ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA"

Transkript

1 Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, Olomouc Č.j.: KUOK /2011 V Olomouci dne SpZn.: KÚOK/101388/2011/OŽPZ/7443 Sp. a skart. znak: 90 V5 Vyřizuje: Ing. Jana Němečková tel.: fax: j.nemeckova@kr-olomoucky.cz ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Krajský úřad Olomouckého kraje, odbor životního prostředí a zemědělství (dále jen KÚOK ), jako příslušný vodoprávní úřad podle ust. 104 odst. 2 písm. d) zákona č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen vodní zákon ), jako orgán kraje v přenesené působnosti podle ust. 29 odst. 1 a ust. 67 odst. 1 písm. a) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, jako místně příslušný podle ust. 11 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, ve věci odvolání, které podal: 1. Zemědělské družstvo Senice na Hané, Vodní 214, Senice na Hané, IČ: (dále jen odvolatel ) dne , 2. Obec Senička, Senička 32, Senička dne , 3. Ludmila Havelková, Hrad 3, Náměšť na Hané dne , 4. Libuše Zaoralová, Lípy 53, Slatinice dne , 5. Josef Malý, Žižkov 107, Senice na Hané dne , 6. Miloslav Dostál, Senička 6, Senice na Hané dne , 7. Pb. Iva Holá, Trnkova 581/26, Olomouc Nové Sady dne , 8. Mgr. Slavomír Smýkal, Chořelice 1155, Litovel dne , 9. Ing. Milan Smýkal, Nový Malín 668, Nový Malín dne , 10. Ing. Jaroslav Navrátil, Těšetice 192, Těšetice dne , 11. Ing. Drahomír Tobiáš, Zákostelí 41, Senice na Hané dne , proti rozhodnutí Městského úřadu Litovel, Odboru životního prostředí, se sídlem Havlíčkova 818, Litovel (dále jen MěÚ Litovel ) pod č.j.: LIT 14828/2011, sp.zn.: ŽP 168/2010 ADo ze dne , kterým bylo v souladu s ust. 115, ust. 30 vodního zákona změněno rozhodnutí ONV Olomouc, odboru vodního a lesního hospodářství a zemědělství pod č.j.: 2786/84-233/1 Da ze dne , kterým byla stanovena ochranná pásma I. a II. stupně vodního zdroje podzemní vody prameniště Senice na Hané a následně ke dni nabytí právní moci všech nových rozhodnutí o stanovení OPVZ II. stupně (pro jednotlivá katastrální území k.ú. Dubčany u Choliny, k.ú. Odrlice, k.ú. Senička, k.ú. Senice na Hané, k.ú. Loučany na Hané, k.ú. Náklo a k.ú. Příkazy) zrušeno ochranné pásmo II. stupně vodního zdroje Senice na Hané na k.ú. Skrbeň, Vojnice, Těšetice a Náměšť na Hané. Změna spočívala ve změně výroku výše uvedeného rozhodnutí ONV Olomouc a to v části týkající se rozlohy OPVZ na k.ú. Senička. strana 1 (celkem 12)

2 KÚOK podle ust. 89 odst. 1 správního řádu, jako odvolací orgán nejblíže vyššího stupně nadřízený správnímu orgánu, který napadené rozhodnutí vydal, v souladu s ust. 89 odst. 2 správního řádu přezkoumal napadené rozhodnutí a rozhodl podle ust. 90 odst. 1 písm. b) správního řádu takto: rozhodnutí MěÚ Litovel pod č.j.: LIT 14828/2011 a sp.zn.: ŽP 168/2010 ADo ze dne se ruší a věc se vrací k novému projednání. Účastníci řízení (podle ust. 27 odst. 1 správního řádu): Vodohospodářská společnost Olomouc a.s., Tovární 1059/41, Olomouc, IČ: zastoupená na základě plné moci společností: OHGS s.r.o., 17. listopadu 1020, Ústí nad Orlicí, IČ: Odvolatel: 1. Zemědělské družstvo Senice na Hané, Vodní 214, Senice na Hané, 2. Zemědělské družstvo Haná, Vodní 214, Senice na Hané, 3. Obec Senička, Senička 32, Senička, 4. Ludmila Havelková, Hrad 3, Náměšť na Hané, 5. Libuše Zaoralová, Lípy 53, Slatinice, 6. Josef Malý, Žižkov 107, Senice na Hané, 7. Miloslav Dostál, Senička 6, Senice na Hané, 8. Pb. Iva Holá, Trnkova 581/26, Olomouc Nové Sady 9. Mgr. Slavomír Smýkal, Chořelice 1155, Litovel, 10. Ing. Milan Smýkal, Nový Malín 668, Nový Malín, 11. Ing. Jaroslav Navrátil, Těšetice 192, Těšetice, 12. Ing. Drahomír Tobiáš, Zákostelí 41, Senice na Hané. Oprávněná úřední osoba: Ing. Jana Němečková. Odůvodnění: MěÚ Litovel jako věcně a místně příslušný vodoprávní úřad podle ust. 104 odst. 2 písm. c) a ust. 106 odst. 1 vodního zákona vydal dne v souladu s ust. 115 a ust. 30 odst. 8 vodního zákona rozhodnutí pod č.j.: LIT 14828/2011, sp.zn.: ŽP 168/2010 ADo, kterým byl změněn rozsah ochranného pásma II. stupně vodního zdroje prameniště Senice na Hané (dále jen OPVZ ) a změněno rozhodnutí ONV Olomouc, odboru vodního a lesního hospodářství a zemědělství pod č.j.: 2786/84-233/1 Da ze dne , kterým byla stanovena ochranná pásma I. a II. stupně vodního zdroje podzemní vody prameniště Senice na Hané a následně ke dni nabytí právní moci všech nových rozhodnutí o stanovení OPVZ II. stupně (pro jednotlivá katastrální území k.ú. Dubčany u Choliny, k.ú. Odrlice, k.ú. Senička, k.ú. Senice na Hané, k.ú. Loučany na Hané, k.ú. Náklo a k.ú. Příkazy) zrušeno ochranné pásmo II. stupně vodního zdroje Senice na Hané na k.ú. Skrbeň, Vojnice, Těšetice, Náměšť na Hané. Změna spočívala ve změně výroku výše uvedeného rozhodnutí ONV Olomouc a to v části týkající se rozlohy OPVZ na k.ú. Senička. MěÚ Litovel v souladu s ust. 30 odst. 8 vodního zákona a ust. 6 odst. 3 vyhl. č. 137/1999 Sb., k ochraně vydatnosti, jakosti a zdravotní nezávadnosti vodního zdroje stanovil soubor podmínek a omezení. MěÚ Litovel dále rozhodl o námitkách účastníků řízení a to tak, že námitky účastníků řízení zamítl. strana 2 (celkem 12)

3 V odůvodnění MěÚ Litovel popsal postup vodoprávního úřadu v uvedené věci. Proti rozhodnutí MěÚ Litovel pod č.j.: LIT 14828/2011, sp.zn.: ŽP 168/2010 ADo ze dne , které odvolatel: 1. Zemědělské družstvo Senice na Hané obdrželo osobně dne , podal podáním ze dne odvolání, 2. Zemědělské družstvo Haná obdrželo osobně , podal podáním ze dne odvolání, 3. Obec Senička obdržela osobně dne , podal podáním dne odvolání, 4. Ludmila Havelková obdržela osobně dne , podala podáním dne odvolání, 5. Libuše Zaoralová obdržela osobně dne , podala podáním dne odvolání, 6. Josef Malý obdržel osobně dne , podal podáním dne odvolání, 7. Miloslav Dostál obdržel veřejnou vyhláškou dne , podal podáním dne odvolání, 8. Pb. Iva Holá obdržela veřejnou vyhláškou dne , podala podáním dne odvolání, 9. Mgr. Slavomír Smýkal obdržel veřejnou vyhláškou dne , podal podáním dne odvolání, 10. Ing. Milan Smýkal obdržel veřejnou vyhláškou dne , podal podáním dne odvolání, 11. Ing. Jaroslav Navrátil obdržel dne , podal podáním dne odvolání, 12. Ing. Drahomír Tobiáš obdržel veřejnou vyhláškou dne , podal podáním dne odvolání. Podání Ing. Tobiáše bylo posouzeno jako odvolání, přestože bylo nazváno jako žádost o přezkum. MěÚ Litovel i KÚOK posoudil podání podle obsahu nikoliv podle názvu. KÚOK se nejprve zabýval otázkou, zda byla podaná odvolání včasná, tedy v souladu s ust. 83 odst. 1 správního řádu, a zda byla podána osobou k tomu oprávněnou v souladu s ust. 76 odst. 5 správního řádu. V případě, že se některým účastníkům řízení doručuje písemnost osobně (poštou), a zároveň se doručuje též veřejnou vyhláškou, je pro tyto adresáty rozhodující den, kdy jim byla písemnost doručena individuálně. Rozhodnutí bylo odvolateli oznámeno: 1. Zemědělskému družstvu Senice na Hané dne a následující den počala běžet 15 denní lhůta pro podání odvolání. Toto bylo podáno dne , jedná se odvolání včasné, 2. Zemědělskému družstvu Haná dne a následující den počala běžet 15 denní lhůta pro podání odvolání. Toto bylo podáno dne , jedná se o odvolání včasné, 3. Obci Senička dne a následující den počala běžet 15 denní lhůta pro podání odvolání. Toto bylo podáno dne odvolání, jedná se o odvolání včasné, strana 3 (celkem 12)

4 4. Ludmile Havelkové dne a následující den počala běžet 15 denní lhůta pro podání odvolání. Toto bylo podáno dne , jedná se o odvolání opožděné, 5. Libuši Zaoralové dne a následující den počala běžet 15 denní lhůta pro podání odvolání. Toto bylo podáno dne odvolání, jedná se o odvolání opožděné, 6. Josefu Malému a následující den počala běžet 15 denní lhůta pro podání odvolání. Toto bylo podáno dne odvolání, jedná se o odvolání opožděné, 7. Miloslavu Dostálovi dne a následující den počala běžet 15 denní lhůta pro podání odvolání. Toto bylo podáno dne odvolání, jedná se o odvolání včasné, 8. Pb. Ivě Holé dne a následující den počala běžet 15 denní lhůta pro podání odvolání. Toto bylo podáno dne odvolání, jedná se o odvolání včasné, 9. Mgr. Slavomíru Smýkalovi dne a následující den počala běžet 15 denní lhůta pro podání odvolání. Toto bylo podáno dne odvolání, jedná se o odvolání včasné, 10. Ing. Milanu Smýkalovi dne a následující den počala běžet 15 denní lhůta pro podání odvolání. Toto bylo podáno dne , jedná se o odvolání včasné 11. Ing. Jaroslavu Navrátilovi a následující den počala běžet 15 denní lhůta pro podání odvolání. Toto bylo podáno dne , jedná se o odvolání včasné, 12. Ing. Drahomíru Tobiášovi dne a následující den počala běžet 15 denní lhůta pro podání odvolání. Toto bylo podáno dne , jedná se o odvolání včasné. Dále se KÚOK zabýval otázkou, zda v případě podaného odvolání se jedná o odvolání přípustné. V souladu s ust. 76 odst. 5 správního řádu může odvolání proti rozhodnutí podat účastník, jemuž se rozhodnutí oznamuje, v tomto případě bylo rozhodnutí odvolateli oznámeno, jako účastníku řízení, jedná se tedy o odvolání přípustné. KÚOK po přezkoumání spisu, průběhu řízení, napadeného rozhodnutí a podaného odvolání zjistil následující: Vodohospodářská společnost Olomouc a.s., Tovární 1059/41, Olomouc, IČ: zastoupená na základě plné moci společností: OHGS s.r.o., 17. listopadu 1020, Ústí nad Orlicí, IČ: požádala podáním ze dne u MěÚ Litovel o stanovení ochranného pásma II. stupně vodního zdroje prameniště Senice na Hané dle ust. 30 vodního zákona a zároveň ke dni nabytí právní moci rozhodnutí o stanovení ochranného pásma II. stupně vodního zdroje o zrušení původního rozhodnutí. K žádosti byly doloženy následující doklady: - podkladová zpráva pro revizi ochranných pásem vodních zdrojů I. a II. stupně, zpracovaná zplnomocněným zástupcem žadatele v březnu 2010, strana 4 (celkem 12)

5 - dodatek k podkladové zprávě pro revizi ochranných pásem vodních zdrojů I. a II. stupně z března 2010, zpracovaná zplnomocněným zástupcem žadatele v květnu 2010, - plná moc, která opravňuje spol. OHGS s.r.o., RNDR. Svatopluka Šedu zastupovat žadatele: Vodohospodářskou společnost Olomouc, a.s. při správních řízeních týkajících se změny rozsahu ochranných pásem I. a II. stupně vodního zdroje využívaného v jímacím území Senice na Hané dle ust. 30 vodního zákona. MěÚ Litovel oznámil pod č.j.: LIT 12895/2010, sp.zn.: ŽP 168/2010 ADo dne veřejnou vyhláškou zahájení vodoprávního řízení s ústním jednáním, bez místního šetření a to ve věci: změny ochranného pásma II. stupně vodního zdroje prameniště Senice na Hané dle ust. 30 vodního zákona a zároveň ke dni nabytí právní moci nových rozhodnutí o stanovení OPVZ II. stupně (pro jednotlivá katastrální území) zrušení původního rozhodnutí č.j.: 2786/84-233/1 Da ze dne , kterým ONV Olomouc, odbor vodního a lesního hospodářství a zemědělství stanovil ochranná pásma I. a II. stupně. Dne bylo MěÚ Litovel doručeno podání odvolatele, ve kterém odvolatel vznesl několik námitek týkajících se návrhu na omezení hospodářských činností v OPVZ II. stupně na k.ú. Loučany na Hané a k.ú. Dubčany u Choliny. Dne proběhlo na MěÚ Litovel ústní jednání, týkající se Změny ochranného pásma II. stupně vodního zdroje prameniště Senice na Hané, k.ú. Dubčany u Choliny. Z ústního jednání byl sepsán protokol, který je součástí spisového materiálu. Z protokolu vyplývá, že všichni zúčastnění byli seznámeni s rozsahem a podmínkami podaného návrhu a dále také s podanými námitkami k tomuto návrhu. Dne bylo MěÚ Litovel doručeno podání OHGS s.r.o. Prameniště Senice na Hané posouzení námitek dotčených subjektů navrhovatelem ochranného pásma vodního zdroje II. stupně. MěÚ Litovel vydal pod č.j.: LIT 20422/2010, sp.zn.: ŽP 168/2010 ADo ze dne rozhodnutí, kterým změnil ve smyslu ust. 30 odst. 8 vodního zákona rozhodnutí ONV Olomouc, odboru vodního a lesního hospodářství a zemědělství č.j.: 2786/86-233/1 Da ze dne , kterým byla stanovena ochranná pásma I. a II. stupně vodního zdroje podzemní vody prameniště Senice na Hané a následně ke dni nabytí právní moci všech nových rozhodnutí o stanovení OPVZ II. stupně (pro jednotlivá katastrální území k.ú. Dubčany u Choliny, k.ú. Odrlice, k.ú. Senička, k.ú. Senice na Hané, k.ú. Loučany na Hané, k.ú. Náklo a k.ú. Příkazy) zrušil ochranné pásmo II. stupně vodního zdroje Senice na Hané na k.ú. Skrbeň, Vojnice, Těšetice a Náměšť na Hané. Ochranné pásmo II. stupně vodního zdroje prameniště Senice na Hané se rozkládá na k.ú. Senička a to na pozemcích p.č. 324/1, 598, 600/1, 600/2, 601, 649, 650, 657/1, 657/2, 324/3, 600/3, 600/4, 600/5, 222/8, 222/9, 222/16, 222/19, 231/11, 231/12, 231/13, 231/14, 297/1, 297/2, 297/3, 297/4, 297/5, 297/6, 297/7, 297/8, 297/9, 297/10, 297/11, 297/12, 297/13, 297/14, 297/15, 297/16, 297/17, 297/18, 307/1, 307/2, 307/3, 307/4, 307/5, 307/6, 307/7, 307/8, 311/1, 311/2, 311/3, 311/4, 311/5, 311/6, 311/7, 311/8, 311/9, 311/10, 311/11, 311/12, 311/13, 311/14, 311/15, 311/16, 311/17, 311/18, 311/19, 311/20, 311/21, 311/22, 311/23, 311/24, 311/25, 311/26, 311/27, 311/28, 311/29, 311/30, 311/31, 311/32, 311/33, 335/1, 335/2, 335/3, 335/4, 335/5, 335/6, 335/7, 335/8, 335/9, 335/10, 335/11, 335/12, 335/13, 335/14, 335/15, 335/16, 335/17, 335/18, 335/19, 335/20, 335/21, 335/22, 335/23, 335/24, 346/1, 346/2, 346/3, 346/4, 346/5, 346/6, 346/7, 346/8, 346/9, 346/10, 346/11, 346/12, 346/13, 346/14, 346/15, 346/16, 346/17, 346/18, strana 5 (celkem 12)

6 346/19, 346/20, 346/21, 346/22, 346/23, 346/24, 346/25, 346/26, 346/27, 346/28, 346/29, 346/30, 346/31, 346/32, 346/33, 346/34, 346/35, 346/36, 347/37, 346/38, 346/39, 346/40, 346/41, 600/6, 600/7, 600/8, 600/9, 600/10, 600/11, 600/12, 600/13, 600/14, 600/15, 600/16, 600/17, 600/18, 600/19, 600/20, 600/21, 600/22, 600/23, 657/3, 657/4, 657/5, 657/6, 657/7, 657/8, 657/9 a 657/10 pozemkové parcely katastru nemovitostí. V případě, že v OPVZ není celá uvedená parcela je k dispozici záznam podrobného měření změn měřičský náčrt na vyznačení OPVZ číslo 309/2010, číslo plánu /2010. Toto rozhodnutí napadl odvoláním Zemědělské družstvo Senice na Hané, Zemědělské družstvo Haná a Ing. Jaroslav Navrátil podáním ze dne , resp Odvolání byla postoupena KÚOK, který svým rozhodnutím pod č.j.: KUOK 9200/2011 ze dne odvoláním napadené rozhodnutí MěÚ Litovel zrušil a věc vrátil MěÚ Litovel k novému projednání. MěÚ Litovel usnesením pod č.j.: LIT 7329/2011, sp.zn.: ŽP 168/2010 ADo ze dne vyloučil v souladu, s ust. 115 odst. 1 vodního zákona a ust. 140 odst. 3 správního řádu, v řízení zahájeném z moci úřední ze společného řízení správní řízení vedená vodoprávním úřadem MěÚ Litovel pro jednotlivá katastrální území ( k.ú. Dubčany u Choliny, k.ú. Odrlice, k.ú. Senička, k.ú. Senice na Hané, k.ú. Loučany na Hané, k.ú. Náklo a k.ú. Příkazy) v ochranném pásmu II. stupně prameniště Senice na Hané. MěÚ Litovel oznámil veřejnou vyhláškou zahájení vodoprávního řízení bez ústního jednání a místního šetření pod č.j.: LIT 8871/2011, sp.zn.: ŽP 168/2010 ADo ze dne a to ve věci změny rozsahu OPVZ změny rozhodnutí ONV Olomouc, odboru vodního a lesního hospodářství a zemědělství pod č.j.: 2786/84-233/1 Da ze dne , kterým byla stanovena ochranná pásma I. a II. stupně vodního zdroje podzemní vody prameniště Senice na Hané a následně ke dni nabytí právní moci všech nových rozhodnutí o stanovení OPVZ II. stupně (pro jednotlivá katastrální území k.ú. Dubčany u Choliny, k.ú. Odrlice, k.ú. Senička, k.ú. Senice na Hané, k.ú. Loučany na Hané, k.ú. Náklo a k.ú. Příkazy) zrušeno ochranné pásmo II. stupně vodního zdroje Senice na Hané na k.ú. Skrbeň, Vojnice, Těšetice a Náměšť na Hané. MěÚ Litovel stanovil dotčeným orgánům pro uplatnění závazných stanovisek a účastníkům řízení pro uplatnění námitek, popřípadě důkazů lhůtu 10 dnů od doručení tohoto oznámení. V této lhůtě byla MěÚ Litovel doručena nesouhlasná stanoviska: PhDr. Hany Auerové, Frýdlantská 1320/3, Praha Kobylisy, Josefa Malého, Žižkov 107, Senice na Hané, Ludmily Havelkové, Hrad 3, Náměšť na Hané, Libuše Zaoralové, Lípy 53, Slatinice, Magdy Piterkové, Bělidlo 581, Náměšť na Hané, Obce Senička, Senička 32, Senička. MěÚ Litovel vydal rozhodnutí pod č.j.: LIT 14828/2011, sp.zn.: ŽP 168/2010 ADo ze dne , kterým byl změněn rozsah ochranného pásma II. stupně vodního zdroje prameniště Senice na Hané (dále jen OPVZ ) a změněno rozhodnutí ONV Olomouc, odboru vodního a lesního hospodářství a zemědělství pod č.j.: 2786/84-233/1 Da ze dne , kterým byla stanovena ochranná pásma I. a II. stupně vodního zdroje podzemní vody prameniště Senice na Hané a následně ke dni nabytí právní moci všech nových rozhodnutí o stanovení OPVZ II. stupně (pro jednotlivá katastrální území k.ú. Dubčany u Choliny, k.ú. Odrlice, k.ú. Senička, k.ú. Senice na Hané, k.ú. Loučany na Hané, k.ú. Náklo a k.ú. Příkazy) zrušeno ochranné pásmo II. stupně vodního zdroje Senice na Hané na k.ú. Skrbeň, Vojnice, Těšetice a Náměšť na Hané. strana 6 (celkem 12)

7 Proti tomuto rozhodnutí podal odvolání: Zemědělské družstvo Senice na Hané, Zemědělské družstvo Haná, Obec Senička, Ludmila Havelková, Libuše Zaoralová, Josef Malý, Miloslav Dostál, Pb. Iva Holá, Mgr. Slavomír Smýkal, Ing. Milan Smýkal, Ing. Jaroslav Navrátil, Ing. Drahomír Tobiáš. Odvolatelé ve svých podáních zejména namítají: 1. Zemědělské družstvo Senice na Hané a) odvolatel je přesvědčen, že MěÚ Litovel se nevypořádal se všemi předloženými námitkami a ty, které vypořádal, vypořádal nesprávně, b) navrhovatel byl při podání žádosti veden jen čistě podnikatelským záměrem spočívajícím ve zvýšení dodávek vody odběratelům, c) dochází k upřednostnění jednoho podnikatele před druhým jedním z předmětů činnosti odvolatele je i provozování vodovodů a kanalizací odvolatel zásobuje pitnou vodou obyvatele obcí Senice na Hané, Slatinice, Lutín a Lutín část Třebčín. Podnikatelský záměr navrhovatele je označován za veřejný zájem, d) vodoprávní úřad vycházel při odůvodnění potřeby změny OPVZ z materiálů zpracovaných navrhovatelem, resp. jeho zástupcem (OHGS), e) odvoláním napadeným rozhodnutím dle odvolatele dochází k výraznému zásahu do jeho podnikatelské činnosti, některé jeho podnikatelské záměry budou změnou OPVZ výrazně omezeny či znemožněny, f) vodoprávní úřad odvoláním napadeným rozhodnutím bez řádného odůvodnění zvýhodnil jedno podnikání před druhým (odvolatel poukazuje na nález Ústavního soudu pod sp.zn.: PL. ÚS 39/01), g) poukazuje na tvrzení vodoprávního úřadu, že opatření nemění a neovlivní provozní činnost odvolatele. Dle odvolatele se jedná o nepravdivé tvrzení, neboť k ovlivnění provozní činnosti dojde a to zejména pokud jde o omezení hospodářských činností, h) dále odvolatel poukazuje na nedostatečné odůvodnění vymezených podmínek a omezení v nově stanoveném OPVZ, i) vodoprávní úřad nešetřil jeho oprávněné zájmy (ust. 2 odst. 3 správního řádu), j) poukazuje na nerovný přístup vodoprávního úřadu ke všem účastníkům řízení a dotčeným osobám, k) vodoprávní úřad se dopustil procesního pochybení, když odvolatelem vznesené námitky nechal posoudit navrhovatele. 2. Zemědělské družstvo Haná: Odvolání je v podstatě totožné s odvoláním Zemědělského družstva Senice na Hané. 3. Obec Senička: Obec nesouhlasí s odvoláním napadeným rozhodnutím, resp. s rozsahem OPVZ v k.ú. Senička. Vyjadřuje obavu, zda odběrem podzemních vod nedojde v dlouhodobém horizontu ke zhoršení jakosti a takovému poklesu hladiny podzemní vody v obci, která by mohla zapříčinit nemožnost čerpání vody občanů z vlastních studní. Dále Obec Senička požaduje předložení hydrogeologických průzkumů a projednání celé problematiky se všemi vlastníky dotčených nemovitostí. 4. Ludmila Havelková: Odvolává se proti odvoláním napadenému rozhodnutí v plném rozsahu. Připomíná, že toto rozhodnutí naprosto nerespektuje všeobecně známý oponentní znalecký posudek soudního znalce Ing. Merty z roku strana 7 (celkem 12)

8 5. Libuše Zaoralová: Odvolává se proti odvoláním napadenému rozhodnutí v plném rozsahu. 6. Josef Malý: Odvolává se proti odvoláním napadenému rozhodnutí v plném rozsahu. 7. Miloslav Dostál: Odvolává se proti odvoláním napadenému rozhodnutí v plném rozsahu. Namítá stanovení OPVZ pouze na základě elaborátu zpracovaného firmou OHGS s.r.o., připomíná, že nebyl vzat do úvahy posudek soudního znalce pana ing. Stanislava Merty z července 2010, který poukazuje na materiál z roku Pb. Iva Holá: Odvolává se proti odvoláním napadenému rozhodnutí v plném rozsahu. Upozorňuje na závěry zpráv soudního znalce pana ing. Stanislava Merty. 9. Mgr. Stanislav Smýkal: - Namítá zpracování odvoláním napadeného rozhodnutí není uveden rozsah rozhodnutí, číslování stran, podpis (parafa) zpracovatele atd., - Namítá absenci zmínky o znaleckém posudku Ing. Stanislava Merty ve výrokové části odvoláním napadeného rozhodnutí, - Dle názoru odvolatele se navrhovatel nevyrovnal s problémem znečištění chloridy z posypových solí, nárůst dusičnanů, navyšování atmosférického NO 3 atd., - Upozorňuje, že v podkladové zprávě dochází k protnutí některých hydroizohyps s terénními vrstevnicemi stejné nadmořské výšky. 10. Ing. Milan Smýkal: Odvolání je obsahově shodné s odvoláním Mgr. Stanislava Smýkala. 11. Ing. Stanislav Navrátil: Odvolání je v podstatě totožné s odvoláním Zemědělského družstva Senice na Hané. 12. Ing. Drahomír Tobiáš: Podání Ing. Tobiáše bylo posouzeno jako odvolání, přestože bylo nazváno jako žádost o přezkum. MěÚ Litovel i KÚOK posoudil podání podle obsahu nikoliv podle názvu. Odvolatel namítá, že mu odvoláním napadené rozhodnutí nebylo, jako hlavnímu účastníku řízení, doručeno. MěÚ Litovel neshledal oprávněné důvody pro postup podle ust. 87 správního řádu, proto účastníky řízení pod č.j.: LIT 18328/2011, sp.zn.: ŽP 168/2010 ADo ze dne vyrozuměl o podaném odvolání a vyzval je, aby se k němu ve lhůtě 8 dnů ode dne doručení (případně svěšení z úřední desky) výzvy vyjádřili. Ve stanovené lhůtě se k podanému odvolání vyjádřil: Zemědělské družstvo Senice na Hané a Zemědělské družstvo Haná oba odvolatelé souhlasí s ostatními podanými odvoláními. Dále se ve stanovené lhůtě vyjádřil zástupce navrhovatele. Následně MěÚ Litovel předal spis se svým stanoviskem pod č.j.: LIT 21255/2011, sp.zn.: ŽP 168/2010 ADo ze dne nadřízenému správnímu orgánu, tedy KÚOK (KÚOK doručeno dne ). Odvolací orgán v postupu prvoinstančního úřadu zjistil následující pochybení: KÚOK je z jeho předchozí úřední činnosti známo, že Obec Senice na Hané si v rámci projednávání změny OPVZ v k.ú. Senice na Hané a k.ú. Odrlice nechala zpracovat Zhodnocení podkladové zprávy pro revizi ochranných pásem I. a II. stupně vodního zdroje Senice na Hané (dále jen zhodnocení ). Toto zhodnocení vypracoval strana 8 (celkem 12)

9 v červenci 2010 Ing. Stanislav Merta osoba odborně způsobilá v oborech hydrogeologie a geologické práce sanace č. 1199/2000. Závěrem zhodnocení je, že podkladovou zprávu nelze v současnosti považovat za relevantní materiál pro navrhovanou změnu OPVZ Senice na Hané v předložené variantě. Materiály v podkladové zprávě jsou neúplné a jejich výsledky nejsou v celé řadě případů objektivně interpretovány. K tomuto zhodnocení se vyjádřil zpracovatel podáním pod č.j.: LIT 5902/2011 ze dne Zpracovatel trvá na tom, že jím zpracovaná podkladová zpráva pro revizi ochranných pásem I. a II. stupně vodního zdroje Senice na Hané je relevantním materiálem pro změnu OPVZ v jímacím území Senice na Hané. Navrhovatel přistoupil nakonec k tomu, že MěÚ Litovel požádal o přerušení zahájeného správního řízení ve věci: změny rozsahu ochranného pásma II. stupně vodního zdroje prameniště Senice na Hané změny rozhodnutí ONV Olomouc, odbor vodního a lesního hospodářství a zemědělství č.j.: 2786/84-233/1 ze dne na k.ú. Senice na Hané a k.ú. Odrlice a to na dobu do a to z důvodu realizace doplňkového hydrogeologického průzkumu, který ověří potřebu stanovení OPVZ v k.ú. Senice na Hané a k.ú. Odrlice. Po prostudování těchto materiálů musí KÚOK konstatovat, že samotný zpracovatel podkladové zprávy připouští, že v některých případech neměl k dispozici údaje s potřebnou mírou spolehlivosti a proto navrhl doplňující průzkum jako např. hydrometrické měření toků a další monitoring, které budou po jejich realizaci objektivním podkladem pro posouzení dosud neznámých či nepříliš známých skutečností a návazné průběžné hodnocení účinnosti navržených ochranných opatření či jejich modifikaci. KÚOK se domnívá, že přestože toto zhodnocení bylo vypracováno na základě objednávky Obce Senice na Hané a mělo mimo jiné sloužit k objektivnímu ověření, zda Obec Senice na Hané musí být bezpodmínečně zahrnuta do ochranného pásma II. stupně uvedeného vodního zdroje jeho závěry je možno aplikovat i na ostatní katastrální území. Nezákonnost, resp. porušení právních předpisů shledává odvolací orgán v tom, že MěÚ Litovel, jako orgán prvého stupně při vydávání předmětného rozhodnutí rozhodoval v rozporu s ust. 3 správního řádu nezjistil stav věci, tak, aby o něm nebyly důvodné pochybnosti. Dále se KÚOK domnívá, že MěÚ Litovel nepostupoval v souladu s ust. 2 odst. 4 správního řádu, neboť při rozhodování skutkově shodných či podobných případů nesmí vznikat nedůvodné rozdíly. Odvolací orgán při přezkoumání spisového materiálu zjistil, že nastala skutečnost, která odůvodňuje zrušení odvoláním napadeného rozhodnutí a vede tak k obligatornímu postupu odvolacího orgánu v souladu s ust. 90 odst. 1 písm. b) správního řádu, kdy je napadené rozhodnutí nutno zrušit a věc vrátit k novému projednání. Touto skutečností je nenaplnění ust. 47 správního řádu. Vzhledem k tomu, že KÚOK celou věc vrací MěÚ Litovel k novému projednání a odstranění zjištěných závad, odvolací orgán se již dále nezabýval námitkami odvolatele uplatněnými v předloženém odvolání, jelikož na výsledku odvolacího řízení by nemohlo jejich vypořádání nic změnit. S těmito námitkami (coby strana 9 (celkem 12)

10 uplatněnými v souladu s ust. 36 odst. 2 správního řádu) se při novém projednání vypořádá MěÚ Litovel. Rozhodnutí bude řádně odůvodněno, v souladu s ust. 68 odst. 3 správního řádu. MěÚ Litovel při novém projednávání oznámí nové projednávání věci, v souladu s návrhem žadatele a znovu rozhodne. Při novém projednávání a následném rozhodování ve věci stanovení ochranného pásma II. stupně vodního zdroje prameniště Senice na Hané v k.ú. Senička je MěÚ Litovel vázán právním názorem odvolacího správního orgánu tak, jak vyplývá z ust. 90 odst. 1 písm. b) správního řádu. KÚOK přezkoumal správní řízení a napadené rozhodnutí MěÚ Litovel v celém rozsahu a shledal oprávněné důvody pro jeho zrušení a vrácení věci k novému projednání, proto rozhodl tak, jak je uvedeno ve výroku tohoto rozhodnutí (ust. 90 odst. 1, písm. c) správního řádu). Účastníci řízení (podle ust. 27 odst. 2 správního řádu): parcelní číslo vlastník 324/1 - Přidal Petr a Přidalová Hana, Olomoucký kraj - Správa silnic Olomouckého kraje, přísp. org., 600/1 - Olomoucký kraj - Správa silnic Olomouckého kraje, přísp. org., 600/2 - Olomoucký kraj - Správa silnic Olomouckého kraje, přísp. org., Česká republika - Správa železniční dopravní cesty, státní org., Obec Senička, Obec Senička, 657/1 - Česká republika - Pozemkový fond České republiky, 657/2 - Obec Senička, 324/3 - Maksant Jindřich, 600/3 - Olomoucký kraj - Správa silnic Olomouckého kraje, přísp. org, 600/4 - Olomoucký kraj - Správa silnic Olomouckého kraje, přísp.org., 600/5 - Zemědělské družstvo Haná, 222/8 - Obec Senička, 222/9 - Trajkovská Danuše, Prchal Milan, 222/16 - Hrachovina Jan a Hrachovinová Miloslava, 222/19 - Koléšková Anna, 231/1 - Ing. Volfová Kateřina, Vysloužilová Valéria, 231/12 - Obec Senička, 231/13 - Zemědělské družstvo Senice na Hané, 231/14 - doc. Ing. Skopal František CSc., Skopal Jiří, 297/1 - Zemědělské družstvo Senice na Hané, 297/2 - Dostál Miloslav, Dostál Josef, Dostál Václav, 297/3 - Fišara Lubomír, 297/4 - Zaoralová Libuše, 297/5 - Kalvodová Eva, MUDr. Kubíčková Jana, Dr. Vochoč Otakar, 297/6 - Kubíček Josef, 297/7 - Hrachovinová Marie, 297/8 - Pytlíček Ivo, Pytlíček Jiří, Ing. Pytlíček Lukáš, Pytlíčková Dagmar, Pytlíčková Jana, Pytlíčková Lenka, Mgr. Pytlíčková Naděžda, 297/9 - PAZDERA STANISLAV, 297/10 - Ing. Navrátil Jaroslav, 297/11 - Štarmannová Anna, Pazdera Stanislav, 297/12 - ROZSYPALOVÁ FRANTIŠKA, 297/13 - Holá Iva, Ing. Skálová Jana, 297/14 - STAŇKOVÁ ANNA, 297/15 - Ing. Navrátil Jaroslav, 297/16 - Maksant Čestmír, 297/17 - Továrek Jan a Továrková Marie, 297/18 - Pytlíčková Ludmila, Pytlíček Vladimír, 307/1 - Zemědělské družstvo Senice na Hané, 307/2 - Dostál Miloslav, Dostál Josef, Dostál Václav, 307/3 - Fišara Lubomír, 307/4 - Zaoralová Libuše, 307/5 - Ing. Navrátil Jaroslav, 307/6 - Kalvodová Eva, MUDr. Kubíčková Jana, Dr. Vochoč Otakar, 307/7 - Pytlíček Ivo, Pytlíček Jiří, Pytlíček Lukáš, Pytlíčková Dagmar, Pytlíčková Jana, Lenka, Mgr. Pytlíčková Naděžda, 307/8 - Ing. Navrátil Jaroslav, 311/1 - Zemědělské družstvo Haná, 311/2 - Mikulka Milan, 311/3 - Švubová Věra, 311/4 - NADACE BARBORY COUFALOVE, 311/5 - Malý Josef, Piterková Magda, 311/6 - HORKÁ ANDĚLA, PYTLÍČEK ANTONÍN, 311/7 - NADACE JANA SOCHY PRO CHUDÉ LIDI V SENIČCE, 311/8 - Dočkalová Marie, 311/9 - Fišara Lubomír, 311/10 - Houdek Jaromír, 311/11 - Houdek Jaromír, 311/12 - Navrátil Vít, Navrátilová Martina, 311/13 - Studeník Ivo a Studeníková Marta, 311/14 - Ing. Navrátil Jaroslav, 311/15 - Ing. Navrátil Jaroslav, 311/16 - Vysloužil Petr, Miščíková Radka, Vysloužil Jan, Vysloužil Tomáš, Vysloužilová Jitka, Mück Pavel, 311/17 - Lakomá Marie, 311/18 - PACÁKOVÁ TEKLA, PROCHÁZKOVÁ MARIE, FRANTIŠEK, PROCHÁZKOVÁ HANA, 311/19 - Nevrlý Josef a Nevrlá Zdeňka, 311/20 - Štajgel Jan a Štajgelová Dagmar, 311/21 - Smýkal Lubomír, Mgr. Smýkal Slavomír, Ing. Smýkal Milan, 311/22 - Kostečková Růžena, Trefilová Ladislava, 311/23 - Vinšová Marta, 311/24 - Zemědělské družstvo Senice na Hané, 311/25 - Kubíček Vladimír, 311/26 - Dostál Miloslav, Dostál Josef, Dostál Václav, 311/27 - Ing. Navrátil Jaroslav, 311/28 - Ing. Navrátil Jaroslav, 311/29 - Štefan František, Štefan Josef, 311/30 - Fišara Lubomír, 311/31 - Zaoralová Libuše, 311/32 - Kalvodová Eva, MUDr. Kubíčková Jana, Dr. Vochoč Otakar, 311/33 - Pytlíček Ivo, Pytlíček Jiří, Pytlíček Lukáš, Dagmar, Pytlíčková Jana, Pytlíčková Lenka, Mgr. Pytlíčková Naděžda, 335/1 - Koupil Alois, 335/2 - Šmoldasová Růžena, 335/3 - Kubíček Bohumil a Kubíčková Marie, 335/4 - Maksant Jindřich, Maksantová Milada, 335/5 - Zemědělské družstvo Senice na Hané, 335/6 - Absolonová Milada, 335/7 - Střída Břetislav, Ryšavá Karla, 335/8 - Ing. Havlíček Václav, 335/9 - Hrachovina Jan a Hrachovinová Miloslava, 335/10 - Maksant Jindřich, 335/11 strana 10 (celkem 12)

11 - Ing. Havlíček Václav, 335/12 - Česká republika - Pozemkový fond České republiky, 335/13 - Smička Václav, 335/14 - Smičková Dana, 335/15 - Ing. Volfová Kateřina, Vysloužilová Valéria, 335/16 - Česká republika - Pozemkový fond České republiky, 335/17 - Štefan František, Štefan Josef, 335/18 - Ing. Havlíček Václav, 335/19 - Chládková Silva, Vach Jiří a Vachová Libuše, 335/20 - Knaiblová Zdeňka, Deetlefsová Kateřina, Havelková Ludmila, Nováková Marie, Dostálová Kateřina, 335/21 - KAREŠOVÁ MARIE, 335/22 - Pluskalová Alena, Vybíralová Marta, 335/23 - Zemědělské družstvo Haná, 335/24 - Přidal Petr a Přidalová Hana, 346/1 - MAKSANT BOHUMIL, 346/2 - Maksant Václav, 346/3 - Zemědělské družstvo Senice na Hané, 346/4 - Zemědělské družstvo Senice na Hané, Česká republika - Pozemkový fond České republiky, 346/5 - Kubíčková Ludmila, 346/6 - Kubíčková Ludmila, 346/7 - Zemědělské družstvo Senice na Hané, 346/8 - Nepožitek Petr, Nepožitková Olga, 346/9 - Pytlíček Vladislav, Pytlíčková Františka, Řezníček Jaroslav, Řezníčková Eliška, 346/10 - Obec Senička, 346/11 - Kučera Josef, 346/12 - Čamek Antonín, Ing. Čamek Josef, Horák Tomáš, 346/13 - Štefan František, Štefan Josef, 346/14 - Ing. Navrátil Jaroslav, 346/15 - Dvořák Josef, Hubáčková Věra, Změlíková Eva, 346/16 - Zaoralová Libuše, 346/17 - Svobodová Eva, Skokanová Vladimíra, 346/18 - Mikulčík Miloslav, 346/19 - Obec Senička, 346/20 - Havlíček Václav Ing., Havlíčková Helena, 346/21 - Navrátil Josef a Navrátilová Libuše, 346/22 - Navrátil Josef a Navrátilová Libuše, 346/23 - Havlíček Václav Ing., Havlíčková Helena, 346/24 - Ing. Lakomý Zdeněk CSc., MUDr. Kořínek Pavel, PharmDr. Kroupová Dagmar, RNDr. Chudá Kateřina, Ing. Schenk Antonín, PhDr. Kotvová Eva, PhDr. Auerová Hana, Lakomá Anna, Petráková Jana, Ing. Lakomý Vít, Štěpánková Jitka, 346/25 - Ing. Lakomý Zdeněk CSc., Kořínek Pavel, PharmDr. Kroupová Dagmar, Chudá Kateřina, Ing. Schenk Antonín, PhDr. Kotvová Eva, PhDr. Auerová Hana, Lakomá Anna, PhDr. Petráková Jana, Ing. Lakomý Vít, Štěpánková Jitka, 346/26 - Hrachovina Jan a Hrachovinová Miloslava, 346/27 - Houdek Jaromír, 346/28 - Podivinská Marie, 346/29 - Podivinská Marie, 346/30 - Ing. Kubíček František, Kubíček František Ing. a Kubíčková Božena, 346/31 - Houdek Jaromír, 346/32 - Kubíček Jan, Ing. Kubíček František, Kubová Miroslava, 346/33 - Krátký Svatopluk, 346/34 - Dostál Miloslav, Dostál Josef, Dostál Václav, 346/35 - Obec Senička, 346/36 - Rozsypal Josef, Rozsypal Josef a Rozsypalová Jarmila, 346/37 - Havlíček Václav Ing., Havlíčková Helena, 346/38 - Smýkal Lubomír, Mgr. Smýkal Slavomír, Ing. Smýkal Milan, 346/39 - Česká republika - Pozemkový fond České republiky, 346/40 - Obec Senička, 346/41 - Obec Senička, 600/6 - Česká republika - Pozemkový fond České republiky, 600/7 - Ing. Havlíček Václav, 600/8 - Štefan František, Štefan Josef, 600/9 - Česká republika - Pozemkový fond České republiky, 600/10 - Smičková Dana, 600/11 - Olomoucký kraj - Správa silnic Olomouckého kraje, přísp. org., 600/12 - Česká republika - Pozemkový fond České republiky, 600/13 - Ing. Havlíček Václav, 600/14 - Česká republika - Pozemkový fond České republiky, 600/15 - Ing. Navrátil Jaroslav, 600/16 - NADACE BARBORY COUFALOVE, 600/17 - Ing. Navrátil Jaroslav, 600/18 - Olomoucký kraj - Správa silnic Olomouckého kraje, přísp. org., 600/19 - Olomoucký kraj - Správa silnic Olomouckého kraje, přísp.org., 600/20 - Olomoucký kraj - Správa silnic Olomouckého kraje, přísp.org., 600/21 - Ing. Navrátil Jaroslav, 600/22 - Ing. Navrátil Jaroslav, 600/23 - Houdek Jaromír, 657/3 - Zemědělské družstvo Haná, 657/4 - Mikulka Milan, 657/5 - Švubová Věra, 657/6 - Malý Josef, Piterková Magda, 657/7 - HORKÁ ANDĚLA, PYTLÍČEK ANTONÍN, 657/8 - Houdek Jaromír, 657/9 - Vysloužil Petr, Miščíková Radka, Vysloužil Jan, Vysloužil Tomáš, Vysloužilová Jitka, Mück Pavel, 657/10 - Nevrlý Josef a Nevrlá Zdeňka. Poučení účastníků: Proti rozhodnutí odvolacího správního orgánu se v souladu s ust. 91 odst. 1 správního řádu nelze dále odvolat. otisk úředního razítka Ing. Josef Veselský vedoucí odboru životního prostředí a zemědělství Krajského úřadu Olomouckého kraje Vyvěšeno dne: Sejmuto dne:. Podpis (razítko): strana 11 (celkem 12)

12 Rozdělovník: Účastníci vodoprávního řízení: 1. Vodohospodářská společnost Olomouc, a.s., Tovární 1059/41, Olomouc zastoupená společností OHGS s.r.o., 17. listopadu 1020, Ústí nad Orlicí podle ust. 27 odst. 1 správního řádu 2. Zemědělské družstvo Senice na Hané, Vodní 214, Senice na Hané 3. Obec Senička, Senička 32, Senička 4. Ludmila Havelková, Hrad 3, Náměšť na Hané 5. Libuše Zaoralová, Lípy 53, Slatinice 6. Josef Malý, Žižkov 107, Senice na Hané 7. Miloslav Dostál, Senička 6, Senice na Hané 8. Pb. Iva Holá, Trnkova 581/26, Olomouc Nové Sady 9. Mgr. Slavomír Smýkal, Chořelice 1155, Litovel 10. Ing. Milan Smýkal, Nový Malín 668, Nový Malín 11. Ing. Jaroslav Navrátil, Těšetice 192, Těšetice 12. Ing. Drahomír Tobiáš, Zákostelí 41, Senice na Hané Ostatní účastníci řízení doručení formou veřejné vyhlášky: - veřejná vyhláška vyvěsit po dobu 15 dnů způsobem v místě obvyklým a poté vrátit zpět na KÚOK s potvrzením o vyvěšení a dále zveřejnit způsobem umožňující dálkový přístup na elektronické úřední desce: 13.Úřední deska KÚOK zde 14.Úřední deska MěÚ Litovel, Přemysla Otakara 778, Litovel 15.Úřední deska Obecního úřadu Senička, Senička 32, Senička 16.Úřední deska Statutárního města Olomouc, Horní nám. 1, Olomouc 17.Úřední deska Obecního úřadu Skrbeň, Na Návsi 2, Skrbeň 18.Úřední deska Obecního úřadu Těšetice, Těšetice, Těšetice 19.Úřední deska Městyse Náměšť na Hané, Nám. T.G.Masaryka 100, Náměšť na Hané Na vědomí (po nabytí právní moci): 20.MěÚ Litovel, odbor životního prostředí, Havlíčkova 818, Litovel + spis KÚOK, OŽPZ, odd. VH zde 2x strana 12 (celkem 12)

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Sp.zn.: KUOK/6698/2012/OSR/336 Olomouc dne 3. dubna 2012 Čj.: KUOK/29708/2012 Oprávněná úřední osoba pro

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. JMK 140501/2010 SpZn. S-JMK 140501/2010/OÚPSŘ Brno 06.12.2010 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Toto

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. JMK 53639/2010 SpZn. S-JMK 53639/2010/OÚPSŘ Brno 14.06.2010 Vyvěšeno dne: Sejmuto dne:

Více

ÚzR - Fleglovi Jaroslav a Hana, Kožešnická 131, Starý Kolín - kopaná studna, k.ú. Starý Kolín

ÚzR - Fleglovi Jaroslav a Hana, Kožešnická 131, Starý Kolín - kopaná studna, k.ú. Starý Kolín ÚzR - Fleglovi Jaroslav a Hana, Kožešnická 131, Starý Kolín - kopaná studna, k.ú. Starý Kolín Městský úřad Kolín Odbor výstavby stavební úřad Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I, e-podatelna: posta@mukolin.cz

Více

R o z h o d n u t í. MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Staroměstské nám Praha 1. Adresáti: dle rozdělovníku

R o z h o d n u t í. MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Staroměstské nám Praha 1. Adresáti: dle rozdělovníku MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Staroměstské nám. 6 110 15 Praha 1 Adresáti: dle rozdělovníku V Praze dne 4. dubna 2016 Č.j. MMR-10193/2016-83/567 R o z h o d n u t í Ministerstvo pro místní rozvoj, jako

Více

č.j. DSH/9590/12 V Plzni dne VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í

č.j. DSH/9590/12 V Plzni dne VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j. DSH/9590/12 V Plzni dne 19.09.2012 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Plzeňského kraje,

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y Odbor životního prostředí - vodoprávní úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y Odbor životního prostředí - vodoprávní úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y Odbor životního prostředí - vodoprávní úřad Komenského nám. 1619, 25101 Říčany, tel. 323 618 211, fax. 323 618 264 VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: Č.j. VYŘIZUJE: TEL.:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č. j.: JMK 80184/2013 Sp. zn.: S - JMK 80184/2013 OÚPSŘ Brno 26.09.2013 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č. j. JMK 101416/2013 SpZn. S-JMK 101416/2013 OÚPSŘ Brno 18. 11. 2013 V E Ř E J N Á V Y

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Sp. zn. KÚOK/125816/2011/OSR/7000 Olomouc dne 1. února 2012 Oprávněná úřední osoba pro vyřízení: Ing. Karla

Více

ROZHODNUTÍ. se vyhovuje. a napadené rozhodnutí Úřadu městské části města Brna, Brno-Bystrc, Odboru stavebnímu, Speciální

ROZHODNUTÍ. se vyhovuje. a napadené rozhodnutí Úřadu městské části města Brna, Brno-Bystrc, Odboru stavebnímu, Speciální Magistrát města Brna Odbor vodního a lesního hospodářství a zemědělství SP. ZN.: VYŘIZUJE: Mgr. Lukáš Svoboda Brno 12. 9. 2019 Č. J.: MMB/0383429/2019 TEL./E-MAIL: 542 174 025/svoboda.lukas@brno.cz ROZHODNUTÍ

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Rozhodnutí

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina, Odbor dopravy a silničního hospodářství

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOVEL odbor dopravy Havlíčkova 818, Litovel

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOVEL odbor dopravy Havlíčkova 818, Litovel MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOVEL odbor dopravy Havlíčkova 818, 784 01 Litovel Telefon : 585 153 252 email : foretova@mestolitovel.cz IČO : 00299138 Č.j.: LIT 20078/2015 V Litovli 20.10.2015 Sp.Zn. : DOP 299/2015 DFr

Více

R O Z H O D N U T Í. Účastník řízení podle 27 odst. 1 správního řádu: Folmava Resort s.r.o., IČ 21921086, Lochotínská 1108/18, 301 00 Plzeň

R O Z H O D N U T Í. Účastník řízení podle 27 odst. 1 správního řádu: Folmava Resort s.r.o., IČ 21921086, Lochotínská 1108/18, 301 00 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR REGIONÁLNÍHO ROZVOJE Škroupova 18, 306 13 Plzeň Č.j.: RR/3333/15 Spis. zn.: ZN/291/RR/13 Počet listů: 3 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 Vyřizuje: Ing. Radka Klímová

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í Účastníci řízení: Josef Příhoda, 5. května

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č. j.: JMK 98872/2011 Sp. zn.: S - JMK 98872/2011 OÚPSŘ Brno 31.8.2011 Veřejná vyhláška

Více

Úřad městyse Luka nad Jihlavou, stavební odbor 1. máje 76, Luka nad Jihlavou

Úřad městyse Luka nad Jihlavou, stavební odbor 1. máje 76, Luka nad Jihlavou Úřad městyse Luka nad Jihlavou, stavební odbor 1. máje 76, Luka nad Jihlavou Č.j: 2013/109/20-154/2-3 Luka nad Jihlavou, dne: 5.3.2013 Vyřizuje: Roman Göth E-mail: stavebniurad@lukanadjihlavou.cz Telefon:

Více

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor životního prostředí pracoviště: náměstí Svobody 8/3, Vimperk OZNÁMENÍ

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor životního prostředí pracoviště: náměstí Svobody 8/3, Vimperk OZNÁMENÍ Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6/2, 385 17 Vimperk Odbor životního prostředí pracoviště: náměstí Svobody 8/3, 385 17 Vimperk Váš dopis zn: Ze dne: Číslo jednací: MUVPK-ŽP 6147/19-LAJ Spisová značka:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 149109/2015 Sp. zn.: S-JMK 131818/2015 OÚPSŘ Brno 25.11.2015 Adresáti: dle rozdělovníku

Více

Městský úřad Prachatice

Městský úřad Prachatice Vypraveno dne:... Počet listů příloh:0 Městský úřad Prachatice Velké náměstí 3, 383 01 Prachatice Odbor stavebně správní a regionálního rozvoje Spisová značka: Č.j.: Oprávněná úřední osoba: Telefon: Fax:

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. JMK 167477/2010 SpZn. S-JMK167477/2010/OÚPSŘ Brno 10.02.2011 adresáti: dle rozdělovníku

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KRÁLÍKY 3040/2012/ŽP/GS/4 ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ EV. ČÍSLO: 17380/2012 Vaše zn./ze dne: / OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

MĚSTSKÝ ÚŘAD KRÁLÍKY 3040/2012/ŽP/GS/4 ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ EV. ČÍSLO: 17380/2012 Vaše zn./ze dne: / OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY MĚSTSKÝ ÚŘAD KRÁLÍKY Č.J.: 3040/2012/ŽP/GS/4 ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ EV. ČÍSLO: 17380/2012 Vaše zn./ze dne: /22.05.2012 Spisový znak: 231.8 skart. znak/ lhůta: ADRESÁT: Listů dokumentu: 4 listů příloh:

Více

Městský úřad Horšovský Týn odbor životního prostředí nám. Republiky 52, Horšovský Týn

Městský úřad Horšovský Týn odbor životního prostředí nám. Republiky 52, Horšovský Týn Městský úřad Horšovský Týn odbor životního prostředí nám. Republiky 52, 346 01 Horšovský Týn Spis. zn. ŽP12569/2012 č.j. MUHT 8612/2013 TEL.: 379 415 172 E-MAIL: a.strba@muht.cz MUHTX0046DEO (480/2012/ŽP/MY)

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. JMK 15243/2012 SpZn.S-JMK 15243/2012/OÚPSŘ Brno 06.03.2012 V E Ř E J N Á V Y H L Á

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j. JMK 93837/2016 Sp.Zn. S-JMK 59548/2016/OÚPSŘ Brno 15.6.2016 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 108123/2016 V Olomouci dne 28. 11. 2016 Sp. zn.: KÚOK/76584/2016/OŽPZ/7443 Sp. a skart.

Více

Magistrát města České Budějovice USNESENÍ

Magistrát města České Budějovice USNESENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

ROZHODNUTÍ. O d ů v o d n ě n í

ROZHODNUTÍ. O d ů v o d n ě n í V Praze dne: 17. 2. 2012 Spisová značka: SZ 019007/2012/KUSK REG/AB Č. j.: 025716/2012/KUSK Vyřizuje: Brůčková / 257 280 935 ROZHODNUTÍ Krajský úřad Středočeského kraje, odbor regionálního rozvoje (dále

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č. j.: JMK 13727/2013 Sp. zn.: S - JMK 13727/2013 OÚPSŘ Brno 6.3.2013 Veřejná vyhláška R

Více

Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615

Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615 Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615 Č.j.: 667-211/15 Zlonice dne 18.6.2015 Vyřizuje: František

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 47124 Mimoň Mimoň III

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 47124 Mimoň Mimoň III MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 47124 Mimoň Mimoň III SP.ZN.: ČJ.: ZE DNE: VYŘIZUJE: TEL: FAX: E-MAIL: 508/2015 OV MUMI 7030/2015 14.10.2015 Dobrota

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j.: JMK 128096/2016 Sp.zn.: S - JMK 124940/2013 OÚPSŘ Brno 22.8.2016 V E Ř E J N Á V Y

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č. j.: JMK 56767/2013 Sp. zn.: S - JMK 56767/2013 OÚPSŘ Brno 19.06.2013 Vyvěšeno dne: Sejmuto

Více

R O Z H O D N U T Í Veřejná vyhláška

R O Z H O D N U T Í Veřejná vyhláška ; Praha: 07.05.2018 Obecní úřad Dublovice Číslo jednací: 157503/2015/KUSK-DOP/HOL Dublovice 33 Spisová značka: SZ_157503/2015/KUSK 26251 Dublovice Oprávněná úřední osoba: Michal Holub l. 137 Značka: DOP/HOL

Více

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y Úřad městyse Suchdol nad Odrou Komenského 318, 742 01 Suchdol n.o. - stavební úřad - pracoviště Suchdol n.o. - tel.: 556 770 107, fax.: 556 713 210, e-mail: stavebni.urad@suchdol-nad-odrou.cz Sp.zn.: 1158/2015/Gr

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD - JIHOČESKÝ KRAJ

KRAJSKÝ ÚŘAD - JIHOČESKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD - JIHOČESKÝ KRAJ odbor regionálního rozvoje, územního plánování, stavebního řádu a investic oddělení stavebního řádu U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice, tel.: 386 720 377,

Více

ROZHODNUTí - VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

ROZHODNUTí - VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. j.: KUOK 41355/2011 V Olomouci dne 24. 05. 2011 SpZn.: KÚOKl38095/2011/0ŽPZI7495 Sp. a skart. znak:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD OLOMOUCKÉHO KRAJE Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, Olomouc

KRAJSKÝ ÚŘAD OLOMOUCKÉHO KRAJE Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, Olomouc KRAJSKÝ ÚŘAD OLOMOUCKÉHO KRAJE Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc ČJ: KUOK 7987/2011 Olomouc 1. února 2011 SpZn: KÚOK/118761/2010/OSR/7099 Oprávněná úřední osoba pro vyřízení:

Více

dle rozdělovníku Č.J.: MURY 27502/2018 Spisová značka: STU 23056/2018 SIL

dle rozdělovníku Č.J.: MURY 27502/2018 Spisová značka: STU 23056/2018 SIL ! +NVSZY11UKWGX+ M U R Y X 0 0 T J V F W Město Rýmařov / Městský úřad Rýmařov Adresa: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov; Odbor Stavební úřad, pracoviště: náměstí Svobody 432/5 Adresát: dle rozdělovníku

Více

MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18. VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 210/2012

MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18. VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 210/2012 *mujcx00fa5ff* MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18 Č.j.: MuJc/2012/24707/SU/Ves Jičín, dne 19.9.2012 Spisová značka: Výst. 2012/17982/Ve Oprávněná úřední osoba:

Více

Praha: Obecní úřad Louňovice Číslo jednací: /2014/KUSK-DOP/Svo Spisová značka: Horní náves LOUŇOVICE

Praha: Obecní úřad Louňovice Číslo jednací: /2014/KUSK-DOP/Svo Spisová značka: Horní náves LOUŇOVICE Praha: 11.03.2014 Obecní úřad Louňovice Číslo jednací: 036404/2014/KUSK-DOP/Svo Spisová značka: SZ_036404/2014/KUSK Oprávněná úřední osoba: Ing. Kateřina Svobodová Značka: DOP/Svo R O Z H O D N U T Í VEŘEJNÁ

Více

Městský úřad Domažlice Odbor životního prostředí náměstí Míru 1, pracoviště U Nemocnice Domažlice

Městský úřad Domažlice Odbor životního prostředí náměstí Míru 1, pracoviště U Nemocnice Domažlice Městský úřad Odbor životního prostředí náměstí Míru 1, pracoviště U Nemocnice 579 344 20 Č.spisu: Č.j.: OŽP-5079/2016 MeDO-48455/2016-Aul-DS Vyřizuje: Aulická, tel.: 379719263 Datum: 10.8.2016 R O Z H

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: V Jeseníku dne 23. červenec 2018 Sp.Zn: KÚOK/53441/2018/ODSH-SH/7745 Vyřizuje: Ing. Václav Urban

Více

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o d ě l e n í p o z e m k u. Spis.zn. Č.j.: 283/11-Mo 283/11-Mo. Vyřizuje: Tel.:

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o d ě l e n í p o z e m k u. Spis.zn. Č.j.: 283/11-Mo 283/11-Mo. Vyřizuje: Tel.: Vypraveno dne: OBECNÍ ÚŘAD HORNÍ MARŠOV Stavební úřad Bertholdovo náměstí 102 542 26 Horní Maršov Spis.zn. Č.j.: Vyřizuje: Tel.: Email: 283/11-Mo 283/11-Mo Jitka Moclová, oprávněná úřední osoba 499 874

Více

ROZHODNUTÍ. O d ů v o d n ě n í

ROZHODNUTÍ. O d ů v o d n ě n í V Praze dne: 20.6.2011 Spisová značka: SZ 102715/2011/KUSK REG/Bou Č. j.: 123346/2011/KUSK Vyřizuje: Ing. arch. Boušková/ 257 280 695 ROZHODNUTÍ Krajský úřad Středočeského kraje, odbor regionálního rozvoje

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č. j.: JMK 110324/2012 Sp. zn.: S - JMK 110324/2012 OUPSŘ Brno 9.11.2012 ROZHODNUTÍ Toto

Více

R O Z H O D N U T Í. m ě n í

R O Z H O D N U T Í. m ě n í Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 122767/2017 V Olomouci dne 19.12. 2017 Sp.Zn: KÚOK/69026/2017/OŽPZ/140 Sp. a skart. znak:

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo nám. 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Č.j. JMK 4221/2011 SpZn. S-JMK 4221/2011/OÚPSŘ Brno 08.03.2011 Veřejná vyhláška Toto rozhodnutí

Více

ROZHODNUTÍ. r o zhodnutí o změně vyu žití území -změna druhu po zemku

ROZHODNUTÍ. r o zhodnutí o změně vyu žití území -změna druhu po zemku M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Č E S K Á S K A L I C E odbor výstavby a životního prostředí třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz Sp.zn OVŽP-449/6635/2011//VÝST/St vyřizuje: Ing. Karel

Více

Městský úřad Chrast Náměstí č.p. 1, Chrast

Městský úřad Chrast Náměstí č.p. 1, Chrast Městský úřad Chrast Náměstí č.p. 1, 538 51 Chrast Odbor výstavby a životního prostředí stavební úřad Váš dopis ze dne: 05.12.2012 a 13.12.2012 Vaše značka: - Č.j.: Č.spisu: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 88954/2016 V Olomouci dne 6. 9. 2016 Sp. zn.: KÚOK/79322/2016/OŽPZ/7206/2 Sp. a skart.

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. j.: KUOK 63002/2011 V Olomouci dne 8. června 2011 Sp. zn.: KÚOK/38864/2011/OSR/821 Oprávněná úřední osoba

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor strategického rozvoje kraje Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Sp.zn.: KUOK/102663/2011/OSR/336 Olomouc dne 2. listopadu 2011 Čj.: KUOK/117219/2011 Oprávněná úřední osoba

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. JMK 47291/2012 SpZn S-JMK 47291/2012/OŽP-Ho Brno dne 16.5.2012 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby Č.j: OV/1305/2011-5 Pelhřimov, dne: 14.12.2011 Žadatel: Obec Chyšná (IČ - 00583448), Chyšná 33, 394 22 Chyšná V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský

Více

Obecní úřad, stavební úřad Zámecké náměstí 67, Žleby

Obecní úřad, stavební úřad Zámecké náměstí 67, Žleby Obecní úřad, stavební úřad Zámecké náměstí 67, Žleby Č.J: Vyřizuje: Tel. : E-mail: Výst. 619/15/Po Miloslava Poštová 327 398 225 stavebni@ouzleby.cz ve Žlebech, dne: 6.8.2015 Rozhodnutí VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA!

Více

Městský úřad Klatovy

Městský úřad Klatovy Městský úřad Klatovy odbor dopravy - dopravní úřad 339 01 Klatovy 1, náměstí Míru 62 376347481, fax:376347632 Naše č.j.: OD/7523/14-3/Au Spisová zn.: ZN/OD/790/14 Vyřizuje: Ing. Augustin Telefon: 376347494

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 59243/2018 V Jeseníku dne 29. května 2018 Sp.Zn: KÚOK/27011/2018/ODSH-SH/7745 Vyřizuje:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice odbor regionálního rozvoje. R o z h o d n u t í

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice odbor regionálního rozvoje. R o z h o d n u t í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice odbor regionálního rozvoje Č. j. ORR-75/09-SÚ-Ho Vyřizuje: Tel.: E-mail: Fax: František Horák 546419462 horakf@muiv.cz 546451525

Více

odvolání zamítá a rozhodnutí potvrzuje.

odvolání zamítá a rozhodnutí potvrzuje. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR STAVEBNÍ Č.j.: S-MHMP 978506/2009/OST/Cc/Vo V Praze dne: 24.6.2010 ROZHODNUTÍ Magistrát hlavního města Prahy, odbor stavební (dále jen OST MHMP),

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P L U M L O V stavební odbor - stavební úřad 79803 Plumlov, Rudé armády 302, tel.: 582/393191, fax: 582/393385, e-mail: podatelna@mestoplumlov.cz Sp.zn.: Výst./00762/12/2 Č.j. : 01748/12

Více

Magistrát města České Budějovice VÝZVA

Magistrát města České Budějovice VÝZVA Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H L U Č Í N odbor životního prostředí a komunálních služeb

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H L U Č Í N odbor životního prostředí a komunálních služeb M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H L U Č Í N odbor životního prostředí a komunálních služeb Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: 15.5.2013 11971/2013/OŽPaKS/CH HLUC-19312/2013/OŽPaKS/CH

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD CHRUDIM tel.: , fax: Resselovo náměstí 77, Chrudim Odbor životního prostředí, oddělení vodního hospodářství

MĚSTSKÝ ÚŘAD CHRUDIM tel.: , fax: Resselovo náměstí 77, Chrudim Odbor životního prostředí, oddělení vodního hospodářství MĚSTSKÝ ÚŘAD CHRUDIM tel.: 469 657 111, fax: 469 657 703 Resselovo náměstí 77, 537 16 Chrudim Odbor životního prostředí, oddělení vodního hospodářství e-mail: urad@chrudim-city.cz http://www.chrudim.eu

Více

ROZHODNUTÍ ODŮVODNĚNÍ. Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Odbor územního plánování a stavebního řádu

ROZHODNUTÍ ODŮVODNĚNÍ. Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Odbor územního plánování a stavebního řádu Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem Odbor územního plánování a stavebního řádu Datum: 17.12.2010 JID: 177208/2010/KUUK/Duch Číslo jednací: 260/UPS/2010-3 ROZHODNUTÍ Krajský úřad Ústeckého kraje,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor životního prostředí a zemědělství Masarykovo nám. 166, ŽAMBERK

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor životního prostředí a zemědělství Masarykovo nám. 166, ŽAMBERK MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor životního prostředí a zemědělství Masarykovo nám. 166, 564 01 ŽAMBERK JID: 21828/2018/MUZBK Čj.: MUZBK-1371/2017/ZPZE-14/231.8/SAFM Spisová značka: MUZBK-1371/2017/ZPZE-14 Počet

Více

Odbor životního prostředí Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice tel.:+420 371 430 545, e-mail: vaskova@muhorazdovice.cz

Odbor životního prostředí Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice tel.:+420 371 430 545, e-mail: vaskova@muhorazdovice.cz M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Odbor životního prostředí Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice tel.:+420 371 430 545, e-mail: vaskova@muhorazdovice.cz H O R A Ž Ď O V I C E Váš dopis č.j. / ze dne: Číslo jednací:

Více

Městský úřad Blatná odbor životního prostředí

Městský úřad Blatná odbor životního prostředí Městský úřad Blatná odbor životního prostředí ** tř. T. G. Masaryka 322 388 11 Blatná tel. 383 416 111 Pavel Kapr Tchořovice 60 388 01 Blatná Ing. Eva Kaprová Nad Lomnicí 1108 388 01 Blatná Spisová značka

Více

MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY R O Z H O D N U T Í

MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY R O Z H O D N U T Í MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Vyvěšeno dne: 26. 2. 2010 V Praze dne 26. 2. 2010 Č. j.: MZDR2156/2010 Sp.zn. FAR: L9/2010 k č. j.: SUKLS51559/2008 R O Z H O D N U T Í Ministerstvo zdravotnictví

Více

V E Ř E J NÁ V Y H L Á Š K A

V E Ř E J NÁ V Y H L Á Š K A OBECNÍ ÚŘAD BYŠICE Stavební úřad 277 32 Byšice, Tyršovo nám. 153 Spis. zn.: Č.j.: Vyřizuje: TEL.: E-MAIL: SU/0655/2015 OUB-1562/2017/JF Ing. Jitka Frýdlová 315696773 stavebni@bysice.eu Byšice, dne 7.11.2017

Více

V e ř e j n á v y h l á š k a O z n á m e n í o zahájení vodoprávního řízení

V e ř e j n á v y h l á š k a O z n á m e n í o zahájení vodoprávního řízení Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK pracoviště Náměstí Svobody 8, 385 17 VIMPERK odbor životního prostředí VÁŠ DOPIS ZN: ZE DNE: 02.05.2013 ČÍSLO JEDNACÍ: ŽP 10395/13-KUB VYŘIZUJE: Jan

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Opatření obecné povahy Změna ochranných pásem I. a II. stupně vodního zdroje Bystřice

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Opatření obecné povahy Změna ochranných pásem I. a II. stupně vodního zdroje Bystřice Městský úřad Šternberk Odbor životního prostředí Horní náměstí 78/16 785 01 Šternberk *MESTX0125TUB* MESTX0125TUB Č. j.: MEST 120989/2019 Sp. zn.: OŽP 439/2019 buc Spisový znak - 233.4.1, skartační znak/skartační

Více

V Z O R. Obecní úřad.. Rozhodnutí

V Z O R. Obecní úřad.. Rozhodnutí V Z O R Obecní úřad.. odbor Č.j.:. V.. dne... Rozhodnutí Obecní úřad.., odbor, jako věcně a místně příslušný orgán veřejné správy podle ustanovení 25 písm. a) zákona č. 274/2001 Sb.,

Více

ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. j.: KUOK 101450/2010 Olomouc 8. 11. 2010 Sp. zn.: KÚOK/88512/2010/OŽPZ/7108 Sp. a skart. znak:

Více

Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne 13.11.2012 Naše zn.: MUCL/72435/2012 Vyřizuje: Dan Paszek Telefon: 487 881 174 Počet stran

Více

Mgr. Lubomír Metnar ministr vnitra. Mgr. Radovan Hrubý Milovice - Mladá advokát IČO: sídlo: Revoluční 1003/ Praha 1

Mgr. Lubomír Metnar ministr vnitra. Mgr. Radovan Hrubý Milovice - Mladá advokát IČO: sídlo: Revoluční 1003/ Praha 1 Mgr. Lubomír Metnar ministr vnitra Č. j. MV-35096-4/SO-2018 Praha 11. května 2018 Počet listů: 5 Účastník řízení: Zmocněný zástupce: město Milovice Pan nám. 30. června 508 Mgr. Radovan Hrubý 289 23 Milovice

Více

ROZHODNUTÍ Č. j.: V Praze dne: /2017/KUSK Spisová značka: SZ /2017/KUSK ÚSŘ/Bu Ing. Bublová /

ROZHODNUTÍ Č. j.: V Praze dne: /2017/KUSK Spisová značka: SZ /2017/KUSK ÚSŘ/Bu Ing. Bublová / V Praze dne: 20.12.2017 Č. j.: 153603/2017/KUSK Spisová značka: SZ 137998/2017/KUSK ÚSŘ/Bu Ing. Bublová / 257 280 699 Vyřizuje: ROZHODNUTÍ Krajský úřad Středočeského kraje, odbor územního plánování a stavebního

Více

ROZHODNUTÍ v e ř e j n o u v y h l á š k o u

ROZHODNUTÍ v e ř e j n o u v y h l á š k o u Městský úřad odbor výstavby a životního prostředí oddělení životního prostředí SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 8.10.2018 Věc: H 6358 MDOB/9434/2018/VŽP MDOB 47974/2018/Koz Miroslava Kozová

Více

Městský úřad Lipník nad Bečvou Stavební úřad

Městský úřad Lipník nad Bečvou Stavební úřad Městský úřad Lipník nad Bečvou Stavební úřad náměstí T. G. Masaryka 89, 751 31 Lipník nad Bečvou Spisová značka: MU/05358/2012/1598 Lipník nad Bečvou, 04.05.2012 Č.j.: MU/08407/2012/SÚ-UŘO1 Skartační znak:

Více

Krajský úřad Pardubického kraje odbor majetkový, stavebního řádu a investic oddělení stavebního řádu

Krajský úřad Pardubického kraje odbor majetkový, stavebního řádu a investic oddělení stavebního řádu Krajský úřad Pardubického kraje odbor majetkový, stavebního řádu a investic oddělení stavebního řádu Č.j.: KrÚ 80621/164/2014/OMSŘI/Ma-2 Sp. zn.: SpKrÚ 80621/2014 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H

Více

Městský úřad Uničov Masarykovo náměstí č. 1, Uničov tel.: ,

Městský úřad Uničov Masarykovo náměstí č. 1, Uničov tel.: , Městský úřad Uničov Masarykovo náměstí č. 1, 783 91 Uničov tel.: 585 088 111, e-mail: mu@unicov.cz Odbor životního prostředí tel: 585 088 352, e-mail: jsovova@unicov.cz Spisová zn.: Č.j.: Spis. a skart.zn.:

Více

Městský úřad Litovel, odbor životního prostředí Havlíčkova 818, Litovel

Městský úřad Litovel, odbor životního prostředí Havlíčkova 818, Litovel I Městský úřad Litovel, odbor životního prostředí Havlíčkova 818, 784 01 Litovel Dle rozdělovníku tel.: 585153222,jax.:585153223 C.j.: SpZn: Spis.znak: VYŘIZUJE: TEL.: FAX.: E-MAIL: DATUM: LIT 13109/2010

Více

Městský úřad Prachatice

Městský úřad Prachatice Městský úřad Prachatice Velké náměstí 3, 383 01 Prachatice Odbor komunálních služeb a dopravy, oddělení silničního hospodářství Č.j.: MUPt/34967/2014/04/KSD/Šve Oprávněná úřední osoba: Věra Švehlová Telefon:

Více

Městský úřad Litovel, odbor životního prostředí Nám. Přemysla Otakara 777, Litovel tel.:

Městský úřad Litovel, odbor životního prostředí Nám. Přemysla Otakara 777, Litovel tel.: Městský úřad Litovel, odbor životního prostředí Nám. Přemysla Otakara 777, 784 01 Litovel tel.: 585153222 Dle rozdělovníku Č. j.: LIT13054/2017 SPIS. ZNAK: 23 1.2 skart. zn.: A/20 Úřední osoba: Ing. Helena

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD CHEB ODBOR STAVEBNÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb

MĚSTSKÝ ÚŘAD CHEB ODBOR STAVEBNÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb MĚSTSKÝ ÚŘAD CHEB ODBOR STAVEBNÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, 350 20 Cheb Čj. došlého dokumentu: SPU 455926/2015/129/Sv Ze dne: 08.09.2015 Číslo jednací: MUCH 15157/2016

Více

Magistrát města České Budějovice USNESENÍ

Magistrát města České Budějovice USNESENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í č. 80 / 2012

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í č. 80 / 2012 *MEJAX005UMZ4* MĚSTSKÝ ÚŘAD JABLUNKOV Odbor územního plánování a stavebního řádu Dukelská 144 739 91 JABLUNKOV SPIS. ZN.: SPI 42/2012/ÚPSŘ NAŠE ZN.: MEJA 19799/2012/Ja-328.3 VYŘIZUJE: Bc. Kristina Janiczková

Více

OBECNÍ ÚŘAD SENICE NA HANÉ Stavební úřad Jos. Vodičky 243,

OBECNÍ ÚŘAD SENICE NA HANÉ Stavební úřad Jos. Vodičky 243, OU/453/2015/SU/35No OBECNÍ ÚŘAD SENICE NA HANÉ Stavební úřad Jos. Vodičky 243, 783 45 Spis. zn.: Č.j.: Vyřizuje: Tel.: e-rnail: Spis. a skart. znak: Datum: Vypraveno dne: OU/453/2015 OU/453/20 15/SU/35No

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Č.j.: Sp.Zn.: Vyřizuje /linka Vyhotoveno dne: JMK 26545/2014 S-JMK 26545/2014 OŽP-Bou Ing. Michal Boušek/2215

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, Klatovy tel.: , fax:

MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, Klatovy tel.: , fax: MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380 Spis. zn.: OVÚP/250/13/My V Klatovech, dne : 27.2.2013 Č.j.: OVÚP/1337/13/My

Více

ruší a věc vrací k novému projednání. Účinky rozhodnutí v přezkumném řízení nastávají dle 99 odst. 3 správního řádu ode dne jeho právní moci.

ruší a věc vrací k novému projednání. Účinky rozhodnutí v přezkumném řízení nastávají dle 99 odst. 3 správního řádu ode dne jeho právní moci. KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: DSH/1179/19 Spis. zn.: ZN/ 2219 /DSH/18 Počet stránek: 6 Počet příloh: 0 Počet listů příloh:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 78008/2013 V Olomouci dne 11. 09. 2013 SpZn.: KÚOK/64088/2013/OŽPZ/7443 Sp. a skart. znak:

Více

PŘEDSEDA ÚŘADU PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-R379/2012/VZ-15498/2013/310/PMa Brno 19. srpna 2013

PŘEDSEDA ÚŘADU PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-R379/2012/VZ-15498/2013/310/PMa Brno 19. srpna 2013 *UOHSX005ADWS* UOHSX005ADWS PŘEDSEDA ÚŘADU PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-R379/2012/VZ-15498/2013/310/PMa Brno 19. srpna 2013 Ve správním řízení o rozkladu ze dne 19. 12. 2012,

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. JMK 61996/2012 SpZn S-JMK 143940/2010/OŽP-Ho Brno dne 30.05.2012 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského

Více

Magistrát města Olomouce Odbor koncepce a rozvoje Hynaisova Olomouc. Návrh územního plánu Olomouc stanovisko

Magistrát města Olomouce Odbor koncepce a rozvoje Hynaisova Olomouc. Návrh územního plánu Olomouc stanovisko Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.: KUOK 89/2012 V Olomouci dne 2. 1. 2012 SpZn.: KÚOK/126838/2011/OŽPZ/7330 Sp. a skart. znak:

Více

ROZHODNUTÍ. ruší a územní řízení zastavuje. ODŮVODNĚNÍ. Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Odbor územního plánování a stavebního řádu

ROZHODNUTÍ. ruší a územní řízení zastavuje. ODŮVODNĚNÍ. Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Odbor územního plánování a stavebního řádu Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem Odbor územního plánování a stavebního řádu Datum: 27. 7. 2016 JID: 118616/2016/KÚÚK/Doč Číslo jednací: 85/UPS/2011-42 ROZHODNUTÍ Krajský úřad Ústeckého kraje,

Více

Městský úřad Zábřeh, Odbor správní, oddělení životního prostředí. Dle rozdělovníku SPISOVÁ ZN.: OŽP/1020/2016/KA Č. JEDENACÍ.: 2016/1020/ZP MUZB 2

Městský úřad Zábřeh, Odbor správní, oddělení životního prostředí. Dle rozdělovníku SPISOVÁ ZN.: OŽP/1020/2016/KA Č. JEDENACÍ.: 2016/1020/ZP MUZB 2 Městský úřad Zábřeh, Odbor správní, oddělení životního prostředí Dle rozdělovníku SPISOVÁ ZN.: OŽP/1020/2016/KA Č. JEDENACÍ.: 2016/1020/ZP MUZB 2 VYŘIZUJE: Ing. Rostislav Kamenec TELEFON: 583 468 240 E

Více

Výzva k vyjádření k podanému odvolání

Výzva k vyjádření k podanému odvolání Úřad městské části města Brna Brno-Královo Pole Odbor územního a stavebního řízení Palackého tř. 59, 612 39 Brno Č.j. 824/14/2300/61/Pill. Brno 17.3.2014 Vyřizuje: Ing. Pillerová, tel. 541588230 V E Ř

Více

Dle rozdělovníku ROZHODNUTÍ. Veřejná vyhláška

Dle rozdělovníku ROZHODNUTÍ. Veřejná vyhláška Dle rozdělovníku Váš dopis ze dne číslo jednací vyřizuje / telefon Jihlava 02.06.2014 MMJ/OŽP/4783/2014-3 Bc.Doskočil/726 13.08.2013 136841/2014/MMJ jiri.doskocil@jihlava-city.cz Oprávněná úřední osoba

Více