Program na snížení hmotn osti, který funguje pro jednu osobu: pro Vás. Hubnutí na míru.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Program na snížení hmotn osti, který funguje pro jednu osobu: pro Vás. Hubnutí na míru."

Transkript

1 Program na snížení hmotn osti, který funguje pro jednu osobu: pro Vás. Hubnutí na míru.

2 2 Filozofie NUTRILITE Jen to nejlepší pro Vaši výživu. S více než 80 lety zkušeností ve výzkumu, vývoji a výrobě je NUTRILITE nejprodávanější značkou vitaminů a doplňků stravy na světě. 1 Výrobky NUTRILITE užívají milióny lidí ve více než 50 zemích světa. NUTRILITE je jedinou celosvětovou značkou viatminů a minerálních látek, která pěstuje, sklízí a zpracovává rostliny na svých vlastních ekologicky udržitelných farmách. 2 NUTRILITE využívá rostlinné koncentráty, které obsahují fytonutrienty, vysoce čisté vitaminy a minerální látky, čímž zajišťuje vysokou kvalitu, aby organismu dodala tu nejlepší výživovou hodnotu. Ve spolupráci s Institutem zdraví Nutrilite nabízí značka NUTRILITE celosvětovou spolupráci odborníků, jejichž cílem je pomoci lidem získat to nejlepší pro jejich zdraví a výživu. Institut usiluje o posouvání vědeckých hranic a o vývoj výrobků, kterou jsou v souladu s nejnovějšími poznatky z oblasti výživy. Cílem NUTRILITE je podporovat celkovou duševní a fyzickou kondici prostřednictvím toho nejlepšího z vědy a přírody. 1,2) Zdroj: Euromonitor International Limited; Vitaminy a doplňky stravy, globální maloobchodní prodej, 2013.

3 3 Krok vpřed. S tímto cílem na paměti značka NUTRILITE angažovala skupinu vědců a odborníků na výživu a cvičení, aby zjistili, jak mohou nové vědecké postupy pomoci odhalit reakci těla na výživu a cvičení, a také schopnosti organismu snižovat hmotnost. Výsledkem je bodykey by NUTRILITE, program na snížení hmotnosti, který se zaměřuje právě na Vás. Na základě informací o Vaší DNA a životním stylu naši odborníci připraví Stravovací a cvičební plán, který bude upraven přímo na míru Vám, Vašim potřebám a preferencím. V programu bodykey by NUTRILITE jsou věda a příroda opět v harmonii s cílem pomoci v dosažení optimální tělesné a duševní kondice.

4 4 Filozofie bodykey Nejdůležitější jste Vy. V programu bodykey by NUTRILITE víme, že dobrý pocit z vlastního těla není důležitý jen pro Vaše sebevědomí, ale i pro Vaši celkovou spokojenost. Také chápeme, že dosažení Vaší optimální hmotnosti je jedním z nejnáročnějších aspektů Vašeho života. Právě proto jsme věnovali velkou pozornost přípravě programu, který je snadný a který Vám pomůže dosáhnout osobního úspěchu. Seznam diet je nekonečný, ale diety se obvykle zaměřují především na to, že omezují věci, které máte rád/a, nebo se jen snaží zbavit Vás v co nejkratší době nadbytečných kilogramů. Program bodykey by NUTRILITE je jedinečný v tom, že nabízí program na snížení hmotnosti šitý na míru právě Vám, protože nejste jen jedním z miliónu lidí. Jste jedinečný/á. Odborníci programu bodykey by NUTRILITE Vás chtějí poznat a pochopit jako unikátního jedince, kterým jste. Nejdříve Vaše DNA. Již dávno je známo, že Vaše DNA předurčuje barvu Vašich vlasů, Vaši tělesnou konstrukci a dokonce i Vaši výšku. Nedávný výzkum také poukázal na silný vztah mezi Vaší DNA a způsobem, jak Váš organismus reaguje na výživu a fyzickou aktivitu. Díky těmto znalostem naši odborníci dokážou prostřednictvím špičkového Genetického testu analyzovat sady genů, které ovlivňují Váš metabolismus, a tak Vám mohou pomoci na cestě ke snížení hmotnosti. Díky čemu jste tak unikátní? Samozřejmě díky mnoha věcem, ale nastavit Váš osobní bodykey Stravovací a cvičební plán pomohou dva důležité faktory:

5 5 A pak Váš životní styl. Informace o Vašem životním stylu, včetně toho, co máte a nemáte rád/a, pomohou vytvořit základ Vašeho osobního Stravovacího a cvičebního plánu. Díky funkci Návrh mého plánu mohou odborníci bodykey by NUTRILITE připravit takový program na snížení hmotnosti, který můžete snadno začlenit do Vašeho životního stylu. Díky tomuto programu budete mít rád/a to, co máte jíst, a užijete si Vámi vybranou fyzickou aktivitu. Na základě vědecky podloženého algoritmu se prostřednictvím zabezpečeného přenosu dat výsledky Vašeho Genetického testu zkombinují s Vašimi výsledky Návrhu mého plánu. Kombinace těchto výsledků nám pomůže připravit Váš Stravovací a cvičební plán, který bude zábavný, účinný a úspěšný. To však není vše. Také bodykey instantní jídla sehrají ve Vašem úspěchu svoji roli.

6 6 Nejste sám/sama. Cesta k optimální hmotnosti je osobním úsilím a Vaše vlastní nasazení je zásadním faktorem pro její dosažení. Neznamená to však, že jste v tom sám/sama. Můj bodykey trenér bude v rámci programu bodykey by NUTRILITE Vaším nejdůležitějším zdrojem informací. Program bodykey, vytvořený a vedený odborníky na stravování, výživu a cvičení, vychází z filozofie, že neustálá podpora, vedení a motivace jsou pro Váš úspěch stejně důležité. Registrace v programu bodykey je už sama o sobě prvním velkým krokem na Vaší cestě k optimální hmotnosti! Na následujících stránkách zjistíte, jak pokračovat dál.

7 7 Cesta k dosažení Vaší optimální hmotnosti začíná zde. 1. krok: bodykey Souprava str krok: Úspěch str krok: Genetický test str krok: Další doplňky str krok: Návrh mého plánu str krok: Výrobky str krok: Můj bodykey trenér str

8 8 1. krok: bodykey Souprava Podívejte se, co je uvnitř. Vaše cesta k vysněné hmotnosti je snadná od začátku až do konce. bodykey Souprava obsahuje vše, co potřebujete k tomu, abyste program zahájili již dnes. Pojďme se podívat, co obsahuje: Uvítací dopis a Členská karta: Uvítací dopis Vás vítá v programu bodykey by NUTRILITE a obsahuje Vaši Členskou kartu. bodykey Startovací příručka: Jednoduchý průvodce po všech oblastech programu bodykey by NUTRILITE včetně Genetického testu, Návrhu mého plánu a online platformy Můj bodykey trenér. Krabička s Genetickým testem: Obsahuje tři tyčinky pro genetický test a pokyny, jak odebrat vzorek Vaší DNA. Další informace také najdete ve Startovací příručce. Unikátní kód: Ten se také nachází v krabičce s Genetickým testem. Slouží k identifikaci Vašeho vzorku DNA a jako registrační klíč k Vašemu volnému přístupu na platformu Můj bodykey trenér. Více informací najdete ve Startovací příručce. 5 NUTRILITE All Plant Protein: Podpora životních funkcí při zachování svalové a kostní hmoty činí z tohoto přípravku skvělého společníka na Vaší cestě ke snížení hmotnosti.

9 NUTRILITE Fiber Powder Vláknina v prášku: Je vyrobena z rozpustné vlákniny ze tří rostlinných zdrojů a je další klíčovou složkou vyváženého programu na snížení hmotnosti. 7 8 bodykey Bylinný čaj: Pití vody a nízkokalorických tekutin je zásadní pro jakýkoli program na snížení hmotnosti. Tento čaj přirozeně podpoří Vaši duševní a fyzickou kondici a navíc skvěle chutná. bodykey Šejkr: Umožní Vám snadno si připravit skvělé dietní nápoje. Zkuste koktejly s příchutí čokolády nebo vanilky od bodykey nebo i s přiloženým výrobkem NUTRILITE All Plant Protein bodykey Letáky: Rozdejte je svým známým. Možná se k Vám budou chtít přidat a vydat se na vlastní cestu k optimální hmotnosti. bodykey Brožura: Podrobná brožura, která představuje program. Vytvořte si svůj vlastní plán! K tomu potřebujete splnit dva jednoduché kroky: 1. Nechte si udělat Genetický test. 2. Zaregistrujte se na adrese a vyplňte svůj individuální Návrh mého plánu.

10 10 2. krok: Genetický test Jak Jedinečné. Vzorek Vaší individuální DNA poskytne laboratoři základní informace o tom, jak Vaše tělo nejlépe reaguje na tuky a sacharidy i na různé typy fyzické aktivity. Díky pokročilému, sofistikovanému systému Váš jedinečný kód DNA pomůže poskytnout informace potřebné k vytvoření Vašeho osobního Stravovacího a cvičebního plánu. Odběr vzorku DNA je snadný a bezpečný, a lze ho provést v pohodlí Vašeho domova. Postupujte prosím po jednotlivých krocích podle jednoduchého návodu, který najdete ve Startovací příručce a podle instrukcí v krabičce s Genetickým testem.

11 11 Ze zákulisí. Jakmile Váš anonymní vzorek DNA dorazí do certifikované laboratoře, začne detailní proces zabezpečené analýzy Vaší DNA. Zde je několik faktů, které Vás budou zajímat: àà Důvěrnost a ochrana údajů jsou naprosto zásadní pro Vás i pro nás. Proto děláme vše pro to, abychom zajistili, že vzorek DNA bude identifikovatelný pouze pomocí anonymního unikátního kódu. à à Naše špičková laboratoř se nachází v Rakousku a v souladu s přísným rakouským zákonem o genetice je držitelem osvědčení pro nejmodernější způsoby lékařské genetické analýzy. Tato laboratoř se špičkovou technikou pracuje podle norem ISO upravujících činnost zdravotnických laboratoří. àà Program bodykey by NUTRILITE vychází z jedinečnosti genů každého člověka a jejich vztahu k reakci těla na stravu a cvičení. Odběr DNA a zpracování vzorků se zaměří pouze na informace potřebné k definování předpokladů pro Váš osobní Stravovací a cvičební plán. Žádné další informace nebudou zjišťovány. Další informace týkající se Genetického testu a nutriční genetiky najdete na stránkách

12 12 3. krok: Návrh mého plánu Tak individuální jako Váš život. Funkce Návrh mého plánu nám pomůže pochopit Vás jako individuální osobu, nejen jako někoho, kdo usiluje o snížení hmotnosti. Když vezmeme v úvahu věci, které máte rád/a, a věci, které nemáte rád/a, pomůže nám to vytvořit skutečně individualizovaný plán plán navržený Vámi a pro Vás! V rámci Návrhu mého plánu Vám budou položeny otázky ohledně Vašich preferencí v jídle, cvičení i toho, co obvykle děláte během dne. Tyto důležité informace pomohou našim odborníkům zjistit, co rád/a, jíte a jaké činnosti Vás baví. A co je ještě důležitější jaký způsob plánování jídel a fyzické aktivity je v rámci Vašeho způsobu života realistický. Nemusíte se tudíž držet jídelníčku obsahujícího ryby a jezdit na horském kole, když máte raději kuřecí a plavání! Navštivte online platformu Můj bodykey trenér na stránkách

13 13 Tyto informace spolu s výsledky Vašeho Genetického testu pomohou našim odborníkům vytvořit Stravovací a cvičební plán, který bude jednoduchý a příjemný, a zároveň účinný. Stejně jako Genetický test tak i Návrh mého plánu je snadný a jeho vyplnění Vám zabere pouhých pět minut. Poté, co se zaregistrujete na online platformě Můj bodykey trenér na instrukce Vás navedou do sekce Návrh mého plánu. Podrobné informace jak se zaregistrovat a udělat tento krok jsou také obsaženy ve Vaší Startovací příručce.

14 14 4. krok: Můj bodykey trenér To správné místo. Záleží poze na Vás, kolik chcete shodit, ale naším úkolem je pomoci Vám tohoto cíle dosáhnout a udržet si jej. Základním kamenem programu bodykey je proto Váš volný přístup na online platformu Můj bodykey trenér. Zde je připravena skupina fundovaných vědců, odborníků na výživu a cvičení programu bodykey by NUTRILITE, kteří čekají na to, aby Vám pomohli, povzbudili Vás a stali se Vašimi průvodci na této cestě. Online platforma Můj bodykey trenér, oplývající skvělými radami a užitečnými interaktivními nástroji, je Vaším věrným průvodcem na cestě za úspěchem a motivací.

15 15 ZAČÍNÁME. Zatímco se naši odborníci budou intenzivně věnovat zpracování Vašeho osobního plánu, můžete začít využívat mnoha užitečných pomůcek, které jsou Vám na online platformě Můj bodykey trenér k dispozici. Úvodní fáze byla vytvořena tak, aby Vás pomohla mentálně i fyzicky motivovat na Vaší cestě ke snížení hmotnosti. Tato fáze Vám dává jedinečnou příležitost začít definovat své cíle týkající se snížení hmotnosti, utvrdit se ve svém odhodlání a začít v praxi uplatňovat některé skvělé tipy na lepší stravování a pravidelné cvičení. Při přípravě na cestu ke snížení hmotnosti nezapomeňte používat vynikající výrobky obsažené v bodykey Soupravě! Navštivte ještě dnes platformu Můj bodykey trenér na stránkách Váš STRAVOVACÍ A CVIČEBNÍ plán je hotov. Během pracovních dní dostanete em upozornění, že Váš osobní Stravovací a cvičební plán je hotov. Tento Vás navede na Vaši osobní stránku s výsledkem Genetického testu na platformě Můj bodykey trenér. Vaše osobní stránka ovládací panel Vás zavede na Váš Stravovací a cvičební plán vytvořený podle Vašich genetických predispozic i na nástroj Návrh mého plánu, jakož i do všech dalších sekcí platformy spojených s Vašimi individuálními potřebami. Váš osobní Stravovací a cvičební plán není jen seznamem předepsaných jídel a doporučených aktivit, ale i kompletním interaktivním systémem, který Vám umožní naprostou flexibilitu, aby přesně odpovídal Vašemu každodennímu životu.

16 16 Je čas dát si něco k jídlu. Naši odborníci na výživu pomocí informací získaných z Vašeho Genetického testu a Návrhu mého plánu vytvořili Váš osobní Stravovací a cvičební plán, který je v souladu s metodikou Institutu zdraví Nutrilite. Tato metodika pomůže zabezpečit, abyste jedli správná jídla a doplňky stravy v náležitém čase, tak abyste se při snižování hmotnosti nadále cítili dobře. Denní stravovací plán bodykey je plný chutných receptů, které jsou ušité na míru Vašim osobním preferencím. Dále si vychutnáte svá oblíbená bodykey instantní jídla začleněná do Vašeho plánu, která Vám pomohou s kontrolou velikosti porcí. Plánování probíhá ve 14-denních intervalech, abychom zabezpečili, že jste na nadcházející týdny dobře připraven/a. Stravovací plán Vám zároveň umožňuje volit jídlo podle osobní potřeby, aby to, co jíte, bylo uzpůsobeno Vašemu programu, a ne naopak. Ať už musíte vařit pro čtyřčlennou rodinu, pracujete přesčas nebo jste na cestách, bodykey plán je flexibilní, měnitelný, odráží skutečné potřeby Vašeho životního stylu a také samozřejmě zahrnuje některá Vaše oblíbená jídla! Váš Nákupní seznam snadno zobrazí seznam všech jídel, výrobků bodykey i doplňků stravy NUTRILITE, které potřebujete, abyste mohl/a dosáhnout optimální hmotnosti. A protože víme, že se nemůžete dočkat, až spatříte výsledky svého zdravého stravování, Můj bodykey trenér také nabízí řadu uživatelsky přívětivých nástrojů, jako je Index tělesné hmotnosti (BMI), měření hmotnosti a měření obvodu pasu, které Vám pomohou monitorovat a slavit pokrok na Vaši cestě k ideální hmotnosti.

17 17 Cvičení bez větší námahy. Zůstanete-li v průběhu celé cesty ke snížení hmotnosti aktivní, nejenže spálíte kalorie, ale také Vám to pomůže zůstat v pozitivní náladě a udržet si motivaci, což jsou dva emocionální předpoklady pro úspěšnou cestu ke snížení hmotnosti. Proto je cvičení šité na míru stejně důležitou součástí Vašeho osobního plánu. Podobně jako v případě stravovacího plánu, výsledky Genetického testu a Návrhu mého plánu poskytnou našim odborníkům důležité informace, které jim pomohou vytvořit fitness program podle úrovně Vaší fyzické zdatnosti, Vašich preferencí a potřeb Vašeho těla. Ať už tedy dáváte přednost cvičení uvnitř, např. nenáročné józe, nebo jste třeba členy turistického klubu, naši odborníci na cvičení to zohlední a pomohou Vám maximalizovat silovou i vytrvalostní složku prostřednictvím aktivit, které odpovídají Vaší úrovni i Vašemu stylu! Průvodce po cvičeních je plný skvělých a zábavných nástrojů, které Vás budou podporovat a vést Vámi preferovaným typem fyzické aktivity. Podle videonahrávek s naším certifikovaným odborníkem na fitness, Stevem Mellorem, se cvičí opravdu snadno. Díky nim se každý cvik stane interaktivní a zábavný. Program bodykey by NUTRILITE Vám pomůže sledovat Váš cvičební režim, upomene Vás, pokud je třeba, abyste zvýšili své odhodlání, nebo Vás naopak odmění za vynaložené úsilí. Tak jako všechny části programu bodykey by NUTRILITE jsou i stravovací a cvičební moduly naprosto individuální a vytvořené tak, aby byly co nejjednodušší a nejúčinnější. Online funkce: à à Osobní stránka s Vaším kompletním Stravovacím a cvičebním plánem à à Rady, podpora a motivace odborníků programu bodykey by NUTRILITE à à Týdenní aktualizované informace o všech oblastech Vašeho Stravovacího a cvičebního plánu à à Online stravovací plán obsahující tisíce receptů à à Osobní cvičební plány šité na míru individuálním potřebám Vašeho těla à à Doporučené výrobky bodykey a doplňky stravy NUTRILITE à à Jednoduchý nákupní košík pro rychlé plánování a organizaci à à Týdenní aktualizace stavu Vaší hmotnosti a dosaženého pokroku à à Nástroj na výpočet Indexu tělesné hmotnosti (BMI) a měření hmotnosti a obvodu pasu àužitečné à videonahrávky à à Inspirativní a informativní články s tipy na stravování mimo domov a cvičení à à Síť přátel s tisíci uživatelů bodykey à à Vyhledávač receptů, článků, výrobků a cvičení à à Kalkulačka potravin za odměnu se seznamem pochutin za fyzickou aktivitu navíc à à Internetové stránky optimalizované pro mobilní zařízení Vám umožní najít požadovanou stránku i na cestách à à Možnost nahrávání vlastních receptů...a mnohem více!

18 18 5. krok: Výrobky Potraviny pro Vás. Když se bavíme o dietách a udržení si váhy, potraviny, které konzumujete, hrají z dlouhodobého hlediska významnou roli. Výzkum prokazuje, že zdravý životní styl a správná výživa jsou dvěma důležitými faktory k dosažení optimální tělesné hmotnosti. Nicméně dosáhnout rovnováhy mezi zdravím, stravováním, výživou a životním stylem se snadněji řekne, než udělá. Proto program bodykey by NUTRILITE nabízí holistický plán obsahující různé druhy lahodných instantních jídel, čajů a doplňků stravy, které Vám pomohou dodržet stravovací plán kdykoli a kdekoli. bodykey instantní jídla s různými příchutěmi Vám pomohou dosáhnout cílů snížení hmotnosti.

19 19 Dobrou chuť! Praktické, lahodné a šité na míru Vašemu jídelníčku - koktejly, tyčinky a polévky značky bodykey představují skvělý způsob, jak si ohlídat velikost porcí a příjem tuků, sacharidů, bílkovin a kalorií. Tato instantní jídla jsou k dispozici ve variantě se sníženým obsahem sacharidů (žlutá), se sníženým obsahem tuků (červená) nebo ve vyvážené variantě (oranžová). Pomohou Vám snadněji dosáhnout optimální hmotnosti a udržet si ji. Vyberte si své oblíbené výrobky a příchutě, které Vám pomohou na Vaší cestě. Jednoduché barevné označení. Na základě Vaší unikátní genetické informace a jejímu vztahu k potravinám, na které Váš organismus reaguje nejlépe, Vás barevné označení navede k výrobkům bodykey určeným právě pro Vás. Výrobky pro dietní profil se sníženým obsahem sacharidů Výrobky pro dietní profil se sníženým obsahem tuků Výrobky pro vyvážený dietní profil

20 20 Instantní jídla a nápoje. Krémové koktejly Jsou skvělé v kteroukoli denní dobu. Stačí použít bodykey Šejkr a promíchat vanilkový nebo čokoládový koktejl s polotučným mlékem získáte tak osvěžující jídlo, které vždy potěší. 1 balení = 14 sáčků Tyčinky Někdo má rád ovocnou příchuť, jiný čokoládovou. Ať je to tak či onak, když spěcháte nebo jste příliš zaneprázdněný/á, instantní tyčinky od bodykey Vám pomůžou dosáhnout cílů snížení hmotnosti. 1 balení = 14 tyčinek

21 21 Polévky Ať už je důvod jakýkoli, někdy nám chybí čas na vaření. Lahodné rajčatové nebo zeleninové polévky od bodykey jsou praktickým instantním jídlem k obědu či večeři. Přidejte jen horkou vodu a nechte si chutnat. 1 balení vystačí na 14 porcí. Čaj Tento relaxační lahodný bylinný čaj s citronovou trávou, zeleným čajem a kopřivami je skvělým výrobkem pro zajištění dostatečného příjmu tekutin, což je nezbytný předpoklad dodržování programu na snížení hmotnosti i obecně pro zdraví. Balení bodykey Čaje najdete ve své bodykey Soupravě, takže si můžete vychutnat šálek již dnes. 25 sáčků Jakmile dostanete výsledky svého Genetického testu, můžete si své výrobky bodykey objednat online na adrese

22 22 6. krok: Další doplňky Vřele doporučujeme. Natural Fat Reducer a Natural Carb Reducer jsou skvělými výrobky, které jsou přizpůsobeny tomu, jak Váš organismus reaguje na potraviny. Užívání těchto přípravků spolu s jídlem sníží příjem kalorií a pomůže Vám udržet svoji celkovou hmotnost.

23 23 Natural Fat Reducer Tento výrobek je založen na 100% přírodním výtažku vlákniny z opuncie, který minimalizuje vstřebávání tuků ze stravy a dokáže blokovat až 27 % tuků v jednom jídle. Obsah: 80 tablet Natural Carb Reducer Tento výrobek je založen na 100% přírodním výtažku z bílých fazolí a snižuje vstřebávání až 2/3 sacharidů z běžného jídla o 600 kaloriích. Obsah: 80 tablet Tyto doplňky si můžete objednat online na adrese nebo přímo na

24 24 Buďte zdrávi. Ať se Vám daří. Výzkum prokazuje, že zdravý životní styl a dobrá výživa jsou dvěma důležitými faktory k dosažení optimální tělesné hmotnosti. Váš osobní Stravovací a cvičební plán automaticky zohledňuje Vaši potřebu vitaminů a minerálních látek. Spolu s každodenními aktualizacemi budete dostávat informace o doplňcích stravy, které pomáhají podporovat zdravou a vyváženou stravu. Doplňky stravy NUTRILITE Vám také dodají energii, a tak Vám umožní podávat skvělé výkony i během snižování hmotnosti. NUTRILITE All Plant Protein Podpora životních funkcí při zachování svalové a kostní hmoty činí z bílkovin základní složku a zároveň skvělého společníka na Vaší cestě ke snížení hmotnosti. Díky nízkému obsahu tuků a cholesterolu je NUTRILITE All Plant Protein vhodnou alternativou k tradičním zdrojům bílkovin, jako je maso, sýr, vejce a plnotučné mléko. Přidejte jednu vrchovatou lžíci prášku NUTRILITE All Plant Protein do jakéhokoli nápoje (např. do bodykey koktejlu) nebo jídla podle svého výběru (např. do bodykey polévky). Protože je součástí Vaší bodykey Soupravy, můžete si ho užít už dnes. NUTRILITE Chewable Fibre Blend Vyrobeno z exkluzivní směsi 13 druhů vlákniny z přírodních zdrojů. Tyto žvýkací tablety se smetanovo-pomerančovou příchutí jsou jednoduchým a chutným obohacením Vašeho jídelníčku během snižování hmotnosti. NUTRILITE Fiber Powder Vláknina v prášku Tento sypký prášek neutrální chuti podporuje normální gastrointestinální činnost, která je důležitá, když dodržujete nízkokalorickou nebo nízkotučnou dietu. Je zdrojem rozpustné vlákniny (oves, ovoce a zelenina jsou obvykle vhodným zdrojem vlákniny), na kterou často v každodenním shonu zapomínáme. Tímto snadno rozpustným práškem lze jednoduše posypat jídlo nebo ho zamíchat do tekutin, např. do bodykey polévky. A už je součástí Vaší bodykey Soupravy!

25 Výrobky NUTRILITE si můžete objednat online na nebo přímo na 25 NUTRILITE Omega-3 Complex Tento doplněk stravy poskytuje omega-3 mastné kyseliny (EPA a DHA) z rybího tuku. EPA a DHA přispívají k normální funkci srdce a jsou důležitým faktorem optimálního zdravotního stavu. NUTRILITE Daily NUTRILITE Daily obsahuje fytonutrienty, které se nacházejí v rostlinných koncentrátech, proto je skvělým každodenním doplňkem stravy nabízejícím správnou rovnováhu vitaminů a minerálních látek. NUTRILITE DOUBLE X Tento prvotřídní multivitaminový, multiminerální doplněk stravy s fytonutrienty podporuje normální fungování imunitního systému a celkový dobrý stav kostí, srdce a pokožky. Dále přispívá k antioxidační ochraně pro zdraví buněk a napomáhá celkově dobrému duševnímu a fyzickému stavu. NUTRILITE CLA 500 Konjugovaná kyselina linolová v kapslích Konjugovaná kyselina linolová CLA 500, vyrobená ze 100% světlicového oleje, je mastnou kyselinou, která se přirozeně vyskytuje v mase a mléčných výrobcích. CLA 500 může být doplňkovým zdrojem výživy u nízkotučných diet.

26 26 7. krok: Úspěch Vy určujete své ideální já. Jakmile dosáhnete své optimální hmotnosti, pocítíte nevýslovnou radost a hrdost. Představte si, že se opět vejdete do oblíbených džínů, skutečně si užíváte den na pláži a v každodenních situacích se cítíte sebejistě. Cesta k Vaší ideální hmotnosti bude plná nových zážitků, výzev a samozřejmě i úspěchů. Nezapomeňte, že program bodykey by NUTRILITE se nezaměřuje jen na shozená kila. Chceme, abyste se začal/a cítit skvěle a byl/a celkově spokojen/á se svým tělem. Takže až začnete se svým prvním cvičením a zdravým stravováním, nezapomeňte na to, že svoji ideální hmotnost si určujete sám/sama. Jakmile se začnete cítit skvěle, takovým/takovou se i stanete. A právě to předurčuje Váš úspěch. Víme, že Vaše optimální hmotnost není konečným cílem, ale trvalým procesem, a právě proto je program bodykey by NUTRILITE Vaším stálým partnerem nabízejícím podporu, motivaci, výrobky a veškeré plánování stravování a cvičení, které potřebujete, abyste si svoji novou optimální hmotnost a své nové já udržel/a. bodykey by NUTRILITE Vám pomůže, aby cesta k úspěšnému snížení hmotnosti byla snadná, pohodlná a byla celá o Vás. Nezapomeňte: Po dosažení svého konečného hmotnostního cíle Vám Můj bodykey trenér bude i nadále pomáhat, abyste si svoji hmotnost mohl/a udržet dlouhodobě a k podobné cestě tak inspiroval/a i ostatní.

27 bodykey by NUTRILITE Vám pomůže, aby cesta k úspěšnému snížení hmotnosti byla snadná, pohodlná a ušita na míru právě Vám. 27

28 28 bodykey by NUTRILITE àà àà àà odhaluje klíč k dosažení optimální tělesné hmotnosti. je individuální a holistický program na snížení hmotnosti, který vychází z Vaší DNA a životního stylu. prostřednictvím platformy Můj bodykey trenér nabízí na míru šitý Stravovací a cvičební plán vyvinutý vědci, odborníky na výživu a cvičení pracujícími pro značku NUTRILITE. Díky výběru lahodných a praktických výrobků bodykey a doplňků stravy NUTRILITE Vás podpoří na cestě ke snížení hmotnosti a zajistí, že snadno a pohodlně dosáhnete svého cíle. Další informace získáte na adrese Amway Česká republika, s.r.o. Nad Kazankou Praha 7 Tel.: Fax: CZ cz_obchodni@amway.com

NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily

NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily Co je to zdraví? Zdraví je stav úplné fyzické, mentální a sociální pohody, nejen pouhá absence nemoci.* *Definice Světové zdravotnické organizace Faktory ovlivňující

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ /

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ / Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu LADISLAV TUROŇ / WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Stránka 1 ÚVOD: Rozhodujete se taky jako já před půl rokem, jakým

Více

Vybudujte své podnikání

Vybudujte své podnikání Vybudujte své podnikání Propagační materiály pro podporu Vašeho podnikání s bodykey Všechny tyto materiály jsou k dispozici k okamžitému použití. Do některých z nich můžete snadno doplnit vlastní údaje

Více

bodykey by NUTRILITE INDIVIDUÁLNÍ: Genetický test a Návrh mého plánu

bodykey by NUTRILITE INDIVIDUÁLNÍ: Genetický test a Návrh mého plánu bodykey by NUTRILITE INDIVIDUÁLNÍ: Genetický test a Návrh mého plánu HOLISTICKÝ: Osobní Stravovací a cvičební plán Můj bodykey trenér bodykey Instantní jídla Doplňky stravy NUTRILITE Co stojí za bodykey?

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Ladislav Turoň www.hubnuti-podle-genu.cz WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Rozhodujete se taky jako já před půl rokem,

Více

V OTÁZKÁCH JSOU ODPOVĚDI

V OTÁZKÁCH JSOU ODPOVĚDI ebook Proč hubnout podle svých genů aneb V OTÁZKÁCH JSOU ODPOVĚDI Pavel Krupka 2015 1 Obsah: Na začátek 3 Proč právě Bodykey by Nutrilite...5 Vámi kladené otázky O programu Bodykey...9 Bodykey souprava....14

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Jana Sládková www.revolucni-dieta.cz WWW.REVOLUCNI-DIETA.CZ Rozhodujete se taky jako já, jakým způsobem dosáhnout

Více

ZPRAVODAJ ZHUBNĚTE DO PLAVEK SE SPRÁVNOU VÝŽIVOU

ZPRAVODAJ ZHUBNĚTE DO PLAVEK SE SPRÁVNOU VÝŽIVOU DUBEN 2014 NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ ZHUBNĚTE DO PLAVEK SE SPRÁVNOU VÝŽIVOU Několik jednoduchých změn ve vašem stravování dnes vám pomůže vypadat a cítit se perfektně, až přijde léto. Je to takhle: bezpečná a

Více

Fakta o hubnutí, která vám vyrazí dech. aneb. Počítače a genetika nám pomáhají zhubnout

Fakta o hubnutí, která vám vyrazí dech. aneb. Počítače a genetika nám pomáhají zhubnout Fakta o hubnutí, která vám vyrazí dech aneb Počítače a genetika nám pomáhají zhubnout MUDr. Jaroslav Orlík www.orlikovi.cz Máte nadváhu? Vážíte více, než je zdrávo? Už jste několikrát dodržovali všechna

Více

Čistá výživa pro mozek. Výborná chuť s maximálním účinkem

Čistá výživa pro mozek. Výborná chuť s maximálním účinkem Čistá výživa pro mozek Výborná chuť s maximálním účinkem Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem kvalita. Již déle než 20

Více

Program na snížení hmotnosti. Často kladené dotazy. Hubnutí na míru. 1

Program na snížení hmotnosti. Často kladené dotazy. Hubnutí na míru. 1 Program na snížení hmotnosti Často kladené dotazy Hubnutí na míru. 1 Informace o programu bodykey by NUTRILITE 1. Jaké jsou výhody programu bodykey by NUTRILITE? NUTRILITE na základě spolupráce s vědeckými

Více

Dietní režim. Vítejte na našem dialyzačním středisku

Dietní režim. Vítejte na našem dialyzačním středisku Dietní režim Vítejte na našem dialyzačním středisku Proč potřebuji dodržovat speciální dietu? I když se pomocí dialýzy z těla odstraní mnoho odpadních látek, musíte být při stravování stále opatrní, abyste

Více

Je voda dostačující sportovní nápoj? Tipy na doplnění tekutin při cvičení

Je voda dostačující sportovní nápoj? Tipy na doplnění tekutin při cvičení KVĚTEN 2014 Je voda dostačující sportovní nápoj? Tipy na doplnění tekutin při cvičení Výživa pro lepší život Hydratace a cvičení: Okolo 60-70% lidského těla je složeno z vody. Je tedy v pořádku říci, že

Více

NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ. Dobrá výživa pro dobrý noční spánek. Výživa pro lepší život. Jezte správně, spěte sladce dosažení kvalitního nočního spánku

NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ. Dobrá výživa pro dobrý noční spánek. Výživa pro lepší život. Jezte správně, spěte sladce dosažení kvalitního nočního spánku BŘEZEN 2014 NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ Dobrá výživa pro dobrý noční spánek Jezte správně, spěte sladce dosažení kvalitního nočního spánku Tip na dobrou výživu pro dobrý noční spánek Vápník potřebný pro udržení

Více

Title: EMEA-7840 - Herbalife24 - Product Factsheets ID: EMEA7840-H24-Product Factsheets_CZ Proof No: D Date: 01/09/11

Title: EMEA-7840 - Herbalife24 - Product Factsheets ID: EMEA7840-H24-Product Factsheets_CZ Proof No: D Date: 01/09/11 OPTIMÁLNÍ VÝŽIVA PRO SPORTOVCE Správná sportovní výživa vám dodá sebedůvěru. Formula 1 Sport obsahuje vyvážené množství sacharidů, proteinů, vitamínů a minerálů a vytváří tak pevný základ pro dosažení

Více

Název: Zdravý životní styl 2

Název: Zdravý životní styl 2 Název: Zdravý životní styl 2 Výukové materiály Autor: Mgr. Blanka Machová Název školy: Gymnázium Jana Nerudy, škola hl. města Prahy Předmět, mezipředmětové vztahy: Biologie Ročník: 4. a 5. (2. a 3. vyššího

Více

Hubněte. s Institutem Prof. Wirth. Koncept Spirulina Life

Hubněte. s Institutem Prof. Wirth. Koncept Spirulina Life Hubněte s Institutem Prof. Wirth Koncept Spirulina Life Hubněte s Institutem Profesora Wirth Koncept Spirulina Life 2 Prof. Dr. Alfred Wirth Řasa Spirulina patří k nejstarším žijícím formám života na naší

Více

NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ. Skvělé tipy pro zimní wellness. Výživa pro lepší život ÚNOR 2014. Vypořádejte se se suchou šupinatou kůží

NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ. Skvělé tipy pro zimní wellness. Výživa pro lepší život ÚNOR 2014. Vypořádejte se se suchou šupinatou kůží ÚNOR 2014 NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ Skvělé tipy pro zimní wellness Vypořádejte se se suchou šupinatou kůží Spánek je nepostradatelný pro dobré zdraví Sluneční svit je nezbytý pro zdravé zuby a kosti. Nedovolte,

Více

FIGUACTIV OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K PRODUKTŮM LR FIGUACTIV

FIGUACTIV OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K PRODUKTŮM LR FIGUACTIV FIGUACTIV OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K PRODUKTŮM LR FIGUACTIV Obsah I. Co je Figuactiv? S 3 II. Jaké pokrmy lze nahradit produktem Figuactiv? S 3 III. Zasytí mě Figuactiv, nebo je povolena

Více

dietní režim Vítejte na našem dialyzačním středisku

dietní režim Vítejte na našem dialyzačním středisku dietní režim Vítejte Proč potřebuji dodržovat speciální dietu? I když se pomocí dialýzy z těla odstraní mnoho odpadních látek, musíte být při stravování stále opatrní, abyste se vyhnuli zhoršení Vašeho

Více

Mastné. kyseliny. omega-3 a omega-6. Výživa pro lepší život

Mastné. kyseliny. omega-3 a omega-6. Výživa pro lepší život SRPEN 2014 Mastné kyseliny omega-3 a omega-6 Esenciální mastné kyseliny naše tělo neumí produkovat v dostatečném množství. Podporují růst, zrak a správnou funkci mozku. & omega 3 omega 6 Mastné kyseliny

Více

Výukový materiál zpracován v rámci operačního projektu. EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0512

Výukový materiál zpracován v rámci operačního projektu. EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0512 Výukový materiál zpracován v rámci operačního projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0512 Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. ZDRAVOVĚDA Výživa

Více

Centrum zdravého životního stylu

Centrum zdravého životního stylu Jídelníček na hubnutí na 7 dní Stránka 1 z 6 Centrum zdravého životního stylu Jídelníček na hubnutí na míru Rozpis jídel na 7 dní včetně přesného množství gramů potravin, množství bílkovin, sacharidů,

Více

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

CÍLENÁ REŽIMOVÁ INTERVENCE U ŽEN V OBDOBÍ MENOPAUZY A PO NÍ

CÍLENÁ REŽIMOVÁ INTERVENCE U ŽEN V OBDOBÍ MENOPAUZY A PO NÍ CÍLENÁ REŽIMOVÁ INTERVENCE U ŽEN V OBDOBÍ MENOPAUZY A PO NÍ Věra Boháčová, DiS. Fórum zdravé výživy PŘECHOD Z POHLEDU REŽIMU Několikaletý proces (ne jednorázová změna) Není určen jen geneticky, ale i dalšími

Více

JakHubnout. Jakou zvolit dietu? správně. leden 2016. Oblíbené diety Srovnávací tabulka Tipy na nový začátek

JakHubnout. Jakou zvolit dietu? správně. leden 2016. Oblíbené diety Srovnávací tabulka Tipy na nový začátek JakHubnout NE W leden 2016 správně Oblíbené diety Srovnávací tabulka Tipy na nový začátek Jakou zvolit dietu? 2016 štíhlá a krásná. Tisíce ženvužroce to zvládly, vy to také zvládnete! Zvládli jste Vánoce?

Více

Dostatek energie u chronického onemocnění ledvin a optimální tělesná hmotnost

Dostatek energie u chronického onemocnění ledvin a optimální tělesná hmotnost Dostatek energie u chronického onemocnění ledvin a optimální tělesná hmotnost 3. 3. 2019 Dostatek energie u chronického onemocnění ledvin a optimální tělesná hmotnost Zajištění dostatečného množství energie

Více

Průvodce projektem. Breyers Delights. Blog projektu: Kontakt:

Průvodce projektem. Breyers Delights. Blog projektu:   Kontakt: Průvodce projektem Breyers Delights Blog projektu: www.trnd.cz/breyers-delights Kontakt: pigeon@trnd.cz Vaše úkoly v projektu Breyers DElights! 1. Nakupte a ochutnejte! Kupte si zmrzlinu Breyers Delights,

Více

ČERVEN 2014. Jídlo. energie

ČERVEN 2014. Jídlo. energie ČERVEN 2014 Jídlo a energie Záměna nezdravých, rychlých pochoutek jako jsou čokoládové tyčinky, šumivé nápoje a kofein za potraviny, které poskytují přirozenou vzpruhu Výživa pro lepší život Jídlo a energie

Více

Detoxikace organismu díky 10 potravinám

Detoxikace organismu díky 10 potravinám Detoxikace organismu díky 10 potravinám Detoxikace, neboli očista organismu je čím dál více oblíbená. Každý den díky nezdravému životnímu stylu zahlcujeme náš organismus škodlivými látkami. A právě detoxikace

Více

recepty s Přírodním nápojem Natural Balance

recepty s Přírodním nápojem Natural Balance KOKTEJLY recepty s Přírodním nápojem Natural Balance KOKTEJLY Koktejly jsou lahodné nápoje vhodné pro spoustu příležitostí, které se snadno přizpůsobí každému mlsnému jazýčku. Milují je jak dospělí, tak

Více

Správná životospráva školáka

Správná životospráva školáka Správná životospráva školáka Co je správná životospráva Správná životospráva zahrnuje dostatečnou pohybovou aktivitu a vyvážený pestrý jídelníček. Kvalitní strava je v dětském věku velice důležitá k zajištění

Více

Stravování sestry v třísměnném a nepřetržitém provozu. Danuše Hrbková nutriční terapeutka

Stravování sestry v třísměnném a nepřetržitém provozu. Danuše Hrbková nutriční terapeutka Stravování sestry v třísměnném a nepřetržitém provozu Danuše Hrbková nutriční terapeutka Směnný provoz narušení cirkadiánního rytmu dopad na zdraví člověka vyšší riziko koronárního postižení nárůst hladiny

Více

Nutriční poradna v Nemocnici Český Těšín a.s.

Nutriční poradna v Nemocnici Český Těšín a.s. Nemocnice Český Těšín a.s. Ostravská 783 Český Těšín, 737 01 www.nemocniceceskytesin.agel.cz tel.: 558 769 248 fax.: 558 736 599 Nutriční poradna v Nemocnici Český Těšín a.s. Sestavila: Jolana Kajzarová,

Více

KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE SE SÍDLEM V OSTRAVĚ

KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE SE SÍDLEM V OSTRAVĚ KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE SE SÍDLEM V OSTRAVĚ 5 tipů pro zdravou výživu v novém roce Velmi častým tématem různých novoročních předsevzetí bývá hubnutí a zdravá výživa. Nejen redukce

Více

8-týdenní program. Do formy a do plavek! Naučíme vás běhat nebudete věřit, jak snadné to je! Žádné diety a jo jo efekty, půjdeme na to zdravě

8-týdenní program. Do formy a do plavek! Naučíme vás běhat nebudete věřit, jak snadné to je! Žádné diety a jo jo efekty, půjdeme na to zdravě 16/2/2015 5. vydání týdeníku pro všechny registrovné uživatele slevového serveru Vykupto.cz Neprodejné Všechna práva vyhrazena 2015 Vykupto.cz s.r.o. 6 Slevy triky návody Do formy a do plavek! V y k u

Více

...a natrvalo. Hubněte zdravě... Výživa. pilíř zdraví. www.stob.cz www.stobklub.cz

...a natrvalo. Hubněte zdravě... Výživa. pilíř zdraví. www.stob.cz www.stobklub.cz Hubněte zdravě......a natrvalo Výživa pilíř zdraví www.stob.cz www.stobklub.cz Špatný životní styl a civilizační onemocnění I přesto, že jsou tato témata stále omílaná ve stovkách publikací, na internetových

Více

Více rozmanitosti, více vitality

Více rozmanitosti, více vitality Více rozmanitosti, více vitality Happy life, den za dnem. Pro mého psa vybírám a kupuji jen to nejlepší. Obsahuje výborné drůbeží a jehněčí maso a k tomu denní porci ovoce a zeleniny. To se přece líbí

Více

- Dobrou náladu, chuť se učit a dozvídat se nové a ověřené informace o výživě. Těšíme se na Vás! Za Institut dietologie a výživy,

- Dobrou náladu, chuť se učit a dozvídat se nové a ověřené informace o výživě. Těšíme se na Vás! Za Institut dietologie a výživy, Co si vzít na kurz s sebou? - Notebook (budete počítat jídelníčky v nutričním programu) - Kabelové připojení k internetu na pokojích stojí 100 Kč/den (v učebně, prostorech lobby a restaurace je k dispozici

Více

www.dietyahubnuti.cz 1

www.dietyahubnuti.cz 1 www.dietyahubnuti.cz 1 101 tipů JAK ZHUBNOUT JEDNOU PROVžDY 101 tipů jak zhubnout 1. vydání Copyright Diety a Hubnutí, ZoneMedia s.r.o., 2014 Návrh obálky a grafická úprava: ZoneMedia s. r. o. (www.zonemedia.cz)

Více

Chronická onemocnění ledvin a diabetes - skloubení diet

Chronická onemocnění ledvin a diabetes - skloubení diet Chronická onemocnění ledvin a diabetes - skloubení diet 26. 11. 2018 Diabetes a chronické onemocnění ledvin - skloubení diet Není výjimkou současně diagnostikované chronické onemocnění ledvin a diabetu

Více

Pro krásnou postavu.cz DOTAZNÍK. 1. Základní údaje

Pro krásnou postavu.cz DOTAZNÍK. 1. Základní údaje Pro krásnou postavu.cz DOTAZNÍK 1. Základní údaje Datum vyplnění: Jméno a příjmení: Věk: Výška: Současná váha: Požadovaná váha: Obvod pasu: Obvod boků: Obvod hrudníku: 2. Co je Vaším cílem? Např. upravit

Více

Lophlex Vám přináší vždy něco navíc. Získejte svou odměnu nízkobílkovinné potraviny

Lophlex Vám přináší vždy něco navíc. Získejte svou odměnu nízkobílkovinné potraviny Lophlex Vám přináší vždy něco navíc Získejte svou odměnu nízkobílkovinné potraviny Vážení, připravili jsme pro vás informační brožuru o zcela novém ročním programu Lophlex vám přináší vždy něco navíc.

Více

VSTUPNÍ DOTAZNÍK. petra.cupcova@atlas.cz ČUPCOVÁ 774 958 288. Základní informace o klientovi. Jméno a příjmení. Telefonní kontakt.

VSTUPNÍ DOTAZNÍK. petra.cupcova@atlas.cz ČUPCOVÁ 774 958 288. Základní informace o klientovi. Jméno a příjmení. Telefonní kontakt. VSTUPNÍ DOTAZNÍK Jméno a příjmení Telefonní kontakt E-mail Povolání, popř. směnnost Základní informace o klientovi Doplňující informace o klientovi Věk Výška Váha BMI Vyplňte prosím dotazník co nejpečlivěji

Více

6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY

6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY 6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY VODA // ODKYSELENÍ TĚLA (UDRŽENÍ SPRÁVNÝCH HODNOT PH V TĚLE) // BÍLKOVINY SACHARIDY TUKY VLÁKNINA MIKRO-ŽIVINY (VITAMÍNY, MINERÁLY, ENZYMY ) VODA NAPROSTO ZÁSADNÍ

Více

CENÍK PRODUKTŮ

CENÍK PRODUKTŮ 13. 8. 2019 CENÍK PRODUKTŮ NAŠE VIZE Pomáhat lidem měnit jejich životní styl. NAŠE POSLÁNÍ Pomáhat lidem měnit jejich životní styl tím, že jim poskytujeme tu nejlepší podnikatelskou příležitost v oblasti

Více

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA WWW.SAMSFIELD.COM SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA NÍZKÝ OBSAH OBILOVIN

Více

Koncepce školního stravování

Koncepce školního stravování Základní škola a Mateřská škola Dubné Dubné 35 373 84 Dubné IČ 750 00 547 Koncepce školního stravování pro školní rok 2017/2018 Vypracoval: Ing. Petra Voborská Úvod Prioritou pro školní stravování jsou

Více

Příloha č. 1 Dotazník

Příloha č. 1 Dotazník Příloha č. 1 Dotazník Vážená paní, vážená slečno, Dovoluji si Vás požádat o vyplnění dotazníku, který slouží jako podklad ke zpracování mé diplomové práce. Práce je zaměřena na zjištění stravovacích zvyklostí

Více

MODERNÍ VÝŽIVA JEDNODUŠE

MODERNÍ VÝŽIVA JEDNODUŠE MODERNÍ VÝŽIVA JEDNODUŠE 2016 TM MODERNÍ VÝŽIVA JEDNODUŠE ŽIJEME V USPĚCHANÉ DOBĚ A ČASTOKRÁT VOLÍME FAST FOOD JAKO NEJJEDNODUŠŠÍ ŘEŠENÍ, ALE NAŠE TĚLA TÍM MOHOU PŘICHÁZET O DŮLEŽITÉ VITAMINY A MINERÁLY,

Více

VYBUDUJTE SI ŠÍROKOU DÁLNICI

VYBUDUJTE SI ŠÍROKOU DÁLNICI VYBUDUJTE SI ŠÍROKOU DÁLNICI DĚLAT ZDRAVÁ ROZHODNUTÍ JE SKVĚLÝ ZPŮSOB JAK POSÍLIT SVOU VÝŽIVOVOU SUPERDÁLNICI A SVÉ TĚLO. Nezapomínejte na hydrataci Pokud vypijete denně alespoň 8 sklenic vody (2 l), budete

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS

TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS TIENS EVROPA OZNAMUJE UVEDENÍ 4 TIENS PRODUKTŮ ŘADY PLUS S VYLEPŠENÝM SLOŽENÍM NA TRH. Kombinace 5000 let starověké čínské moudrosti s moderními západními

Více

ZAZNAMNÍK JMÉNO DATUM KONTAKT NA VÝŽIVOVÉHO PORADCE

ZAZNAMNÍK JMÉNO DATUM KONTAKT NA VÝŽIVOVÉHO PORADCE Poradna pro zdravou výživu a odvykání kouření MOJE ZMĚNA ŽIVOTNÍHO STYLU ZAZNAMNÍK JMÉNO DATUM KONTAKT NA VÝŽIVOVÉHO PORADCE Výchozí hmotnost Cílová hmotnost Cíle krátkodobé: 1. měsíc... 2. měsíc... 3.

Více

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ 90-TI DENNÍ TRANSFORMACE 90-ti denní - TRANSFORMACE 90-ti denní TRANSFROMACE je vaše šance jak zlepšit zdraví a postavu. Ve 12-ti týdenním programu vyčistíme váš organismus od toxinů,

Více

Jste připraveni získat zdraví?

Jste připraveni získat zdraví? Jste připraveni získat zdraví? Kdo jsme a co děláme Jsme: Profesionální wellness koučové Pro naše klienty zajišťujeme následující servis: Wellness profil ZDARMA Návrhy na zlepšení stravovacích návyků Pomoc

Více

PRAVÁJÁ REDUKCE VÁHY

PRAVÁJÁ REDUKCE VÁHY REDUKCE VÁHY Jde to i bez drahých jídelníčků na míru, dietních nápojů, výživových doplňků a není nutné být celé týdny bez dobrého jídla a běhat desítky kilometrů týdně! www.pravaja.cz Stránka 1 ÚVOD Shodit

Více

VÝŽIVA INTENZIVNĚ SPORTUJÍCÍ MLÁDEŽE A PŘEDCHÁZENÍ NĚKTERÝCH RIZIK. Pavel Suchánek

VÝŽIVA INTENZIVNĚ SPORTUJÍCÍ MLÁDEŽE A PŘEDCHÁZENÍ NĚKTERÝCH RIZIK. Pavel Suchánek VÝŽIVA INTENZIVNĚ SPORTUJÍCÍ MLÁDEŽE A PŘEDCHÁZENÍ NĚKTERÝCH RIZIK Pavel Suchánek Výživa pravidelně sportující mládeže Sportovní výživa je samostatný vědní obor, protože sportovci mají zcela odlišné požadavky

Více

Výživová doporučení, přídatné látky a rezidua. Bc. Eliška Koublová

Výživová doporučení, přídatné látky a rezidua. Bc. Eliška Koublová Výživová doporučení, přídatné látky a rezidua Bc. Eliška Koublová Výživová doporučení Vznikla na základě zlepšení zdraví. Zdraví je podle WHO vyvážený stav tělesné, duševní a sociální pohody. Je utvářeno

Více

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Optimální péče od samého začátku Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem

Více

Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů

Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů Ing. Jiří Kopáček, CSc. Českomoravský svaz mlékárenský Tisková konference propagačního a edukačního programu Mléko vás zdraví 08.11.2019 Měnící se demografický

Více

Představujeme vám nový objednávkový a platební systém

Představujeme vám nový objednávkový a platební systém Představujeme vám nový objednávkový a platební systém Snažili jsme se udělat objednávání co nejjednodušší a zároveň dodat informace o veškerém dění okolo vašich dětí a našich obědů. Snažíme se vše usnadnit

Více

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 ZŠ Určeno pro Sekce Mendelova 2. stupeň Základní Předmět Zdravověda Téma /

Více

QUICK! prodluž si svůj den

QUICK! prodluž si svůj den QUICK! prodluž si svůj den = LAHODNÝ POVRCH ŽVÝKACÍ ČÁST JÁDRO S ENERGIÍ O PRODUKTU Každý den řešíme mnoho různých úkolů najednou. V rytmu moderního života je těžko udržet svou aktivitu po dobu celého

Více

Název společného projektu: Mám energii na to, abych

Název společného projektu: Mám energii na to, abych Pracovní list Název projektového úkolu: Práce, výkon, energie Třída: 8. Název společného projektu: Mám energii na to, abych Název pracovního týmu: Členové pracovního týmu: Prohlédněte si obrázek anatomie

Více

Seznam příloh. Příloha 1 Žádost o dotazníkovou akci Příloha 2 Dotazník Příloha 3 5 pravidel pro zdraví

Seznam příloh. Příloha 1 Žádost o dotazníkovou akci Příloha 2 Dotazník Příloha 3 5 pravidel pro zdraví Seznam příloh Příloha 1 Žádost o dotazníkovou akci Příloha 2 Dotazník Příloha 3 5 pravidel pro zdraví Příloha 1 Příloha 2 Dotazník Vážená paní/ vážený pane, jmenuji se Veronika Kuncířová a jsem studentkou

Více

Náhradní mléčná výživa versus kravské mléko Mléko jako zdroj vápníku

Náhradní mléčná výživa versus kravské mléko Mléko jako zdroj vápníku Náhradní mléčná výživa versus kravské mléko Mléko jako zdroj vápníku Mateřské mléko Nejlepší způsob výživy je mateřské mléko složení je přizpůsobeno výživovým potřebám v různých fázích vývoje Složení mateřského

Více

SKUTEČNÁ KRÁSA PRAMENÍ ZEVNITŘ

SKUTEČNÁ KRÁSA PRAMENÍ ZEVNITŘ SKUTEČNÁ KRÁSA PRAMENÍ ZEVNITŘ / ZNAČKA PŘEDSTAVUJÍ PRŮLOM V KATEGORII PÉČE O PLEŤ NOVÁ, INOVATIVNÍ NUTRIKOSMETICKÁ ZNAČKA DVĚ VEDOUCÍ ZNAČKY NA TRHU SPOLUPRACUJÍ NA URČOVÁNÍ BUDOUCNOSTI PÉČE O PLEŤ /

Více

Katedra chemie FP TUL www.kch.tul.cz. Typy výživy

Katedra chemie FP TUL www.kch.tul.cz. Typy výživy Typy výživy 1. Dle energetických nároků (bazální metabolismus, typ práce, teplota okolí) 2. Dle potřeby živin (věk, zaměstnání, pohlaví) 3. Dle stravovacích zvyklostí, tradic, tělesného typu 4. Dle zdravotního

Více

NEJČASTĚJŠÍ CHYBY VE VE VÝŽIVĚ DĚTÍ A SPORTUJÍCÍ MLÁDEŽE. Pavel Suchánek

NEJČASTĚJŠÍ CHYBY VE VE VÝŽIVĚ DĚTÍ A SPORTUJÍCÍ MLÁDEŽE. Pavel Suchánek NEJČASTĚJŠÍ CHYBY VE VE VÝŽIVĚ DĚTÍ A SPORTUJÍCÍ MLÁDEŽE Pavel Suchánek Jaké jsou výkonnostní požadavky na sportovce? Rychlost, ryclost na větš Akcelerace, výbušnost Síla, vytrvalost Dlouhodobá vysoká

Více

Vaše geny vám odpoví jak správně zhubnout http://petrovamichaela.cz/

Vaše geny vám odpoví jak správně zhubnout http://petrovamichaela.cz/ Vaše geny vám odpoví jak správně zhubnout http://petrovamichaela.cz/ MICHAELA PETROVÁ Přemýšlíte stejně,jako jsem přemýšlela já,jak správně zhubnout? Vyzkoušeli jste různé diety a celý týden jste se těšili

Více

Chcete jíst zdravěji? Zeptejte se mě jak.

Chcete jíst zdravěji? Zeptejte se mě jak. Chcete jíst zdravěji? Zeptejte se mě jak. Chcete jíst zdravěji? Zeptejte se mě jak. Řada Tesco Healthy Living nabízí širokou škálu výrobků pro podporu zdravého životního stylu. V nabídce najdete různé

Více

6. ZVLÁŠTNÍ UPOZORNĚNÍ, ŽE LÉČIVÝ PŘÍPRAVEK MUSÍ BÝT UCHOVÁVÁN MIMO DOSAH A DOHLED DĚTÍ

6. ZVLÁŠTNÍ UPOZORNĚNÍ, ŽE LÉČIVÝ PŘÍPRAVEK MUSÍ BÝT UCHOVÁVÁN MIMO DOSAH A DOHLED DĚTÍ ÚDAJE UVÁDĚNÉ NA VNĚJŠÍM OBALU {Krabička na blistry a lahvičky z HDPE } 1. NÁZEV LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU Orlistat Sandoz 60mg Orlistatum 2. OBSAH LÉČIVÉ LÁTKY/LÉČIVÝCH LÁTEK Jedna tvrdá tobolka obsahuje orlistatum

Více

K nákupu nad 500,-Kč. v hodnotě 147,-Kč. Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky

K nákupu nad 500,-Kč. v hodnotě 147,-Kč. Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky K nákupu nad 500,-Kč Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky v hodnotě 147,-Kč - Oliva med šampón 35ml - Oliva med kondicionér 35ml - Oliva pomeranč sprchový gel 35ml - Oliva pomeranč tělové mléko

Více

VÝŢIVA SPORTOVCE ŠTĚPÁN POSPÍŠIL. 4. 11. 8.2012 Jilemnice

VÝŢIVA SPORTOVCE ŠTĚPÁN POSPÍŠIL. 4. 11. 8.2012 Jilemnice VÝŢIVA SPORTOVCE ŠTĚPÁN POSPÍŠIL 4. 11. 8.2012 Jilemnice VÝŽIVA > stejně důleţitá sloţka přípravy jako trénování > výţiva není pouze o svalové tkáni, ale i ostatních tkáních a orgánech > sportovec musí

Více

TR90 M-Bars & M-Shakes

TR90 M-Bars & M-Shakes TR90 M-Bars & M-Shakes Vyberte si, co vám nejvíc vyhovuje! POSTAVENÍ PRODUKTU NA TRHU Žijeme ve světě, kde čas jsou peníze. V náročných dnech, kdy se snažíme vyvážit péči o rodinu, práci, společenské akce

Více

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek Využijte maximum díky pufrování Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem kvalita.

Více

Premium krmivo pro psy

Premium krmivo pro psy Premium krmivo pro psy Formule krmiva Lone Star neobsahuje žádnou pšenici nebo balastní látky. Výrobky Lone Star jsou navrženy tak, aby poskytli vašim psům ideální nutriční hodnotu. Lone Star představuje

Více

ZNAČENÍ GDA NA OBALECH POTRAVIN. Navigace ve světě živin a kalorií

ZNAČENÍ GDA NA OBALECH POTRAVIN. Navigace ve světě živin a kalorií ZNAČENÍ GDA NA OBALECH POTRAVIN Navigace ve světě živin a kalorií 1 CO JE ZNAČENÍ GDA? Značení GDA je: na první pohled jasná informace o obsahu energie, procenty vyjádřený podíl doporučeného denního množství

Více

Instantní směs v prášku pro přípravu nákypu s vitamíny, s citronovou příchutí.

Instantní směs v prášku pro přípravu nákypu s vitamíny, s citronovou příchutí. CHLAZENÝ CITRONOVÝ NÁKYP a sníženým obsahem cukrů, s cukrem a sladidlem, určený k regulaci tělesné hmotnosti. Instantní směs v prášku pro přípravu nákypu s vitamíny, s citronovou příchutí. kj 1598 400

Více

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí All-in-one Pure 365 doplněk stravy * Složení přípravku na straně 9 brožury. Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 Speciální základní škola a Praktická škola Trmice Fűgnerova 22 400 04 1 Identifikátor materiálu:

Více

DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT

DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT 1 Odjistit pojistku. Láhev neklopit. Netřepat. 2 Postupným tlakem na pístek uvolňovat obsah Æ počkat na vyprázdnění Æ protřepat Æ odšroubovat uzávěr Æ vypít. 3 Naplnit láhev vodou

Více

GDA navigace ve světě živin a kalorií, http://www.gda.cz/data/sharedfiles/brozura_gda.pdf, cit., 26.4. 2011

GDA navigace ve světě živin a kalorií, http://www.gda.cz/data/sharedfiles/brozura_gda.pdf, cit., 26.4. 2011 Předmět Přírodověda Třída 5. Autor Dagmar Šnajdarová Anotace Práce s textem týkající se živin a kalorií v potravinách. Soubor obsahuje 5 stran pro žáky a 4 strany pro učitele s řešením. Očekávaný výstup

Více

Lipidy, důležité přírodní látky

Lipidy, důležité přírodní látky Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/02.0025 Název projektu: Modernizace výuky na ZŠ Slušovice, Fryšták, Kašava a Velehrad Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního

Více

Tel: , Martina Kučerová DiS. Nutriční terapeutka

Tel: , Martina Kučerová DiS. Nutriční terapeutka Je to jako v pohádce Obušku z pytle ven, kde vykutálený hostinský servíruje jitrnici, jakou svět neviděl. Všichni o ní mluvili a nikdo ji okem nezahlédl. S pestrou stravou se to má podle odborníků následovně.

Více

Dieta v prevenci a léčbě aterosklerozy. Zjišťování výž. Zvyklostí

Dieta v prevenci a léčbě aterosklerozy. Zjišťování výž. Zvyklostí Dieta v prevenci a léčbě aterosklerozy Zjišťování výž. Zvyklostí 13.10. Ateroskleroza Celkové onemocnění postihující cévy a různá krevní řečiště Klinicky nejtypičtější ICHS, CMP, ICHDK RF neovlivnitelné

Více

Fyziologické aspekty cyklistiky

Fyziologické aspekty cyklistiky Fyziologické aspekty cyklistiky Správná intenzita tréninku, Spotřeba energie při MTB, Kontrola hmotnosti prostřednictvím MTB, Výživa a pitný režim v MTB, Psychika a MTB, Správná intenzita zátěže atrofie

Více

BÍLKOVINY V POTRAVINÁCH EDUKAČNÍ MATERIÁL PRO PACIENTY

BÍLKOVINY V POTRAVINÁCH EDUKAČNÍ MATERIÁL PRO PACIENTY BÍLKOVINY V POTRAVINÁCH EDUKAČNÍ MATERIÁL PRO PACIENTY VÝZNAM BÍLKOVIN PRO ORGANISMUS Bílkoviny, neboli také proteiny, jsou důležitou živinou a základní stavební jednotkou všech buněk a tkání. Jsou nezbytné

Více

Sipping. Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová

Sipping. Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová Sipping Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová Přípravky enterální klinické výživy dle složení a stupně naštěpení jednotlivých živin: polymerní, oligomerní, speciální a modulární Polymerní

Více

Týdenní jídelníček pro hubnutí

Týdenní jídelníček pro hubnutí Týdenní jídelníček pro hubnutí Vždy platí, že pokud bude výdej energie vyšší než její příjem, tak bude docházet k hubnutí. Na začátku je proto třeba stanovit správný poměr příjmů/výdeje. Ideálně vám to

Více

VSTUPNÍ DOTAZNÍK. Základní informace o klientovi. Jméno: Bydliště: Tel. číslo: Věk: Váha: Výška:

VSTUPNÍ DOTAZNÍK. Základní informace o klientovi. Jméno: Bydliště: Tel. číslo:   Věk: Váha: Výška: VSTUPNÍ DOTAZNÍK Základní informace o klientovi Jméno: Bydliště: Tel. číslo: e-mail: Věk: Váha: Výška: 1 Choroby: Operace a úrazy: Užívané léky: Antikoncepce: Vitaminy, minerální látky, doplňky výživy,

Více

Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17

Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17 Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Pond pellet Vyvážený poměr nutrinetů Lze krmit po celý rok Nízká úroveň

Více

Řada TIENS Biologický vápník. Školicí středisko, Oddělení vzdělávání. Tiens Global Marketing Center

Řada TIENS Biologický vápník. Školicí středisko, Oddělení vzdělávání. Tiens Global Marketing Center Řada TIENS Biologický vápník Školicí středisko, Oddělení vzdělávání. Tiens Global Marketing Center 1 Základní informace 2 Představení výrobků 3 Metoda zpracování 4 Prodejní body I Základní informace Vápník

Více

Předmět: Biologie Školní rok: 2010/11 Třída: 1.L. Jméno: Dolák Patrik Datum: 4.12. Referát na téma: Jsou všechny tuky opravdu tak špatné?

Předmět: Biologie Školní rok: 2010/11 Třída: 1.L. Jméno: Dolák Patrik Datum: 4.12. Referát na téma: Jsou všechny tuky opravdu tak špatné? Jméno: Dolák Patrik Datum: 4.12 Referát na téma: Jsou všechny tuky opravdu tak špatné? Tuky se v zásadě dělí na přirozené a umělé. Rozlišují se zejména podle stravitelnosti. Nedávný průzkum renomované

Více

SPIRULINA CO TO JE? Spirulina je modrozelená řasa.

SPIRULINA CO TO JE? Spirulina je modrozelená řasa. TIENS SPIRULINA SPIRULINA CO TO JE? Spirulina je modrozelená řasa. Na. Zemi se poprvé objevila přibližně před 3,5 miliardami let a je to jedna z nejstarších forem života na této planetě. Přirozeně se vyskytuje

Více

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE 1. Co je nutrikosmetika? Nutrikosmetika jsou nutriční výrobky, které mohou pomoci zlepšit strukturu a funkci pleti a napomoci jejímu zdraví a vzhledu. Nutrikosmetika

Více

DIETA ZLÍNSKÝ KRAJ. Odvětví / Vzdělávací oblast -- dle RVP.cz -- Obchodní akademie / Informační technologie

DIETA ZLÍNSKÝ KRAJ. Odvětví / Vzdělávací oblast -- dle RVP.cz -- Obchodní akademie / Informační technologie DIETA Název školy Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště Název DUMu VY_32_INOVACE_TEV2118 (Dieta) Autor Mgr. Radek Zimčík Datum 4. 4.

Více

VSTUPNÍ DOTAZNÍK. Datum vyplnění dotazníku: Povolání: Telefon: E-mail: Výška: cm. Váha: kg. Míra v pase: cm. Míra přes boky: cm.

VSTUPNÍ DOTAZNÍK. Datum vyplnění dotazníku: Povolání: Telefon: E-mail: Výška: cm. Váha: kg. Míra v pase: cm. Míra přes boky: cm. VSTUPNÍ DOTAZNÍK Osobní údaje: Jméno a příjmení: Datm vyplnění dotazník: Rodné číslo: Věk: Povolání: Telefon: E-mail: Výška: cm. Váha: kg. Míra v pase: cm. Míra přes boky: cm. Cíl: 1. snížit hmotnost o

Více

Výsledky projektu Zdraví do firem

Výsledky projektu Zdraví do firem Výsledky projektu Zdraví do firem Naměřené hodnoty Posluchačky měly možnost se během přednášky změřit na bioimpedančním přístroji In Body, který měří tělesné hodnoty. Vybrali jsme 4 z nejdůležitějších

Více