DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1"

Transkript

1 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 ve smyslu 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) Název veřejné zakázky Chodník Generála Svobody - Nový Bor Jedná se o zakázku podlimitní zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 Zákona. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace byla uveřejněna na Údaje o zadavateli: Název zadavatele: Město Nový Bor Sídlo zadavatele: náměstí Míru 1, Nový Bor IČ: DIČ: CZ Jednající: Mgr. Jaromír Dvořák, starosta Údaje o osobě pověřené výkonem zadavatelských činností podle 151 Zákona: Název pověřené osoby: JUDr. Poremská s.r.o. Právní forma: právnická osoba Sídlo: Na návsi 1/29, Holásky, Brno IČ: Zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, spis.zn. C Dne

2 Zadavatel poskytuje tyto dodatečné informace k zadávacím podmínkám: Žádost o doplnění informací veřejné zakázky Chodník Generála Svobody Nový Bor Pro řádné vypracování nabídky pro veřejnou zakázku žádáme o doplnění informací a upřesnění následujících požadavků: Dotaz č. 1) Zadávací dokumentace je v rozporu se stavebním povolením v bodu: zpracovatel PD. Ve SP je uvedena f. SAM a.s. z 8/2011 a k VZ je předložená PD f. PROMOS s.r.o. z 12/2014. Bude provedena změna stavebního povolení nebo bude provedena změna PD dokumentace? Odpověď na dotaz č. 1) Od roku 2011 projektujeme pro společnost PROMOS s.r.o. Výchozím podkladem pro zhotovení prováděcí dokumentace bylo platné stavební povolení, č.j. MUNO 77609/2011 OD. Není dáno, že zhotovitel projektové dokumentace ke stavebnímu povolení a prováděcí dokumentace musí být tentýž. Není relevantní pro zpracování nabídky. Dotaz č. 2) PD je v rozporu se SP, kde je podmínka KSSLK - "stavbou chodníku nesmí dojít k zúžení průjezdního úseku silnice". Při obhlídce staveniště bylo zjištěno, že dojde na několika místech prokazatelně k zúžení komunikace, aby bylo možno zachovat šíři chodníku 1,5m týká se to km 0,02, č.p.191, p.p.č a další min. 3 místa) - bude silnice zúžena a v kterých místech? Odpověď na dotaz č. 2) Projektová dokumentace není v rozporu s vydaným stavebním povolením. V době zpracování dokumentace byla PD konzultována s panem Husákem z KSSLK, který s takto předloženým návrhem souhlasil za předpokladu zachování průjezdného profilu silnice III. třídy 6 m. Což je v některých místech zásahu do silnice splněno a tam, kde to nebylo možné dodržet je navrženo rozšíření komunikace. V místech, kde není možné dodržet minimální šíři chodníku 1,5 m, jsou vydány stavebním úřadem výjimky. Zadavatel uveřejní vydané výjimky. Dotaz č. 3) V PD je stejným způsobem ve výkresu umístění sloupů ČEZ, které jsou za obrubníkem chodníku, ale ve skutečnosti jsou 0,5-1,2m od vozovky. Jedná se o min. 6 sloupů a přeložka se týká pouze 2 sloupů. Kolik sloupů se bude překládat a jak bude upraven chodník kolem sloupů? Odpověď na dotaz č. 3) V případě sloupů ČEZ se vychází ze zaměření z května 2010 vyhotovené Ing. Lípou. Na jeho základě vyšlo přeložení jen dvou sloupů. Řešení kolem nepřeložených sloupů je patrné v přílohy PD č. B-2 Situace stavby. Dotaz č. 4) Jakým způsobem bude provedeno zvýšení podezdívky plotu staničení km 0,02 (23,5m)? Stávající podezdívka je značně zvětralá a je nutné určit způsob sanace. Výkresová, textová ani rozpočtová část nic neřeší. - Jak bude řešeno? Odpověď na dotaz č. 4) Stávající podezdívka bude odstraněna a zhotovena nová včetně základu viz položky v uznatelné části č.45, č.53, č.18.

3 Dotaz č. 5) Jakým způsobem bude upraven poklop stávající betonové kanalizace v km 0,029? Stávající poklop není pochozí. Žádáme o specifikaci použitého poklopu? V celé trase se nachází betonová dešťové kanalizace, která je zaústěna do Šporky - PD neřeší nachází se v km 0,00-č.p Jakým způsobem bude řešeno?! Odpověď na dotaz č. 5) Výšková úprava této šachty chybí v rozpočtu, včetně pochozího poklopu. Zadavatel uveřejňuje nový soupis prací k ocenění, kde je již zahrnuta výšková úprava, včetně dodávky poklopu. Stávající dešťová kanalizace není součástí této dokumentace. Její poloha nebyla zjišťována, protože se s její úpravou nepočítalo. Dotaz č. 6) Jakým způsobem budou upraveny stávající zaústění dešťových svodů nemovitostí v prostoru chodníku do stávající trouby Bet DN 600 (např. č.p. 185, 191) Odpověď na dotaz č. 6) Úprava zaústění svodů se neřeší. Bude ponechán stávající stav. Dotaz č. 7) Jakým způsobem bude řešeno zaústění stávající dešťové vpusti v prostoru chodníku u č.p Odpověď na dotaz č. 7) Veškerá úprava dešťové vpusti, tj. předpokládané směrové a výškové úpravy jsou zahrnuty v položce č.51 v uznatelné části. Dotaz č. 8) Pod přemostěním km 0,18 je lampa VO, lampa je v terénu 1,1m od vozovky a v PD situace je značena mimo chodník. Dojde k zúžení chodníku nebo vozovky? Odpověď na dotaz č. 8) Pokud by lampa oproti zaměření zasahovala do chodníku, musela by se přesadit za vodící linii. Bude řešeno v rámci stavby v souladu se zákonem. Dotaz č. 9) Stávající propustek u č.p. 35 má narušenou dlažbu a je zarostlý náletem. V PD nejsou žádné úpravy. Bude propustek bez úprav se sníženou propustností? Odpověď na dotaz č. 9) Úpravy silničního propustku jsou věcí KSSLK a nejsou součástí PD. Dotaz č. 10) Vývařiště v km 0,283 ze štěrku 120mm odnese první voda. Detailní výkres není - bude řešeno v prováděcí dokumentaci? Odpověď na dotaz č. 10) Současný návrh uvažuje volné uložení většího kameniva do vykopané rýhy. Specifikováno v novém soupisu prací k ocenění. Dotaz č. 11) Rovnanina z lomového kamene tl. 150mm nepůjde zrealizovat, když lomový kámen je od 200mm. Bude rovnanina větší tloušťky nebo bude použit menší kámen?

4 Odpověď na dotaz č. 11) Bude použit menší kámen. Specifikováno v novém soupisu prací k ocenění. Dotaz č. 12) Na zásypy a násypy je ve výkresu specifikován "vhodný materiál" určí projektant tento materiál? Co se pod tímto názvem rozumí? Odpověď na dotaz č. 12) Jakýkoliv vhodný propustný materiál, který je možné použít do násypu zemního tělesa. Specifikováno v novém soupisu prací k ocenění. Dotaz č. 13) V PD chybí mimo jiné hydrotechnické výpočty pro množství odváděných vod. Dodá projektant tyto výpočty k odůvodnění použitého průměru potrubí? Dle situace zjištěné na místě a praktických zkušeností je použití potrubí DRENOPAL rizikem vyplavení násypů a podkladních vrstev chodníku. Pokud zůstane toto navržené potrubí, jaká bude jeho pevnostní třída? Jaká bude perforace? Jaká bude filtrace? Jaké budou nátěry dle specifikace VV Odpověď na dotaz č. 13) Průměr potrubí je navržen dle výpočtu na odhadované množství vod dle ČSN viz Odtokové množství dešťových vod při 15 min. přívalovém dešti intenzita deště: 150,0 l/s/ha periodicita: 0,2 odtokové součinitele ψ pro asfaltové a betonové plochy 0,8; zatravněné plochy 0,15 plocha komunikace a chodníku cca 1422 m2 = 0,142 ha plocha zatravněná cca m2 = 3,55 ha Q D1 = 150 x 0,8 x 0,142 = 17,04 l/s Q D2 = 150 x 0,15 x 3,55 = 79,9 l/s Q D = Q D1 + Q D2 = 17,04+79,9 = 96,94 l/s Pro tento odhadovaný průtok vyhoví i menší průřez potrubí. Nicméně na základě místních podmínek, kdy dochází ke značnému naplnění silničního příkopu dešťovými vodami, bylo přistoupeno k většímu poloměru potrubí i s ohledem na jeho životnost. Potrubí nebude natíráno, viz bod 26 tohoto dokumentu, pevnost potrubí SN4, perforace 220 stupňů. Pro zvýšení bezpečnosti proti vymýlání pevných částí z podkladu navrhuji, aby bylo potrubí obaleno geotextílií 300g/m2. V projektu s tím nebylo uvažováno. Výměra geotextílie 517 m2. Specifikováno v novém soupisu prací k ocenění. Dotaz č. 14) Jaké budou použity poklopy šachet? PD neurčuje materiál ani zatížení, průměry šachet, niveletu šachet ani napojení na vpustě, drenáže. Žádáme o doplnění! Odpověď na dotaz č. 14) Jsou předpokládané poklopy šachet vhodné pro její umístění. Niveleta šachet je patrná z přílohy PD C-4 Podélný řez odvodnění. Průměr šachty 1 m. Specifikováno v novém soupisu prací k ocenění. Dotaz č. 15) V rozpočtu je přeložení sloupů ČEZ, které nejsou součástí SP a nejsou známy podmínky ČEZ. Podmínka 9 SP se týká respektování veškerého majetku správců IS. Jak bude přeložka sloupů řešena? Odpověď na dotaz č. 15)

5 Přeložky sloupů jsou řešeny samostatnou PD, v této dokumentaci je určena jen jejich poloha. Přeložku provede ČEZ. Dotaz č. 16) Křižovatka k lomu není ve výkresové části řešena. Vpusť je nevhodně zvolena na nejvyšším bodě komunikace a přespádování PD neřeší. Zůstane vpusť na kopci? Chodník dle PD je ukončen ve vozovce bez ohraničení? Jak bude tato část řešena? Odpověď na dotaz č. 16) Umístění vpusti bylo vyvoláno požadavkem SČVK, aby vpusti nezasahovaly do jejich ochranného pásma. Úprava v místě křižovatky vychází z požadavků SFDI pro délku místa pro přecházení, a proto zužuje komunikaci. Řešeno v PD. Dotaz č. 17) vtokové čelo km 0,56. Jak bude vypadat konstrukce výškově a směrově? Jak bude napojeno do šachty? Odpověď na dotaz č. 17) Jedná se o rovné kamenné čelo na bet. základu viz výměry v soupisu prací, které napojí stávající příkop do navrženého odvodnění. Napojeno je potrubím DN-OD 250. Dotaz č. 18) Jakým způsobem je řešeno přemístění stání kontejnerů tříděného odpadu? Budou zrušeny? Odpověď na dotaz č. 18) Nová poloha kontejnerů nebyla v zadání PD, bude určena investorem. Dotaz č. 19) Zatrubnění příkopu u p.p.č Jaký bude podélný a příčný profil? Pro zachování spádu bude vrchol potrubí (jaký typ potrubí? je požadován - není v PD) nad úrovní podezdívky plotu. Jaké bude zaústění a vyústění zatrubnění - PD neřeší. Odpověď na dotaz č. 19) Potrubí bude kopírovat stávající dno příkopu. Vzorový příčný řez je patrný z přílohy PD č. C-3 Vzorové příčné řezy. Dotaz č. 20) U č.p. 287 je přesazení oplocení 12,5m. Kam bude plot přesazen? Za jakých podmínek bude zajištěn vstup na soukromý pozemek? Odpověď na dotaz č. 20) Poloha oplocení je patrná z výkresu č. B-2 Situace stavby. Vstupy na soukromé pozemky jsou zajištěny sjezdy odsouhlasené objednatelem PD. Po celou dobu výstavby bude zajištěn přístup na soukromé pozemky. Na lhůtu nezbytně nutnou pro provedení nových sjezdů v rámci stavby chodníku budou majitelé pozemků předem informováni - konkrétní termín určí zhotovitel stavby. Dotaz č. 21) Km 0,8-0,825 bude obrubník chodníku 0,7-1m nad úrovní podezdívky plotu! Jak bude řešen přechod? bude opěrná zídka? Odpověď na dotaz č. 21)

6 Dojde k navýšení podezdívky a vyrovnání terénu vzhledem k chodníku viz Soupis prací neuznatelné náklady a vícepráce. Dotaz č. 22) Jak bude navazovat žlabovka na svah větší než 1:1 na obrubník v km 0,855 - PD neřeší Žádáme o doplnění! Odpověď na dotaz č. 22) Svah nevychází podle zaměření více než 1:1. Dotaz č. 23) U č.p. 307 je sloup ČEZ 0,5m od vozovky. Bude tento sloup přeložen? Odpověď na dotaz č. 23) Nebude Dotaz č. 24) Jelikož není dokladová část PD, nejsou známy podmínky přeložek sdělovacích kabelů na sloupech ČEZ - jakým způsobem budou přeložky řešeny? Odpověď na dotaz č. 24) Přeložení sloupů je řešeno samostatnou PD ČEZ. Zadavatel uveřejní dokladovou část. Dotaz č. 25) v zadávací (prováděcí) dokumentaci chybí technická zpráva. Obsahem je pouze souhrnná TZ a chybí v podkladech dokladová část. Žádáme o jejich doplnění. Odpověď na dotaz č. 25) Skladba prováděcí dokumentace vychází z řazení dokumentace ke stavebnímu povolení. Dotaz č. 26) v soupisu prací chybí dle vyhl. č. 230/2012 přiřazení položek dle výkresu, nebo konstrukcí. Popisy jsou zmatečné a obsahují popis náležející k jiným položkám - například pažení u nepažených výkopů (12221), nátěry u plastového potrubí atd. Žádáme o přesné požadavky a specifikace! Odpověď na dotaz č. 26) Položkový soupis prací byl sestavován v programu IPOS dle OTSKP URS, který výpis technické specifikace neumožňuje. Z toho důvodu byl položkový soupis prací převeden do systému ASPE, který vygeneroval technické specifikace s uvedenými odchylkami v soupisu prací. Technické specifikace odpovídají číselnému kódu položky dle OTSKP URS. Odkazem na položky jsou především přílohy PD č. G2a Situace výměr bouracích ploch a G2b Situace výměr nových ploch. Dotaz č. 27) ve VV chybí specifikace ornice na 461m2 tl. 100mm - Žádáme o upřesnění a specifikaci! Odpověď na dotaz č. 26) Předpokládá se použití materiálu, který bude vytěžen v jiných částech. Dotaz č. 28) Vodící proužek je řešen ve výkresové části chodníkovou nebo záhonovou obrubou! Je možnost výběru zda 80 nebo 50/ rozpočet řeší 80 - co je směrodatné a co bude zadavatel požadovat při realizaci! - Žádáme o přesnou specifikaci!

7 Odpověď na dotaz č. 28) Bude použita chodníková obruba, viz příloha PD G-2b Situace výměr nových ploch. Zadavatel uveřejňuje výjimky z obecných technických požadavků zabezpečujících bezbariérové užívání staveb, vydané Odborem dopravy MěÚ Nový Bor. Zadavatel uveřejňuje dokladovou část ke stavebnímu povolení. Současně zadavatel uveřejňuje nový soupis prací k ocenění (výkaz výměr). Zadavatel požaduje, aby tento nový soupis prací použil uchazeč pro vypracování nabídky. Předloží-li uchazeč do nabídky starý (původní) soupis prací, bude Zadavatel nucen takového uchazeče vyloučit z další účasti v zadávacím řízení. Dále Zadavatel v souladu s 40 odst. 3 Zákona prodlužuje lhůtu pro podání nabídek uvedenou v bodě 10.4 Zadávací dokumentace, takto: Lhůta pro podání nabídek, která je zároveň lhůtou pro prokázání splnění kvalifikace, skončí dne ve 13:00 hodin. Dne v zastoupení elektronicky podepsala JUDr. Michaela Poremská, Ph.D., LLM, na základě pověření

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4. Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo:

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4. Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo: DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 Zadavatel: Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo: Hroznová 17, 603 00 Brno Zastoupený: Ing. Janem Ševčíkem, ředitelem KPÚ

Více

STUDIE PROSINEC 2016 OBSAH STUDIE:

STUDIE PROSINEC 2016 OBSAH STUDIE: OBSAH STUDIE: TECHNICKÁ ZPRÁVA : Účel zpracování... 3 Identifikační údaje o zadavateli... 3 Identifikační údaje o zpracovateli... 3 Technický návrh pěších chodníků... 4 Konstrukce Chodníků :... 5 Odhad

Více

1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE POUZE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ zpracovaná dle přílohy č.8 vyhlášky č.146/2008 Sb. ZVÝŠENÍ BEZPEČNOSTI ZRANITELNÝCH ÚČASTNÍKŮ PROVOZU V OBCI TACHOV SO 100 POZEMNÍ KOMUNIKACE 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM I

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM I DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM I ZADAVATEL: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje Sídlem: Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Zastoupený: Ing. Janem Zouharem,

Více

C. Stavební část. Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice - I. etapa TECHNICKÁ ZPRÁVA C-101 D S P

C. Stavební část. Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice - I. etapa TECHNICKÁ ZPRÁVA C-101 D S P C. Stavební část Změny c b a Navrhl / vypracoval Ing. NOVÁK Zbyněk Obec : Objednatel : Akce : Příloha : HEŘMANOVICE Zodp. projektant Ing. NOVÁK Zbyněk Kraj : Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy Ing. Leoš Kučeřík 671 64 BOŽICE 441 TEL. 606 225 031 TECHNICKÁ ZPRÁVA Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy PDPS,SP INVESTOR: Obec Chvalovice,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 20.11.2014 ZADAVATEL: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace Sídlem: Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jednající: Ing.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 20.02.2015 ZADAVATEL: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace Sídlem: Žerotínovo nám. 3/5, 60182 Brno Jednající: Ing. Jan

Více

OPRAVA MK ul. FORTŇA. Technická zpráva

OPRAVA MK ul. FORTŇA. Technická zpráva OPRAVA MK ul. FORTŇA Stavba: OPRAVA MK ul. FORTŇA Místo stavby: Archlebov, k.ú. Archlebov, Jihomoravský kraj Investor: Obec Archlebov, 696 33 Archlebov 2, IČ : 00284751 Stupeň: Projektant: DSP Ing. Jindřich

Více

Obec Opatovice, Velké dráhy 152, Opatovice

Obec Opatovice, Velké dráhy 152, Opatovice Objednatel: Zhotovitel: Zodpovědný projektant: Obec Opatovice, Velké dráhy 152, 664 61 Opatovice STABO MB s.r.o., Dopravní 1693, 676 02 Moravské Budějovice IČ: 26245906, tel./fax.: 568 422 142, e-mail:

Více

SEZNAM PŘÍLOH: 1. Technická zpráva 2. Přehledná situace 3. Situace 1 : Situace výškopisu a polohopisu 1 : Podélný řez 1 : 500/50 6.

SEZNAM PŘÍLOH: 1. Technická zpráva 2. Přehledná situace 3. Situace 1 : Situace výškopisu a polohopisu 1 : Podélný řez 1 : 500/50 6. SEZNAM PŘÍLOH: 1. Technická zpráva 2. Přehledná situace 3. Situace 1 : 200 4. Situace výškopisu a polohopisu 1 : 200 5. Podélný řez 1 : 500/50 6. Vzorové příčné řezy 1 : 50 7. Charakteristické příčné řezy

Více

Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích. Dodatečná informace č. 3: Rekonstrukce centrální části obce Přísnotice. Dotaz č.

Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích. Dodatečná informace č. 3: Rekonstrukce centrální části obce Přísnotice. Dotaz č. Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dodatečná informace č. 1 k zadávacím pomínkám veřejné zakázky na stavební práce zadávané v podlimitním

Více

OPRAVA MK ul. PUSTÝ. Technická zpráva

OPRAVA MK ul. PUSTÝ. Technická zpráva OPRAVA MK ul. PUSTÝ Stavba: OPRAVA MK ul. PUSTÝ Místo stavby: Archlebov, k.ú. Archlebov, Jihomoravský kraj Investor: Obec Archlebov, 696 33 Archlebov 2, IČ : 00284751 Stupeň: Projektant: DSP Ing. Jindřich

Více

F2.1 Rekonstrukce komunikace

F2.1 Rekonstrukce komunikace P-spektrum spol. s r.o. Dražovice 72, okr. Vyškov IČO:26275538 DIČ:342-26275538 AKCE : Oprava místní komunikace obce Ivanovice na Hané Chvalkovice na Hané ul. Velký Dvorek INVESTOR : Město Ivanovice na

Více

MÍSTNÍ KOMUNIKACE UBUŠÍN C1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

MÍSTNÍ KOMUNIKACE UBUŠÍN C1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje... 2 2. Stručný popis návrhu stavby, její funkce, význam a umístění... 2 3. Situační a výškové řešení... 3 4. Navržená konstrukce komunikace... 4 5. Odvodnění komunikace... 5 6.

Více

V Olomouci Dodatečné informace č. 2 k zakázce

V Olomouci Dodatečné informace č. 2 k zakázce V Olomouci 9. 9. 2013 Dodatečné informace č. 2 k zakázce Cyklistická stezka Olomouc Šternberk, poslední etapa Bohuňovice - Štarnov 1. Identifikační údaje veřejného zadavatele / 38, odst. 5, písm. a) Zákona/

Více

Rekonstrukce propustku přes Děhylovský potok Ulice Ke koupališti Děhylov BILANCE ZEMNÍCH PRACÍ. SO 101 Propustek přes Děhylovský potok v obci Děhylov

Rekonstrukce propustku přes Děhylovský potok Ulice Ke koupališti Děhylov BILANCE ZEMNÍCH PRACÍ. SO 101 Propustek přes Děhylovský potok v obci Děhylov KRAJ Rekonstrukce propustku přes Děhylovský potok Ulice Ke koupališti Děhylov B BILANCE ZEMNÍCH PRACÍ 3 - 2-1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1. Stavba Název : Rekonstrukce propustku přes Děhylovský potok Ulice Ke

Více

Výstavba chodníku v ul. Teplická- Lahošť

Výstavba chodníku v ul. Teplická- Lahošť Objednatel: Obec Lahošť Švermova 22 417 25 Lahošť Výstavba chodníku v ul. Teplická- Lahošť SO 01 - Chodníky a obrubníky SO 02 - Zpevněni dna příkopů žlabovkami a deskami Dokumentace pro stavební povolení

Více

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii.239 a II/240 b) Stavebník Obec Černuc, Černuc 17 273 23 Černuc IČ 00234257 c) Projektant Ing.Pavel

Více

Přednáška č.7 - ODVODNĚNÍ MĚSTSKÝCH KOMUNIKACÍ

Přednáška č.7 - ODVODNĚNÍ MĚSTSKÝCH KOMUNIKACÍ Přednáška č.7 - ODVODNĚNÍ MĚSTSKÝCH KOMUNIKACÍ 1. ODVODŇOVACÍ SYSTÉMY: Otevřený systém voda je svedena výsledným sklonem k okraji vozovky, kde je zachycena rigolem nebo příkopem a odvedena mimo těleso

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4. Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo:

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4. Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo: DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 Zadavatel: Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo: Hroznová 17, 603 00 Brno Zastoupený: Ing. Janem Ševčíkem, ředitelem KPÚ

Více

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA A. Identifikační údaje Název stavby: Objednatel Stupeň PD: Projektant: Zřízení autobusové zastávky Chrastava - Termální lázně Město Chrastava Ing. Michael Canov, starosta Náměstí

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ Č. 1

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ Č. 1 Název veřejné zakázky: SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ Č. 1 Evidenční číslo ve VVZ 514598 Předmět veřejné zakázky: Dle předpokládané hodnoty: Název zadavatele: Sídlo zadavatele: Oprava chodníků - Zábřeh stavební

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ. Věc: Veřejná zakázka

MINISTERSTVO FINANCÍ. Věc: Veřejná zakázka MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí odd. 4501 Příprava realizace ekologických závazků Letenská 15, 118 10 Praha 1 Telefon:

Více

Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz

Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Dokumentace pro zadání stavby

Více

C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA PARKOVACÍ STÁNÍ PRO BUS U ZŠ V OKŘÍŠKÁCH 1 Obsah: 1 Identifikační údaje objektu... 3 1.1 Zadavatel... 3 1.2 Zhotovitel... 3 2 Stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení...

Více

D.1.1. SO 101 Technická zpráva

D.1.1. SO 101 Technická zpráva D.1.1. SO 101 Technická zpráva Základní charakteristiky stavby Úprava přechodu pro chodce Prvomájová, Praha-Radotín, p.č. 2524/1 Navrhovaná stavba se nachází na území hl. města Prahy, v městské části Praha

Více

Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA

Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Dokumentace pro zadání stavby

Více

F.4. RODINNÝ DŮM BUČOVICKÁ 493, SLAVKOV U BRNA - ZMĚNA STAVBY č.2 ZTI A KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKA ING. MILAN STRACHOŇ ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: VYPRACOVAL:

F.4. RODINNÝ DŮM BUČOVICKÁ 493, SLAVKOV U BRNA - ZMĚNA STAVBY č.2 ZTI A KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKA ING. MILAN STRACHOŇ ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: VYPRACOVAL: SLAVKOV U BRNA - č.2 F.4 ZAKÁZKA: SEZNAM PŘÍLOH DOKUMENTACE - F.4 TECHNICKÁ ZPRÁVA - 01 PŘÍPOJKA - PODÉLNÝ PROFIL - 02 REVIZNÍ ŠACHTA - 03 ULOŽENÍ POTRUBÍ - 04 PŮDORYS LEŽATÉ KANALIZACE - 05 SCHEMA SPLAŠKOVÉ

Více

C.1. T e c h n i c k á z p r á v a

C.1. T e c h n i c k á z p r á v a C.1. T e c h n i c k á z p r á v a Název akce: Rekonstrukce komunikace Přes les 1. Vytýčení stavby a identifikace v terénu: Stavba výškově i směrově kopíruje trasu stávající cesty. Místa jednotlivých dílčích

Více

Poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám III.

Poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám III. MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Mgr. Monika Zbořilová ředitelka odboru 45 Letenská 15 118 10 Praha 1 Telefon: 257 041 111 Fax: 257 042 788 ID datové

Více

IČ: 00020478 dle 21 odst. 1 písm. f), 25, 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

IČ: 00020478 dle 21 odst. 1 písm. f), 25, 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Tachov Sídlem: T.G. Masaryka 1326, 347 01 Tachov Zastoupený: Ing. Vladimírem Svobodou, ředitelem Pozemkového úřadu Tachov Název veřejné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVANOU MIMO REŽIM ZÁKONA

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVANOU MIMO REŽIM ZÁKONA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVANOU MIMO REŽIM ZÁKONA ZADAVATEL: Obec Hlavenec Hlavenec 82 294 74 Předměřice nad Jizerou IČ:00474177 DIČ: CZ00474177 ZÁJEMCE: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA

OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA akce: na p.č. 2971 a 1539/3, k.ú. Děčín, Kamenická č.p. 102, 104 investor: STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN Mírové nám. 1175/5, Děčín IV-Podmokly, 40538 Děčín místo stavby: p.č.

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, o průběhu zadávacího řízení na veřejnou zakázku s názvem: Zlepšení přeshraniční dostupnosti

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ Česká republika Státní pozemkový úřad Vás vyzývá v souladu s ustanovením 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších

Více

LABUTY - zpevněná plocha u sklepů vedle sil III/4227 TECHNICKÁ ZPRÁVA. Ing. Štefančík Peter. Ing. Štefančík Peter

LABUTY - zpevněná plocha u sklepů vedle sil III/4227 TECHNICKÁ ZPRÁVA. Ing. Štefančík Peter. Ing. Štefančík Peter VYPRACOVAL A KRESLIL : ZODP. PROJEKTANT : Ing. Štefančík Peter Ing. Štefančík Peter Kyjov STAVEBNÍ ÚŘAD : MÍSTO STAVBY : Labuty INVESTOR : Obec Labuty, Labuty 30, 696 48, Ježov AKCE : STUPEŇ : DÚR + DSP

Více

STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD

STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3 - Žižkov, IČO: 01312774, DIČ: CZ 01312774 Krajský pozemkový úřad pro Karlovarský kraj Chebská 73/48, Dvory, 360 06 Karlovy Vary Doplnění

Více

všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/

všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/ všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/ Věc: Dodatečné informace (#1) k zadávacím podmínkám veřejné

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430 zak. č.141/10/2011 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ Název stavby: Místo stavby: Investor: Zhotovitel projektových prací: Rekonstrukce Kulturního domu

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č.2. Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo:

DODATEČNÉ INFORMACE Č.2. Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo: DODATEČNÉ INFORMACE Č.2 Zadavatel: Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo: Hroznová 17, 603 00 Brno Zastoupený: Ing. Janem Ševčíkem, ředitelem KPÚ pro

Více

Místo stavby: Chrastava, Hřbitovní ulice

Místo stavby: Chrastava, Hřbitovní ulice MĚSTO CHRASTAVA Městský úřad Chrastava Odbor rozvoje, dotací a správy majetku nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, IČ: 00262871 www.chrastava.cz Název stavby: Výtisk číslo: Seznam příloh: A. Technická zpráva

Více

A) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEKTU

A) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEKTU - 2 - A) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEKTU Název : Rekonstrukce ul. Lagnovská, včetně nového chodníku Kraj : Moravskoslezský Místo stavby : Klimkovice Katastrální území: Klimkovice Čísla dotčených parcel: 39,

Více

C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE. Ing. Lenka Vyhnálková

C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE. Ing. Lenka Vyhnálková C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE červenec 2014 1 Identifikační údaje... 3 2 Stručný popis stavby... 4 3 Vyhodnocení podkladů a průzkumů... 4 4 Technické řešení

Více

Chrastava - Oprava povrchů náměstí

Chrastava - Oprava povrchů náměstí OBSAH DOKUMENTACE Chrastava - Oprava povrchů náměstí A - TECHNICKÁ ZPRÁVA 6 A4 B SOUHRNNÉ ŘEŠENÍ STAVBY B.1 1: 10 000 PŘEHLEDNÁ SITUACE 1 A4 B.2 1: 200 KOORDINAČNÍ SITUACE 6 A4 C - STAVEBNÍ ČÁST C.101

Více

Název stavby: Oprava povrchu Ještědská a Lipová ulice. Místo stavby: Chrastava, Ještědská a Lipová ul.

Název stavby: Oprava povrchu Ještědská a Lipová ulice. Místo stavby: Chrastava, Ještědská a Lipová ul. MĚSTO CHRASTAVA Městský úřad Chrastava Odbor rozvoje, dotací a správy majetku nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, IČ: 00262871 www.chrastava.cz Název stavby: Oprava povrchu Chrastava, Ještědská a Lipová

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: Most přes Hrádecký potok, ev.č Číslo stavby:

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: Most přes Hrádecký potok, ev.č Číslo stavby: SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: Most přes Hrádecký potok, ev.č. 292-13 Číslo stavby: Investor (objednatel): Projektant (zpracovatel): Zhotovitel stavby: CÚ Datum Krajská správa

Více

ODEHNAL PROJEKT s.r.o. projektová a inženýrská činnost, 9. května 11, Blansko

ODEHNAL PROJEKT s.r.o. projektová a inženýrská činnost, 9. května 11, Blansko ODEHNAL PROJEKT s.r.o. projektová a inženýrská činnost, 9. května 11, Blansko 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Rekonstrukce místní komunikace ul. Olšovecká JEDOVNICE KVĚTEN 2015 Obsah str. a) Identifikační údaje objektu......

Více

Oprava kamenky na Střelecký vrch

Oprava kamenky na Střelecký vrch OBSAH DOKUMENTACE Oprava kamenky na Střelecký vrch A - TECHNICKÁ ZPRÁVA 4 A4 B SOUHRNNÉ ŘEŠENÍ STAVBY B.1 1: 10 000 PŘEHLEDNÁ SITUACE 1 A4 B.2 1: 200 KOORDINAČNÍ SITUACE 5 A4 SO 100 POZEMNÍ KOMUNIKACE

Více

Napojení komunikace Bílina Kostomlaty na dopravní síť v Bílině

Napojení komunikace Bílina Kostomlaty na dopravní síť v Bílině Napojení komunikace Bílina Kostomlaty na dopravní síť v Bílině Technická pomoc TECHNICKÁ ZPRÁVA Zak. č. 4527/TP Arch. č. DO-6-12701 Březen 2016 Zpracovatel: Báňské projekty Teplice a. s. Kollárova 11,

Více

Město Semily Oznámení výběrového řízení - zadávací podmínky

Město Semily Oznámení výběrového řízení - zadávací podmínky Město Semily Oznámení výběrového řízení - zadávací podmínky 1. ZADAVATEL Zadavatel: Město Semily na základě smlouvy zastupuje zadavatele Obec Chuchelna a Město Semily Sídlo: Husova 82, 513 01 Semily IČ:

Více

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Ing. Petr KRÁL

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Ing. Petr KRÁL 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Zodpovědný projektant : Technická kontrola : Zhotovitel : Projektant : Hlavní projektant : Ivana RADOJČIĆOVÁ MěÚ : Šabina Kraj : Karlovarský Datum : 03/2015 Stavebník : Obec Šabina,

Více

Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1: Ve výkazu výměr i technické zprávě je jen uvedeno PP potrubí DN a SN8.

Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1: Ve výkazu výměr i technické zprávě je jen uvedeno PP potrubí DN a SN8. O BEC MORAVANY ZADAVATEL: obec Moravany se sídlem obecního úřadu Střední 28, 664 48 Moravany, Česká republika, IČ 002 82 120, jejímž jménem jedná RNDr. Marie Barešová, starostka VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Dešťová

Více

A. Průvodní a technická zpráva

A. Průvodní a technická zpráva A. Průvodní a technická zpráva 1. Identifikační údaje Stavba: Název: Místo: Břeclav Katastrální území: Břeclav Stupeň dokumentace: ZDS Zhotovitel dokumentace: Viadesigne s.r.o. Na Zahradách 1151, 690 02

Více

DRUPOS HB, s.r.o. Příčná 260, Havlíčkův Brod Tel./fax.: , B. Souhrnná technická zpráva

DRUPOS HB, s.r.o. Příčná 260, Havlíčkův Brod Tel./fax.: ,   B. Souhrnná technická zpráva DRUPOS HB, s.r.o. Příčná 260, 580 01 Havlíčkův Brod Tel./fax.: 569 429 432, e-mail: drupos@iol.cz A. Průvodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva C. Přehledná mapa E. Zásady organizace výstavby Název akce:

Více

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby)

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) List číslo : 1 Ing. Miroslav Sekanina Zakázkové číslo: S-07/2013 projekční a inženýrská kancelář Soukenická 2156, Uherský Brod Počet listů: 6 PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) F. DOKUMENTACE

Více

Parkoviště Na Severním sídlišti Realizační dokumentace stavby (RDS)

Parkoviště Na Severním sídlišti Realizační dokumentace stavby (RDS) TECHNICKÁ ZPRÁVA Parkoviště Na Severním sídlišti Realizační dokumentace stavby (RDS) OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 1 2. ÚVOD... 1 2.1 Všeobecně... 1 2.1 Dotčené pozemky... 2 2.2 Související

Více

SEZNAM PŘÍLOH : 1. Seznam příloh a technická zpráva -- 5 A4. 2. Přehledná situace 1 : A4. 3. Situace - odvodnění 1 : A4

SEZNAM PŘÍLOH : 1. Seznam příloh a technická zpráva -- 5 A4. 2. Přehledná situace 1 : A4. 3. Situace - odvodnění 1 : A4 1 OPRAVA ODVODNĚNÍ Sádecká ulice, Řevnice SEZNAM PŘÍLOH : 1. Seznam příloh a technická zpráva -- 5 A4 2. Přehledná situace 1 : 1000 1 A4 3. Situace - odvodnění 1 : 250 4 A4 4. Vzorový řez odvodňovacím

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14 PROJEKT STAVBY PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ A PROVEDENÍ STAVBY SO 05 01. TEXTOVÁ ČÁST TECHNICKÁ ZPRÁVA Datum: 11/2008 Vyhotovení:

Více

OPRAVA CHODNÍKU- UL. JESENSKÉHO

OPRAVA CHODNÍKU- UL. JESENSKÉHO Název stavby: OPRAVA CHODNÍKU- UL. JESENSKÉHO Místo stavby: parc.č. 4515, 4520, 4519/44, 4519/46, 4519/54, 4519/53, 4519/55, 4519/52, 4519/56, 4519/47, 4501, k.ú. Tábor Investor: Autor projektu: Město

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje:

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Čerčany-bezbarierové chodníky podél sil.ii/109 a III/1094 b) Stavebník Obec Čerčany,Václavská 36 257 22 Čerčany IČ 00231584 b) Projektant Ing.Pavel

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE MÍSTNÍ KOMUNIKACE LOKALITA SEVER - VÁPENKA V OBCI BUKOVANY OBSAH : 1. Textová část Technická zpráva 2. Výkresová část: Situace celková M 1:500 Situace podrobná M 1:500 Vzorové řezy

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD SPISOVÁ ZNAČKA: 2VZ1790/2016-505205 Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, CZ01312774 Krajský pozemkový úřad pro Jihočeský kraj, Pobočka Prachatice,

Více

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA A. Identifikační údaje Název stavby: Oprava povrchu komunikace ul. Zahradní, Hrádek nad Nisou Objednatel: Město Hrádek nad Nisou Stupeň PD: Realizační dokumentace stavby Projektant:

Více

B.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

B.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA PP projekt Hodonín s.r.o. Dobrovolského 3971/5A, 695 01 Hodonín, IČ: 27757307, DIČ: CZ27757307 tel./fax: 518 321 807, mobilní tel.: 777 591 124, e-mail: ppprojekt@ppprojekt.com B.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA k

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE 27.11.2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE 27.11.2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE 27.11.2014 ZADAVATEL: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace Sídlem: Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jednající: Ing.

Více

C.2.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA - Autobusové stanoviště. Regenerace a revitalizace středu města a přemístění stanovišť autobusové dopravy - Libáň

C.2.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA - Autobusové stanoviště. Regenerace a revitalizace středu města a přemístění stanovišť autobusové dopravy - Libáň Dokumentace ke stavebnímu povolení PROIS a.s. Veverkova 1343, Hradec Králové, 500 02 IČ 259 43022, DIČ CZ 259 43022 Akce : Investor : Regenerace a revitalizace středu města a přemístění stanovišť autobusové

Více

DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ STAVBY

DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ STAVBY DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ STAVBY T E C H N I C K Á Z P R Á V A 1. Identifikační údaje : Název stavby : CHODNÍK V UL. 5. KVĚTNA U DVU V MĚSTĚ KRÁLÍKY Místo stavby : k.ú. Králíky Kraj : Pardubický Druh stavby

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI ZADAVATEL: Obec Moravany Sídlem: Vnitřní 49/18, 664 48 Moravany Zastoupený: RNDr. Marií Barešovou, starostkou IČO: 00282120 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Moravany dostavba

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1. Identifikace zadavatele a zadávacího řízení Zadavatel ve smyslu

Více

Rekonstrukce chodníku v ul. Mírová od ul. Tyršova k parkovišti u Barevky Dubí Pozorka

Rekonstrukce chodníku v ul. Mírová od ul. Tyršova k parkovišti u Barevky Dubí Pozorka stavebník: Město Dubí Ruská 264 417 01 Dubí Rekonstrukce chodníku v ul. Mírová od ul. Tyršova k parkovišti u Barevky Dubí Pozorka Jednostupňový projekt A. TECHNICKÁ ZPRÁVA Zakázkové číslo: 13/2014 Datum:

Více

Rekonstrukce ulice Slovanská v České Třebové TECHNICKÁ ZPRÁVA. Česká Třebová. Dokumentace pro stavební povolení

Rekonstrukce ulice Slovanská v České Třebové TECHNICKÁ ZPRÁVA. Česká Třebová. Dokumentace pro stavební povolení TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE a) Označení stavby Název stavby : Druh stavby : Místo stavby : Katastrální území : Kraj : Okres : Stupeň : Rekonstrukce ulice Slovanská v České Třebové Rekonstrukce

Více

Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba průmyslového parku II. etapa

Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba průmyslového parku II. etapa *MUCHX00QDVHT* Dotčení uchazeči VÁŠ DOPIS ČJ. /ZE DNE VYŘIZUJE / LINKA V CHEBU DNE Bc. Jiří Kurucz/172 06.03.2014 Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba V souladu s ustanovením

Více

Oprava komunikace U Kostela - Chrastava

Oprava komunikace U Kostela - Chrastava OBSAH DOKUMENTACE Oprava komunikace U Kostela - Chrastava A - TECHNICKÁ ZPRÁVA 4 A4 B SOUHRNNÉ ŘEŠENÍ STAVBY B.1 1: 10 000 PŘEHLEDNÁ SITUACE 1 A4 B.2 1: 5 000 ZÁKRES DO ORTOFOTOMAPY 1 A4 B.3 1: 200 KOORDINAČNÍ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA Rekonstrukce a rozšíření místní komunikace Pod Skálou v Boršově nad Vltavou - vodohospodářská část

TECHNICKÁ ZPRÁVA Rekonstrukce a rozšíření místní komunikace Pod Skálou v Boršově nad Vltavou - vodohospodářská část TECHNICKÁ ZPRÁVA Rekonstrukce a rozšíření místní komunikace Pod Skálou v Boršově nad Vltavou - vodohospodářská část 1. Identifikační údaje stavby Název stavby : Rekonstrukce a rozšíření místní komunikace

Více

Podrobná specifikace předmětu plnění

Podrobná specifikace předmětu plnění www.kasphory.cz Příloha ZD č.1 Podrobná specifikace předmětu plnění Název akce: Zadavatel: Místo stavby: Kraj: Okres: Rekonstrukce infrastruktury Kašperské Hory, západní část - Zpracování projektové dokumentace

Více

DEŠŤOVÁ KANALIZACE. Technická zpráva. Vypracoval: Ladislav Škůrek. Kontroloval: Ing. Radomír Baršč

DEŠŤOVÁ KANALIZACE. Technická zpráva. Vypracoval: Ladislav Škůrek. Kontroloval: Ing. Radomír Baršč DEŠŤOVÁ KANALIZACE Technická zpráva Vypracoval: Ladislav Škůrek Kontroloval: Ing. Radomír Baršč Datum: 15.7.2015 1 Obsah 1. ÚVOD 3 2. NAVRŽENÉ ŘEŠENÍ 3 2.1. Dešťová kanalizace 3 2.2. Odvodňované plochy

Více

Průvodní zpráva. Název stavby: Oprava místních komunikací Rakovník Zátiší 2.část

Průvodní zpráva. Název stavby: Oprava místních komunikací Rakovník Zátiší 2.část 1. Identifikační údaje Průvodní zpráva Název stavby: Oprava místních komunikací Rakovník Zátiší 2.část Místo stavby: ul. Krinitova, ul. Heroldova Investor: Zhotovitel: Město Rakovník Husovo náměstí 27

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO102 KRUHOVÝ OBJEZD

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO102 KRUHOVÝ OBJEZD 120015 Revitalizace veřejných prostranství sídliště Na Rybníku PDPS TECHNICKÁ ZPRÁVA SO102 KRUHOVÝ OBJEZD DOPRAVOPROJEKT Ostrava spol. s r.o., Masarykovo nám. č. 5/5, 702 00 Ostrava Str. 1 / 8 PDPS 120015

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3 - Žižkov, IČO: 01312774, DIČ: CZ01312774 Krajský pozemkový úřad pro Jihočeský kraj, Pobočka Prachatice Adresa: Vodňanská 329, Prachatice

Více

1.3 Členění stavby na stavební projekty D. Stavební část SO 06 Železniční svršek SO 07 Železniční spodek SO 08 Železniční přejezd v km 2,362

1.3 Členění stavby na stavební projekty D. Stavební část SO 06 Železniční svršek SO 07 Železniční spodek SO 08 Železniční přejezd v km 2,362 2 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Jedná se o jednokolejný železniční přejezd v obci Babice, nezabezpečený. Celkové délka 5,00m a stávající šířka 5,00 m na trati Olomouc - Krnov, přes účelovou komunikaci. Osa silniční

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje:

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Čerčany-bezbarierové chodníky podél sil.ii/109 a III/1094 b) Stavebník Obec Čerčany,Václavská 36 257 22 Čerčany, IČ 00231584 c) Projektant Ing.Pavel

Více

Ulice Jasmínová Dolní Břežany

Ulice Jasmínová Dolní Břežany Ulice Jasmínová Textová část Srpen 2015 Projektant: Zenkl CB, spol. s r.o. Jírovcova 2, 370 01, České Budějovice Zpracoval: Libuše Šulková Vedoucí projektant: Ing. Ondřej Zenkl Zodpovědný projektant: Autorizace

Více

Místo stavby: Chrastava Střelecký vrch

Místo stavby: Chrastava Střelecký vrch Název stavby: Chodníky Střelecký vrch u č.p. 671 a 676 Místo stavby: Chrastava Střelecký vrch Okres: Investor: Liberec vypracoval: Ing. Jiří Šklíba telefon: 776 058 380 e-mail: skliba@jiriskliba.cz datum:

Více

DOPRAVNĚ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ

DOPRAVNĚ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ DOPRAVNĚ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ ZŘÍZENÍ PŘECHODU PRO PĚŠÍ NA SILNICI II/110 V ULICI TÁBORSKÁ V BENEŠOVĚ OBSAH PD : 1. Textová část: Technická zpráva 2. Výkresová část : Katastrální situace Situace celková

Více

Město Dačice zastoupené starostou města, panem Ing. Vlastimilem Štěpánem Krajířova 27/I, Dačice IČ:

Město Dačice zastoupené starostou města, panem Ing. Vlastimilem Štěpánem Krajířova 27/I, Dačice IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZVÝŠENÍ ÚNOSNOSTI SILNICE I/19 - ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. vypracoval Hančík J. investor: město Žďár nad Sázavou. Akce

ZVÝŠENÍ ÚNOSNOSTI SILNICE I/19 - ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. vypracoval Hančík J. investor: město Žďár nad Sázavou. Akce vedoucí projektant zodp. projektant Ing. Sedlák Ing. Sedlák vypracoval Hančík J. kontroloval investor: město Žďár nad Sázavou Akce Ing. Kotlán ZVÝŠENÍ ÚNOSNOSTI SILNICE I/19 - ŽĎÁR NAD SÁZAVOU Pod Příkopem

Více

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1) Identifikační údaje a) označení stavby Stavba : Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října Kraj : Středočeský Místo stavby : Hostivice Druh stavby : Oprava

Více

Identifikační údaje. Průvodní zpráva

Identifikační údaje. Průvodní zpráva Identifikační údaje Stavba: Rekonstrukce chodníku na Náměstí Palackého v Sadské na západní straně od čp. 1100 (Norma) po č.p. 77 (Spořitelna) Stavebník: Město Sadská, Náměstí Palackého 1, Sadská, 289 12

Více

b/ stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení

b/ stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení Technická zpráva a/ identifikační údaje objektu označení stavby: Železný Brod Jiráskovo nábřeží - parkoviště objednatel stavby (investor): Železný Brod zhotovitel projektové dokumentace: odpovědný projektant:

Více

Název stavby: Oprava komunikace u hřbitova včetně odvodnění. Místo stavby: Chrastava, Hřbitovní ulice

Název stavby: Oprava komunikace u hřbitova včetně odvodnění. Místo stavby: Chrastava, Hřbitovní ulice MĚSTO CHRASTAVA Městský úřad Chrastava Odbor rozvoje, dotací a správy majetku nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, IČ: 00262871 www.chrastava.cz Název stavby: Oprava komunikace Chrastava, Hřbitovní ulice

Více

a) identifikační údaje objektu Úprava povrchu ulice Kotkovy

a) identifikační údaje objektu Úprava povrchu ulice Kotkovy - 2 - a) identifikační údaje objektu Akce : Objekt : SO 101 Úprava komunikace Kraj : Moravskoslezský Místo stavby : Klimkovice Druh stavby : Rekonstrukce Investor : Město Klimkovice Projektant objektu

Více

Zásady organizace výstavby

Zásady organizace výstavby s.r.o. Zásady organizace výstavby 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Stavba Název stavby: Oprava propustku v ulici Lesní čtvrť Místo stavby: Kraj: CZ 051 Liberecký Obec: 561860 Nový Bor (okres Česká Lípa) Katastrální

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Ing. Martin Kohout-IMK projekt; Klínovecká 998; PS 23; 363 01 Ostrov; tel. 353821435 e-mail: imk.projekt @ volny.cz NEJDEK

Ing. Martin Kohout-IMK projekt; Klínovecká 998; PS 23; 363 01 Ostrov; tel. 353821435 e-mail: imk.projekt @ volny.cz NEJDEK C. výkresová a přílohová část technická zpráva-dopravní řešení archivní číslo: 1203036b stupeň: DUR datum: březen 2012 objednal: MěÚ Nejdek zpracoval: ing. Martin Kohout Alena Kuželová NEJDEK CHODNÍK SMĚR

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. 1.1. Stavba

TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. 1.1. Stavba TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1.1. Stavba Název stavby: Kraj: Místo stavby: Katastrální území: Charakter stavby: TERÉNNÍ ÚPRAVY U NOVĚ BUDOVANÉ DÍLENSKÉ VÍCEÚČELOVÉ HALY, VČETNĚ REKONSTRUKCE

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA DÚR OBSAH II/152 ŽELEŠICE PRŮTAH, 1. STAVBA A. ÚVODNÍ ÚDAJE... 2

PRŮVODNÍ ZPRÁVA DÚR OBSAH II/152 ŽELEŠICE PRŮTAH, 1. STAVBA A. ÚVODNÍ ÚDAJE... 2 PRŮVODNÍ ZPRÁVA II/152 ŽELEŠICE PRŮTAH, 1. STAVBA OBSAH A. ÚVODNÍ ÚDAJE... 2 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 1.1. STAVBA - PODLE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE... 2 2.1. STAVEBNÍK/OBJEDNATEL... 2 3.1. ZHOTOVITEL DOKUMENTACE...

Více

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 15. 2. 2016 Název zadavatele: Město Dobrovice Vymezení zadavatele dle zákona: 2, odst. (2), písm. c) Právní forma: 801 - Obec nebo městská část hlavního

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 765 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 765 ze dne č.j.: 826/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 765 ze dne 15.09.2014 Veřejná zakázka - Jednací řízení bez uveřejnění "MŠ V Zahrádkách - výstavba nového objektu- dodatečné práce"

Více