Rada Jihomoravského kraje 28. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 4 programu:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rada Jihomoravského kraje 28. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 4 programu:"

Transkript

1 Rada Jihomoravského kraje 28. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 4 programu: Zrušení části usnesení a poskytnutí dotací z rozpočtu Jihomoravského kraje (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Projednáno: Materiál nebyl projednán v žádné komisi RJMK. Návrh na usnesení: 1. Rada Jihomoravského kraje v souladu s ustanovením 59 odst. 2 písm. a) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, s c h v a l u j e poskytnutí dotací z rozpočtu Jihomoravského kraje subjektům na účely, ve výších, v termínech čerpání a vyúčtování uvedených v příloze č. zápisu (příloha č. 1 materiálu), za podmínek uvedených ve smlouvě o poskytnutí dotace, která tvoří přílohu č. zápisu (příloha č. 2 materiálu). 2. Rada Jihomoravského kraje v souladu s ustanovením 59 odst. 1 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, d o p o r u č u j e Zastupitelstvu Jihomoravského kraje v souladu s ustanovením 36 odst. 1 písm. c) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, a ) z r u š it část usnesení č. 451/13/Z 6 ze dne , kterým byla schválena dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje subjektu Sdružení Práh, IČ: , na účel Práh podporované bydlení pro osoby s duševním onemocněním, včetně mzdových nákladů a odvodů na sociální a zdravotní pojištění ve výši ,- Kč, b ) s c h v á l i t poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje subjektům na účely, ve výších, v termínech čerpání a vyúčtování uvedených v příloze č. zápisu (příloha č. 3 materiálu), za podmínek uvedených ve smlouvě o poskytnutí dotace, která tvoří přílohu č. zápisu (příloha č. 2 materiálu).

2 K materiálu: Zrušení části usnesení a poskytnutí dotací z rozpočtu Jihomoravského kraje Zpracovala: Vedoucí odboru: Právní garance: Předkládá: Bc. Petra Grycová odbor kancelář hejtmana Mgr. Jan Schlossarek pověřen vedením odboru kancelář hejtmana Mgr. Arnošt Juda právník odboru kancelář hejtmana JUDr. Michal Hašek hejtman Spolupředkládá: Ing. Stanislav Juránek náměstek hejtmana Dotčené odbory: Ing. Ludmila Hrachovinová vedoucí odboru ekonomického Další dotčené odbory:

3 D Ů V O D O V Á Z P R Á V A K bodu č. 1 návrhu usnesení: TS BEAT UP BRNO, o. s., žádá o dotaci na Mistrovství ČR tanečních skupin BEAT STREET. Mistrovství je vyvrcholením tanečních skupin v seriálu soutěží České taneční organizace za účasti více jak dvou tisíc tanečníků a diváků. Tři nejlepší z každé věkové kategorie postupují na mistrovství světa a Evropy. Český svaz chovatelů, okresní organizace Břeclav žádá o dotaci na krajskou jihomoravskou výstavu drobného zvířectva. Budou pořízeny klece, tisk katalogu výstavy, čestné ceny, poháry vítězům, ubytování hostů aj. Celkové výdaje jsou předpokládány ve výši ,- Kč. Komunitní centrum Kampa Praha žádá o dotaci na Páté Malostranské vinobraní-dozvuky horňáckých slavností. Akce se zúčastní několik souborů z Horňácka, které již tradičně přinášejí do Prahy neopakovatelnou atmosféru. AGENTURA LEMAN, s. r. o., Praha žádá o dotaci na 150. výročí založení Sokola a XV. všesokolský slet České obce sokolské. Součást oslav tvoří prezentace Jihomoravského kraje a Krajské organizace ČOS v Brně. Asociace záložních brigád Praha žádá o dotaci na CIOR, CIOMR-NRFC kongres Brno CIOR-mezispojenecká konfederace záložních důstojníků reprezentuje 1,3 milionů záložních důstojníků z 36 zemí v rámci NATO i mimo ni. Hlavní poslání spočívá v podpoře NATO a pomoci při začleňování cílů aliance, udržování styků s vojenskými orgány atd. Brněnský svaz malé kopané Brno žádá o dotaci na 4. ročník turnaje malé kopané dětských domovů Jihomoravského kraje. Jedná se sérii osmi turnajů v obcích a městech na území Jihomoravského kraje. Svaz organizoval již tři ročníky této aktivity vždy s velkým úspěchem i hojnou účastí. Výchovný ústav, střední škola, internát a školní jídelna, Olešnice na Moravě žádá o dotaci na konání Letní olympiády chlapců výchovných ústavů. Jde o mládež, která je umístěna v zařízení pro výkon ústavní a ochranné výchovy z ústavů celé ČR. KČT Kudrna Brno žádá o dotaci na Kudrnovo koulení z Lednice do Brna. Jedná se o 8. ročník ojedinělé akce propagující zdravý pohyb, mikroregion Lednicko-valtický areál, kraj kolem Pálavy i Brno samotné. EUROBABIČKA Jaroměř žádá o dotaci na akci SUPER EUROBABIČKA 2013 České a Slovenské republiky. Do soutěže pro babičky byly nominovány nejlepší z deseti ročníků. SDH Petrovice žádá o dotaci na nákup stejnokrojů pro členy SDH, dresů pro mladé hasiče a opravu karoserie, laku, brzdného systému a elektroinstalace u dopravního vozidla SDH. SDH Petrovice v roce 2014 oslaví 120. výročí svého založení. Bohemia Jazz Fest žádá o dotaci na Mezinárodní hudební festival Bohemia Jazz Fest Součástí festivalu jsou koncerty, které jsou pořádány nejen v Brně, ale i v dalších městech ČR (Praha, Plzeň, Domažlice, Olomouc, Tábor, Prachatice). Vstup na všechny koncerty festivalu je volný.

4 Rodinné centrum Strážnice o. s., žádá o dotaci na projekt Najdi místo pro radost. Tímto projektem zajišťuje občanské sdružení pro veřejnost volnočasové aktivity s pestrou nabídkou činností pro děti a dospělé např. příměstské i turnusové tábory pro děti, výtvarné dílny, sportovní zápolení, kulturní a společenské vyžití. TJ SOKOL Doubravník žádá o dotaci na opravu plechové střechy sokolovny a částečné zateplení venkovní omítky. V roce 2005 získal TJ SOKOL Doubravník budovu č. p. 156 (sokolovna) do svého majetku v havarijním stavu. V období od byly provedeny vnitřní opravy, výměna oken a dveří. V současné době je nutné opravit plechovou střechu a zateplit budovu. IP sport & art žádá o dotaci na honoráře umělců vystupujících na koncertech a workshopech 10. ročníku festivalu španělské hudby Ibérica 2013, který se uskuteční ve dnech od do v Brně, Boskovicích a Praze. IN-LINE Veselí, o. s., žádá o dotaci na 5. ročník Veselského in-line závodu. Závodu se každoročně zúčastní velké množství sportovních nadšenců všech věkových kategorií. V rámci závodu je prováděna osvěta používání ochranných prostředků a prevence úrazů při jízdě na kolečkových bruslích. Sokolská župa Dr. Jindry Vaníčka žádá o dotaci na zajištění oslav 100. výročí vzniku župy. V rámci oslav bude občanské sdružení pořádat slavnostní akademii, na které vystoupí zástupci jednoty s ukázkami své činnosti. Souběžně s akademií bude probíhat výstava. Junák svaz skautů a skutek ČR, středisko Řehoře Mendla Brno žádá o dotaci na vybudování vrtané trubní studny na Tábořišti Studenec za účelem zásobování letních skautských stanových táborů vodou. Ing. Iveta Kumstátová žádá o dotaci na vydání knihy pro děti s názvem Adélka, malá horalka. Kniha bude obsahovat cca 36 menších barevných ilustrací, 11 celostránkových barevných ilustrací a text o celkovém rozsahu 70 stran. Celkové náklady projektu jsou předpokládány ve výši ,- Kč. Slovácká dechová hudba Večerka žádá o dotaci na zajištění celoročního provozu občanského sdružení. Repertoár kapely je zaměřen na celé široké pole významných autorů dechové hudby z Moravy, Slovenska i Čech. Jejím cílem je mimo jiné připomenout posluchačům dnes již téměř zapomenuté skladby tohoto žánru a vrátit dnešní dechové hudbě její dřívější lehkost. TJ Olympia Blansko žádá dotaci na podporu přípravy talentované mládeže v oddílech baseballu a softballu. Cílem projektu je zlepšit sportovní přípravu mládeže, za pomoci moderních pomůcek zkvalitnit práci trenérů a pedagogů a současně zatraktivnit tréninkový proces. Klub českých turistů odbor Vřesovice žádá o dotaci na turistickou akci pro pěší a cyklisty v prostředí Slovácka a Mikroregionu Podchřibí s názvem Vřesovský výšlap Za krásami podzimu. Sportovní klub Kociánka Brno, o. s. žádá o dotaci na celoroční provoz sdružení, které se zabývá sportem a tělovýchovnou činností handicapovaných osob. Jedná se převážně o děti, mládež a dospělé, kteří jsou uživateli Centra Kociánka.

5 AEROBIK CENTRUM BRNO žádá o dotaci na pokrytí nákladů spojených s účastí na Mistrovství světa juniorů ve sportovním aerobiku a FISAF fitness týmech, které se uskuteční v Bělehradu v měsíci říjnu Závodnice sdružení představují výkonnostní špičku v rámci České republiky a svým umístěním na Mistrovství Evropy se nominovaly na Mistrovství světa v Bělehradu. Územní sdružení Českého zahrádkářského svazu Brno-město žádá o dotaci na pořádání výstavy pod názvem Podzimní výstava výpěstků ze zahrad a vinohradů, která se uskuteční v období od do Výstavu spolupořádají Jihomoravské sdružení zahrádkářů a vinařů, vinaři z Brna a také včelaři. Českomoravský odborový svaz pracovníků školství Krajská organizační jednotka Jihomoravský kraj žádá o dotaci na pokrytí nákladů spojených s výjezdním zasedáním Krajské rady odborového svazu pracovníků školství Jihomoravského kraje, jehož tématem bude Dlouhodobý záměr vzdělávání a rozvoj vzdělávací soustavy Jihomoravského kraje K bodu č. 2 a) návrhu usnesení: Odbor kancelář hejtman zpracoval pro 24. schůzi Rady Jihomoravského kraje konanou dne a pro 6. zasedání Zastupitelstva Jihomoravského kraje konané dne materiál s návrhem na schválení poskytnutí dotací z rozpočtu Jihomoravského kraje. Mezi subjekty, kterým bylo poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje Zastupitelstvem Jihomoravského kraje schváleno, bylo zařazeno i Sdružení Práh, se sídlem v Brně, IČ: Sdružení Práh požádalo o dotaci na podporované bydlení pro osoby s duševním onemocněním, jehož posláním je zvyšovat soběstačnost lidí s psychotickým onemocněním ve městě Brně tak, aby mohli samostatně bydlet v přirozeném prostředí. Dotace byla schválena ve výši ,- Kč na účel Práh podporované bydlení pro osoby s duševním onemocněním, včetně mzdových nákladů a odvodů na sociální a zdravotní pojištění. Při zpracování materiálu na 24. schůzi RJMK dne došlo k písařské chybě spočívající v mylně uvedené výši navrhované podpory, když byla uvedena částka ve výši ,- Kč namísto správné částky ve výši ,- Kč. Z tohoto důvodu navrhuje odbor kancelář hejtmana zrušit část usnesení č. 451/13/Z 6, kterým se poskytuje dotace shora uvedenému subjektu a současně navrhuje schválit dotaci tomuto subjektu, jak je uvedeno v příloze č. 3. K bodu č. 2 b) návrhu usnesení: Sdružení Práh požádalo o dotaci na podporované bydlení pro osoby s duševním onemocněním, jehož posláním je zvyšovat soběstačnost lidí s psychotickým onemocněním ve městě Brně tak, aby mohli samostatně bydlet v přirozeném prostředí. TS BEAT UP BRNO, o. s., žádá o dotaci na SDK EUROPE (STREET DANCE KEMP). Jde o největší světovou mezinárodní letní vzdělávací akci, setkání tanečníků z cca 50 zemí světa.

6 Součástí projektu je 300 workshopů světových umělců a vyvrcholením je světová taneční soutěž SDK EUROPE WORLD BATTLE TOUR, na kterou se nominují tanečníci z 12 preselekcí, které se organizují ve 12 státech Evropy i světa. Vysoké učení technické v Brně žádá o dotaci akci The 11 th International Probabilistic Workshop (IPW11). Cílem konference je zprostředkovat setkání vědců, studentů magisterských a doktorských programů brněnských vysokých škol a odborné veřejnosti, přispět k dalšímu rozvoji znalostí v jednotlivých oblastech a současně představit i místo pořádání workshopu, tedy Jihomoravský kraj. Muzeum Blansko, státní příspěvková organizace, žádá o dotaci na vánoční koncert, který se uskuteční již po osmé v blanenském zámku v období vánočních svátků Tento koncert se těší velké oblibě a je každoročně hojně navštěvován. Finanční prostředky budou použity ve výši 2169 tis. Kč z ORJ Ostatní činnosti jinde nezařazené, akce 1119 Pomoc obcím JMK a z ORJ Ostatní činnosti jinde nezařazené, akce 1540 Prezentace a akce JMK ve výši 300 tis. Kč. Příloha č. 1: Seznam žadatelů o veřejnou finanční podporu z rozpočtu Jihomoravského kraje (RJMK) Příloha č. 2: Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje Příloha č. 3: Seznam žadatelů o veřejnou finanční podporu z rozpočtu Jihomoravského kraje (ZJMK)

Rada Jihomoravského kraje 107. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 4 programu:

Rada Jihomoravského kraje 107. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 4 programu: Rada Jihomoravského kraje 107. schůze konaná dne 23. 6. 2015 Materiál k bodu č. 4 programu: Dotace na významné sportovní akce roku 2015 (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Projednáno: Materiál nebyl

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor právní a organizační Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor právní a organizační Žerotínovo náměstí 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor právní a organizační Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Vaše č.j. Naše č.j. Naše SpZn. Vyřizuje/linka Brno JMK /2006 S-JMK52473/ 2006/OPO JUDr. Sychrová/2216 5.5.

Více

Rada Jihomoravského kraje 175. schůze konaná dne

Rada Jihomoravského kraje 175. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 4 programu: Rada Jihomoravského kraje 175. schůze konaná dne 23. 8. 2012 Zrušení zadávacího řízení na veřejnou zakázku Prezentace Jihomoravského kraje v tištěných mediích (důvodová zpráva

Více

Rada Jihomoravského kraje 98. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 101 programu:

Rada Jihomoravského kraje 98. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 101 programu: Rada Jihomoravského kraje 98. schůze konaná dne 9. 4. 2015 Materiál k bodu č. 101 programu: Kapesné pro Branku Petković (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Projednáno: Komise pro meziregionální vztahy

Více

Obecná ustanovení. Priority v grantové oblasti: Kultura

Obecná ustanovení. Priority v grantové oblasti: Kultura Grantové priority pro rok 2012 Obecná ustanovení Tyto Grantové priority stanoví podmínky pro poskytování grantů v jednotlivých oblastech pro rok 2012 v souladu se Zásadami pro poskytování grantů z rozpočtu

Více

ZM_02 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD

ZM_02 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD NÁVRH NA USNESENÍ Datum projednání v PV 12. 04. 2016 Zpracoval Bc. Lenka Švecová, DiS. odbor Datum projednání v RM 18. 04. 2016 finanční Datum projednání v ZM 25. 04. 2016

Více

Rada Jihomoravského kraje 160. schůze konaná dne Přijetí návrhu na uzavření smlouvy na veřejnou zakázku Komunikační kampaň JMK v MHD II

Rada Jihomoravského kraje 160. schůze konaná dne Přijetí návrhu na uzavření smlouvy na veřejnou zakázku Komunikační kampaň JMK v MHD II Rada Jihomoravského kraje 160. schůze konaná dne 19.4.2012 Materiál k bodu č. programu: Přijetí návrhu na uzavření smlouvy na veřejnou zakázku Komunikační kampaň JMK v MHD II (důvodová zpráva je uvnitř

Více

Smlouva o spolupráci s Vládou Republiky Tatarstán (důvodová zpráva je uvnitř materiálu)

Smlouva o spolupráci s Vládou Republiky Tatarstán (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Materiál k bodu č. 3 programu: Rada Jihomoravského kraje 74. schůze konaná dne 25. 9. 2014 Smlouva o spolupráci s Vládou Republiky Tatarstán (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Návrh na usnesení: Rada

Více

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace.

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace. Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2019 Rozpočet 2019 1 640 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 640 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

Rada Jihomoravského kraje 18. schůze konaná dne

Rada Jihomoravského kraje 18. schůze konaná dne Materiál k bodu č. Rada Jihomoravského kraje 18. schůze konaná dne 2.5.2013 programu: Zajištění 4. a 5. tranše úvěru od EIB úrokovým swapem (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Návrh na usnesení: Rada

Více

DVČ-006/19 KYNOLOGICKÝ SPOLEK PŘEROV

DVČ-006/19 KYNOLOGICKÝ SPOLEK PŘEROV DVČ-005/19 Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Přerov Ano U Rybníka 1034/13, Přerov I-Město, 750 02 Přerov IČ: 18050387 Celoroční volnočasové aktivity dětí, mládeže a dospělých 30 000 27 000

Více

7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE

7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 28.08.2012 Bod pořadu jednání: 39. Název : Hry VI. letní olympiády dětí a mládeže 2013 účast reprezentace Libereckého kraje Důvod předložení: usnesení č.

Více

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice GRAND FINÁLE MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016 2016 CZECH DANCE MASTERS JARO 2016 je taneční tour 16 soutěží tanečních formací po celé ČR (23 soutěžních dní, 15

Více

íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2017 Rozpočet 2017 1 140 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 140 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př 1 TJ Cement 2 SK Hranice, z.s. Oddíl kopané

Více

Název bodu programu. Návrh na usnesení

Název bodu programu. Návrh na usnesení 5. Město V Třešti dne 11. 2. 2015 Městský úřad Zastupitelstvo města 4. zasedání dne 23. 2. 2015 bodu programu Schválení příspěvku pro TJ Slavoj z Grantového programu města 2015 Návrh na usnesení Zastupitelstvo

Více

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu)

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Zastupitelstvo Jihomoravského kraje 23. zasedání konané dne 17. prosince 2015 Materiál k bodu č. 5 programu: Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Návrh na usnesení:

Více

Rada Jihomoravského kraje. schůze konaná dne

Rada Jihomoravského kraje. schůze konaná dne Materiál k bodu č. Rada Jihomoravského kraje. schůze konaná dne 18.6.2015 programu: Významná veřejná zakázka SÚS JMK III/39613 křiž. Pasohlávky Drnholec Návrh na usnesení: (důvodová zpráva je uvnitř materiálu)

Více

Dotace v rámci dotačního programu (DP) města Hradec nad Moravicí 2016

Dotace v rámci dotačního programu (DP) města Hradec nad Moravicí 2016 Dotace v rámci dotačního programu (DP) města Hradec nad Oblast podpory Číslo oblasti podpory Dotační programy Maximální výše dotace v jednotlivém případě v Kč SPORT 1.1. Celoroční či systematická sportovní

Více

Rada Jihomoravského kraje 175. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 65 programu:

Rada Jihomoravského kraje 175. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 65 programu: Rada Jihomoravského kraje 175. schůze konaná dne 23.8.2012 Materiál k bodu č. 65 programu: Dotace na hospodaření v lesích (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Projednáno: Komise venkova, zemědělství a

Více

Rada Jihomoravského kraje 10. schůze konaná dne

Rada Jihomoravského kraje 10. schůze konaná dne Obsahuje osobní údaje Materiál k bodu č. Rada Jihomoravského kraje 10. schůze konaná dne 17. 2. 2017 programu: Dotace Panelu nestátních neziskových organizací Jihomoravského kraje (důvodová zpráva je uvnitř

Více

Město Moravská Třebová. Usnesení

Město Moravská Třebová. Usnesení Usnesení 1 z 10. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v úterý 19.03.2019 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: nám. T. G. Masaryka č.o. 29 Rada města schvaluje: 329/R/190319: předložený

Více

PLÁN ROZVOJE SPORTU. Město VESELÍ NAD MORAVOU

PLÁN ROZVOJE SPORTU. Město VESELÍ NAD MORAVOU PLÁN ROZVOJE SPORTU Město VESELÍ NAD MORAVOU PROSINEC 2018 OBSAH Základní údaje o obci.. str. 3 Aktuální stav v oblasti sportu.str. 4 Sportovní kluby ve Veselí nad Moravou..str. 9 Financování sportu z

Více

U s n e s e n í. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Zlatých Hor konaného dne 25. února 2019

U s n e s e n í. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Zlatých Hor konaného dne 25. února 2019 31 - Zastupitelstvo města Zlatých Hor U s n e s e n í ze 4. zasedání Zastupitelstva města Zlatých Hor konaného dne 25. února 2019 schválilo záměr na převod pozemků p. č. 2797/2 a 2798 v k. ú. Zlaté Hory

Více

Usnesení 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 26.02.2018 čís. 1909/RMObM-Svi/1418/32-1913/RMObM-Svi/1418/32 Ing. Helena Wieluchová Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/7 Přehled usnesení rady

Více

Jihomoravský kraj Odbor právní a organizační Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Odbor právní a organizační Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Odbor právní a organizační Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Čj. SpZn. Vyřizuje/linka Brno JMK 147624/2006 S-JMK 147624/2006 OPO Mgr. Krejčí/541658855

Více

8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE

8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 27.09.2016 Bod pořadu jednání: 48. Název : Změna rozpočtu - rozpočtové opatření č. 291/16 úprava kapitol 914 04 působnosti a 917 04 - transfery odboru školství,

Více

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne 23.3.2016 126/13/16 135/13/16 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník 1. místostarosta 126/13/16 M. č. 0 s c h v a l u j e program

Více

Z Á P I S č. 13/2019

Z Á P I S č. 13/2019 Z Á P I S č. 13/2019 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 17. 7. 2019 Přítomni: Ing. Pavel Bartoš, MBA, Lukáš Reichel, Doc. Ing. Vít Penížek, Ph.D., Ing. Petr Kosík Omluveni: Ing. Zuzana

Více

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 25. 9. 2018 Zahájení

Více

Evidence žádostí o granty

Evidence žádostí o granty 1. 2015 Český rybářský svaz, MO Přelouč Konání akcí Rybářské závody Bohdanečská vydra 6 000 Kč 2 000 Kč 1. 2015 Klub rodičů a přátel školy při MŠ Konání akcí MATEŘINKA rozloučení s předškoláky 10 000 Kč

Více

Obecná ustanovení. Priority v dotační oblasti: Kultura

Obecná ustanovení. Priority v dotační oblasti: Kultura Dotační priority pro rok 2015 Obecná ustanovení Tyto Dotační priority stanoví podmínky pro poskytování programových dotací v jednotlivých oblastech pro rok 2015 v souladu se Zásadami pro poskytování programových

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-STŘED

ZPRÁVA O ČINNOSTI FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-STŘED STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZPRÁVA O ČINNOSTI FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-STŘED Vypracováno pro 14. zasedání Zastupitelstva městské

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PROSTĚJOV. Usnesení ze 101. schůze Rady města Prostějova, konané

STATUTÁRNÍ MĚSTO PROSTĚJOV. Usnesení ze 101. schůze Rady města Prostějova, konané S00AX02ANWW2 *S00AX02ANWW2* čj. PVMU 25586/2018 10 SpZn. KP 14/2018 10.101.2.2 A10 Počet listů: 24 příloh: listů příloh: STATUTÁRNÍ MĚSTO PROSTĚJOV Usnesení ze 101. schůze Rady města Prostějova, konané

Více

OBEC KŘEPICE. Návrh Závěrečný účet obce za rok 2007

OBEC KŘEPICE. Návrh Závěrečný účet obce za rok 2007 OBEC KŘEPICE Návrh Závěrečný účet obce za rok 2007 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů zveřejňuje obec Křepice návrh závěrečného účtu obce za rok 2007. 1) Plnění

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 1. 2012 Bod pořadu jednání: Vícezdrojové financování kulturních institucí ve městě Liberci - připojení se k výzvě Zastupitelstva

Více

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu)

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Zastupitelstvo Jihomoravského kraje 7. zasedání konané dne 19. září 2013 Materiál k bodu č. 5 programu: Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Návrh na usnesení: Zastupitelstvo

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2019 Rozpočet 2019 4 150 tis. Kč, celková částka k rozdělení 4 150 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE

8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 25.09.2012 Bod pořadu jednání: 31. Název : Změna rozpočtu rozpočtové opatření č. 203/12 úprava kapitoly 914 04 Důvod předložení: usnesení č. 1180/12/RK

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor školství a sociálních věcí

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor školství a sociálních věcí MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015 Bod programu: 20 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor školství a sociálních věcí Mgr. Vojtěch Bušina,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 166 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 166 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 166 ze dne 12.03.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3 na

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 10. 5. 2017 21 věc : Poskytnutí dotace z Fondu Rady města Ústí nad Labem v roce 2017 dopad na rozpočet: Bez dopadu zpracoval: Bc. Gabriela Krčilová,

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Opavská 265, 747 41 Zastupitelstvo Města na svém zasedání dne 27.2.2012 schválilo přidělení těchto grantů na kulturu a sport pro rok 2012 Grantový okruh č. 1 SPORT Grantový program 1.1. pravidelná

Více

Rada Jihomoravského kraje. schůze konaná dne

Rada Jihomoravského kraje. schůze konaná dne Rada Jihomoravského kraje. schůze konaná dne 9.4. 2015 Materiál k bodu č. programu: Úvěr od EIB - aktualizace Seznamu akcí v rámci Investičního úvěrového programu Jihomoravského kraje II a realokace č.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 718 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 718 ze dne č.j.: 743/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 718 ze dne 18.10.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské

Více

Rada Jihomoravského kraje 74. schůze konaná dne

Rada Jihomoravského kraje 74. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 2 programu: Rada Jihomoravského kraje 74. schůze konaná dne 25. 9. 2014 Vyloučení uchazečů z účasti v zadávacím řízení na nadlimitní veřejnou zakázku Zhotovitel stavby - Domov pro seniory

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 584 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 584 ze dne č.j.: 623/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 584 ze dne 11.09.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské

Více

Článek I Úvodní ustanovení

Článek I Úvodní ustanovení Účelové určení a podmínky použití neinvestičních dotací poskytnutých v oblasti sportu (dále jen Účelové určení) Článek I Úvodní ustanovení 1. V případě schválených projektů v rámci sportovní reprezentace

Více

II. Zastupitelstvo města Hlučína rozhodlo o poskytnutí dotací z rozpočtu města Hlučína. pro rok 2019 organizacím dle předložené tabulky č. 2.

II. Zastupitelstvo města Hlučína rozhodlo o poskytnutí dotací z rozpočtu města Hlučína. pro rok 2019 organizacím dle předložené tabulky č. 2. Pro jednání: Zastupitelstva města Hlučína Dne: 9. 4. 2019 Navrhovatel: Odbor financí Název materiálu: Návrh na poskytnutí dotací z rozpočtu města Hlučína v roce 2019. Přílohy: Příloha č. 5 Tabulka č. 1,

Více

Saldo: Příjmy - výdaje

Saldo: Příjmy - výdaje ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŽELECHOVICE NAD DŘEVNICÍ ZA ROK 2017 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2017

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 702 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 702 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 702 ze dne 17.10.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské části Praha 3

Více

Zápis č. 13/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 8. června 2017 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 13/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 8. června 2017 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 13/2017 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 8. června 2017 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Bc. Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Bc. Radek Šenkýř, Tomáš Háp 13. zasedání

Více

Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky na veřejnou zakázku Digitální mapa veřejné správy, část nástroje na tvorbu a údržbu ÚAP

Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky na veřejnou zakázku Digitální mapa veřejné správy, část nástroje na tvorbu a údržbu ÚAP Materiál k bodu č. Rada Jihomoravského kraje 166. schůze konaná dne 31. 5. 2012 programu: Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky na veřejnou zakázku Digitální mapa veřejné správy, část nástroje

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PROSTĚJOV. Usnesení z 29. zasedání Zastupitelstva města Prostějova, konaného ve dnech 19. a

STATUTÁRNÍ MĚSTO PROSTĚJOV. Usnesení z 29. zasedání Zastupitelstva města Prostějova, konaného ve dnech 19. a S00AX02AEM3A *S00AX02AEM3A* čj. PVMU 18537/2018 10 SpZn. KP 12/2018 10.101.2.1 A10 Počet listů: 21 příloh: listů příloh: STATUTÁRNÍ MĚSTO PROSTĚJOV Usnesení z 29. zasedání Zastupitelstva města Prostějova,

Více

U S N E S E N Í. z 11. zasedání zastupitelstva obce Mosty u Jablunkova konaného dne

U S N E S E N Í. z 11. zasedání zastupitelstva obce Mosty u Jablunkova konaného dne U S N E S E N Í z 11. zasedání zastupitelstva obce Mosty u Jablunkova konaného dne 10. 02. 2016 Usnesením č. 11/136 schválilo program 11. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 10. 02. 2016. Usnesením

Více

Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání, zaměstnanost a sport Zastupitelstva Libereckého kraje z 10. prosince 2013

Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání, zaměstnanost a sport Zastupitelstva Libereckého kraje z 10. prosince 2013 Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání, zaměstnanost a sport Zastupitelstva Libereckého kraje z 10. prosince 2013 usnesení č. 114/11/2013/VVVZS s c h v a l u j e program 11. zasedání konaného dne 10.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO- STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO- STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO- STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZPRÁVA O ČINNOSTI FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-STŘED Vypracováno pro 24. zasedání Zastupitelstva městské

Více

USNESENÍ. Komise investiční s c h v a l u j e ověřovatelem zápisu z 13. zasedání komise investiční Ing. Jiřího Lukáška.

USNESENÍ. Komise investiční s c h v a l u j e ověřovatelem zápisu z 13. zasedání komise investiční Ing. Jiřího Lukáška. USNESENÍ z 13. zasedání komise investiční Rady Jihomoravského kraje konaného dne 17. 10. 2018 v budově Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Hlasování je vždy uváděno v pořadí

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 6. 2015 Bod pořadu jednání: Poskytnutí dotace a uzavření Dodatku č. 1 k veřejnoprávní smlouvě o jejím poskytnutí na

Více

ZÁPIS č. 10 z řádného zasedání Výboru pro tělovýchovu a sport Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 23. října 2017

ZÁPIS č. 10 z řádného zasedání Výboru pro tělovýchovu a sport Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 23. října 2017 ZÁPIS č. 10 z řádného zasedání Výboru pro tělovýchovu a sport Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 23. října 2017 Přítomno: 13 Petr Beitl; Vladimír Boháč; Michal Georgiev; Roman Hejna; Milan Hornych;

Více

Důvodová zpráva Statutární město Jablonec nad Nisou pravidelně podporuje činnost subjektů z oblasti sportu, kultury, sociálních věcí a zdravotnictví prostřednictvím dotací z rozpočtu města. Jednotlivé

Více

Mimořádné příspěvky na činnost v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 tis. Kč

Mimořádné příspěvky na činnost v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 tis. Kč Mimořádné příspěvky na v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 Kč Př 10 1 Sdružení Divadlo Stará střelnice Podpora a rozvoj místní scény Divadlo Stará střelnice, vytváření

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 5. 2015. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 5. 2015. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 5. 2015 Bod programu: 14 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Komise pro investice a opravy

Více

Rada Jihomoravského kraje 50. schůze konaná dne Návrh programu 11. zasedání Zastupitelstva Jihomoravského kraje

Rada Jihomoravského kraje 50. schůze konaná dne Návrh programu 11. zasedání Zastupitelstva Jihomoravského kraje Materiál k bodu č. 20 programu: Rada Jihomoravského kraje 50. schůze konaná dne 10. 4. 2014 Návrh programu 11. zasedání Zastupitelstva Jihomoravského kraje Návrh na usnesení: Rada Jihomoravského kraje

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PROSTĚJOV. Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Prostějova, konaného ve dnech 3. a

STATUTÁRNÍ MĚSTO PROSTĚJOV. Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Prostějova, konaného ve dnech 3. a S00AX0258BEF *S00AX0258BEF* čj. PVMU 38786/2017 10 SpZn. KP 16/2017 101.2.1 A10 Počet listů: 1 příloh: listů příloh: STATUTÁRNÍ MĚSTO PROSTĚJOV Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Prostějova,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 6. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 3C) statutárního města Liberec na rok 2015 Zpracoval: odbor,

Více

Zápis ze 3. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis ze 3. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis ze 3. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 19.2.2019 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní: Ing. Radka Formánková starostka, David Hrbáček místostarosta, MUDr. Petr Fila radní, Mgr.

Více

Přítomnost členů komise Petra Benešová přítomna Mgr. Ondřej Sychra, DiS. přítomen Mgr. Anna Vrchotová přítomna

Přítomnost členů komise Petra Benešová přítomna Mgr. Ondřej Sychra, DiS. přítomen Mgr. Anna Vrchotová přítomna Zápis z jednání komise rady města Komise pro výchovu, vzdělávání a komunitní plánování č. 03/16 Den konání 4. října 2016 Místo konání zasedací místnost internátu Litomyšlské nemocnice, a.s. na ul. J. E.

Více

Rada Jihomoravského kraje 164. schůze konaná

Rada Jihomoravského kraje 164. schůze konaná Rada Jihomoravského kraje 164. schůze konaná 17. 5. 2012 Materiál k bodu č. programu: Výsledky posouzení kvalifikace uchazečů na veřejnou zakázku Zadávací řízení na dodavatele Digitalizace dokumentů (důvodová

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne 14.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorová smlouva o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 636 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 636 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 636 ze dne 25.09.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Výpis usnesení z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 25. 3. 2015 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 12 zastupitelů: Špendlík, Novotná, Vajdák, Balajka, Pištěk,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 552/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 519 ze dne 09.08.2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. rozpočtová opatření městské části

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 1044/2013 spisová značka 1041/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 70. zasedání dne 13. března 2013 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně RM 1/70/13 program

Více

Účelové určení a podmínky použití neinvestičních dotací poskytnutých v oblasti sportu (dále jen Účelové určení) Článek I

Účelové určení a podmínky použití neinvestičních dotací poskytnutých v oblasti sportu (dále jen Účelové určení) Článek I Účelové určení a podmínky použití neinvestičních dotací poskytnutých v oblasti sportu (dále jen Účelové určení) Článek I Úvodní ustanovení 1. V případě schválených projektů v rámci sportovní reprezentace

Více

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín U S N E S E N Í

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín U S N E S E N Í U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha - Zličín které se konalo 03/2019 3/1. Zpráva kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha - Zličín o plnění usnesení zastupitelstva 3/1.1. vzalo na vědomí

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014 Bod programu: 25 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Komise pro investice a opravy

Více

Předmět Začátek Místo konání

Předmět Začátek Místo konání Předmět Začátek Místo konání 2015 Ples ZŠ Závodní (papučový) 17.1.2015 sál Konference 17.1.2015 sál trénink PS Dance 21.1.2015 KD sál Tančírna 23.1.2015 sál Ples ZŠ Školní 246 24.1.2015 sál šlenská schůze

Více

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru územního plánování a stavebního řádu.

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru územního plánování a stavebního řádu. Rozpočtové opatření č. 21/2017 kromě změn stavů účtů státních finančních aktiv, které tvoří kapitolu OSFA 5 705,50 tis. Kč výdaje 3635 Územní plánování 5 705,50 tis. Kč Odbor územního plánování a stavebního

Více

Tab. č. 17 Evidenční číslo Žadatel Nálež.

Tab. č. 17 Evidenční číslo Žadatel Nálež. Tab. č. 17 GVČ-001/15 Český rybářský svaz, místní organizace Přerov Ano Přerov, Přerov I - Město, U rybníka 1034/13 IČ: 18050387 Činnost místní organizace rybářského svazu Přerov 30 000 24 000 80 6 000

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2014

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2014 GVČ-1/14 GVČ-2/14 GVČ-3/14 GVČ-4/14 GVČ-5/14 GVČ-6/14 GVČ-7/14 GVČ-8/14 KERAMIKA ÚJEZDEC Přerov, Přerov VI - Újezdec, Větrná 16/3 : 227924 Pohybové aktivity KERAMIKA ÚJEZDEC Přerov, Přerov VI - Újezdec,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í z 13. mimořádné schůze Rady městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky, konané dne 8. října 2008 čís. usn. 1247/M13-1251/M13

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC 14. schůze rady města dne: 28.08.2018 Bod pořadu jednání: Obecně závazná vyhláška o nočním klidu Stručný obsah: Dne 28. listopadu 2016 schválilo Zastupitelstvo města Liberec obecně

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 186/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 462 ze dne 18.03.2014 Poskytnutí peněžitých darů v oblasti tělovýchovy a sportu pro rok 2014/ I. etapa - dary nad 50.000

Více

255/XV./2017 bere na vědomí zprávu o zajištění a postupu investičních akcí města Kunovice k

255/XV./2017 bere na vědomí zprávu o zajištění a postupu investičních akcí města Kunovice k Zastupitelstvo města: U S N E S E N Í z XV. zasedání Zastupitelstva města Kunovice konaného 27. dubna 2017 v zasedací místnosti MěÚ Kunovice 253/XV./2017 schvaluje zprávu o činnosti Rady města Kunovice

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor školství, kultury a tělovýchovy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor školství, kultury a tělovýchovy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 6. 2018 Bod programu: 14 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor školství, kultury a tělovýchovy Mgr. Vojtěch

Více

Zastupitelstvo města Břeclavi 27. zasedání konané dne Materiál k bodu č programu:

Zastupitelstvo města Břeclavi 27. zasedání konané dne Materiál k bodu č programu: Zastupitelstvo města Břeclavi 27. zasedání konané dne 11.06.2014 Materiál k bodu č. 6.35 programu: Zařazení investičních akcí do rozpočtu města na rok 2014 (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Projednáno:

Více

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku íspěvky na celoroční činnost mládeže 2013, orj. 1007 Oblast tělovýchovy a volnočasových aktivit Celková částka k rozdělení 685 ti Kč + 3 tikč převod z r.20 = 688 ti Kč + 215 ti Kč (usnesení 528/2013-22

Více

sport 2019 Stránka 1 VÝZVA SPORT 2019 výše částky v tis. Kč Doručeno Název Požadovan Navrhovan Schválená projektu á á dotace dotace Žadatel Adresa

sport 2019 Stránka 1 VÝZVA SPORT 2019 výše částky v tis. Kč Doručeno Název Požadovan Navrhovan Schválená projektu á á dotace dotace Žadatel Adresa sport 2019 VÝZVA SPORT 2019 výše částky v tis. Kč Doručeno Žadatel Adresa Název Požadovan Navrhovan Schválená projektu á á dotace dotace 2. Sportování dětí Sportovní 545, a horských BATTKLUBz. 59231, Nové

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 02.02.2017 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: OKT Termín konání: 28.02.2017 Věc: Smlouva o poskytnutí dotace - Česká asociace inline hokeje, Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 188 ze dne 27.03.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Ústecký kraj Zasedání

Více

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém jednání 18. března schválilo usnesením č. ZK/4/198/ přidělení finanční podpory formou dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje na veřejně prospěšné projekty

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE. Tyršova 482, Trmice IČO: Tel.: Webové stránky:

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE. Tyršova 482, Trmice IČO: Tel.: Webové stránky: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE Tyršova 482, 400 04 Trmice IČO: 44226250 Tel.: 475 620 397 E-mail: skola@zstrmice.cz Webové stránky: www.zstrmice.cz CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Základní škola v Trmicích byla postavena

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014 Bod programu: 21 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Vlasta Zapatová

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: VOLNÝ ČAS A) na činnost Evidenční číslo Žadatel

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: VOLNÝ ČAS A) na činnost Evidenční číslo Žadatel Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 216 A) na činnost Evidenční číslo DVČ-1/16 Český rybářský svaz, z.s. místní organizace Přerov U Rybníka 134/13, Přerov

Více

1) , , ,00 Neinvestiční přijaté transfery od krajů

1) , , ,00 Neinvestiční přijaté transfery od krajů strana: 1 PŘÍJMY N+Z+Uz Org Par Pol ZJ Původní hodnota Změna Po změně Popis 1) 00551 4122 000 0,00 130 000,00 130 000,00 Neinvestiční přijaté transfery od krajů Paragraf celkem: 0,00 130 000,00 130 000,00

Více

Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 29 V Brně dne

Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 29 V Brně dne Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 29 V Brně dne 28.02.2017 primátoru města Brna náměstkům primátora města Brna tajemníkovi MMB členům Finančního výboru ZMB vedoucímu ORF MMB vedoucímu OKO

Více

Zastupitelstvo Jihomoravského kraje 15. zasedání konané dne Materiál k bodu č. 2 programu:

Zastupitelstvo Jihomoravského kraje 15. zasedání konané dne Materiál k bodu č. 2 programu: Zastupitelstvo Jihomoravského kraje 15. zasedání konané dne 18. 12. 2014 Materiál k bodu č. 2 programu: Kontrola plnění úkolů z minulých zasedání Zastupitelstva Jihomoravského kraje Projednáno: Materiál

Více