U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva města (dle presenční listiny) Omluveni JUDr. Průša, pí Kudrlová PROGRAM 1) a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu b) Schválení programu jednání 2) Informace o rozpočtových opatřeních schválených radou města v 2. pololetí r ) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č. 5/15-6/15 4) Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely na rok ) Návrh na poskytnutí příspěvků z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT 6) Přehled čerpání příspěvků na volnočasové aktivity v roce ) Návrh na poskytnutí finančních dotací na volnočasové aktivity na rok ) Schválení finančních podílů města na obnově kulturních památek v rámci městského programu regenerace v roce ) Schválení dokladu o zajištění finančního kryti projektu Město Písek bezpečné parkování kol při Otavské cyklostezce 10) Záměry prodeje majetku města 11) Opakovaný prodej budovy č. p. 248 a budovy č. p. 287 Pražská 12) Jiné dispozice s majetkem města 13) Výkupy majetku do vlastnictví města 14) Konečné schválení majetkových smluv 15) Prodej bytu a záměr prodeje bytu 16) Návrh Obecně závazné vyhlášky č. 1/2015 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v souvislosti s pouličním vystupováním na veřejně přístupných místech

2 17) Jmenování člena správní rady Sladovny Písek o. p. s. 18) Informace o ručení za překlenovací úvěr SORP 19) Roční monitorovací zpráva Integrovaného plánu rozvoje města Písek zóna Portyč za rok ) Zpráva o stavu požární ochrany města Písku v roce ) Informace z výborů 22) Kontrola plnění usnesení 23) Různé, interpelace 24) Připomínky občanů 25) Závěr JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. Písemné materiály k jednotlivým bodům jsou přiloženy k originálu zápisu. Z jednání zastupitelstva města je pořizován audio záznam. k bodu 1) a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu U s n e s e n í č. 32/15 Zastupitelstvo města schvaluje jako ověřovatele zápisu pana Martina Brože a Mgr. Michala Drnce. k bodu 1) b) Schválení programu jednání U s n e s e n í č. 33/15 Zastupitelstvo města schvaluje program jednání. k bodu 2) Informace o rozpočtových opatřeních schválených radou města v 2. pololetí r Zastupitelstvo města projednalo materiál informace o rozpočtových opatřeních schválených radou města v 2. pololetí r Zodpovídá: Ing. Svoboda k bodu 3) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č. 5/15-6/15 U s n e s e n í č. 34/15 Zastupitelstvo města návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č. 5/15 6/15 schvaluje. Zodpovídá: Ing. Svoboda stránka 2 (celkem 15)

3 k bodu 4) Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely na rok 2015 U s n e s e n í č. 35/15 Zastupitelstvo města schvaluje poskytnutí finančních prostředků na rok 2015 pro jednotlivé organizace, které poskytují služby v sociální oblasti dle Zásad pro poskytování příspěvků na sociální účely, a to dle příloh č. 1, 2 a 3, které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy. Zodpovídá: Mgr. Baslerová k bodu 5) Návrh na poskytnutí příspěvků z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT U s n e s e n í č. 36/15 I. Zastupitelstvo města schvaluje vzorovou smlouvu o poskytnutí příspěvku z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro rok 2015, která bude jednotlivě uzavírána s žadateli o příspěvek. II. Zastupitelstvo města 1. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Základní škola T.G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24, IČ: ve výši Kč ,-- 2. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, Husovo nám. 725, IČ: ve výši Kč ,-- 3. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Automotoklub Stanislava Maliny Písek, Zátavské nábřeží 305, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 4. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Junák - svaz skautů a skautek, středisko Oheň života Písek, Otakara Jeremiáše 1320, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 5. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce HC Švantlův Dvůr Písek, Přátelství 2378, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 6. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Tělocvičná jednota Sokol Písek, Tylova ul., Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 7. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Sportovní klub policie Písek, Na Výstavišti 377, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 8. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Orientační sporty Písek, Harantova 1198, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 9. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce IHC Písek - občanské sdružení, Na Výstavišti 371, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- stránka 3 (celkem 15)

4 10. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Folklorní soubor Písečan, Budovatelská 1915, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Městská knihovna Písek, Alšovo nám. 85, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Skiklub Písek, o.s., třída Přátelství 1971, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce AC Sole Písek, Mírové náměstí 1623, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Pečovatelská služba a jesle města Písku, nábřeží 1. máje 2142, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové náměstí 1466, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Dům dětí a mládeže Písek, Švantlova 2394, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Tenisový klub Písek, Výstaviště 300, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Fotbalový klub FC Písek o.s., Burketova 303, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Středoškolský klub při lesnických školách v Písku Master Team, Lesnická 55, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce OS Mažoretky Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Český červený kříž Oblastní spolek Písek, Čechova ulice 454, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- stránka 4 (celkem 15)

5 24. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Vodácký oddíl Racek Písek, Tyršova 2035, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce LezeTop s.r.o., U Vodárny 1506, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Skateboardklub Písek, Fráni Šrámka 127, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Junák - svaz skautů a skautek ČR 1. středisko Šipka, Putimská 1, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Plavecký klub Písek, Ostrovní 2257, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce W sdružení Písek o.s., Dr. M. Horákové 1720, Písek, IČ ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Společnost pro dobré soužití česky a německy hovořících zemí a občanů, Fráni Šrámka 167, Písek, IČ: ve výši Kč 7 000, schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce TJ Hradiště, Na Rozhledně 307, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Ekologické centrum - Elektrárna královského města Písku, o.p.s., U Vodárny 934, Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce ABECEDA Centrum volného času o.s., Neklanova 389, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- III. Zastupitelstvo města schvaluje přesun finančních prostředků na položky rozpočtové skladby dle právní formy příjemce příspěvků rozdělených v bodu II. IV. Zastupitelstvo města neschvaluje převod finančních prostředků ze zůstatku Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT na Záštity starostky ve výši ,-- Zodpovídá: Ing. Svoboda stránka 5 (celkem 15)

6 k bodu 6) Přehled čerpání příspěvků na volnočasové aktivity v roce 2014 U s n e s e n í č. 37/15 Zastupitelstvo města projednalo bez připomínek informaci o čerpání finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže v roce 2014 dle Pravidel pro poskytování finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže. Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 7) Návrh na poskytnutí finančních dotací na volnočasové aktivity na rok 2015 U s n e s e n í č. 38/15 Zastupitelstvo města 1. schvaluje vzorové veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotací z rozpočtu města na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle článku IV a) činnost a IV b) akce Pravidel pro poskytování finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, 2. schvaluje poskytnutí finančních dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže v roce 2015 dle čl. IV a) činnost a čl. IV b) akce Pravidel pro poskytování finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle příloh č. 2 a 3, které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy. Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 8) Schválení finančních podílů města na obnově kulturních památek v rámci městského programu regenerace v roce 2015 U s n e s e n í č. 39/15 Zastupitelstvo města schvaluje finanční podíly města na obnově kulturních památek v rámci městského programu regenerace v roce 2015 dle předložené tabulky, a to: dům U SLONA, Karlova ul. čp. 3, r. č Kč kostel Povýšení sv. Kříže, r. č Kč Zodpovídá: Ing. Jambura k bodu 9) Schválení dokladu o zajištění finančního krytí projektu Město Písek bezpečné parkování kol při Otavské cyklostezce U s n e s e n í č. 40/15 Zastupitelstvo města 1. schvaluje realizaci projektu Město Písek bezpečné parkování kol při Otavské cyklostezce ve výši Kč s připomínkou o umístění bude rozhodnuto následně, 2. schvaluje zajištění finančních prostředků v rámci rozpočtu města Písku v roce 2015 na financování projektu Město Písek bezpečné parkování kol při Otavské cyklostezce, v případě poskytnutí dotace na projekt Město Písek bezpečné parkování kol při Otavské cyklostezce z programu Ministerstva pro místní rozvoj ČR národní program podpory cestovního ruchu, podprogram Cestování dostupné všem, oblast podpory č. 4, stránka 6 (celkem 15)

7 3. projednalo bez připomínek informaci, že výše dotace na projekt Město Písek bezpečné parkování kol při Otavské cyklostezce z programu Ministerstva pro místní rozvoj ČR národní program podpory cestovního ruchu, podprogram Cestování dostupné všem tvoří maximálně 50 % podíl uznatelných výdajů z celkového rozpočtu akce a zbytek tvoří vlastní zdroje žadatele. (Předpokládaný rozpočet projektu včetně zabudování činí Kč včetně DPH). Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 10) Záměry prodeje majetku města z1) záměr prodeje části pozemku parc. č. 1549/19 k. ú. Písek žadatel lokalita ul. Karla Čapka, Písek U s n e s e n í č. 41/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 1549/19 o výměře cca 2 m 2 k. ú. Písek žadateli za cenu 1.600,- Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. III. Geometrický plán na oddělení části pozemku bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. z2) záměr prodeje části pozemku parc. č. 826/127 k. ú. Písek žadatelé lokalita Strakonická ulice, Písek U s n e s e n í č. 42/15 Zastupitelstvo města neschvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 826/127 o výměře cca 184 m 2 k. ú. Písek žadatelům za cenu 500,- Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VI. + úhrada ceny vzrostlého stromu na pozemku. z3) směna pozemků mezi městem Písek a Jihočeským krajem - Okružní křižovatka na silnici III/1219 U obalovny v Písku U s n e s e n í č. 43/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr směny nemovitostí mezi Jihočeským krajem a městem Písek v rámci stavby Okružní křižovatka na silnici III/1219 U obalovny v Písku. Město Písek převede do vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice, stavební objekt SO 101 Silnice III/1219 a okružní křižovatka, včetně částí pozemků parc. č. 588/2 o výměře cca 26 m 2, parc. č. 2665/41 o výměře cca 40 m 2, parc. č. 2665/43 o výměře cca 76 m 2, parc. č. 2665/46 o výměře cca 17 m 2, parc. č. 2665/9 o výměře cca 103 m 2, parc. č. 2665/38 o výměře cca 274 m 2 a část parc. č. 587/1 o výměře cca 10 m 2 vše k. ú. Písek. Jihočeský kraj převede do vlastnictví města Písek část pozemku parc. č. 2645/1 o výměře cca 259 m 2 k. ú. Písek. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy. stránka 7 (celkem 15)

8 z4) směna pozemků mezi městem Písek a Jihočeským krajem cyklostezka Písek Smrkovice U s n e s e n í č. 44/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr směny pozemků mezi městem Písek a Jihočeským krajem pro výstavbu cyklostezky Písek Smrkovice: části pozemků parc. č. 2171/1 o výměře cca 484 m 2, parc. č. 2171/5 o výměře cca 1471 m 2, parc. č. 2171/11 o výměře cca 196 m 2, parc. č. 2171/13 o výměře cca 1 m 2, parc. č. 2171/15 o výměře cca 14 m 2, parc. č. 2171/21 o výměře cca 30 m 2, parc. č. 2171/27 o výměře cca 540 m 2, parc. č. 2171/30 o výměře cca 28 m 2, parc. č. 2171/31 o výměře cca 333 m 2, parc. č. 2171/35 o výměře cca 75 m 2, parc. č. 2171/38 o výměře cca 30 m 2, parc. č. 2171/39 o výměře cca 146 m 2 vše k. ú. Písek a části pozemků parc. č. 950/1 o výměře cca 460 m 2, pacr. č. 950/10 o výměře cca 162 m 2, parc. č. 950/11 o výměře cca 440 m 2, parc. č. 950/15 o výměře cca 23 m 2, parc. č. 950/16 o výměře cca 293 m 2, parc. č. 950/17 o výměře cca 5 m 2, parc. č. 950/18 o výměře cca 200 m 2, parc. č. 950/19 o výměře cca 22 m 2, parc. č. 950/20 o výměře cca 12 m 2, parc. č. 950/21 o výměře cca 1 m 2, parc. č. 950/22 o výměře cca 55 m 2 vše k. ú. Smrkovice z vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice, za pozemky parc. č. 260/18 o výměře cca 5 m 2 a parc. č. 263/3 o výměře cca 3 m 2, vše k. ú. Písek z vlastnictví města Písek. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy. z5) záměr prodeje pozemku st. parc. č včetně budovy č. p. 355 Stanislava Maliny k. ú. Písek schválení vítěze výběrového řízení U s n e s e n í č. 45/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje pozemku st. parc. č včetně budovy č. p. 355 Stanislava Maliny vše k. ú. Písek vítězce za cenu Kč ,--. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. z6) záměr prodeje pozemku st. parc. č. 2472/11 včetně garáže č. 3, st. parc. č. 2472/2 včetně garáže č. 6, st. parc. č. 2472/18 včetně garáže č. 8, st. parc. č. 2472/16 včetně garáže č. 10 a st. parc. č. 2472/14 včetně garáže č. 12 k. ú. Písek schválení vítěze výběrového řízení vnitroblok Kollárova 4 B u č. p U s n e s e n í č. 46/15 Zastupitelstvo města schvaluje 1. záměr prodeje pozemku st. parc. č. 2472/11 o výměře 14 m 2 včetně stavby bez čp/če, garáže č. 3, vše k. ú. Písek vítězům za cenu Kč ,--. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. 2. záměr prodeje pozemku st. parc. č. 2472/2 o výměře 17 m 2 včetně stavby bez čp/če, garáže č. 6, vše k. ú. Písek vítězce za cenu Kč ,--. V případě nezájmu vítěze výběrového řízení nastoupí na jeho místo další uchazeči v pořadí dle výše nabídnuté ceny. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. 3. záměr prodeje pozemku st. parc. č. 2472/18 o výměře 14 m 2 včetně stavby bez čp/če, garáže č. 8, vše k. ú. Písek vítězce za cenu Kč ,--. V případě nezájmu vítěze výběrového řízení nastoupí na jeho místo další uchazeči v pořadí dle výše nabídnuté ceny. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. stránka 8 (celkem 15)

9 4. záměr prodeje pozemku st. parc. č. 2472/16 o výměře 18 m 2 včetně stavby bez čp/če, garáže č. 10, vše k. ú. Písek vítězům za cenu Kč ,--. V případě nezájmu vítěze výběrového řízení nastoupí na jeho místo další uchazeči v pořadí dle výše nabídnuté ceny. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. 5. záměr prodeje pozemku st. parc. č. 2472/14 o výměře 17 m 2 včetně stavby bez čp/če, garáže č. 12, vše k. ú. Písek vítězům za cenu Kč ,--. V případě nezájmu vítěze výběrového řízení nastoupí na jeho místo další uchazeči v pořadí dle výše nabídnuté ceny. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. k bodu 11) Opakovaný prodej budovy č. p. 248 a budovy č. p. 287 Pražská Prodej velitelské budovy č. p. 248 Pražské Předměstí včetně pozemku st. parc. č. 1540/1 k. ú. Písek a velitelské budovy č. p. 287 Pražské Předměstí včetně pozemku st. parc. č k. ú. Písek Žižkova kasárna Pražská ul. U s n e s e n í č. 47/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr opakovaného prodeje velitelské budovy č. p. 248 Pražské Předměstí na pozemku st. parc. č. 1540/1 k. ú. Písek včetně příslušného pozemku st. parc. č. 1540/1 k. ú. Písek o výměře 681 m 2 a budovy č. p. 287 Pražské Předměstí na pozemku st. parc. č k. ú. Písek včetně příslušného pozemku st. parc. č k. ú. Písek o výměře 216 m 2 a to formou výběrového řízení - obálkové metody, za minimální cenu ve výši Kč s tím, že v budově nebude zřízeno pobytové zařízení pro psychiatrické pacienty. Kauce je stanovena ve výši Kč. Výběr kupce provede majetkoprávní komise, zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. k bodu 12) Jiné dispozice s majetkem města d1) prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD K Háječku 216 U s n e s e n í č. 48/15 Zastupitelstvo města schvaluje smlouvu o budoucí kupní smlouvě dle přílohy - pro převod ideální části pozemku parc. č. st. 305 k. ú. Hradiště u Písku podle schváleného vzoru, za cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X, pro žadatele. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (č. sml ) d2) prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD K Háječku 219 U s n e s e n í č. 49/15 Zastupitelstvo města schvaluje smlouvu o budoucí kupní smlouvě dle přílohy - pro převod ideální části pozemku parc. č. st. 308 k. ú. Hradiště u Písku podle schváleného vzoru, za stránka 9 (celkem 15)

10 cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X, pro žadatelku. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (sml. č ) d3) prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD Jablonského 384 U s n e s e n í č. 50/15 Zastupitelstvo města schvaluje smlouvu o budoucí kupní smlouvě dle přílohy pro převod ideální části pozemku parc. č. st k. ú. Písek podle schváleného vzoru, za cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X, pro žadatelku. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (č. sml ) d4) prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD K Háječku 219 U s n e s e n í č. 51/15 Zastupitelstvo města schvaluje smlouvu o budoucí kupní smlouvě dle přílohy - pro převod ideální části pozemku parc. č. st. 308 k. ú. Hradiště u Písku podle schváleného vzoru, za cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X, pro žadatelku. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (č. sml ) d5) prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD K Háječku 216 U s n e s e n í č. 52/15 Zastupitelstvo města schvaluje smlouvu o budoucí kupní smlouvě dle přílohy - pro převod ideální části pozemku parc. č. st. 305 k. ú. Hradiště u Písku podle schváleného vzoru za cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X, pro žadatele. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (č. sml ) d6) prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD K Háječku 216 U s n e s e n í č. 53/15 Zastupitelstvo města schvaluje smlouvu o budoucí kupní smlouvě dle přílohy - pro převod ideální části pozemku parc. č. st. 305 k. ú. Hradiště u Písku podle schváleného vzoru, za cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město stránka 10 (celkem 15)

11 Písek čl. X, pro žadatele. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (č. sml ) d7) prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD K Háječku 216 U s n e s e n í č. 54/15 Zastupitelstvo města schvaluje smlouvu o budoucí kupní smlouvě dle přílohy - pro převod ideální části pozemku parc. č. st. 305 k. ú. Hradiště u Písku podle schváleného vzoru, za cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X, pro žadatele. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (č. sml ) d8) prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD K Háječku 219 U s n e s e n í č. 55/15 Zastupitelstvo města schvaluje smlouvu o budoucí kupní smlouvě dle přílohy - pro převod ideální části pozemku parc. č. st. 308 k. ú. Hradiště u Písku podle schváleného vzoru, za cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X, pro žadatele. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (č. sml ) d9) ČR ÚZSVM bezúplatný převod pozemků v k. ú. Písek - parc. č (Zeyerova ul.) a parc. č podíl ve výši ½ (Rašínova ul.) U s n e s e n í č. 56/15 Zastupitelstvo města 1. schvaluje záměr bezúplatného převodu pozemku parc. č o výměře 20 m 2, ostatní plocha jiná plocha, k. ú. Písek, z vlastnictví ČR - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, Rašínovo nábřeží 42, Praha 2. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy. 2. neschvaluje záměr bezúplatného převodu pozemku parc. č o výměře 38 m 2, podíl ve výši ½, ostatní plocha jiná plocha, k. ú. Písek, z vlastnictví ČR - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, Rašínovo nábřeží 42, Praha 2. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy. stránka 11 (celkem 15)

12 d10) záměr přijetí daru z vlastnictví Ředitelství silnic a dálnic ČR - vyřazené části větve silnice I/20 včetně pozemků parc. č. 994/10, 2159/33, 2159/40, 2159/41, 2159/51, 2159/52, 2159/53, 2719/5 v k. ú. Písek ul. Hradišťská U s n e s e n í č. 57/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr přijetí daru vyřazené části větve silnice I/20, ul. Hradišťská, včetně pozemků parc. č. 994/10 o výměře 246 m 2 (odděleného geometrickým plánem č /2011 ze dne z pozemku parc. č. 994/2 k. ú. Písek), parc. č. 2159/33 o výměře 1818 m 2, parc. č. 2159/40 o výměře 51 m 2, parc. č. 2159/41 o výměře 429 m 2, parc. č. 2159/51 o výměře 694 m 2, parc. č. 2159/52 o výměře 151 m 2, parc. č. 2159/53 o výměře 254 m 2 a parc. č. 2719/5 o výměře 139 m 2 vše k. ú. Písek z vlastnictví Ředitelství silnic a dálnic ČR, IČ , se sídlem Praha 4 Nusle, Na Pankráci 546/56, do vlastnictví města Písek za podmínky, že ke konečnému schválení smlouvy ŘSD doloží rozhodnutí příslušného silničního správního úřadu o změně kategorie komunikace podle 3 odst. 3 zákona o pozemních komunikacích č. 13/1997 Sb. a protokol o technické přejímce komunikace a všech jejích součástí potvrzený Městskými službami Písek s. r. o., co by správcem pozemních komunikací města Písku a budoucím správcem přejímané komunikace, jehož součástí bude i způsobilou osobou autorizovaná dokumentace skutečného provedení opravy zábradlí a potvrzení o odstranění všech závad na mostě přes Mehelnický potok. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy. k bodu 13) Výkupy majetku do vlastnictví města k1) výkup pozemků parc. č. 646/31, č. 646/32 a č. 654/5 vše k. ú. Písek od vlastníka pozemky u komunikace I/20 U s n e s e n í č. 58/15 Zastupitelstvo města neschvaluje výkup pozemků parc. č. 646/31, trvalý travní porost o výměře 1332 m 2, č. 646/32, trvalý travní porost o výměře 2148 m 2 a č. 654/5, trvalý travní porost o výměře 2395 m 2 vše k. ú. Písek od vlastníka za cenu 250 Kč/m 2 (cena odpovídá ceně dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII). k bodu 14) Konečné schválení majetkových smluv 1) konečné schválení kupní smlouvy na prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD K Háječku 219 U s n e s e n í č. 59/15 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy - převod podílu ve výši 74/1530 pozemku st. parc. č. 308 k. ú. Hradiště u Písku pro žadatele za cenu 324 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X (č. sml ). stránka 12 (celkem 15)

13 2) konečné znění darovací smlouvy - přijetí daru pozemku parc. č. 662/4 k. ú. Hradiště u Písku od Jihočeského kraje - Rekonstrukce ulice Na Rozmezí U s n e s e n í č. 60/15 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění darovací smlouvy dle přílohy č. 1 darování pozemku parc. č. 662/4 o výměře 26 m 2, ostatní plocha silnice k. ú. Hradiště u Písku z vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice v souvislosti s realizací akce: Rekonstrukce ulice Na Rozmezí. (sml. č ) 3) konečné znění smlouvy - bezúplatný převod pozemku parc. č. 225/1 k. ú. Písek od ČR ÚZSVM, veřejné prostranství v Topělecké ul. U s n e s e n í č. 61/15 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění smlouvy o bezúplatném převodu vlastnického práva k nemovité věci a o zřízení věcného práva dle přílohy bezúplatný převod pozemku parc. č. 225/1 o výměře 2974 m 2, ostatní plocha jiná plocha k. ú. Písek z vlastnictví ČR Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, Rašínovo nábřeží 42, Praha 2. k bodu 15) Prodej bytu a záměr prodeje bytu U s n e s e n í č. 62/15 1. Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytu č. 8 v čp. 1972, třída Přátelství, Písek, se stavební parcelou č k. ú. Písek žadatelce za částku ,- Kč + fond oprav. 2. Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje bytu č. 6 v čp. 1831, nábřeží 1. máje, Písek se stavební parcelou 3820 k. ú. Písek žadatelům. Cena nechť je stanovena znaleckým posudkem. Zodpovídá: Ing. Šartnerová k bodu 16) Návrh Obecně závazné vyhlášky č. 1/2015 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v souvislosti s pouličním vystupováním na veřejně přístupných místech U s n e s e n í č. 63/15 Zastupitelstvo města neschvaluje Obecně závaznou vyhlášku č. 1/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v souvislosti s pouličním vystupováním na veřejně přístupných místech. Zodpovídá: Mgr. Hanus stránka 13 (celkem 15)

14 k bodu 17) Jmenování člena správní rady Sladovny Písek o. p. s. U s n e s e n í č. 64/15 Zastupitelstvo města v souladu s ustanovením 12 a 15 zákona č. 248/1995 Sb., o obecně prospěšných společnostech a 3050 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů: z důvodu skončení funkčního období člena správní rady, Sladovny Písek, o. p. s., Velké náměstí 113, Písek, IČ , Ing. Edity Kučerové jmenuje Ing. Editu Kučerovou členem správní rady Sladovny Písek, o. p. s., Velké náměstí 113, Písek, IČ , s účinností od Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 18) Informace o ručení za překlenovací úvěr SORP U s n e s e n í č. 65/15 Zastupitelstvo města ve věci ručení za překlenovací úvěr Svazku obcí regionu Písecka odkládá své rozhodnutí do příštího zasedání zastupitelstva města za účelem doplnění informace od SORP o výběrovém řízení, smlouvě o dílo a vydaném stavebním povolení. k bodu 19) Roční monitorovací zpráva Integrovaného plánu rozvoje města Písek zóna Portyč za rok 2014 U s n e s e n í č. 66/15 Zastupitelstvo města po projednání schvaluje roční monitorovací zprávu IPRM za rok k bodu 20) Zpráva o stavu požární ochrany města Písku v roce 2014 U s n e s e n í č. 67/15 Zastupitelstvo města schvaluje zprávu o stavu požární ochrany města Písku v roce Zodpovídá: Mgr. Hanus k bodu 21) Informace z výborů U s n e s e n í č. 68/15 Zastupitelstvo města 1. volí Ing. Naděždu Burešovou členkou Osadního výboru Hradiště od do prvního dne voleb do zastupitelstev obcí 2. pověřuje kontrolní výbor kontrolou akce Městských služeb Písek s.r.o. Oprava schodů plavecký stadion dle zápisu kontrolního výboru č. 01/2015. Zodpovídá: Ing. Votýpka stránka 14 (celkem 15)

15 k bodu 22) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 69/15 Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění usnesení a schvaluje vyřazení následujících úkolů ze sledování: 92/14, 194/14, 240/14, 6/15. Zodpovídá: Ing Hofmanová k bodu 23) Různé, interpelace k bodu 24) Připomínky občanů k bodu 25) Závěr V Písku stránka 15 (celkem 15)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.02.2013 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 14.02.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 10.08.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 20 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.05.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 09.11.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.03.2012 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 25 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.09.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.10.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.03.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2011 od 12:30 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů. USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 31.03.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.09.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 02.03.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 16.01.2013 Přítomni Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne 15.01.2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku Karel Vodička,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.04.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne

Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne 12.09.2012 308 / 13 Zastupitelstvo města Šternberka č. 2 program zasedání ZM Šternberka dne 12.09.2012 309 / 13 Zastupitelstvo města Šternberka č. 3 bere na

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 96 Rada města schvaluje pronájem pozemku označeného jako ppč. 644/4 o výměře 1055 m 2 v katastrálním území a obci Česká Třebová, na dobu neurčitou, a to od 01.03.2012 s výpovědní lhůtou 6 měsíců za

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne 4.6.2018 Zastupitelstvo města pod číslem usnesení: 17/3/352 bere na vědomí plnění usnesení zastupitelstva města, rady města, usnesení

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 07.12.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 příloha č. 1 ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 P Ř Í J M Y R O Z P O Č T U D A Ň O V É P Ř Í J M Y Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem 191 875 Daně ze zboží a služeb v tuzemsku celkem 141

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2016/ZM až /2016/ZM

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2016/ZM až /2016/ZM Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne 06.04.2016 č. 274-14/2016/ZM až 298-14/2016/ZM USNESENÍ č. 274-14/2016/ZM ze dne 06.04.2016 schvaluje M. Budlovského, Bc. J. Hostka a MUDr. R. Kříže

Více

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 20.04.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva.

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva. Usnesení 2. veřejného zasedání Zastupitelstva města Třebenice, konaného v sále Městského úřadu Třebenice, Paříkovo náměstí 1, 411 13 Třebenice dne 17. 12. 2018 od 18.00 hodin. Z důvodu zajištění ochrany

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 15.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Kaplice konaného dne 13. března 2017

U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Kaplice konaného dne 13. března 2017 U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Kaplice konaného dne 13. března 2017 Zastupitelstvo města po projednání: I. s c h v a l u j e program 17. zasedání Zastupitelstva města Kaplice revokaci

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 07.06.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

Prvotní návrh usnesení zasedání Zastupitelstva města Chrastava dne 10. dubna 2017

Prvotní návrh usnesení zasedání Zastupitelstva města Chrastava dne 10. dubna 2017 Prvotní návrh usnesení zasedání Zastupitelstva města Chrastava dne 10. dubna 2017 2017/02/I ověřovatele zápisu: 2017/02/II navržený program zasedání: 1) Diskuse s občany 2) Majetkoprávní úkony 3) Finanční

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemku pod garáží v lokalitě Kolonka 2. Prodej pozemků mezi rodinnými domy

Více

Usnesení 9. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 9. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Usnesení 9. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 09.12.2015 150 / 9 č. 2 151 / 9 č. 3 152 / 9 č. 4 153 / 9 č. 5 program zasedání dne 9. 12. 2015 odpis pohledávek nad 20 000 Kč dle důvodové zprávy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

22. VÝPIS Z USNESENÍ

22. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 22. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 15.04.2010 685/2010 22. ZM V bere na vě d o m í informace o aktuálním stavu ve

Více

1. Zahájení zasedání Usnesení č. 01/22Z/2014: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého 21. zasedání s tím, že k němu nebyly

1. Zahájení zasedání Usnesení č. 01/22Z/2014: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého 21. zasedání s tím, že k němu nebyly Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 23.06.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 322 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Žádost o finanční spoluúčast - dluhové poradenství 14309

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Žádost o finanční spoluúčast - dluhové poradenství 14309 Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 3.3.2014 od 15:00:00 do 17:15:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo města

Více

1. Zahájení zasedání Usnesení č. 01/17Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého 16. zasedání s tím, že k němu nebyly

1. Zahájení zasedání Usnesení č. 01/17Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého 16. zasedání s tím, že k němu nebyly Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zastupitelstvo města Štramberka

Zastupitelstvo města Štramberka Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne 21.12.2015 74/6/ZM/2015 Složení slibu nového zastupitele p. Eduarda Pustky. Složení slibu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 27.03.2008 308/2008 11. ZM V n e s c h v a l u j e návrh na pořízení změny územního

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli 1097. Zastupitelstvo města schvaluje další postup ve věci investičního

Více

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Zpráva o činnosti

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Česká Třebová 11. února 2019

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Česká Třebová 11. února 2019 č. 1 prací Zateplení a výměna zdroje tepla v MŠ Habrmanova, Česká Třebová s předpokládanými investičními náklady ve výši 19.250.000 Kč včetně DPH z rozpočtu města pro rok 2019 a 2020, v textu dle (viz

Více

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Ing. Jitka Píšová. Bc. David Novotný, vedoucí odboru technické právy veřejného majetku

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Ing. Jitka Píšová. Bc. David Novotný, vedoucí odboru technické právy veřejného majetku S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C 14. zasedání zastupitelstva města dne: 4. 9. 2012 Bod pořadu jednání: Věc: Cyklostezka Jungmannova - majetkoprávní vypořádání Zpracoval: odbor, oddělení: Ing. Jitka

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro.

Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne 25. 4. 2018, od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Příští zasedání se bude konat 30. 5. 2018 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

3. Schválení programu Usnesení č. 03/12Z/2012: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program jednání 12. zasedání zastupitelstva města po doplnění.

3. Schválení programu Usnesení č. 03/12Z/2012: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program jednání 12. zasedání zastupitelstva města po doplnění. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

UZ04/21/2017 Z/05/2017

UZ04/21/2017 Z/05/2017 USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 12. prosince 2017 v 16 hodin v malém sále Městského zařízení Uničov, Moravské nám. 1143 UZ01/21/2017 Schválení programu 21. zasedání

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mo helnice, které se konalo dne o d 16:00 hodin v sále dom u kultury

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mo helnice, které se konalo dne o d 16:00 hodin v sále dom u kultury Příloha č. 4 k č. j.: MUMO-KT/8057/15 Sp. zn.: KT/36/2015/Hroe Zastupitelstvo města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mo helnice, které se konalo dne 27. 04.2015

Více

Ing. Miroslav Sládek starosta. 34 zákona č. 128/2000Sb., o obcích, v platném znění zákon č. 200/1990Sb., o přestupcích, v platném znění

Ing. Miroslav Sládek starosta. 34 zákona č. 128/2000Sb., o obcích, v platném znění zákon č. 200/1990Sb., o přestupcích, v platném znění Město Písek Obecně závazná vyhláška města Písek č. 6/2009 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku spočívajících v omezení konzumace alkoholu na veřejném prostranství Zastupitelstvo města Písek

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů.

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města.

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města. Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 79 / 6 č. 2 Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 17.06.2015 program zasedání dne 17.06.2015 80 / 6 č. 3 přehled usnesení Rady města Šternberka za uplynulé období a informace občanům

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne Usnesení č. 11/301/05/2018

U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne Usnesení č. 11/301/05/2018 U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 30.05.2018 Usnesení č. 11/301/05/2018 Rada města projednala a s c h v a l u j e Program jednání RM 11. Program: 1) Program RM 11 2) Kontrola

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ z 15. zasedání Zastupitelstva města Brtnice konaného dne 21. 12. 2016 Usnesení č. 345/16 ZM program 15. zasedání Zastupitelstva města Brtnice. Usnesení č. 346/16 ZM složení

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 3. dubna 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 08.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 12.05.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení 22. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 22. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 22. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 21. 02. 2018 Číslo: 487/22 program zasedání ZM dne 21.02.2018 Číslo:

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-16/2017 Datum jednání: 23.03.2017 2) Program jednání (USN-Z3-339/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 4. Kontrola plnění usnesení

Více

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb.,

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zastupitelstvo města Příbora

Zastupitelstvo města Příbora Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného dne 22.09.2016 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16.00 hod. VARIANTA USNESENÍ URČENÁ

Více