U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) Omluveni Pí Kudrlová, MUDr. Tyll PROGRAM 1) a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu b) Schválení programu jednání 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny 3) Pravidla rozpočtového provizoria 4) Nový bazén návrhy úvěrových smluv 5) Odpady Písek návrhy úvěrových smluv 6) Teplárna Písek návrhy úvěrových smluv 7) Navýšení dotace na provoz MHD v Písku 8) Stanovení konkrétních úkolů pro uvolněné členy zastupitelstva města 9) Informace z výborů 10) Záměry prodejů 11) Záměr prodeje výměníkové stanice Gregorova ul. 12) Záměr prodeje výměníkové stanice Švantlova ul. 13) Záměr prodeje výměníkové stanice Otavská ul. 14) Jiné dispozice s majetkem města 15) Výkupy majetku do vlastnictví města 16) Konečné schválení smluv 17) Prodej bytů a záměr prodeje 18) Záměr prodeje nebytového prostoru 19) Záměr vybudování stezky pro terénní cyklistiku v Píseckých horách 20) Přihláška ke spolupráci s Agenturou pro sociální začleňování 21) Opravné usnesení k návrhu na poskytnutí dotace na sociální účely 22) Veřejnoprávní smlouva s ČSAD AUTOBUSY České Budějovice a. s. o poskytnutí dotace inteligentní zastávky

2 23) Žádost o uzavření veřejnoprávní smlouvy s obcí Slabčice na odchyt volně se pohybujících psů a zajištění jejich následného umístění do útulku 24) Partnerská smlouva mezi městy Písek a Veľký Krtíš 25) Informace o činnosti destinační společnosti Píseckem, s. r. o. 26) Informace o činnosti Centra kultury města Písek 27) Informace o čerpání dotací v roce 2016 kultura a cestovní ruch 28) Kontrola plnění usnesení 29) Různé, interpelace 30) Připomínky občanů 31) Závěr JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu U s n e s e n í č. 108/17 Zastupitelstvo města schvaluje ověřovatele zápisu Ing. Jiřího Uhlíka, Ing. arch. Petru Trambovou. K bodu 1b) Schválení programu jednání U s n e s e n í č. 109/17 Zastupitelstvo města schvaluje program jednání s doplněním bodu 8) a 19). K bodu 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny U s n e s e n í č. 110/17 Zastupitelstvo města rozpočtová opatření rozpočtové změny č /17 schvaluje. K bodu 3) Pravidla rozpočtového provizoria U s n e s e n í č. 111/17 Zastupitelstvo města pravidla rozpočtového provizoria schvaluje. K bodu 4) Nový bazén návrhy úvěrových smluv U s n e s e n í č. 112/17 Zastupitelstvo města schvaluje návrh smlouvy o úvěru s fixací na 10 let (varianta A) mezi městem Písek a Československou obchodní bankou, a. s., kterým banka poskytne městu Písek účelové peněžní prostředky na výstavbu nového plaveckého bazénu v Písku do výše úvěrového limitu Kč. stránka 2 (celkem 10)

3 K bodu 5) Odpady Písek návrhy úvěrových smluv U s n e s e n í č. 113/17 Zastupitelstvo města schvaluje návrh úvěrové smlouvy s fixací na 10 let mezi městem Písek a společností Odpady Písek s. r. o., kterou město Písek poskytne Odpadům Písek s. r. o. účelové peněžní prostředky na realizaci investiční akce Výstavba další etapy skládky, skládka Smrkovice - Vydlaby, etapa 5b do výše Kč se splatností 10 let. K bodu 6) Teplárna Písek návrhy úvěrových smluv U s n e s e n í č. 114/17 Zastupitelstvo města schvaluje návrh úvěrové smlouvy s fixací na 10 let mezi městem Písek a Teplárnou Písek, a. s., kterou město Písek poskytne Teplárně Písek účelové peněžní prostředky na realizaci investic vyplývajících z dokumentu Studie tepelné koncepce města Písek do výše Kč se splatností 10 let. K bodu 7) Navýšení dotace na provoz MHD v Písku U s n e s e n í č. 115/17 Zastupitelstvo města navýšení úhrady prokazatelné ztráty z provozu MHD v Písku v roce 2017 z rozpočtu města o 746 tis. Kč na tis. Kč schvaluje a ukládá radě města předložit příslušnou rozpočtovou změnu Zodpovídá: Ing. Kovařík K bodu 8) Stanovení konkrétních úkolů pro uvolněné členy zastupitelstva města U s n e s e n í č. 116/17 Zastupitelstvo města určení konkrétních úkolů pro starostku a místostarosty dle přílohy č. 2 schvaluje. Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 9) Informace z výborů Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 10) Záměry prodejů z1) záměr směny části pozemku parc. č. 1543/17 k. ú. Písek ve vlastnictví žadatele a části pozemku parc. č. 1543/5 k. ú. Písek ve vlastnictví města Písku lokalita Písek, rekonstrukce Čapkovy ulice U s n e s e n í č. 117/17 Zastupitelstvo města schvaluje záměr směny části pozemku parc. č. 1543/5 o výměře cca 100 m 2 k. ú. Písek ve vlastnictví města Písek za část pozemku parc. č. 1543/17 o výměře cca 10 m 2 k. ú. Písek ve vlastnictví žadatele bez cenového vyrovnání. Geometrický plán bude stránka 3 (celkem 10)

4 vyhotoven na náklady města Písku. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení směnné smlouvy. z2) záměr prodeje pozemku parc. č. 6/2 k. ú. Písek žadatelé zahrada vedle hotelu Otava U s n e s e n í č. 118/17 Zastupitelstvo města neschvaluje záměr prodeje pozemku parc. č. 6/2 o výměře 156 m 2 k. ú. Písek žadatelům za cenu Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VI. z3) záměr prodeje pozemku parc. č. 834/64 k. ú. Smrkovice do vlastnictví žadatelů chatová oblast ve Smrkovicích U s n e s e n í č. 119/17 Zastupitelstvo města schvaluje 1. zrušení svého usnesení č. 8/17 ze dne záměr prodeje pozemku parc. č. 834/64 o výměře 43 m 2 k. ú. Smrkovice do vlastnictví žadatelů za cenu 150 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. IX. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. K bodu 11) Záměr prodeje výměníkové stanice Gregorova ul. U s n e s e n í č. 120/17 Zastupitelstvo města odkládá záměr prodeje výměníkové stanice Gregorova ul. - parcely č.st o výměře 147 m 2 včetně stavby technického vybavení bez č. p. vše v k.ú. Písek. Ukládá odboru správy majetku požádat o změnu územního plánu s tím, že plochy výměníkových stanic budou zahrnuty jako plochy přestavby plochy výroby a skladování drobná a řemeslná výroba (VD) s úpravou podmínek přípustného, nepřípustného, případně podmíněně přípustného využití těchto konkrétních přestavbových ploch. K bodu 12) Záměr prodeje výměníkové stanice Švantlova ul. U s n e s e n í č. 121/17 Zastupitelstvo města odkládá záměr prodeje výměníkové stanice Švantlova ul. - parcely č. st. 369/3 o výměře 206 m 2 včetně stavby technického vybavení bez č. p. vše v k.ú. Písek. Ukládá odboru správy majetku požádat o změnu územního plánu s tím, že plochy výměníkových stanic budou zahrnuty jako plochy přestavby plochy výroby a skladování drobná a řemeslná výroba (VD) s úpravou podmínek přípustného, nepřípustného, případně podmíněně přípustného využití těchto konkrétních přestavbových ploch. stránka 4 (celkem 10)

5 K bodu 13) Záměr prodeje výměníkové stanice Otavská ul. U s n e s e n í č. 122/17 Zastupitelstvo města odkládá záměr prodeje výměníkové stanice Otavská ul. - parcely č. st. 3520/1 o výměře 241 m 2 včetně stavby technického vybavení bez č. p. vše v k.ú. Písek. Ukládá odboru správy majetku požádat o změnu územního plánu s tím, že plochy výměníkových stanic budou zahrnuty jako plochy přestavby plochy výroby a skladování drobná a řemeslná výroba (VD) s úpravou podmínek přípustného, nepřípustného, případně podmíněně přípustného využití těchto konkrétních přestavbových ploch. K bodu 14) Jiné dispozice s majetkem města d1) výkup jednotné kanalizace od žadatele lokalita Hradiště ulice Ouzká - podle zásad pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury U s n e s e n í č. 123/17 Zastupitelstvo města schvaluje 1. výkup stavby jednotné kanalizace o délce cca 92,5 m vybudované v rámci výstavby Prodloužení kanalizace v ulici Ouzká Písek Hradiště na pozemku parc. č. 665/1 k. ú. Hradiště u Písku od žadatele do majetku města Písek. Jedná o investici do veřejné části infrastruktury, která je vynucená na základě vyjádření správce infrastruktury ve veřejném zájmu, budoucí prodávající může po vydání kolaudačního souhlasu požádat o příspěvek (spoluúčast města) na vybudování této jednotné kanalizace, a to do výše max. 30% nebo max Kč vč. DPH (uplatní se nižší částka) v souladu se zásadami Z/5. Uznaná částka bude kupní cenou za výkup vybudované jednotné kanalizace. V případě neschválení příspěvku by se výkup vybudované jednotné kanalizace uskutečnil za kupní cenu ve výši Kč 1.000, konečné znění smlouvy o budoucím uzavření smlouvy kupní dle přílohy budoucí odkoupení stavby jednotné kanalizace o délce cca 92,5 m vybudované v rámci výstavby Prodloužení kanalizace v ulici Ouzká Písek Hradiště na pozemku parc. č. 665/1 k. ú. Hradiště u Písku od žadatele do majetku města Písek. Jedná o investici do veřejné části infrastruktury, která je vynucená na základě vyjádření správce infrastruktury ve veřejném zájmu, budoucí prodávající může po vydání kolaudačního souhlasu požádat o příspěvek (spoluúčast města) na vybudování tohoto vodovodního řadu, a to do výše max. 30% nebo max Kč vč. DPH (uplatní se nižší částka) v souladu se zásadami Z/5. Uznaná částka bude kupní cenou za výkup vybudované jednotné kanalizace. V případě neschválení příspěvku by se výkup vybudované jednotné kanalizace uskutečnil za kupní cenu ve výši Kč 1.000,--. (sml. č INF bud) d2) zrušení usnesení č. 250/16 ze dne na prodej části pozemku parc. č. 62/1 k. ú. Semice u Písku žadatelce lokalita Semice, za tenisovými kurty U s n e s e n í č. 124/17 Zastupitelstvo města schvaluje zrušení svého usnesení č. 250/16 ze dne stránka 5 (celkem 10)

6 d3) bezúplatný převod pozemku parc. č. 126/13 k. ú. Semice u Písku z vlastnictví společnosti STAREKO CZ Písek, s. r. o. lokalita Semice, Přední Pecky U s n e s e n í č. 125/17 Zastupitelstvo města neschvaluje bezúplatný převod pozemku parc. č. 126/13, orná půda o výměře 27 m 2 k. ú. Semice u Písku z vlastnictví společnosti STAREKO CZ Písek, s. r. o., IČO , se sídlem Ražice, Ražice 56, do vlastnictví města Písku. d4) bezúplatný převod pozemků z vlastnictví ČR - Lesů České republiky, s. p. k. ú. Boudy (lesní cesty) U s n e s e n í č. 126/17 Zastupitelstvo města schvaluje opravu svého usnesení č. 45/17 ze dne v tom smyslu, že se vypouští se text a podání žádosti o bezúplatný převod pozemků dle přílohy a nahrazuje se textem Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy. (sml. č ) K bodu 15) Výkupy majetku do vlastnictví města k1) výkup části pozemku parc. č. 826/7 k. ú. Písek z vlastnictví žadatelky rekonstrukce ulice Strakonická v Písku U s n e s e n í č. 127/17 Zastupitelstvo města schvaluje výkup části pozemku parc. č. 826/7 o výměře cca 6 m 2 k. ú. Písek z vlastnictví žadatelky za cenu 350 Kč/m 2 cena požadovaná prodávající. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. k2) výkup částí pozemků parc. č. 48 a č. 49/2 vše k. ú. Hradiště u Písku z vlastnictví žadatelů rekonstrukce ulice K Vápenici, Hradiště Písek U s n e s e n í č. 128/17 Zastupitelstvo města schvaluje výkup části pozemku parc. č. 48 o výměře cca 2 m 2 k. ú. Hradiště u Písku z vlastnictví žadatelky a části pozemku parc. č. 49/2 o výměře cca 1 m 2 k. ú. Hradiště u Písku z vlastnictví žadatelů za cenu 250 Kč/m 2 cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. K bodu 16) Konečné schválení smluv 1) Konečné znění kupní smlouvy a darovací smlouvy výkup staveb komunikace a veřejného osvětlení a bezúplatný převod pozemku parc. č. 126/3 k. ú. Semice u Písku z vlastnictví společnosti STAREKO CZ Písek, s. r. o. lokalita Semice, Přední Pecky stránka 6 (celkem 10)

7 U s n e s e n í č. 129/17 Zastupitelstvo města 1. schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy č. 1 výkup nově vybudovaných staveb SO 02 veřejné účelové komunikace, SO 101 úpravy stávající účelové komunikace a SO 05 veřejného osvětlení vybudovaných v rámci stavby Semice, Přední Pecky rodinné domy, komunikace a inženýrské sítě na pozemcích parc. č. 126/3, č. 789/1, č. 789/3 a č. 772/1 vše k. ú. Semice u Písku od společnosti STAREKO CZ Písek s. r. o., IČO , se sídlem Ražice č. p. 56, PSČ za kupní cenu 500 Kč včetně DPH do vlastnictví města Písek. (sml. č INF) 2. schvaluje konečné znění darovací smlouvy dle přílohy č. 2 darování pozemku parc. č. 126/3, orná půda o výměře 1511 m 2 k. ú. Semice u Písku z vlastnictví společnosti STAREKO CZ Písek, s. r. o., IČO , se sídlem Ražice č. p. 56, PSČ do vlastnictví města Písek. (sml. č D) 2) konečné znění kupní smlouvy - prodej pozemků v areálu statku Dobešice do vlastnictví Jihočeského kraje U s n e s e n í č. 130/17 Zastupitelstvo města schvaluje 1. opravu svého usnesení č. 10/17 ze dne v tom smyslu, že se vypouští pozemek parc. č. 2634/2 o výměře 340 m 2 k. ú. Písek. Ostatní ustanovení tohoto usnesení zůstávají beze změny. 2. konečné znění kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemků parc. č. 2633/2 o výměře m 2, parc. č o výměře m 2, parc. č o výměře 16 m 2, parc. č o výměře 123 m 2 vše k. ú. Písek do vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice za cenu Kč. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem kupní smlouvy. (sml. č ) 3) konečné znění smluv o zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek teplovodní potrubí a kompaktní předávací stanice U s n e s e n í č. 131/17 Zastupitelstvo města schvaluje 1. konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy č. 3 - právo umístění teplovodního potrubí na parcele č. 949/1 k. ú. Písek. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114/3 jako oprávněným z věcného břemene a vlastníky dotčeného pozemku jako povinnými z věcného břemene. Věcné břemeno bude zřízeno za jednorázovou úhradu ve výši 50 Kč/bm vedení, tj. 770 Kč. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy. 2. konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy č. 4 - právo umístění teplovodního potrubí a kompaktní předávací stanice v části domu čp na stavební parcele č k. ú. Písek. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114/3 jako oprávněným z věcného břemene a vlastníky dotčeného pozemku jako povinnými z věcného břemene. Věcné břemeno bude zřízeno za jednorázovou úhradu ve výši 50 Kč/bm vedení a Kč za umístění kompaktní předávací stanice, tj Kč. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy. stránka 7 (celkem 10)

8 K bodu 17) Prodej bytů a záměr prodeje U s n e s e n í č. 132/17 1. Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 222/1, v čp. 222, K Háječku, Písek, se stavební parcelou č. 334, k. ú. Písek, žadatelce, K Háječku 222, Písek. Cena byla stanovena znaleckým posudkem na Kč + fond oprav. 2. Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 228/10, v čp. 228, Zahradní, Písek, se stavební parcelou č. 339/1, k. ú. Písek, žadatelce, Zahradní 228, Písek. Cena byla stanovena znaleckým posudkem na Kč + fond oprav. 3. Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 1501/2, v čp. 1501, Harantova, Písek, se stavební parcelou č. 2364, k. ú. Písek, žadatelům, Harantova 1501, Písek. Cena byla stanovena znaleckým posudkem na Kč + fond oprav. 4. Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje bytové jednotky č. 367/15, v čp. 366, 367, Na Stínadlech, Písek, se stavební parcelou č. 3576, k. ú. Písek, žadateli, Čapkova 1504, Písek. Cena nechť je stanovena znaleckým posudkem. 5. Zastupitelstvo města neschvaluje vzdát se předkupního práva pro město Písek, na byt č. 15, v čp. 2172, ul. Smrkovická, Písek se stavební parcelou č. 4416, k.ú. Písek, ve vlastnictví žadatele, Smrkovická 2172, Písek. Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 18) Záměr prodeje nebytového prostoru K záměru prodeje nebytové jednotky č. 131/1 v čp. 131 Píseckého nebylo přijato žádné usnesení. Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 19) Záměr vybudování stezky pro terénní cyklistiku v Píseckých horách U s n e s e n í č. 133/17 Zastupitelstvo města 1. písemnost nazvanou Petice podle zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním, ve věci vybudování přírodě blízké, jednosměrné stezky pro terénní cyklistiku, lehčí až střední obtížnosti, v oblasti Píseckých hor v délce 10 až 15 km bere na vědomí. 2. ukládá Radě města Písku zahájit přípravné práce na studii využitelnosti bývalého vojenského prostoru Oldřichov, a to bez dalšího záměru pořizování studie proveditelnosti v Píseckých horách. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 20) Přihláška ke spolupráci s Agenturou pro sociální začleňování U s n e s e n í č. 134/17 Zastupitelstvo města kompletní přihlášku ke spolupráci s Agenturou pro sociální začleňování schvaluje. Zodpovídá: Mgr. Baslerová stránka 8 (celkem 10)

9 K bodu 21) Opravné usnesení k návrhu na poskytnutí dotace na sociální účely U s n e s e n í č. 135/17 Zastupitelstvo města změnu usnesení č. 65/16 II. 16. ze dne , ve znění poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Seniorský dům Písek a.s., Čelakovského 8/4, Písek, IČO , na částečnou úhradu nákladů při zajištění služeb domova pro seniory v Písku, konkrétně na tepelnou a světelnou energii, vodné a stočné dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- schvaluje. Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 22) Veřejnoprávní smlouva s ČSAD AUTOBUSY České Budějovice a. s. o poskytnutí dotace inteligentní zastávky U s n e s e n í č. 136/17 Zastupitelstvo města veřejnoprávní smlouvu mezi Městem Písek a společností ČSAD Autobusy České Budějovice a. s. o poskytnutí dotace ve výši tis. Kč z rozpočtu města na projekt Telematika MHD Písek inteligentní zastávky ve městě Písku schvaluje s připomínkou, že podmínkou poskytnutí dotace uvedenou v čl. II bod 12 smlouvy bude povinnost příjemce vybrat dodavatele projektu ve veřejném výběrovém řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, za účasti zástupce města Písek. K bodu 23) Žádost o uzavření veřejnoprávní smlouvy s obcí Slabčice na odchyt volně se pohybujících psů a zajištění jejich následného umístění do útulku U s n e s e n í č. 137/17 Zastupitelstvo města uzavření veřejnoprávní smlouvy mezi městem Písek a obcí Slabčice na odchyt toulavých, opuštěných a volně se pohybujících psů, včetně zajištění jejich následného umístění do útulku neschvaluje. Zodpovídá: p. Liška K bodu 24) Partnerská smlouva mezi městy Písek a Veľký Krtíš U s n e s e n í č. 138/17 Zastupitelstvo města Partnerskou smlouvu mezi městy Písek a Vel ký Krtíš schvaluje. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 25) Informace o činnosti destinační společnosti Píseckem, s. r. o. U s n e s e n í č. 139/17 Zastupitelstvo města projednalo informaci o činnosti destinační společnosti Píseckem, s. r. o., Karlova 108/3, Písek, IČO za rok Zodpovídá: p. Jánský stránka 9 (celkem 10)

10 K bodu 26) Informace o činnosti Centra kultury města Písek U s n e s e n í č. 140/17 Zastupitelstvo města projednalo informaci o činnosti příspěvkové organizace Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO za rok Zodpovídá: Mgr. Kašpar K bodu 27) Informace o čerpání dotací v roce 2016 kultura a cestovní ruch U s n e s e n í č. 141/17 Zastupitelstvo města projednalo informaci o čerpání dotací schválených v souladu se Zásadami pro poskytování dotací z rozpočtu města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu a Pravidly programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu za rok Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 28) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 142/17 Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění usnesení a vyřazuje ze sledování úkoly č. 106/16, 107/16, 108/16, 234/16, 237/16, část 35/17, 104/17, 105/17. Zodpovídá: Ing. Hofmanová K bodu 29) Různé, interpelace K bodu 30) Připomínky občanů K bodu 31) Závěr Zapsala: Lenka Hosnedlová stránka 10 (celkem 10)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 09.11.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 10.08.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 20 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.05.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 14.02.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.10.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.02.2013 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.03.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 07.12.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.03.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 02.03.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.04.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 15.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 20.04.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

Usnesení č.913/zm/2006

Usnesení č.913/zm/2006 U s n e s e n í z 24. zasedání Zastupitelstva města Strakonice konaného dne 26.4. 2006 ve velké zasedací místnosti v budově MěÚ Strakonice - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis č.24. z 24. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 25.8.2008

Zápis č.24. z 24. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 25.8.2008 Zápis č.24 z 24. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 25.8.2008 Zastupitelstvo města po projednání a hlasování ne zveřejnění záměru prosté směny bez doplatku a to části parcely KN číslo 961/5

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.09.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 07.06.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

USNESENÍ. z 24. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

USNESENÍ. z 24. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 24. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 10. 2017 Usnesení - ZM 24 ze dne 12. 10. 2017 Informace pro občany města o činnosti orgánů obce 1. bere na vědomí informace pro

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 3. zasedání zastupitelstva města,

Více

ZÁSADY pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury

ZÁSADY pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury ZÁSADY pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury I. Město Písek je vlastníkem veřejné vodovodní a kanalizační sítě na území města, správcem

Více

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení . Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice Tel. 371 430 521, e-mail: urad@muhorazdovice.cz Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Club KINO, Fügnerova ul. Černošice 19 zastupitelů dle prezenční listiny J. Prskavec, Ing.

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 Z 52/19 Z 53/19 Schválení programu jednání zastupitelstva města schvaluje program jednání Zastupitelstva města Doksy dne 12. 06. 2019

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.03.2012 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 25 členů

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 9. zasedání zastupitelstva města,

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

H O R A Ž Ď O V I C E

H O R A Ž Ď O V I C E M Ě S T O H O R A Ž Ď O V I C E Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

Usnesení z 3. zasedání v roce 2019, které se uskutečnilo 12. června 2019 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. schvaluje

Usnesení z 3. zasedání v roce 2019, které se uskutečnilo 12. června 2019 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. schvaluje Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 3. zasedání v roce 2019, které se uskutečnilo 12. června 2019 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A I. schvaluje 104 Rozpočtové opatření č.

Více

Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v hostinci U Čendy od hodin

Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v hostinci U Čendy od hodin 1 21. zasedání Zastupitelstva obce Baška Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 15. 06. 2017 v hostinci U Čendy od 17.00 hodin 1.1/21/2017 Zastupitelstvo obce Baška schvaluje Záměnu

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne 18.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o odkoupení pozemků v okolí domu č. p. 911 2. Žádost o odkoupení pozemků

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-14/2016 Datum jednání: 22.09.2016 3) Program jednání (USN-Z3-257/2016) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 09/15/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 09/15/Ko ZM města KRNOVA SS 09/15/Ko U S N E S E N Í z 9. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 4. listopadu 2015 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č. usn. 201/9 226/9

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 15.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 1. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 12.11. 2018 v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města.

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města. Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září 2016 07/2016/ZM I. ZM bere na vědomí: 07.2016/16ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

Zastupitelstvo města Choceň PŘEHLED USNESENÍ. z 4. zasedání Zastupitelstva města Choceň, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Choceň PŘEHLED USNESENÍ. z 4. zasedání Zastupitelstva města Choceň, které se konalo dne . E" t i' Zastupitelstvo města Choceň PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Choceň, které se konalo dne 30.1.2019 44/4/ZM/2019 Zpráva o kontrole usnesení I. Zastupitelstvo města vyřazuje

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

21. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne

21. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 21. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne 11.12.2017 332/21/ZM/2017 Zprávy o činnosti rady I. Zastupitelstvo města bere na vědomí usnesení z jednání rady ze dne 6. 9. 2017, 20.

Více

14. VÝPIS Z USNESENÍ

14. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 14. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 25.09.2008 392/2008 14. ZM V a) v o l í starostkou města Mgr. Editu Vaňkovou, b)

Více

Č. j.: MUCH 76336/2015

Č. j.: MUCH 76336/2015 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH Č. j.: MUCH 76336/2015 ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 13. schůze Rady města Chebu

Více

Program: Kontrola plnění usnesení ZM

Program: Kontrola plnění usnesení ZM Město Ostrov Usnesení z 5. řádného zasedání Zastupitelstva města Ostrov konaného v řádném termínu ve středu 18. května 2011 od 15.00 hod. ve velkém sále Domu kultury Ostrov a ve čtvrtek 19. května 2011

Více

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného 14.5.2015 v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 31.03.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 11.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Usnesení 26. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 26. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Usnesení 26. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 24.09.2014 615 / 26 č. 2 616 / 26 č. 3 617 / 26 č. 4 618 / 26 č. 5 619 / 26 č. 6 620 / 26 č. 7 program zasedání dne 24. 9. 2014 přehled usnesení

Více

Přehled Usnesení 23. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 27. září 2017 v kulturním domě v Lošticích

Přehled Usnesení 23. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 27. září 2017 v kulturním domě v Lošticích Přehled Usnesení 23. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 27. září 2017 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 23/1: ZM schvaluje předložený program 23. zasedání Zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 02.08.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 01.12.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 11.01.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů a nebytového prostoru. NÁVRH USNESENÍ

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 24. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 30.3. 2016 v 16 : 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 17. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 13.12.2017 203/17/ZM/2017 Změna č.13 územního plánu Vrchlabí - doplněné pořízení Z13-2

Více

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více