MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor investic a rozvoje, Městské služby Písek Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Regenerace panelového sídliště Jih v Písku III. etapa NÁVRH USNESENÍ Rada města: 1. podání žádosti o dotaci z výzvy Ministerstva pro místní rozvoj (příp. Státní Fond rozvoje bydlení) pro rok 2018, program podpora bydlení, podprogram Regenerace sídlišť projektu s názvem projektu Regenerace panelového sídliště Jih v Písku III. etapa, a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje a pověřuje odbor investic a rozvoje podáním této žádosti, řízením projektu a v roli administrátora zajistit veškeré podklady vyžadované programem, jeho dodatky a metodikami, a to po celou dobu trvání udržitelnosti projektu; 2. udělení plné moci k zastupování Města Písku u projektu Regenerace panelového sídliště Jih v Písku III. etapa pro Ing. Bc. Jana Venclíka v činnostech podepisování žádosti o podporu, podepisování žádosti o platbu, podepisování zprávy o realizaci, podepisování zprávy o udržitelnosti, podepisování žádosti o změnu, podepisování žádosti o přezkum a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje. 3. smlouvu o společném zadávání veřejné zakázky a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje a pověřuje starostku města podpisem smlouvy.

2 4. návrh zadání veřejné zakázky Regenerace panelového sídliště Jih v Písku III. etapa a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje a pověřuje starostku města podpisem zadávací dokumentace. 5. komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor investic a rozvoje), Bc. Michal Fiedler (odbor investic a rozvoje), Lukáš Griesl (Městské služby Písek s.r.o.), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), člen JHK Náhradníci: Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Ing. Petr Jelínek (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Matoušek (odbor investic a rozvoje), Josef Hrádek (Městské služby Písek s.r.o.), Ing. Michaela Michalcová (odbor správy majetku), člen JHK a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje a pověřuje starostku města podpisem ustanovení komise. Návrh předkládá JUDr. Josef Knot, MBA 1. místostarosta Ing. Václav Filip, vedoucí odboru Návrh zpracoval Ing. Bc. Jan Venclík, vedoucí oddělení rozvoje Josef Hrádek, jednatel Městské služby Písek, s.r.o. Ing. Petr Kouřimský odbor správy majetku, veřejné zakázky stránka 2 (celkem 13)

3 Důvodová zpráva: Projekt třetí etapy navazuje na předchozí regenerace sídliště Jih. První etapa proběhla v severní části sídliště v období 7-11/2013, kdy byly vybudovány nové povrchy chodníků, bylo instalováno nové veřejné osvětlení, byla provedena demolice lávky, jejíž havarijní stav již neodpovídal možnostem oprav, bylo vybudováno nové schodiště včetně jeho zastřešení před budovou mateřské školy a současně byl zajištěn bezbariérový přístup. V této etapě bylo také provedeno osazení zeleně, instalace laviček a dalšího mobiliáře. Náklady ve výši 5,3 mil Kč vč. DPH byly plně hrazeny z rozpočtu města. Druhá etapa proběhla v centrální části sídliště v období 7-12/2014. Byly rekonstruovány povrchy chodníků, byly vyměněny sloupy veřejného osvětlení včetně světelných zdrojů, byla odstraněna nefunkční a neopravitelná kašna s plastikami delfínů; tato byla jako dominanta sídliště zachována a posunuta na k centrální spojnici komunikace pro pěší. Nevyhovující čekárna MHD v ulici Nádražní byla snesena a nahrazena novou autobusovou zastávkou. V rámci druhé etapy byla provedena sanace zídek u panelového domu č.p a 1951, sanace rampy u zastávky Nádražní, odvodnění ploch a vybudování nového bezbariérového přístupu do domu služeb. Bylo taktéž pamatováno na osazení zeleně, instalace laviček a dalšího mobiliáře. Celkové náklady druhé etapy regenerace sídliště Jih byly ve výši 9,3 mil. Kč vč. DPH, z toho 4,0 mil. Kč činil příspěvek ve formě dotace od Ministerstva pro místní rozvoj (dále jen MMR). Město Písek, odbor Investic a rozvoje, ve spolupráci s městskou společností Městské služby Písek, s.r.o., připravuje projekt Regenerace panelového sídliště Jih v Písku III. etapa (dále jen RPS). Na tuto akci připravujeme podání žádosti o poskytnutí finančního příspěvku z MMR (příp. Státního Fondu rozvoje bydlení) pro rok 2018, program podpora bydlení, podprogram Regenerace sídlišť projektu. Vyhlášení výzvy je naplánováno v závěru měsíce 10/2017. stránka 3 (celkem 13)

4 Řešené území se nacházejí v Písku, k.ú. Písek. Stavba je umístěna na parcelách p.p.č. 1258/58, 2185/1, 951/31, 2185/6, 951/28, 1258/31, 1258/29, 1258/67, 1258/30 a 1258/24. Akce je plánována pro období jaro 2018, a to s ohledem na plánované výměny stávajících sítí a napojení horkovodu distribuční sítě společností Teplárna Písek, a.s. Z webu společnosti Teplárna Písek, Informace pro odběratele, Písek - horkovod východ. stránka 4 (celkem 13)

5 Zdroj (platnost ke dni ): V této III. etapě je plánovaná oprava komunikace ulice Truhlářská, chodníků, veřejného osvětlení, regenerace zeleně, odvodnění ploch, překládka některých inženýrských sítí. Součástí této etapy je i zhotovení malého kruhového obratiště pro údržbovou techniku a osobní vozidla na konci ul. Truhlářská, taktéž zhotovení bezbariérových přístupů mezi jednotlivými chodníky a komunikací pro vozy, a také pro usnadnění nájezdu vozidel do přilehlých garáží. Lokalita regenerovaného území se nachází mezi ulicí Truhlářská a Smrkovická, tedy v severní části sídliště Jih. Plánované náklady třetí etapy RPS ve výši 14,9 mil. Kč vč. DPH. V případě získání finančního příspěvku formou dotace až do výše 4 mil. Kč bude činit výše nákladů akce v rozpočtu města 10,9 mil. Kč. Zmocněnec (Ing. Bc. Jan Venclík) bude zastupovat Město Písek ve všech právních věcech souvisejících s podáním žádosti o podporu z programu bydlení a její administraci až do jejího řádného ukončení. K zpracovávanému projektu RPS III. etapa Město Písek připravilo pro občany města Písku anketu, která proběhla v období od do Anketu k revitalizaci sídliště Jih v Písku vyhlásilo město Písek s cílem zjistit názor na plánovanou regeneraci od občanů z lokality sídliště Jih, primárně zde bydlících, taktéž od dalších občanů, kteří mají k lokalitě vztah. Hlasovat bylo možné písemně vyplněním anketního lístku a) jeho doručením (v listinné podobě) na některou z podatelen Města Písek stránka 5 (celkem 13)

6 a1) dotazník byl k dispozici ke stažení na webu města a2) v listinné formě byl dotazník k dispozici na obou podatelnách úřadu. b) nebo synchronně prostřednictvím webových stránek Města Písek (Město připravilo on-line elektronickou aplikaci dotazníku). K plánovanému projektu regenerace sídliště Jih proběhlo veřejné projednání dne Zde byla veřejnost taktéž informována o možnosti účasti a podání vyjádření formou anketních lístků. Cílem ankety bylo získat informace od občanů Písku: co obyvatelům sídliště Jih v připravované revitalizaci chybí; věková skladba a bydliště občanů, kteří se ankety zúčastnili; co se obyvatelům sídliště líbí, s čím jsou spokojení; co se obyvatelům sídliště Jih nelíbí, s čím jsou nespokojení; identifikovat největší problémy, které je z pohledu obyvatel daného území zapotřebí řešit. Zpráva o výsledcích ankety RPS Jih v Písku III. etapa je k dispozici zde: Radě města je dále předkládán návrh na zahájení zadávacího řízení veřejné zakázky na stavební práce na akci Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 3. etapa, zadávané formou otevřeného řízení dle ustanovení 52 písm. b) ve spojení s 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) a financované z prostředků města Písek. Dle dokumentu MMR Metodický pokyn pro výběr dodavatele pro příjemce dotace z programu Podpora bydlení budou u podlimitních veřejných zakázek realizována pouze otevřená zadávací řízení; výběr dodavatele nelze provádět zjednodušeným podlimitním řízením ani jinými druhy zadávacích řízení pro nadlimitní režim, kromě otevřeného. Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce stávající komunikace a chodníků v ulici Truhlářská, zřízení obratiště na konci ulice Truhlářská, rekonstrukce veřejného osvětlení, nové pěší stezky, výsadba zeleně a umístění mobiliáře v prostoru sídliště Jih v Písku. Stavba bude provedena dle projektové dokumentace zpracované společností NDCon s.r.o., Zlatnická 10/1582, Praha 1, IČO a dle soupisů stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr. Z důvodu nutnosti zařazení veřejného osvětlení do majetku společnosti Městské služby Písek s.r.o. je navrženo společné zadávání veřejné zakázky (zadavatelé město Písek a Městské služby Písek s.r.o.). Dodavatel, vybraný v zadávacím řízení, uzavře s oběma zadavateli jedinou smlouvu o dílo. Zhotovitel pak bude moci fakturovat náklady za stavební objekt SO 401 Veřejné osvětlení přímo na společnost Městské služby Písek s.r.o., která si stavbu zavede do svého účetnictví a majetkové evidence. Zadávací řízení bude zahájeno po vypracování dokumentace pro provedení stavby, včetně soupisů stavebních prací, dodávek a služeb (předpoklad prosinec 2017 / leden 2018). stránka 6 (celkem 13)

7 Návrh zadání veřejné zakázky Název akce: Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 3. etapa Podrobný popis předmětu VZ: Předpokládaný termín zahájení: 04/2018 Předpokládaný termín dokončení: Délka záruční doby: Předpokládaná hodnota VZ: Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce stávající komunikace a chodníků v ulici Truhlářská, zřízení obratiště na konci ulice Truhlářská, rekonstrukce veřejného osvětlení, nové pěší stezky, výsadba zeleně a umístění mobiliáře v prostoru sídliště Jih v Písku. Stavba bude provedena dle projektové dokumentace zpracované společností NDCon s.r.o., Zlatnická 10/1582, Praha 1, IČO a dle soupisů stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr. 210 dnů ode dne předání staveniště (předpoklad dokončení 10-11/2018) 60 měsíců 11,9 mil. Kč bez DPH Rozpočtové krytí předpokl. hodnoty: Pro rok 2018 je v rozpočtu města nárokováno 12 mil. Kč vč. DPH, je současně počítáno s průběžným financováním akce prostřednictvím zdrojů od MMR. Druh VZ podle předpokl. hodnoty: Druh zadávacího řízení: Návrh hodnotících kritérií: podlimitní otevřené řízení nejnižší nabídková cena Návrh složení komise pro otevírání obálek, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek: člen náhradník 1. JUDr. Josef Knot, MBA, 1. místostarosta Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta Ing. Bc. Jan Venclík, odbor investic a rozvoje Bc. Michal Fiedler, odbor investic a rozvoje Lukáš Griesl, Městské služby Písek s.r.o. Ing. Petr Jelínek, odbor investic a rozvoje Ing. Petr Matoušek, odbor investic a rozvoje Josef Hrádek, Městské služby Písek s.r.o. stránka 7 (celkem 13)

8 5. Ing. Petr Kouřimský, odbor správy majetku 6. člen JKH člen JHK Ing. Michaela Michalcová, odbor správy majetku Doporučení zpracovatele: Zpracovatelé i předkladatel doporučují schválit usnesení 1. a), 2. a), 3. a), 4. a), 5. a). Vztah k rozpočtu: V rozpočtu města Písek pro rok 2017 jsou finanční prostředky na tento projekt zahrnuty ve výši 7 mil. Kč vč. DPH (bylo počítáno s průběžným financováním akce prostřednictvím MMR). Pro rok 2018 je v rozpočtu města nárokováno 12 mil. Kč vč. DPH, současně je počítáno s průběžným financováním akce prostřednictvím zdrojů od MMR. Způsob určení ceny: Zadavatel stanovil předpokládanou hodnotu této veřejné zakázky v souladu 16 ZZVZ, na základě údajů a informací o zakázkách stejného či podobného předmětu plnění. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů ( 102), zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( 2586 a násl.), zák. č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: V souladu se strategickým plánem. Přílohy: Příloha č. 1 Plná moc Příloha č. 2 Smlouva o společném zadávání veřejné zakázky Příloha č. 3 Zadávací dokumentace neveřejné Příloha č. 4 Obchodní podmínky (návrh smlouvy o dílo) neveřejné stránka 8 (celkem 13)

9 Příloha č. 1 Plná moc Já, níže podepsaná Mgr. Eva Vanžurová, datum narození: XXX jako statutární zástupce Města Písek/IČO : Adresa: Velké náměstí 114/3, Písek uděluji plnou moc Ing. Janu Venclíkovi, datum narození: XXX Adresa: XXX k tomu, aby mne zastupoval u projektu s názvem Regenerace panelového sídliště Jih v Písku III. etapa ve věci: Podepisování žádosti o podporu Podepisování žádosti o platbu Podepisování zprávy o realizaci Podepisování zprávy o udržitelnosti Podepisování žádosti o změnu Podepisování žádosti o přezkum Tato plná moc se uděluje na dobu neurčitou. Kde, datum: V Písku, dne XXX Zmocnitel: podpis Výše uvedené zmocnění přijímám: Zmocněnec: podpis stránka 9 (celkem 13)

10 Příloha č. 2: Smlouva o společném zadávání veřejné zakázky uzavřená na základě ustanovení 7 odst. 2 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZZVZ ) a dle 1746 odst. 2 občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Město Písek se sídlem Velké náměstí 114/3, Písek zastoupené: Mgr. Evou Vanžurovou, starostkou IČO: (dále jen zastupující zadavatel ) a Městské služby Písek s.r.o. se sídlem Pražská 372, Písek zastoupené: Josefem Hrádkem, jednatelem IČO: (dále jen druhý zadavatel ) tuto smlouvu o sdružení veřejných zadavatelů. I. Účel smlouvy 1. Smluvní strany této smlouvy se touto smlouvou sdružují (dále jen sdružení zadavatelů ) za účelem společného zadávání veřejné zakázky, jejímž cílem má být výběr nejvhodnějšího dodavatele veřejné zakázky na stavební práce s názvem Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 3. etapa včetně uzavření příslušné smlouvy o dílo, a to za podmínek specifikovaných dále v této smlouvě. 2. K dosažení cíle uvedeného v odst. 1 tohoto článku smlouvy se smluvní strany zavazují vzájemně spolupracovat podle pravidel stanovených touto smlouvou. II. Specifikace veřejné zakázky 1. Veřejnou zakázkou podle čl. I této smlouvy se rozumí: - veřejná zakázka na stavební práce s názvem Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 3. etapa, jejímž stránka 10 (celkem 13)

11 předmětem je výběr dodavatele, se kterým bude dále uzavřena smlouva o dílo na realizaci díla dle projektové dokumentace a soupisů stavebních prací, dodávek a služeb, zpracovanými společností NDCon s.r.o., Zlatnická 10/1582, Praha 1, IČO III. Jednání za sdružení 1. K veškerému jednání a k činnostem souvisejícím se zadáváním veřejné zakázky, není-li dále v této smlouvě uvedeno jinak, je za sdružení zadavatelů podle této smlouvy oprávněno: Město Písek se sídlem Velké náměstí 114/3, Písek zastoupené: Mgr. Evou Vanžurovou, starostkou IČO: Zastupující zadavatel je dále oprávněn za sdružení zadavatelů jednat a činit veškeré právní úkony vůči orgánu dohledu při případném přezkumném řízení vztahujícím se k veřejné zakázce podle této smlouvy. 3. Zastupující zadavatel nese odpovědnost za činění jednotlivých úkonů v rámci zadávacího řízení dle ZZVZ; tím však není dotčeno jeho právo na náhradu škody vůči druhému zadavateli, který svým zaviněným jednáním porušil povinnost vyplývající pro něj z této smlouvy. IV. Povinnosti smluvních stran 1. Zastupující zadavatel je oprávněn a povinen zejména: a. zajistit přípravu a zpracování podkladů pro vyhlášení veřejné zakázky, b. zahájit a vést zadávací řízení, c. rozhodnout o výběru dodavatele, d. zrušit zadávací řízení z důvodů uvedených v ZZVZ, e. kdykoliv na požádání předložit účastníkovi smlouvy příslušnou dokumentaci, jež se váže k veřejné zakázce, 2. Druhý zadavatel je povinen zejména: a. poskytovat zastupujícímu zadavateli součinnost v rámci procesu zadávání veřejné zakázky, b. spolupodepsat zadávací dokumentaci c. po výběru dodavatele zastupujícím zadavatelem spolupodepsat smlouvu o dílo podle čl. V odst. 2 této smlouvy, stránka 11 (celkem 13)

12 d. poskytnout zastupujícímu zadavateli podklady za účelem uveřejnění výše skutečně uhrazené ceny za plnění předmětu smlouvy V. Výběr dodavatele a uzavření smlouvy 1. Zastupující zadavatel rozhodne o výběru dodavatele. Současně Zastupující zadavatel o výběru nejvhodnější nabídky informuje druhého zadavatele, a to elektronicky. 2. Vybraný dodavatel následně uzavře s oběma zadavateli jedinou smlouvu o dílo o obsahu odpovídajícím jím v zadávacím řízení učiněné nabídce (její příloze). 3. Strany ujednaly, že z předmětu díla uhradí zastupující zadavatel celou jeho cenu s výjimkou ceny za SO 401 Veřejné osvětlení, kterou uhradí druhý zadavatel ze svého. 4. Po řádném dokončení díla dle 2605 občanského zákoníku nabývá právo k celému předmětu díla s výjimkou SO 401 Veřejné osvětlení objednatel č. 1, k veřejnému osvětlení pak nabývá vlastnické právo přímo objednatel č. 2. Oba objednatelé takto zavedou výsledek zhotovování díla do svého účetnictví a majetkové evidence. VI. Způsob komunikace, místo jednání 1. Při komunikaci mezi účastníky této smlouvy se upřednostňuje elektronická forma komunikace, tj. ve formě u, případně telefonicky. 2. V případě potřeby osobního jednání s účastníky této smlouvy v rámci procesu zadávání veřejné zakázky bude jednáno v sídle Zastupujícího zadavatele, pokud nebude mezi smluvními stranami dohodnuto něco jiného. VII. Platnost smlouvy, zánik sdružení 1. Smlouva se uzavírá na dobu na dobu určitou, a to do doby dosažení účelu jeho založení uvedeného v čl. I. odst. 1 této Smlouvy. 2. Okamžikem dosažení účelu podle čl. I této smlouvy, tj. uzavřením smlouvy o dílo čl. V odst. 2 této smlouvy, oběma účastníky smlouvy, sdružení zadavatelů podle této smlouvy zaniká. stránka 12 (celkem 13)

13 3. Zánik sdružení zadavatelů však nemá vliv na případnou odpovědnost Zastupujícího zadavatele za jednotlivé úkony v rámci zadávacího řízení podle čl. III odst. 3 této smlouvy ani na případné uplatnění náhrady škody podle téhož ustanovení. 4. Po zániku sdružení zadavatelů zůstávají v platnosti povinnosti zastupujícího zadavatele uvedené v čl. IV odst. 1 písm. e), a povinnosti smluvních stran uvedené v čl. IV odst. 2 písm. d). VIII. Společná a závěrečná ustanovení 1. Práva a povinnosti smluvních stran v této smlouvě neupravené se řídí příslušnými ustanoveními občanského zákoníku a ZZVZ. 2. Veškeré změny a doplňky této smlouvy mohou být provedeny pouze písemně, ke své platnosti vyžadují podpis obou účastníků smlouvy. 3. Tato smlouva je vyhotovena ve dvou vyhotoveních s platností originálu. Jedno vyhotovení si ponechá zastupující zadavatel a jedno vyhotovení si ponechá druhý zadavatel. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. 4. Pokud bude k naplnění účelu této smlouvy, jak je v ní vyjádřen, zapotřebí uzavření jedné nebo více smluv mezi stranami této smlouvy, zavazují se tyto smluvní strany k uzavření takové smlouvy nebo smluv tak, aby mohl být účel této smlouvy co nejlépe naplněn. 5. Účastníci prohlašují, že si smlouvu před jejím podpisem přečetli, a že byla sepsána po vzájemném projednání podle jejich pravé a svobodné vůle, nikoliv v tísni a za nápadně nevýhodných podmínek, což stvrzují svými podpisy. V Písku dne Město Písek Mgr. Eva Vanžurová, starostka města Městské služby Písek s.r.o. Josef Hrádek, jednatel stránka 13 (celkem 13)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

SMLOUVA O SDRUŽENÍ VEŘEJNÝCH ZADAVATELŮ

SMLOUVA O SDRUŽENÍ VEŘEJNÝCH ZADAVATELŮ SMLOUVA O SDRUŽENÍ VEŘEJNÝCH ZADAVATELŮ uzavřená ve smyslu 2 odst. 8 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění a podle 829 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem konané dne 12. 10. 2016 Smlouva o sdružení zadavatelů (zpracování projektové dokumentace cyklistické stezky Benátky n. J. Milovice Lysá n. L.) Rada města na svém jednání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

Smlouva o vzniku společnosti

Smlouva o vzniku společnosti Příloha č.1 SML/ /2015 Smlouva o vzniku společnosti uzavřená ve smyslu 2 odst. 9 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a podle 2716 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem konané dne 09.11. 2016 Smlouva o sdružení zadavatelů (zpracování projektové dokumentace cyklistické stezky Benátky n. J. Milovice Lysá n. L.) Rada města na svém jednání

Více

Smlouva o spolupráci veřejných zadavatelů na akci

Smlouva o spolupráci veřejných zadavatelů na akci Smlouva o spolupráci veřejných zadavatelů na akci Číslo: S-../DOP/2017 II/272 Lysá nad Labem, průtah uzavřené ve smyslu 7 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, a podle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce. NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr podání žádosti o dotaci z 30. výzvy z Integrovaného regionálního operačního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

SMLOUVA O SPOLEČNÉM ZADÁVÁNÍ

SMLOUVA O SPOLEČNÉM ZADÁVÁNÍ SMLOUVA O SPOLEČNÉM ZADÁVÁNÍ uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku, ve smyslu 7 odst. 2 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále také jen ZZVZ ) a 2716 a násl. zákona č. 89/2012

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 04.12.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výpůjčka movitých věcí expozice sladovnictví - Sladovně o.p.s.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.4.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek. NÁVRH USNESENÍ 1/ Rada

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.05.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.05.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Sběrný dvůr Svatý Václav, Písek - dodatek ke smlouvě o dílo č. 1. NÁVRH USNESENÍ

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 12.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Podchod pro pěší v Písku - Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

Vrchlického sady obnova historického parku

Vrchlického sady obnova historického parku Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, zjednodušené podlimitní řízení Vrchlického sady obnova historického

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 15.03.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek NÁVRH

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek - Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 20.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky včetně dohody o poskytnutí příspěvku na nákup u akce: Dodání stroje na úpravu

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce podle zákona č. 134/2016 Sb., zjednodušené podlimitní řízení Oprava povrchu komunikací v Klatovech 2018, 5. část Zadavatel

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 04.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.1 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a firmou SWEITELSKY

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.3 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a společností

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města dotace na vytvoření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 7.1.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ CEROK, z.s. Písek žádost o odpuštění poplatku za provozní náklady NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 04.04.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NÁZEV ZAKÁZKY VÝBĚR DODAVATELE SLUŽEB PRO ZIMNÍ ÚDRŽBU 2014-2015 Číslo zakázky 2/2014 Rozhodnutí o zakázce Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. V Písku dne 26.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0004/16/0905/DS na akci Rekonstrukce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 01.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě mezi městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města Dodatek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 29.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí účelově určeného finančního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 26.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zrušení a opětovné vypsání VZ: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 6.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo na služby pod názvem Matematický model

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce podle zákona č. 134/2016 Sb., zjednodušené podlimitní řízení Oprava povrchu komunikací v Klatovech 2018, 4. část Zadavatel

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 3 DBS města Písku V Písku dne: 06.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 3 ke Smlouvě o dílo s dodavatelem akce: Rekonstrukce objektů čp.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 21. 10. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30. 10. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 1 ke Smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Administrace zadávacího řízení

Více

Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. i. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. i. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy ' W Mž/pySM Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. Osigeno - veřejné zakázky a dotace s.r.o. sídlem: Vikýřovice, Petrovská 594, PSČ: 788 13 office : Šumperk, Dr.E.Beneše

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce podle zákona č. 134/2016 Sb., zjednodušené podlimitní řízení Oprava povrchu komunikací v Klatovech 2018, 3. část Zadavatel

Více

SMLOUVA o společném zadání veřejných zadavatelů. Smluvní strany

SMLOUVA o společném zadání veřejných zadavatelů. Smluvní strany RK-17-2018-57, př. 4 počet stran: 7 SMLOUVA o společném zadání veřejných zadavatelů 1. Smluvní strany Kraj Vysočina Se sídlem: Žižkova 57, 587 33 Jihlava Zastoupené: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK podlimitní veřejná zakázka na dodávky PODLE 53 ZÁKONA č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK v platném znění (dále jen zákon ), zjednodušené podlimitní řízení DpS Klatovy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 08.08.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.08.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o nájmu dopravního prostředku a marketingové spolupráci mezi

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-076-003-16 ze dne 30.5.2016 "Rekonstrukce bývalé školní družiny v ul. K Dolům č. p. 216 - organizátor zadávacího řízení dodatek č. 1 Rada městské

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku V Písku dne 03.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi smluvními stranami: Město Týnec nad Labem Sídlem: Týnec nad Labem,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.06. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh určení dodavatele veřejné zakázky Oprava části fasád administrativní

Více

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany Objednatel: Základní škola a Mateřská škola Troubky Adresa:

Více

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ RADA KRAJE Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi Schváleno radou kraje usnesením

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Výstavba kolumbária na Lesním hřbitově v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Výstavba kolumbária na Lesním hřbitově v Písku V Písku dne 03.05.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Výstavba kolumbária na Lesním hřbitově v Písku NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Posouzení vhodnosti modernizace části veřejného osvětlení metodou EPC lokality

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje, DBS města Písku V Písku dne: 16.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě o dílo s firmou Kočí a.s. - Stavební úpravy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Výzva k předložení nabídky (veřejná zakázka malého rozsahu - VZMR - na stavební práce)

Výzva k předložení nabídky (veřejná zakázka malého rozsahu - VZMR - na stavební práce) Výzva k předložení nabídky (veřejná zakázka malého rozsahu - VZMR - na stavební práce) Rekonstrukce komunikace ulice Vorlech ve Dvoře Králové nad Labem Zadávání zakázky malého rozsahu městem Dvůr Králové

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatky č. 1 k Veřejnoprávním smlouvám o poskytnutí dotací na sociální

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor životního prostředí V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na určení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce sportovní stezky Na

Více

COH Klatovy stavební úpravy objektu č. p. 782/III

COH Klatovy stavební úpravy objektu č. p. 782/III Vysvětlení zadávací dokumentace č.3 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, zjednodušené podlimitní řízení COH Klatovy stavební úpravy objektu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Administrace zadávacího řízení

Více

Most ev. č. M03 přes potok Mikulůvka u domu č.p. 155 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Most ev. č. M03 přes potok Mikulůvka u domu č.p. 155 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE Most ev. č. M03 přes potok Mikulůvka u domu č.p. 155 Obsah Čl. 1.: Identifikační údaje zadavatele Čl. 3.: Komunikace zadavatele s dodavatelem Čl. 4.: Název zakázky Čl.

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 03.12.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Chodník obchodní zóna železniční přejezd Hradiště Písek - dodatek ke smlouvě

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 4.1.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.1.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta Návrh

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 9. 11. 2017 Bod programu: 6 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

Více

Město Loštice, Nám. Míru 66/1, 789 83 Loštice dle schválení usnesením rady města č. 5/157, VÝZVU K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK

Město Loštice, Nám. Míru 66/1, 789 83 Loštice dle schválení usnesením rady města č. 5/157, VÝZVU K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Město Loštice, Nám. Míru 66/1, 789 83 Loštice dle schválení usnesením rady města č. 5/157, ze dne 26. 01. 2015 zasílá VÝZVU K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK s ohledem na skutečnost, že se jedná o veřejnou zakázku

Více

Smlouva o dílo č. 040/2015. na zhotovení díla

Smlouva o dílo č. 040/2015. na zhotovení díla Krajská knihovna v Pardubicích, PO Pk Smlouva o dílo č. 040/2015 na zhotovení díla Oprava zdi Krajské knihovny v Pardubicích uzavřená podle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-013-007-15 ze dne 26.3.2015 Smlouva o právu provést stavbu pro akci "Bezbariérový přístup pro přední vchod Levského, Praha 12" pro bytový dům č. p.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 559/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 509 ze dne 29.06.2016 Uzavření příkazní smlouvy o poskytnutí služeb v souvislosti se zadáváním veřejné zakázky "Redakční zpracování

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 13.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o výpůjčce mezi Městem Písek, ZŠ T. G. Masaryka a Fotbalovým klubem

Více

Výzva k podání nabídky. Dokumentace pro provádění stavby Regenerace PS Pod Hůrkou, Klatovy ETAPA DVĚ

Výzva k podání nabídky. Dokumentace pro provádění stavby Regenerace PS Pod Hůrkou, Klatovy ETAPA DVĚ Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu na služby mimo režim zákona č. 134/2016 Sb. Dokumentace pro provádění stavby Regenerace PS Pod Hůrkou, Klatovy ETAPA DVĚ Zadavatel: město Klatovy,

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje, odbor správy majetku V Písku dne: 16.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh společnosti Lesostavby Třeboň, a. s. pokrývající

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 14 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor vnitřních věcí Ing. Petr Mynář, vedoucí odboru

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí Písek: 08.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení smlouvy o pozáručním servisu a technické podpoře se zhotovitelem Software602

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace k veřejné zakázce. Řešení nové veřejné plochy v Podzámecké zahradě

Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace k veřejné zakázce. Řešení nové veřejné plochy v Podzámecké zahradě Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace k veřejné zakázce Řešení nové veřejné plochy v Podzámecké zahradě dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými jsou:

níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými jsou: MMPr-SML/2438/2015 Smlouva o vzniku společnosti uzavřená ve smyslu 2 odst. 9 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a podle 2716 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Oprava fasády šaten v Městském sportovním areálu v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Oprava fasády šaten v Městském sportovním areálu v Písku V Písku dne 28.04.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Oprava fasády šaten v Městském sportovním areálu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu: Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Váš dopis zn. SZn. Vyřizuje/e-ma il Datum S-MHMP/1162121/2014/MZO/1019/Rys Rysová/Veronika.Rysova@praha.eu 19. 3. 2015

Váš dopis zn. SZn. Vyřizuje/e-ma il Datum S-MHMP/1162121/2014/MZO/1019/Rys Rysová/Veronika.Rysova@praha.eu 19. 3. 2015 Dle rozdělovníku Váš dopis zn. SZn. Vyřizuje/e-ma il Datum S-MHMP/1162121/2014/MZO/1019/Rys Rysová/Veronika.Rysova@praha.eu 19. 3. 2015 Věc: Výzva k předložení nabídky na veřejnou zakázku Hlavní město

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 27.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Darovací smlouvy AISIN EUROPE MANUFACTURING CZECH s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany Evidenční číslo smlouvy objednatele: SMLOUVA O DÍLO Smluvní strany 1. Objednatel: Město Rychnov nad Kněžnou sídlo: Havlíčkova 136, Rychnov nad Kněžnou 516 01 IČ: 00275336 DIČ: CZ00275336 zastoupený: Ing.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. 1. Dohodu o narovnání dle přílohy č. 1 tohoto usnesení

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. 1. Dohodu o narovnání dle přílohy č. 1 tohoto usnesení MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 444 ze dne 27.06.2018 Dohoda o narovnání s Ing. Marií Všetičkovou Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. Dohodu o narovnání dle přílohy

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Zastupitelstvo obce Radostov dle usnesení č. 1/2017 ze dne 6. 2. 2017 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb, o obcích, rozhodlo o přidělení dotace: 1/ Obec Radostov

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace k veřejné zakázce. Řešení nové veřejné plochy v Podzámecké zahradě

Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace k veřejné zakázce. Řešení nové veřejné plochy v Podzámecké zahradě Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace k veřejné zakázce Řešení nové veřejné plochy v Podzámecké zahradě dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVANOU MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Název veřejné zakázky: Zpracování projektových žádostí do OPŽP Zpracoval:

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 28

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 28 MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 28 DNE: 2.11.2015 JEDNACÍ ČÍSLO: 420/2015/ORÚP NÁZEV: ANOTACE: Dodatek č. 4 ke smlouvě o dílo ze dne 30.11.2011 o navýšení ceny díla na Zhotovení

Více

uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany

uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO Přetavba Ordinace praktického lékaře na malometrážní byt uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany 1. Objednatel: Obecní úřad Sibřina Se sídlem: Říčanská 15,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Město Český Těšín vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na služby s názvem 1. Identifikační údaje o veřejném zadavateli Zadavatel: Kontaktní

Více

Uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - Veřejné osvětlení Drbalova

Uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - Veřejné osvětlení Drbalova Materiál číslo: 22 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 27.06.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy Odbor správy majetku Písek 20.04.2018 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 k bodu 10) Výkupy MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-166-034-14 ze dne 15.7.2014 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a společností FPR Group a.s. pro provedení stavby doprava

Více

Prodej budovy bez č.p./č.e. na ulici U Střelnice stojící na pozemku parc.č.st. 1762

Prodej budovy bez č.p./č.e. na ulici U Střelnice stojící na pozemku parc.č.st. 1762 Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET SMLOUVA na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Čl. 1. Smluvní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTO SEMILY, ZASTOUPENÉ MĚSTSKOU BYTOVOU SPRÁVOU SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU na stavební práce zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více