Pasportizace developerských záměrů v území podél ulic Modřanská a Komořanská, Praha 4 a Praha 12

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pasportizace developerských záměrů v území podél ulic Modřanská a Komořanská, Praha 4 a Praha 12"

Transkript

1 Pasportizace developerských záměrů v území podél ulic Modřanská a Komořanská, Praha 4 a Praha 12 Z provedené pasportizace developerských záměrů podél ulic Modřanská a Komořanská plyne, že v daném prostoru vzniklo nebo perspektivně vznikne více než 5442 nových bytů. Z toho 3134 bytů připadá na oblast podél ulice Modřanská (MČ Praha 4 + MČ Praha 12) a 2308 bytů na oblast podél ulice Komořanská (MČ Praha 12). Na doplnění uvádíme, že do tohoto počtu nebyly zahrnuty další projekty, které vznikají u Sofijského náměstí a dále nad Modřanskou roklí. Při konzervativním odhadu průměrné obložnosti bytového fondu ve výši 2,2 osoby na jednu bytovou jednotku to znamená, že se do prostoru v linii ulic Modřanská a Komořanská potenciálně přistěhuje více než nových obyvatel. Modřany mají v současné době zhruba obyvatel, v Komořanech je to 1770 obyvatel a v Hodkovičkách pak 3600 obyvatel. To je dohromady obyvatel. V tomto čísle jsou však zahrnuty celé Modřany, tj. i včetně velkých sídlištních celků na pomezí Modřan a Kamýku. Pokud budeme skromně předpokládat, že v této sídlištní zástavbě bydlí polovina obyvatel Modřan, pak by na zástavbu při ulici Modřanská a v jejím širším okolí připadla maximálně druhá polovina obyvatel Modřan, tj obyvatel. V součtu s Hodkovičkami a Komořany se v zájmové oblasti dostaneme k číslu stávajících obyvatel. Realizací všech zvažovaných developerských záměrů se počet obyvatel v této oblasti zvýší téměř o 58 %! To bude mít dramatický dopad jak na poptávku po veřejné vybavenosti, tak i na dopravní kapacity. Připravované nebo již realizované developerské záměry v prostoru podél ulic Modřanská a Komořanská (MČ Praha 4 + MČ Praha 12) A] Projekty v linii ulice Modřanská (podél ul. Šífařská a Mezi Vodami) Název záměru (developer) Lokalita Byty 1. Hodkovičky Nad řekou (Skanska Reality / FINEP) I. etapa Hodkovičky 313 Hodkovičky Nad řekou (Skanska Reality / FINEP) II. etapa Hodkovičky Ekorezidence Hodkovičky (EKOSPOL a.s.) v přípravě Hodkovičky Golf resort Hodkovičky (Vivus Pankrác) * odhad Hodkovičky * Obytný soubor Hodkovičky (MIKROTECHNA s.r.o.) studie Hodkovičky Obytná budova Hodkovičky I. a II. etapa ve výstavbě Hodkovičky Přestavba MICRONY na luxusní loftové byty (PSN) Modřany Nová polyfunkční budova v sousedství MICRONY (PSN) Modřany n.a. 8. Zahálka (Riverpark Modřany) projekt má stavební povolení Modřany Regata Modřany (Petr Soukup a Charles Butler) - studie Modřany BelariePark I. etapa (SEKYRA GROUP) - dokončeno r Modřany Bytové domy Minimax - Belárie II (SEKYRA GROUP) Modřany TANDEM Modřany (SEKYRA GROUP) ÚR Modřany 76 CELKEM 3134, Praha 4 Hodkovičky, Pod Lysinami 477/8, IČ:

2 B] Projekty podél ulice Komořanská (Modřanský cukrovar, Čechov čtvrť, Komořany) Název záměru (developer) Lokalita Počet bytů 11. Modřanský cukrovar (SKANSKA) Modřany až Rezidence Modřanka (Horizon Modřany s.r.o.) ve výstavbě Modřany U Cukrovaru Elča a Emča (SKANSKA) dokončeno Modřany Staromodřanská rezidence (Omikron Group a.s.) dokončeno Modřany U Cukrovaru Rarach (SKANSKA) dokončeno Modřany Obytný soubor Modřany (SKANSKA) dokončuje se Modřany Modřanský háj (Avestus Real Estate) dokončena I. etap Modřany Obytný soubor Komořanská (Central Group) Komořany Developerský projekt Šance Komořany 142 CELKEM Základní charakteristika vybraných developerských záměrů 1. Hodkovičky Nad řekou (Skanska Reality / FINEP CZ) V prostoru bývalých skleníků Hodkovičky (mezi ulicemi Modřanská a V Mokřinách) probíhá územní řízení na I. etapu, v jejímž rámci má vzniknout 313 bytových jednotek (bytové domy AB, C1, C2, D1, D2, E1 a E2). Ve druhé etapě developer počítá s výstavbou dalších bytových domů o kapacitě 200 bytových jednotek. Celkem by mělo v prostoru bývalých skleníků vzniknout 500 bytových jednotek. 2. Ekorezidence Hodkovičky (EKOSPOL a.s.) Záměr Ekorezidence Hodkovičky má vzniknout při ulici Šífařská, v prostoru mezi tramvajovou a železniční tratí na pozemcích 76/1, 1071/5, 947/1 Hodkovičky (původně měl na těchto pozemcích vzniknout polyfunkční areál Kampus Park Hodkovičky ). Nyní je na pozemcích připravován develoeprský záměr čistě bytových domů o celkové kapacitě 160 jednotek. Čistě obytný areál má vzniknout na pozemcích, které platný územní plán definuje pro smíšené využití (SV), kde by bytová funkce neměla přesáhnout 60 % všech podlažních ploch záměru. 3. Golf resort Hodkovičky (Vivus Pankrác) Společnost Vivus Pankrác s.r.o. připravuje při ulici V Náklích na pozemcích (57/1, 57/2, 57/4, 57/5, 57/6, 58/1, 59/17, 63/9, 69/1, 69/2, 69/3, 69/4, 69/5, 69/6, 69/12, 69/14, 69/15, 73/1, 1004/1, 1071/16) záměr Golf resort Hodkovičky. Záměr počítá se zbouráním stávajících výrobních a skladových objektů. Podobě záměru zatím nebyla zveřejněna, nicméně odhadujeme, že by zde mohlo vzniknout přibližně 150 nových bytů. Opět se jedná o plochu SV. 4. Obytný soubor Hodkovičky (MIKROTECHNA s.r.o. vlastník pozemků) V červenci 2008 zpracoval Ing. Arch. Zdeněk Ent zastavovací studii pro pozemky při ulici Šífařská (p.č. 942/2, 944/2, 944/1, 945/1, 946/1, 1071/7, 1071/8, 82/1 a 83/1, k.ú. Hodkovičky),, Praha 4 Hodkovičky, Pod Lysinami 477/8, IČ:

3 která předpokládá vznik pěti pětipodlažních viladomů o celkové kapacitě cca 280 bytových jednotek. Skutečná podoba záměru nebyla zatím veřejně prezentována. I v tomto případě se jedná o území, které územním plánem vyhrazeno pro smíšené využití (SV) Obytná budova Hodkovičky Hodkovičky Green Záměr je situován na pozemcích, které se nacházejí u spojnice ulic Šífařská a Mezi Vodami (p. č. 942/4 a 942/6, k.ú. Hodkovičky). V roce 2017 developer dokončil I. etapu (objekty A a B) čítající 106 bytových jednotek. V současné době probíhá územní řízení o navazující II. etapě (bytové domy C, D, E, F), v rámci které se záměr zvětší o dalších 55 bytových jednotek Přestavba MICRONY na luxusní loftové byty (Pražská správa nemovitostí - PSN) Společnost Pražská správa nemovitostí (PSN) přestaví původní továrnu na letecké přístroje a pozdější kanceláře MICRONA na loftové byty. Projekt nazvaný Vanguard má být dokončen v roce 2019 a nabídne 140 luxusních bytů. www. vanguardprague.cz 7. Nová polyfunkční budova vedle MICRONY (Pražská správa nemovitostí - PSN) V září 2014 představila firma Pražská správa nemovitostí záměr, v jehož rámci zamýšlí revitalizovat stávající budovu MICRONA a místo vedle stojícího nízkopodlažního technického objektu postavit polyfunkční budovu korespondující vzhledově s MICRONOU. Obě budovy by obsahovaly jak bytové jednotky, administrativní prostory, tak i obchodní část. Podmínkou výstavby nové polyfunkční budovy je změna územního plánu (viz aktuálně projednávaný návrhem zadání změny územního plánu HMP č. 3015/09). Platný územní plán umožňuje využití pozemků pro nerušící výrobu a služby (VN). Navržené zadání změny předpokládá všeobecné smíšené využití (SV), tj. např. byty nebo kanceláře. V říjnu 2016 přijala Rada MČ Praha 12 usnesení, ve kterém souhlasí se změnou územního plánu ze stávajícího funkčního využití VN - nerušící výroba a služby na funkční využití SV - všeobecně smíšené, avšak pouze v západní části předmětného území, jehož součástí je stávající objekt MICRONA, tj. na pozemcích parc. č. 265/5, 265/6 a v západní části pozemku parc. č. 265/7 vše v k. ú. Modřany. MČ Praha 12 se tak prozatím staví negativně proti změně územního plánu i na pozemcích, na kterých chce firma vybudovat nový polyfunkční objekt Zahálka (původně Riverpark Modřany), (Karlín Group + Horizon Holding) V říjnu 2016 získal developer Karlín Group rozhodnutí o umístění stavby Riverpark Modřany, který nabídne téměř 700 nových bytových jednotek. Záměr je situován do území vymezeného z východu ulicí Mezi Vodami, z jihu areálem bývalého podniku Chirana, ze západu železniční tratí a ze severu zatrubněným Zátišským potokem. Jedná se celkem o sedm věžovitých bytových domů, které mají mít 10, 12, 12, 13, 14 a 14 NP. Součástí záměru je mateřská školka pro 120 dětí. Projekt má platné stavební povolení a první etapa projektu by se měla začít realizovat v průběhu roku Celý záměr by pak měl být dokončen kolem roku 2020., Praha 4 Hodkovičky, Pod Lysinami 477/8, IČ:

4 V červnu 2017 vstoupil do projektu izraelský developer Horizon Holding, který záměr přejmenoval na Zahálka Skupina Horizon Holding již v lokalitě jeden developerský záměr dokončuje, a to Rezidenci Modřanka. 9. Regata Modřany (Petr Soukup a Charles Butler) V roce 2007 zpracovala projekční kanceláře A+R Systém dokumentaci ke změně územního plánu na pozemky areálu někdejšího strojírenského podniku Chirana (pozemky mezi administrativním objektem Nestlé a pozemky připravovaného záměru Riverpark Modřany). V rámci zpracované studie se předpokládá, že na těchto pozemcích vznikne polyfunkční areál tvořený třemi objekty o 8 NP a dvěma věžáky o 20 NP! V popisku k záměru se hovoří o tom, že by zde mělo vzniknout 340 bytů + blíže neurčený počet nebytových ploch. Nezbytnou podmínkou realizace uvedeného záměru je změna stávajícího územního plánu, který umožňuje využít pozemky pro nerušící výrobu a služby, nikoliv tedy pro bytovou výstavbu. Současně bude nutné pozemky sanovat a zbavit ekologické zátěže po bývalém podniku Chirana BelariePark I. etapa (SEKYRA GROUP) V roce 2009 dokončila společnost SEKYRA GROUP první etapu rezidenčního projektu BelariePark situovaného na pozemcích bývalého továrního areálu Nestlé, závodu Orion v Modřanech v ulici Mezi Vodami. Ve dvou bytových domech (A1 a A2) vzniklo celkem 335 bytových jednotek Bytové domy Minimax - Belárie II (SEKYRA GROUP) Připravovaný rezidenční projekt BelariePark II navazuje na dokončenou I. etapu rezidenčního komplexu a je tvořen pěti domy (C1, D1, D2, D3, D4), které celkem nabídnou 279 bytů. Zahájení výstavby je plánováno na rok TANDEM Modřany (SEKYRA GROUP) V roce 2007 získala společnost SEKYRA GROUP územní rozhodnutí pro umístění stavby Modřany Belárie Park, Administrativní budovy A3, A4, která měla navazovat na předchozí, čistě rezidenční etapu (bytové domy A1 a A2). V dubnu 2017 vydal Odbor výstavby MČ Praha 12 souhlasné stanovisko ke změně územního rozhodnutí, kterým se celý záměr mění na čistě rezidenční, a to pod názvem Belárie Park - Modřany, bytové domy A3, A4. Obchodně je tento záměr prezentován pod názvem TANDEM Modřany. Dva bytové domy o šesti nadzemních podlažích nabídnou celkem 76 bytů. Firma SEKYRA GROUP očekává zahájení výstavby v roce 2018 a dokončení pak v roce Praha 4 Hodkovičky, Pod Lysinami 477/8, IČ:

5 13. Modřanský cukrovar (SKANSKA) V roce 2015 koupila společnost Skanska Reality od předchozího izraelského investora pozemky bývalého areálu Modřanský cukrovar. Na pozemcích o celkové rozloze m2 plánuje Skanska postavit rozsáhlý rezidenční projekt. Na veřejném setkání, které se uskutečnilo 25. dubna 2017 v OD Prior na Sofijském náměstí, proběhla prezentace dvou vybraných variant budoucí zástavby. Z těchto prezentací vyplývá, že by zde mělo vzniknout až 700 nových bytů, plus plochy vyhrazené pro občanskou vybavenost a společenské funkce Rezidence Modřanka (Horizon Modřany s.r.o.) V průběhu roku 2017 bude v Modřanech na ulici K Vystrkovu dokončen developerský projekt Rezidence Modřanka. Jedná se o čtyři novostavby (pěti až osmipodlažní) uspořádané do tvaru podkovy, nabízející celkově 292 nových bytů U Cukrovaru Elča a Emča (SKANSKA) V roce 2014 dokončila společnost Skanska Reality výstavbu dvou bytových viladomů, Elča a Emča, které dohromady nabídly 48 nových bytů. Bytové domy jsou součástí několikafázového developerského záměru U Cukrovaru (Čechova čtvrť, podél ulice Fikerova). 16. Staromodřanská rezidence (Omikron Group a.s.) Obytný komplex Staromodřanská rezidence se nachází mezi ulicemi Komořanská a K Vystrkovu a tvoří ho tři bytové domy, které nabízejí 59 nových bytů a 24 ateliérů. Dokončení výstavby bylo plánováno na přelom roku 2016/ U Cukrovaru Rarach (SKANSKA) V průběhu roku 2017 dokončí společnost Skanska reality pětipodlažní bytový dům Rarach, který nabídne 121 bytů a 4 ateliéry Obytný soubor Modřany (SKANSKA) Společností Skanska Reality připravovaný záměr Obytný soubor Modřany je situován do prostoru mezi ulicemi K Vystrkovu, Rorýsova, Zlochova a Fikerova. Záměr volně navazuje na bytové domy Elča, Emča a Rarach, které jsou součástí developerského projektu U Cukrovaru. Bytový dům je půdorysně řešen jako písmeno L s maximální podlažností 9NP. V rámci objektu je situováno celkem 118 bytových jednotek. 19. Modřanský háj (Avestus Real Estate) Na přelomu roku 2016/2017 byl v katastrálním území Modřany, v lokalitě Komořany (ulice Do koutů) dokončena první etapa rezidenčního komplexu Modřanský háj, který je tvořen nízkopodlažními domy většinou s maximálně třemi patry a nabízí celkem 186 bytových jednotek., Praha 4 Hodkovičky, Pod Lysinami 477/8, IČ:

6 Projekt Modřanský Háj vzniká v několika fázích a ve výsledku bude zahrnovat 13 bytových domů, 9 terasových domů, 12 vilových domů a 20 dvojvil, které budou mít dohromady k dispozici 600 bytových jednotek. Komplex se rozkládá na pozemku o velikosti 12 hektarů. 20. Obytný soubor Komořanská (Central Group) Na louce mezi ulicemi Na Šabatce a Komořanská (severně od budoucího napojení ul. Komořanská na Pražský okruh) plánuje developerská společnost Central Group postavit nové bytové domy, které nabídnou celkem 200 bytových jednotek. 21. Developerský projekt Šance (A. Rovenský a T. Rozena) Projekt Šance je situován do oblasti mezi Komořany a Zbraslaví při ulici Komořanská, několik stovek metrů jižně od budoucího napojení ul. Komořanská na Pražský okruh. Projekt má mít podobu obytné skupiny nadstandardních rodinných vil a viladomů s celkovou kapacitou 142 bytových jednotek. Developer předpokládá zahájení výstavby v letech Aktualizováno ke dni , Praha 4 Hodkovičky, Pod Lysinami 477/8, IČ:

SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI. 1

SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI. 1 SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 1 www.sekyragroup.cz Sekyra Group Real Estate reference (1/2) Historie: Společnost založená v roce 1996 navázala na advokátní praxi dr. Sekyry v oboru nemovitostí Společnost

Více

Diskuse k současnosti a budoucnosti naší Prahy 12. Modřanský Biograf, 26. března 2018

Diskuse k současnosti a budoucnosti naší Prahy 12. Modřanský Biograf, 26. března 2018 Diskuse k současnosti a budoucnosti naší Prahy 12 Modřanský Biograf, 26. března 2018 Program dnešního setkání: 1) Jak je uvedeno v pozvánce 2) Co dělat, když radnice nepracuje pro občany ale pro developery?

Více

S-MHMP /2014 OCP

S-MHMP /2014 OCP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor ochrany prostředí - dle rozdělovníku - Č. j. Vyřizuje / linka Datum MHMP 2011730/2015/EIA/960/Be Ing. Beranová / 4443 24.11.2015 Sp. zn. Počet listů

Více

Jednání občanů a odborníků

Jednání občanů a odborníků Jednání občanů a odborníků 26. června 2012 ZŠ Mikulova o. s. HEZKÉ JIŽNÍ MĚSTO a o. s. JAVOR ve spolupráci s nadací VIA 2012 občanské sdružení HEZKÉ JIŽNÍ MĚSTO Seminář o. s. Javor a o. s. Hezké Jižní

Více

CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ

CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ 19. 10. 2016 Sever Nákladového nádraží Žižkov CENTRAL GROUP odkoupil pozemky v létě 2016 od Discovery Group Celková plocha pozemků

Více

ÚZEMNÍ STUDIE VE SMYSLU 26 PSP

ÚZEMNÍ STUDIE VE SMYSLU 26 PSP OBSAH TEXTOVÁ ČÁST GRAFICKÁ ČÁST 1.0 SITUACE 1.1 SITUACE - POHLED. BODY 1.2 POHLED 1 1.3 POHLED 2 1.4 POHLED 3 1.5 POHLED 4 1.6 POHLED 5 1.7 POHLED 6 1.8 POHLED 7 1.9 POHLED 8 Územní studie Obytný komplex

Více

i d e n t i f i k a č n í ú d a j e

i d e n t i f i k a č n í ú d a j e i d e n t i f i k a č n í ú d a j e název O B Y T N Ý S O U B O R N A V A C K O V Ě Z Ó N A A 3 / 9. E T A P A prověření hmoty objektu E v kontextu okolní zástavby ve smyslu 26 PSP místo ulice Olgy Havlové,

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí Termín/y dokončení

Více

Představení EKOSPOL a.s.

Představení EKOSPOL a.s. REALITNÍ STATISTIKY: jediný objektivní nástroj mapování trhu RNDr. Evžen Korec, CSc. Představení EKOSPOL a.s. přední česká developerská společnost prodej bytů prodej parcel k výstavbě rodinných domů 18

Více

REALITNÍ TRH 2010/2011: a plány. RNDr. Evžen Korec, CSc.

REALITNÍ TRH 2010/2011: a plány. RNDr. Evžen Korec, CSc. REALITNÍ TRH 2010/2011: Bilance a plány RNDr. Evžen Korec, CSc. Představení EKOSPOL a.s. přední česká developerská společnost prodej bytů prodej parcel k výstavbě rodinných domů 18 let na trhu od roku

Více

Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx

Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx 20.6.2017 Magistrát města Ostravy, Útvar hlavního architekta a stavebního řádu Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx Pořizovatel: Magistrát města Ostravy Útvar hlavního architekta

Více

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ KOTI HYACINT Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ budova E pasivní budova F budova D Všechny vizualizace uvedené v této brožuře jsou pouze informativní. Bydlení ve finském stylu O projektu Hyacint

Více

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT STAVO Hradčanská Office Center Milady Horákové 116/109 160 00 Praha 6 domov@yit.cz www.yit.cz Hyacint Modřany A (II. fáze) Váš domov rozkvétá v Modřanech

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 42 celkem / 7 volných 700 celkem / 35 volných 408 celkem / 96 volných

Více

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m2 v k.ú. Jablonecké Paseky

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m2 v k.ú. Jablonecké Paseky Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m 2 v k.ú. Jablonecké Paseky Oddělení správy veřejné zeleně podalo podnět k vypořádání p.p.č. 946/2 v k.ú. Jablonecké Paseky, která je oplocena a užívána

Více

Podél ulice Kolbenova by byla vhodná větší kultivace prostředí s vytvořením uliční fronty a urbanizovaného městského prostředí.

Podél ulice Kolbenova by byla vhodná větší kultivace prostředí s vytvořením uliční fronty a urbanizovaného městského prostředí. STRUČNÝ POPIS NÁVRHU ÚZEMÍ SEVER Rozvojová plocha mezi Vysočanskou radiálou a stávající zástavbou Hutí tvoří největší potenciál pro další rozvoj Prahy 14. Předpokládá se navázání na stávající obytnou zástavbu

Více

Výstavba NeoRiviéra. Organizátor : Změna pro Prahu 12. www.modranskenoviny.cz

Výstavba NeoRiviéra. Organizátor : Změna pro Prahu 12. www.modranskenoviny.cz Výstavba NeoRiviéra Organizátor : Změna pro Prahu 12 www.modranskenoviny.cz Bylo, je...a bude?... Pohled na cukrovar v roce 1910 Pohled na lokalitu v roce 2010 Situační mapa projektu : fáze F Informační

Více

NÁVOD PRO STANOVENÍ OBJEMU STAVBY VE STABILIZOVANÉM ÚZEMÍ

NÁVOD PRO STANOVENÍ OBJEMU STAVBY VE STABILIZOVANÉM ÚZEMÍ NÁVOD PRO STANOVENÍ OBJEMU STAVBY VE STABILIZOVANÉM ÚZEMÍ Návrh kapacity nové stavby ve stabilizovaném území vypracovaný dle Pravidel pro posuzování investorských záměrů v rezidenčních vilových čtvrtích

Více

Představení zástupců firmy UNIT architekti, s.r.o, kteří vyhráli výběrové řízení na zpracování územní studie

Představení zástupců firmy UNIT architekti, s.r.o, kteří vyhráli výběrové řízení na zpracování územní studie Datum: 12.2.2018 Pro: Členy Spolku Pro Komořany. Datum jednání: 12.2.2018 Kopie na: Důvod jednání: Účastníci: www.spolekprokomorany.cz. Veřejná členská schůze Dle prezenční listiny # Závěry / Témata /

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC 10. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 11. 2009 Bod pořadu jednání: Věc: Zahájení pořízení 63. změny územního plánu přestavba Interlana Františkov Zpracoval: Ing.

Více

OBYTNÝ SOUBOR BAŽANTNICE zastavovací studie lokalita k. ú. Hos vice, pozemky p.č. 152, 153, 154, 156/11 158/1, 158/3, 157, 1155/68

OBYTNÝ SOUBOR BAŽANTNICE zastavovací studie lokalita k. ú. Hos vice, pozemky p.č. 152, 153, 154, 156/11 158/1, 158/3, 157, 1155/68 d o m a a.s., září 2012 SEZNAM VÝKRESŮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 TEXTOVÁ ČÁST ŠIRŠÍ VZTAHY a ÚZEMNÍ PLÁN SITUACE-PLOCHY POHLED Z OKRAJOVÉ ULICE POHLED Z OKRAJOVÉ ULICE POHLED NA

Více

Studie limitů - MÍRY VYUŽITÍ ÚZEMÍ. Opava - administrativní centrum INVESTOR. GYPSTREND s.r.o. 747 27 Kobeřice č.p. 790

Studie limitů - MÍRY VYUŽITÍ ÚZEMÍ. Opava - administrativní centrum INVESTOR. GYPSTREND s.r.o. 747 27 Kobeřice č.p. 790 INVESTOR GYPSTREND s.r.o 747 27 Kobeřice č.p. 790 Telefon + 420 553 657 361 Fax + 420 553 657 126 E-mail: info@gypstrend.cz GENERÁLNÍ PROJEKTANT STUDIO 58 Horní náměstí 58 746 01 Opava Telefon + 420 553

Více

Bytová výstavba v lokalitě Kamenný vrch II. Představení pro MČ Brno - Kohoutovice Ing. Jan Sponar

Bytová výstavba v lokalitě Kamenný vrch II. Představení pro MČ Brno - Kohoutovice Ing. Jan Sponar Bytová výstavba v lokalitě Kamenný vrch II Představení pro MČ Brno - Kohoutovice Bytový odbor MMB 26.2.2018 Ing. Jan Sponar Lokalita KVII Plán zástavby před r. 1989 POPIS PROJEKTU Kamenný vrch II, nad

Více

Setkání nad Prahou. Připravované developerské projekty

Setkání nad Prahou. Připravované developerské projekty Setkání nad Prahou Připravované developerské projekty 8. 6. 2016 V Praze se připravuje přes 70 tisíc bytů V různé fázi připravenosti v Praze je minimálně 71 tisíc bytů Během 5 let se jich ale pravděpodobně

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/10 BYTY - přehled projektů Počet bytů Termín/y dokončení 42 celkem / 8 volných Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 629 celkem / 13 volných Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí

Více

INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice

INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice Poskytovatel řešení: Nad Rokoskou 2361/2a Praha 8, PSČ 182 00 IČO: 61509001 DIČ: CZ61509001 Zpracovali: Ing. Arch. Pavla Zimová Jan Rod, autorizovaný

Více

Hezký Milíčov. Jednání občanů a odborníků. 28. května 2012 Komunitní centrum Matky Terezy u stanice metra Háje, Praha 11

Hezký Milíčov. Jednání občanů a odborníků. 28. května 2012 Komunitní centrum Matky Terezy u stanice metra Háje, Praha 11 Hezký Milíčov Jednání občanů a odborníků 28. května 2012 Komunitní centrum Matky Terezy u stanice metra Háje, Praha 11 o. s. HEZKÉ JIŽNÍ MĚSTO ve spolupráci s nadací VIA 2012 občanské sdružení HEZKÉ JIŽNÍ

Více

zpracovatel: architekti Praha 6 Radimova 18

zpracovatel: architekti Praha 6 Radimova 18 Severní Terasa STŘÍBRNÍKY Radimova 18 územní studie Praha 6 pořizovatel: Magistrát města Ústí nad Labem odbor územního plánování Velká Hradební 8 Ústí nad Labem, 401 00 datum: 12. 2009 OBSAH DOKUMENTACE:

Více

I D E N T I F I K A Č N Í Ú D A J E. název B Y T O V Ý D Ů M " S T Ř E L N I Č N Á "

I D E N T I F I K A Č N Í Ú D A J E. název B Y T O V Ý D Ů M  S T Ř E L N I Č N Á I D E N T I F I K A Č N Í Ú D A J E název B Y T O V Ý D Ů M " S T Ř E L N I Č N Á " místo ul. Střelničná, Praha 8 Kobylisy (parc.č. 2446, 2636, 2467, k.ú. Kobylisy) stupeň územní studie investor CPI Reality,

Více

REZIDENCE SOBÍN.

REZIDENCE SOBÍN. REZIDENCE SOBÍN Lokalita Praha - Sobín Projekt Rezidence Sobín je situován v katastrálním území Sobín MČ Praha Zličín, severně od ulice Ke Zličínu, GPS 50 3'52.54" N,14 16'21.08"E. Dopravní dostupnost

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 126 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 126 ze dne č.j.: 152/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 126 ze dne 13.03.2017 Požadavky MČ P3 na urbanistické řešení širší lokality Nákladového nádraží Žižkov a současně podání podnětu

Více

archiproject POLYFUNKČNÍ DŮM HOSTIVAŘ - PRAŽSKÁ architektonické & projekční studio

archiproject POLYFUNKČNÍ DŮM HOSTIVAŘ - PRAŽSKÁ architektonické & projekční studio archiproject architektonické & projekční studio POLYFUNKČNÍ DŮM HOSTIVAŘ - PRAŽSKÁ Vycházíme z mantinelů, které místo ukládá. Ale i tak to musí být hodnotná residenční budova, postavena na racionálním

Více

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK Hanspaulka Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK PROPERTIES ID 11242 Hanspaulka Jeden z klenotů pražských rezidenčních čtvrtí Kouzelná část šesté pražské čtvrti Dejvice,

Více

ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jeremenko

ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jeremenko 6.11.2014 13.1.2015 21.1.2015 Obsah 1 Cíle a účel řešení územní studie... 2 2 Vymezení řešeného území... 2 3 Základní urbanistická koncepce a její regulace... 2 ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jeremenko 3.1 HODNOTY

Více

Z 2710 / 00. Výroková část změny: A. základní údaje

Z 2710 / 00. Výroková část změny: A. základní údaje Výroková část změny: Z 2710 / 00 A. základní údaje Číslo změny: Z 2710 / 00 Městská část: Praha 2, Praha 4, Praha 5 Katastrální území: Hlubočepy, Nové Město, Podolí, Smíchov, Vyšehrad Parcelní číslo: VRÚ

Více

ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV

ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV Zpracovatel: 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: únor 2016 ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV

Více

Zadání celoměstsky významných změn V ÚP SÚ hl. m. Prahy závěry projednání

Zadání celoměstsky významných změn V ÚP SÚ hl. m. Prahy závěry projednání Zadání celoměstsky významných změn V ÚP SÚ hl. m. Prahy závěry projednání Číslo změny Městská část 2869 Praha 21 Újezd nad Lesy 1399/1, 1405, 1399, 1401, 1399/30, 1402/1, 1403, 1399/11, 1399/15 2884 Praha

Více

NOVÉ VYSOČANY. Prezentace projektu. Setkání s novináři na Radnici MČ Praha 9. 20. květen 2009 PREZENTACE PROJEKTU NOVÉ VYSOČANY

NOVÉ VYSOČANY. Prezentace projektu. Setkání s novináři na Radnici MČ Praha 9. 20. květen 2009 PREZENTACE PROJEKTU NOVÉ VYSOČANY Prezentace projektu Setkání s novináři na Radnici MČ Praha 9 20. květen 2009 1 Velké rozvojové území Vysočany zahrnuto do územního plánu Prahy teprve v roce 2006. 250 hektarů pozemků veškerá technická

Více

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT DIPLOMOVÁ PRÁCE ZS 2011/2012 AUTOR: BC. MONIKA BOŠTIČKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE: ING. ARCH. ALEŠ LANG STAVEBNĚ HISTORICKÝ PRŮZKUM AREÁLU ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU ZPRACOVAL DOC. ING. ARCH.

Více

KLECANY, DO KLECÁNEK 22

KLECANY, DO KLECÁNEK 22 Bytové domy, DO KLECÁNEK 22 E-mail: info@michalhavelkacz Mob: +420 604 253 941 www michalhavelka cz ZÁSTUPCE INVESTORA: David Kunze tel : 603826604 ŘÍJEN 2016 Ing Arch Patrik Dolák ČÍS VÝKR: - - POPIS

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy na pořízení změny územního plánu Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

Projekt revitalizace MASARYKOVA NÁDRAŽÍ & Proměna bývalé pražské TOVÁRNY WALTER

Projekt revitalizace MASARYKOVA NÁDRAŽÍ & Proměna bývalé pražské TOVÁRNY WALTER Projekt revitalizace MASARYKOVA NÁDRAŽÍ & Proměna bývalé pražské TOVÁRNY WALTER Penta Investments 18.10.2016 Petr Palička TRENDY EVROPSKÉHO STAVEBNICTVÍ Přestavba a využití Brownfields v Praze a ČR CONTENT

Více

Přeměna BROWNFIELDS v Praze

Přeměna BROWNFIELDS v Praze Přeměna BROWNFIELDS v Praze Penta Real Estate MĚSTA BUDOUCNOSTI 23.04.2018 Rudolf Vacek CONTENT Úvod O Penta Real Estate Záměr v oblasti developmentu Brownfieldové projekty Penty Florentinum Waltrovka

Více

Letenský trojúhelník ověřovací hmotová studie

Letenský trojúhelník ověřovací hmotová studie Letenský trojúhelník ověřovací hmotová studie Identifikační údaje Místo: Praha 7, Holešovice Zadavatel: Městská část Praha 7 nábř. Kpt. Jaroše 1000, 170 00 Praha 7 IČO: 00063754 Zastoupený: Tel.: Email:

Více

PŘEHLED PROJEDNÁVANÝCH PODNĚTŮ NA ÚPRAVY ÚP SÚ HL. M. PRAHY ORGÁNY HL. M. PRAHY

PŘEHLED PROJEDNÁVANÝCH PODNĚTŮ NA ÚPRAVY ÚP SÚ HL. M. PRAHY ORGÁNY HL. M. PRAHY PŘEHLED PROJEDNÁVANÝCH PODNĚTŮ NA ÚPRAVY ÚP SÚ HL. M. PRAHY ORGÁNY HL. M. PRAHY VYSVĚTLIVKY: KUP Komise rady hl. m. Prahy pro změny územního plánu hl. m. Prahy VURM Výbor pro územní rozvoja územní plán

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

Znalecký posudek číslo /18

Znalecký posudek číslo /18 Znalecký posudek číslo 4773 3/18 O ceně nemovité věci: Pozemek komunikace, Chýně katastrální území: Chýně bývalý okres: Praha-západ Objednatel znaleckého posudku: Mgr. Pavla Fučíková soudní exekutor Vlastník

Více

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI LOKALITA METRO KŘIŽÍKOVA TRAM. ZASTÁVKA KŘIŽÍKOVA CYKLOSTEZKA AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ FLORENC PARK VÍTKOV BYDLENÍ PRO 21. STOLETÍ V původní zástavbě

Více

U S N E S E N Í č. 05/2010

U S N E S E N Í č. 05/2010 U S N E S E N Í č. 05/2010 z veřejného jednání zastupitelstva obce, konaného dne 10. června 2010 Zastupitelstvo obce: 1. Nerozhodlo o zařazení žádostí č. 1 a 2.dle Přílohy č. 1 do Změny č. 1 Územního plánu

Více

OBSAH. 1 Úsek Nádraží Modřany Sportoviště Úsek Sportoviště Komořanské náměstí Úsek Sportoviště Nové Komořany...13

OBSAH. 1 Úsek Nádraží Modřany Sportoviště Úsek Sportoviště Komořanské náměstí Úsek Sportoviště Nové Komořany...13 OBSAH 1 Úsek Nádraží Modřany Sportoviště... 2 2 Úsek Sportoviště Komořanské náměstí... 9 3 Úsek Sportoviště Nové Komořany...13 1 1 ÚSEK NÁDRAŽÍ MODŘANY SPORTOVIŠTĚ Úsek společný pro obě varianty. Ve Variantě

Více

Zápis z 18. jednání Komise územního rozvoje (KÚR)

Zápis z 18. jednání Komise územního rozvoje (KÚR) Zápis z 18. jednání Komise územního rozvoje (KÚR) Datum jednání: 14. 4. 2014 Místo jednání: velká zasedací místnost, přízemí ÚMČ Praha 21 Přítomní: Ing. Mergl, Ing. Polák, Ing. arch. Záhora, p. Samec,

Více

PROTOKOL O PROVEDENÉ VEŘEJNÉ DRAŽBĚ vyhotovený dle 27 zák. č. 26/2000 Sb. Č. j: 516/2015-D

PROTOKOL O PROVEDENÉ VEŘEJNÉ DRAŽBĚ vyhotovený dle 27 zák. č. 26/2000 Sb. Č. j: 516/2015-D PROTOKOL O PROVEDENÉ VEŘEJNÉ DRAŽBĚ vyhotovený dle 27 zák. č. 26/2000 Sb. Č. j: 516/2015-D Bod 1. Veřejná dražba dobrovolná se konala dne 02.12.2015, na adrese http://www.eurodrazby.cz/drazby/detail-drazby.jsp?id=6353.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 447/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 409 ze dne 20.06.2017 Dodatek smlouvy o spolupráci městské části Praha 3 se společností Central Group, a.s. Rada městské části

Více

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 MÍSTO STAVBY : Rusava, plocha SO.3 1 ZADAVATEL : obec Rusava Rusava 248 768 45 Rusava STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo P 16-17 Měsíc/rok 09/2017 Počet

Více

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Identifikační údaje Místo: Pořizovatel: pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Obecní úřad Přišimasy, (na základě spolupráce s osobou splňující kvalifikační předpoklady pro výkon územně plánovací

Více

ATELIER KOHOUT - JIRAN - TICHÝ

ATELIER KOHOUT - JIRAN - TICHÝ Ústav urbanismu č. 519 Vedoucí ústavu: ing. arch. Jan Jehlík ATELIER KOHOUT - JIRAN - TICHÝ Ing. arch. Michal Kohout, ing. arch. Zdeněk Jiran, ing. arch. David Tichý Ph.D. Zimní semestr 2007 / 2008 VYPSANÉ

Více

PŘEHLED PRODEJE A SMĚN POZEMKŮ VE SVĚŘENÉ SPRÁVĚ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 12 ZA OBDOBÍ

PŘEHLED PRODEJE A SMĚN POZEMKŮ VE SVĚŘENÉ SPRÁVĚ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 12 ZA OBDOBÍ PŘEHLED PRODEJE A SMĚN POZEMKŮ VE SVĚŘENÉ SPRÁVĚ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 12 ZA OBDOBÍ 1994-2014 Přehled prodeje a směn pozemků ve svěřené správě městské části Praha 12 je rozdělen do jednotlivých katastrálních

Více

LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU

LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU Ú Z E M N Í S T U D I E LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘÍBRAM ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD A ÚZEMNÍ PLÁNOVÁNÍ ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ ZPRACOVATEL: IVAN PLICKA STUDIO s.r.o. ČERVEN

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

PREZENTACE PROJEKTU Srpen 2012 VILY CHUCHLE. www.reflecta.cz

PREZENTACE PROJEKTU Srpen 2012 VILY CHUCHLE. www.reflecta.cz PREZENTACE PROJEKTU Srpen 2012 VILY CHUCHLE ZÁKLADNÍ INFORMACE Praha - Velká Chuchle Počet obyvatel městské části: Spádová oblast: 1680 obyvatel cca 3000 obyvatel Projekt VILY CHUCHLE Investor: Majitel:

Více

ZMĚNA. ĚNA č. 3 LIPŮVKA: 6 SO. ZPRACOVATEL: ATELIER WIK, s.r.o. - ING. ARCH. VÍT VENCOUR DATUM: KVĚTEN

ZMĚNA. ĚNA č. 3 LIPŮVKA: 6 SO. ZPRACOVATEL: ATELIER WIK, s.r.o. - ING. ARCH. VÍT VENCOUR DATUM: KVĚTEN ZMĚNA ĚNA č. 3 ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU ÚZEMNÍHO PLÁNU LIPŮVKA: LIPŮVKA: 6 SO 6 ZPRACOVATEL: ATELIER WIK, s.r.o. - ING. ARCH. VÍT VENCOUR DATUM: KVĚTEN ĚTEN 2016 ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Návrh / říjen 2012 zpracovatel: ellement/ Ing. arch. Jitka Ressová OBSAH: TEXTOVÁ ČÁST A/ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE C/ PODMÍNKY

Více

Věc: Podnět na pořízení změny č. 3 Územního plánu Jablonec n.n. - doplnění. Důvodová zpráva

Věc: Podnět na pořízení změny č. 3 Územního plánu Jablonec n.n. - doplnění. Důvodová zpráva Věc: Podnět na pořízení změny č. 3 Územního plánu Jablonec n.n. - doplnění Důvodová zpráva Rozhodnutí Zastupitelstva města Jablonec nad Nisou ve věci podnětu na pořízení změny č.3 ÚP Jablonec nad Nisou

Více

Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO

Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO Ú Z E M N Í P L Á N O B C E O B R A T A Ň Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO ČERVENEC 2007 AUTORISACE Pořizovatel:

Více

V O L N É P O B Í H Á N Í P S Ů N A Ú Z E M Í M Č P R A H A 8

V O L N É P O B Í H Á N Í P S Ů N A Ú Z E M Í M Č P R A H A 8 V O L N É P O B Í H Á N Í P S Ů N A Ú Z E M Í M Č P R A H A 8 Ú ř a d m ě s t s k é č á s t i P r a h a 8 O d b o r ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í a s p e c i á l n í c h p r o j e k t ů P ř e h l

Více

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU MORAVSKÉ BUDĚJOVICE

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU MORAVSKÉ BUDĚJOVICE ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU MORAVSKÉ BUDĚJOVICE Návrh obsahu změny územního plánu zkráceným postupem podle 55a, odst. (2), písmeno c) zákona č. 225/2017 Sb. (novely stavebního zákona). Zadavatel: Pořizovatel

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 48/31 ze dne 17.10.2002 k návrhu na schválení úplatného převodu pozemků parc. č. 2469, díl 2469

Více

Apartmanove domy Bedrichovsky mlyn. Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM www.bedrichovskymlyn.cz

Apartmanove domy Bedrichovsky mlyn. Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM www.bedrichovskymlyn.cz Apartmanove domy Bedrichovsky mlyn Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM www.bedrichovskymlyn.cz A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 1. Popis širšího okolí 2. Stručná charakteristika obce 3. Popis lokality 3.1. Specifické

Více

Rekultivace BROWFIELDS v Praze

Rekultivace BROWFIELDS v Praze Rekultivace BROWFIELDS v Praze Penta Real Estate 29.10.2018 Pavel Streblov METROPOLITNÍ PLÁN PRAHY s důrazem na VÝŠKOVÉ BUDOVY a BROWFIELDS PENTA REAL ESTATE & BROWNFIELD PROJEKTY Dokončený projekt Florentinum

Více

Otevřený dopis členům Rady MČ Praha 4

Otevřený dopis členům Rady MČ Praha 4 Rada Městské části Praha 4 V Praze, dne 10. 7. 2018 Antala Staška 2059/80b 140 46 Praha 4 Otevřený dopis členům Rady MČ Praha 4 ve věci územního řízení o umístění stavby nazvané Hodkovičky Nad řekou kterou

Více

Program jednání byl schválen 7 přítomnými členy komise.

Program jednání byl schválen 7 přítomnými členy komise. Zápis č. 13 z 13. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 9. listopadu 2016 v 15,30 hod., v kanceláři č. 305 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: Ing.

Více

ÚZEMNÍ STUDIE V RYBÁŘKÁCH

ÚZEMNÍ STUDIE V RYBÁŘKÁCH . 01.1. V RYBÁŘCE NÁVRH ŘEŠENÍ Navrhovatel: Městká část Suchdol, Praha 6 Projektant: Září 2013 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Místo: Katastrální území Praha 6, Suchdol. Území vymezené na severu stávající výstavbou

Více

ZNALECKY POSUDEK. č. 3967/136/722. O ceně pozemků p.č. 527/1,796/2,470/94, vše v katastrálním území Letňany, obec Praha.

ZNALECKY POSUDEK. č. 3967/136/722. O ceně pozemků p.č. 527/1,796/2,470/94, vše v katastrálním území Letňany, obec Praha. ZNALECKY POSUDEK č. 3967/136/722 O ceně pozemků p.č. 527/1,796/2,470/94, vše v katastrálním území Letňany, obec Praha. Objednatel posudku: Účel posudku: CENTRAL GROUP uzavřený investiční fond a.s. Na Strži

Více

SEMINÁRNÍ PRÁCE - EKONOMIKA STAVEB A SÍDEL POSOUZENÍ NÁVRATNOSTI INVESTICE EVA FRICOVÁ - SOUBOR STAVEB POD VÍTKOVEM. 1. Identifikační údaje

SEMINÁRNÍ PRÁCE - EKONOMIKA STAVEB A SÍDEL POSOUZENÍ NÁVRATNOSTI INVESTICE EVA FRICOVÁ - SOUBOR STAVEB POD VÍTKOVEM. 1. Identifikační údaje SEMINÁRNÍ PRÁCE - EKONOMIKA STAVEB A SÍDEL POSOUZENÍ NÁVRATNOSTI INVESTICE EVA FRICOVÁ - SOUBOR STAVEB POD VÍTKOVEM 1. Identifikační údaje Název projektu: Soubor staveb pod Vítkovem Místo stavby: Pernerova

Více

KATALOG PRODEJŮ schváleno RM č. 434/09 dne 9.6.2009

KATALOG PRODEJŮ schváleno RM č. 434/09 dne 9.6.2009 KATALOG PRODEJŮ schváleno RM č. 434/09 dne 9.6.2009 List.č.1 Část p.p.č. 50/2 o výměře 790 m 2 v k.ú. Květnová prodej pozemků ve vlastnictví Města Ostrov bude probíhat na základě výběrového řízení pozemky

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 4 279 m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich součástí a příslušenství

Více

A co my? Urbanistické studie etc.

A co my? Urbanistické studie etc. A co my? Urbanistické studie etc. Urbanistická studie SMÍCHOV - JIH Vymezené území, které má být řešeno urbanistickou studií Smíchov - jih navazuje na území řešené US PPR směrem jižním a zahrnuje jižní

Více

ZÁVAZNÁ ČÁST KNESL + KYNČL

ZÁVAZNÁ ČÁST KNESL + KYNČL ÚPN SÚ Hvozdec Změna č.i a Změna č.ia C. ZÁVAZNÁ ČÁST KNESL + KYNČL s.r.o. architektonický atelier Bayerova 40 602 00 Brno květen 2005 OBSAH: 1. URBANISTICKÁ KONCEPCE 3 2. VYUŽITÍ PLOCH A JEJICH USPOŘÁDÁNÍ

Více

PŘEHLED PROJEDNÁVANÝCH PODNĚTŮ NA ÚPRAVY ÚP SÚ HL. M. PRAHY ORGÁNY HL. M. PRAHY

PŘEHLED PROJEDNÁVANÝCH PODNĚTŮ NA ÚPRAVY ÚP SÚ HL. M. PRAHY ORGÁNY HL. M. PRAHY PŘEHLED PROJEDNÁVANÝCH PODNĚTŮ NA ÚPRAVY ÚP SÚ HL. M. PRAHY ORGÁNY HL. M. PRAHY VYSVĚTLIVKY: KUP Komise rady hl. m. Prahy pro změny územního plánu hl. m. Prahy VURM Výbor pro územní rozvoja územní plán

Více

Fórum českého stavebnictví 2012

Fórum českého stavebnictví 2012 Fórum českého stavebnictví 2012 RNDr. Evžen Korec, CSc. 06.03.2012 Představení EKOSPOL a.s. patří mezi TOP 4 developerské firmy v ČR v oblasti rezidenčního developmentu (dle podílu na trhu) Jediný velký

Více

DPS Betlímek, Uhříněves

DPS Betlímek, Uhříněves PROJEKTANT / ARCHITECT INVESTOR / CLIENT PROJEKT / PROJECT DATUM / DATE STUPEŇ / PART VÝKRES / DRAWING MĚŘÍTKO / SC. Č.VÝKRESU / DR. No 01/2017 objemová studie titulní list AUTOR / SPOLUPRÁCE, objemová

Více

PODNĚTY PRO NOVÝ ÚZEMNÍ PLÁN HL. M. PRAHY

PODNĚTY PRO NOVÝ ÚZEMNÍ PLÁN HL. M. PRAHY PODNĚTY PRO NOVÝ ÚZEMNÍ PLÁN HL. M. PRAHY I. OBECNÉ PRINCIPY VYUŽITÍ ÚZEMÍ 1. MČ Praha Řeporyje v maximální míře preferuje, aby byl zachován stávající ráz krajiny, jakož i dominující způsoby využití jejího

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Obytný soubor "Komořanská", Praha 12 - Komořany

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Obytný soubor Komořanská, Praha 12 - Komořany Rada městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-124-002-13 ze dne 16.7.2013 Obytný soubor "Komořanská", Praha 12 - Komořany 1. bere na vě domí oznámení odboru výstavby Úřadu městské

Více

ŘADOVÉ DOMY MODŘANY. VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ Modřanský biograf PROGRAM:

ŘADOVÉ DOMY MODŘANY. VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ Modřanský biograf PROGRAM: PROGRAM: VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ 3. - Modřanský biograf A B C D E F identifikační údaje lokalita stávající stav původní záměr navržená studie námitky název stavby: místo stavby: Řadové domy v Modřanech parc.č.

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA VARIANTA A OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA.

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA VARIANTA A OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA. A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE CHARAKTERIZUJÍCÍ STAVBU A JEJÍ PROVOZ 3. PŘEHLED VÝCHOZÍCH PODKLADŮ, SOULAD STAVBY S NIMI 4. ZDŮVODNĚNÍ

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 582 ze dne 16.07.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 582 ze dne 16.07.2014 č.j.: 628/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 582 ze dne 16.07.2014 Vyjádření MČ Praha 3 k oznámení záměru "Trojlístek, Praha 9, k. ú. Hrdlořezy", podle zákona č. 100/2001 Sb.,

Více

ÚZEMNÍ STUDIE P 34 Domamyslice - jih Objednatel

ÚZEMNÍ STUDIE P 34 Domamyslice - jih Objednatel ÚZEMNÍ STUDIE P 34 Domamyslice - jih Objednatel Marcel Hájek, Šerhovní 4361/1, Prostějov Michal Peňás, Brněnská 4261/1, Prostějov Datum říjen 2018 Pořizovatel Magistrát města Prostějov Formát A3 Zpracovatel

Více

529 / Sídliště Barrandov Připomínky MČ Praha 5 Z (07) modernistická / O [S] Přehledový list připomínek v lokalitě 529 / Sídliště Barrandov

529 / Sídliště Barrandov Připomínky MČ Praha 5 Z (07) modernistická / O [S] Přehledový list připomínek v lokalitě 529 / Sídliště Barrandov Přehledový list připomínek v lokalitě 529 / Sídliště Barrandov KATEGORIE PŘIPOMÍNKY Změna zařazení lokality Změna regulativů lokality Změna grafické části hlavního výkresu Ochrana zeleně Ochrana veřejného

Více

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója RODINNÝ DŮM K PRODEJI Dům je na výjimečném místě pod zahradami Fata Morgany s jedinečným výhledem do Pražské Zoo a na Vinice Sv. Kláry. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn

Více

OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. fotografie 13 x 9 cm

OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. fotografie 13 x 9 cm Znalecký posudek číslo 214/09-6088 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Pozemky v k.ú. Stříbrná Skalice 281 67 Stříbrná Skalice Katastrální údaje: Kraj Středočeský, okres Praha-východ, kú

Více

Lokalita Ďáblic v rámci Prahy

Lokalita Ďáblic v rámci Prahy Lokalita Ďáblic v rámci Prahy Ďáblice jsou situovány na severovýchodním okraji Prahy. Vzhledem k tomu, že území Prahy je ve vztahu k centru asymetrické, jsou Ďáblice přes svoji okrajovou polohu od centra

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 MÍSTO STAVBY : Lukov, Nade Mlýnem SO.3 29 a 30 ZADAVATEL : obec Lukov K Lůčkám 350 Lukov STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo Měsíc/rok 08/2017

Více

PROHLÁŠENÍ o rozdělení práva k domu a pozemkům na vlastnické právo k jednotkám

PROHLÁŠENÍ o rozdělení práva k domu a pozemkům na vlastnické právo k jednotkám CENTRAL GROUP Nad Modřanskou roklí a.s. se sídlem: Na Strži 1702/65, 140 00 Praha 4 IČ: 24232912 zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 18612 zastoupena: CENTRAL

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH P3, P4 a Z5 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

IČ DIČ Telefon Fax e-mail 12492256 0105505651 233372843 220571466 hyco.r@seznam.cz

IČ DIČ Telefon Fax e-mail 12492256 0105505651 233372843 220571466 hyco.r@seznam.cz 2-2/04/2009 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI TRŽNÍ ODHAD HODNOTY NEMOVITOSTI: Adresa nemovitostí: Katastrální údaje: pozemky v katastrálním území Dolní Břežany Dolní Břežany centrální část k.ú. Dolní Břežany VLASTNÍK:

Více

Zastupitelstvo města projednalo návrh na prodej části pozemku v k. ú. Boletice nad Labem a nezveřejňuje

Zastupitelstvo města projednalo návrh na prodej části pozemku v k. ú. Boletice nad Labem a nezveřejňuje MATERIÁL DO JEDNÁNÍ ZM Konané dne: 26. 1. 2017 ZM 17 01 04 04 Název: Prodej části pozemku p. č. 113 k. ú. Boletice nad Labem - záměr Mimořádný materiál: Návrh usnesení: Zastupitelstvo města projednalo

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

BYTOVÝ DŮM BOLEVECKÁ UL. ARCHITEKTONICKO-URBANISTICKÁ STUDIE

BYTOVÝ DŮM BOLEVECKÁ UL. ARCHITEKTONICKO-URBANISTICKÁ STUDIE Investor: BYTOVÝ DŮM BOLEVECKÁ UL. ARCHITEKTONICKO-URBANISTICKÁ STUDIE RECOIL, s.r.o. Rašínovo nábřeží 1696/66, 120 00 Praha 2, Nové Město Projektant: Atelier SMITKA s.r.o. Bucharova 2641/14, 158 00 Praha

Více