INTEGRO Informační Systém stručný přehled. Integro IS + nadstavba Integro CRM silný nástroj firemních informací.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INTEGRO Informační Systém stručný přehled. Integro IS + nadstavba Integro CRM silný nástroj firemních informací."

Transkript

1 INTEGRO Informační Systém stručný přehled Integro IS + nadstavba Integro CRM silný nástroj firemních informací.

2 OBECNĚ K INTEGRO IS INTEGRO IS je pokračováním programu INTEGRO DOS. Hlavní znaky programu: - Pořízení všech dokladů ve všech modulech je stejné, pokud se naučíte např. vystavit fakturu - umíte s programem pracovat - Jednoduchý vzhled neunavuje oči. - Spolu s Integro CRM - silný nástroj pro firemní informace. - Možnost zapojit do programu i mistry, manažery bez obav z nechtěné změny dat. - Spolupráce s portály státní správy. - Načítání dat z internetu nové firmy z Ares, Kurzovní listek z ČNB, nahlížení do insolventního rejstříku. - Každý uživatel si na svém monitoru může nastavit velikost dokladů, oken, sloupců. - Prodejní systém, sklady, odbyt, reklamace se s Dos Integro již nedá prakticky vůbec srovnávat. - instalace od Windows XP po Windows 7 64 bit - bezproblémový síťový provoz, SQL dotazy. Nejvyšší verze SQL server, nejvyšší počet stanic 43. Normální verze zcela postačuje do 10 stanic. - Program lze nainstalovat např. pouze 1x na server a uživatelé s ním pracují vzdáleným přístupem odkudkoliv. Program je v praxi instalován na serveru v Hamburgu, Česká pobočka s ním pracuje v Praze, servis je z Frýdku-Místku. - Účetnictví nemá volbu PŘIPOJENÍ DAT, nejsou zde ani AKTUALIZACE SESTAV program má OKAMŽITÉ STAVY VŠECH VÝSTUPŮ - Dvě varianty účtování (dle parametrů) 1. Pořízení dokladů bez zaúčtování pořizujete doklady, pracujete se saldokontem, bankou, prodáváte a účetní pak účtuje později (např. dávkově) 2. Okamžité zaúčtování po pořízení prvotních dokladů - Můžete pořizovat více let najednou. - Hospodářský rok nastavíte si sami období účetního období - správce programu a hlavní účetní mají široké možnosti zadávat, omezovat práva jednotlivých uživatelů. Do programu můžete přihlásit obchodníky, mistry, majitelé a nastavit jim detailně kam se mohou dostat. (mód CTI může se dívat, nemůže pořizovat) - Víceuživatelská verze podvojné účetnictví i daňová evidence. Můžete přidávat, mazat firmy dle potřeby - Jednotlivé zakázky se mohou dívat přímo z programu na dokumenty, smlouvy, výkresy, které k nim patří, z adresáře firem je možno nahlížet do dokumentů firem - Z karty firmy je možno vidět všechny její doklady, saldokonto, objednávky, rezervace - Každá firma může mít vlastní vzory tiskopisů např. u faktury nemusíte vybírat vzor sestavy - Při zadání nové firmy dle IČ program vyplní obchodní název, adresu, DIČ dle obchodního rejstříku ARES - program vytváří xml soubory pro exporty na MF, ČSSZ, ZP, včetně nejnovějších režimu PDP

3 - Program umí export vystavených faktur pro EDI komunikaci. - Program umí tisknout sestavy přímo přes Adobe Reader. - Veškeré sestavy, doklady i data je možno okamžitě exportovat do win formátů - ALT+P odešle jakýkoliv doklad v PDF em - v programu je datový sklad, který po napojení na Excel provádí rozbory automaticky. Řešili jsme ekonomické rozbory, jejichž sestavení trvalo týden a nyní je zákazník dělá prakticky on-line stisknutím tlačítka. - Integro CRM využívá adresář firem, datový sklad pro rozbory prodejů - Uživatel platí roční pronájem. Pokud jsou v průběhu roku změny ze zákona, zákazník je automaticky obdrží. Dále zákazník dostane veškeré vylepšení v průběhu roku, které jsou provedeny.

4 INTEGRO TITULNÍ STRANA Z titulní obrazovky se dostanete na odkazy na internetu AKTUALITY O PROGRAMU, Návody, Dokumentaci, ukázkové videa na YouTube, odkazy na stránky státní správy, rozbory, atp.

5 SPUŠTĚNÍ PROGRAMU Po přihlášení do programu má každý uživatel k dispozici svou VLASTNÍ ZÁLOŽKU do které si může nastavit nejčastější používané doklady, pohledy nebo sestavy. Výhodou je, že tuto záložku může nastavit SPRÁVCE a další volby uživateli zcela zamezit tento uživatel se dostane na začátek programu, kde má svoji volbu a v ní pouze možnosti, na které ho v programu správce pustí. Z titulní obrazovky se kliknutím dostanete na AKTUALITY, UKÁZKY PRÁCE s programem, MOTIVY pracovní plochy, otevřete DOKUMENTACI, pošlete do Integrodat, atp. NASTAVENÍ UŽIVETELŮ Základním nastavení uživatele je jestli pořizuje data nebo ne. Mód OPR může pořídit, opravit, zobrazit. Mód CTI může si data pouze prohlížet. Mód POR může pořídit nemůže opravovat. Samozřejmě dále je k dispozici detailní nastavení na jednotlivé dokladové řady, moduly, sklady. Například obchodník, který nepořizuje data, dostane mód CTI, do jeho vlastní lišty mu přidáte adresář firem a z něj dostane všechny informace za firmu bez možností zásahu do dat. Lze nastavit přístup jednotlivých uživatelů pouze k vybraným skladům. Každá pokladní může mít nastavenou vlastní pokladnu.

6 JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ Program je rozdělen na MODULY. Každý modul má vlastní KNIHY pořízených dokladů, SESTAVY, případně další operace, závěrky, atp. Po POŘÍZENÍ dokladu a uložení se doklad zařadí do Knihy. Dle parametru se buď zaúčtuje, nebo ne. Ukázka KNIHY DODAVATELSKÝCH FAKTUR Pravým tlačítkem můžete doklad Zobrazit, Opravit, Vytisknout. Zaúčtovat, Zobrazit, Opravit Účetní doklad.

7 POŘÍZENÍ DODAVATELSKÉ FAKTURY Program už podle firmy přednastaví další údaje. Například firma je CZ, program v Záhlaví nabídne Typ DPH Tuzemsko. Z číselníku firem se nabízí i splatnost, pokud je u firmy zadaná, pokud ne nabízí se z přednastavení dokladové řady. Z přednastavení dokladové řady se nabízí konstantní, případně specifický symbol, splatnost Program kontroluje variabilní symbol v případě že je stejný, upozorní. Likvidace u dod. Fa lze zapsat pouze záhlaví bez zatržení likvidace a fakturu poslat na formální odsouhlasení mistrovi, apod. Po zatrhnutí Likvidace se nabízí rozúčtování DPH a rozúčtování souvztažných účtů. Z knihy dodavat. Fa lze ukládat ÚČTOVACÍ ŠABLONY a ty pak přebírat při účtování.

8 Další volby v záhlaví dokladu F6 okamžitý tisk na výchozí tiskárnu Nástroje přednastavení dokladových řad údaje se pak nabízí nebo opakují uložení okna uloží pro každého uživatel kde bude okno na monitoru, jak velké, pořadí a velikost sloupců v řádcích Účtovací šablona

9 ODBĚRATELÉ VYSTAVENÍ FAKTURY Ovládání modulu je stejné jako u Dodavatelů s odlišnostmi pro daný typ dokladu Vystavení FA Alt+N náhled tisku ALT+P odeslání FA em ve formátu PDF

10 UKÁZKY TISKU FAKTUR

11 MODUL ODBĚRATELÉ V programu je jedno společné místo pro vystavení faktur. Z modulu Sklad se vyskladní dodacím listem a ten se jedním klikem překlopí do faktury nebo se ze skladu vystavují dodací listy a modul ODBĚRATELÉ je umí fakturovat i dávkově za různá kritéria. Z faktury lze přebírat položky z KATALOGU položek ale nevyskladní. V modulu je Kniha faktur a Kniha zálohových faktur. Zálohové faktury zaplacené se jednoduše načtou do koncové faktury. K dispozici je Ceník společný i pro sklady, tvorba cen s DPH, bez DPH, v Kč, v cizí měně i pro jednotlivé firmy. V modulu jsou upomínky a penále, hromadný tisk faktur, můžeme nahlížet do insolventního rejstříku, uznání závazku. Upomínka se zapíše do saldokonta. Penalizační fakturu vidíme také v saldokontu. K dispozici je Tisk knihy faktur, Vyhodnocení obchodních zástupců, detailní přehled fakturace, kontrola nevyfakturovaných dodacích listů. Vystavená faktura se ihned objeví v evidenci DPH, dle parametru se také ihned zaúčtuje samozřejmě s možností oprav.

12 MODUL ODBYT - PŘIJATÉ OBJEDNÁVKY, VYSTAVENÉ OBJEDNÁVKY Objednávky jsou v členění POPTÁVKA, NABÍDKA, OBJEDNÁNO, POTVRZENO, ČÁSTEČNĚ VYBAVENO, VYBAVENO.

13 OBJEDNÁVKA Dodací list vyskladní ze skladu

14 Faktura vznikne tlačítkem z uloženého DL automaticky Koloběh Objednávka Dodací list Faktura se tvoří plně automaticky jedním kliknutím. Program eviduje je-li vše vydodáno z objednávky a mění její STAV. Faktura se zařadí do modulu ODBĚRATELÉ, Je v evidenci DPH, v účetnictví (dle nastavení), v saldokontu. Program umí vystavovat Dodací listy na odběratele a ty dávkově fakturovat. Ve volbě SKLAD-PRODEJ se nastaví Registrační pokladna v prodejně

15 ADRESÁŘ FIREM Silný nástroj v programu. Nové firmy stačí zadat IČ program údaje doplní z ARES MF. Jsou zde přednastaveny analytiky, ceníky, splatnosti, pobočky. Z adresáře se dostanete na všechny doklady můžete je zobrazit, tisknout. Z adresáře spustíte sestavy za firmu, nahlížíte do modulů, kde se firma vyskytuje.

16 MODUL SPRÁVCE Nastavení firmy, uživatelů, přenosy dat, kurzovní lístek, základní číselníky, režie rozvrhové základny Do této volby se dostane pouze správce a hlavní účetní. VÍCEUŽIVATELSKÁ VERZE Podvojné účetnictví a daňová evidence. Klient může mít program u sebe pořizovat, provádět všechny volby v programu bez zaúčtování. Doklady se pošlou em do účetní firmy, která je zaúčtuje. Např. Firma má sklady, prodej, eviduje dodavatelské faktury, pokladnu, banku, účetní firma provádí DPH, účetnictví, mzdy přenosy probíhají em. Umíme pro účetní firmy přenášet např. odběratelské faktury, dodavatelské i z jiných programů pro odbourání pracného pořizování dat.

17 MODUL POKLADNA Pokladna se pořizuje pomocí Číselníku druhu pohybu přednastavené texty, účty, DPH, střediska,..

18 MODUL BANKA Obsahuje Příkazy k úhradě, Bankovní výpisy, Vzájemné zápočty, Načtení elektronických výpisů.

19 Vzájemné zápočty

20 MODUL ÚČETNICTVÍ ÚČETNÍ DENÍK - prohlížení HLAVNÍ KNIHA prohlížení Obraty a zůstatky po měsících

21 Doklady detailně Karta účtu obraty, zůstatky, doklady Pohledem na Hlavní Knihu vidíte Rok, měsíční a celkové obraty a zůstatky. Přepnutím na detailní náhledy vidíte jednotlivé doklady dle měsíců. Doklady lze prohlížet, tisknout, opravit. Všechny Stavy účtů jsou k dispozici okamžitě.

22 Knihy, Sestavy, Závěrky

23 Program přehledně eviduje Přílohy PDP včetně načítání xml na Daňový portál. Volba SESTAVY, VÝKAZY, ROČNÍ ZÁVĚRKA z modulu Účetnictví

24 MODUL SKLADY Skladový systém je jednoduchý na ovládání ale zároveň velice obsáhlý. V případě použití modulů ODBYT, VÝROBA, ODBĚRATELÉ tvoří obchodní a výrobní systém firmy bez ohledu na zaměření. Sklad se používá jako účetní i neúčetní. K dispozici je množství sestav od přehledů nákupů, spotřeby, prodejů až po analýzy prodejů v Excelu nebo Integro CRM. Sklad neznamená jen klasické skladové položky můžeme zde evidovat i práce, montáže, servis, apod.

25

26 Výběr sestavy Stav skladu Před náhledem, tiskem sestavy možnost výběru sestavy, třídění, filtrů, exportů, apod.

27 MODUL VÝROBA Kusovníky, evidence výrobních příkazů, automatické generování produkce výrobků a spotřeby materiálů. Přijaté objednávky v modulu Odbyt lze navázat na výrobu.

28 MODUL MZDY V modulu mzdy jsou Karty zaměstnanců, kde jsou společné údaje personální, mzdové. Na kartě zaměstnance vidíte jeho srážky, nemocenskou i výplaty po měsících. Výhodou je prohlížení výplat včetně třídění, filtrů, exportů. Pořízení mezd je rychlejší díky pořizovacím formulářům do kterých jsou vloženy druhy mezd. Na jedné obrazovce tak pořídíte celou mzdu. Pro speciální typy mezd např. řidič si můžete nadefinovat speciální pořizovací formulář.

29 Srážky včetně čísel bankovních účtů. Výplaty pracovníka dle měsíců mzdu je možno i z karty přímo opravit.

30 Pořízení mezd Vybere se pracovník a formulář. Na obrázku je řidič, kde jsou nadefinované příplatky. Sazby a výpočet mzdy probíhá automaticky dle sazeb na kartě pracovníka a algoritmů na formuláři. Toto pořízení je v praxi až 4x rychlejší než v Dos programu. Kniha pořízených mezd Zde je možno dělat filtry např. měsíc a prémie vidíte přehledně jestli máte vše správně pořízeno. Tyto mzdové věty můžete exportovat např. do Excelu pro potřeby rozborů.

31 Ukázky výplatních lístků

32 Přehled Daň z příjmu Přehled zdravotní pojištění Vojenská ZP Výběr před náhledem

33 Příloha k žádosti o nemocenskou Vyúčtování zálohové daně z příjmu

34 MODUL MAJETEK Majetek eviduje investiční majetek i drobný majetek společně. Je možno tak přidělit karty na společné odpovědné místa a pracovníky. Evidence zachycuje veškeré změny v dokladech včetně změn umístění majetku. Seznamy a soupisy se tisknou k určitému dni.

35 Sestavy Majetku je možno třídit dle místa, osob středisek, atp. Před tiskem jsou k dispozici filtry dat. Je tak možno evidovat co je danému pracovníkovi přiděleno a za co zodpovídá. Sestava dle účtů Inventurní soupis dle osob

36 UKÁZKY NA YOUTUBE Ukázky prohlížejte nejlépe v celém okně v rozlišení 720p (zapnete vpravo dole na videu) Aktualizovaná stránka Jednotlivé videa Oděratelé Dodavatelé Pokladna Banka Vnitro doklady Odbyt vybavení objednávky (Objednávka-Dodací list-faktura) Ukázka modulu Mzdy Ukázka Registrační pokladny v prodejně Ukázka Základního ovládání Integro IS Ukázka nastavení vlastního pohledu Knihy dokladů Ukázka vytvoření záložky Vlastní Integrodat software 11/2011

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22 Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22 Nastavení základní konfigurace Údaje o firmě záložka Finanční úřad změny v souvislosti se změnou číselníku Finančních úřadů, proveďte

Více

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví Allegro účetnictví Obsahuje zákonem vyžadované agendy podvojného účetnictví a tvoří jádro celého systému. Standardní bloky zahrnují účetní knihu, faktury přijaté a vydané, banky, pokladny a přiznání DPH.

Více

Přehled funkcí verze Express a Standard

Přehled funkcí verze Express a Standard Přehled funkcí verze Express a Standard ExWin 2.1 přehled vlastností a funkcí Funkce Verze Express Verze Standard Poznámka Licenční podmínky Placená verze NE Potřeba program registrovat. NE Pokud není

Více

Přehled funkcí verze Express a Standard

Přehled funkcí verze Express a Standard Přehled funkcí verze Express a Standard ExWin 2.1 přehled vlastností a funkcí Funkce Verze Express Verze Standard Poznámka Licenční podmínky Placená verze NE Potřeba program registrovat. NE Verze Express

Více

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55. Nastavení základní konfigurace. Číselníky. Účetnictví

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55. Nastavení základní konfigurace. Číselníky. Účetnictví Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55 V Přerově 15. února 2011 Nastavení základní konfigurace Základní parametry a sazby přidán parametr pro zamykání evidenčních dokladů v

Více

Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a

Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a Podle novely Zákona o DPH mají plátci DPH od 1.1.2016 povinnost podávat Kontrolní hlášení DPH. Hlášení se podává v elektronické podobě ve formátu XML.

Více

1. Změna sazby DPH od 1. 1. 2013

1. Změna sazby DPH od 1. 1. 2013 1. Změna sazby DPH od 1. 1. 2013 Od 1.1.2013 bude v platnosti nová základní a snížená sazba DPH. V souvislosti s novou sazbou DPH 21% a 15% zavádíme nové kódy DPH pro základní i sníženou sazbu. POSTUP

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

fakturace_alexo_5 OBSAH obsah

fakturace_alexo_5 OBSAH obsah fakturace_alexo_5_obsah obsah novinky verze FAKTURACE ALEXO 5.xx 1-44 nová grafika 2 nová prezentace faktur 3 datum nároku na odpočet 8 daňové údaje na FV 11 osobní příkazy bance 15 vylepšené funkce pro

Více

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2014.2.48

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2014.2.48 Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2014.2.48 V Přerově 30. června 2014 AKCE - Monitoring dat připravili jsme Vám opakovaně možnost testovat, po dobu 60 dnů od provedení upgrade, nadstavbové

Více

Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům

Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům ON-LINE PŘÍSTUP K FIREMNÍM DATŮM Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům Oprávnění zaměstnanci klienta mohou pracovat s účetními a dalšími firemními daty 24 hod. denně, 7 dní v týdnu. Zřízením

Více

Nastavení základní konfigurace

Nastavení základní konfigurace Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2012.1.72 V Přerově, 21. srpna 2012 Nastavení základní konfigurace Základní parametry a sazby záložka DPH přidána možnost volby základů 0% a osvobozeno

Více

Změna sazby DPH od

Změna sazby DPH od Změna sazby DPH od 1. 1. 2013 Od 1.1.2013 bude v platnosti nová základní a snížená sazba DPH. V souvislosti s novou sazbou DPH 21% a 15% zavádíme nové kódy DPH pro základní i sníženou sazbu. 1. POSTUP

Více

Allegro release 2.15 ( )

Allegro release 2.15 ( ) Allegro release 2.15 (25.4.2017 18.5.2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Účtování faktur, finančních a interních dokladů Seznamy zaúčtovaných dokladů byly rozšířeny o možnost zobrazit i doklady

Více

Změny a opravy v systému DUNA MZDY, verze

Změny a opravy v systému DUNA MZDY, verze Změny a opravy v systému DUNA MZDY, verze 2010.3.01 PERZONALISTIKA V Přerově, 18. října 2010 Evidence pracovníků - Na záložce OÚ další byly u adres (trvalé bydliště a korespondenční adresa) doplněny položky

Více

... Trivi Jednoduše. os. Účetní Klient Účetní Klient Faktura, Zálohová FA, Dobropis, Daňový doklad k záloze, pokladní doklady Přijatý/Vydaný

... Trivi Jednoduše. os. Účetní Klient Účetní Klient Faktura, Zálohová FA, Dobropis, Daňový doklad k záloze, pokladní doklady Přijatý/Vydaný Jednoduše pro PRÁVNICKOU osobu Trivi Jednoduše - Vytvoření přiznání k dani z příjmů právnických osob - Účetní závěrka - Zpracování 24 dokladů (rok) - zpracování 48 transakcí na bankovém účtu (rok) Roční

Více

Allegro release 2.00 ( do )

Allegro release 2.00 ( do ) Allegro release 2.00 (19.8.2016 do 16.9.2016) Účetnictví Tisk účetních reportů Do tisku účetních reportů (sestava dle uživatelské definice) byla doplněna možnost místo sloupce předchozího období tisknout

Více

... Trivi Jednoduše. os. Účetní Klient Účetní Klient Faktura, Zálohová FA, Dobropis, Daňový doklad k záloze, pokladní doklady Přijatý/Vydaný

... Trivi Jednoduše. os. Účetní Klient Účetní Klient Faktura, Zálohová FA, Dobropis, Daňový doklad k záloze, pokladní doklady Přijatý/Vydaný Jednoduše pro PRÁVNICKOU osobu Trivi Jednoduše - Vytvoření přiznání k dani z příjmů právnických osob - Účetní závěrka - Zpracování 24 dokladů (rok) - zpracování 48 transakcí na bankovém účtu (rok) Roční

Více

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů Založení základní evidence evidence objektů bytů a nebytových prostor evidence pasportů bytů a nebytových prostor evidence ploch místností nebo celkových ploch objektů evidence ploch pro vytápění TUV nastavení

Více

SQL Ekonom - vyúčtování dodávky tepla

SQL Ekonom - vyúčtování dodávky tepla S námi dodáte teplo komukoli Autor & distributor systému Obchodní a servisní partner SQL Ekonom - vyúčtování dodávky tepla Informační systém SQL Ekonom vyúčtování dodávky tepla slouží pro komplexní, jednoduchou

Více

Allegro release 2.16 ( )

Allegro release 2.16 ( ) Allegro release 2.16 (18.5.2017 11.6.2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Obraty na účtech Do tiskové sestavy byla doplněna možnost exportu obratů na účtech po jednotlivých měsících do excelu.

Více

2HCS Fakturace 3 - výzvy k platbě (upomínky) -

2HCS Fakturace 3 - výzvy k platbě (upomínky) - 2HCS Fakturace 3 - výzvy k platbě (upomínky) - Autor: Tomáš Halász - 776 052 219 pro verzi: 3.5.597 a novější 2H C.S. s.r.o. dne: 19.05.2008 Dukelská 691/5, 742 21 Kopřivnice Email: info@faktury.cz Web:

Více

Mimořádný informační bulletin Provedení roční účetní uzávěrky systému MZDY za rok 2011

Mimořádný informační bulletin Provedení roční účetní uzávěrky systému MZDY za rok 2011 Mimořádný informační bulletin Provedení roční účetní uzávěrky systému MZDY za rok 2011 Vážení uživatelé, předkládám Vám mimořádnéčíslo informačního zpravodaje, které obsahuje podrobnější informace o provedení

Více

INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO CESTOVNÍ AGENTURY. ISTRA verze 2.0

INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO CESTOVNÍ AGENTURY. ISTRA verze 2.0 INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO CESTOVNÍ AGENTURY ISTRA verze 2.0 Informační systém pro cestovní agentury je komplexní nástroj, který umožňuje rychle a jednoduše vést agendu cestovních agentur a kanceláří. ISTRA

Více

3 Evidence DPH... 8. 4 Platební příkazy... 10. 4.1 Zveřejněné bankovní účty (verze 23.040)...10. 5 Ostatní... 11

3 Evidence DPH... 8. 4 Platební příkazy... 10. 4.1 Zveřejněné bankovní účty (verze 23.040)...10. 5 Ostatní... 11 Obsah 1 Finance... 1 1.1 Úzký peněžní deník (verze 23.010)...1 1.2 Automatické opravy v deníku po změně primárního dokladu (verze 23.040)...1 1.3 Přehled nezaúčtovaných dokladů (verze 23.040)...1 1.4 Text

Více

Allegro release 2.01 ( do )

Allegro release 2.01 ( do ) Allegro release 2.01 (16.9.2016 do 7.10.2016) Účetnictví Účtování faktur Byly prohozeny vstupy datum zaúčtování a datum fakturace. Nyní se nejdříve zadává datum zaúčtování, podle kterého se přednastaví

Více

... Trivi Jednoduše. Transakce na bankovním výpisu (1 řádek) 20 Kč 18 Kč 1 účetní operace vyplývající ze smlouvy 30 Kč 20 Kč

... Trivi Jednoduše. Transakce na bankovním výpisu (1 řádek) 20 Kč 18 Kč 1 účetní operace vyplývající ze smlouvy 30 Kč 20 Kč Jednoduše pro PRÁVNICKOU osobu Trivi Jednoduše - Vytvoření přiznání k dani z příjmů právnických osob - Účetní závěrka - Zpracování 24 dokladů (rok) - Zpracování 48 transakcí na bankovním účtu (rok) Roční

Více

Skalský Dvůr 23.-24.11.2009. Modul účetnictví. Ondřej Suk

Skalský Dvůr 23.-24.11.2009. Modul účetnictví. Ondřej Suk Skalský Dvůr 23.-24.11.2009 Modul účetnictví Ondřej Suk Zálohy Zálohy Pozor změna ve způsobu účtování! Provedena na základě připomínek auditorů Beze změn: Zápis záloh a jejich úhrada Zápis vyúčtovací faktury

Více

Identifikační a kontaktní údaje

Identifikační a kontaktní údaje Dokumentace Informačního systému Sisyfos Fakturace faktury vydané Identifikační a kontaktní údaje Obchodní jméno Právní forma Sídlo Adresa pro písemný styk Statutární zástupce Řešitel Alef Jeseník, s.r.o.

Více

Allegro release ( do )

Allegro release ( do ) Allegro release 2.08 2.09 (25.1.2017 do 17.2.2016) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví EET Allegro nově podporuje zasílání příjmů do registru EET. Kompletní popis implementace a obsluhy je popsán

Více

Allegro release 2.59 ( )

Allegro release 2.59 ( ) Allegro release 2.59 (28. 3. 2019 18. 4. 2019) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví - Výpočet DPH z částky včetně daně probíhá nově dle změny v zákoně o DPH (tzn. ne dle zaokrouhlovaného koeficientu

Více

Manuál SQL Ekonom 2018 verze MANUÁL SQL Ekonom 2018 verze

Manuál SQL Ekonom 2018 verze MANUÁL SQL Ekonom 2018 verze MANUÁL SQL Ekonom 2018 verze 18.4.0. 1 Vážení uživatelé ekonomických a informačních systémů od naší společnosti. Přinášíme Vám novou aktualizaci informačního systému SQL Ekonom ve verzi 18.4.0. Aktualizace

Více

DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD

DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD V Přerově 22. prosince 2015 Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2016.1.16 Upozornění: Následující text je jen stručným výčtem změn, podrobnější popis k jednotlivým novinkám najdete

Více

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004.

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

Novinky a nastavení ve verzi OZO 2014.001

Novinky a nastavení ve verzi OZO 2014.001 Novinky a nastavení ve verzi OZO 2014.001 1. Nastavení služeb z internetu Pro používání téměř všech novinek v programu (ověření u FÚ, načítání adres, elektronická hlášení na FÚ apod.) je nutné program

Více

Novinky ve verzi 1.72.A

Novinky ve verzi 1.72.A Novinky ve verzi 1.72.A U DDT sestav jsme přistoupili k číslování. Pokud má sestava nějaký formulář, zobrazí se v jeho záhlaví verze (v.x.y) v je jen zkratka verze, x.y. - je pak číslo verze, začínáme

Více

Dokumentace k modulu. podnikový informační systém (ERP) Zaúčtování úhrad s ohledem na kontrolní hlášení

Dokumentace k modulu. podnikový informační systém (ERP) Zaúčtování úhrad s ohledem na kontrolní hlášení Dokumentace k modulu podnikový informační systém (ERP) Zálohové faktury Zaúčtování úhrad s ohledem na kontrolní hlášení v ERP Money Při tvorbě zálohových faktur je třeba věnovat zvýšenou pozornost správnému

Více

Manuál SQL Ekonom funkce pro zajištění souladu s ochranu osobních údajů podle GDPR

Manuál SQL Ekonom funkce pro zajištění souladu s ochranu osobních údajů podle GDPR 1 Vážení uživatelé ekonomických a informačních systémů od naší společnosti. Přinášíme Vám nový manuál k informačnímu systému SQL Ekonom, který se výhradně věnuje popisu ovládání těch funkcí v programu,

Více

Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1

Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1 Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1 V Přerově, 2.2.2009 Účetnictví Při vypnutém automatickém účtování dokladů (Nastavení základní konfigurace Účetnictví záložka Účetní období a

Více

Následně je již možné provést vlastní přenos číselníků do Dotykačky a to v menu Sklad / Akce / Dotykačka / Export. Zde systém nejprve provede

Následně je již možné provést vlastní přenos číselníků do Dotykačky a to v menu Sklad / Akce / Dotykačka / Export. Zde systém nejprve provede Adresář Nové údaje pro zadání fyzické osoby s možností kontroly insolvence V adresáři firem je nyní možné zapsat i údaje o fyzické osobě. Pokud zároveň budete mít placenou funkci Credit Check hlídání insolvence

Více

... Trivi Jednoduše. Cena za doklad nad rámec PLÁTCE DPH NEPLÁTCE DPH / Účetní (přijatý/vydaný)

... Trivi Jednoduše. Cena za doklad nad rámec PLÁTCE DPH NEPLÁTCE DPH / Účetní (přijatý/vydaný) Jednoduše pro PRÁVNICKOU osobu Trivi Jednoduše - Vytvoření přiznání k dani z příjmů právnických osob - závěrka - Zpracování 24 dokladů (rok) - Zpracování 48 transakcí na bankovním účtu (rok) Roční poplatek

Více

MANUÁL SQL Ekonom 2017 verze

MANUÁL SQL Ekonom 2017 verze MANUÁL SQL Ekonom 2017 verze 17.3.1.1. Vážení uživatelé ekonomických a informačních systémů od naší společnosti. Přinášíme Vám novou aktualizaci informačního systému SQL Ekonom ve verzi 17.3.1.1. Obsahem

Více

Allegro release ( do )

Allegro release ( do ) Allegro release 2.02 + 2.03 (7.10.2016 do 12.11.2016) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Finance / interní doklady Zadání řádků různé s DPH pokud nezadáte celkovou částku, ale jen základ, dopočte

Více

Program Klient / KontoPro odesílání dokladů do EET (od verze 7.02.a)

Program Klient / KontoPro odesílání dokladů do EET (od verze 7.02.a) Program Klient / KontoPro odesílání dokladů do EET (od verze 7.02.a) Tržby do EET vstupují přes vystavený pokladní doklad, po zápisu se odesílá online datová zpráva, Finanční správa ze systému zašle potvrzení

Více

Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015)

Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015) Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015) Upraven nástroj pro přípravu dat k podání výkazu o poskytovaných sociálních službách na MPSV. Data o klientech a zaměstnancích připravíte v několika jednoduchých

Více

Jazz pro Účetní (export) Příručka uživatele

Jazz pro Účetní (export) Příručka uživatele JAZZ pro Účetní - export (SQL/E1) Příručka uživatele 1 / 8 JAZZ pro Účetní export (SQL/E1) Příručka uživatele 2019 Václav Petřík JAZZWARE.CZ Příručka k programu Jazz pro Účetní - export (SQL/E1) pro Windows

Více

Prosper Basic Upgrade 2007. Příručka uživatele. verze 7Xpa01. RKA SW Systems s.r.o. Email: info@sw4people.cz www.sw4people.cz

Prosper Basic Upgrade 2007. Příručka uživatele. verze 7Xpa01. RKA SW Systems s.r.o. Email: info@sw4people.cz www.sw4people.cz Prosper Basic Upgrade 2007 Příručka uživatele verze 7Xpa01 1 Obsah 1.OBECNÉ...3 1.1.Export tiskových sestav...3 1.2.E-mailování tiskových sestav...4 2.MODUL ÚČETNICTVÍ...5 2.1.Dynamické součty hlavní knihy...5

Více

Informační bulletin - přenesení daňové povinnosti

Informační bulletin - přenesení daňové povinnosti Informační bulletin - přenesení daňové povinnosti Vážení uživatelé, předkládám Vám informační zpravodaj obsahující popis zařazených funkcí do šířeného programového vybavení pro zaúčtování jednotlivých

Více

Identifikační a kontaktní údaje

Identifikační a kontaktní údaje Dokumentace Informačního systému Sisyfos Platby - banky Identifikační a kontaktní údaje Obchodní jméno Právní forma Sídlo Adresa pro písemný styk Statutární zástupce Řešitel Alef Jeseník, s.r.o. společnost

Více

Allegro release ( do )

Allegro release ( do ) Allegro release 2.04 + 2.05 (12.11.2016 do 23.12.2016) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Položky k úhradě příští týden Nová aplikace pro dashboard počet dokladů s datem splatnosti dnes + 7 dní Účtování

Více

DATIS PODVOJNÉ ÚČETNICTVÍ Změny 2015

DATIS PODVOJNÉ ÚČETNICTVÍ Změny 2015 DATIS PODVOJNÉ ÚČETNICTVÍ Změny 2015 verze 15.05.2 25.5.2015 Kontrola neobsazených čísel Oprava chyby při kontrole neobsazených čísel v případě duplicitních čísel faktur. verze 15.05.1 02.5.2015 Režim

Více

Návod na obsluhu internetového portálu O.K.V. Leasing s.r.o.

Návod na obsluhu internetového portálu O.K.V. Leasing s.r.o. Návod na obsluhu internetového portálu O.K.V. Leasing s.r.o. Internetový portál O.K.V. nám slouží: k pořízení smlouvy o úvěru se zákazníkem k vytištění smlouvy k vygenerování a odeslání pořízených dat

Více

Helios RED a Elektronická evidence tržeb (Helios RED verze 10)

Helios RED a Elektronická evidence tržeb (Helios RED verze 10) Helios RED a Elektronická evidence tržeb (Helios RED verze 10) 1. Správa systému Ve Správě systému ve volbě EET je Číselník provozoven a dále tabulka s historií (ne)odeslaných dokladů Komunikace s portálem.

Více

Dokumentace k modulu. podnikový informační systém (ERP) Zálohové faktury. Zaúčtování úhrad s ohledem na kontrolní hlášení

Dokumentace k modulu. podnikový informační systém (ERP) Zálohové faktury. Zaúčtování úhrad s ohledem na kontrolní hlášení Dokumentace k modulu podnikový informační systém (ERP) Zaúčtování úhrad s ohledem na kontrolní hlášení v ERP Money Při tvorbě zálohových faktur je potřeba věnovat zvýšenou pozornost správnému zaúčtování

Více

Návod Démos24plus verze 2012

Návod Démos24plus verze 2012 Návod Démos24plus verze 2012 Přihlášení Démos24Plus Zadat uživatele Zadat heslo Vybrat si jazykovou verzi Přehled Přidat panel (okno) Zmenšení Zobrazit vše Zavřít okno Obnovení původního vzhledu Možnost

Více

Identifikační a kontaktní údaje

Identifikační a kontaktní údaje Dokumentace Informačního systému Sisyfos Sklady Identifikační a kontaktní údaje Obchodní jméno Právní forma Sídlo Adresa pro písemný styk Statutární zástupce Řešitel Alef Jeseník, s.r.o. společnost s ručením

Více

Vlastní tisk dokladu je proveden prostřednictvím tisku z náhledu, nebo přímo přes tlačítko tisk.

Vlastní tisk dokladu je proveden prostřednictvím tisku z náhledu, nebo přímo přes tlačítko tisk. Obecně o EET v systému Evidence Autobazaru Systém Evidence Autobazaru je od 1.3.2017 napojen na evidenci EET. EET se týká veškerých příjmů (tržeb) realizovaných v hotovosti, nebo platební kartou. Tržbou

Více

Vyšší odborná škola Havířov s.r.o. Tematický plán

Vyšší odborná škola Havířov s.r.o. Tematický plán Vyšší odborná škola Havířov s.r.o. Tematický plán školní rok 2017/2018 Vzdělávací program: Cestovní ruch Obor: Cestovní ruch Ročník: třetí Modul: Účetnictví Vyučující: Ing. Ivana Neradilová Školní rok:

Více

Ekonomický systém WinStrom 10

Ekonomický systém WinStrom 10 IT Strategie Ekonomický systém WinStrom 10 Miloš Grásgruber WinStrom je ekonomický systém, který má na českém trhu dlouhou historii. V případě verze WinStrom 10 se však jedná o zcela novou generaci systému,

Více

EVIDENCE DPH V KNIZE ODESLANÝCH FAKTUR

EVIDENCE DPH V KNIZE ODESLANÝCH FAKTUR EVIDENCE DPH V KNIZE ODESLANÝCH FAKTUR Od verze 8.05.2 Od 1. 4. 2011 se změní zákon o DPH. Pro plátce DPH je zapotřebí zaručit, aby nový algoritmus nápočtu daňové doloženosti a daňového přiznání správně

Více

Modul Upomínky a penalizace. www.money.cz

Modul Upomínky a penalizace. www.money.cz Modul Upomínky a penalizace www.money.cz 2 Money S5 Upomínky a penalizace Představení modulu Obchodní modul Upomínky a penalizace je v Money zařazen do části Účetnictví. Volba menu Účetnictví / Upomínky

Více

Allegro release 2.51 ( )

Allegro release 2.51 ( ) Allegro release 2.51 (16. 11. 2018 6. 12. 2018) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Dopis nesplacené faktury zákazník i dodavatel Nová sestava tisk dopisu se seznamem nesplacených faktur pro společnosti,

Více

Informační bulletin - účetní uzávěrka systému MZDY

Informační bulletin - účetní uzávěrka systému MZDY 1 Informační bulletin - účetní uzávěrka systému MZDY Vážení uživatelé, předkládám Vám informační zpravodaj, který obsahuje podrobnější informace o provedení roční účetní uzávěrky systému MZDY za rok 2017

Více

Modul Účetní centrála Efektivní řešení pro přenos dokladů mezi účetními firmami a jejich klienty

Modul Účetní centrála Efektivní řešení pro přenos dokladů mezi účetními firmami a jejich klienty Modul Účetní centrála Efektivní řešení pro přenos dokladů mezi účetními firmami a jejich klienty Copyright 2009 CÍGLER SOFTWARE, a.s. Money S3 - Účetní centrála 1 Obsah Účetní centrála / Účetní klient...

Více

Obsah. Předmluva...19. KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23. KAPITOLA 2 Základy ovládání...33

Obsah. Předmluva...19. KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23. KAPITOLA 2 Základy ovládání...33 Obsah Předmluva...19 Stručný úvod... 19 Cílová skupina... 20 Cvičení a řešení... 20 Poděkování... 21 Zpětná vazba od čtenářů... 21 Errata... 21 KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23 Co

Více

ACE-ÚČTO PRO WINDOWS OBECNÝ POPIS

ACE-ÚČTO PRO WINDOWS OBECNÝ POPIS ACE-ÚČTO PRO WINDOWS OBECNÝ POPIS Jedná se o aplikační programový produkt určený k počítačovému vedení účetnictví a souvisejících ekonomických agend u příspěvkových organizací, nevýdělečných organizací

Více

ACE-ÚČTO PRO WINDOWS OBECNÝ POPIS

ACE-ÚČTO PRO WINDOWS OBECNÝ POPIS ACE-ÚČTO PRO WINDOWS OBECNÝ POPIS Jedná se o aplikační programový produkt určený k počítačovému vedení účetnictví a souvisejících ekonomických agend u příspěvkových organizací, nevýdělečných organizací

Více

Allegro release 2.19 ( )

Allegro release 2.19 ( ) Allegro release 2.19 (1.8.2017 2.9.2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Parametry účetnictví Do nastavení parametrů exportu příkazu k úhradě bylo přidáno vynucení testu bankovních účtů v registru

Více

ver. E.134 Manuál Skladové hospodářství - inventura

ver. E.134 Manuál Skladové hospodářství - inventura ver. E.134 Manuál Skladové hospodářství - inventura Skladové hospodářství - inventura Manuál popisuje postup inventury v modulu Skladové hospodářství, které je součástí modulu Autoservis. 1.1 Kontrola

Více

Modul IRZ návod k použití

Modul IRZ návod k použití Modul IRZ návod k použití Verze: 2 Datum: 26. 2. 2016 Tento dokument představuje stručný návod na použití modulu IRZ v programu EVI 8. Modul IRZ je určen na evidenci odpadů pro IRZ provozovny a hlášení

Více

Allegro release 2.53 ( )

Allegro release 2.53 ( ) Allegro release 2.53 (19. 12. 2018 17. 1. 2019) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví KDF - Do evidence KDF byl přidán vstup kurs. Vstup je viditelný a povinný, pokud je zapnuto zadání částky bez DPH.

Více

Integrovaný modul DeCe SKLAD, verze 2014 DeCe COMPUTERS s.r.o. Děčín, ledn 2014. I. Obsah příručky

Integrovaný modul DeCe SKLAD, verze 2014 DeCe COMPUTERS s.r.o. Děčín, ledn 2014. I. Obsah příručky I. Obsah příručky I. OBSAH PŘÍRUČKY...I-1 II. ÚVODNÍ INFORMACE...II-2 III. OVLÁDÁNÍ MODULU...III-3 Sklad evidence zboží...iii-3 Fak.př. faktury přijaté...iii-10 Odb. + Dod. odběratelé nebo dodavatelé...iii-12

Více

Upgrade 9/2011 - popis úprav

Upgrade 9/2011 - popis úprav strana 1 Upgrade 9/2011 - popis úprav Novinky společné všem modulům Elektronický podpis PDF souborů Ve formulářích Tiskové výstupy, Odesílání e-mailu a z akcí hromadného tisku lze podepsat vytvářené PDF

Více

WinFAS. 2 účto. Praktický úvod do WinFASu Pokladna

WinFAS. 2 účto. Praktický úvod do WinFASu Pokladna 2 účto Praktický úvod do u Pokladna verze z 2.11.2004 Zadání Zadání úkolů: 1) Úhrada závazku pokladnou (výdej) - uhraďte závazkový doklad 2003-160003 - Variabilní symbol dokladu je 296503 - jde o kompletní

Více

Nastavení pro účtování faktur v režimu samozdanění od 1.1.2012

Nastavení pro účtování faktur v režimu samozdanění od 1.1.2012 Nastavení pro účtování faktur v režimu samozdanění od 1.1.2012 Úvod Novela zákona 235/2004 o dani z přidané hodnoty, která vstoupila v platnost od 1.4.2011, stanovila v 92 režim pro přenesení daňové povinnosti

Více

WinFAS. 3 účto. Praktický úvod do WinFASu Banka

WinFAS. 3 účto. Praktický úvod do WinFASu Banka 3 účto Praktický úvod do u Banka verze z 30.3.2005 Zadání Teorie - Rozdíly FAS a - vytvoření příkazu se dělí na dvě části - vytvoření předvýběru - vyhotovení a odeslání příkazu - práce s výpisem se dělí

Více

Nabídka služeb ceník (platnost od ): (Ceny jsou uvedeny bez DPH. Ke dni platnosti ceníku je sazba DPH 21%)

Nabídka služeb ceník (platnost od ): (Ceny jsou uvedeny bez DPH. Ke dni platnosti ceníku je sazba DPH 21%) ÚDP Olomouc s.r.o., Náves Svobody 47, Olomouc - Holice tel.: 602 786 085, email: kvapil@udpol.cz, www.udpol.cz Nabídka služeb ceník (platnost od 1. 1. 2019): (Ceny jsou uvedeny bez DPH. Ke dni platnosti

Více

Jazz pro Účetní (import) Příručka uživatele

Jazz pro Účetní (import) Příručka uživatele JAZZ pro Účetní - import (SQL/E1) Příručka uživatele 1 / 9 JAZZ pro Účetní import (SQL/E1) Příručka uživatele 2019 Václav Petřík JAZZWARE.CZ Příručka k programu Jazz pro Účetní - import (SQL/E1) pro Windows

Více

SB KOMPLET přechod na nový rok pro verze DOS

SB KOMPLET přechod na nový rok pro verze DOS SB KOMPLET přechod na nový rok pro verze DOS Následující popis je určen pro standardní instalaci SB KOMPLET u pro jednu firmu (mono i síťová verze), vzhledem k velké variabilitě SB KOMPLET u se jednotlivé

Více

1 Doklady... 1. 2 Finance... 9. 2.1 Vyřazení majetku při účtování na účet 641...9 2.2 Vyhledání a označení nepoužívaných účtů...9. 3 Mzdy...

1 Doklady... 1. 2 Finance... 9. 2.1 Vyřazení majetku při účtování na účet 641...9 2.2 Vyhledání a označení nepoužívaných účtů...9. 3 Mzdy... Obsah 1 Doklady... 1 1.1 Změna sazeb DPH v roce 2012...1 1.1.1 Číselník sazby DPH...1 1.1.2 Číselník typů sazeb DPH...2 1.1.3 Zadání dokladu z hlediska sazeb DPH...3 1.1.4 Změna sazby DPH ve skladu...4

Více

2.1. Stáhneme si do počítače instalační soubor InstalImesVodne.exe zde

2.1. Stáhneme si do počítače instalační soubor InstalImesVodne.exe zde 1. Návod instalace demoverze Vodné IMES Databáze demoverze Vodné IMES je uložena na serverech (cloudu) naší společnosti. Jedná se o databázi SQL serveru. Přihlášení probíhá na náš cloudový server na zkušební

Více

SOFTWARE 5P pro firemní kancelář

SOFTWARE 5P pro firemní kancelář SOFTWARE 5P pro firemní kancelář Manuál k používání programu Oldřich Florian 2010 Obsah Úvod... 2 PŘÍSTUPOVÁ PRÁVA a první přihlášení do systému... 3 Změna hesla přihlášeného uživatele... 4 Hlavní menu...

Více

Verze 1.x 2.x 3.x 4.x 5.x. X X X X uživatelům (správcům) systému Řazení dat v přehledech podle jednotlivých sloupců

Verze 1.x 2.x 3.x 4.x 5.x. X X X X uživatelům (správcům) systému Řazení dat v přehledech podle jednotlivých sloupců Verze 1.x 2.x 3.x 4.x 5.x 6.x P@wouk Termín vydání 09/2004 01/2005 10/2005 10/2006 02/2007 10/2007 A D M I N I S T R Á T O R S K É W E B O V É R O Z H R A N Í Nastavení různé úrovně přístupových práv do

Více

Modul účetnictví: Kontrolní výkaz DPH (SK) Podklady ke školení

Modul účetnictví: Kontrolní výkaz DPH (SK) Podklady ke školení Modul účetnictví: Kontrolní výkaz DPH (SK) Podklady ke školení 20.11.2017 Kalasová Barbora, DiS. Datum tisku 15.6.2018 2 Modul účetnictví: Kontrolní výkaz DPH (SK) Modul účetnictví: Kontrolní výkaz DPH

Více

OrtoProtet program pro evidenci zakázek, fakturace, evidenci pacientů, evidenci pracovníků a dalších níže uvedených operací pro ortopedické protetiky

OrtoProtet program pro evidenci zakázek, fakturace, evidenci pacientů, evidenci pracovníků a dalších níže uvedených operací pro ortopedické protetiky OrtoProtet program pro evidenci zakázek, fakturace, evidenci pacientů, evidenci pracovníků a dalších níže uvedených operací pro ortopedické protetiky Představení programu pro tvorbu zakázek,kalkulací,

Více

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM Základní informace: Program byl konstruován především pro komplexní zpracování zakázek ve společnosti. Je postaven obecně, specializované funkce byly však přizpůsobeny

Více

Modul RLZ - parametry a sestavy

Modul RLZ - parametry a sestavy Modul RLZ - parametry a sestavy Školící materiál pro samostudium 13.12.2011 Romana Pavelková Datum tisku 19.12.2011 2 Modul RLZ - parametry a sestavy Modul RLZ - parametry a sestavy Obsah Úvod... 3 Parametry...

Více

VYÚČTOVÁNÍ DANĚ ZE ZÁVISLÉ ČINNOSTI, SRÁŽKOVÉ DAŃE

VYÚČTOVÁNÍ DANĚ ZE ZÁVISLÉ ČINNOSTI, SRÁŽKOVÉ DAŃE , VYÚČTOVÁNÍ DANĚ ZE ZÁVISLÉ ČINNOSTI, SRÁŽKOVÉ DAŃE Návod lze analogicky použít i pro ostatní podání na Českou daňovou správu (DPH, výpis z evidence 92, souhrnné hlášení, ). 1) Postavte se do firmy roku,

Více

FAKT PRO WINDOWS. CompCity. Program pro vedení podvojného, jednoduchého účetnictví a sklad. FAKT

FAKT PRO WINDOWS. CompCity. Program pro vedení podvojného, jednoduchého účetnictví a sklad. FAKT FAKT PRO WINDOWS. Program pro vedení podvojného, jednoduchého účetnictví a sklad. FAKT 9.78 14.03.2014 CompCity Fakt pro Windows Vážení zákazníci, toto je jen malá prezentace našeho účetního programu,

Více

Orsoft Open Finanční účetnictví VÁCLAV KAŠPAR

Orsoft Open Finanční účetnictví VÁCLAV KAŠPAR Orsoft Open Finanční účetnictví VÁCLAV KAŠPAR Obsah o Důvody pro změnu o Procesní schéma o Deníky dokladů o Účetní knihy o Saldo o Převod dat Finančního účetnictví do Orsoft Open Důvody pro změnu o Potřeby

Více

Struktura zásob Materiál pro samostudium +1255

Struktura zásob Materiál pro samostudium +1255 Struktura zásob Materiál pro samostudium +1255 2.5.2014 Major Bohuslav, Ing. Datum tisku 2.5.2014 2 Struktura zásob Struktura zásob Obsah Struktura... 4 Použité zkratky... 4 Stromeček... 4 Sklady (Z01,

Více

SB KOMPLET přechod na nový rok pro verze DOS

SB KOMPLET přechod na nový rok pro verze DOS SB KOMPLET přechod na nový rok pro verze DOS Následující popis je určen pro standardní instalaci SB KOMPLET u pro jednu firmu (mono i síťová verze), vzhledem k velké variabilitě SB KOMPLET u se jednotlivé

Více

Výše uvedené soubory jsou zabalené v souboru R28txt (po rozbalení nakopírujte do základního adresáře textové verze programu tam, kde je program RECON.

Výše uvedené soubory jsou zabalené v souboru R28txt (po rozbalení nakopírujte do základního adresáře textové verze programu tam, kde je program RECON. Výše uvedené soubory jsou zabalené v souboru R28txt (po rozbalení nakopírujte do základního adresáře textové verze programu tam, kde je program RECON. Komprimovaná složka ReCon28 obsahuje Windows aplikaci,

Více

V tabulce je zpracován přehledný výčet oblastí a funkcí, které oba systémy umí řešit. OBLAST FUNKCE POHODA PAMICA

V tabulce je zpracován přehledný výčet oblastí a funkcí, které oba systémy umí řešit. OBLAST FUNKCE POHODA PAMICA V tabulce je zpracován přehledný výčet oblastí a funkcí, které oba systémy umí řešit. OBLST FUKCE POHOD PMIC rozvrh pracovní doby rovnoměrný nerovnoměrný turnusový počet pracovních poměrů více pracovních

Více

Práce s bankovními výpisy

Práce s bankovními výpisy Práce s bankovními výpisy Proto, aby jste mohli bankovní výpisy importovat je třeba nejdříve nastavit cestu kde je systém má hledat a formát souboru jaký má očekávat. Ve vašem elektronickém bankovnictví

Více

I. Obsah příručky VAŠE POZNÁMKY... IV-17

I. Obsah příručky VAŠE POZNÁMKY... IV-17 I. Obsah příručky I. OBSAH PŘÍRUČKY...I-1 II. ÚČETNÍ METODIKA...II-2 Příjem zboží...ii-2 Výdej zboží...ii-2 Kontroly...II-3 Opravy...II-3 Speciality práce velkoskladu...ii-3 Výdej pod stav...ii-4 Výdej

Více

ENTRY výběr z novinek verzí 1/2012 a 12/2011

ENTRY výběr z novinek verzí 1/2012 a 12/2011 Ekonomický systém Entry - výběr z novinek verzí 1/2012 a 12/2011 strana 1 výběr z novinek verzí 1/2012 a 12/2011 Poznámka: Detailní popis obsahu upgrade 12/2011 je obsažen v samostatném dokumentu. Novinky

Více

Allegro release 2.31 ( )

Allegro release 2.31 ( ) Allegro release 2.31 (11. 2. 2018 4. 3. 2018) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Účtování bankovních výpisů Pokud je podkladem pro zaúčtování výpisu soubor v Banklink aplikaci, je možné pomocí nového

Více