Osobní cíl a potřeby uživatele

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Osobní cíl a potřeby uživatele"

Transkript

1 1 Příloha č. 4. standardu č.4. a č.5. - P ř í l o h a d o h o d y č.:.. uzavřené mezi poskytovatelem služby sociální péče a uživatelem Osobní cíl a potřeby uživatele Jméno a příjmení uživatele: nar.:.. uveďte, jaký osobní cíl by měla námi poskytovaná služba naplňovat, co od služby očekáváte, s formulací Vám dle potřeby pomůže pracovník zařízení, který s Vámi dohodu uzavírá, Rozsah a způsob poskytování níže uvedených služeb určete zakroužkováním: 1. Trvalé bydliště a) ponechám si původní b) žádám o změnu na adresu pobytového zařízení c) zatím nejsem rozhodnut/a d) rozhodnu se příští měsíc 2. Občanský průkaz a průkaz ZP a) si ponechám u sebe b) ponechám v úschově poskytovatele 3. Výplata důchodu a přiznaného příspěvku na péči bude prováděna a) poštovní poukázkou k mým rukám b) můj důchod a event. příspěvek na péči bude zasílán na můj osobní účet, popřípadě na účet nebo k rukám opatrovníka c) můj důchod bude zasílán hromadným seznamem ČSSZ na depozitní účet poskytovatele stejně tak příspěvek na péči a dle mého přání mi bude vyplácen pokladní za přítomnosti sociální pracovnice a jednoho svědka s mým podpisem na účetní stvrzence, kterou při výběru dostanu. 4. Úhrada za pobyt a) přeji si úhradu za pobyt platit hotově v pokladně poskytovatele b) přeji si, aby úhrada za pobyt byla hrazena převodem z mého osobního účtu, z účtu opatrovníka c) přeji si, aby úhrada za pobyt byla hrazena z mého depozitního účtu u poskytovatele

2 2 5. Doplatky za léky a regulační poplatky ve zdravotnictví a) si budu hradit sám/a b) přeji si, aby bylo hrazeno z mého depozitního účtu u poskytovatele c) léky si budu vyzvedávat sám/a z mnou vybrané lékárny, nebo osoby blízké d) přeji si, aby mi léky vyzvedával z lékárny poskytovatel, kterou zároveň vybere e) jiné přání.. 6. Zajištění chůze, pohybu, dopravy na invalidním vozíku a) potřebuji pomoc a podporu personálu při chůzi (jízdě) venku, mimo budovu b) potřebuji pomoc a podporu personálu při chůzi (jízdě) mimo pokoj c) potřebuji pomoc a podporu personálu při chůzi (jízdě) i na pokoji d) potřebuji pomoc a podporu personálu i při pohybu na lůžku e) jiné přání:. 7. Používání ochranného prostředku a) potřebuji zajistit ½ postranice k lůžku na noc z důvodu nočního neklidu b) potřebuji zajistit ½ postranici k lůžku k větší bezpečnosti c) potřebuji zajistit postranice k lůžku stále z důvodu ztráty orientace nebo jako prevence úrazů d) potřebuji zajistit postranice k lůžku z důvodu navyklého způsobu polohy na lůžku e) jiné přání: 8. Ranní vstávání a) dobu ranního vstávání si stanovuji sám/a/ v..hodin b) ráno budu vstávat až se sám/a/ probudím c) jiné přání:. 9. Způsob stravování a) budu se s ostatními uživateli stravovat v jídelničce b) budu se s ostatními uživateli stravovat v jídelničce, ale potřebuji pomoc a podporu personálu při úpravě stravy (mazání pečiva, krájení masa apod.) c) budu se stravovat sám na svém pokoji, přeji si tam jídlo nosit personálem d) nezvládám najíst se sám (sama), potřebuji podporu při jídle na pokoji e) nezvládám najíst se sám (sama). Potřebuji, aby mne personál krmil f) budu si připravovat jednoduché pokrmy sám v kuchyňce, nebo s podporou personálu g) dobu podávání stravy si určím sám/a h) stravovat se budu v době obvyklé s ostatními uživateli i) potřebuji zajistit jinou formu stravy (nutridrink, actimel, jiný druh pečiva ), kterou mám doporučenou lékařem (cena musí odpovídat ceně stravy dle platného sazebníku placených služeb) j) jiné přání:. 10. Způsob přijímání tekutin a) potřebuji, aby mi personál nosil nápoj na pokoj, pití zvládnu sám(a) b) potřebuji podporu personálu při pití (donášku a pomoc při pití) c) potřebuji podporu personálu ve sledování množství vypitých tekutin, nemám pocit žízně, proto pití tekutin trochu zanedbávám d) potřebuji podporu personálu ve sledování množství vypitých tekutin, protože smím vypít pouze omezené množství tekutin za den (doporučené lékařem) e) jiné přání:..

3 3 11. Vyprazdňování a) nepotřebuji pomoc a podporu personálu, netrpím inkontinencí, na toaletu si dojdu b) netrpím inkontinencí, ale na toaletu potřebuji doprovod personálu c) trpím noční inkontinencí, v noci potřebuji vzbudit, abych si došel(a) na toaletu d) trpím noční inkontinencí, potřebuji na noc vložné pleny e) trpím noční inkontinencí, potřebuji na noc plenkové kalhotky f) trpím inkontinencí, potřebuji přes den i na noc vložné pleny g) trpím inkontinencí, potřebuji přes den i na noc plenkové kalhotky h) přeji si zajištění přenosného WC křesla k lůžku i) s umístěním přenosného WC křesla u lůžka spolubydlících: SOUHLASÍM NESOUHLASÍM 12. Péče o osobní hygienu a) nepotřebuji pomoc personálu, četnost a způsob osobní očisty si chci určovat sám(sama), péči o osobní hygienu zvládám bez pomoci (domluvím si vždy se sestrou čas koupání s ohledem na ostatní uživatele) b) při mytí, koupeli nebo sprchování potřebuji částečnou podporu personálu, způsob očisty si vždy rozhodnu sám(sama), dobu koupání si dohodnu s personálem, s ohledem na spolubydlící uživatele c) při mytí, koupeli nebo sprchování potřebuji všestrannou podporu personálu, způsob očisty si vždy rozhodnu sám(sama), dobu koupání si dohodnu s obslužným personálem, s ohledem na spolubydlící uživatele d) přeji si, aby mne koupal : - mužský personál - ženský personál e) jiné přání: Úklid pokoje a) nepotřebuji pomoc personálu při úklidu svých osobních věcí, potřebuji, aby personál zajistil pouze povrchový úklid pokoje, WC, vynášení odpadků, mytí oken a praní záclon b) potřebuji pomoc personálu při úklidu svých osobních věcí a úklidu celého mého pokoje, umožním personálu pod mým dohledem uklízet všechny skříňky, které používám, četnost úklidu v mých skříňkách si domluvím s klíčovým pracovníkem četnost úklidu skříněk domluvena na : c) přeji si mít klíček od nočního stolku u sebe: ANO NE d) přeji si mít klíč od pokoje u sebe: ANO NE e) přeji si mít klíč od hlavního vchodu u sebe ANO NE f) přeji si využívat klíč od hlavního vchodu vyzvednutím od sester g) jiné přání:. 14. Praní prádla a) přeji si používat pouze své osobní prádlo, šatstvo, ručníky, žínky, utěrky, ale i lůžkoviny, četnost praní si rozhodnu dle vlastního uvážení b) přeji si používat vlastní osobní prádlo, ale lůžkoviny a ubrousky, které mě chrání před potřísněním budu používat organizace, které budou pouze k mé potřebě a budou označeny dle mého určení c) přeji si používat prádlo organizace bez označení, mimo svého osobního prádla d) veškeré, zejména osobní prádlo a šatstvo si budu prát sám /a ve vyčleněné pračce e) veškeré prádlo a šatstvo mi bude prát zaměstnanec organizace h) jiné přání:.

4 4 15. Užívání léků a) kontrolu nad užíváním léků zvládnu sám(sama), nepřeji si žádnou pomoc ošetřujícího personálu, přeji si mít léky u sebe b) kontrolu nad užíváním léků zvládnu sám(sama), přeji si mít u sebe všechny léky kromě inzulínu, který mi bude aplikovat zdravotnický personál c) přeji si, aby mi léky podával personál dle ordinace lékaře d) veškeré ordinované injekce mi bude aplikovat zdravotnický personál e) jiné přání: Drobné nákupy a) všechny drobné nákupy mimo zařízení si obstarám sám/a, nebo s pomocí rodiny a přátel b) drobné nákupy si nejsem schopna(schopen) obstarat sám(sama), přeji si pravidelné zajišťování drobných nákupů personálem zařízení, které si budu hradit: - z mého depozitního účtu vedeného u Domova Březnice, - hotově na místě, při převzetí nákupu c) drobné nákupy mimo ústav si zajistím (vyberu) sám/a, ale s podporou personálu i) jiné přání: Vyřizování úředních záležitostí a) všechny úřední záležitosti si budu vyřizovat sám(sama) nebo s pomocí rodiny a přátel b) vyřizování úředních záležitostí sám(sama) nezvládám a nemám nikoho z rodiny nebo přátel, kdo by mi v této záležitosti pomohl, proto budu potřebovat pomoc personálu c) určuji k nahlížení do mé osobní dokumentace (zdravotní za přítomnosti zdravotní pracovnice a sociální za přítomnosti sociální pracovnice) tuto pracovnici: V době její nepřítomnosti a mé potřeby pracovnici konající službu. 18. Lékařská péče a) uvědomuji si moje právo na svobodnou volbu lékaře, mým ošetřujícím lékařem bude i nadále můj dosavadní lékař b) přeji si zaregistrování u praktického lékaře v Březnici s ohledem na dostupnost zajištění zdravotnické péče 19. Stížnosti a) podávání stížností na poskytovanou službu, připomínek, podnětů, pochval atd.: - zformuluji a podám (vhodím do vyčleněné schránky) sám/a - potřebuji pomoc s formulováním podání (zaměstnance si vyberu sám/a) - potřebuji pomoc s předání písemného dokumentu a to: - aby zaměstnanec, kterého si vyberu za mne písemný dokument podal - aby mne zaměstnanec, kterého si vyberu odvezl na invalidním vozíku k vyčleněné schránce, kam písemný dokument vhodím sám/a. budu předávat přímo ředitelce organizace při její obchůzce oddělení, nebo si její návštěvu vyžádám prostřednictvím vybraného zaměstnance - veškeré stížnosti, připomínky, podněty, pochvaly atd. budu podávat pouze ústní formou zaměstnanci, kterého si sám/a vyberu b) jiné přání:..

5 5 20. Přijímání korespondence a) přeji si, aby mi byla moje korespondence přinášena poštovní doručovatelkou přímo na pokoj, převezmu si ji sám(sama) b) přeji si, aby mi korespondenci přinášela na pokoj sociální pracovnice (po převzetí z pošty) c) jiné přání: Přijímání finančních prostředků a) přeji si, aby mi byly veškeré finanční prostředky zasílány na účet v bance b) přeji si, aby mi byly veškeré finanční prostředky přinášeny na pokoj pracovnicemi ekonomického úseku zařízení, ponechám si je u sebe na vlastní odpovědnost c) přeji si, aby mi byly veškeré finanční prostředky ukládány na depozitní účet, odkud je budu dle potřeby čerpat d) jiné přání: Zájem o kulturní, společenské a aktivizační programy, pořádané v zařízení a) mám zájem o účast na programech, zaměřených na hudbu a zpěv b) mám zájem o účast na programech, zaměřených na pohyb a sport (přiměřený mému zdravotnímu stavu a schopnostem) c) mám zájem o účast na programech, zaměřených na malování, kreslení a práci s papírem d) mám zájem o účast na programech, zaměřených na ruční práce (šití, vyšívání, pletení, háčkování) e) mám zájem o četbu, budu využívat ústavní knížky f) mám zájem o literaturu, budu se účastnit programů, zaměřených na předčítání g) mám zájem o účast na programech, zaměřených na poznávání blízkého okolí formou výletů h) mám zájem o účast na různých kulturních vystoupení umělců, dětí apod. i) mám zájem o účast na posezení při oslavách a jubileích uživatelů apod. j) mám zájem o účast na programech, zaměřených k rozvíjení paměti, jemné motoriky apod. formou různých her, skládaček apod. k) prezentace pobytového sociálního zařízení uveřejňováním mých osobních fotografií na nástěnkách, v tisku, na webových stránkách i dalších veškerých publikací, bez časového omezení: SOUHLASÍM NESOUHLASÍM l) uveřejnění mého jména na dveřích pokoje včetně čísla pokoje a na informačních tabulích v zařízení: SOUHLASÍM NESOUHLASÍM m) jiné přání: Rizikové situace uživatele a) uvědomuji si riziko při chůzi ve všech prostorách b) uvědomuji si riziko při chůzi venku c) uvědomuji si, riziko při vycházkách d) uvědomuji si riziko při přijímání stravy a pitného režimu e) uvědomuji si riziko spojené se zapomnětlivostí a ztrácením věcí (ztrácení klíčů apod). f) uvědomuji si riziko orientace a adaptace na nové prostředí g) jiné riziko:..

6 6 24. Ostatní služby a) mám zájem o pravidelný odběr novin, časopisů druh:.. b) přeji si využívat služeb holiče a kadeřníka: - u poskytovatele - ve městě c) přeji si využívat služeb pedikúry: - u poskytovatele - ve městě d) přeji si být zařazen/a do seznamu žadatelů o jednolůžkový pokoj e) jiné přání: Přehodnocování přeji si přehodnocovat poskytované služby kdykoliv podle mého přání, nejméně však 1x za 3 měsíce ANO NE jiné přání: V Březnici dne : Podpis sociální pracovnice:.. Podpis uživatele: Podpis oprávněného zákonného zástupce Opatrovníka, byl-li soudem stanoven: Dávám SOUHLAS - NESOUHLAS, bez časového omezení, s uveřejňováním osobních fotografií mého příbuzného na nástěnkách, v tisku, webových stránkách i dalších veškerých publikací za účelem prezentace Domova Březnice, poskytovatel sociálních služeb, i v době nepřítomnosti mého příbuzného v tomto zařízení (odchod, úmrtí, apod.) Podpis rodinných příslušníků:... Podpis vedoucí zdrav úseku a úseku sociální péče: Podpis klíčového zaměstnance: datum

Dodatek k Žádosti o poskytování služby odlehčovací péče V Ošetřovatelském domově Praha 3 Pod Lipami 44 Habrová 2

Dodatek k Žádosti o poskytování služby odlehčovací péče V Ošetřovatelském domově Praha 3 Pod Lipami 44 Habrová 2 Příloha ke ST 3 Dodatek k Žádosti o poskytování služby odlehčovací péče V Ošetřovatelském domově Praha 3 Pod Lipami 44 Habrová 2 Příjmení a jméno žadatele Datum a místo narození Vyberte si prosím z nabízených

Více

Tyto informace můžete sdělit již při podání žádosti, nebo budou zjišťovány při případném sociálním šetření. VÝŠE PŘÍJMŮ

Tyto informace můžete sdělit již při podání žádosti, nebo budou zjišťovány při případném sociálním šetření. VÝŠE PŘÍJMŮ Tyto informace můžete sdělit již při podání žádosti, nebo budou zjišťovány při případném sociálním šetření. VÝŠE PŘÍJMŮ Sdělení výše příjmů žadatele je dobrovolný údaj. Příjem žadatele může být složen

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ POBYTOVÉ SLUŽBY V DOMOVĚ DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ POBYTOVÉ SLUŽBY V DOMOVĚ DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ POBYTOVÉ SLUŽBY V DOMOVĚ DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ (dle 49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění) Žadatel: jméno a příjmení Narozen/a: den, měsíc, rok Státní

Více

Osobní dotazník. 1. Právní statut uživatele. Je uživatelova způsobilost k právním úkonům omezena. a) plně b) částečně c) není omezena

Osobní dotazník. 1. Právní statut uživatele. Je uživatelova způsobilost k právním úkonům omezena. a) plně b) částečně c) není omezena Osobní dotazník 1. Právní statut uživatele Je uživatelova způsobilost k právním úkonům omezena a) plně b) částečně c) není omezena Pokud způsobilost není vůbec omezena, jaké jsou skutečné schopnosti uživatele

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DOMOVĚ HAČKA SE SÍDLEM V OLEŠCE

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DOMOVĚ HAČKA SE SÍDLEM V OLEŠCE SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DOMOVĚ HAČKA SE SÍDLEM V OLEŠCE I. Smluvní strany Č. j.: Domov HAČKA se sídlem v Olešce, poskytovatel sociálních služeb Oleška 153, 281 62 Oleška IČO 00873683

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ POBYTOVÉ SLUŽBY V DOMOVĚ DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ POBYTOVÉ SLUŽBY V DOMOVĚ DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ POBYTOVÉ SLUŽBY V DOMOVĚ DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ (dle 49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění) Žadatel: jméno a příjmení Narozen/a: den, měsíc, rok Státní

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE V DOMOVĚ PRO SENIORY. PSČ 6. Rodinný stav: svobodný (á), ženatý, vdaná, rozvedený (á), ovdovělý (á) *)

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE V DOMOVĚ PRO SENIORY. PSČ 6. Rodinný stav: svobodný (á), ženatý, vdaná, rozvedený (á), ovdovělý (á) *) Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE V DOMOVĚ PRO SENIORY Název: Adresa: Telefon: Domov pro seniory POHODA Budějovická 159,384 11 NETOLICE +420 388 385 312 - ředitel +420 388 385 316 sociální

Více

Sociální dotazník domova pro osoby se zdravotním postižením Nalžovický zámek, p. s. s. (dále jen Domov )

Sociální dotazník domova pro osoby se zdravotním postižením Nalžovický zámek, p. s. s. (dále jen Domov ) Příloha č. 2 Sociální dotazník domova pro osoby se zdravotním postižením Nalžovický zámek, p. s. s. (dále jen Domov ) Jméno a příjmení: Jak si přejete být v Domově oslovován? Příjmením Jménem s vykáním

Více

DOTAZNÍK stanovení osobních cílů a potřeb

DOTAZNÍK stanovení osobních cílů a potřeb Domov pro seniory Stachy Kůsov, příspěvková organizace IČO: 00477095, Kůsov 1, 384 73 Stachy, telefon: +420 388 428 213, www.domovkusov.cz DOTAZNÍK stanovení osobních cílů a potřeb uživatele Příloha číslo

Více

ZÁZNAM ZE SOCIÁLNÍHO ŠETŘENÍ

ZÁZNAM ZE SOCIÁLNÍHO ŠETŘENÍ ZÁZNAM ZE SOCIÁLNÍHO ŠETŘENÍ ÚDAJE O ZÁJEMCI O SLUŽBU Jméno a příjmení: datum nar.: Trvalé bydliště: Skutečné bydliště: číslo telefonu: rodinný stav: BYTOVÉ PODMÍNKY ZÁJEMCE Dosud bydlel/a: v bytě v rodinném

Více

Dotazník pro žadatele o poskytnutí sociální služby a jejich blízké

Dotazník pro žadatele o poskytnutí sociální služby a jejich blízké Dotazník pro žadatele o poskytnutí sociální služby a jejich blízké Cílem tohoto dotazníku je získání informací o důležitých denních zvyklostech klienta, které budou využity tak, abychom mu mohli poskytovat

Více

Nemocnice Volyně s.r.o.

Nemocnice Volyně s.r.o. Nemocnice Volyně s.r.o. Husova 401, Volyně, PSČ 387 01 Tel. +420 383 372 864, IČO : 25155946 kontakty: Mgr. Alena Doulová DiS., tel. 383 372 864, email: doulova@volynskalecebna.cz Žádost o poskytnutí sociální

Více

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, Hostěradice

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, Hostěradice DOMÁCÍ ŘÁD Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, 671 71 Hostěradice Telefon: 515 339 157 e-mail : info@domovskalice.cz webové stránky: www.domovskalice. Cz Úvodní ustanovení Domácí

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově se zvláštním režimem POHODA

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově se zvláštním režimem POHODA Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově se zvláštním režimem POHODA 1) Pan (paní) nar. bydliště rodné číslo v textu této smlouvy dále jen klient

Více

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, 396 01 Humpolec. Aktuální výše úhrad

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, 396 01 Humpolec. Aktuální výše úhrad Příloha č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Aktuální výše úhrad 1) Pobyt nájem + služby (denně) a) jednolůžkový pokoj - 175,- Kč b) dvoulůžkový pokoj - 160,- Kč c) třílůžkový

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní) nar. bydliště rodné číslo v textu této smlouvy dále jen klient a 2) Domov

Více

SEZNAM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SEZNAM OSOBNÍCH ÚDAJŮ Domov pro seniory Karolinka Pod Obecnicu 308 756 05 Karolinka SEZNAM OSOBNÍCH ÚDAJŮ U každého údaje je vyhodnoceno kdo, z jakého důvodu a k jakému účelu konkrétní osobní údaj potřebuje. (1) Jméno a příjmení

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze 1 Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Účastnící smlouvy

Více

Život v Domově Informace o poskytované službě domov pro seniory

Život v Domově Informace o poskytované službě domov pro seniory Život v Domově Informace o poskytované službě domov pro seniory Domov Příbor, p. o. telefon: 556 720 043 mobil: 604 236 518 socialni@domovpribor.cz www.domovpribor.cz 1 Vážený uživateli, vítáme Vás v Domově

Více

Žádost o poskytnutí sociální služby

Žádost o poskytnutí sociální služby Provozovatel: Pečovatelská služba OASA Opava, o.p.s. e-mail: sekretariat@agentura-oasa.cz, www.agentura-oasa.cz (Žádost o zavedení pečovatelské služby) Žádost podána dne: Žádost o poskytnutí sociální služby

Více

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.)

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.) Nabídka služby CHB 1. Poskytnutí ubytování a) ubytování - podpora při úpravě bytu, pokoje podle představ klienta - plánování změn prostředí- zakázka klienta b) v případě potřeby praní a drobné opravy ložního

Více

v textu této smlouvy dále jen klient, osoba s plnou mocí, zákonný zástupce, opatrovník I. Rozsah poskytování sociální služby základní činnosti

v textu této smlouvy dále jen klient, osoba s plnou mocí, zákonný zástupce, opatrovník I. Rozsah poskytování sociální služby základní činnosti Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově se zvláštním režimem dle 91 a následně zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění, (dále jen Smlouva) uzavřená mezi: 1) Pan (paní)

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze 1 Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Účastnící smlouvy

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze 1 Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Účastnící smlouvy 1. Já - Uživatel/ka:

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní) nar. bydliště rodné číslo v textu této smlouvy dále jen klient a 2) Domov

Více

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ Šluknov

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ Šluknov Domov bez hranic Rumburk U Stadionu 1425/3, Rumburk, 408 01 příspěvková organizace Tel.: 412 338 345, IČ: 47274549 www.domovrumburk.cz Domácí řád CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ Šluknov Rumburská 557 407 77 Šluknov Můj

Více

Holení Stříhání nehtů Péče o dutinu nosní, ušní Polohování - vertikalizace - fyzioterapie Posazení na lůžku ( mimo podávání stravy ) 12,- 12,- Pomoc

Holení Stříhání nehtů Péče o dutinu nosní, ušní Polohování - vertikalizace - fyzioterapie Posazení na lůžku ( mimo podávání stravy ) 12,- 12,- Pomoc Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace J. Haška 1082/12, 679 61 Letovice, IČO 71 23 27 45, č.ú. 35 4327880247/0100 Sazebník fakultativních služeb pro uživatele sociální služby

Více

Domovní řád. Poskytovatel: Služba je poskytována na adrese:

Domovní řád. Poskytovatel: Služba je poskytována na adrese: Domovní řád Domova se zvláštním režimem Vejprty Dukla Poskytovatel: Městská správa sociálních služeb Vejprty S. K. Neumanna 842/2 se sídlem: Přísečnická 456/6 431 91 Vejprty Služba je poskytována na adrese:

Více

ŽÁDOST O ODLEHČOVACÍ POBYT Sociální služby Běchovice, z.ú. - CENTRUM KRÁTKODOBÉ PÉČE Za Poštovskou zahradou 557, Praha Běchovice,

ŽÁDOST O ODLEHČOVACÍ POBYT Sociální služby Běchovice, z.ú. - CENTRUM KRÁTKODOBÉ PÉČE Za Poštovskou zahradou 557, Praha Běchovice, ŽÁDOST O ODLEHČOVACÍ POBYT Sociální služby Běchovice, z.ú. - CENTRUM KRÁTKODOBÉ PÉČE Za Poštovskou zahradou 557, Praha Běchovice, 190 11 *Jméno a příjmení: *Datum narození: Kontaktní telefon: Údaje označené

Více

DOTAZNÍK PRO ŽADATELE O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE V DOMOVĚ PRO SENIORY SVĚTLO

DOTAZNÍK PRO ŽADATELE O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE V DOMOVĚ PRO SENIORY SVĚTLO Dmv pr seniry Světl Dmv pr seniry Světl, Drhvle 44, Písek 397 01 tel: 382 789 611, IČO: 708 69 812 DOTAZNÍK PRO ŽADATELE O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE V DOMOVĚ PRO SENIORY SVĚTLO Jmén a příjmení:

Více

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory Určeno zájemcům o pobytovou sociální službu AMICA CENTRUM s.r.o, domov

Více

Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014

Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014 Administrativa Centrin CZ s.r.o. Poskytovatel sociálních služeb Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem IČ 27656535 č.ú. 434893379/0800 Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014 Administrativní

Více

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně.

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně. V Domově Na zámku poskytujeme dvě pobytové sociální služby: Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem. Poskytujeme základní služby: - poskytnutí ubytování za úhradu, - poskytnutí stravy za úhradu,

Více

CENÍK ÚHRAD SOCIÁLNÍCH SLUŽEB (dále jen ceník )

CENÍK ÚHRAD SOCIÁLNÍCH SLUŽEB (dále jen ceník ) Domov důchodců Meziboří,příspěvková organizace Okružní 104, 435 13 Meziboří IČ:49872516,DIČ:CZ49872516 CENÍK ÚHRAD SOCIÁLNÍCH SLUŽEB (dále jen ceník ) Aktualizováno 15.2.2011 Ceny sociálních služeb jsou

Více

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, Humpolec

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, Humpolec Příloha č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory - Aktuální výše úhrad 1) Pobyt nájem + služby (denně/měsíčně) a) jednolůžkový pokoj - 190,- Kč / b) dvoulůžkový pokoj - 175,-

Více

Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory Letovice

Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory Letovice Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace J. Haška 1082/12, 679 61 Letovice, IČ: 71 23 27 45, č. ú. 35 4327880247/0100 Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory

Více

uzavřená mezi: 1) Pan (paní) nar. v textu této smlouvy dále jen klient a

uzavřená mezi: 1) Pan (paní) nar. v textu této smlouvy dále jen klient a Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory dle 91 a následně zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění, (dále jen Smlouva) uzavřená mezi: 1) Pan (paní) nar. bydliště

Více

DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM

DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM DOMÁCÍ ŘÁD DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM Závazné pro: Zpracovala: Datum: 1. 1. 2015 Schválil: Termín aktualizace: leden 2016 všechny zaměstnance Centra Rožmitál pod Třemšínem, poskytovatele sociálních služeb

Více

ZKRÁCENÝ DOMÁCÍ ŘÁD UBYTOVÁNÍ

ZKRÁCENÝ DOMÁCÍ ŘÁD UBYTOVÁNÍ ZKRÁCENÝ DOMÁCÍ ŘÁD Tento Domácí řád je zkrácenou verzí, obsahující vypsané nejdůležitější body a slouží pro snadnou a rychlou orientaci. K této verzi je vždy předána i úplná verze. ČERVENÝ MLÝN VŠESTUDY

Více

SOCIÁLNÍ ANAMNÉZA Jméno a příjmení žadatele: Datum narození žadatele: 1) dlouhodobě nepříznivému zdravotnímu stavu

SOCIÁLNÍ ANAMNÉZA Jméno a příjmení žadatele: Datum narození žadatele: 1) dlouhodobě nepříznivému zdravotnímu stavu SOCIÁLNÍ ANAMNÉZA Jméno a příjmení žadatele: Datum narození žadatele:.. 1) Vzhledem ke svému dlouhodobě nepříznivému zdravotnímu stavu nezvládám nebo zvládám jen s pomocí nebo dohledem jiné osoby tyto

Více

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D DOMOV PRO SENIORY TEPELSKÁ 752

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D DOMOV PRO SENIORY TEPELSKÁ 752 DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D DOMOV PRO SENIORY TEPELSKÁ 752 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2014 Stránka 1 z 6 1. Poslání, cílová skupina, cíle

Více

DOMOV POPOVICE s.r.o. Pobytový dům pro seniory Popovice 137, Rataje 768 12 Mobil +420 775 577 695 E-mail ivanekzdenek@seznam.cz

DOMOV POPOVICE s.r.o. Pobytový dům pro seniory Popovice 137, Rataje 768 12 Mobil +420 775 577 695 E-mail ivanekzdenek@seznam.cz DOMOV POPOVICE s.r.o. Pobytový dům pro seniory Popovice 137, Rataje 768 12 Mobil +420 775 577 695 E-mail ivanekzdenek@seznam.cz Žádost o umístnění žadatele Jméno a příjmení žadatele: Datum narození: Adresa

Více

Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, Plzeň

Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, Plzeň Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, 323 00 Plzeň Poskytované služby Ubytování Dvoulůžkový pokoj 1 Recepce Jídelna Terapeutická dílna 2 Posezení

Více

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, 396 01 Humpolec

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, 396 01 Humpolec Žádost o umístění Příjmení Rodné (příjmení)... Jméno Věk Telefon. Bydliště Státní příslušnost.. Zájemce je způsobilý k právním úkonům Výše příspěvku na péči (dle rozhodnutí o přidělení)... Kopie lékařské

Více

Pečovatelská služba OASA Opava Žádost o poskytnutí sociální služby. Žádost o poskytnutí terénní sociální služby. Datum Stát. příslušnost: příjmení:

Pečovatelská služba OASA Opava Žádost o poskytnutí sociální služby. Žádost o poskytnutí terénní sociální služby. Datum Stát. příslušnost: příjmení: Provozovatel: Pečovatelská služba OASA Opava, o.p.s. e-mail: sekretariat@agentura-oasa.cz, www.agentura-oasa.cz (Žádost o zavedení sociální služby) I. Žadatel (osoba, které má být služba poskytována):

Více

Žádost o zavedení pečovatelské služby Janáčkova 1003, Lanškroun

Žádost o zavedení pečovatelské služby Janáčkova 1003, Lanškroun Žádost o zavedení pečovatelské služby Janáčkova 1003, 563 01 Lanškroun Den přijetí žádosti (vyplní pracovník): 1. Žadatel:.... příjmení jméno titul 2. Narozen:.... den, měsíc, rok 3. Trvalé bydliště: telefonní

Více

Žádost o poskytování sociální služby: odlehčovací služba

Žádost o poskytování sociální služby: odlehčovací služba Žádost o poskytování sociální služby: odlehčovací služba 1. Jméno a příjmení žadatele:... 2. Bydliště:.. 3. Telefon:... 4. Kontaktní osoba:... Bydliště: Telefon:. 5. Žádám o poskytnutí pobytové odlehčovací

Více

III / Jednání se zájemcem o službu

III / Jednání se zájemcem o službu STANDARDY KVALITY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB 2019 DOMOV PRO SENIORY SVĚTLO, POBOČKA PÍSEK KARLA ČAPKA 2549, 397 01 PÍSEK IČO: 70 86 98 12 ZŘIZOVATEL: JIHOČESKÝ KRAJ U ZIMNÍHO STADIONU 1952/2 370 76 ČESKÉ BUDĚJOVICE

Více

pomoc při oblékání a svlékání včetně speciálních pomůcek pomoc při prostorové orientaci, samostatném pohybu ve vnitřním i vnějším prostoru

pomoc při oblékání a svlékání včetně speciálních pomůcek pomoc při prostorové orientaci, samostatném pohybu ve vnitřním i vnějším prostoru Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro seniory uzavřená v souladu s 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. 1. Domov pro seniory Soběsuky, příspěvková organizace IČ : 70939284 se sídlem

Více

Domov důchodců Roudnice nad Labem příspěvková organizace Sámova 2481, 413 01 Roudnice nad Labem. SAZEBNÍK ÚHRAD platný od 1.6.2013

Domov důchodců Roudnice nad Labem příspěvková organizace Sámova 2481, 413 01 Roudnice nad Labem. SAZEBNÍK ÚHRAD platný od 1.6.2013 SAZEBNÍK ÚHRAD platný od 1.6.2013 ÚHRADA ZA UBYTOVÁNÍ (hrazeno z příjmu uživatele) část A TYP POKOJE I. II. III. IV. V. POPIS POKOJE Jednolůžkový ošetřovatelské oddělení Jednolůžkový pečovatelské oddělení

Více

DOMOV POPOVICE s.r.o. Pobytový dům pro seniory Popovice 137, Rataje 768 12 Mobil +420 775 577 695 E-mail ivanekzdenek@seznam.cz

DOMOV POPOVICE s.r.o. Pobytový dům pro seniory Popovice 137, Rataje 768 12 Mobil +420 775 577 695 E-mail ivanekzdenek@seznam.cz DOMOV POPOVICE s.r.o. Pobytový dům pro seniory Popovice 137, Rataje 768 12 Mobil +420 775 577 695 E-mail ivanekzdenek@seznam.cz Žádost o umístnění žadatele Jméno a příjmení žadatele: Datum narození: Adresa

Více

Záznam ze sociálního šetření

Záznam ze sociálního šetření Záznam ze sociálního šetření Jméno a příjmení žadatele o službu:.... Datum narození: Trvalé bydliště (případně místo pobytu v době šetření):..... Svéprávnost/zástupce:..... Žadatel o sociální službu: Domov

Více

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace. U sanatoria 25, Šumperk D O M Á C Í Ř Á D D O M O V P R O S E N I O R Y.

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace. U sanatoria 25, Šumperk D O M Á C Í Ř Á D D O M O V P R O S E N I O R Y. Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace U sanatoria 25, 787 01 Šumperk D O M Á C Í Ř Á D A L T E R N A T I V N Í F O R M A P R O D O M O V P R O S E N I O R Y Obsah Článek 1 Základní

Více

SAZEBNÍKY. Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK FAKULTATIVNÍCH SLUŽEB

SAZEBNÍKY. Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK FAKULTATIVNÍCH SLUŽEB Předmět: Zpracoval: Schválil: SAZEBNÍKY Fakultativní služby a úkony Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin Mgr. et Bc. Helena Franclová, DiS. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK

Více

Služby sociální péče TEREZA, příspěvková organizace

Služby sociální péče TEREZA, příspěvková organizace A 13 a/3 Služby sociální péče TEREZA, příspěvková organizace Benešov u Semil 180, 512 06 ÚHRADA ZA POSKYTOVANÉ SLUŽBY V TÝDENNÍM STACIONÁŘI ( 47) Úhrada za poskytované služby se hradí dle zákona č. 108/2006

Více

Žádost o poskytování sociální služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBA 1

Žádost o poskytování sociální služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBA 1 Žádost o poskytování sociální služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBA 1 1. Jméno, příjmení a titul žadatele:... 2. Bydliště: 3. Telefon:... 4. Kontaktní osoba:.. Bydliště: Telefon: 5. Žádám o poskytnutí pobytové odlehčovací

Více

Žádost o poskytování pobytové sociální služby v Domově pro seniory Kaplice

Žádost o poskytování pobytové sociální služby v Domově pro seniory Kaplice Míru 366, 382 41 Kaplice Tel.: 734579436, 734 579 437 www.domovkaplice.cz, podatelna@domovkaplice.cz Organizace zřizovaná Jihočeským krajem Žádost o poskytování pobytové sociální služby v Domově pro seniory

Více

Ceník Domovinky Třebíč

Ceník Domovinky Třebíč Domovinka Třebíč denní stacionář pro seniory a osoby se zdravotním postižením Gen. Sochora 705/1, Třebíč, tel: 568 851 146, 604 583 529 Příloha č. 1 ke smlouvě č. 610 /2015 Ceník Domovinky Třebíč (včetně

Více

ŽÁDOST o poskytnutí sociální služby

ŽÁDOST o poskytnutí sociální služby ŽÁDOST o poskytnutí sociální služby Jméno a příjmení žadatele Rodné číslo Číslo OP Rodné jméno Datum narození Místo narození Státní příslušnost Adresa trvalého bydliště Rodinný stav* svobodný/á ženatý/vdaná

Více

Domovní řád Domova se zvláštním režimem Vejprty Dukla

Domovní řád Domova se zvláštním režimem Vejprty Dukla Domovní řád Domova se zvláštním režimem Vejprty Dukla Poskytovatel: Městská správa sociálních služeb S. K. Neumanna 842/2 se sídlem: Přísečnická 456/6 431 91 Vejprty Služba je poskytována na adrese: S.

Více

DOMOV DŮCHODCŮ Šumperk, příspěvková organizace. U sanatoria 25, 787 01 Šumperk DOMÁCÍ ŘÁD ALTERNATIVNÍ FORMA PRO DOMOV PRO SENIORY.

DOMOV DŮCHODCŮ Šumperk, příspěvková organizace. U sanatoria 25, 787 01 Šumperk DOMÁCÍ ŘÁD ALTERNATIVNÍ FORMA PRO DOMOV PRO SENIORY. DOMOV DŮCHODCŮ Šumperk, příspěvková organizace U sanatoria 25, 787 01 Šumperk DOMÁCÍ ŘÁD ALTERNATIVNÍ FORMA PRO DOMOV PRO SENIORY Obsah Článek 1 Základní ustanovení 2 Článek 2 Ubytování 2 Článek 3 Doba

Více

v textu této smlouvy dále jen klient, osoba s plnou mocí, zákonný zástupce, opatrovník I. Rozsah poskytování sociální služby základní činnosti

v textu této smlouvy dále jen klient, osoba s plnou mocí, zákonný zástupce, opatrovník I. Rozsah poskytování sociální služby základní činnosti Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově se zvláštním režimem dle 91 a následně zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění, (dále jen Smlouva) uzavřená mezi: 1) Pan (paní)

Více

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ, příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D ODLEHČOVACÍ SLUŽBY TEPELSKÁ 752

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ, příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D ODLEHČOVACÍ SLUŽBY TEPELSKÁ 752 D O M Á C Í Ř Á D ODLEHČOVACÍ SLUŽBY TEPELSKÁ 752 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2016 1. 1 Poslání, cílová skupina, cíle Posláním Odlehčovacích služeb (dále jen OS) v Mariánských Lázních je poskytnout dočasné sociální

Více

Datum podání žádosti (podací razítko) Pořadové číslo žádosti/poznámka ( 50 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách) jméno, příjmení, titul:..

Datum podání žádosti (podací razítko) Pořadové číslo žádosti/poznámka ( 50 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách) jméno, příjmení, titul:.. Žádost o pobytovou službu v Domově pro seniory Zahradní Město Sněženková 2973/8, 106 00 Praha 10 služba: domov se zvláštním režimem Datum podání žádosti (podací razítko) Pořadové číslo žádosti/poznámka

Více

Informace o poskytovaných službách v Domově pro seniory Vrbno 793 26 Vrbno pod Pradědem, Mnichov 262 Základní činnosti našich služeb

Informace o poskytovaných službách v Domově pro seniory Vrbno 793 26 Vrbno pod Pradědem, Mnichov 262 Základní činnosti našich služeb Informace o poskytovaných službách v Domově pro seniory Vrbno 793 26 Vrbno pod Pradědem, Mnichov 262 Základní činnosti našich služeb 1. Poskytnutí ubytování, úklid, praní a drobné opravy ložního a osobního

Více

Žádost o poskytování sociální služby v Domově Stříbrné Terasy (dále jen DST)

Žádost o poskytování sociální služby v Domově Stříbrné Terasy (dále jen DST) Žádost o poskytování sociální služby v Domově Stříbrné Terasy (dále jen DST) * ) Vhodnou variantu označte křížkem Číslo žádosti 1. Žadatel Razítko - Den podání žádosti.. Příjmení.. Jméno..... 2. Narozen

Více

V / Individuální plánování průběhu sociální služby

V / Individuální plánování průběhu sociální služby STANDARDY KVALITY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB 2016 DOMOV PRO SENIORY SVĚTLO Drhovle 44, 397 01 Písek IČO: 70 86 98 12 ZŘIZOVATEL: JIHOČESKÝ KRAJ U ZIMNÍHO STADIONU 1952/2 370 76 ČESKÉ BUDĚJOVICE V / Individuální

Více

Telefon:... mobil. nepobírám

Telefon:... mobil. nepobírám ŽÁDOST O ZAVEDENÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY Města Rokytnice v O.h. Horská 303,517 61 Rokytnice v O.h. Tel.: 491 616 996,491 616 997 IČ 00275301, DIČ: CZ 00275301 Žadatel: Jméno a příjmení:...titul:... Datum

Více

ŽÁDOST O PŘIJETÍ PACIENTA

ŽÁDOST O PŘIJETÍ PACIENTA Návštěva odborných lékařů v době pobytu Nejbližší osoby ŽADATEL ŽÁDOST O PŘIJETÍ PACIENTA DO ODLEHČOVACÍ SLUŽBY Příjmení: Jméno: Titul: Datum narození: Příspěvek na péči: ANO stupeň: NE Adresa trvalého

Více

Nabídka poskytovaných úkonů odlehčovací služby

Nabídka poskytovaných úkonů odlehčovací služby Nabídka poskytovaných úkonů odlehčovací služby Tato nabídka je pouze rámcová, s každým uživatelem bude jednáno dle jeho individuálních potřeb, kterým bude přizpůsoben druh a četnost poskytování jednotlivých

Více

Ceník Domovinky Třebíč (včetně hodnocení soběstačnosti uživatele)

Ceník Domovinky Třebíč (včetně hodnocení soběstačnosti uživatele) Domovinka Třebíč denní stacionář pro seniory a osoby se zdravotním postižením Gen. Sochora 705, Třebíč, tel: 568 851 146, 604 583 529 Příloha č. 1 ke smlouvě ze dne. Ceník Domovinky Třebíč (včetně hodnocení

Více

Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně

Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně uzavřená mezi 1) pan (paní)., nar... r.č..., trvalé., Mariánské Lázně 35301 v textu této smlouvy

Více

Žádost o poskytování sociální služby v Domově Stříbrné Terasy (dále jen DST)

Žádost o poskytování sociální služby v Domově Stříbrné Terasy (dále jen DST) Žádost o poskytování sociální služby v Domově Stříbrné Terasy (dále jen DST) * ) Vhodnou variantu označte křížkem Číslo žádosti 1. Žadatel Razítko - Den podání žádosti.. Příjmení.. Jméno..... 2. Narozen

Více

Domácí řád. 1. Vybavení pokoje, změna pokoje, úklid pokoje. 2. Stravování

Domácí řád. 1. Vybavení pokoje, změna pokoje, úklid pokoje. 2. Stravování Domácí řád Tento domácí řád obsahuje zásady pro zajištění klidného a spokojeného života v našem Domově. Je závazný pro všechny uživatele i zaměstnance Domova. 1. Vybavení pokoje, změna pokoje, úklid pokoje

Více

Žádost o poskytování sociální služby v Domově seniorů TGM

Žádost o poskytování sociální služby v Domově seniorů TGM Žádost o poskytování sociální služby v Domově seniorů TGM 1. Zájem o poskytování sociální služby (zakroužkujte): Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem 1 2. Zájemce o službu Jméno a příjmení:...

Více

Žádost o poskytnutí pobytové sociální služby v Charitním domově Moravec

Žádost o poskytnutí pobytové sociální služby v Charitním domově Moravec Česká katolická charita CHARITNÍ DOMOV MORAVEC Moravec 53, 592 54 Moravec tel. 566 673 716 IČO 00 44 53 55 www.charitamoravec.cz Datum podání žádosti: Evidenční číslo žádosti: Žádost o poskytnutí pobytové

Více

Služby sociální péče TEREZA, příspěvková organizace Benešov u Semil 180, 512 06

Služby sociální péče TEREZA, příspěvková organizace Benešov u Semil 180, 512 06 A 13 a/3 Služby sociální péče TEREZA, příspěvková organizace Benešov u Semil 180, 512 06 ÚHRADA ZA POSKYTOVANÉ SLUŽBY V TÝDENNÍM STACIONÁŘI ( 47) Úhrada za poskytované služby se hradí dle zákona č. 108/2006

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ SLUŽBOU DOMOV PRO SENIORY, DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM A ODLEHČOVACÍ SLUŽBA

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ SLUŽBOU DOMOV PRO SENIORY, DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM A ODLEHČOVACÍ SLUŽBA VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ SLUŽBOU DOMOV PRO SENIORY, DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM A ODLEHČOVACÍ SLUŽBA VILA VANČUROVA O.P.S. Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového šetření bylo

Více

DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY příspěvková organizace 468 45 Velké Hamry 600 IČ: 712 200 03

DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY příspěvková organizace 468 45 Velké Hamry 600 IČ: 712 200 03 DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY příspěvková organizace 468 45 Velké Hamry 600 IČ: 712 200 03 POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY 1. ÚVOD 1.1 Domov důchodců byl uveden do provozu v

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU odlehčovací služby

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU odlehčovací služby Stáří nemusí být překážkou hezkého života INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU odlehčovací služby 1. Pro koho a proč jsme tady 2. Nabídka služeb shrnutí 3. Úhrada za poskytované služby 4. Návštěvy v Domově V

Více

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D ODLEHČOVACÍ SLUŽBY TEPELSKÁ 752

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D ODLEHČOVACÍ SLUŽBY TEPELSKÁ 752 DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D ODLEHČOVACÍ SLUŽBY TEPELSKÁ 752 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2014 Stránka 1 z 7 1. Poslání, cílová skupina, cíle

Více

ŽÁDOST O PŘIJETÍ K ODLEHČOVACÍ SLUŽBĚ POBYTOVÉ

ŽÁDOST O PŘIJETÍ K ODLEHČOVACÍ SLUŽBĚ POBYTOVÉ ŽÁDOST O PŘIJETÍ K ODLEHČOVACÍ SLUŽBĚ POBYTOVÉ Příjmení: Jméno: Titul: Datum narození: Rodné číslo: ŽADATEL Příspěvek na péči: ANO stupeň: Adresa trvalého bydliště: Doba pobytu Zdravotní pojišťovna: PSČ:

Více

ŽÁDOST O PŘIJETÍ DO*

ŽÁDOST O PŘIJETÍ DO* DOMOV DŮCHODCŮ ČERNOŽICE Revoluční 84, 503 04 Černožice IČ 00579017, právní forma: příspěvková organizace Královéhradeckého kraje tel.: 495 705 211, e-mail: info@doduce.cz, www.doduce.cz Datum podání,

Více

Datum podání žádosti (podací razítko) Pořadové číslo žádosti/poznámka. jméno, příjmení, titul:.. trvalé bydliště (obec, část obce, ulice, PSČ):

Datum podání žádosti (podací razítko) Pořadové číslo žádosti/poznámka. jméno, příjmení, titul:.. trvalé bydliště (obec, část obce, ulice, PSČ): Domov pro seniory Zahradní Město Žádost o pobytovou službu v Domově pro seniory Zahradní Město Sněženková 2973/8, 106 00 Praha 10 služba: domov se zvláštním režimem ( 50 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních

Více

Vnitřní pravidla Domova Slunce - domov se zvláštním režimem

Vnitřní pravidla Domova Slunce - domov se zvláštním režimem Vnitřní pravidla Domova Slunce - domov se zvláštním režimem 1. Úvodní ustanovení Domácí řád obsahuje zásady pro zajištění klidného a spokojeného života a pořádku v domově. Musí ho dodržovat všichni uživatelé

Více

Medela-péče o seniory o.p.s. Ostravice 86, IČ: Domácí řád

Medela-péče o seniory o.p.s. Ostravice 86, IČ: Domácí řád Medela-péče o seniory o.p.s. Ostravice 86, 739 14 IČ: 021 41 531 Domácí řád 1 I. Úvod 1. Domácí řád obsahuje zásady pro zajištění klidného a spokojeného života a pořádku v domově se zvláštním režimem,

Více

Popis realizace služby

Popis realizace služby Dům klidného stáří Pravětín /domov pro seniory dle 49 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách/ Popis realizace služby Posláním Domu klidného stáří Pravětín je poskytovat ubytování a sociální služby

Více

Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory Letovice

Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory Letovice Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace J. Haška 1082/12, 679 61 Letovice, IČO 71 23 27 45, č. ú. 35 4327880247/0100 Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory

Více

ŽÁDOST O PŘIJETÍ do Domova pro seniory Sokolnice, příspěvková organizace. se sídlem Zámecká 57, 664 52 Sokolnice

ŽÁDOST O PŘIJETÍ do Domova pro seniory Sokolnice, příspěvková organizace. se sídlem Zámecká 57, 664 52 Sokolnice Datum podání žádosti ŽÁDOST O PŘIJETÍ do Domova pro seniory Sokolnice, příspěvková organizace se sídlem Zámecká 57, 664 52 Sokolnice Jméno a příjmení: Titul: Datum narození: Státní příslušnost: ) Místo

Více

Domov pod Vinnou horou, příspěvková organizace

Domov pod Vinnou horou, příspěvková organizace Domov pod Vinnou horou, příspěvková organizace Dlouhoveská 91/1915, 748 01 Hlučín Číslo jednací: HLU-/VIC-DZR-2016 S M L O U V A o poskytování sociálních služeb (dále jen Smlouva) Níže uvedeného dne, měsíce

Více

Předložené informace a dokumenty, se kterými byl žadatel seznámen v rámci jednání

Předložené informace a dokumenty, se kterými byl žadatel seznámen v rámci jednání Domov pro seniory Jasenka - Vsetín Dolní Jasenka 2274 755 01 Vsetín Interní dokument č. II SQ 3/2015 Jednání se zájemcem o sociální službu DS Jasenka - Vsetín - Příloha č. 5 ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ SE ŽADATELEM

Více

Uvedené údaje jsou přísně důvěrné a slouží výlučně k ochraně zájmů žadatele. ŽÁDOST O UMÍSTĚNÍ

Uvedené údaje jsou přísně důvěrné a slouží výlučně k ochraně zájmů žadatele. ŽÁDOST O UMÍSTĚNÍ Uvedené údaje jsou přísně důvěrné a slouží výlučně k ochraně zájmů žadatele. ŽÁDOST O UMÍSTĚNÍ V DOMĚ S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU DOMICILU AKTIVNÍCH SENIORŮ V OLEŠNÉ Jméno, příjmení a titul žadatele:... Datum

Více

V / Individuální plánování průběhu sociální služby

V / Individuální plánování průběhu sociální služby STANDARDY KVALITY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB 2014 DOMOV PRO SENIORY SVĚTLO Drhovle 44, 397 01 Písek IČO: 70 86 98 12 ZŘIZOVATEL: JIHOČESKÝ KRAJ U ZIMNÍHO STADIONU 1952/2 370 76 ČESKÉ BUDĚJOVICE V / Individuální

Více

Předložené informace a dokumenty, se kterými byl žadatel seznámen v rámci jednání

Předložené informace a dokumenty, se kterými byl žadatel seznámen v rámci jednání Seniorpark Valašské Meziříčí, Domov pro seniory Žerotínova 1568 757 01 Valašské Meziříčí Interní dokument č. II SQ 3/2015 Jednání se zájemcem o sociální službu - Seniorpark Valašské Meziříčí, DS - Příloha

Více

Ústav sociálních služeb města Nové Paky, Domov pro seniory, Svatojánská 494, 509 01 Nová Paka

Ústav sociálních služeb města Nové Paky, Domov pro seniory, Svatojánská 494, 509 01 Nová Paka Ústav sociálních služeb města Nové Paky, Domov pro seniory, Svatojánská 494, 509 01 Nová Paka ÚSSM Nová Paka Domov pro seniory, Svatojánská 494 poskytuje rezidenční služby seniorům od 65 let věku, kteří

Více

V / Individuální plánování průběhu sociální služby

V / Individuální plánování průběhu sociální služby STANDARDY KVALITY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB 2014 DOMOV PRO SENIORY SVĚTLO, Domov se zvláštním režimem Drhovle 44, 397 01 Písek IČO: 70 86 98 12 ZŘIZOVATEL: JIHOČESKÝ KRAJ U ZIMNÍHO STADIONU 1952/2 370 76 ČESKÉ

Více

ŽÁDOST o poskytnutí pečovatelské služby

ŽÁDOST o poskytnutí pečovatelské služby Odbor sociálních služeb Městského úřadu Vysoké Mýto Litomyšlská 50, 566 01 Vysoké Mýto tel: 465 424 306, 465 423 705, 777 755 276 ŽÁDOST o poskytnutí pečovatelské služby Jméno a příjmení žadatele: Trvalé

Více

ŽÁDOST o poskytování sociální služby denního stacionáře

ŽÁDOST o poskytování sociální služby denního stacionáře CENTRUM SEŇRINA, z. s. Na Poříčí 1933/36, 110 00 Praha 1 Nové Město Email: socialni.pracovnice@centrum-senorina.cz Tel.: 245 008 409 nebo 604 708 111 Služba Centrum Seňorina, z.s. - odlehčovací služba

Více

Průvodce pro zájemce o službu - Komunitní bydlení Světlá n. S.

Průvodce pro zájemce o službu - Komunitní bydlení Světlá n. S. Průvodce pro zájemce o službu - Komunitní bydlení Světlá n. S. Komu poskytujeme sociální službu? Domov Háj u Ledče nad Sázavou v domově pro osoby se zdravotním postižením poskytuje služby pro muže a ženy

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní) nar. bydliště rodné číslo v textu této smlouvy dále jen klient a 2) Domov

Více