ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚPDM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚPDM"

Transkript

1 ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚPDM Ve školním roce 2012/ 2013 ZPRÁVA ZA MĚSÍC ZÁŘÍ: Úvodní zasedání ÚPDM Dne se na prvním zasedání ve školním roce 2012 sešli delegáti ÚPDM. Pohovořili o prázdninách a svých zážitcích. Dále si nastínily průběh dalšího zasedání, jehož hlavním cílem byly volby. Po té si vytvořili nástin plánu činnosti pro rok 2012/ Zasedání ÚPDM Na druhém zasedání ÚPDM se konaly především volby. Byla sepsána a uzavřena listiny kandidátů na jednotlivé posty a v pořadí: Předseda, 1. Místopředseda, 2. Místopředseda. Byly předneseny projevy všech kandidátů. Po přednesení projevů kandidátů na Předsedu ÚPDM byly zahájeny volby. Stejný postup se opakoval i u voleb 1. Místopředsedy a 2. Místopředsedy. Jako poslední byl zvolen budoucí zapisovatel. Novému Vedení bylo popřáno mnoho štěstí ve vedení ÚPDM a tím bylo zasedání ukončeno Návštěva moldavské a gruzinské mládeže Na této akci se ÚPDM zapojilo do diskuse. Delegáti si zahráli několik her a byli seznámeni s návštěvníky. Dále jim bylo představeno město Ústí nad Labem Zasedání ÚPDM Na zasedání dne bylo hlavní tématem práce ÚPDM Literární Ústí (literární soutěž o tématech a dění kolem města Ústí nad Labem). Byla navrhována a schvalována témata. Vybrána byla: Ústecká MHD (volný slohový útvar), Tajemství hradu Střekov (hororová povídka) a Větruše v novém kabátě (úvaha). Dále byla zahájena ová komunikace s mládeží z Ruska a začalo plánování jejich návštěvy v Ústí nad Labem.

2 ZPRÁVA ZA MĚSÍC ŘÍJEN: Zasedání ÚPDM Hlavní a také jedinou náplní práce delegátů ÚPDM na zasedání dne bylo plánování prvního vícedenního zasedání. Byla zjišťována možná účast delegátů, byl navržen program a tak organizační záležitosti Zasedání ÚPDM Na druhém říjnovém zasedání ÚPDM byl představen Úkolníček (tj. webová aplikace pro zadávání úkolů delegátům, např. články ze zasedání aj.). Důležitější akcí však bylo blížící se Podzimní dětské slyšení (akci zaměřená na panelovou diskusi mezi mládeží a zástupci města a státní správy). Byl stanoven termín a i místo (divadelní sál DDM Ústí nad Labem). Byly také rozeslány pozvánky hostům Zasedání ÚPDM Dne se na zasedání ÚPDM řešilo prakticky celé zasedání zapojení ÚPDM do projektu Vyrůstat a srůstat pokračování, který probíhá na bázi mezinárodní výměny zkušeností dětí z Česka a ze Saska. Delegáti ÚPDM se v rámci toho projektu zúčastní několika vícedenních akcí se zástupci z parlamentů ze Saska. Součástí budou také společné akce a výstupy z nich Forum zdravého města Ústí nad Labem Dne se konala akce, jejímž účelem bylo umožnit občanům města Ústí nad Labem vyslovit své dotazy, náměty a připomínky k městu Ústí nad Labem. Ústecký parlament byl požádán, by na této akci pomáhal s organizací. Delegáti se účastnili i diskuse a to díky zařazení stolu mladých do diskuse a do samotné akce Zasedání ÚPDM Dne se především hodnotila práce parlamentu na akci Zdravé forum města Ústí nad Labem. Dalším bodem zasedání bylo navrhování bodů detailního programu na dětském slyšení, které se uskuteční Zasedání ÚPDM Dne se konalo poslední zasedání ÚPDM pro měsíc říjen. Delegáti byli seznámeni s aktuální situací k literárnímu Ústí. Byly rozdány letáčky a byl určen termín odevzdání a hodnocení.

3 ZPRÁVA ZA MĚSÍC LISTOPAD: Zasedání ÚPDM Na zasedání ÚPDM dne se především řešila současná činnost KPDM ÚK a jeho blížící se zasedání. Dále pak rekapitulace dění na 15. zasedání NPDM v Praze (workshopy, akce, teambuilding) Halooweenský den vypomáhal Ústecký parlament dětí a mládeže na Halloweenském dnu (organizační výpomoc aj.) Podzimní dětské slyšení Dětské slyšení je akce, kterou Ústecký parlament dětí a mládeže pořádá každoročně na jaře a na podzim. Zúčastnit se může kdokoliv ze základní nebo střední školy. Na otázky účastníků odpovídají představitelé města nebo organizací v našem městě. Mezi pravidelné hosty patří např. primátor města nebo starostové městských obvodů. Některé dotazy se později také dostanou na program jednání zastupitelstev nebo samotného města. Na toto slyšení dorazil primátor města Ústí nad Labem, ředitel Dopravního podniku, ředitel městské policie Ústí nad Labem a další. Nejvíce projednávanými body byla oprava Skate parku ve Všebořicích a bezpečnost ve městě ve večerních hodinách Zasedání ÚPDM Dne bylo na zasedání ÚPDM hlavním bodem programu zhodnocení dětského slyšení. Z prezenčních listin bylo zjištěno, že na slyšení dorazilo přes 100 dětí společně s pedagogickým dozorem. Byly rovněž zapsány všechny otázky o odpovědi ze slyšení a to zapisovatelkou ÚPDM. Dále byly rozeslány děkovné y hostům Zasedání ÚPDM Dne se zasedání neslo v duchu vyhlašování a děkování. Delegáti za přítomnosti výherců vyhlásili vítěze v jednotlivých kategoriích Literárního Ústí. Autorům nejlepších prací byly předány upomínkové předměty a diplomy. Po vyhlášení mohl parlament dále tvořit. Delegáti dostali za úkol vymyslet návrh akce, jež by se uskutečnila ve venkovních prostorách v okrese Severní terasa. Byla jim totiž přislíbena materiální podpora od sponzora, jehož kontakt obdrželi delegáti na akci Zdravé forum města Ústí nad Labem Zasedání ÚPDM Dne delegáti plánovali blížící se vícedenní zasedání. Toto zasedání bylo již rozpracováno, a proto bylo na delegátech pouze schválení návrhu programu a pozvánek.

4 ZPRÁVA ZA MĚSÍC PROSINEC: Zasedání ÚPDM Dne byl přijat od mládeže z Ruska, jejímž obsahem byla žádost o zapojení se do jejich návštěvy města Ústí nad Labem. Dále jsme přijali nové delegáty, a jelikož se blížil konec roku, zahráli si delegáti několik teambuildingových her Vícedenní zasedání Z pátku na sobotu se konečně uskutečnila dlouho plánovaná akce, a sice vícedenní zasedání. V pátek od 17 hodin se delegáti postupně jsme sešli v DDM. Po zahájení zasedání přešli k prvnímu bodu plánované akci na Severní terase zvané Na Stage!, aby dořešili podrobnosti. Následovali teambuildingové hry a večeře. Poté se delegáti přesunuli do Divadelního sálu DDM, kde jim byla představena struktura Parlamentů dětí a mládeže. Po velkém přísunu nových informací si delegáti museli trochu odpočinout a tak byl zahájen volný program. Druhý den ráno si delegáti zopakovali informace parlamenťáckým A-Z kvízem a napsali si malý test o parlamentech. Po obědě řešili úpravu statutu ÚPDM a opět hráli teambuildingové hry. V odpoledních hodinách předseda ÚPDM zasedání ukončil Zasedání ÚPDM Na zasedání ÚPDM dne byla na podnět u od mládeže z Ruska zahájena diskuse o programu a detailech jejich návštěvy. Určili jsme vyhlídkovou trasu na letohrádek Větruši a připravili jsme naší prezentaci.

5 ZPRÁVA ZA MĚSÍC LEDEN: Návštěva delegace z Ruska Dne delegáti zahájili svou lednovou činnost návštěvou z ruského města Vladimir. Na této akci se obě strany prezentovaly a ruská mládež byla provedena městem Ústí nad Labem Zasedání ÚPDM se konečně uskutečnilo první zasedání ÚPDM v tomto kalendářním roce. Byla zhodnocena návštěva ruské mládeže, a jelikož to bylo první zasedání po dlouhé době, byl program hlavně volnější Zasedání ÚPDM Na zasedání ÚPDM dne byl hlavním důvodem svolání delegátů statut ÚPDM. Bylo rozhodnuto o jeho úpravách, a proto byla na podnět Vedení ÚPDM zahájena diskuse o jeho doplnění či upravení Zasedání ÚPDM byl den posledního zasedání ÚPDM pro první pololetí školního roku. Celé zasedání byly dodělávány a rozesílány úkoly ze zasedání KPDM ÚK Pietní akt se zúčastnilo Vedení a někteří delegáti ÚPDM vzpomínkové akce k uctění památky obětem holocaustu na pozvání města Ústí nad Labem.

6 ZPRÁVA ZA MĚSÍC ÚNOR: Zasedání ÚPDM Na zasedání dne bylo hlavním bodem schvalování statutu ÚPDM. Skoro celé zasedání bylo věnováno právě schvalování, kdy jsme celý statut přečetli a po paragrafech schválili. Nakonec byl statut přijat. Dále se také plánoval datum vícedenního zasedání Zasedání ÚPDM Na zasedání, které se konalo , byl jeden hlavní bod programu. Bylo jím vyřešení článků, které dáváme na webové stránky parlamentu. Jelikož systém, který byl nastaven, nefungoval a delegáti nestíhali psát články nebo na ně dokonce zapomínali, přešli jsme na jiný systém zadávání článků, který se nám zdál lepší a jak jsme se přesvědčili tak i funguje Zasedání ÚPDM Na tomto zasedání se naplánoval termín vícedenního zasedání a také se sepsaly návrhy na to, co by delegáti chtěli dělat v příštích měsících, aby Vedení mohlo sestavit program. Dále se také konal teambulding, aby si delegáti alespoň částečně odpočinuli Zasedání ÚPDM Na zasedání byl delegátům představen program vícedenního zasedání, kterého se účastnila i německá mládež.

7 ZPRÁVA ZA MĚSÍC BŘEZEN: Vícedenní zasedání ÚPDM Po více než dvoutýdenním plánování vícedenního zasedání jsme se ho konečně dočkali. Všichni jsme se těšili na víkend strávený společně i na návštěvu členů parlamentu z Německa. Zasedání se zahájilo v pátek v 16 hodin. Na zasedání se konalo spoustu workshopů. Delegáti z Německa prohlásili, že by rádi přivedli více delegátů z jejich strany. S tím jsme samozřejmě souhlasili. Dál jsme naplánovali další společný program Zasedání ÚPDM Na tomto zasedání jsme pouze zhodnotili vícedenní zasedání a potom byl zahájen volný program a teambuilding Zasedání ÚPDM Na tomto zasedání jsme zahájili přípravu Česko - saského dětského slyšení. A na tomto zasedání jsme vybírali témata, která nás nejvíce trápí ve městě a nad kterými se dá dobře diskutovat Zasedání ÚPDM Na zasedání jsme sepisovali všechny hosty, které bychom chtěli pozvat na dětské slyšení. Dále jsme také rozdaly úkol delegátům, aby zjistili, kolik můžou vzít zástupců a žáků z jejich školy.

8 ZPRÁVA ZA MĚSÍC DUBEN: Zasedání ÚPDM Toto zasedání bylo zase jedno z odpočinkových, protože v uvozovkách nebylo nic moc na práci. Ale přece jenom jsme kus práce udělali, zjistili jsme přesné počty na dětské slyšení a také jsme vyřešili, kdo bude fotografovat Zasedání ÚPDM Toto zasedaní bylo velmi zajímavé, protože ho nevedl nikdo z vedení parlamentu. Na přání delegátů jsme dali možnost vést zasedání zapisovatelkou ÚPDM, která je v parlamentu již dlouho. Zahráli jsme si mnoho her a celé zasedání bylo spíše volnější Zasedání ÚPDM Na tomto zasedání se toho udělalo dost, protože před námi byli tři velmi důležité akce. První bylo Česko- saské dětské slyšení. Na tuto akci jsme vše zkontrolovali a vyřešili, kdo tuto akci bude moderovat a kdo bude mít na starost prezentování parlamentu. Druhou akcí byla akce DDM, den země, na které jsme pomáhali. Byla nám přidělena stanoviště. Pomalu ale jistě se blížila i třetí akce a to Vícedenní zasedání v Německu. Byli jsme seznámení s programem Jarní Česko - saské dětské slyšení dopoledne proběhlo dětské slyšení, kterého se účastnili jak děti z Čech, tak děti z Německa. Na zasedání bylo něco kolem 130 dětí, ale také hosti, které jsme pozvali. (náměstkyně primátora Zuzana Kailová, manažerka pro zdraví a projekty Alena Romanová, zástupce Dopravního podniku, ředitel Městské policie Pavel Bakule a zástupkyně z německého Chemnitz.) Zamrzelo nás, že se nakonec nemohl dostavit primátor města Ing. Vít Mandík, ale to program nijak výrazně nenarušilo. Moderování se ujal ředitel DDM Jan Eichler Zasedání ÚPDM Během tohoto zasedání jsme zhodnotili dětské slyšení, které se podle nás velmi povedlo. A také jsme dostali poděkování za pomoc na akci Den Země. Ale důležitějším úkolem bylo podrobné představení programu na Německé vícedenní zasedání Zasedání ÚPDM Na tomto zasedání probíhal převážně teambuilding a plánování Německého zasedání.

9 ZPRÁVA ZA MĚSÍC KVĚTEN: Vícedenní zasedání ÚPDM První zasedání v měsíci květnu bylo velmi zajímavé, protože bylo dvoudenní a konalo se v Německém městě Chemitz. Zasedání bylo věnované dopravě ve městě. Německá strana nás provázela po městě a ukazovala nám místa ve městě, která jsou v rámci dopravy problémová. Na konci jsme společně vytvořili takzvanou knihu požadavků Zasedání ÚPDM Na tomto zasedání jsme zhodnotili zasedání v Německu. A dohodli jsme se, že na příštím zasedání vytvoříme něco podobného tomu, co jsme vytvořili v Německu Zasedání ÚPDM Celé zasedání bylo věnováno našemu slibu o desatero ideálního cykloměsta. Diskutovali jsme a výsledkem bylo desatero, jež, doufáme, pomůže cyklistům ve městě Ústí nad Labem Zasedání ÚPDM Toto zasedání se odehrávalo v duchu očekávání. Blížilo se totiž poslední zasedání Krajského parlamentu dětí a mládeže Ústeckého kraje, jehož aktivním členem je i ÚPDM. Byly nerozdány pozvánky a předány důležité informace Den s primátorem Tento den byl pro nás velmi významný. 1. místopředseda ÚPDM, který byl zvolen právě pro tuto akci měl možnost strávit jeden den s primátorem města a v uvozovkách zastávat jeho funkci. Za celý den celý stihli oba primátorové poradu s vedením města, také se stihli podívat do nové služebny městské policie v Krásném Březně, stihl také poobědvat s představiteli města a na závěr měli možnost sejít se se zástupci odborů. Městu moc děkujeme za to, že tato akce mohla být uskutečněna. Byla pro nás velkým přínosem.

10 ZÁVĚREČNÉ USTANOVENÍ: Tato zpráva o činnosti zachycuje činnost ÚPDM ve školním roce 2012 / Může být doplněna či pozměněna na podnět Vedení či jakéhokoliv delegáta ÚPDM nadpoloviční podporou delegátů ÚPDM na nejbližším zasedání ÚPDM. Tato zpráva o činnosti byla schválena dne předsedou ÚPDM a koordinátorem ÚPDM. Martin Votroubek předseda ÚPDM Jaroslav Černý koordinátor ÚPDM

Zápis ze zasedání. Krajského parlamentu dětí a mládeže Ústeckého kraje. dne 17. 4. - 19. 4. 2014, DDM Ústí nad Labem

Zápis ze zasedání. Krajského parlamentu dětí a mládeže Ústeckého kraje. dne 17. 4. - 19. 4. 2014, DDM Ústí nad Labem Přítomní delegáti: Zápis ze zasedání Krajský parlament dětí a mládeže Ústeckého kraje Krajského parlamentu dětí a mládeže Ústeckého kraje dne 17. 4. - 19. 4. 2014, DDM Ústí nad Labem Martin Votroubek Filip

Více

STATUT. Ústeckého parlamentu dětí a mládeže. Ústecký parlament dětí a mládeže (dále jen ÚPDM) se 29. ledna 2015 usnesl na statutu obsahujícím:

STATUT. Ústeckého parlamentu dětí a mládeže. Ústecký parlament dětí a mládeže (dále jen ÚPDM) se 29. ledna 2015 usnesl na statutu obsahujícím: STATUT Ústeckého parlamentu dětí a mládeže Ústecký parlament dětí a mládeže (dále jen ÚPDM) se 29. ledna 2015 usnesl na statutu obsahujícím: 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ ÚPDM, jehož právní subjektivitu zajišťuje

Více

..vydáno ke dni 25. 3. 2014...

..vydáno ke dni 25. 3. 2014... ..vydáno ke dni 25. 3. 2014... I. ročník, II. číslo Čeho se v tomto čísle můžete dočíst? Nové logo Nová zapisovatelka Nová koordinátorka Vícedenní zasedání MPM Články delegátů Fotografie delegátů Vizitky

Více

..vydáno ke dni 21. 1. 2014...

..vydáno ke dni 21. 1. 2014... ..vydáno ke dni 21. 1. 2014... I. ročník, 1. číslo název článku + stran 1 Něco málo o nás Kdo jsme? Mostecký parlament mládeže (MPM) je neformální uskupení dětí a mládeže z Mostu, kteří chtějí řešit problematiku

Více

Statut Teplického parlamentu mládeže

Statut Teplického parlamentu mládeže Statut Teplického parlamentu mládeže 1 Název a sídlo Teplický parlament mládeže (dále jen TPM), jehož právní subjektivitu zajišťuje DDM Teplice, sídlí na adrese. 2 Cíle TPM a) Vytvářet prostor pro konfrontaci

Více

středa 19.11.2014 od 17:30 hod. Ing. Petr Švec, ředitel NSZM

středa 19.11.2014 od 17:30 hod. Ing. Petr Švec, ředitel NSZM ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Fórum Zdravého města Mšena - Desatero problémů

Více

KPDM ZK JEDNACÍ ŘÁD 01

KPDM ZK JEDNACÍ ŘÁD 01 KPDM ZK JEDNACÍ ŘÁD 01 JEDNACÍ ŘÁD REVIDOVANÉ ZNĚNÍ ÚČINNÉ K 9. 12. 2011 Krajský parlament dětí a mládeže Zlínského kraje (dále jen KPDM) se dne 29. září 2005 usnesl na tomto jednacím řádu: Článek 1. Úvodní

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Obora Zastupitelstvo obce Obora Zápis z 1. (ustavujícího) veřejného zasedání Zastupitelstva obce Obora, konaného dne 31. října 2018 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne 3.11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, 440 01 Louny Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR BULLETIN 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 Obsah: - Přednášející v hlavní

Více

Přítomni členové rady Svazku: Ing Zdeněk Nejdl, Blanka Čebišová, Pavel Souček, Ing. Josef Bumba, Ing. Jiří Svoboda CSc., Martin Dvořák, Hana Hajná

Přítomni členové rady Svazku: Ing Zdeněk Nejdl, Blanka Čebišová, Pavel Souček, Ing. Josef Bumba, Ing. Jiří Svoboda CSc., Martin Dvořák, Hana Hajná Zápis z jednání 8. rady Svazku měst a obcí Rakovnicka, které se konalo v úterý 20. 9. 2011 od 12,00 hodin ve Wintrově síni Městského úřadu Rakovník, Husovo náměstí 27, Rakovník Přítomni členové rady Svazku:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 31. 10. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 11. 2014 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 07.11.2014 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Ing. Petr Urbanec Návrhová komise pan Aleš Šklář PRO: 15 Mgr. Radek Nitka PRO: 15

Více

Fórum Zdravého města Mšena - Desatero problémů města Mšena Program:

Fórum Zdravého města Mšena - Desatero problémů města Mšena Program: Projekt místní Agenda pro udržitelný rozvoj města Mšena je financován z prostředků Revolvingového fondu MŽP. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Krajský parlament dětí a mládeže Plzeňského kraje STATUT

Krajský parlament dětí a mládeže Plzeňského kraje STATUT Krajský parlament dětí a mládeže Plzeňského kraje STATUT Současní vykonavatelé funkcí v KPDM 1. Předsednictvo 1.1. Předseda: Amáta Vohradská 1.2. Místopředseda: Jakub Štěpánek 1.3. Tereza Janičinová 1.4.

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 11. listopadu 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kynice, konaného dne 29.října 2018, od 19,00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kynice, konaného dne 29.října 2018, od 19,00 hodin 1 Obec Kynice Zastupitelstvo obce Kynice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kynice, konaného dne 29.října 2018, od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne 14.11.2010 Program: 1. Zahájení 2. Slib členů zastupitelstva obce. 3. Schválení programu 4. Volba volební a návrhové

Více

vydáno ke dni 12. 1. 2016...

vydáno ke dni 12. 1. 2016... vydáno ke dni 12. 1. 2016... III. ročník, I. číslo Kontakty most@kpdmuk.cz www.most.kpdmuk.cz 1 SOVIČKA Diskotéka se sovičkou Mostecký parlament mládeže připravil pro děti ze SOVIČKY 25. 8. 2015 zábavné

Více

Průběžná zpráva o realizaci dílčí části projektu

Průběžná zpráva o realizaci dílčí části projektu Program přeshraniční spolupráce Cíl 3 Česká republika Bavorsko 2007-2013 Průběžná zpráva o realizaci dílčí části projektu Číslo zprávy: 5. Zpráva za období: 1.12.2010 30.04.2011 1. Údaje o projektu: Číslo

Více

Statut Městského zastupitelstva dětí a mládeže v Olomouci Obsah: 1. Základní ustanovení str. 2 2. Cíle MZDM str. 2 3. Formy práce MZDM str. 2 4.

Statut Městského zastupitelstva dětí a mládeže v Olomouci Obsah: 1. Základní ustanovení str. 2 2. Cíle MZDM str. 2 3. Formy práce MZDM str. 2 4. Statut Městského zastupitelstva dětí a mládeže v Olomouci Obsah: 1. Základní ustanovení str. 2 2. Cíle MZDM str. 2 3. Formy práce MZDM str. 2 4. Členství str. 2-3 4.1. Vznik str. 2-3 4.2. Zánik str. 3

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin.

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Lhota u Příbramě ( 95 zákona o obcích) Obec Lhota u Příbramě Č.j. 234/2018/OULuPb Lhota u Pb., 1. 11. 2018 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

Článek 3 Mimořádné jednání Rady

Článek 3 Mimořádné jednání Rady Jednací řád Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky Článek 1 Úvodní ustanovení 1) Jednací řád Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky (dále jen Jednací řád ) je vnitřním předpisem Rady

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:05 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z jednání Řídícího výboru MAP na Broumovsku

Zápis z jednání Řídícího výboru MAP na Broumovsku Zápis z jednání Řídícího výboru MAP na Broumovsku Identifikace Řídícího výboru Datum jednání 24. 5. 2018 Čas zahájení jednání 15:00 Místo konání Předseda Řídícího výboru Zasedací místnost MěÚ, třída Masarykova

Více

Přítomni: členové ZMČ... 43 (2 omluveni) hosté.. 75

Přítomni: členové ZMČ... 43 (2 omluveni) hosté.. 75 Z á z n a m z 12. (mimořádného) zasedání Zastupitelstva Městské části Praha 8 konaného ve čtvrtek dne 15. listopadu 2012 od 15:00 hodin ve velkém sále "bílého domu" v Praze 8 Libni, U Meteoru 6 Přítomni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Moravičany bylo zahájeno v 18,00 hodin dosavadním starostou obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od 19.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice (dále

Více

Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018

Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018 Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018 Duben - SBÍRÁNÍ ODPADKŮ NA REVÍRU 411170 JEZERO ANEB JARNÍ ÚKLID OBCE Na tuto akci se sešel RK téměř v plném počtu a někteří z nich si

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 7/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání:

Více

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Ustavující zasedání zahájil v 17 40 hodin dosavadní starosta obce,

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Ustavující zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 1/2018 dne 29. října 2018 Místo konání: Sál restaurace, Ostředek 43 Začátek zasedání: 17:40 hod Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV Oblastní stavební bytové družstvo Děčín se sídlem v Děčíně IV, Jeronýmova 425, PSČ 405 63 zapsáno v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr XXVI, vložka 302 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ

Více

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou.

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou. - 1 - Obec Mezno Zastupitelstvo obce Mezno Č. 14 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mezno, konaného dne 06. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62 Zápis č.62 o členské schůzi Bráničánek, z.s konané v sobotu 20.02.2016 od 18:00 hod. v Hospodě na Vodárně (nekuřácký salon). Přítomni (dle prezenční listiny): 1001, 1002, 1003, 1006, 1007, 1010, 1011,

Více

Ing Zdeněk Nejdl, Blanka Čebišová, Jiří Klátil, Ing. Josef Bumba, Martin Dvořák, Hana Hajná,

Ing Zdeněk Nejdl, Blanka Čebišová, Jiří Klátil, Ing. Josef Bumba, Martin Dvořák, Hana Hajná, Zápis z jednání 30. rady Svazku měst a obcí Rakovnicka, které se konalo ve středu 27. 8. 2014 od 10,00 hodin v kanceláři Svazku měst a obcí Rakovnicka, Husovo náměstí 255, Rakovník Přítomni členové rady

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne 7. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou (dále též

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne 25. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kačice (dále též jako zastupitelstvo )

Více

JEDNACÍ ŘÁD AKADEMICKÉHO SENÁTU FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ

JEDNACÍ ŘÁD AKADEMICKÉHO SENÁTU FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ U n i v e r zita o brany v B r n ě F a kulta vojenského zdravotnictví Třebešská 1575, Hradec Králové, PSČ 500 01, datová schránka hkraife JEDNACÍ ŘÁD AKADEMICKÉHO SENÁTU FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne 6. 11. 2014, od 19.00 hodin v restauraci Česká hospoda Přítomni: Vnislav Konvalinka, Karel Čech, Vojtěch Musil, Miroslav Stříbrný,

Více

Zpráva o činnosti Akademického senátu Fakulty sociálně ekonomické UJEP v Ústí nad Labem

Zpráva o činnosti Akademického senátu Fakulty sociálně ekonomické UJEP v Ústí nad Labem Zpráva o činnosti Akademického senátu Fakulty sociálně ekonomické UJEP v Ústí nad Labem Funkční období AS FSE UJEP: od 4. 12. 2013 do 3. 12. 2016 1. rok funkčního období: prosinec 2013 říjen 2014 Ustavující

Více

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 10 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 11. 1. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Ing. Michal Majer Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h Obec Suchodol Zastupitelstvo obce Suchodol Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne 30. 10. 2018, od 19.00 h Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Panteří drápek 2. číslo - říjen 2013

Panteří drápek 2. číslo - říjen 2013 Co najdete v tomto čísle: Aktuality strana 2 Registrace strana 3 Z uplynulých akcí strana 4 Pozvánky na akce strana 5 Strana 1 Úvodní slovo Vážení rodiče, posíláme tentokrát trochu kratší vydání časopisu

Více

Na program jednání je

Na program jednání je Zápis z jednání Školské rady Základní škola a Mateřská škola Kladno, Školská 322 V souladu se Zákonem č. 561 Sb./2004 o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání a zásadami školy

Více

Zápis ze setkání RADY RODIČŮ ze dne 7. května 2013

Zápis ze setkání RADY RODIČŮ ze dne 7. května 2013 Zápis ze setkání RADY RODIČŮ ze dne 7. května 2013 Přítomni: pí. Matějková (1.tř.) pí. Bartošková (2.tř.) pí. Petráková (3.tř.) pí. Klečacká (4.tř., 9.tř.) pí. Fucimanová (5.tř.) pí. Zemanová (6.tř.) pí.

Více

Přítomni: členové ZMČ... 30 (15 omluveno) hosté.. 45

Přítomni: členové ZMČ... 30 (15 omluveno) hosté.. 45 Z á z n a m ze 13. (mimořádného) zasedání Zastupitelstva Městské části Praha 8 konaného v pátek dne 30. listopadu 2012 od 15:00 hodin ve velkém sále "bílého domu" v Praze 8 Libni, U Meteoru 6 Přítomni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Velenice Zastupitelstvo obce Velenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne 7. 11. 2014, od 18:00 hodin. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITLSTVA Zasedání Zastupitelstva

Více

Přítomni členové rady Svazku: Ing Zdeněk Nejdl, Blanka Čebišová, Pavel Souček, Ing. Dana Bechynská, Ing. Josef Bumba, Hana Hajná

Přítomni členové rady Svazku: Ing Zdeněk Nejdl, Blanka Čebišová, Pavel Souček, Ing. Dana Bechynská, Ing. Josef Bumba, Hana Hajná Zápis z jednání 16. rady Svazku měst a obcí Rakovnicka, které se konalo ve středu 28.11.2012 od 10,00 hodin v kanceláři Svazku měst a obcí Rakovnicka, Husovo náměstí 255, Rakovník Přítomni členové rady

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 16.12.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Z Á P I S č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne 21. 4. 2016 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Přítomno: 6 členů zastupitelstva obce Rpety dle prezenční listiny

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program:

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program: Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Program: 1) Určení ověřovatelů zápisu ( 92 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení

Více

ZÁPIS. Celkem 72. Pozvánka na mimořádné zasedání Zastupitelstva města Kladna tvoří přílohu č. 1 zápisu, prezenční listiny přílohu č. 2.

ZÁPIS. Celkem 72. Pozvánka na mimořádné zasedání Zastupitelstva města Kladna tvoří přílohu č. 1 zápisu, prezenční listiny přílohu č. 2. č.j.oo/320/16 STATUTÁRNÍ MĚSTO KLADNO ZÁPIS z mimořádného zasedání Zastupitelstva města Kladna, které se konalo dne 2. června 2016 od 17:00 hod. ve velkém konferenčním sále objektu č.p. 3105 Fakulty biomedicínského

Více

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne 2.11.2018 Přítomni: Křivánek Luboš Burian Jaroslav Kazda Libor Kazda Miloslav Pata Jaroslav Stejskal Miroslav Omluven: Pekárková

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: 05.11.2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vílanec, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

1. Zahájení. 2. Vystoupení ZUŠ Mšeno. 3. Prezentace - řešení problémů z minulých let

1. Zahájení. 2. Vystoupení ZUŠ Mšeno. 3. Prezentace - řešení problémů z minulých let ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Fórum Zdravého města Mšena - Desatero problémů

Více

MĚSTO ÚSTÍ NAD ORLICÍ

MĚSTO ÚSTÍ NAD ORLICÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD ORLICÍ Jednací řád komisí Rady města Ústí nad Orlicí Spis. značka: 1/R/2015 Účinnost od: 23. 02. 2015 Platnost od: 23. 02. 2015 Platnost do: Zpracoval: JUDr. Eva Kalousková Dne: 13. 02.

Více

Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova. Z á p i s č. 2/2012 ze zasedání výboru dne

Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova. Z á p i s č. 2/2012 ze zasedání výboru dne M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova Z á p i s č. 2/2012 ze zasedání výboru dne 12. 6. 2012 Termín Místo Zapisovatel Ověřovatel Přítomni Omluveni

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin. Obec Třeština Zastupitelstvo obce Třeština Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne 6. 11. 2010, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Před konáním ustavujícího

Více

Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy, konaného dne , od 18:00 hodin.

Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy, konaného dne , od 18:00 hodin. Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy, konaného dne 30.10.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference ZÁPIS z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference Termín: 12.11.2014 Místo: zasedací místnost č. 326, Krajský úřad Libereckého kraje Čas zahájení jednání: 12:00 hodin Čas ukončení jednání: Přítomni

Více

Zápis č. 1/2018. Dále občané dle prezenční listiny

Zápis č. 1/2018. Dále občané dle prezenční listiny Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Veltruby konaného dne 30. října 2018 od 18:00 hod. v Kulturním domě ve Veltrubech Přítomni: Ing. Jiří Hůla, Doc.Ing. Jan Fischer CSc., Ing. Kamila

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Koberovice Zastupitelstvo obce Koberovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 02. 11. 2018 od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malešovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Jednotlivé etapy projektu Podpora vytváření systému terénní sociální práce. Podpora vytváření systému TSP vytvoření metodických příruček

Jednotlivé etapy projektu Podpora vytváření systému terénní sociální práce. Podpora vytváření systému TSP vytvoření metodických příruček Jednotlivé etapy projektu Podpora vytváření systému terénní sociální práce První etapa projektu Podpora vytváření systému TSP vytvoření metodických příruček Průběh realizace říjen 2006 duben 2007 Realizátor

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Velká zasedací místnost na Městském úřadě v Havlíčkově Brodě Datum konání: 3. října 2018 od 10:30 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více

Z á p i s. 1.Prezentace a převzetí osvědčení o zvolení člena Zastupitelstva MČ

Z á p i s. 1.Prezentace a převzetí osvědčení o zvolení člena Zastupitelstva MČ Z á p i s Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části, Brno Starý Lískovec, konaného dne 15.listopadu 2010 v 17,00 hodin v sále sokolovny na ul. Máchalova 4 v Brně Starém Lískovci. 1.Prezentace

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Pucov Zastupitelstvo obce Pucov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne 1. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pucov

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Malá zasedací místnost na Městském úřadě ve Světlé nad Sázavou Datum konání: 3. října 2018 od 14:00 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více

ZÁPIS ZE IV. ZASEDÁNÍ KRAJSKÉHO PARLAMENTU DĚTÍ A MLÁDEŽE ZLÍNSKÉHO KRAJE

ZÁPIS ZE IV. ZASEDÁNÍ KRAJSKÉHO PARLAMENTU DĚTÍ A MLÁDEŽE ZLÍNSKÉHO KRAJE ZÁPIS ZE IV. ZASEDÁNÍ KRAJSKÉHO PARLAMENTU DĚTÍ A MLÁDEŽE ZLÍNSKÉHO KRAJE Termín konání: 26. dubna 2007 Místo jednání: budova Krajského úřadu ve Zlíně (21. budova; zasedací místnost Zastupitelstva Zlínského

Více

Lobbying. Pavel Čech Učo:18093

Lobbying. Pavel Čech Učo:18093 Lobbying Pavel Čech Učo:18093 Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo. Na počátku byl internet v plenkách a nebyl Facebook Historie Začalo to u piva, kde

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 17. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 5. 2017 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. Michaela Bernardová;

Více

Jednací řád strana 1 z 5 Schválený VII. zasedáním PRP 13. března Jednací řád

Jednací řád strana 1 z 5 Schválený VII. zasedáním PRP 13. března Jednací řád Jednací řád strana 1 z 5 Jednací řád 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Jednací řád stanovuje pravomoci jednotlivých orgánů Pionýra, z. s. - Pražské organizace Pionýra (dále jen POP) a pravidla pro přípravu a průběh

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb konané dne 17. 6. 2016 v Praze v Aule budovy ČUS na Strahově, čas jednání 18:05 23:35 Přítomni: viz prezenční listina (46 delegátů s hlasem rozhodujícím), Hosté: Schröfel,

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kasalice, konaného dne od 18:00 hodin

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kasalice, konaného dne od 18:00 hodin ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kasalice, konaného dne 29. 10. 2018 od 18:00 hodin Přítomni: Lukáš Kubiš, Edita Sobotková, Milan Vacek, Michaela Valentová, Ing. Petr Zima Omluvena: Kateřina

Více

JEDNACÍ ŘÁD AKADEMICKÉHO SENÁTU ČESKÉHO VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V PRAZE FAKULTY DOPRAVNÍ

JEDNACÍ ŘÁD AKADEMICKÉHO SENÁTU ČESKÉHO VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V PRAZE FAKULTY DOPRAVNÍ Akademický senát Českého vysokého učení technického v Praze schválil dne 28. června 2017 vnitřní předpis Českého vysokého učení technického v Praze doc. Ing. Jan Janoušek, Ph.D. předseda Akademického senátu

Více

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené.

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Z á p i s z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v 18 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Přítomni: Ing. Josef Hušek, František Kolář, Ing. Josef Kopečný, Jiří

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Frymburk konaného dne v 19 00

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Frymburk konaného dne v 19 00 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Frymburk konaného dne 12.11.2010 v 19 00 Zasedání zastupitelstva obce Frymburk bylo zahájeno v 19:00 dosavadním starostou obce p. Staňkem a konstatoval

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV)

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) Datum jednání: 19. 2. 2019 Místo jednání: zasedací místnost č. 218, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Začátek jednání: Konec

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zbožíčko, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zbožíčko, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zbožíčko Zastupitelstvo obce Zbožíčko Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zbožíčko, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Bilanční diagnostika 3. národní seminář

Bilanční diagnostika 3. národní seminář Bilanční diagnostika 3. národní seminář 20. - 21. 6. 2013, Kutná Hora Zpráva z jednání + fotodokumentace Třetí a závěrečný národní seminář k problematice bilanční diagnostiky se opět uskutečnil v hotelu

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne 3.11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice (dále jen zastupitelstvo)

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

Zásady sestavení Exekutivy ČSH na období 2016-2020 (navrhování kandidátů pro volby na mimořádné konferenci ČSH)

Zásady sestavení Exekutivy ČSH na období 2016-2020 (navrhování kandidátů pro volby na mimořádné konferenci ČSH) Zásady sestavení Exekutivy ČSH na období 2016-2020 (navrhování kandidátů pro volby na mimořádné konferenci ČSH) I. Volby do Exekutivy ČSH Konference ČSH rozhodla dne 29. srpna 2015 v souladu se stanovami

Více

JEDNACÍ ŘÁD pro krajské shromáždění delegátů Krajského svazu juda Královéhradeckého kraje 2018

JEDNACÍ ŘÁD pro krajské shromáždění delegátů Krajského svazu juda Královéhradeckého kraje 2018 JEDNACÍ ŘÁD pro krajské shromáždění delegátů Krajského svazu juda Královéhradeckého kraje 2018 Článek 1. Zahájení shromáždění delegátů 1. Jednání shromáždění delegátů zahájí pověřený člen představenstva

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

Informace o X. Sjezdu KSČM konaného dne 21. dubna 2018 v Nymburce.

Informace o X. Sjezdu KSČM konaného dne 21. dubna 2018 v Nymburce. OV KSČM Ústí nad Labem KVĚTEN 2018 www.usti-kscm.cz ov.usti@kscm.cz ovkscm.ul@quick.cz Informace o X. Sjezdu KSČM konaného dne 21. dubna 2018 v Nymburce. Jak dobře víte, naše Okresní konference schválila

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období Z Á P I S volebního výboru z 18. schůze konané dne 17.

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období Z Á P I S volebního výboru z 18. schůze konané dne 17. Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2012 6. volební období Z Á P I S volebního výboru z 18. schůze konané dne 17. května 2012 Přítomni: posl. W. Bartoš, J. Besser, P. Gazdík, O. Chaloupka, V.

Více

ZÁPIS č. 10/2018. Z ustavujícího jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 10/2018. Z ustavujícího jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 10/2018 Z ustavujícího jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 30. 10. 2018 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Matěj Král, Barbora Liscová, Tomáš Moucha, Jitka

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 15. 12. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 15. 12. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 15. 12. 2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis 5/15 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis 5/15 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Lhota obce Lhota Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis 5/15 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota, konaného dne 9.4 2015, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Lhota (dále též

Více