Zápis z členské schůze bytového družstva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z členské schůze bytového družstva"

Transkript

1 Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: Doba konání: od hod Místo: Mateřská škola Poznaňská 462/32 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba pracovních funkcí schůzí (předsedající, sčitatelé, zapisovatel a ověřovatelé). 2. Hlasování o vyloučení člena bytového družstva pana Roberta Vondráška byt č. 29, Poznaňská Návrh kandidátů na členy představenstva BD (v souvislosti s rezignací členů představenstva pana Tomáše Majera, paní Martiny Teplé a Marcely Kasperové k ) 4. Volba členů představenstva BD 5. Zpráva kontrolní komise o hospodaření BD k dle žádosti paní Mejsnarové a seznámení s výsledkem šetření kontrolní komise ohledně zneužití družstevních telefonů k soukromým hovorům. 6. Různé zbývající anuita k mimořádné splátky 7. Diskuse a závěr Ad 1) Zahájení a volba orgánů členské schůze Členskou schůzi bytového družstva zahájil Tomáš Majer, přivítal všechny přítomné členy družstva. Na členské schůzi BD bylo přítomno celkem 65 členů z 96 členů družstva, a tak dle článku 27 odst. 1 stanov družstva je schůze usnášeníschopná. Tomáš Majer seznámil přítomné členy s návrhem na volbu předsedajícího schůze. Předsedajícím schůze je navržen Tomáš Majer, předseda představenstva BD Poznaňská 434,435,436. Hlasování o návrhu bylo přítomno 65 členů. V souladu s ustanovením článku 27 odst. 9 Stanov družstva je k přijetí usnesení o předloženém návrhu třeba souhlasu nadpoloviční většiny přítomných členů, tj. alespoň 33 hlasů. Strana 1 (celkem 6)

2 Hlasování o návrhu, aby předsedajícím schůze byl Tomáš Majer Hlasování č.1 Pro: 65 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Po schválení předsedajícího Tomáš Majer poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze: Zapisovatel: Skrutátoři: Ověřovatel: Zdeňka Pantoflíčková Martina Kryštofová Tomáš Malák Jakub Valchář Milena Hýsková Hlasování o návrzích bylo přítomno 65 členů. V souladu s ustanovením článku 27 odst. 9 stanov družstva je k přijetí usnesení o předloženém návrhu třeba souhlasu nadpoloviční většiny přítomných členů, tj. alespoň 33 hlasů. Hlasování o ostatních orgánech členské schůze. Hlasování č.1 Pro: 65 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Ad 2) Hlasování o vyloučení člena bytového družstva pana Roberta Vondráška byt č. 29, Poznaňská 435. Pan předsedající předal slovo člence představenstva BD paní Kasperové, která přítomné členy družstva seznámila s fakty vedoucími k návrhu na vyloučení z družstva. Paní Kasperová uvedla, že v říjnu 2013 zemřel člen BD pan Karel Vondrášek, bytem Praha 8 Bohnice, Poznaňská 435/33. V rámci dědického řízení požádala JUDr. Zdeňka Procházková, pověřena Obvodním soudem pro Prahu 8, Bytové družstvo Poznaňská 434,435,436 (dále jen BD ) o sdělení, zda byl zůstavitel ke dni úmrtí bydlícím členem BD. Bytové družstvo dopisem ze dne potvrdilo, že pan Karel Vondrášek byl ke dni úmrtí, tj. ke dni , členem bytového družstva na výše uvedené adrese a měl jako člen právo k užívání bytu č. 29 o rozměru 42,57m2. Zároveň bylo JUDr. Zdeňce Procházkové sděleno, že výši anuity k datu úmrtí Karla Vondráška sdělí účetní správní firmy. V červenci 2014, na základě seznamu dlužníků, který správní firma předkládá po ukončení každého čtvrtletí představenstvu BD, bylo zjištěno, že na bytě č. 29 je dlužné nájemné ve výši ,- Kč. Představenstvo se snažilo kontaktovat syna zemřelého pana Roberta Vondráška, ale marně. Telefon zvedla údajná přítelkyně Roberta Vondráška paní Šenkeříková a slíbila, že mu vyřídí, aby představenstvo kontaktoval. Nestalo se tak a žádný Strana 2 (celkem 6)

3 z pozůstalých představenstvu pravomocné rozhodnutí o ukončení dědictví nepředložil. Představenstvo učinilo dotaz na notářské kanceláři JUDr. Zdeňky Procházkové, zda BD obdrží toto rozhodnutí na vědomí do datové schránky a bylo mu sděleno, že je věcí dědice, aby tento dokument předložil. Dále bylo zjištěno, že tento byt obývá zcela neznámá rodina. Dotazem na jakém základě tento byt obývají předložila tato rodina představenstvu nájemní smlouvu, kterou s nimi uzavřela údajná přítelkyně Roberta Vondráška Kateřina Šenkeříková, a to v jeho zastoupení. Představenstvo kontaktovalo paní Šenkeříkovou, která potvrdila, že byt pronajala, následně na opakovanou výzvu doručila kopii rozhodnutí usnesení Obvodního soudu pro Prahu 8 pod zn. sp. 20 D 1180/ , ve kterém je uvedeno, že Robert Vondrášek nabyl družstevní podíl v Bytovém družstvu Poznaňská 434,435,436 a tím se stal jeho členem s právem nájmu k bytu č. 29, v domě č.p. 435 v Poznaňské ulici, Praha 8. Plnou moc, která by ji opravňovala k těmto úkonům však Kateřina Šenkeříkova nepředložila. Dne 12. září 2014 byla panu Robertu Vondráškovi udělena výstraha před vyloučením, a to z těchto důvodů 1. Dluh na nájemném k ve výši ,- Kč, o jehož zaplacení byl upomínán upomínkami 2. Bylo prokazatelně zjištěno, že družstevní byt č. 29 užívá představenstvu, resp.bd neznámá rodina, a to bez právního důvodu. Byl důrazně upozorněn na skutečnost, že družstevní byt může dát jeho nájemce do podnájmu pouze se souhlasem BD. Osoba, která s uvedenou rodinou podnájem sjednala se dopustila podvodu a Robert Vondrášek se dopustil hrubého porušení stanov BD, protože k uzavření podnájemního vztahu nepožádal BD o souhlas. Robertovi Vondráškovi byla poskytnuta lhůta k nápravě k uhrazení dlužného nájemného a ve stejné lhůtě k uvedení užívání družstevního bytu č. 29 do souladu se zákonem a stanovami BD, a to nejpozději do 31. října Rodina, která byla představenstvem ústně i písemně upozorněna na skutečnost, že byt užívá bez právního důvodu, se z tohoto bytu odstěhovala. Na paní Šenkeříkovou, která byt neoprávněně pronajala a způsobila Bytovému družstvu škodu, a to nejméně na odebíraných službách, bylo podáno trestní oznámení na Policii ČR. Pan Robert Vondrášek za celou dobu představenstvo BD nekontaktoval a dlužné nájemné k neuhradil. Pro naplnění důvodů uvedených v článku 14 odst.4 písm. a) a c) Stanov Bytového družstva Poznaňská 434,435,436 navrhlo představenstvo BD, aby bylo přistoupeno k hlasování o jeho vyloučení. Dle stanov BD čl. 27 odst. 9 je třeba k platnosti usnesení souhlasu dvoutřetinové většiny hlasů přítomných členů. Hlasování o návrzích bylo přítomno 65 členů. V souladu s ustanovením článku 27 odst. 9 Stanov družstva je k přijetí usnesení o předloženém návrhu třeba souhlasu dvoutřetinové většiny hlasů přítomných členů, tj. alespoň 43 hlasů. Strana 3 (celkem 6)

4 2) Hlasování o vyloučení člena BD p. Roberta Vondráška byt č.435/29 Hlasování č.1 Pro: 65 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Ad 3) návrhy kandidátů na členy představenstva BD: Pan předsedající seznámil přítomné členy s výsledkem návrhů kandidátů na členy představenstva k Upozornil všechny přítomné členy, aby dodržovali termíny určené představenstvem. Kontrolní komise návrhy došlé do spočítala a tyto výsledky zveřejnila. Představenstvo rozhodlo, že hlasy došlé po (1x pí Lhotáková, 1x pan Ševčík, 1x pí Kasperová,1x pí Teplá,1x pan Majer) započítány nebudou. Předsedající seznámil přítomné členy družstva s výsledky návrhů a poté oznámil, kdo z navržených členů družstva kandidaturu přijal. Seznam kandidátů navržených do představenstva BD: KASPEROVÁ Marcela 22 návrhů TEPLÁ Martina 21 návrhů HRNKO Vladimír 16 návrhů MAJER Tomáš 15 návrhů ŠEVČÍK Zdeněk 9 návrhů KRYŠTOFOVÁ M. 5 návrhů FALOUT Petr 5 návrhů LHOTÁKOVÁ Iveta 4 návrhy BARTOŠKA Jan 3 návrhy PANTOFLÍČEK 3 návrhy PANTOFLÍČKOVÁ Zd. 2 návrhy HAMZOVÁ Eva 2 návrhy FUCHS Jiří 2 návrhy KABELKA Jiří 1 návrh ŠRŮTA Jan 1 návrh HANUŠOVÁ Ria 1 návrh HYSKOVÁ Milena 1 návrh MEJSNAROVÁ Marie 1 návrh HAVLÍKOVÁ Marcela 1 návrh Strana 4 (celkem 6)

5 Ad)4 Hlasování o kandidátech na představenstvo BD Kandidaturu přijali pouze tito kandidáti Kasperová Marcela Teplá Martina Hrnko Vladimír Kryštofová Martina Falout Petr 22 návrhů 21 návrhů 16 návrhů 5 návrhů 5 návrhů Kabelka Jiří 1 návrh Předsedající upozornil přítomné členy na to, že bude hlasováno podle počtu obdržených hlasů, dokud nebudou zvoleni 3 zástupci BD do představenstva. Hlasování o návrzích bylo přítomno 64 členů (hlasovací lístek odevzdal pan Študent a hlasování nebyl přítomen). V souladu s ustanovením článku 27 odst. 9 Stanov družstva je k přijetí usnesení o předloženém návrhu třeba souhlasu nadpoloviční většiny přítomných členů, tj. alespoň 33 hlasů. 4) Hlasování o Marcele Kasperové, jako kandidátce na funkci člena představenstva BD Hlasování č.2a Pro: 57 Proti: 1 Zdržel se hlasování: 6 4) Hlasování o Martině Teplé, jako kandidátce na funkci člena představenstva BD Hlasování č.2b Pro: 55 Proti: 1 Zdržel se hlasování: 8 4) Hlasování o Vladimíru Hrnkovi, jako kandidátovi na funkci člena představenstva BD Hlasování č.2c Pro: 58 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 6 Představenstvo BD bylo k zvoleno v tomto složení: Kasperová Marcela Teplá Martina Hrnko Vladimír Výše uvedení členové představenstva zvolí předsedu představenstva a seznámí s výsledkem všechny členy družstva. Strana 5 (celkem 6)

6 Ad 5) Zpráva kontrolní komise o hospodaření BD. Pan předsedající předal slovo předsedkyni kontrolní komise paní Martině Kryštofové, která v krátkosti přednesla zprávu o hospodaření BD k Přítomným členům družstva sdělila, že spolu s dalším členem kontrolní komise panem Ševčíkem a ve spolupráci s účetní paní ing. Turkovou a následně i s paní Hyskovou zkontrolovali účetní výstupy za uvedené období a neshledali žádné pochybení. Zároveň sdělila, že rozbor jednotlivých účetních položek bude připraven v kanceláři BD k seznámení a vyzvala přítomné členy, aby ji v případě zájmu kontaktovali. Ad 6) Různé a závěr. Členové družstva byli upozorněni na blížící se termín mimořádné splátky dalšího členského vkladu s tím, že mohou částečně nebo zcela splatit zbývající výši anuity. Přesná výše zbývající anuity, a to k datu byla na požádání členům družstva sdělena a zároveň byli upozorněni, že mimořádnou splátku musí poslat na účet BD nejpozději do Před uskutečněním této splátky musí o svém záměru a výši splátky informovat představenstvo. Mimořádná splátka může být provedena ve výši 25% výše nesplacené jistiny úvěru, tedy v prosinci ve výši max Kč. Dále byla panem předsedajícím opětovně upozorněna členka BD a současně vlastník bytové jednotky paní Lhotáková o své povinnosti dané zákonem OZ 1177 oznámit jména a adresy trvalého bydliště osob, kterým přenechala byt do užívání (kterým byt pronajímá). Paní Lhotáková prohlásila, že je jiného názoru, nicméně nepopřela, že takovou povinnost má, ale požadované údaje nesdělí, neboť jí ze strany nájemce hrozí vyšší sankce, než od představenstva. Byl vznesen dotaz na paní Mgr. Kukrálovou, jestli může BD paní Lhotákovou postihnout za nesplnění povinnosti. Paní Mgr. Kukrálová přítomným sdělila, že BD může podat žalobu u příslušného soudu, který tuto povinnost paní Lhotákové určí. Vzhledem k tomu, že nikdo z přítomných neměl žádné další dotazy ani připomínky, poděkoval předsedající všem za účast a členskou schůzi ukončil. Zapsal: Zdenka Pantoflíčková. Za správnost: Milena Hysková. Předsedající schůze: Tomáš Majer. Přílohy: Příloha č. 1 - Pozvánka na členskou schůzi Příloha č. 2 - Prezenční listina Strana 6 (celkem 6)

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 27.02.2013 Doba konání: od 18.00 hod do 19.00 hod. Místo: Sušárna Poznaňská 436/31 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze (předsedající,

Více

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze:

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze: Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 20.04.2011 Doba konání: od 18.00 hod do 20.30 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 27.11.2012 Doba konání: od 17.15 hod do 19.30 hod. Místo: kancelář BD, Poznaňská 435/33, Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 17.10.2013 Doba konání: od 18.00 hod do 19.00 hod. Místo: Sušárna Poznaňská 436/31 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze (předsedající,

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva a shromáždění vlastníků bytových jednotek

Zápis z členské schůze bytového družstva a shromáždění vlastníků bytových jednotek Zápis z členské schůze bytového družstva a shromáždění vlastníků bytových jednotek Datum: 13.6.2013 Doba konání: Od 18:00 hod. do 20:00 hod. Místo: malý sál KD Krakov, Praha 8, Těšínská 600 Přítomno dle

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 29.9.2014 Doba konání: od 18.00 hod Místo: KD Krakov Těšínská 600/4 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba pracovních funkcí schůzí (předsedající, sčitatelé,

Více

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 3.10.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 15.03.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Program jednání shromáždění vlastníku SVJ:

Program jednání shromáždění vlastníku SVJ: Společenství Poznaňská 434, 435, 436, se sídlem Poznaňská 43^35, Bohnice, 181 00 Praha 8 IČO: 01711156, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek Jedeném Městským soudem v Praze ZAPIŠ Z SHROMÁŽDĚNI

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 20.09.2010 Doba konání: od 18.30 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení a volba

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne 28. 6. 2018 od 18,15 hodin Místo konání: učebna č. 10 v Kulturním středisku MEDIUM, Hradec Králové Přítomno: 44 členů (viz přiložená prezenční

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 25. 2. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 20.15 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

NZ 80/2005 N 84/2005 strana první. N o t á ř s k ý z á p i s

NZ 80/2005 N 84/2005 strana první. N o t á ř s k ý z á p i s NZ 80/2005 N 84/2005 strana první N o t á ř s k ý z á p i s sepsaný dne devatenáctého září roku dva tisíce pět (19.9.2005) mnou JUDr. Lenkou Leszay, Ph.D., LL.M., notářkou v Praze, se sídlem notářské kanceláře

Více

Z á p i s. ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava. konaného dne

Z á p i s. ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava. konaného dne JIHLAVA List číslo: 1 Z á p i s ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava konaného dne 23.5.2017 v zasedací místnosti ROZKVĚTU, stavebního bytového družstva, Havlíčkova 44, Jihlava Přítomno: 20 delegátů

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 15. 4. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 21.00 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, Volba orgánů

Více

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze )

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Z á p i s ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Přítomni: Celkový počet členů členské samosprávy: dle prezenční listiny: přítomno.. členů členské samosprávy nepřítomno

Více

Z á p i s. o členské schůzi. DRUŽSTVA DLA, družstvo v likvidaci

Z á p i s. o členské schůzi. DRUŽSTVA DLA, družstvo v likvidaci Z á p i s o členské schůzi DRUŽSTVA DLA, družstvo v likvidaci konané dne 7. června 2013 1 Z á p i s o členské schůzi DRUŽSTVA DLA, družstvo v likvidaci konané dne 7. 6. 2013 v Nymburce v malém sále Obecního

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 nebo jejich

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV Oblastní stavební bytové družstvo Děčín se sídlem v Děčíně IV, Jeronýmova 425, PSČ 405 63 zapsáno v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr XXVI, vložka 302 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 22. 3. 2011 Doba konání: od 18.15 hod do 19.40 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku konané dne 10. listopadu 2014 v době od 19:00 hod. v sušárně č. 1 v domě čp. 1542. Členskou schůzi zahájil pan Parkan v 19:05 hodin. Byla provedena prezence

Více

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne 31.10. 2018, od 17.00 hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 21. 5. 2018 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 12 delegátů z celkového počtu 13 delegátů Program

Více

K bodu 2. programu Shromáždění

K bodu 2. programu Shromáždění Zápis z jednání shromáždění S (dále též pouze Shromáždění nebo S ), konaného v náhradním termínu dne 8. 6. 2016 od 18:00 hod. v KD KRAKOV, Praha 8, Bohnice, Těšínská 600/4 Shromáždění S bylo svoláno pověřeným

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, PRAHA 4, IČO : ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA

BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, PRAHA 4, IČO : ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, 149 00 PRAHA 4, IČO : 042 49 020 ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA Konané dne: 03.11.2016 v Komunitním centru Matky Terezy, U Modré školy 2337/1, 149

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od 19.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice (dále

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04. Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.2008 Zápis z členské schůze družstva ze dne 16.07.2008

Více

Předsedající, pí. Marcela Pospíšilová, byla schválena 100% přítomných hlasujících.

Předsedající, pí. Marcela Pospíšilová, byla schválena 100% přítomných hlasujících. Z Á P I S z ustavující schůze bytového družstva s názvem Bytové družstvo Plevenská 3115 3117 konané dne 6. dubna 2016 od 17,30 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: oprávnění nájemci

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Zápis z jednání zasedání shromáždění Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném

Více

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012 Bytové družstvo U Arény Ostrava Vítkovice, Sovova 1340/14, PSČ 703 00 IČ: 26829681 Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě v oddílu Dr 1746 http://bd-u-areny.unas.cz ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

Více

Bytové družstvo INSTART

Bytové družstvo INSTART Bytové družstvo INSTART Mladotova 7/667 103 00 Praha 10-Kolovraty (IČ: 00 54 93 80) Zápis z členské schůze bytového družstva konané dne 2. 5. 2007 Přítomni: 77 družstevníků ze 143, tedy 53,85 % Hosté:

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY. společnosti. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. se sídlem Most, tř. Budovatelů 1395/23, PSČ , IČO:

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY. společnosti. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. se sídlem Most, tř. Budovatelů 1395/23, PSČ , IČO: ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY společnosti DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. se sídlem Most, tř. Budovatelů 1395/23, PSČ 434 01, IČO: 62242504 konané dne 25. 02. 2019 od 13:00 hodin v sídle společnosti

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 10. června 2014, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod. Obsah: 1 Přivítání účastníků, předložení programu, seznámení s pravidly

Více

Schůzi zahájila předsedající schůze, předsedkyně výboru Ing.Michaela Holá. Na úvod přivítala všechny přítomné.

Schůzi zahájila předsedající schůze, předsedkyně výboru Ing.Michaela Holá. Na úvod přivítala všechny přítomné. Zápis z 8. schůze shromáždění Společenství pro dům Habartická 496-503, Praha 9, konané dne 20. 11. 2014 od 18:00 v jídelně Gymnázia Litoměřická 726, Praha 9. Program : 1. Zahájení, zpráva o účasti na Shromáždění

Více

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu.

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu. Z á p i s Z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tečovice konaného dne 6. 11. 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni:

Více

Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013

Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013 Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013 1 - Zahájení členské schůze Předseda představenstva p. V.Strupek přivítal přítomné členy BD

Více

OBEC DOLNÍ SLIVNO IČ : Dolní Slivno, č.p. 40 Tel , ID : 3amatz6

OBEC DOLNÍ SLIVNO IČ : Dolní Slivno, č.p. 40 Tel ,   ID : 3amatz6 OBEC DOLNÍ SLIVNO IČ : 00237701 294 78 Dolní Slivno, č.p. 40 Tel. 326 393 225, e-mail: starosta@dolnislivno.cz, ID : 3amatz6 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Dolní Slivno Datum konání:

Více

Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 20. 6. 2017 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN, Pod Homolkou

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

Zápis ze Shromáždění SVTC7 Trávníčkova , Praha, společenství vlastníků ze dne (dále jen SV )

Zápis ze Shromáždění SVTC7 Trávníčkova , Praha, společenství vlastníků ze dne (dále jen SV ) Zápis ze Shromáždění SVTC7 Trávníčkova 1772-1776, Praha, společenství vlastníků ze dne 18. 3. 2019 (dále jen SV ) Datum: 18. 3. 2019 Doba konání: 18.45 20.00 Místo: v jídelně Základní školy Trávníčkova

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 30. 10. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne 7.11.2014 v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Účast : Petr Elis, Mgr. Zdeněk Gajdoš, Alfréd Kadavý, PhDr. Jiřina Rozsypalová, Radek Zelinka Hodina

Více

Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, Velvary tel , fax , Z á p i s č.

Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, Velvary tel , fax ,   Z á p i s č. Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, 273 24 Velvary tel. 315 617 001, fax 315 617 000, e-mail: el.podatelna@velvary.cz Z á p i s č. 5/2010 z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva města Velvary

Více

Zápis z členské schůze Družstva GARÁŽOVÁ STÁNÍ LHOTKA se sídlem Praha 4, Kamýk, Růženínská 904/7, PSČ

Zápis z členské schůze Družstva GARÁŽOVÁ STÁNÍ LHOTKA se sídlem Praha 4, Kamýk, Růženínská 904/7, PSČ Zápis z členské schůze Družstva GARÁŽOVÁ STÁNÍ LHOTKA se sídlem Praha 4, Kamýk, Růženínská 904/7, PSČ 142 00 MÍSTO KONÁNÍ: Policejní akademie ČR, Praha 4, Lhotecká 559/7 DATUM KONÁNÍ: 8.6. 2016 od 18:15

Více

Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy, konaného dne , od 18:00 hodin.

Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy, konaného dne , od 18:00 hodin. Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy, konaného dne 30.10.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

MÍR, stavební bytové družstvo, Brno, Bedřichovická 21, PSČ spisová značka Dr. XXXIV 7 vedená u rejstříkového soudu v Brně

MÍR, stavební bytové družstvo, Brno, Bedřichovická 21, PSČ spisová značka Dr. XXXIV 7 vedená u rejstříkového soudu v Brně MÍR, stavební bytové družstvo, Brno, Bedřichovická 21, PSČ 627 17 spisová značka Dr. XXXIV 7 vedená u rejstříkového soudu v Brně ZÁPIS z výročního shromáždění delegátů MÍR, stavební bytové družstvo, konaného

Více

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích.

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne 3.11.2006 v 18.00 hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Nejstarší člen zastupitelstva obce pan Pištělka Libor přivítal všechny přítomné na ustavujícím

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 10. 11. 2009 Doba konání: 18.30 20.30 hod.. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Volba orgánů členské schůze

Více

Zápis z jednání I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: bod 1: Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné hromady

Zápis z jednání I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: bod 1: Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné hromady Zápis z jednání řádné valné hromady akciové společnosti I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: 60192593 se sídlem Soběslavská 15, Praha 3 konané dne 18. června 2019 od 11 hodin v Praze Na základě pozvánky

Více

Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 1. (ustavujícího) veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne

Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 1. (ustavujícího) veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 1. (ustavujícího) veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 25.11.2010 Přítomni: Pharm.Dr.Jana Bártová, Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

OBEC HUSINEC U Radnice Řež, okres Praha východ tel , GSM , IČO ,

OBEC HUSINEC U Radnice Řež, okres Praha východ tel , GSM ,  IČO , Přítomni: OBEC HUSINEC U Radnice 64 250 68 Řež, okres Praha východ tel. 220940309, GSM 607920514, e-mail ou@husinec-rez.cz, IČO 00240231, Obec Husinec zastupitelstvo obce Husinec Zápis č.7 z ustavujícího

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 konaného dne 17.6. 2015 od 19:45: hodin v kinosále

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Datum konání členské schůze: Dne 21. 6. 2013 v hotelu AVION, nám. E. Husserla, Prostějov

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 16. 4. 2015 v divadelním sále ZŠ Masarykova 141 v Telči Přítomno: 24 delegátů z celkového počtu 36 delegátů, 16 hostů viz

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 které se konalo dne 24. června 2014 od 18 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027, 155 00 Praha 5. Bod 1) programu Prezence členů a kontrola

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 99

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 99 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 19. května 2015 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15.11. 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva Datum a místo konání: 29. října 2018 od 18 hodin, Kulturní dům Všelibice. Ustavujícího zasedání se

Více

Z Á P I S P R O G R A M :

Z Á P I S P R O G R A M : Z Á P I S ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ STAVEBNÍHO BYTOVÉHO DRUŽSTVA KOLÍN konaného dne 21. 11. 2013 od 16,00 hodin ve velkém sále MSD Kolín P R O G R A M : 1) Zahájení, volba a ustanovení orgánů shromáždění

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Zápis. z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis. z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 7. 11. 2014 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 15:20 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluven:

Více

ZÁPIS Z 15. SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ BYTOVÉHO DRUŽSTVA DUBINA II.

ZÁPIS Z 15. SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ BYTOVÉHO DRUŽSTVA DUBINA II. ZÁPIS Z 15. SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ BYTOVÉHO DRUŽSTVA DUBINA II. Termín konání: 6. června 2015 Místo konání: Praha, sídlo Sdružení bytových družstev a společenství vlastníků ČR - budova Družstevní asociace,

Více

Zápis z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne

Zápis z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne Zápis z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 8.11.2010 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter,, pí. Vyletová, PhDr. Koubová, pí. Boudová, p. Blaheta, p. Beran,

Více

ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků domu Zakšínská č.p. 608

ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků domu Zakšínská č.p. 608 ZÁPIS ze shromáždění Datum a místo konání: 14. 10. 2014, Poliklinika Prosek, Lovosická 440/40, Praha 9 Předsedající: Ing. Pavel Rejchrt Zapsal: JUDr. Jitka Mokrá Program zasedání: 1) Zahájení (schválení

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro budovu Korunní 810

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro budovu Korunní 810 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro budovu Korunní 810 IČ 276 10 993, zapsaného v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeného Městským soudem v Praze v odd. S, vložka 7116 konaného

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z jednání náhradní členské schůze

Zápis z jednání náhradní členské schůze Zápis z jednání náhradní členské schůze Bytového družstva Písecká 11 a 13, se sídlem České Budějovice, Písecká 1040/13 konané dne 28. května 2015 ve sborovně Základní školy Vltava, v Českých Budějovicích.

Více

ZÁPIS z náhradního shromáždění delegátů MÍR, stavební bytové družstvo, konaného dne v sále na adrese Bzenecká 23, Brno-Vinohrady.

ZÁPIS z náhradního shromáždění delegátů MÍR, stavební bytové družstvo, konaného dne v sále na adrese Bzenecká 23, Brno-Vinohrady. MÍR, stavební bytové družstvo, Bedřichovická 1199/21, Slatina, PSČ 627 00 Brno zaps. v obchodním rejstříku pod sp. zn. DrXXXIV 7 vedenou u Krajského soudu v Brně ZÁPIS z náhradního shromáždění delegátů

Více

Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 1.11.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva. Bytové družstvo Korunní č.p. 1053, Praha 2 IČ se sídlem Korunní č.p.

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva. Bytové družstvo Korunní č.p. 1053, Praha 2 IČ se sídlem Korunní č.p. Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Korunní č.p. 1053, Praha 2 IČ 027 69 174 se sídlem Korunní č.p. 1053,00 Praha 2 konané dne 27. 8. 2014 od 17,00 hod. v kanceláři BYTYDOMYPRAHA2

Více

Ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 22. září 2011 v18:00 hodin.

Ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 22. září 2011 v18:00 hodin. Obec Miroslavské Knínice Obecní úřad Miroslavské Knínice ZÁPIS Ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 22. září 2011 v18:00 hodin. Přítomni : Aleš Sobotka; Ladislav Štandl;

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od 18.00 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: Milan Bláha, Eliška Miksová, Bohumil Škornička, Hana Kanizová,

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne č.j.: ST - 0833/2014/Sed Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne 06. 11. 2014 Místo konání: Kinosál Beseda Strmilov Začátek: 19.00 hod. Zasedání řídil: dosavadní starosta

Více

Zápis z řádné valné hromady společnosti. Lázně Mšené, a.s.

Zápis z řádné valné hromady společnosti. Lázně Mšené, a.s. Zápis z řádné valné hromady společnosti Lázně Mšené, a.s. se sídlem Mšené lázně, Lázeňská 62, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem v oddílu B, vložka 211, IČ 44569530

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Záboří Zastupitelstvo obce Záboří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne 5. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice (dále též zastupitelstvo

Více

Valná hromada zvolila orgány valné hromady podle návrhu představenstva.

Valná hromada zvolila orgány valné hromady podle návrhu představenstva. Zápis o jednání řádné valné hromady Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s., se sídlem v Hradci Králové, Víta Nejedlého 893, zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B,

Více