Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS , tel , silhosp@tsviny.cz

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS 374 17, tel. 386301436,e-mail: silhosp@tsviny.cz"

Transkript

1 Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS , tel , silhosp@tsviny.cz Znaka íslo jednací Vyizuje Trhové Sviny ODSH/05/200/.- II/ /05 ech Václav dne Jihoeský kraj U Zimního stadionu 1952/ eské Budjovice IO: R O Z H O D N U T Í VEEJNOU VYHLÁŠKOU Mstský úad Trhové Sviny - odbor dopravy a silniního hospodáství, jako speciální stavební úad a silniní správní úad píslušný rozhodovat podle ustanovení 40, odst. 4), písm. a) zákona.13/1997 Sb., o pozemních komunikacích (silniní zákon) ve znní pozdjších pedpis, ve stavebním ízení pezkoumal podle ustanovení 62 zákona. 50/1976 Sb., o územním plánování a stavebním ádu, ve znní pozdjších pedpis (dále jen stavební zákon) žádost o stavební povolení. Projednal podle 120 odst.2) veejnou vyhláškou žádost Jihoeského kraje na Rekonstrukci stavební úpravy silnice II/157 prtah Borovany II. etapa ve sloueném územním a stavebním ízení a rozhodl podle 66 zák.. 50/1976 Sb., (stavební zákon), povolit Jihoeskému kraji, U Zimního stadionu 1952/2, eské Budjovice PS eské Budjovice I: Rekonstrukci stavební úpravy silnice II/157 prtah Borovany II. etapa. a na povedení stavby vydat STAVEBNÍ POVOLENÍ Jedná se o celkovou rekonstrukci silnice II/157 Nádražní ulice v Borovanech a pilehlých chodník, volných prostranství vetn stávajících inženýrských sítí v tomto rekonstruovaném úseku komunikace dle projektové dokumentace.

2 ODSH/05/200/05/-II/157 str. 2 Stavba je lenna na stavební objekty podle investora a správc objekt s. o. Název objektu Investor Správce 121 Silnice II/157 km 0,593 0,740 Jihoeský kraj SÚS. Budjovice 123 Dopravní znaení Jihoeský kraj SÚS. Budjovice 124 Dopravn inženýrské opatení Jihoeský kraj SÚS. Budjovice 421 Peložka kabelu NN E-ON Jihoeský kraj E-ON 423 Peložka kabelu eský Telecom Jihoeský kraj eský Telecom 821 Rekultivace opuštných úsek silnice Jihoeský kraj VS Borovany Celková délka úpravy iní 147 m Trasa silnice II/157 tvoí jižní spojnici mst eský Krumlov, Trhové Sviny a Borovany, pevádí dopravu z Borovan do eských Budjovic ve smru od jihovýchodu a plní funkci hlavní dopravní osy msta Borovany. Rekonstrukce této ásti silnice II/157 je situována do prostoru podjezdu trat D a její tsné blízkosti. Úprava silnice je navržena v šíkových parametrech odpovídajících kategorii MO 8/50, která je v míst podjezdu upravena na stávající šíky. Komunikace je ásten opatena obrubníky a ásten nezpevnnou krajnicí. Základní šíka jízdního pruhu je 3,0 m. Vozovka od kižovatky s ulicí Nádražní bude bez pídlažby. Podél komunikace budou vedeny chodníky pro pší, i zelený pás. Vozovka v míst rozšíení je navržena shodná s 1. stavbou ( na základ dopravního zatížení a je v souladu s TP 77 a TP 78). Jedná se o živinou vozovku o celkové tloušce 53 cm, z níž živiné vrstvy budou mít mocnost 17 cm a nestmelené 36 cm. Zhotovitel: bude uren pi výbrovém ízení Projektant: PRAGOPROJEKT PRAHA, Atelier eské Budjovice, echova 726/50, eské Budjovice I: ( zák ) Pro provedení stavby speciální stavební úad stanovuje tyto podmínky: 1. Rekonstrukce bude provedena v souladu s rozhodnutím o umístnní stavby a to pouze na pozemcích, na které má investor vlastnické nebo užívací právo. 2. Stavba bude provedena podle projektové dokumentace zpracované výše uvedeným projektantem a ovené ve stavebním ízení. Pípadné zmny nesmí být provedeny bez pedchozího povolení speciálního stavebního úadu.

3 ODSH/05/200/05/-II/157 str Stavba bude realizována odbornou stavební firmou stanovenou na základ provedeného výbrového ízení. Tato firma bude písemn oznámena povolujícímu speciálnímu stavebnímu úadu Mstskému úadu Trhové Sviny, odboru dopravy a silniního hospodáství. 4. Investor zajistí splnní všech požadavk dotených orgán státní správy uvedených v jejich rozhodnutích a shrnutých v odvodnní rozhodnutí. 5. Pi stavb budou dodržena ustanovení vyhlášky. 137/1998 Sb., ve znní následujících úprav upravující požadavky na provádní staveb, a píslušné technické normy, zejména SN zemní práce, požární bezpenost staveb a dalších úprav. 6. Budou dodrženy podmínky stanovené vyhláškou. 369/2001 Sb., kterou se stanoví obecné technické požadavky zabezpeující užívání staveb osobami s omezenou schopností pohybu a orientace. 7. Pi provádní rekonstrukce nesmí docházet k poškozování a zneišování pilehlých pozemk a k zásahu do veejné zelen. Požadujeme respektovat vzrostlou zele a její koenový systém a vést výkopy v bezpené vzdálenosti od paty kmene strom (viz SN DIN 18920). 8. V prbhu stavebních prací je nutné snížit na minimum negativní ovlivnní okolního životního prostedí. 9. Stavba bude provádna po etapách za uzaveného provozu, který bude sveden do objížkových komunikací a ízen podle schváleného dopravního znaení. Úplnou uzavírku stanoví provádjící organizaci Mstský úad Trhové Sviny, odbor dopravy a silniního hospodáství. 10. Pi provádní stavby je nutno dodržovat pedpisy týkající se bezpenosti práce a technických zaízení, zejména vyhlášky. 324/1990 Sb., o bezpenosti práce a technických zaízeních pi stavebních pracích a dbát o ochranu zdraví na staveništi. 11. Stavebník zajistí vytýení prostorové plochy stavby subjektem k tomu oprávnným, nebo osobou k tomu odborn zpsobilou, dle 75 stavebního zákona. 12. Zahájení prací v ochranných pásmech inženýrských sítí bude v dostateném pedstihu písemn oznámeno jejich správcm a vlastníkm a budou s nimi dohodnuty podmínky pro provedení prací. 13. Investor písemn oznámí v dostateném asovém pedstihu zahájení zemních prací (min. 14 dní ped zahájením) v uvedené trase Jihoeskému muzeu v eských Budjovicích. Investor musí záchranný archeologický výzkum strpt. 14. Pi provádní prací bude stavebník dbát oprávnných zájm a práv majitel sousedních nemovitostí. 15. Narušené pozemky, objekty a zaízení v cizí správ uvede investor vlastním nákladem do pvodního stavu, po ukonení prací budou pozemky pedány protokolárn jednotlivým vlastníkm. Pípadné škody, zpsobené stavbou na cizím majetku uhradí investor podle píslušných pedpis. 16. S odpady bude nakládáno podle zák.. 185/2001 Sb., o odpadech. 17. Po dokonení stavby požádá investor povolující speciální stavební úad o její kolaudaci podle 76 (stavebního zákona). Žádost o kolaudaci musí obsahovat náležitosti stanovené v 30 vyhlášky. 132/1998 Sb., kterou se provádí nkterá ustanovení stavebního zákona.

4 ODSH/05/200/-II/157 str Na stavb bude zajištn technický dozor urený na základ výbrového ízení Jihoeským krajem. 19. Na stavb bude veden stavební deník. Pi stavb budou dodržovány píslušné technické normy a technologické pedpisy. 20. Stavba bude zahájena nejpozdji do 2 let ode dne nabytí právní moci tohoto rozhodnutí. Odvodnní rozhodnutí: Dne podal stavebník žádost o vydání stavebního povolení na rekonstrukci pozemní komunikace II/l57 v prtahu Borovany II. etapa ve smru z centra od kižovatky nádražní ulice až za podjezd D ve smru na Trhové Sviny. Speciální stavební úad Mstský úad Trhové Sviny, odbor dopravy a silniního hospodáství, dne v souladu s ustanovením 61 zák.. 50/1976 Sb., ( stavební zákon ), oznámil známým úastníkm ízení a doteným orgánm státní správy zahájení sloueného územního a stavebního ízení. Podle ustanovení 61 odst. 2 stavebního zákona bylo upuštno od ústního jednání a místního šetení, protože pomry staveništ byly dobe známy a žádost poskytovala dostatené podklady pro posouzení stavby. Dále bylo stanoveno, že ve lht do mohou úastníci ízení uplatnit své námitky a pipomínky a dotené orgány státní správy svá stanoviska. Speciální stavební úad odbor dopravy a silniního hospodáství Mstského úadu Trhové Sviny v provedeném slouené územním a stavebním ízení pezkoumal pedloženou žádost o stavební povolení z hlediska uvedeného v 62 stavebního zákona, projednal ji s úastníky ízení a dotenými orgány státní správy a zjistil, že jejím uskutenním nebo užíváním nejsou ohroženy zájmy chránné stavebním zákonem, pedpisy vydanými k jeho provedení a zvláštními pedpisy. Zjistil, že projektová dokumentace spluje požadavky vyhlášky. 137/1998 Sb., o obecných technických požadavcích na výstavbu i podmínky rozhodnutí o umístnní stavby. Zajistil vzájemný soulad pedložených stanovisek dotených orgán státní správy vyžadovaných zvláštními pedpisy, zabezpeil plnní požadavk vlastník pozemk a sítí technického vybavení k napojení na n a tato stanoviska a požadavky zahrnul do podmínek rozhodnutí.. Speciální stavební úad v prbhu stavebního ízení neshledal dvody, které by bránily povolení stavby, proto rozhodl, jak je uvedeno ve výroku rozhodnutí, za použití ustanovení právních pedpis ve výroku uvedených. Upozornní: Stavební povolení pozbývá podle 67 stavebního zákona platnost, jestliže stavba nebyla zahájena do 2 let ode dne, kdy nabylo právní moci. Stavba nesmí být zahájena, dokud stavební povolení nenabude právní moci ( 52 zákona. 71/1967 Sb., ve znní pozdjších pedpis). Pi stavebním ízení nebyly žádné námitky uplatnny.

5 ODSH/05/200/-II/157 str. 5 POUENÍ O ODVOLÁNÍ: Proti tomuto rozhodnutí lze podat odvolání do 15 dn ode dne jeho doruení ke Krajskému úadu Jihoeského kraje, odboru dopravy a silniního hospodáství v.budjovicích, prostednictvím Mstského úadu Trhové Sviny, odboru dopravy a silniního hospodáství. Jan Hohenberger Vedoucí odboru dopravy a SH MÚ Trhové Sviny Správní poplatek: Toto rozhodnutí nepodléhá správnímu poplatku podle 8 zák..634/2004 Sb., o správních poplatcích,ve znní pozdjších pedpis. Píloha: stavební povolení Rozhodnutí obdrží: Jihoeský kraj KÚ, odbor dopravy a silniního hospodáství U Zimního stadionu 1982/ eské Budjovice Správa a údržba silnic Jihoeského kraje, p.o. Nemanická 10, eské Budjovice Správa a údržba silnic Jihoeského kraje, p.o., závod. Budjovice Nemanická 10, eské Budjovice Msto Borovany, Žižkovo námstí. 107, Borovany

6 ODSH/05/200/-II/157 str. 6 Stavební úad - M Ú Borovany, Žižkovo námstí. 107, Borovany M Ú Trhové Sviny, odbor ŽP, Námstí 40, Trhové Sviny Krajská hygienická stanice L.B. Schneidera. 32, eské Budjovice POLICIE R O, DI Pražská t. 5, eské Budjovice Hasiský záchranný sbor J. kraje eské Budjovice E.ON a.s. Technická evidence a dokumentace, Lannova 16, eské Budjovice E.ON a.s. provozní správa, Kižíkova 7, eské Budjovice 1. JVS a.s. Severní. 8/2264 eské Budjovice Jihoeská plynárenská, a.s. Vrbenská 2, eské Budjovice ESKÝ TELECOM a.s stedisko dokumentace, Pražská t. 16/2239, eské Budjovice Zemdlská vodohospodáská správa, Oblast povodí Vltavy Rudolfovská 80, eské Budjovice Jihoeské muzeum Dukelská. 1 eské Budjovice eské dráhy a.s. TELEMATIKA, o.z. Regionální správa eské Budjovice, Nemanická 438, eské Budjovice eské dráhy, a.s. SPRÁVA DOPRAVNÍ CESTY eské Budjovice Nádražní 12, Budjovice Drážní úad - Sekce stavební, oblast Plze Škroupova 11, Plze Reissová Danuše, Za Mototechnou 29, Praha 5 - Stodlky Vlastní Toto oznámení bude vyvšeno po dobu 15 dn pro úastníky na úední desce Mstského úadu Borovany. Vyvšeno dne.. Sejmuto dne.. Razítko a podpis orgánu, který potvrzuje vyvšení a sejmutí.

V e e j n á v y h l á š k a

V e e j n á v y h l á š k a Mstský úad Trhové Sviny Stavební úad Žižkovo námstí 32, 374 17 Trhové Sviny.j. : Výst2497/6-F/R/06/Kr Trhové Sviny, dne 24.5.2006 Vyizuje : František Kíha Telefon : 386 301 427 Správa železniní dopravní

Více

R O Z H O D N U T Í 451/07

R O Z H O D N U T Í 451/07 M S T S K Ý Ú A D N Á C H O D odbor dopravy a silniního hospodáství Masarykovo nám. 40, 547 61 Náchod.j.: 45780/07/ODSH/Tý Vyizuje : Týfa V Náchod dne 27.12.2007 R O Z H O D N U T Í 451/07 Mstský úad Náchod,

Více

Mstský úad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK STAVEBNÍ POVOLENÍ

Mstský úad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK STAVEBNÍ POVOLENÍ Mstský úad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování íslo jednací: VÚP 330-1368/1765/06 Pr-5 Vyizuje: Ing. Robert Proka Telefon: 388 459 057 Ve Vimperku dne: 26.09.2006

Více

Mstský úad Jindichv Hradec

Mstský úad Jindichv Hradec Mstský úad Jindichv Hradec odbor výstavby a územního plánování Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec telefon : 384 351 111 fax : 384 361 503 mail : vup@jh.cz Spis.zn.: VÚP/64597/2008/HÁ V Jindichov

Více

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec,

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec, Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 01 Jindichv Hradec, 384 351 281 OŽP 44740/2011-510 FL v Jindichov Hradci dne 27.09.2011 hp 1-07-03-048, -050 VEEJNÁ VYHLÁŠKA Rozhodnutí

Více

VEEJNÁ VYHLÁŠKA Oznámení o vydání zastavného území v k.ú. Popovice u Brandýsa

VEEJNÁ VYHLÁŠKA Oznámení o vydání zastavného území v k.ú. Popovice u Brandýsa Mstský úad Brandýs nad Labem Stará Boleslav ODBOR ÚZEMNÍHO ROZVOJE A PAMÁTKOVÉ PE pracovišt Praha 1 nám. Republiky 3, 110 01 Praha 1, 221 621 111. jedn. : 2008/ 9515-140 65 V/5 Vyizuje: Ing. arch. Bredová

Více

V e e j n á v y h l á š k a

V e e j n á v y h l á š k a Mstský úad Trhové Sviny Stavební úad Žižkovo námstí 32, 374 17 Trhové Sviny.j. : Výst2957/13-UR/R/06/Kr Trhové Sviny, dne 30.5.2006 Vyizuje : František Kíha Telefon : 386 301 427 Obec Petíkov 374 01 Trhové

Více

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí Masarykovo nám. 1007, 763 12 Vizovice íslo jednací : MUVIZ 010573/2009 ZP-EJ Spisová znaka : MUVIZ 003267/2009 VYIZUJE: Ing. Eva Jelénková TEL.:

Více

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec II OŽP 58017/13/IN - 1026 v J.Hradci 25.11.2013 e-mail: i.novakova@jh.cz, tel: 384 351 286 vyizuje. Ing. Nováková

Více

Obecní úad Lutín, okres Olomouc stavební úad Olomoucká 131, Lutín, telefon ; fax

Obecní úad Lutín, okres Olomouc stavební úad Olomoucká 131, Lutín, telefon ; fax Obecní úad Lutín, okres Olomouc stavební úad Olomoucká 131, 783 49 Lutín, telefon 585944286; fax 585944286 SPIS. ZN.:.J.: VYIZUJE: E-MAIL: SÚ/1369/2011 SÚ/152/1369/2011 Ing. Drahoslava Maáková dmacakova.ou@lutin.cz

Více

V e e j n á v y h l á š k a R o z h o d n u t í

V e e j n á v y h l á š k a R o z h o d n u t í Mstský úad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK pracovišt Námstí Svobody 8, 385 17 VIMPERK odbor životního prostedí VÁŠ DOPIS ZN: ZE DNE: 19.07.2006 ÍSLO JEDNACÍ: ŽP 231/2-1597/1727/06/Kub-73 VYIZUJE:

Více

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec II OŽP 47833/13/IN - 873 v J.Hradci 30.9.2013 tel: 384 351 286, e-mail: i.novakova@jh.cz vyizuje: Ing. Nováková

Více

VEEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í

VEEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Mstský úad Lomnice nad Popelkou odbor vnitní správy,oddlení stavební úad Husovo námstí 6, 512 51 Lomnice nad Popelkou Sp.zn.: SULO/253/08-6-Mo Lomnice nad Popelkou, dne: 4.9.2008 Vyizuje: Ing. František

Více

ROZHODNUTÍ V e e j n o u v y h l á š k o u

ROZHODNUTÍ V e e j n o u v y h l á š k o u MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Adresa: Klášterská 135/II, 377 01 Jindichv Hradec II Telefon: ústedna - 384 351 111 fax 384 361 503 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

.j. : SÚ/328/1171/2011/!e MUDr. Michael Mrzek SÚ/330/1172/2011/!e Opavská 1127/62

.j. : SÚ/328/1171/2011/!e MUDr. Michael Mrzek SÚ/330/1172/2011/!e Opavská 1127/62 Mstský ú ad Brušperk K Námstí 22, 739 44 Brušperk stavební ú ad.j. : SÚ/328/1171/2011/!e MUDr. Michael Mrzek SÚ/330/1172/2011/!e Opavská 1127/62 vy$izuje : Ing. Ji$ina!ermáková 708 00 Ostrava - Poruba

Více

PR VODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifika ní údaje. Zahájení stavby: p edpoklad rok Objednatel dokumentace: M sto Nasavrky Nám stí Nasavrky

PR VODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifika ní údaje. Zahájení stavby: p edpoklad rok Objednatel dokumentace: M sto Nasavrky Nám stí Nasavrky Dopravn inženýrská opatení PRVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikaní údaje Název stavby: Nasavrky - dostavba splaškové kanalizace, II. etapa Místo stavby: Nasavrky Kraj: Pardubický Zahájení stavby: pedpoklad rok

Více

OZNÁMENÍ VE EJNOU VYHLÁŠKOU. zadání územního plánu Provodov-Šonov.

OZNÁMENÍ VE EJNOU VYHLÁŠKOU. zadání územního plánu Provodov-Šonov. Mstský úad Nové Msto nad Metují odbor výstavby a regionálního rozvoje námstí Republiky 6, 549 01 Nové Msto nad Metují, tel. 491 419 611, fax. 491 419 623.j.: 52/2012/OVRR/Bal Spis.zn.: 1239/2011/OVRR/Bal

Více

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec II j: OŽP 30121/14/IN - 604 v J.Hradci 12.6.2014 spis: OŽP 2042/2013 vyizuje: Ing. Nováková tel: 384 351 286,

Více

Městský úřad Trhové Sviny Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkovo nám. 32, Trhové Sviny, tel ,

Městský úřad Trhové Sviny Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkovo nám. 32, Trhové Sviny, tel , Městský úřad Trhové Sviny Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkovo nám. 32, 374 01 Trhové Sviny, tel. 386301436, e-mail: silhosp2@tsviny.cz Značka Číslo jednací Vyřizuje Trhové Sviny SP - 4 MUTS/26627/16/Kas

Více

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec,

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec, Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 01 Jindichv Hradec, 384 351 281 OŽP 56810/2011-560 FL v Jindichov Hradci dne 26.10.2011 hp 1-07-03-045 VEEJNÁ VYHLÁŠKA Rozhodnutí

Více

SILNICE. III/44647 STARÉ MSTO - VELKÉ VRBNO

SILNICE. III/44647 STARÉ MSTO - VELKÉ VRBNO Projekce / inženýring / stavby A PRVODNÍ ZPRÁVA dle vyhlášky. 146/2008 Sb. ZAK. ÍSLO: 0703-15/3 VC: DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY (DOS) a DOKUMENTACE PRO PROVÁDNÍ STAVBY (DPS) AKCE: SILNICE. III/44647

Více

M S T S K Ý Ú A D V E V E L K Ý C H H A M R E C H s t a v e b n í ú a d V E E J N Á V Y H L Á Š K A Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

M S T S K Ý Ú A D V E V E L K Ý C H H A M R E C H s t a v e b n í ú a d V E E J N Á V Y H L Á Š K A Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í M S T S K Ý Ú A D V E V E L K Ý C H H A M R E C H s t a v e b n í ú a d.j. : Velké Hamry dne 25.7.2008 Vyizuje : Oleníek Telefon : 483 369 824 Monika Nevailová, nar. 11.1.1981, Muškova 1404/1, 148 00 Praha

Více

=> 1 / 1?@@ 1 720/ 1 ;;66 0</A< @@@<<! ;;66 VEEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ.13/2009

=> 1 / 1?@@ 1 720/ 1 ;;66 0</A< @@@<<! ;;66 VEEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ.13/2009 ! "#$ %&'"(#&)*+, )-./ 0 1 )-./ 2! 3. 1,4' 536 7,4'3 6363&7,89 &2 3 / 1 1 : 9/ 3 ; ;66 ;

Více

.j. : SÚ/328/211/2011/!e Petra Prokešová.j. : SÚ/330/212/2011/!e Nádraní 2682/58

.j. : SÚ/328/211/2011/!e Petra Prokešová.j. : SÚ/330/212/2011/!e Nádraní 2682/58 Mstský ú ad Brušperk K Námstí 22, 739 44 Brušperk stavební ú ad.j. : SÚ/328/211/2011/!e Petra Prokešová.j. : SÚ/330/212/2011/!e Nádraní 2682/58 vy$izuje: Ing. Ji$ina!ermáková 702 00 Ostrava Moravská OV

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE ODBOR SPRÁVNÍ A DOPRAVNÍ MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 107 334 01 PŘEŠTICE Číslo jednací: PR-OSD-SED/10354/2016 Přeštice, dne 19. dubna 2016 Tel.: E-mail: 377 332 473 sedlackova@prestice-mesto.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Odbor dopravy Masarykovo náměstí 1, Střed, 337 01 Rokycany se sídlem odboru Masarykovo náměstí 215 Váš dopis ze dne Naše značka Vyřizuje / tel / email V Rokycanech dne 16.8.2017 spis.zn.:mero/8635/od/17

Více

Mstská ást Praha 21 Úad mstské ásti - odbor stavební úad

Mstská ást Praha 21 Úad mstské ásti - odbor stavební úad Mstská ást Praha 21 Úad mstské ásti - odbor stavební úad Staroklánovická 260, 190 16 Praha 916, tel. 281 012 911, fax 281 971 531.j.: Výst/10323/2005/Ko V Praze, 14.3.2006 Vyizuje: Ing. Helena Kopecká,

Více

ROZHODNUTÍ ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTEDÍ. Ze dne: Naše. j.: ŽP 3949/ Pro Vyizuje: Ing. Rostislav Procházka Datum:

ROZHODNUTÍ ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTEDÍ. Ze dne: Naše. j.: ŽP 3949/ Pro Vyizuje: Ing. Rostislav Procházka Datum: ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTEDÍ tel: +420 384 342 177, fax: +420 384 342 178 e-mail: rostislav.prochazka@mesto-trebon.cz Ze dne: 06.11.2012 Naše. j.: ŽP 3949/2012-22 Pro Vyizuje: Ing. Rostislav Procházka Datum:

Více

Městský úřad Strakonice

Městský úřad Strakonice Městský úřad Strakonice STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Krajský pozemkový úřad pro Jihočeský kraj Pobočka Strakonice Palackého nám. 1090 386 01 Strakonice IČ: 01312774 Odbor dopravy Naše značka: Vyřizuje: Datum:

Více

Katastrální úad pro Královéhradecký kraj Katastrální pracovišt Rychnov nad Knžnou Zborovská 17, Rychnov nad Knžnou

Katastrální úad pro Královéhradecký kraj Katastrální pracovišt Rychnov nad Knžnou Zborovská 17, Rychnov nad Knžnou Katastrální úad pro Královéhradecký kraj Katastrální pracovišt Rychnov nad Knžnou Zborovská 17, 516 01 Rychnov nad Knžnou Obec Pín Pín 207 517 57 Pín u Rychnova nad Knžnou íslo jednací: Vaše.j.: Ze dne:

Více

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

ODBOR STAVEBNÍ ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

ODBOR STAVEBNÍ ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/071998/2016 ST2/Mer MMHK/191534/2016 ST2/Mer Ing.Vladimír Mergl 495 707 866 vladimir.mergl@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU

Více

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA NÁKUP VYBAVENÍ LABORATOE CHEMIE V RÁMCI PROJEKTU ZKVALITNNÍ A MODERNIZACE VÝUKY CHEMIE, FYZIKY A BIOLOGIE V BUDOV MATINÍHO GYMNÁZIA, OSTRAVA PÍLOHA 1- SPECIFIKACE PEDMTU ZAKÁZKY PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

Více

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA.

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Odbor dopravy Masarykovo náměstí 1, Střed, 337 01 Rokycany se sídlem odboru Masarykovo náměstí 215 Váš dopis ze dne Naše značka Vyřizuje / tel / email V Rokycanech dne 22.11.2017

Více

Mstský úad Kostelec nad ernými lesy, stavební úad námstí Smiických 53, Kostelec nad ernými Lesy

Mstský úad Kostelec nad ernými lesy, stavební úad námstí Smiických 53, Kostelec nad ernými Lesy Mstský úad Kostelec nad ernými lesy, stavební úad námstí Smiických 53, Kostelec nad ernými Lesy.j: 2125/2012/JF - 4.JF.328.3.A./5.Rozh Kostelec nad ernými Lesy, dne: 29.8.2012 Vyizuje: Jií Fortelka E-mail:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE ODBOR SPRÁVNÍ A DOPRAVNÍ MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 107 334 01 PŘEŠTICE Číslo jednací: PR-OSD-SED/11854/2017 Přeštice, dne 3. května 2017 Tel.: E-mail: 377 332 473 sedlackova@prestice-mesto.cz

Více

Městský úřad Prachatice

Městský úřad Prachatice Městský úřad Prachatice Velké náměstí 3, 383 01 Prachatice Odbor komunálních služeb a dopravy, oddělení silničního hospodářství Č.j.: MUPt/34967/2014/04/KSD/Šve Oprávněná úřední osoba: Věra Švehlová Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK Odbor dopravy Náměstí Augustina Němejce 63, 335 01 Nepomuk, Plzeňský kraj Tel: 371519711 Fax: 371591422 IČO: 00256986 e-mail: podatelna@urad-nepomuk.cz Č.j.: DOP/3123/2015-Čas V Nepomuku

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Stavební povolení

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Stavební povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: DSH/9505/16 Spis. zn.: ZN/2216/DSH/16 Počet listů: 8 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 Vyřizuje:

Více

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec,

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec, Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec, 384 351 281 OŽP 12272/2013-174 FL v Jindichov Hradci dne 21.03.2013 VEEJNÁ VYHLÁŠKA Souhlas s provedením ohlášených

Více

íslo jednací: /14 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Stavební ízení

íslo jednací: /14 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Stavební ízení VYJÁDENÍ O EXISTENCI SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ A VŠEOBECNÉ PODMÍNKY OCHRANY SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ SPOLENOSTI O2 CZECH REPUBLIC A.S. vydané podle 101 zákona. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, :

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, : MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, 373 44 Zliv, 387 001 192 : mu.zliv@sendme.cz, http://www.zliv.cz čj: 0082/roz/10-La/ 0242 Zliv, dne 27.1.2011 Vyřizuje: Ing.Lamošová R o z h o d n u

Více

Mstský úad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úadu a památkové pée 358 20 Kraslice, nám. 28. íjna 1438

Mstský úad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úadu a památkové pée 358 20 Kraslice, nám. 28. íjna 1438 Mstský úad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úadu a památkové pée 358 20 Kraslice, nám. 28. íjna 1438 1/11 Spis.zn.:.j.: Vyizuje: Tel.: 751/10/SÚ/Ran 13/11/SÚ/Ran Ranglová 352 370 433, 352

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD KUTNÁ HORA Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 stavební úřad se sídlem: Radnická 178, Kutná Hora tel.: 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: stavebni@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz

Více

POŽÁRN BEZPENOSTNÍ ZPRÁVA Dokumentace pro stavební povolení

POŽÁRN BEZPENOSTNÍ ZPRÁVA Dokumentace pro stavební povolení POŽÁRN BEZPENOSTNÍ ZPRÁVA Dokumentace pro stavební povolení Obsah: 1. Identifikaní údaje 2 1.1 Oznaení stavby 2 1.2 Objednatel 2 1.3 Zhotovitel dokumentace 2 2. Základní údaje o stavb 2 2.1. Struný popis

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S T O D odbor správní a dopravní Stod, nám. ČSA 294, pracoviště Sokolská 566 tel , fax

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S T O D odbor správní a dopravní Stod, nám. ČSA 294, pracoviště Sokolská 566 tel , fax 333 01 Stod, nám. ČSA 294, pracoviště Sokolská 566 tel. 379 209 409, fax 379 209 400 M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S T O D odbor správní a dopravní Spisová značka: Číslo jednací: Tel.: E-mail: ZN/1021/OSD/19 12761/19/OSD/Fi

Více

Městský úřad Strakonice

Městský úřad Strakonice Městský úřad Strakonice STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Krajský pozemkový úřad pro Jihočeský kraj Pobočka Strakonice Palackého nám. 1090 386 01 Strakonice IČ: 01312774 Odbor dopravy Naše značka: Vyřizuje: Datum:

Více

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE LABORATOE CHEMIE V RÁMCI PROJEKTU ZKVALITNNÍ A MODERNIZACE VÝUKY CHEMIE, FYZIKY A BIOLOGIE V BUDOV MATINÍHO GYMNÁZIA, OSTRAVA PÍLOHA 1- SPECIFIKACE PEDMTU ZAKÁZKY PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

Více

kri. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad. Veřejná vyhláška ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, Trhové Sviny

kri. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad. Veřejná vyhláška ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, Trhové Sviny Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst 18649/228-B/2010/Kr Trhové Sviny, dne 12.8.2010 Vyřizuje : František Kříha 23903/10/Kri Telefon : 386 301 427

Více

M ě s t s k ý ú ř a d B l a t n á Odbor dopravy tř. T. G. Masaryka 322, Blatná tel.:

M ě s t s k ý ú ř a d B l a t n á Odbor dopravy tř. T. G. Masaryka 322, Blatná tel.: M ě s t s k ý ú ř a d B l a t n á Odbor dopravy tř. T. G. Masaryka 322, 388 11 Blatná tel.: 383 416 220 Váš dopis zn. SÚS JčK 574/2018 Ze dne: 11.01.2018 Naše značka: MUBL 572/2018-3 Vyřizuje: Jan Valášek

Více

V EEJNÁ VYHLÁŠKA Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

V EEJNÁ VYHLÁŠKA Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Mstský úad Velké Bílovice, stavební úad nám. Osvoboditel 570, Velké Bílovice telefon : 519 367 116-117, e-mail : su@velkebilovice.cz Sp.zn: 114/2010-4/328/HAS Velké Bílovice, dne: 9.6.2010 V EEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

Č.j. Výst10713/21-F/06/Kr str. 2 Stavba obsahuje: Ve stávající stožárové trafostanici TS Veselka obec bude osazen nový jistič BA A. Ze stávaj

Č.j. Výst10713/21-F/06/Kr str. 2 Stavba obsahuje: Ve stávající stožárové trafostanici TS Veselka obec bude osazen nový jistič BA A. Ze stávaj Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst10713/21-F/06/Kr Trhové Sviny, dne 4.8.2006 Vyřizuje : František Kříha MUTSX000G0Y6 Telefon : 386 301 427 E.ON

Více

V P O B Ě Ž O V I C Í C H

V P O B Ě Ž O V I C Í C H M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

ást tra ového úseku Praha Hostiva Praha hl. n. Návrh zm ny B. návrh ešení zm ny

ást tra ového úseku Praha Hostiva Praha hl. n. Návrh zm ny B. návrh ešení zm ny Z 1890 / 07 Výroková ást zm ny: A. základní údaje íslo zm ny: M stská ást: Katastrální území: Parcelní íslo: Z 1890 / 07 Hlavní cíl zm ny: Zm na funk ního využití ploch, z funkce izola ní zele /IZ/, zahradnictví

Více

Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes. Mstys Neustupov, Neustupov 94 KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV

Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes. Mstys Neustupov, Neustupov 94 KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV Autor projektu - HIP Zodp. projektant ásti: Vypracoval: Investor Mstys Neustupov, Neustupov 94 Akce: KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV Datum: I. 2015 Stupe: Obsah: PRVODNÍ ZPRÁVA Píloha: DSP Zak.

Více

Městský úřad Trhové Sviny Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkovo nám. 32, Trhové Sviny, tel ,

Městský úřad Trhové Sviny Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkovo nám. 32, Trhové Sviny, tel , Městský úřad Trhové Sviny Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkovo nám. 32, 374 01 Trhové Sviny, tel. 386301436, e-mail: silhosp2@tsviny.cz Značka Číslo jednací Vyřizuje Trhové Sviny SP - 12 MUTS/30849/17/Kas

Více

Město Trhové Sviny Žižkovo náměstí 32 374 01 Trhové Sviny VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í

Město Trhové Sviny Žižkovo náměstí 32 374 01 Trhové Sviny VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Městský úřad Trhové Sviny odbor životního prostředí oddělení vodního hospodářství a rybářství Žižkovo náměstí 32, 374 01 Trhové Sviny Vyřizuje: Ing. Zuzana Žohová Tel.: 386 301 451 fax: 386 301 430 E-mail:

Více

.j.: SÚ/328/2297/2010/!e Petra Valová vy$izuje: Ing. Ji$ina!ermáková Sámova 1004/2 tel.: 558 666 443 700 30 Ostrava - Hrab'vka

.j.: SÚ/328/2297/2010/!e Petra Valová vy$izuje: Ing. Ji$ina!ermáková Sámova 1004/2 tel.: 558 666 443 700 30 Ostrava - Hrab'vka Mstský ú ad Brušperk K Námstí 22, 739 44 Brušperk stavební ú ad.j.: SÚ/328/2297/2010/!e Petra Valová vy$izuje: Ing. Ji$ina!ermáková Sámova 1004/2 tel.: 558 666 443 700 30 Ostrava - Hrab'vka e-mail: cermakova@brusperk-mesto.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í Městský úřad Brandýs nad Labem Stará Boleslav ODBOR DOPRAVY pracoviště Praha 3 Orebitská 477, 130 00 Praha 3 Sp.zn.: OD-5371/2017-VEVEM 280.9 A/20 Č.j.: OD-17468/2017-VEVEM Vyřizuje: Ing. Emil Veverka

Více

OBECNÍ ÚŘAD KOŠETICE Košetice

OBECNÍ ÚŘAD KOŠETICE Košetice OBECNÍ ÚŘAD KOŠETICE 394 22 Košetice 146 -------------------------------------------------------------------- Č.j. : ST1/2016/POV V Košeticích dne 9.9.2016 Stavebník: Obec Košetice, IČ 00248444, 394 22

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 26.10.2011 MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV Odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu a úřadu územního plánování Komenského náměstí 61, 293

Více

272110kri. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad. Veřejná vyhláška ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, Trhové Sviny

272110kri. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad. Veřejná vyhláška ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, Trhové Sviny Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst 33561/63-F/2009/Kr Trhové Sviny, dne 26.1.2010 Vyřizuje : František Kříha 2721/10/Kri Telefon : 386 301 427 Ing.

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í S T A V E B N Í P O V O L E N Í

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í S T A V E B N Í P O V O L E N Í Městský úřad Frýdek-Místek, Radniční č.p. 1148, Frýdek, 738 22 Frýdek-Místek stavební úřad Č.j.: SÚ/1764/06/Jo Frýdek-Místek 7. června 2006 Vyřizuje:Ing. Jonas Č. tel. 558609250 E-mail: jonas.richard@frydekmistek.cz

Více

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Adresa : Klášterská 135/II, 377 01 Jindichv Hradec II Telefon : ústedna - 384 351 111 fax 384 361 503 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

R O Z H O D N U T Í. S t a v b a o b s a h u j e: Komunikace, chodník, vjezdy, zeleň.

R O Z H O D N U T Í. S t a v b a o b s a h u j e: Komunikace, chodník, vjezdy, zeleň. Č.j.: MBE 18781/2010/VÝST-Čp V Berouně dne 14. července 2010 Spis zn.: 602/2010/VÝST Vyřizuje: Miroslava Čepelová, tel.: 311654254, e-mail.: vyst7@muberoun.cz R O Z H O D N U T Í Městský úřad Beroun, odbor

Více

Kanalizace a OV Nemojov, 2 Etapa

Kanalizace a OV Nemojov, 2 Etapa A. PRVODNÍ ZPRÁVA A.1. Identifikaní údaje A.1.1. Údaje o stavb a) Název stavby Název stavby: Charakter stavby: Stupe PD: Kanalizace a OV Nemojov, novostavba realizaní dokumentace b) Místo stavby Obec:

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A MĚSTSKÝ ÚŘAD PELHŘIMOV Odbor dopravy Pražská 2460, 393 01 Pelhřimov Č.j.: OD/857/2017-3-SP/Če V Pelhřimově dne 20.7.2017 Stavebník : Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Kraj Vysočina, Pobočka

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Odbor dopravy Masarykovo náměstí 1, Střed, 337 01 Rokycany se sídlem odboru Masarykovo náměstí 215 Váš dopis ze dne Naše značka Vyřizuje / tel / email V Rokycanech dne 15.10.2014

Více

Obec Rataje Obecní úřad Rataje, č.p. 86, Bechyně; tel.: ;

Obec Rataje Obecní úřad Rataje, č.p. 86, Bechyně; tel.: ; Obec Rataje Obecní úřad Rataje, č.p. 86, 391 65 Bechyně; tel.: 381 213 091 e-mail: posta@ratajeobec.cz ; www.ratajeobec.cz Rataje dne : 30.12.2016 Vyřizuje: M.Antoš, č.zoz800070318 Čj. OBRA/259/2016 ROZHODNUTÍ

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Odbor dopravy Masarykovo nám. 1, 337 01 Rokycany se sídlem odboru Masarykovo nám. 215 Váš dopis ZN / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka V Rokycanech 16.6. 2010 5518/OD/10 Pavel Brada/324

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Odbor dopravy Masarykovo náměstí 1, Střed, 337 01 Rokycany se sídlem odboru Masarykovo náměstí 215 Váš dopis ze dne Naše značka Vyřizuje / tel / email V Rokycanech dne 5.3.2015 spis.zn.:mero/2393/od/15

Více

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002. ást první

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002. ást první Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002 o závazných ástech regulaního plánu Mstské památkové zóny Stíbro Zastupitelstvo msta Stíbra vydalo dne 2.5.2002 v souladu s ustanovením 10 písm. a) a 84 odst.

Více

Pehled dokument, jimiž se prokazuje vliv realizace projektu na životní prostedí:

Pehled dokument, jimiž se prokazuje vliv realizace projektu na životní prostedí: !" # Z Operaního programu Rozvoj venkova a multifunkní zemdlství mohou být financovány pouze projekty, které nemají negativní vliv na životní prostedí. Z toho dvodu je k vybraným typm projekt nutno spolu

Více

Mstský úad Lomnice nad Popelkou odbor vnitní správy,oddlení stavební úad Husovo námstí 6, Lomnice nad Popelkou

Mstský úad Lomnice nad Popelkou odbor vnitní správy,oddlení stavební úad Husovo námstí 6, Lomnice nad Popelkou Mstský úad Lomnice nad Popelkou odbor vnitní správy,oddlení stavební úad Husovo námstí 6, 512 51 Lomnice nad Popelkou Sp.zn.: SULO/162/08-7-Ka Lomnice nad Popelkou, dne: 8.9.2008 Vyizuje: Josef Krpata

Více

Městský úřad Světlá nad Sázavou odbor dopravy náměstí Trčků z Lípy 18, Světlá nad Sázavou VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

Městský úřad Světlá nad Sázavou odbor dopravy náměstí Trčků z Lípy 18, Světlá nad Sázavou VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Městský úřad Světlá nad Sázavou odbor dopravy náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou Vaše č.j.: Vyřizuje: Báčová Naše č.j.: MSNS/17523/2012/OD-4S-Bá Telefon: 569 496 635 Světlá nad Sázavou

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV NAD KNĚŽNOU MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Odbor výstavby a životního prostředí Havlíčkova 136, 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 494 509 111, fax: 494 534 440, e-mail: e-podatelna@rychnov-city.cz Rychnov nad Kněžnou,

Více

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU OBECNÍ ÚŘAD KYSELKA STAVEBNÍ ÚŘAD Se sídlem: Kyselka 118, 362 72 Kyselka Spisový znak: 330 Archiv.znak: V/ 5 Váš dopis zn.: Naše značka: Výst. 65/10_SP Kyselka dne : 9.8.2010 ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Odbor dopravy Masarykovo náměstí 1, Střed, 337 01 Rokycany se sídlem odboru Masarykovo náměstí 215 Váš dopis ze dne Naše značka Vyřizuje / tel / email V Rokycanech dne 22.9.2016 spis.zn.:mero/10477/od/16

Více

STAVEBNÍ POVOLENÍ veřejnou vyhláškou

STAVEBNÍ POVOLENÍ veřejnou vyhláškou MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBOŇ - odbor stavební a komunikací Masarykovo nám. 20/I, 379 01 Třeboň, tel. 384341221 fax. 384723505 http://www.mesto-trebon.cz e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon.cz Č. j. Stav. 20163/2005-Kol

Více

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Oprávněná úřední osoba: Ing.Marie Kozáková,tel.533 304 557 e-mail.: kozakova@slapanice.cz

Více

Z 1875 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr

Z 1875 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr Výroková ást zmny: Z 1875 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr Parcelní íslo: v úseku "Pankrác Budjovická Hlavní cíl zmny: Zmna funkního

Více

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec II j. OŽP 7839/15/199-IN v J.Hradci 11.2.2015 spis: OŽP 114/2015 e-mail: i.novakova@jh.cz, tel: 384 351 286

Více

Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí

Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí Husovo nám čp.83 50315 Nechanice SZ 270/2010/OV, č.j. 269/2010,270/2010 Nechanice, 6. 8. 2010 Oprávněná úřední osoba: Dana Rollová tel. 498

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín 1-1173/2012 Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1173/2012 Milín, dne: 12.11.2012 Vyřizuje: Renata Melicharová E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L

Více

Mstský úad Vimperk. - veejná vyhláška -

Mstský úad Vimperk. - veejná vyhláška - Mstský úad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování íslo jednací: Vyizuje: VÚP 328.3-613/768/07 VJ-49 Vojtch Janoušek Telefon: 388 459 046 Ve Vimperku dne: 13.6.2007

Více

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA.

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

východn od Kunratické spojky, smr Vestec Jesenice

východn od Kunratické spojky, smr Vestec Jesenice Výroková ást zmny: Z 1807 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1807 / 07 Mstská ást: Katastrální území: Parcelní íslo: Praha Šeberov, Praha Kunratice Šeberov, Kunratice východn od Kunratické spojky, smr

Více

Městský úřad Trhové Sviny Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkovo nám. 32, Trhové Sviny, tel ,

Městský úřad Trhové Sviny Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkovo nám. 32, Trhové Sviny, tel , Městský úřad Trhové Sviny Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkovo nám. 32, 374 01 Trhové Sviny, tel. 386301436, e-mail: silhosp2@tsviny.cz Značka Číslo jednací Vyřizuje Trhové Sviny SP - 6 MUTS/31296/16/Kas

Více

OBEC Sklené nad Oslavou ". 6/2011,

OBEC Sklené nad Oslavou . 6/2011, OBEC Sklené nad Oslavou Obecn! závazná vyhláška ". 6/2011, o místním poplatku za užívání ve#ejného prostranství Zastupitelstvo obce Sklené nad Oslavou se na svém zasedání dne 7.12.2011 usneslo vydat na

Více

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí Rada msta Vimperk v souladu s 102 odst. (2) písm. n) zákona. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znní a zákonem. 85/1990 Sb., o právu petiním,

Více

Výst.1233/2008 Všetaty dne: vyřizuje :Lenka Drábová Rejnartová ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í

Výst.1233/2008 Všetaty dne: vyřizuje :Lenka Drábová Rejnartová ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í Ú ř a d m ě s t y s e V š e t a t y odbor výstavby a ÚP 277 16 Všetaty Výst.1233/2008 Všetaty dne: 25.11.2008 vyřizuje :Lenka Drábová Rejnartová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Výroková část: Úřad městyse

Více

Magistrát města České Budějovice R O Z H O D N U T Í S T A V E B N Í P O V O L E N Í

Magistrát města České Budějovice R O Z H O D N U T Í S T A V E B N Í P O V O L E N Í Magistrát města České Budějovice O d b o r d o p r a v y a s i l n i č n í h o h o s p o d á ř s t ví n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Jaroslav Mráz Odbor dopravy

Více

.j. MUCE 21819/2015 OŽP/V/o-SP píslušnost vodárenského zaízení k systému vodovodu: obecní vodovod zásobovaný z vodního zdroje obce poet zásobovaných o

.j. MUCE 21819/2015 OŽP/V/o-SP píslušnost vodárenského zaízení k systému vodovodu: obecní vodovod zásobovaný z vodního zdroje obce poet zásobovaných o Mstský úad ernošice odbor životního prostedí Oddlení vodního hospodáství Podskalská 1290/19 120 00 Praha 2 zivotni@mestocernosice.cz Dle rozdlovníku oprávnná úední osoba: Ing. Václav okrt telefon: 221

Více

Ing. Petr Laube, 28. íjna 909, , Neratovice

Ing. Petr Laube, 28. íjna 909, , Neratovice ZMNA.4 ÚPSNÚ NOVÉ STRAŠECÍ Poizovatel: Projektant: Mstský úad Nové Strašecí Ing. Petr Laube, 28. íjna 909, 277 11, Neratovice leden 2013 Název dokumentace: Poizovatel: Urený zastupitel: Projektant: Zmna.4

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í Městský úřad Brandýs nad Labem Stará Boleslav ODBOR DOPRAVY pracoviště Praha 3 Orebitská 477, 130 00 Praha 3 Sp.zn.: OD-5397/2017-VEVEM 280.9 A/20 Č.j.: OD-17467/2017-VEVEM Vyřizuje: Ing. Emil Veverka

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD KUTNÁ HORA Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 stavební úřad tel.: 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: stavebni@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz V Kutné Hoře dne:

Více

Instituce Znní stanoviska - struný obsah pipomínky Poizovatelem navržený zpsob ešení

Instituce Znní stanoviska - struný obsah pipomínky Poizovatelem navržený zpsob ešení Vyhodnocení stanovisek dotených orgán, organizací hájících veejné zájmy podle zvláštních pedpis v pedmtném území, orgán ÚP sousedních urbanistických obvod uplatnných ke spolenému jednání o návrhu regulaního

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více