtu

Více

Zápis č. 16/2009 z veřejného jednání Zastupitelstva Obce Roztoky, které se konalo dne 14. prosince 2009 v hod v zasedací místnosti OU Roztoky

Zápis č. 16/2009 z veřejného jednání Zastupitelstva Obce Roztoky, které se konalo dne 14. prosince 2009 v hod v zasedací místnosti OU Roztoky Zápis č. 16/2009 z veřejného jednání Zastupitelstva Obce Roztoky, které se konalo dne 14. prosince 2009 v 15.30 hod v zasedací místnosti OU Roztoky Přítomní zastupitelé: Ing. Vl. Melč, R. Texl, L. Egertová,

Více

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne 16. 4. 2007 v Napajedlích Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemků v lokalitě Malina III 2. Schválení výše půjček z Fondu rozvoje bydlení

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 27.11.2018 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 3/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 5.5. 2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 7 členů

Více

Usnesení. ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. září ) Návrhovou komisi ve složení: František Kůs, MUDr. Jiří Choc a Miroslav Vrhel.

Usnesení. ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. září ) Návrhovou komisi ve složení: František Kůs, MUDr. Jiří Choc a Miroslav Vrhel. Usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. září 2018 Zastupitelstvo města: a) s ch v á l i l o 1) Program dnešního jednání. 2) Návrhovou komisi ve složení: František Kůs, MUDr. Jiří Choc a Miroslav

Více

OBEC STÁDLEC 2010 IČ 00252930 Výroční zpráva Závěrečný účet obce za rok 2010

OBEC STÁDLEC 2010 IČ 00252930 Výroční zpráva Závěrečný účet obce za rok 2010 OBEC STÁDLEC 2010 IČ 00252930 Výroční zpráva Závěrečný účet obce za rok 2010 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění ÚDAJE O OBCI K 31.12.2010:

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Štecher, Niedermertl, Šebela, Arafa,

Více

Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018

Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018 Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 1811/94/18 1) schvaluje program 94. schůze rady

Více

Příjmová část. z toho: daňové příjmy 27.528.428,06 Kč. 4.756.989,39 Kč 1.633.856,-- Kč. kapitálové příjmy. Třída 2 - nedaňové příjmy

Příjmová část. z toho: daňové příjmy 27.528.428,06 Kč. 4.756.989,39 Kč 1.633.856,-- Kč. kapitálové příjmy. Třída 2 - nedaňové příjmy Závěrečný účet Města Městec Králové za rok 2007 Rozpočet města Městec Králové na rok 2007 byl schválen zastupitelstvem obce dne 30.11.2006. Z roku 2006 byla zahrnuta do rozpočtu částka zůstatku ve výši

Více

Závěrečný účet obce ----------------------------

Závěrečný účet obce ---------------------------- OBEC Břežany Závěrečný účet obce ---------------------------- Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů zveřejňuje Obec Břežany návrh na závěrečný účet obce za rok

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2016 konaného dne zasedání veřejné ( jednání č. 26)

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2016 konaného dne zasedání veřejné ( jednání č. 26) Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2016 konaného dne 27.5.2016 - zasedání veřejné ( jednání č. 26) -Přítomni: L. Daenemarková, V.Holá, R.Šorsák, M.Žižka = členové Zastupitelstva Obce

Více

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 22. 6. 2017 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více