Přestavba území mezi ul. Benešova a Koliště (lokalita Grand)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přestavba území mezi ul. Benešova a Koliště (lokalita Grand)"

Transkript

1 Přestavba území mezi ul. Benešova a Koliště (lokalita Grand) 1. Současný stav využití území Jedná se o lokalitu, která je součástí brněnské okružní třídy (ringu) obklopující historické jádro města Brna. Celá lokalita je součástí Městské památkové rezervace Brno a je jednou z nejvýznamnějších lokalit na území města Brna. Je obklopena vysoce kultivovanou zástavbou historických budov. Území je využívané převážně ČD - přes jihovýchodní okraj plochy je vedena železniční trať z hlavního nádraží směrem na Českou Třebovou a Havlíčkův Brod. Skladový areál je v současné době využíván pro různé obchody a sklady nemající přímou souvislost s provozem drah. Ve střední části území při ulici Benešově je situováno stanoviště různých linek autobusů (MHD, dálkové linky, autobusy obchodních společností, cestovních kanceláří apod.). Z bývalého autobusového nádraží se zachovalo špatně udržované torzo přístřešku nedostavěného autobusového nádraží, autor. B. Fuchs (realizace ). Objekt je památkově chráněn. V jižní části je plocha využívána jako veřejné parkoviště. Nejjižnější část řešeného území ukončuje nádražní objekt prostorově spojený se železničním viaduktem a jeho předpolím. V řešeném území je několik chaoticky umístěných stánků a dalších objektů provizorního charakteru. Výhledově je uvažováno s likvidací veškerých zde umístěných objektů a zařízení (kromě zmíněného památkově chráněného autobusového nástupiště) a se zásadně jiným využitím území odpovídajícím jeho poloze v centru města. Průjezdná železniční trať s doprovodnými objekty bude přitom odstraněna v poslední etapě realizace přestavby železničního uzlu Brno a přesunu osobního nádraží do nové polohy jižně od historického jádra. 2. Územní plán města Brna pro předmětnou plochu určuje funkce: ZO - plochy ostatní městské zeleně, zahrnující zejména parkově upravená veřejná prostranství OK - plochy pro veřejnou vybavenost (kulturu) - jsou určeny výhradně pro umístění staveb a zařízení, které slouží veřejné potřebě v uvedených funkcích SJ - smíšené plochy jádrové - slouží převážně k umístění obchodních provozoven, zařízení správy, hospodářství a kultury. Dále platí pro vymezenou část této plochy "režim dočasného využívání všech stávajících ploch železnice", který se týká postupného uvolňování od železničního provozu při přestavbě železničního uzlu. Využívání těchto ploch pro jiné než drážní účely je přípustné pouze se souhlasem majitele (ČD) a se souhlasem pořizovatele ÚPmB (MMB - ÚHA).

2 Zásady ÚPmB byly rozpracovány shodně ve dvou regulačních plánech - Územním plánu zóny Brno-Zvonařka, podrobněji však jsou definovány regulativy v RP MPR. Územní plán zóny Brno-Zvonařka stanovuje pouze rámcově podmínku (vyplývající z charakteru brněnské okružní třídy) ponechání cca 2/3 ploch nezastavěných pro tvorbu veřejného prostranství s event. parkovou úpravou a 1/3 k zastavění. ÚPZ Brno-Zvonařka stanovuje rovněž povinnost řešit výstavbu dle výsledků soutěže. 3. Regulační plán Městské památkové rezervace (dále RP MPR), který byl schválen v ZMB a vyhlášen vyhláškou č. 13/1999 rozpracovává zásady dané ÚPmB: Celý blok (č. 58 dle číslování v RP MPR) vymezený ul. Benešovou, Kolištěm a propojeními mezi těmito komunikacemi viaduktem na ul. Křenovou a komunikací za budovou MMB Malinovského nám. 3, je zařazen do ploch řízené výstavby. Znamená to, že tato vymezená plocha je závazně určena k řešení veřejnou urbanisticko-architektonickou soutěží - viz bod 9 Přílohy č. 1 vyhlášky č. 13/ Regulační podmínky pro zadání soutěže A. URBANISTICKO-ARCHITEKTONICKÁ REGULACE Lokalita je kompozičně součástí brněnské okružní třídy, vybudované ve 2. polovině 19. století, která je pro město Brno charakteristická a je nutno ji plně respektovat a dotvořit, a to jak v prostorové, tak funkční skladbě. Požadavkem je vytvořit zde významné objekty metropolitního charakteru umístěné v plochách městské parkové zeleně resp. jinak formovaných veřejných prostranstvích. Pro nově řešené objekty se předpokládá velkorysé řešení odpovídající soudobé architektuře tak, aby brněnská okružní třída byla dobudována s maximálním respektem k historickému dědictví. Při řešení širších vztahů je nutné prověřit a řešit možnosti pěšího propojení s územím vymezeným ul. Koliště - Křenová - Vlhká. V severní části řešeného území je předepsána veřejně prospěšná stavba - - lávka Koliště do plánovaného objektu parkovacích garáží při ulici Koliště (viz. situace z RP MPR). Celé území bude řešeno v celku s tím, že bude navržena etapovost výstavby (především v části území, přes které vede železniční trať) a s důrazem na vymezení I. etapy, která se nachází při severním okraji území. B. LIMIT VYUŽITÍ ÚZEMÍ Poměr stavebních a nestavebních ploch (parkové plochy) v úrovni ulice Benešové je stanoven 35:65. Ve stavebních plochách je bilancován k zachování stávající objekt památkově chráněné skořepiny bývalého autobusového nádraží (3 %). Do stavebních ploch jsou zahrnuty nezbytné komunikační plochy (cca 9 %) a na novou zástavbu je určeno pouze 18 % z celkové plochy bloku. Poměr mezi funkčním využitím této plochy pro funkci smíšenou jádrovou a plochu pro veřejnou vybavenost není stanoven. Pro výstavbu objektů podzemních garáží (pod úrovní ulice Benešovy) je možno území využít 100 %.

3 C. PROSTOROVÉ REGULACE Prostorové regulace vyznačené v hlavním výkrese RP MPR (výška zástavby, stavební čáry a hranice apod.) viz. situace z RP MPR jsou v území směrné a dle odst. 5 článku 4 vyhlášky 13/1999 se jejich překročení připouští pouze pokud to vyplyne z výsledků soutěže (doporučení poroty) a za předpokladu, že překročení limitů bude kompenzováno opatřeními, která zajistí, že nebudou ovlivněny všeobecné požadavky na zdravé životní prostředí a za předpokladu, že budou splněny požadavky příslušných orgánů památkové péče a dopravy. Nové objekty budou respektovat výškovou hladinu okolní zástavby (zejména při ul. Benešově). Výjimku může tvořit přízemní objekt starého autobusového nádraží resp. vedlejší části nově navrhovaných objektů. Struktura zastavění bude řešena jako soliterní výrazné objekty v zeleni, za předpokladu převládajících ploch zeleně včetně veřejných příčných a podélných průchodů blokem. Zvláštní pozornost je nutno věnovat tvorbě veřejných prostorů tak, aby dotvářely svým významem a uspořádáním kontinuitu historického jádra města Brna a brněnské okružní třídy. Charakter a měřítko zástavby musí odpovídat systému zástavby v realizovaných částech brněnské okružní třídy. D. FUNKČNÍ REGULACE Smíšené plochy jádrové (SJ) a plochy pro veřejnou vybavenost (OK) budou sloužit pro umístění především občanské vybavenosti (kultury, komerce, služeb) a administrativy jako např. ústřední správy, hospodářství, kultury. Charakter funkčního využití přitom musí odpovídat centrálnímu území s vysokým podílem zařízení celoměstského nebo nadměstského významu. V řešeném bloku je stanoven vysoký podíl zeleně, t. j. systémově navazující na stávající parky hradebního okruhu. V lokalitě budou dále situovány velkokapacitní podzemní parkovací garáže sloužící nejen potřebám zde navržené výstavby, ale i pro návštěvníky historického jádra. E. DOPRAVA Závazně je stanoveno vybudování objektů podzemních hromadných garáží včetně vymezení vjezdů do jednotlivých objektů. Počet parkovacích míst v území (2400 stání) je stanoven směrně. (Poznámka: Počet parkovacích míst vyplývá z bilancí nezbytného počtu stání pro MPR Brno a je určen pro návštěvníky i pro rezidenty historického jádra. Pouze menší část parkovacích míst je určena pro nezbytné zajištění parkování rezidentů nikoliv klientů nově navrhované zástavby. Soutěž může počet stání detailněji prověřit.) Dopravní napojení požadovaných podzemních parkovišť a obsluhu areálu je požadováno řešit především ze sběrné komunikace Koliště (vjezdy do podzemí) a výrazně méně dopravou zatížit obslužnou komunikaci Benešovu.

4 F. INŽENÝRSKÉ SÍTĚ Vodovod Připojení navrhovaných objektů se předpokládá z Benešovy třídy, kde jsou vedeny vodovody DN 100 a DN 150. V případě připojení objektů na vodovodní síť respektovat "Městské standardy pro vodovodní síť (05/1999)". Odkanalizování Při návrhu objektů je nutno respektovat rekonstruovanou stoku Rooseveltova (DN 2200, DN 2280), která prochází řešeným územím. Napojení navrhovaných objektů se předpokládá do stávající kanalizace v Benešově tř. DN 600/900. Při návrhu zohlednit "Městské standardy pro kanalizační zařízení" (05/1999). Kolektory Řešeným územím prochází trasa primárního (hlubinného) kolektoru. Zásobování teplem Navrhované objekty budou v souladu se schválenými regulativy pro MPR zásobovány teplem z parovodu DN 300/100 v Benešově třídě. Zásobování el. energií Případný požadavek na trafostanici bude řešen v rámci prostor technické vybavenosti u navrhovaných objektů. Připojení trafostanice na síť VN se předpokládá z ulice Benešovy, příp. od Malinovského náměstí. G. OCHRANNÉ REŽIMY S ohledem na omezenou možnost uvolnění lokality od železničních zařízení je nutné v soutěži řešit i etapizaci výstavby při zachování části odstavných kolejí. Hranice ochranného režimu drah byla v rámci zpracování RP MPR upravena na základě projednání s GŘ ČD a tato upravená hranice je vyznačena v situaci z RP MPR. V řešeném území se nachází: památkově chráněný objekt skořepiny na bývalém autobusovém nádraží, který RP MPR respektuje (podrobněji viz. vyjádření OPP MMB k soutěžním podmínkám). drobné budovy viaduktu zapsané ve státním seznamu nem. kulturních památek při ulici Koliště památný strom - platan (Platanus acerifolia). Tento strom musí být dle zákona o ochraně přírody a krajiny respektován včetně jeho ochranného pásma, které je stanoveno ve tvaru kruhu o poloměru desetinásobku průměru kmene měřeného ve výšce 130 cm nad zemí (150 cm).. Zpracovaly: Ing.arch. Rosí Ing. Tupá ÚHA MMB duben 2001

5

6

kterou se vyhlašují závazné části Územního plánu města Brna

kterou se vyhlašují závazné části Územního plánu města Brna VYHLÁŠKA č. 16/1994 kterou se vyhlašují závazné části Územního plánu města Brna ----------------------------------------------------------- Rada města Brna se dne 10. 11. 1994 usnesla vydat podle 16, 24

Více

Vyhláška o závazných částech Regulačního plánu

Vyhláška o závazných částech Regulačního plánu Vyhláška o závazných částech Regulačního plánu Příko-Bratislavská-Koliště-Milady Horákové S t a t u t á r n í m ě s t o B r n o V Y H L Á Š K A č. 16/2001 o závazných částech Regulačního plánu bloku Příkop-Bratislavská-Koliště-Milady

Více

M a g i s t r á t m ě s t a B r n a. V Y H L Á Š K A č. 16/2000. o závazných částech Regulačního plánu Technologického parku Brno

M a g i s t r á t m ě s t a B r n a. V Y H L Á Š K A č. 16/2000. o závazných částech Regulačního plánu Technologického parku Brno M a g i s t r á t m ě s t a B r n a V Y H L Á Š K A č. 16/2000 o závazných částech Regulačního plánu Technologického parku Brno Rada města Brna se na své R3/086 schůzi konané dne 12. 10. 2000 usnesla vydat

Více

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Obecně závazná vyhláška č. 2/2005 o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Změna č. 4 ÚPN města Napajedla schválená podle ustanovení 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním

Více

V Y H L Á Š K A č. 13/1999. o závazných částech Regulačního plánu Městské památkové rezervace Brno

V Y H L Á Š K A č. 13/1999. o závazných částech Regulačního plánu Městské památkové rezervace Brno V Y H L Á Š K A č. 13/1999 o závazných částech Regulačního plánu Městské památkové rezervace Brno Rada města Brna se dne 29. 7. 1999 usnesla vydat podle 16, 24 odst. (l) a 45 písm. l) zákona č. 367/1990

Více

Změna č.5 Územního plánu Mšené-Lázně, Martiněves, Charvatce pro obce Martiněves a Charvatce

Změna č.5 Územního plánu Mšené-Lázně, Martiněves, Charvatce pro obce Martiněves a Charvatce Změna č.5 Územního plánu Mšené-Lázně, Martiněves, Charvatce pro obce Martiněves a Charvatce NÁVRH ZADÁNÍ Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, Úřad územního plánování srpen 2008 a) požadavky vyplývající

Více

ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jeremenko

ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jeremenko 6.11.2014 13.1.2015 21.1.2015 Obsah 1 Cíle a účel řešení územní studie... 2 2 Vymezení řešeného území... 2 3 Základní urbanistická koncepce a její regulace... 2 ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jeremenko 3.1 HODNOTY

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z21 a P21 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDE PLOCH P8, Z9 a Z12 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Vyhláška - Územní plán zóny Kraví hora. M a g i s t r á t m ě s t a B r n a V Y H L Á Š K A č.

Vyhláška - Územní plán zóny Kraví hora. M a g i s t r á t m ě s t a B r n a V Y H L Á Š K A č. Vyhláška - Územní plán zóny Kraví hora M a g i s t r á t m ě s t a B r n a --------------------------------------- V Y H L Á Š K A č. 20/1998 o závazných částech Územního plánu zóny Kraví hora Rada města

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY FACULTY OF ARCHITECTURE ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ DEPARTMENT OF DESIGN OBJEKT METROPOLITNÍHO VÝZNAMU NA ULICI BENEŠOVA V BRNĚ THE

Více

Územní studie ÚS č /2017 Třebovice - Provozní

Územní studie ÚS č /2017 Třebovice - Provozní Magistrát města Ostravy, Útvar hlavního architekta a stavebního řádu Územní studie ÚS č. 21-06/2017 Třebovice - Provozní Pořizovatel: Magistrát města Ostravy Útvar hlavního architekta a stavebního řádu

Více

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 Zpracovatel: Ing. arch. Martin Fröml 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: leden 2018 ÚZEMNÍ STUDIE

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH P3, P4 a Z5 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Předmět převodu: pozemky parcelních čísel stavební 555 a větší část 549, části

Více

ÚZEMNÍ STUDIE VRACOV NÁM. MÍRU JIŽNÍ ČÁST

ÚZEMNÍ STUDIE VRACOV NÁM. MÍRU JIŽNÍ ČÁST ÚZEMNÍ STUDIE VRACOV NÁM. MÍRU JIŽNÍ ČÁST ZÁKLADNÍ ÚDAJE název: katastrální území: zadavatel: pořizovatel: zpracovatel: Územní studie Vracov nám. Míru jižní část Vracov Město Vracov, náměstí Míru 202,

Více

OBEC NOVOSEDL Y Zastupitelstvo obce

OBEC NOVOSEDL Y Zastupitelstvo obce -------- -- - -- OBEC NOVOSEDL Y Zastupitelstvo obce Vyhláška č. 1/2006 o závazných částech Změny č.3 územního plánu obce Novosedly Na základě bodu 7) z programu jednání zastupitelstva obce Novosedly ze

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY FACULTY OF ARCHITECTURE ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ DEPARTMENT OF DESIGN OBJEKT METROPOLITNÍHO VÝZNAMU NA ULICI BENEŠOVA V BRNĚ THE

Více

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Obecně závazná vyhláška č. 3/2005 o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Změna č. 3 ÚPN města Napajedla schválená podle ustanovení 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním

Více

Záznam o účinnosti :

Záznam o účinnosti : STUDIO KAPA ARCHITEKTURA, URBANISMUS, INTERIER, DESIGN -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY MĚLNÍK NÁVRH

3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY MĚLNÍK NÁVRH 3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY MĚLNÍK NÁVRH ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY MĚLNÍK ZMĚNA č.3 - NÁVRH ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ÚZEMNÍ STUDIE NOVÝ JIČÍN - LOUČKA LOKALITA ZA HUMNY ÚPRAVA č.2 LOKALITA 2 PRŮVODNÍ ZPRÁVA

ÚZEMNÍ STUDIE NOVÝ JIČÍN - LOUČKA LOKALITA ZA HUMNY ÚPRAVA č.2 LOKALITA 2 PRŮVODNÍ ZPRÁVA ÚZEMNÍ STUDIE NOVÝ JIČÍN - LOUČKA LOKALITA ZA HUMNY ÚPRAVA č.2 LOKALITA 2 PRŮVODNÍ ZPRÁVA NÁZEV ZAKÁZKY: ÚZEMNÍ STUDIE NOVÝ JIČÍN LOUČKA, LOKALITA ZA HUMNY ÚPRAVA č.2 LOKALITA 2 Objednatel: Město Nový

Více

O B E C P R A V L O V

O B E C P R A V L O V O B E C P R A V L O V OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2 / 2006 ze dne 27.12.2006, o závazných částech změny č.1 územního plánu obce Pravlov, kterou se mění vyhláška č.2/2000 Zastupitelstvo obce Pravlov na základě

Více

Vyhláška města Roztoky č.18 o závazné části změny č.1 územního plánu sídelního útvaru

Vyhláška města Roztoky č.18 o závazné části změny č.1 územního plánu sídelního útvaru Vyhláška města Roztoky č.18 o závazné části změny č.1 územního plánu sídelního útvaru Zastupitelstvo města Roztoky na základě UZM 18-2/2001 ze dne 31.1.2001 a na základě 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY BROŽKŮ V KOPEC V NOVÉM MĚ STĚ NA MORAVĚ - TEXTOVÁ Č ÁST

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY BROŽKŮ V KOPEC V NOVÉM MĚ STĚ NA MORAVĚ - TEXTOVÁ Č ÁST A ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY BROŽKŮ V KOPEC V NOVÉM MĚ STĚ NA MORAVĚ - TEXTOVÁ Č ÁST ZÁZNAM O VYUŽITÍ ÚZEMNÍ STUDIE ZA POŘIZOVATELE: Pořizovatel: MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ, Vratislavovo náměstí 103,

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE POŘIZOVATEL Magistrát města Prostějova

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE POŘIZOVATEL Magistrát města Prostějova ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje 1.1. Identifikační údaje stavby Název akce Pozemky Místo stavby Kraj : : p.č. 230 a 232/1 k.ú. Krasice : ulice Krasická a její okolí

Více

2. REGULAČNÍ PODMÍNKY PRO PLOCHY STAVEBNÍ, část Vymezení přípustnosti

2. REGULAČNÍ PODMÍNKY PRO PLOCHY STAVEBNÍ, část Vymezení přípustnosti 1. strana ze 13 Změny Územního plánu města Brna schválené Zastupitelstvem města Brna na Z4/026. zasedání konaném dne 21. 6. 2005. Změny textové části regulativů V příloze č. 1, o závazných částech Územního

Více

Územní studie pro lokalitu Polní Brušperk

Územní studie pro lokalitu Polní Brušperk Územní studie pro lokalitu Polní Brušperk Pořizovatel: Ing. Pavel Spusta Malý Koloredov 852 738 01, Frýdek - Místek Zodpovědný projektant: Ing.arch. Daniel Labuzík Zpracovatel: Ing. Jakub Guňka Datum zpracování:

Více

TEXTOVÁ ČÁST I. ZMĚNA Č.1

TEXTOVÁ ČÁST I. ZMĚNA Č.1 TEXTOVÁ ČÁST I. ZMĚNA Č.1 ZPRACOVÁNO NAD PODKLADEM: ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU A.2 REGULATIVY USPOŘÁDÁNÍ ÚZEMÍ OBSAH 2. ZÁVAZNÉ REGULATIVY...3 2.1 ZÁSADY URBANISTICKÉ KONCEPCE... 3 2.2 ZÁSADY FUNKČNÍHO

Více

ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2

ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2 ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2 A. TEXTOVÁ ČÁST Obsah textové části: A1. ÚVOD 1.1. Základní údaje, zadání úkolu 1.2. Vazby na územně plánovací dokumentaci 1.3. Použité podklady 1.4. Vymezení řešeného

Více

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ ÚZEMNÍ STUDIE č.4 DUBIČNÉ LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ zhotovitel: Ing.arch.Karel Paluš Ing.arch. Václav Čada září 2011 schváleno pořizovatelem Obecní úřad Dubičné Dubičné 15, 373 71 Rudolfov Pavel Brůžek starosta

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování Územní studie ploch Z a P OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z a P Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování Ing. Petr Laube,. října 909, 77

Více

MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE. č. 07/97

MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE. č. 07/97 MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE VYHLÁŠKA č. 07/97 OMEZENÝ REŽIM PLATNOSTI DOSAVADNÍCH REGULAČNÍCH PLÁNŮ o závazných částech Územního plánu zóny v části katastrálního území České Budějovice 3 Nemanice - "U Čertíka"

Více

Obecně závazná v y h l á š k a č. 28/2006,

Obecně závazná v y h l á š k a č. 28/2006, Statutární město Brno Obecně závazná v y h l á š k a č. 28/2006, o závazných částech Regulačního plánu Městské památkové rezervace Brno Zastupitelstvo města Brna na svém Z5/002. zasedání konaném dne 19.

Více

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Identifikační údaje Místo: Pořizovatel: pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Obecní úřad Přišimasy, (na základě spolupráce s osobou splňující kvalifikační předpoklady pro výkon územně plánovací

Více

MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU

MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU Obecně závazná vyhláška města Benátky nad Jizerou o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Benátky nad Jizerou Vyhláška č. 5/1998 Na základě usnesení č. 32/98 ze dne

Více

ZADÁNÍ. Územní studie US 7 US přestavbového území jižního centra (veřejné prostranství) Města Česká Lípa

ZADÁNÍ. Územní studie US 7 US přestavbového území jižního centra (veřejné prostranství) Města Česká Lípa ZADÁNÍ Územní studie US 7 US přestavbového území jižního centra (veřejné prostranství) město Česká Lípa Pořizovatel: Městský úřad Česká Lípa, úřad územního plánování, náměstí T.G. Masaryka 1, 470 35 Česká

Více

Územní plán obce Křtiny I. ZMĚNA Č. K2

Územní plán obce Křtiny I. ZMĚNA Č. K2 Územní plán obce Křtiny I. ZMĚNA Č. K2 Název díla : ÚZEMNÍ PLÁN OBCE KŘTINY ZMĚNA č. K2 Identifikační číslo zhotovitele: 28-001-249 Objednatel: Pořizovatel: Městys Křtiny Městský úřad Blansko, stavební

Více

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic Pořizovatel: UPLAN Zastoupený Ing. Vlastimilem Smítkou Vlastiboř 21 392 01 Soběslav mobil: 773 638 043 e-mail: uplan@uplan.cz

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO určený k projednání. Zpracováno ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů,

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE NÁVRH ZADÁNÍ pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE 1 VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ Řešené území je vymezeno územím dílčí změny v katastrálním území obce Sudoměřice. Na základě požadavku

Více

I ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU

I ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU Územní plán sídelního útvaru Prostějov IX. změna I ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU KNESL+KYNČL s.r.o. architektonický ateliér Šumavská 416/ 15 602 00 Brno únor 2012 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI: Správní orgán, který změnu

Více

A. TEXTOVÁ ČÁST. Územní studie OBSAH DOKUMENTACE. Textová část. ÚZEMNÍ STUDIE č.28/i 10/2015, Moravská Ostrava - Sládkova

A. TEXTOVÁ ČÁST. Územní studie OBSAH DOKUMENTACE. Textová část. ÚZEMNÍ STUDIE č.28/i 10/2015, Moravská Ostrava - Sládkova Územní studie ÚZEMNÍ STUDIE č.28/i 10/2015, Moravská Ostrava - Sládkova Archivní číslo : 15-075-3 Zhotovitel : OSA projekt s.r.o. Kafkova 1133/10 702 00 Ostrava 4715 5337 DIČ : CZ4715 5337 Tel: 595 693

Více

P Í S T I N A. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 1. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o.

P Í S T I N A. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 1. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. P Í S T I N A ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 1 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: mackerle@usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 duchacek@usbrno.cz

Více

ZMĚNY KO2, KO3, KO4, KO5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOTVRDOVICE

ZMĚNY KO2, KO3, KO4, KO5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOTVRDOVICE ZMĚNY KO2, KO3, KO4, KO5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOTVRDOVICE (VERZE PRO SPOLEČNÉ JEDNÁNÍ) obsah změn Ko2, Ko3, Ko4, Ko5 Ko2: Bydlení na východním okraji obce změna funkčního využití pozemku parc. č. 1338 v

Více

Zadání. územní studie. Štěkeň - Z2.1/US

Zadání. územní studie. Štěkeň - Z2.1/US Zadání územní studie Štěkeň - Z2.1/US Základní identifikační údaje Název akce: Štěkeň - Z.2.1/US Místo: k.ú. Štěkeň Zadavatel: Městys Štěkeň Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního

Více

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV ING.ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELÁŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA, ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, ROZVOJE

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PUSTÁ KAMENICE

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PUSTÁ KAMENICE ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PUSTÁ KAMENICE ZMĚNA č. 1 NÁVRH ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Textová část zpracovaná

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY

ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY POŘIZOVATEL: Obecní úřad KOSTOMLÁTKY ETAPA OBJEDNATEL: Obec KOSTOMLÁTKY Návrh ZHOTOVITEL: ŽALUDA, projektová kancelář Ing. Eduard Žaluda, Ing. arch.

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. 1. změna územního plánu obce VELKÝ KARLOV

NÁVRH ZADÁNÍ. 1. změna územního plánu obce VELKÝ KARLOV Městský úřad Znojmo, odbor rozvoje, oddělení územního plánování a regionálního rozvoje, jako pořizovatel dle 14 z.č. 50/1976 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších

Více

ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT ZHOTOVITEL

ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT ZHOTOVITEL ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU 3 V OBCI RADENICE ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT POŘIZOVATEL MÚ VELKÉ MEZIŘÍČÍ, odbor výstavby a regionálního rozvoje tel: 566 781 111 Radnická 29/1, 594 13, Velké Meziříčí

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E K L A D N O - AUTOBUSOVÝ TERMINÁL

Ú Z E M N Í S T U D I E K L A D N O - AUTOBUSOVÝ TERMINÁL Ú Z E M N Í S T U D I E K L A D N O - AUTOBUSOVÝ TERMINÁL ČERVEN 2017 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název: Územní studie Kladno - autobusový terminál Datum zpracování: červen 2017 Řešené území: Území současného

Více

Návrh zadání územního plánu Úlice

Návrh zadání územního plánu Úlice Návrh zadání územního plánu Úlice Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Úlice prosinec 2014. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na základní

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV

ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV ZMĚNA č. 10 N Á V R H Z A D Á N Í určený k projednání Zpracován ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších

Více

Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa

Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa Pořizovatel: Městský úřad Česká Lípa, stavební úřad, úřad územního plánování, náměstí T.G. Masaryka 1, 470 35 Česká Lípa, vyřizuje

Více

ZADÁNÍ. Územní studie US 6 Přestavbové území dopravněkomerčního terminálu (veřejné prostranství) Města Česká Lípa

ZADÁNÍ. Územní studie US 6 Přestavbové území dopravněkomerčního terminálu (veřejné prostranství) Města Česká Lípa ZADÁNÍ Územní studie US 6 Přestavbové území dopravněkomerčního terminálu (veřejné prostranství) město Česká Lípa Pořizovatel: Městský úřad Česká Lípa, úřad územního plánování, náměstí T.G. Masaryka 1,

Více

Územní studie Brná nad Labem P24-2

Územní studie Brná nad Labem P24-2 Územní studie Brná nad Labem P24-2 Pořizovatel: Magistrát města Ústí nad Labem Velká Hradební 8 Ústí nad Labem Zpracovatel: Ing. arch. Vladimír Charvát Dukelských hrdinů 20 Praha 7 02/2016 1 Obsah studie:

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE KARVINÁ

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE KARVINÁ ÚZEMNÍ PLÁN OBCE KARVINÁ NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 12 určené k projednání ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Obecně závazná v y h l á š k a č. 1/2005,

Obecně závazná v y h l á š k a č. 1/2005, Statutární město Brno Obecně závazná v y h l á š k a č. 1/2005, kterou se mění a doplňuje obecně závazná vyhláška statutárního města Brna č. 2/2004 o závazných částech Územního plánu města Brna Zastupitelstvo

Více

Územní studie ÚS 38/I - 08/2016 Vítkovice - Jeremenko

Územní studie ÚS 38/I - 08/2016 Vítkovice - Jeremenko Magistrát města Ostravy, Útvar hlavního architekta a stavebního řádu Územní studie ÚS 38/I - 08/2016 Vítkovice - Jeremenko Pořizovatel: Magistrát města Ostravy Útvar hlavního architekta a stavebního řádu

Více

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod Zpracovatel : Ing. arch. Milič Maryška, Letohradská 3/369, 170 00 Praha 7 datum : leden 2015 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název akce : Zpracovatel : PTICE - ÚZEMNÍ STUDIE

Více

Změna č. 2 územního plánu obce Čachovice návrh zadání květen 2012 NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2

Změna č. 2 územního plánu obce Čachovice návrh zadání květen 2012 NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁN OBCE ČACHOVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 Pořizovatel dle 6 odst. 2 Obecní úřad Čachovice s plněním ustanovení 24 zákona č. 183/2006 Sb., v platném znění Ing. Renata Perglerová s

Více

URBANISTICKÁ STUDIE, BRNO - BYSTRC, UL.KURŠOVA. FUERTES DEVELOPMENT, s.r.o. Tleskačova 1660, Kuřim. Mošnova 3, Brno

URBANISTICKÁ STUDIE, BRNO - BYSTRC, UL.KURŠOVA. FUERTES DEVELOPMENT, s.r.o. Tleskačova 1660, Kuřim. Mošnova 3, Brno URBANISTICKÁ STUDIE, BRNO - BYSTRC, UL.KURŠOVA Objednatel: Zhotovitel: FUERTES DEVELOPMENT, s.r.o. Tleskačova 660, 664 34 Kuřim UAD STUDIO s.r.o, Mošnova 3, 65 00 Brno Červen 2008 I Řešené území Řešené

Více

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Pořizovatel: Městský úřad Konice, odbor výstavby Masarykovo nám. 27, 798 52 Konice Pracoviště: Na Příhonech 405, 798 52 Konice Oprávněná osoba: Ing. Tomáš

Více

Územní studie veřejných prostranství Čisovice. Zadání

Územní studie veřejných prostranství Čisovice. Zadání Územní studie veřejných prostranství Čisovice Zadání 01/2017 Obsah: 1. Úvod 3 2. Cíle a účel pořízení studie 3 3. Rozsah řešeného území 3 4. Podmínky vyplývající z územně analytických podkladů a platné

Více

Obecně závazná v y h l á š k a č. 2/2004

Obecně závazná v y h l á š k a č. 2/2004 Statutární město Brno Obecně závazná v y h l á š k a č. 2/2004 o závazných částech Územního plánu města Brna Zastupitelstvo města Brna na svém Z4/012 zasedání konaném ve dne 9. - 10. 12. 2003 schválilo

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE. Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část. Průhonice

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE. Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část. Průhonice ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část Průhonice Pořizovatel: Obecní úřad Průhonice Květnové nám. 14/1, 252 43 Průhonice Pořizování na základě splnění kvalifikačních

Více

KELČANY NÁVRH ZADÁNÍ. změny č. 1 územního plánu obce

KELČANY NÁVRH ZADÁNÍ. změny č. 1 územního plánu obce NÁVRH ZADÁNÍ změny č. 1 územního plánu obce KELČANY Pořizovatelem změny č.1 územního plánu obce (ÚPO) Kelčany je Městský úřad Kyjov, odbor územního plánu a rozvoje, a to ve smyslu 6 odst. 1, písm. c) zákona

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY č. 7 ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ŠEBETOV

ZADÁNÍ ZMĚNY č. 7 ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ŠEBETOV Pořizovatel Městský úřad Boskovice, odbor výstavby a územního plánování, ve smyslu 6 odst. 1) písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů zpracoval

Více

POŘIZOVATEL: ZPRACOVATEL: OBSAH DOKUMENTACE. S-projekt plus, a.s. Městský úřad Uherský Brod. Zlín, tř. T. Bati 508. Ing.arch.

POŘIZOVATEL: ZPRACOVATEL: OBSAH DOKUMENTACE. S-projekt plus, a.s. Městský úřad Uherský Brod. Zlín, tř. T. Bati 508. Ing.arch. Číslo zakázky: 03-8306-322 Akce: Návrh změny č.6 Územního plánu města Uherský Brod Textová část S-projekt plus,a.s. projektová a inženýrská činnost tř.tomáše Bati 508, 762 73 Zlín tel. 577594111, fax:

Více

V y h l á š k a č.5. o závazných částech územního plánu zóny Na Kopečku - u vodárny v Třeboni

V y h l á š k a č.5. o závazných částech územního plánu zóny Na Kopečku - u vodárny v Třeboni V y h l á š k a č.5 o závazných částech územního plánu zóny Na Kopečku - u vodárny v Třeboni Městské zastupitelstvo Třeboně dne 4. 5. 1994 schválilo podle 16 a 36 odst. 1 písm. n) zákona č. 367/1990 Sb.,

Více

H O D O N Í N R Y B Á Ř E R E G U L A Č N Í P L Á N ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.

H O D O N Í N R Y B Á Ř E R E G U L A Č N Í P L Á N ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. H O D O N Í N R Y B Á Ř E R E G U L A Č N Í P L Á N ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 3 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: ciznerova@usbrno.cz 602

Více

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. 602 00 Brno, Příkop 8 Akce: Evidenční číslo zhotovitele:

Více

ZMĚNA č. 8 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA VELKÁ BÍTEŠ

ZMĚNA č. 8 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA VELKÁ BÍTEŠ ING. ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELAŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 8 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA VELKÁ BÍTEŠ OBJEDNATEL: MĚSTO VELKÁ BÍTEŠ POŘIZOVATEL: MěÚ VELKÁ BÍTEŠ,

Více

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA UNIČOVA Uničov, červenec 2016 Zpracoval : Ing. Renáta Urbášková ve spolupráci

Více

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚPO obsahuje změnu závazné části ÚPO Mlékosrby Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Mlékosrby Městský úřad Nový Bydžov Ing. arch. Karel Novotný

Více

Obecně závazná vyhláška města Ústí nad Orlicí č. 3/98 o závazných částech územního plánu zóny Sportovní a rekreační park Tichá Orlice

Obecně závazná vyhláška města Ústí nad Orlicí č. 3/98 o závazných částech územního plánu zóny Sportovní a rekreační park Tichá Orlice 3/98 M Ě S T O Ú S T Í N A D O R L I C Í Obecně závazná vyhláška města Ústí nad Orlicí č. 3/98 o závazných částech územního plánu zóny Sportovní a rekreační park Tichá Orlice Městské zastupitelstvo v Ústí

Více

ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ

ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: OBECNÍ ÚŘAD VÍTĚZNÁ ING. RENATA PERGLEROVÁ, DENISOVA 827, 250 82 ÚVALY OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA NA ZÁKLADĚ MANDÁTNÍ SMLOUVY ZPRACOVATEL:

Více

OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY 1. Vymezení řešeného území... 2 2. Koncepce řešení... 2 2.1 Urbanistická a architektonická koncepce... 2 2.1.1 Bydlení...

OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY 1. Vymezení řešeného území... 2 2. Koncepce řešení... 2 2.1 Urbanistická a architektonická koncepce... 2 2.1.1 Bydlení... OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY 1. Vymezení řešeného území... 2 2. Koncepce řešení... 2 2.1 Urbanistická a architektonická koncepce... 2 2.1.1 Bydlení... 2 2.1.2 Veřejná prostranství... 2 2.2 Koncepce veřejné infrastruktury...

Více

Zadání bakalářské práce

Zadání bakalářské práce Zadání bakalářské práce Číslo práce: FA-BAK0001/2015 Ústav: Ústav navrhování Studentka: Jasmína Amoussa Studijní program: Architektura a urbanismus Studijní obor: Architektura Vedoucí práce: Ing. arch.

Více

M I K U L O V. ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA č. 6. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o.

M I K U L O V. ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA č. 6. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. M I K U L O V ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA č. 6 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: ciznerova@usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 duchacek@usbrno.cz

Více

Územní studie č. 60-13/2014 pro lokalitu Na Šancích I Ostrava Nová Bělá

Územní studie č. 60-13/2014 pro lokalitu Na Šancích I Ostrava Nová Bělá Magistrát města Ostravy, Útvar hlavního architekta a stavebního řádu Územní studie č. 60-13/2014 pro lokalitu Na Šancích I Ostrava Nová Bělá Pořizovatel: Magistrát města Ostravy Útvar hlavního architekta

Více

změna č. 1 územního plánu Hodonín

změna č. 1 územního plánu Hodonín Spis: MUHO 707/2013 NÁVRH ZADÁNÍ změna č. 1 územního plánu Hodonín Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje města (dále také úřad územního plánování ) na základě usnesení Zastupitelstva města Hodonín ze dne

Více

Koordinační výkres: vyhláška č. 500/2006 Sb., Grafická část odůvodnění územního plánu obsahuje zejména a) koordinační výkres

Koordinační výkres: vyhláška č. 500/2006 Sb., Grafická část odůvodnění územního plánu obsahuje zejména a) koordinační výkres Koordinační výkres: vyhláška č. 500/2006 Sb., Grafická část odůvodnění územního plánu obsahuje zejména a) koordinační výkres Koordinační výkres je soutiskem hlavního výkresu a všech známých limitů v území,

Více

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Základní identifikační údaje Název akce: Mutěnice L9-B Místo: k.ú. Mutěnice u Strakonic Zadavatel: Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního

Více

ÚZEMNÍ PLÁN. Po změně č. 2 I.A TEXTOVÁ ČÁST. Městský úřad Mikulov, Odbor stavební a životního prostředí

ÚZEMNÍ PLÁN. Po změně č. 2 I.A TEXTOVÁ ČÁST. Městský úřad Mikulov, Odbor stavební a životního prostředí ÚZEMNÍ PLÁN MILOVICE Po změně č. 2 I.A TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Mikulov, Odbor stavební a životního prostředí Obec Milovice AR projekt s.r.o., Hviezdoslavova 29, 627

Více

Zadání regulačního plánu. historického centra Orlové

Zadání regulačního plánu. historického centra Orlové Zadání regulačního plánu historického centra Orlové červenec 2016 Obsah a) Vymezení řešeného území...3 b) Požadavky na vymezení pozemků a jejich využití...3 c) Požadavky na umístění a prostorové uspořádání

Více

Návrh zadání územní studie. Dražejov D29

Návrh zadání územní studie. Dražejov D29 Návrh zadání územní studie Dražejov D29 Základní identifikační údaje Místo: k.ú. Dražejov u Strakonic Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního plánování Zhotovitel: Datum: prosinec

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. ZMĚNY č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NOVÁ VES

NÁVRH ZADÁNÍ. ZMĚNY č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NOVÁ VES NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NOVÁ VES Květen 2011 Pořizovatel: Městský úřad Ivančice, Odbor regionálního rozvoje, úřad územního plánování Vypracoval: Ing. Eva Skálová za pořizovatele, ing.

Více

Ú Z E M N Í P L Á N S Í D E L N Í H O Ú T V A R U

Ú Z E M N Í P L Á N S Í D E L N Í H O Ú T V A R U MORAVSKÝ KRUMLOV Ú Z E M N Í P L Á N S Í D E L N Í H O Ú T V A R U Změna Č.5 I. ÚZEMNÍ PLÁN ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, SPOL. S R.O. Akce : MORAVSKÝ KRUMLOV územní plán změna č.5 Evidenční

Více

Statutární město Brno

Statutární město Brno Statutární město Brno O p a tření obecné povahy č. 2/2008 Změna Územního plánu zóny MČ Brno-Jundrov č. RP 4/04-I Zastupitelstvo města Brna, příslušné podle 6 odst. (5) písm. d) zákona č. 183/2006 Sb.,

Více

Obecně závazná VYHLÁŠKA BRUMOVICE

Obecně závazná VYHLÁŠKA BRUMOVICE Obecně závazná VYHLÁŠKA Č. 21/1999 ze dne 14.12.1999 o užívání schváleného Územního plánu obce BRUMOVICE Rada obce Brumovice se dne 14.12.1999 usnesla vydat, na základě ustanovení 29 odst. 3 zák. č. 50/1976

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU Z3 V OBCI HERÁLEC I. ETAPA

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU Z3 V OBCI HERÁLEC I. ETAPA Ulipová Radana, Humpolecká 209, Havlíčkův Brod Tel., fax. : 569429432 e-mail: ulipova.drupos@tiscali.cz ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU Z3 V OBCI HERÁLEC I. ETAPA Pořizovatel: MÚ Havlíčkův Brod,

Více

Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim

Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim LEGENDA Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim 1 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 2 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 3 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 4 NÁROŽÍ MASARYKOVO NÁM.,

Více

Regulační plán Litvínov - Osada

Regulační plán Litvínov - Osada Regulační plán Litvínov - Osada Návrh zadání změny č. 1 Regulačního plánu Litvínov - Osada červen 2005 Obsah zadání: a) důvody pro pořízení regulačního plánu a stanovení hlavních cílů rozvoje území b)

Více

Bytová výstavba v lokalitě Kamenný vrch II. Představení pro MČ Brno - Kohoutovice Ing. Jan Sponar

Bytová výstavba v lokalitě Kamenný vrch II. Představení pro MČ Brno - Kohoutovice Ing. Jan Sponar Bytová výstavba v lokalitě Kamenný vrch II Představení pro MČ Brno - Kohoutovice Bytový odbor MMB 26.2.2018 Ing. Jan Sponar Lokalita KVII Plán zástavby před r. 1989 POPIS PROJEKTU Kamenný vrch II, nad

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č.1 ÚP byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Strážkovice (usnesení č.

Více

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA TEXTOVÁ ČÁST A Brno 9 / 2015 Strana 2 POŘIZOVATEL Úřad architektury a územního plánování Magistrát města Kladna Náměstí starosty Pavla 44 272 52

Více

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ REGULAČNÍ PLÁN BÍLÁ PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ NÁVRH ZADÁNÍ sestavený k projednání ve smyslu 61 a 62 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), zpracovaný

Více

ZÁVAZNÁ ČÁST PLATNÉHO ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE DOLNÍ DOMASLAVICE SE ZMĚNOU Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE DOLNÍ DOMASLAVICE MĚNÍ A DOPLŇUJE TAKTO:

ZÁVAZNÁ ČÁST PLATNÉHO ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE DOLNÍ DOMASLAVICE SE ZMĚNOU Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE DOLNÍ DOMASLAVICE MĚNÍ A DOPLŇUJE TAKTO: ZÁVAZNÁ ČÁST PLATNÉHO ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE DOLNÍ DOMASLAVICE SE ZMĚNOU Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE DOLNÍ DOMASLAVICE MĚNÍ A DOPLŇUJE TAKTO: A) Hranice zastavěného území vymezená platným Územním plánem obce

Více