U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva města dle presenční listiny Omluveni Mgr. Vanžurová, pí Kudrlová, Ing. Krejča, Ing. Kulič PROGRAM 1) a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu b) Schválení programu jednání 2) Návrh na rozpočtové opatření rozpočtovou změnu 3) Návrh na uzavření dodatku ke smlouvě o úvěru s Komerční bankou a. s. 4) Nabídka prodeje akcií společnosti Recyklace odpadů a skládky a. s. od města Blatná 5) Vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města do majetku společnosti ODPADY PÍSEK s. r. o. 6) Žádost spolku CEROK, z. s. o prominutí dluhu 7) Založení Píseckem, s. r. o. 8) Informace o provedené aktualizaci systému pro poskytování dotací z rozpočtu města na podporu kultury a cestovního ruchu 9) Záměry prodejů 10) Výkupy majetku do vlastnictví města 11) Jiné dispozice s majetkem města 12) Konečné schválení smluv 13) Prodej bytů a nebytového prostoru 14) Využití pozemků v lokalitě u pošty 15) Strategie a optimalizace majetku města přeřazení a návrh na další využití objektů 16) Návrh změny Obecně závazné vyhlášky o místních poplatcích ve městě Písku 17) Informace o činnosti zástupců města v orgánech společností 18) Stanovení paušální částky náhrady výdělku ušlého v souvislosti s výkonem funkce neuvolněného člena zastupitelstva pro období ) Návrh na pověření člena zastupitelstva města, který bude ve volebním období přijímat prohlášení o uzavření manželství 20) Informace z výborů

2 21) Kontrola plnění usnesení 22) Různé, interpelace 23) Připomínky občanů 24) Závěr JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu U s n e s e n í č. 1/16 Zastupitelstvo města schvaluje ověřovatele zápisu pana Romana Ondřicha, DiS, Ing. arch. Petru Trambovou. K bodu 1b) Schválení programu jednání U s n e s e n í č. 2/16 Zastupitelstvo města schvaluje program jednání s doplněním bodu 2) o rozpočtovou změnu č. 104/15. K bodu 2) Návrh na rozpočtové opatření rozpočtovou změnu U s n e s e n í č. 3/16 Zastupitelstvo města návrh na rozpočtová opatření rozpočtovou změnu č. 103/15 104/15 schvaluje. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 3) Návrh na uzavření dodatku ke smlouvě o úvěru s Komerční bankou a. s. U s n e s e n í č. 4/16 Zastupitelstvo města po projednání schvaluje Dodatek č. 1 ke Smlouvě o úvěru reg.č ze dne , uzavřený s Komerční bankou, a.s., Na Příkopě 33, Praha 1, IČO: Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 4) Nabídka prodeje akcií společnosti Recyklace odpadů a skládky a. s. od města Blatná U s n e s e n í č. 5/16 Zastupitelstvo města neschvaluje koupi 50 ks akcií společnosti Recyklace odpadů a skládky a.s., se sídlem Písecká 1279, Strakonice, IČO od města Blatná za cenu minimálně Kč za akcii. Zodpovídá: Ing. Šatra stránka 2 (celkem 11)

3 K bodu 5) Vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města do majetku společnosti ODPADY PÍSEK s. r. o. U s n e s e n í č. 6/16 Zastupitelstvo města 1. schvaluje vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města Písek do majetku společnosti ODPADY PÍSEK s.r.o., Vydlaby 175, Písek, IČO: v zůstatkové ceně Kč 2. schvaluje pověření radního p. Marka Anděla kladně hlasovat o vkladu jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů do majetku společnosti ODPADY PÍSEK s.r.o. na valné hromadě společnosti. K bodu 6) Žádost spolku CEROK, z. s. o prominutí dluhu U s n e s e n í č. 7/16 Zastupitelstvo města neschvaluje prominutí dluhu spolku CEROK, z. s., Na Pěníku 435, Písek Pražské předměstí, Písek, IČO ve výši ,68 Kč z neuhrazené faktury za energie a služby spojené s užíváním vypůjčených prostor v objektu Rokycanova 227, Písek v období až K bodu 7) Založení Píseckem, s. r. o. U s n e s e n í č. 8/16 Zastupitelstvo města zakladatelskou listinu Píseckem, s. r. o. schvaluje, ukládá radě města, aby v působnosti valné hromady nastavila parametry hospodaření této obchodní společnosti tak, aby minimálně 20 % z částky rovnající se příspěvku města získala vlastní činností, z dotací a grantů. Zastupitelstvo města pověřuje starostku města k podpisu notářského zápisu a podpisu zápisu společnosti do obchodního rejstříku. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 8) Informace o provedené aktualizaci systému pro poskytování dotací z rozpočtu města na podporu kultury a cestovního ruchu U s n e s e n í č. 9/16 Zastupitelstvo města projednalo informaci o provedené aktualizaci systému pro poskytování dotací z rozpočtu města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu od roku Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 9) Záměry prodejů z1) záměr prodeje části pozemku parc. č. 590/8 k. ú. Hradiště u Písku E.ON Distribuce, a. s. - lokalita ulice Ouzká, bývalá kotelna na Hradišti stránka 3 (celkem 11)

4 U s n e s e n í č. 10/16 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 590/8 o výměře cca 17,5 m 2 k. ú. Hradiště u Písku, společnosti E.ON Distribuce, a. s., IČ , se sídlem České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, PSČ za cenu Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. III. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. z2) záměr prodeje části pozemku parc. č. 596/1 a části pozemku parc. č. 597/1 vše k. ú. Písek žadatelé průmyslová zóna U s n e s e n í č. 11/16 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 596/1 o výměře cca m 2 a části pozemku parc. č. 597/1 o výměře cca m 2 vše k. ú. Písek žadatelům za cenu 200 Kč/m 2, cena dle zásad prodeje městských pozemků určených územním plánem k podnikatelské činnosti nezasíťovaný pozemek. Geometrický plán na oddělení částí pozemků bude vyhotoven na náklady žadatelů. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. z3) záměr směny pozemku parc. č. 587/8 k. ú. Písek ve vlastnictví města Písek za část pozemku parc. č. 587/4 ve vlastnictví společnosti STRABAG, a. s. lokalita průmyslová zóna Písek U s n e s e n í č. 12/16 Zastupitelstvo města neschvaluje snížení kupní ceny u pozemku parc. č. 587/8 k. ú. Písek o výměře m 2 ve prospěch STRABAG, a. s., se sídlem Praha 5, Na Bělidle 198/21, na cenu 350 Kč/m 2 a trvá na svém usnesení č. 158/13 ze dne , jímž byla cena za tento pozemek stanovena ve výši Kč/m 2. z4) záměr prodeje pozemku st. parc. č. 86 včetně budovy čp. 57 Chelčického ulice o výměře 855 m 2 v k. ú. Písek U s n e s e n í č. 13/16 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje pozemku st. parc. č. 86 o výměře 855 m 2 včetně budovy čp. 57 Chelčického ulice vše k. ú. Písek žadateli za cenu Kč ,-. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. z5) záměr prodeje pozemku st. parc. č. 2472/18 včetně garáže č. 8 k. ú. Písek schválení vítěze výběrového řízení vnitroblok Kollárova 4 B u č. p U s n e s e n í č. 14/16 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje pozemku st. parc. č. 2472/18 o výměře 14 m 2 včetně stavby bez čp/če, garáže č. 8 vše k. ú. Písek žadatelům za cenu Kč ,-. stránka 4 (celkem 11)

5 V případě nezájmu vítěze výběrového řízení nastoupí na jeho místo další uchazeči v pořadí dle nabídnuté ceny. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. K bodu 10) Výkupy majetku do vlastnictví města k1) výkup pozemku parc. č. 1568/5 k. ú. Písek z vlastnictví žadatele lokalita ul. Dr. Milady Horákové U s n e s e n í č. 15/16 Zastupitelstvo města schvaluje výkup pozemku parc. č. 1568/5 k. ú. Písek o výměře m 2 od žadatele za kupní cenu ve výši Kč ,--, cena požadovaná prodávajícím s tím, že město uhradí daň z nabytí nemovitých věcí. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. k2) výkup pozemků st. parc. č. 4602, st. parc. č a parc. č. 54/1 vše k. ú. Písek od ČR - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále ÚZSVM) - Skautský dům U s n e s e n í č. 16/16 Zastupitelstvo města neschvaluje výkup pozemků parc. č. st zastavěná plocha a nádvoří o výměře 66 m 2, st zastavěná plocha a nádvoří o výměře 61 m 2 a parc.č. 54/1, ostatní plocha - jiná plocha o výměře 260 m 2 vše k. ú. Písek, za cenu Kč od České republiky - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2. K bodu 11) Jiné dispozice s majetkem města d1) zrušení usnesení prodej části pozemku parc. č. 927/1 k. ú. Písek společnosti Teplárna Písek, a. s. lokalita u Jitexu U s n e s e n í č. 17/16 Zastupitelstvo města schvaluje zrušení usnesení č. 193/15 ze dne d2) žádost o snížení kupní ceny u schváleného záměru prodeje pozemku parc. č. 1749/3 k. ú. Písek zahrada u bytového domu lokalita Mírové nám., Písek U s n e s e n í č. 18/16 Zastupitelstvo města neschvaluje snížení kupní ceny u pozemku parc. č. 1749/3 k. ú. Písek o výměře 478 m 2 ve prospěch vlastníků bytových jednotek domu čp. 1822, Mírové nám. na cenu 300 Kč/m 2 a trvá na svém usnesení č. 128/15 ze dne , jímž byla cena za tento pozemek stanovena ve výši 600 Kč/m 2. stránka 5 (celkem 11)

6 d3) výkup prodloužení veřejného vodovodu od investora lokalita Smrkovice K Hůrkám - podle zásad pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury U s n e s e n í č. 19/16 Zastupitelstvo města schvaluje 1. výkup stavby prodloužení vodovodního řadu o délce cca 95,0 m vybudované v rámci výstavby Prodloužení veřejného vodovodu pro novostavbu rodinného domu na pozemku parc. č. 636/5 k. ú. Smrkovice na pozemku parc. č. 909/1 k. ú. Smrkovice od investora do majetku města Písek. Jedná o investici do veřejné části infrastruktury, která je vynucená na základě vyjádření správce infrastruktury ve veřejném zájmu, budoucí prodávající může po vydání kolaudačního souhlasu požádat o příspěvek (spoluúčast města) na vybudování tohoto vodovodního řadu a to do výše max. 30% nebo max Kč vč. DPH (uplatní se nižší částka) v souladu se zásadami Z/5. Uznaná částka bude kupní cenou za výkup vybudovaného vodovodního řadu. V případě neschválení příspěvku by se výkup vodovodního řadu uskutečnil za kupní cenu ve výši Kč 1.000, s konečným zněním smlouvy o budoucím uzavření smlouvy kupní dle přílohy budoucí odkoupení stavby prodloužení vodovodního řadu o délce cca 95,0 m vybudované v rámci výstavby Prodloužení veřejného vodovodu pro novostavbu rodinného domu na pozemku parc. č. 636/5 k. ú. Smrkovice na pozemku parc. č. 909/1 k. ú. Smrkovice od investora do majetku města Písek. Jedná o investici do veřejné části infrastruktury, která je vynucená na základě vyjádření správce infrastruktury ve veřejném zájmu, budoucí prodávající může po vydání kolaudačního souhlasu požádat o příspěvek (spoluúčast města) na vybudování tohoto vodovodního řadu a to do výše max. 30% nebo max Kč vč. DPH (uplatní se nižší částka) v souladu se zásadami Z/5. Uznaná částka bude kupní cenou za výkup vybudovaného vodovodního řadu. V případě neschválení příspěvku by se výkup vodovodního řadu uskutečnil za kupní cenu ve výši Kč 1.000,--. (sml. č INF bud) d4) zrušení usnesení ZM - bezúplatný převod pozemků parc. č. 1076/10 a parc. č. 1076/37 vše k. ú. Písek od ČR - Státního pozemkového úřadu lokalita u Šarlatského rybníku U s n e s e n í č. 20/16 Zastupitelstvo města schvaluje zrušení usnesení ZM č. 13/15 ze dne d5) prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD K Háječku 216 U s n e s e n í č. 21/16 Zastupitelstvo města schvaluje smlouvu o budoucí kupní smlouvě pro převod ideální části pozemku parc.č.st. 305 k. ú. Hradiště u Písku podle schváleného vzoru za cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X, pro žadatelku. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (č. sml ). stránka 6 (celkem 11)

7 d6) předložení zápisu č. 93/2015 ze zasedání mimořádného představenstva Bytového družstva sv. Václav U s n e s e n í č. 22/16 Zastupitelstvo města bere na vědomí předložený zápis č. 93/2015 ze zasedání mimořádného představenstva Bytového družstva sv. Václav ze dne K bodu 12) Konečné schválení smluv 1) Konečné znění kupní smlouvy prodej pozemků parc. č. 731/4 a č. 772/2 vše k. ú. Semice u Písku do vlastnictví žadatelů lokalita Semice, Obecní ulice U s n e s e n í č. 23/16 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemku parc. č. 731/4, ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 24 m 2 (odděleného geometrickým plánem č /2015 z pozemku parc. č. 731/2) a pozemku parc. č. 772/2, ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 8 m 2 (odděleného geometrickým plánem č /2015 z pozemku parc. č. 772) vše k. ú. Semice u Písku do vlastnictví žadatelů. (sml. č ) 2) Konečné znění kupní smlouvy prodej pozemku parc. č. 967/41 k. ú. Písek do vlastnictví žadatele lokalita Písek, Na Pakšovce U s n e s e n í č. 24/16 Zastupitelstvo města schvaluje 1. konečné znění kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemku parc. č. 967/41, travní porost o výměře 42 m 2 (odděleného geometrickým plánem č /2015 z pozemku parc. č. 967/2) vše k. ú. Písek do vlastnictví žadatele. (sml. č ) 2. zrušení následující části svého usnesení č. 191/15 ze dne : Zastupitelstvo města ukládá odboru správy majetku předložit radě města návrh na pronájem požadované části pozemku parc. č. 967/2 k. ú. Písek a to z důvodu, že žadatel již nemá zájem o pronájem předmětné části pozemku. 3) Konečné znění darovací smlouvy bezúplatný převod pozemku parc. č k. ú. Lučkovice do vlastnictví města Mirotice lokalita Lučkovice, samota Komárov U s n e s e n í č. 25/16 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění darovací smlouvy dle přílohy bezúplatný převod pozemku parc. č. 1474, ostatní plocha ostatní komunikace o výměře m 2 k. ú. Lučkovice do vlastnictví Města Mirotice, IČ , se sídlem Mirotice, nám. Mikoláše Alše 18, PSČ , za podmínky trvalého bezproblémového přístupu a zejména příjezdu k lesu do lokality zvané Komárov pro nákladní automobily odvážející zde vytěžené dřevo. (sml. č ) stránka 7 (celkem 11)

8 4) Konečné znění kupní smlouvy výkup pozemků parc. č. 2545/7, parc. č. 2545/8, parc. č. 2545/9 vše k. ú. Písek od Českých drah, a.s. - stavba: Silnice I/29, okružní křižovatka Zborovská U s n e s e n í č. 26/16 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy - výkup pozemků parc. č. 2545/7 ostatní plocha - zeleň o výměře 183 m 2, parc. č. 2545/8 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 7 m 2 a parc. č. 2545/9 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 1 m 2 vše k. ú. Písek od Českých drah, a. s., Nábřeží Ludvíka Svobody 1222/12, Praha Nové Město za cenu Kč do vlastnictví města Písek. 5) Konečné znění kupní smlouvy - výkup pozemků parc. č. 302/8, parc. č. 298/9 a parc. č. 298/11 vše k. ú. Písek od ČR ÚZSVM, lokalita Spartak U s n e s e n í č. 27/16 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy - výkup pozemků parc. č. 302/8, ostatní plocha jiná plocha o výměře 70 m 2, parc. č. 298/9, ostatní plocha jiná plocha o výměře 189 m 2 a parc. č. 298/11 ostatní plocha sportoviště a rekreační plocha o výměře 148 m 2 vše k. ú. Písek z vlastnictví ČR Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, Rašínovo nábřeží 42, Praha 2, za kupní cenu ve výši Kč. (sml.č ) K bodu 13) Prodej bytů a nebytového prostoru U s n e s e n í č. 28/ Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytu č. 10, v čp. 415, Vinařického, Písek, se stavební parcelou č. 5795, k.ú. Písek, žadatelce, Vinařického 415, Písek za částku Kč + fond oprav. 02. Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytu č. 4, v čp. 1397, Nádražní, Písek se stavební parcelou č. 2155, k.ú. Písek, žadatelce, Nádražní 1397, Písek, za částku Kč + fond oprav. 03. Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytu č. 46, v čp. 1813, Otavská, Písek, se stavební parcelou č. 3523, k.ú. Písek, žadatelům, oba bytem Otavská 1813, Písek, za částku Kč + fond oprav. 04. Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytu č. 12, v čp. 1952, třída Přátelství, Písek, se stavební parcelou č k.ú. Písek, žadateli, třída Přátelství 1952, Písek, za částku Kč + fond oprav. 05. Zastupitelstvo města schvaluje prodej nebytové jednotky č. 4B 412, o výměře 73,8 m 2, v čp. 449/16, Čechova, Písek se stavební parcelou č. 6312, k.ú. Písek, žadatelce, Čechova 449/10, Písek, za částku Kč + fond oprav. 06. Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytu č. 9, v čp. 342, Čechova, Písek, se stavební parcelou č. 2594, k.ú. Písek, žadatelce, Čechova 342, Písek, za částku Kč + fond oprav. stránka 8 (celkem 11)

9 07. Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytu č. 51, v čp. 1799, Otavská, Písek, se stavební parcelou č k.ú. Písek, žadateli, Otavská 1799, Písek, za částku Kč + fond oprav. Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 14) Využití pozemků v lokalitě u pošty U s n e s e n í č. 29/16 Zastupitelstvo města 1. schvaluje záměr prodeje pozemku parc. č. 112/11 o výměře 53 m 2 a části pozemku parc. č. 112/1 o výměře cca 600 m 2 (vše k. ú. Písek) za účelem budoucí zástavby nárožní proluky, formou výběrového řízení s minimální vyvolávací cenou Kč/m 2 a ukládá radě města: - definovat podmínky prodeje pozemků určených k zástavbě nárožní proluky a určení právních instrumentů zajišťujících ochranu zájmů města, ve vztahu k zajištění budoucí funkční náplně městských pozemků (závazný termín dokončení, záruky poskytnuté investorem apod.); - konkretizovat architektonicko-urbanistické podmínky zástavby nárožní proluky; - použít výnos z prodeje nemovitostí na realizaci uvedeného investičního záměru. V případě překročení prodávané plochy o více než 10 % výměry si zastupitelstvo města vyhrazuje právo nového schválení záměru prodeje. Zastupitelstvo města si dále vyhrazuje právo schválení konečného znění smlouvy. 2. schvaluje v souladu se schváleným investičním výhledem záměr vybudovat Městem Písek zkapacitnění stávajících parkovacích ploch (úrovňových, případně víceúrovňových) na pozemcích parc. č. 112/1 (část), parc. č. 112/2 o výměře 2298 m 2 a pozemku st. parc. č o výměře 109 m 2, jehož součástí je stavba - budova bez č. p. vše k. ú. Písek a ukládá radě města: - konkretizovat architektonicko-urbanistické podmínky investičního záměru; - zahájit prostřednictvím odboru investic a rozvoje projektovou přípravu. Zastupitelstvo města si vyhrazuje právo schválení konečného návrhu řešení investičního záměru. 3. schvaluje záměr výkupu části pozemku parc. č. 1592/10 k. ú. Písek a pozemku parc. č. 1593/28 k. ú. Písek o výměře 926 m 2, za účelem rozšíření kapacity parkovacích ploch a ukládá odboru investic a rozvoje: - oslovit vlastníka pozemků - společnost IMMOTEL a.s., Švédská 635/8, Praha Smíchov s žádostí o konkretizaci podmínek výkupu a předložit je ke schválení zastupitelstvu města. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 15) Strategie a optimalizace majetku města přeřazení a návrh na další využití objektů U s n e s e n í č. 30/16 Zastupitelstvo města 1. schvaluje přeřazení dalších budov do kategorie nepotřebných - výměníková stanice Dr. M. Horákové p.č. 2609, Otavská p.č. 3520/1, Jih I p.č. 3722/1, Jih III p.č. 4355, Gregorova p.č a Švantlova p.č. 369/3 stránka 9 (celkem 11)

10 2. informaci náměty veřejnosti na využití strategického majetku města bere na vědomí. K bodu 16) Písku Návrh změny Obecně závazné vyhlášky o místních poplatcích ve městě U s n e s e n í č. 31/16 Zastupitelstvo města odkládá návrh Obecně závazné vyhlášky, kterou se mění Obecně závazná vyhláška č. 3/2015 o místních poplatcích ve městě Písku do doby naplnění usnesení zastupitelstva města č. 276/15 ze dne Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 17) Informace o činnosti zástupců města v orgánech společností U s n e s e n í č. 32/16 Zastupitelstvo města bere na vědomí informaci o činnosti zástupců města v orgánech obchodních společností a firem založených městem nebo těch, v nichž má majetkový podíl. Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 18) Stanovení paušální částky náhrady výdělku ušlého v souvislosti s výkonem funkce neuvolněného člena zastupitelstva pro období U s n e s e n í č. 33/16 Zastupitelstvo města schvaluje 1. neuvolněným členům zastupitelstva, kteří nejsou v pracovním nebo jiném obdobném poměru, na období náhradu ušlého výdělku paušální částkou 340 Kč za hodinu času potřebnou k výkonu funkce neuvolněného člena zastupitelstva. 2. doporučení, aby náhrada ušlého výdělku byla uplatněna vždy za kalendářní čtvrtletí nejpozději do jednoho měsíce po skončení příslušného kalendářního čtvrtletí, přičemž úhrada bude provedena na základě faktury vystavené zastupitelem. Zodpovídá: Mgr. Bc. Hanus K bodu 19) Návrh na pověření člena zastupitelstva města, který bude ve volebním období přijímat prohlášení o uzavření manželství U s n e s e n í č. 34/16 Zastupitelstvo města pověřuje k přijímání prohlášení snoubenců, že spolu vstupují do manželství, člena zastupitelstva města Josefa Keclíka. Zodpovídá: Ing. Votýpka stránka 10 (celkem 11)

11 K bodu 20) Informace z výborů U s n e s e n í č. 35/16 Zastupitelstvo města 1. projednalo informaci z jednání výborů zastupitelstva města a přehled účasti členů v jednotlivých výborech v roce ukládá předsedům výborů, aby upozornili členy s nízkou účastí na zasedáních výborů, by zvýšili svoji aktivitu a účastnili se jednání výborů. Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 21) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 36/16 Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění usnesení a schvaluje vyřazení následujících úkolů ze sledování: 169/15, 188/15, 189/15, 209/15, 251/15, část úkolu 265/15 a část úkolu 276/15, 281/15. Zodpovídá: Ing. Hofmanová K bodu 22) Různé, interpelace K bodu 23) Připomínky občanů U s n e s e n í č. 37/16 Zastupitelstvo města ukládá kontrolnímu výboru, aby provedl kontrolu využití příspěvku města do Svazku obcí regionu Písecka. K bodu 24) Závěr V Písku stránka 11 (celkem 11)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 14.02.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.03.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 15.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města Písek

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 09.11.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města.

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města. Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

ZM z 22. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne

ZM z 22. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne Spis. zn.: 5440/2017 č. j.: 8385/2017 z 22. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 26. 1. 2017 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 I. ZM PROJEDNALO: 1. Zahájení 2. Sdělení

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 11.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne

Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne 12.09.2012 308 / 13 Zastupitelstvo města Šternberka č. 2 program zasedání ZM Šternberka dne 12.09.2012 309 / 13 Zastupitelstvo města Šternberka č. 3 bere na

Více

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.03.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 10.08.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 20 členů ZM

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne 18.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.05.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U S N E S E N Í. 5. Informace o provedení posledního rozpočtového opatření v roce 2014 (tisk Z/33)

U S N E S E N Í. 5. Informace o provedení posledního rozpočtového opatření v roce 2014 (tisk Z/33) 1 U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 31. března 2015 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Město Moravská Třebová 1. Usnesení

Město Moravská Třebová 1. Usnesení 1 Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo v pondělí 24.06.2019 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká č.o. 2 Zastupitelstvo města schvaluje: 170/Z/240619:

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 14. zasedání dne 20.09.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.09.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva

Více

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 28.4.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 514. Zastupitelstvo města pověřuje člena zastupitelstva Ing. Libora Halase

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 18.09.2014 Usnesení č. 1/XXIV/14: ZM schvaluje program zasedání: I. Zahájení II. Sdělení

Více

z 15. zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne od hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Trmice

z 15. zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne od hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Trmice Usnesení z 15. zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne 27.06.2016 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Trmice Předsedající: starostka Mgr. Jana Oubrechtová Přítomni: dle

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 11.01.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů a nebytového prostoru. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 2.

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 2. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 9. 10. 2014 Bod programu: 2 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Ing. Radka Ondriášová Vedoucí odborů Vedoucí odborů Název bodu:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka č. 1 z 12 P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 28.01.2019 162/3/ZM/2019 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 3. zasedání Zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 1. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 12.11. 2018 v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 02.08.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

Usnesení. přijatá na 6. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.11.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 6. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.11.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 6. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.11.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 347. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb.,

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne 4.6.2018 Zastupitelstvo města pod číslem usnesení: 17/3/352 bere na vědomí plnění usnesení zastupitelstva města, rady města, usnesení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4.

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4. Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uspořádání vnitrobloku Gregorova ulice NÁVRH USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Zpráva o činnosti

Více

Usnesení. 614. Zastupitelstvo města bere na vědomí zápis z 12. zasedání finančního výboru ze dne 18.6.2012, dle důvodové zprávy.

Usnesení. 614. Zastupitelstvo města bere na vědomí zápis z 12. zasedání finančního výboru ze dne 18.6.2012, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 15. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 21.6.2012 v 15:00 hodin ve velkém sále budovy IPOS, na ul. K. Čapka 1147 v Jeseníku 614. Zastupitelstvo města bere

Více

Zastupitelstvo města Světlá nad Sázavou. Usnesení z 3. zasedání

Zastupitelstvo města Světlá nad Sázavou. Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstvo města Světlá nad Sázavou Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou konané dne 30. 1. 2019 Z/1/2019-3. Zastupitelstvo města Světlá nad Sázavou Soustava CZT ve Světlé

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 26.11. 2018 53/4/RM/2018 Návrh plánu vedlejší hospodářské činnosti pro rok 2019 I. Rada města doporučuje zastupitelstvu

Více

U S N E S E N Í. 5. Závěrečná zpráva o provedené inventarizaci majetku a závazků Města Kojetína za rok 2013 (tisk Z/218)

U S N E S E N Í. 5. Závěrečná zpráva o provedené inventarizaci majetku a závazků Města Kojetína za rok 2013 (tisk Z/218) 1 U S N E S E N Í z 25. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 25. března 2014 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 3. dubna 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 26. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného 18. září 2018, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.09.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 08.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

USNESENÍ 2. zasedání Zastupitelstva města Třebíče konaného

USNESENÍ 2. zasedání Zastupitelstva města Třebíče konaného USNESENÍ 2. zasedání Zastupitelstva města Třebíče konaného 11.04.2019 1/2/ZM/2019 Zahájení, schválení programu zasedání Zastupitelstva města Třebíče č. 2/2019 a volba ověřovatelů zápisu I. Zastupitelstvo

Více

U S N E S E N Í. 6. Provedení posledního rozpočtového opatření roku 2013 č. 21/2013 (tisk Z/207)

U S N E S E N Í. 6. Provedení posledního rozpočtového opatření roku 2013 č. 21/2013 (tisk Z/207) 1 U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 28. ledna 2014 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 4. Zpráva o činnosti

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.02.2013 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy Odbor správy majetku Písek 20.04.2018 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 k bodu 10) Výkupy MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 05.09.2018 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Zdeněk Gürtler, Ing. Tomáš Kupka, Bc. Hana Nevrlá, Mgr. Vladimír Švidrnoch, DiS. Mandátová

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného 12. prosince 2017, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 15.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

V Ý P I S U S N E S EN Í

V Ý P I S U S N E S EN Í V Ý P I S U S N E S EN Í ze zasedání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne15. 12. 2016, zápis č. 11/2014-2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Hlasování o usnesení ustanovuje mandátovou komisi ve složení: Mgr. Václav Kozina, Josef Kuneš,

Hlasování o usnesení ustanovuje mandátovou komisi ve složení: Mgr. Václav Kozina, Josef Kuneš, HLASOVÁNÍ č. 1 25.5.2016 16:05:31 01. Určení ověřovatelů zápisu 919 - určuje na základě 95 odst. 1, zákona č. 128/2000 Sb., ověřovateli zápisu z jednání zastupitelstva města Jana Pangráce, Mgr. Václava

Více

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 3. Předkládá: Jiří Kudláček

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 3. Předkládá: Jiří Kudláček MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 23. 2. 2017 Bod programu: 3 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Vedoucí odborů Vedoucí odborů Název bodu: Kontrola

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 2.

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 2. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014 Bod programu: 2 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Ing. Radka Ondriášová Vedoucí odborů Vedoucí odborů Název bodu:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů. USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC

Více

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 79 / 6 č. 2 Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 17.06.2015 program zasedání dne 17.06.2015 80 / 6 č. 3 přehled usnesení Rady města Šternberka za uplynulé období a informace občanům

Více

Usnesení. přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 15.9.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 599. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 89/05/15-118/05/15

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 89/05/15-118/05/15 MĚSTO FULNEK Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne 29.06.2015 čís. 89/05/15-118/05/15 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 8. zasedání zastupitelstva města,

Více