Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G. MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2012/2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G. MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2012/2013"

Transkript

1 Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G. MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2012/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Název školy, adresa:základní umělecká škola Gustava Mahlera,Humpolec,Školní 701, Zřizovatel : Město Humpolec, Sídlo : Městský úřad Humpolec,Horní náměstí 300,396 01,Humpolec,okres Pelhřimov, IČO : IZO ředitelství školy : Telefon : E- mailová adresa : zus.gm,@tiscali.cz, www stránky : Ředitel školy : Josef Jirků Telefon : E -mailová adresa : reditel@zus-humpolec.cz Statutární zástupce : MgA. Dita Urbánková Čeledová Telefon : E- mailová adresa : dita.celedova@ .cz, Dle rozhodnutí MŠMT byla Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec zařazena do sítě škol, předškolních zařízení a školských zařízení s účinností od CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Vymezení hlavní činnosti školy Postavení základní umělecké školy v systému výchovy a vzdělávání České republiky je vymezeno Zákonem č. 561/2004 Sb ze dne 24. září 2004 ( školský zákon). Povinnosti základní umělecké školy pak dále upravuje Vyhláška MŠMT ČR č. 71/2005 Sb ze dne 9. února 2005 o základním uměleckém vzdělávání. Dále se studium uměleckých předmětů řídí dle závazného RVP pro základní umělecké vzdělávání a vlastním ŠVP s účinností od Základní umělecká škola G. Mahlera poskytuje základy vzdělání v jednotlivých uměleckých předmětech a připravuje svoje ţáky pro studium ve vyšších odborných školách uměleckého zaměření/ konzervatoře, vysoké školy AMU, JAMU, DAMU. Škola poskytuje základy vzdělání v hudebním, tanečním a výtvarném oboru. Organizuje studium určené pro ţáky základních škol, studenty středních škol a ve II stupni studia i studium pro dospělé.

2 - Materiálně technické podmínky pro výuku ZUŠ G.Mahlera je umístěna v bývalé budově Okresního soudu. Budova je majetkem města Humpolce. Nájemné za vyuţívání budovy pro výuku ţáků ZUŠ je bezúplatné, /město Humpolec je zřizovatelem školy/. Pro výuku škola vyuţívá celkem 22 učeben,h. O.- 16 učeben, V.O.-4 učebny,t.o.- 2 učebny. Při pořádání vlastních prezentací má škola koncertní sál v půdní vestavbě. Prezentace T.O. jsou pořádány v sále kina /prostor jeviště/.výtvarné práce ţáků V.O. jsou prezentovány v galerii půdní vestavby,učebnách tohoto oboru a pořádaných výstavách v galeriích muzea Dr. A. Hrdličky Humpolec.Výtvarné práce ţáků zdobí i interiéry budovy ZUŠ. V uplynulém školním roce byla vybavena novým nábytkem třída učitele dechových nástrojů v II patře a učebna hudebně teoretických předmětů v I poschodí budovy.pro učitele byly pořízeny učební pomůcky:koncertní kytara,viola,violoncello,klarinet,pianino po generální opravě,struny pro smyčcové nástroje,pomůcky pro ţáky hudebně teoretických předmětů.z dotace pro ZUŠ z kraje Vysočina byly pořízeny tympány pro D.O. V rámci počítačové techniky to byl notebook pro zástupce ředitele s tiskárnou,tiskárna pro další počítač,notebook pro správce webu,dva fotoaparáty pro ţáky V.O. Dále byly vyměněny světla v T.O.a pořízeny učební pomůcky pro tyto ţáky.v rámci provozu byla pořízena sněhová fréza a nářadí pro správce budovy.během hlavních prázdnin byla uskutečněna i celková výměna stávajících oken v zadní části budovy/celkem 54 oken/, za okna plastová. To vše bylo provedeno v souvislosti s jednotlivými etapami plnění úkolů vyplívajících z autoevaluace školy. -Datum zaloţení školy, specifika školy Škola svoji činnost zahájila 1. února v roce 1946 ŠKOLA nejvyšší povolený počet ţáků a naplněnost k Povolená kapacita školy 600 ţáků Skutečný počet ţáků ve školním roce 2012/2013 : celkem 580 ţáků H.O ţáků, V.O.-116 ţáků,t.o.-124 ţáků.z celkového počtu ţáků bylo 12 ţáků zařazeno do SPD/-H.O.-5 ţáků,v.o.-7 ţáků/. V hudebních předmětech bylo vyučováno 311 ţáků v individuelní výuce,29 ţáků v kolektivní výuce.ps navštěvovalo 18.ţáků.Dle hudebních předmětů bylo vyučováno ţáků: klavír-47,zpěv-68,housle-15,viola-1,violoncello- 6,kytara-13,akordeon v kombinaci s heligonkou-16,klávesové nástroje-17,zobcová flétna- 52,příčná flétna-29,,klarinet-11,trubka-21,lesní roh-5,pozoun-6,tuba-4,ostatní dechové nástroje-7,bicí-8. Celková kapacita všech ţáků školy nebyla překročena. Kromě standartní výuky v jednotlivých hudebních uměleckých předmětech škola nabízí i výuku hry na heligonku, elektrickou a basovou kytaru. Výtvarný obor kromě plošné tvorby,malby a grafiky nabízí i studium keramiky.v tanečním oboru se vyučuje lidový tanec,současný tanec,klasická taneční technika,scénický tanec.veškerá výuka uměleckých předmětů je zabezpečena kvalifikovanými pedagogy.

3 UČEBNÍ PLÁNY Ve škole pracujeme dle učebních plánů pro základní umělecké školy, schválených MŠMT ČR dne 26. června 1995 pod č.j /95 s účinností od 1. září a jejich úpravy-č.j / Výuka je také pro děti předškolního věku v přípravném studiu hudebního a tanečního oboru. Kromě uvedených učebních plánů se dále řídíme učebními plány MŠMT pro výtvarný obor ze dne pod č.j / s platností od ,pro taneční obor dne pod č.j / a č.j /2003 s platností od V jednotlivých oborech se organizuje výuka formou individuálního, skupinového nebo kolektivního vyučování v souladu s učebními plány. Počty ţáků v konkrétních vyučovaných předmětech probíhají dle výše uvedených učebních plánů. Od školního roku 2012/2013 je výuka uměleckých předmětů u ţáků přípravného studia, 1 ročníků I a II stupně a 1 ročníků studia pro dospělé vedena dle vlastního Školního vzdělávacího programu. Zde ţáci musí obhájit nastavené výstupy jednotlivých ročníků. Při zhodnocení účinnosti Školního vzdělávacího programu za uplynulý školní rok nebyly zjištěny zásadní nedostatky v jeho naplňování. ŠVP nám umoţňuje nastavit si vlastní pravidla ve výuce, zaloţit nová studijní zaměření, nové předměty a s pomocí námi vytvořených výchovně vzdělávacích strategií vést ţáky k ţivotním dovednostem, které jsou nezbytné pro uplatnění jedince ve společnosti. Po kaţdém školním roce je pak moţnost v doplnění studijních strategií v jednotlivých uměleckých předmětech na základě získaných a praxí ověřených metod ZÁKLADNÍ CÍLE VÝCHOVNĚ VZDĚLÁVACÍHO PROCESU Prioritou pro splnění těchto cílů je vedení studentů k neustálému zdokonalování se ve svém oboru s tím, aby nabyté zkušenosti a dovednosti byli schopni vyuţít ve svém dalším ţivotě. Uměleckým vzděláním v jednotlivých oborech je prioritou umoţňovat studentům poznávání etiky, estetiky, filosofie a historie i z jiného pohledu. Vytvářet vztah k umění a tím vytvářet ve studentech vztah k regionu, národu a inteligentnímu kosmopolitismu. UMĚLECKÁ RADA ŠKOLY Umělecká rada školy pracovala v minulém školním roce v tomto sloţení : Stanislav Ţaloudek předseda Petra Kopecká člen hudební obor Martin Dvořák člen- hudební obor Jana Sankotová člen- hudební obor Tomáš Vodráţka člen- hudební obor Eva Moravcová- člen výtvarný obor Eva Eremková-člen taneční obor Umělecká rada školy se schází dle potřeby v řešení zadaných úkolů, minimálně však 3 x za školní rok.v minulém školním roce předkládala ředitelství školy podněty pro řešení jednotlivých vlastních činnostech školy.

4 ASOCIACE ZUŠ Naše škola je členem Asociace ZUŠ od roku CIZÍ STÁTNÍ PŘÍSLUŠNÍCI V tomto školním roce naši školu nenavštěvoval ţádný cizí státní příslušník 3. PŘIJÍMÁNÍ UCHAZEČŮ KE VZDĚLÁVÁNÍ Talentového průzkumu se zúčastnilo celkem 131 ţáků ze ZŠ a 137 ţáků z MŠ. Ke studiu bylo přijato v hudebním oboru 21 ţáků z MŠ a 20 ţáků ze ZŠ. Během školního roku bylo přijato 15 ţáků za stávající ţáky školy,kteří odešli během školního roku z váţných důvodů a nebo ukončili studium v pololetí školního roku. Ke studiu V.O. byli přijati ţáci na základě předloţených výtvarných prací a do studia bylo přijato celkem 12 ţáků na základě odhlášek stávajících ţáků během školního roku tohoto oboru. Ke studiu T.O. bylo přijato do PS 11 ţáků a během roku bylo přijato 7 ţáků za stávající ţáky,kteří studium během roku ukončili. 4. UKONČENÍ VZDĚLÁVÁNÍ A VÝSLEDKY VE VZDĚLÁVÁNÍ Postupové a závěrečné zkoušky vykonávají ţáci hudebního a tanečního oboru formou postupových a závěrečných zkoušek,absolventským koncertem a absolventským vystoupením.ke konci školního roku to bylo v hudebním oboru celkem 6 samostatných absolventských koncertů a jeden koncert absolventů hudebních předmětův koncertním sálu školy..v tanečním oboru to bylo závěrečné vystoupení ţáků v sále kina,kde vystoupily jednotlivé ročníky a absolventi I. a II. stupně. Ve výtvarném oboru byly obhajoby závěrečných výtvarných prací ţáků v koncertním sálu školy. Počty ţáků, kteří ukončili I. stupeň základního studia a II. stupeň základního studia Celkem : 53 absolventů Hudební obor : 30 absolventů Výtvarný obor : 12 absolventů Taneční obor : 11 absolventů Počty ţáků, kteří byli přijati na střední nebo vysoké školy uměleckého zaměření Hudební obor- 1 ţák vyšší odborná škola-konzervatoř Výtvarný obor 2 ţáci střední umělecké školy, 2 ţáci vysoké umělecké školy Taneční obor - 2 ţákyně, pedagogická fakulta s vyuţitím tanečního uměleckého vzdělávání.

5 5. ÚDAJE O PRACOVNÍCÍCH ŠKOLY Základní údaje o pracovnících školy ( k ) Celkem počet zaměstnanců ZUŠ - 24 zaměstnanců Z tohoto počtu bylo 20 pedagogů a 4 nepedagogičtí pracovníci Všichni učitelé splňovali odbornou kvalifikaci v uměleckém předmětu, který vyučovali Učitelé podle nejvyššího dosaţeného vzdělání (absolvované školy) k Magisterské studium (AMU,AVU) - 4 učitelé Konzervatoř absolutorium-6 let 14 učitelů Konzervatoř 4- leté studium 1 učitel Studující konzervatoř- 1 učitel Učitelé podle délky praxe k Do 5 let - 4 Do 10 let 4 Do 15 let - 2 Do 20 let - 4 Do 25 let - 2 Do 30 let 2 Nad 30 let 2 Umělecky aktivní pedagogičtí pracovníci ( bliţší specifikace umělecké činnosti ) Umělecky aktivních pedagogů je ve škole 11. Z tohoto počtu je 10 učitelů aktivními hudebníky/,kteří účinkují v různých kapelách a orchestrech a zpívají v souborech,jeden vyučující se aktivně věnuje jazz gymnastice. Věková struktura učitelů ( k ) Do 30 let 3 učitelé / z toho 2 ţeny/ Do 40 let 5 učitelů / z toho 3 ţeny/ Do 50 let - 4 učitelé / z toho 2 ţeny/ Do 60 let - 7 učitelů / z toho 4 ţeny/ Nad 60 let 1 učitel- ţena /důchodce/ Průměrný věk učitelů je 47 let Personální změny ve školním roce K nastoupil pan učitel Bohdan Petrovič pro výuku obor zpěv. Dále na školu nastoupili učitelé Anna Dubnová-výuka kry na klavír a Martin Pecháček,také výuka hry na klavír a výuku hudebně teoretických předmětů- 4.ročník hudební nauky

6 6. ÚDAJE O DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ Zástupkyně ředitele ukončila studium managementu v rámci vykonávané funkce vedoucího pracovníka ve školství.jedna vyučující dále ukončila bakalářské studium v oboru zpěv a anglický jazyk. Studium ke splnění kvalifikačních předpokladů Všichni učitelé splňují kvalifikační předpoklady pro vyučovaný umělecký předmět. Jeden vyučující studoval konzervatoř v oboru hry na klavír pro splnění kvalifikačních předpokladů. Finanční náklady vynaloţené na DVPP Celkové náklady v této oblasti činily Kč Celkové omezení prostředků na provozu školy se promítá i v oblasti dalšího vzdělávání, kde je nutno zvaţovat stále vzrůstající finanční náročnost. 7. VÝSLEDKY A PREZENTACE ŠKOLY NA VEŘEJNOSTI Účast ţáků školy v uměleckých soutěţích vyhlašované MŠMT Soutěţe hudebního oboru : hra na akordeon sólo a komorní hra,hra na elektronické klávesové nástroje,komorní hra dechových dřevěných a ţesťových nástrojů. Okresní kola soutěţí : Okresní kolo soutěţe ve hře na akordeon-zuš Ţirovnice:celkově soutěţilo 17 soutěţících ve hře akordeon sólo.z naší školy postoupily ţákyně A.M.Koblíţková a K.Nováková z 1.místa do krajského kola soutěţe.ve hře komorní hra akordeonů postoupilo komorní duo P.Hypšová a J. Jančurová také z 1. místa do kola krajského. Okresní kola soutěţí v komorní hře dechových nástrojů se uskutečnily na ZUŠ G.Mahlera Humpolec a ZUŠ Pelhřimov. Soutěţe se zúčastnilo 8 souborů dechových dřevěných nástrojů a 5 souborů dechových ţesťových nástrojů. Z naší školy obsadili soubory v Okresních kolech 5 prvních míst s postupem do krajského kola /trio zobcových fléten,duo příčných fléten, trio trubek,ţesťové kvarteto a ţesťové.další trio trubek obsadilo pak 2.místo Z důvodu neúčasti soutěţících z regionu Pelhřimov ve hře na klávesové elektrické nástroje, měli 2 ţáci naší školy přímý postup do krajského kola této soutěţe. Krajská kola soutěţí : ZUŠ Velké Meziříčí -akordeon sólo : A.M. Koblíţková 0.kategorie- 1.místo z osmi soutěţících s postupem do ústředního kola,nováková Kateřina-X.kategorie-1.místo s postupem do ústředního kola,duo akordeonů obsadilo pak druhé místo.jmenovaní ţáci byli ze třídy pana.učitele Romana Nováka.

7 ZUŠ Chotěboř hra elektrických klávesových nástrojů sólo : celkem soutěţilo 28 soutěţících. Z naší školy obsadila G.Mixová v VII. kategorii ze dvou soutěţících 1. místo s postupem do ústředního kola a M.Skála v IX. kategorii ze tří soutěţících -1. místo s postupem do ústředního kola,který byl zároveň absolutní vítěz celé soutěţe.jmenovaní ţáci byli ze třídy pana učitele Martina Dvořáka. ZUŠ Havlíčkův Brod komorní hra dechových nástrojů : celkem soutěţilo 16 souborů. Z naší školy obsadilo ţesťové trio,kvarteto a trio trubek 1. Místo-ţáci ze třídy pana učitele Tomáše Vodráţky. Druhé místo obsadilo Trio zobcových fléten a třetí místo duo příčných fléten ze třídy pani učitelky Jany Sankotové. Celostátní kola soutěţí umístění ţáků ZUŠ G. Mahlera Humpolec PARDUBICE hra na akordeon sólo Anna Marie Koblíţková-0. kategorie-18 soutěţících- 3. místo BRNO hra na elektronické klávesové nástroje - Gabriela Mixová-VII. kategorie-12 soutěţících- 2 místo Matouš Skála- IX. kategorie-5 soutěţících- 1 místo AMADEUS 2013 V Brně se konal jubilejní XX. ročník mezinárodní mozartovské soutěţe pro mladé klavíristy do 11 let.ve III. kategorii,kde soutěţilo 11 mladých klavíristů/3 soutěţící z Ruska,1 soutěţící z Ukrajiny,1 soutěţící z Litvy,a 6 soutěţících z České republiky, se umístila ţákyně naší školy Dianka Kvášová na 2. místě.ţákyně se na tuto soutěţ připravovala po dobu mateřské dovolené pani uč. Lucie Kůţelové/Jůzlové/ v koncertním sálu školy. Gratulujeme TALENT VYSOČINY Ředitelství ZUŠ G.Mahlera navrhlo na ocenění TALENT VYSOČINY ţákyni Kateřinu Novákovou-hra na akordeon za prezentaci oboru při soutěţích a účinkování během let minulých.jmenovaná ţákyně ukončila studium na ZUŠ G. Mahlera Humpolec. VÝTVARNÝ OBOR /tř.e.moravcové/ Ţáci výtvarného oboru se zúčastnili celé řady soutěţí. Soutěţe mezinárodní : LIDICE dětí z 68 zemí,naši ţáci zde získali : medaile Chocholová Eva-převzetí na vernisáţi v Lidicích, a Loskot Matyáš- čestné uznání MALUJEME PO SÍTI(Nebojme se strašidel),účast 5000 dětí z 30 zemí- Loskot Matyáš

8 Soutěţe celostátní : NAŠE ZAHRÁDKA (ČZS Praha)- Janeková Eliška,Mátl Jakub,Píchová Petra- 1 místa. ČESKO MÝMA OČIMA(Ţďár n/s) dětí-vítězné práce postup na výstavu do Norskapředávání velvyslanec norského krále- umístění ţáků: I.kategorie-Krtek Lukáš, II. kategorie- Janeková Eliška,Marková Petra,Šamatová Aneţka,III. kategorie Čudková Viktória,Tatýrek Filip, DOMÁCÍ MAZLÍČCI (Kladno-ceny v zámecké galerii dětí-macková Petra-1 místo. Dále byly zaslány výtvarné práce ţáků do soutěţí-indie-shankars,cestou Soluňnských bratří(velehrad),šťastné stáří(tábor).výsledky těchto soutěţí zatím nebyly zveřejněny. Moc děkuji všem ţákům za skvělé výsledky v našich i mezinárodních soutěţích,poděkování patří i učitelům v přípravě ţáků na uvedené soutěţe. Veřejné prezentace výsledků školy koncerty,vystoupení, festivaly,přehlídky a výstavy Během uplynulého školního roku uskutečnili ţáci hudebního,výtvarného a tanečního oboru bezmála 100 prezentací.jenom v koncertním sálu školy to bylo 60 prezentací. Vzhledem k tomu, ţe ZUŠ Humpolec má ve svém názvu propůjčené jméno hudebního skladatele pozdního romantizmu Gustava Mahlera, který se narodil v nedaleké obci Kaliště, byla škola pořadatelem jiţ IV. ročníku festivalového setkání mládeţnických dechových orchestrů v Kalištích v rámci festivalu MAHLER 2013.se zahraniční účastí orchestru z Rakouska. Soubory školy : Soubor Camerata-/historická hudba/, prezentoval školu a město při celé řadě účinkování v kraji Vysočina,Dechový orchestr školy účinkoval při festivalu dechových hudeb v Hulíně a při 48.ročníku finále Zlaté podkovy v Humpolci a koncertu pro ţáky škol a veřejnost. Škola byla pořadatelem vánoční mše J.J.Ryby-Hej mistře,kde účinkovali ţáci a učitelé školy s pozvanými hosty a byla i pořadatelem v pořadí jiţ XVI. PLESU HUDBY v Humpolci. Ţáci a učitelé školy účinkovali také při charitativním koncertu pro obce postiţené povodní.výtěţek tohoto koncertu byl poslán na NADACI ADRIA. Výtvarný obor školy instaloval výtvarné práce v interiérech budovy školy,při výročí oslav pěveckého sboru Čech a Lech,ukázku prací pro firmu SAPELI-Jihlava,2500 fotografie pro FACEBOOK s činnosti výtvarného a tanečního oboru,vystavení prací v Hněvkovicích,ţáci uskutečnili Den otevřených dveří v rámci výročí T.O.a propagovali své práce v Týdeníku Pelhřimovska.Dále se spolupodíleli na tvorbě loga ZUŠ. Ţáci tanečního oboru uskutečnili vánoční vystoupení pro ţáky škol a veřejnost,předtančení plesů a oslavili 20.výročí zaloţení činnosti oboru ZUŠ v sále kina pro ţáky škol v městě a veřejnost.v rámci tohoto výročí byly uskutečněny Dny otevřených dveří tohoto oboru.

9 Spolupráce školy s rodiči, zřizovatelem, obcí a dalšími subjekty Spolupráce s rodiči : Spolupráce s rodiči je prostřednictvím výboru SRPDŠ kde jsou rodiče ţáků čtyř zástupců hudebního oboru,jednoho zástupce výtvarného oboru a jednoho zástupce tanečního oboru. Členové výboru se zúčastňují prezentací ţáků- koncerty,vystoupení ZUŠ, a kontrolují finanční výdaje z účtu SRPDŠ. V tomto školním roce byly z finanční hotovosti SRPDŠ uhrazeny u H. O. - výdaje v rámci soutěţí-celostátních kol, koncertů ZUŠ, koncertů absolventů a dalších činností ţáků. U výtvarného a tanečního oboru byly výdaje v rámci činnosti a prezentace oborů na veřejnosti. Během celého školního roku probíhají průběţné konzultace mezi ředitelstvím školy a výborem SRPDŠ. Spolupráce se zřizovatelem Škola se snaţí o maximální spolupráci se svým zřizovatelem/město Humpolec/. Prezentuje ţáky při jejich pořádaných akcí /Vítání občánků města-několikrát během školního roku/.další účinkování ţáků bylo při vánočních vystoupení pro seniory/astra,bronislavy/ a dalších akcí na základě ţádostí některých subjektů města Humpolce. Město Humpolec se zase snaţí uměleckou školu v ţádostech podporovat i finančně dle moţností které má. Tato spolupráce s městem je velmi dobrá. Spolupráce se základní a mateřskou školou Naše škola spolupracuje i s jinými subjekty v rámci města, MŠ a ZŠ- výchovné koncertyprezentace ţáků hudebního a tanečního oboru.škola organizuje talentový průzkum dětí předškolního a školního věku. Školám nabízíme i moţnost vyuţití nového koncertního sálu v půdní vestavbě pro jejich prezentací,kterou vyuţily tři subjekty. Tato spolupráce je velmi dobrá a umělecké škole přináší především to, ţe zájem o studium uměleckých oborů z řad mládeţe je trvalý. 8. PROGRAMY A PROJEKTY 0 V tomto roce nebylo ţádáno o vyhlášené programy a projekty 9/ UDAJE O VÝSLEDCÍCH INSPEKČNÍ ČINNOSTI PROVEDENÉ ČŠI A DALŠÍCH KONTROLÁCH. V rámci plnění ŠVP - obsah výuky s účinností od v praxi, proběhla telefonická konzultace o moţnosti spolupráce s ČŠI pracoviště Jihlava /.p.insp.mgr. J. Havel/. Pro tuto oblast byl z naší školy osloven pan učitel S.Ţaloudek jako konzultant v oblasti výuky smyčcových nástrojů.

10 Výsledky kontrol V tomto školním roce proběhly následující kontroly : 1/ květen-kontrola odvodů VZP-pojištění zaměstnanců Vyúčtování pojistného na veřejné zdravotní pojištění 2/ červenec-kontrola čerpání mzdových prostředků-firma Tempo-českomoravská auditorská,s.r.o.. Výsledek kontrol byl bez zásadních chyb EKONOMICKÁ ČÁST VÝROČNÍ ZPRÁVY O ČINNOSTI ŠKOLY I. Výše úplaty ve vzdělání podle uměleckého typu výuky pro ţáka/dospělého/ Hudební obor : Přípravné studium základního studia skupinové,(1. a 2. ročník)- 200 Kč Přípravné studium základního studia ve hře na nástroj -230 Kč Hudební obor-individuelní výuka 1 lekce- /45 minut/- 270 Kč Hudební obor- individuelní výuka, rozšířené vyučování 1,5 lekce-/ 70 minut/- 300 Kč Hudební obor-skupinové vyučování 1 lekce-/45 minut/ Kč Hudební obor- skupinové vyučování 1,5 lekce-/70 minut/- 250 Kč Výtvarný obor : 2 lekce týdně-200 Kč 3 lekce týdně 220 Kč 4 lekce týdně Kč 4,5 lekce týdně 250 Kč Taneční obor : 1 lekce týdně 160 Kč 1,5 lekce týdně Kč 2 lekce týdně 180 Kč 2,5 lekce týdně 190 Kč 3 lekce týdně Kč 3,5 lekce týdně 210 Kč 4 lekce týdně 220 Kč 4,5 lekce týdně 230 Kč V případě, ţe je ţák školy /student / dospělá osoba výdělečně činná, je výše školného vypočítána dle skutečných neinvestičních nákladů Školné je hrazeno ve dvou splátkách : září- leden / únor červen

11 II Základní údaje o hospodaření školy Náklady celkem hlavní činnost 9 007,8 Výnosy celkem - hlavní činnost ,3 dotace na provoz 7 794,6 čerpání fondů - 127,3 ostatní výnosy 1 333,2 Hospodářský výsledek před zdaněním : 247,5 k Náklady celkem hlavní činnost- 4,029,4 Výnosy celkem - hlavní činnost 4,854,6 dotace na provoz 4,054,1 ostatní výnosy 800,5 Hospodářský výsledek před zdaněním : 225,2 III Přijaté příspěvky a dotace ve školním roce 2012/2013 a/ Zřizovatel školy-město Humpolec- neinvestiční ,- Kč b/ Poskytnuté dotace ze státního rozpočtu - náklady na vzdělávání ,-Kč - posílení platové úrovně pedagogickým pracovníkům ,-Kč - posílení na soutěţe ZUŠ - 10,000,-Kč Závazné ukazatele rozpočtu byly dodrţeny,jednotlivé poloţky čerpány úměrně.hospodářský výsledek byl kladný.organizace uspořila zejména na spotřebě energií a ostatních sluţbách. HV byl rozdělen do RF a FO, které organizace pouţila v následujícím roce Dotace prostřednictvím KÚ byla poskytnuta na platy,oppp,odvody a náhrady mezd-dále pak byly poskytnuty prostředky na okresní kolo soutěţe ZUŠ, které škola pořádala. 11. ZÁVĚR Předchozí část výroční zprávy slouţí jako východisko pro koncepční sloţku řízení a stanovení kontinuálních úkolů a cílů v následujícím období. Mottem pro další práci je snaha udrţet stávající kvalitu i ve stále sloţitějších vnějších podmínkách a při trvale vysokém stupni náročnosti na pedagogické i řídící pracovníky. Studium na našem typu kvalitních škol je souběţně prevencí sociálně patologických jevů, protoţe naše společnost a zejména mládeţ to nutně potřebuje. V tomto naše umělecké školy vykonávají neodmyslitelnou sloţku ve výchově školní mládeţe. Tato výroční zpráva obsahuje hodnocení všech poţadovaných oblastí. Mohu sám za sebe konstatovat, ţe ředitelství školy se můţe spolehnout na kolektiv pedagogů,ktří vykonávájí tvůrčí práci,kde je na prvním místě zájem dětí o umělecké studium. Úroveň výsledků ve studiu je pak pro všechny motivací pro další jejich práci. Snaha naší školy je i podporovat zájem našich absolventů ke studiu vyšších uměleckých škol. Zajímáme se i o moţnost mezinárodní spolupráce. Josef Jirků ředitel školy Datum zpracování výroční zprávy : 27. srpna 2013.

12

Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G. MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2013/2014

Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G. MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G. MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Název školy, adresa:základní umělecká škola Gustava Mahlera, Humpolec,

Více

Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G.MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G.MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G.MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Název školy, adresa: Základní umělecká škola Gustava Mahlera, Humpolec,

Více

Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G. MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2011/2012

Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G. MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G. MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE ------------------------------------------- Název školy, adresa:základní

Více

Výroční zpráva. Projednána a schválena na pedagogické radě dne 2.10.2012.

Výroční zpráva. Projednána a schválena na pedagogické radě dne 2.10.2012. Výroční zpráva Projednána a schválena na pedagogické radě dne 2.10.2012. Předána na MÚ Aš OŠKS dne 10.10.2012 Struktura výroční zprávy školy A. Základní údaje o škole str.2 B. Přehled oborů vzdělání str.

Více

Základní umělecká škola Roberta Schumanna Aš, Šaldova 7, 352 01 Aš Výroční zpráva 2009/2010. Výroční zpráva

Základní umělecká škola Roberta Schumanna Aš, Šaldova 7, 352 01 Aš Výroční zpráva 2009/2010. Výroční zpráva Výroční zpráva Projednána a schválena na pedagogické radě dne 5.10.2010. Předána MÚ Aš OŠKS dne 20.10.2010 1 Struktura výroční zprávy školy A. Základní údaje o škole str.2 B. Přehled oborů vzdělání str.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Z Á K L A D N Í U M Ě L E C K Á Š K O L A Ž I R O V N I C E VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY PEDAGOGICKÁ ČÁST ŠKOLNÍ ROK 2011-2012 V ŽIROVNICI DNE 30. 6. 2012 a/ Charakteristika školy: V Základní umělecké

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2005 / 2006

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2005 / 2006 Základní škola,mateřská škola a Základní umělecká škola Jablonec nad Jizerou Odloučené pracoviště : Základní umělecká škola Jablonec n.jiz. 512 43 Jablonec nad Jizerou, Letná 439 481 591 338, e-mail zus-jablonecnj@netair.cz

Více

Výroční zpráva Základní umělecké školy Libčice nad Vltavou za rok 2016/2017

Výroční zpráva Základní umělecké školy Libčice nad Vltavou za rok 2016/2017 1 Výroční zpráva Základní umělecké školy Libčice nad Vltavou za rok 2016/2017 Vypracoval Vladimír Kliment, ředitel ZUŠ Libčice říjen 2017 2 Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy v Libčicích

Více

II. Výsledky výchovy a vzdělávání

II. Výsledky výchovy a vzdělávání II. Výsledky výchovy a vzdělávání 1. Přehled učebních plánů: Organizace se řídi učebními plány pro ZUŠ vydané MŠMT ČR dne 26.06.1995 pod č. j.: 18.418/ 95.- 25 s účinností od 1.září 1995, pro výtvarný

Více

ROK 2012 --------------------

ROK 2012 -------------------- Základní umělecká škola Gustava.Mahlera Humpolec,Školní 701, PSČ 396 01 PŮDNÍ VESTAVBA koncertní sál ZUŠ G.Mahlera- udrţitelnost projektu ROP - Jihovýchod ROK 2012 -------------------- POČET PREZENTACÍ

Více

Základní umělecká škola Roberta Schumanna Aš, Šaldova 7, 352 01 Aš Výroční zpráva 2010/2011. Základní umělecká škola Roberta Schumanna Aš

Základní umělecká škola Roberta Schumanna Aš, Šaldova 7, 352 01 Aš Výroční zpráva 2010/2011. Základní umělecká škola Roberta Schumanna Aš Základní umělecká škola Roberta Schumanna Aš Výroční zpráva Projednána a schválena na pedagogické radě dne 4.10.2011. Předána MÚ Aš OŠKS dne 31.10.2011 1 Struktura výroční zprávy školy A. Základní údaje

Více

Výroční zpráva Základní umělecké školy Libčice nad Vltavou za rok 2013/2014

Výroční zpráva Základní umělecké školy Libčice nad Vltavou za rok 2013/2014 1 Výroční zpráva Základní umělecké školy Libčice nad Vltavou za rok 2013/2014 Vypracoval Vladimír Kliment, pověřený řízením ZUŠ Libčice Listopad 2014 2 Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy

Více

Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, Slavičín, tel./fax 577 / E mail:

Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, Slavičín, tel./fax 577 / E mail: Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, 763 21 Slavičín, tel./fax 577 / 341201 E mail: reditel@zus-slavicin.cz, www.zus-slavicin.cz Výroční zpráva za školní rok 2014 / 2015 Zpracovala : Mgr. Jana

Více

Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, Slavičín, tel. 577 / E mail:

Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, Slavičín, tel. 577 / E mail: Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, 763 21 Slavičín, tel. 577 / 341201 E mail: reditel@zus-slavicin.cz, www.zus-slavicin.cz Výroční zpráva za školní rok 2016 / 2017 Zpracovala : Mgr. Jana

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2013-2014 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2011-2012 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

Výroční zpráva. o činnosti školy 2009/2010

Výroční zpráva. o činnosti školy 2009/2010 Základní umělecká škola Dolní Újezd Dolní Újezd 480 Příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy 2009/2010 Obsah: 1. Základní údaje o škole 2. Charakteristika školy 3. Přehled oborů vzdělávání

Více

Základní umělecká škola, Praha 7, Šimáčkova 16. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2013/2014

Základní umělecká škola, Praha 7, Šimáčkova 16. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2013/2014 Základní umělecká škola, Praha 7, Šimáčkova 16 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2013/2014 Praha 13. 10. 2014 I. Základní údaje o škole 1. Název školy: Základní umělecká škola, Praha 7, Šimáčkova

Více

za období školního roku

za období školního roku V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y za období školního roku 2012/2013 I. Základní údaje o škole 1. Název školy: Základní umělecká škola Zdounky Sídlo: Náměstí 23, Zdounky 768 02 Místa

Více

Základní umělecká škola Otrokovice. Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti základní umělecké školy

Základní umělecká škola Otrokovice. Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti základní umělecké školy Základní umělecká škola Otrokovice Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti základní umělecké školy Školní rok 2011/2012 Základní údaje o škole Název školy: Sídlo: Místa poskytování vzdělávání. Základní umělecká

Více

Výroční zpráva základní umělecké školy za školní rok 2011/2012. I. Základní údaje o škole. statutární zástupce: Mgr. TOMÁŠ BRAUN telefon: 220920762

Výroční zpráva základní umělecké školy za školní rok 2011/2012. I. Základní údaje o škole. statutární zástupce: Mgr. TOMÁŠ BRAUN telefon: 220920762 Výroční zpráva základní umělecké školy za školní rok 20/202 I. Základní údaje o škole. Přesný název právnické osoby dle zřizovací listiny Základní umělecká škola, Praha 6, Nad Alejí 28/879 IČO 6807289

Více

Základní umělecká škola, Velká Bíteš, Hrnčířská 117, příspěvková organizace. Výroční zpráva. o činnosti školy za školní rok

Základní umělecká škola, Velká Bíteš, Hrnčířská 117, příspěvková organizace. Výroční zpráva. o činnosti školy za školní rok Základní umělecká škola, Velká Bíteš, Hrnčířská 117, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2015-2016 Základní umělecká škola, Velká Bíteš, Hrnčířská 117, příspěvková organizace

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2015/2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2015/2016 VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 205/206 V Praze dne: 0. 0. 206 Petr Drešer Ředitel ZUŠ Adolfa Voborského I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE. Základní umělecká škola Adolfa Voborského, Praha 4, Botevova 34 2. ředitel:

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2008-2009 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Vejprty ve školním roce 2011/2012

Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Vejprty ve školním roce 2011/2012 Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Vejprty ve školním roce 2011/2012 Obsah 1. Základní údaje a charakteristika školy... 3 1.1. Základní údaje... 3 1.2 Charakteristika školy... 3 2. Přehled

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2014-2015 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA PRAHA 1, U PŮJČOVNY Praha 1, U Půjčovny 4, telefon

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA PRAHA 1, U PŮJČOVNY Praha 1, U Půjčovny 4, telefon ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA PRAHA, U PŮJČOVNY 4 Praha, U Půjčovny 4, telefon 4 4 585 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 5/6 I. Základní údaje o škole. Základní umělecká škola, Praha, U Půjčovny

Více

Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 01.09.2010. vedoucí oddělení školství a kultury finančního odboru podpis

Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 01.09.2010. vedoucí oddělení školství a kultury finančního odboru podpis Město Lanškroun Spisový znak: 51.4 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 16 Čj.: MULA 28233/2010 V Lanškrouně 18.08.2010 Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 01.09.2010 Předkladatel:

Více

Základní umělecká škola

Základní umělecká škola Základní umělecká škola Praha 9, Učňovská 1 tel: 266 106 726, 731 571 323 e-mail: zus@234.cz www.umeleckaskola.cz Osnova pro výroční zprávu základních uměleckých škol za školní rok 2013/2014 I. Základní

Více

za období školního roku

za období školního roku V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y za období školního roku 2013/2014 I. Základní údaje o škole 1. Název školy: Základní umělecká škola Zdounky Sídlo: Náměstí 23, Zdounky 768 02 Místa

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2010-2011 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2012-2013 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2013/2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2013/2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2013/2014 V Praze dne: 01. 09. 2014 Petr Drešer Ředitel ZUŠ Adolfa Voborského I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE 1. Základní umělecká škola Adolfa Voborského, Praha 4, Botevova 3114

Více

I. Základní údaje o škole

I. Základní údaje o škole Osnova pro výroční zprávu základních uměleckých škol za školní rok 207/208 I. Základní údaje o škole. Přesný název právnické osoby dle zřizovací listiny Základní umělecká škola, Praha 9, Učňovská IČO:

Více

Základní umělecká škola Otrokovice. Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti základní umělecké školy

Základní umělecká škola Otrokovice. Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti základní umělecké školy Základní umělecká škola Otrokovice Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti základní umělecké školy Školní rok 2014/2015 Základní údaje o škole Název školy: Sídlo: Místa poskytování vzdělávání. Základní umělecká

Více

školní rok 2012/2013

školní rok 2012/2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY ŽLUTICE za školní rok 2012/2013 Úvod výroční zprávy: Výroční zpráva ZUŠ je zpracována podle zákona č564/90 Sb. Se změnou 131/95 Sb. Tato zpráva poskytuje informace

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2005-2006 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

Základní umělecká škola Otrokovice. Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti základní umělecké školy

Základní umělecká škola Otrokovice. Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti základní umělecké školy Základní umělecká škola Otrokovice Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti základní umělecké školy Školní rok 2013/2014 Základní údaje o škole Název školy: Sídlo: Místa poskytování vzdělávání. Základní umělecká

Více

Základní umělecká škola, Vítězslava Nováka 934, Skuteč, 539 73

Základní umělecká škola, Vítězslava Nováka 934, Skuteč, 539 73 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření školy za školní rok 2009/2010 Zpracoval: Jan Švestka - 1 - Výroční zpráva O činnosti školy za školní rok 2009/2010 Zpracovaná podle zákona č. 561/2004 sb. 10, o

Více

Výroční zpráva školy

Výroční zpráva školy Základní umělecká škola Josefa Suka Benešov Výroční zpráva školy za školní rok 2009/2010 Adresa: Telefon/fax:317723006 Bankovní spojení: ZUŠ J.Suka E mail:zus.benesov@tiscali.cz ČS spořitelna: 324924349/0800

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2009-2010 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

Základní umělecká škola, Velká Bíteš, Hrnčířská 117, příspěvková organizace. Výroční zpráva. o činnosti školy za školní rok

Základní umělecká škola, Velká Bíteš, Hrnčířská 117, příspěvková organizace. Výroční zpráva. o činnosti školy za školní rok Základní umělecká škola, Velká Bíteš, Hrnčířská 117, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2012 2013 Základní umělecká škola Velká Bíteš Hrnčířská 117 595 01 Velká Bíteš

Více

Závěrečná zpráva o činnosti školy v roce 2011

Závěrečná zpráva o činnosti školy v roce 2011 Z á k l a d n í u m ě l e c k á š k o l a H o s t i n n é Labská fortna 230, 543 71 Hostinné tel.:499 524 127,733286512, e-mail: zus.hostinne@kthostinne.cz Závěrečná zpráva o činnosti školy v roce 2011

Více

Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, 763 21 Slavičín, tel./fax 577 / 341201 E mail: reditel@zus-slavicin.cz, www.zus-slavicin.

Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, 763 21 Slavičín, tel./fax 577 / 341201 E mail: reditel@zus-slavicin.cz, www.zus-slavicin. Základní umělecká škola Slavičín Mezi Šenky 121, 763 21 Slavičín, tel./fax 577 / 341201 E mail: reditel@zus-slavicin.cz, www.zus-slavicin.cz Výroční zpráva za školní rok 2012 / 2013 Zpracovala : Mgr. Jana

Více

Základní umělecká škola, Praha 1, U Půjčovny 4. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2009/2010. I. Základní údaje o škole

Základní umělecká škola, Praha 1, U Půjčovny 4. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2009/2010. I. Základní údaje o škole Praha 27.9.2010 Základní umělecká škola, Praha 1, U Půjčovny 4 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2009/2010 I. Základní údaje o škole 1. Základní umělecká škola, Praha 1, U Půjčovny 4 2. ředitel:

Více

Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2012/2013

Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2012/2013 Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2012/2013 Zpracoval: Luboš Harazin, ředitel ZUŠ Kralupy nad Vltavou říjen 2013 Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy v Kralupech

Více

Hlavní město Praha 221309 hudební, 38

Hlavní město Praha 221309 hudební, 38 Praha 24.10.2014 Základní umělecká škola, Praha 1, U Půjčovny 4 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2013/2014 I. Základní údaje o škole 1. Základní umělecká škola, Praha 1, U Půjčovny 4, PSČ

Více

ZUŠ CAMPANELLA OLOMOUC. VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZUŠ ve školním roce 2012/2013. zpracovala: PhDr. Iveta Hlubinková ředitelka ZUŠ

ZUŠ CAMPANELLA OLOMOUC. VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZUŠ ve školním roce 2012/2013. zpracovala: PhDr. Iveta Hlubinková ředitelka ZUŠ ZUŠ CAMPANELLA OLOMOUC VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZUŠ ve školním roce 2012/2013 zpracovala: PhDr. Iveta Hlubinková ředitelka ZUŠ OBSAH 1 Základní údaje o škole 1 2 Charakteristika školy 1 3 Učební plány,

Více

Organizační zabezpečení školního roku 2014/2015

Organizační zabezpečení školního roku 2014/2015 BONI PUERI základní umělecká škola, Hradec Králové Českosloveské armády 332/39, 500 03 Hradec Králové tel.: +420 608 200 472 e-mail: bonipueri@bonipueri.cz Organizační zabezpečení školního roku 2014/2015

Více

Výroční zpráva ZUŠ Jablonné nad Orlicí

Výroční zpráva ZUŠ Jablonné nad Orlicí Výroční zpráva ZUŠ Jablonné nad Orlicí školní rok 2012/2013 1. Základní údaje Název školy: Základní umělecká škola Jablonné nad Orlicí Sídlo: Jablonné nad Orlicí, Aloise Hanuše 384, PSČ 561 64 Kontakty:

Více

ZUŠ CAMPANELLA Olomouc. VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZUŠ ve školním roce 2013/2014. zpracovala: PhDr. Iveta Hlubinková ředitelka ZUŠ

ZUŠ CAMPANELLA Olomouc. VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZUŠ ve školním roce 2013/2014. zpracovala: PhDr. Iveta Hlubinková ředitelka ZUŠ ZUŠ CAMPANELLA Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZUŠ ve školním roce 2013/2014 zpracovala: PhDr. Iveta Hlubinková ředitelka ZUŠ OBSAH 1 Základní údaje o škole 2 2 Charakteristika školy 2 3 Učební plány,

Více

Strana 1 (celkem 11)

Strana 1 (celkem 11) 1. Základní údaje o škole Název školy, adresa: Základní umělecká škola, Pečky, Barákova 700 Zřizovatel: Středočeský kraj IČO: 70836299 IZO ředitelství školy: 002962781 Kontakty: číslo telefonu:321785390,

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2012/2013

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2012/2013 Základní umělecká škola, Praha 7, Šimáčkova 16 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2012/2013 Praha 2. 10. 2013 I. Základní údaje o škole 1. Název školy: Základní umělecká škola, Praha 7, Šimáčkova

Více

Základní umělecká škola

Základní umělecká škola Základní umělecká škola Praha 9, Učňovská 1 tel: 266 16 726, 731 571 323 e-mail: zus@234.cz www.umeleckaskola.cz Osnova pro výroční zprávu základních uměleckých škol za školní rok 214/215 I. Základní údaje

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-222/14-B. náměstí Míru 1676, Veselí nad Moravou

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-222/14-B. náměstí Míru 1676, Veselí nad Moravou INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIB-222/14-B Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby IČO 70839964 Identifikátor 600003540 Právní forma Zastoupená Zřizovatel Místo inspekční

Více

Výroční zpráva Základní umělecká škola Jana Zacha Čelákovice školní rok 2007/2008 zus.celakovice.cz

Výroční zpráva Základní umělecká škola Jana Zacha Čelákovice školní rok 2007/2008 zus.celakovice.cz Výroční zpráva Základní umělecká škola Jana Zacha Čelákovice školní rok 2007/2008 zus.celakovice.cz CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Základní umělecká škola Jana Zacha Čelákovice je příspěvkovou organizací, jejímž

Více

Hlavní město Praha 188800 hudební, taneční

Hlavní město Praha 188800 hudební, taneční Praha 23.10.2013 Základní umělecká škola, Praha 1, U Půjčovny 4 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2012/2013 I. Základní údaje o škole 1. Základní umělecká škola, Praha 1, U Půjčovny 4, PSČ

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A o činnosti školy

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A o činnosti školy Z á k l a d n í u m ě l e c k á š k o la B u š t ě h r a d V Ý R O Č N Í Z P R Á V A o činnosti školy Školní rok 2013/2014 Vyhotovil: Bohumír Bednář - ředitel školy 1 OBSAH: A CHARAKTERISTIKA ŠKOLY 3 NÁZEV

Více

Základní umělecká škola G.Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA O ZUŠ G. MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

Základní umělecká škola G.Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA O ZUŠ G. MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Základní umělecká škola G.Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA O ZUŠ G. MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 1/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Název školy, adresa: Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec,

Více

za období školního roku 2015/2016

za období školního roku 2015/2016 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y za období školního roku 2015/2016 I. Základní údaje o škole 1. Název školy: Základní umělecká škola Zdounky Sídlo: Náměstí 23, Zdounky 768 02 Místa

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-1001/16-J

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-1001/16-J Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-1001/16-J Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby IČ 71 235 132 Identifikátor 650 075

Více

Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2014/2015

Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2014/2015 Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2014/2015 Zpracoval: Luboš Harazin, ředitel ZUŠ Kralupy nad Vltavou říjen 2015 Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy v Kralupech

Více

Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2015/2016

Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2015/2016 Výroční zpráva Základní umělecké školy Kralupy nad Vltavou za rok 2015/2016 Zpracoval: Luboš Harazin, ředitel ZUŠ Kralupy nad Vltavou Tato výroční zpráva byla projednána a schválena na pedagogické poradě

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2016-2017 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA PRAHA 1, U PŮJČOVNY 4 110 00 Praha 1, U Půjčovny 4, telefon 224 234 585 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 I. Základní údaje o škole 1. Základní umělecká škola,

Více

UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY

UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY HUDEBNÍ, TANEČNÍ, VÝTVARNÝ A LITERÁRNĚ-DRAMATICKÝ OBOR Pozn.: platné učební plány VO viz Vzdělávací

Více

Školní rok 2016/2017

Školní rok 2016/2017 Základní umělecká škola Otrokovice Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti základní umělecké školy Školní rok 2016/2017. 1 Základní údaje o škole Název školy: Sídlo: Místa poskytování vzdělávání. Základní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy Základní umělecká škola nám.míru 23, 768 24 tel. 573 35 65 e - mail: reditelka@zushulin.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 24-25 Základní údaje o škole Název školy: Sídlo: Další místa poskytovaného

Více

Základní umělecká škola, Šumperk, Žerotínova 11

Základní umělecká škola, Šumperk, Žerotínova 11 Základní umělecká škola, Šumperk, Žerotínova 11 Sídlo: 787 01 Šumperk, Žerotínova 11 Identifikační číslo 00852333 Zřizovatel Olomoucký kraj IČO 60609460 Vnitřní předpis č.: VP06/2012 ORGANIZAČNÍ ŘÁD Vypracoval

Více

OBSAH 2 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE 3 PŘEHLED OBORŮ VZDĚLÁVÁNÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2012-2013 5 ZAMĚSTNANCI ŠKOLY 7

OBSAH 2 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE 3 PŘEHLED OBORŮ VZDĚLÁVÁNÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2012-2013 5 ZAMĚSTNANCI ŠKOLY 7 říjen 2013 OBSAH OBSAH 2 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE 3 PŘEHLED OBORŮ VZDĚLÁVÁNÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2012-2013 5 ZAMĚSTNANCI ŠKOLY 7 DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ 10 ÚDAJE O VÝSLEDCÍCH VZDĚLÁVÁNÍ 11

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2017-2018 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 204/205 V Praze dne: 0. 09. 205 Petr Drešer Ředitel ZUŠ Adolfa Voborského I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE. Základní umělecká škola Adolfa Voborského, Praha 4, Botevova 34 2. ředitel:

Více

Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y

Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y za školní rok 2010/2011 Obsah: a) základní údaje o škole b) přehled

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI Š K O L Y ZÁŘÍ 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI Š K O L Y ZÁŘÍ 2009 Základní umělecká škola, Oslavany, okres Brno - venkov odloučené pracoviště Zbýšov VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI Š K O L Y ZÁŘÍ 2009 Základní údaje o škole Název školy Základní umělecká škola, Oslavany, okres

Více

Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y

Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 33, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y za školní rok 202/203 Obsah: a) základní údaje o škole b) přehled

Více

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a mateřská škola Jindřichovice pod Smrkem, příspěvková organizace adresa školy Jindřichovice pod Smrkem

Více

Výroční zpráva školy

Výroční zpráva školy Základní umělecká škola Josefa Suka Benešov Výroční zpráva školy za školní rok 2010/2011 Adresa: Telefon/fax:317723006 Bankovní spojení: ZUŠ J.Suka E mail:zus.benesov@tiscali.cz ČS spořitelna: 324924349/0800

Více

Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla

Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla 1 školní rok 2010/2011 Část A Charakteristika školy 1. Základní umělecká škola Rudolfa Firkušného Komenského 305 763 61 Napajedla

Více

1. Charakteristika školy

1. Charakteristika školy 2 Obsah 1. Charakteristika školy str. 3 2. Vzdělávací programy školy str. 4-5 3. Údaje o zaměstnancích školy str. 6-12 4. Přijímání žáků do ZUŠ str. 13 5. Údaje o zařazování žáků str. 14-15 6. Výsledky

Více

Výroční zpráva. o činnosti školy za školní rok

Výroční zpráva. o činnosti školy za školní rok Základní umělecká škola, Velká Bíteš, Hrnčířská 117, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2016-2017 Základní umělecká škola, Velká Bíteš, Hrnčířská 117, příspěvková organizace

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 21/211 ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA, KLADNO 5. KVĚTNA 187, 272 1 KLADNO PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Č. 131 IČ: 67673627 Strana 1 (celkem 13) VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O ČINNOSTI ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Soukromé základní umělecká škola D-MUSIC s.r.o., Velehradská 625, Kroměříž 76701; IČ: 25319639 1 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Název školy:

Více

PLÁN AKCÍ ZUŠ BRUNTÁL, 2012/2013 II.pololetí Aktualizováno 24.4.2013 Datum Akce Zajišťuje organizačně ÚNOR. Vernisáž Vrbno pod Pradědem (Rozprým)

PLÁN AKCÍ ZUŠ BRUNTÁL, 2012/2013 II.pololetí Aktualizováno 24.4.2013 Datum Akce Zajišťuje organizačně ÚNOR. Vernisáž Vrbno pod Pradědem (Rozprým) PLÁN AKCÍ ZUŠ BRUNTÁL, 2012/2013 II.pololetí Aktualizováno 24.4.2013 Datum Akce Zajišťuje organizačně ÚNOR 1.2. (PÁ) Pololetní prázdniny žáků 6. 2. (ST) Výlet za uměním -VO - Opava, Ostrava -výstava 8,10

Více

Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y

Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y Základní umělecká škola, Hradec nad Moravicí, Zámecká 313, příspěvková organizace V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y za školní rok 2011/2012 Obsah: a) základní údaje o škole b) přehled

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-1110/13-J

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-1110/13-J INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-1110/13-J Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby Základní umělecká škola Jihlava, příspěvková organizace Masarykovo náměstí 65/16, 568 01

Více

Základní umělecká škola Habartov, okres Sokolov, příspěvková organizace Výroční zpráva Školní rok 2015/2016

Základní umělecká škola Habartov, okres Sokolov, příspěvková organizace Výroční zpráva Školní rok 2015/2016 Základní umělecká škola Habartov, okres Sokolov, příspěvková organizace Výroční zpráva Školní rok 2015/2016 Zpracovala: Mgr. Anna Pataková Obsah: 1. Charakteristika školy str. 3 2. Přehled učebních plánů

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát. čj. ČŠI-1059/08-12. Základní umělecká škola, Jedovnice, okres Blansko. Inspekční zjištění:

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát. čj. ČŠI-1059/08-12. Základní umělecká škola, Jedovnice, okres Blansko. Inspekční zjištění: Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-1059/08-12 Adresa: 679 06 Jedovnice 401 Identifikátor: 600 003 141 IČ: 00 839 621 Místo inspekce: 679 06 Jedovnice 401

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A o činnosti školy

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A o činnosti školy Z á k l a d n í u m ě l e c k á š k o l a B u š t ě h r a d V Ý R O Č N Í Z P R Á V A o činnosti školy Školní rok 2012-2013 Vyhotovil: Bohumír Bednář - ředitel školy 1 O b s a h: A - Charakteristika školy

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIT-2020/10-T. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIT-2020/10-T. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát Název školy/školského zařízení: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIT-2020/10-T Základní umělecká škola Dobroslava Lidmily Ostrava-Svinov Adresa: Bílovecká 1, 721

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-1053/16-J

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-1053/16-J Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-1053/16-J Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby Základní umělecká škola J. V. Stamice

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2015-2016 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY

UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY HUDEBNÍ A VÝTVARNÝ OBOR Schválilo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky dne

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ŠKOLNÍ ROK2012/2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ŠKOLNÍ ROK2012/2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ŠKOLNÍ ROK2012/2013 Soukromé základní umělecká škola D-MUSIC s.r.o. 1 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Název školy: Soukromá základní umělecká škola D-MUSIC Sídlo: Kroměříž,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY POLNÁ VE ŠKOLNÍM ROCE

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY POLNÁ VE ŠKOLNÍM ROCE VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY POLNÁ VE ŠKOLNÍM ROCE 2005-2006 ZÁŘÍ 2006 OBSAH Základní údaje o škole 3 Přehled oborů vzdělávání ve školním roce 2005-2006 5 Zaměstnanci školy 7 Další

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 Základní umělecká škola Votice Malé náměstí 362, 259 01 Votice 1. Základní údaje o škole Název školy, adresa: Základní umělecká škola, Malé náměstí

Více

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky HUDEBNÍ, TANEČNÍ, VÝTVARNÝ A LITERÁRNĚ DRAMATICKÝ OBOR

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky HUDEBNÍ, TANEČNÍ, VÝTVARNÝ A LITERÁRNĚ DRAMATICKÝ OBOR Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY HUDEBNÍ, TANEČNÍ, VÝTVARNÝ A LITERÁRNĚ DRAMATICKÝ OBOR 1995 Přípravné studium: pro děti 5 7 leté HUDEBNÍ

Více

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIM-975/10-M. Nádražní 280, 793 76 Zlaté Hory. Peterem Šupákem, ředitelem školy

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIM-975/10-M. Nádražní 280, 793 76 Zlaté Hory. Peterem Šupákem, ředitelem školy Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIM-975/10-M Název kontrolované osoby: Sídlo: Základní umělecká škola Franze Schuberta Zlaté Hory Nádražní 280, 793 76 Zlaté Hory IČO:

Více

Základní umělecká škola, Praha 1, U Půjčovny 4. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2010/2011. I. Základní údaje o škole

Základní umělecká škola, Praha 1, U Půjčovny 4. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2010/2011. I. Základní údaje o škole Praha 10.10.2011 Základní umělecká škola, Praha 1, U Půjčovny 4 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2010/2011 I. Základní údaje o škole 1. Základní umělecká škola, Praha 1, U Půjčovny 4 2.

Více

9 BĚCHOVICEB ROK 2002/2003. Zpráva je vypracována na základě 17 g Zákona 564/90 Sb. Ve znění pozdějších předpisů a obsahuje listů.

9 BĚCHOVICEB ROK 2002/2003. Zpráva je vypracována na základě 17 g Zákona 564/90 Sb. Ve znění pozdějších předpisů a obsahuje listů. ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA BĚCHOVICE Mýtní 73 190 11 Praha Běchovice tel/fax: 281 931 207 (kancelář), 281 930 346 (ředitelna) VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ PRAHAP 9 BĚCHOVICEB ZA ŠKOLNÍ ROK ROK 2002/2003 Zpráva je vypracována

Více

Výroční zpráva školy za škol. rok 2008/2009

Výroční zpráva školy za škol. rok 2008/2009 Výroční zpráva školy za školní rok 2008/2009 1 Výroční zpráva školy za škol. rok 2008/2009 1. Základní údaje: Název školy: Základní umělecká škola, Jablonné nad Orlicí, Aloise Hanuše 384 Sídlo: Jablonné

Více