D I V IZE ELEK TROTECH N I CK É V Ý RO B K Y. TruONE První skutečný ATS na světě.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "D I V IZE ELEK TROTECH N I CK É V Ý RO B K Y. TruONE První skutečný ATS na světě."

Transkript

1 D I V IZE ELEK TROTECH N I CK É V Ý RO B K Y TruE První skutečný ATS na světě.

2 2 TRUE PRVNÍ SKUTEČNÝ ATS NA SVĚTĚ Představujeme TruE ATS od ABB. Důežitý průom pro kritické napájení. Zcea nový automatický přepínač zdrojů TruE je skutečně prvním zařízením tohoto druhu na světě, sestávajícím z přepínače a záskokové jednotky v jednom kompaktním ceku. Výkonnostní parametry jsou testovány ještě s vyšší náročností, než vyžaduje norma. TruE je připraven zajistit v kterémkoi okamžiku stabiní dodávku eektrické energie do kriticky důežitých spotřebičů. Jeho autonomní design snižuje nároky na počet připojovacích vodičů a propojek. Tím se urychí instaace, minimaizují možné připojovací chyby a zajistí optimání spoehivost v dané třídě zařízení. Díky prediktivní údržbě a použití moduárních komponent jsou zkráceny doby výpadků na minimum a sníženy údržbové nákady. Moderní konektivita je zaměřena na budoucnost. Navíc, na rozdí od typických řešení automatických přepínačů mezi primárním a záožním zdrojem, TruE může být v nouzových situacích manuáně ovádán pod zátěží a obnovení dodávky v případě poruchy zařízení je tak možno uskutečnit okamžitě. TruE představuje nový výrazný krok v technickém návrhu a je průomovým mezníkem při zajišťování napájení kriticky důežitých spotřebičů.

3 3

4 4 TRUE PRVNÍ SKUTEČNÝ ATS NA SVĚTĚ Jediný automatický přepínač ATS se všemi těmito výhodami 01 Odděitené rozhraní čověk-stroj (HMI). Tři úrovně rozhraní spňují nejrůznější požadavky zákazníků. 02 Koncepce vše v jednom, která zjednodušuje a urychuje instaaci. Snadná instaace Zkrácení doby instaace až o 80%. Proč ztrácet čas sestavováním automatického přepínače z mnoha komponent, připojovat k němu až 20 různých vodičů, nemuvě o daším vynaoženém čase na testování takové sestavy a zapojení? TruE je první automatický přepínač primárního zdroje na záožní a naopak, který sdružuje všechny komponenty do jediného ceku včetně záskokové jednotky s ovádacím rozhraním čověk-stroj (HMI). Bezpečnost a ochrana Snižuje riziko zranění obsuhy. V nouzových situacích umožňuje TruE ruční ovádání dokonce pod zátěží aniž by byo třeba otevřít dveře rozváděče, pokud je jednotka rozhraní čověk-stroj (jednotka HMI) umístěna na těe přepínače. Jednotku HMI je možné od těa přepínače odděit a namontovat ji na dveře běžné rozváděčové skříně, přičemž je s těem přepínače propojena jediným datovým kabeem. Konstruktérům rozváděčů tak dává větší fexibiitu při návrhu. Co je však nejdůežitější, nehrozí zavečení nebezpečného napětí na dveře rozváděče. Tím se sníží riziko zranění obsuhy v důsedku poruchy. Optimání rozhraní Jednodušší konektivita. Konektivita přepínače TruE se opírá o coudovou technoogii, skrze eektrický distribuční řídicí systém ABB Abiity Eectrica Distribution Contro System (EDCS). ABB Abiity zjednodušuje impementaci a používání přepínače TruE v koordinaci s dašími zařízeními z produkce ABB, neboť ta mají spoečné uživateské rozhraní a fungují ve spoečném softwarovém prostředí. Moduární konektivita s nejvyšší úrovní na trhu, využívající sedmi komunikačních protokoů, přispívá k jednoduché instaaci a vyhovuje současným i budoucím požadavkům na vzájemnou propojitenost.

5

6 6 TRUE PRVNÍ SKUTEČNÝ ATS NA SVĚTĚ Daší výhody Urychení projektu Svůj projekt můžete dáe urychit díky funkcím automatického uvádění do provozu přepínače TruE. Předem připravené konfigurační soubory můžete nahrát do TruE ze svého PC a minimaizovat tak riziko zavečení chyb idským faktorem, a zkrátit dobu programování až o 80%. Kontinuání provoz TruE obsahuje moduy prediktivní údržby, autodiagnostiky a kriticky důežité moduy, které si zákazník může vyměnit sám, které zjednodušují údržbu, výrazně zkracují doby výpadků a snižují servisní nákady. Řečeno obrazně - bikající světa a stojící motory jsou již minuostí. TruE provede automatické přepnutí ryche, s minimání dobou přerušení, v okamžiku dosažení synchronizace ( in-phase open transition ) a zajistí tak, že přechod z primárního na záožní zdroj nebude za provozu vůbec zaznamenán. Energetická účinnost Pná kompatibiita s ABB Abiity EDCS je předpokadem, aby nasnímaná data z instaovaného eektrického zařízení moha být anayzována a moha být dána doporučení pro optimaizaci výkonnosti eektrického systému. Řídicí systém zajišťuje dákové monitorování provozních jednotek, průběžné sedování spotřeby energie a nákadů, usnadňuje a urychuje impementaci strategií energetického managementu. Optimaizovaná ogistika TruE je charakterizován širokým rozsahem napětí od 200 do 480 V AC (s toerancí +/-20%). To znamená, že na skadě stačí udržovat nižší počet skadových jednotek (SKU), čímž ze snížit investice do skadových zásob a ušetřit prostor ve skadu. Úspora instaačního prostoru Přísušenství se dá k automatickému přepínači TruE připojit násuvným způsobem (pug-in), jednak u výrobce, jednak v místě instaace, takže nepotřebujete daší montážní prostor ve skříni. I v případě speciáních zákaznických požadavků můžete použít běžné rozváděčové skříně.

7 7 Spoehivý v extrémních podmínkách. Můžete si být jisti, že automatický přepínač TruE převyšuje normou stanovené požadavky na výkonnost a spoehivost, a zajistí vám bezpečný provoz i v nejnáročnějších eektrických, mechanických a environmentáních podmínkách. TruE je jediným automatickým přepínačem (ATS), který je schopen zaručit bezpečný a spoehivý provoz i při dramatickém koísání tepoty ( C) a napětí ( V AC, toerance +/-20%), a šíří toerance u vibrací (pode IEC ) a rázů (pode IEC ). TruE je skutečně odoný vůči zkratům, je schopen snést prvotní náraz zkratovým proudem a zůstat pně v provozu i potom, co by vystaven působení i nejnebezpečnějších zkratových jevů. Místní provozní podmínky se mohou měnit vivem neočekávaných situací, avšak výkonnost TruE se nemění. Vibrační a rázová zkouška, včetně testování šíře tepotního rozsahu

8 8 TRUE PRVNÍ SKUTEČNÝ ATS NA SVĚTĚ Jeden ATS pro všechny apikace. Přináší nejvyšší úroveň výhod, efektivity a bezpečnosti pro zátěže instaované v projektech a zařízeních, u nichž zajištění bezpečnosti dodávky eektrické energie patří mezi kriticky důežité parametry. TruE je dokonaým řešením pro: Výrobce diesegenerátorů Výrobce rozváděčů Konzutanty a techniky Dodavatee Správce provozních souborů TruE nabízí vynikající úroveň bezpečnosti při zajišťování dodávky eektrické energie do kriticky důežitých zátěží, kam patří napříkad: Nemocnice Sportovní arény Maoobchodní prodejny Výškové budovy Komerční budovy Finanční sužby Datová centra a daší Existuje pouze jediný TruE ATS. Získejte jedinečnou ehkost a spoehivost prvního ATS typu vše v jednom na světě TruE. Kontaktujte zástupce spoečnosti ABB nebo navštivte stránku abb.com/truone.

9 9

10 10 TRUE PRVNÍ SKUTEČNÝ ATS NA SVĚTĚ TruE typové značení Příkad typového značení a popis výrobku: OXB1000E3S4Q54B Automatický přepínač ABB TruE, typu deayed transition, 1000 A, de normy IEC, 3 fáze +spínaná nua (3 fáze, 4 vodiče), rozhraní úrovně 4 (dotyková obrazovka), jmenovité pracovní napětí V AC, v krytu IP54, vstup i výstup kabeů ze spodní strany. Automatický přepínač ABB TruE ATS (Automatic Transfer Switch) OX ATS type A typ open transition I - II (bez stabiní vypínací (OFF) poohy pro odpojení zátěže) B typ deayed transition I - O - II (se stabiní vypínací (OFF) poohou pro odpojení zátěže) Veikost ATS (jmenovité proudy) UL: 30, 60, 100, 125, 160, 200, 260, 400, 600, 800, 1000, 1200 IEC: 200, 250, 315, 400, 500, 630, 800, 1000, 1250, 1600 Kompatibiita s normou E IEC U UL Počet póů 1 1-pó 2 2-póy 3 3-póy Nuový vodič S spínaný nuový vodič O spínaný nuový vodiče s překryvem (= přepnutí nuového vodiče bez přerušení) X žádný Jednotka rozhraní HMI způsoby ovádání 2 rozhraní úrovně 2 (DIP spínače) 3 rozhraní úrovně 3 (LCD dispej) 4 rozhraní úrovně 4 (dotyková obrazovka) Kód pro označení jmenovitého napětí Q VAC Kasifikace krytu 54 IP54 (IEC) (prázdné místo) voná montáž, bez krytu Připojení kabeů Voná montáž, bez krytu B vstupy zespodu (zdroje na spodní straně, zátěž na horní) T vstupy shora (zdroje na horní straně, zátěž na spodní) V krytu B Vstupy spodem / Výstup spodem D Vstupy spodem / Výstup vrchem Poznámka: kontaktujte ABB pro informace o dostupných konfiguracích.

11 11 Voná montáž ATS UL A IEC A Voná montáž ATS UL 260 A IEC A Voná montáž ATS UL A IEC A Voná montáž ATS UL A IEC A V krytu ATS IEC A Havní funkční charakteristiky Veikost přepínače A A A Jmenovitý pracovní proud IEC , GB : AC-33B A A A GB : AC-33iA A A A UL1008: Nouzové systémy - cekové zatížení systému A A A Zkratové charakteristiky Icc (jmenovitý podmíněný zkratový proud) 100 ka 100 ka 100 ka Icw (jmenovitý krátkodobý výdržný proud), 100ms ka 42 ka 50 ka Icw (jmenovitý krátkodobý výdržný proud), 500ms 30 ka 50 ka Výdržný a zapínací zkratový proud (s jističem) 480V 42 ka 50 ka 85 ka Výdržný a zapínací zkratový proud, s omezujícími pojistkami 200 ka 200 ka 200 ka

12 Auto config Start Ok S1 Faiure deay [s] In-phase monitor On Off Dropout U / f S1 Return deay [min] Priority No priority Source 1 Generator stop deay 30 s 4 min U 5% / f 5% U 10% / f 5% U 15% / f 10% U 20% / f 10% Manua retransfer On Off O Position deay 0 s 4 s Aarm reset Aarm reset 12 TRUE PRVNÍ SKUTEČNÝ ATS NA SVĚTĚ TruE porovnání vastností Havní vastnosti jsou uvedeny v tabuce níže. Daší informace získáte u ABB. S1 O S2 S1 O S2 S1 O S2!!! LOAD AUTO LOAD AUTO LOAD AUTO Lamp test Off oad test On oad test Bypass time deay Auto Esc Auto Porovnání vastností O OFF O OFF O OFF Rozhraní úroveň 2 Rozhraní úroveň 3 Rozhraní úroveň 4 Disponibiní proudové hodnoty IEC: A IEC: A IEC: A UL: A UL: A UL: A Jmenovité napětí Vac Vac Vac Jmenovitý kmitočet 50 / 60 Hz 50 / 60 Hz 50 / 60 Hz Počet fází jedna a tři jedna a tři jedna a tři Počet póů 2, 3 a 4 2, 3 a 4 3 a 4 Konfigurace nuového vodiče Spínaný ano ano ano S překryvem ne ano ano Typ automatického přepínače open transition (I-II) ano ano ano deayed transition (I-O-II) ano ano ano Nastavení mezních hodnot napětí a kmitočtu Obnova napětí, zdroj S1 pevně 2% nad ztrátou napětí 81 99%, % 81 99%, % Ztráta napětí, zdroj S1 +/-5, 10, 15, 20% 80 98%, % 80 98%, % Obnova napětí, zdroj S2 pevně 2% nad ztrátou napětí 81 99%, % 81 99%, % Ztráta napětí, zdroj S2 +/-5, 10, 15, 20% 80 98%, % 80 98%, % Obnova kmitočtu, zdroj S1 pevně 1% nad ztrátou f 80,5 99,5%, 100,5 119,5% 80,5 99,5%, 100,5 119,5% Ztráta kmitočtu, zdroj S1 +/-5, 10 % 80 99%, % 80 99%, % Obnova kmitočtu, zdroj S2 pevně 1% nad ztrátou f 80,5 99,5%, 100,5 119,5% 80,5 99,5%, 100,5 119,5% Ztráta kmitočtu, zdroj S2 +/-5, 10 % 80 99%, % 80 99%, % Nastavení časových prodev Prodeva překenutí výpadku zdroje S1, sec 0, 1, 2, 3, 4, 5, 10, 15, 20, 25, Přepnutí ze zdroje S1 na zdroj S2, sec pevně 2 sec Krátkodobé překenutí výpadku zdroje S2, sec pevně 1,5 sec Prodeva přepnutí ze zdroje S2 na zdroj S1, min 0, 1, 2, 3, 4, 5, 10, 15, 20, 25, Prodeva zastavení generátoru, min 30 sec nebo 4 min Prodeva v pooze 0 (center-off), sec 0 nebo Prodeva před přepnutím S1 na S2, sec ne Prodeva po přepnutí S1 na S2, sec ne Prodeva před přepnutím S2 na S1, sec ne Prodeva po přepnutí S2 na S1, sec ne Prodeva odpojení zbytných zátěží, sec ne Detekce poruch zdroje Ztráta napětí ano ano ano Podpětí ano ano ano Přepětí ano ano ano Ztráta fáze ano ano ano Nevyváženost napětí ano ano ano Špatný kmitočet ano ano ano Nesprávný sed fází ano ano ano

13 Auto config Start Ok S1 Faiure deay [s] In-phase monitor On Off Dropout U / f S1 Return deay [min] Priority No priority Source 1 Generator stop deay 30 s 4 min U 5% / f 5% U 10% / f 5% U 15% / f 10% U 20% / f 10% Manua retransfer On Off Aarm reset Aarm reset 13 S1 S2 S1 S2 S1 S2!!! LOAD AUTO LOAD AUTO LOAD AUTO Lamp test Off oad test On oad test Bypass time deay Auto Esc Auto Porovnání vastností Rozhraní úroveň 2 Rozhraní úroveň 3 Rozhraní úroveň 4 Vastnosti Ovádací prvky DIP spínače + tačítka LCD dispej + tačítka Dotyková obrazovka + tačítka LED indikátory ATS, stav S1 a S2 ano ano ano Open transition - standard. digit. vstupy/výstupy 0 / 1 1 / 1 2 / 1 Deayed transition - standard. digit. vstupy/výstupy 1 / 1 2 / 1 3 / 1 Programovatené digitání vstupy/výstupy ne ano ano Autokonfigurace (napětí, kmitočet, počet fází) ano ano ano Priorita zdroje zdroj S1, žádná priorita zdroj S1/S2, žádná priorita zdroj S1/S2, žádná priorita Ruční zpětné přepnutí ano ano ano Kontroa synchronizace zdrojů ano ano ano Zkouška generátoru: se zátěží, bez zátěže ano ano ano Zabudovaný měřicí modu výkonu ne ne ano Odpojování zbytných zátěží ne ano ano Hodiny reáného času ne ano ano Záznamník udáostí ne ano ano Prediktivní údržba ne ne ano Měření harmonických napětí a proudu ne ne ano Přísušenství instaované v místě provozu Pomocné kontakty pro indikaci poohy ano ano ano Digitání vstupní/výstupní moduy ne ano ano Pomocný napájecí modu V DC pro záskokový automat ne ano ano Komunikační moduy ne ano ano Konektivita Modbus RS485 ne ano ano Modbus/TCP ne ano ano Profibus DP ne ano ano ProfiNet ne ano ano DeviceNet ne ano ano Ethernet IP ne ano ano IEC ne ano ano Monitorování prostřednictvím ABB Abiity : EDCS ne ano ano Kasifikace krytu Voná montáž, bez krytu ano ano ano V krytu IP54 ne ano ano Určené pro apikace Trafo Trafo ano ano ano Trafo Generátor (minimání výkon 40kVA) ano ano ano

14 14 Spoečnost ABB si vyhrazuje právo na provádění technických změn a úpravu obsahu tohoto dokumentu bez nutnosti předchozího oznámení. Pokud jde o objednávky - patí dohodnuté konkrétní hodnoty. ABB nepřebírá jakoukoi odpovědnost za případné chyby nebo opomenutí informací v tomto dokumentu. ABB si vyhrazuje všechna práva na tento dokument a obsah/ vyobrazení v něm obsažená. Každá reprodukce, zveřejnění třetím stranám nebo využívání jeho obsahu - jak ceku tak části - bez předchozího písemného souhasu od ABB, je zakázáno.

15

16 ABB s.r.o., divize Eektrotechnické výrobky Heršpická 13, Brno Te: E-mai: Kontaktní centrum: Copyright 2017 ABB. Všechna práva vyhrazena. Specifikace mohou být změněny bez předchozího upozornění. 1SCC303007B0201 REV A _CZ

Automatické přepínače Compact ATS

Automatické přepínače Compact ATS D I V IZE E L E K T R OT EC H N I C K É V Ý R O B K Y Bezpečné přepínání zdrojů tři stabilními polohy I-0-II Rychlá a snadná instalace provedení vše v jednom Kompaktní rozměry zabere až o 0 % méně místa

Více

Modulární proudové chrániče řady FH200 Proudové chrániče 6 ka pro domovní instalace

Modulární proudové chrániče řady FH200 Proudové chrániče 6 ka pro domovní instalace Modulární proudové chrániče řady FH200 Proudové chrániče 6 ka pro domovní instalace Proudové chrániče FH200, typ AC Obsah Přehled sortimentu 3 Výhody/specifika modulárních systémů 4 Proudové chrániče 6

Více

ATyS M. Automatické přepínače sítí do 160 A. Pro 40 až 160 A. Funkce. Režimy ovládání.

ATyS M. Automatické přepínače sítí do 160 A. Pro 40 až 160 A. Funkce. Režimy ovládání. ATyS M Automatické přepínače sítí do 160 A Pro 40 až 160 A Funkce Přepínače ATYS M je soubor 2pólových a 4pólových, elektricky ovládaných přepínačů sítí. Hlavní funkcí přístrojů je přepínání mezi hlavním

Více

3NP1 pojistkové odpínače. Prezentace výrobku

3NP1 pojistkové odpínače. Prezentace výrobku 3NP1 pojistkové odpínače Prezentace výrobku Popis výrobku Technické údaje Výhody pro zákazníka Příklady použití Přehled výrobků 000 do 160A 00 do 160A 1 do 250A 2 do 400A 3 do 630A 2009-01-12 Slide 3/44

Více

BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy

BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy Funkce a vlastnosti Ideální řešení pro manažery, techniky a provozní vedoucí datových center, kteří odpovídají

Více

Bezpečnostní modul Monitorování Nouzového zastavení dle ČSN EN 418/ČSN EN

Bezpečnostní modul Monitorování Nouzového zastavení dle ČSN EN 418/ČSN EN Bezpečnostní modul Monitorování Nouzového zastavení dle ČSN EN 418/ČSN EN 60204-1 Označení svorek Rozměry 2 3 4 13 23 33 Y64 41 Y74 2 3 4 13 23 33 41 Y64 Y74 99 mm (3,89 in) 35 mm (1,38 in) 1 / 2 S33 S34

Více

Vzduchové jističe Změny vyhrazeny AR CZ

Vzduchové jističe Změny vyhrazeny AR CZ www.oez.cz www.oez.sk Vzduchové jističe Změny vyhrazeny AR02-2017-CZ www.oez.cz www.oez.sk Vzduchové jističe OBSAH Obchodní informace PŘEHLED PROVEDENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ...2 ÚDAJE PRO VÝBĚR JISTIČE...4 ÚDAJE

Více

> > Na dotaz. ATyS g Automatické přepínače sítí pro 125 taž 3200 A. Changeover switches. Function. Výhody. Použití: Silné stránky

> > Na dotaz. ATyS g Automatické přepínače sítí pro 125 taž 3200 A. Changeover switches. Function. Výhody. Použití: Silné stránky ATyS g Automatické přepínače sítí pro 5 taž 300 A Changeover switches new : > > Pro aplikace se záložním generátorem. atys_g_00_a_ Silné stránky > > Rychlé uvedení do provozu. > > Přizpusobeno pro aplikace

Více

System pro M compact ABB/NN 09/02CZ_11/2007. Přístroje nízkého napětí

System pro M compact ABB/NN 09/02CZ_11/2007. Přístroje nízkého napětí ABB/NN 09/02CZ_11/2007 Přístroje nízkého napětí Před připojením hliníkových vodičů (s průřezem 4 mm 2 ) zajistěte, aby kontaktní plochy těchto vodičů byly očištěny, zbaveny oxidační vrstvy a ošetřeny kontaktní

Více

Rozvaděče vn D D s odpínači H27 a vypínači ISM/TEL jmenovité napětí 12 a 25 kv jmenovitý proud 630 A

Rozvaděče vn D D s odpínači H27 a vypínači ISM/TEL jmenovité napětí 12 a 25 kv jmenovitý proud 630 A Rozvaděče vn D - 0 D - 0 s odpínači H a vypínači ISM/TEL jmenovité napětí a kv jmenovitý proud 0 A Všeobecně Kovově zapouzdřené, vzduchem izolované rozvaděče vn typu D a D jsou určeny pro univerzální použití,

Více

Proudové chrániče. Reagují na sinusové střídavé reziduální proudy (typ AC). Pro ochranu: před nebezpečným dotykem živých částí (I Δn

Proudové chrániče. Reagují na sinusové střídavé reziduální proudy (typ AC). Pro ochranu: před nebezpečným dotykem živých částí (I Δn OFE PROUDOVÉ CHRÁNIČE OFE (6 ka) Reagují na sinusové střídavé reziduální proudy (typ AC). Pro ochranu: před nebezpečným dotykem živých částí ( 30 ma) před nebezpečným dotykem neživých částí před vznikem

Více

Nástěnné kotle s průtokovým ohřevem TUV

Nástěnné kotle s průtokovým ohřevem TUV NOVINKA Nástěnné kote s průtokovým ohřevem TUV THERM 20, 28 CX.A a TCX.A Nová řídící eektronika je konstruována s důrazem na zvýšení uživateského komfortu, dispej integrovaný přímo na desce Software automatiky

Více

vypínače Pro elektrické napájení je k dispozici svorka 24 V Komunikace probíhá pomocí integrovaného síťového spínače připojení osvětlení: 230 V, 2 A

vypínače Pro elektrické napájení je k dispozici svorka 24 V Komunikace probíhá pomocí integrovaného síťového spínače připojení osvětlení: 230 V, 2 A Přehled K manipulačním systémům Festo nabízíme také vhodné řízení CMCA. Je k dispozici ve dvou úrovních: montážní deska montážní deska v rozvaděči Systém obsahuje potřebné ovládání více os CMXR a ovladače

Více

Elektronické kompaktní spouštěče: řada HF

Elektronické kompaktní spouštěče: řada HF Elektronické kompaktní spouštěče: řada HF ELEKTRONICKÉ KOMPAKTNÍ SPOUŠTĚČE: ŘADA HF 3 Elektronické kompaktní spouštěče: řada HF Kompaktní řešení s velkolepou funkčností Elektronický kompaktní spouštěč

Více

Záskokový automat ATS společnosti Eaton ATS-C. Záskokový automat ATS-C 96 a ATS-C 144

Záskokový automat ATS společnosti Eaton ATS-C. Záskokový automat ATS-C 96 a ATS-C 144 Záskokový automat ATS společnosti Eaton ATS-C Záskokový automat ATS-C 96 a ATS-C 144 Bezpečná dodávka a distribuce energie nízkého napětí. Záskokový automat ATS společnosti Eaton Poruchy v dodávce elektrické

Více

Varius PŘEHLED PROVEDENÍ

Varius PŘEHLED PROVEDENÍ PŘEHLED PROVEDENÍ Typ FH000 FH00 FH1 FH2 FH3 LTL4a Jmenovitý pracovní proud I e 160 A 160 A 0 A 400 A 630 A 1 600 A Jmenovité pracovní napětí AC/DC U e 690 V 690 V 690 V 690 V 690 V 690 V Velikost 000

Více

Ministykače Ex9CS. Ministykače dle IEC / ČSN EN a 4pólové verze. Jmenovitý proud AC-3 6, 9 a 12 A při 400 V

Ministykače Ex9CS. Ministykače dle IEC / ČSN EN a 4pólové verze. Jmenovitý proud AC-3 6, 9 a 12 A při 400 V Ministykače dle IEC / ČSN EN 6097-- a pólové verze Jmenovitý proud AC- 6, 9 a A při 00 V Ovládací napětí 5 V AC Jmenovitý podmíněný zkratový proud I q 50 ka Vhodné pro průmyslové i domovní aplikace Montáž

Více

Příslušenství pro přístroje Ex9B a Ex9PN

Příslušenství pro přístroje Ex9B a Ex9PN Příslušenství pro přístroje Ex9B a Ex9P Příslušenství pro přístroje Ex9B a Ex9P Pomocné kontakty synchronní s hlavními kontakty přístroje Signalizační kontakty aktivní na elektrické vybavení jističe Vypínací

Více

SPOUŠTĚČE MOTORU SM, velikost 1

SPOUŠTĚČE MOTORU SM, velikost 1 SPOUŠTĚČE MOTORU SM, velikost Základní funkce Spínání a jištění motorů do A. Přístroj reaguje na výpadek fáze. Přístroj je vybaven kompenzací vlivu okolní teploty. Ovládání přístroje Spouštěče motoru jsou

Více

Socomec Motorizované přepínače ATyS - přehled

Socomec Motorizované přepínače ATyS - přehled Products Elektrické rozvaděče Průmyslové spínací a ochranné systémy Přepínače Socomec Motorizované přepínače ATyS - přehled 1 / 17 Přehled Přístroje ATyS s dálkovým nebo automatickým ovládáním tvoří ucelenou

Více

250 až 1800 A. Odpínače SIDERMAT. Funkce. Normy. Všeobecná charakteristika

250 až 1800 A. Odpínače SIDERMAT. Funkce. Normy. Všeobecná charakteristika Odpínače 250 až 1800 A Přístroje jsou tří- nebo čtyřpólové s ručním ovládáním s možností dálkového elektronického odpínání Zaručují bezpečné připojení a odpojení zátěže od obvodu a zaručují dostatečnou

Více

Převodníky SensoTrans R P 32300, A pro odpory a odporové vysílače

Převodníky SensoTrans R P 32300, A pro odpory a odporové vysílače Převodníky SensoTrans R P 32300, A 20230 pro odpory a odporové vysílače Univerzální napájení (P 32300) Infraport pro komunikaci (P 32300) Montáž na DIN lištu Šířka modulu 6 mm POPIS Převodníky SensoTrans

Více

Měření parametrů sítě

Měření parametrů sítě DIRIS A20 Měření parametrů sítě diris_560_a_3_x_cat Diris A20 1. LCD displej. 2. Tlačítko pro volbu režimu zobrazení okamžitých a maximálních hodnot proudu. 3. Tlačítko pro volbu režimu zobrazení napětí

Více

Pohony pro vjezdové brány a garážová vrata

Pohony pro vjezdové brány a garážová vrata POHONY PRO vjezdové brány a garážová vrata Pohony pro vjezdové brány a garážová vrata Venkovní žauzie Roety Exteriérové screeny Markýzy Garážová vrata Napříkad pohon Dexxo Pro 800/000 S RTS Vstupní dveře

Více

Kompaktní rozváděče VN. s odpínači H 27 jmenovité napětí 12 a 25 kv jmenovitý proud 630 A

Kompaktní rozváděče VN. s odpínači H 27 jmenovité napětí 12 a 25 kv jmenovitý proud 630 A Kompaktní rozváděče VN s odpínači H 27 jmenovité napětí 12 a 25 kv jmenovitý proud 630 A 1 Všeobecně Vzduchem izolované kompaktní rozváděče vn firmy Driescher jsou vhodné pro použití v kompaktních trafostanicích

Více

Pohony pro posuvné brány

Pohony pro posuvné brány POHONY PRO vjezdové brány a garážová vrata Pohony pro posuvné brány Typická instaace. Eixo 500 S RTS. Výstražný maják. Venkovní anténa 0 V Proč posuvnou bránu? Samonosná posuvná brána je ideáním řešením

Více

PŘEPÍNAČE ATyS

PŘEPÍNAČE ATyS PŘEPÍNAČE 08 2009 Přepínače PŘEHLED PRODUKTŮ PŘEPÍNAČE APLIKACE Přepínání hlavního/záložního zdroje pomocí vzdáleného ovládání M s 6 až 160 A M 6s 6 až 160 A M 6e 6 až 160 A Přepínání hlavního/záložního

Více

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém THOR Modular Modulární UPS systém Online dvojitá konverze Škálovatelné Decentralizované Paralelní Modulární 10, 20, 30, 40 moduly Systémy 10 520 Popis THOR Modular je nový škálovatelný online systém s

Více

Záskokový automat MODI

Záskokový automat MODI Záskokový automat MODI WWWOEZCZ OBSAH POPIS2 SESTAVENÍ TYPOVÉHO OZNAČENÍ3 FUNKCE A REŽIMY4 ČASOVÉ DIAGRAMY6 PARAMETRY10 VYBAVENÍ JISTIČŮ10 TYPOVÉ OZNAČENÍ JISTIČE ARION WL11 URČENÍ MECHANICKÉHO BLOKOVÁNÍ

Více

Motorizované přepínače ATyS - přehled

Motorizované přepínače ATyS - přehled Products Elektrické rozvaděče Průmyslové spínací a ochranné systémy SOCOMEC Přepínače SOCOMEC Motorizované přepínače ATyS - přehled Přehled Přístroje ATyS s dálkovým nebo automatickým ovládáním tvoří ucelenou

Více

DOHNÁLEK, Úpská 132, Mladé Buky, Czech Republic tel.: fax:

DOHNÁLEK, Úpská 132, Mladé Buky, Czech Republic tel.: fax: ON Strana 2 Použití: VT 12 DX0 se používá jako přesná jednofázová nadpěťová / podpěťová ochrana elektrických zařízení při zvýšení resp. snížení napětí nad, resp. pod nastavenou hodnotu. Je časově nezávislá,

Více

min. 24 Vst, max. 480 Vst, 600 Vst 4-20 ma, 0-10 V, potenciometr 10 kohm, automatická kalibrace 230 Vst ±15% (volitelně 110 Vst ±15%)

min. 24 Vst, max. 480 Vst, 600 Vst 4-20 ma, 0-10 V, potenciometr 10 kohm, automatická kalibrace 230 Vst ±15% (volitelně 110 Vst ±15%) Řada CD3E Řada CD3E CD3E je řada univerzálních, dvou a třífázových tyristorových regulačních a spínacích jednotek, které v maximální míře využívají nejmodernější digitální technologie. Řídicím členem je

Více

Multimetry DIRIS A40/41

Multimetry DIRIS A40/41 Products Elektrické rozvaděče SOCOMEC - Měření spotřeby, průmyslové spínací, přepínací a ochranné systémy Měření spotřeby SOCOMEC Multimetry DIRIS A40/41 Univerzální napájecí napětí AC/DC Hodnoty fázových

Více

Pohony pro posuvné brány

Pohony pro posuvné brány POHONY PRO vjezdové brány a garážová vrata Pohony pro posuvné brány Typická instaace. Eixo 500 S RTS. Výstražný maják. Venkovní anténa 0 V Proč posuvnou bránu? Samonosná posuvná brána je ideáním řešením

Více

Varius PŘEHLED PROVEDENÍ. Typ OPVP10 OPVP14 OPVP22 OPT22/OPT20 OPVF10 Jmenovitý pracovní proud I e

Varius PŘEHLED PROVEDENÍ. Typ OPVP10 OPVP14 OPVP22 OPT22/OPT20 OPVF10 Jmenovitý pracovní proud I e PŘEHLED PROVEDENÍ Typ 10 14 22 OPT22/OPT20 OPVF10 Jmenovitý pracovní proud I e / Jmenovitý proud I n 32 A / - 63 A / - 125 A / - 63 A / - - / 30 A Jmenovité pracovní napětí U e / Jmenovité napětí U n AC

Více

Podniková norma PRE a PREdi ROZVÁDĚČ 22 KV, TYP GAE

Podniková norma PRE a PREdi ROZVÁDĚČ 22 KV, TYP GAE Strana: 1/8 Charakteristika: Rozváděče typu GAE jsou typově odzkoušené, kovově zapouzdřené, plně plynem SF 6 izolované VN modulární rozváděče. Charakteristické vlastnosti rozváděče: Izolační medium primárních

Více

Venkovní odpínače Flc N. trojpólové provedení jmenovité napětí 25 a 38,5 kv jmenovitý proud 400 a 630 A

Venkovní odpínače Flc N. trojpólové provedení jmenovité napětí 25 a 38,5 kv jmenovitý proud 400 a 630 A Venkovní odpínače Flc N trojpólové provedení jmenovité napětí 25 a 38,5 kv jmenovitý proud 400 a 630 A Venkovní odpínače Flc N Venkovní odpínače řady Flc GB N, Flc GB R N a Flc GB S N byly firmou DRIBO

Více

Brožura. Distribuční bloky Řada DBL

Brožura. Distribuční bloky Řada DBL Brožura Distribuční bloky Řada DBL Distribuční bloky Řada DBL Promyšlený koncept pro distribuci Kompaktní a modulární desin našich distribučních bloků umožňuje snadnou instalaci a značnou flexibilitu použití.

Více

Příslušenství pro přístroje Ex9B a Ex9PN

Příslušenství pro přístroje Ex9B a Ex9PN Příslušenství pro přístroje Ex9B a Ex9P Příslušenství pro přístroje řad Ex9B (Ex9BH, Ex9B, Ex9B125, Ex9BD, Ex9BP, Ex9B), Ex9P, Ex9BI, Ex9IP Pomocné kontakty synchronní s hlavními kontakty přístroje Signalizační

Více

Přístroje nízkého napětí. Paticová relé řady CR-P, CR-M a CR-U

Přístroje nízkého napětí. Paticová relé řady CR-P, CR-M a CR-U Přístroje nízkého napětí Paticová relé řady CR-P, CR-M a CR-U Obsah: Výhody 4 Schválení/značky 4 Objednací údaje CR-P Patice pro CR-P relé Zásuvné funkční moduly pro CR-P relé CR-M Patice pro CR-M relé

Více

XI/ON - modulární systém vstupů/výstupů

XI/ON - modulární systém vstupů/výstupů - modulární systém vstupů/výstupů Ať se jedná o řízení pohybů, měření teploty, rychlosti, nebo zaznamenávání proudů a napětí, je rozsah použití pro vzdálené I/O stejně rozsáhlý jako samotné příslušné aplikace.

Více

TEAM DESIGN ABB CHALLENGE. EBEC Brno 2012 5. 8. března 2012 www.ebec.cz

TEAM DESIGN ABB CHALLENGE. EBEC Brno 2012 5. 8. března 2012 www.ebec.cz ABB CHALLENGE Automatický záskok napájení Úvod Zadání se věnuje problematice automatického záskoku napájení, které se používá v systémech se dvěma izolovanými napájecími vedeními, připojenými ke dvěma

Více

2 - proudové chrániče - chráničové bloky - chrániče s jističem F 200, DDA 200, FS 201 a DS 200.

2 - proudové chrániče - chráničové bloky - chrániče s jističem F 200, DDA 200, FS 201 a DS 200. 2 Proudové chrániče zajišťují ochranu osob a instalací proti chybovým ům tekoucím do země. Jsou rozděleny na tři výrobkové skupiny: - ové chrániče, které jsou citlivé pouze na chybové y (proto musí být

Více

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí LMST 8010 série 3 Příklad zapojení 788012 Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3 Certifikace G 205064 Řídící systém SHZ s integrovanou částí detekce požáru pro jednu oblast hašení dle VdS 2496. Ústředna

Více

Univerzální převodník PolyTrans P 32000 pro termočlánky, odporové teploměry, tenzometry a odporové vysílače

Univerzální převodník PolyTrans P 32000 pro termočlánky, odporové teploměry, tenzometry a odporové vysílače Univerzální převodník PolyTrans P 32000 pro termočlánky, odporové teploměry, tenzometry a odporové vysílače Univerzální napájení Infraport pro komunikaci Montáž na DIN lištu Šířka modulu 6 mm POPIS Univerzální

Více

Minia E29 PÁČKOVÉ VÝKONOVÉ SPÍNAČE

Minia E29 PÁČKOVÉ VÝKONOVÉ SPÍNAČE Páčkové výkonové spínače APN.. Pro domovní, komerční a průmyslové elektrické rozvody do 63 A, 30/400 V a.c. Ke spínání elektrických obvodů. Široký sortiment příslušenství pomocné spínače, podpěťové a napěťové

Více

Vzduchové jističe ARION WL

Vzduchové jističe ARION WL Vzduchové jističe ARION WL WWW.OEZ.COM Vzduchové jističe OBSAH Obchodní informace OBSAH Technické informace ÚDAJE PRO VÝBĚR JISTIČE A ODPÍNAČE...2 VÝHODY JISTIČŮ ARION WL...5 PŘEHLED PROVEDENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ...6

Více

Zálohované zdroje PS-BOX

Zálohované zdroje PS-BOX manuál Instalační manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 625 technická linka 777 55 77 02 (pracovní doba 7:30 16:00, hot line do 18:00) www.variant.cz technik@variant.cz

Více

SPOUŠTĚČE MOTORŮ SM1. Spouštěče motorů. Parametry. Tepelná spoušť: nastavení I e

SPOUŠTĚČE MOTORŮ SM1. Spouštěče motorů. Parametry. Tepelná spoušť: nastavení I e SPOUŠTĚČE MOTORŮ Především k jištění proti přetížení a zkratu 1 až 3 fázových elektromotorů do 25 A, 690 V a.c. K ručnímu spínání (zapínání / vypínání) elektromotorů zeleným a červeným tlačítkem z čela

Více

EPSITRON pokročilý napájecí systém Výkonný a efektivní. Novinky

EPSITRON pokročilý napájecí systém Výkonný a efektivní. Novinky EPSITRON pokročilý napájecí systém Výkonný a efektivní Novinky EPSITRON Pokročilý napájecí systém Obsah EPSITRON CLASSIC Power 3 Síťové zdroje EPSITRON CLASSIC Power 4 5 Přehled: Technické údaje JUMPFLEX

Více

Multifunkční trojfázová monitorovací relé, řada CM Pokyn:

Multifunkční trojfázová monitorovací relé, řada CM Pokyn: Návod k obsluze a montáži Multifunkční trojfázová monitorovací relé, řada CM Pokyn: tento návod k obsluze a montáži neobsahuje všechny podrobné informace ke všem typům této výrobkové řady a nebere v úvahu

Více

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej.

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej. Sundaram KS Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ Sundaram KS 1K/2K/3K Sundaram KS 4K/5K > Střídač s čistým sinusovým průběhem > Výběr rozsahu vstupního napětí pro domácí spotřebiče a osobní počítače

Více

Elektrické rotační pohony AMB 162, AMB 182

Elektrické rotační pohony AMB 162, AMB 182 Datový list Elektrické rotační pohony AMB 162, AMB 182 Popis Technické údaje: Jmenovité napětí: 2 a 3polohový: 230 V AC, 50/60 Hz V AC, 50/60 Hz; modulační: V AC/DC; Výstupní točivý moment 5, 10 a Nm;

Více

ÚDAJE PRO OBJEDNÁVKY. GHV Trading, spol. s r.o. Edisonova 2955/ Brno Česká republika

ÚDAJE PRO OBJEDNÁVKY. GHV Trading, spol. s r.o. Edisonova 2955/ Brno Česká republika ÚDAJE PRO OBJEDNÁVKY Provedení VE Hmotnost kg / 100 ks Výrobní číslo OMUS pro 30Compact 1 42,0 36152.000 OMUS pro 60Classic 1 44,0 36153.000 PIF 2015-001-11-2015-DE 40 561 000 GHV Trading, spol. s r.o.

Více

Bezpečnostní technika

Bezpečnostní technika technika modul pro nouzové zastavení BL 5931 safemaster Grafické znázornění spínacího postupu Tlačítko Síť nebo nouzové zastavení (vypnutí) Při zkratu v obvodu zapínacího tlačítka () u typu BL 5931.64/002

Více

Řada ODIN Stručný přehled výrobků

Řada ODIN Stručný přehled výrobků Stručný přehled výrobků Klíčové aplikace V budovách pro obchodní činnost Měření v objektu Výkonnostní parametry elektroměru Jednofázový a trojfázový Přímé připojení do 65 A Činná energie Třída přesnosti

Více

Elektrické pohony. pro kulové ventily I/VBZ.. a TG/VBZ..

Elektrické pohony. pro kulové ventily I/VBZ.. a TG/VBZ.. 4 83122 MP2020 I/SBC28 Elektrické pohony pro kulové ventily I/VBZ a TG/VBZ MP2020 I/SBC282 I/SBC283 MP2020 napájecí napětí AC 230 V 2-polohový řídicí signál I/SBC282 napájecí napětí AC 230 V 2-polohový

Více

Nabíječ KE R5-2 x 14V 20A. Zařízení je schváleno pro ČD ZL 9/98 -SZ

Nabíječ KE R5-2 x 14V 20A. Zařízení je schváleno pro ČD ZL 9/98 -SZ KUMER PRAG, spol. s r.o. Komplexní řešení v oblasti nouzového napájení, měřící a regulační techniky Bezdrevská 157/4 190 00 Praha 9 ( Kyje ) Tel.: 284 688 615, 284 688 458, Fax.: 284 690 529 e mail.: kumer@kumer.cz

Více

Vyhodnocovací jednotka poruch izolace v neuzemněných DC, AC a 3AC sítích

Vyhodnocovací jednotka poruch izolace v neuzemněných DC, AC a 3AC sítích EDS/ Vyhodnocovací jednotka poruch izoace v neuzemněných DC, AC a AC sítích Apikace Lokaizace poruch izoace v AC, AC a DC IT sítích Havní a řídicí obvody na odích a v průmysových instaacích Diodově odděené

Více

UNIVERZÁLNÍ STABILIZOVANÉ NAPÁJECÍ ZDROJE

UNIVERZÁLNÍ STABILIZOVANÉ NAPÁJECÍ ZDROJE UNIVERZÁLNÍ STABILIZOVANÉ NAPÁJECÍ ZDROJE Pro spolehlivé napájení elektronických zařízení v průmyslovém prostředí Ochrana proti zkratu a proudovému přetížení Optická indikace zapnutí, zátěže a zkratu pomocí

Více

XU1-E - Napěťové relé zemního spojení

XU1-E - Napěťové relé zemního spojení XU1-E - Napěťové relé zemního spojení Obsah 1. Použití a vlastnosti 2. Provedení 3. Funkce 4. Činnost při nastavení 4.1 Nastavení spínačů DIP 4.2 Nastavení vypínacích hodnot 4.3 Komunikace pomocí adaptéru

Více

2013 KATALOG ŘEŠENÍ PRO brány a vrata

2013 KATALOG ŘEŠENÍ PRO brány a vrata somfy.cz somfy.sk Somfy spo. s r.o. Na Radosti 413 155 21 Praha 5 Zičín te.: +420 267 910 007 +420 267 913 0768 emai: somfy@somfy.cz www.somfy.cz Somfy spo. s r.o. organizačná zožka Sovakia Vrbovská cesta

Více

Venkovní odpínače Fla 15/97 GB. trojpólové provedení jmenovité napětí 25 kv jmenovitý proud 630 A

Venkovní odpínače Fla 15/97 GB. trojpólové provedení jmenovité napětí 25 kv jmenovitý proud 630 A Venkovní odpínače Fla 15/97 GB trojpólové provedení jmenovité napětí 25 kv jmenovitý proud 630 A Venkovní odpínače Fla 15/97 GB, se zhášením oblouku ve vakuu, jsou nejen význačným přínosem pro uživatele

Více

Paticová relé řady CR-P, CR-M a CR-U

Paticová relé řady CR-P, CR-M a CR-U Paticová relé řady CR-P, CR-M a CR-U ABB/NN 14/09CZ_11/04 Přístroje nízkého napětí Obsah: Výhody 4 Schválení/značky 4 Objednací údaje CR-P CR-M CR-U Paticové moduly pro CR-P a CR-M Paticové moduly pro

Více

Elektronické relé REL IV/DC a REL IV/AC. Uživatelský návod

Elektronické relé REL IV/DC a REL IV/AC. Uživatelský návod Elektronické relé REL IV/DC a REL IV/AC Uživatelský návod MEgA Měřící Energetické Aparáty, a.s. 664 31 Česká 390 Česká republika Elektronické relé REL IV/DC a REL IV/AC Uživatelský návod Elektronické

Více

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

Rozvaděč vn typ W 24. jmenovité napětí 25 kv jmenovitý proud 630 a 1250 A

Rozvaděč vn typ W 24. jmenovité napětí 25 kv jmenovitý proud 630 a 1250 A Rozvaděč vn typ W 2 jmenovité napětí 2 kv jmenovitý proud 60 a 20 A Všeobecné informace Kovově zapouzdřený vzduchem izolovaný vn rozvaděč typu W 2 je sestaven z oddělených typově přezkoušených polí s jedním

Více

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

ATyS M. Automatické přepínače sítí do 160 A. Pro 40 až 160 A. Funkce. Režimy ovládání. 302 GHV Trading, Edisonova 3, Brno SOCOMEC

ATyS M. Automatické přepínače sítí do 160 A. Pro 40 až 160 A. Funkce. Režimy ovládání. 302 GHV Trading, Edisonova 3, Brno SOCOMEC TyS M utomatické přepínače sítí do 160 Pro 40 až 160 Funkce Přepínače TYS M je soubor pólových a 4pólových, elektricky ovládaných přepínačů sítí. Hlavní funkcí přístrojů je přepínání mezi hlavním a záložním

Více

List technických údajů

List technických údajů OCRANA PŘED PORUCOVÝMI OBLOUKY Oblouková ochrana se zabudovaným proudovým chráničem s nadproudovou ochranou, tj. kombinací jistič/chránič (RCBO) List technických údajů je nová dvoupólová (1P+N) oblouková

Více

On-line datový list. MOC3ZA-KAZ33D3 Standstill Monitor BEZPEČNOSTNÍ RELÉ

On-line datový list. MOC3ZA-KAZ33D3 Standstill Monitor BEZPEČNOSTNÍ RELÉ On-line datový list MOC3ZA-KAZ33D3 Standstill Monitor A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. MOC3ZA-KAZ33D3 6044981 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/standstill_monitor

Více

Proudové chrániče. Proudové chrániče s podmíněným zkratovým proudem 10 ka. Pro ochranu: před nebezpečným dotykem živých částí (I Δn

Proudové chrániče. Proudové chrániče s podmíněným zkratovým proudem 10 ka. Pro ochranu: před nebezpečným dotykem živých částí (I Δn Minia LFN Proudové chrániče PROUDOVÉ CHRÁNIČE LFN Proudové chrániče s podmíněným zkratovým proudem 10 ka. Pro ochranu: před nebezpečným dotykem živých částí (I Δn 30 ma) před nebezpečným dotykem neživých

Více

SMP28 SMP48. Elektrické pohony. Building Technologies HVAC Products. pro kulové ventily I/VBZ.. a TG/VBZ..

SMP28 SMP48. Elektrické pohony. Building Technologies HVAC Products. pro kulové ventily I/VBZ.. a TG/VBZ.. 4 8312 Elektrické pohony pro kulové ventily I/VBZ a TG/VBZ SMP28 SMP48 SMP28 napájecí napětí AC 230 V 2-polohový řídicí signál SMP48 napájecí napětí AC 24 V řídicí signál 0-10V nebo 4-20mA Pohon je bez

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Lištové pojistkové odpínače do 160 A. Kód výrobku. I n [A] FD00-33K/FC 36147 třípólové. FD00-33K/FC-RM1 38026 třípólové

Lištové pojistkové odpínače do 160 A. Kód výrobku. I n [A] FD00-33K/FC 36147 třípólové. FD00-33K/FC-RM1 38026 třípólové Lištové pojistkové odpínače Třípólové lištové pojistkové odpínače do 160 A pro přímou montáž na přípojnice s roztečí 100 nebo mm. Určeny pro pojistkové vložky velikosti 000 nebo 00. Montážní šířka mm.

Více

Elektromotorické pohony pro ventily. SAV81P00 Napájecí napětí AC/DC 24 V, 3-polohové řízení

Elektromotorické pohony pro ventily. SAV81P00 Napájecí napětí AC/DC 24 V, 3-polohové řízení s 4 510 ACVATIX Elektromotorické pohony pro ventily SAV..P.. se zdvihem 40 mm Napájecí napětí AC 230 V, 3-polohové řízení Napájecí napětí AC/DC 24 V, řídicí signál DC 0 10 V, 4 20 ma SAV81P00 Napájecí

Více

POKYNY PRO PROJEKTOVÁNÍ, MONTÁŽ A ÚDRŽBU

POKYNY PRO PROJEKTOVÁNÍ, MONTÁŽ A ÚDRŽBU POKYNY PRO PROJEKTOVÁNÍ, MONTÁŽ A ÚDRŽBU Usměrňovač 24V / 10A KE 230-24-10 BP Pražská energetika, a. s. Datum 08/2005 1 Popis zařízení Zařízení KE 230-24-10 BP slouží k napájení zařízení stejnosměrným

Více

Vnitřní spínací přístroje pro trakční aplikace. jednopólové provedení jmenovité napětí do 27,5 kv jmenovitý proud do 4000 A

Vnitřní spínací přístroje pro trakční aplikace. jednopólové provedení jmenovité napětí do 27,5 kv jmenovitý proud do 4000 A Vnitřní spínací přístroje pro trakční aplikace jednopólové provedení jmenovité napětí do 27,5 kv jmenovitý proud do 4000 A Všeobecně Přístroje uvedené v tomto katalogu jsou určeny speciálně pro drážní

Více

Minia VYPÍNAČE MSO, AVN-DC

Minia VYPÍNAČE MSO, AVN-DC VYPÍNAČE MSO, AVN-DC Ostatní přístroje Vypínače MSO Pro domovní, komerční a průmyslové elektrické rozvody od 0 do A, AC 0/0 V. Ke spínání elektrických obvodů. Šířka modul/pól ve všech jmenovitých proudech

Více

DS 4 DS 4. Tlakový spínač pro pneumatiku / vakuovou techniku

DS 4 DS 4. Tlakový spínač pro pneumatiku / vakuovou techniku Tlakový spínač pro pneumatiku / vakuovou techniku nebo 2 spínací výstupy spínací výstupy volně konfigurovatelné přes adaptér nebo programovací zařízení jmenovitý tlak od 0... bar do 0... 0 bar rovněž...

Více

Modul TX OPEN RS232/485

Modul TX OPEN RS232/485 s 8 185 8185P01 TX-I/O ; DESIGO OPEN Modul TX OPEN RS/485 TXI1.OPEN pro integraci cizích systémů a přístrojů do systému DESIGO (V4 nebo vyšší) Platforma pro integraci cizích systémů a přístrojů do řídícího

Více

Sensors Worldwide. BTM A1 _ / BTM E1 _ Vícekanálový analogový modul. BTM-A1- - napě ový výstup BTM-E1- - proudový výstup

Sensors Worldwide. BTM A1 _ / BTM E1 _ Vícekanálový analogový modul. BTM-A1- - napě ový výstup BTM-E1- - proudový výstup BTM A1 _ Sensors Wordwide / BTM E1 _ Technický Vícekanáový popis anaogový / Návod k použití modu BTM A1 _ / BTM E1 _ Vícekanáový anaogový modu BTM-A1- - napě ový výstup BTM-E1- - proudový výstup Bauff

Více

Kompaktní jističe Ex9M

Kompaktní jističe Ex9M Kompaktní jističe Ex9M Kompaktní výkonové jističe Typové velikosti M1-M5 Jmenovitý proud do 800 A 3 a 4pólová provedení Jmenovitá mezní vypínací schopnost I cu až do 150 ka, I cs = 100 % I cu Jmenovité

Více

Spokojenost zákazníků

Spokojenost zákazníků Spokojenost zákazníků Nejlepší poměr cena/výkon C K Kvalitní produkty Zákaznická spokojenost Míra uspokojení zákazníků > 95 % Zpráva pro zákazníka o řešení problému nejdéle do 7 dnů Reakce na požadavek

Více

Arion. Vzduchové jističe. www.oez.cz www.oez.sk VJ1-2012-C. Změny vyhrazeny

Arion. Vzduchové jističe. www.oez.cz www.oez.sk VJ1-2012-C. Změny vyhrazeny www.oez.cz www.oez.sk VJ1-2012-C Změny vyhrazeny Vzduchové jističe www.oez.cz www.oez.sk Vzduchové jističe OBSAH Obchodní informace ÚDAJE PRO VÝBĚR JISTIČE I ODPÍNAČE...2 VÝHODY JISTIČŮ ARION...5 PŘEHLED

Více

Minia VYPÍNAČE MSO, AVN-DC

Minia VYPÍNAČE MSO, AVN-DC VYPÍNAČE MSO, AVNDC Ostatní přístroje Vypínače MSO Pro domovní, komerční a průmyslové elektrické rozvody od 0 do A, AC 0/0 V. Ke spínání elektrických obvodů. Šířka modul/pól ve všech jmenovitých proudech

Více

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Tento produkt nespadá podle článku 2 (4) do oblasti

Více

Modulární přístroje Modulární přístroje Změny vyhrazeny Minia MI CZ

Modulární přístroje Modulární přístroje Změny vyhrazeny Minia MI CZ Modulární přístroje www.oez.cz www.oez.sk PŘEHLED PROVEDENÍ Typ AC strana C14 strana C18 strana C32 Typ LFE LFN OFI Funkce Proudový chránič Podmíněný zkratový proud I nc 6 ka 10 ka 10 ka Provedení standardní

Více

Firmware řídící jednotky stejnosměrného generátoru

Firmware řídící jednotky stejnosměrného generátoru Firmware řídící jednotky stejnosměrného generátoru Zdeněk KOLKA Projekt FR-TI1/184 - Výzkum a vývoj systému řízení a regulace pozemního letištního zdroje Popis Řídicí jednotka GCU 400SG je elektronické

Více

Varius PŘEHLED PROVEDENÍ

Varius PŘEHLED PROVEDENÍ Varius PŘEHLED PROVEDENÍ Typ 0 FH1 FH2 FH3 LTL4a Jmenovitý pracovní proud I e 160 A 160 A 250 A 400 A 630 A 1 600 A Jmenovité pracovní napětí AC/DC U e 690 V 690 V 690 V 690 V 690 V 690 V Velikost 000

Více

Minia PROUDOVÉ CHRÁNIČE LFE LFE

Minia PROUDOVÉ CHRÁNIČE LFE LFE LFE PROUDOVÉ CHRÁNIČE LFE Proudové chrániče Proudové chrániče s podmíněným zkratovým proudem 6 ka. Reagují na sinusové střídavé reziduální proudy (typ AC). Pro ochranu: před nebezpečným dotykem živých

Více

Bezpečnostní monitorování otáček. Siemens 2010. Všechna práva vyhrazena.

Bezpečnostní monitorování otáček. Siemens 2010. Všechna práva vyhrazena. Bezpečnostní monitorování otáček Bezpečnostní moduly 3TK28 Přehled Použití Charakteristické vlastnosti Přednosti Bezpečnostní moduly 3TK28 Bezpečnostní moduly se používají, jeli požadováno bezpečné a spolehlivé

Více

Nová řada kontrolních relé C-Lynx

Nová řada kontrolních relé C-Lynx Nová řada kontrolních relé C-Lynx 1 Existují dva dobré důvody pro použití kontrolního relé : detekce abnormálního provozního stavu zásah zamezující vážnému poškození stroje Detekovat lze : sled a výpadek

Více

ATyS d Dálkově ovládaný přepínač sítí se dvěma vstupy pro pomocné napájení 125 až 3200 A

ATyS d Dálkově ovládaný přepínač sítí se dvěma vstupy pro pomocné napájení 125 až 3200 A ATyS d Dálkově ovládaný přepínač sítí se dvěma vstupy pro pomocné napájení Changeover switches new > > Pro méně důležité obvody > > OEM atys_d_00_a cat Silné stránky > > Relé pro indikaci provozu přepínače

Více

Elektrické pohony. MP20.20 napájecí napětí AC 230 V 2-polohový řídicí signál I/SBC28.3 napájecí napětí AC 230 V 2-polohový řídicí signál

Elektrické pohony. MP20.20 napájecí napětí AC 230 V 2-polohový řídicí signál I/SBC28.3 napájecí napětí AC 230 V 2-polohový řídicí signál 4 83122 MP2020 I/SBC28 Elektrické pohony pro kulové ventily I/VBZ a TG/VBZ MP2020 I/SBC282 I/SBC283 MP2020 napájecí napětí AC 230 V 2-polohový řídicí signál I/SBC282 napájecí napětí AC 230 V 2-polohový

Více

Spínání zátěže v režimu ZELENÝ BONUS : : :

Spínání zátěže v režimu ZELENÝ BONUS : : : Tel +420 241 933 339 Mob +420 725 037 608 Fax +420 241 933 332 E-mail daniel.matejka@lgsystem.cz Website www.lgsystem.cz Spínání zátěže v režimu ZELENÝ BONUS Princip účtování vyrobené energie z obnovitelných

Více

Výkonová elektronika. Polovodičový stykač BF 9250

Výkonová elektronika. Polovodičový stykač BF 9250 Výkonová elektronika Polovodičový stykač BF 9250 BF 9250 do 10 A BF 9250 do 25 A podle EN 60 947-4-2, IEC 60 158-2, VDE 0660 část 109 1-, 2- a 3-pólová provedení řídící vstup X1 s malým příkonem proudu

Více

Monitorovací a řídicí přístroje

Monitorovací a řídicí přístroje Monitorovací a řídicí přístroje Katalog Monitorovací relé Monitorovací relé 3UG4 pro elektrické a jiné veličiny /1 Monitorování sítě /5 Monitorování napětí / Monitorování proudu /9 Monitorování účiníku

Více

ATyS. 125 až 3200 A. Motorově ovládaný přepínač. Funkce. Základní vlastnosti

ATyS. 125 až 3200 A. Motorově ovládaný přepínač. Funkce. Základní vlastnosti TyS Motorově ovládaný přepínač appli_077_b 125 až 200 Funkce utomatické přepínače TyS jsou určeny pro použití v aplikacích od 125 a dovolují přímé spínání a odpínání zátěže a to třemi způsoby: automaticky

Více